Tecken från andra sidan....

Kan alla ta emot hälsningar från andevärlden ?

Ja, de allra flesta kan men det krävs   både fantasi och  ett öppet sinne.

Och lite medveten träning.

Att förmedla sig över  dimensionerna är inte det enklaste och somliga av våra nära och kära som gått över – kämpar hårt för att ge sig tillkänna

De kommer på besök utan problem men just att lämna ett tecken på sin närvaro – är svårt.

 

En del av oss kan känna in när besökarna kommer… det kan vara en speciell känsla i kroppen… man får kanske lite gåshud… eller man blir varm i magen… eller så kan man  bli fnissig och glad, en snabb känsla av trygghet, barndomsminnen som hastigt passerar revy för ditt inre.. och så vidare

Vi känner av  våra besökare på olika sätt.

Ibland känner vi ingenting alls men ska ändå vara trygga i att våra kära  kommer emellanåt och tittar till oss i kärlek 

En hel del av besökarna försöker alltså ge ett tecken  som visar på deras besök. Tecknen ger de för att du ska känna dig trygg och älskad och veta att de dina är med dig.

Dessa tecken kan se så olika ut

Ibland kan det vara en fågel som beter sig lite speciellt.. en fjäril..  en fjäder som sakta  dalar ner  mot golvet… det kan vara någonting som är på fel plats som tex  en sommarblomma när sommaren är förbi sedan länge… det kan vara elektriska apparater som beter sig  odd och det kan vara precis vad som helst

Här måste du själv ha ögonen med dig för att kunna se och tolka.

Själv brukar jag ju  visuellt kunna se mina besökare… inte alltid, men  ofta.

 

När du vet att du har eller har haft besök… eller du har sett ett tecken så tala gärna om detta för de dina i Alltet. 

Tacka dem för att de jobbat hårt på detta, för din glädjes och trygghets skull.

De hör dig

Och de kommer alltid vara där för dig

Hur brukar ni uppleva era besökare ?

 

Kram & kärlek

💗

P.s.  I dag är jag på julmarknad med barn & barnbarn och kan inte besvara några frågor

1 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Det skulle vara så rart om man fick se sina nära och kära! Jag brukar känna dofter. Förr bara de närmaste, men nu även andra. När det är någon jag inte känner har jag svårt att förstå först att någon är där och ibland kan jag se någon "på insidan av huvudet". Kanske bara fantasi.. :)
Ett tag kom det fjädrar, jag tycker mycket om kråkor, och jag hade ett tag noterat fjädrar men inte plockat upp någon. En dag när jag kom hem så låg en stor, fin kråkfjäder mitt på trappen. Den till jag in :)
I somras kom en stor flock sjöfåglar och flög i någon slags märklig formation nedan för vårt hus. Det fanns inget för dem att hämta där, de bara betedde sig märkligt och försvann sen, men det allra konstigaste jag sett, det var när en humla bildades på golvet framför mina ögon! Den liksom bara pluppade fram och jag kan fortfarande tvivla fast jag vet att jag såg det!
Ha en fin julmarknadsdag!

2 Skorpan:

skriven

Är ju ingen "igenkännare" precis, men nån boost av energi har komit över mig. O det finaste var nog den lilla fjädern som låg på vardagsrumsgolvet inte så långt efter pappas död...

Mysigt med julmarknad. Här blir det att tömma bastun som agerat förråd ;). O vart får vi alla dom grejorna då, får väl se...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

3 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Önskar dig och alla bloggvänner en härlig o mysig första advent! Kram

4 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Önskar dig och alla bloggvänner en härlig o mysig första advent! Kram

5 Helena Ir:

skriven

Jag missar nog säkert massor med gånger..men har varit med om olika..från fåglar som betett sig konstigt på balkongen..elektricitet som fått lite fnatt..speciella känslor..bilder....Det lättaste är när någon av mina nära börjar pilla mig i håret..När gamle mannen K lämnade jordelivet för inte allt för länge sedan så var han på min dator flera dagar i rad..tills jag förstod..Jag vill se..och hoppas att jag får göra det..

Trevlig med marknad..ha en trevlig dag..

Kram :)

6 Madde:

skriven

Aha, nu när du nämnde fågel, så blev jag lite du fundersam. För npgon vecka sen när jag och barnen satt och åt, så hade vi en fågel som flög in på altanen och kikade in i alla fönster, och den va extra länge vid köksfönstret och kikade på oss. Den va verkligen inte rädd trotts att den lille pojken knackade på fönstret.

I övrigt är jag nog rätt kass på tecken, jag vet att du har nämnt att min pappa lämnar tecken, men där är jag hel blind. Önskar så att jag ju de tyda från andra sidan.

7 monja:

skriven

Hej, när min pappa hälsar på brukar jag känna lukten av hans spec. tobak. Vet ingen annan som använde den sorten. Har inte kommit underfund med VAD han vill. Vi hade inte särskilt bra kontakt när han levde.
Glad Adventstid!

8 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Glad första advent !
Så mysigt ni hade det igår !
Vilka drinkar ! Hon är duktig dotra din ! Vilket barnbarn du har ...något stort lär det bli !

Tror jag kände av Björn 1 ggr både sonen och jag reagerade på plötslig cigarettlukt...men mer än så har jag varken känt/märkt av varken mamma eller pappaeller övriga nära och kära...vill kanske för mycket ..suck Istället för att se framåt .

Ha nu en härlig första adventsmarknad !

Kram Anki med flock

9 EPM :

skriven

Godmorgon Es!

Det är lite olika hur, oftast bara en känsla av att någon är bakom mig men mer trygg är läskig känsla.
En gång såg jag hans arm men ingen var där när jag vände mig om.
Det verkar som att de besöker mig då jag har många känslor- oavsett karaktär på känslorna.

Kram

10 I:

skriven

Hej!

Jag kan se sifferkombinationer som upprepar sig, att någon speciell låt spelas på radion precis då jag slår på den, det kan vara att jag stannar till någonstans då jag är ute och går och ser en hjärtformad sten, stubbe eller så! :) en gång satt en nyckelpiga på min dataskärm på jobbet under ”fel säsong” mm.

Nu kan jag ju inte exakt veta att det är tecken, men jag tror det för ofta kommer en speciell ”glad och varm känsla” ihop med tecken!

Tack för en grym blogg! :)

11 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Jag var Med om något underligt! Jag är lite skeptiker när det gäller att se tecken! Jag vet inte om det var då att min kisse har hittat kortet när jsg skulle och lägga mig för ca.2 veckor sen, såg jag att det var något vitt på min säng! Det var ett kort på min man när han var ca.7år Jag blev i alla fall alldeles varm av lycka! Ska säga att jag kände mig ganska ensam dnr mina barn flyttat ut! Eller så har jag blivit knäpp! Vad tror du ? Kram😃☀️

12 Susanne Amalia :

skriven

God Första advent...
Kärlek till alla på bloggen... Jag hade hög aktivitet av a drar förut.. Men så rensade jag med vit salvia och ställde salt i hönorna innanför ytterdörren...
Nu är det mycket lugnare och mannen som såg ut som Arnold Schwarzenegger som. gick omkring i lägenheten är borta.. Änglar finns och jag pratar med dem varje dag... Det bor en tomtefamilj under mitt favorit träd.. Det trädet där jag brukar Jordan mina önskningar..

Jag har fått träningsvärk i ryggen.. Är ju inte van att massera flera timmar i sträck..I går maskerade jag tre timmar.. Sedan lade jag mat åt alka gäster och när det var så mycket bättre sjönk jag ner soffan.. Hur sedan mina matgäster tog sig ut och hem har jag ingen aning om för under kvällen somnade jag.. Mitt i ett sms.. Haha när jag vaknade stod det hallåååå vart tog du vägen??
En dam som jag masserade somnade i min hypnosfotölj.. Vi drack bara ett glas vin var till maten så det var ju inte alkoholen..

Nu blir det baka av.. Allt jag bakade har tagit slut.. Vilket är bra för då var det ju ätbart..

Den 28/1 och tre veckor framåt är jag i Åre. Tjohooo..

Sedan åker jag till Österike och sonen ska till Bruksvallarna och jobba. Hela säsongen..

Sedan ska jag kanske till Sydafrika men mellan det till Irland.. Samt jobba några veckor i Tyskland... Så min fråga om det blev stabilt.. Var ju heltokig.. Lite varmt lite kallt och lite blött.. Blev ju svaret på detta.. Fniss... Jag ska sluta att fråga om framtiden och Acceptera att allt blir som det blir och min värld är ju händelserik.. Och det får man vara tacksam över..
Säg ja till livet.. 💕 och det händer massor..

Kram till Esmaralda och slickar från EllaBella och Saga..Och en extra stor slick till mg..


13 Lainen:

skriven

Hej goding,
När möter jag den rätta? Har jag redan träffat honom?
När är jag redo för en ny relation? Känns som att alla kväver mig.
Kram

14 Lainen:

skriven

Hej goding,
När möter jag den rätta? Har jag redan träffat honom?
När är jag redo för en ny relation? Känns som att alla kväver mig.
Kram

15 choklad :

skriven

kommer jag bli sårad under förhållandet med killen på s? Är han trogen mot mig?

16 HS:

skriven

Jag ser aldrig personen/anden men kan ibland "känna" en mycket distinkt närvaro från min skyddsängel eller andra besökare. Exakt var i rummet den befinner sig. Ibland är det en mer diffus känsla. Det varierar i perioder hur mottaglig jag är. En gång kände jag hur någon la handen på mitt bakhuvud mitt under en middag på restaurang och det gick en energivåg genom huvudet. Ibland känner jag dofter som kommer från ingenstans. Vet ej vem som besöker då.

Ofta ser jag plötsligt en mörkgrå fjäder på marken når jag är ute och går. Har tolkat det som att min skyddsängel påminner om att han ser efter mig.

Mest kontakt med andra dimensioner har jag dock genom drömmar eller i stadiet mellan vakenhet och sömn. Har haft en rad intressanta upplevelser via det bl.a. pratat med min skyddsängel och andra guider.

Es, ang. jobbet utomlands. Jag tvekar om jag ska satsa på nytt jobb här hemma under våren och sen satsa på flytt utomlands till hösten. Skulle vara skönt att landa i vissa praktiska saker hemma under våren samt få mer tid för återhämtning. Eller om jag ska tänka att allt löser sig och ta det stora klivet så snart som möjligt. Läst en rad jobbannonser utomlands och slängt ut en del trådar. Sökt några jobb här hemma. Det ligger ett jobb ute nu i Genève som lät intressant och som jag med lite god vilja kan vara meriterad till. Ser du nåt kring allt detta?

Kram

17 Linnean 🌸:

skriven

Glad 1:a advent, till alla! 🕯
Hälsningar fr andra sidan har skett på alla möjliga sätt. Speciella knackningar, lampor som bara tänds med klick när ingen är i närheten av knappen. Min bror har lagt som en kupa av stillhet och ro över mig några gånger, en mycket speciell känsla. Telefonsamtalen fr min norska vän! Oj! Det var de mest märkliga ljud. Försökte få det förklarat på alla sätt och ringde upp men det numret fanns inte längre. Men till mig ringde det med underliga ljud. Tror faktiskt att han försökte varna mig då. Brukar känna i hela kroppen när det är sådana besök. Nu har det varit lugnt ett tag eller så har jag inte varit så uppmärksam. Det är så speciellt och man blir varm i hjärtat. Inte i början när det kunde komma knackningar på sena kvällar eller nätter...då blev jag skiiiträdd! Trodde det var någon otäck typ som ville skrämma mig eller ännu värre saker 😁 Ofta om jag har tänkt mycket på någon som är på andra sidan så kan det ske något efter ett tag. Kan inte se gestalterna, vilket jag är tacksam för! Hemma hos min son var det så påtagligt med den lilla andeflickan som busade. Det var riktigt roligt! Sonen blev skärrad och tyckte att JAG var otäck som ”drog dit sådant” 😁
Nu ska alla stjärnor och stakar tändas i mörkret denna dag! Trots vädret så känns det adventigt 😁 Ha det varmt, gott och glöggigt!
Kram.../Linnean 🌸

18 Michaela:

skriven

Jag märker tyvärr inga tecken från andra sidan. Ha en underbar dag med barn och barnbarn. Kram

19 Dalkulla :

skriven

Minns du när jag berättade om den gravplats jag och sonen fann förra sommaren? Vi lade dit en krans och tände två marschaller. Kände också av att de stod runtomkring oss. En av dessa personer har varit och besökt mig två gånger, senast igår. Hon heter Ellen. Hon berättade att hon var en av dom som ligger begravda på den plats med de vita korsen. Hon har varit hos mig två gånger.

Ellen sa, det fanns dom som hade det avsevärt värre än hon på det mentalsjukhuset. Hon klarade sig rätt bra och, var nästan 89 år när hon gick över.

Under några månader nu har jag känt av att jag har besök från andra sidan. Min medialitet har blivit mer påtaglig under en tid. Vet att du Esmaralda skrev en gång i en seans, att jag skulle bli mer medveten om min mediala sida ju äldre jag blev.

Sedan min kontakt med två av mina skyddsänglar började, har jag varit med om dessa besök. Vid något tillfälle kände jag av en person som satt i min soffa. Hon kom till mig efter hon sett ett milt rött sken från mitt hem. Hon frågade om hon fick stanna en liten stund, och det fick hon.

Jag satt då i sovrummet och tittade på något, då jag frågade henne om hon ville sitta brevid mig och titta hon också. Det blev hon väldigt glad över.

Dom andra besöken har en av mina skyddsänglar hjälpt tillbaka. Vissa kvällar kan det bli lite mycket. Det finns ingen ond ande, och det sa du en gång Esmaralda att det aldrig skulle finnas någon med ond avsikt.

Det har funnits några till som varit på besök, bl.a. mina föräldrar. Igår kväll efter jag lagt mig kunde jag förnimma att någon stod lutad över mig där jag låg i sängen, då kallade jag på min skyddsängel som hjälpte den persoen tillbaka.

Det här är vad jag upplevt under några månader. Mitt liv har onekligen tagit en helt annan form mot tidigare.

Det var min berättelser om besök från andra sidan. Det är mer besök än det är tecken.

Kram.

20 Västerbottniskan:

skriven

Några gånger per år kommer det som ett lyckorus över mig, helt plötsligt och oväntat. Ett flera minuter långt glädjepirr i magen. Jag tänker mig att det är min guide som tittar till mig och ger mig en energikick.

21 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tror du min dag. Blir bra ? Kram😃☀️

Svar: Ja absolut.. kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: