Är du medial ?

Det går omkring massor av människor som är andligt utvecklade – och inte har en aning om det. 

De flesta säger sig nog ha ganska stark  intuition och vara bra människokännare men inte mer.   Hos majoriteten av dessa finns det mer, definitivt.  Hur ska man veta om man är medial ?  Det finns liksom inget test att ta och ingenting riktigt förklarande.

Jag tror att vi alla har förmågor men det kommer sig mer självklart för en del och för andra sitter det längre in.

 

  Det beror mycket på den syn man har på sig själv.  Har man slagit fast att man inte alls är medial och inte har några anlag no matter what… så agerar man därefter och stänger alla portar och gör sig helt oemottaglig.

Har man däremot dörren öppen på glänt till det extra sinnet -  då kan saker och ting börja ske. 

  I detta är det viktigt att våga tro på sig själv.  

Att vara medial är att lita på sin känsla – och det kan vara det svåraste av allt. Särskilt som känslan  kan vara vag och det är svårt att säga om det verkligen är en känsla eller om det är en fantasi.  Gränsen här emellan kan vara hårfin.

 

 

Man får helt enkelt träna sig själv i att stanna upp i stunderna och känna  av och känna in – och  sedan fånga den känsla som kommer.

Nästa steg.. när man fångar känslorna och stannar i nuet är att tolka känslan. 

Här spelar den mänskliga faktorn in och det kan bli feltolkningar.. och så blir det för oss alla ibland. Också de mest ansedda i branschen tolkar fel ibland. 

 

Det är inte konstigare än när vi går till doktorn och han inte riktigt vet vad som fattas oss… det tas prover och han måste söka sig fram till rätt diagnos. Ibland blir det fel  i alla fall.. fast doktorn har tydligheten i prover och tester.

Den som vill ta sig steget vidare behöver vara psykiskt  stabil för att det ska lyckas.

Det är viktigt att kunna stanna i nuet och det måste man träna sig på

Massor av tålamod behövs – det här är inget som går i ett nafs.

Tro på din inre känsla

 

 

Det är viktigt att du också står stadigt med båda fötterna på jorden och kan vara kritisk till det du känner. Allt kan inte förklaras som andliga upplevelser.

Bry dig inte om andras  upplevelser utan  fokusera på din egen känsla och ta den till dig

Vi fungerar nämligen väldigt individuellt i  detta.

Ska man nå hela vägen kan man behöva arbeta med själv också och utvecklas. Att  gå längs den  rätta vägen är viktigt.. dvs den väg som är rätt just för dig.

 

 

Jämför dig aldrig med någon annan

Vi har alla vår andlighet på olika sätt och måste utveckla den personligt.

Visst kan du gå kurser och läsa andlig litteratur men  apa inte efter  och försök inte gå längs någon annans väg.  Det blir bara fel.

En andlig utveckling är en livslång resa – vi utvecklas hela tiden och i detta ska vi vara  ödmjuka och  inte ha övertro på oss själva eller se ner på någon annan. Karma är viktigt och det gäller att bygga  positivt på den .. annars kommer den tillbaka och rappar till oss.

 

 

 

 

I går kom ena  dotterfamiljen och idag firar vi födelsedagar… grilla får man inte.. suck.. och jag som redan köpt hem hamburgare och korv !

Sonen har lovat båtturer och  vattenskidor/ring och wakeboard… mamma hämtas med bil för är man 85 år kan det vara riskabel att ge sig ut i hettan och åka tåg & buss…

Kram & kärlek

P.s. Vill du nappa en av de få telefontider för spådom som Nettan har kvar under vår Stockholmsvistelse i september så ring  eller messa henne på; 070 6661570

1 Elisa:

skriven

Hej!
Tänker han ibland på mig?
Kram

2 Tingeling:

skriven

Jag ser bilder vid meditation, när jag fått healing från dig och i drömmar som känns verkliga. Och det verkar det nästan som om jag ser framtiden men bara min egen. Men osäker om önsketänkande istället? har aldrig tänkt mig som medial. Däremot har jag gått mycket på min känsla men som du säger är man inte psykiskt stabil så fungerar det inte och inte ens min intuition, då jag varit vilsen efter separation. Men den har nu kommit tillbaka!

Hade också tänkt grilla när min dotter ska ha kalas för sin förskolegrupp men det blir när skolorna börjar så får hoppas vädret lugnat ner sig tills dess! Hoppas ni får trevligt födelsedagsfirande ändå!

Freeedaaag!

Kram!

Svar: Ja mår man väl och är trygg i sig själv - då funkar det mediala bättre.. kram :)
Esmaralda

3 J:

skriven

Hejsan!
En gång fick jag veta av en att jag och min son är medial. Men jag har inte utforskat det!
Jo två gånger har jag fått veta av en vikarie på mitt jobb att M pratat gott om mig när han hälsar på henne och hennes familj. Blir fundersam då när jag får veta att han pratar om mig. För när M och jag har haft kontakt i telefon så har han varit oförskämd och visat när vi har träffats att jag inte betyder något för honom. Så ibörjan av juni hade vi vår sista kontakt. Jag skrev ett sms till M att jag vill inte att han ska ringa mig mer . Så jag undrar över hans beteende att han pratar så gott om mig till hans vänner men intetill mig ?
Kram

Svar: En krånglig och långt ifrån enkel personlighet.....som kan ge och ta med samma hand... bra att ni inte har kontakt.. kram
Esmaralda

4 Mikael:

skriven

Andlighet blir mer och mer populärt, tillgången till material har blivit tusenfalt enklare på senare tid, kan vara bra ha den fysiska hälsan också och inte bara den psykiska.

känner ni någon som har, eller möjligen kan få framöver, cancer, diabetes, hjärtsjukdomar, överviktig m.m. så har den här kvinnan en hälsning

https://m.youtube.com/watch?v=pDg7tlEJD64

Kram
Mikael









Svar: Tack :) Kram
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Min medialitet sitter nog längst inne i lilltån o vägen därifrån är väldigt lång att komma fram ;). Så lång att jag inte tror att den kommer fram i detta liv.. Ja förutom om det sker nån överraskning då o det har jag ingenting alls emot ;).

Jag tror ingen förbjudit oss att grilla, måste kolla upp den saken, men helt förståeligt om förbud finns. Ni får ta till stekpannan i kökket Es, eller kanske ugnen har grillvärme ett nyttja. Är ju inte samma sak på långt när förstås. Det viktiga är ju ändå samvaron :).

Oj vilken dröm jag hade, mitt i sommaren visar det sig finnas snö på gatorna i stan, i 26 hraders värme?! Konstigt. Plötsligt ser jag hur snön nörjsr rasa mitt i stan, ett snöskred, o jag får panik o söker efter de mina. Mamma o moster kommer vandrande, lite omtöcknade men oskadda, barnens väl o ve vet jsg inget om förrän långt senare.. Vad har snöskredet för betydelse? Är det förändringar, stora, på kommande? Tror det, men vad?

Hemfärd idag o tror inte det blir några okänsda vägar ;). Eller ja, det är ju dem man borde gå på (köra på) för att uppleva nytt ;). Ska man hem så ska man..
Ha en bra dag med alla de dina Es o alla ni andra också!
Kram Skorpan

Svar: Ja, drömmen handlar om förändring och att du gör dig redo för den... kram :)
Esmaralda

6 Helena Ir:

skriven

Om jag är medial..nej,jag är nog inte det,tyvärr! En viss känsla och lite händer det..Jag litar nog inte så mycket på mig själv med det just nu..annat som tar upp utrymmet i hjärnan.
Det kan bli fel skriver du,även för er som är mediala..gillar den där liknelsen att även proverna kan visa fel hos läkare..
En andllig resa är livslång..ja,där finner jag hopp :) kanske inte kört helt..

Grubblar fortfarande på ditt senaste svar..tog lite luften ur mig..

Ha en trevlig dag..

Kram

Svar: Nej, kört är det inte... du har det i dig.. helt klart... kram :)
Esmaralda

7 EPM :

skriven

Godmorgon Es!

Jag skulle verkligen vilja träna upp det mediala jag har. Det var mer mär jag var barn, så är det väl med allt- handvolter och split också 😉

Idag tänker jag lägga ett lock på energitjuven J. Jag tänker bara vara, njuta av dagen och hjälpa barnen fira sin far.
Låtar blodmånens energi göra sitt....

Kram

Svar: Låter som en jättebra plan ! Kram :)
Esmaralda

8 Jennifer:

skriven

Hej! Nä jag är inte medial. Alls. Fina Es, kommer jobbintervjun idag att gå bra? Kram

Svar: Ja, jag tror absolut att du gör bra ifrån dig.. kram :)
Esmaralda

9 Rebecca:

skriven

Tror att jag är lite medial, kan i alla fall läsa av människor bra och är känslig. Är lite för mycket i huvudet bara.
Ha en bra dag med roligt födelsedagskalas! :)

10 Skorpan:

skriven

Tack Es!
O jag tror jag vet vad den förändringen handlar om...
Frågan är om alla hinner ”till” innan det händer?
Kram Skorpan

11 Milla:

skriven

Hej, jag tror att jag är lite medial, häromdagen skulle min dotter gå ert nytt spår i skogen o hon gick vilse, det kände jag på mig innan men vad kan man göra med alla budskap ibland liksom..., I går var hon sur i fyra timmar, var hon trött av värmen eller...
Mellan A o mig, en kille som vill träffas igen, blir det ngt tror du.....el bara vänner....

Svar: Javisst har du mediala anlag.. och om du vill kan du utveckla detta.. kram
Esmaralda

12 Myggan :

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tror mig till viss del vara medial.
Myspys för er idag.

Es, kan du se om han börjat tänkt i några banor att han vill vara och bygga något med mig?
Kram

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Medial näe det tror jag inte alls att jag är och inte är jag ledsen för det ;-) Överlåter det med varm hand till er andra att frustreras över ,kan inte vara lätt alla gånger Däremot har jag nog intuition och mycket "känsla" när det gäller djuren och se "igenom" folk ...eller så är jag bara väldigt uppmärksam på signaler ...

Phu vilken värme +24 grader redan kl 08 och eldningsförbud överallt ...det kan man förstå

Hoppas ni får ett trevligt firande vid havet i värmen trots grillförbud ...

Kram Anki med flock

Svar: Tackar.. ja det blir till o steka korv o hamburgare !! Men det är ju ett ilandsproblem.. kram :)
Esmaralda

14 Zueee:

skriven

Hej

Kan jag ha smittat min dotter med något?

Kram

15 <3:

skriven

Hej kära Es blev spontant inbjuden på en lite större 50 års fest igår. Lite osäker om jag ska gå ? Kan det bli en fin kväll någon trevlig singelkille kanske på festen. Var egentligen bokad för middags dejt på lördag med L.
Kram
💕💕💕

16 Zuzeee:

skriven

Hej

Kan jag ha smittat min dotter med något?

17 Alie:

skriven

Godmorgon,
Jo nog finns det möjlighet för utveckling om jag ger det tid och lyssnar in, jag ser inte alltid de tecken som visar sig, måste öppna upp mer...
Men jag har en konstig fråga om just detta; jag bor högst upp i en vindsvåning. Vid flertal tillfällen har jag upplevt i kökets ena vrå att det är en öppen dörr i själva väggen, detta upplevs enbart när ögat faller i just den vinkeln och tittar jag sedan tillbaka ser jag ju ingen öppen dörr utan en helt vanlig vit vägg....
Har jag väldigt livlig fantasi eller??
Kram :)

Svar: Nej det här är inte fantasi utan en slags magisk dörr.. kram :)
Esmaralda

18 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag var ute ett par timmar på krogen igår. Satt och pratade med en vännina och det var trevligt.
Men att jag skulle hitta en partner som är rätt på krogen hur stor är den sannolikheten?
Kommer min tillkommande ta första initiativet själv?
Kram

Svar: Chansen finns faktiskt att ni möts på krogen-- eller annan plats med mycket människor runt.. kram
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

God morgon!

Om jag är medial vet jag egentligen inte. Jag har gått kurser. Kan idag ångra kursen.. men men gjort är gjort.

Jag har börjat fundera på vilken mening han på gymmet har i mitt liv. Komma in för att lämna igen? Men det känns som han eftersom vi ör från samma ställe, tränat damma sport att vi har en koppling till varandra. Hoppas inte han var inne för att röra till allt för att säga hejdå igen. Just nu verkar han ändå vara totalt ointresserad men jag ligger lågt och ser vad som händer...

Han kom inte för att försvinna va?

Känner värmen redan nu. Fullmåne ikväll.

Kram

20 Mt:

skriven

Hej!
Hyr en lägenhet i sthlm över sommaren, trivs så bra här..
Kommer jag få stanna kvar i denna lägenhet? Dvs att han kommer förlänga kontraktet..
Kram!

21 Jennifer:

skriven

Hej, intervjun gick jättebra och det lutar åt att jag kommer att bli erbjuden jobbet i Etiopien!! Kontraktet är på 2 år!! Känner mig lite tveksam ändå, blir det bra om jag tackar ja? Kram

Svar: Hade du varit ensam hade jag sagt att det är bara att köra på - men med tanke på att du har barn kan du behöva tänk ett varv extra.. och noga undersöka hur det kan ordnas kring allt praktiskt.. kram
Esmaralda

22 Grethe Hagen :

skriven

Go'Fredag kjäre Ezmaralda 😊😊😍💜
Tror ikke jeg er så medial jeg...jeg tror jo på det, men når jeg får den fölelsen så tenker jeg at det er innbilning?
Veldig usikker på meg sjöl ja...

Men du, kjäre Ezmaralda, ser du om jeg skulle väre så heldig å vinne litt penger en gang?
Det hadde värt välbehövligt nå..

Håper du har/får en finfin dag med familien din 👍😊😍💚💕
Fredags-klem fra Grethe 👍😊💗💜❤

Svar: Det är vanligt att man tror känslan är inbillning och ibland är det så.. och ibland inte... en gång kommer du vinna pengar men det ser ut att dröja en hel del år innan dess.. kram
Esmaralda

23 HuldaMaräng:

skriven

Hej!
Jag har försökt se djupare i mig, som du nämnde för ett tag sen. Jag förstår att detta inte går med raketfart, men jag känner, har alltid känt en sorg på insidan. Sen min mamma flyttade till andra sidan har den blivit mer påtaglig. Är denna sorg från ett tidigare liv eller är jag instabil?
Kram, hoppas du får någon slags svalka i värmen :)

Svar: Sorgen du känner beror nog mest på att du inte riktigt kommit underfund med hur du ska bekräfta dig själv.. kram :)
Esmaralda

24 Oroligtjej:

skriven

Hej


Kommer han jag ha någon konakt?

Vad ser du

25 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon..
Fullmånen ramar sig..och jag ska göra min ceremoni på en krFtplats Ale Stenar.. Med tur. Man och edition.. Hmm om. Jag var en Viking då ni.. Sedan ska jag gräva ner mina önskningar far bland stenarna och och bara ge kärlek till universum.. Mediala är vi alla på ett eller annat vis.. Om man blandar Newton Columb och Einstein .. Gravitation födelseenergi och relativitetsteorin.. Ja då har man magi.. Om man skickar kärlek =kraft så slungas en elektroder iväg F=kraft e=elektrod så skickas detta till ett mål=m och så träffar min elektrådven Anna kärleksfull elektrådven på väg till samma mål.. Så bildar de ett par dubbelt så starkt och dubbelt så kärleksfullt..de far med ljusets hastighet tillsammans till målet.. Magi eller vetenskap välj själv.. Men det är healing för mig.. Feq1q2=emc2.när detta händer vid kärlek.. Vad händer då vid agrission frustration våld krig.. Kaos.. Ni förstår säkert.. Alla har kraft och alla har kärlek.. Alla kan påverka.. Alla är mediala.. Så om man sänder ut kärlek får man kärlek tillbaka.. Sänder man ut svart dynga får man svart dynga tillbaka.. 💕
🍒 vi är alla en del i alltet.. I universum.. Sänd ljus och glädje.. Kramar 💕
Fråga: kommer det att lösa sig med inkomst i vinter för Cornelis


Önskar. dig och MG samt resten av din flock ett härligt firande.. Njut av pool och havet tårta och vin.. Kram.. 💕

Svar: Ale Stenar är en väldigt speciellt plats.. ha det riktigt bra du också.. kram :)
Esmaralda

26 Mimi love<3:

skriven

Näe jag tror inte jag är medial, men god magkänsla har jag:)fast jag inte alltid följer den:(

Ser du någon stor positiv föränding för mig?
kram & ha en underbar dag

27 B:

skriven

Heej :) blir det en bra helg? Något speciellt? Kram och ha en fin sådan :)

28 Pia1:

skriven

Min mediala sida visade sig oftast genom sanndrömmar. Och även när jag hade feber kunde jag få syner som inträffade kort efter. I vaket tillstånd är det så mycket svårare att tro på det som kommer och nästan aldrig stämmer det jag undrat för min egen del. Just nu är jag avstängd av smärta och stress, det kommer något litet meddelande ibland, men jag är för sjuk för att förstå. Min son har förmågor och det känns ändå bra att kunna förklara för honom vad som rör sig här hemma och att vi kan fnissa åt att drömma samma sak på natten utan att det blir någon uppståndelse, jag tror jag har lärt honom det fina och lugna med det hela. Människor som går runt och berättar högljutt om sin kanske överdrivna förmåga de fått på en kurs eller inbillning aktar jag mig för. Jag tror vi har våra fötter på jorden i vanliga fall, även om det är sjukt tufft just nu och svårt att vilja vara i detta nuet.

29 Drutten:

skriven

Hej!
Jag har en känsla att jag har någon form av "gåva".
Jag känner i händerna när någon har ont t.ex.
Kommer jag att hitta något vettigare boende snart?

Din hund är så söt. Vad är det för ras?
Kramar

Svar: Visst har du en gåva... MG är fransk bulldog :) kram
Esmaralda

30 Dalkulla :

skriven

Känner väl inte att jag vill utveckla min mediala sida mer än det är. Det jag upplevt har inte varit av glädje precis, det har mest handlat om dödsfall, min mamma och en relation jag en gång hade som avslutade sitt liv. Nej, det var inte på grund av mig.

Men jag är ändå tacksam för den gåvan jag ärvt av min morfar, trots att den bringat en del som inte alltd varit trevligt. Däremot kan jag känna starkt om någon tänker på mig, då finns den personen så tydligt intill mig trots att jag är själv just då.

Jag har sett en ängel på himlen en sommardag. En stark upplevelser. Jag kan skymta något i ögonvrån väldigt ofta. Jag pratar ofta med de två skyddsänglar jag vet jag har. En som stoppar om mig på kvällen, när jag ska sova. En som gått vid min sida sedan jag var sju år. Jag är innerligt tacksam för dessa två änglar. Jag känner ofta av den ängeln som alltid är vid mina fötter när jag lagt mig på kvällen. När jag pratar med den ängel trycker den till extra under mina fötter som svar på det jag sagt.

För den som inte är medial, kan lätt tro jag är bäng i hela huvudet men, å andra sidan berättar inte jag om det. Det är bara mina vuxna barn som vet om det här, och två till.

Kram!



Svar: Du har din gåva på ett jättefint sätt och med mycket kärlek.. kram
Esmaralda

31 Flytt :

skriven

Hej Esmaralda.
Blir flytten till annan ort på grund utav kärleken?
Kram

32 Flytt :

skriven

Hej Esmaralda.
Blir flytten till annan ort på grund utav kärleken?
Kram

Svar: Till annan ort lär det bli... oavsett det handlar om kärleken eller ej.. kram
Esmaralda

33 Nornan:

skriven

Jag håller med om att man ska må bra psykiskt innan man börjar utforska sin medialitet! På tal om psykiskt... kommer min dotter må bättre snart? Oron för henne börjar slita ut mig totalt! En mamma är aldrig lyckligare än sitt mest olyckliga barn...

Hoppas ni får en fin helg trots grillföbudet och bra att mamma din blir hämtad med bil. Hettan är jobbig för de äldre. Själv ska jag sätta bubblet på kylning, dra för alla gardiner, slå på fläkten och titta på säsong 6 av ORANGE IS THE NEW BLACK som släppts på Netflix idag. Yeey det är lycka! :D

Svar: Ja, mår inte barnen bra så mår man inte själv bra.. låter som om du laddar får en himla go dag !! kram
Esmaralda

34 hmm:

skriven

godmorgon har haft så konstiga drömmar dom senaste nätterna, vad beror det på?

35 f:

skriven

undrar nyfiket vem den nya kompisen är som du sett?

Svar: Jag vet inte vem eller hur.. bara att det ser ut att komma.. kram
Esmaralda

36 Madeleine :

skriven

Hej ez!  
Mitt ex sa att jag hade dörren på glänt då det hände saker i vår lägenhet när vi var nyinflyttade och varje gång vid halloween känner jag att jag får besök men jag är inte säker


Skulle träffa K ionsdags men hon ställde in det igen och hon vet inte hur det blir på fredag. Har en känsla inom mig att hon inte vill ses och ljuger en massa för mig för att slippa men hon säger att hon inte är sur och vill ses.  

Är det så? Har vi bara haft en extrem otur i sommar och det kommer bli bättre när skolan börjar?  

Vet att hon har varit upptagen och det är ok men varför planera en massa med mig då?  


Kram och tack för tidigare svar

37 Linnean 🌸:

skriven

Intressant ämne! Antar att jag har en släng av det iaf. Inte så jag ser saker och det vill jag inte heller. Söker inte svar på vartenda litet tecken som skulle kunna vara ett...tecken. Ibland är det dock så tydligt och känns i hela kroppen och då reagerar jag ju. Känner folk som ser andar som du gör. De gör ingen stor grej av det utan lever med det helt enkelt bara. Minns för 30 år sedan när mim dåvarande och vår lille son bodde i en urgammal skånelänga på Österlen ett tag. Där nåste det ha varit en ordentlig aktivitet! Då hade jag inte ens läst någon bok av Betty Shine. Kände mig iaktagen hela tiden. När vi skulle sova var det värst. Jag sa att vi inte har ensamma där och sambon tyckte jag var knäpp. Även lillpojken märkte det. Dessutom skulle man ut på ett utedass! Fy för! Vägrade gå dit ensam på kvällen! Det händer saker här åxå men jag försöker förklara det på ”normalt” sätt men tror nog att bror min och pappa busar en del här.
Jag tänker inte på det och tolkar ju inte in saker så fort jag ser en fjäder liksom...mycket sjöfågel här ju 😉 Däremot har jag ibland önskat saker i vredesmod mot andra som sårat mig djupt. Det har skrämt mig när det har slagit in allt för många gånger. Även om jag inte tror mig om några magiska krafter knappast 🙄
Antar att det är tillfälligheter bara. Det senaste är skogsmannen som jag i ilska önskade lite viss plåga. Som man kanske gör när man blir heligt förbannad. Några dagar senare ringer han och har råkat ut för detta. 🤔 Hjäälp!
Så jag får väl önska ljusa och fina saker nu 😁
Nu önskar jag mest regn och åska så vi får fräsch luft och vatten till djur och natur.
I går badade jag i ett 25-gradigt sund i solnedgången och hörde GES spela från Mölleplatsen samtidigt, månen steg upp och det var magiskt! En härlig kväll! 🌕
Kanske blir ett dopp i blodmånens sken i kväll.
Ha en skön fredag nu!! Kram.../Linnean 🌸

Svar: 25 grader... herreduminskapare... det är som i tropiska vatten ju.. kram :)
Esmaralda

38 Misstjejen:

skriven

Hej

Har misstänkt om jag är mediala så ofta jag märks mest att jag kan om vad fåtal tänket och vad dom tycker... Jag förstår människor på något sätta även om min drömmar säger något sällan...

Kan det stämmer om jag är mediala på något sätta? För jag kan förstår människor av tänkt och vad tycks...

Ha det bra

Svar: Ja du har mediala anlag även om du inte utvecklat dem.. kram
Esmaralda

39 Musen:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om det kommer att vara dem länge till? Långvarigt?
Kram

40 Å M K:

skriven

Länge sen jag mådde så här dåligt....
Vänder det snart?
Kram

Svar: Ja det kommer att vända,, håll ut.. kram
Esmaralda

41 DD:

skriven

Kommer jag klara av matte kursen?

Kram

Svar: Ja om du verkligen går in för det.. och ber om hjälp när du kör fast.. kram
Esmaralda

42 Thomas N:

skriven

Sommarhälsningar!

Intressant ämne idag! Tror inte att jag är medial, men en överdos av känslighet är jag nog beskaffad med, känner ibland vad som skall komma och ske, kan läsa av skeenden. Men som sagt inte alltid, gått på pumpen med jämna mellanrum trots att jag blivit ”varslad”, ”varnad” genom olika händelser genom livet som jag inte kan tolka på annat sätt än att någon/något ville hjälpa mig. Nu är det däremot lite ”tyst”. Skulle gärna vilja veta om hösten för med något positivt i mitt liv?

43 Jennifer:

skriven

Hej, intervjun gick bra och nu ser det ut som om jag kommer att bli erbjuden jobbet i Etiopien! Kontrakt på 2år!!! Vad ska jag göra??? Blir det bra om jag tackar ja??? Miljoner frågor. Kram

44 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du någonting kring någon flytt för mig?
Tänker i olika banor och alternativ,
Ser du flytt till annan ort? Blir det med eller på grund utav kärleken?
Kram

45 Funderingar:

skriven

Hej Esmaralda.
Har funderat och övervägt lite.
Funderar på att prata med honom.
Hur ser mina chanser ut att han väljer att satsa på oss?
Hur ser det ut för mig om jag skulle flytta till den staden? Skulle det bli bra och skulle jag trivas?
Kram

46 Funderingar:

skriven

Hej Esmaralda.
Har funderat och övervägt lite.
Funderar på att prata med honom.
Hur ser mina chanser ut att han väljer att satsa på oss?
Hur ser det ut för mig om jag skulle flytta till den staden? Skulle det bli bra och skulle jag trivas?
Kram

Svar: Gör vad du känner att du behöver för att kunna ta dig vidare.. kram
Esmaralda

47 Hönan:

skriven

Bra intuition har jag nog, och förhoppningsvis lite andlighet i mig. Tror mycket handlar om att jag måste ta mig tid och meditera för att öppna upp mer.

Mycket annat i livet som påverkar just nu också så att det blir svårt tror jag. Känns som jag närmar mig en gräns med det här nu. Funderar på om han tänker något på mig. Kanske till och med saknar mig. Märker jag kanske när jag kommer hem.

Misär uttryckte han att det kändes som. Är det verkligen så han upplever det?

Kram

Svar: Det känns som om det hela sätts på sin spets... du går vidare.. kram
Esmaralda

48 Thomas N:

skriven

Sommarhälsningar!

Intressant ämne idag! Tror inte att jag är medial, men en överdos av känslighet är jag nog beskaffad med, känner ibland vad som skall komma och ske, kan läsa av skeenden. Men som sagt inte alltid, gått på pumpen med jämna mellanrum trots att jag blivit ”varslad”, ”varnad” genom olika händelser genom livet som jag inte kan tolka på annat sätt än att någon/något ville hjälpa mig. Nu är det däremot lite ”tyst”. Skulle gärna vilja veta om hösten för med något positivt i mitt liv?

Svar: Nog har du anlag !! Lyssna in... ett meddelande är på väg och hösten ger något bra.. kram
Esmaralda

49 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se mig bo i Stockholm? Ser du en flytt dit för mig?
Kram

50 Skorpan:

skriven

Jamen nu kan du ju gå o simma då vattnet är så varmt Es ;).
På hemväg o tig en liten shopping- o glasspaus, kylarvätskan hade minskat o det måste man ju få åtgärdat.. Har inte haft tid att söka Harri då jag varit borta, o den här färden behövdes precis som du sade Es, men ser han ut att komma tillrätta? Jag har inget minne av var han kan vara..
Kram Skorpan

Svar: finns en god chans att du hittar honom rätt som det är.. kram :)
Esmaralda

51 Hönan:

skriven

Tack Es <3 de sista orden tror jag kommer vara viktiga för mig att ha med mig.

Kram

52 Hönan:

skriven

Tack Es <3 de sista orden tror jag kommer vara viktiga för mig att ha med mig.

Kram

53 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det väldigt långvarigt mellan dem?
Blir det giftemål eller förlovning?
Kram

54 Michaela:

skriven

Vet inte om jag är medial men god intution tror jag iaf att jag har. Vilket kalas :) Och klart att mamma skall hämtas med bil! Själv avlider jag snart i hettan och är så tungt att jobba då vi har 29 grader inne på akuten. Helt slut! :/

Mamma skall flyga hem på söndag och de lovar åskväder vilket hon tycker är otäckt. Tror du att det går bra? Kram till er!

Svar: Jadå det kommer gå bra under mammas resa.. kram :)
Esmaralda

55 Kvinnan :

skriven

Hur blir det om vi väljer att skaffa fler barn?

56 Li:

skriven

Hej Då
En fråga. Är på gång att köpa hus/gård. Ser du något runt detta? Tack

57 Lydia💕:

skriven

Jag trodde jag var medial men jag dag drömmer nog mest tror jag om allt möjligt
Har kört fast riktigt ordentligt och vet inte hur och på vilket sätt jag ska ta mig ur det
Lydia💕

Svar: Helt omedial är du då inte.. det finns en hel del inom dig.. kram
Esmaralda

58 Chans:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor ser chansen ut att min tillkommande bor i Örebro?
Kram

59 <3:

skriven

Hej kära Es blev spontant inbjuden på en lite större 50 års fest igår. Lite osäker om jag ska gå ? Kan det bli en fin kväll någon trevlig singelkille kanske på festen. Var egentligen bokad för middags dejt på lördag med L. 
Kram 
💕💕💕

60 Trött tjej:

skriven

Hej Esmaralda,

Jag är såå nära både personligkonkurs, känslomässigt + ekonomiskt pga sjukskrivning och separation etc. Vill ha barn men förutsättningarna för det känns helt omöjligt. Barnfrågan och längtan knäcker mig. Orkar inte leva, men vill inte dö. Ex:et och jag har känslor för varandra och trivs ihop, men barnfrågan är ett hinder.

När vänder allt detta? Och kommer vi hitta en lösning? Vill han att det ska vara vi? Orkar inte med mer snart. Har varit för mycket under lång tid...

Kram ❤

61 Trött tjej:

skriven

Hej Esmaralda,

Jag är såå nära både personligkonkurs, känslomässigt + ekonomiskt pga sjukskrivning och separation etc. Vill ha barn men förutsättningarna för det känns helt omöjligt. Barnfrågan och längtan knäcker mig. Orkar inte leva, men vill inte dö. Ex:et och jag har känslor för varandra och trivs ihop, men barnfrågan är ett hinder.

När vänder allt detta? Och kommer vi hitta en lösning? Vill han att det ska vara vi? Orkar inte med mer snart. Har varit för mycket under lång tid...

Kram ❤

Svar: Det ser ut som om du tar dig ett steg vidare och börjar tänka i nya kreativa banor och det kommer gott ur detta.. kram
Esmaralda

62 Tisa:

skriven

Behöver jag oroa mig för vikten? jag är så satans rädd att tappa kontrollen och gå upp i vikt. Och har ätit så mycket skit på sistone. Som ikväll hade jag tänkt äta godis men jag vet inte om jag vågar. Vågar jag? Det är absolut inget fel i att vara tjock. Men som sagt jag är så rädd att tappa KONTROLLEN på mig själv, att inte hålla min nuvarande vikt. Att jag ska eller just nu äter mer än vad kroppen egentligen behöver, och under för lång tid. Jag kan inte riktigt se nu om jag gör det. om jag inbillar mig att jag gör det eller om det är sant... Jag har visserligen rört mycket på mig på sistone.Jag får nästan panik när tankarna verkligen bombar mig! Det är sååå ätstört. Och jag känner mig så skyldig och skamsen över att jag ens tänker så här.

Svar: Satsa på att ät bra.. det är viktigast... inte så mycket skräpmat .. och godis någon gång ibland skadar dig inte...känns det som om kontrollbehovet ökar så behöver du terapihjälp.. kram
Esmaralda

63 Tisa:

skriven

Alltså vad ska jag göra? :(

64 Catarina:

skriven

Tack för kloka råd på vägen ❤️ Just att inte apa efter nån annan el jämföra sig var riktigt bra.
Tack för att du förmedlar nytt hopp till mig när det känns så tungt 🙏❤️ Kan du se om min hund Tindra har nåt fel på tex ögonen när hon har sånt märkligt beteende ute..? Har börjat fundera på om nåt kan vara fel med henne ❤️ Kram

65 Anna i skåne:

skriven

Jag vet att jag är medial men har ändå svårt att alltid lita på min känsla.

I perioder har jag tagit emot folk som behövde hjälp. Just nu tror jag mitt liv behöver hamna lite mer på plats så att säga först. Tänkte börja i en meditationsgrupp igen och hoppas det öppnar upp lite nya perspektiv.

Svar: Ja, det hjälper dig att landa lite bättre i dig själv.. och du kommer vara igång igen med din verksamhet så småningom.. du är duktig.. kram :)
Esmaralda

66 Alie:

skriven

Stort tack för ditt svar... men vad innebär det att jag ser den och hur kan jag använda mig utav den?
Kram

67 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur troligt är det att själva mötet med min tillkommande kärlek sker i min hemstad? Staden jag bor i nu?
Kram

Svar: Chansen att detta möte sker här är runt 60 %... resterande procent innebär att ni möts någon annanstans.. kram
Esmaralda

68 G.H:

skriven

Hej Esmaralda, önskar jag hsde lite woodoo krafter just nu!

Så jäkla sur och ledsen på två arbetskamrater.

Den ena pratade till mig som om jag vore väldigt trög , gissar att det är för att jag inte har engelska som modersmål ...

Och den andra är bara ett allmänt opålitligt nedvärderande asshole,,, men det jag blir irritated på att hon är lite mellanchef och behandlar mig sämre än alla andra,,,
Så less på det här jobbet. Vill bara gå ner i tid ,,, och för jsg ska kunna göra det måste sonens dagis kunna erbjuda deltid ( heltid kostar 10 000 kr) och just nu vet de inte om de kan det och vilka dagar det blir i så fall, usch är så jäkla less på det här ,,, vill bara flytta tillbaka till Sverige och känna mig kompetent igen!

Kram

69 Å M K:

skriven

Tack för svar!
Med hopp om bättre tider ❤️

70 Oroligtjej:

skriven

Hej svara på mina frågor?

Kommer vi ses igen ?
Kommer det bli bra igen?

71 Skorpan:

skriven

Tack Es!
På väg hem o sen lunch nu.
Ska hinna handla innan bilen ska överlåtas åt äldsta barnet som ska på fest o sen till flickvännen, ja det blir bara vatten för honom förstås.. Stressad igen, borde ha kommit mig iväg gidigare, som vanligt..
Undrar om pappa ens tänkte nåt då jag sa hejdå? Kan inte vara långt kvar nu..
Kram Skorpan

72 Lotta:

skriven

Det är verkligen så att när man mår bra har man helt klart mer känsla för det andliga och när man mår dåligt är man blockerad. Så är det för mig.

Undrar vad hans syfte är med dubbellivet. Driver han med mig eller kommer han lämna henne för mig?

Kram i värmen
L

Svar: Räkna inte med att han lämnar.. kram :)
Esmaralda

73 Kvinnan :

skriven

Skulle behöva hjälp i ett vägskäl jag står inför, vad ska jag göra, vet inte hur det blir om jag väljer att genomföra det.

74 <3:

skriven

Är min känsla rätt att G blir svartsjuk fortfarande fast vi inte träffats på flera månader ? Han blev som manisk igen när jag var utomlands.
Kram

Svar: Ja somligt triggar igång honom.. kram
Esmaralda

75 Anna i Skåne:

skriven

Vad glad jag blir av din kommentar Es, det låter hoppfullt! : )

76 Kvinnan:

skriven



Skulle behöva hjälp i ett vägskäl jag står inför, vad ska jag göra, vet inte hur det blir om jag väljer att genomföra det.

77 ängeln:

skriven

Jag tror att jag är medial och har känt andlig kontakt sedan jag var barn. Som barn pratade jag mycket med mig själv trodde jag, men nu har jag förstått att det nog var guider jag pratade med. Det känns väldigt diffust och det är det svåraste tycker jag och förstås att omgivningen tycker att jag är så löjlig som tror på sånt "nonsens". Jag hoppas iallafall att jag får utveckla min förmåga mer för det känns viktigt för mig. Kram

Svar: Ja, jag tror du kommer ta stora kliv framåt i din utveckling.. kram
Esmaralda

78 Dalkulla :

skriven

Tack så mycket för det du skrev! :)

Kram.

79 Mee:

skriven

Hej Es

Har kärleken närmat sig?
kram

Svar: Ja, den närmar sig.. kram
Esmaralda

80 Våg:

skriven

Hej, jag kanske är lite medial, har oftast bra magkänsla och bra människokännare tror jag.
Har haft lite besvär med mage och ska på en undersökning nästa vecka. Är galet otrolig. Har väldigt lätt för att oroa stressa upp mig.
/ våg

81 C:

skriven

Hej.
Jag är medial och jag tror helhjärtat på att allt vi är med om i detta liv är till för att lära oss något som vi inte alltid förstår.
Jag har tyvärr fått uppleva mycket sorg och tråkigheter i detta liv och jobbar på att använda den smärta till styrka.
Det är inte lätt alla dagar, och de dagar jag känner mig låg och vill försvinna iväg lite till mina inre tankar och ställen så väljer jag att ta fram bilder som jag blir lugn av, bland annat på fyrar.
Jag vet inte vad det är, men jag känner mig så hemma med dem. Vet du vad detta kan stå för?
Jag är inte uppvuxen vid hav.

Tack på förhand. Varma kramar // C


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: