När de döda kommer...

När jag var barn blev jag spådd då och då... vi rörde oss  i sådana "kretsar" så att säga och  spådom efter maten var ett lättsamt nöje
 
Inte mig emot
 
Ibland blev kompisarna också spådda av bara farten  men så berättade någon om detta hemma och en flock ilskna föräldrar  kom farande.
 
Spå aldrig någon som inte är myndig, förmanade mig mormor och det tog jag till mig
Därför har jag 18 år  som åldergräns idag !
 
 
 
Det komenterades kring  besökare från andra sidan och man satte fram en extra tallrik eller kaffekopp.
Och ibland pratade man med besökarna - som ju var osynliga för de flesta.
Också  detta föll sig helt naturligt
 
De var inga konstigheter som på TV eller som med somliga medium...  nejdå, det var dagsljus och  trevlig stämning. Man pratade om  väder och vind och arbete  och om de släktingar som inte var närvarande och så flikande man ibland in något till  besökaren från andra sidan. Ofta var det en förklaring för hade de varit borta länge så  hade de ingen aning om hur släktfejderna  fortskridit
 
 
" Nu tycker jag att du ska hålla truten moster Märtha" sa  min farbror en gång som menade att döda moster Märtha var ett hår av hin som hon tjatade och stod i.
 
" Så du envisas med att vi ska ha en liten jävel till? " skrockade  Ivan som drack både sitt eget och den döde broderns brännvin.  
 
 
Kusin  IngeLise  menade att Ivan bara hittade på för att få dricka mer och då blev den annars så vänlige Ivan stött och skulle slå en annan kusin på truten, en man, eftersom,  som han sa, han slog inte på kvinnnfolk.  Kusin som kusin, tyckte han.
Det krävdes fyra starka män att hålla honom nere och för säkerhets skull surrade man hans armar på ryggen.. med mitt hopprep.
 
Det kunde gå vilt till  och inte mig emot, det heller !!
 
Kram & kärlek
 
 
 
 
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Undrar om F hon har kvar dessa bilder från första föreläsningen. Kommer hon skicka iväg dessa bilder till mig så jag hoppas att hon har behålla dessa bilder?

Hoppas det är bra mellan oss

Har det bra

2 H:

skriven

Ser fram emot att ta emot min Harri i brevlådan. Ger mig lite glädje idag. Tror du att den kan hjälpa mig att vända mitt mående? Kanske jag kan träffa någon kärlek som min önskan var? Vad tror du chansen ligger på? Kram ha en trevlig söndag

Svar: Chansen är god.. kärleken kommer även om jag inte ser när.. kram
Esmaralda

3 Tildis:

skriven

Lite undrande så funderar jag på hur ni liksom kom fram till att ni alla var mediala? Var det liksom bara något ni alla kände av och så vips så hade ni dessa sammankomster?

Nu närmar sig dagen med stormsteg, ser E ut att komma? Kram

Svar: Vi kom nog inte fram till nånting alls.. vi pratade liksom inte om det utan levde det bara.. svårt att förklara... kram
Esmaralda

4 Tingeling :

skriven

😁 vilka middagar!!

Nu sökte jag två kurser... jag bara gjorde det innan jag tänkt för mycket och kanske ångrade mig.... 😉 en som börjar i augusti och slutar i oktober och den andra startar i oktober och håller på till januari. Kommer jag klara det? Tänkte gå ner i tid på jobbet, partiell ledighet så arbetsgivaren kan inte neka mig. Och går det bra så fortsätter jag också i vår med pluggandet.

Tack för pushning. Det kändes rätt i tiden att göra detta nu!

Vaknade med lite huvudvärk. Men nu upp och äta frukost, handla, och plocka undan grejerna och presenter jag köpte till min dotters födelsedag. För i dag kommer hon hem igen! Och hon är tydligen mycket bättre så var ju skönt. 🙂

Trevlig söndag!

Kram!

5 Mim1:

skriven

Hej!

Händer det något riktigt trevligt snart..något som blir en bra förändring i livet??


kram

Svar: Ja, det kommer... kram
Esmaralda

6 Å M K:

skriven

Hej,
Ser det ut som vår relation växlar upp ett hack snart?
Kram

7 Cj:

skriven

Där skulle jag ha gillat att vara med på👍.. Du har haft en spännande barndom, vem har gett dig din gåva? Mamma,mormor..har dina barn även din gåva?
Sker det något riktigt speciellt under sommaren?💕..var ska jag ha ögonen med mig? Eller blir det ingen romantik i sommar. Kram🌟

Svar: Ja säg det, vem som har gåvan... många runt mig hade/har den men somliga la locket på och andra utvecklade... kram :)
Esmaralda

8 Susan:

skriven

Som barn tror man ju att alla andra har det precis som man själv har det, men som vuxen inser man ju att så va det inte. Ditt liv verkar så spännande men för dig va det ju helt normalt antar jag, så olika livet kan te sig🤗

Semesterresan va helt underbar, bara vara i en hel vecka, sååå lyxigt. Fått en ide om att tatuera mig, bara ngt litet, så nu återstår bara att repa lite mod😱

Kramiz

Svar: Kommer bli en fin tatuering.. kram :)
Esmaralda

9 Helena Ir:

skriven

Det låter vilt..en annan sorts underhållning än det du berättade om igår. För mig som är intresserad av det så kallade övernaturliga,med spådomar och alltet och allt som där hör till..tycker det låter fantastiskt med den avslappnade stilen hos er..där växte du verkligen in i det! Jag hade blivit idiot förklarad ..inget av det jag kände fick ju yttras!

Men jag är fortfarande något osäker på det som kommer till mig,både i bilder och "rösten"..inte så lätt att tolka heller,det har jag märkt! Så då kan det bli någon sorts egen tolkning,bara för att jag inte litar på det som först kom till mig..
Förmodligen måste jag bara fortsätta att låta det komma, lite i taget..kommer det mer så är det meningen..

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: Låt du det komma och styr in så gott du kan... stäng av ibland så "känslan" får vila och laddas... det är minsann inte lätt att lära sig hantera... kram :)
Esmaralda

10 Sus:

skriven

Hej
Kul...
Inte riktigt dom vanligt....
Vad är meningen med detta?
Vad ska jag lära mig?
Love sus

Svar: Tänk ett varv till och du kommer förstå vad din lärdom är.. kram :)
Esmaralda

11 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Ser du var jag kommer att möta mannen i mitt liv?

12 Michaela:

skriven

Apropå spådd ... ser du något kring mig?
Hoppas att MG mår bra! Kram i värmen = som nu skall ge sig nästa vecka :)

13 Anna.L:

skriven

Hej! Det är en kille som jag lagt märket till, min första magkänsla sa att han var i en relation.
Men sedan kom tecken som visa att han var singel. Fram tills igår, blir så otroligt förvirrad. Är han en social kille som bara vill ha följare eller vad känner han för mig?

Känns bara så märkligt att se honom tittar åt mitt håll och sedan se honom krama en annan tjej vänskapligt. Även annat som tyder på att de är mer än vänskap.
Hoppas det jag beskriver går att tyda.
Kramar! 💕

14 Pia1:

skriven

Vilka underbara spöken! Tack för svaret igår men jag blev helt ställd! Osäker om det ens var till mig eftersom det inte hade något sammanhang med det jag skrev; det kommer någon annan, att det blir först trevande... Har det med dottern att göra, eller ekonomi, en ny läkare i teamet eller helt enkelt den ganska orimliga dagdröm jag har ibland? Confused 💖

Svar: Ja, nu blir jag också lite förvirrad... jag kan ju inte ta tag i känslan jag hade i går när jag skrev... kan du inte ta orden till dig så bara ignorera dem.... kram :)
Esmaralda

15 Dunegull:

skriven

Du har sagt att dröjer men att han tar tag i sitt missbruk. Är det länge tills dess? Är det när jag gått vidare i mitt liv el kommer han tillbaka till mig?

Svar: Du bör absolut gå vidare.. med stora steg.. kram
Esmaralda

16 Skorpan:

skriven

Ja det lät vilt, något som aldrig hände hos oss, fast vi hade ju inte släktträffar heller. Släkten är värst ;), eller nåt. O hur kommer det sig att din mamma o pappa blev ett par? De verkar ha varit mycket olika... ller det kanske bara är min tolkning av det hela!? Trevligt hade ni det i alla fall, förstår att de stora kalasen fortsätter än i denna dag!

Här fortsätter tröttheten och en känsla av overklighet. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till nu då jag är ensam. Okej jag ska til gymmet, det måste jag, men sen, komma hem o äta o helst göra något annat än hemsysslor. Förstår inte denna stora ensamhetskänsla, har jag varit ensam för länge? Kan man ens vara ensam för länge? Trist är det i varje fall..

Kanske det snart händer nåt utöver det vanliga, hoppas jag ;).
Önskar alla en härlig dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja visst var mina föräldrar olika.... och de skilde sig när jag var 15 år.. vilket var det bästa som kunde dem båda två :) Och för dig kommer något utöver det vanliga att ske... då vaknar du till lite :) Kram :)
Esmaralda

17 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jag älskar dina historier ! Du måste ha flera böcker "i dig" som vill ut Jag kommer tillbaks till barndommens Bombi Bitt och kan se Ivan skrocka med ett leende ..:-)
Bombi Bitt var för övrigt min första förälskelse , Stellan Skarsgård..suck det var tider det..

Nu kl 09 är det 22 grader varmt redan och blåmesungarna har börjat kika ut så sött från holken och snart så...

Ha en härlig söndag

Kram Anki med flock

Svar: Ja, Stellan Skarsgård... jag var också lite kär i honom på den tiden och han bodde ju i Helsingborg och jag ringde hem till honom... och fick tunghäfta när han svarade... vilka minnen ! Kram
Esmaralda

18 Grethe Hagen :

skriven

Go'morgen kjäre Ezmaralda 😊😍😍

Oj, det var aldri en kjedelig stund hos dere da?👍😊

Idag må jeg dra tbax til Mariestad, skal på medisinsk utredning...og da må jeg"bo" hos min ex i 4dager 😢 Kommer det bli bråk tror du? Eller klarer vi å oppföre oss?
Jeg er redd jeg syns det er for vondt... jeg har jo fölelser for han enda..
Takknemlig for svar kjäre Ezmaralda 😊😍❤💖💙💜💘🍀
En god klem fra meg 🌼💐🌼💐🌼

Svar: Helt enkelt kommer det inte att bli... ha rätt fokus... kram :)
Esmaralda

19 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Igår var jag ute med en tjejkompis och hennes kompis var med. Nu är vi vuxna men det känns som om hon nästan ”mobbar” ut mig. Som att jag får kämpa för att vara med. Att jag bara hänger med som tredje hjulet.
Tycker hon om mig som vän? Och är jag prioriterad för mig?
Kommer jag att få fler nya vänner?
Kram

Svar: Jag tror inte hon menade så som du kände... ibland blir det fel... hon tycker om dig.. kram
Esmaralda

20 Ht:

skriven

Hej!
Komner jag ha en filrt i sommar?
Kram!

Svar: En god chans att det blir så.. kram
Esmaralda

21 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om det kan vara på krogen/ ute ställe jag möter min tillkommande kärlek?
Kram

22 <3:

skriven

Oj oj man kan ha hopprep till mycket.
Kommer min vännina falla för Robins skitsnack ? Så det förstör vår relation. Det är ingen bra kille och han vet att jag vet om vad han gjort mot andra tjejer och mamman till sonen.
Kram

Svar: Försök håll dig utanför när du väl sagt din mening en gång... kram :)
Esmaralda

23 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon
Låt solen värma.. Så FANTASTISKT...

Du har haft en underbar barndom med besök från alla sidor..

Jag och Cornelis bodde i Löa en Bergslagsby där gick både jordmänniskor och andar in och ut genom dörren som de ville..
En gång ropade Cornelis.. Mamna sätt på kaffet.. Nej!! Besökaren gick genom väggen den kan inte dricka kaffe.
Och en gång så satt det en arbetskläder gubbe i köket och jag hade så brott att jag serverade honom kaffe 🍵.. Då sa Cornelis men mamna han kan inte dricka kaffet han är inte jordmänniska..
Soffan var ibland knökfullt av besökare men vi var aldrig rädda..

Apropå rädd så har min mamma som ska kontrollera allt gjort en lista på hur hennes begravning ska vara.. Den innehåller säkert femton låtar stycken verk.. Dikter texter.. En hel jultomtelista.. Jag sa att man får bara ha en timme inte hela dagen på sig..
Och så sa jag att hon skulle stryka fångarnas kör och OFortuna en begravning ska vara till för att själen ska mottas i himmelen bland änglar och kärlek inte gången och grämd..

Änglarna är alltid med och även friheten.. 💕

Nu önskar vi bloggmedlämmarna en fantastisk dag med god energi.. 💕 Bara kärlek.. MG en tokrolig dag med vila och allt vad en fralla kan önska och esmaralda en stor kram..

Svar: Mg hälsar och tackar.. han är pigg idag också och det varit några riktigt bra dagar för honom.. kram :)
Esmaralda

24 Mikael:

skriven

18 eller 20 är nog bra, hörde talas om en läkare förut, som var rätt populär om jag minns rätt, han är nog inte i livet idag men sades att brukade titta på patienten och kunde säga, du har inte lidit färdigt än, så fick de komma tillbaka senare, kanske för att de skulle fundera över sina vanor eller bli ödmjukare? :)

Kram
Mikael

25 K:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut att gå fortsatt bra för dem även efter att dem flyttat ihop?
Kram

26 Kvinna:

skriven

Hej Esmaralda.
För en tid sedan frågade jag om du såg umgänge med honom i sommar. Som tillvaron är nu så känns det inte riktigt som att det kommer att bli något.
Vad ser du, ser du umgänge mellan honom och mig framöver och nu i sommar?
Kram

27 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ett uppvaknande behövs, känns som att jag går i sömnen o är mest på uselt humör :(, inte mitt sanna jag, egentligen. Eller kanske ;D.

Nu fortsätta med uppvärmningen..
Kram Skorpan

28 Rosa:

skriven

Spännande middagar ju.

Nu är allt verkligen förvirrat. Vad var det som hände igår, hur tänker han nu?

29 Pia1:

skriven

Tack Es 💕 Jag KAN ta orden till mig i och med att jag hade också en tanke medans jag skrev... Men det var bara en dagdröm och inte särskilt rimlig, en dröm om trevligt avbrott i allt. Därför fick jag en mindre chock när det kom en kommentar som passade tanken men inte dagens verklighet 😂💖

30 Nettan:

skriven

I går följde jag med kompisar som skulle tävla med sina hundar. Jag hade min Talisman i behån. Vi hade varit på plats i några timmar när jag upptäcker att min Talisman ligger på backen! Jag plockar upp den och sätter tillbaka i behån. Jag funderade direkt om den ville ge mig något budskap, men det fanns inget vad jag kunde förstå. Den låg i gräset utanför en bil/ar.

I natt vaknade jag av att den åkte ner i golvet o där finns det inte heller något tips som den kan ge mig.

Känner mig fundersam.

Svar: Uppenbarligen laddar den för något speciellt... den här kullen ÄR väldigt aktiva... fortsätt var uppmärksam när den försöker visa dig något.. jag tror du kommer underfund med vad det är.. kram
Esmaralda

31 Alexandra:

skriven


... "kusin som kusin" ....🤣🤣🤣🤣🤣!!!


Svar: Eller hur !!!! Kram :)
Esmaralda

32 F:

skriven

Något trevligt på väg in i mitt liv du kan se. Kram

33 Fu:

skriven

Något trevligt med delande ifrån andra sidan till mig.kram

34 Å M K:

skriven

Hej,
Försöker igen!
Undrar om relationen avancerar lite snart?
Relativt ny relation och jag är lite nyfiken på vart det bär hän i sommar.
Kram

35 G.S.H:

skriven

Hej Es, snart är det dags för min andra uppkörning... ser du hur det kommer gå för mig? Usch har så dåligt självförtroende inför den...

Kram

36 Catarina:

skriven

Så härligt det låter 😊 jag verkar ha varit den ende i våran släkt som varit andlig av mig o mer intuitiv men mamma har alltid lyssnat på mig, visat intresse o respekt men visst har det känts ensamt många ggr.
Nu kommer jag snart att få hjälp med att försöka byta bostad o flytta till ett annat ställe. Inte ens hundarna trivs härute o ännu mindre jag. Kommer det att lyckas, att bli en flytt ..?

Svar: Ja jag ser dig i en flytt och det kommer bli betydligt bättre än det varit.. kram
Esmaralda

37 Helena Ir:

skriven

Tack!

Läser att MG har haft bra dagar..gör mig verkligen glad för den lille mannens skull..

Kram :)

Svar: tack snälla :)
Esmaralda

38 Eve:

skriven

Hej es, jag är redo att ändra på mig nu efter det jag hörde från folk. Har ju inte bryt mig annars om människor snackar skit eller inte men det verkar ju som att alla vet vem jag är, tex Johan och jag klickade rätt så bra i fredags men ser du något mer emellan oss eller är han som alla andra? vill bara säga tack för din hjälp och du är en sån himla fin person. Kram Kram Eve

Svar: Han gillade dig och tyckte det klickade... men det känns ändå osäkert... kram
Esmaralda

39 Vem av oss flyttar först?:

skriven

Du hade en intressant och spännande barndom:)

Ser du om St kommer flytta snart eller ser du mig fltta härifrån innan honom vilket jag hoppas sker snarast:(?
tacksam för svar kram Mee

Svar: Känns som om du hittar något ganska snart.. kram
Esmaralda

40 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Så där uppenbara besök har vi aldrig haft i min familj. Pappa såg Erika någon gång när hon väntade på sin farmor och jag har tagit emot en del besök och budskap i mina drömmar.

Igår köpte jag skor och jag blev fantastiskt nöjd. Har aldrig haft något liknande på fötterna. De kändes helt annorlunda mot allt annat jag provat och jag ser det som positivt. Jag provade dem genast när jag kom hem. Sprang fem gånger upp och ner för Myrstigen. Det är en brant skogsstig som man helst inte ens vill gå uppför. Så jag kände mig lite stolt över att orka springa upp. Men i så fantastiska skor kan jag antagligen springa uppför vad som helst 😀.

Kram ThereseC

Svar: Härligt och jag har på känn att de skorna kommer föra gott med sig framöver.. kram :)
Esmaralda

41 Fuzz:

skriven

Hej Es

Ser du något kul för mig?
kram

42 Min:

skriven

Hej Esmaralda.
Det känns som om jag haft ett oturligt flow runt mig med kärleken. Det har inte kommit en man som det blir bra med. Är det kanske inte rätt energier runt mig för att komma in en man? Kommer det förändringar och en man in som blir bra snart?
Kram

Svar: Det kommer.. 100 % säkert.. kram
Esmaralda

43 Penny:

skriven

Kära Es!
Jag hoppas allt är bra med MG? Du har inte nämnt något på bloggen så jag antar att han fortfarande kämpar.

Undrar om du ser om jag är gravid när min pappa fyller jämnt eller om jag har fått? Mycket tacksam för svar! Många kramar från Penny

Svar: Jadå tack.. just nu är han riktigt pigg.. var det det hela dag för dag... en graviditet kommer men jag ser inte exakt när.. kram
Esmaralda

44 F:

skriven

Hur ser min livsväg ut?

45 Kvinnan :

skriven

Något trevligt på väg in i mitt liv du kan se. Kram

46 Hmm:

skriven

Hur stor är chansen att vi lyckas med fertilitets behandlingen på första försöket.

47 Linnean 🌸:

skriven

Tjingeling!
Det där gillar jag! Så kul! Och äkta!
Kvinnan jag berättad om i går, som även pratade med djur var sådan. Plötsligt när vi satt och fikade så kunde hon börja garva och säga att den eller den var med och skojade eller vad som helst. Eller när hon körde Amiralsgatan ner en gång, då låg en släkting på motorhuven och härjade om något. Alltså en ande...inte en fysisk människa 😁
Allt var enkelt och inte tillkrånglat och mystiskt. Det var naturligt och roligt!
Tror att jag är lite knäpp! Har påbörjat en dammsugning men kroknade och fick ta dryckespaus. Det är ju skållhett! Men måste få bort katthår och damm! Är inte säker på att överleva! Svetten droppar! Tack, för gårdarens svar! Vistelsen blir lite nerkortad, tack och lov! Snacka om att vara oromantiskt lagd! ☺️
Ska försöka suga av resten, sen blir det ryggläge på balkongen med en kall öl!
Flämt! Ha det svalt i värmen! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Ja en kall öl på balkongen har du gjort dig förtjänt av.. sannerligen.. kram :)
Esmaralda

48 Elisa:

skriven

Hej!
Kändes jobbigt idag pga kollegan och har svårt att inte ta åt mig.. har du tips på hur jag kan förhålla mig utan att bli ledsen på jobbet?
Kram

Svar: Sätt dig över hennes beteende... gör henne inte viktig i ditt liv för det är hon inte.. kram:)
Esmaralda

49 <3:

skriven

Hej kära Es Ludwig som kom fram till mig igår när jag var ut. Han är inget för mig va ? Han hörde av sig idag och hade letat på mig via facebook. Har inte svarat honom än.
Kram

Svar: Känns inte som om du skulle kunna få de rätta känslorna för honom.. kram
Esmaralda

50 Vecka:

skriven

Hur verkar min kommande vecka bli?

51 Penny:

skriven

Tack för ditt svar! Pussa MG från mig Kram Penny

Svar: Han pussar tillbax :)
Esmaralda

52 Mirre :

skriven

Hej Es,
Ser du mig med någon lite mer seriös sommarflirt denna sommaren?😊 vill ha lite kul haha..
Igår träffade jag F igen, men denna gången på mina vilkor och för att jag ville träffas. Det finns verkligen inget att hämta där haha, det är helt klart ett avslutat kapitel nu.
Känns skönt faktiskt.
Hoppas på att hitta en bättre kille på alla plan🤣😂 kram ☀

53 Mu:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att gifta mig?
Kram

Svar: Japp det kommer du att göra.. kram
Esmaralda

54 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det hålla mellan dem och gå bra mellan dem även när dem flyttat ihop? Skaffar de barn ihop?
Kram

55 Samtal om natten:

skriven

Hej Es.
Hoppas på ditt seende i detta..

Jag har i några år nu vaknat upp mitt i natten i samtal med personer. Inga levande personer. Det är alltid olika människor i olika åldrar. Jag får till mig kön och möjligtvis något karaktärsdrag. I stunden är det naturligt och jag är ofta glad. Alltså inget obehagligt. Jag undrar däremot om jag hallucinerar eller vad som händer? Detta händer ibland flera gånger i veckan och jag har som gott som alltid samtal med dem innan jag vaknar till och de försvinner.

Håller jag på att bli knäpp? Skulle uppskatta vad du fick till dig. Stor kram! 😊

Svar: Nejdå, knäpp är du inte.. jag får en känsla av att det handlar om minnen från dina gamla liv... kram :)
Esmaralda

56 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om mötet med en kärlek kan ske på ett uteställe/krogen? Ser du något om miljön? Och om han kommer ha barn sedan innan?
Kram

57 F:

skriven

Något trevligt på väg in i mitt liv du kan se. Kram

58 Monica:

skriven

Varför skall man sätta gränsen till 18 år för att bli spådd? Det finns omogna 18-åringar och brådmogna 12-åringar. Jag har dåligt erfarenhet av två äldre spåkvinnor. Det var precis som om de hade mörka ockulta krafter men de kunde spå. Tyvärr så gåvan att sia inte alltid är förenligt med etiskt förhållningssätt till klienten. Den ena skuldbelagde mig för att jag var kär i en gift man och förnedrade mig för andra tillkortakommande i mitt liv. Hon var fräck och tog bra betalt. Den andra sa att mitt liv skulle vara kantat av otur och jag skulle misslyckas med allt som studier, arbete och kärlek. Dessutom ville hon att jag skulle köpa en klänning till henne och hon skulle delge mig en hemlighet som jag aldrig fick yppa för då skulle turen i mitt liv gå till spillo. Var det något på den tiden som jag inte klarade av var en hemlighet. Så jag var verkligen inte den rätta personen att säga det till. Tala om härskarteknik. Hon fick ett bra arvode av mig också. Jag var rädd för henne. Hemligheten hon hade att förtälja mig ville jag aldrig ha reda på. Men hon hade rätt i att mitt liv blev ett misslyckande. I dag lever jag på sjukpension bland annat p g a psykiska problem och min ekonomi klarar jag. Var utfattig i flera år p g a sociala fobier och dålig självkänsla som gjorde att jag inte sökte arbete. Sensmoralen att spåkvinnor kan vara mycket farliga och missbruka sin makt trots att de har förmågan att spå. Det sägs också att man inte skall syssla med anden i glaset. Det finns även onda andar som kan ta sig in i ens hem och orsaka olyckor. Eller vara mycket försiktig. Jag sysslade lite med det när jag var yngre och märkte av vissa vibbar som inte var av denna värld. Det jag förtäljer dig om hemligheter och otur gör jag med risk om att hennes makt över mig inte är bruten. Men jag tar den risken.

Svar: Jag känner att jag vill ha en gräns och är man gammal nog för att få rösta och gifta sig så kan man också få spå sig hos mig. Dessutom har barn mer möjligheter att påverka sin framtid genom de val de gör. Det är verkligen beklagligt att du råkat ut riktiga utpressare, kram
Esmaralda

59 Kitty:

skriven

Hej Es

Hur blir min närmsta framtid..någon speciell händelse för mig snart?
kram:)

60 Hg:

skriven

Hej!
Nu när jag kommer bo i sthlm, kommer jag möta min soulmate där?
Kram!

61 F:

skriven

Hur ser min livsväg ut?

62 Erika:

skriven

Hej! Tror du resan till Rhodos i sommar blir bra?

Svar: Ja det känns som om det blir bra.. kram
Esmaralda

63 Undris?:

skriven

Hej Es

Ser du något spännande kul som händer mig snart?
kram

64 Boudica:

skriven

Härligt med besök från andra sidan, önskar att jag kunde se mina besökare också, inte bara "känna av" dem.
Men kanske en vacker dag? ;)

Här var det jag som besökte de döda idag ;)
Mors födelsedag, nånting drog mig till kyrkogården igår när jag passerade förbi, då fick jag även insikten att det var hennes födelsedag idag. Så det blev ett besök även idag, denna gång med en liten växt. Blir möjligen ett ljus tänt här hemma för henne ikväll.
Jag önskade lite hjälp med en sak, men om hon kan/vill hjälpa mig med det får vi se ;)

Här har det annars städats i lägenheten på flera plan, känns lite lättare.
Men denna ångest som infinner sig på söndagarna finns kvar, ja, ja jag får kämpa vidare med mig själv.

Här ska tränas nu, och ätas sen redo att plågas åter en vecka till nästa helg! Med ett litet avbrott på torsdag med skoj. Förhoppningsvis.

KRAM!

Svar: Din mor försöker alltid hjälpa dig på alla sätt hon kan förmågan är ju alltid begränsad mellan våra två världar. Kram :)
Esmaralda

65 Mom:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad ser du om min nästkommande kärlek? Kan jag veta vem det är? Har han barn sedan innan? Ser du något annat vad som helst?
Kram

66 HuldaMaräng:

skriven

Hej!
Det är roligt att läsa om både spöken och djurpratare. Hemmavid har jag en son som tidigare umgicks med några farbröder bara han såg. En gång undrade han varför den underligt klädde mannen gick genom hästhagen. Jag for ut med bara morgonrock och foppatofflor i vintern, rädd för att det var en hästskärare men det fanns ingen där. Ingen! Sonen tyckte inte alls det var lika konstigt som jag :D
Stor kram!

Svar: Vilken tur att det bara var ett spöke !!! Kram :)
Esmaralda

67 Lollo:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur troligt ser det ut att jag fått ett till barn och är i ”rätt” relation inom två år? Hur ser chanserna ut att jag är tvåbarnsmamma inom 2 år?
Kram

68 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Är jag förlovad inom 1-3 år?
Kram

Svar: Ja det kan du vara.. kram
Esmaralda

69 A:

skriven

Hej Es

Vem är min nästa kärlek?
kram

70 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser möjligheterna ut för mig att jag får två till biologiska barn?
Kram

71 Fiffi:

skriven

Roliga ämnen du tar upp!! Alltid lika bjussig :)

Jag har en fråga. Något i kärlek på ingång? Längtar efter något instinktivt pirrigt. Så länge sedan sist och alltid taskig tajming.

Stora kramen!! 💕

72 Helen:

skriven

Ibland flyter för många tankar om det ena o det andra genom huvudet. Ibland för att man skall lära sig något av det, ibland för att man inte har bättre koll över sig själv. Man kanske bara borde säga stopp till tankarna. En ärlig fråga till dig, skulle det ge mina tankar o mina kära något av att göra en sittning via mail med dig. Känns fel att fråga, men litar på dig vännen. Eller är det kanske ett önsketänk att bara för att du ger råd så löser sig allt i tankar o förhållande. Flummigt, ja.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: