Ullared & mellon......

Man längtar så länge efter något och så poff.. kommer det.. och innan man hinner blinka är det över !
 
Så känns det lite nu... fast jag ska erkänna att efter hemkomsten igår hade jag gruvlig träningsvärk i shoppingbenen... enligt stegräknaren hade vi gått 15000 steg !
 
 Vi firar att vi kommit fram... och sen firade vi typ i två dygn att vi var framme 
 
Och  lite seg efter allt champagnande  var man också såhär i efterhand !
Men det är bieffekter som man så gärna tar !!
 
Ryska duken åker  på och genast blir stugan lite upplivad !!
 
 
 
Klockan 10 lördag morgon står vi redo - i startgroparna , ryska syster & jag !!
 
 
 
 
Framåt 18 snåret var vi tillbaka i  sugan och asade in alla kassar från bilen..  det
 är en del av traditionen att vi visar allt för varann och mannekängar lite !!
 
 Och så blev det mellodags... vi dukade upp med allt möjligt smått & gott som vi hittat  i butiken.. champagnen tog slut.. vad snopet.. så det fick blir Amarone!
 
Vi röstade såklart.. och i alkoholdimmorna ringe jag tre gånger och röstade på Rolandz... jag fick för mig att han var en frisk fläkt... och ryska syster röste sju gånger på nån som jag glömt namnet på och helt enkelt eftersom han var så lik hennes brorsson !!
 
Och så tröströstade vi på nån som vi var säkra på  annars inte skulle få en enda röst
 
NU hoppas jag att inte resten av Sverige klantade till det i röstningen som vi gjorde !!
Klart att  Bejamin var värd att vinna !
Hodeladi  vilken dag !!
 
Kram & kärlek
1 Frida:

skriven

Låter som ni haft det fantastiskt 😊. I torsdags fick min son diagnosen autismspektrumstörning. Lite omtumlande för i skolan har han problem men i andra sammanhang inte alls även om han tänker lite annorlunda och så tycker jag det är lite hårt med en diagnos... jag ser det snarare som hans personlighet...Så pratar de om sjukdom tycker det är förfärligt. Det kändes som en oerhört ung och oerfaren psykolog som ställde den
Men det är kanske så att vi förnekar det? Med hjälp av denna diagnos får han lättare stöd i skolan vilket han behöver... men inte kul alls när ens barn blir stämplad... vill ju ha lite lugn i livet nu efter allt..
Men det blir väl bra till slut? Huvudsaken att han är lycklig.
Många kramar 💜💛💜

Svar: Diagnosen kan han använda som han vill och behöver och i skolan ger den honom hjälp och sedan väljer han själv vem han vill berätta för.. jag tror absolut det blir bra.. kram
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es fina kort på er.Värsta träningspasset att shoppa på Ullared.
Råkade ut för en väldigt konstig och obehaglig taxichaufför som inte verkar veta vad gränsen är. A från Somalia. Han stannade på dagen på gatan och sprang och pratade med mig och ville bli " vän " började ringa så fort jag kom innanför dörren 26 gånger. Svarade först och sa att det passar inte att du ringer och att vi hörs av. Då smsar han och börjar ringa från tre andra nummer. Blockerade alla. Detta fortsatte igår med. Kollar bakåt när jag går ut på sista promenaden med min lilla hund. Kommer han ge sig ? Behöver jag känns oro för denna man. Min mamma tycker att jag ska ringa taxibolaget om han inte slutar.
Kram


Svar: Ja herregud klart du ska ringa taxibolaget.. så får man bara inte bete sig !! Kram
Esmaralda

3 M.M.:

skriven

Vilken härlig helg! Hos oss var det flera olika bidrag som fick våra röster då alla i familjen fick rösta på en varsin. Benjamin var bland de bästa, så det var okej att han vann:)

Jag bara undrar Es, är det mycket för henne nu, eller är hon bara inte intresserad av att umgås längre?

Kram

Svar: Känns som om hon har mycket omkring sig nu.. kram :)
Esmaralda

4 Michaela:

skriven

Välkommen hem! :) Och så härligt ni har haft det. 15000 steg när man shoppar är inte illa pinkat :)

Efter 3 månaders tystnad så skickade jag ett sms i torsdags och frågade varför han inte hört av sig som han lovade och varför han ignorerar mig. Inget svar. Ringde upp igår men inget svar. Why? Och varför valde han att inte svara på mina frågor? Har inte gjort honom nånting. Nu hör jag aldrig ifrån honom igen och det jag velat säga kommer aldrig att bli sagt vilket känns jobbigt för jag behöver få ur mig det för att må bra. Inte heller en ursäkt som jag förtjänar. Och mina grejjer som jag har kvar där kommer jag inte få tillbaka heller. Kram

5 EPM:

skriven

Godmorgon och välkommen hem!

Ni verkar ha haft en fantastisk helg!😁

Satte ultimatum i fredags, och denna gången är jag beredd att gå- att lämna.
Jag anser ändå att hans fru måste få veta vad det är för en hon är gift med... Jag gillar inte de sidor han uppvisa, de som säger till mitt hur jag ska vara. Som undervisar mig i vad som är ”normalt” att prata om med vänner. De som försöker begränsar mig...

Kommer jag lyckas lämna? Kommer han låta mig vara...?

Kram

Svar: Ja, de sidorna hos honom är ingenting som passar dig... och ju mer förhållandet fortgår desto mer stör det dig !! Visst lyckas du lämna.. kram :)
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

Vilken härlig helg!! Trevlig sällskap, gott att äta, shopping ;), o sen en massa prat,prat, prat :).. Mellon, inget jag tittar på, varken här eller där, men visst bra för den som orkar följa med. O det blev ju en hel del motion också, en fördel med shopping.. Mör i kroppen, tror jag det Es ;D.

Måndag o kom fram till att jag måste byta till annat jobb. Det nuvarande ger mig nu ångest, inte bra. Såg att ”horrorchefens” plats nu är ledig, inget jag kan söka, men tänkte som ”hjälpande hand” till den avdelningen. Gäller byggbranschen, kunde jag ha en chans där Es? Kommer inte framåt på mitt nuvarande jobb, det kommer att vara likadant år efter år efter år. Nej...

Önskar er en trevlig dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Får en känsla av att du snart sätter ner foten och söker något i arbetsväg som är lite annorlunda.. kram :)
Esmaralda

7 Rebecca:

skriven

Va roligt ni verkar ha haft det:) hur blir min vår? 🌸

Svar: Var lite "på" och gör goda planeringar.. och det blir en riktigt bra vår.. kram :)
Esmaralda

8 Nj:

skriven

Härliga dagar som ni har haft tillsammans, och dom dagarna är guld värda.
Ska på intervju i EM .. tror du att det är det nya jobbet du sett i seansen? Vill så gärna ha det. Kram

Svar: Chansen finns och är god.. kram
Esmaralda

9 Sus:

skriven

Hej
Fantastiskt...
Härlig helg....
Undrar om det någonsin blir bättre här...
Eller om det är så här nu...
Love sus

10 Jula:

skriven

Hej Esmaralda.
Låter som ni haft det väldigt trevligt. Jo man kan se fram emot saker i evigheter men sen är det över då får man skaffa sig nytt att se fram emot. Jag tycker om Felix låt från mello. Den kom tvåa.

Esmaralda, man får njuta av det man får ibland. ”Han” var här igår och vi låg och kramades en stund, det var mysigt. Jag tycker väldigt mycket om honom. Det känner jag. Vad känner han för mig? Kan det bli något mellan oss på ett seriöst plan där han satsar på framtiden med mig?
Kram

11 Helena Ir:

skriven

Trevligt har ni haft!

Själv så gillade jag Felix Sandmans låt..men förstod att Benjamin skulle vinna..

Tappat lite i gnista..kämpar väl på..
Egentligen är det rätt mycket,som hänt..orkar inte bry mig
längre..måste hålla mig ovanför vattenytan!

Ha det så bra!
Kram :)

Svar: Sandman är så himla bra !! Glöm inte att tanka med positiv energi då och då.. kram
Esmaralda

12 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda det såg mysigt ut med Ullared i mello!
Det var var länge sen jag var där nu Mamma bor inte så långt bort kanske tar en trippi maj! Eli sommar skullevart mysigt!
Tror du min dag blir bra i dag. Ska ha möte med Instruktörerna! Ha ennfin dag!
Kram! 😃🌞

Svar: Ja, Ullared rekommenderas :) Jag tror du får en bra dag.. kram :)
Esmaralda

13 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Vet att jag ställt ungefär samma fråga tidigare men jag är något stressad över att jag måste hitta jobb fort. Ser du om det dyker upp bra tillfällen snart? Vill helst inte ta något jag bara för att jag måste, som kanske inte passar.
Tack!

Svar: Kan bli så att du får ta ett jobb som inte känns 100 % rätt.. men det är tillfälligt och du kommer i så fall att både söka och få ett annat jobbs om passar så mycket bättre.. kram
Esmaralda

14 Bab:

skriven

Hej Esmaralda.
Lite likheter finns nog mellan er. Fina bilder på er. Låter som ni kanske var lite på lyset, det lät roligt, hehe. Ska själv iväg i helgen med några väninnor då blir det säkert skumpa med.

Es, Ser det ut som att han fortsätter sin väg med henne härifrån? Kan det hålla 5 år mellan dem? eller blir det längre ändå? Ser det säkert ut
Kram

Svar: Ja skumpa är förrädiskt och man ska nog inte delta i viktiga sammanhang under dess inflytande !! :) Jag ser inte hur länge det håller mellan dem.. och du ska ha fokus på dig själv och gå din egen väg... kram :)
Esmaralda

15 Jossan:

skriven

God morgon!

Måndag och bara 2 veckor till lovet. Igår landade jag 30 matlådor och ingefärsshot! Jag passa även på att tvätta! Idag kan jag säga att fötterna värker... kände mig som värsta husmor.. Som jag drömmer efter efter eget hus och familj...

På lördag ska jag ha tjejmiddag! Ska bli trevligt.. ska bara planera hur veckan ska fördelas med träning och städa/laga mat. Det blir 3 rätters!

Kommer jag ha familj när jag är 30? Med hus?

PS jag hejade på mendes!

Kram

Svar: Kommer bli en riktigt bra tjejmiddag !! Du kommer ju att ha både familj och hus.. men jag kan inte lova när.. kram :)
Esmaralda

16 G.H:

skriven

Wow vilken helg!! Kan inte låta bli att bli avundsjuk;) vill oxå ha en bästis att åka bort med!!

Esmaralda, undrar över min arbetssituation, jobbar ju natt och tror det tär för mycket på mig. Funderar på att minska antal nätter och börja plugga och försöka plugga så mycket som möjligt på jobbet när det ät lugnt:) alternativt försöka gå över på dag - men vet inte om jsg fixar det med tanke på att man måste göra vissa saker som jag bara känner mig halvredo för. Eller ska jag bara byta jobb..,? Eller bara plugga...? (Eller kanske beställa en seans 😂) får du någon känsla här ...?

Kram:)

Svar: Oavsett vad så ska du verkligen plugga.. ha fokus på det och jobba så mycket du behöver under tiden... kram :)
Esmaralda

17 Skrållann:

skriven

Hej!
Välkomna hem;) Förstår ni har haft en härlig helg i shoppingparadiset;)
Inatt drömde jag en massa och det var lite rörigt men jag minns att jag hade ihop det med min gamla vän. Han hade varit ute och festat och skulle sova hos oss och vi blev lite intima och kysstes. Egentligen väldigt oskyldigt men ganska otippat att drömma om honom då vi inte hörts på jättelänge i verkligheten. Dock kändes det riktigt bra;)
Kan jag tolka den på något särskilt sätt?

Kram❤

Svar: Att du ska ta emot den vänskap som snart dyker upp... det kan bli bra.. kram :)
Esmaralda

18 J:

skriven

Låter som en mycket trevlig helg! Själv har jag vart magsjuk i 6 dagar och mestadels tagit hand om lillan själv. Inte mycket energi kvar här inte.
Ha en fin dag kram

Svar: Fy tusan för magsjuka... krya nu på dej ordentligt.. kram :)
Esmaralda

19 Misstjejen:

skriven

Hej

En kvinna som är ofta kommer fram till mig och prata med mig även hon bete sig lite... är hon kär i mig? Så jobbig och jag försöka bara undvika henne...

Ska jag säga ifrån av hennes sätta mot mig. Varför hon är så mot mig men inte mot andra.

Vad vill hon om mig? Hon är så tokiga i mig men finns det något som jag kan gör åt det?

Hon som börja på T men finns det något som jag kan gör att undvika henne

Ska jag säga sanning till henne?

Tack som alltid

20 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Välkommen hem ! Wow så långt ni gått ,inte undra på att det känns i benen...men va roligt och mysigt man även kan ha på sån shoppingvistelse ;-)

Här fick jag besked om att en farbror gått bort ...för 2 veckor sen ! Mannen som framförde budskapet (en granne till farbror) sa i samma andetag att han är ensam arvtagare och att det inte skulle bli ngn begravning endast en minnestund i kapellet för mig och grannen ...
Jag vart inte lite chockad...nu är han inte min biologiska farbror men han har funnits vid min sida ända sen jag föddes....Grannen har känt honom i 20 år...Har allt gått rätt till tro ?

Ha en härlig utan träningsvärkstart på veckan

Kram aqnki med flock

Svar: Känns som om de två kom varan nära.... kram :)
Esmaralda

21 Vv❤:

skriven

Hej esmaralda

Det du sa stämde innan. Es iförgårr prövade jag att inte va online sen igår ringde han fasan mycket och undrade vart jag var och så och han vill komma till mig och sedan vill han ta med mig me sig.liksom nu vet jag vart han är.

Es har ardi blivit förälskad i mig nu och saknar han mig?
Kram

22 sense:

skriven

Du kan konsten att fixa fest precis överallt, även i Ullared, så Bindefeld får ta sig i brasan!

Svar: Ha ha ha :)
Esmaralda

23 Dunegull :

skriven

Hur blir min sommar?

24 Mimi1:

skriven

Hej!

Vad kul ni verkar ha haft. Jag är faktiskt lite avis. Jag kommer förmodligen aldrig ha råd att shoppa så mycket om det inte kommer ljusare tider för mig.
Jag är så trött på allt. Min man gnäller, och precis allt är åt h-vete. Han trivs inte på jobbet, han trivs inte i den stad vi bor nu. Själv så har jag det jobbigt arbetslös och utan inkomst. Funderar på skilsmässa. Vet inte hur länge jag kommer att orka ha det så här. Finns det något hopp i mörkret snart??

Kram


Svar: Ska ni kunna fortsätta tillsammans behövde ni prata med varann på ett bra sätt.. familjeterapi skulle sitta bra.. .kram :)
Esmaralda

25 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Har läst ikapp lite här på morgonkvisten, vilken härlig helg ni haft. Nåt liknande önskar jag mej, kanske inte så mycket shopping men mer lugn och avkoppling men får nog se det som önsketänkande eftersom ingen annan skulle klara sej om jag var borta en helg..
Och att vara populär på jobbet...tja, jag hoppas det, men alla kan inte älska alla så är det bara och visst finns det vissa stolpskott. Men det finns dom som verkar ha ont av att jag pratar med och kommer överens med andra som inte tillhör vårt arbetsområde men det skiter jag i helt enkelt. Dom gillar mej och jag gillar dom hoppas jag i alla fall. Nu är det ny vecka igen, tiden går så fort. Ser du nåt speciellt i min väg, nåt positivt som är på gång?
Kram🌷

Svar: ja du är så rätt på det när det gäller ditt beteende på jobb... och det ska du fortsätta med.... något positivt i det lilla kan ske i slutet av veckan.. kram :)
Esmaralda

26 Mt:

skriven

Hej!
Fina damer, hoppas ni hade kul, jag vill oxå te ullared😊

Nu har jag sökt den nya tjänsten på jobbet..kommer jag få den?
Kram!

Svar: Chansen är runt 75 %.. kram :)
Esmaralda

27 Susanne Amalia :

skriven

God Morgon
Från ett snöigt Österike.. 💕
Träningsvärk är något som både du och jag har..
Jag har åkt skidor 🎿 utför backar.. Solen sken och vi träffade ett Syd Afrikanskt par som vi luchade med.. Så trevliga.. Så underbart att vara här.. Här är det avslappnat och ingen är sur över småsaker.. Alla trivs.. Man röker på puben.. Är uppe sent.. Livemusik flödar och den är magiskt bra.. Alla skulle vinna i mellon.. Jag älskar Österrike efter bara en dag.. Ovao...
Kärlek till livet.. Njut av dagen.. Avslappnad i backen.. Avslappnad efter åkning.. Bara att älska..
Får med mig hela skidan när jag ska svänga nu.. Skidrehab var bra.. Min kropp fungerar bättre och bättre..
Vad har du hittat för fint i affären?? Jag tror ni har hittat en skatt kanske.. Så långt som ni gick.. Jag ska åka till Ullared och prova på att shoppa någon gång.. Man bör prova på mycket.. Då blir man vis..
CHAMPAGNE 🥂 Amarone.. Mums 😋.. 💕
Låter gott..
Ni har haft en kanonhelg och det är ni er väl
unt ☺️

Min mamma har fått för sig att man blir tjock av vatten.. Så nu svälter hon och dricker inte vatten..

Åk du. Sa hon till mig.. Jag kanske är död när du kommer hem.. Nåja det var ju bättre än att hon sprang till sjukhuset och sa att jag misshandlade henne..

Nu är det snart den 14/3 och min son ska ha förarprov.. Håll en tumme.. Och skänk goda tankar..

Nu önskar jag alla en dag med harmoni glädje och kärlek 😍

Hälsa MG.. Att han fotter att bli frisk Och så önskar jag dig en fantastisk dag.. Stor kram..

Fråga.. Jag har någon med mig hela tiden.. Någon jag kan se (förnimma) i ögonvrån.. Det känns tryggt och bra men vem är det?! Blir trygg och glad 😊..

Bara kärlek.. 😍

Svar: Vilken bra resa det blev för dig !! Härligt !! Visst ska du göra Ullared men då ska du också bo i stuga med någon du gillar... det är ju hela paketet som är viktigt :) Ja du har någon med dig, någon som vill dig gott och bra.. kram :)
Esmaralda

28 Anki:

skriven

Tack för svar Es <3
Jag släpper det och är tacksam att jag ändå får ta farväl ...
Kram Anki

Svar: kram
Esmaralda

29 Jula:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag provar min fråga igen,
”Han” och jag låg och kramades. Jag tycker det är sådant man måste få njuta av!
Jag tycker verkligen om honom och det tror jag han vet, Vågar han lita på det? Kan det bli så att han kommer satsa seriöst på mig framöver? Har något ändrats?
Kram

30 Erika:

skriven

Hej! Tror du min lillebror kommer att komma ur sin depression och börja må bättre?

Svar: Han har det tungt och han ska söka hjälp.. då kommer det att vända även om de tar sin tid.. kram
Esmaralda

31 <3:

skriven

Tack kära Es för svar.
Kommer han ge sig tror du ? Orolig att han kommer stå utanför min dörr igen ? Han Vet ju vad jag bor. Han verkar inte förstå gränser. Aldrig varit med om att någon ringer så ihärdigt.
Och inte accepterar ett nej.
Kram

32 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Jag vill veta om min arbetsgivare är nöjd med mig? Kram Mojgan

33 Anonym:

skriven

Är det någon idé att överklaga mitt avslag på bostadstillägget?
Försäkringskassan verkar tycka att man ska klara sig på mindre än 10.000 kr i månaden. Trodde att jag skulle få igenom detta men icke !

EPM vet inte om du träffar en gift man. Det är inget jag rekommenderar om det är så. Respektera att han är gift och tänk på hans fru. Gjort samma misstag en gång i livet. Inget jag är stolt över. Är det inte riktig kärlek och det blir ni så lämna.

34 J:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner han att han tycker om mig också att han har känslor? Vågar han satsa på mig? Eller känner han att han inte vill?
Kram

35 Louise:

skriven

Önskar att jag kunde fly lite så där ibland. Just nu är jag så trött på att bo här. Grannarna är så dryga nu så man knappt kan vara i lägenheten när de är hemma och jag får sådan huvudvärk när de börjar flytta runt saker.
Vill ju inte att de ska bli vräkta men de kan ju inte fortsätta störa oss.I lördags storstädade de fram till klockan 12 på natten. Ångrar att vi inte ringde till securitas. Men trygghetsvärden är kontaktad, får se vad han svarar och händer ingenting ja då blir det områdeschefen vem det nu är som blir informerad. Vi kan ju inte ränna ner till husvärden hela tiden. Jag vill bara komma ifrån detta ghetto som jag bara avskyr att bo i.

Drömmer mig bort på hemnet om at kunna ha råd att köpa hus. Men det lär aldrig hända så länge vi inte vinner drömvinsten på lotto.

Kommer det fixa sig med grannarna? Kommer de lugna ner sig?

Har precis hämtat dottern från skolan. Hon spydde där. Hade på känn att hon skulle stannat hemma idag men spyr hon inte mer så får hon gå till skolan på onsdag. Inte kul när barnen blir sjuka.

Ha en fin dag vårvärmen. Så skönt ute idag. Och tacksam för svar. Kramar

Svar: Hoppas nu att dottern kryar på sig snabbt... kanske kräksjukan som grasserar.. kram :)
Esmaralda

36 Lydia💕:

skriven

Mysig helg du har haft det och mello o skumpa kan inte bli bättre 👍
Flyttat in och mycket lådor och packa upp och har drömt om min svärmor för första gången men den va otäck och vaknade och var helt svett
Kontakt ja men bara på sms och hur slutar det ?
Lydia💕

Svar: Det kommer sluta bra.. kram
Esmaralda

37 Mörker:

skriven

Hej!

Finns det någon ljusning något hopp för mig?? Jag är på vippen att ge upp.

Kram

Svar: Det kommen ljusning först.. som öppnar upp för betydligt mer positivt så ge för allt i världen inte upp.. kram :)
Esmaralda

38 B:

skriven

God morgon. :-) ser det ut som jag hittar min plånbok eller ska jag spärra allt? Kram

39 Hoppas:

skriven

Hej Esmaralda!

Ser du om det blir något jobb för mig nu till våren/sommaren eller dröjer det eller blir det inget alls??

Kram

40 💕 Zoey 💕:

skriven

Välkommen hem Es!
Låter som du och din ryska syster har haft det underbart i Ullared! När det gäller mello blev jag lite besviken, röstade på Mendez eller Mariette. Men sånt är det. Det är alltid någon som blir besviken. Får hoppas att det går bra för Benjamin nu. ☺️ Blev MG mycket glad när du kom hem? Kan nästan tänka mig det. Pussa honom från mig! 😘

Hoppas du kan svara på mina två frågor idag:
1. I början av april så åker jag med mamma och några andra till London. Ser du några varningar eller kommer resan gå bra?
2. Ibland känns det som kusinerna från V är avundsjuka på mig och mina systrar, stämmer det eller inbillar jag mig bara?
Mycket tacksam för svar! Kramar från Zoey 💕

Svar: Jotack MG blev så glad :) Särskilt som jag hade present med åt honom ! Londonresan kommer gå fint ! Kusinerna är nog lite avundsjuka även om de försöker att inte låtsas om det..kram :)
Esmaralda

41 Linnean 🌸:

skriven

Härlig helg ni har haft!! Blev det många välfyllda kassar? Här blev det många välfyllda säckar! Vi har rensat ett stort källarförråd och jisses vad jag slängt mycket!! Skööönt!!
Stackars min sons rygg bara...han ska köra allt till tippen. Sen blir det förråd nr 2! 😅
Höll på Benjamin i mellon. Gillade Mendez och Rolandz åxå men kanske hade inte Rolandz gått såå bra ute i Europa? 😉 Jag fick ett hormonrus och läxade upp en sur fan som suttit på FB varenda lördag som mellon pågått och gnällt om mellon! Hur hemskt det är och vilken skit osv. Det finns fan folk till allt! Så enkelt att byta kanal eller stänga av! Surkart!
Undrar en sak. Jag är så...avstängd på något sätt. Har fått hjälp med min källare. Har fått en bil och ska få hela min lägenhet renoverad. Nytt kök osv. Då skriker man ju av glädje! Men jag känner mig så konstig i allt detta. En viss oro! Är allt äkta och ok? Eller är min lilla oro befogad? Kommer detta att bli bra eller ska jag se upp? Kanske är det bara mina hormoner och brist på ork nu? Eller mitt motstånd mot den ena av dessa två som skaver? Dominanta människor som försöker styra mig klarar jag inte av och den ena av dem är just sådan och det känns lite otäckt. Min son menar det från sitt hjärta, det vet jag!
Ororar jag mig helt i onödan??? Ja ja...jag är lite knepig nu i klimakterieångor och så 😉
Ha en skön början på veckan! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Vi räknade och dånade nästan... TILLSAMMANS hade vi 12 kassar !! Så det kan det ! Jo, surskånkar finns det överallt o det är bara att läsa lusen av dem med besked ! Du känner en oro fast du borde vara glad.. och vet du... glädjen kommer... lite stillsammare än vanligt bara och varför det är så, det kan jag inte se.. kram :)
Esmaralda

42 Hjälplös:

skriven

Hej!

Känner att jag behöver hjälp med jobb och ev. ny bostad. Problemet är att jag har ingen som hjälper mig. Känner ingen heller i den stad jag bor nu så det gör inte saken lättare. Kommer jag att få hjälp av någon??

Kram

43 Catarina:

skriven

Vilken underbar helg ni haft 👍😊 så mycket kul. Har aldrig varit på Ullared mitt knä pallar inte men brukar roa mig med att se det på femman 😊 Så stort det verkar vara o många fina fynd 👍 o mysig personal 😘
Jag har i princip gjort klar min bostad inför en flytt för att liksom visa universum att jag är redo. Jag hoppas att det funkar. Väntar på att få ett ombud som kan hjälpa till med bostadsbyte allt praktiskt etc. kommer det att lösa sig på nåt bra sätt? Ha det gott o kram ❤️

Svar: Ja Ullared är lite speciellt :) Det ser ut att flyta på bra kring flytten.. en aning kan det hänga upp sig men det ger sig... och sen funkar det bra.. kram
Esmaralda

44 Hoppas:

skriven

Hej Es!

Kommer det in nya människor eller något nytt i mitt liv någon bra förändring??

Kram

Svar: Nytt kommer.. börja själv genom att tänka och agera i lite nya banor.. kram
Esmaralda

45 The girl:

skriven

Hej Esmaralda.
Känslorna känns mycket för honom och attraktionen är utom kontroll. Känner han något liknande för mig? Är det här något som kommer att blåsa över? Eller kommer det bli att bygga något vidare på det här?
Kram

Svar: Just nu står det och väger och kan bli bra.. men det kan också spåra fel.. du får helt enkelt avvakta och se.. kram
Esmaralda

46 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Jag vill veta om min arbetsgivare är nöjd med mig? Kram Mojgan

Svar: Absolut, man pratar gott om dig.. kram :)
Esmaralda

47 Jessica:

skriven

Hej Es,

Ser du om han tänker på mig?
Har han fortfarande känslor för mig?
Hur kommer han reagera när vi ses?
Eller gillar han någon annan nu?
Kommer Law of Attraction funka, kommer jag få ett meddelande från han?

Kram

Svar: Jag tror kanske att du tänker mer på honom än han tänker på dig.. så känns det. .kram
Esmaralda

48 Rädd:

skriven

Hej E!

Ska jag bli kvar på arbetsplatsen jag är på idag? Gå tillbaka in till kontoret på konsultfirman jag är anställd på? Eller är min plats helt enkelt på ett annat företag?

Kram och kärlek

Svar: Oavsett så ser jag dig på ett annat företag så småningom... det kommer ett byte men han ingen panik. .kram
Esmaralda

49 Liten C:

skriven

Ha ha ni är för söta 🤗..
Verkar som ni har haft en fin och mysig helg ❤️.
Jag röstade oxå på Rolandz 😬😝🙈..
Av samma anledning tyckte dom verka käcka 💃..

En fråga misstänker P’s son Marcus att det är mig han ” träffar”
Stor kram ..

Svar: Ja en misstanke tror jag nog det finns.. kram
Esmaralda

50 Skorpan:

skriven

Tack för svar Es!
Ja det blir nog till något annat, är liksom inte på rätt plats just nu. O idag har det inte funnits tid för lunch, tur att jag ska o träffa min kusin över en bit mat.. Undrar över jobbytet, kommer de att på kort tid hitta en ersättare för mig, sen då det beger sig? Mån sån sökt jobbet tidigare eller nån som jag föreslår? Har ju bara två veckors uppsägningstid...
Kram Skorpan

51 Anna.L:

skriven

Hej!
Ser du vad I.N tycker om mig?? han skickade en vänförfrågan på fb från ingenstans i början av veckan, såklart jag acceptera men blev förvånad. Vill han ha kontakt "in real life" framöver och ifall det är så bör vänförfråga honom på insta..
Vad ser du gällande mig och I.N helt enkelt??

Undrar även hur min bal upplevels kommer bli, går jag med min tänkta partner F även fast vi inte pratat på länge. Så hoppas jag att han vill, dock osäker vad han känner. Eller blir det annan partner? Oavsett så vill jag bara att F ska vara nöjd.

Kram :)

52 Nettan:

skriven

Att vara volontär med barn o ungdomar. Jag undrar om du känner hur o var det finns sånt arbete.

Ha bästa veckan <3

53 L:

skriven

Så mysigt och kul ni haft det i Ullared :) Tur att inte Rolandz vann då :)))))))

Jag har nog hittat mitt drömresmål nu, just idag har jag bestämt att det är det :) Ser du om jag kommer åka till Thailand och ser du isåfall i vilket sällskap. Åhhh, vad gärna jag vill åka och så vill jag besöka ett buddisktisk tempel....

Kram L

Svar: Skulle nog vilja säga att om Rolandz vunnit hade vi fått sitta där med skammen på den stora internationella dagen !! Du åker till Thailand och det blir bra.. jag ser inte när eller med vem.. kram
Esmaralda

54 G.S.H:

skriven

Hej Es

Ser du något mer kring om jag får något sommarjobb?
Otroligt stressad över detta, försöker vara lugn men det är lättare sagt än gjort. Fick precis ett mail om att den tjänst jag sökte har tillsatts av någon annan.

Kram

Svar: Sök ALLT och du kommer få sommarjobb.. kram
Esmaralda

55 Milla:

skriven

Hej, kul med Ullared, jag har varit där en gång men inte mer.
Har fått lite mer energi känns det som, har en talisman som är laddad med energi men även med kärlek. Ser du ngn kärlek för mig i vår eller låter det vänta på sig? Längtar så efter riktig kärlek, med en klok och sund man som det går att prata med. Men har ingen panik så klart, men mer nyfiken...

Svar: Kärleken kan komma precis när som helst.. kram
Esmaralda

56 Mona:

skriven

Hej Esmaralda😊

Skulle han vara beredd att släppa henne?
Eller ser du att han fortsätter med henne?
Kram

57 Mee:

skriven

Låter som ni haft det underbart:)och jag håller med att tiden bara går fortare nu.

Ser du något spännande kul som händer mig under året?
kram


58 Ht:

skriven

Hej!

8år sen jag fick min första seans av dig😊
Då skrev du att jag kommer klättra på karriärstegen, att jag kommer få mer ansvar inom arbetet o att lönen höjs.
Nu har jag sökt den nya tjänsten på mitt jobb..är det den tjänsten du menar?
Kram!

Svar: Det kan vara så.... kram o lycka till :)
Esmaralda

59 Helena Ir:

skriven

Tack! Ja,det gäller att tanka med glädje och livsgnista :)

Kram :)

60 Till nr 5 EPM:

skriven

Är du tillsammans med en redan gift man🤔?
Mvh Madde

61 Virrhönan:

skriven

Här gick solen precis ner och det känns som den aldrig kommer skina igen. Har kännt glädje över förändring på jobbet och sett fram mot detta och så får jag byta grupp. Jag är så in i själen ledsen nu. Kommer chefen göra vad hon kan för att hjälpa mej? Jag bara gråter när jag tänker på det....Tror aldrig det kan bli roligt att gå till jobbet igen. Man ska tydligen inte få ha roligt ihop med dom man trivs bäst med...

Svar: Jag tror att chefen gör vad hon kan.. kram :)
Esmaralda

62 Missi:

skriven

Hej fina Es!
Köpte en Talisman av dig för ett tag sen. Den gick tyvärr sönder o jag la den i en liten påse.
Nu fattas det lite delar, ska jag slänga den eller kan det finnas någon bra energi kvar?

Undrar oxo om du ser något romantisk träff med någon man snart?
Kram

Svar: I och med att det fattas delar .. så funkar den inte längre.. den är död, tyvärr... kram
Esmaralda

63 Mim:

skriven

Hej Es!

Ser du om det blir något jobb för mig snart nu till sommaren??

Kram

64 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag har en fråga till dig och det är att hon tjejen jag har pratat i snart tre veckor tror jag, ser du om hon är den rätta för mig? ☺️

Kram

Svar: Jag tror inte hon är den som du kommer leva ditt liv med... men följ med i hur det utvecklar sig.. kram
Esmaralda

65 Lotta:

skriven

Hej Esmeralda! Blir det nån romans mellan oss på jobbet, finns det intresse från hennes sida? Kram

66 Ia:

skriven

Hej
Och välkmmen hem efter en härlig shopping helg.

Mitt x har helt plötsligt börjat ta kontakt med barnen som han tidigare inte brytt sig om.
Undrar nu om det kommer att ta slut med kvinnan som orsakat vår separation och han får kontakt igen med barnen?

Kram

Svar: Att inte ha kontakt med sina barn är det värsta man kan göra.. i min värld ! Dock tror jag att hon fortsätter jobba på relationen till barnen och gör han det inte nu.. så kommer det att bli för sent.. kram
Esmaralda

67 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer hon att följa med på resan?
Kram

68 KristinaF:

skriven

Hej!

Gör ett försök här.. Gick på dejt med en kille i fredags.. Är det rätt eller borde jag glömma honom? Han känns inte så intresserad.

Jag undrar dessutom ungefär när den rätte kommer? Jag håller åå att ge upp :(

Svar: Han du träffade är inte den rätte.. fast det känner du nog själv också.. kram
Esmaralda

69 Hoppet:

skriven

Hej Es

Ser du med bra ekonomi snart?
kram

70 <3:

skriven

Godkväll kära Es ser du någon fara för mig med den knäppa taxi killen ?
Kram

71 Boudica:

skriven

Mello skippade jag!
Här är jag besviken, riktigt besviken på mig själv!
Jo, jag har lyckats bli förkyld! Har inte varit det på över ett år och nu på slutet av vintern så lyckas jag bli det!

Har precis stoppat ett bananbröd i ugnen, hoppas det blir gott. Här ska det tas en varm dusch snart, och sen tidigt i sängs, förhoppningsvis mår man bättre imorrn.

Omtyckt på jobbet? Jo det är jag nog, det är inte riktigt så att jag förstår varför jag är omtyckt. Folk verkar ha lätt för att gilla mig. Men det finns ju folk som inte tål mig heller ;)

Jag undrar, du sa för någon vecka sedan att mina drömmar handlar om en ny vän på ingång och att jag skulle hålla ögonen öppna, kan du ge mig en hint om var eller vem jag ska kolla efter? Något litet om personen eller stället?

Kram!

Svar: Tyvärr kan jag inte hjälpa dig här men insikten kommer till dig om du bara har ett extra öppet sinne nu.. kram
Esmaralda

72 Rädd:

skriven

Hej E!

Så det kommer ta en stund innan jag hittar rätt arbetsmässigt? Är så trött på att inte känna mig hemma :(

Kram och kärlek

Svar: Det kan ta ett tag men gör tydliga val och du spårare in bra.. kram
Esmaralda

73 Snorpan:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns chansen att det kommer att finnas en framtid med honom mellan han och mig?
Kram

74 Tingeling:

skriven

Härlig shoppingtur! Jag hoppas jag och min kompis kommer iväg till ullared i sommar, skulle vara kul! Vi tänkte också bo i en stuga. Även om jag inte planerar att shoppa så mycket där... Måste nu hålla i mina pengar och försöka leva på mindre, som en förberedelse till sensre när jag lever på csn. Även om det blir i höst eller nästa höst. Våren blir ganska galen och kommer kosta en del. Men blir värt det, att bli klar med mitt hem, och göra roliga saker med min dotter. Och faktiskt göra lite för mig själv också! Ser faktiskt fram emot våren och sommaren, den känns ljus! Har planer att se fram emot. Har fortfarande inte bestämt mig om plugga än. Fortfarande 50/50.

Här är det sjukstuga sen i fredags. Vi missade en teater jag och dottern skulle gå på, men inte så mycket att göra åt.

Trevlig kväll!

Kram!

75 Hälsning:

skriven

Hej Es

Har du något meddelande till mig?
kram

76 Snipp:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan det komma att finnas en framtid mellan han och mig?
Kram

77 Khaleesi:

skriven

Vad glad jag blev av att läsa detta inlägget! 😀 Er härliga energi syns genom bilderna och smittar av sig. Är verkligen välbehövligt just nu. Kram!

78 F:

skriven

Härligt med Ullared hoppas ni fynda mycket ,,,,,undrar varför jag blivit otroligt glömsk den sista tiden??????

79 Ia:

skriven

Hej
Och välkmmen hem efter en härlig shopping helg.

Mitt x har helt plötsligt börjat ta kontakt med barnen som han tidigare inte brytt sig om.
Undrar nu om det kommer att ta slut med kvinnan som orsakat vår separation och han får kontakt igen med barnen?

Kram

80 Ia:

skriven

Hej
Och välkmmen hem efter en härlig shopping helg.

Mitt x har helt plötsligt börjat ta kontakt med barnen som han tidigare inte brytt sig om.
Undrar nu om det kommer att ta slut med kvinnan som orsakat vår separation och han får kontakt igen med barnen?

Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: