De dåliga dagarna....

Allting är okey…nåja.. så gott som allting

Man får lov att ha dåliga dagar & tycka att hela livet suger.. man får avundas andra deras perfekta liv ( som man tror de har)  och man får  lov att ta en godisdag och vältra sig i socker.  Man får lov att vara avundsjuk och missunnsam och sur.

 

Man får också lov att gå all in och hata sina issues oavsett det handlar om övervikt, fobier, allergier, ensamhet eller rynkor.   Man får lov att  gosa in sig i offerkoftan… en liten stund i alla fall.

 

Den som alltid är klok och gör de perfekta valen 24/7 … har nog störst issues av oss alla !!

Ibland får man dyka med huvudet före i skiten… och stanna där ett tag… huvudsaken att man sen tar ett krafttag och lyfter sig själv i kragen.. och spårar in på mer  kreativa vägar !!

Tycker jag !!

 

 

Kram & kärlek

 

P.s. Åsså tog jag mej överraskande en rejäl sovmorgon igår.... shopping & festa tar på krafterna...

1 Ullegull:

skriven

Är så rädd att bli som min mamma; offerkoftan på jämt. Därför har jag valt att se mer positivt på saker, men ibland tillåter jag mig att vara riktigt sur, grinig, gnällig. Men bara under en begränsad tid för i de känslorna vill jag inte fastna!

Ser du något om nytt arbete? Är bytet långt bort tidsmässigt? Omorganisationen är tuff och jag orkar inte (vill inte!) vara kvar i den roll jag har nu. Har sökt ett nytt jobb inom samma organisation och funderar även på att söka en chefstjänst där. Är det någon idé eller finns mitt nya jobb i en annan verksamhet?

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag få var med på mässan och kommer det var något fördelar för mig?

3 Sus:

skriven

Hej
Så är de....
Gäller att rycka upp sig...
Tråååkigt...
Hur får jag till något kul...
Love sus

4 PiaS:

skriven

Hej Es,

Å, vad skönt att läsa det du skrev idag. Håller med dig precis i det. Tror det behövs och kanske är lite bra också att vara ”nere i sörjan”, men sedan får en ta sig upp igen.

Undrar om du ser något med mitt jobb och hur jag ska tackla en uppgift som jag och mina chefer ser lite olika på?

Ha en skön tisdag!
Kram 🤗
PiaS

Svar: Prata dig samman lite mer med cheferna... och hitta en väg som du känner är okey.. kram
Esmaralda

5 Marie:

skriven

Äntligen tagit mig i kragen och sökt ett nytt jobb - och blivit kallad på gruppintervju på torsdag. Känner blandade känslor ena delen av mig tycker, åh spännande och andra att jag har det allt bekvämt på det gamla. Ska iaf gå dit och få en känsla av vad jag tycker..
Ha en fin dag😀

6 <3:

skriven

Godmorgon kära Es. En sovmorgon var du så värd.
Måste få fråga igen. Behöver jag känna oro med taxichauffören i gula taxin att han kommer söka upp mig och göra något dumt. Blev rädd av hans gränslösa betende.
Kram


Svar: Han verkar vara intensiv och omöjlig i stunden men jag ser ingenting hotfullt framöver.. kram
Esmaralda

7 Snippan:

skriven

Hej Esmaralda
Javisst får man ha dåliga dagar, de blir lite träligt med de som 24/7 älskar livet. Inte så att man ska gå runt och vara en sur en det blir ju inte bra det heller. Men att ibland tycka livet är skit känns ganska naturligt.. tycker jag.

I mitt läge är det bäst att ligga lågt och bara invänta det som sker?Finns chansen... att jag bygger framtiden tillsammans med honom mellan han och mig?
Kram



8 Michaela:

skriven

Håller med dig till 100%!

Rejäla mardrömmar i natt. Har flytt. Folk har blivit mördade. Mamma dejtade tom en av mördarna. Kusiner som jag inte träffat på 20 år dök upp. Snurrigt värre!

Personen svarar inte på varken sms eller tele och jag vet inte varför. Vad skall jag göra? Vill ha mina saker. Kram och pussar till MG!

Svar: Gå dit och knacka på...kram :)
Esmaralda

9 Tildis:

skriven

Hej Es! Hoppas du hade en bra vistelse i Ullared :) Själv har jag super mycket just nu. Mycket är roligt men jag känner att det är svårt att fokusera på vad jag ska lägga mest krut. Hoppas det lugnar ner sig så småningom.

En fråga, vad behöver jag tänka på under uttagningen nästa vecka? Kram

Svar: Att du känner ditt eget inre lugn, det är viktigt.. och att du har fokus.. kram
Esmaralda

10 Nh:

skriven

Dessa ord beskriver livet, alla har vi våra bättre och sämre dagar, annars ljuger man, ingen är perfekt!!
Händer det något roligt till helgen, flirt? Kram

11 Zita:

skriven

Hej! Esmralda Tror du att min dotter kommer at trivas i sin lägenhet!som hon får hyra i Stocholm Bromma kram ? 🙂

Svar: Ja det tror jag.. inte 100% men det blir okey... kanske springer hon på min son där.. han bor i Bromma sen några år tillbaka! Kram :)
Esmaralda

12 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag började dagen med att läsa ett beslut ifrån Försäkringskassan. Jag fattade ingenting. Jag är inte så bra på FK-svenska. Det finns två alternativ till vad meddelandet kan betyda.
Alternativ 1 : Hej Therese! Vi är ledsna att vi betalade ut för mycket pengar i januari och att vi måste justera det genom att minska din utbetalning i februari. Hoppas det inte orsakade för mycket besvär.Kram FK.
Eller
Alternativ 2: Hej Therese! Vi här på FK har tyvärr gjort en dundertabbe i våra beräkningar. Enligt den mystiska paragraf 5 borde du inte fått mer än 12kr per dag från och med oktober. Det innebär att vi inom en snar framtid kommer att skicka ett inbetalningskort till dig där du ombeds tillbaka en saftig summa pengar. Hoppas inte att detta orsakar för mycket besvär. Vi är verkligen hemskt ledsna och du kan överklaga beslutet om du tycker att det känns för vidrigt. Kram FK.

Jag hoppas på alternativ 1. Skönt med en rejäl adrenalinkick så här på morgonen 😨.
Kram ThereseC

Svar: Måste ju vara alt 1 !! FK skulle nämligen aldrig erkänna om de gör en dundertabbe !! Kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Absolut att livet är skit, nu o då : D. Mänskligt, antar jag. O solen skiner ju alltid, om än ovanför molnen då ;). Sovmorgon, aah så skönt, skulle jag också vilja ha..

Drömde om gamla kläder som hängde i en stor garderob, de flesta alltför små men en lyckades jag få på mig. Ska jag återgå till något gammalt i mitt liv? Kysstes också med kompisens man, börjar tydligen vara desperat ;). Behöver träffa karln, nu..

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ha ha ha, ja den där kyssen är nog faktiskt tecken på att det är dags att träffa mannen i ditt liv nu... definitivt.. kram :)
Esmaralda

14 Skrållann:

skriven

Hej!
Helt ok att offerkoftan åker på någon gång ibland, bara man är medveten om den och snabbt tar av sig den. Ytterligare en sak många av oss borde öva på.
På torsdag kommer äntligen annonsen om min fest ut i tidningen. Ser det ut att vara många som vill komma? Vore ju pinsamt om man ställer till med värsta festen och så är det ingen som kommer🤔

Kram❤

Svar: Visst kommer det folk :) Kram
Esmaralda

15 Dunegull:

skriven

Börjar han se sig om efter ngn annan?

16 Browallia:

skriven

Tack o lov för att det är tillåtet med tanke på alla skitdagar jag haft speciellt det senaste året. I förra veckan fick jag beskedet att jag har högt blodtryck och måste äta medicin mot det. Så nu är det slut med att äta lakris på ett tag och jag måste komma igång att träna och gå ner i vikt. That's life! Jag VÄLJER att se mina skitdagar som något jag måste gå igenom för att komma vidare i livet och att de för något gott med sig även om jag inte kan se vad när jag sitter mitt i skiten.
♡ I tacksamhet ♡

Svar: Är i samma sits som du... och lakrits som är så galet gott ! Du grejar det som behövs... och du är tillräckligt envis.. kram :)
Esmaralda

17 Pia1:

skriven

Så skönt att läsa att man får 😂 fast egentligen har jag alltid gjort så, mensvecka är bittervecka. Sen går det över. Men jag är för alltid missunsam mot de som blåst och lurat mig, vill verkligen inte de ska få ut något av stölden. Låg för att jag inte fick ny chans på sjukpenning och därmed inte råd att ha bil, kan inte ens handla mat utan. Och så är det så jävla mycket snö jämt så vad ska man med bil till, kan inte skotta så den skulle ju stå fast på gården. Sådär ja 😅 apropå något annat, sonen ser en skugga röra sig i huset då och då och han är inte rädd. Är det någon på riktigt? Förmågan har han ju men svårt att avgöra.

Svar: Klart man ska vara missunnsam mot de som luras.. alltid !! Mot sånt finns inga ursäkter. Ibland ser sonen på riktigt och ibland inte, den här gången kan jag inte avgöra.... kram
Esmaralda

18 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Klart du måste ta sovmorgon efter den helgen.
Dåliga dagar har jag nu och jag ser ingen ljusning. Jo vissa ögonblick kan kännas bättre men så tänker jag igen och faller tillbaka. Den glada person jag är blåste bort. Har nog aldrig varit så ledsen med jobbet innan, såg fram mot denna förändring och nu är allt bara nattsvart. Det lilla positiva du såg i slutet av veckan har det med jobbet att göra Es?

Svar: Det kan jag inte lova men kring jobbet kommer något bra.. blir det inte nu direkt så blir det ganska snart.. kram
Esmaralda

19 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon 😊 💕
Kärlek till dig alla på bloggen och MG så klart..
☀ finns på bergstopparna.. Bara att åka dit.. Magiska backar och i morgon ska jag rida på tur.. 💕

Jag håller med dig om att vissa dagar i livet inte är lika roliga som andra..
Jag har nu en häftig träningsvärk.. Men den har jag fått genom skratt skidåkning och långa promenader..
Kärlek till mina celler mediterar jag på..
Önskar alla på bloggen en fin vardag med glädje i.. Kärlek till MG och dig..

Jag vet att jag har rymt lite men kommer hem med energi.. Och då ska jag ta tag i mina projekt..
Viktigt är att börja jobba.. Och min kropp blir starkare för var dag..även hjärnan har börjat komma ihåg.. Det som förut var blankt.. 💕
Bara lycka..

Svar: Ja, det här är bästa rekreationen för dig...aktivitet och mental vila... det behövde du ! och det var dig så väl unnat...! Kram :)
Esmaralda

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Skönt när man kan ta sovmorgon <3

Här har jag varit uppe med tuppen...katten Maja tyckte att det regnade för mycket för att ta kattluckan och med ett jamande värdigt ett lejon krävde att bli utsläppt på framsidan kl 06...
sen...
la jag mig igen ;-)

Nu invänta miljöinspektör och regnet fortsätter strila kallt

Kram Anki med flock

Svar: Det där att lägga sig igen är de skönaste som finns :) kram på er alla:)
Esmaralda

21 Mikael:

skriven

Du hade garanterat en kortare, eller längre, helg än mig så nu är jag avis på dig :)

Man kan man göra som den här tjejen och göra en film om när man dykt ner i skiten.

https://www.svtplay.se/video/17263702/en-framling-flyttar-in

Kram
Mikael

Svar: Tack för det filmtipset.. den ska jag se ikväll !! Kram :)
Esmaralda

22 åsa:

skriven

Hej E!

Jag ska till Gbg över dagen o så funkar inte mobilen hjälp. återupptar står det o rullar ? försöker få hjälp via datorn . puh. varför idag ??? håller på att få tag i en kompis m inget hört. bara jag inte måste köpa ny. jag har 100 kr att leva på nu hjälp o be att den ska komma tillbaka igen . Jag o teknik!!! kram Åsa

23 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att hon kommer att följa med på resan?
Kram

24 Snipp:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ska jag bete mig för att ha bäst chans med honom? Bara ligga lågt och invänta det som sker? Eller måste jag vara lite på och ta för mig?
Finns chansen... att jag bygger framtiden tillsammans med honom mellan han och mig?
Kram

25 Vv❤:

skriven

Hej bästa Esmaralda💖

Nu har jag försökt och säga till ardi att jag vill inte att han ska se mig som en kompis inte alls faktiskt.


Es, varför gillar han vårt prat och kommer han hämta mig snart ellr blir det att han stannar här hos mig?

Kram 💖💖💖💖💖

Svar: Räkna med att det kan bli komplicerat... du bör nog inte tro på allt han säger... men det vet du nog.. kram :)
Esmaralda

26 Kristin :

skriven

Ja, vi alle har våre tunge dager, kjære Esmaralda.
Man må føle tristhet for å kunne vite hva glede er.
Men det er ikke godt når alt kjennes tungt. Desto større blir gleden når trykket letter.
Jeg ønsker alle en dag fyllt med glede.
Kram ♥

Svar: Massa glädje och stor kram till dig också :)
Esmaralda

27 Smulan..:

skriven

Skönt med sovmorgon.
Kommer det att dyka upp ett nytt jobb att söka innan sommaren?

28 Madeleine :

skriven

Idag har jag en riktig dålig dag. Det ösregnar och jag valde att ta buss istället för att cykla men fick ändå cykla ner och lämna min dotter vilket gjorde att jag blev jätte blöt. Hem och byta kläder, ta bussen som kör som en snigel vilket gör att jag missar tåget och blir sen till skolan. Råkade ta ut min dåliga humör på min dotter och nu har jag sån ångest över att jag blev arg.
Tycker inte jag har varit den bästa mamma på sistone men har mått så dåligt.

Nu är jag rädd att hon inte ska känna att hon inte får en bra uppväxt och att hon tycker jag är en dålig mamma.vill att hon ska få det bättre än mig men känner att jag inte har någon energi ibland.


Ha en bra dag!

Svar: Ibland blir det fel.. och det inser du när det händer. vilket betyder allt... du har insikt och du är en jättebra mamma.. din dotter har det så bra.. oroa dig inte.. kram :)
Esmaralda

29 Anna.L:

skriven

Hej! Jag är positiv och optimist, men visst har även jag sämre dagar. Det känns jobbigt men förstår att det måste man få ha. Utan att känna dåligt samvete. Vissa saker kan man inte styra som långvarig influensa, förkylningar och tarmsjukdom som jag haft problem med på sistone.
Men vill bara få energin tillbaka och kunna jobba med skolarbetet på samma sätt som förr. Ser du bättre tider? Något positivt på intåg?

Kram

30 Temperamentsfull blondin:

skriven

Gosa ner sig i offerkoftan är härligt ibland.

Men där gillar jag dina spådomar, Es! Som inte daltar utan säger precis så som det är. Att livet väntar när man borstar av sig, tar ansvar och börjar blicka framåt.

Var med om en obehaglig händelse i helgen. Kände mig förföljd. Skrämde jag upp mig själv? Skulle uppskatta vad du såg.

Kram från fortfarande lite skärrad blondin ❤️


Svar: Ja det var otäckt och nog var du förföljd... du tog dig ur det och det ska du vara glad över !! Nu ser jag ingen fara mer.. kram :)
Esmaralda

31 Helena Ir:

skriven

Ett väldigt viktigt tema..för där är vi alla ibland..
Ytterligare en sak som ju hör livet till!
Det går upp och det går ner..

Jag är lite avstängd just..men samtidigt så börjar jag
ha planer igen..låter lite konstigt..jag är ändå på G ..

Vad tror du om den lägenheten som dottern är intresserad av?
Banken gör tummen upp..blir den hennes?

Sovmorgon,det borde alla få ha! Det borde föras in i almanackan..precis som kanelbullens dag..och allt annat..så varför inte "Sovmorgonens dag!"

Have a nice day!

Kram :)

Svar: Ja det finns en god chans att lägenheten blir dotterns... sovmorgonens dag låter mysigt.. särskilt om det är en måndag :) Kram
Esmaralda

32 Anna.L:

skriven

Har två frågor ifall du ser något. :)

Sökte ett film jobb via mail för ett tag sedan. Ser du om jag behöver skämmas gällande min presentation?

Sedan vad ser du gällande I.N?
Vad tycker han om mig...
Skulle han möjligtvis vilja ha mer kontakt.
Kramar!

33 Frida:

skriven

Hej!

Händer det nåt kul och intressant i mitt liv snart? Känns som att jag har tagit ett kliv bakåt. Jag är rastlös!!!

Kram

Svar: Det kommer, det kommer...ha lite is i magen bara.. kram
Esmaralda

34 Linnean 🌸:

skriven

Tusen Tack, för dina ord i går! De fick mig att begrunda situationen och inte vara så misstänksam. Nu är jag redan gladare! Och tacksam!! Du satte huvudet på spiken med att jag blir lugnare glad nu. Allt är liksom avtrubbat och långsamt i mig pga att jag mår så konstigt nu så jag är väl lite chockad över mina egna reaktioner som fått mig att gala och dansa runt tidigare. När det strös guld över en ska man ju jubla, tycker jag. Men det kommer nog! 😀
Angående dagens inlägg så är det såå sant! Och känslan när man kravlar upp igen är såå skön! För att inte tala om när man kan se tillbaka och man har klarat skiten! 👍
Packat upp alla kassar än? 😉 Ha en härlig
dag!! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja,, känslan som kommer efteråt... när man kan se solen igen.. den är stor !! Japp.. kassarna är upplockade och MG har nogsamt strimlat dem en efter en för den här gången var det papperskassar... kram :)
Esmaralda

35 Michaela:

skriven

Svar på ditt svar :) Kan inte gå och knacka på. Ligger 40 mil härifrån :) Kram

Svar: ajaj.. då får du fundera ut andra vägar att komma i kontakt.. ge dig inte.. kram
Esmaralda

36 Erika.F:

skriven

Skräpdagar eller skitdagar det går att göra olika benämningar på det där. Idag är det mindre bra med mig. Det gör liksom ont att jag knappt kan gå. Ett diskbråck gör sitt och muskeln i vaden i vänstra benet gör fruktansvärt ont. Satte upp en hylla i sönadags och stod på tå trots min längd för att se lite bättre, det skulle jag aldrig gjort. Det fick jag tillbaka med råge. Vet om det där, ändå så glömmer jag snabbt när det inte gär ont, och sedan är det onda framme igen. :)

Livet är uppochner ibland. Kan aldrig var perfekt all the time!

Kram.

Svar: Exakt.. det går fram & tillbaka.. krya nu på dej.. kram :)
Esmaralda

37 Kulla:

skriven

Sovmorgon är du värd.. kämpigt att engagera shoppingochvintarmen😄👌🍾.
Ska ha en härlig tjejfest på lördag.. sen utgång👯‍♀️🍻🥂.. kommer jag att träffa någon? Dax nu💕👍. Kram

38 Shirin:

skriven

Hej fina esmaralda!

Den rätte, hur möts vi, i vilket sammanhang ska man ha ögonen extra öppna?

Kramar

39 Tingeling :

skriven

Skönt med sovmorgon!
Det ÄR jobbigt att hålla gång med shopping och allt ☺

Jag har dåliga dagar, men inte alls som förut. Och jag reser mig alltid. Har jag alltid gjort. Aldrig tillåtit mig att gräva ner mig helt och hållet. Jag måste igen förespråka yoga och meditation och gå igenom dagen, vad man kunde gjort annorlunda och vad man är tacksam över. Det hjälper. Man blir lugnare.

Fortfarande sjuka här. I dag tänkte jag vi i alla fall skulle gå ut, bara för att köpa pizza, gå en sväng runt huset, så vi får lite luft. Annars händer inte mycket här!

Och regnar gör det. Hellre regn än snö. Vill ha vår!

Ibland har saker och ting flyttats här hemma. Och två gånger när jag och dottern suttit i köket har en kryddburk ramlat ner på golvet. Tillfällighet eller är någon och hälsar på, farmor?

Kram!

40 Mim1:

skriven

Hej!

Jag har inte en eller två dåliga dagar alla dagar är dåliga i min värld. Försöker att intala mig att det finns alltid någon som har det värre man ska inte klaga. Hoppas bara att det blir bättre snart att jobb och flytt blir av.

kram

Svar: Ja det kommer ju jobb och det kommer flytt och det innebär att du får mer glädje i livet.. kram
Esmaralda

41 Signe👙:

skriven

Skönt med sovmorgon
Vill träffa en kärlek snart eller nu vill ha vår och värme också
Signe👙

42 Smöla:

skriven

Jag har verkligen issues!! Snälla hjälp mej ur det här. Mitt ex är så besviken på mig och de förstår jag.. kommer vi gå skilda vägar eller vad händer??

Svar: Prata med varann.. försök lösa.. det blir inte lätt men det ljusnar allt eftersom.. kram
Esmaralda

43 <3:

skriven

Hej kära Es, var en skitdag igår men hoppas att det blir bättre idag och att jag kommer upp ur sängen för nacken. Tänkte pigga upp mig och väninnorna med en mysig bio. Tårtgeneralen med Micke P. Man känner knappt igen honom i filmen. Inte någon snygg varning kanske just men vill se den ändå. Inte varit någon bio jag vela se sen Solsidan och All inclusive. Hur ser chanserna ut att jag kommer packa rosa väskan och åka iväg på äventyret på lördag ?
Kram
<3 <3 <3

44 Yvonne (gammal kund):

skriven

Jag kollade på Mikaels filmtips! Verkligen värd att se!

Ha en bra dag alla på bloggen!

Kram

Yvonne

Svar: Jag tog en paus och kollade filmen jag också.... så himla bra !! Rekommenderas ! Kram :)
Esmaralda

45 Maja:

skriven

Så är det! Tycker att väldigt många lever näst intill perfekta liv (jag tror inte, jag vet)....tror jag i alla fall.

Jag tänker hit och dit och upp och ner etc...ja jag gör inget annat. Går i en dvala och ständigt okoncentrerad. Just för jag vet inte...

Ser du något positivt komma in i mitt liv snart?

Svar: Ja du kommer fatta ett tydligt och medvetet beslut snart och detta blir första stora klivet mot något riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

46 Skorpan:

skriven

Ja suck, hur långt borta är karln?
Kan tillägga att kompisens karl nog är trevlig, men att kyssas med honom, näe..
Kram Skorpan

Svar: :) Nej, den drömmen handlade bara om lite frustration... det kommer andra att kyssas med :) kram
Esmaralda

47 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej Es!
Tusen tack för ditt svar igår! ☺️ Hahaha goa lilla MG! Då förstår jag att han blev glad - inte bara glad att matte har kommit hem utan hon hade en present med sig oxå. Kan riktigt se framför mig hur glad han blev. 😂☺️ Vad skönt att Londonresan kommer gå bra! Då kan man andas ut. Med tanke på alla händelser i London förra året har man varit lite orolig. Men nu kan jag lägga dom tankarna åt sidan och se fram emot resan istället. 😄 Lite skönt att veta jag inte inbillade mig gällande kusinerna. Vet ju inte exakt vad dom är avundsjuka på då de känns som om dom har allt. Men men ... där ser man.

Gällande dagens inlägg, varför tog du en bild på mig och la in? Hahaha nä skoja bara. Men den där fågel som klagar över varför den föddes för påminner om mig när jag har mina downs. Fick mig ett gott skratt när jag såg den. 😂😂😂 Jag är glad att man får vara avundsjuk på andras perfekta liv. För det är jag. Antar att jag känner så för att jag längtar tills jag har det själv. Det vill säga att det jag blir avundsjuk på är att ha en egen familj. Jag vet att det kommer men kan ändå inte låta bli att bli avundsjuk. Sen spelar det ingen roll hur alla andras familjer är utan känner bara att jag längtar efter att själv bli mamma och på något sätt känner paniken komma ... bara 6 år kvar sen är jag 40 år!!!! (Paniiiiiiik!!!!!) Å den där tjocka goa lilla fågeln i buren har faktiskt rätt "Sometimes, ... life really sucks!" Men inte alltid. Det är väl skönt att livet inte alltid är en dans på rosor, för då märker man inte när något bra sker. Själv försöker jag hitta styrkan att resa mig och hoppas det kommer snart.

Jag hoppas du och goa lilla MG får en bra dag och du gjorde verkligen rätt i att ta en sovmorgon! Man måste ta hand om sig!
Kramar Zoey 💕

Svar: Ja, den rätta styrkan kommer.. och i stora mått... så mycket kommer vända i ditt liv.. kram från mej och puss från MG :)
Esmaralda

48 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Ja vem vet! 😂 Tror du sonen min kommer trivas med sitt nya jobb? Kram 😃

Svar: Kanske inget drömjobb, det kommer senare men detta blir helt okey så länge... kram :)
Esmaralda

49 Smulan..:

skriven

Känner mig helt orkeslös. Borde jag dra i bromsen och vila ett par dagar?

Svar: Ja dels vila och dels planera något skoj.. kram
Esmaralda

50 Ht:

skriven

Hej!
Hur ser mitt liv framöver?
Kram!

51 Lainen:

skriven

Hej Es,
Kan du se om jag får någon av de lägenheter jag har sökt? Och ser du när jag får/kan flytta?
Är i kris då jag nu bor med en galning för närvarande som dränerar mig på alla krafter.
Kram

Svar: Du har god chans till en av lägenheterna och blir det inte så.. då kommer ganska snart en annan bostad som blir din.. kram
Esmaralda

52 Mannen utan ansikte:

skriven

Es.

Var det min egen fantasi eller hade jag befog för min rädsla mot mannen jag mötte?

Usch. Äts upp av detta. Tänkte på ditt inlägg med varningar för ett tag sedan. Kram...

Svar: Jag kan inte se att han skulle skada dig på något sätt.. obehaglig men inte farlig.. släpp alla varningar.. kram :)
Esmaralda

53 Cecilia:

skriven

Håller med! Allting kan verka tipp topp och det går bra i livet, men ändå känns någonting fel. Då brukar jag bara gråta ut och sätta på en film, känns bra efteråt även om man inte riktigt vet varför man är ledsen.

I helgen åkte jag iväg HELT själv och umgicks med en grupp på 50 personer som rest från hela Sverige. Vi deltog i ett event och det var så kul och jag känner mig stolt som vågade göra detta. Fick även väldigt goda nyheter idag, vilket känns så skönt! En fråga: Hur stor är chansen att han får jobbet? Vill så gärna att det ordnar sig för honom. Kramar

Svar: Härligt och detta är ett tecken på att du ska agera mer på egen hand.. chansen att han får jobbet över runt 70 %.. kram
Esmaralda

54 Hoppas:

skriven

Hej!

Alla mina dagar är dåliga. Blir det bra dagar då jag kan känna glädje och trygghet igen??

Kram

55 Carin:

skriven

Jaa jävlar, brukar tänka ”vem är det de försöker lura??” med perfektionism och ha karaktär att inte hålla på med dåligheter, ständigt vara nyttig, inte äta för mycket eller för lite, osv.
Om man alltid är lycklig så vet man ju inte vad sann lycka och glädje är förrän man är i botten och krälar. DET är den äkta glädjen! Att ta sig över hinder och utmaningar man inte tror sig kunna ta sig igenom, kunna se tillbaka och tänka: Har jag gjort den där omöjliga resan OCH överlevt??
Blev sovmorgon här också för egen del, vaknade med ett ryck, nästan alltid som jag gör strax innan tre på natten. Är illa till mods, och tänder lampan för det känns som att det är fler än jag och katten i sovrummet. Stämmer detta och varför? Hur stänger jag av förmågan att vakna så där?
Ha en fin tisdag!

56 Snipp:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ska jag bete mig för att ha bäst chans med honom? Bara ligga lågt och invänta det som sker? Eller måste jag vara lite på och ta för mig?
Finns chansen... att jag bygger framtiden tillsammans med honom mellan han och mig?
Kram

57 Molly:

skriven

Hej Esmaralda.
Man behöver de dåliga dagarna för att se de bra dagarna. Det gäller att njuta av det som är bra när det väl är bra så man har kraft till de sämre dagarna och händelserna.

Es, finns chansen att han skulle kunna vara beredd att släppa henne för att satsa på mig?
Finns chansen att min framtid blir tillsammans med honom framöver? Kommer han att vilja det?
Kram



58 Undran:

skriven

Hej Es!

Alla talar om hemliga beundrare. Undrar om jag också har en hemlig beundrare någonstans. Eller i alla fall någon som tycker jag är rar?? Fast jag känner mig ful och bedrövlig.

Kran

59 Michaela:

skriven

Nu mina damer och herrar skall ni få höra vad ersättningen för sexuellt ofredande är OM personen döms. Jo hela 5000 kr.
( utsatt under 2 år Det är för kränkningen. "Sveda o värk" måste man ha legat på sjukhus för att få ersättning. Det räcker inte med posttraumatiskt stressyndrom. 8 månaders sjukskrvning och förlorat jobb pga minnen som gör att man inte kunnat fortsätta. Detta är dagens Sverige. Hade ALDRIG anmält om jag vetat detta och nu kan jag inte drar mig ur för då blir jag skyldig till skadestånd. Känns som att rättegången kommer skada mig mer och räknar med att han går fri och att jag inte får någon upprättelse alls. Vet inte hur jag skall orka vidare. Ledsen kram!

Svar: Det är för jävligt.. kort o gott... men du har människorna med dig och deras stöd och beundran och du kommer må bra själv av att du inte backade... kram
Esmaralda

60 Tekla:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag skickade in en arbetsansökan till ett populärt företag i stan och trodde inte de skulle höra av sig. Men det gjorde de! Nu ska jag på intervju och jag har aldrig varit på en anställningsintervju tidigare i mitt liv fast jag är 40+. Går intervjun bra och vad har du för känsla om att jag skulle få jobbet?

Kram

61 Eve:

skriven

Hej, hur kommer resten av året se ut för mig? Kommer det bli bättre i slutet av året för mig?

Eve

62 Milla:

skriven

Jag kan instämma omed dåliga dagar. Ibland noll energi. Hoppas den blir bättre.
Jo, funderar på att söka lärartjänst i klass 1 till hösten men kommer jag att vara i form tills dess tror du så att det blir bra. Har varit låg efter operation o skilsmässa.

Svar: Visst ska du söka.. du behöver att det händer lite nytt i ditt liv nu.. kram
Esmaralda

63 Fanny2:

skriven

Håller verkligen med dig. En sån vecka har jag haft nu. Sjuk sen förra veckan och bara haft så lite energi och så himla tråkigt. När förkylningen är över blir det nya tag. Har märkt att jag gått upp i vikt så det måste jag verkligen göra något åt... Hoppas kreativiteten kommer, tror det skulle göra stor skillnad.

Shopping kan verkligen ta på krafterna om man går så mycket som ni har gjort. Såg att det blev champagne och amarone under vistelsen. Tycker det är värt en sovmorgon att få ha så kul. :)

Nu blir jag tråkig men tror du att han har kommit över mig redan?

Kram

64 Trött:

skriven

Hej!

Känner mig så misslyckad allt jag gör går åt skogen. Varför är det så? Kommer jag att lyckas med något?

Kram

Svar: Klart du gör.. res dig upp, spotta i nävarna och ta nya tag.... det kommer så mycket bättre tider.. kram
Esmaralda

65 The girl:

skriven

Hej Esmaralda.
Känslorna är överväldiga, jag är livrädd samtidigt som jag vill. Men rädd att bli besviken.

Du sa igår att det just nu står och väger. Att det kan bli bra men också slå fel. Kan man se vartåt det bär? Kan det bli framtiden med honom? Eller går han en annan väg? Ser du en flytt för oss tillsammans?
Kram

66 Ork:

skriven

Hej Es

När blir det ljusare?
kram

67 lägenhet🏠s❤s:

skriven

hej Es !! hoppas du kan svara på detta Es!! jag har fått erbjudande av en lägenhet . jag har kollat på den och är förälskad i den lägenheten. och min tur kom fram och jag blev kontaktad men dom kräver lite saker info för hur mycket jag får i månad osv . är chansen stor att jag får lägenheten blir det ett ja !? tackam för ett svar kram

Svar: Chansen är god.. runt 75 %.. kram
Esmaralda

68 Shirin:

skriven

Fina Es, ser du något särskilt kring mitt kärleksliv? Skulle bli otroligt glad isåfall❤️❤️

Kramar

69 Sus:

skriven

Hej
Kom att tänka på att hoppet är det sista som överger en....
Finns det hopp gör mig?
Love sus

Svar: Visst finns det hopp... men du ska ha fokus på dig själv.. andra människor kan du inte påverka men du kan göra egna val som för dig vidare och skapar positivt flöde.. kram :)
Esmaralda

70 Alie:

skriven

Gött med sovmorgon mitt i veckan...
Javisst får man dyka ner i världens avgrund och kräkas om man behöver det, det har vi alla gjort.. dock ett tag sedan jag kände så, och är så glad för att slippa det, för jag har absolut djupdykt, men vänt upp igen.. thank god! Lägger fokus på mig själv och avundas inte andra, utan gläds med andra, det ger mig en boost.

Säger tack till änglarna som hörde mig i styrkan att hjälpa pappa i helgen..( tror dom fanns där)
Något kul på gång snart?
Kram

Svar: Ja nog fanns änglarna där alltid !! Något kul kommer snart... kram
Esmaralda

71 Lisen:

skriven

Tittade på filmen som du rekommenderade Mikael. Det var väldigt bra. Tack för tipset. Fler får gärna del med sig av bra filmer. Kramar.

72 Nattisen:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har lite pirr i kroppen.

Tror du något på förhållande/kärleksfronten är påväg?

Ser du vad han känner för mig ? Finns det en chans att det blir med honom?
Kram

73 Missy:

skriven

Hej Esmaralda

Hur stor är chansen att jag möter kärleken till våren?
kram

74 Pi:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det så att han Fortsätter sin väg framåt med henne?
Kram


75 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Alltid när jag var lite yngre var jag lite förvirrad över var jag skulle bo, där jag skulle landa. Min hemstad är okej, men är inte helt inne på att jag måste bo här. Stockholm var jag inne på ett tag men har mer blivit att jag växt ifrån den tanken. Nu har jag dock ett ställe som jag skulle kunna tänka mig att landa på. Köpa hus där. Men jag flyttar inte dit själv.
Vad tror du? Blir det en flytt till det stället?
Kram

76 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Alltid när jag var lite yngre var jag lite förvirrad över var jag skulle bo, iallafall där jag skulle landa.

Stockholm var jag inne på ett tag men har mer blivit att jag växt ifrån den tanken.

Nu har jag dock ett ställe på hjärnan för första gången som jag känner att jag skulle vilja bosätta mig på och landa. En mer konkret plats. Tidigare har jag inte riktigt vetat alls. Men jag flyttar inte dit själv.
Vad tror du? Blir det en flytt till det här stället? Eller blåser den tanken över?
Kram

77 Ia:

skriven

Hej!
Trevligt med sovmorgon, det skulle även jag behöva men vaknar jämnt för tuppen.

Ja jag kan bara hålla med dig om att man gör allt för sina barn! Förstår inte hur han kan göra så som han gör mot dem. Därför skulle jag vilja veta om deras förhållande kommer att hålla eller..... för barnen vägrar ta kontakt med deras far så länge hon finns med i bilden och jag vill kunna stötta och hjälpa dem till att få kontakt

Kram

78 <3:

skriven

Hej kära Es, var en skitdag igår men hoppas att det blir bättre idag och att jag kommer upp ur sängen för nacken. Tänkte pigga upp mig och väninnorna med en mysig bio. Tårtgeneralen med Micke P. Man känner knappt igen honom i filmen. Inte någon snygg varning kanske just men vill se den ändå. Inte varit någon bio jag vela se sen Solsidan och All inclusive. Hur ser chanserna ut att jag kommer packa rosa väskan och åka iväg på äventyret på lördag ?
Kram
<3 <3 <3

79 Helena Ir:

skriven

Tack! Ja,det kan gå vägen..

Kram :)

80 Provar igen:

skriven


Hej Esmaralda.
Jag har lite pirr i kroppen.

Tror du något på förhållande/kärleksfronten är påväg?

Ser du vad han känner för mig ? Finns det en chans att det blir en satsning på en framtid tillsammans med honom?
Kram

81 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det chans för en framtid tillsammans med honom?
Kram

82 T:

skriven

Har jag växt ifrån min mor? Känns så ibland sen jag fått egna barn...

Svar: Man förändrar sin egen roll i relationerna till föräldrarna när man själv får barn.. ni får försöka hitta ett nytt sätt att umgås och prata med varann.... det kan ta lite tid innan de nya rollerna faller på sin plats.. kram
Esmaralda

83 Shirin:

skriven

Hej fina esmaralda!

Den rätte, hur möts vi, i vilket sammanhang ska man ha ögonen extra öppna?

84 AnnaK :

skriven

Alltså.....min lillebrors kompis dog för några år sen. Ett tag efter hans bortgång drömmer jag att han kommer och hälsar på mig och han är så fin och fräsch och hade något rosa på sig....om det var skjortan eller strumporna. Minns inte riktigt vad han sa men pratade lite allmänt kanske bara. Var han på besök eller var det bara en dröm? Varför till mig isåfall och ville han att jag framför något?

Kram 😊

Svar: När du drömmer blir du ibland mottaglig och han tog helt enkelt vara på tillfället.. han ville bara säga hej och titta till. .kram :)
Esmaralda

85 Evig:

skriven

Kära Es
Det som hände i mitt yrkesliv har utvecklats till något annat. Samtidigt som jag har blivit rentvådd har annat dykt upp som är lika hemskt.
Jag ställer mig frågan är det jag som emellanåt är spontan och obetänksam eller är detta faktiskt en planerad aktion från andra?

86 F:

skriven

Kan du se varför jag har blivit så glömsk det sista.

Svar: Jag ser någon form av stress runt dig och det kan vara orsaken.. kram
Esmaralda

87 Jag:

skriven

Hej Es

kommer jag bli lycklig

88 Rädd:

skriven

Hej E!

Projektet jag sagt ja till som ska va klart om en månad ser du om det kommer gå bra? Eller är det för kort tid för att vara genomförbart?

Kram och kärlek

Svar: Har du fokus och går in för det - så kommer det att gå bra.. kram
Esmaralda

89 LO:

skriven

Hej Esmaralda.
Fortsätter han sin väg tillsammans med henne?
Kommer hon att följa med på resan?
Kramar

90 Liten:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han veta och tro på allvar att jag vill att det blir vi igen?
Finns det någon möjlighet för oss att vi hittar tillbaka till varandra?
Kram

91 Madeleine:

skriven

Tack så jättemycket för ditt svar!
jag blev så glad och kan känna mig lugn och sluta oroa mig så mycket.

Kram

92 Agnes:

skriven

Blir mest trött på att alltid hamna i någon form av "tävling" i VEM som nu mår sämst...så jag bukar i regel hålla skiten för mig själv...för det finns ju ALLTID någon som minsann mår ngr skopor ännu sämre än vad nu jag gör...kanske ngt som hänger kvar sedan min mor fanns i livet...är ju från barnsben uppfostrad med att OM det är ngn som har rätt att må dåligt, så var det min mor...

Så det är väl helt enkelt det som spökar...mitt mående är ingen intresserad av...så det sköter jag själv utan gnäll, haha!

Och inget är gratis...vill jag må bättre, så är det upp till mig...liksom resten av livet...vill jag få det bättre, så är det upp till mig...kanske därför jag pratar högt med mig själv...

Sonen har för tillfället rena, rama kaoslivet...hade han varit kvinna, så hade han det inte varit ngr diskussioner alls om det som hänt o händer...nu är han man som väljer sina barns bästa i alla väder....och det ses inte med blida ögon från samhället...för 2018 så anses det fortfarande att en kvinna har all rätt på sin sida...

Jag anser att en del kvinnor i mångt o mycket utnyttjar ett samhälle som gömmer sig bakom floskler o illusioner...på männens bekostnad...

Många kvinnor tjoar om #Metoo...men ärligt...när kommer männen att få sitt #Metoo...det är 2018 nu...någon som fullt ut tror att en man inte kan råka ut för en kvinna som "agerar som en man"?

Med tanke på vad som nu hänt min son...våga fan involvera mig med en man...och med tanke på det som många skriver om här...våga fan utsätta mig för det.

Min väninna påstår att jag är för kräsen...kanske det...men jag vet vad jag har, o hitintills så har jag endast stött på bottenskrap av karlar...

Och i min släkt så är vi många kvinnor som dött som singlar...då vi helt enkelt inte setts som tillräckligt desperat med att välja vad skit som helst som partner...

Att vara singel betyder att jag slipper en hel del...könssjukdomar, otrohet, skitsnack, dribbel, lögner, stölder, glåpord, etc...för nuförtiden kan ingen intala mig längre vad som ev skulle kunna vara positivt med att vara ägd av en man....

Kram!

Svar: Ja eller hur !! Man delar med sig av sitt mående och genast blir det en tävling. Sånt gillas inte. Enligt mitt förmenande är kvinnor inte ett dugg bättre än män.. det finns olika sorters övergrepp och väldigt fula sådana...som somliga kvinnor ägnar sig åt. Kram :)
Esmaralda

93 Ia:

skriven

Hej!
Trevligt med sovmorgon, det skulle även jag behöva men vaknar jämnt för tuppen.

Ja jag kan bara hålla med dig om att man gör allt för sina barn! Förstår inte hur han kan göra så som han gör mot dem. Därför skulle jag vilja veta om deras förhållande kommer att hålla eller..... för barnen vägrar ta kontakt med deras far så länge hon finns med i bilden och jag vill kunna stötta och hjälpa dem till att få kontakt

Kram

94 Vonsan :

skriven

Hej. Jag brukar samla en del av släkten just till långfredagen. Nu tackade barnens kusin nej och de brukar alltid tycka att det är trevligt. Jag känner mig ledsen och lite undrande.

Svar: Får en känsla av att de har ett bra skäl till att tacka nej.. kram :)
Esmaralda

95 Temperamentsfull blondin:

skriven

Fy. Funderar just på om det var den störda individ som härjat och gett sig på kvinnor här runtomkring.. Oavsett, extremt otäck upplevelse.

Tack fina du för svar! Känns lugnande.

Kram ❤️

Svar: Ja, nu kan du släppa det.. kram :)
Esmaralda

96 L:

skriven

Hej Esmaralda.
Följer hon med på resan?
Trevlig kväll
Kram

97 Helena Ir:

skriven

Mikael,även jag har sett filmen..vilken historia! Tack för tipset!

Kram :)

98 Susanne Amalia :

skriven

Tack för alla goda tankar.. 💕 Cornelis klarade uppkörning gen så nu har han körkort.. 💕 glada hälsningar från backen i Österike...

Svar: Åh vilken glädje.. ge honom en grattiskram från mej :) Kram till dej också & du har verkligen stöttat honom genom detta !!
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: