Fredagsdrama....

Fredagskvällen började precis som det var tänkt !

 Jag slabbade runt i jacuzzin… smuttade på ett glas rött.. sen åt jag Papas arougadas och MG fick sitt fredagsgodis.

  MGpappan var ju på  konsert på temat  klassisk musik , tillsammans med mamma.

 Jag  och MG myste i soffan under en filt och tittade på  The Open House ( Netflix)  som i stora drag handlar om en mamma med son som bor i ett  stort hus på landet och plötsligt rör sig en inkräktare i huset.. konstiga ljud hörs… ja, precis  som det så klassiskt brukar vara i skräckfilmer.

Mitt i alltsammans började jag höra konstiga ljud utanför MITT hus !

MG  reagerade också och spetsade öronen.

Vad i all sin dar ??

Jag försökte låtsas som ingenting.  

Ju mer spänningen ökade på filmen.. desto mer  lät det utanför mitt fönster… nu  krasade det och jag hörde släpande ljud.

WTF ??!!

 // Soffmys//

Nu får du skärpa till dej, sa jag åt mig själv och MG och vi  tassade upp .

Jag drog ett djupt andetag   och  öppnade ytterdörren på glänt, hjärtat bultade, … någonting långt. ludet  och slankigt for in genom dörrspringan .. och jag drog snabbt igen den.. varpå ett blodisande skrik hördes…som fick igång både mig och MG.. vi skrek  hysteriskt alla tre … tills jag insåg att herregud… det var ju en KATT och det slankiga var den stackarns svans… som kommit i kläm i dörren ! 

Katten for iväg och MG efter… jag antar att han var adrenalinstinn efter allt skrikande..

De for runt husknuten och sekunderna senare kom MG tillbaka, springande   för livet ,vilt skrikande & med  katten efter !!

MG for in genom dörren, sladdade på hallmattan och ålade sig inunder soffan.  

Katten stannade på altanen.. svansen var i gott skick… han hade halsband och jag talade om för honom att genast gå hem till sin mamma och pappa och sluta rota i folks soppåsar.  

Jag hade städat kylen tidigare på kvällen och glömt kasta en plastkasse som stod  utanför dörren, under fönstret och  ljudet jag hört var ju när katten gick loss på soporna !

Jag och MG fick lugna ner oss med lite kex & ost och ett glas rött till !!

Kram  kärlek

1 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att vara värt att gå denhär kursen?
Kram

2 Susan:

skriven

😆😅😂🤣

3 Jennie:

skriven

Godmorgon! Hoppas ni båda har återhämtat er efter fredagens händelse :)

Jag tittade igår kväll på en dokumentär om prinsessan Diana. Alltså det är så sjukt hur media och paparazzi förföljde henne, terroriserade henne. Varenda rörelse hon gjorde.... SJUKT.

Hon var så vacker men jag tycker hennes ögon alltid såg så sorgsna ut. Kan du inte Esmaralda skriva om henne o övriga kungligheter i något blogginlägg? Man tänker att de på något vis lever så perfekta liv, men de har väl sina problem också....

Kan varmt rekommendera The Crown på Netflix, så bra. Kram

Svar: Jag har sett den dokumentären också.. jättebra & rekommenderas.... och visst ska jag skriva ett blogginlägg om kungligheter.. tack för tipset om The Crown.. kram :)
Esmaralda

4 Tisa:

skriven

Hej Es!
Jo jag undrar en sak. Jag ska få hjälp utav brorsan med min byrå idag. Du skrev förut att den som hjälper mig ska få något tillbaka. Typ mat/pengar Vilket jag givetvis också tycker. Nu är det ju en av mina bröder. Han brukar inte vilja ha något trots att jag verkligen vill och försöker. Ska jag ändå tjata eller ska jag acceptera att det är så när jag frågar?

Svar: Överraska med något lite som bevis på din uppskattning.. kram :)
Esmaralda

5 Tingeling:

skriven

Hahaha! Vilken syn! Kunde nästan se det framför mig när jag läste 😁 kom MG över chocken sen?

I går var en väldigt lat dag. Jag gjorde inte många knop. Och trött var jag. Och kom på sen att jag nog inte ätit ordentligt heller. Jag slarvar gärna med maten när jag inte har min dotter. Och igår tänkte jag bara, men varför, dumheter! bara för att jag är själv kan man göra god mat och tända ljus och göra det mysigt. Inte bara ta en macka liksom. Nej det måste jag bli bättre på!

Om jag skulle söka förskollärarprogrammet eller grundlärarprogrammet till hösten eller nästa vår, har jag chans att komma in då?

I dag är det redan söndag. Och jag ska laga god lunch 😉

Kram!

Svar: MG sneglade faktiskt mot ytterdörren mest hela kvällen....ja du ska bli lite bättre på att ta hand om dig och göra bra saker för din egen skull.. det vinner du på... hoppas lunchen blir god... kram :)
Esmaralda

6 Mari:

skriven

Imorgon utmanar jag mig själv, precis det du brukar uppmuntra oss läsare till. Bjuden på en stor fest, vet knappt vad jag ska ha på mig och var ett tag nära att säga nej. Sedan tänkte jag om... jag går fastän jag inte känner mig helt bekväm och hoppas på en kul kväll. / ha det gott!

Svar: Det gör du rätt i.. bra beslut.... och när du är på festen så ha positivt fokus.. kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Så kan det gå när man råkar släppa in katten. Fint att ni fick lugna ner er med kex och ost. Varför blev det så fel efter en trevlig middag ?
Klarar han inte av att andra pratar med mig ?
Det verkar som folk reagerar på ett negativt sätt när de förstår att vi var i sällskap med varandra.
Två trevliga killar skjutsade hem mig i taxi. Så jag skulle komma hem säkert. Värmer i hjärtat att gentlemän fortfarande finns. Han som heter Svensson i efternamn var verkligen trevlig gillade han mig ? Den andra är inget för mig för egen med sin lilla fettitish. Även om jag tror det var han som flörtade med mig inte den andra. Nu skrev jag nog lite rörigt Es.
Kram

Svar: Svensson är en trevlig prick men inte på så sätt att det kan bli mer mellan er.. ser det ut som... kram :)
Esmaralda

8 Ht:

skriven

Hej!
Har sökt nya jobb,men dem hör inte av sig. har sökt lägenhet i sthlm men får inge, väntar på kärleken men ingen karl i sikte..

När händer det någo positivt i mitt liv??
Så trött på detta..
Kramar❤

Svar: Ge inte upp.. positivt kommer.. kram
Esmaralda

9 Milla:

skriven

Hej, hos dig är det alltid action, kul, du har många vänner också.
Jag och min relation har bestämt att vi ska åka utomlands några dagar om tre veckor. Men när jag tagit upp att jag tycker att han dricker för mycket när han är ledsen och att jag inte vill det och att det tar på mig så vet jag inte hur det blir. Kommer vi att komma iväg och kommer han söka hjälp för sin sorg, det är då han tröstar sig.

Svar: Bra att du sätter ner foten... sorgen börjar bli en ursäkt för att dricka.. trots allt god chans att ni kommer iväg.. kram
Esmaralda

10 Sus:

skriven

Hej
Som en rysare....
katter dom kan....
Vill ha nytt jobb....
Vad ska jag hålla koll efter...
Love sus

Svar: Kolla efter sådant som intresserar dig på riktigt.. du ska ha nytt jobb med glädje.. kram :)
Esmaralda

11 Hej.:

skriven

Stackars Mg bli uppskrämd av en katt mitt i fredagsmyset

Svar: Ja, han tyckte inte alls att det var kul... kram :)
Esmaralda

12 Michaela:

skriven

Vilket drama :) Tur att det löste sig och ni fick fortsätta med myskvällen.

Igår fick brorsdottern på snart 10 år erfara sjukvårdens slarv. Åkte in till akuten sent fredag kväll efter att ha slagit foten rejält. Röntgades. Diagnos: Stukning.
Igår kväll ringde läkare och sa att de missat en fraktur på röntgenbilderna så hon fick åka in och gipsas. Inte populärt kan jag säga. Slarvigt skött!

Har varit underbart väder i Sthlm senaste dagarna :) Sol. Några minus och snö. Långa promenader i skogen är då ett måste. Skall tyvärr försvinna på onsdag så får njuta nu.

Saknar Rasmus. Ses vi igen?

Ha en fin söndag!
Kram

Svar: Ja, det var slarvigt.. tur att det rätt till sist i alla fall f.r brorsdottern ! Du och Rasmus ses igen.. kram :)
Esmaralda

13 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Fredagsaction hos er.
Det var inte tillräckligt med skräckfilmen utan en gnutta mer soänning behövdes.
Jag kan öreställa mig när ni alla skriker när dörren stängdes o stackars katten klämmer sin svans.
Autch.

MG fick dessutom en oväntad motionsrunda.
Så bra att ni belönade er med kex o ost till slut när skrik och jaktäventyret var över.😊

Månne den katten tassar smidigt förbi nästa gång..fastän du i misstag skulle ha lämnad en skräppåse utanför dörren..

Återstår att se.
Ha det då bra!
Kram Solstjärnan 🌟

Svar: Tackar :) Kram
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Usch vilken skräckkväll. Skräckfilm är inget för mig, tar den romantiska varianten ;). Stackars MG, inget bra avslut på myskvällen...

Igår fotbollsmatch o det var tur jag hade ”hästfilten” att kasta över mig, det blir kallt att bara stå på stället. Ingen vidare utgång i matchen, 0-2, o sonen som ”harmade” sig över att han inte försökte göra mål..

Dip o nachos o rotsaker till WII bowling o sen en film. En trevlig lördagskväll alltså.

Nu frukost o sen i nåt skede blir det första gymbesöket, ensam utan nån som ”vaktar” mig hur jag utför allt ;). Gäller att tänka på vad jag gör.. Sen en massa mat att förbereda.. Vila, vad är det??
Trevlig söndag alla!
Kram Skorpan

Svar: Bara njut.. jag saknar alla kalla fotbollskvällar o innebandyfredagskvällar... du lär ha en upptagen söndag :) Kram :)
Esmaralda

15 Vv❤:

skriven

Es ser du varför han tog bort mig ardi?
😢.

Kram

Svar: Nej jag ser inte exakt varför man hans intresse för dig är inte som det varit. du vinner på att gå vidare.. kram
Esmaralda

16 Mor:

skriven

Haha.. du kan ju verkligen skapa dig en egen skräckfilm👍😱!!
Kattsvans skräcken🤗.

Blir det någon date snart? Kram

Svar: Ja, hua så räligt det var !! Dejt blir det för dig snart.. kram
Esmaralda

17 Mamman:

skriven

Hen Esmaralda.
Haha herregud!!
En fråga, jag brukar lämna sonen vid vissa tillfällen hos mina föräldrar. En gång i veckan vid träning sen ibland på helgen om jag har något inplanerat med vänner. Sonen är just nu väldigt torr på kroppen. Då säger mamma till mig ”att jag tycker inte du ska lämna honom så ofta” ”vad har du gjort med honom varför han är så torr”
Jag blir helt slut av dessa kommentarer. Jag drar det tyngsta laset med sonen och det behöver jag min energi till. Men när jag får höra sådant när jag lämnar honom då blir det inte roligt.
Tycker de att han är där för ofta? Hur ska jag förhålla mig till detta?
Kram

18 Helena Ir:

skriven

Många bitar kan göra det till ett fredagsdrama..för MG säkert en mardröm !

Hade tänkt ge mig iväg tidigare imorse..kallt..fortfarande -11.
Inget dåligt väder..bara dåliga kläder..Nej,inte ens det..latmasken!

Jag såg ju en sådan fin man för ca 2 veckor sedan..tror du han tar sig till gymmet något mer? Ögongodis :)

Ha en fin söndag..släpp inte in katten :)!

Kram :)

Svar: Latmasken ska man ibland vårda !! Mannen du såg kommer till gymmet igen.. kram :)
Esmaralda

19 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Så söt han är lilla Mg.
Ser det ut som att de har pratat om de och kommer de bli av?
Kram

20 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag ver inte hur jag ska förhålla mig till mina föräldrar. Jag behöver en del hjälp utav dem med sonen rent praktiskt. Men inte mer än 1 gång i veckan, sen är det ibland vid vissa tillfällen när jag har något roligt inplanerat med vänner. Sonen känner sig trygg där. Men jag upplever det som negativt för mig att ha för mycket kontakt med dem. Jag har haft det ganska tufft sista tiden med separation och jag behöver glädje och energi till mig. Jag drar det tyngsta laset med sonen med alla praktiska ting och det behöver jag min energi till. När jag lämnar sonen så får jag höra kommentarer som ”du ska inte lämna honom för ofta” osv ”vad har du gjort med honom när han är så torr” jag tar åt mig och blir ledsen, känns inte som de tillför något positivt. De skriks och svärs och är kommentarer som blir ner tryckande.
Hur ska jag förhålla mig till detta? Det är ju trots allt mina föräldrar men känner mer att det blir negativt att ha kontakt med dem samtidigt som att jag faktiskt behöver hjälp med sonen ibland.
Är han där för ofta? Varför är de så anklagande mot mig?
Kram

Svar: För deras del så är det bara gammal vana.. de menar inte så illa som det låter.. svara inte tillbaka med samma mynt utan tala om att du blir ledsen och tar illa vid dig och agerar du inte på samma sätt som dem utan behåller ditt lugn så blir också tonen mellan er bättre.. kram
Esmaralda

21 Lotta S:

skriven

God morogn i kylan!

Jag behöver lite insikt i hur nya chefen på jobbet egentligen värdesätter mig som arbetstagare nu då jag producerat så minimalt de senaste åren. Har jag alls någon förhandlingsmån ifall jag slutar nuvarande post men vill fortsätta inom vissa projekt som ändå intresserar och känns mindre splittrat och stressigt?

Svar: Ja, en förändring kan du få till stånd och jag tror att det vore bra för dig. kram
Esmaralda

22 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
En mörkhårig man som har två barn sedan innan han skriver till mig. Han verkar väldigt lättsam och rolig, lite väl ”på” kanske, men det tyder ju på att han är intresserad iallafall. Jag har inte haft något jätte stort intresse. Men jag ska ge honom en chans att träffa honom en gång iallafall.
Kan det bli bra?
Kram

Svar: Klart du ska träffa honom och bilda en uppfattning... tveksamt om det uppstår rätt känslor men ändå viktigt att dejta .. kram :)
Esmaralda

23 Varis:

skriven

God morgon!!
Hahahha hade gått o gömt mig. Att höra läskiga ljud samtidigt som man ser de på film.. ja fy!
Modig var du iaf :)

Jag överväger att hoppa på en annan grupp på utbildningens nästa del. Vad tror du om det? Vara kvar med de gamla gänget eller haka på en ny grupp.

Kramar

Svar: Du behöver lite förändring så varför inte pröva nya gruppen.. kram :)
Esmaralda

24 Hjälp:

skriven

Hej Esmaralda.
I-lands problem,
Min diskmaskin har läckt vatten.
Ser det ut som den är sönder och är det kört med den här eller kommer den fortsätta fungera?
Kram

25 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Lär väl uppskatta allt för sent.. Så brykar det ju vara, när man inte längre är ”mutt i smeten” ja då tycker man att det vist var trevligt.. Varför är det så??

Lång frukost o kryddade klubbor av kyckling som ska i ugnen. Tror det blir en busy dag ;).
Kram på MG, hoppas han repat sig sen fredan..
Kram Skorpan

Svar: Jo tack... han sneglade länge mot ytterdörren men nu har han släppt traumat.. ibland känner man inte in förrän efteråt.. försök att stanna mer i ögonblicken.. kram :)
Esmaralda

26 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att de är pågång eller kommer att bli av?
Kram

27 Skorpan:

skriven

Absolut, mera ögonblick...
Kram Skorpan

28 Catarina:

skriven

Ah, vilken mysig fredagskväll med både drama o mys! Vilken charmig hund 💖
eftersom det kommer falla på plats för mig o ny bostad är i sikte så kanske jag inte behöver ha så svår ångest. jag grubblar 24/7 o mår riktigt dåligt. kram!

Svar: Släpp ångesten.... allt kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

29 Anki:

skriven

God förmiddag Es

Vilket drama ! Hoppas MG tog sig oskadd ur detta med stoltheten i behåll <3

Här har det varit kattdrama igår med...Såg en stege stå lutad mot en tall på morgonpromenaden ,bligar uppåt och får se en katt högt däruppe..Medans jag står där kommer en boende ut och talar om att den suttit sedan dagen innan ! Det var -6 ...Jag ringde runt bland folk för att få hjälp,ringde brandkåren men det var helg och då har dom inga resurser att åka på katter i träd jag skulle återkomma på Måndag tyckte dom !
Efter mycket ringande ringde jag en liten firma som heter Nylanders Trädfällning Killen som svarade sa naturligtvis kommer jag ! En Lördag nästan mörkt -8 så klättrar denna kille upp och katten klättrade ner...efter mycket dramatik hoppa den och min grabb kastade sig över den vart biten men vi fick in den i medhavda kattburen...Nu är katten i yngsta sonens rum har ätit och gått på lådan ..men är livrädd och ingen ägare har hört av sig...än..
Alla har ju inte dator och facebook så nu ska jag ut och sätta upp lappar

Ha en go Söndag

Kram Anki med tillfälligt utökad flock

Svar: Hoppas nu att ägaren hör av sig.. vilket drama det kan bli !! Kram :)
Esmaralda

30 Linnean 🌸:

skriven

🤣 Ha ha ha ha🤣 Guuud, har skrattat så jag är både tårögd och kaffekletig! Stackars MG! Jagad av en tissetatt, nu åxå!! Bra timing av katten att fixa läskiga ljud just när det var otäckt i filmen!! Men allt skrikande! Ha ha ha!
Ni är bara sååå roliga!! 👍😆
Själv somnade jag med flera kilo röd katt på mage/bröst. Liite svårt att andas bara och fick plocka bort lite katthår ur näsan, som killade! Men man bara ligger helt stilla och är lycklig att kissemisse gillar en 😀
Dimman är tät här! Lite minus på det...säkert svinhalt! Måst bara handla i dag! Suck!
Ha en lugn söndag och hoppas att MG hämtat sig efter nattens kattbesök! Kram..
/Linnean 🌸

Svar: Nja.. jag kan ju berätta att jag definitivt häll mig för skratt i fredagskväll när detta pågick... men efteråt skrattar ju jag också åt eländet.. såklart.. det måste man ! MG var försiktig när han gick ut på lördagen och såg sig noga omkring.. månne kattskrället satt och lurade runt hörnet.... .Djuren väljer vem de tycker om.. och att bli vald är alltid stort ( nu tänker jag på "din" röda katt) Kram :)
Esmaralda

31 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon ..
Det var så mysigt i Sälen och jag ville tillbaka genast när jag kom hem.
Vill verkligen starta upp min verksamhet och jag vill jobba hårt .. det är en befrielse att kunna få glädja människor .. om de vill bill bli kärleksfullt bemötta annars går det ju inte riktigt ..

Till hjälp har jag ju min son och hans kompis om det skulle behövas och om det blir kris även min äldsta son .. Kärlek är ju det viktigaste och det ska vi dela ut vänlighet och glädje ...

Jag hoppas att detta går runt och ger en sådan vinst att alla kan få en marknadsmässig lön (även jag) för man måste ju ha någonstans att bo och även något att äta ibland ... Kläder är ju ett måste annars tittar ju folk på en så konstigt om man nu inte startar en nudisterksamhet ..mycket mygg på sommaren ... men det hade jag ju inte tänkt ..

Men det kanske kan vara en terapeutisk inslag.. ;) bort med all skam och skuld ... visa dig naken som du är med alla skavanker .. efter en sådan kurs på en vecka så kan man göra vad som helst .. ingen behöver skämmas .. <3 vilken grej .. hahahahaha..

Nåväl jag håller mig nog till min grundidé ..

Det var så trevligt att få en bloggvän så där på nätet och jag är så glad ... det är alltid kul med vänner och vi har ju fyrtassar båda två ... jag personligen skulle inte tycka att den flocken jag tillhörde blev hel utan en eller flera tass vänner ... De ger ju så mycket kärlek ... Tack snälla att du tog kontakt .. jag hoppas att vi kan träffas ... <3

Jag blev bjuden till Österrike .. på en skidresa .. vilken grej .. ja tack sa jag .. det behöver jag .. härligt när det händer .. och det gör det om man bara vågar leva ..

Nu närmar sig uppkörningen .. och min son ska köra upp den 26/1 jag hoppas att han klarar sig .
Det vore så skönt och jag tycker att han kör säkert .. det är ju skönt förut var det rena halloween att sitta brevid honom .. Inga spöken behövdes för att jag skulle bli rädd .. det var jag ju redan fån början .. men nu sitter jag faktiskt bara och åker med .. ganska avslappnat .. det är skönt ..

Han har även sökt in på DI .. på Filmklipparlinjen .. jag håller alla mina tummar ...

Sedan har han sökt säsongsjobb till sommaren ..här är vi aktiva .. hela familjen .. nja inte hela men delar av den .. (stora sonen är alltid aktiv)

Nu ska jag köpa pjäxor till skidorna så att jag inte får ont i fötterna ...Det ska bli såå sköönt ... annars gör det ont ... jag har fortfarande ont i efter skidåkningen .. det ska vara behagfullt att åka ...

Tack för att du finns och tack för din blogg .. du ger så mycket kärlek och skänker glädje ...
kramar till dig och MG EllaBella och Saga säger att de också hälsar .. <3


Svar: Min blir ju bara så inspirerad av dig... det är inte länge sedan du berättade om din allvarliga sjukdom.. och du kommer igen och lever fullt ut... underbart !! Och jag ser ju att det kommer mycket gott till dig framöver..... kram :)
Esmaralda

32 Jen:

skriven

Ja ibland skrämmer man verkligen upp sig själv.

Kommer arbetet med småbarn att gå bra? Av någon anledning är jag orolig och nervös. Kanske för att jag inte har egna barn och på grund av egna känsliga erfarenheter?

Svar: Det kommer gå fint.. kram :)
Esmaralda

33 sippan:

skriven

Haha ja man kan inte annat än att dra på smil banden! Kan känna skräcken.... :) Det var ju en himla tur att det bara var en katt!
Ha' en go helg! Sitter här med tråkig influensa i det fina vädret som är här idag. Får bara titta ut på det vilket känns astråkigt när det väl är så fint!!
kram

34 Fråga :

skriven

Vilket drama o läskigt när ni sitter o kollar på skräckfilm.

Jag var med om lite drama nu i helgen, vi var ute o en främling råkar stöta till min make , hon bad om ursäkt men skulle självklart börja prata när vi dansar.

Hon var ju berusad men frågar om vi hade träffats idag? Sen när vi så att vi var gifta sen länge tog hon våra händer o kolla på dom.
Såg att jag hade ringarna på men inte maken. Jag kan inte släppa detta fortfarande. Visserligen har han inte haft det på flera år, men den känslan jag fick då, var som jag skämdes verkligen. Men varför gör inte maken det? Var det en tillfällighet att det skulle hända?

Svar: Det här var en tillfällighet.. men du får förklara för maken att det känns bäst om han bär sin ring. .kram :)
Esmaralda

35 Helena Ir:

skriven

Tack :)

Jag har funderat fram och tillbaka i några dagar. Tänkt på det du skrev i min senaste seans om renoveringen här hemma. Jag blev ju lovad hjälp tidigare..och det har ju fortfarande inget blivit med den hjälpen,precis son du skrev! Så nu beställer jag ,att få det åtgärdat ..börjar med hallen det här året! Så tråkigt att bli lovad hjälp..men inget händer. Okej,alla har sitt..eget att tänka på!
Lite tankar bara..

Ska hålla tummarna för er på onsdag!

Kram :)

36 Mirre:

skriven

Hej Es!
Ser du om det kommer hända något för mig snart inom kärleksfronten, tänker om jag kommer träffa någon och gå in i ett förhållande? Vill såå gärna att det ska hända men är samtidigt lite nervös.. Det känns som om något är på gång i mitt liv, som om något kommer hända snart men vet inte om det är inbillning kanske.. Kram!❤

37 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Måste fråga dig en sak angående om denna tjejen som jag nämnde för dig häromdagen, hur kommer det sig att hon inte svara mig eller läser det jag har skrivit till henne? :o

Sen har jag även börjat prata med en annan tjej, hon erkände för mig igår att hon gillar mig och så, men hon verkar inte veta vad hon vill med mig riktigt 😅 kärlek är väldigt komplicerat haha

Kram

Svar: Ja det verkar som om du försöker stressa fram ett förhållande.. var inte så desperat.. det lyser igenom och tjejerna backar.. ha lite mer is i magen.. kram :)
Esmaralda

38 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vilket drama! Jag hade blivit jätterädd.
Jag och Nova sitter hos veterinären. Hon har ont i magen.

Kram ThereseC

Svar: Men stackars Nova... hoppas allt gått bra ? Kram
Esmaralda

39 Liten C:

skriven

Men guud vilket drama .. 😝🤣, stackars katt 😝!
Tur det slutade väl 🤗..
Jag saknar honom 😩, kommer vi ses igen?
Kram

Svar: Ja ni kommer ses igen.. kram
Esmaralda

40 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har en idé om att ordna fest för min man. Är en ambitiös idé med tanke på allt runtomkring. Ser du om det skulle kunna gå att ordna? Utan att spendera hutlöst med pengar?
Tack!!

Svar: Ja med lite fantasi kan du greja det utan att det kostar hutlöst.. kram
Esmaralda

41 Tingeling :

skriven

Du har helt rätt. Man kan inte enbart leva för sitt barn utan för sig själv också. Så nu har jag mailat studievägledare och tänker börja läsa matte 2. Håll tummarna man får läsa 50 % och att man får ta med sin dotter ibland på lektionerna som är kvällstid. Annars vet jag inte hur det ska gå. Jag behöver hjälpen för jag är inte så bra på matte. Min dotter är ju så snäll och gör inte mycket väsen av sig så för min del går det bra. Hon kan sitta med ipad också ☺

Kram!

Svar: Jättebra initiativ.. u go girl !! Kram o lycka till
Esmaralda

42 En till Netflix nörd:

skriven

Kiknar här borta!
Ni är en klar favoritduo 😂💛

Hett tips på Netflix är "Alias Grace". Superserie! Utspelar sig längre tillbaka i tiden. Otroligt välgjord, obehaglig, mörk men beroendeframkallande.

Söndagsfundering!
Jag tror att jag fick en energiboost från andra sidan igår. Säkert ett tecken på att jag tankemässigt släppt en negativ blockering. Härligt. Anyway. Funderar på hur närmaste tiden ter sig? Något kul att hålla utkik efter?

Kramis

Svar: Alias Grace är jättebra.. den kommenderar jag också !! Nu börjar det lossna... fortsätt ha positivt fokus och öppet sinne... och snart sker det något som verkligen uppmuntrar... kram
Esmaralda

43 Tildis:

skriven

Haha😂 stackars lilla katt det msphe ha varit en traumatiskt upplevelse. En fråga Es, min syster verkar ju aldrig bli bra. Det är riktigt jobbigt att se hur hon går under mer och mer. Kommer hon kunna närvara och vara frisk i sommar? Kram

Svar: Ja, jag hoppas lille kissen repat sig !! Din syster kan bli ännu lite sämre innan hon söker hjälp och det vänder mot det bättre.. god chans att hon kan närvara i sommar.. kram
Esmaralda

44 <3:

skriven

Tänk om du hade filmat allt kära Es. Vilken syn med MG och katten.
Hur stor är chansen att det går vägen med TG evenemanget jag tänker på ?
Kram
💗💗💗

45 F.u:

skriven

Undrar om något spännande är på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

46 Sus:

skriven

Hej
Jo...
Om jag bara visste va de va...
Love sus

47 Lydia💕:

skriven

Vilken riktig rysare för er båda jag hade blivit jätte rädd
Jo du skrev en gång att jag skulle möta någon jag inte kände och har gjort det på något konstigt vis o kan inte släppa det han har mycket kvar o gå igenom och jag är nog snart färdig med mina saker han skulle ringa mig sen efter min flytt sa han tänkte bara om det nu va han du menade då knäpp tanke men undrar så
Lydia💕

Svar: Nja, det känns i inte riktigt som om det är han... men detta måste du utröna själv ordentligt .. kram
Esmaralda

48 Maria:

skriven

Hahaha 😁

49 Nattis:

skriven

Hej Esmaralda.
Till efter sommaren ser det lovligt ut att jag har ett förhållande då?
Möter jag kärleken inomhus eller utomhus?
Kram

50 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur länge till kommer jag att vara singel? Ser du förhållande inom det här året?
Kram

51 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur många år MAX ser det ut som att jag är singel?
Kram

52 osäker:

skriven

Hej!

Funderar på att göra Dermapen behandling för att få bättre hy i ansiktet. Känner mig orolig för att det ska misslyckas. Kommer det att gå bra och bli lyckat om jag genomför behandlingen?

Kram

53 CGB:

skriven

Hej Es 😊
Här kommer kanske en lite konstig fråga men men 😋
det är så att den senaste tiden har jag märkt av att saker börja såsom att vissa saker jag sagt på skämt typ har hänt och typ vissa saker jag drömt har stämt. igår när jag låg i sängen och vilade och tänkte inte på något speciellt så fick jag upp två bilder helt plötsligt... ena på en liten flicka på typ 1-2 år med brunt långt hår och bruna ögon. Den försvann snabbt. Men typ direkt efter dök en annan bild upp på en man som jag knappt såg något av. Vad kan detta betyda? Vilka är dessa?

Svar: Det kan mycket väl vara minnesbilder från ditt gamla förflutna.. i tidigare liv.. kram
Esmaralda

54 Ellis:

skriven

Hihi Jag hade aldrig vågat öppna dörren:)speiellt när man tittar på en sådan skrämmande film.

Es kommer jag ha en bättre ekonomi?
kram


Svar: Jadå den blir bättre.. kram
Esmaralda

55 Madeleine :

skriven

Hej ez!
Är super trött på att vara singel och är trött på att bli uppraggad av konstiga typer på nätet.
Så jag undrar om du kan se när jag träffar min soulmate?

Kram

56 SINGELN:

skriven

Hej. Varför är jag inte värd att få möta kärleken och bilda familj? MVH,
Eviga ofrivilliga singeln

Svar: Det är du värd....100 % värd... kärleken kommer men jag vet inte varför det dröjer.. kram
Esmaralda

57 Virrhönan:

skriven

Vilket drama, hade blivit livrädd haha men kunde inte låta bli att skratta ändå! Sitter och tittar på alla bilder som folk lägger upp över dagens underbara väder. Sol och snöbilder överallt. Gnistrande kallt men jag har hållt mej inne. Haft en bra helg bara alldeles för kort! Undrar lite om nåt kul händer till veckan som man kan se fram emot? Får känslan av att kärleksbekymret är lite rädd för att inte få uppmärksamhet från mej, stämmer det?
Nu blir det soffan resten av kvällen, ha en skön söndagkväll🙏

Svar: Han verkar tänka lite mer just nu... i alla fall... kram :)
Esmaralda

58 Kristin:

skriven

Ja, når man kommer i den der sinnsstemningen av lyder man hører, jager man virkelig opp seg selv. Jeg vet akkurat hvordan jeg har følt dette. Da maler man en viss person på veggen. Det var godt det bare var en katt, at den fikk beholde halen, og at MG ikke ble skadet av kattens klør.
Her har vi fått så mye snø, at jeg har måkt ut av ville. I dag er det hviledag fra ting ute. Huset står for tur.
Kram :)

Svar: Ibland behöver man en vilodag... att bara ta det lugnt och ladda.. kram på dig och de dina :)
Esmaralda

59 Lunora:

skriven

Hej!
Har dejtat en kille en tid och jag trivs väldigt bra i hans sällskap och tycker verkligen om honom. Han är dock väldigt osäker och jag vet inte om han är redo för ett förhållande.
Hur ser han på det och vad känner han? Blir det något långvarigt?

Kram

60 Ghostwriter :

skriven

Tror du att det skulle vara ett misstag av mig att ta ännu ett lån? Nu kanske det inte behövs, men jag vill inte förstöra mitt liv...

Kram!!

61 Sofia:

skriven

Spännande filmkväll! 😂

62 Hmm:

skriven

Hur kommer det bli nu när Turkiet väljer att gå in i Syrien?

63 Zita:

skriven

Hej ! Esmaralda tror du min vecka blir bra! Kram😃

64 P:

skriven

Hej Es

Ser du mig resa och träffa Pd i framöver?
kram

65 K:

skriven

Hej

Ser du om jag och min sambo kommer köpa den där stooora båten och bo på den i framtiden.
Förhoppningsvis på varmar3 breddgrader


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: