En djurkommunikatör....

Det här med djurkommunikation, det ska man vara försiktig med

Många känner sig kallade men få är utvalda

Jag har stött på whispers som  ingående berättar exakt vad djuren känner och  vad de varit med om  och det LÅTER så himla bra just i stunden  och man kan känna kontakten mellan whispern och djuret.. kanske bara för att man vill. 

Det finns de som är på riktigt men majoriteten  känner sig bara kallade och är långt ifrån utvalda.

Jag träffade en sådan whisper en gång och han var, handen på hjärtat, komplett galen.  Dock väldigt underhållande.

Han la handen på den långa taxens huvud och sedan gick han in i ett andligt ”mode” , visade ögonvitorna, gungade med kroppen och skrämde taxen halvt från vettet medan han ömsom  berättade om allt elände som taxen tänkte på, hans traumatiska valptid och mellan orden så antingen skällde eller gnällde han. 

 

Whispern alltså, inte hunden !

Herreduminskapare .

 

 

Man skulle kunna haft lite vin och tilltugg och sjunkit ner i soffan för detta var en show utan dess like

Taxen Peter hade blivit nafsad av ett kullsyskon och sedan den stunden var han alltid rädd för närhet.  Det sa Peter själv, genom whisperns mun.  

Taxmamman hade  inte tagit honom i försvar och detta var ett stort trauma för lille Peter och något han tänkte på dagligen. ”Allt jag vill ha är kärlek” ylade whispern och Peter tryckte sig livrädd mot golvet och sökte med desperata ögon efter en flyktväg.

 

 

” Jag får bara sån mat som jag inte gillar” gnällde whispern och  nu gav sig matte in i leken för hon blev lite kränkt och talade om för Peter att hon minsann alltid köpte och serverade det han gillade.

Så det så. 

”  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej”, pip och gnäll från whispern ” Jag vill ha fläskkotletter och korv” !

”Jamen det tål du inte” konstaterade matte och satte händerna i sidan

” Jag  vill sova i din säng”  översatte whispern och Peter själv såg ut som om han gav blanka fasen i var han sov bara han kunde lägga rejäl  distans mellan sig själv och denna galna människa.

” Det kan du inte” sa matte för då blir jag allergisk

” Då vill jag bo hos någon annan” konstaterade Peter via whispern och sen tog det hela  en märklig vänding med en hund som ville flytta och matte som försökte övertala honom att stanna kvar.

 

Hon bedyrade sin kärlek med tårarna flödande längs kinderna och Peter sa nåt i stil med ” skit på dig satkärring” och i den vevan lyckades Peter ta sig loss.  Det får man vara tacksam för.

Han rusade ut genom altandörren och gömde sig längst bak i trädgården bland  ormbunkarna och vägrade komma fram

” Du ser” sa whispern, han vill komma så långt bort från dig som möjligt.

Nåväl, Peter repade sig efter detta märkliga trauma och levde ett långt liv tillsammans med sin matte som beslutade sig för att ta det hela med en nypa salt.

 

 

 

 

 

Jag hade suttit vid köksbordet med mitt kaffe och var förundrad över Peters tålamod med whispern. 

Denne man var LEGITIMERAD mina vänner.. hur nu det går till…. och sedan kom en tid när han gav kurser och själv legitimerade…  och enligt mitt förmenande så  var allt mannen hade, en livlig fantasi och en negativ avsikt med sitt whispande.

Allt är inte som det verkar vara

 

Kram & kärlek

1 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Är nu gravid i vecka 39 och vaknat sedan kl 3 med värkar (förstföderska) jag har ringt in till förlossningen och de har bett mig avvakta lite :) som förstföderska är det lite svårt o veta haha men känns det som att det kan komma nu i dagarna eller att det bara är förvärkar? Kraftiga o jobbiga är dom iallafall 😅😩 stor kram

Svar: Det verkar vara dags när som helst nu... stort lycka till...det kommer gå fint..kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Vilken hund vill inte ha kotletter och korv. Hoppas att det blir en fin kväll är lite förväntansfull ska ut och dinera med två väninnor och fira lite. Ser du någon fling för mig ? Någon man som kommer lägga märke till mig på ett positivt sätt ikväll.
Kram
🤗🤗🤗

Svar: Kommer bli trevligt.. och en man kommer titta lite extra.. kram
Esmaralda

3 Jennifer:

skriven

Godmorgon :) Haha, egentligen är det ju tragiskt att det finns människor som utnyttjar andra på det viset, och dessutom ofta tar stora summor för det. Men du skriver så himla roligt Esmaralda att jag måste gapskratta.

Måste medge att jag själv en gång kontaktat en djurkommunikör då
min lilla kanin blev svårt sjuk. Jag vet inte om hon var äkta men snäll och tröstande var hon, vilket jag behövde i den stunden.

Fina Es, kan det bli någon romans med Ashwin? Han är så söt och gullig och vi har bra kemi. Kram

Svar: Ja, det finns de som är riktigt bra också, det ska inte förglömmas ! Lite romantik kan det bli och det visar sig snart i så fall.. kram
Esmaralda

4 Liten C:

skriven

Ååå Esmeralda , min Harri har försvunnit 😫😰..
Har haft honom i bh’ n på dagarna och igår när jag var vid sjön och bada och bytte om måste han ha ramlat ur 😪..
Å hur kunde jag missa honom ,
Eller trivdes han inte med mig .
Jag kanske pratade tog hand om honom för lite 😭..
Är så ledsen .
Ska åka tillbaka under dagen och se om jag hittar honom.
Hoppas på det bästa 🙏..
stor kram till dig Esmeralda ❤️

Svar: Nej vad sorgligt... det finns en chans att du hittar honom.. runt 30 % så leta noga... kanske någon kan hjälpa till och se mer tydligt ?? Kram
Esmaralda

5 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Min syster går igenom en tuff separation och jag är så ledsen över detta. Ser du om hon kommer att må bra igen och kanske hitta någon till slut som är värd henne?

Svar: Jadå. det vänder för henne.. hon kommer må bra och hon kommer hitta en ny kärlek.. kram :)
Esmaralda

6 Kicki 🌞:

skriven

När man tror och litar på någon och blir grundlurad är en känsla värd att slippa 😑. Vi har nog alla någon gång varit där...!

Svar: Ja, så är det !! kram
Esmaralda

7 Anne:

skriven

Det låter ju rätt roligt så här men sen blir man irriterad och undrar hur personen kan tillåtas hålla på med sånt. Stackars alla som har blivit utsatta för honom. Måste ju finnas många som har blivit knäckta av hans konstigheter han säger att djuren känner och upplever.

8 Studenten:

skriven

Har man ingen självinsikt? Hur klarar man ens av att spela en sådan roll undrar jag? Det är mkt tankar som gror i mitt huvud. Jag känner mig liksom lurad på något sätt. Hur kunde jag inte få något bättre? Jag förstår inte :/ Nu har jag sökt två som jag tror hade kunnat passa mig. Finns det någon chans att jag får något av dem? Kram

9 M:

skriven

Haha vilken grej! Det hade jag velat se :)
Dags för jobb i morgon igen efter 2 veckors frånvaro. Lite nervöst då jag inte är helt återställd men hoppas att det inte bra ändå :) Kram

Svar: Ha, det känns som om det kommer gå bra.. kram :)
Esmaralda

10 MuminM:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha men jösses, jo allt kan det gå riktigt tokigt i sådana här fall. Även spådom för människor, de som tror och får någon konstig spådom och så kanske allt bara blir fel.

Es, Hur stor är chansen att jag möter en efterlängtad partner under det här året?
Kram

Svar: Chansen finns ju men det kan dröja lite längre... kram
Esmaralda

11 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.
Har flera år kvar innan jag blir 35 har en önskan att jag ska ”hinna” få två barn till innan jag är där. Hur ser chanserna ut till det?
Kram

12 Tingeling:

skriven

Tokigt! Och finns väl även spådamer som inte är riktiga och hittar på.... Men inte du såklart! Efter min första healing vet jag att du är på riktigt!

Åh vad jag gillar västkusten. Ser du mig bo här i framtiden? Skulle verkligen kunna bo här. Och det har jag tänkt i flera år men då tillsammans med mitt ex.

Trevlig lördag!

Kram!

Svar: Till Västkusten kommer du så småningom... helt klart... kram :)
Esmaralda

13 MollyD:

skriven

God morgon:)

Jag tycker,jagvill,det är anmärkningsvärt,jag måste hålla på, han har inte legitimitet,jag tycker, det tycker inte jag, jag tycker så ändå,så har jag aldrig gjort förr, ........Tänk Stina i Saltkråkan......Hemma på min gård .....fast 1000 gånger värre. En kvinna på ett jobb i hög position 60 år. Som aldrig slutar, aldrig bara mal på om och om och om igen som unge som vill tjata sig till en sak. Vill ha rätt och på sitt sätt utifrån att allt kretsar kring henne. Har samtal på samtal......så tycker inte jag och så blir hon sur, himlar med ögonen, snörper med munnen och skapar en mycket dålig stämning medsitt sätt.OCH .....kan inte se sig själv hur hon påverkar och skapar mycket dålig stämning,. Kan inte ställa frågor som ..har du hunnit läsa ...än utan att få tillbaka "Du är så hård när du ställer frågor???? Jag är hennes chef och behöver följa upp. Jag orkar inte med denna kvinna utan känner att jag blir så ledsen i hela kroppen. Hon förstör med sitt sätt. Arbetar bara med kvinnor i samma position som som hon, funkar mycket väl, dom tystnar också orkar inte med att hon avbryter,kan allt och beter sig somen 5 åring.

Du gör talismaner men jag undrar,kan du voodoo??? Skulle någon som stack hål på kärringen så hon sprack! Hon är förmodligen en som gått genom livet omedveten om sina diagnoser, för det är fler än en.

PUH!!! Behöver ngt postitivt att se fram emot E för att orka - ser du ngt? Eller annat tips,stöd , råd?

KRAM

Svar: En del är på det sättet och om omgivningen störs så bör du nog som chef ta tag i det för allas bästa ...även om det är svårt. Hon behöver lära sig att se vilka situationer hon skapar.... men hon är en dam snabbt går i försvar... inte lätt.. kram
Esmaralda

14 Virrhönan:

skriven

God Lördagsmorgon!

Hoppas ni har vaknat till en härlig lördag och att ni alla mår bra! En varm dag väntas och på radion spelas Ring så spelar vi så det blir nog en bra dag.
Vilka skojare det finns va, förstår att du fick värsta underhållningen där och stackars jycke säger jag bara. Har ju sett lite av Cesar, heter han så? Han är väl bra har jag förstått och hundarna mår ju bra i hans sällskap. Det finns folk till allt och galningar finns det gott om.
Det känns att det är semestertider på gång, tempot börjar saktas ner och folk runtom är förväntasfulla, tycker det var semester nyss, ett år går alldeles för fort.
Är lite nyfiken hur tankarna går hos mannen efter sista mötet, bultar hans hjärta lite extra? Kan det bli en snabb romans?
Ha en bra lördag och puss på nosen till MG. Kram

Svar: Ja Cesar gör ju annorlunda... honom gillar jag skarpt ! En liten romans kan det bli.. och blir då så bör det bli riktigt snart.. kram... MG skickar pussar :)
Esmaralda

15 Lill:

skriven

Morrrn 🤗
Vilka galenpannor det finns! Och jag tror nog det var hans egen uppväxt som ha la på Peter😂
Snälla! Hjälp mig med vägledning.... Jag Älskar min sambo och jag tror han älskar mig! Men vad är det med honom? Han kan inte sluta flirta.. jag orkar snart inte! Vad ska jag ta mig till! Min tillit finns snart inte kvar.
Hörs mer på mail snart hoppas jag!!!

Många kramar till dig ❤️

Svar: Du måste sätta ner foten tydligt.. prata om det här.. tala om hur du mår av hans flirtande och gör klart att du inte tar mer av detta... det finns en chans att han förstår....och väljer bort flirtandet till förmån för dig.. kram
Esmaralda

16 Nj:

skriven

Säger då bara det, finns då folk till allt😂.. vilken knäppgök🙈.
Vad kommer att hända inom kort? Kärlek..💕..kram

Svar: Kärleken kommer... frågan är bara när... men kommer, det gör den.. kram :)
Esmaralda

17 Skorpan:

skriven

Wow, det var verkligen en show utan like. Men varför behövde Peters matte en dogwhisperer? Verkade vara en klok liten tax hon hade... O hur blir man en whisperer, har man det i sig?

Vet att det också är nåt som jag inte kan bli ;). Blir att ta till uteslutningsmetoden, det o det o det intresserar mig inte, det kan jag inte... Kanske blir nåt kvar av alla de yrken som finns, som jag sdan passar för...

Blev en springardag" igår med saker som skulle hit o dit. På kvällen gick jag till kompisarna med lite kaffe o skumpa som ack för hjälpen på festen o där blev jag sen o sitta till nästan mitt i natten :D. Min avsikt var ju bara att lämna över grejerna o sen gå hem o diska o byka... Vi hade det så trevligt tillsammans, så bra att de flyttade tillbka till samma stad o kvarter!

Idag blir det att göra några hushållsgöromål, men jag tror nog jag ska gå o kolla vintagehappningen som min kompis talade om. Har inget at sälja o inte behöver jag köpa nå, vad jag vet ;), men jag behöver komma mig ut ur huset... Inget strandväder precis då det är bara 15 grader o nordlig vind Hoppas regnet kommer o sen sommarvärmen, nu är det vår? Inget som har med nåt at göra, men har nummer nio nån särskild betydelse Es? För mig eller bara allmänt?

Önskar alla en fin dag!
Kram Skorpan

Svar: Hon var faktiskt bara nyfiken på vad hennes hund hade att berätta - det var inga problem kring Peter. Nummer 9 stör för något... det finns ett val i samband med nr nio... kram :)
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha stackars Peter ! Det är inte lätt att vara djur i människans värld.Vi måste låta djuren vara djur...
Djurpratare är det gott om i hästvärlden ...den ena dyrare än den andra..konstigast tycker jag är när dom inte ens behöver träffa djuren IRL utan kan säga allt om djuret från en bild...
Ett föl jag sålde vart just utsatt för flertalet djurpratare och då jag visste vad hon varit med om föll deras utsagor rätt platt ...jag såg ju att ägarna var dåliga ledare för unghästen och hon tog sig friheter...vem skulle inte göra det ..det var svårt att låta bli att tala om hur det var men med bortlämning av inridning till en duktig ryttare vart det "häst" av henne med ..
Jo så djurpratare har man varit med om ...

Härligt med varmvatten ! Man lär sig uppskatta vardagen ;-)

Kram Anki med flock

Svar: Ja, oseriösa finns det gott om .... fast jag måste ju påpeka att jag träffat en verkligt duktig kvinna också.. hon sade att hon kunde känna av hur djuren mådde och vad de behövde men inga detaljer från barndom/uppväxt... hon gjorde det riktigt bra... kram :)
Esmaralda

19 Ht:

skriven

Hej!
Man ska vara försiktig med vilka man anlitar, finns många skojare inom mediumvärlden!

Nu har jag bett till min Harri att jag ska hitta en lägenhet i Sthlm..
Kommer jag hitta någo?
Kram!

Svar: Du kan lite på att Harri gör allt som står i hans makt och det är en hel del. .kram
Esmaralda

20 Smulan..:

skriven

Men gud vilka människor det finns.
Intervju på måndag för ny tjänst ser chanserna bra ut?

Svar: En god chans finns.. kram
Esmaralda

21 Elisa:

skriven

Hej!
Har du tips på var jag som nyinflyttad kan träffa nån här?
Kram

Svar: Socialisera dig genom hobby/ intresse... då blir det lättare... kram
Esmaralda

22 Helena Ir:

skriven

Men så tokigt!! Ja en show måste det varit..lite roligt om du erbjudits vin och tilltugg till detta :)

Jag har sovit länge,och faktiskt drömt om en hund,som blev rastad av sin husse, samtidigt som han körde bilen, hade han armen uträckt utanför, där hunden fick springa ..inte så fort men tokigt såg det ut. Jag protesterade mot detta..så nästa gång var det inte hunden som satt fastspänd i hundkopplet utan det var några plastgrejer,som åkte med nere på gatan.
Och det var ju bättre..om inte den ensamma hunden kom springandes utan hundkoppel ,och ville efter bilen..Jag fångade in hunden och tog med den hem..en liten hund ska inte springa så :) Vilka drömmar..!!!

Kanske jag hade behövt en whisper som talade om vad som hänt med drömhunden!?

Ha en fin lördag!

Kram :)

Svar: Ja, vilken dröm !! Du satte i alla fall ner foten !! Kram :)
Esmaralda

23 Jossan :

skriven

God morgon!

Jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter!

Djur är jag livrädd för. De kan hålla sig på låååångt avstånd!

Igår var jag hos min syster. Vi hade picknick och bada bubbelpool! Jätte mysigt. Tyvärr var min systerdotter lite tjurig.

Jag åkte hem och tvärdäcka direkt. Så trött.. Idag ska jag åka till mamma och pappa.

När jag får sms av J.A blir jag verkligen glad.. finns det en chans när vi slutat träna? Kommer han svara Ja om jag frågar om han vill umgås eller kommer han kontakta mig?

Kram

Svar: Det finns en god chans att han säger ja, men du ska inte hoppas för mycket på sikt.. kram
Esmaralda

24 Linda N:

skriven

Som min släkting skulle säga: Yrkespajas!

Svar: Bra ord för det hela ! Kram :)
Esmaralda

25 EPM :

skriven

Hahahaha 😂

Låter både skrämmande och underhållande! Stackars lille Peter...

Idag blir det en massa handlande inför sonens kalas. Hoppas han blir nöjd min lille prins.
E hörde av sig, han saknar mig...❤️

Nu ska vi undersöka hur det är med kajungen i trädgården.

Kramar

Svar: Visst blir sonen nöjd !! Hoppas kajungen mår bra... den som fanns i min trädgård dog.. hoppas att det inte var av chocken när MG nosade av honom... MG var försiktig och hämtade mig.. så vi enades om att inget mer nosande och nu får vi lämna det hela till fågelföräldrarna... men som sagt, dagen därpå hade den dött... kram
Esmaralda

26 Milla:

skriven

Det verkar finnas olika djurkommunikatörer då, haha, alla är inte seriösa.
Är relationen mellan mig o T över för gott eller kan det ännu bli någon träff? Kändes som känslorna satt i lite ändå.

27 Skorpan:

skriven

Går det att spå djur Es?
Tror du skulle kunna vara en djurkommunikatör, för du kan ju se.
Kram Skorpan

Svar: Jag ser en del kring djur men lång ifrån allt och inte så tydligt som kring människor.. kram :)
Esmaralda

28 Skorpan:

skriven

Häftigt Es!
Du är duktig!
Tack för svar, nr nio here I come ;).
Kram Skorpan

Svar: :)
Esmaralda

29 Blå:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir jag själv länge till?
Kram

30 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon
I den flocken jag har tillhört har det funnits hundar katter hästar och andra klöver och tass djur.. Rådjuren bodde i min lada under vintern.. Och EllaBella var så lycklig..
Hästar sände tydliga bilder på vad de vill.. Det går inte att missa.. Hundar däremot flammsar omkring och sänder allt möjligt.. I ett virrvarr av bollar leksaker mat platser.. EllaBella ser jag vad hon vill på hennes kroppsspråk och det är inte svårt.. Men det är mer att läsa hund inte tala med hund..

Sonen hade med sig en kanin hem en gång och den kaninen var vår healing kanin.. En kärleksfull herre med magiska krafter..

Tack för svar i går..
Nu säger EllaBella att det vore bra med frukost en promenad vid vattnet och mycket klappar.. 💕

Kärlek till alla djur och kärlek till livet..

Så lever vi i en bättre värld..

Önskar alla på bloggen en dag med glädje och till MG en bra dag med sol och hav.
Kramar till Esmaralda 🤗

31 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Ja den där djurkommunikatören verkar ju inget vidare. Jag pratade en gång med en djurkommunikatör angående min kanin Höllie. Det var den kaninen som lärde mig något mycket viktigt. Jag hade stor hjälp av det kommunikatören sa. Trots att jag inte fattade med en gång. Men poletten trillade ner tillslut.
Ofta behövs ingen djurkommunikatör för att fatta vad de menar. Nova brukar till exempel säga att hon vill ha godis eller att hon vill gå ut. Alla kaninerna brukar säga "klipp inte mina klor för bövelen" och de brukar säga att de inte vill att jag ska bära dem. Hur tydligt som helst 😁.
Idag ska jag iväg och köpa skor som jag kan ha när jag tränar swimrun. Jag och C ska fortsätta träna när hennes Ramadanfasta är över. Jag har haft hennes gamla skor och det har funkat okej men jag behöver egentligen ett par skor för pronation. Annars finns risk att jag får ont i fötterna igen.

Kram ThereseC

Svar: Hoppas du hittar skorna nu.. kram :)
Esmaralda

32 MollyD:

skriven

Tack goa E för svar

Jag har möten, raka, lugna o metodiska, med henne men det hjälper inte utan tvärt om. Hon blir värre efter varje möte och tar ingenting till sig. Sååååååååå trist och jag vill inte spilla min livsenergi på denna kvinna.
Voodoo?

Kram

33 😸😸:

skriven

Hei. Har en katt som har vært borte i 13 timer til nå, ikke sett noe til han. F er alltid i nærheta. Hvis man lokker på han så e han raskt utfor her og han kommer med jevne mellomrom å sjekker til. Mistenker han dro når han leita etter broren, men nå er broren inne, men han er fortsatt borte. Kommer han hjem igjen? Eller har det skjedd noe med han?😿

Svar: Jag har svårt för att se kring försvunna djur... kanske finns det någon annan som kan hjälpa dig här ?
Esmaralda

34 Pia1:

skriven

Tycker det ser förfärligt ut när medium/whisperer använder ordet utbildad eller legitimerad. Isåfall är jag ett legitimerat missfoster. Ungefär. Jag vet inte vad jag gjort egentligen. Kanske jag ska sluta drömma, hoppas, anstränga mig överhuvudtaget. För ju mer jag försöker planera för lösning som ekonomi osv, desto mer jävelskap får jag. Det låter hemskt men tänk om jag gett fan i att skaffa barn, då hade man kunnat ge upp på riktigt. Det finns inga lösningar kvar, allt är försent. Härlig sommar! Förstår att hon drar, jag misslyckades med allt även om det i grunden beror på sjukdom. Gatan är inget alternativ, jag är för ful. (Galghumorn kan ingen ta ifrån mig) 💖

Svar: Och den humorn är viktig !! Jag får en känsla av att någon annan kommer.. att det blir lite trevande först men landar väl.. kram
Esmaralda

35 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Om inte mötet med min partner sker i år kommer det då ske under nästa år?
Kram💐

36 Rebecca:

skriven

Finns det någon som tittar på mig i smyg och tycker jag verkar söt/intressant? 🌼

37 <3:

skriven

Tack 🙏för svar kära Es hoppas på en fin sommarkväll med mina vänninor. Du gav mig lite hopp nu hihi. Satt uppe sent inatt och skrev överklagandet.Ska skicka iväg det idag. Tror du det kan ta skruv kritiserade handläggaren en del kanske inte var bra men känner att hon gjort en felbedömning. Det anser min läkare med. Hur ser chansen ut att beslutet ändras och jag får tillbaka mitt tillstånd som det var i april ? Så trist att hålla på och överklaga och bli ledsen och nedstämd att man hela tiden ska få kämpa för sin rätt.
Kram

38 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Nämen vilken skojare..en man som han kan få väl många djurägare ledsna och oroliga...
Får väl bara hoppas att hans kundkrets inte växer utan hellre krymper eller att byter helt karriär..

Soligt väder men kylig vind.
Sommarvärmen i maj är bara ett minne blott..
Vill ha tillbaka värmen 😊 ..för den trivs jag med.
Älskar sommar med dess värme..

Ha en fin lördag!

Kram Solstjärnan 🌟




39 Gemini:

skriven

Hej ez nu har jag å min talisman boundat! Hoppas hen trivs.
Jo, i Barcelona fick jag uppleva mitt livs romantiska kväll med en Alex! Det var så starkt så stark. Jag vet ju att jag bott i Barca i mina tidigare liv å har ett djupt själsligt band till staden. Jag är tagen av det här och har svårt att landa. Vad F var meningen med denna romans?
Kram!

Svar: Jodå nog trivs Harri alltid ! Det kändes extra starkt eftersom dina gamla minnen från tidigare liv blev aktiverade.. kram :)
Esmaralda

40 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser mig få något jobb erbjudande?

41 Kvinnan :

skriven

Hur ser min livsväg ut.

42 Bumble bee:

skriven

Hej Es!
Hahaha! Jösses, vilken galning! 😱 Någon dog whisper är jag verkligen inte, men kan ibland läsa av eller förstå vad mina föräldrars hundar vill ha eller vad som är fel. Deras äldsta tik skäller till ibland och då ligger inte filten i soffan ordentligt. För några veckor sedan skällde samma tik flera gånger och det lät som om hon små prata lite. Vi var inne och hon på altanen. Jag gick ut för att kolla vad det var som var fel och det visade sig att hon inte kunde komma ner då bordet stod i vägen så det var bara att flytta på bordet. Deras hundar är stora, upp till midjan ungefär. Hahaha, gud vad roligt det såg ut! Hon och dom andra är hur underbara som helst. Den andra tiken är ibland som en det ... hon lyfter på benen när hon ska kissa och slickar efter andra tikar. Har aldrig varit med om det förut. Har du?

Nyfiken fråga: jag undrar om alla mina framtida barn kommer döpas och i så fall hur många dop kommer jag stå för? Tack i förhand! Ha en bra dag! Kram 🐝

43 Lindan:

skriven

Hej E.
Nu är det så att jag varit ensam i så många år, och även ingen närhet och intimitet. Tycker jag är redo. Men varför hittar jag ingen? Mina vänner är de flesta med 2 barn. Blir ledsen av att se dom leva med kärlek och barn. Känner att jag börjar bli gammal och rädsla av att inte själv hinna med barn och kärlek. Finns det nåt förhållande i min närhet? Eller åtminstonne ett fling? Vill börja leva med kärlek jag me.
det saknas mycket

Svar: Turen kommer till dig också... var ute mycket bland folk i sommar o stanna upp och se dig omkring. .kram
Esmaralda

44 Linnean 🌸:

skriven

Ha ha ha...det där var ju lite kul! Stackars lille Peter! Det finns verkligen folk som tror sig besitta en hel del krafter, som de verkligen inte har! Har träffat några sådana jag åxå. Men jag var med om motsatsen! Hade en medial väninna för en del är sedan och hon var på besök här. Vi kände inte varandra då så hon visste inget om mina djur. Min dåvarande birma kom ju och hälsade kärleksfullt på Kerstin. Då börjar hon tala om vad katten ”säger” till henne! Jag satt med öppen mun och bara glodde, visste inte att hon ”snackade” med djur. Nu var det så att det hon berättade stämde precis. Vad katten brukade hitta på och när och det var egenheter som man bara inte kan hitta på. Jag var djupt förvånad! Hon gjorde det bara enkelt och naturligt som om det var hur självklart som helst. Det var det väl för henne. Det var ganska roligt! Jag tog åt mig lite av kattens önskemål åxå 😄 Kisse såg belåten ut 😻
En något konstig fråga från en något konstig ensamvarg 😉 Kommer nästa veckas ev och tillfälliga samboskap att gå bra? Är ju inte i toppform och vet att det kan bli en intensiv liten tid men vill att det ska gå bra. Känns det positivt? Här är ju energin det stora problemet och den behövs ju för precis ALLT. Även att ha en karl här i flera dagar. Varmt! Behöver städa! Kanske en regndans är en bättre sysselsättning? Ha det så gott i värmen!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Vad roligt med väninnan och att katten fick berätta !! Nästa vecka blir ok.. du får bita dig i tunga då och då och tänka att det trots allt är övergående.... och om du dansar regndansen så se till att dansa ner lite regn här över Bjäretrakten också:) Kram
Esmaralda

45 Catarina:

skriven

Det finns tyvärr en del oseriösa inom branchen, samma sak med healing. Stackars taxen Peter men vilket stort tålamod. Jag såg en hypnosshow på tv en gång där en man ur publiken blev utvald o han började bete sig jättekonstigt o gjorde precis som hypnotisören sa, jag skrattade så jag tjöt..
Jag vet inte vad det är jag ska göra eller vara för att möta kärleken el nya vänner..? Tänkt så det knakar men ekonomin sätter stopp liksom avståndet till allt o att medelåldern på landsorten är 80+.. har aldrig förr upplevt ett sånt ensamt vacuum som nu då jag haft mina nära o kära o bott centralt ..livet rinner liksom förbi o här ute sitter jag. Läskig känsla 😳😳 kommer det att förändras..? Tack för svar ❤️ Kram

46 Louise:

skriven

Dottern är på kalas och jag strosar runt på IKEA och kollar på den bäddsoffa som vi ska ha i vardagsrummet inom snar framtid.
Hittar så himla mycket vi behöver.
Men först jobb.
Fick besked igår att jag så klart inte fick jobbet. Men det är ju deras förlust.
Ska dock på en intervju på tisdag och en på torsdag nästa vecka.
Men har sökt massor av jobb så jag hoppas att någon vill anställa mig.
Har i alla fall satt upp mig i vikarieproffsen hela sommaren och det går icke att ändra. Har satt upp mig på 7 dagars jobb innan juli börjar så man får lite pengar så man kan betala hyran för augusti också.

Kommer det bli jobb för mig (fast) i augusti?
Kommer någon jag sökt jobb hos att anställa mig? Är det stor chans för mig på något av jobben jag ska på intervju hos nu i veckan?
Jag måste ju ha ett jobb. Kan ju inte leva på luft.

Nu ska jag fortsätta strosa runt här. Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar

Svar: Ja, du kämpar sannerligen på ! All heder åt dig. Som jag sagt innan så kommer jobb.. men jag ser inte när. I rimlighetens namn bör det ju närma sig och jag unnar dig så att flytta till ett okey område så du slipper oroa dig och så att barnen kan vara ute och leka som barn behöver.. kram :)
Esmaralda

47 Liten C:

skriven

Ååå jag hittade Harri 🙏,
Han låg väl synlig i vattnet och riktigt glänste 🤗☀️..
men jag undrar , tror du att han har tagit någon skada av att ligga i vattnet så länge ?
Liksom förlorat sin magi?
Det var i en sjö.
Är glad att han tillbaka i allafall 🤗😊..
kram kram

Svar: Vad roligt att du hittade honom... glad jag blev och allra gladast blev nog Harri ! Nejdå han har inte tagit skada... när han väl repat sig från separationsångesten så funkar han precis lika bra.. kram
Esmaralda

48 Tisa:

skriven

Jag får så dåligt samvete ibland och det föder dumma tankar. Om jag skulle berätta skulle hon bli arg, ledsen, besviken eller skulle hon bli förvånad över att jag mår så dåligt p.g.a. det?

49 Tant grå:

skriven

Hej Es

Vad får du för känsla om min hälsa/aura?
Kommer jag leva ett långt friskt liv?
kram

Svar: Ja allt pekar på det.. kram
Esmaralda

50 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Åh herregud! 🙈 Det finns folk och det finns folk! Hade inte stått ut med mig själv ens om jag var som han. 😂😂😂 Tur vi alla är olika och någon måste väl få vara som han då. 🙈😂 Jösses!
Hur är det med lilla MG? Tänker så mycket på honom. Ge han en puss från mig!

Ser du om det blir ytterligare en resa till London eller någon annan stans utomlands i höst? Eller ser det mörkt ut? Tack i förhand! Kram Zoey 💕


Svar: Tack.. just nu är MG pigg och glad men vi tar allt från dag till dag.... en resa ser det ut att bli.. kram
Esmaralda

51 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Om inte mötet med en partner sker i år, sker det då under nästa år?💐 saknas något här..
Kram

52 anonym idag:

skriven

Ez,
Jag mår riktigt dåligt över att inte ha möjligheten att köpa ett eget hus. Jag har aldrig nånstans att ta vägen med barnen. Känner mig så less på att bo såhär och jag drömmer om ett eget fristående hus.

Jag vet att du inte siar i tid men jag undrar så om jag inom någotsånär snar framtid kommer att få ett eget hus med allt jag drömmer om?

Kram

53 Tölp:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att sakna mig i sitt liv? Eller har han fullt upp med annat?
Får vi någon mer kontakt än såhär som han tar intiativ till och visar att han vill ha eller kommer vi glidas ifrån mer med tiden?
Kram

54 Browallia:

skriven

Det verkar som det är ett livligt gäng talismaner denna omgång. Min Harri har varit på vift två gånger så jag har fått leta efter honom. Tack o lov har jag hittat honom båda gångerna.

Sonen ska snart resa utomlands med flickvännen och hennes familj. Sonen åker hem en vecka tidigare än de andra för han börjar sitt sommarjobb. Han tycker det känns lite läskigt att flyga på egen hand första gången, ser du om det finns några varningar kring honom?

Kram

Svar: Nejdå, inga varningar o flygresan kommer gå bra.. kram
Esmaralda

55 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Såg ett par som gifte sig idag, giftemål, en familj känns viktigt för mig. Allt sådant känns så oaktuellt just nu i min tillvaro eftersom jag inte har någon partner.

Om inte mötet sker nu i år med en partner, kommer det då att ske under nästa året?💐
Ser han ut att ha barn sedan innan?
Kram

56 Kvinnan:

skriven

Hej Esmaralda.
För en tid sedan frågade jag om du såg umgänge med honom i sommar. Som tillvaron är nu så känns det inte riktigt som att det kommer att bli något.
Vad ser du, ser du umgänge mellan honom och mig framöver och nu i sommar?
Kram

57 Helena Ir:

skriven

Liten C..såna busar de är de där Harrisarna..
Jag ser inte alls så mycket denna gången..tror den föll mot marken..något ljust..kan ha varit ljus sand..
Tråkigt..!

Kram!

58 h:

skriven

Hej!
I min seans berätta du att senare i år så kommer jag få berömm från en person som jag inte känner..är detta på mitt jobb som jag kommer få berömm?
Kram!

Svar: Ja det kan det vara.. kram
Esmaralda

59 Mikael:

skriven

Vilken show, jag hade nog seriöst skrattat :)

Kram
Mikael

Svar: Ja, det var verkligen sanslöst och underhållande :) kram
Esmaralda

60 Lilly :

skriven

Något meddelanden till mig ifrån andra

61 F.u:

skriven

Hur ser karriären ut för mig, blir det ändring?

62 Kvinnan :

skriven

Hur ser min livsväg ut

63 Tant grå:

skriven

Tack snälla för svaret:)kram:)

64 Bumble bee:

skriven

Hej igen Es!
Hur har ni det i värmen? Smält bort?

Gör ett nytt försök ...

Nyfiken fråga: jag undrar om alla mina framtida barn kommer döpas och i så fall hur många dop kommer jag stå för? Tack i förhand! Ha en bra dag! Kram 🐝

65 Bumble bee:

skriven

Hej igen Es!
Hur har ni det i värmen? Smält bort?

Gör ett nytt försök ...

Nyfiken fråga: jag undrar om alla mina framtida barn kommer döpas och i så fall hur många dop kommer jag stå för? Tack i förhand! Ha en bra dag! Kram 🐝

Svar: Det blir dop av något slag och du kommer vara med och arrangera.. kram
Esmaralda

66 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Såg ett par som gifte sig idag, giftemål, en familj känns viktigt för mig. Allt sådant känns så oaktuellt just nu i min tillvaro eftersom jag inte har någon partner.

Om inte mötet sker nu i år med en partner, kommer det då att ske under nästa året?💐
Ser han ut att ha barn sedan innan?
Kram

67 Kvinnan :

skriven

Hur ser min livsväg ut

68 Browallia :

skriven

Tack för det lugnande svaret om sonens flygresa. Jag tror han kommer växa av att fixa hemresan själv.

En tanke har ploppat upp i mitt huvud. Samarbetar Harri med änglarna och de andra vi har med oss från andra sidan?

Kram

Svar: Det gör han 100 % säkert och han gör det bra.. kram :)
Esmaralda

69 Pia:

skriven

Nu har det varit inbrott igen i samma hus som jag bor i. Misstänker stark att det är någon som bor i huset som skiter i sitt eget bo.

Kommer jag att få inbrott i min bostad?

Kram

Svar: Jag ser faktiskt inga tecken på att du får inbrott.. kram
Esmaralda

70 Kärleken:

skriven

Relativt ny kärlek. Vad är problemet när det gäller att komma till skott men lite mera mys?
Jobbigt att prata om...
Kram

71 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.
Om nu inte mötet med en kära som blir förhållande av blir i år, blir det då under nästa år? Eller kan det dröja ytterligare än så?
Kram

Svar: Det KAN dröja längre men känns inte riktigt så.. kram
Esmaralda

72 K:

skriven

Hej Esmaralda.
Nu när dem flyttar ihop kommer det att gå fortsatt bra mellan dem då?
Kram

73 Marissa:

skriven

Hej Es

Jobbar min blivande inom musik eller ser du annat?
kram

74 Boudica:

skriven

Haha! Förvånad att du klarade att hålla dig för skratt! Jag som är så dålig på att hålla minen skulle pinsamt nog ha skrattat ut kaffet över hela köket ;)
Cesar Milan tyckte jag var bra för ett tag sedan, men pratar han verkligen med djuren? Han använder väl mer psykologi, läser av djurens beteende?

Sover dåligt igen, nattens dröm, om krig, samlad i en byggnad som skulle fungera som skyddsrum. Mer minns jag inte riktigt. Och vaknade liggandes på kortsidan 3:de natten i rad. Återgått till detta beteende! Hade även insikten på morgonen att detta måste vara kopplat till att jag sover oroligt.
Ja jag förstår nog att drömmen reflekterar mitt kaos. Kommer jag ta mig ur mitt personliga kaos snart?!

Dags för en dusch efter dagens träning. OCh sen blir det att vila och slösa bort resten a dan på att göra inget vettigt igen. Blev så trött. Ja nästan denna tid i månaden och detta påverkar min energi ibland.

Bara nu att torsdag blir en bra dag, känner mig taggad för den dan, men tankarna börjar svalna ;/

KRAM!


Svar: Cesar är min stora favorit.. han FÖRSTÅR hundarna och det är ju en annan sak.. mer sunt förnuft.. I like :) Kram
Esmaralda

75 Tingeling:

skriven

Tack för svar! Varje gång jag är på västkusten får jag en slags längtan.

Såg en artikel, av en slump, om en svensk kille som sålt allt han ägde och åkt runt i en buss i världen och hittade till slut sitt hem i Västindien. Har minimalt med saker och lever fritt. Och detta inspirerar mig. Kanske inte kan sälja allt och dra till västindien med min dotter just i dag. Men det där med att inte äga så mycket och inte behöva så mycket prylar kan jag göra något åt!

Och i och med detta började jag leta kurser på högskolor/distans. För att komma vidare i livet... Och listan på vad jag är intresserad av känns lite splittrat kanske..... 😏 allt från litteratur för barn, miljö, mänskliga rättigheter, djurhållning, turism, språk och barn/Skola. "Det ordnar sig nog" tänker jag då.... 😁

Finns till och med kurs på högskolan om normalbeteende hos katter och hundar. Skulle jag kunna läsa bara för det låter intressant.

Kram!

Svar: Bra.. nu är du i en stark utvecklingsfas.. bara följ med i denna.. du kommer landa bra.. kram
Esmaralda

76 Kvinnan :

skriven

Hur ser min livsväg ut

77 Oxeb:

skriven

Hej,

har bett mina änglar om hjälp åtskilliga ggr. Har de hört mig och kommer jag få den hjälpen jag önskar snart. Känns som det börjar lossna i ett avseende, men finns ff andra områden i livet där jag behöver deras hjälp.

78 Pia:

skriven

Tack för svar.

Kram

79 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar om F hon har kvar bilder från första föreläsningen... Jag hoppas att hon kommer skicka iväg dessa bilder till mig... är lite orolig för om hon har kastat bilder. Kommer hon skicka iväg till mig?

Hoppas det är positiv mellan oss just nu...

Tack och ha det bra


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: