Hon kliar sig i baken....

 
Den här helgen har varit inplanerad sen länge... vi skulle till vännerna i Göteborg.. de som  funnits där  sedan det glada universitetslivet.. men av det blir ingenting.
 
Den här helgen är det vab... eller snarare vah... vård av hund !!
 
MG är  pigg och glad... småbusig som vanligt och med glimten i ögat och börjar bli sig lik helt och hållet efter traumat på djursjukhuset  men  han äter  ju medicin och får inte busa.
 
Jag tror att den skräckfyllda upplevelsen av att vara instängd i bur med nål i benet..var värre än själva diskbråcket.
 
Han är en känslig själ lille Mannabonne Glenn..
 
I dag blir det hemmamys istället... och mamma kommer på besök i dag o stannar några dagar.. det blir en rolig överraskning för  MG som älskar sin mormor
 
Kram & kärlek
 
1 mt:

skriven

Hej!
Finns en ny tjänst på jobbet som man kan söka..om jag söker får jag den?
Kram!

2 Alie:

skriven

😂😂🤣 oj så fel man kan tolka och höra...
Låter inte helt fel med en hemma myshelg, och besök av din mamma. Men tanke på vädret kanske man ändå ska hålla sig inne o slippa köra.
Killen jag precis börjat chatta med på Tinder, kan han vara något? Fling/dejt? Han bor ju en bit ifrån mig men det behöver ju inte vara ett hinder...
Kram :)

3 Piavia:

skriven

Åh vad skönt att han börjar bli bättre. Alltid hemskt när ens älsklingar är sjuka och mår dåligt. Alltid mysigt när min mamma kommer upp och skämmer bort My också så det är något med mormor som kommer upp o skämmer bort dom så förstår MG.

Min fråga är om T Är han kär i mig och vad är det som gjort att han ändrat sig o beter sig så konstigt. Kommer det lösa sig eller ska jag lägga ner det

4 Skorpan:

skriven

Anslsexinflammation :D, kan hundar ha det? Allt är väl möjligt, då man hör fel...

Hur långe är MG tvungen att hold his horses innan han kan börja sprina o hoppa ihen? Måste kännas förfärligt för honom att inte få vara med överallt!

Här tar vi det också lugnt, inga speciella planer för helgen. Myser som ni, fast vi har inhen mormor på besök som skulle göra oss glada ;). Låter härligt!

Drömde att jag o någon annan skulle byta blod, det var nåt vi båda hade som den andra skulle få av. Sen var vi ett större gänh, studerande, som gick hemåt o där blev vi som gick först påspottade o jag funderade på att hå o släppa luften ur däcken. Hann också slarva bort mina hemnycklar, åka buss.. En märklig rad av selvenser, nåt budskap här?

Sov längre än vanligt, säkert bra, men nu är det dags stt börja göra nåt..
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: På onsdag ska MG på återbesök till doktorn så vi får se vad de säger men medicin ska han äta i en vecka till... jag får inte ihop din dröm till något vettigt tyvärr.. njut av lördagen.. kram :)
Esmaralda

5 Smulan:

skriven

Tråkigt att resan blev inställd hoppas att helgen blir mysig ändå.

Missade att boka resa när det var ett bra erbjudande. Hittar vi ett bra erbjudande om vi väntar lite...

6 Tingeling :

skriven

Haha! Texten högst upp skulle kunnat vara jag, att fatta fel sådär 😁

Stackars lilla gubben, hur länge till måste han vara stilla, tills han får börja leka och hoppa igen? Kan inte vara roligt! Och inte roligt att vara instängd i en bur heller. 😞 man får bara hoppas att alla åtgärder hjälper!

Bra dagar har vi haft jag och dottern ☺ och nu kollar jag lite efter nya utflykter.

Är fortfarande inte säker på hur jag ska göra med att plugga. Jag känner mig redo, jag känner att det är dags att kliva vidare. Samtidigt som jag har så mycket annat jag vill göra också som då kostar pengar. Sen vet jag ju inte 100 % om det är denna utbildning jag vill gå, känns väldigt rätt, men jag har tyckt många saker känts rätt genom åren (4 år bakåt) men så visade det sig att det varit fel. Ska göra en lista tror jag, och se vad jag kommer fram till sen... Har det betydelse för annat om jag pluggar nu eller inte? Hindrar jag annat i livet beroende på vilket val jag gör?

Trevlig lördag!
Här ska nu göras pannkakor till frukost. Det är lite standard på lördagar här ☺

Kram! Och krya på dig MG!

Svar: Du hindrar ingenting genom dina val... gör som du tänker, en lista och jag ser ju att studierna kommer bli positiva... vilken lyx med pannkaksfrukost.. kram :)
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon goaste MG. Vad mysigt att mormor kommer till dig.
Min lilla skrutt förstår dig han blev också instängd i en bur efter sövningen alltför länge. Han avskyr det och dricker inte ens vatten i buren. Nu får ni båda krya på er.
Du bloggade ju igår MG. Vill fråga din matte hur stor chansen ser ut att resan blir av för mig nästa lördag ? 🗺vill M verkligen att jag ska följa med. Känns som ett äventyr till något bra. Han verkar vara en fin kille.
Kram
💖💖💖

Svar: Möjligheten att resan blir av ser ut att ligga runt 60 %.. kram :)
Esmaralda

8 Smulan:

skriven

Tänk att läsning kan bli så roligt när man ser det från någon annans synvinkel :)

Undrar om det blir något seriöst med den här killen ( M ) känns helt otroligt bra. Nästan lite för bra :) Han har verkligen tagit mig med storm!... men jag är livrädd för att bli sårad o längtar ändå så himla mycket efter att få träffa min soulmate...

9 Jennie:

skriven

Hej Es! Ända sedan jag mötte HONOM för många år sedan har jag vetat att jag på något vis hör till hans värld, till den världen. Jag hör hemma där, inte här.

Jag har alltid känt mig fel och felplacerad i min värld. Oftast försöker jag låta bli att tänka på det men ibland blir det så påtagligt att det nästan gör fysiskt ont. Ibland är det så väldigt svårt att leva i denna världen. Det känns svårt att hitta en mening med min värld här, allt känns så meningslöst.

När jag är där kan jag leva, andas.

Jag vill till DEN världen och göra en skillnad, vilken skillnad vet jag ännu inte. Men NÅGOT. En förändring, positiv skillnad.

Kommer jag någonsin att finna min plats, ett ställe som känns hemma, där jag hör till, passar in?

Svar: Du har ju helt klart ett förflutet i tidigare liv just i den delen av världen så det är helt naturligt att du saknar och längtar... du kommer hitta din plats där du trivs och passar in. Det kommer inte enkelt o lätt men det kommer.. kram :)
Esmaralda

10 Michaela:

skriven

Gulle MG! Han behöver lite hemmamys med er och mormor. Ha så mysigt och hälsa mamma!

Hade tänkt skicka "grattis på födelsedagen" till en kille som visat intresse men då det verkar ha svalnat de senaste dagarna så hoppar jag det. Så kan det bli :) Kram!

Svar: Tack :) Ja ibland svalnar det och då är det bra att känn av och inställa sånt man förut tänkt sig göra... du agerar rätt.. kram :)
Esmaralda

11 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha ja stackarn det skulle man ju själv få trauma av att bli instängd i bur. Vad roligt att mormor kommer på besök. Tråkigt att planerna blev inställda den här gången. Men så blir det barn eller hund ibland.

Esmaralda, jag dejtar ju en del, försöker att finna någon det känns rätt med och bygga ett förhållande med som man vill ska bli livslångt. Kommer jag att ha några mer tillfälliga seriösa relationer innan jag möter min livspartner? Eller möts vi så pass inom tiden att det blir ”nästa” relation?
Är det troligt i år eller nästa år?

Kram


Svar: Räkna med att dejta lite fler och känn dig för... den som är rätt kommer även om det kan dröja lite.. kram :)
Esmaralda

12 Gunilla i Oxd :

skriven

Hej MG! ⭐️
Frasse här 🐶 Jag är en Lhasa Apso kille på 6 år. Väldigt envis o tjurskallig ibland tycker min mamma...Men det är bara lögn ..:för själv tycker jag att jag är både snygg o charmig!! 🐾
Tråkigt att du varit sjuk...Hoppas du snart är piggelin igen så du kan lattja m polarna!!! 🐩🐹Jag äter också äcklig medicin..cortison mot klåda...men det går väl an för jag får den alltid i en ostbit..så det är ok!!

Kram på dig kompis o hoppas du snart är bra!! Har klåparn på djursjukhuset sagt hur länge du ska hålla dig still ? Skittråkigt ju att inte på lajja o hoppa!!

Hälsningar från Frasseboy o mamma Gunilla i Oxd💕🌷💕

Svar: MG säger att han älskar Lhasa Apso och det är ju Nettans lille Rufus till häften och de brukar leka och ha jätteroligt ! Puss puss säger MG både till Frasse och Frasses mamma :)
Esmaralda

13 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Det går fler tåg till Göteborg..:-) men det finns bara en MG Lite mysigt är det att vavva när det biter kallt ute ( vård av vovve ;-)

Kallt är det -9 med en blek sol som inte värmer men glädjer med sin närvaro i det fantastiska vinterlandskapet ..Vilket sportlov ungarna har ...Fåglarna kräver lite extra fett så lägg gärna ut egna eller köpta "fettbomber" och glöm inte äpplen och russin till koltrastarna ;-)
Här har jag besök av allt från stjärtmesar till ekorrar på fågelbordet ett billigt naturnöje .

Ha en härlig helg och pussa mycket på MG

Kram Anki med flock

Svar: Vilket härligt gäng fåglar du har.. här är det min vän som grejar allt till fåglarna och han gör det mangrant !! kram :)
Esmaralda

14 EPM:

skriven

Den läsarfrågan är alltid lika kul!😂😂

Skönt att han mår bättre, tufft jobb att få honom att ta det lugnt kan jag gissa.

Ser du om saker kommer hända nu i helgen...?
Kommer nödvändiga samtal tas?

Kram

15 Anki:

skriven


Hej Es
Hoppas du inte misstycker ...delar en länk för att protestera mot licensjakten på Lodjur...kopiera länken öppna skriv på !
Glöm inte bekräfta underskriften i mailen.

Tack <3

www.skrivunder.com/stoppa_den_svenska_licensjakten_pa_lo_2018

Svar: JÄTTEBRA... och jag hoppas att ni alla gör som jag och skriver på ! Kram
Esmaralda

16 Jossan :

skriven

God morgon!

Dags att vakna och upp och städa... ska städa mitt sovrum och hallen... sen dammsuga hela lägenheten. Förra veckan köpte jag en öppenspis. Börjar montera den och så är där en del som har en stor spricka.. såå tråkigt... men fick reklamera och fick en hel! Jätte fin!

Idag blir det 2 pass på gymmet men inget syns.. måste nog börja äta mer... sjukt jobbigt ju... (ska testa inget socker i april) efter det blir det kakkalas och sen pinchos och bio med mina vänner.

Första veckan är avklarad och snart är det dags för lov. Så märkligt!!

Något nytt om kärleken?

Kram




Svar: Ja det kan nog vara så att du behöver äta lite mer och av rätt mat ! Jag ser ingenting detaljerat kring kärleken och men den kommer visa sig.. kram :)
Esmaralda

17 Nervös:

skriven

God morgon!
Nu är det en vecka sen du övertalade mig att gå på en date som blev väldigt lyckad.❤️Mannen stämmer dessutom överens med en spådom som du gjorde för många år sen som jag glömt!🙈
Är det rätt man och kommer vi att fortsätta vår relation? Och kommer vi isf att få barn?
Det känns som att det här är första gången jag faktiskt är riktigt kär!
Så tacksam för ett svar innan jag blir gråhårig över allt grubblande!🙃

Svar: Jag kan inte säga något säkert än... du får helt enkelt leva dig igenom detta och gör det positivt och glatt... du kommer snart veta i vilken riktigt det går.. kram :)
Esmaralda

18 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer det säkert går bra mellan mig och kvinna ifrån igår skicka jag iväg så behöver vi prata lite mer på måndag.

Kommer det blir bra mellan oss... Hur kan det blir för oss i framtiden.

Om det blir bättre?

Gillar hon så mycket mig eller något annat?

Tack

Svar: Det känns som det kommer bli bra... kram
Esmaralda

19 Helena Ir:

skriven

Det är bra att MG börjar bli sig själv igen..för nog måste det varit hemskt att bli placerad i en bur..drogad och allt. Glädjen blir nog stor när mormor kommer..kan han hålla sig från sina glädjeskutt..:)

Jag är riktigt dålig ..det brakade till i ryggen igår..något har hoppat ur lite tokigt..så ont det gör! Kan höra ihop med min sjukdom..
Jag behöver komma till min kiropraktor..nu är det helg..hoppas det blir tidigt nästa vecka. Det blir lugnt här..tar mig ingenstans..

Ha en fin helg med mormor :)
Kram :)

Svar: Ja du får ta hand om dig nu och så till kiropraktorn så snart som möjligt... kram :)
Esmaralda

20 MB:

skriven

Stackars MG 😢 tur att han har en sån snäll husse och matte som tar hand om honom!

Vill tacka för kloka ord om hur vi människor blir hela.

Allt har löst dig på jobbet och jag får äntligen jobba med den bra chefen som behandlar mig med respekt, jag frågade dig några dagar innan lösningen och fick inget svar och jag är på ett sätt tacksam för det, jag blev så glad för det var en helomvändning. Ett hejdå blev ett jobb direkt!

Ha en fantastisk helg fina E !

Kram!

Svar: Vad glad jag blir att det löst sig till det bästa.. kram :)
Esmaralda

21 M.:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du husköp eller ett till barn troligt först för mig?
Kram

22 CA:

skriven

Hej
Bra att MG är på bättringsvägen. Jag har känt hundar av hans ras och vet att dom gillar bus och uppmärksamhet.

Idag är det vernissage, i Göteborg, så synd att du missar detta :o).

Har prövat att bränna lagerblad för det ska vara bra och avslappnande, det stod att torkade lagerblad brinner fort, men inte mina :o), det var mycket svårt att få fart på dessa, brinner väldigt kort stund.
Ha en bra lördag

Svar: Ja, vad får man inte försaka för sina bebisar.. oavsett de har två eller fyra ben ! Kram :)
Esmaralda

23 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Vad skönt att det går rätt håll med MG.😃👌
Tror att min dotter kommer trivas i den bostad som kommer ? Kram😃☀️

24 Liten C:

skriven

Å lille Mannabonne ❤️..
Han behöver sin mamma nu och Det blir fler tillfällen för dig med Göteborg .

En fråga jag vet ju att du oftast inte ser borttappade saker men testar .
Min plånbok försvann i torsdags 😔..
Så ledsen inte bara för alla bank kort och pengar utan även små lappar jag sparat där i och lite bilder ..
ser du om den kommer tillrätta?
Stor kram till dig och Mannabonne ❤️

Svar: Jag hoppas att någon annan här på bloggen kan hjälpa dig att känna in plånboken.. kram :)
Esmaralda

25 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
När det kan dröja lite innan rätt livspartner kommer är det troligt att ske i år eller under nästa år?
Eller kan det till och med dröja längre?
Kram

26 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda slogs spiken i kistan igår för G att han verkligen vill att det ska vara slut en gång för alla ?
Så vi båda går vidare ?
Kram
💖💖💖

27 Helena Ir:

skriven

Tack Esmaralda..:)

Tack för svar Mikael..jag får ta och titta på avsnittet med Joel :)
svårt,om inte orden räcker till..där är inte du !

Kram :)

28 Nettan:

skriven

Önskar er en fin fin helg!

Svar: Detsamma till dej :) kram
Esmaralda

29 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon.. 💕
Ja det där med sex och säck.. Anaksäckar kan ju ställa till det..
Nu närmar det sig..
Skidor yes yes yes... Tänkte köpa ett halsband med Appenzeller figurer på till EllaBella..
Appenzeller hundar kor getter höns och ost finns.. Halsbandet har kor getter och hundfigurer.. Får se om jag hittar..

Nu ska jag göra Charlotterouge.. Efter alla konstens regler.. Förra gången hade jag 10bunkar i köket..
Man kan även fuska.. 🤫 Köpa färdig rulltårta och fromsge på pulver då behöver man ju bara två skålar.. Men det är ju ingen sport..
🤭🤭🤫
Tur att MG är bättre och vad kul att mormor kommer.
Det är ju mysigt..
Mina djur gillar inte min mamma Saga biter henne i fingrarna (nafsar) och EllaBella går in i ett annat rum.. Men annars gillar båda att det kommer besökare.. En del har även med sig godis de är populära.. 💕

På tisdag är det sista gången jag lagar hål hos tandläkaren.. Sedan börjar alla operationer.. 😱 Men det ska väl gå bra
.. Bara det blir klart... Jag är ju tacksam😊😍 att det går att åtgärda..

Jag hoppas att det kommer ett tillfälle snart för dig och Din vänner att träffas det är kul at träffa vänner och surra bort en helg...
Det gör gott i hjärtat.. Och själen.. Glädje och skratt lever man länge på.. Det där smilet som finns kvar är helande... 💕

Önskar dig en fin dag och kväll.. At MG får det bra är det ju ingen tvivel om.. Eftersom mormor kommer..

Slick och stor puss från EllaBella och kram från mig..

Fråga: min mamma är på krigsstigen och han jag delar lägenhet med är svartsjuk.. Jag måste berätta att jag ska åka och även få ihop lite fickpengar det sista är inga problem men resten.. De ser ut som om de ska förinta mig för att jag åker skidor.. Man får inte ha kul.. Det är de som ska ha roligt jag ska vara deras hushållerska och chaufför..
Nu kommer frågan.. KAN DE STOPPA MIG?? Man kan lägga in sig på sjukhus och få vården att ringa mig.. Mannen kan rent fysiskt stora mig.. Måste hitta på ett sätt att komma härifrån..
Men jag tror stenhårt på kärlek och jag sänder kärlek in i deras mörker..
😍





Svar: De halsbanden är jättefina.. jag tittade på sådana när jag och MG var i Österrike ! Du måste snabbt skaffa dig framförhållning.. det känns oroligt omkring dig... ta denna oro på allvar. jag tror att du själv känner den ! Styrkekram
Esmaralda

30 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Tror du det är nära nu😃Med kärleken? Kram☀️

31 Jennifer:

skriven

Hej Esmaralda. Trist med ändring av planer men det viktigaste är att lilla MG blir frisk snart!! Och låter inte helt fel med en myshelg 🙂

Tack för svar Esmaralda, du skrev att det inte är världens bästa idé att åka till Pakistan. Ändå är det just Pakistan som känns som det rätta valet, jag vill så väldigt gärna åka dit. Jag tror att det skulle bli en helt fantastisk upplevelse, skulle undvika alla oroliga platser och vi skulle befinna oss uppe i bergen, i Hunza Valley. Jag har vänner på plats, känner mig inte alls orolig eller rädd.

Är jag bara dum eller galen? Kan det lyckas? Kram, ha en skön helg.

32 Kristin:

skriven

Hehe. Analsekker ja.
Så fort gjort er det å lage de store overskriftene!!

Godt å høre at det går så mye bedre med MG. Han er heldig som bor hos snille mennesker, som gir han førsteprioritet.
Han vil nok få en veldig bra helg.
Kos dere godt alle sammen.
Kram fra Kristin


Svar: Tack :) Nu har mamma kommit och MG blev alldeles till sig och hoppa högt i luften fast han inte fick ! Somligt kan man ju inte stoppa. Ha du också en fin helg.. kram på er alla :)
Esmaralda

33 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Hur stor chans har jag att blir anställd på där jag jobbar nu?
Mvh mojgan

34 Anna E:

skriven

Kan du se ven eller vilka som tar hand om mig fina katt nu? Kram

35 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att möta min tillkommande kärlek under tiden jag är kvar på detta jobb? Eller kommer jag hinna byta innan?
Kram

36 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Hur stor chans har jag att blir anställd på där jag jobbar nu?
Mvh mojgan

37 Jennifer:

skriven

Hej Esmaralda. Trist med ändring av planer men det viktigaste är att lilla MG blir frisk snart!! Och låter inte helt fel med en myshelg 🙂

Tack för svar Esmaralda, du skrev att det inte är världens bästa idé att åka till Pakistan. Ändå är det just Pakistan som känns som det rätta valet, jag vill så väldigt gärna åka dit. Jag tror att det skulle bli en helt fantastisk upplevelse, skulle undvika alla oroliga platser och vi skulle befinna oss uppe i bergen, i Hunza Valley. Jag har vänner på plats, känner mig inte alls orolig eller rädd.

Är jag bara dum eller galen? Kan det lyckas? Kram, ha en skön helg.

Svar: Med öppna ögon o öppet sinne kan det funka.. just med tanke på din resvana i den här delen av världen... men som sagt, den ultimata platsen är det ju inte fast det vet du redan :) Kram :)
Esmaralda

38 Sippan:

skriven

Vad tycker A om mig egentligen? Får ingen kläm på det. Vill gärna veta för att veta hur jag ska gå framåt. Kram

39 Sus:

skriven

Hej
Så kan det vara....
Man går välja det viktiga....
Väljer jag rätt...
Love sus

40 Louise:

skriven

Dags för kakkalas idag. Jag hoppas att vägarna är okej med all snö som kommer nu. Är så glad att det ska bli plusgrader i veckan som kommer.

På måndag ska jag på intervju på min systers gamla förskola där hon gick när hon var liten. Jag har även varit där som vikarie en gång i tiden.
Tar en timme ner med alla bussar.
Ska ringa en annan förskolechef på måndag och se om jag kommer på intervju i någon av dagarna nästa vecka.
Jag har sökt jobb nu i snart två år och fortfarande inte fått något bara kommit på intervju. Borde det inte ljusna för mig snart? Jag vill verkligen ha ett jobb i Lund eller där min syster gick i förskolan.
Jag blir bara irriterad och förbannad att det ska vara så svårt att anställa mig. Jag kommer snart ge upp för varför kämpa när det inte bär frukt?
Jag försöker se allt positivt men det går inte när det blir motgångar hela tiden.
Blir något av jobben jag ska på intervju mina?

Ha en jättefin dag och tacksam för svar. Kramar.

Svar: Jo det bör verkligen ljusna men kan ta en tid till... känns så tungt.. och du är fantastisk som klarar av det... men så är du också stark.. kram :)
Esmaralda

41 Temperamentsfull blondin:

skriven

Underbart att han börjar bli sig lik!

Du får Mannabonne-mysa riktigt ordentligt och ladda för ny helg med gamla vännerna helt enkelt.

Här blir det brunch på stan. Livsfarligt att släppa in mig på bufféer.. Kan inte bete mig.. Testar tjatfrågan om holländaren igen. Kan inte släppa tanken på honom, att tajmingen var så dålig att vi inte hann undersöka vad det var.. Känns så sorgligt. Aldrig känt den starka kemin till någon annan främling. Varför? Vad var ens meningen.. Finns det en chans att denna känsla av attraktion (eller vad det nu var..) aktiveras snart igen?

Kram på er två ❤️

Svar: Ja chansen finns till ny aktivering.. ni kände båda... du får ta initiativ o känna dig för.. kram:)
Esmaralda

42 Fians:

skriven

Hej,
Trist att resan blev inställd men skönt att MG piggnar på sig o får besök av mommo!
Jag undrar om du kan ge lite ljus i frågan om jag blir befordrad eller om du kan se nytt jobb för mig i år?
Ha en härlig helg!
//Fia

Svar: Något händer inom arbetslivet.. något bra... och ganska snart.. kram :)
Esmaralda

43 Skytten:

skriven

Hej!
Det är lika roligt att läsa dina inlägg varje dag, ser alltid fram emot der🤗
Ser du någon förändring i mitt liv inom den närmaste framtiden?

Svar: Vad glad jag blir :) Ja det ser ut som om du fattar ett beslut som ruskar om och som leder till mycket bra.. kram :)
Esmaralda

44 Skorpan:

skriven

Tack detsamma Es!
Här har vi shoppat loss, barnen växer o det behövs nytt. Inte mig emot, köper gärna, önskar bara att det fanns mera cash att köpa för, men kanske med nytt jobb?
Får väl se...
Kram Skorpan

Svar: Nytt jobb kommer ju... och barn som växer.. kostar multum... det minns jag bestämt och jag försöker ju hjälpa där jag kan genom att ge barnbarnen lite kläder då och då :) kram
Esmaralda

45 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Förlåt att jag frågar detta igen, Möter jag troligtvis min tillkommande troligtvis i år eller nästa år? Eller kan det dröja längre?
Kram

Svar: Det kan bli i morgon och det kan bli nästa år - och inom den tiden BÖR du ha mött honom.. kram :)
Esmaralda

46 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Hur stor chans har jag att blir anställd på där jag jobbar nu?
Mvh mojgan

Svar: Runt 60 % chans.. kram
Esmaralda

47 Jessica:

skriven

Hej Es,

ser du om jag kommer lyckas gå ner till min målvikt och få den kroppsform jag vill ha lagom till sommaren?

Kram:)

Svar: Ja om du går in för det och inte ger upp.. kram :)
Esmaralda

48 💕 Zoey 💕:

skriven

Hej igen Es!
Hahaha 😂 oj då, ja det är lätt att höra fel, dock kunde jag inte låta bli att skratta. Jag vill tacka för ditt svar igår men har jag en liten följdfråga; du kunde se jobb och trivsel för mig men ser du möjligtvis om det dröjer mycket länge till innan jag får jobb? Tack återigen i förhand! Kram Zoey 💕

P.S. Hälsa MG att jag förstår han gällande medicinen och ge han en puss på hans goa nos från mig 😘

Svar: Det är omöjligt att se när i tid saker och ting sker.. jag ser att det helt bestämt sker.. sen får du själv försöka påverka tidsmässigt genom att vara aktiv... och MG pussar så glatt tillbaka :)
Esmaralda

49 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han någon gång reflektera mer över sitt val? Eller kommer det kännas solklart hela vägen?
Kram

50 Milla:

skriven

Det där skämtet var riktigt kul. Inte skoj att behöva ställa in. Jag tänkte gå på bio med min "kompis" men jag mötte honom förut och då tror jag, min känsla är den att han varit och handlat alkohol och hans alkoholförbrukning är alldeles för hög så då tänker jag nog ställa in för vi har pratat om det här så många gånger att det inte funkar att dricka av olika anledningar. Tror du han kommer skära ner på sin förbrukning, eller sluta?
Känner mig så hjärntrött av min högkänslighet, måste hantera den på något sätt men hur ska jag göra, blir jättefort trött fast jag vill en massa saker. Är det ngn som har tips, kan t ex den där hampaoljan hjälpa, cbd olja, jag tar liksom in allt och så går hjärnan på högvarv och jag orkar inget och blir till slut depressiv i stället.

Svar: Han kommer skära ner men det lät ta sin tid... jag hoppas att bloggläsare kan ge dig tips !! Kram :)
Esmaralda

51 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han någon gång reflektera mer över sitt val? Eller kommer det kännas solklart hela vägen?
Kram

52 Lillis:

skriven

Fina Mg han behöver dig nu.(Jag är med en känslig själ och tål inte mycket). Han får ha det så mysigt med sin mormor<3

Ser du mig flytta?
kram

Svar: Jag ser dig flytta... och det blir en bra flytt.. var stolt över din känslighet och använd dig av den på ett positivt sätt.. kram :)
Esmaralda

53 Anna.L:

skriven

Haha, åh nej! Så fel det kan bli ibland, men fick mig ett gott skratt.

Chansen att jag och J.B springer på varandra i stan finns, vi bor inte så värst långt ifrån varandra. Men jag blir ledsen av tanken att jag måste vänta på någon annan som får mig att glömma honom. Hur lång tid kan den väntan ta... Jag är så trött på mitt kärleksliv just nu, inget händer.

För helst skulle jag bara vilja få prata med J.B i person och känna ett avslut. Nu är känslorna fortfarande så starka och kärleken till honom själsligt också. Skrev ner mina känslor på papper igår men tårarna rinner okontrollerat. Inte för att jag är ledsen, men det är så mycket känslor gällande honom. I framtiden ser du oss kunna återförenas kärleksmässigt då vi är äldre och mognare? Kanske haft relationer på annat håll men är menade att träffas i detta liv igen om några år?? Kram

54 Anna.L:

skriven

Haha, åh nej! Så fel det kan bli ibland, men fick mig ett gott skratt.

Chansen att jag och J.B springer på varandra i stan finns, vi bor inte så värst långt ifrån varandra. Men jag blir ledsen av tanken att jag måste vänta på någon annan som får mig att glömma honom. Hur lång tid kan den väntan ta... Jag är så trött på mitt kärleksliv just nu, inget händer.

För helst skulle jag bara vilja få prata med J.B i person och känna ett avslut. Nu är känslorna fortfarande så starka och kärleken till honom själsligt också. Skrev ner mina känslor på papper igår men tårarna rinner okontrollerat. Inte för att jag är ledsen, men det är så mycket känslor gällande honom. I framtiden ser du oss kunna återförenas kärleksmässigt då vi är äldre och mognare? Kanske haft relationer på annat håll men är menade att träffas i detta liv igen om några år?? Kram

55 L:

skriven

Bra att MG är på bättringsvägen. Han ser så go ut på bilderna här på bloggen :)

Jag vill att mitt liv ska vara som för ett par år sen. Trivs inte alls med det som är nu. Kommer han tillbaka till mig?

Kram L

Svar: Det känns som om det blir en helt annan som kommer in i ditt liv med buller o bång och stor kärlek... och väldigt mycket glädje.. kram :)
Esmaralda

56 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om det kommer bli bra när B börjar som chef? Kommer jag bli kvar på arbetsplatsen eller kommer det dyka upp ett nytt jobb?

Kram och kärlek.

57 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer vi flytta till huset här brevid?

Kram och kärlek.

58 EE:

skriven

Hoppas MB känner sig bättre snart. Mina katter fick två hus ute idag, att gömma sig i om dom missar att komma in på kvällen. Får se om dom gillar husen... verkar skeptiska just nu.

Es, har börjar fundera över huset. Kanske bättre att ta en rejäl seans om det. Men vacklar i om det är värt att bo så här. Mår jag/vi bra av det. Och hur ställer sig mina föräldrar om jag väljer att sälja? Det är ändå ett löfte att inte sälja utanför familjen, men ingen är intresserad och jag tänker inte sälja till mamma/pappa. Dom har inte råd. Då förvirrad just nu.

Svar: I detta måste du faktiskt tänka på dig själv och inte på omgivningens känslor.. kram :)
Esmaralda

59 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer jag byta till en annan arbetsplats eller blir jag kvar ett tag till?

Kram och kärlek.

60 <3:

skriven

Godkväll kära Es tror du M affärsplan med Kina går i lås ?
Kram

61 Mirre :

skriven

Hoppas det blir bättre för MG, och att han kryar på sig!❤

Väntar fortfarande på J-ört som jag hoppas ska hjälpa mig må lite bättre, idag var en mycket bättre dag än igår och jag antar att man bara har sina positiva och negativa dagar. Och dom negativa gör ju en bara starkare, så känns det, är tacksam över livet idag trots allt jag har som jag "måste" göra med plugget. Det känns motigt men ändå bra, läste lite om min framtida drömutbildning igår och fick tillbaka lite av gnistan. Kanske finns det en chans att jag börjar plugga i Sverige ändå. Drömmen hade varit en kombination av Sverige och något annat varmt land.. Kroatien kanske☀ nu ska jag fortsätta med plugget lite.. Ha en trevlig myskväll!🌸

62 Mikael:

skriven

Helena lr

Haha,orden finns men så ska man ju komma på de också, mycket riktigt så råkade jag ut för samma sak som Joel, dinner, dinner? Vad heter dinner på svenska??

Går du då och då till kiropraktor så kan jag rekommendera yoga, jag behövde kiropraktor efter en mc olycka när jag var ung, men det höll aldrig riktigt, så fort jag gjorde något så var det tillbaka, envis med yoga löste det med korrekt hållning, behövde ingen mer kiropraktor, jag är rätt säker på att Joel inte behöver den där stålgrejen i bröstet, med yoga hade han säkert fixat det, yoga fixade min bröstkorg också, även om det var på samma nivå som Joel.

Kram
Mikael

63 Marabou monstret :

skriven

Vilken osis.. Men Mg mår som en prins i helgen kan jag tänka mig.. 😉

Jo jag fick svaret att kontakta Sven för ett tag sen.. Att något kunde ske.. Säker på att det inte är någon annan som kommer in och ger mig samma härliga känsla? Har redan gjort ett kontaktförsök där.. I höstas. Gick sådär då han var tillsammans med någon.. Kan det ha förändrats kanske.. Hm..

Nu laddas det för Mello.. Slötittar mest.. Men lite mysigt är det allt!

Kram från mig

64 Lillis:

skriven

Tack fina Es för svaret Kram:)

65 Livsturisten:

skriven

Hej hopp. Funderar på om du ser nånting särskilt kring den person som blev tvungen att ställa in dagens möte. Vad som helst... kram o ha en mysig lördagskväll

66 A:

skriven

Woho, jag har äntligen fått ett jobb. Som tandsköterska 🙏🏼 Jag börjar om några veckor o hoppas innerligt att detta kommer bli bra. Sonen blev överlycklig o sa att vi äntligen kan spara till huset vi har möjlighet att överta från min bonusfarfar.
Hoppas verkligen jag kan uppfylla min sons största önskan, det hade varit så perfekt för mig o pojkarna 🙏🏼
Efter nästan 2år av testningar känns det som den sista pusselbiten föll på plats när jag fick ett jobb. Allt känns så bra just nu o jag har börjat se en ljus framtid.
Lärt mig att fokusera på det jag mår bra av, att inte lägga energi på energitjuvar runt mig..
Det enda jag saknar är kontakten jag o min bror hade innan vi rök ihop strax innan jul. Förstår att han saknar mamma lika mycket som jag men jag är orolig för honom. Hoppas vi alla blir en familj igen ✊🏼
Tack för all stöttning 💕
Hoppas MG blir piggare snart!

Kram

67 F:

skriven

Något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

68 Mikael:

skriven

Helena lr

Testade nu på gymmet att köra yogapositionerna som gör samma sak för mig som vad kiropraktorn gör, inte gjort det på länge då jag inte besväras längre, tog 5 min att slappna av och sen koncentrera sig lite så vad det gjort, tog väl 8 min sammanlagt, gick såklart inte på en dag att träna upp tekniken men vill man så går det.

Kram
Mikael




-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: