Och Amor skjuter sina pilar...

Dagens gästbloggare är:  Mimlan

Jag trodde det inte men nu har det blivit min tur att tala om jag hittat kärleken.

Ez hade spått att han skulle gilla musik och hålla på mycket med gitarr och ha bra sångröst och så visar det sig att han spelar i ett band.

Det blev jätterätt.

 

I början på sommaren var jag på en folktom strand och hade termos med kaffe och mackor med och satt i min Brassestol och njöt med en bok.

 

Jag tycker inte om stränder med en massa folk. 

En kille kom joggande.

Eller kanske inte kille utan medelålders man, som jag är medålders, och han stannade av och sa att det såg mysigt ut. Vi pratade lite.

Han joggade och sen hoppade han i och badade och så satte han sig i sanden bredvid mig och vi pratade säkert i en timme.

 

Han undrade och jag sa att jag skulle hit igen nästa dag och då kom han tillbaka.

Sedan släppte vi inte varann.

Ni har vi  dejtat en hel del och ses flera gånger o veckan. Jag känner helt att han är rätt och han bekräftar själv hur kan känner.

Nu börjar jag våga släppa fram glädjen och kärlekslyckan. Jag är så sjukt lycklig.

Lycka till ni som fortfarande söker

Ha en fin fortsatt sommar

Kram från Mimlan

 

--------------------------

 
 

Dagens gästbloggare är också:  Helen

Hej bloggfamiljen och Ezmeralda. 

Det var en krokig och lång väg mot kärleken men nu så är den hittad.  Jag har lovat höra av mig när det sker. Jag har väntat i 11 år. Inte hela tiden aktivt för jag har dejtat och haft  korta och mindre lyckade relation men det rätte har jag väntat på.

Innan sommaren så  var jag på  kryssning i Europa.

Med på kryssningen var två trevliga systrar som jag träffat och eftersom jag reste ensam var jag glad åt deras sällskap. Vi hade jätteroligt.

De berättade att de visste en kille som skulle passa mig hur bra som helst.

Det var en granne till en av dem. 

 

 

 

Jag gick med på en blind date så när jag kom hem åkte jag till  en av systrarna och  hälsade på och hon hade avtalat med killen som kom och bjöd mig med ut på middag. 

Amor sköt inga pilar precis och mitt under middagen dök några andra killar upp som var arbetskamrater till honom.

De slog sig ner en stund och nu blev det fart på Amor.

Han avlossade den ena pilen efter den andra och jag och den ljusa lite tunnhåriga och glada killen  fastnade i varandras blickar.

 

 

 

 

Innan vi skildes åt fick han mina kontaktuppgifter och samma kväll hörde han av sig. Vi träffades nästa dag och han åkte med mig hem och stannar över helgen.

Det var så det började. 

För varje dag växer kärleken och nu kan den nog inte växa sig större.   Jag är lycklig och glad.  I slutet av augusti har vi planerat en  3 veckors resa till USA tillsammans och vi har pratat om att flytta samman i höst. Och enligt Ez så är han den rätte och vi blir sambo och gifter oss.

 

 

 

Nu när det hände så var det värt att vänta på.

Kramar och ha alla nu en bra fortsatt sommar

Från Helen

1 Grethe Hagen :

skriven

Ååååh så göy å se at du Mimlan og du Helen, har funnet kjärligheten!!!! 😊😊😊😊😊
Lykke til videre, og håper dere får en finfin sommer med deres kjäre 👍👍😊😊

Kjäreste Ezmaralda ❤💙💖
Hvordan går det med MG da? Håper han har det bra!!! 💜

Så til min fråga...
Kan man "möte" den rette på andre siden av jorden??
Bare sånn HuxFlux har jeg fastnet for en fra Nigeria, jeg blir bare så GLAD av han 👍😊😊😊😍
Eller hva ser du?
Iallefall en god kontakt, gjör dagen lysere faktiskt 👍😊

Tusen hjertelig takk for svar på forhånd min kjäre Ezmaralda 😊😍💙💝💖❤❤❤
En god sommerklem fra meg 🌼💐🌻🌹

2 Mina:

skriven

Dear Esmaralda, why does he keep giving me mixed signals? I feel very confused. Thanks x

3 Skorpan:

skriven

Åh så härligt ett läsa om stt nån hittat kärleken! Det gör en glad o även lite ledsen, då man själv går o långtar väldans mycket efter Mr Right... Önskar er bägge två en härlig fortsatt resa med era soulmates, vem vet får vi höra om fortsättningen ;).

Ja här händer inget på kärleksfronten, dött som bara den. Kanske han bearbetar sitt långa förhållande, lever livet med massor av kvinns efter att ha blivit ensam, reser.. Ja vad ser du kring denna man o mig Es, eller ser du nåt alls? Är ju såå nyfiken på honom ;). Kan ju undra om han ens föreställer sig nåt förhållande mera i sitt liv? Eller känner han sig done med kärleken? Många frågetecken, nyfiken som jag är ;)...

Mycket svalare morgon idag, sista möjligheten att hänga ut byket på tork, vädret ska skifta om till regn... O det behövs verkligen. Kanske kan man åka ut på cykeln idag...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

4 Maria:

skriven

Hej!
Åh så härligt att lösa detta😍💕det ger hopp åt oss andra. Vore underbart att få känna hur kärleken växer sig starkare och stabilare. Jag undrar när det blir min tur Ez? Kan du se något om mitt lovelife? 💖
Kram

Svar: Räkna med att det troligtvis blir en fling och något mer tillfälligt innan du möter den rätte.. kram
Esmaralda

5 Jen:

skriven

Vilken tur att ni hittat rätt till slut.

Blev och fundera på min egen kärlek som ska komma.. kanske är det JAG som inte är redo för honom än
Ska jag fortfarande bara hålla ögonen uppe och vänta på att han hittar mig eller borde jag vara mer aktiv i mitt sökande? Förstår inte riktigt hur jag ska hålla ögonen öppna.

Vad ser du kring den rätte, finns han än?

6 Jennie:

skriven

Hej! Härligt för er som funnit kärleken! Grattis o all lycka!!

Kära Esmaralda, nu är det återigen slut mellan oss för hundrade gången... har tappat räkningen. Han ger mig sådana olika signaler hela tiden så jag känner mig helt förvirrad, fattar ingenting. Vad håller han på med? Och är det slut för alltid? Kram

7 Helena Ir:

skriven

Mimlan och Helen..Grattis!
Så roligt för er båda två..och att det verkligen är den rätta kärleken är ju så underbart!Lycka till med allt ni tar er för på kärlekens Stig med era män,båda två!

När vi åkte till Lindos häromdan då träffade vi ett par i min ålder..så fina mot varandra..nyförälskade tänkte jag! Nix,23 år och på sin bröllopsresa. Härligt!

Just nu börjar jag själv längta..så många par här..hittar jag verkligen rätt jag också?

Ha det så bra..roligt att Mannabonne är pigg trots värmen.

Kram:)

Svar: Visst kommer du att hitta rätt... det vet jag.... och MG sover just nu i stugan hos amerikanarna.. kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Hej kära Es ser du ngt positivt för mig vi höst ?
Kram

9 Varis:

skriven

God morgon!

Här sitter jag på bussen och läser om dessa underbara kärleksmöten. Underbart verkligen. Det finns inget som slår känslan av nyförälskelse 😍Grattis till er!

Ez jag antar att min man fortf finns där framöver? Min mörka man jag dejtade nyligen var den första som fått mig att känna något alls. Vad var hans syfte med dejten? Har svårt att släppa taget om honom hur jag än försöker.

Kram

10 Kulla:

skriven

Underbart💕❤️!!!
Än finns det hopp om kärleken👍💕.. grattis till Mimlan och Helen, lev och njut nu av livet, plötsligt mitt i livet händer det!!
Undrar bara när även mitt ❤️Ska få slå för någon, vem är han?!? Kram

11 EE:

skriven

Kärleken är underbar och fantastisk. Kan bli lite avis ibland på de som hittar kärleken på ett udda och oväntat ställe. Min kom på jobbet :)

Dock har en viss kille, 10 år yngre än mig, snurrat mitt sinne. Vet att det aldrig blir vi, men smått kär är jag och min man accepterar det. Han vet lika väl som jag att han inte är intresserad tillbax med samma känslor, men låter mig vara kär. Killen vet inte min känsla och bör vara ovetandes. Jag lånar lite tid i hans liv, så känns det. Dock stör det mig att jag saknar honom och längtar till nästa möte eller meddelande. Gillar att hänga med honom, trivs i hans sällskap. Till han reser iväg njuter jag sv varje sekund med honom. Sedan lär han glömma mig, även om jag hoppas vi håller eller återfår kontakten under/efter Australien.

Känns bra att tillåtas vara kär, känna stormen av lycka och förvirringen i den vaga uppmärksamhet han ger mellan mötena. Önskar nog han ger mer av sig, egentligen.

Får väl se när han hör av sig igen... längtar faktiskt, saknar.

Nu ska jag njuta av min semester. Kramar

12 Agnes:

skriven

Grattis grattis!

Läser just nu om attraktionslagen..denna gång mer seriöst än tidigare...så nu siktar jag in mig på en rysk oligark!

Har även börjat med att se det mesta i rosa...så här räknas allt som plus! Även utgifter som nu ses dom inkomster....då attraktionslagen ger mig det jag tänker på...alltså om jag tänker att jag har räkningar, så är det det jag får, eftrrsom jag attrarherar det!


Så nu djäklar...haha!

Kram!


Svar: Ja du måste ju meddela oss när oligarken dyker upp... :) Kram :)
Esmaralda

13 Susan:

skriven

Så härligt att läsa era berättelser Mimlan o Helen, som vanligt ger det hopp till mig som fortfarande längtar o väntar på min prins😍
Undrar vad han jobbar med...🤔

Kram

14 Bubbel:

skriven

Snyft han sa nej.... 😢😥😥

Svar: Bra, då vet du och det är alltid bättre att veta... gå nu vidare i tankarna och känslorna och stanna inte i det emotionellt negativa.. styrkekram
Esmaralda

15 Camilla:

skriven

Såå otroligt härligt att läsa om dessa mänskor som efter en lång väntan hittar kärleken. Jag har väntat i 7 år, så får säkert vänta ännu, hinner bli säkert närmare 60 förrän jag hittar min kärlek..?
KRAM

Svar: Känns faktiskt inte som om det ska dröja så länge till.. kram
Esmaralda

16 Jennifer:

skriven

Hej! Hurra länge leve kärleken!!!

Fina Es, jag känner att jag ännu inte har återhämtat mig från min utmattningsdepression och behöver längre sjukskrivning. Ser du om min situation kommer att fortsätta länge på detta vis?

Skulle så gärna vilja ta mig framåt och vidare i livet men denna utmattningsdepression håller på att knäcka mig, energin och kraften är nästan slut. Jag orkar ingenting, allt gör mig trött och hjärnan fungerar inte riktigt som den ska.

Det känns så himla galet för jag vet ju att det enda som i längden kan få mig att må bättre och bli frisk är att jag byter jobb. Och nu är jag för utmattad för att söka ett nytt jobb fast jag borde. Det skapar en ångestkänsla hos mig. Försöker ”skärpa mig” men alla som haft utmattningsdepression vet att det inte är så lätt.

Vad kan jag göra? Kram

Svar: Ta en sak och en tanke åt gången och spinn vidare på den... öppnar du kranen för den inre stressen så blir det bara så fel... kram
Esmaralda

17 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan det blir bra mellan mig och J honom. Finns det något mellan oss?

Jag kommer gör en studie för projekt i en skola.

Kommer jag träffa J honom? Något fördelar?

Ha det bra 😊 och en härliga sommar!

Svar: Det känns som om det är någon annan än J som finns i din framtid.. kram :)
Esmaralda

18 Mimma:

skriven

Underbart❤️
Lycka till!

19 "Anonym":

skriven

Es tänker han på mig och när komer jag bli gravid igen i hans barn?

Kram

20 Mt:

skriven

Hej..
Stort Grattis till er båda som hittat kärleken❤

Es, när tror du att jag möter min soulmate?
Kram!

Svar: Jag ser tyvärr inte när.. men det kommer.. kram :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Stort Grattis till er båda!
E!
Hur kommer mannen i mitt liv vara? Vad kommer han ha för personlighet? Se ut?

Kram

Svar: Han verkar vara morgonpigg och är en aktiv person.. tycker om resor och äventyr.. det är vad jag kan se.. kram
Esmaralda

22 Elisa:

skriven

Hej!
Har ångest över jobbet tror jag.. ser det ut att vara befogat eller ska jag försöka släppa det?
Kram

Svar: Släpp ångesten o andas lugnt... kram :)
Esmaralda

23 åsa:

skriven

Hejsan!

ÅÅÅÅH VAD UNDERBART !
Grattis till er båda. Blev glad för eran skull.
Lycka till o tack att ni delade med er om kärleken.
Hoppas kärleken kan komma till mig med snart.
kram Åsa

24 Lotta:

skriven

Men vad roligt. Lycka till. Speciellt kul att läsa att kärleken bara kom där helt plötsligt...på stranden.

Ser du om jag har någon liten flört i sommar typ eller något spännande åt det romantiska hållet?

Kram L

Svar: Finns en god potential att något av det slaget sker snart.. kram
Esmaralda

25 Anki:

skriven

Godmorgon

Så härligt för er Mimlan och Helene .Lycka till !

När månde amors pilar hitta till mig...på ålderdomshemmet kanske ;-)

Nu svider det i plånboken ...har satt på AC´n...

Kram Anki med flock

Svar: Nåja, så länge som till hemmet ska det inte dröja... kärleken dimper ner långt innan dess.. njut av AC: n, kram :)
Esmaralda

26 Mr mr:

skriven

Funderar på att starta eget ensamkonsultbolag början av 2019. Men kommer jag isåfall få tillräckligt med uppdrag eller är det bättre hålla kvar fast anställning?

27 Carina ST:

skriven

Grattis Mimlan och Helen! Härligt att ni har mött kärleken. Kul att läsa om hur det gick till. Alltid roligt att höra om hur spådomarna blir verklighet. Lycka till i fortsättningen till er båda!

Jag är singel sedan snart tio år tillbaka. Blir inte så lätt kär eller så pass intresserad att det ens blivit någon liten fling. Jag har blivit spådd att möta den man som är rätt och bli riktigt lycklig i kärleken. Men när tiden går så ökar tvivlet.

Livet rullar på ändå. Och jag gör mitt bästa för att skapa det så som jag vill leva det. Jag klarar mig bra själv och trivs på egen hand också. Det finns mycket jag vill göra i livet och jag väntar inte på en man för att göra dem. Så jag är övertygad om att mitt liv blir rikt även utan en man i det. Men det hade varit härligt att dela det med den som är rätt. Så ibland blir längtan efter det större.

Jag är fortfarande i Skåne och njuter av att vara "hemma". Idag ska vi in till pappa och hälsa på. Altzheimern visar sig mer och mer nu. Vet inte hur länge till han kommer minnas vem jag är. Igår när vi ringt och bestämt att komma så ringde han själv upp mig tre gånger efter för att fråga igen om allt plus att han ringde min bror och frågade.
Sorglig sjukdom.

Men det känns bra att åka in och träffa honom. Och barnen vill träffa honom.

Jag funderar även över mig själv...om jag också är där om 20 år precis som pappa.

Kram, Carina ST

Svar: Ja Altzheimers är en hemskt sjukdom.. som drabbar också alla närstående. Det är så sorgligt. Jag kan dock inte se att du kommer att drabbas av detta. Kram :)
Esmaralda

28 Ia:

skriven

Hej
Vad glad jag blir när jag läser bloggen idag!
Att man kan träffa den stora kärlek på olika sätt.

längtar tills det blir min tur att träffa Amor 💘
Kan du se något om honom?
hur vi träffas?
Några kännetecken?
När? Börjar det närma sig?
Något?

Kram


Svar: Det BÖR inte dröja så länge men man vet aldrig.. det är ju inte bara du som ska vara redo - din kärlek ska också vara det.. kram :)
Esmaralda

29 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Oh grattis så hjärtligt! Så glad för eran skull och hoppas så att det inte dröjer så länge förrän kärleken finns i mitt liv.

Esmaralda,
Kommer jag att börja dejta en kärlek som jag möter i riktiga livet? än har det nästan bara varit inom nätdejting.

Hur hoppfullt är det att jag hittat rätt och är i en relation inom ett år?
Kram

Svar: Att du hittar rätt inom ett år är runt 60 %.. det kan dröja lite längre men rätt blir det så småningom.. kram
Esmaralda

30 Eve:

skriven

Härliga historier, så glad för er!

Ez, dröjer det länge för den rätta? Händer det i år?

Kram Eve

31 Jossan :

skriven

God morgon!

Härligt att ni träffat kärleken! Än väntar jag..

Imorse skulle jag tränat men jag har sån sjuk träningsvärk så jag valde att hoppa över. Det har jag dock lite ångest över så nu får jag ta mig i kragen och gå på alla träningarna jag ska! Tror jag vred mitt knä i måndags.

Idag ska jag till Sjöbo och äta langos 😍😍 bästa ju!

Igår kom der fram en man till mig.. Hej, jag måste bara säga att så snygg kropp du har! En sån riktigt Afrikans kropp. Riktigt snygg och fin är den! Jag var bara tvungen att säga det. Även om detta skulle vara en komplimang blir jag ändå reserverad och osäker.. sjukt obehagligt var det..

Igår la min pt till mig på instagram. Ja vi får se vad som händer...

Kram!

Svar: Men ändå.. så roligt att få en sådan kommentar av en främling :) Kram :)
Esmaralda

32 Ingela:

skriven

Åh vad härligt det låter, grattis till er båda och lycka till med kärleken!
Jag väntar på att träffa ngn men jäklar vad trögt det går!
Tänkte just att denna semester, slut imorrn :(, ska vara den sista som singel, sååå less på att vara ensam!!

Es, jag ska söka ett jobb, på en statlig verksamhet, kan du se om det kan bli ngt?
Känner att jag verkligen behöver komma vidare nu, det måste liksom hända ngt nytt i livet som får lite fart på mig...

Denna jäkla hetta tar knäcken på mig, orkar inte göra ngt alls, semesterdagarna bara går och jag svettas som bara den!!
Någon mer som känner igen sig?

Kram
Ingela

Svar: Jag ser ett nytt jobb för dig men osäker på vilket det blir.. kram
Esmaralda

33 Smöla:

skriven

Grattis till er Mimlan och Helen!
Väntar också ivrigt på den rätte men de går år efter år...är nog inne på sjunde året nu!
Hur kommer min resa till Öland att bli? Finns den rätte där?

Svar: Jag ser att det kommer bli en bra resa och ha ögonen med dig.. men vet aldrig.. kram
Esmaralda

34 Rebecca:

skriven

Härligt med kärlek!

Ez, ses N och jag igen? Hur blir det i så fall? Kram

35 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Idag ska jag på intervju. Ser du om det kan vara ett passande jobb? Har jag chans att få det och lyckas bra?
Tack!

36 Shirin:

skriven

Grattis till kärleken Millan o Helen! Älskar att läsa detta!

Ser framemot när det blir min tur o lovar att skriva ett inlägg med. Es, får du till dig något om den stora kärleken.. träffas vi snart eller något som utmärker honom? Vad som helst egentligen hehe


Kramar

37 Drutten:

skriven

Hej !

Grattis till er båda, Mimlan och Helen. Så roligt att ni äntligen funnit kärleken. Vet hur det känns.
Det är en underbar känsla och avslappnat.

För mig har semestern varit fantastisk mysig med pojkvännen och vi har träffats och bott med varandra under dessa semesterveckor. Endast några dagar var vi ifrån varandra. Det var allt lite ångest då jag skulle börja jobba i måndags. Allt känns så naturligt och jag är verkligen välkommen i familjen.

Ez, ser du om min pojkvän kan klara av att börja jobba mer efter sjukskrivning eller har han möjlighet till lättare jobb så att han kan gå upp i tid. Det tär på honom, att inte värken minskar. Han vill ju inte direkt sitta sysslolös.

Kram Drutten

Svar: Han kommer fortsätta jobba även om det blir en förändring.. kram
Esmaralda

38 Solen:

skriven

Så härligt att höra om era historier och era vägar till kärleken. Där ser man att det kan hända var som helst och hur och när som helst. Till och med när man sitter helt ensam på en öde strand - magiskt! Själv fick jag beskrivet nästan 2,5 år innan av Esmeralda om vilken kärlek jag skulle träffa. Hon beskrev hur trygg och säker jag skulle känna mig med denna person direkt från början och vilket varmt och passionerat förhållande det skulle vara. Hon beskrev också mannens egenskaper och en del detaljer omkring honom och hur snabbt det skulle klicka mellan oss. Mycket riktigt möttes vi och det blev precis så som hon hade sett. Så fantastiskt! Livet är bra underligt och härligt när det händer. Vi har nu varit tillsammans i nästan två år och har det så fint tillsammans. Vi längtar efter att vi ska kunna bo tillsammans. Hoppas hoppas att det inte ska behöva dröja för länge. Kram ☀️

39 F:

skriven

Åh vad underbart, önskar er all lycka ❤❤ när träffar min syster den rätte?

40 Kvinnan :

skriven

Vilken fantastisk sommar, men var inte beredd på att min kropp skulle reagera på detta sätt, ser du mig bli frisk. Kram

Svar: Ja jag ser dig blir frisk.. kram
Esmaralda

41 Shirin:

skriven

Grattis till kärleken Millan o Helen! Älskar att läsa detta!

Ser framemot när det blir min tur o lovar att skriva ett inlägg med. Es, får du till dig något om den stora kärleken.. träffas vi snart eller något som utmärker honom? Vad som helst egentligen hehe


Kramar❤️

42 Um:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se några tecken på att han saknar mig?
Kram

43 Miu:

skriven

Hej Esmaralda.
Dejten från i förrgår hörde av sig och tackade för en trevlig dejt.

Upplever du att det finns en chans att det utvecklas något med den här mannen till en fast relation?
Kram

44 Cecilia:

skriven

Grattis till kärleken båda två! Jag gläds med er och önskar er all lycka i framtiden.

Har lite beslutsångest, vilken tjej kommer ge bäst resultat? Den förra har mer erfarenhet men samtidigt så är den senaste duktig hon med och jag gillar verkligen båda. Får du någon känsla som kan vägleda mig här? Kramar

45 Skorpan:

skriven

Ingela, känner så igen mig gällande din beskrivning av hetta o semester = orkar inget. Känns som att jag missar en massa då jag bara rör mig hemmavid :(. Fast ihår var jag ju ute, inget hände, så det kan jag definitivt lämna åt sitt öde ;).
Kram Skorpan

46 Shirin:

skriven

Grattis till kärleken Millan o Helen! Älskar att läsa detta!

Ser framemot när det blir min tur o lovar att skriva ett inlägg med. Es, får du till dig något om den stora kärleken.. träffas vi snart eller något som utmärker honom? Vad som helst egentligen hehe


Kramar

Svar: Kortklippt, fina och glada ögon... och en personlighet som stämmer väl med dig.. kram
Esmaralda

47 Jennie:

skriven

Kära Esmaralda, nu är det återigen slut mellan oss för hundrade gången... har tappat räkningen. Han ger mig sådana olika signaler hela tiden så jag känner mig helt förvirrad, fattar ingenting. Vad håller han på med? Och är det slut för alltid? Kram

48 Skorpan:

skriven

Näe, värmen kom i alla fall.
Mu drar jag till köpcentret, där är svalt o bra ;). Kan ju vara övergångsåldern som satt sina klor i mig också, eller?! Vill nu inte vara i den åldern då jag möter mannen, då soringer han väl bort ;D...
Kram Skorpan

49 PiaS:

skriven

Hej,

Å, vad underbart och härligt! Grattis till kärleken, Mimlan och Helen! ❤️❤️😊😊

Som så många andra, så längtar jag efter att träffa rätt med kärleken ❤️. Jag har fått två spådomar/seanser av Es, och bägge säger att min soulmate och kärlek kommer. Spådomen säger att innan jag träffar min soulmate KAN jag ha en romantisk relation med en annan.

Nu har jag träffat en man, som väldigt mycket stämmer in på beskrivningen av min soulmate...allt är väldigt nytt...och jag har liten fundering om det är min soulmate eller om det är kanske mer den andra relationen?
Vilket fall så är jag glad, har roligt, mår bra, skrattar mycket, känner ett lugn när jag är med M (han som jag har träffat) som jag träffat.

Kan du se/känna något kring detta, Es?

Ha en underbar torsdag!
Kram och kärlek,

PiaS

50 Mui:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag vill hitta en man som är en familjekille.
Den här mannen jag dejtade nu, ser du honom som en familjekille eller mer en äventyrsman?

Finns det en chans här att vi passar varandra?
Kram

51 Cara:

skriven

Ja nu väntar jag och längtar efter kärlek. Hoppas den kommer snart:)

Svar: Den kommer... helt säkert... kram
Esmaralda

52 Milla:

skriven

Härligt med kärlek, jag längtar också efter den rätte, men ingen panik.
Tycker du jag ska träffa A, han föreslog promenad eller fika igår, men det kanske blir liksom "fel" mellan oss, vad tror du, jag är försiktig numera och lite blyg...

53 Elisa:

skriven

Hej!
Undrar om det är värt att åka dit istället för att stanna kvar här och jobba lite till.. ser det ut att kunna gå bra där och vara roligt?
Kram

54 F:

skriven

Åh vad underbart, önskar er all lycka ❤❤ när träffar min syster den rätte?

55 Carina ST:

skriven

Ja altzheimers är en hemsk sjukdom. Framför allt i det här skedet när pappa märker att han glömmer och tycker att det är hemskt. Hoppas verkligen på att inte drabbas och litar på det du ser Ez. Tack.

Underbart att läsa om att du ser allt i rosa nu Agnes! :) Jag vill också höra om den Ryske oligarken! Attraktionslagen tror jag på! Ihop med att själv ta sina steg i den riktiningen så gott man kan samtidigt. Lycka till.
Kram, Carina ST

56 Elisa:

skriven

Hej!
Vad anser majoriteten av kollegorna om mig?
Kram

57 Jennie:

skriven

Kära Es, för att få någon slags sinnesfrid försöker jag igen:

nu är det återigen slut mellan oss för hundrade gången... har tappat räkningen. Han ger mig så blandade signaler, säger en sak men gör sen helt annat, säger nej men visar ändå intresse genom
sitt beteende.... jag känner mig helt förvirrad, fattar ingenting. Vad håller han på med? Och är det slut för alltid? Kram

58 Michaela:

skriven

Sååå härligt att höra tjejer! Stort grattis och njut nu! :) Jag väntar och hoppas att det blir min tur snart! Kram!

59 Boudica:

skriven

Så mysigt att kärleken hittat hem till dagens gästbloggare!

Här sitter man på pappas båt som sista dagarna av semestern ska spenderas på.
Inte hittas kärleken här ute på vattnet tror jag.

Har ju jag med väntat länge, å tänkte att förhoppningsvis träffas vi före jag hamnar i medelåldern!

Han skulle gilla att resa, och vi skulle resa en hel del ihop! Men frågan är träffas vi på en resa?

Kram!

Svar: När tiden är inne och det är rätt ögonblick... kan ni träffas precis var som helst.. kram
Esmaralda

60 Catarina :

skriven

Åh så romantiskt o så lätt det låter ❤️ Underbart att ni delar med er av er lycka ❤️ Jag undrar om det sker någon positiv förändring för mig snart? Hoppas på en flytt o en nystart med det men det står stilla o händer ingenting. Kram 💕

61 Erika.F.:

skriven

Vad glad jag blir för Millan o Helen som funnit sin stora kärlek. Hoppas ni får ett fint liv båda två.

För egen del blir jag numera bara frustrerad och även riktigt less. Den här evinnerliga väntan som nu passerat 19 år och 2 månader och för att vara riktigt nogräknad. Vad i hela friden är det för fel eftersom ingenting händer, det frågade jag ett annat medium förra året, hon svarade mig så här.

Visst skulle jag träffa en man helt klart, hon beskrev honom som du gjort Esmaralda. Han hade en lång relation bakom sig och letade inte efter någon ny kärlek då han trivdes med livet som det var. Jaha, tänkte jag är det därför han dröjer. Suck och suck igen.

Sean berättade hon att det redan var någon som var intresserad och hade mig i sikte och som fanns i min närhet, jag får väl snöar in på den personen då, tills den andre hittar vägen till mig. Lite ironi gör väl att jag numera kan skratta åt hela eländet.

Jag blir inte yngre, tvärtom så blir nästa års siffror riktigt många. Det är nu jag vill något ska hända. Jag är ute och rör mig i vimlet, gör vad jag kan för att skynda på detta händelseförloppet.
Mer kan jag inte göra.

Kram.


62 Bh:

skriven

Grattis till er tjejer Helen och Mimlan💕.. kärlek är underbart!! Och ni är den välförtjänt👍.
Undrar vad min soulmate har för kännetecken? Dyker han upp som gubben i lådan😂.. kram i den otroliga värme och brandrök.

63 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Varför blir ingen man någonsin förtjust i mig? Vad beror det på? Kram

64 Skrållann :

skriven

Hej!
Jag älskar att läsa denna blogg och när det är sådana här gästinlägg är det helt fantastiskt. Så härligt med lycklig kärlek, jag önskar all lycka framöver.
Kom in på en kurs 60 p Beteendevetenskap till hösten men vet inte om jag ska tacka ja. Den leder ju inte till en examen och då jag inte vet vad jag vill göra framöver kanske det är bättre att försöka komma in på en ”hel” utbildning om jag ska studera?! Tänker jag rätt eller vad blir bäst för mig?

Kram😊

Svar: Det känns faktiskt viktigt att du har en sådan framförhållnings att du vet vad du vill jobba med och vad som behövs för att du ska ta dig dit.. därmed känns också en hel utbildning mer som din grej.. kram
Esmaralda

65 Evelina:

skriven

Hej,

Åhh, så fantastiskt härligt och mysigt för er båda ❤ Önskar er lycka till!

Es, ser du nått hur mannen i mitt liv ser ut, hans personlighet och när Amor kommer till oss?

Kram till er alla 3! ❤

66 Helena Ir:

skriven

Tack..snälla!

Jag beställde en spådom av Nettan..då när jag kommer till Värmdö. Tänker att jag ska höra med henne när jag är hemma igen..om inte en regression från tidigare liv med kunskap från det andliga skulle passa mig..ska höra om det passar med tid och så. Jag känner att det är dags att öppna upp mer nu..svårt att förklara det där. Nästan starkare än annat..

Kram :)

Svar: Ja, när den känslan kommer.. då ska man passa på... kram :)
Esmaralda

67 Mim:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du någon chans att han skulle kunna ge oss en seriös chans?
Kram

68 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du hur stor chansen är att jag inom ett halvår träffar någon som känns bra och är i en relation kommande jul/nyår? Inom 1/2 år?
Kram

69 kattflickan:

skriven

Hej E,

Åh så länge sen jag var här och hälsade på. Men det är väl så det blir när livet flyter på. Men fick en ingivelse att kolla in din sida. Och ser hur två personer äntligen hittat kärlek! Så härligt! Och förstås så kommer frågan om min egen tur? Ser du något nytt?
Stor kram i värmen!

Svar: Inget nytt tror jag.. kärleken kommer.. men jag kan inte säga när.. kram
Esmaralda

70 Louise:

skriven

Grattis till er och kärleken. Kul.

Jag har åkt på värsta soleksemen på min undre läpp.
Jag räknade blåsorna till tre stycken. Ser ut som min underläpp är fylld med botox och det gör så satans ont.
Att jag aldrig lär mig att man ska ha solfaktor även på läppen.

I slutet av augusti har vi opponering så vi har lite att göra men har lite mindre än en månad att lämna in det.
Jag hoppas verkligen att vi blir godkända så man har det bakom sig så man bara kan koncentrera sig på jobb.

Frågade boplats syd igår om man kunde ändra sökande hos dem men nej det kunde man inte så nu får jag stå som sökande och inte få någon lägenhet. Jag har inte råd att betala av kronofogden ens vilket stör mig lite grann.

Sökte en förskollärartjänst på företaget jag är timvikarie hos och jag vet inte varför jag gjorde det, De bjuder varken på mellanmål eller frukost bara lunch.
Det tycker jag är så snålt.
Förväntar mig inte att jag ska få jobbet men jag kan hoppas ändå.

Kommer det gå bra med vår opponering? Blir vi godkända?

Tacksam för svar och ha en fin dag. Kramar

71 Fanny2:

skriven

Grattis till er båda och jag önskar er all lycka i världen med era nyfunna kärlekar. Tänk att det bara händer ibland... En dag på stranden eller någon som känner någon. Livet är bra märkligt ibland. Njut så mycket ni kan.

Tack för svar häromdagen, Es. Skönt att höra att han är ok. Jag har solat och badat så jag har glömt att skriva här.

Dagens inlägg fick mig att undra lite... Tror du att jag kommer att lära känna C mer och att det blir något mer mellan oss? Det känns som att det skulle kunna vara han du skrev att jag skulle träffa med vänner eller arbetskamrater. Han passar in med så mycket annat också. Sen verkar han hur gullig som helst när man väl lär känna honom...

Kram

72 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda ser du något positivt för mig i höst ?
Kram

73 Lowa:

skriven

Så härligt att läsa denna blogg, den förmedlar så mycket hopp och värme. Extra härligt att läsa om när kärleken slår till med full kraft!

Jag och min sambo kämpar så med vårt förhållande, att laga det som gått sönder. Kan du se om det kommer att gå att laga, om vi fortsätter vår väg tillsammans?

74 Mimis:

skriven

Hej!

Kommer det in nya människor/vänner i mitt liv till hösten/vintern??

Svar: Ja om du själv är öppen och tar initiativ så kommer nya människor in i ditt liv och på ett bra sätt.. kram
Esmaralda

75 Lilliss:

skriven

Åh vad roligt att läsa Mimlan & Helen ett stort grattis till er båda<33:)

Väntar själv på den rätta.. ser du om det blir i sommar vi möts Es,eller nästa år?
kram

76 Berg:

skriven

Grattis till er som har hittat kärleken! Vad härligt!

Tillvaron rullar på, sakta men säkert närmar sig jobbstart. Lätt nervositet för det. Mycket som ska hinnas med före. Hur ser hösten ut Es? Något budskap?
Ha det fint i värmen!

Svar: Ser ut som om du får en ide av något slag.. lev ut den.. då blir det bra.. kram
Esmaralda

77 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Så härligt Mimlan och Helen!!❤

Vilka fina blogginlägg ,fyllda av kärlek.❤
En början till något fint och härligt ,kärlek,tvåsamhet, någon att dela vardag och fest med

Lycka till damer!!

Kram Solstjärnan 🌟

78 Ghostwriter :

skriven

Min väninna läste inte ens mitt meddelande. Kommer hon göra det? Och blir vi vänner igen?



Kram

79 Drutten:

skriven

Hej!
Jag har varit singel i flera år och känner mig redo att träffa någon.
Ser du någon kärlek för mig?
Kram

Svar: Ja det gör jag.. kärleken kommer.. det kan jag lova dig.. kram
Esmaralda

80 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att ha något tillfälligt seriöst förhållande innan jag möter den som är rätt? Eller känns det som om nästa förhållande blir med den rätte?
Kram

81 Till ERIKA. F (61):

skriven

Hej! Jag undrar om du skulle vilja skriva med mig? Det lät konstigt 😂 Jag är en tjej på 22 år och vet inte så mycket om dig. Mer än att jag sett dig skriva mycket här! Och dessutom skrev du ett riktigt fint meddelande till mig som stod ut, som även Esmeralda sa att jag skulle hålla utkik efter. Du skrev när jag lade ut ett blogginlägg för länge sen.

Det hade varit roligt att få lära känna dig, och jag förstår helt om du inte känner samma. Du verkar iallafall vara en go person som också bryr sig på ett ärligt sätt.


Hoppas du inte blev annat än glad nu av mitt meddelande! Haha


Kram från
Ghostwriter



82 Linnea:

skriven

Hej. Han har sagt att han tycker att jag är vacker och attraktiv. Tycker han fortfarande det?

Svar: Ja det gör han.. kram
Esmaralda

83 Lydia💕:

skriven

Helt fantastiskt och läsa idag på denna blogg
Önskar mig också sånt en vacker dag men det verkar ta tid och vet inte vart jag ska börja leta efter min stora kärlek tycker att jag gör det och har så mycket att ge kärlek till någon
Lydia💕

84 Lindis:

skriven

Hej!
Kommer jag att hitta någon kärlek snart. ?
Är det någon jag känner redan eller ny bekantskap isåfall??
Kram

Svar: Kärleken kommer och det verkar vara någon du inte känner sedan tidigare.. kram
Esmaralda

85 Hmm:

skriven

Ser du om det kommer vara värt att jobba som vi har gjort i snart 7år?

86 Kristin:

skriven

Så godt å høre at dere har fått hver deres gode mann. Det kjennes så utrolig godt når slik skjer.
Selv hadde jeg gjennom nesten 20år min store kjærlighet, så jeg vet hvor godt det kjennes. Han gikk over til den andre siden for et og et halvt år siden. Jeg er veldig takknemlig for alle de gode minnene og tiden vi hadde sammen. Han var så snill.

Kjære Esmaralda, nå først forstår jeg galskapen i min fettfattige kost gjennom mange år.
Det begynte da min mann fikk hjerteinfarkt og ikke skulle ha spesielt med fett.
All info. vi da fikk, gjorde at jeg ble livredd for fett. Har nærmest trodd at spiste jeg mye fett, ville jeg også bli syk.
Men med mitt aktivitetsnivå, er det utrolig at dette har gått bra. Jeg ble aldri mett og overspiste. Jeg har nok fått mine signaler om at det har vært for magert, men har ignorert de. Jeg må ha mange snille hjelpere som passer godt på meg.
Nå spiser jeg smør på brød, surrer fisk i rømme og spiser flesk mm. og havregrøt med sukker og smør. Spiser selvfølgelig min store porsjon med salat.

Jeg kjente jo da mageondet kom, at alt var for tørt.
Takk og pris også for at du svarte meg her på bloggen, og bekreftet det jeg da følte.
Hva skulle vi gjort uten deg, kjære Esmaralda.
Tusen takk. Kram

Svar: Vad glad jag blir att du kommit till insikt ... för det är precis så... du som rör dig så mycket behöver fett för att kroppen ska må bra....jag är så glad att du tänkt om... kram till dig och de dina :)
Esmaralda

87 Anna.L:

skriven

Hej! Jag har varit sjuk det första tre veckorna av sommaren, tänker inte rada upp alla symtomer men det var illa. Så nu när jag sakta blivit bättre. Bara lite täppt i näsan och min tarmsjukdom har ett skov, så är jag lite orolig för att resa. Släkten är i Sthlm och jag är fortfarande känslig/obalans i kroppen. Ser du om det är bättre att återhämta sig hemma eller kan jag resa utan någon negativa effekt eller annan varning/olycka??
Kram! ❤️

Svar: Det känns inte som om det ska tillkomma nya allvarliga symtom men känn efter själv.. du ska känna dig bekväm i att resa.. kram
Esmaralda

88 Misstjejen:

skriven

Hej

Tack för svaret om det :) och är densamma ställe som jag träffa min framtida killen? En annan killen som kommer blir min framtida killen?

Som jag gör studie för projekt att besöka skola i hösten.

89 Hönan:

skriven

Grattis till er båda! :) kul att få läsa om era berättelser :)

Tack för svaret igår Es <3
Då blir det nästa sak på listan, att skriva ett pitch-brev så att de blir intresserade och vill att jag ska komma. Något tips till det brevet?
Sen måste jag arbeta lite med självkänslan så att jag faktiskt känner att jag klarar det. Vet att det går vägen, bara jag förbereder mig bra. Men börjar bli nervös inför höstens föreläsning 😬

Kram

90 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Har dem en tillfällig relation?
Eller blir den bestående eller långvarig?
Kram

91 Vii:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar det som om han känner eller vet att jag tänker på honom? Eller att jag gillar honom?
Hur ser chansen ut med honom? Och att vi gifter oss?
Kram

92 Apa:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor är chansen att jag är i en relation till kommande jul/nyår? Och hur stor är chansen att jag fortfarande är själv singel då?
Kram

93 Bubbel:

skriven

Hej Es

Hur ser min blivande ut?
kram

94 Mirran:

skriven

Ser du om jag träffar min soulmate i höst?
Kram

95 F:

skriven

Hej Esmeralda undrar om du ser något positivt snart kram

96 ThereseC:

skriven

Grattis Mimlan och Helen till att ni hittat kärleken. Det är så härligt att läsa om 💞

97 Skorpan:

skriven

Tillbaka till de grå, då jag läste en skrivelse om Melanias min efter att hon hade skakat hand med Putin, undrar då om du kan se de grå på bild också Es? Finns det månne nån ”världsledare” som är ”en grå”? No names ;). Kanske jag också...
Kram Skorpan

Svar: Jag har faktiskt aldrig sett någon av de Grå på bild.. nu när jag tänker efter.. kram
Esmaralda

98 Agnes:

skriven

Självklart så skriver jag ett inlägg när jag mött "min" ryske oligark! =)

Ska det vara en karl i mitt liv, så ska det vara en som kan försörja sig själv! Och med tanke på attraktionslagen...japp, då går jag "all-in"!

En rysk oligark passar mig perfekt!

Och nu har jag tröttnat på mig själv...då jag insett att jag har det som jag själv valt...omedvetet...så därför väljer jag att leva så mycket rosa som jag kan!

Märker att människor överlag väljer att leva o agera som om de bar/bär hela jordens sorger o bedrövelser på sina axlar...(måste erkänna att jag själv hört dit då o då)...när det egentligen finns så mycket att vara glad o tacksam över...

Så nu jobbar jag på att välja bort det som stör min sinnesfrid, för att lyfta fram det som ger mig rosa fluffmoln i livet!

Kram!



Svar: Jag blir imponerad.. på riktigt.. och önskar att fler kunde komma till samma insikt om sin egen del i alltings skeende.. kram o lycka till :)
Esmaralda

99 Amore:

skriven

Hej Es

Ser du mig få tur i kärlek snart?
kram

Svar: Ja det kommer, absolut.. kram
Esmaralda

100 Skorpan:

skriven

Hönan, kanske är det en ide’ att skräddarsy brevet lite, beroende på till vem det ska sändas?! Ge ett litet exempel på vad du tycker kunde eventuellt intressa ”kund x”, eller ja vad det nu är för folk du ska föreläsa hos ;).
Kram Skorpan


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: