Alla hjärtans dag trassel.....

Alla hjärtans dag och jag har skickat varsin  ros till barnbarnen och mamma… MG får en extra puss och  extra godisbit &  min vän kommer jag att överraska med en god middag/vin ikväll !

En annan har tänkt till den här gången – för oftast brukar jag helt glömma bort den här dagen.

 

För bortåt 12-13 år  sedan kom ett blomsterbud och knackade på just på alla hjärtans dag  och inte nog med 25 mörkröda rosor.. här fanns också en rejäl hjärtformad chokladask och så ett bifogat kort som jag kastade mig över

” Vill du gifta dig med mig ?”

OMG OMG OMG – jag dejtade två stycken lite halvhjärtat vid den tiden och vem av dem kunde det vara ? Och varför i himlens namn ?  Att fria kändes ju lite överarbetat  och så fel i tiden efter att  bara ha dejtat ett par gånger och utan något större klick

 

Vem av de två hade gått överstyr, grävt ett djupt hål i plånboken och skickat frieriet ??

Svaret på den frågan kom lite överraskande.

  Grannens dotter knackade på och undrade om det fanns en blomsterleverans till henne.  Eh ? Vaddå ?

Jo, saken var den att  hennes pojkvän hade  meddelat blomsterbutiken att det gick bra o lämna blomman hos grannen om ingen var hemma i hennes hus.  Jag var grannen !! Den galna grannen, uppenbarligen! 

 

Jaha, det var bara att försöka packa in blommorna i sitt papper igen och räcka fram  den exklusiva chokladkartongen där hälften av bitarna fattades. Storglufsen hade ju snabbt tryckt i sig  rejält av det goda !

Så  kan det också gå på Alla Hjärtans dag !!

 

Och ett stort hjärta till er alla från mej och MG 

1 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Den man som kommer att bli min livs kärlek, är det någon jag har träffat eller är det en helt ny person.
Allt gott till dig

2 Thomas N:

skriven

God morgon Esmaralda!
Kul historia! Och den kan behövas en dag som denna: Vilket budskap får jag/vi idag? Storsamling på jobbet. Blir det åt skogen? Min själ och hälsa, mitt hjärta skulle behöva lite ro ett tag framöver. Hoppas du ser någon ljusning.

Övrigt: Hoppas du får en bra dag. Hjärtliga hälsningar från Thomas

Svar: Ja det kommer helt klart att ljusna men först ser det ut som om det finns lite bekymmer som ska klaras av.. och du fixar det... kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Glad alla hjärtans dag! Ja hur ska man kunna veta att det är grannen som ska ha blommorna om de kommer till dig? Jag mottog blommor för nåt år sen å grannens vägnar, men jag visste at det var åt henne, hon fyllde jämnt o jag var tillfrågad. Ingen choklad syntes till, du gjorde det bättre Es ;). Fast kanske lite pinsamt att du hann äta av dom, ojdå. Ett till bra minne att dela med sig av åt oss på bloggen...

Jag ska iväg till skolan o diskutera barnets kompissituation o försöka få nån rätt på situationen. Jag hoppas jag kan förklara mig bra, så det hela löser sig o jag har ett barn som tycker om att gå till skolan. Så är det inte just nu o den ena sjukan efter den andra tar vid, verkar det som...

Gllande igår undrar jag om jag fick nån slags energipuff via posten? Det måste ha varit så för jag fick nåt gjort hemma ;), ovanligt för att vara mig... Tack för den till alla medverkande, om det var så :).

Nej nu måste jag just hasta mig iväg.
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

4 EPM:

skriven

....men fyllde inte du år idag också?
Grattis!

Lämnar man choklad så får man vänta sig att den äts opp, tycker jag.

Denna dagen alltså.... Trött på at jag alltid hoppas på att bli överraskad men alltid blir besviken.😔
Kram

Svar: Nix, inte förrän på fredag är det min födelsedag ! Kram :)
Esmaralda

5 Tingeling:

skriven

💜 🌹 tack för allt du gör!

Kram!

Svar: Kram & tack :)
Esmaralda

6 MG:

skriven

❤️

7 Michaela:

skriven

Haha!! Vilken grej!! Och gott med choklad :) Vet du om grannens dotter svarade ja?

Gillar verkligen Alla Hjärtans Dag då jag är en romantiker och älskar nallebjörnar mm. Käpte en stooor nalle igår när mamma drog med mig till en second hand affär. Den sitter nu i ett hörn i vardagsrummet och är så söt :) Har annars en nalle som jag fick när jag var 3 år av brosan och den sover jag med varje natt. Har följt med mig genom livet. Är min bästa vän och trygghet. Lite tråkigt att inte få uppvakta och bli uppvaktad idag av ngn speciell men kanske nästa år :) Blir i alla fall en myskväll hemma med lite snask. Önskar alla en fin dag och ha en supermysig middag med vännen :) Kram ❤

8 Dunegull:

skriven

Hej E!
Har ytterligare en fråga till dig som jag uppskattar svar på. Jag är så velig om jag ska göra slut med min pojkvän. Han har alkoholproblem som han inte inser. Är det värt att försöka en runda till och försöka få honom att förstå och få hjälp eller ska jag göra slut? Tankarna går upp och ner men jag orkar inte må som jag gör nu. Kommer han förstå? Om vi gör slut, hur kommer han ta det? Klarar han sig själv eller hans liv kommer rasa? Kan vi vara vänner? Du har tidigare för länge sen skrivit att vi tillsammans kommer köpa boende men för mig känns det väldigt långt bort just nu. Ser du ngn skillnad nu? Är så orolig för allt. Tack för en bra blogg och ett stort ❤️ till dig.

Svar: Ställ krav och ultimatum sen är det upp till honom att ta tag i sina problem,, du kan inte hjälpa honom och när han är fri från sina problem kan ni ta upp relationen igen och se vart ni landar.. kram :)
Esmaralda

9 <3:

skriven

Nu fick du mig att skratta kära Es i allt elände. Kramar i hundra till dig och MG på alla ❤dag.
Tror också du har rätt att jag träffat och sett åt fel män.
Ser du några detaljer kring min soulmate mer än att mötet kommer ske ? Är det någon i min närhet jag kanske ska fråga om de vet någon bra kille ? En nyfunnen tjej C har kommit in lite smått i mitt liv och L. Tror de båda har ett fint kontaktnät. Blev ett oväntat möte igår med en gullig kille Per. Känns som han gillade mig ?Synd att han nog är lite ung för mig...kul ändå att yngre killar verkar våga flörta lite. Har inte riktigt känts så tidigare.
Kram
💗💗💗

Svar: Den du kommer att leva med är ingen som finns runt dig idag så ha ögonen öppna för nya kontakter.. kram :)
Esmaralda

10 sus:

skriven

hej
oj....
säg den glädje som varar....
slapp du välja....
hur blir de för mig?
här borde hända något snart?
love sus

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha ja det var oxå en alla hjärtans-dag-historia :-)
Jag ska synda idag och köpa mig såna vaniljhjärtan till kaffet ,och så ska jag försöka övertala kompisan att följa med på sparesan jag hittat...hon är mycket tveksam..tyvärr

Ska jag försöka hitta ngn annan om hon inte hänger med eller ska jag resa själv ?
Finns ju även möjligheten att ev syrran (den jag har kontakt med) skulle kunna till hösten...men står jag ut är frågan...

Ha en underbar Alla-hjärtans dag och ett extra stort hjärta till guldklimpen MG <3
från hela flocken

Svar: Hittar du ingen som vill med.. så res själv... du ska absolut inte avstå... kram :)
Esmaralda

12 Misstjejen:

skriven

Hej

😊 kommer det var en glad dag för mig? kommer jag hitta någon idag på alla hjärtans alla? 😊

Varsågod 😄

13 Susan:

skriven

😅😂Som det kan gå🤣

Som singel hoppas jag ju att blommor o choklad ska dyka upp tillsammans med en beundrare, men än så länge har det aldrig hänt🤔 men en vacker dag så plötsligt händer det ❤️
Om inget annat unnar jag mig själv ngt extra denna dagen😇

Hjärtekramar❤️

Svar: Ja, en dag händer det... kram :)
Esmaralda

14 Skrållann:

skriven

Hej!
Haha, du kan du;)
Något sådant har jag aldrig varit med om.
Igår blev min svärfar sämre igen. Jag mötte upp på akuten och han blev inlagd. Njurarna var rätt risiga och dosen litium var för hög i blodet i han hade varit okontaktbar. Lät som han hade ett lungödem på gång också. Förstår inte hur litiumekoncentrationen kan vara för hög om man började trappa ut den men det kanske har med njurvärdena att göra?! Nu hoppas jag det blir ordning på det.
Tycker så vansinnigt synd om
honom så jag ställer gärna upp, även om han knappt märker att jag är där. Samtidigt är det en bergochdalbana och jag känner
mig lite sliten och funderar så på hur det ska gå med allt. Det är segt krut i gubben så förmodligen repar hans if men just nu känns det inte riktigt så?!

Kram❤

Svar: Det ser ut att fortsätta med en hel del problem... och din svärfar är glad att du är i närheten, han litar på dig och tycker mycket om dig.. kram :)
Esmaralda

15 Ullegull:

skriven

Trevlig alla<3dag till bloggfamiljen!

16 Mwk :

skriven

Godmorgon alla hjärtan!
Men vad tråkigt att bli av med en sån fin bukett Es
!
Möter morgonen i en ny stad idag. Fick det månne honom lite extra intresserad igår och Kanske vågar han önska trevlig Alla hjärtans dag först idag eller blev han osäker på mig?
När man bara dejtat lite grann är det så att man inte vågar ta ut svängarna för mycket för att verka för påflugen.... Tänker jag iaf.

Kram

17 Pia1:

skriven

Hahahaha åh jag tar fram skämskudden 😅 jag mötte en gång ett gulligt blomsterbud i min trappuppgång, blev alldeles till mig inombords och tankarna snurrade genast på vem som skickat dem till mig 😍 såklart frågade han efter min undersköna granne. Typiskt.

Svar: Exakt och så typiskt.. kram :)
Esmaralda

18 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez :)

Själv så kommer jag att fira alla hjärtans dag med min träning haha 😂

Jo jag undrar eftersom jag är singel, men sen samtidigt så känns det inte som att jag är det, varför känner jag så? För det känns som jag har en tjej men samtidigt så har jag ju inte de😅

Kram

Svar: Känslan kommer sig nog av att du är redo för ett seriöst förhållande.. kram :)
Esmaralda

19 Lollo:

skriven

Önskar dig en riktigt fin Alla hjärtans dag

Svar: Detsamma :)
Esmaralda

20 Jc:

skriven

Haha, så kan det ju oxå gå. Hoppas chokladen var god.
Hoppas att jag nästa år kan få fira med MR Right?! Vad tror du om det? Kram

Svar: Ja den möjligheten finns allt.. kram :)
Esmaralda

21 Mg:

skriven

Hej!
Kommer jag nånsin vinna pengar?
Kram!

Svar: Jag ser inga stora vinstbelopp men lite smått kommer du att vinna. .kram :)
Esmaralda

22 Vv❤:

skriven

Glad alla hjärtans dag på dig esmaralda.

Es,Varför har ardi helt plötsligt slutat skriva till mig?

Kram

Svar: Hans intresse är inte på topp... kram
Esmaralda

23 Linda:

skriven

Hoppas frieriet fick ett lyckligt slut, till slut :)

Glad Alla Hjärtans dag till er alla!

Svar: Detsamma :)
Esmaralda

24 Smöla:

skriven

Grattis på din dag Ez:) och jag hoppas du får en fin alla hjärtans dag!
Finns det nåt positivt du kan berätta för mig? Helst inom kärlek, men de lär de nog inte finnas nåt, de dröjer ju...
Drömde om en fin kille inatt, har träffat han en gång men håller kontakten med han dagligen sen en månad tillbaka. Är han den rätte eller varför drömmer jag om honom? Kram på dej å MG:)

Svar: Känns osäkert men självklart ska du fortsätta kontakten och du kommer snart att veta om det är han eller inte.. kram :)
Esmaralda

25 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Är man snabb så är man😊
Choklad i vacker ask går ju inte att sparas för länge..

Kan väl tänka mig att du fick en funderare angående vem av dina beundrare det kunnat vara.

Annars var det hela minsann romantiskt.
Uppvaktningar är aldrig fel..men det gäller att vara noga så grannen inte tar sin beskärda andel!😁

Ser framemot och hoppas på att en dag få bli uppvaktad på många olika sätt av just HONOM.❤


Själv tycker jag om att överraska o fixa till mina käraste❤

Vad fint du uppmärksammar dina nära och kära idag😊

Jag gjorde vattenmelon hjärtan i olika storlekar till frukost idag.
Dessutom lite apelsinklyftor.Detta som bonus till dagens frukost.

Önskar en finfin vändag till ALLA !

Kram Solstjärnan ⭐
Svar: Vilken fin frukost du bjöd på !! Kram :)
Esmaralda

26 Helena Ir:

skriven

Så det kan gå :)

Jag hoppas på attt hitta min Valentinprins <3
eller kanske han hittar mig..

Ett stort hjärta och kram till dig <3 :)

Svar: Tack :) kram
Esmaralda

27 Virrhönan:

skriven

God morgon!
Så tokigt det kan bli, sa hon ja då? Ja idag är allt väldigt hjärtligt men vi firar inte så mycket. Lite chokladhjärtan blir det nog i alla fall. Undrar om Han tänkte lite extra på mej i hjärtat idag?
En stor och hjärtlig kram får du av mej idag. Kram kram

Svar: Japp, hon svarade jag och idag har de två barn :) Jo han skänker dig lite tankar idag.. kram :)
Esmaralda

28 Smöla:

skriven

Det känns så lätt med killen jag skriver med. Han tycker detsamma.. jag blev fast i honom direkt! Har vi levt ett liv ihop tidigare eller varför känner vi så?

29 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.
Glad Alla hjärtans dag❤️ Till alla här och i bloggfamiljen.

Es, Kommer kärleken att klampa in på butiken jag jobbar på att det är där jag möter honom under tiden jag jobbar där?
Om det är på annan plats jobbar jag kvar där jag är nu då mötet sker?Kram

30 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha oj ja det var ju lite tokigt! Förstår hur dina tankar snurrat, men grannen blev väll glad?

Es, har han hittat rätt inom kärlek nu? Blir det den långvariga sorten som flera år framåt? Eller är det tillfällig relation?
Kram

31 Dunegull:

skriven

Jag är så rädd för allt. Orolig för honom. Får du in ngt hopp på att detta kan lösa sig. Vad som. Går hellre skilda vägar men är rädd att han hamnar på gatan.

32 Barbie:

skriven

Köra es på min spådom blev det i inga större inkomster men jag kmr få ett heltid jobb ..? Men fick 2 visstids anställningar och har fortfarande inte fått mitt hel tids jobb 😞😞😞är så ledsen

Svar: Heltidsjobb kommer.. kram :)
Esmaralda

33 J:

skriven

Hej jag gråter och är orolig! Fick ett samtal idag ang min son. Kommer det gå bra?
Kram

Svar: Ja, det ser ut att reda ut sig och blir bra.. kram :)
Esmaralda

34 åsa:

skriven

Ha Ha underbart E! Fick tre röda vackra rosor av en man för flera år sedan på valentins dagen. Det visade sig att det var plastrosor. Han blev helt knäckt när jag fick se detta o inte kunde hålla mun. Han tyckte väll att de var lite för billiga för att vara rosor. Han hade köpt dom i en blomster affär. Jag tröstade honom med att säga att de varar ju hela livet det gör inte de andra. Så han blev lite lugnare när han såg det från den vinkeln.
Kan du se om det kan komma oväntade pengar ? Ha en fin dag.
kram Åsa

Svar: Plast eller ej, det är ju bara så roligt att bli uppmärksammad !! Ja lite oväntade pengar kan faktiskt komma.. kram :)
Esmaralda

35 <3:

skriven

Ska hålla ögonen öppna kära Esmeralda. Tänkte mest att två nya tjejkompisar C och L kanske har något annat kontaktnät. Båda verkar vara vettiga tjejer och vilja ha det lite som mig. Kanske det vore något att höra med dem ?
Hittade en plånbok igen igår ute i snön när jag var ute med min lilla hund. Har hänt mig flera gånger. Fick tag i ägaren och han blev så glad. Ångrar att jag inte grävde ner den gamla plånboken som du sa förut att jag hade kunnat göra. Betyder det något allt detta ?
Kram & Love
💗💗💗

36 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Glad alla hjärtans dag❤️ Det låter som du får en trevlig alla hjärtans dag. Med mycket kärlek som du både ger och får.

Es, hur ser det ut för mig? Ligger en kärlek, en familj och hus framför mig?
Har jag bildat familj och fått barn inom 1-3 år?
Kram

37 Aino:

skriven

Tack för den 😂🙏💕
Kram Aino

38 Vij:

skriven

Hej Esmaralda.
❤️ Hur troligt är det, att jag möter en stadigvarande kärlek i år och går in i ett förhållande?❤️ Ser du någon procent eller hur ser det ut?
Kram

39 Jossan :

skriven

Haha Fittneskillen: jag kommer också tillbringa min dag på gymmet 😂 som alla andra dagar i veckan! Heja bodypump 😂

Idag är det min systersdotters födelsedag. 3 år som tiden går!!

Snart är även denna veckan slut! Det går snabbt!! Det blir kanske en tripp till Ullared på lovet.

Nä nu har jag rast och om 10 minuter ska vi ha någon samling för det är askonsdag!

Kram!

40 Jessica:

skriven

Es,

hur ser min alla hjärtans dag ut att bli?

Kram :)

41 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Du är så himla rolig 😂.

Igår hade jag en så himla fin dag. Jag var och simmade och sen hade jag skrivträff hos en vän. Jag kände mig så harmonisk och fantastisk och så fick jag mina nya simfenor med posten och längtade efter att det skulle bli idag så att jag kunde åka till simhallen och pröva dem.
Men i natt var prövningarnas natt. Jag vaknade med ångest och paniken ville inte ge med sig. Jag kände mig helt skakig av rädsla och inte begriper jag varför. Var helt slut när jag vaknade imorse.
Så nu ligger jag i soffan och slappar och googlar efter roliga träningsformer.
Jag blev lite sugen på att testa sån där trampolinhoppning. Eller klättring, eller spökboll eller sån där hinderbana. Det finns ju massor av kul om man vill ha lite omväxling till den vanliga träningen.

Kram ThereseC

Svar: Javisst finns det massa kul och du kommer pröva på lite av varje.. kram :)
Esmaralda

42 Liten C:

skriven

Glad ❤️Dag till dig och Mannabonne 😍..
en fråga på ❤️Dagen,
Saknar P mig? Och vill han träffa mig igen?
Kram

43 Liten C:

skriven

Glad ❤️Dag till dig och Mannabonne 😍..
en fråga på ❤️Dagen,
Saknar P mig? Och vill han träffa mig igen?
Kram

44 Susanne Amalia :

skriven

GOD MORGON 😊 💕
Valentin. . Ja vilken kärlek..
Jag skänker en 🌹 till dig som har skapat bloggen.. Och orkar svara på alla frågor.. 💕
Jag skulle ha varit och åkt skidor men blev dumpad för en helt otrolig historia.. Hade köpt den om det inte var för att denna historia har jag hört en variant på, av samma person för bara några dagar sedan.. Hmm mm.. Men storyn var helt galet trovärdig.. Undrar varför man inte kan tala sanning?? Men det är ju kanske inte så spännande om man talar sanning.. 💕 eller så är man feg..Har denna person dragit totalt?? Tänker jag??
Eller är han bara osäker 😕.. Ja gud vet.. Inte jag.. 😊
Kärlek till universum cellerna och vardagen.. Kärlek till livet så ordnar allt sig..
Österrike.. Blir det snart..
EllaBella är lite avundsjuk och jag är förväntansfull..

Vardagen är helt ok..
Sonen väckte mig, han har gjort kaffe och pannkakor.. Med hjortronsylt och grädde..
Vilken lyx..
Med Prins Valentin ordnar det sig.. Det är jag säker på..
En ros 🌹🌹 känker jag alla i bloggfamiljen EllaBella och Saga skänker rosor till alla bloggdjur.. Så klart.. 🌹

🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 fråga..
Blir det någon dator till mig snart?? Lite egoistisk att fråga så.. Men det verkar ha gott troll i detta..

Kramar till dig och klappar till MG.. EllaBella hälsar till MG och säger att det blev en alldeles för liten pannkaka som hon fick.. 💕. Hon skänker en 🌹 till prins MG på Valentino's dag 🌹..
Svar: Vilken go son du har !! Och MG hälsar att det är väl konstigt att man alltid får för lite pannkaka ! Kram :)
Esmaralda

45 Lillis :

skriven

Hej fina Es! Önskar dig en underbar Alla hjärtans dag ❤ Kommer jag ha resa utomlands i mars?❤ Tack på förhand❤❤❤ Kram

Svar: Chansen är god.. runt 70 % om inte mer.. kram :)
Esmaralda

46 Vill fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag behöver lite hjälp med mitt tänkande.
Jag tycker det är otroligt tufft att pappan till mitt barn har träffat en ny kärlek och om hon ska träffa vårt barn. Detsuttom så kom hon in i bilden när det inte var helt avslutat mellan mig och mannen. Jag har försökt kommunicera med henne, att jag vill ge vår familj en chans nu var det ett tag sedan men ändå. Sen att jag kan gärna se att träffa henne innan hon träffar vårt barn. Hon har inte svarat sen visat att hon avvisat mig. Jag tycker det är respektlöst. Hon har varit med i att sårat mig och sen visar att hon inte bryt sig överhuvudtaget. Hon har visat att hon avisar mig och sen ska hon vara med mitt barn? Det känns så fel för mig. Jag blir arg. Jag blir besviken.
Jag vill inte att hon ska träffa barnet för jag vill inte att hon ska vara en del i mitt liv och mitt barn är ju mitt liv.
Det jag vill är ju att jag också ska träffa en ny kärlek och då vill jag klart att han ska vara en del i barnets liv. Jag har barnet så mycket mer än pappan.
Kan jag ens säga att jag inte vill att hon träffar mitt barn när han är hos sin pappa? Hur ska jag tänka kring fen här nya tjejen? Jag menar har hon inte bettet sig illa mot mig? Eller tänker jag fel?
Kram

Svar: Ja, vad tycker ni andra ? Ge gärna råd..
Esmaralda

47 R:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du Barn i den relation? Kommer de få barn tillsammans?
Kram

48 Barn oro:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag vill gärna ha fler barn.
Jag vet att efter 30 minskar ju lätt nivåerna att få barn. jag blir 29 i år och börjar känna viss oro. Några år till så blir det ju kanske svårare.
Tror du att en äggfrysning skulle vara bra för mig? Eller tror du jag hinner få barn innan åldern blir för hög? Jag ser gärna innan jag blir 32. Tror du på det? Att jag kommer få mitt andra barn innan jag blir 32 år?
Kram

Svar: Ja det ser ut som om du får barn.. att det faller sig naturligt inom ramen för din fertilitet.. kram :)
Esmaralda

49 Blå:

skriven

Hej E.
Kommer hon att höra av sig igen?

50 Maja:

skriven

Alla hjärtans dag! Det påminde mej om att jag vill köpa ett litet kort och hjärtformad choklad el dyl till min lille pojke.

Kommer han verkligen kunna gå kvar på skolan utan at jag tömmer hela (inte stort) kontot?

Svar: Det ser ut att komma en annan lösning.. osäker på vilken.. kan vara en annan skola men oavsett så ser det positivt ut.. kram :)
Esmaralda

51 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för det garvet!! 😂😂
Speciellt när jag läste att chokladen var till hälften uppäten åxå så fick jag ett kvävande skrattanfall! Kan inte garva utan hosta öronen blå liksom. Ja, i dag lär det regna hjärtan lite varstans. Här blir det väl bara att fortsätta att kurera sig. Fick mail från en karl som jag tydligen mailat med för länge sen, minns ju inte ens karlsloken! 😆 Är väl ytterligare en i skaran som behöver lite tröst 🙄 Sorry, här är det jag som behöver en som kan fixa gott käk, bära ut soporna och dammsuga just nu men får nog klara mig själv, som vanligt! 😉
❤️ Till er alla! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Kram tillbax :)
Esmaralda

52 Till: Vill fråga:

skriven

Jag har liknande erfarenheter som du. Det är tungt. Jag hade svårt att klippa banden och insåg efteråt att det borde jag ha gjort. Mitt råd är att du litar på barnets pappa och låter honom sköta alla sociala kontakter när han har barnet hos sig. Lägg dig inte i och ställ inga krav så länge barnet mår bra. Ibland måste man inse att det kostar för mycket att försöka ha kontroll. Kram från Cajsa

53 åsa:

skriven

Tack för ditt svar E!
Kram Åsa

54 Till 52:

skriven

Tack❤️❤️❤️
Blev glad över att du tog dig tid att svara.

55 A:

skriven

Hej ezmaralda. Härligt skrivet, fick mig att le. Idag ska man känna en glad positiv känsla men istället känns allt hopplöst. Blir det bättre? Önskar dig en bra dag.

Svar: Det blir MYCKET bättre... kram :)
Esmaralda

56 Arbete:

skriven

Hej Esmaralda.
Det är otroligt stressigt ibland på de jobb jag är på. I går var det mycket att göra och jag hann inte klart men var tvungen att gå hem eftersom jag är ensamstående kan jag inte stanna övertid och jag vet att min chef inte gillar sådant. Men jag gjorde vad jag kunde. Jag försökte med det jag hann igår men blev tvungen att lämna lite till näste man idag eftersom jag inte hann klart innan klockan vad dags.
Tror du hon tyckte det var dåligt gjort utav mig? Att Jag inte hann? Inte gjorde tillräckligt snabbt eller liknande? Jag hade även ett grundschema och nu föreslog hon att jag skulle börja mycket tidigare en dag utav dessa. Jag är inte så bra på att ta snabba beslut utan behöver ofta betänketid om det ska bli rätt beslut för mig. ”Jaa” sa jag till henne. Så nu ska jag börja tidigare en dag. Skulle hon tycka det var dåligt av mig om jag kom och sa nu att jag vill behålla de schema jag hade från början?
Kram

57 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez igen

Tack för svaret innan idag, jag undrar en sak till och det är att den tjejen jag skulle egentligen har träffats förra veckan, ser du om det finns nån chans mellan mig och henne? 😊

Kram

58 o:

skriven

Bamse kram till dig E på hjärtansdagen, och alla andra dagar:)..som du står ut med oss på bloggen och ihärdigt svarar på frågor, stor eloge till dig.

undrar om det kommer att komma något romantiskt för mig nu i närtid? Var ska jag ha ögonen med mig lite extra? kram

Svar: Tack snälla.. och ja, håll ögonen öppna för väldigt snart passerar någon i utkanten av ditt liv som är en potentiell kärlek.. kram :)
Esmaralda

59 Hm:

skriven

🤣🤣🤣 roligt blogg ämne idag 🤣🤣🤣

Läste för en stund sen att en butik blev rånad nära oss..känns så overkligt att det händer så nära oss o skrämmande ser du om dom får tag på dom som gjort detta?

60 F:

skriven

🤣🤣🤣 undrar om något speciellt händer snart ❤

61 Det hopade sig...:

skriven

Det blev lite mycket på en o samma gång...
Tre frågor:
Vad ska jag göra med katterna, grannarna klagar?
Har två väninnor som jag har trassel med, båda något av energitjuvar och gnällspikar, mår på ett sätt bättre utan dem, men känns lite taskigt så här också. Hur göra?
Min kärlek o jag bröt upp men har en känsla av att allt eg borde ordna upp sig. Ska jag agera, låta honom vara ifred eller vänta på "nästa"?

Igår läste jag den seans som jag fick av dig för 4,5 år sen, det var jätteintressant att se hur jag såg på "svaret" idag jämfört med då jag fick det. Ska ta o läsa den några gånger till o fundera lite kring den. Tack! :)

Svar: Ja ibland kan det dröja lite innan en seans faller på plats....kanske du ska välja bara en katt och en katt som märks minst.. annars kan det lätt eskalera med grannarna.. kram :)
Esmaralda

62 Nettan:

skriven

Önskar dig en superfin dag <3

Svar: Detsamma till dej :)
Esmaralda

63 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur troligt är det, att jag möter en stadigvarande kärlek i år och går in i ett förhållande?❤️
Kram

Svar: Väldigt troligt.. du kommer leva i en innerlig och fin relation en dag.. kram :)
Esmaralda

64 A:

skriven

Hej. Härligt med läsning som gör en glad. Känns jobbigt med både man och son. Blir det bättring och lugnare hemma?

Svar: Jadå det kommer lugna sig... se till så att du får egen påfyllning utanför familjen med vänner och aktiviteter.. kram :)
Esmaralda

65 Mimi love:

skriven

Hihi Jag hade ätit upp allt mums:)Men blommorna kan hon få hihi

Ser du mig med en hjärtevän under våren?
kram

66 Helenb:

skriven

Grattis på alla hjärtans dag allihopa!

Blev just av med mitt jobb pga min allergi och överkänslighet...Vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Kommer jag få ett nytt jobb? Vad kan jag egentligen jobba med? Hur ska jag ens klara mig?

Kram

67 Madeleine :

skriven

Hej ez!
Jag följde ditt råd och pratade med min kompis. Hon påstår att hon inte är arg på mig och det var som vanligt idag i skolan. Hon hade även köpt fika till mig men när jag kom hem så har jag skrivit till henne vilket hon inte svarar på. Är hon sur på mig eller är det bara jag som upplever henne att hon är sur på mig.

Har ibland tolkat folk fel och jag vill inte förlora henne som vän.

Svar: Hon har köpt fika åt dig så ta detta som en positiv och vänskapligt gest och fundera inte över det som varit... vänd på det berömda bladet.. kram :)
Esmaralda

68 Jessica:

skriven

kära Es! Tycker det är så träkigt att gå hemma bara, kommer ja få ett jobb snart?

69 Fanny2:

skriven

Glad alla hjärtans dag! 💜 Tycker grannens dotters pojkvän fick skylla sig själv om han inte meddelade grannarna först. Vem kan motstå choklad? 😉 Hon skulle ha fått en tom ask av mig! Undrar om inte pojkvännen skämdes mer. 😂

Tack för svar igår. 💜 Det blir att fira ensam men jag är positiv för jag tror att det kommer något bättre i framtiden. :)

Kram

Svar: Ja, du kan absolut vara positiv... kram :)
Esmaralda

70 Jeanette:

skriven

Haha - du är helt underbar :)

71 Till vill fråga:

skriven

Gör ett blogg inlägg så får du massa tips om folk som är i liknande situationer.

(Jag tror jag har läst detta innan på bloggen?)
När jag läste ditt inlägg så känns det som om du är arg/besviken på kvinnan för att hon är med din man. Din man lämnade dig,då skall det inte behöva gå ut över henne,när det är HAN som lämnat dig,då är det hans fel. Detta med att barnen inte skall vara i hennes närhet får du prata med din man om, och inte med henne? (barnen är erat ansvar). Det är era barn. När han har barnen så kan han umgås med vilka han vill, då är det hans tid, utan att du lägger dig i vilka de är. Kvinnan behöver inte ha kontakt med dig ifall hon inte vill det,hon är tillsammans med din man, inte med dig. Jag tycker du skall gå vidare och lämna de ifred. Jag hoppas du hittar en ny fin kärlek framöver<3 kram Mvh Mimi

72 S:

skriven

Haha ojdå så det kan gå! Hoppas att du haft en fin dag.

När kommer lyckan till mig? Funderar om jag behöver vänta länge innan det vänder. För jag litar på att det vänder!

Kram till dig fina du. Och tack för att du är den du är.

Svar: Det vänder... 100% säker är jag... kram :)
Esmaralda

73 Livsturisten:

skriven

Du är ju underbar! Mumsar i dig chokladen glatt...jag hade gjort detsamma. Haha. Idag kom min älskade hund hem efter att ha varit borta en vecka för parning. Återstår nu att vänta o se om det blir valpar denna gång. Ruskigt spännande o kluvet för min del. Och så den där frågan då... Leker mannen med mig eller har han äkta känslor? Sen är jag medveten om att läget mellan oss inte blir mer än idag ändå...attans rätt känns det ändå.
Kramar!

Svar: Man kan nog inte säga att ha leker men ni befinner er på olika nivåer när det gäller känslor... spännande med små bebisar i huset :) Kram :)
Esmaralda

74 J:

skriven

Hej Esmaralda.
Saknar han mig något?
Tror du en dag längre fram att han kommer vilja satsa på mig?
Kram

75 Sus:

skriven

Hej
Överraskar han mig?
Alvarligt nu blev ja så hj... arg
Va har hon för fel
Love sus

76 Alie:

skriven

Happy Valentine Esmaralda och alla här på bloggen! ❤️
Jag kunde tagit mig över sundet på dejt från nätet men.. tror inte jag förlorade jätte mycket.
Ser du kärlekslycka för mig snart? 💞👀 kram

Svar: Du har inte gått miste om något.. så småningom blir du tokkär... och det är besvarat.. kram :)
Esmaralda

77 M:

skriven

Hej Es! Är det bara downhill från och med nu när det gäller HONOM?

78 Skorpan:

skriven

Blir det ett lyckat möte idag? O kort ;).
Kram Skorpan som inte gillar kvällsarbete

79 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.
Du sa att de skulle få veta.

Tror du dem vet nu?
Kram

80 Till vill fråga:

skriven

Till: "vill fråga".
Jag förstår dig. Mitt ex lämnade inte mig för en annan. Däremot var jag hela tiden orolig att han skulle träffa nån annan. Han hade en tjejkompis som han började umgås med mycket och jag tyckte inte om det. Men jag frågade mitt ex vem hon var och jobbade osv. Och efter det kändes det bättre. Anledningen till att jag var orolig hade egentligen inte med själva tjejen att göra utan mer att han gått vidare men inte jag. Nu har det gått 4 år sen han lämnade mig och i dag bryr jag mig inte alls. Han får gärna träffa någon och hon träffa min dotter! Sen är det ju självklart positivt om den tjejen är trevlig. Jag får ju helt enkelt lita på att han gör ett bra val när det gäller tjejer och att han alltid sätter sin dotter i första hand oavsett vad. Då är jag nöjd!

Det är inte lätt. Men du kan inte göra så mycket men med tiden kommer du komma över det. Om du tillåter dig själv att göra det. För mig tog det två år.... Försök tänka om det hade varit du... Skulle du velat att ditt ex lade sig i ditt liv och vem du träffade? Och skickade sms till din nya kille?

Jag hoppas det löser sig!

81 Bumble bee:

skriven

Vill önska alla på bloggen en underbar alla 💜 dag! Själv fick man uppleva en chockad sak idag som gjorde en väldigt skakis i benen.

Jag och två vänninor hade varit och fikat och gick till en billig affär för att kolla lite. Innan vi skiljdes åt skulle vi gå till en annan affär. När vi kom mitt på gågatan så kom en vit bil i full fart och tvärnitar. Ut hoppar två killar med rånarluva och svarta kläder och den ena har en kofot medan den andra har en pistol i handen. Många ringer polisen direkt och andra filmar det hela. Dom går in i en smyckeaffär som dom sedan rånar. Man hör hur skott avlosas ... kan säga att hjärtat satt i halsgropen. Även om jag gömde mig så är jag livrädd. Trodde aldrig jag skulle få vara med om något sådant!

Resterande av dagen blir lugnt hemma hos mina föräldrar med vanlig husmanskost till middag och inget speciellt. Med tanke på dagens händelse så är det väl skönt att ta det lugnt men det hade varit roligt att fira denna dag med någon speciell vän. Hoppas nästa år blir annorlunda. Och att jag snart får fira denna dag med kärleken i mitt liv!
Kramis från mig 🐝

Svar: Herregud, det blev rena vilja västern !! Min son var med om ungefär detsamma förra sommaren i Ängelholm när smyckebutiken rånades där ! Nästa år kan mycket väl blir helt annorlunda.. kram :)
Esmaralda

82 Temperamentsfull blondin :

skriven

Hoppas ni får en go kväll du och din vän, extra gott käk är då alltid uppskattat :)

Här blir det ensammiddag med levande ljus ändå - minsann! Älskar dessa stunder. Vad tror du Es. Bjuder han över mig i helgen? Osäker nu när han pratade om andra tjejer. Blev lite förvirrad.

Bjussar på extra många hjärtan dagen till ära ❤️❤️❤️

Kram!


Svar: Ja han är ingen självklarhet och det kommer svaja hit och dit, han har ännu inte bestämt vad han vill.. kram :)
Esmaralda

83 Maria :

skriven

Hej!
Hihi så tokigt det kan bli😍 jag hade oxå trott det var till mig☺️
Jag fick blommor och liten söt nalle av min kärlek, han bad om förlåt och ville inte det skulle ta slut. Tog tillbad honom och hoppas det blir bra nu. Ser du hur det kommer att bli framöver?
Kram på alla hjärtans dag💖💖💖

Svar: Nu får jobba på relationen... det hamnar lätt tillbaka i de gamla hjulspåren igen.. kram :)
Esmaralda

84 F:

skriven

Fick en jättefin ros idag av min käraste ❤

När träffar min syster den rätte ❤

85 Barbie:

skriven

Kära es, jag fick världens hemskaste nyheter idag av min mamma .. hon sa att vår spådam i hemlandet sa; er dotter kmr bli kidnappad och kmr aldrig bli funnen av sitt ex..., mitt hjärta stannade i halsen jag är så orolig hemskt , asså är det sant ok han är arab ....... krampp


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: