Se upp för dejtingsajterna !!!!

https://www.svtplay.se/video/17169846/plus-granskar/plus-granskar-avsnitt-1-1
...........................
 
Kopiera ovanstående och titta på filsnutten som är en speciell  granskningen av  dejtingsajter !
............................
//Be2.se är den sajt som fått mest anmälningar hos KO.. och  en av dem som kör med falskspel//
 
Uppenbarligen är det ofta så att sajterna använder  sig av falsk reklam i form av människor som talar om hur och när de mötte sin kärlek. Och sådan falsk reklam finns det människor som SÄLJER !
Lita alltså inte på  texten och fotot av Olle 53 som berättar hur glad han är över att ha träffat kärleken  via sajten.
 
Och det blir  värre:
 
Många sajter har  chattoperatörer  anställda som får betalt för att kontakta dig och  flirta
 
 
Operatörerna låtsas att de är på jakt effter kärleken o låtsas att  de är i en viss ålder o har ett visst intresse för att locka dig att skriva mer !  De har fejkade  profilsidor.
 
På många sajter finns det ju en massa extra man kan köpa till.... och får man en flirt av någon som verkar trevlig, ja då är det lätt  hänt att man betalar vad det kostar för att få tillgång till att skriva och ta emot meddelande.
 
Man ska bara ha jävligt klart för sig.. att den som flirtar med dig kan mycket väl  vara en betald 20  årig kvinna som ger sig ut för att vara en man i 50 års  åldern.. och anställd av dejtingsajten.
 
 
Du kan för skoj skull också googla på "Chattoperatör" och det dyker upp massa  lediga jobb.
 
Var försktig därute i  dejtingdjungeln och glöm inte att det kan funka   bra  på det gamla vanliga sättet.. att gå ut i livet och ta kontakt irl och flirta lite.. en konstart som är  på utdöende  !!
 
Kram & kärlek
 
 
 
1 O:

skriven

Haha.. har aldrig varit med på någon av dessa sidor, är lixom inte min grej, men det finns ju dom som har träffats på den vägen oxå.
Hur ser det ut när jag möter honom, och sen får blogga om det? Kram

2 <3:

skriven

Puss 💋tillbaka till dig MG. Krya på dig nu så du slipper fler veterinär besök.
Oroligt här med. Din kompis på långt håll har svårt att andas och kräks. Blir remiss säger veterinären till Ulltuna eller Uppsala känns oroligt. Du vet ju MG att ni är era mattes älsklingar.
Ska fråga din matte igen om Mikael. Blir ändå fascinerad av honom. Han tog sig tid igår trots stressen med jobb och " pratade flera timmar och skickade kort från när han var barn och gamla tidningsurklipp. Sånt som jag uppskattar. Hur ser chanserna ut att resan på måndag blir av ? Man lär kanske ta chansen ibland för att våga vinna. Känns fortfarande pirrigt på något sätt. Vad ser din matte MG kring honom något bra ?
Kram


Svar: Att resan blir av är fifty-fifty... kram :)
Esmaralda

3 Tingeling:

skriven

Jag var med i en dejtingsajt för två (?) år sedan cirka. Tiden går så fort. Kanske det var tre. Men i alla fall. Jag var inte så förtjust i det. Träffade två killar som jag dejtade. Men dem flesta där var så desperata på nåt sätt och det var ytligt. Så jag gick ur. Jag vill träffa min blivande man irl ☺ har jag träffat honom redan eller kommer han snart?

I natt drömde jag om en kille jag dejtade för typ 15 år sen, när jag var cirka 20 år. Har inte tänkt på honom på år och dar. Hur kommer det sig? Märkligt med drömmar ibland!

Nåja nu ska jag upp, tänkte gå till jobbet i dag, har fortfarande tandvärk (tandköttsvärk?) och känner mig off. Men går nog bra. Kanske jobbar kort dag.

I kväll kommer min dotter till mig! Saknar henne.

Trevlig torsdag!

Kram!

Svar: Ha det så mysigt med dottern nu.. kram :)
Esmaralda

4 Sus:

skriven

Hej
Sorgligt.....
Och taskigt....
Love sus

Svar: Ja eller hur !! Kram
Esmaralda

5 Josssn :

skriven

God morgon!

Snart är det dags att fixa sig innan jobbet. Jag vaknar varje morgon med kramp i magen. Jag var hos läkaren och de sa att det är nog IBS.. Det känns som en sjukdom de säger att det är när det inte vet vad det är.. Fick en remiss iallafall..

Idag såg jag mitt ex namn. Konstigt nog ”smärta” det till och jag fick känslan att jag måste kontakta honom. Varför?

Längtar så till jag träffar den rätte... vill köpa hus och skaffa familj nu...

Kram

6 Rebecca:

skriven

Godmorgon 😊krya på dig till mg!

En fråga, är han intresserad av mig??? Kram

7 I wonder :

skriven

Hej och godmorgon!

Apropå dejtingsajt... kommer jag vara forever singel eller?

Alla spår att den stora underbara partnern kommer, hmmm inne på sjunde singel året. Dejtar knappt.

Ska jag helt enkelt börja tänka om och se mig själv som ensamhushåll i framtiden from nu?

33 år nu och börjat bli lite sugen allt oftare på tvåsamhet 😔😔

Svar: Nejdå inte förbli du singel inte... det kommer en speciell kärlek i ditt liv.. kram
Esmaralda

8 Michaela:

skriven

Tror inte på nätet utan irl. Folk ksn gömma sig för mkt bakom en skärm.

Du hade verkligen rätt när det gällde att det började röra på sig med jobb. Igår fick jag ett till erbjudande. På privat Beroendeakut. Det området jag jobbat med senaste 3 år och trivs inom. Valde att iaf träffa dem på fredag och se hur det känns. Sedan måste jag bestämma mig vilket jag skall välja. Gaah ... kortslutning i skallen! Ha nu sååå härligt i Ullared! :) Kram

Svar: Tack.. ja vi ska minsann roa oss rejält.. kram :)
Esmaralda

9 Browallia:

skriven

Jag såg detta på nyheterna för ett tag sedan och det är rent fördjävligt sätt att lura till sig pengar😠

Önskar dig och MG en skön torsdag. Kram

Svar: Tackar :) kram
Esmaralda

10 Vv❤:

skriven

Godmorgon esmaralda💗💗
Igår hörde ardi igen och nu är han inte i sitt hemland .
Es vad känner han för mig.. älskar han mig?

Kram

Ps:Tacksam för svar🙏

Svar: Han tänker mest på sig själv... var försiktig.. kram
Esmaralda

11 Charmig sol:

skriven

Man ska alltid vara försiktig men jag vet också många som just träffats via dejtingsidor mun mamma träffade sin man där och de är en match made in heaven o det ger mig tron att det kan funka.

Killen ja träffade var på en dejtingsida typ och allt kändes perfekt att han hade allt ja vill ha. Men plötsligt så backade han. Tänker han något på mig och kommer han höra sig. Kan du se när kärleken kommer till mitt liv igen om det är han. Massor av kramar kram /Pia

12 Blå:

skriven

Hejsan. Jag måste bara säga att oj så längesen det var sedan jag var inne här på bloggen! Jag brukade nämligen skriva mycket här förra året, men sen kände jag att det var dags att leva lite också och inte bara tänka på spådomar hela tiden! Men nu är det också på tiden att kika in bloggen och läsa lite av det jag missat :)

En liten fråga! Jag och min bästa killkompis har alltid haft bra kontakt men den senaste månaden har jag känt att det varit lite tyst.. Det var tänkt att vi skulle ses förra måndagen, men han ställde in och därefter har vi inte hörts av något.. blev besviken eftersom det var över en månad sedan vi sågs och har så himla kul när vi umgås. Men detta är alltså den längsta tiden vi inte pratat på och då har vi varit vänner länge.. Nu vet inte jag vad du ser kring detta, men ser du om han kanske hör av sig och vill träffa mig snart? Eller ja, ses vi snart?

Hoppas allt är bra med dig. En kram till MG från mig och familjen hälsar!

13 AnnaK:

skriven

Måste fråga.....hade vilat häromdagen och vaknade och började med maten. Såg då i sidoblicken dottern passera dörröppningen till köket och gå mot toaletten. Då hon hon aldrig kom ut så skulle jag kolla läget och då visade det sig att hon inte ens var hemma. Hade åkt till stan medans jag sov. Vad tusan var det? Var helt säker på att det var hon. Var det nån annan i familjen?

Kram 😊

Svar: Det här var lite magi... någon från andevärlden som tassade förbi bara... kram :)
Esmaralda

14 Undrar❤️:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja det finns en del skummisar där ute!!
Det är det att hur kan man möta någon utanför?? Det borde det bli ett blogg ämne om. På nätet där är ju man ute efter kärlek men svårt på många sätt tycker jag. Eftersom det är svårt att få upp ett riktigt intresse på att se bilder, chattande. Du har ju tidigare sett för mig att mötet sker fysiskt möte.

Hur stor är chansen att jag möter kärleken i år?
Kram

15 Maria:

skriven

Heh!
Tack för varningen! Den är nog på sin plats för många. Fy alltså vad de kan luras. Jag har träffat 3 killar på en mötessajt på nätet. Alla gångerna blev jag kär och hoppades på en fin framtid. Det blev bara drama och elände av allt. Två av dem hade kvar sina profiler t om... 😔 nu är min energi i botten. Och försöker ta dag för dag. Har levt i en fantasibubbla och trott på tomma löften. Bättre träffas på riktigt i riktiga livet som du säger. Fast vet inte om jag kommer träffa någon som blir en livspartner. Du har sett något fint och stort på väg i mitt kärleksliv och det känns som en litet hopp en gnista i mitt mörker🙏❤️
Kram

Svar: Du möter kärleken och det sker faktiskt irl.. kram
Esmaralda

16 Helena Ir:

skriven

Fy farao! Att råka ut för en sajt,med en 20 årig tjej ,som säger sig ha intresse för mig , som man..Nog kan de lura folk..så nej tack! Så jag föredrar nog IRL..känns som det får vara annars..
Tror inte jag är så bra på det där flirtandet..men har jag tur så kanske mannen är det..jag kan ju liksom haka på,då :)

Gårdagens blogg med MG,var för härlig..:) Han börjar utnyttja er lite..vill ha det bekvämt ..Han passar på som barnen :)
Skön han är..! Hoppas nu bara att han inte behöver få några mer "anfall"..men kanske är det så att operation kan hjälpa ?

Om ca 2 veckor kommer min väninna hem från Indien..snart varit borta 6 månader..ska bli så trevligt att ses igen..hoppas bara hon hon hittar boende för tiden i Sverige..

Ha det så bra!


Kram :)





Svar: ja, MG vet att utnyttja situationerna till sin fördel. Han är smart han ! Kram :)
Esmaralda

17 Skorpan:

skriven

Det där har jag aldrig ens kommit att tänka på, att dom ens ids hålla på med sånt. Tror inte jag har råkat ut för något sådant o nu har det ingen betydekse eftersom det är slut på nätdejtandet, vilket jag är mycket nöjd över ;).

Fast jag undrar ju nog om han verkligen kommer emot mig irl o att jag förstår att det är han som är ”bestämd” för mig? Är nog rädd att misa min karl, svårt om han inte är ”på” o jag ens lite får upp ögonen för honom. Nåja, ingen risk för detta verkar det som, så som det nu ser ut ;). Kan ju undra var jag ska röra mig...

Trevlig kvinnodag alla kvinns, o manns ;).. Första gången jag blivit uppvaktad med en blomma denna dag, en tulpan, en trevlig överraskning :).
Kram Skorpan

Svar: Det räcker att du är igång normalt mycket... det som ska ske, det sker... ja just det, det är kvinnodagen idag.. hade jag glömt :) Mina ryska vänner firar den riktigt mycket.. kram :)
Esmaralda

18 Charmig sol:

skriven

Man ska alltid vara försiktig men jag vet också många som just träffats via dejtingsidor mun mamma träffade sin man där och de är en match made in heaven o det ger mig tron att det kan funka.

Killen ja träffade var på en dejtingsida typ och allt kändes perfekt att han hade allt ja vill ha. Men plötsligt så backade han. Tänker han något på mig och kommer han höra sig. Kan du se när kärleken kommer till mitt liv igen om det är han. Massor av kramar kram /Pia

Svar: Ja, visst kan man träffas där... även om sajten försöker lura en på så mycket pengar som möjligt ! Min ena dotter träffade sin kärlek där :) Killen du träffade, det ser inte ut att bli något seriöst i framtiden även om det finns en möjlighet att han hör av sig igen.. kram :)
Esmaralda

19 Mikael:

skriven

Så länge det går att tjäna pengar så är jag inte alls förvånad, kommer styras upp med tiden, allt elektroniskt är ju nytt och ska prövas rättsligt, hur många läser villkoren när de registrerar sig ex. på Facebook osv.? :)

några etablerade som är hyfsat schyssta finns det säkert men bra känna till de dåliga.

Kram
Mikael

Svar: Ja man ska ju aldrig sluta att förvåna sig..... kram :)
Esmaralda

20 Smöla:

skriven

Han hotar med att han Kommer att ställa till det för mig i mitt liv? Kommer jag inte få träffa barnen? Eller vad är det som sker?

Svar: Du kan inte vika dig för hot.. men det ser ut som om han vill " ge igen".. det kommer att lugna ner sig.. kram
Esmaralda

21 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag tycker föresten det är väldigt sårande att spela så på andras känslor. Tänk den på andra sidan kanske verkligen tror det kan bli något.

Esmaralda, verkar han veta att jag fortfarande har känslor för honom? Har han tappat alla sina för mig?
Kram


Svar: Ja, fulspel är vad det är !! Jo han vet nog att du har känslor och att de är starkare än hans.. kram :)
Esmaralda

22 Smöla:

skriven

Okej tack för svar.. ser du om han kommer att komma på festen till helgen som han inte är bjuden till? Kommer han att ställa till det där?
Eller får jag njuta och ha roligt av festen själv?

23 misstjejen:

skriven

Hej

Det kommer inte att jag kunde hitta kärlek i nätet utan kommer jag hitta någon i verklighet? nätet är inte bra för mig om jag vill hitta kärlek så ska jag gör det i verkligen?

tack

24 Smöla:

skriven

Han lyckas alltid att komma på fester som han inte ä bjuden till, Bara för att kolla mig!! Är så trött på detta.. kommer han till festen på lördag?

Svar: Det finns en risk att han nästlar in sig där ja... ignorera honom helt.. kram :)
Esmaralda

25 Skrållann:

skriven

Hej.
Så synd att det luras när så många vill söka lyckan:(
Igår kom min svärfar hem och nu håller jag tummarna för att det ska funka. Jag är så less på min svåger och svägerska som har en fruktansvärt dålig attityd emot honom men ger ett annat sken utåt. Falsk yta är vad det är och jag tycker det är så tråkigt och vill snart inte umgås med dom längre. Min man blir nästan som dom och jag skäms. Ser det ut som om svärfar kommer fixa att bo själv med hjälp?

Kram❤

Svar: Ja, ett tag i alla fall kan det funka.. du har ett gott hjärta du.. det ska du vara stolt över.. kram :)
Esmaralda

26 Baby:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du det kan dröja sådär 3-4 år innan han är singel? Eller kan det dröja ännu längre?

Ser du om han en dag kommer få upp ögonen för mig?
Även om jag inte eller vill då.
Kram

Svar: Det kan dröja längre och jag ser inga detaljer i övrigt..bara att det finns någon annan i ditt liv så småningom.. kram
Esmaralda

27 Dunegull:

skriven

Nu blev hans mamma också inlagd. Ser det ut att vara något allvarligt?
Alla dessa motgångar alltså...=(

Svar: Ja det är tungt nu.. jag sänder lite positiv energi så slut ögonen och ta emot.. kram :)
Esmaralda

28 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon..
Detta med dejting..
Sighten innehåller allsköns blandning..
Ryskor Nigeria brev.. Bluff från dejtingsighten mm. Är du en riktig person.. Frågade en man mig på fb.. Jaaa.. Sa jag.. Det känns bra.. Han trodde att vissa var föreskrivna texter som de skickade ut från dejtingsighten.. Och att personerna såg extremt bra ut.. Nu tyckte han att jag såg så naturligt glad ut så han trodde möjligt att det inte var en vardaglig person..
På dejtingsighten finns det de som tror att de kan få skitsnygga 20åringar fast de är typ 60år har alkoholproblem och ser bedagade ut..undrar vilken förskönande spegel de har.. När de ser sig själva..
Kraven på den perfekta triggas upp.. Från början finns det ingen regel men efter ett tag när de har jämfört bilder så vill de ha den där skit läckra.. Med sommarlook.. (den Som på riktigt inte finns).. Jag kan få något bättre.. 💕 jag vill ha en prins/prinsessa som ser bra ut tjänar millioner och bryr sig om mig.. Låter som en dröm.. Och det är det också.. Väldigt få får denna man/kvinna..
Jag vill ha en man/kvinna som är bra till för mig.. Borde man ju tänka.. Skönhet kommer inifrån..
Såg at MG hade varit hos doktorn.. Så skönt att det har blivit bättre.. Det så klart att han vill ha maten serverad i sin fåtölj.. Fick han lekförbud hopp och skuttförbud..?? Ett tag till??
Mina djur hälsar till honom och Saga har börjat prata så mycket.. Så hon sa ju massor men tyvärr på kattniska.. 💕 så jag förstod inte så mycket men att det handlade om kärlek. Det vet jag.. Hela hon är kärlek och även EllaBella.. De sänder massor av kärlek till alla på bloggen och speciellt till MG.. Gosrstunder är magiska och ska finnas flera gånger om dagen.. 💕
Fråga:kommer allt att fixa sig så jag kommer iväg smidigt på lördag?? Orkar inte med teatriskt spektakel.. Och alla skällsord Horatio gitta ditt djävla luder.. Brukar det låta on jag ska göra något.. Och mamma som lägger in sig på sjukhus och säger att hon inte klarar sig utan mig.. Och påstår att jag misshandlar henne psykisk och fysiskt med anmälan till polisen.. Men jag hoppas att de har journal så att de kan se att detta är en vanlig förekomst..

I dag skriver Cornelis teorin på körkortet så håll en tumme och skänk en god tanke.. 💕 kl:10.10..perfekt.. Affirmation: så tacksam att han har klarat det. Han är påläst och inte nervös..så skönt.. Och positivt.. 💕

Önskar dig en fin dag. Stor kram 💕

Svar: MG har hopp och lekförbud några veckor till.. men sen blir det som vanligt och det är vi alla så tacksamma för ! Du behöver komma iväg på lördag och du måste ha framförhållning och ta dig iväg ! Det är viktigt för dig. Kram :)
Esmaralda

29 MK Gbg:

skriven

God snöig morgon...
Jag har bara en undran... en stor en...
Det är nu åter dags för mig att söka sjukersättning.
För 3 år sedan fick jag avslag på min ansökan om 50% sjukersättning...
Nu söker jag 100%... då jag bara blir sämre och sämre av 15 års helvete av smärta och sjukdomar...
Kan du se om du får in något kring detta?
Vet inte om jag kommer orka med avslag igen.
Men denna gång har jag en bra läkare, med stöttning av ytterligare en specialist... så jag hoppas och ber för att det går vägen denna gång.
Kram på er allihopa i blogg-familjen!

30 Mim1:

skriven

Hej!

Jag dejtar inte. Även om jag skiljer mig så kommer jag inte att dejta så djävla trött på karlar.
Däremot så är ett jobb det enda jag vill ha.

Händer det något bra nu till våren/sommaren som sätter igång livsandarna??

Kram

Svar: Ord och inga visor... bra.. ha fokus på jobb och det kommer.. det ser jag helt säkert.. kram :)
Esmaralda

31 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Grattis till MG´s bättring <3 Håller tassar tummar och tår att han slipper operation och bara blir bättre Han får lägga salsatassarna och ev agility på hyllan och inse att det går att leva soft ;-)
Vilket han gör med bravur :-)

Här vågas det inte att nätdejta även om man blir översköljd av seniordating via facebook bla...nä vågar inte Det fans ngt som hette heta linjen på min tid (herregud nu låter det som jag är pankis redan...) Där man ringde gratis som tjej och prata med killar...Fick ingen fullträff där heller kan jag säga men rätt roliga samtal kunde det bli

Fick en lång blick igår av en man i kön till kassan ...var det ngt ..eller inbilla jag mig ...Ska man nu börja hänga på ICA..haha

Snöar igen igen...nu vill jag ha vår !

Kram Anki med flock

Svar: Ja jag minns heta linjen...det var tider det :) Mannen på ICA fick en riktigt wow-känsla i kroppen när han såg dig... kram :)
Esmaralda

32 Carolina:

skriven

Godmorgon! I Ullared har det kommit väldigt mycket snö och det snöar fortfarande så kör försiktigt när du ska till Ullared.har jag stor stor chans i år att möta till kärleken?

Svar: Hua då... ja jag ochu ryska syster pratade just om det här med snön och vi är rörande överens om att INGENTING kan stoppa oss om vi så ska krypköra i tio timmar så ska vi dit :) Chansen att du möter kärleken i år finns.. det är runt 60 % och snarare mer än mindre.. kram :)
Esmaralda

33 Hedwig:

skriven

Hej!
Jag läste precis om Mannabonne. Vad bra att han i alla fall mår något bättre! Jag skulle kolla om det finns en djursjukgymnast i er närhet, kanske kunde hen ge lite extra råd och behandling. Sedan vore simning kanske bra för honom? En bekant till mig har också en hund med bakproblem. Hon har gjort en liten trappa så att hunden lätt kan ta sig upp i soffan. Hoppas att han blir helt av med dessa besvär!!

Svar: Ja händer detta igen ( vilket det nog gör) så ska vi söka en duktig sjukgymnast för honom. Kram :)
Esmaralda

34 Erika:

skriven

Hej! Tror du jag kommer träffa kärleken under våren?

35 Nina:

skriven

Hej Esmeralda! Kommer mitt ex höra av sig tror du? Kram

36 Louise:

skriven

jag träffade min man på en chatt som var mycket populär på 90-2000 talet. I år firar vi 18 år tillsammans och 2 år som gifta. Galet vad tiden går.

Blev ingen intervju idag förskolechefen var hemma med sjukt barn så vi skulle boka en ny tid till nästa vecka.
Blir att sitta på skolan och skriva lite på examensarbetet. Vi börjar se ljuset i tunneln nu. Vi ska ha opponeringen i maj istället så det känns bra. Vi måste ha mer handledning.

Idag fick jag samtal från Vikarieproffsen i Lund och har nu fyllt i vilka dagar jag kan jobba.
Tyvärr kommer de ringa på morgnarna men jag tror det kommer fungera. Är ju ganska bra busstrafik i Lund.
En bra början men inte fast men det vet man ju faktiskt inte än så jag håller mina tummar att jag gör bra i från mig och slipper att bli utskriven. Om jag stannar där i ett halvår kanske det löser sig med annat jobb sen.
Kommer det gå bra för mig i vikariebanken?

Ha en fin dag i snön som återkom och tacksam för svar
Kramar

Svar: Se det som en bra början och ge allt när du blir inringd.. viktig att skapa sig en ett gott rykte.. lycka till.. kram :)
Esmaralda

37 EPM:

skriven

Fy! Man ska inte leka med folks hjärtan...

Nu går jag in i ett nytt skede i livet, fler uppgifter och större ansvar på arbetet. Ett behagligt lugn finns i mig, har aldrig känt det innan... visst är jag samma ettriga person utan tålamod men känner mig ändå trygg i att jag inte kommer må dåligt enbart pga nåt litet bakslag.
Jag är kapabel och klarar mig alltid. Känner mig trygg i det...

Enda som saknas nu är lägenhet så att vi kan gå vidare i våra nya liv på egen hand och slipper ha en fasad.
Ser du om det sker snart?

Händer nåt på kärleksfronten? (Dejtingsajter är inget för mig...)

Kram

38 Ht:

skriven

Hej!
Om jag söker den nya tjänsten på jobbet..
Kommer jag trivas? O blir cheferna nöjda med mig?
Kram!

39 Erika.F:

skriven

Det är flera år sedan jag slutade med nätdejting. Jag har nog kommit i kontakt med fler oseriösa män än seriösa. Det jag mest råkat utför är de män som leker med andras känslor och bara söker bekräftelser, när det är uppnått avslutar man på det mest vidriga sätt. Att tar hänsyn till den andres känslor struntar en sådan person fullständigt i.

Så har vi dom son inte visste vilken dum orsak de skulle komma på för att drar sig ur. Är det så svårt och vara ärlig och säga som det är. Man kan inte falla för allt och alla. En del säger, jamen så kan man inte säga, jo det jäklar i anama kan man, blir man sårad av att det inte klickade, var då inte på en saådan sajt. Man måste kunna tar ett nej, det är ett vuxet beteende anser jag.


Däremot kan jag berätta att jag fortfarande har kontakt med tre män, två av dom lärde jag känna för ca 15 år sedan, den tredje tror jag är 10 år sedan. Vi är väldigt goda vänner via internet. En av dom pratar jag ofta i telefon med, de andra två blir det mail - facebook. Tre män bland hundratals jag pratat med var det enda som i slutänden var- är seriösa. Det är män som vet hur man uppför sig osv.


Undra lite över den man jag förra året möter som hälsade och ler med hela ansiktet. :)

Kan inte glömma honom, vill inte det heller. Vi har haft en stark och kärleksfull relation i ett tidigare liv. Varje dag sitter han som en magnet i mitt huvud, vissa människor försvinner, men han har stannat kvar i mitt inre. Länge sedan jag såg honom nu. Kommer han och jag att mötas igen?

Det här blev långt. :)

Kram!


Svar: Ja ni kommer mötas men det kommer inte finnas några speciella känslor då.. kram :)
Esmaralda

40 Dianha:

skriven

Hej finaste Es , jag är aktiv här i din blogg och tycker det är väldigt intressant.

Jag har en fråga, sist sa du att killen S, jag frågar om inte är nåt för mig, då strunta jag i honom.

Men är den här killen M han du mena jag kommer träffa till sommaren ?
Han är ju jätteoaktiv, hur ska vi hålla kontakt ?

happy womens day:) mvh

41 Tisa:

skriven

Hej Es!

Jag har ju inte den bästa balansen och har ramlat ovanligt mycket denna vinter och har svårt för att ta mig upp. Vad har jag gjort för fel? Vad har universum emot mig? Snart vågar jag inte gå utanför dörren.

Svar: Du har inte gjort något fel alls.. sök läkare och ta reda på om det finns något att göra... använd hjälpmedel om du behöver... men ge inte upp och stanna hemma.. du ska ut ofta och röra på dig bland folk.. kram
Esmaralda

42 Ossa:

skriven

Hej Esmaralda.
Det jag försökte säga vad jag tyckte, att säga som jag kände och tyckte var fel. Jag är rädd att det gjorde hela situationen värre. Nu i efterhand önskar jag att jag hade låtit allting vara. Även om jag inte blev rätt behandlad. Det tjänar kanske inte allting någonting till att vara ärlig, säga som man känner och blanda sig in.
Ser du om det jag gjorde påverkade situationen negativt på sikt? att det blev påverkat på så sätt att det ger ett värde? Såg man mig på ett dåligt sätt som satt spår?
Kram

43 Cattizz:

skriven

Jag träffade min kille på en gratis dejtingsajt så jag hade tur. Så jag vet att det finns seriösa männinskor också på dessa sajter. Men det är bra att du varnar för det är nog många som går på dessa lurendrejerier.

Svar: Härligt & höra.. kram :)
Esmaralda

44 Gemini :

skriven

"Dejting" ryser bara av ordet som för mig förknippas med något kommersiellt som företag tjänar pengar på. Även de äkta dejtingapparna har börjat ta betalt för extra tillägg. Är så trött på att just "dejta" på just ordet "singel" som verkar vara ett tillstånd man ska råda bot på till vilket pris som helst å ersätta med vadå? tvåsamhet som att det vore den ultimata lösningen el livets mening? å för vem är frågan? För samhällsnormer? Vännerna å familjen som frågar hur det går med kärleken? Å så går man där å längtar så att man nästan längtar ihjäl själva längtan å glömmer bort allt det fina man har just nu.

Nä vet nån vad "singel" har blivit negativt laddat för mig. USCH. Är less på den digitala dejtingkulturen å då är jag ung. Men jag har försökt dejta det ska gudarna veta. Swipat till höger å vänster ätit äckliga middagar druckit sura viner å haft dåligt sex.

Min nya devis: Jag är själv å självständig å fantastisk. Och jag älskar mitt liv med eller utan respektive. Dyker det upp nån duglig medans jag lever livet så är det alla tiders gör det inte det så screw it.
KRAM:)

45 Miltons Mamma:

skriven

Min systers rottis begav sig över regnbågsbron för inte så länge sedan. Den snällaste rottweilern i mannaminne. Ett hjärta av guld och otroligt med barn. Så älskad och saknad.

Vad jag undrar är varför han kom till mig 3 dagar i streck från dagen han gick bort.
Varför mig?
Jag var inte ens hans matte men han måste vetat hur omtyckt han var.
Han gillade inte andra hanhundar men min chihuahua gick bra trots att han juckade och friade. Hahaha..

Kjam

Svar: Han valde dig eftersom han visste att du hade förmågan att ta emot.. och kunde förmedla till hans matte,.. kram :)
Esmaralda

46 Branne:

skriven

Hallåsan!!

Jag sitter fast i en spiral.
Vad f*n ska jag göra.
Trivs inte alls i denna situation (mår ur uselt) och har svårt att bryta mig loss.
Jag ber dig inte att säga hur jag ska göra det för det kan bara jag veta, men kan du kanske se och berätta för mig vad som kanske väntar mig när jag kommit ur detta.
Rädslan har fått ett grepp om mig.

Och det känns underbart att hittat tillbaka tilll Din blogg.
Tack för allt!
Kramar

Svar: Ta dig loss för 17.. omgående.. ju längre du väntar desto sämre mår du.. och när du väl tar steget då går du mot en riktigt bra framtid.. kram
Esmaralda

47 Månflickan:

skriven

Hej Es!

Tack för allt du delar, det verkar aldrig ta slut - vilken tur för oss i bloggfamiljen!

Ser du om mitt kommande jobb är beläget i annan stad, Eskilstuna? Jag letar jobb för fullt nu, för jag vill verkligen inte vara kvar på min nuvarande arbetsplats. Du har sett arbetsbyte för mig snart, och det är en tröst nu när jag känner mig helt slutkörd, OCH överkörd, trots att jag faktiskt jobbar mest av alla. Jag tänker att "man saknar inte kon förrän båset är tomt", men då är det för sent. När jag har bestämt mig, så finns det ingen väg tillbaka.

Ha en fin torsdag, alla på bloggen!

48 Anna E:

skriven

Dyker huset upp att hyra innan sommaren och hittar jag bra jobb inom min utbildning snart? Känner mig orkeslös nu och nervös för allt... :( hur blir det med kärleken?

Svar: Något av det du önskar kommer ske ganska snart.. kram
Esmaralda

49 Susanne Amalia :

skriven

Yes.. CORNELIS klarade teoriprovet.. Kramar 💕

Svar: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA så roligt... stort grattis o kram :)
Esmaralda

50 Nätaren:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag såg först honom på Linkedln sen hittade jag honom på Facebook. Ingen jag känner men vi hade några gemensamma vänner då han bor i staden jag pluggade i. Jag gillade något inlägg på Linkedln. Han kändes lite intressant. Bor en bit bort. Ska jag våga lägga till honom på Facebook och tror du han skulle finna mig intressant? Eller ska jag avvakta?
Kram

51 Nätaren:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag såg först honom på Linkedln sen hittade jag honom på Facebook. Ingen jag känner men vi hade några gemensamma vänner då han bor i staden jag pluggade i. Jag gillade något inlägg på Linkedln och även en kommentar han skrivet för att kanske fånga hans uppmärksamhet. Tror du han lägger märke till mig? Och kan jag vara intressant för honom?
Kram

52 Milla:

skriven

Oj då, skulle ju gärna vilja träffa den rätte killen o fått tips om dejtingsajter men inte tagit tag i sådant. Vet inte om det är nåt för mig Heller. Kommer jag träffa nån i framtiden, ser du nåt om det, vem han är, när, hur. Eller så blir jag ensam resten av livet o får ägna mig åt barnen. Dåligt äktenskap tidigare då bara maken skulle åka på sitt, fly undan ansvar, ljuga, manipulera mm. Är oxå orolig för min dotters huvudvärk. Har bokat tid hos läkare igen. Kommer de reda ut tror du om ta tag i det.

53 Sola:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag och mitt barns pappa bor 15 mil ifrån varandra, det blir ju lite meck ibland med hämtning/lämning.
För det första ser du om han någonsin kommer få upp ögonen för mig igen och det kan bli vi?

Om inte, för det andra, Tror du omstädigheter kommer att göra så vi flyttar närmare varandra?
Kram

54 Fanny2:

skriven

Om man ska betala för att vara med så bör man läsa på om man inte känner till sidan sen tidigare... Det finns så många skumma sidor som lovar saker. Jag är skeptisk till dejtingsidor. Min kompis tindrar för fullt men jag tror inte jag på allvar skulle kunna tänka mig ett förhållande med någon som har Tinder. Det känns mer som en app för att ligga runt... Sorgligt att det finns folk som får betalt för att bedra folk och att någon är så desperat och villig för pengarnas skull.

Just nu känns det skönt att vara singel och slippa tänka på en partner. Det ska vårstädas och garderoben ska också rensas... Tror du att jag träffar kärleken i sommar?

Kram

Svar: Den chansen finns.. kram :)
Esmaralda

55 Jenny:

skriven

Hej, då var det dax för mig att söka jobb igen. Vad gör man för att sticka ut och synas.
Ser det ut att vara något för mig ?
Kram J

56 Hoppas:

skriven

Hej!

Börjar det hända bra saker snart som för mig in på rätt väg??

kram

57 Mee:

skriven

Jag har aldrig gått med på någon dejtingsajt och kommer aldrig börja med det. Det är inte min grej,gillar att träffa folk i verkliga livet istället:)


Ser du mig på någon studie ellr annat jobb framöver?
kram

58 G.S.H.:

skriven

Hej ES!

Håller igång med jobbsökandet nu till och från, för att så småningom få ett sommarjobb. Jag och ett par andra har sökt i Norge... ser du om det blir något för min del där?

Kram

Svar: Den möjligheten är stor.. kram
Esmaralda

59 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det blev till en eftermiddag på sjukhuset för att yngsta halkade i backen, kanade ner o for med foten i en grop. Svullet o skukt, inte väl av? Ser du nåt Es, blir det käppar eller bara bandage pga stukning? En lång dag lär det bli..
Kram Skorpan

Svar: Men så trist... känns inte som om det är riktigt allvarligt men hemskt tråkigt oavsett.. kram på er :)
Esmaralda

60 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Dejtingsajt känns ändå inte riktigt som min grej.
Igår kväll såg jag en film om scientologikyrkan. Fy vad obehagligt det var! Jag vet inte varför jag blev så illa berörd. Jag har alltid upplevt det som mer intressant än skrämmande att se dokumentärer om sekter. Men den här var upplagd på ett annat sätt än tidigare dokumentär jag har sett. Nu kändes det som att det kom mig in på skinnet.
Jag blev rädd att jag skulle drömma mardrömmar, men i natt drömde jag nåt fint om hur älskad jag var av folk i min omgivning och jag kände mig helt fantastisk. Det var säkert en sanndröm 😀.
Det har snöat igen och jag måste skotta. Jag är trött på vinter nu och det känns som om våren aldrig ska komma. Jag blir trött och känner mig energilös.
Men igår tränade jag minsann. Hon som leder det cirkelpasset kör alltid så hårt. Första gången med henne som ledare var jag på riktigt nära att spy efteråt. Hon lyckas alltid få mig att ta i det där extra. På ett positivt sätt. Jag vet inte hur hon gör.
Idag ska jag köra spinning i en halvtimme. Och imorgon simning. Fullt ös medvetslös !
Kram ThereseC

Svar: Ja , sekter ska man se upp för ! kram
Esmaralda

61 Agnes:

skriven

Har inte sett det där programmet, men har en del egen erfarenhet...blev ju utslängd från "MÖTESPLATSEN" eftersom jag sågs för ifrågasättande o krävde för mycket...och att en del andra medlemmar även de ifrågasatte "MÖTESPLATSEN".

MP ansåg att jag som kvinna skulle blocka de män som skrev snusk till mig...det låg på mig som kvinna, och betalande medlem, att göra MP:s jobb. När jag vägrade att göra detta, och helt sonika krävde att MP svarade upp till sin reklam om "Seriös o säker dejting med trevliga medlemmar" så sket det sig...

Sedan så har MP ett gäng som varit medlemmar väääldigt länge...dessa personer håller ihop, o har även grupper på fejsbok...där de hissar o dissar "nya" medlemmar...dvs, de som inte varit med "från start"...och en del av dessa gillade inte mig...så ibland gick/går de ihop o föröker lura de medlemmar de inte gillar, att "göra bort sig"...så att personen blir avstängd...för en tid, eller helst för alltid...

Att MP även gillar scammers, har jag fått bekräftat, då de har ytterst svårt att ta till sig att "den o den" profilen är en bedragare...då dessa genererar pengar för inte bara MP, utan de flesta dejtingsajterna...

Så...många män på MP har supporten bakom ryggen för att kunna utöva sin favoritsport...den, att först ragga på en kvinna, o sedan, om kvinnan inte nappar, bli obscena i skrift...för supporten uppmanar de drabbade kvinnorna att "Blocka".

Och männen är kvar...för de betalar fullt ut för att kunna ta så mycket kontakt som möjligt...o sedan köra sitt race...kalla kvinnor saker....suppen uppmanar kvinnan "Blocka" and so on....

Själv har jag bl a fått heta "fittnylle"...fått önskemål om att bli"Gängknullad av apflockar"...att"få så mycket kuk så jag håller käften resten av livet"...

Vuxna män, alla åldrar, men de flesta har varit från 55 o uppåt....

Så jag blir avstängd, då jag enligt supporten #Inte följde de avtal som var uppsatta för alla medlemmars fromma"...vilket betydde...jag valde att visa på problemet för MP:s medlemmar...

I dag skulle jag inte ens gå med i "MÖTESPLATSEN" om jag så fick betalt...

Har varit med i Happy panccake"...även detta ett skämt...där är jag för gammal för de män jag söker...och fika vill de inte...däremot lite knulla...dvs...OM jag nu ville fika, så kunde jag komma hem till dem!

Happy Pancake är även den sajten avslutad hos mig.

Tog en vända med OURTIME,COM...mycket för reklamen om att det skulle vara en sajt för pigga o aktiva personer från 50 år.

Medlemskapet är gratis. Det lyfter de fram ordentligt. Bara att regga dig o sesam öppnar sig!
SEDAN...minsta lilla klick kostar pengar...att se vem som besöker, ger flirt, o är intresserad...skriva, titta på bilder.
Dessa besökare kallas i gratisstadiet för "Någon"...men...se...det finns medlemmar som skriva till ickebetalande...de som betalar premium...och tjo vad poppis jag var av dessa...och ingen hade bild, etc...alltså scammers.

Fick på 2-3 dgr som ickebetalande medlem drygt 600 besök, en mängd flirtar, etc...fick info om att "det väntar mail"...när jag tittade, inget.

Bestämde mig för att betala medlemsavgift...vad händer...jo, nästan på en gång så sjönk besöksantalet till drygt 5...på ett dygn...knappt en flirt eller ngt annat...mail fortfarande endast från scammers...hade upprepad kontakt med Ourtime...förklaringen var att troligtvis så hade många medlemmar "blivit avstängda"...

Att Ourtime till hör MATCH säger en hel del, då även Match är en dejtingsajt med ytterst dåligt rykte...
Kanske därför övervägande delen av manliga medlemmar boendes i Stockholm på denna sajt Ourtime i min ålder sökte kvinnor från 35-40 års ålder...när Ourtime skulle vara för folk från 50 år o uppåt.

Sa upp medlemskapet efter 2 dgr, o fick tillbaka mina pengar. Avslutade även denna sajt.

Kort o gott...dejtingsajter är skit...i alla fall i mitt fall...jag måste se väldigt avskräckande ut, o det jag skriver måst

Svar: Ja herregud, det är en djungel out there... när jag dejtade förut.. i nätdejtingens barndom då var det lite lättare.. det fanns inte så många sajter och man fick snabbt kontakt och det kändes mer seriöst även om det såklart fanns ett och annat stolpskott då ocksp... kram :)
Esmaralda

62 Agnes:

skriven

Uppsie...skrev för långt, haha...här är slutet, mina vänner!



"Kort o gott...dejtingsajter är skit...i alla fall i mitt fall...jag måste se väldigt avskräckande ut, o det jag skriver måste verkligen få männen att fly, för med tanke på det ointresse jag möter på dejtingsajter, så undrar jag om folk alls träffas...då jag själv under flera år knappt fått till en fika på stan...

Att vilja fika som snart 57-årig kvinna i sällskap med en man är nog att se som ett passerat kapitel i mitt liv...Likaså sex...

Snart blir jag väl bötfälld för förargelseväckande beteende så fort jag samtalar med en man på stan.

Är glad över att jag gillar att vara singel med tanke på hur persona-non-grata jag verkar vara för män...

Härligt att läsa att Herr fralla åter är fit-for-life igen! Antar att han nu är ute o jobbar för full tass igen!"

Kram!

Svar: Japp.. han är i full gång på jobbet... ingenting kan stoppa honom.. han är snarare mer nitisk nu än förut o vägrar till o med fikapauser... så kan det gå när man älskar sitt jobb.. kram från både MG och mej :)
Esmaralda

63 Styvmor:

skriven

Hej!

Kommer min man att säga ifrån till sin dotter?? jag tror inte det men hoppas i alla fall.

Kram

Svar: Det vekar inte komma naturligt för honom.. ni måste prata igenom detta.. känns som en svår situation.. kram
Esmaralda

64 Till Mikael:

skriven

Du har rätt i att man ska läsa det finstilta. Jag anmälde mig och gjorde profil o betalade. Sen drog de pengar varje månad från mitt konto och det gick inte att få stopp på det. I samråd med banken fick jag nytt kontonummer, först då slutade eländet. Och inte träffade jag nån karl heller . Det har jag fortfarande inte gjort. Är du ledig kanske ? ha ha ha

65 An:

skriven

Hej Esmaralda.
Inom 1,5 år har jag en ny kärlek i mitt liv då? Eller kan det dröja längre?
Kram

66 Skorpan:

skriven

Tur det!
Tack Es!
Kram Skorpan

67 Arg:

skriven

Hej!

Jag är så trött på att min man försvarar sin dotter snart får det banne mig vara nog. Hon är snart 40 och vuxen. Säger han inte ifrån snart så blir det skilsmässa. Gör jag rätt eller fel?? Kanske jag har det bättre utan man.

Kram

68 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag ”gillade” en främlings kommentar. Har han lagt mörke något till mig? Finns det en chans att han tar kontakt med mig? Eller bör jag ta ytterligare intiativ om det kan leda till något gott?
Kram

69 Anki:

skriven

God eftermiddag Es
Va roligt att du kommer ihåg Heta linjen det får mig att känna mig yngre ;-) Nu blev jag riktigt nyfiken på mannen i kön ...såg ju bara honom bakifrån och sedan i ögonvrån då jag plockade upp varorna och han kastade långa blickar inte vågade jag glo tillbaka inte....Haha något roligt ska man ha även när man tråkhandlar ;-)

Kör nu riktigt försiktigt i morgon och ha en härlig helg i Ullared <3

Kram Anki med flock

Svar: Du skulle ju glott tillbaka och blinkat lite... gör det nästa gång :) Tack för hälsning.. vi har bestämt att trots snövädret oavsett hur illa det blir.. om vi så ska skotta oss fram hela vägen så SKA vi dit... kram :)
Esmaralda

70 Jennifer:

skriven

Hej. Nu bär det iväg på resan! Något särskilt som jag ska tänka på eller se upp med? Kram

Svar: Vad skoj !!! Det kommer bli bra.. använd ditt sunda förnuft som du är bra på och allt går fint.. kram :)
Esmaralda

71 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har sådan fruktansvärd ångest. Här sitter jag. Medan han fortsätter att leva sitt liv precis så som jag ville ha det.

Kan det dröja så länge som 2-3 år innan en ny kärlek infinner sig i mitt liv? Eller bör det skett innan dess?
Kram

72 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Ska jag ta ytterligare intiativ mot ”främmande” mannen?
Eller ska jag avvakta? Finns det chans att han tar kontakt med mig?
Kram

73 Helena Ir:

skriven

Mikael; Tack,för hjälpen..jag bockar och niger :) Jag skyllde allt på mina talismaner,men nu vet jag att du hade ett finger med i spelet också :)

Och ett till språk kan du också :)

Trevlig kväll!

Kram :)

74 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.
Inom 1 år bör jag ha mött en ny kärlek då eller kan det dröja ännu längre? Troligtvis?
KrAm

75 Ba:

skriven

Hej Esmaralda.
Håller deras relation 5-6 år eller kan det bli ännu längre än så till och med?
Kram

76 Knäppa dejtingsajter :

skriven

Den här dejtingdjungeln på nätet..

Finns även specialare där enbart rika eller snygga får hänga (!?!) Där inkomster granskas eller profilbilder betygssätts och de "mindre bildsköna" kastas ut.

Och sedan finns det ju seriösa, bra sidor också! Jag har själv träffat en del trevligt på det sättet.

Esmaralda: Tror du mötet med mannen kan ske när jag är på resande fot utanför Sveriges gränser?

Kramis :)

Svar: Ja det kan mycket väl ske utomlands.. kram
Esmaralda

77 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Ursäkta att jag skriver igen,
Men den främmande mannen såg att han varit inna och kikat på min profil. Tror du han tar något intiativ? Fick han upp någon nyfikenhet? skulle det göra gott om jag tog ytterligare intiativ eller ska jag bara avvakta?
Kram

Svar: Du har gjort vad du ska.. nu får du avvakta.. det finns en liten chans att han hör av sig.. annars går du bara vidare.. kram
Esmaralda

78 Ia:

skriven

Hej!
Ja vad ska man säga om dessa nätsajter, finns säkert de som bluffar men även de som träffas.
Själv känns det inte aktuellt, men jag har även svårt att se mig träffa någon irl.
Jag vet att jag kommer att träffa någon men kan du säga hur, blir det irl eller....

Kram

79 Helena Ir:

skriven

Ja,just det..trevlig resa!
Hoppas ni slipper skotta er fram :)

Kram :)

Svar: :) We will do what it takes !! Kram :)
Esmaralda

80 SL :

skriven

Alltså det är ju faktiskt helt galet att det ens finns såna jobb! Känns elakt att få betalt för att vara falsk o påhittad...

Apropå kärlek.. vi kommer aldrig kunna släppa det som varit och gå åt olika håll tillslut va? Jag är så delad o mår skit av att inte veta hur jag ska tänka osv.. vet inte ens om jag kan lite på att han verkligen bryr sig på riktigt...

81 Pussgurkan:

skriven

Stor blöt hundpuss på dig Mg! 💋

Skönt med liten lägesuppdatering igår kväll och att veterinären håller koll på dig. Även om det säkerligen inte är populärt. Jo du Es nu kommer ytterligare en fråga i romansens tecken. Vad får du till dig på den fronten för mig i det närmaste. Herregud så jag längtar efter sällskap av den sorten. Kramar!

Svar: Puss puss säger MG !! I kärlek ska du själv ta initiativ och något kan ske ganska snart.. dock tveksamt om det är den stora kärleken.. den kan dröja ett tag till.. kram
Esmaralda

82 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Jaha, det var någon från andevärlden som tassade förbi 😊 Tyckte precis det var dottern. Blev så förvånad när hon inte ens var hemma. Första gången sen jag var barn jag ser nån så tydligt. Ingenting jag känner att jag behöver dock 😜

Kram 😊

Svar: Du har ju en förmåga även om den är vilande som regel... fast vill du en dag utveckla den så har du stora möjligheter.. kram :)
Esmaralda

83 Boudica:

skriven

Nej, dejtingsajter har jag aldrig varit medlem på, och inte tror jag att det är något för mig. Har däremot träffat folk från andra sidor av nätet, men insett det är inget för mig det heller.
Kanske är jag för osäker på mig själv, eller så är det för att hellre låta det växa fram än att beöva ta sig igenom ett lager av "förfiningar"
Så snälla säg inte att jag träffar min man genom nätet!

Är nyfiken på en prova på regression av Nettan å eventuellt en hel, men vi får se, hur min lilla budget ser ut då ;)
Önskat länge att göra en regression. Nyfiken som jag är! ;)

Här nalkas ett HIIT-Pass och lite käk. ska bara orka ta mig ur stolen denna slöa dag!

Sover bättre än på ett bra tag, men denna vecka har jag haft 2 nästan mardrömsliknande drömmar.
Genom livet har jag ofta drömt om att bli jagad, av det ena eller andra. Det förstår jag som att jag "springer iväg" från något. Men dessa två nätter är det inte jag som blir jagad, mer indirekt.
Denna gång var det min syster som var jagad, först var det någon uppgift hon hade och blev jagad av ryssar, hon försvann och jag tänkte (rätt kallt av mig tycker jag) att man måste offra henne, istället för att själv bli hittad.
Sen inatt drömde jag åter igen att hon försvann, hon hade hamnat i nåt trubbel, och kom å sökte hjälp hos mig. Sen något om att det var nå gym-män som jagade henne och hon hade nån uppgift att göra.

Konstigt detta.
Men vad kan det betyda?

KRAM!

Svar: Ja passa på när det är extrapris och har du aldrig gjort regression så pröva gärna med en " pröva på " ! Att du drömmer om din syster är en indikation på att en ny vän kommer att dyka upp i ditt liv.. men du måste själv hitta hen... därav jagandet i drömmen.. så håll ögonen öppna.. kram
Esmaralda

84 Mikael:

skriven

Till 64,

Du fick gå den långa vägen..., bra banken hjälpte dig.

Jag provade online förut, blev nog aldrig något mer än 3 IRL, jag var mest utomlands så kanske inte var så smart med en site på svenska, när jag tänker efter haha

1. en polis några år äldre än mig, speeddate lördagkväll, efter 5 min kom hon väl på att jag nog var för ung för henne.

2. En kvinna, några år äldre än mig, kontaktade mig och hon verkade framgångsrik på sitt område, hon tänkte vi skulle åka på långsemester, i hennes flygplan?. Hördes inte på ett tag men så kliver jag in i en butik i Stockholm, så står hon där med sin dotter, vi kände igen varandra direkt, nämen hej är du här? :) , dottern tittade på mig och sen storögt på sin mamma, blev ett kort hej, sen berättade hon att dottern hade frågat hur känner du den DÄR killen??. Vet inte om hon berättade för dottern att hon hade raggat upp mig på nätet :) tiden gick och livet tog andra vägar så sågs aldrig

3. En tjej försökte träffa mig men var inte så lätt då jag var på annan ort, så hände det att det stämde och det skulle bli av, medans jag väntade raggade en pingla upp mig, daten dök upp men vände så fort hon fick syn på pinglan - som jag bara pratade med?. Efteråt så la jag ihop pusselbitarna, eftersom det inte stämde riktigt, det var en fakedate helt enkelt, men pinglan var helt rätt och det stämde perfekt för båda :)

Var jag ledig så hade det blivit en date med dig :)

Kram
Mikael

85 ❤️:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att jag bör ha träffat en kärlek inom 1 år? Hur stor är den chansen?
Eller kan det dröja längre än så?
Kram

86 AnnaK:

skriven

Ja, så kanske det är 😊 Håller den nog så vilande det går just nu. Är inte på rätt plats i livet för att ta in för mycket sånt känner jag. Men kanske en dag....

Kram igen 😊

87 M:

skriven

Usch vad det var halt ute idag höll på att ramla två gånger:(

Ser du möjligen hur jag kommer möta min blivande?
kram

88 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han tycka något illa om mig? Tänker han dåliga tankar om mig? Och pratar han med henne om mig?
Kram

89 Rädd:

skriven

Hej E!

Var det smart att säga att jag kunde vara projektledare till det som kom upp idag? Kändes bra just då, nu är jag lite rädd. Ser du om det kommer gå bra? Kommer projektet ros i hamn?

Kram och kärlek.

90 Mig:

skriven

Hej Esmaralda,
alla dessa frågor om kärlek. Men Man vill ju leva livet och ha kärlek. Hur ser chansen ut att det sker under året den speciella känslan till en person? I procent?
Kram

91 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Vet att jag ställt ungefär samma fråga tidigare men jag är något stressad över att jag måste hitta jobb fort. Ser du om det dyker upp bra tillfällen snart? Vill helst inte ta något jag bara för att jag måste, som kanske inte passar.
Tack!

92 Greta:

skriven

Jag har en fråga om hudutslag vilket jag haft i några veckor och dom gör mig galen snart. Kliar och svider. Vad kan det vara?

93 Alina:

skriven

Hej Es

Har jag någon beundrare som du kan se?
kram

94 Agnes:

skriven

Till Susanne Amalia!

Ett stort grattis till din son!

Så roligt att höra att det gick bra! =)

Kram!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: