Jag blev dödad i öknen....

Dagens gästbloggare är: Gunnela

 

Hej och trevlig helg önskar jag alla

Jag heter Gunnela. Jag kommenterar inte ofta men läser alltid bloggen till morgonkaffet

Jag har fått en del personliga seanser genom åren som jag alltid varit mycket nöjd med.  Det extra  roliga i dem är de glimtar jag fått från tidigare liv som  ofta har  fallit på plats med den känsla eller beteende jag har i detta livet.  Det har blivit förklarande.

 

För två år sedan bokade jag telefonregression med Nettan  för första gången.

Hon sa att det kan vara svårt första gången och alla klarar inte att slappna av tillräckligt. Jag har ett ganska stort kontrollbehov och trodde  att det kunde bli svårt.

Jag måste säga att Nettan är lugn och professionell  och detta lugn hjälpte mig.

Jag hade fokus på hennes röst och plötsligt hände det.

Jag befann mig mitt i en öken.

Jag satt till kamel och såg att vi var en lång karavan med kameler och förare som rörde oss sakta framåt.  Jag tittade på mig själv och insåg att jag var man  och att jag var klädd i vitt.

 

 

 

Känslan jag hade var oro och jag visste att vi skulle passera ett pass  där rövare brukade slå  till.

Och så hände också.

Rövarna kom till häst och ringde in oss. Vi försökte kämpa emot och  jag blir huggen i ryggen av en kniv som kastas och  jag faller av min kamel.

När jag ligger i sanden  känner jag blodet runt mig och plötsligt är jag ”död” – och  tillbaka i rummet där jag väljer dörrar. 

 

 

Jag valde en ny dörr att passera igenom och nu så var jag   kvinna och klädd i maskeradkläder  på en stor fest med  andra utklädda människor.

 Men det var ingen vanlig  maskerad för jag insåg snabbt att människorna  bar 1800 tals kläder och maskerna  höll de framför  ansiktet på det tidstypiska sättet och jag var en av dem.

Jag hade en underbar klänning och kände på håret som var konstfullt uppsatt. 

 

 

 

 

Hjärtat slår lite extra och jag spanar efter något och när jag ser mannen blir jag alldeles mjuk och varm inombords.

Han är min kärlek och vi dansar ut på balkongen och kan kysser mig.  Detta liv ville jag inte lämna och jag sög ut så mycket jag kunde från det. Den energi jag fick här kan inte ersättas av något annat och fortfarande hämtar jag energi när jag tänker på detta liv.

 

Till sist tog Nettan  mig tillbaka till rummet med dörrar och jag valde en ny dörr. 

Nu var jag  en hungrig och trött liten pojke.

Min kropp kändes konstig och jag hade fel på ena benet som inte löd mig  så bra.

 Jag gick med foten släpande efter mig till ett litet hus i ett skogsbryn och en gammal kvinna kom ut på förstukvisten och  bredde ut armarna och jag for in i hennes famn.

Mormor, som jag älskade så mycket och var trygg med.

Hon ordnade mat till mig och bäddade till mig på en väggfast bänk och det var så tryggt när jag kröp ner i sängkläderna och jag somnade till hennes röst som sakta nynnade.

Allt annat glömde jag bort.

Den oro jag hade i kroppen från början försvann.

 

 

Nu befann jag mig i  den absoluta tryggheten och också denna känsla tog jag med till nuvarande liv.  Det är vidunderligt som regression kan fungera.

Jag   vill rekommendera regression åt er alla.

För mig blev den  stark och meningsfull och jag kommer göra flera.

Den första regressionen gjorde jag efter ett tips från en bloggläsare, tack Linda .

Jag vill passa på och önska alla en riktigt bra helg.

Kramar från Gunnela

-------------------------------------

 

 

Och då faller det sig naturligt att jag påminner om Nettans erbjudande !

Från den 3 april och en vecka framåt när jag och Nettan är på andlig arbetsresa så har hon extrapris på regressioner via telefon/skype.  Plus extrapris på spådom via telefon.

Och vill du ha BÅDE regression och spådom via telefon så får du rejäl rabatt!

Ring eller maila henne för mer information och tidsbokning:

070 6661570

eller

[email protected]

1 Tingeling:

skriven

Det är så roligt att läsa dessa inlägg, tack för att du delar med dig!

Har aldrig gjort regression däremot har jag sett bilder när jag mediterat. Men nu är det säkert 1-2 år sen jag gjorde det sist. Även sett bilder på healing du brukar ha, men senaste gångerna har jag inte sett några direkt.

Jag tror jag såg tidigare liv en gång. Jag hade fin klänning, bodde i fint hus, hade en underbar man och troligen bra ställt. Det var typ dr quinn tid... Den där serien ni vet... Men ändå var jag inte lycklig. Jag satt på trappan utanför mitt hus och funderade på att dra, jag ville bara därifrån. Vet inte sen hur det blev.

I dag är det lördag och som vanligt blir det pannkaka till frukost. Så det ska jag upp och göra nu! Sen ska vi påskpynta, så det blir lite påsk här då dottern inte är hos mig nästa helg.

Trevlig lördag!

Kram!

Svar: Ja nog var det allt en glimt från ett av dina gamla liv som du såg ! Ja, idag har du pannkaksdag.. mysigt :) Ha en mysig förpåsk nu med dottern :) Kram
Esmaralda

2 <3:

skriven

Tack 🙏att du delar med dig. Fint att du hittat tryggheten.

Tror du min dator går att laga kära Es ? Lämnade in den igår.
Kram

3 Skorpan:

skriven

Åh Gunnelavilken härlig regression du fick vara med om :). Förstår att du vill göra fler regressioner, kanske redan snart då Nettan är ute på resa :).

Sedvanlig lördag med diverse hushållsapparater som låter runtomkring mig :D, inget nytt under min himmel alltså. Fast jag gör ju inget för miraklen heller, för det är väl mig det hänger på, att nåt ska ske?! O kan det snart ske nåt? Tills dess blir det väl att fortsätta med mitt stilla leverne.. Åka bort, men nära till eller längre ut?

Önskar alla en trevlig lördag!
Kram Skorpan

Svar: Man får försöka ta steget mot de mirakel man vill ha....då är chansen stor att universum kommer till hjälp.. åka bort är en bra idé.... gärna längre men finns inte den möjligheten så duger det med nära också.. kram :)
Esmaralda

4 N:

skriven

Hej.
Vilken härlig upplevelse. Har aldrig provat me. Ska nog absolut prova någon gång.

Es, ser det ut som om flytt/studier kommer först? Eller ser en kärlek ut att komma före?
Kram

Svar: Kärleken kommer när du lever ditt liv och är mitt uppe i det men någon exakt ordningsföljd ser jag inte.. kram
Esmaralda

5 Vi:

skriven

Hej Esmaralda💜
Har han mognat? Har vi utvecklats åt olika håll utan att vi vet om det? Gillar han mig?
Kram

6 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag lät Nettan spå mig över telefon förra året och det var fantastiskt. Jag har fått seanser från Esmaralda också och det var flera saker som stämde med det...😊
Inatt har jag drömt en massa. Bland annat att jag pratade med min svärfars hemtjänst i telefon och blev så tråkigt bemött att jag kontaktade chefen och förklarade hur illa bemötande och hur dålig attityd deras anställda hade. Jag ogillar verkligen personer med ett otrevligt bemötande och allra helst när dom jobbar inom vården. Jag har haft bemötande, kommunikation och förhållningssätt som mina hjärtefrågor när jag jobbat i tidigare uppdrag och tycker det är så viktiga frågor. Sedan drömde jag om höns och flera av dom var sjuka och en del även döda. Dom hade ett stort fint hönshus. Jag älskar höns och har höns hos mina föräldrar men det var längesedan jag var där nu så jag vet inte var den drömmen kom
ifrån. Höns och otrevligt bemötande fyllde min natt. Kan jag tolka in det på något sätt?
Nu blir det jobb och sedan har sonen innebandymatcher i em. Vinner han/dom en så vinner dom serien så det blir en rysare;)

Kram❤

Svar: instämmer.. ett trevligt och engagerat bemötande ska vara en självklarhet ! Jag tror din irritation från dagens händelser följde dig in i drömmen... istället för människor handlade drömmen om höns...du tycker om båda delar... och drömmer handlade helt enkelt om bearbetning.. heja din sons lag :) Innebandy är kul :) kram
Esmaralda

7 Vv❤:

skriven

Godmorgon esmaralda 🌻🌼🌺🌸🌹🍀🍀😊☀☀⛅

Es, kommer jag bli med barn nästa år med ardi och saknar han mig?

Kram kram ❤🙌

8 Sus:

skriven

Hej
Så kul att de funkar....
Coolt...
Här blev de lite jobbigt i går...
Vad ska jag göra...
Love sus

9 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.
Dessa soliga dagar ger verkligen energi, våren är min absolut bästa årstid💜🌸🌻💕💛🧡

Innan jag fyller 30 år har jag mött en man då och lever familjeliv?
Kram

10 V💜:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att gilla mig?
Kram

11 Lydia💕:

skriven

Härligt och läsa om det här har aldrig varit med om det och skulle vilja det
Kommer jag klara ut allt runt omkring mig och bli lycklig igen känns som om alla drar sig undan och börjar jag närma mig det jag önskar mig av allt?
Lydia💕

Svar: Det går lite upp och ner men tro på dig själv och på vad du själv kan åstadkomma.. då tar du bra steg framåt.. kram
Esmaralda

12 Rädd:

skriven

Hej E!

Jag minns att du sa att det kommer en bra förändring för mig. Jag undrar om den är nära nu? Och om du ser något runt den som kan pigga upp mig lite.

Kram och kärlek.

13 Mim1:

skriven

Hej!

Kommer jag att få nya vänner detta år? inte lätt att få vänner när man är arbetslös och inte känner någon i den stad jag bor nu.

kram

Svar: Engagera dig lite i fritidsverksamheter,.,.. ta initiativ... börja prata ... du kommer få vänner.. kram
Esmaralda

14 V:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att gilla mig?
Kram

15 Carina:

skriven

Jag håller med dig Gunnela att regression ger mycket mer än bara information vem man varit. Jag passar på att få regression varje gång Nettan har dessa erbjudandena och jag har gjort fantastiska resor som också hjälpt till att lösa problem i nuet också. Kram

16 Pia1:

skriven

Underbar läsning, tack för att du delar med dig 💕

17 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
En fråga, tror du han gillar den uppmärksamhet han får utav mig? Lägger han märke till den?
Kram

18 Milla:

skriven

Fin berättelse, jag tror på tidigare liv och att man har med sig bitar från det. Just nu känner jag mig låg o lite deppig, kommer det gå över eller saknas det nåt i min kropp. Funderar på att boka tid vid den nya kliniken som Mia Lundin ska starta i Stockholm, tror du att det kan hjälpa mig? Min dotter fyller 14 år o ska envisas med mängder av smink o ska nu blondera håret fast inte jag tycker det.

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Härligt när det fungerar Gunnela Har bara provat 1 ggr och det gick inte alls...

Vår i luften droppar från taket och hundarna blir skitiga ;-) Härligt med andra ord...händer det ngt härligt här i vår ?

Skönt att MG är på banan igen och kan njuta av sina bollar ..Mira är tokig i sin fotboll oxå ..men Moses han föredrar tennisbollar...

Ha en go lugn Lördag !

Kram Anki med flock

Svar: Det är inte ovanligt att regression inte funkar första gången.. många är alltför rädda att släppa kontrollen och det kan behövas ett par gången innan man behärskar tekniken.. medan somliga liksom har det i sig och går direkt in i sina gamla liv... vi människor är olika.. kram :)
Esmaralda

20 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.
Livet just nu känns som det står lite stilla. Känns inte som att jag är med i något socialt sammanhang och det känns lite ensamt. Vill tillbaka till det som var där det kändes som jag var en del i någonting.
Framåt ser det ut som jag kommer vara en del i något socialt sammanhang? När jag mött en ny kärlek kommer jag ha det sociala stödet? Dröjer det tro? Kram

21 Virrhönan:

skriven

Vilken härlig läsning. Blir lite intresserad själv av regression men det skrämmer samtidigt litegrann. Får sällan en lugn stund för mej själv så då blir det ännu svårare.
Här blir det nu långfrukost med färskt bröd, skinka, salami och diverse frukter och nutella och kaffe förstås.
En skön lördag önskar jag er alla. Kram

Svar: Regression skrämmer inte, jag lovar ! Det ger bara energi och är ofta en bra problemlösare. Kram :)
Esmaralda

22 Rebecca:

skriven

Är han nyfiken på mig? Det vill säga tycker jag är attraktiv? kram ha en bra helg!

23 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Visst behöver man själv bjuda till :), absolut! Resa, hmm..
Kram Skorpan

24 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om jag kommer komma på några bra idéer till projektet? Just nu står det still. Känns som det är enda sättet och vända kaoset.

Kram och kärlek.

25 Madeleine :

skriven

Hej ez!
Igår var jag på cirkus med min dotter och min favorit artist igen. Jag vet att du sa att det aldrig kan bli nåt mellan hos men jag har så svårt att glömma P. Han är så stilig men han vet säkert inte ens om att jag existerar. Lyckades inte träffa honom igår för min dotter vill ha foto med honom men dem sa att vi kunde idag innan föreställningen men är det ens lönt?
Kommer jag någonsin glömma honom?

Jag vill gärna hitta kärleken men tycker inte jag hittar någon intressant på nätet eller dom som faller mig in är inte intresserad av mig.

Usch allt känns så jobbigt idag. Var han tvungen att turnera i sverige :/

Ha en bra dag
Kram

Svar: tänk att du är kär i en bild av honom.. inte sådan som han verkligen är till vardags... kram :)
Esmaralda

26 Zwezia :

skriven

Hej Esmaralda!
Jag har skrivit till dej tidigare. Det var ett bra tag sedan. Jag är väldigt tacksam för dina svar jag fick då. Svaren hjälpte mej en hel del. Stort tack till dej fina fina Esmaralda. Det känns som jag har kommit till rätta med mej själv nu och att mycket annat fallit på plats. Mannen jag träffat nu sen några år känns så rätt för mej. Vi är särbos pga. att vi har barn och bor några mil ifrån varandra. Så en flytt känns det långt fram innan det blir. Jag vill ha en framtid med han. Men just nu är barnen viktigast för oss båda. Att dom ska få ha sin trygghet där dom är. Vi ses med alla barnen och hittar på saker tillsammans. Jag undrar vad du känner om oss? Tror du vi kommer att leva och bo tillsammans jag och den här Mannen i framtiden? Jag försöker att slappna av och njuta av nuet så mycket som möjligt. Men ibland kommer tankarna...

Kramar till dej fina

Svar: Jag får en positiv känsla.. närmaste året blir avgörande.. klarar ni detta och är starka i er kärlek då kommer ni också att dela framtiden... kram :)
Esmaralda

27 Anna E:

skriven

Är det över mellan oss? Älskar han mig inte längre?

28 Maria:

skriven

Hej!
Spännande med tidigare Liv.jag ska få göra regression hos en kollega, hon går på kurs och det ingår att öva☺️ Så blir övningskanin hihi;)
Usch jag mår inge vidare, ledsen o förvirrad. Längtar efter kärlek men var finns den nu?
Kram ❤️

Svar: Lycka till med regressionerna :) Kärleken kommer fast det kan dröja ännu en tid... kram :)
Esmaralda

29 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon..
Vist finns det mirakel... 💕
Trygghet finns.. Trygghet är magiskt.. 💕
Att vara trygg i en situation eller att vara grundtrygg.. 💕
Kärlek är trygghet så fort man tvivlar så är man fel..

Gunnela..
Vilken regression..
Gillar du fortfarande kameler??
Att du stannar hos mannen som du dansant virvlade fram med är ju inte så konstigt..
Jag har också ett sådant möte.. Han är min skyddsängel också och jag älskar honom så mycket att jag har svårt att möta män i detta livet och stanna kvar.. 💕 jag behöver bara slappna av och be honom att komma så gör han det..
Pröva ska du få se.. Du kan möta denna man när som helst.. Lycka till
🤩🤗
Trygghet är en viss kärlek och din mormor visade vägen.. Så fint.. Önskar dig en underbar dag.. 💕 kram
❣️



Jag fick ett mystiskt mail.. Det är artigt och välskrivet.. Men säger det att någon går vidare.. Men det är undertecknat med kyss 😘 snacka om förvirring 🙄🤔 ja man ska nog inte tänka så mycket.. Mot nästa mål 🥅 så får man se var livet tar en..

Tack för svar i går..
Det är så att du har alldeles rätt.. Så klart.. Men... Livet trasslar in en i massa härvor och ibland sitter man mitt i som spindeln i nätet..fast man inte vill.. Får försöka tråckla mig ur..

Jag rekommenderar er att beställa tid till Nettan.. En regression kan få vardagspusslet att gå ihop..

Bitar faller på plats och jag ska till Irland för att möta mitt förflutna.. 💕

Kärlek till alla och till MG skickar hela flocken sin kärlek. 💕
Flocken består i dag av tre hundar och en katt. Tre tvåbeningar och snart kommer den fjärde tvåbeningen..

Kaffe och äppelkaka ska göras..

Esmaralda tack för en fin och berikande blogg.. Kramar 💕




Svar: Din Irlandsresa kommer bli speciell och ge dig mycket.. kanske på ett annat sätt än du förväntat dig ! Mums med äppelkaka och gott kaffe !! MG hälsar och pussas och berättar att vi har en varg i vår lilla by ! Kram :)
Esmaralda

30 Adad:

skriven

God förmiddag fina esmaralda! Detta måste jag testa, speciellt nu när nettan har nedsatta priser.

Es, hur ser min närmaste framtid ut? Något särskilt att se framemot eller hålla utkik för?
Kramar

Svar: Ja, jag tror inte du ångrar dig om du prövar ! Se upp för en mörkhårig man med glasögon på kvällen den 19 maj... han är inte pålitlig.. kram :)
Esmaralda

31 Tisa:

skriven

Min armbandsklocka bara försvann. Råkade jag kasta den med den trasiga?
Jag blir galen på sånt här!

32 misstjejen:

skriven

Hej

hoppas att hon förstår så hon har gjorde fel mot mig och en man. Det är okej att hon var sur på mig men kommer det går över? Alla behöver inte var orolig över mig och honom för vi var ärliga och omtanken väl. det finns något som kan jag få förklarar för dom så dom förstår oss?

Tack

33 Mirre:

skriven

Intressant inlägg, jag har försökt göra regression själv en gång, dock vet jag ej om det jag såg stämde eller om det var egen fantasi men jag hamnade iallafall i en hytt i Afrika i ett ökenlandskap, med fru och barn. Och så fick jag upp ett afrikanskt namn. Tydligen gick jag bort av ett giftigt spindelbett.. Om detta nu stämmer så kanske det kan förklara min starka spindelfobi i detta livet.

På tal om tidigare liv, så dras jag till flygplan och kollade nyss på utbildning som stridspilot. Kan detta ha något med mina tidigare liv att göra, eller bara intresse kanske? Att det idag bara finns 2 kvinnliga stridspiloter motiverar mig! Samtidigt är jag också inne på läkarutbildningen, hmm..
Trevlig dag till alla☀

Svar: Ja nog tror jag det stämmer... du dog av ett gift och med all säkerhet spindelgift. Du står i nära samklang med dina gamla liv och regression kan hjälpa dig att pussla ihop det gamla med det nya och ge dig en insikt om vad du ska välja.. efter en lyckad regression brukar man växa en hel del inombords.. kram
Esmaralda

34 Shirin:

skriven

Es, ser du om jagbör läsa kursen till höst och ta ledigt från jobbet eller är det bättre om jag tar det längre fram?

35 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
En tjej i min ålder på jobbet verkar alltid hitta något hon kan påpeka påHon känns inte så trevlig Men hon är alltid glad och trevlig med alla andra! Eller är det bara en dum känsla jag har ? Jag är alltid glad och trevlig mot henne. Jag är den som inte vill hamna i konflikter!Hur ska jag förhålla mig! ? Kram 😃

Svar: Jag tror inte hon menar så illa som det känns... fortsätt var positivt och låt det negativa rinna av dig utan att få fäste.. kram
Esmaralda

36 <3:

skriven

Hej kära Es min killkompis M tycker jag ska testa att gå på en dejt med hans kompis Matthias B ? Han verkar vara en trevlig och lite vanlig kille. Som inte vill ut på krogen. Lite Kennedy look 😉
Har inte skrivit tillbaka till honom.
Verkar han vara bra ?
Kanske dags att bara testa att gå på en dejt någon gång.
Kram
💝💝💝

Svar: Han är en vanlig kille.. och visst ska du testa att gå på dejt.. kram :)
Esmaralda

37 Veronica i Barcelona :

skriven

Åh häftigt, hoppas kunna göra en regression jag med!

Es, blir trött och sårad på män om och om igen. Hade bokat in en dejt på restaurang ikväll och allt , och nu har han blockerat mitt nummer! :( blir så ledsen. Tyckte han verkade ha bra kvaliteter men icke :(

När eller var hittar jag en bra man eller helst min soul mate? Ger snart upp alltså :(

Kramar från ett regnigt Barcelona


Svar: Nätdejtingen är en djungel... du får vara beredd på ett antal besvikelser innan det kan bli en trevlig dejt.. ge dig inte.. trist att det regnar hos dig i Barcelona.. annars en helt underbar stad.. kram :)
Esmaralda

38 Maja:

skriven

Hej,

Låter mkt intressant! Vad spännande att ”flaxa” genom olika epoker.

Lördag för mej är jobb! Det är ett jobb då jag jobbar och går runt mestadels för mej själv. Detta innebär mkt tid att tänka...

Något som tynger mitt bröst väldigt mkt är att sonen inte riktigt har några lekkamrater. Inte för att han är impopulär eller så men men det är ju mammorna som bestämmer och de två har helt slutat fråga oss. Jag är ledsen o frustrerad men känner riktigt hat mot dessa engelska haggor. Haha! Ursäkta....

Ser du vad jag ska göra och hur detta kommer att gå?
Tack

Svar: Det kommer andra barn och andra mammor.. ta själv initiativ till kontakt utanför den här gruppen.. din son kommer att växa upp med en hel del kompisar.. kram :)
Esmaralda

39 Stina:

skriven

Mitt ex och jag har träffats till och från men han har även träffat en annan som han säger att han inte har kontakt med mer, ljuger han för mig?!

40 Agnes:

skriven

Det är spännande saker det där med föregående liv...själv har jag en tendens att springa på personer jag haft tidigare-liv-relationer med...

Någon gång ska även jag ta tag ordentligt i att få ordning på det som är jag...för jag är övertygad om att det finns "svar" om det som är jag nu, i det som varit "jag" i tidigare liv...

Har äntligen lämnat in min övning i att bygga ihop en data...snart väntar en övning i felsökning...gahhh....även om jag nu valde fel kurs, så vill jag åtminstone ha godkänt...i något jag egentligen inte vet ngt om...men kommer att veta lite grann om senare...haha!

Så nu bär det snart iväg på kryssning...present till mig själv! Om jag själv inte ger mig presenter, så blir det inga! Så är livet!

T o m när jag har varit i relationer, så har jag fått köpa mina egna presenter...har ju varit jag som har stått för överraskningar o gåvor till de jag varit i relation med...
Ännu en orsak till att jag väljer att vara singel...män är snåla...vill ha, men inte ge ngt...och jag har tröttnat, helt enkelt, på att vara den som "tar hand om"...en av många saker som gör att jag verkligen uppskattar mitt singelliv!

Och nu hägrar en kryssning för bara mig själv...vilken njutning...en svit för mig själv!
Att kunna göra det jag själv vill...dansa, äta lite gott, njuta av min egentid!

Jag är djupt tacksam att jag har möjlighet till de här små guldkanterna i mitt liv...att jag även tillhör de som är någorlunda friska är även det en bonus i mitt liv...

Så nu önskar jag er en trevlig helg!

Kram!

Svar: Ja det är en speciell känsla när man bara sådär möter någon som man har ett förflutet tillsammans med ! Din kurs låter spännande... låter som en riktig utmaning ! Du är bra på att ge dig själv lite guldkant... och det ska du fortsätta med... känns som om du får en bra kryssning.. kram :)
Esmaralda

41 Skorpan:

skriven

Var tvungen att testa mina kunskaper i bakning idag o är nöjd med det jag åstadkom ;). Månne de som fick bullar också var nöjda? Själv åt jag också o förstås deg, såna gånger är det nog alldeles förträffligt att vara ensam ;D... Kompisen som fick bullar gav mig te, det blev byteshandel m a o. Nu på väg hemifrån, bara måste få se annat än hemmets fyra väggar. Som alltid då jag är ensam..
Kram Skorpan

Svar: Ja de som fick smaka bullarna var sannerligen nöjda,... duktig du är.. kram :)
Esmaralda

42 Mumibmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Sprang på en gammal bekant, har inte sett henne på flera år. Vi hälsade och pratade lite. Får alltid lite ångest när jag pratat med henne. Hon tyckte det var sorgligt med separationen med sonens pappa. Tycker hon synd om mig nu eller är det inget hon tänker på såhär i efterhand?
Nästa gång när sonen fyller 3 ser jag ut att då ha någon kärlek vid min sida då?

Svar: Jag tror inte hon tänker så länge på detta.. kram
Esmaralda

43 Star:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser hon ut att ha fått någon känsla att han skulle ha känslor för mig?
Kram

44 Alina:

skriven

Tack för att du dela med dig spännande att läsa. Kanske en dag vågar jag göra en regression. Jag tror inte det skulle fungra genom telefon på mig måste nog göra en som gör det på plats. Men jag får prova mig fram och nyfiken blir man på vem man var innan detta livet.

Es Ser du mig göra en resa utomlands under våren eller sommaren?
kram

Svar: Ja det ser ut som om en utlandsresa ska komma.. kram
Esmaralda

45 Sus:

skriven

Hej
Löser det sig med nytt jobb?
Love sus

Svar: Du kommer ha nytt jobb.. jag ser dig byta.. kram
Esmaralda

46 Maleficent:

skriven

Kvinnan du sett mig möta.
Möts vi i år eller dröjer det längre?
Ser du något om omständigheterna?

Svar: Jag ser inte när men jag ser att det är du som tar initiativ till att börja prata.. kram
Esmaralda

47 L:

skriven

Tror det är jättebra att göra regressioner. Få insikt och förstå sig själv och varför man är som är eller reagerar som man gör på vissa och vissa grejer i livet. Det är bra.
Jag har det svinjobbigt just nu. Nere i det svarta hålet. Mitt hjärta är verkligen krossat på riktigt och jag tror faktiskt att man kan dö av sådana saker...Jag förstår inte varför det har blivit såhär. Vantrivs. Allting känns så oerhört meningslöst. Jag vill ha honom tillbaka. Blir det så?

Kram L

48 Helena Ir:

skriven

Mycket kan man få veta om man lyckas med att slappna av,när man gör en regression ..Jag har själv gjort en gång..och det var intressant..ett av liven utspelade sig på 1400 talet..
Nästan lite otroligt vad man kan se..jag tror inte längre på att det är fantasier,jag har levt tidigare liv!

Hoppas lunchen blev trevlig med vännerna.. :)

Kan det vara så att något oväntat sker snart? Finns liksom i mitt huvud..På tal om huvud..just nu är det lite fler bilder..jag "ser" lite mer igen! Och det är en så stort,för mig!
Kanske kan hjälpa andra :)

Ha en fortsatt fin lördag..

Kram :)

Svar: Ja, regression är stort och att se sig själv som en betydligt större del i världen än man trott.. det väcker goda känslor och positiv energi ! Vad roligt att du ser mer... och ännu mer kommer det att bli... känns som det snart är dags för dig att hjälpa andra.. kram :)
Esmaralda

49 SOL:

skriven

Så fint å lese din historie, jeg har gjort regresjon en gang og fikk se 3 liv, ett som 20 år gammel mann, fattig og uskyldig dømt for å ha stjålet smykker fra en rik frodig kvinne i mørkeblå satengkjole, jeg så også hans klær og sko, det var så merkelig.

Es:Jeg har bestilt meg et lite påskeopphold på et pensjonat i de vakreste omgivelser man kan tenke seg. Jeg vil både prøve skiene på snøhvite fjell og smake på våren nede i sivilisasjonen ved fjorden, reiser i morgen,gleder meg. Noen råd på turen?

Svar: Vilka härliga planer du har.. det kommer bli bra och du kommer ladda upp rejält med energi.. jag ser inga varningar.. kram :)
Esmaralda

50 Mojsan:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det en andra chans med samma?
Kram

51 Alie:

skriven

Fantastiskt och fascinerande att läsa, blir en smula avundsjuk, vill också uppleva sågär..
Jag har gjort 3 regressioner i mitt liv, och blev till viss del hjälpt i det jag sökte för, fast jag tycker det är samtidigt en process som jag får jobba på.
Att ta sig tillbaka i tiden är inte lätt ( det hänger såklart mycket på den som guidar dig). Jag har alltid haft mycket fantasi och kan leva mig in lätt i saker, finns det en risk att det görs till fantasier istället för att man faktiskt hamnar i ens tidigare liv?
Är det svårare på telefon än om man träffas?
Kram :)

Svar: När man gör sina första regressioner känns det som fantasi och det är bara att spinna vidare.. fantasin ändras och blir verklighet... för en del fungerar det till och med bättre via telefon eftersom de sitter hemma i sin egen soffa och har lättare för att slappna av, En del föredrar Skype med kameran på.. det är olika.. kram :)
Esmaralda

52 Ghostwriter :

skriven

Om jag lyckas köpa någon av dom presenterna, kommer dom vara hela då? Så jag inte blir lurad!


Kram!

53 Tilde:

skriven

Hej Es

Ser du under vilken årstid jag möter min tillkommande och vem jag skall hålla utkik efter..?
kram

54 55:

skriven

Tack för svaret Ez i inlägget före det hära
.

55 Mikael:

skriven

Låter coolt men vet inte om jag skulle våga...

Kram
Mikael

Svar: Det är ingen fara... det värsta som kan hända är att man inte kan slappna av tillräckligt för att genomföra regression... och det bästa som kan hända är att man lever sin regression och det ger alltid god energi även om man ser tuffa och tunga liv. Det kan inte bli fel... kram :)
Esmaralda

56 Mamman:

skriven

Jag rekommenderar verkligen regression. Jag har gjort tre stycken på telefon. Den första gick halvbra och det var nog för att jag spände mig lite. Nästa gång gick det perfekt och likaså sista gången. Det ger väldigt mycket. kramar.

57 Phu:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att gilla mig och finns de känslor?💕
Kram

58 Mikael:

skriven

Okej då, kanske ska prova då nån gång då:)


Kram
Mikael

Svar: Absolut, det tycker jag att du ska. Kanske passa på nu i april när Nettan har extrapris...ibland kan det gamla ge insikt i vilken väg man ska gå i nuet.. det kan lösa somliga problem. .kram :)
Esmaralda

59 Ghostwriter :

skriven

Om jag lyckas köpa någon av dom presenterna, kommer dom vara hela då? Så jag inte blir lurad!


Kram!

60 Grodan :

skriven

Hej Esmaralda.
Vi var överens om att vi skulle kunna umgås. Ser du oss umgås tillsammans?
Kram

61 Adad:

skriven

Oj, tack för varningen. Ska se upp för honom. Ser du i vilket sammanhang?

Svar: Nej tyvärr.. jag ser ingenting alls mer än just varningen.. kram
Esmaralda

62 Helena Ir:

skriven

Tack så mycket för svaret :)

Kram :)

63 A:

skriven

Kära Es! Rakt på sak: kommer han o jag att ha sex? Det känns faktiskt oundvikligt, särskilt med tanke på gårdagen o signalerna han gav mig...

64 Loj:

skriven

Hej Esmaralda.
Är ett förhållande påväg mot mig inom 1-2 år?
Kram

65 Boudica:

skriven

Jo som sagt tidigare så tycker jag regression verkar intressant. Funderar på att försöka med Nettan nu i april, om ekonomin nu tillåter sånna utsvängningar denna månad, märkte att månadens lön var lite mindre, och kom på att det var för att februari var några arbetsdagar kortare. Har ju tidigare fått en regressionsseans ifrån dig, vilket beskrev mig på en del sätt. När jag skickade mejlet till dig så tänkte jag först jag måste varit av kunglig släkt, med tanke på att folk verkar vilja göra allt åt mig i detta liv. Så jag fick mig ett skratt när du började seansen med, att jag var av kunglig släkt!

Liten fundering om regressioner som dök upp, finns det sånna som bara har ett fåtal liv? Repeteras deras liv isåfall vid regressioner? Nu gäller det ju inte mig, för du har sagt ett antal gånger att jag är en gammal själ som levt många liv ;)

Förlåt att jag försöker igen med gårdagens fråga, men den undran vill bara inte släppa;
Det var en som slutade på min arbetsplats igår, ett litet rykte om varför sades på rasten, vilket fick mig orolig, om det är sant så kan min egna anställning vara hotad, kan du se huhr det står till? Är det sant, bör jag vara orolig? Det jag vet är ju att toppcheferna där inte alltid spelar med rent mjöl i påsen!

Slö dag här för övrigt, en trötthet föll över mig efter lunch och åter igen inte fått mycket gjort, SUCK!!

KRAM!

Svar: Ja något ligger det i ryktet... det är inte bara taget ur luften men jag tror inte att det är såpass allvarligt att din tjänst kan hotas.. kram
Esmaralda

66 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Gillar han mig? Finns känslor?
Kram

67 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag pratade med ett medium via telefonen idag. Får Du känslan om hon var medial/ pålitlig?
Kram

Svar: Ja, det känns som om hon är äkta.. kram
Esmaralda

68 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Kommer jag att bli anställd där jag praktiserar? Och desutom avslutar mina studier? Kram Mojgan

69 Mee:

skriven

Hej Es

Hur ser den närmsta tiden ut för mig?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: