Game over....

Dagens gästbloggare är: Dominica

 

Jag läser denna bloggen dagligen och det ger mig så mycket. Mycket från Esmeralda och mycket från er andra som gästbloggare eller från alla er som kommenterar.  

Jag trodde inte att jag själv kulle gästblogga men  nu känner jag att jag måste.

Jag ville berätta om att jag för tre år sedan fick min seans och där fick jag en allvarlig varning om att jag inte skulle resa utomlands under 2017.  Jag hade den här varningen med mig i tankarna men så mötte  jag min kärlek och vi planerade att gifta oss på Maldiverna i höstas.  I ett sådant läger är det lätt att man bortser från en spådom. Jag gjorde det men det ska man inte.

I min gamla seans stod att läsa att jag varnades från utomlandsresa 2017  eftersom det skulle hända att jag  blev mycket besviken på den som stod mig nära.

 

 

Nu efteråt förstod jag inte varför jag inte plussade ihop de två, alltså varningen med  giftermålet.

Vi bokade vår resa och skulle vara på Maldiverna  i fyra veckor.  Jag gör historien kort.

Veckan 3 skulle vi gifta oss och allt var arrangerat. Veckan 2 kom jag på min blivande man med att vara otrogen med en annan gäst på hotellet. Jag tog dem på bar gärning kan  man  säga och det fanns inga ursäkter. Han var den av alla män som jag aldrig skulle kunna tro var otrogen och nu var han det på vår kärleksresa, vår bröllopsresa.

 

Jag kastade ringen på han och jag tog min resväska och gav mig iväg till annat hotell och  ordnade tidigare  flyg hem. Jag har inte talat med han sedan detta var och det vill jag inte heller. Hela min värld rasade och det tar tid att bygga upp  igen. Jag är stark och jag kommer igen men nu är en tid för bara sorg.

Tack för att jag  fick lufta tankarna och känslor

Jag känner igen många av er här som brukar kommentera ofta och jag älskar bloggen så stor kram till Es och till er alla

Dominica

1 Hej.:

skriven

Kram. Förstår att det känns svårt och tungt låt det ta tid att läka.
Men i och med resan så upptäckte du otroheten tänk om ni gift er hemma och det kommit fram då....
Ez kommer det att koma in extra pengar (klumpsumma) så att vi kan köpa större boend?
Ha en trevlig lördag här blir det resturangbesök och fiömkväll.

2 Lenafena:

skriven

Oj, önskar dig lycka till! Vilket Depp!!!! Undrar om jag egentligen kände min exman.... tror han var en grå en....jag såg ibland grå rök omkring honom. Du kan skatta dig lycklig att din tillkommande avslöjade sig så snabbt! Har väntat i många år på en vändning i mitt liv, Jag är trött nu, borde ha sprungit åt andra hållet istället för att gifta mig och få barn med kräket.Varför förstod jag inte mitt eget bästa?

Svar: Det var något du skulle leva dig igenom så grubbla inte över det som varit.. ta tag in uet istället och lev fullt ut.. kram
Esmaralda

3 55:

skriven

Tack för att du delade med dig. Ez känner du om jag reser med mina söner i år eller nästa år?

4 55:

skriven

Tack för att du delade med dig. Ez känner du om jag reser med mina söner i år eller nästa år?

5 Susan:

skriven

Oj, den seansen slog verkligen in, inget tvivel om det. Tråkigt att det blev så men kanske va det ngn mening med det, det hade kanske hänt förr eller senare ändå tyvärr😔 Håller tummen för att den riktiga kärleken kommer in i ditt liv

Kram

6 Mor:

skriven

Återigen dessa 🐷till män🤬. Stor stor styrkekram till dig Dominica💕. Tur att du ändå kom på den otrognefan till Karl. Men på eran bröllopsresa och allt🤢🤬. Våran E är en gåva till oss alla🙏🔮💕Du är värd någon så mycket bättre.. och han kommer. Karma

Hur blir kvällen? 💕. Något att hålla 👀👁på? Kram

Svar: Det blir en bra kväll.. lite småintressant men ingen som fångar ditt hjärta såvitt jag kan se.. kram
Esmaralda

7 Tingeling:

skriven

Så fruktansvärt. Tur i oturen är att det hände innan ni gifte er. En sån man kan man vara utan! Mitt ex lämnade mig en månad efter att vi gift oss. Man känner sig helt värdelös och som att allting bara varit på låtsas. Tack för att du delade med dig!

I dag är jag på "resande fot". Nåja tre timmar bort till Göteborg i alla fall 😁 kommer resan gå bra, inga varningar? Känner alltid lite tveksamhet när jag (och dottern) ska resa själv och hitta osv. Men det brukar gå bra!

Nu äta frukost och sen åker vi. Trevlig helg!

Kram!

Svar: Det kommer gå fint med resan... kram :)
Esmaralda

8 Mt:

skriven

Hej!
Usch vilken skitstövel! Bra att du kom på han, det finns bättre män!

Es, min chef fråga mig om jag vill börja jobba som arbetsledare men jag tacka nej.
Jag vill utvecklas men inte på denna arbetsplats.
När hittar jag någo nytt? Vill ju få mer ansvar men svårt o hitta nytt..
Kram!


Svar: Visst hittar du något nytt.. sök aktivt.. kram
Esmaralda

9 Michaela:

skriven

Men fy fan vilken berättelse Dominica! Vad ledsen jag blir för din skull. Horribelt gjort av honom! Vet hur det är att bli sårad av den man minst anar. Var rädd om dig nu. Stor kram!

Hoppas att MG är fortsatt sig själv. Man blir ju själv orolig för honom. Men det kommer bli bra!

Saknar att jobba galet mycket nu så hoppas inte att det dröjer alltför länge innan jobb dyker upp. Badat min Shanti då hon kändes trött. Känns piggare nu. Pratar och tackar henne varje dag och vore så kul om hon kunde hjälpa mig att uppfylla någon av mina önskningar.

Hoppas att jetlagen ger med sig snart! Kram

Svar: Ja, din Shanti känns betydligt piggare nu.. här kämpas det fortfarande med jetlag... som alltid... brukar dröja en vecka innan det blir normalt igen.. kram :)
Esmaralda

10 Barbro :

skriven

Hej Esmeralda!

Jag var på en resa härom dagen. Blev J sur för att han inte fick sitta bredvid mig?

Varför blev jag som luft för honom helt plötsligt?

Kram Barbro

11 Skrållann:

skriven

Hej!
Vilken mardröm för dig Dominica, så hemskt! Du verkar dock stark och handlingskraftig och jag hoppas verkligen att du finner den rätta kärleken framöver.
Jag drömmer om att åka till Maldiverna och jag och min gamla vän har alltid skojat om att vi ska resa dit någon gång?! Skulle vi hamna där skulle det ju vara svårt att tänka bort detta...🤔

Kram❤

Svar: Dit kommer du en dag men jag ser inte med vem.. kram
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Nej vilken otur, vilket stolpskott. Hur i hela fridens dag kunde karln göra så? Nåja, det hade kanske kommit i ett senare skede, men ändå. Förstår att du är ledsen o att din värld har rämnat, men du kommer igen :) o tar spådomarna på allvar, eller? Lycka till, det kommer säkert nån som är bättre!! Efter regn...

Gårdagens möte gick över förväntan o jag fick t om beröm över hur bra jag kommit in i rullarna, ojdå, det var oväntat. Nåja, nu har det, åtminstone delvis, lugnat ner sig med mina nerver angående jobbet, vilket känns mycket bra. Mycket kvar ännu denna månad o med tur jagar jag väl upp mig själv :D, typiskt mig.

Tur att jag har fått lite annat att tänka på iom mitt ”ptprojekt”. Det viktiga är att hon finns där när det börjar barka åt fel håll ;), för det kommer det att göra. Gymkort införskaffat o bara jag får ett program så... Hoppas på att detta kommer att ge mig min energi tillbaka, nåt som jag inte haft på flera år.. Kan det vara så att gymmande är nåt som han o jag kunde ha som gemensam hobby Es? Förutom sexet då ;D, som jag hoppas kommer snart ;).

Helena Ir, varför inte spinna vidare med karln? Fastän han inte är number one. All the details please ;). Eller nåja.. Absolut.

Dags att ge sig iväg ut i periferin, idag tänker jag inte lyssna på några hushållsmaskiner ;).
Kram Skorpan

Svar: Gymmandet kommer vara bra för dig.. bara du tar dig förbi första tröskeln och kommer in i andra andningen.. då sker det positiva grejor.. kram
Esmaralda

13 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Åh fy sjutton!! Så tråkigt att höra, men klart du inte ska vara gift med en sådan skit!!
Esmaralda, jag pratade länge med honom i telefonen igår. Känns som om jag lägger mycket energi på honom både tankemässigt och i verkligheten.
Han säger att han är tillsammans med henne nu.
Vi pratade igenom allt de som varit mellan oss och lite missförstånd blev utredda.
Jag känner mig konstig. Han säger att som det ser ut nu så ska de åka på en resa tillsammans hon och han.
Det kändes ändå som att han tänkte till liksom när vi pratade igenom allt. De är väll fortfarande ganska nytt för dem.
Tror du att han kommer att lämna henne för mig?
Kommer han ge mig en chans?
Vem är det han älskar?
Kram

Svar: Försök att acceptera deras förhållande.. och bygg ditt eget liv nu, det är dags.. kram
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Tänkt fråga att det finns en person C är kvinna och hon har finns här viss tider för mig? Är det något som gör vi har bra kemipersonen så länge?

☺ har det en trevlig dag

15 Anki med flock:

skriven

Godmorgon
Styrkekram till dig Dominica <3 Inte lätt när man blir tokkär inte... Es kan man däremot lita på .Du får ta en ny seans Lycka till

Es hoppas du vaknar i fas och är i "gängorna" igen

Ha en härlig Lördag med "långtifrån" främmande

Kram Anki med flock

Svar: Kunde såklart inte somna igår kväll.. har nyss vaknar och är helt off... suck.. och jag som får gäster ikväll!! Kram :)
Esmaralda

16 Lyfia💕:

skriven

Hej
Men fy vad hemskt för dig och otäckt o skrämmande och sen ta sig ur den sorgen och få tillbaka orken och tilliten igen känner igen mig och ta dom på bar gärning och det är hemskt och hur man ska lita på någon igen fattar jag inte
Jag vill bara bli lycklig igen efter mitt svek och har väldigt svårt att lita på någon och vet inte när drt ska vända för mig och vart man ska träffa den mannen
Lyfia💕

Svar: Du kommer ta dig vidare och du kommer bli glad och lycklig och förälskad igen.. kram
Esmaralda

17 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Fy farao, men det är tur att du kom på honom innan ni gifte er! Tur Esmaraldas seans var till hjälp även om de inte kopplades samman på en gång.
Esmaralda, känner att de är dags att beställa en seans utav dig. Hur lång är väntetide ? Har bestämt förut och varit så nöjd.

En fråga, Jag har två starka önskningar i år. Kommer dessa två bli uppfyllda i år?
Kram

18 ängeln:

skriven

Styrkekramar till dig Dominica :) På något sätt var det väl tur att hans dåliga sida kom fram innan ni hann gifta er men vilket kräk han är! Esmaralda, jag ska på intervju till ett jobb, något speciellt jag ska tänka på? Kram

Svar: Bara var dig själv... chansen är god på jobbet.. kram :)
Esmaralda

19 Lena:

skriven

Hej!
Undrar om du får några känningar/ syner
av min fråga om dottern.
Blir hon kvar i sitt stormiga förhållande
eller klarar hon att göra sig fri nu när
hon oväntat mött en intressant och intresserad,
trevlig man.
Är det ödet?

20 Mwk:

skriven

Åh Dominica. Så j... usel man men var glad du kom på honom nu och inte mycket senare. Jag fick reda på min mans hemlighet efter nära 20 år. Ingen tröst jag vet. Men skönt att höra du har rätt inställning. Du är stark och jag önskar dig all lycka i framtiden.

Jag börjar själv tvivla på kärleken. Har varit ensam nu flera år och vill ju inte bi gammal innan jag träffar nån att leva med. Ett hopp tändes nyss men nu vet jag inte längre. Det praktiska omständigheterna är ju inte så bra nu.
Så vad gäller killen J som jag dejtar, blir han glad av mina meddelanden och ser även han fram emot att vi ska ses igen? 

Kram på er alla !

Svar: Han blir glad och han bryr sig men jag ser en osäkerhet omkring honom... tveksamt om han finns med dig i framtiden... lutar mer åt att det blir någon annan. .kram
Esmaralda

21 Jossan :

skriven

God morgon!

Dags att gå upp! 2 pass på gymmet innan det bär av till mamma för hennes födelsedagsfest!

Inatt ringde L och jah fick lite panik när han ringer halv 3 på natten. Jag trodde det hade hänt något med honom eller hans pappa. Men när han kunde bara inte sova.

Jag är typ så orolig. Jag tränar mycket och tänk så kommer det inte hända något med min kropp.. Jag hoppas något händer men det kan ju inte ändras på 2 veckor bara..

Kram

Svar: Du är så duktig som fortsätter träna.. och du kommer snart att märka att kroppen förändras på ett positivt sätt.. kram
Esmaralda

22 Maria:

skriven

Godmorgon!
Å fy för otrohet!! Jag har själv varit med om att min man, min klippa i livet var otrogen och det var som att hela världen rämnade under mina fötter... Det var flera år sen nu och jag har kommit tillbaka men det tog tid och energi...
Stor styrkekram till dig Dominica!

En fråga till Es...
Jag tänker på och drömmer mycket om ett ex till mig som var mitt livs stora kärlek. Tyvärr var jag ung och dum och lämnade honom... Kommer det någonsin att bli vi igen? Tänker han på mig? (Hans namn börjar på N..)

Trevlig helg och varm kram!

Svar: Nej det känns inte som om det blir du och ditt gamla ex.. det finns någon annan istället.. någon som är ny för dig.. kram
Esmaralda

23 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Wow skicklig du är! Men tråkigt själva händelsen
Jag fick en varning en gång, att jag skulle hålla reda på min väska ett visst datum och jag höll reda på datumet och höll superkoll på väskan om jag gjorde det skulle ingenting hände och de gjorde det inte heller
En fråga, blir det bestående och långvarigt?
Kram

Svar: Ja så kan det bli.. oddsen för detta är runt 80 %.. kram
Esmaralda

24 <3:

skriven

Stor kram till dig Dominica.
Börjar det vända för pappa att han blir piggare ?
Kram

25 Moj:

skriven

Hej Ez!
Jag har lämnat min cv och personlig brev till två apotek. Kommer de att höra av sig nån av dem?kram Moj

26 W:

skriven

Jäkla tur att du inte gifte dig med den slusken!

Kram till den som vill

Svar: Kram tillbax :)
Esmaralda

27 Frida:

skriven

Vilken jobbig situation. Jag har också varit med om att bli besviken på käraste och jag tror man kommer över det även om man inte kan fatta det i stunden. Vi människor har en fantastisk förmåga att sedan "glömma" jobbiga saker man gått igenom. Tänk själv när man tänker tillbaka på sitt liv saker man ej trodde man skulle klara ta sug igenom men så gör man det och livet fortsätter och tar nya spännande vägar. Det ena leder till det andra. För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle stå där jag är nu och överleva 😂 men det gör jag 😉 mycket tack vare att fylla livet med glädje så man får energi att bearbeta
Många kramar till er alla ❤💛❤

Svar: Ja, när krisen kommer är man ofta starkare än man tror och klarar av det som man trodde var omöjligt... kram
Esmaralda

28 Helena Ir:

skriven

Dominica; Tråkig historia det där..men så fick du veta vilken skitstövel han var,den där karln! Du är värd något bättre..det vet du förstås! Jag önskar dig ett riktigt trevligt nytt år..och all lycka till med framtida kärlek..

Tänk vad man kan sova..efter man varit riktigt sjuk..nästan hela dagen igår..och så natten på det. Fortfarande lite darrig..så det blir inte mycket gjort idag heller..Passar mig bra..

Hoppas du börjar piggna på dig också Esmaralda från Jetlag ..

Kram :)

Svar: Ja, ta det bara lugnt och stressa inte dig själv.. krafterna kommer tillbaka helt och hållet.. sakta men säkert.. kram
Esmaralda

29 Bellagio:

skriven

Usch! Vilket svek, och vilket svin!! Tur i oturen att ni inte han gifta er!!

Hon jag skriver med kan der bli något?

30 Muminmmama:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer en kärlek i år som verkligen blir bra för mig? Något som blir bestående?
Kram

31 Moj:

skriven

Hej Ez!
Jag har lämnat min cv och personlig brev till två apotek. Kommer de att höra av sig nån av dem?kram Moj

32 Pia1:

skriven

Jösses. All styrka till dig... Förstår inte vad som händer i huvudet på någon som gör så.

33 Signe:

skriven

All styrka till dig, Dominica!
Jädra karl! Tur att ni inte hann gifta er, och bra att du drog.

Önskar dig allt gott framöver!

Kram♥️

34 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Har två önskningar i år. Blir de båda uppfyllda?
Kommer körkortet eller kärleken först?
Kram

Svar: En önskan ser ut att bli uppfylld i år men jag ser inte vilken.. kram
Esmaralda

35 Carina ST:

skriven

Dominica, det tar lite tid att ta sig igenom sorg men när du är igenom så öppnar livet sig med nya möjligheter. En riktigt stor skitstövel råkade du på! Men som många skrivit ändå bra att du fick veta innan det gick ännu längre med er relation. Önskar dig all lycka i framtiden!!!

Många kramar till dig.
Carina ST

36 F:

skriven

Åh Dominika jag är så ledsen för din skull. Det är hans förlust.

Esmeralda undrar om du ser någon varning för mig. Kram

37 Veronica:

skriven

Pardon my french men fy fan vilken karljäkel!
Egentligen är det tur att du trotsade spådomen och åkte iväg för det var inte själva resans fel att du blev utsatt för otrohet. Det var hans eget fel och han hade gjort likadant vart ni än hade varit.
Skönt ni inte hann gifta er!

Du kommer klara dej fint och finna lyckan igen för du är en bra människa, det känner jag.

Kramar!

38 EPM:

skriven

Stor kram på dig❤

Men du, det kanske var bra att du inte kom ihåg varningen. För då hade du varit gift med någon som hade detta i sig. Kan man göra så här på sin kärleksresa då man ska gifta sig så kan man definitivt göra det då vardagslivet gjort entré och det är lite trist.

Es, ser du nåt om mitt kärleksliv i år? Nåt jag ska tänka på eller vara extra uppmärksam på...
Jag vill läka, inte hoppa in i nåt seriöst, men jag vill känna hopp igen.

Kram

39 Helena Ir:

skriven

Skorpis; Du är skön..men min historia har nog ingen fortsättning :) En dag i framtiden däremot.. så kanske jag bloggar..risken är stor att du hinner före :)!
Kram :)

40 Emma:

skriven

Hej! Är förälskad i en kille på jobbet. Han är en blyg datakille så svårt att se vad han känner. Vad känner H för mig?

Kram

41 Cara:

skriven

Skickar styrkekramar till dig Dominica! Livet är bra märkligt ändå och ibland kan man undra vad saker skulle vara bra för.

Es, hade inte denna man varit otrogen oavsett? Även om de valde att stanna i Sverige?

Lördagskramar till alla i bloggfamiljen!

Svar: Jo, definitivt hade han det,.. men då hade det kommit lite senare.. kram
Esmaralda

42 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Låter bra o har ju hjälp i uppförsbackarna så ;). Ätandet kan det bli intressant med, men ja det är väl bara att stiga upo sen man snubblat omkull ;)..
Ha en trevlig kvällmed gästerna! Här ska det shoppas lite, o ätas en sallad nånstans. Mitt nya liv...
Kram Skorpan

43 Milla:

skriven

Då var Ez säker i sin seans. Vad otrevligt det blev. Den här killen Anders, han verkar bli irriterad på mig samtidigt som han verkar vilja dejta. Är han det möte du har att om mig Ez?

Svar: Nej han är inte den jag sett... det lär komma en annan så småningom men lev i nuet och gör det som du vill i stunden.. kram
Esmaralda

44 TA:

skriven

Tråkigt Dominica att du behövde uppleva detta! Men var glad att han visade vem han var! Kärleken gör en tyvärr blind...och ibland måste det bli så här tydligt för att man ska se! jag har själv varit med om liknande och idag är jag tacksam för det! Detta ledde till att jag var tvungen att jobba med mig själv och min självkänsla!

Sörj, var förbannad, förlåt och gå vidare! Tar tid såklart!! <3

45 Sofie:

skriven

Hej! Jag skulle vilja läsa mer om De Grå du skrev om igår! Vad ska jag googla på? Det är ju lätt att förväxla med "greys" dvs aliens. Låter för övrigt mycket som "reptilian shapeshifters" om du är bekant med såna varelser, fast de sägs ju ha reptilögon och inte grå dimma som du beskrev. Tacksam för svar.

Svar: Jag tror faktiskt inte att så mycket är skrivet om just dessa grå... namnet har jag hittat på själv.. andra kanske döper dem till annat.. kram
Esmaralda

46 H:

skriven

Kram Dominica <3

47 Fitnesskillen:

skriven

Det låter riktigt hemskt de där, som man brukar säga kärleken kan vara blind ibland. Det var ju bra på ett sätt att du fick dom på bar gärning och veta vad han är för en sorts person. Jag förstår att det krossade ditt hjärta och att det tar tid att bygga upp de du har gått igenom! Stor kram på dig Dominica

Ez, jag har en sista fråga nu angående om tjejen jag kommer att träffa och det är att tränar hon något?☺️

48 Feberrus:

skriven

Fy fan - rent ut sagt !!

Önskar dig all lycka och snabb bearbetning av denna idiot, Dominica. Heja dig! 💪💕

Esmaralda! Hoppas ni hade ett mysigt firande igår. Här firades det med glass och panodil från soffläge, så tradigt med feber. Skriver med en trevlig man just nu som piggar upp :) Inte alls den typen jag vanligtvis ger en chans, men jag drömde faktiskt en tydlig order om att jag skulle skriva tillbaka till just honom. Dessutom känns han intressant.

Well, well. Ha en fin helg ni alla! Extra stor kram Es, Mg (som förhoppningsvis får bra besked hos veterinären) och Dominica!

Svar: Nu får du krya på dej.. kram :)
Esmaralda

49 AnnaK:

skriven

Provar en sista gång med min fråga..... Skulle min allergi funka med katten?

Kram 😊

Svar: Du kan räkna med att du känner av den och att du får medicinera emellanåt.. helt problemfri blir du inte men det ser inte ut att bli katastrofalt heller.. kram
Esmaralda

50 55:

skriven

Tack för att du delade med dig. Ez känner du om jag reser med mina söner i år eller nästa år?

51 CA:

skriven

Hej
Det jag känner är att det nog var bra att du inte hann gifta dig med den mannen, du är värd något mycket bättre.

Es ser du om vi får ihop ett lag tilk NM damer i Stavanger?

Fortsatt skön helg
Kram

Svar: ja det känns så... bredda gärna sökandet.. kram :)
Esmaralda

52 A:

skriven

Tack för att du dela med dig. Det var ett tydligt varning du fick där. Men det var ändå bra att du åkte på resan så du fick reda på vad det var för person han var redan nu.

Es kommer jag hitta ett riktigt jobb som jag trivs med och en flytt? kram

Svar: Ja, det kommer...så var aktiv i ditt sök.. kram
Esmaralda

53 A:

skriven

oj mitt meddelande åkte iväg för snabbt:)Dominica du är värld så mycket bättre och jag hoppas att du möter en fin kärlek en riktig man iframtiden.kramar

54 Lisa:

skriven

Tack för att du delade med dig, Dominica.
Es, är mycket orolig, min yngsta dotter svarar inte på sms eller mobil, hon är bortrest, är hos sin pojkvän. Ser du något ?
Kram Lisa

55 Anna.L:

skriven

Önskar all lycka till i framtiden, usch och fy så hemsk historia, men du är stark och klok. Låt det inte påverka dig på långsikt, du är värd mycket mer.

Jag undrar hur jag ska kunna skydda mig och mitt hem från dålig energier, speciellt i framtiden. Vet att världen kanske inte är så oskyldig. Har du några skyddande råd, så ren vit energi får spridas??


Stor kram!

56 Life:

skriven

Jag är lite rädd för att gifta mig.
Tänker på en svensexa kan allt hända. Undrar med om det finns män som kan vara trogna och leva med bara en kvinna livet ut? Och kan män verkligen ha kvinnliga vänner utan att vara otrogen mot sin partner? Mycket tankar som går, har sett en del som skilda och börjat tappa hoppet om prinsen:(

Svar: Jag har manliga vänner och det har jag alltid haft... absolut utan sex och utan önskan om sex.. så det funkar om man verkligen bara känner vänskap för varann.. kram
Esmaralda

57 <3:

skriven

Hej kära Es det jag planerat för med jobb bara rasade i veckan. Tjänsten borttagen för gott verkar det som...
Eller vad tror du ?
Får jag gå på plan B nu med Uppsala eller Falun vill inte bara ge upp nu. Kan det andra jag tänkt gå vägen.
Kram

58 Little miss piggy:

skriven

Dominica: Fy fan! Jävla svin! 😠 Avskyr otroheter! Den som är otrogen är ingen riktig man/kvinna. Man är inte mogen för fem öre. Man är hjärtlös! Många kramar till dig! 💜

Es: Jag undrar om du ser när det blir en flytt för mig, i år eller nästan år? Vad lutar det mer åt? Mycket tacksam för svar! Tusen tack i förhand! Kram 🐷

59 Little miss piggy:

skriven

Dominica: Fy fan! Jävla svin! 😠 Avskyr otroheter! Den som är otrogen är ingen riktig man/kvinna. Man är inte mogen för fem öre. Man är hjärtlös! Många kramar till dig! 💜

Es: Jag undrar om du ser när det blir en flytt för mig, i år eller nästan år? Vad lutar det mer åt? Mycket tacksam för svar! Tusen tack i förhand! Kram 🐷

60 Little miss piggy:

skriven

Dominica: Fy fan! Jävla svin! 😠 Avskyr otroheter! Den som är otrogen är ingen riktig man/kvinna. Man är inte mogen för fem öre. Man är hjärtlös! Många kramar till dig! 💜

Es: Jag undrar om du ser när det blir en flytt för mig, i år eller nästan år? Vad lutar det mer åt? Mycket tacksam för svar! Tusen tack i förhand! Kram 🐷

61 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att gifta mig och få fler biologiska barn?
Ligger det nära i tiden?
Kram

62 Muminmamam:

skriven

Hej Esmaralda.
Träffar jag en bestående kärlek i år? Kommer jag att gå in i ett stabilt förhållande? Hur stora är oddsen? Är det troligare att jag går singel över året och det är större chans under kommande år?
Kram

63 Elisa:

skriven

Hej!
Har du tips på hur jag kan jobba med att få upp självkänslan när jag är här?
Kram

64 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om ”bara” en önskan blir uppfylld i år? Blir den andra inte uppfylld i år?
Kram

65 Anonym:

skriven

Hej Es ! Jag har varit singel i 4år och haft oturen då jag träffar män. Ser du när jag träffar min riktiga soulmate, känner inte att jag vill dejta längre tappat lusten :( kram

66 AnnaK:

skriven

Tack snälla för svar!! Så svårt val här. Vill inte ta lilla kattflickan för att hon sen ska behöva flytta. Hjärtat vill dock att hon flyttar till oss. Vet inte hur jag ska göra. Lite allergi går ju att leva med mellan varven.

Kram 😊

67 Anna:

skriven

Kära ES!

Var på dejt med en man nyligen. Vi hade väldigt roligt ihop och jag tyckte det kändes bra. Han sa att han inte visste om det klickade mellan oss på ett djupare plan, men att han gärna ville ses igen då vi hade kul ihop. Var är den känsla? Kan det bli något?

Stor kram

Svar: Känns som om han tänker mer negativt nu efter dejten.. så hoppas inte för mycket.. kram
Esmaralda

68 Ano:

skriven

Hej Esmaralda.
Vilken tur du skrotade slusken, var ju inte mycket stake till man i honom.

Kommer jag att vara singel ett år till? Hur ser kärlekslivet från och med nu och ett år framåt?
Kram

69 Moj:

skriven

Jag har lämnat min cv och personlig brev till två apotek. Kommer de att höra av sig nån av dem?kram Moj

70 Moj:

skriven

Jag har lämnat min cv och personlig brev till två apotek. Kommer de att höra av sig nån av dem?kram Moj

Svar: Tyvärr ser jag ingenting alls kring din fråga.. kram
Esmaralda

71 Tisa:

skriven

Hej Es!
Jag törs snart inte göra någonting. Igår ramlade jag ute p.g.a. halkan och jag tog mig inte upp då jag inte hade tillräckligt med kraft i benen. Det kom en man och drog upp mig. Varför, varför, varför får det inte vara bra?! När tänker det vända? Buss går fortfarande inte. Jag får snart panik. Mitt liv är inget liv. Det är inte så lätt som det låter.

Svar: Det är ett elände just nu men du ska inte ge dig... ta dig ut.. stå på.. det vänder.. och riktigt bra ting kommer.. kram
Esmaralda

72 Dominica:

skriven

Tack alla ni snälla människor som tagit er tid att läsa och svara. Ni ger mig precis den styrkan som jag behöver. Tack för att ni finns och för att ni bryr er. Kram

73 See:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du varför de dröjer i kärlek att jag träffar någon? Är jag i ett förhållande inom 1 år?
Kram

74 Razawa :

skriven

Hej bästa Esmaralda
Jag är gravid i v 18 nu och har haft lite problem med mitt myom denna vecka. Fick åka in akut pga olidlig smärta.. Den hade växt lite o därav smärtan. Är lite orolig nu och detta har skrämt mig. Ser du att jag kommer få det jobbigt resten av graviditeten eller kommer det liksom ändå flyta på?

Kram

Svar: Du kommer nog känna av det emellanåt men det ser inte ut att bli alltför besvärande.. kram
Esmaralda

75 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tror verkligen att ett nytt förhållande skulle vara bra för mig. Jag längtar så mycket efter en kärlek, ett stöd någon att bygga sin framtid med. Det allra bästa för mitt välbefinnande. Mitt ex har redan gått vidare och separationen har varit jobbig. Som det verkar just nu så kommer kärleken dröja på sig. Som att det inte kommer att komma någon som blir rätt på ett helt år eller att jag är i en relation på ett helt år, stämmer det?
Kram

76 Mimie:

skriven

Hej Es

ser du om jag kommer vara gift en gång eller fler gånger i livet och få barn med samma man?kram

77 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du en kärlek för mig? Och mig i ett förhållande? kommer det dröja flera år?
Kram

Svar: Jajamän.. kärleken och ett bestående förhållande kommer men som sagt, det kan dröja en tid.. kram
Esmaralda

78 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att få en till chans med Pontus? Brukar han tänka på mig?
Kram

79 Little miss piggy:

skriven

Es, jag undrar om du ser när det blir en flytt för mig, i år eller nästan år? Vad lutar det mer åt? Mycket tacksam för svar! Tusen tack i förhand! Kram 🐷

80 Little miss piggy:

skriven

Es, jag undrar om du ser när det blir en flytt för mig, i år eller nästan år? Vad lutar det mer åt? Mycket tacksam för svar! Tusen tack i förhand! Kram 🐷

81 Little miss piggy:

skriven

Es, jag undrar om du ser när det blir en flytt för mig, i år eller nästan år? Vad lutar det mer åt? Mycket tacksam för svar! Tusen tack i förhand! Kram 🐷

82 F.u:

skriven

Hur ser det ut för mig 2018

83 Apan:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag träffade en man men nu är han i en ny relation. Vi var aldrig tillsammans men jag tycker han var en bra man, otroligt händig och gjorde allt för en. Känns som det är en sådan människa jag verkligen behöver.
Den här nya relationen han är i kommer den att hålla? Finns det någon chans att vi får kontakt med varandra igen? Var några månader sedan jag pratade med honom nu sist och vi har gemensamma vänner. Jag kan tänka mig att kontakta honom om det tar slut med den kvinnan han är med nu. Kommer en ny chans med honom? Håller de i nuvarande relation eller kommer jag få en chans att kontakta honom? Tänker han på mig?
Kram

84 Fanny2 :

skriven

Beklagar verkligen att du träffade en så vidrig människa. Jag tänker att även om ni inte hade åkt så hade han hittat sätt att vara otrogen på. Du hann undan i tid... Hoppas du inte tappar tilltron på män helt för alla är inte likadana. Någonstans måste man väl hitta en bra man och du är värd bättre! Hoppas du i framtiden kan slippa såna män och fortsätta tro på kärleken utan att detta påverkar dig mer än nödvändigt. Tack för att du delade med dig och det var starkt av dig att inte behålla honom. 💜 En stor kram till dig, Dominica!

85 Skorpan:

skriven

Helena Ir, tack för dom fina orden, inte varje dag man blir kallad skön. Väntar på din blogg då, tror du hinner före, men vet du vad vi gör, vi frågar Es
;). Es, vem av oss bloggar före om kärleken?
Kram en nyfiken Skorpa

86 Nl:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att flytta till en annan stad? Innan eller efter jag mött kärleken?
Kram

87 MW:

skriven

Hej Es

Ser du när kärleken kommer för mig?
kram

88 Shirin:

skriven

Tråkigt att det blev så, men tur att du upptäckte det.

Es, tror du att jag möter honom i år? Ser du något särskilt kring detta, vad som helst?

89 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att träffa min själsfrände i detta liv? Eller blir det i något annat liv? Kommer det att bli när jag är gammal? Eller kommer vi leva familjeliv tillsammans?
Kram

90 Lisa:

skriven

Hej Es, hoppas att du kan ge vägledning. Hur kommer det gå under 2018 för mitt nya företag jag nyligen startat? Vad ska jag tänka på?

91 Lisa:

skriven

Hej Es, hoppas att du kan ge vägledning. Hur kommer det gå under 2018 för mitt nya företag jag nyligen startat? Vad ska jag tänka på?

92 Barbro :

skriven

Hej Esmeralda!

Jag var på en resa härom dagen. Blev J sur för att han inte fick sitta bredvid mig?

Varför blev jag som luft för honom helt plötsligt?

Kram Barbro


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: