I ditt eget universum....

Du är mittpunkten i ditt eget universum

Bara du vet hur det är att vara du och bara du vet hur du ska leva för att du ska må bra.

  Och för att få insikt  – kan vi ibland i tanken behöva skala av allt oväsentlig  runtomkring  och se oss själva uteifrån.. som om det vore en annan människa vi begrundade

 

När jag haft egna kriser i  livet har  jag tänkt att jag är en granne, typ.

Då brukar tankarna klarna och det blir lättare att  se klart på ”grannens  ” situation och råda henne till vettiga och bra val.

 

När du gör dina livsval ska du aldrig snegla på någon annan

Vad som är rätt för andra behöver inte alls vara rätt för dig !

Goda råd får man ibland ta med en nypa salt  för även om välviljan finns så är det inte säkert att råden alltid är så goda.

 

Du har unika erfarenheter som bara är dina.. du har dina egna gamla liv och du bär på dina egna minnen.  Allt sammantaget gör dig ju helt unik. Det finns bara en av ditt slag och det är du !!

Du ska ta dina rädslor på allvar så att du åtgärdar dem.. du ska vårda och bygga på din självkänsla och du ska lära dig ett gott samspel till dina medmänniskor.  På så sätt blir du ”hel” inifrån och ut.

När du mår bra lyser du och attrahera positivt.. såväl människor som situationer.

 

 

Jaha mina vänner, det var dagens klokord

MG hälsar att han mår bättre för varje dag.  Han tar sina mediciner med lidande min och sen kryper han under filten, suckar och myser ! Och så skickar han förstås pussar och massa kärlek till er allesammans.

Kram & kärlek

1 Sus:

skriven

Hej
Ja inte så lätt....
Är lätt att tipsa andra...
Hur blir de här...
Love sus

2 G.H:

skriven

Esmaralda, jag har inte känt mig som mig själv den senaste tiden. Känner mig rätt slut och nästan utbränd.
Tror du det är något medicinskt fel på mig? Eller kan det ha att göra med intensivt nattjobb, sömnbrist och en trotsig treårs son?

Kram:)

Och så härligt att höra att MG kryar på sig!

Svar: Jag tror det är vardagen och livet.. men gå till VC och ta blodprov för säkerhets skull... du ha en tendens att lida av någon form av vitaminbrist.. kram
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es. Tack för uppdatering om MG. Krya pussar från mig och min lilla skrutt. Vi ska tillbaka till veterinär i veckan igen. Så vi kämpar på här med. Hostan och andnöden är så jobbig. Han riktigt piper stackarn otäckt inatt 😢🐶.
Ser du mig som lyckligt gift i framtiden ? Kommer det dröja flera år tror du innan Mr.Big dyker upp och allt blir rätt. Inte börjat nätdejta. Undrar om du skulle kunna skriva ett blogginlägg om nätdejting och kolla om någon annan här på bloggen vet om det finns någon firma eller byrå som matchar åt en mot betalning.Tinder och match känns inte som något för mig. Läst att det finns i andra länder.
Kram
💗💗💗

4 Jennie:

skriven

Hej, tack för den värdefulla påminnelsen!

Esmaralda, jag har läst att det är bra att använda en ring, helst med en äkta sten, på sitt pekfinger om man vill att positiva saker ska ske i ens liv. Tänker prova göra just det. Tror du att det påverkar hur man bär sina ringar och på vilka fingrar? Finns ganska intressant info på nätet. Själv tänker jag att det skadar väl inte att prova, kanske kan ge lite placeboeffekt om inte annat?

Blir resan bra för mig? Finns chans till lite romans/fling till och med? Kram

5 EPM:

skriven

Godmorgon!

Lilla MG, skönt att det går på rätt håll!❤️

Ser du nåt om mig och J...?
Känns som om det är mer på riktigt nu, men ibland inte alls. Vad krävs?
Bör jag förbereda mig på nåt? Det känns som om något nalkas...

Kram

6 Susan:

skriven

Medvetna val i livet har jag nog inte gjort många, känna som mitt liv bara har rullat på 🤔 Att jag inte har barn o familj har jag inte valt bort, det har bara inte blivit så. Ngn mening med detta finns förhoppningsvis och ngn anledning till att det blivit så finns det säkert , men gjort e gjort. Finns ju fortfarande tid kvar att göra val, kanske dax att göra det nu.... släppa in kärleken får bli mitt mål❤️

Kram

Svar: Bra.. du behöver mål.. kram :)
Esmaralda

7 Michaela:

skriven

Tack för bra inlägg och tänkvärda ord! Underbart att höra om MG :) Pussar till honom!

Tung vecka att vakna upp till. Veckan då jag blir utan jobb. Och en månad kvar till rättegången. Vill bara gråta. Kram!

8 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Tack för dagens kloka ord Es.
Goda råd kan man få väl många av ibland.
De ges ju med välvilja precis som du säger.Man kan ha lite nytta av dom om inte på annat sätt så ger de en tankeställare.

Så bra att MG är på bättringsvägen.😊Hoppas han snart får bli så bra att han får leva vardag igen.

Es,har C känslor för mig,tänker han på mig?

Kram Solstjärnan ⭐

9 Mim1:

skriven

Hej!

Min man mår riktigt dåligt nu, Börjar bli rejält orolig. Jag mår inte heller bra men jag är betydligt starkare psykiskt än vad han är. Han vantrivs på sitt jobb och trivs dessutom inte i den stad vi bor nu. Ser du någon ljusning i mörkret för oss??

kram

Svar: Ni behöver göra upp planer tillsammans så ni har ett gemensamt förhållningssätt.. kram
Esmaralda

10 Mona:

skriven

Hej ESMARALDA.
Tack för dagens kloka ord och jag ska ta efter det med grannen att se sig själv utifrån. Låter otroligt nyttigt!!

Esmaralda, Jag har fått tillbaka någon form av kärlek till honom. Jag skulle vilja att vi bodde i hus i lilla byn precis utanför hans stad.
Jag vet att du sagt att du troligtvis inte ser oss i framtiden.
Men när han var här igår kände han något till mig?
Kan han ha ändrat sina tankar något att vi kan leva ett liv tillsammans eller är det möjligt att han kan ändra sina tankar och välja en framtid med mig? Att vi köper hus i byn utanför honom som vi båda sagt att vi vill bo i?
Kram

11 Madde:

skriven

Vet du vart jag lagt mina glasögon?

12 Dunegull:

skriven

Intervju om en vecka. Får jag jobbet?

13 ÅMK:

skriven

Hej,
Är jag på rätt spår?
Behöver så väl en förändring på flera plan.
Vet att jag verkligen behöver det för att må bra och orka börja jobba igen..
Kram ❤️

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Så skönt att MG mår bättre <3

Att vara ensam mamma är inte lätt ,man har ingen att prata problem med I natt vart jag väckt av en son i upplösningstillstånd Det gör ont i mammahjärtat när ens vuxna barn skakar av chock och rädsla och man önskar man kunde ta på sig superdräkten och bli stålkvinnan...Av hänsyn till mig väcktes jag inte när han hotades till livet av fyra stålrörs och kofotsbeväpnade utländska killar...här hemma ! ute i skogen! Jag fick inte ringa polisen för då tror han vi kan blir dödade...
I skenet av dödshot känner man sig väldigt liten
och tilliten till polisens hjälp är obefintlig i sonens ögon och jag som fortfarande har en gnutta tilltro vacklar...
Sonen hoppas pengar ska hjälpa ..
Jag är arg för utpressningen han utsätts för

Livet är inte lätt ..och snön den faller
Tack för att du finns Es och jag får skriva av mig nattens skuggor

Kram Anki med flock

Svar: Utpressare tenderar att inte ge sig.. när de fått vad de vill så vill de som regel ha mer... du och sonen får prata igenom en gång till... kram på er båda
Esmaralda

15 Pia1:

skriven

Läste imorse ett oväntat men smått fantastiskt besked! Akademiska lägger in mig för ny utredning på plats! Trots all skit hon har läst så tog hon mig på allvar hittills åtminstone, och jag hoppas innerligt att du har rätt i att jag får ett resultat 💕

Svar: Ett så bra besked !! Nu håller jag tummarna ! Kram
Esmaralda

16 Skorpan:

skriven

Ja men det var ju ett gott råd, har aldrig tänkt på saken på detta vis. Du är klok du Es :). Vilken tur att vi alla här på bloggen har dig...

Fortfarande utan ”rätta” jobbdatorn o det känns sådär. Som att jag inte kan jobba ” på riktigt”. O vet att jag snart ska ha ett annat jobb, kan du se det i min periferi, elker är också det lka långt borta som mannen Es? Ansökan, den öppna, är ännu oskriven...

Va bra att MG mår bätrre, mysandet hjälper säkert till ;).
Kram Skorpan

Svar: Det är svårt att säga när.. men nytt jobb kommer.. du ska vara redo och veta vad du vill.. och sen går du ut där och förändrar.. kram :)
Esmaralda

17 h:

skriven

Hej!
När möter jag min soulmate? Vill så gärna att mötet sker snart..
Kram..

18 Makaon:

skriven

Skönt att höra att vovven är bättre, det är jobbigt när djuren är sjuka.

Svar: Tack snälla :) kram
Esmaralda

19 Skrållann :

skriven

Hej!
Det var väldigt kloka ord men inte helt enkelt alla gånger.
Jag tänker nog oftast vad som vore bäst för mig men det ger ju oftast konsekvenser av något slag för andra och då kan jag avstå. Dumt och fegt men så är det. Dock blir jag lite bättre för varje dag tycker jag😊
Har varit i väg på mässa och hotellövernattning i helgen med min syster, hennes dotter och min dotter och vi hade det så mysigt. Det är bra med lite miljöombyte och jag älskar att bo på hotell. I juni åker min mamma och jag ocv alla barn på solsemester och det ser vi framemot. Funderar lite på sommaren också och har frågat mannen vad vi ska göra men får inget svar. Ser det ut som om familjen bokar någon semesterresa eller blir det inget av det i år?

Kram❤

Svar: Jobba på det som är bra för dig !! Du vet ju vad det är. Det ser ut som om det blir någon form av semestervistelse för familjen din.. kram :)
Esmaralda

20 Virrhönan:

skriven

Tack för dom kloka orden och för alla andra goda råd du ger, försöker ta åt mej och handla efter dom men det är enklare i tanken än verkligheten. I tanken lever jag ett annat liv mixat med det jag har men tanken är att jag nån dag ska leva som i tanken så det blir verklighet.
Skönt att MG kryar på sej, det gäller att ha tålamod men att mysa under filten är inte fel det heller😊 Ny vecka igen, tiden går sååå fort och våren känns långt bort med kommande rysskyla och snökanoner men tror du kärleksbekymret är öppen för lite skoj när våren kommer eller tidigare ändå kanske?
Kram

Svar: Ja tanken är alltid så mycket enklare... men försöker man bygga ett positivt tänk och se möjligheter.. så förändrar man sig själv.. sakta men säkert.. :) Ja lite skoj kan det bli.. kram :)
Esmaralda

21 Aino:

skriven

Att ta sina rädslor på allvar....och åtgärda dem. Låter lätt men känns svårt. Känns som jag utmanat mina rädslor mycket de senaste åren. För att hitta ett sätt att försörja mig på som ger mer energi än det tar.
Men har inte lyckats än och är rädd att jag aldrig kommer hitta rätt. Att jag bara skjuter upp mitt liv och det som jag egentligen skulle behöva göra. Vad nu det är??
Vill känna mig trygg, stark och glad, för att kunna ge mer till andra och inte vara så fokuserad på mig själv.

Esmeralda har du något gott råd att ge mig?

Beundrar så det du gör och dina blogginlägg 😊🙏💕

Kramar till er alla!
/Aino

Svar: Du kommer att hitta rätt, det är jag säker på. Fortsätt din process framåt.. kram :)
Esmaralda

22 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Mitt barns pappa och jag bor i olika städer. Det skapar en del oro i mig ibland inför framtiden. Ser det ut som om min son kommer att börja skolan i närheten där jag bor som vi har bestämt nu?

Kommer det förändringar till mig snart? Känns som att jag fått kämpa på ett bra tag nu.. blir det kämpigt en tid till?
Kram

Svar: Det blir lite kamp ett tag till men sedan kommer en lugn period och du återhämtar dig väl.. kram :)
Esmaralda

23 Mona:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det någon chans att han väljer att leva sitt liv med mig? Att vi flyttar ihop?
Känner han något för mig?
Kram

24 Kristin:

skriven

Tusen takk igjen for fine ord å ta med. Ja, det er lett å "tråkke feil".
Det er til tider så vanskelig å huske at i ens egen kropp sitter mange gamle minner. Jeg har lett for å ta de inn i dette livet.
Er veldig takknemlig for at du har gjort meg klar over mye av dette, kjære Esmaralda. Jeg jobber med saken :)
Ble veldig glad over å høre at det går framover med MG. Hadde han bodd her, ville han vært glad over å ligge under filten sin, for vi har -23. Hundene ligger nære ovnen - og meg.
Vi ønsker MG en fortsatt god bedring.
Kram!

Svar: Hua - 23 !! Här i Skåne är det långt ifrån sådana temperaturer men kallt i alla fall o MG är ju en myshund oavsett väder.. som älskar filtar o plädar.. kram :)
Esmaralda

25 Eve:

skriven

Hej Esmaralda! Vad kommer hända i år för min del? Ser du något speciellt?? Du sa att det skulle bli en hel del förändring inom kärlekslivet. Kram Eve

26 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jobbar på det..

Styrkekram Anki!!
Kram Skorpan

27 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att komma in någon i mitt liv som jag älskar och han älskar mig som jag bygger ett liv tillsammans med?

Ser det ut som om jag är själv länge till?
Kram


Svar: Det kommer en kärlek men kan dröja ett tag till. .kram
Esmaralda

28 Maria:

skriven

Hej💕
Ska prova det med grannen,försöka se på det utifrån, men inte lätt, har starka känslor för karln. Men måste gå vidare utan, jobbigt när han bedyrar kärlek hela tiden. Varför gör han så ,? Vad är meningen med allt detta? Ser du något?
Kram 💕💕

29 Anonym:

skriven

Hej Es kände igår med exet att det aldrig blir bra. Kommer små pikar hela tiden. Håll inte på med mobilen, vad mycket parfym du luktar är du hypokondriker.
Vill han vara elak med alla pikar med flit eller är det hans sätt att vara ? Han har ett sätt ibland som är obehagligt och inte känns ok. Kände han med igår att vi båda bör gå vidare ?
Kram

Svar: Det är mer hans sätt att vara och det passar inte dig riktigt... du ska en man som är positiv .. kram :)
Esmaralda

30 AnnaK:

skriven

Kloka ord som vanligt 😊

Jag verkar ha söta karlar runt mig för tillfället.....pratat i telefon med en som enligt dig tycker jag är attraktiv. I ett jobbärende dock. Lät mindre blyg än han var förr 😊 Sen var det en okänd sötnöt som hälsade glatt på mig för en stund sen när jag spatserade ute. Livade upp förmiddagen lite om inte annat 😂

Ha en bra dag du och sjuklingen 😊

Kram 😊

Svar: Härligt !! Kram från oss :)
Esmaralda

31 <3:

skriven

Hej kära Es vad känner R B för mig egentligen?
Han är så himla romantisk och go mot mig till och från.
Kram
💗💗💗

32 Lydia💕:

skriven

Kloka ord som vanligt ifrån dig klart man kämpar när allt går snett i ens liv rykten uppstår i min lilla stad och jag tar illa vid mig är det mitt ex som snackar så om mig i fyllan eller är det bara avundsjuka personer som håller på så tog illa vid mig som tusan av det och trodde inte han kunde säga så om allt det här
Lydia💕

Svar: Det är not en mix av folk som pratar o för skitsnack vidare.. men det lägger sig snabbt så bry dig inte... låt det rinna av dig.. kram
Esmaralda

33 Zita :

skriven

Hej Esmaralda Tror du mötet blir bra i morgon för oss Instruktöer. Är det något jag ska tänka på? Kram 😃☀️

Svar: Känns som att det blir bra.. kram
Esmaralda

34 Helena Ir:

skriven

Kloka ord,du bjuder på!Försöker tänka på vad som är rätt och bra för mig..länge haft andras bästa i huvudet..och därför inte tagit stegen som jag behövt! Inte är det lätt..men någonstans måste jag börja. Funderar på att hjälpa till i föreningen igen..men inte i styrelsen denna gång. Kanske att det leder till något bra och bättre framöver? ? Kan du känna något?

Så vackert vinterlandskap har vi..ljust och fint!

Skönt att höra att MG:s tillfriskande går åt rätt håll 😊

Ha det så bra!
Kram😊

Svar: ja du är bra på engagemang och din hjälp i förening är helt klart positivt.. kram
Esmaralda

35 J:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du att jag och min kärlek kommer att bosätta oss på landet eller i en by på något lugnare samhälle?
Kram

36 Mona:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag skulle vilja att vi bodde i hus i lilla byn precis utanför hans stad.
När han var här igår kände han något till mig?
Kan det bli så att han trots allt kommer att kunna se en framtid med mig och att vi flyttar samman?
Kram

37 Hjälplös:

skriven

Hej!

Ser du någon ljusning i denna ohållbara situation?? Vet inte vad jag ska ta mig till snart??

kram

38 Mariao:

skriven

Om en vecka har jag, efter lång väntan, äntligen förhandling med exet angående boendet för ett av mina barn. Känner mig lite nervös....min advokat är en äldre herre, lugn och med lång erfarenhet, så det är betryggande. Kan du se om det kommer gå bra för oss i tingsrätten? Döms det till vår (min dotters) fördel?

Stor kram,
Maria

Svar: Finns en god chans att det här blir bra.. kram
Esmaralda

39 Västkustbruttan:

skriven

Detta behöver bankas in.
Mår inte bra just nu..
Livskris tror jag.
Inför allt nytt.
Inget ger riktigt energi.
Inte ens det som brukar.
Testat nytt men hjälper inte heller.
Tragglar på i alla fall 💕
Försökt boka in lite mysigt.
Ser du något kul på ingång?
Önskar så att livsglädjen kom tillbaka.

Kramar :)

40 PiaS:

skriven

Hej Es,

Verkligen kloka ord :-)

Måndag och tillbaka i vardagen efter några härliga dagar i Branäs med skidåkning med barnen och goda vänner. Lite seg i kroppen, men en skön känsla.
Men lite smolk i bägaren är att min Shanti har lämnat mig :(. Hon blev kvar på hotellet i Karlstad, men jag tänker att hon kanske kände att hon gjort sitt och inte kunde ge mer.

Läste igen min seans som jag fick i somras och i den så står att kärleken kommer men att inte var/hur eller när. Undrar om det kommer upp något nu om hur/var? Det hade verkligen känts lite mer hoppfullt :).

Kram
Pia

41 Linnean 🌸:

skriven

Hej, Hej!
Det där var verkligen kloka ord! Det är ju alltid lättare att råda andra än att fixa sitt eget...Dumt! Ska begrunda mina grannars bild av mig. Det blir nog många olika bilder!
Ska sätta mig och tänka lite på detta innan jag ska åka ner på stan och få akupunktur. Har känt en liten förbättring så det är jättespänannde! Blir så ivrig så jag tycker hon kan trycka in en massa nålar 😆 Tjocktröjan är på för även Skåne är ju kallt nu! Hoppas MG mår bättre och har det varmt och gott under sina filtar. Här päser katterna på mjukfiltar och med lite ”kattknark” på sina leksaker just nu. Kul att se hur de njuter av ”knarkdoften” 😀
Ha det så rart i kyla och snö! Kram...
/Linnean 🌸

42 Trygghets junkie:

skriven

Så sant så sant...

Bekvämt att följa strömmen men ett särskilt kul liv att blicka tillbaka på får man då inte !!

Jag är en "trygghets junkie" av rang men bryter upp med de fyrkantiga då och då :-)

Tror det passar mig perfekt...

Fråga! Något trevligt på ingång för min del? Ser du något månne.

Stor kram

43 Frun:

skriven

Hej Esmaralda!

Kommer jag och min man att gå skilda vägar?? Jag tror att det kanske är det bästa trots allt.

Kram

Svar: Ja så ser det ut att bli.. kram
Esmaralda

44 Anonym:

skriven

Önskar er en fantastisk dag och vi är så glada att MG är på bättringsvägen EllaBella sänder kärlek av hela sitt hjärta och jag sänder healing till honom ...

stor kram ...
ska inviga mina skidor i morgon .. så kul...

fråga.. kan jag hjäpa min mamma eller är detta beteende ett spel

kramar <3

Svar: Och nu blev du anonym... jädrigt konstigt....känn in hur du ska hantera det med din mamma.. gör det du känner du vill.. kram :)
Esmaralda

45 Susanne Amalia :

skriven

Prövar att skicka för att jag vill kolla om jag har hittat problemet på att mina inlägg blir anonyma /SusanneAmalia

Svar: Detta är inte anonym i alla fall :)
Esmaralda

46 Undea:

skriven

Hej Esmaralda.
Det känns så segt just nu. Halvtrivs på jobbet, är väldigt dött med kunder så sitter mest själv. Blir det förändring på det här stället tror du?

Känns segt i livet. Ingen semester bokad eller så. Det är lite svårt när man är själv och har en liten själv. Jag ser många andra åka på solsemestrar och vintersemester men det blir liksom inte så när man inte har något umgänge att åka med. Ser du om sådant kommer in i mitt liv? Semestrar och ett umgänge? Egen familj och umgänge därtill?
Dröjer det tror du?
Kram

47 F:

skriven

Trillade precis in här och orden i texten du delat är precis det som jag behövde läsa. Kändes så menat ❤️ Fantastiskt sida och så glad att jag hittade hit.

Jag har mycket som händer och sker i mitt liv just nu och det är mycket blandade känslor. Känner mig förvirrad, stressad och orolig.

Får du till dig några budskap till mig? Eller får du till dig hur saker kommer falla på plats?

Tacksam för att du tog dig tid till att läsa mitt meddelande.
Allt gott ❤️
/Fernanda



Svar: Välkommen hit ska du vara ! Det som sker ska du försöka se positivt trots allt.. jag ser en stark personlig utveckling för dej.. kram :)
Esmaralda

48 Louise:

skriven

Så har skolorna börjat igen efter sportlovet. Isag ska vi ner till områdeskontoret för att grannarna har inte trots ett mejl till husvärden slutat att väsnas. Dessutom så ska vi se om vi kan få material till fortsatt renovering. Vill inte höja hyran ännumer så vi vill fixa det själv.
I veckan kommer även csn och vi klarar oss en månad till så nu hoppas jag att mannen får jobb och jag får ett jobb. Eller i alla fall timmar.

Jag vill bara kunna börja spara till att bli skuldfri vilket jag kan göra när jobb kommer.

Blir det något vikariat i Lunds vikariebank? Jag kommer om det behövs skriva ut mig från kävlinges vikariebank. Finns fler förskolor i Lund och bättre förbindelse.
Kommer mannen min få något av de jobben han ska söka? Han måste komma ut på torsdag och jobba det är akut. Han kan inte stanna hemma längre.

Ha en fortsatt fin måndag i kylan.

Kramar.

Svar: Det ser tungt ut när det gäller att få något i Lund.. väldigt märkligt och jag förstår inte varför.. kram
Esmaralda

49 Lillis:

skriven

Tack för dagens råd jag jobbar hårt med detta.
skönt att höra att Mg mår bättre puss på nosen<3

ps: ser du mig på studier eller nytt jobb i denna staden?
kram

Svar: Jag ser ju att du kommer att studera.. men inte riktigt när eller i vilken ordning det kommer.. kram
Esmaralda

50 Helena Ir:

skriven

Anki,så ledsamt att läsa det din son varit utsatt för..
Jag skickar lite healing till er båda..och hoppas det kan komma något bra till er..

Kram :)

51 Milla:

skriven

Så glad, min bil gick igen besiktningen, rent papper, jag bad änglarna om hjälp innan.
Min kollega o granne mår jättedåligt. Jag har sagt till honom att söka vården, psykolog, ringa sin läkare men han säger att han inte fått någon hjälp riktigt förut. Kommer han få hjälp om han söker igen? Kommer han få någon ny kärlek, sambo? Han gjorde Slut med sambon och hon har redan hittat ny kille, verkar som det är rätt kille för henne med.

Svar: Han behöver hjälp och det är ju en lång process att hitta sitt bra mående. Kram
Esmaralda

52 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag är lite nyfiken på en tjej och vi skriver till varandra typ nästan varje dag, och vi kanske ska träffas i denna veckan. Ser du något om det finns en chans mellan mig och henne?😁

Kram

Svar: Kanske ingen jättechans men en liten möjlighet finns.. lycka till.. kram
Esmaralda

53 Mikael:

skriven

Oj oj, kan ta lång tid komma underfund med vad som är rätt för en.

Kan behöva gå igenom många yrken, jobb, flickvänner och miljoner andra ting.

Brukar leva mig in i situationer som jag kan tycka verkar bra, efter en stund visar sig det ibland att de kanske inte är värda något i längden och lämnar det, är bra ibland kolla på hur andra har det, och komma på baksidor med det som verkar bra, innan man försöker uppnå det.

Kram
Mikael

54 Ledsen:

skriven

Hej!

Känner mig så förtvivlad. Hur ska det bli med allt???

Kram

55 LisaS:

skriven

Hej
Trots att det är slut med T så upplever jag att vi hör ihop ändå. Kan du se om vi har en framtid tillsamman eller är det ngn annan jag ska dela livet med?
Tack på förhand. Kram från L

56 Carina ST:

skriven

Jag vet vad jag vill leva och har vissa steg som jag kan ta som eventuellt kan leda dit så småningom. Och jag tar dem redan lite i taget efter bästa förmåga. Den biten känns bra. Den är ett resultat av den jag är i detta och tidigare liv. Det känns så rätt i hela mig. Jag vet vad jag vill och har planer att ta mig dit.

Men just nu sätter hälsan sig lite i vägen. Och ekonomin är en stressfaktor ständigt, vilket inte hjälper hälsan. Trots det vet jag ju vad jag vill och kommer att göra vad jag kan för att gå den vägen. Men ibland önskar jag att jag fick lite flyt. Framför allt kring ekonomin. För det skulle påverka allt annat i positiv riktning. Ser du något kring detta? Min väg eller ekonomin? Kommer det lite flyt någonstans eller är det kämpa och kämpa som gäller?

Det mesta är lite ovisst annars kring mitt yrkesliv pga att jag inte kommer kunna gå tillbaka till mitt tidigare arbete eller ens något liknande. Utmattningen har definitivt gjort att jag inte har något att välja på än att ändra riktning i livet.

Läskigt och oroande samtidigt som det är lite spännande. Nu vill jag gå en väg som jag mår bra i och som är min väg, den jag är. Vet ju att det inte är något som går på räls men kommer vägen att falla på plats, blir det bra?

Idag firar jag 51 år i livet! Blev firad med tulpaner och frukost på sängen av mina fina döttrar. Och nu sitter jag parkerad i soffan medan de gör middag. Blir bortskämd!!

Kram, Carina ST

Svar: Hipp hurra idag på din da´!!! Kram
Esmaralda

57 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

58 Erika.F:

skriven

Svar till Lotta= Du skrev att du väntat i tio år. Vill du veta något, jag är snart inne på mitt nitton-de år. Jag har nog tyckt under vissa år att det känts riktigt ledsamt osv. Men Esmaralda har sagt att han kommer, då ska han komma också. Håll ut. Esmaralda brukar inte har fel i det som rör en kärlek, vem det än må vara. :)

Idag tänker jag inte på det längre. Det blir vad det blir när den dagen kommer. :)

59 Michaela:

skriven

Fick för en stund sen reda på domen i det fall jag vittnade i där en granne höll på att bli ihjälslagen av sin pojkvän. Fängelse! Och häktad fram tills dess. Han hade sparkat henne flertal gånger i ryggen och även lyft upp henne och kastat ner henne på golvet och fortsatt att sparka. Det var den rejäla duns som jag hörde förutom när hon skrev av de andra sparkarna. Anledningen: Trodde hon var otrogen och "payback time". Min snabba insats räddade henne. Underbart att få sätta dit ngn som verkligen förtjänar det! :) Ville iaf dela med mig. Kram!

Svar: YES YES YES... hoppas alla lär av dig och reagerar & fullföljer.. kram
Esmaralda

60 Moj:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner han någonting för mig också?
Kram

61 CA:

skriven

Hej
Bra att MG kryar på sig.
Borde jag skaffa en hund till min mamma eller kommer hon att skaffa det själv?

Har jag någon chans på jobbet som jag var på intervju för?
Kram

62 Mr&Mrs:

skriven

Hej Es

Hur många barn kommer jag få med min blivande?
kram

63 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Jag har nu börjat på min nya praktikplats, det är andra veckan som jag är där. Jag vet inte om det beror på att de är lite ovant men det känns som om att jag spiller min tid. Då jag bara gör fyra timmar om dagen vore det ju kul om något händer och inte bara sitter och låter tiden gå. Jag undrar lite nyfiket vad du ser. Jag ska ge de hela en chans men ser du om jag kommer få någon annan praktikplats eller blir jag kvar här? Får jag jobb här? Mycket tacksam för svar! Kram 🐝

64 Soffan :

skriven

Halloj!

Jag har en fråga angående min vår. Ser du något om vad som händer eller hur den blir?

Härligt att Mg är på bättringsvägen :)

Många kramar 🌸✨💕

65 Tingeling :

skriven

Tack för påminnelsen... Ibland tänker man inte riktigt... Har alltid följt min instinkt, men senaste fyra åren har den varit fel, för jag har inte lyssnat. Men börjar komma tillbaka nu känner jag. Inget blir bra när man mår dåligt.

Kommer Han, med stort H inte snart? ☺

Puss tillbaka till MG! Skönt han blir bättre och bättre.

Kram!

66 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur lovande ser det ut för mig att kärleken kommer i år?
Kram

67 S:

skriven

Tack snälla du! Precis det jag behövde läsa! Men ändå är inte valet rätt. Stanna eller lämna? Han den gamle eller han den nya i mitt liv? Har du några vägledande ord för mig som du kan känna om min framtid? Kämpa för det gamla trasiga eller satsa på det nya glada men med risk för att det är en tillfällig?

Kram :)

68 Skrållann:

skriven

Hej!
Funderar på inbjudan till festen. Ska jag sätta ut annons med anmälan eller personliga inbjudningar? Vill ju inte missa någon;)

Kram❤

Svar: Varför inte båda delar ? kram :)
Esmaralda

69 P:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det familj och barn tillsammans med henne?
Kram

70 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Jag har nu börjat på min nya praktikplats, det är andra veckan som jag är där. Jag vet inte om det beror på att de är lite ovant men det känns som om att jag spiller min tid. Då jag bara gör fyra timmar om dagen vore det ju kul om något händer och inte bara sitter och låter tiden gå. Jag undrar lite nyfiket vad du ser. Jag ska ge de hela en chans men ser du om jag kommer få någon annan praktikplats eller blir jag kvar här? Får jag jobb här? Mycket tacksam för svar! Kram 🐝

71 Bumble bee:

skriven

Hejsan Es!
Jag har nu börjat på min nya praktikplats, det är andra veckan som jag är där. Jag vet inte om det beror på att de är lite ovant men det känns som om att jag spiller min tid. Då jag bara gör fyra timmar om dagen vore det ju kul om något händer och inte bara sitter och låter tiden gå. Jag undrar lite nyfiket vad du ser. Jag ska ge de hela en chans men ser du om jag kommer få någon annan praktikplats eller blir jag kvar här? Får jag jobb här? Mycket tacksam för svar! Kram 🐝

72 Boudica:

skriven

Bra att MG mår bättre!
Sälv har man huvudvärk av okänd anledning ;/
Väntar på maten ska bli färdig sen ett kort yogapass sen blir det nog dusch å sova!
Kanske en kaffe däremellan ;)

som blivande kostrådgivare experimenterar jag med min kost, där försöker jag tänka, "om jag skulle rådgiva någon i samma situation, hur skulle jag göra då"

Många gånger undrar jag hur folk tänker, försöker sätta mig i deras sätt, får oftast snabbt en uppfattning hur andra är. Oftast stämmer det.

Nej kort från mig idag, men måste bara fråga!
Den senaste månaden har J besökt min lila hörna på jobbet några gånger, inget konstigt med det, men att just de senaste gångerna har han verkat så märklig, som om det är något han vill säga men inte riktigt kan få ut det. Försökte lite fint men subtilt fråga om det var nåt han ville, men det halade han inte på.
Vad det är jag undrar är ju, om det ÄR något han vill säga mig? För jag vet inte riktigt hur jag ska tänka, är det nåt jag ska vara glad eller orolig över. Eller kanske jag bara övertolkar allting! ;)

KRAM!

Svar: Ja, något är det onekligen och det känns som om det blir sagt så småningom.. kram
Esmaralda

73 Lillis:

skriven

Tack för svaret Es kram:)

74 G.H:

skriven

Anki stor Styrkekram till dig och din son!!! Låter totalt vansinnigt!! Utpressning med järnrör i skogen 😱 , vilka människor det finns.

Kram!

75 Anna:

skriven

Hej Esmaralda! Har vi haft obehöriga gäster på besök då vi varit bortresta? Bekanta påstår att det varit full belysning här en kväll trots att vi inte varit hemma. Känns väldigt obehagligt. Krya på MG och många kramar!

76 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att gå bra om vi skulle göra detdär?
Kram

77 Susanne Amalia :

skriven

Konstigt det där med att jag blir anonym jag har fyllt i kom ihåg mig på sidan och det är inte med flit jag kör någon anonym stil.. EllaBella ser ju till att vi inte blir Anonyma.. Men när texten går iväg så står det inget i fältet ovanför fast jag både har fyllt i kom ihåg och dessutom vem ag är innan.. Konstigt och detta händer både via mobil och dator... Nu signerar jag längst ner.. Nskar dig en fin kväll /
SusanneAmalia

Svar: Ja det är knepigt att det blir så... jag begriper inte varför.. kram
Esmaralda

78 Gamla jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tror det var mitt livs misstag att jag lämnade honom. Han var en bra och trogen man. Jag tog nog hans känslor för mycket för givet för att kunnat känna dem då vi var tillsammans.

Visst tror jag det finns en ny kärlek för mig. Men det kommer kanske dröja framåt. Om jag skulle gjort allt igen så skulle jag uppskattat den relation jag hade då jag hade en man som jag tryggt kunde känna att han älskade mig. Jag vet att han aldrig skulle vara otrogen. Jag skulle jobbat på relationen istället för att söka en ny. Jag vet inte om jag gett upp hoppet. Jag vet att det finns en ny kärlek men jag lever idag. Han gick vidare för att jag släppte taget om honom.

Finns det någon chans att han kommer tillbaka och vi satsar på en framtid ihop?
Kram

79 Anna:

skriven

Hej Esmaralda! Har vi haft obehöriga gäster på besök då vi varit bortresta? Bekanta påstår att det varit full belysning här en kväll trots att vi inte varit hemma. Känns väldigt obehagligt. Krya på MG och många kramar!

80 Mirre:

skriven

Tack för detta inlägg Es! Behövde detta nu, tipset om grannen var bra! Får en att inse att man kanske förstorar sina problem en aning men för en själv känns det som liv och död.
Har inte mått särskilt bra på sistone, kommer beställningen av J-ört att hjälpa mig? Är rädd för att börja på antidepp, kan du se något kring detta, vad som helst som kan hjälpa mig.. Kram💕

81 S:

skriven

Hej Es

Ser du något spännande kul som händer mig i sommar?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: