Lucias insikter....

rsta gången Lucia  rent konkret märkte av sin andlighet var  dagen innan hon fyllde 7 år.

Då  mötte hon en man som var så snäll och bjöd på lakritsbåtar och som bjöd henne med hem till sig  för att  klappa små hundvalpar. 

När mannen sträckte ut handen och ville att hon skulle  lägga sin lilla hand i hans, som hon var på väg att göra,  – såg hon hur han vänliga leende förvandlades till ett varulvsleende med vassa blodtörstiga tänder och Lucia slet sig loss och sprang  iväg så fort benen bar henne. 

 Det var första gången hon kunde minnas som kraften varnade henne och i fortsättningen rättade hon sig alltid efter den – eftersom hon visste att den hade  rätt

 

 

En gång i tonåren så  satt det en gammal dam utanför ICA, tungt och trött på bänken och stirrade ner i marken.

Hon hade två tunga handlekassar som stod lutade mot henne fötter.  ” Hjälp henne” sa kraften och egentligen hade Lucia inte tid – hon var på väg tillbaka till skolan och lunchrasten var nästan slut.

Men hon satte sig i alla fall bredvid tanten och småpratade och erbjöd sin hjälp.

Damen blev så glad och hade suttit där och undrat hur i hela friden hon skulle få hem sina kassar. Hon hade tänkt taxi men hade dåligt råd.

Lucia dök  upp som en räddande ängel.  Och Lucia tänkte att det är karma – och hon tänkte så rätt.  Genom åren har hon hjälpt många och själv också fått hjälp av många.

 

En gång fick hon ett guldhalsband  av en son till en av hennes vårdtagare, bara för att hon brydde sig om hans mamma.

Hon tyckte om att göra det lilla extra och mer än hon behövde & inte förväntade hon sig något tillbaka.  Det var mer så att hon kände sitt ansvar för dem hon tog hand om och eftersom de inte kunde tillgodose sina egna behov – fick Lucia gör det åt dem, så gott hon kunde.

 

En annan gång satt hon i en vit skinnsoffa hemma hos en väninna   och  de myste med varsin kall öl i höga glas när Lucia plötsligt säger till väninnan att om du skulle  resa till Grekland ? Till en liten grekisk ö ?  Spetses, närmare bestämt !

 

Väninnan hade ingen tanke på att resa men hur det nu än var så bokade hon i alla fall en resa och följande höst for hon till ön Spetses som hon för övrigt aldrig tidigare hört talas om.

Där mötte hon mannen från Skottland, Cameron och det blev kärlek. Av det bestående slaget. 

Det enda trista för Lucia var att väninnan tog sitt pick och pack flyttade till det Skotska höglandet – men de höll kontakten i alla fall och besökte varann när tillfälle gavs. Och det gör de fortfarande.

 

Lucia  kan man inte anlita för spådom – hon skulle inte ens komma på tanken, eftersom hon inte kan framkalla känslan utan det som kommer, det kommer och det är utanför hennes kontroll. Ibland kan det dröja månader emellan insikterna och ibland  kan det gå ännu längre tid

Det är med Lucias tillstånd  som jag har skrivit detta – hon är en gammal kund till mig , hon följer bloggen och hälsar så gott till er

 

Kram & kärlek

1 Agnes:

skriven

Gör det som spontant faller mig in, ja me´o säger tack för att få ta del av detta!
Hälsar så gott tillbaka! =)
Kram!

PS...i morse runt 4.30-tiden här i Fjollträsk så var luftfuktigheten 93%....Tjena tropikerna, haha!


Svar: Jisses... 93 %.. man undrar om det någonsin förr hänt på våra breddgrader ! Kram
Esmaralda

2 Jennifer:

skriven

Hej finaste Es! Det är jag igen med mina eviga funderingar, jag vet att jag är tröttsam och tjatig i detta men bara MÅSTE fråga eftersom jag annars inte får någon sinnesro:

För ett tag sedan frågade jag på bloggen varför jag inte fick jobbet i Etiopien och uttryckte min besvikelse över det. Fick då som svar att det inte var meant to be att jag skulle få jobbet och att det inte hade blivit bra om jag fått det och åkt iväg.

Nu är det ju så att jag trots allt blivit erbjuden just det jobbet. Och därför undrar jag, gäller ditt svar ännu? Blir det inte bra om jag åker iväg?

Jag vet att jag själv måste fatta beslutet men det är ett enormt stort beslut, särskilt då det också gäller min lilla dotter. Jag kan leva med att jag far iväg och det blir svårt, tungt, etc men måste helt enkelt få veta att ser du ännu att det inte blir bra.

Kram
Tjat-Jennifer

Svar: Det som är ment o be händer kring dig.. hade du inte fått jobbet så hade det varit som det skulle och får du det.. då är det också i sin ordning. Du är i ett flöde där det händer som ska hända. Beslutet måste dock vara ditt !! Kram
Esmaralda

3 Kulla:

skriven

Vilken gåva Lucia du har 🙏🔮. Tur att hon inte följde med mannen hem.. snuskgubbe🤢🤮!! Roligt för vänninan💕. Medmänsklighet är något vi ska varar rädd om och vårda, finns lite av den varan ute i samhället idag😟.
Händer det något speciellt snart💕🤔... njut av dagen!! Kram

Svar: Ja något bra är på väg så ha antennerna ute och se dig omkring... ta chansen när den kommer.. kram :)
Esmaralda

4 Rebecca:

skriven

God morgon :) hur verkar min höst bli? Kram

5 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag hälsar tillbaka till dig Lucia.
Du verkar vara en fin människa och roligt att få läsa om dina upplevelser.
Esmaralda, en fråga till dig.
Jag vet att du sett en annan man för mig och det är jag så glad för att det finns någon kärlek för mig.
Men jag undrar om du kan se att det finns en möjlighet att det blir jag och F under en period? Eller under en tid framåt? Vilka banor tänker han i?
Kram

Svar: Det ser jag tyvärr inte.. jag får bara en skymt av framtiden en bra bit fram i tiden och där ser jag dig med en annan man vid din sida.. kram :)
Esmaralda

6 <3:( :

skriven

Godmorgon kära Es hur ser barndoms vänskapen ut för framtiden efter att jag förklarat sagt en del som sårat mig genom åren ? Var ärlig och sa att H saknar en del sociala koder som vi andra har. Och att hennes tänk med pengar är helt tokigt och gör mig ledsen. Hur hon kan dra upp att det kostar hennes fru att hämta henne när hon träffar
oss. Hon kan ta bussen eller köra själv som alla andra.Både jag och min andra väninna blev sårade under resan att hon är så snål och bara vill sko sig själv. Betalar knappt det hon måste. Som du skrev tidigare har hon utvecklat en mani med pengar som inte är sund. Hon är en fin vän men droppen rann över förra veckan efter 34 års snålhet. K och mina föräldrar håller med mig i detta och säger att Hanna utnyttjar jag och att det var bra att jag sa till efter alla år. Men det värsta är att jag inte tror att hon förstod.
Kram

7 TjejenO:

skriven

Hej älskade Es,

Spännande inlägg som alltid😻
Såg även tiden om återbud hos Nettan på Värmdö - skickade ett sms precis - vill sååå gärna ha tiden - håller verkligen tummarna hårt!😻

Ser du fortfarande jobb för mig utomlands? Eller något nytt jobb för mig?

Önskar er alla en riktigt härlig dag! Stooor kram!


Svar: Ja det gör jag.. men du måste själv vara aktiv i att leta och söka.. kram :)
Esmaralda

8 EPM :

skriven

Tack till Lucia som delar sin berättelse! Hon hav verkligen gjort gott med den, väldigt tur att den visade sig då den gången när hon var sju...

En mycket bitter och otrevlig person har J blivit nu. Går inte att prata med, dricker för mycket, beter sig illa.
Är rent elak mot mig...
Trodde han iallafall ville väl eftersom vi trots allt älskar varandra, då har man ju omtanke om varandras väl och ve också.

Kramar

Svar: Dags för nya beslut känns det som.. kram :)
Esmaralda

9 L:

skriven

Vad fint :) Måste vara en härlig känsla att kunna hjälpa på det sättet. Underbar gåva att få insikter så.

Kommer det gå bra för sonen på fjällvandringen?

Kram L

Svar: Jadå, det kommer gå fint.. kram
Esmaralda

10 Madde:

skriven

Ska jag släppa A helt och ta N.A istället?

Kram

11 sus:

skriven

hej
så fantastiskt....
att liksom veta....
känna på sig....
har ångest.....
love sus

Svar: Bryt ditt mönster och du kommer må bättre.. kram :)
Esmaralda

12 Jossan :

skriven

God morgon..

Idag vaknade jag och der känns som jag har ont i hjärtat. Precis som jag blivit dumpad. Varför ska jag aldrig lyckas hitta rätt?

Han ska liksom följa mig i 1år så vi kommer ha kontakt ändå. Men varför kan man inte umgås då? Kan man inte bara ses som vänner?

Kommer vi iallafall vara vänner i framtiden och umgås?

Är så ledsen inombords..

Kram

Svar: Ha fokus på andra vänner istället, är mitt råd.. kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Åh vilken tur Lucia ändå hade som fick varsel om både det goda och det omda. O snällt av henne att säga åt sin väninna att resa till den grekiska ön, alla skulle kanske inte ha gjort det... Det är nästan så man blir nyfiken på att få veta mer om Lucia :)...

Jaha måndag o minsann var det tungt att cykla till jobbet, kändes som om jag aldrig förut hade gjort det o som om konditionen var helt usel. O det kanske den blivit också under semestern. Hettan inverkar dåligt på det här med att röra på sig per cykel.. Mitt under ordnandet av kläder som ska torka tills jag ska hem kommer inte mindre än Harri fram?! What, jag hade ju kollat min bh o nu kom han fram :D. Sicken en att gömma sig.. Har han behövt lite semester kanske ;). O finns det nåt han kanske vill säga mig? Så det kan gå..

Dags att fortsätta med mitt.
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Harri har busat lite med dig.. han vill nog säga att du inte ska tappa uppärksamheten.. ha en bra dag på jobbet nu.. kram :)
Esmaralda

14 Mimis:

skriven

Hej!

Kan du säga något om hur hösten blir?? Hoppas på att det vänder snart innan jag blir galen.

kram

Svar: Det vänder... ha en bra planering.. kram :)
Esmaralda

15 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Vilken underbar kvinna ,känner kärlek när jag läser din berättelse Hon gör verkligen skillnad som gör det lilla extra som behövs i vår annars kalla värd
Hon är värd all uppmuntran . Hoppas hon får massor av guldhalsband och extra uppskattning <3
Kram och kärlek till dig Lucia Tack för att du finns <3

Måste inflika appropå den ursnygga skotten som pryder bloggen Har alltid känt mig dragen till skottland ...längtan vart ju inte mindre efter detta ögongodis ;-)

Gårdagens guidning var ok De hemliga rum som visades var källaren vars intreör andades 1600-tal
Guiden berättade att "känsliga" personer inte klara att gå ner ..Jag är totalt okänslig inte ens en rysning vågade ruska om mig inte ...så särskilt andlig är jag ju inte.. vilket nu konstaterats !
Däremot drog en förkylning in och jag vaknade av ont i halsen och bultande huvudvärk...
AC´ns fel säger min äldre väninnan...

Ha en go start på veckan

Kram Anki med flock


Svar: Det ÄR något speciellt med skottar.. konstaterade jag när jag var i Skottland häromåret ! Sommarförkylningar lär vara besvärliga så ta hand om dej nu... kram :)
Esmaralda

16 Dunegull:

skriven

Kommer behandlingen hjälpa honom?

17 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Suck..det jag skrev nyss försvann..råkade trycka fel..

Din gåva är intressant Lucia!
Att den kommer och går som den vill.

Tur att du fick varningen och förstod att agera enligt den ,angående "godisgubben". Det hela hade kunnat gå illa..

Godhjärtat och givmild med det du gör det är helt klart du..😊hoppeligen får du likväl tillbaka av det goda du gjort😊

Tack för att Es fick skriva om din gåva.

Kram Solstjärnan 🌟

18 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ha fokus alltså ;).
O det måste jag ju ha, både på jobbet o nu då hösten ; D kommit, på jobbsökning. Annars sitter jag ju här tills pensionen o det går ju inte för sig, nej, nej..
Kram Skorpan

19 Misstjejen:

skriven

Hej

Saknar honom så kommer vi ses igen? Så sista ses fredags... hoppas att vi kom har kontakt med varandra igen... kommer vi gör det?

Ha det bra

20 Misstjejen:

skriven

Hej

Saknar honom så kommer vi ses igen? Så sista ses fredags... hoppas att vi kom har kontakt med varandra igen... kommer vi gör det?

Ha det bra

21 Lenafena:

skriven

Fint inlägg! Ja att lyssna till intuitionens röst...svårt.....men jag försöker.Det är trösterikt ändå att det som sker det sker....har läst det dina spådomar sagt om mig under åren och försöker värdesätta mitt liv även fast det är som det är.... Lever på hoppet att det kommer att bli bra! Och det hoppet har du gett mig vilket är fantastiskt fint. Livet är ett mysterium!

Svar: Ja, livet är i sanning ett mysterium.. och för din del så kommer mycket att falla på rätt plats.. kram
Esmaralda

22 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns som att min tid stått stilla ett tag nu. Känns som om det skulle vara dax för lite förändring för mig, rulla vidare...
Ser du någon förändring påväg mot mig?
Något inom kärlek?
Ser det ut att bli en flytt under nästa år? Till samboskap eller i singelskap?
Kram


Svar: Ja om du själv tar tag i det och skapar förändring så kommer det att ske positiva ting... kram
Esmaralda

23 Evelina:

skriven

Hej,

Kommer A att ångra sig? Och varför denna "tystnad"?

Kram

24 U drar:

skriven

Hej Esmaralda.
Är hans tanke att fortsätta med henne? Trots det att vi hade intimt umgänge med varandra?
Är det hon som finns med honom i hans liv som partner framöver?
Eller finns det några tankar att fortsätta med mig på det mer seriösa planer?
Kram

25 hmm:

skriven

godmorgon idag känner jag mig trött i hela kroppen, vilken sommar, fattar inte hur jag har klarat jobba som vi har gjort. nu står jag inför ett vägskäl och vet inte hur jag ska göra. Tänker om min kropp kommer klara det fysiskt om jag väljer att gå igenom det. vad ser du om detta esmeralda.

26 Millan:

skriven

Hej!
Flyttar min sambo snart?
Ha det bra.
Kram Millan

27 Jess:

skriven

Kära Es, varför säger han inte bara ja eller nej direkt. Varför drar han ut på sitt svar? Det gör mig så oerhört osäker.

28 Chatrine:

skriven

Häftigt, och stort tack för att vi får läsa om Lucia!

Jag provar igen med min fråga från igår då det fortsätter att kännas mysko: Nu undrar jag om min soulmate känner till vem jag är? Det känns som om någon finns nära i energifältet. En trevlig och snäll man med sänkt huvud i plågor känner jag in men han vågar inte ge sig till känna.

Kram Chatrine

Svar: Jag tror inte han befinner sig särskilt långt bort och det är fullt möjligt att du kan känna in honom.. men han känner inte dig.. kram
Esmaralda

29 Lydia💕:

skriven

Vilken gåva hon har helt fantastiskt
Varför går allt så trögt för mig varför ser jag inget och allting står så stilla
Vill att det ska hända grejer men det går trögt kommer det att släppa snart
Vill så mycket att det värker
Lydia💕

Svar: ge dig inte.. gör upp bra planer och det vänder.. kram
Esmaralda

30 Virrhönan:

skriven

Hejsan!
Lucia verkar vara en spännande kvinna med bra instinkter. Hoppas hon har det bra därborta i Skottland och hälsa tillbaka.
Semestern rullar på, klaga på vädret är ju dumt men vem vill inte ha regn nu, det som kom igår räckte inte långt och ställde ju bara till med blixtnedslag och skogsbrand😩
Skönt med semester ändå och kunna ta dagen som den kommer. Min ständiga undran är ju om snyggingen har mej i sina tankar och saknar mej? Hoppas du har det bra med sällskap och huset fullt. Kram💕

31 Helena Ir:

skriven

Intressant,hur det kan börja och fungera i det stora hela för människor som är synska i olika grad..
Och jag tror verkligen på att göra gott för andra,om så bara några vänliga ord..jätteviktigt!!

Minns själv när jag var 6-7 år och vi skulle flytta till ett gammalt hus,,inte det finaste av hus jag bott i..men det var då innan vi flyttade till någon bättre..ivarjefall så bekantade jag med mig med omgivningarna och klättrade upp på en väldigt stor sten ute på en äng..och där och då,så ung som jag var så visste jag att det påminde om något..något från tidigare eller en känsla av att ha varit där..

Min klocka i köket den lever sitt eget liv,det har den gjort några år..stannar när den vill och funkar när man hängt upp den igen..
Får för mig att "någon" varit där..eller så är det bara så den är..
Får du någon känsla av den?

Tränat idag och nu blivit erbjuden att bli hämtad till badet..
Så det gör jag gärna..

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: Du får ibland besökare från andevärlden som försöker förmedla kärlek och omtanke och det kan vara detta som du märker av.. kram
Esmaralda

32 Dalkulla :

skriven

Så olika en gåva kan ger sig uttryck i. Får intrycket att hon är en enastående varm och empatisk person.

Nog behöver vi sådana personer i vårt samhälle som ofta är av det andra slaget. Tänker först när hon som barn kunnat råka så illa ut. Blir så illamående när jag hör berättelser om män som lockar barn med godis, fy för den lede vilka äckel.

Medmänsklighet och empati känns som det blir mindre och mindre av i vårt samhälle. Man kan få så mycket tillbaka om man visar det mot sina medmänniskor.
Det kostar ingenting att vara vänligt sinnad.


En varm hälsning tillbaka till dig Lucia!


Kram!

33 Ia:

skriven

Hej
Härligt att det finns människor med sådan medmänsklighet.

Snart är semestern slut och jag ska börja på ny arbetsplats,
Kommer det att bli bra??
Blir jag kvar där eller kommer jag att söka mig därifrån?

Arbetsångest 😂

Kram

Svar: Ja jag tror det blir bra på nya jobbet.. kanske lite mycket i början men det lägger sig snabbt.. kram
Esmaralda

34 Helena Ir:

skriven

Givetvis hälsar jag tillbaka till dig,Lucia, och tackar för att du ville dela med dig av din berättelse,genom Esmaralda..
Ha en fortsatt fin sommar..
Kram :)

35 Milla:

skriven

Läckert med budskap sådär, ibland får jag det också men kan inte alltid ta det till mig.
I går var jag på ett uteställe med killen jag lärt känna, vi pratar mycket. Förblir det vänskap, det är helt okej eller ngt mer....

36 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon..
Vilken bra gåva Lucia har.. Det är fantastiskt att kunna se och bli varnad.. Även att göra det lila extra.. Fina gåvor.

För mig finns kraften att kunna göra något. Att se det positiva i tillvaron att få människor att känna tro och tillit till sig själva.. att känna glädje och att ge kärlek.. Att ge kraft till det som ska läkas i kroppen.. Sedan ser jag bilder små filmsnuttar.. Men inte på beställning de bara kommer till mig.. Skulle jag säga till folk vad jag ser skulle nog jag bli insydd..

Tack för dagens blogg.. Jag tror på änglar och jag tror på kraft.. Och quantfysik.. Kärlek till dig själv.. utvecklar kärlek till medmänniskor.. Att se det lilla i det stora..
Kraftplatser hittar jag automatiskt och kärlek fyller jag på varje dag genom meditation.. Kärlek till dig själv och till livet.. Allt går så mycket enklare då..
Hälsa MG och njut av dagen.. EllaBella hälsar med hundlig kärlek.. Stor kram 💕

Fråga:ser du några pengar ramla in??behöver det för att starta mitt projekt..jag litar på universum men du kanske kan se 🔮 någon bild.. Kram 💕

Svar: Ja på något sätt verkar hjälpen komma men det kan dröja en tid.. kram :)
Esmaralda

37 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda ser du mig jobba med klänningarna på det sätt jag vill i vinter ?
Kram

38 Rädd:

skriven

Hej E!

Är det stor chans attrahera får jobbet jag sökt? Kommer jag trivas?

Kram och kärlek.

39 Ht:

skriven

Hej!
Bo ju i Sthlm nu för tillfälligt..kommer jag möta min soulmate här?
Kram!

Svar: Ja den chansen finns.. kram
Esmaralda

40 MVH:

skriven

Hej Es

Ser du någon spännande föränring för mig som ger glädje?
kram

41 Månflickan:

skriven

Hej Es!

Just nu känns det som om jag springer efter x2000! Är helt slut. Ingenting går min väg, och det dyker upp det ena problemet efter det andra. Jag behöver en operation inom kort, men ser inte ut att kunna få hjälp från landstinget. Ser du en ljusning för mig snart?

Svar: Du kommer få den hjälp du behöver men jag ser inte hur eller när.. kram
Esmaralda

42 U drar:

skriven

Hej Esmaralda.
Är hans tanke att fortsätta med henne? Trots det att vi hade intimt umgänge med varandra?
Är det hon som finns med honom i hans liv som partner framöver?
Eller finns det några tankar att fortsätta med mig på det mer seriösa planer?
Kram

43 Kvinna:

skriven

Hej Esmaralda.
Om du ser för mig en liten bit framåt, inom det närmaste ser jag ut att fortfarande vara singel då?
Eller är något pågång nu
Kram

44 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag längtar efter ett jobb. Att känna att jag kan bidra hemma efter så lång tid. Att jag kan göra skillnad och känna att jag har kompetens. Ser du något positivt snart?
Tack!

Svar: Ja något bra på det området kommer att ske.. kram
Esmaralda

45 Flytt:

skriven

Hej!

Ser du fortfarande om det blir någon flytt för mig snart?? Vantrivs så mycket i detta hus.

Kram

46 Mirre:

skriven

Hej Es, häromdagen skrev du ett inlägg om att en kärlek inte kommer att göra en lycklig om man redan är olycklig med sitt liv.
Undrar om du kanske hade kunnat gå vidare på det spåret och skriva ett inlägg om konkreta tips på hur man vänder om sitt liv och blir lycklig i sig själv.
Kram ☀

Svar: Det ska komma !! Kram
Esmaralda

47 Mg:

skriven

Hej..
Kommer min lön höjas from i höst?
Kram!

48 Vitlilja:

skriven

Finns det känslor för mig hos K?

49 Frida :

skriven

Hej Ezmaralda! Väldigt intressant historia om Lucia. Det kanske finns karma till trots...


Jag är också här för jag desperat ber om din hjälp. Jag har en vän som jag känner jättestark dragningskraft till. Han är tio år äldre än mig, vill helst vara singel och är dessutom väldigt nära en annan kvinna sim han dock inte vill binda sig till. Jag har ofta blivit ombedd att försöka glömma han på ett romantiskt plan men till trots faller jag tillbaka åter. Varför kan jag bara släppa intresset för honom på ett romantiskt plan.

Tack i förhand och ha en underbar måndag.


Svar: För att ni har ett band i ett tidigare liv och därför känns det extra starkt nu i detta livet.. men jag ser honom inte i din framtid... så ta ett stort steg vidare.. kram
Esmaralda

50 Conny:

skriven

Det var en härlig historia och du får hälsa tillbaka till Lucia, eller om hon läser själv. Det måste vara bra att ha en kraft att få hjälp av i svåra beslut.

51 Kiara:

skriven

Hejsan!
Vilken tur att du fick varningen med godisgubben för det kunde gå riktigt illa.

Es, av nyfikenhet så undrar jag om det blir ett stort 50 års kalas för mig? Kommer någon från min släkt? Hoppas på svar! Kram Kiara 💗

52 G.S.H:

skriven

Hej Es, ser du hur det blir mellan mig och morsan?


Kram :)

53 EPM :

skriven

Jaha, nu lämnade E. Tydligen gällde det vi kom överens om i sommar enbart honom och skulle bara gynna hans lustar.
Kommer det efterverkningar av detta..?

Snälla ser du nåt bra som kommer snart, känner mig krossad.
😢
Kram

Svar: Det hade ändå inte kunnat bli någon bra fortsättning... han är inte värd dina tankar så spotta i nävarna och karska upp dig och gå ut i sommaren och ha kul.. någon bättre kommer.. kram :)
Esmaralda

54 Maria:

skriven

Varm om hjärtat blir jag av läsningen! ☀️
En fråga jag länge tänkt ställa.. vad är det bästa för mig att leta efter när jag nu ska börja söka nytt jobb?
Så uppjagad över detta 😂
Kramar till dig!

55 Lucia:

skriven

Tack snälla fina alla ni som kommenterat kring bloggen idag. Jag blir så glad och rörd. En stor kram åt er alla och envar från mig.

56 Browallia / Sagas blogg:

skriven

För några veckor sedan var det någon i blogg familjen som gästbloggade om cancersjuka Saga och tipsade om hennes blogg, jag minns inte vem?
Jag är intresserad av andra människors liv och öden så jag började läsa bloggen från början och blev mycket gripen av Sagas klokhet och styrka. Trots att hon var endast 17 år och svårt sjuk i en obotlig sjukdom och visste att hon snart skulle gå över till andra sidan spred hon så mycket glädje runt omkring sig samtidigt som hon delade med sig av sin sorg över att aldrig få bli vuxen, om smärtorna och sin rädsla för att dö. Tidigare idag fick jag till mig att sätta in pengar på Barncancerfonden till Sagas minne, något jag bestämde mig för redan efter ha läst några av de första inläggen men jag ville vänta tills hon gått över till andra sidan. För en stund sedan gick jag in på Sagas blogg och då hade Sagas mamma skrivit och berättat att Saga tidigare idag somnat in med sina nära och kära omkring sig. Att jag fick till mig att sätta in pengar på Barncancerfonden var alltså ett slags varsel från andra sidan. Ikväll tänder jag ett ljus för Saga och skänker en slant Barncancerfonden till hennes minne. Ett stort tack till dig som gästbloggade och tipsade om Saga.

57 Nettan:

skriven

Sedan det blev fullmåne har jag blivit utan energi och känner mig låg. Kan kanske beropå något annat. Det är inte värmen, jag tycker om värme.
Kram

Svar: Jag ser ett läckage av energi runt dig men det ska snart rätta till sig.. kram
Esmaralda

58 Kiara:

skriven

Kära Es! Av nyfikenhet så undrar jag om det blir ett stort 50 års kalas för mig? Kommer någon från min släkt? Hoppas på svar! Kram Kiara 💗

59 Tjejen:

skriven

Hej Esmaralda.
Skulle han vilja vara en familj med mig? Finns chansen att vi skaffar ett till gemensamt barn? Ska jag berätta och fråga rakt ut vad jag önskar eller ska jag låta honom tänka?
Kram

60 Helena Ir:

skriven

Tack :)..ja,jag kom på att de senaste dagarna så har jag ju pratat lite extra med 2 foton jag har.. framme..och idag så var ju klockan så där igen..det var likadant när vi kom hem från Rhodos..som att välkommen hem :)!

Haft en så bra dag idag..och funderar på varför jag snackar så mycket..så där på ut och inandning,som jag skrivit tidigare :)
Träffade en kvinna utanför hennes hus,hon klippte häcken i värmen..och jag var ju som tvungen att säga -Vi kvinnor,vi kan..
10 minuter senare har vi bestämt att vi ska ta en fika,någon dag..Hoppas nu ingen tar illa upp..jag har nog många bokstäver ..vet inte om alfabetet räcker till!
Men vad fasen,det händer kul saker också :)

Kram :)

Svar: Sträck på dej.. du är bra på att få saker och ting att ske.. kram :)
Esmaralda

61 Solstrålen:

skriven

Hej Esmaralda.
Har jag någon chans?
Kram

62 F:

skriven

Hej undrar om du ser något nytt och spännande på väg in i mitt liv du kan se kram

63 Tisa:

skriven

Jag märker att jag börjar bli mer instabil. Under mina två veckors semester har jag varit i farten hela dagarna. Jag har liksom knappt hunnit med att tänka, förutom att jag fick en liten kort dipp. Idag började jag arbetsträna igen. Lördag och söndag av den helg som varit blev återhämtningsdagar. Dessa dagar gjorde jag nästan ingenting. Jag är så trött och tankarna börjar komma lite smått. Jag känner ingen bra känsla nu. Och i lördags hade jag sån extrem ångest. Inte vet jag om det hade att göra med att jag inte hade sett min mormor på väldigt länge och att hon blivit så mager sedan jag såg hennes sist med insjunket ansikte som gjorde så att ögonen såg jättestora ut liksom munnen. Eller om det bara var ändå. Jag vet inte.
Men jag är så satans rädd nu att detta ska gå åt helskotta... Att nu när semesterveckorna är över och jag har haft saker att göra från dag till kväll nu måste umgås med mig själv. Och som sagt jag är så himla trött!
Kan jag ta mig ur detta utan hjälp eller ska jag jag låta mig be om hjälp om det blir värre?

Svar: Positivt fokus ska du ha.. alltid.. känns det inte som om du kan hantera det... så sök hjälp... men du kan mer än du tror... jobba på att öka självkänslan.. kram
Esmaralda

64 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Är hans tanke att fortsätta med henne? Trots det att vi hade intimt umgänge med varandra?
Är det hon som finns med honom i hans liv som partner framöver?
Kram

65 Hopp:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om flytten blir av flyttar vi dit? Närmar det sig?
Kram

66 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut att bli samboskap för mig under det här året eller under nästa?
Kram

67 Chansen:

skriven

Hej Esmaralda.
Vill du snälla svara,
Har jag en chans?
Kram

68 Ghostwriter :

skriven

Kommer vi alla bli godkända för bostaden vi sökt till?

Kram

69 Elisa:

skriven

Hej!
Har han helt givit upp om oss?
Kram

70 Kiara:

skriven

Kära Es! Av nyfikenhet så undrar jag om det blir ett stort 50 års kalas för mig? Kommer någon från min släkt? Hoppas på svar! Kram Kiara 💗

71 Helena Ir:

skriven

Tack..vad snällt <3

72 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Har frågat en del gånger, see du inget alls kring detta?
Är hans tanke att fortsätta med henne? Trots det att vi hade intimt umgänge med varandra?
Är det hon som finns med honom i hans liv som partner framöver?
Kram



Svar: Som jag sagt innan så ser jag inte honom i din framtid.. och något mer exakt ser jag tyvärr inte.. kram
Esmaralda

73 JustMe:

skriven

Hej Ez!

Tänk att jg ännu inte lyckats hitta min Shanti! Trodde verkligen jag skulle hitta henne i flytten... men icke 😢

Jag vet inte hur jag ska tolka A. Hon säger att det är för mycket missförstånd då hon läst in en massa saker och tolkat på sitt sätt. Att inte fråga mig hur det ligger till är helt skevt och sen tycka att vänskapen är ”förstörd”. Hon jämför vänskapen. Och det kan man ju göra, men skillnaden är att jag är ärlig och speaks my mind direkt till mina vänner. Det gör inte hon, hon pratar illa bak ryggen på vissa vänner men ändå kallar dem för nära vänner... pratar hon illa om mig? Säkert! Så mycket illa hon pratat om C och berättat hennes djupaste hemligheterna för mig (säkert för fler än mig) ville jag tycker är rent elakt och inget en riktig vän skulle göra!
Hur ska jag tolka allt detta? Ska jag vara ihärdig och försöka ses? Skulle det leda till att vår vänskap blir som innan? Vill jag ens vara hennes vän? Kommer hennes vänskap med C sluta illa?
Usch, många funderingar i min bomullshjärna just nu!

Underbart inlägg förresten och så bra av Lucia att lyssna till det som hon ser!

Massa varma kramar!!

Svar: Varför inte ta en paus och se hur det utvecklar sig.. just nu kommer nog inget gott ur umgänget.. kram :)
Esmaralda

74 Nettan:

skriven

Skönt att höra, tack, kram!

75 Alma:

skriven

Hej Just nu det mesta känns okej just o mitt i sommaren o allt. Känns bra med lite regn med åska sm är på ingång enligt väderprognosen till imorgon tisdag som säkert kan väl komma till pass så torrt i markerna nu. Inga planer på flytt eller så just nu egentligen bara lite nyfiken...kollar lite annonser kommer det komma upp något hyresledigt som kan bli bättre för mig än detta nuvarande i det närmaste tror du? Kommer jag byta bostad? Eller något annat du ser eller känner som du tycker jag bör få veta ?
Ha det gott o mysigt i Sthlm

Svar: Det set ut som om hösten kommer med ett beslut för din del och detta leder vidare mot något bra.. jag ser inte exakt vad det handlar om.. kram :)
Esmaralda

76 Catarina:

skriven

Sån intressant o fin berättelse ❤️ Många stora saker sker i det tysta. Jag undrar om jag har nåt positivt att se fram emot inför hösten..? Kram ❤️

77 Anonym:

skriven

Kommer Hanna och Mia skilja sig? Ulla är tveksam eftersom Hanna är så snål och de har delad ekonomi.
Kram

78 Ghostwriter :

skriven

Kommer vi alla bli godkända för bostaden vi sökt till?

Kram

79 Lilla my:

skriven

Hej Es

Ser du något oväntat kul som händer mig?
kram

80 Nyfikna jag:

skriven

Hej Es

Vad har min blivande för ögonfärg och hårfärg,frisyr mm?
kramiz:)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: