När vi återföds....

Någon bad mig blogga om hur mycket som är bestämt i våra liv – vad som är klart och bestämt i samband med att vi börjar vårt nya jordeliv.

Och enligt mitt förmenande så är det väldigt olika.

För somliga är väldigt mycket bestämt och klart – och dessa människor är dessutom lättare för mig att spå

För andra däremot – är bara en bråkdel bestämt.

Och detta beror ju på de olika erfarenheter vi har att göra.

 

Somliga av oss kanske  behöver gå på nit efter nit och må dåligt och  stånga huvudet blodigt – för att komma till en viss insikt

Andra av oss kanske inte alls behöver den insikten

Vi hör hemma i Alltet – det är ju vårt egentliga hem.

Där är vi tillsammans med de själar vi vill vara tillsammans med och  den allra mesta tiden tillbringar vi här.

  Då och då väljer vi att fara iväg på ett nytt jordeliv. 

Om vi lever på jorden i typ 85 jordeår så kan det kännas länge.. men i Alltet upplever man tiden på ett annat sätt.

Den  finns liksom inte.

Eller så går den väldigt mycket fortare.

  När jag var barn och inte begrep bättre så tyckte jag att det måste vara hemskt när ens kompis  gick ner i ett nytt jordeliv och man  själv skulle sitta där i Alltet och sakna henne i nästan 100 år.  Sen blev jag ju äldre och klokare.  Tid är ju ett märkligt begrepp. Och om  tiden bloggar jag en annan gång.

 

 

Alltså, när vi befinner oss hemma i Alltet  så filurar vi lite på hur vårt nästa jordeliv ska bli. Jag tror nog att vi pratar med våra kära själar om detta och gör upp lite planer. 

Sen släpper vi taget – och byter dimension till den jordiska och till det barn som precis ska födas.

När vi föds till ett nytt jordeliv – glömmer vi vårt ”riktiga ” liv i Alltet för så är det meningen att det ska vara.  Jag och en hel del andra glömmer inte fullt ut och man kan ju ibland undra om det är positiv skill eller ej !

I förväg har vi alltså gjort upp om somligt som  vi ska leva oss igenom i det nya livet. 

Varför vi väljer en del elände och en del roligt och positivt – det vet jag inte.

Jag tror det handlar om balans.

Inte bara balansen i just det jordelivet vi lever för stunden utan en balans i alla de jordeliv vi levt och kommer att leva.

 

 

 

 

Har vi behov av positiva händelser för balansens skull, ja då blir det fler positiva händelser just i det livet

Har vi beslutat att  vi själva ska ha stor makt över det som händer – då är detta också något som vi valt eftersom vi behöver det.

Det är ingen slump. Ingenting  är egentligen en slump.

Den fria viljan finns.. det är viktigt att förstå detta rätt. Må så vara att det på förhand är bestämt att vi ska ha en fri vilja... men det är oviktigt och det viktiga är att vi förstår och  agerar efter den fria vilja vi har.

Själva den STORA meningen med allting kan jag inte förstå – och det är nog inte meningen heller. Man kan gissa hit och dit och det kan både du och jag – men att verkligen veta, det tror jag ingen gör.

 

Kram & kärlek

 

1 Livsturisten:

skriven

Intressant o klurigt detta med livet efter jordelivet. Blir spännande att få uppleva det när det är dags. För något mpste ju bara finnas, vi människor kan ju inte lufsa runt till ingen nytta här tänker jag.

Träffade en person igår...vi pratar om tecken o känner oss förvirrade men solklara upplever jag det som. Vart bär det av, npgot råd till mig så jag inte klantar mig igen?

Kram!!

2 Skorpan:

skriven

Ja det är ju fantastiskt, att vi lever många jordeliv. Undrar hur många jordeliv det är meningen att man ska leva? Antagligen tills man fått balans på allt, lika mycket positivt som negativt, eller nåt... I en bok som jag läste så diskuterade själarna faktiskt om det kommande jordelivet. Att den ena skulle födas med någon sjukdom o dö ung t ex och det upplevdes som sorgligt, men det var liksom meningen. Men man skulle ju också träffas sen igen, då den andra gick över. Trösterikt.

Min uppgit i detta liv är, enligt dig Es, att jag ska lära känna mig själv. Det är förvisso en stor uppgift, men kan det tänkas finnas något annat som jag ska göra i detta liv? Göra något som är till gagn för andra, göra skillnad?

Idag ska jag fortsättningsvis piffa upp mig och också få ögonfransar o -bryn fuxade. Sen börjar jag vara "färdig" för att ta emot någon ny människa i mitt liv ;D. Korpgluggarna är vidöppna, men ingen syns till, så konstigt... :D.

Det blir säkert en bra sommar ändå o en bra dag idag. Inte så varmt, men...
Kram Skorpan

Svar: Ja, du ska lära känna dig själv.. det är en lärdom som inte är ovanlig.. men den är svår ! Väldans så piffig du blir.. passa på att visa upp dig både här och där nu när du blir så fin !! Kram
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Är själar en människor eller i en annan som form eller varelse?

Är det en dubbelgångare som jag såg igår eller är den person som jag känner?

Kram

Svar: Själar är vi människor och i Alltet ser vi dessa själar antingen som de människor vi älskar eller bara som själsexistenser.. vilket är precis lika bra.. jag tror vi väljer själva.. kram
Esmaralda

4 Kicki 🌞:

skriven

Tack, jag tycker att det är spännande att läsa om din syn på det hela ♥️!

5 Helena Ir:

skriven

Intressant ämne..det sätter igång mina tankar..
Jag anser att jag i Alltet har verkligen gjort valen,och även i livet nu,stångat mycket..Verkligen!! Fått höra att jag inte haft det så bra..otur mm. Känns som jag inte levt mitt liv alla gånger,utan livet har "bollat" med mig..låter nog konstigt..
Den där "läran" man ska göra av det som händer..känns lite som vi är små brickor,marionetter som "något" leker med..
Lite trött på det där spelet..faktiskt trött att spela med..
Spelreglerna är verkligen olika satta..
Jag vill bara ha det bra nu!!

Givetvis..nu när jag har rätt fullt i helgen,sista helgen innan dottern flyttar..så får jag förfrågan om att hitta på skoj..
Jag gillar inte att tacka Nej..men det kommer nya dagar där det passar bättre..

Köpte mig en härlig träningströja.med texten "Jag är en envis jävel! min dotter tyckte det var "mitt i prick"..Jag tar det som en komplimang :)

Behöver mitt knark.(hoppas jag inte blir anmäld).jajjamensan..åker och tränar..

Stor kram..och trevlig helg..


Svar: Eller att du bara försöker acceptera för i detta finns också en speciell frid !! Vilken härlig träningströja :) kram :)
Esmaralda

6 sus:

skriven

hej

oj,de blev för svårt för mig....
intressant betraktelse....
man lever och man dör...
behöver tips på min livsväg...
love sus

7 Mimlan:

skriven

Intressant blogginlägg! Jag tycker detta är så fascinerande:)

Igår gick min 9-åriga dotter och sin kompis själva ner till sjön för att bada, med kompisens mammas tillåtelse, men utan vår vetskap.
Vår dotter kan inte simma men hade varit ute både på bryggan och djupt vatten.

När dottern kom hem och berättade detta visste jag inte var jag skulle ta vägen. Jag mådde så dåligt och var fysiskt illamående över alla tankar om vad som hade kunnat hända.

Jag har pratat med dottern och kompisens mamma. Tror du mamman förstod vad jag menade?

Jag tackar himmel, jord och änglar för att allt gick bra. Men jag har ändå svårt att släppa det, jag har varit vaken inatt och grubblat över alla "tänk om". Känner mig så skärrad.


Svar: Jamen herregud att säga ok till barn att vara ensamma vid sjön och en av dem är inte simkunnig.... nog tror jag mamman förstod vad du menade..... kram
Esmaralda

8 Am:

skriven

Hej Esmaralda.
Det är väldigt intressant med just detta! Jag har själv funderat mycket hit och dit just vad gäller relationer med män.
Just att jag själv drar mig ur, men sen att jag bara går och är olyckligt kär i just denna person jag dragit mig undan från. Nu har inte jag haft så jätte många relationer. Och kanske jag inte hittat rätt fast jag sökt.

Jag börjar tro att jag kanske kommer få Leva själv under en lång tid nu. Jag vill väldigt gärna ha en relation. Vad ser du för mig i kärlek framöver? Vad ser du från och med nu och en bit framåt i kärlek?
Kram


Svar: Du kommer ha en relation och du kommer ha kärlek i ditt liv men det kan dröja ännu en tid.. kram
Esmaralda

9 Jossan :

skriven

God morgon!

Är så seg idag.. har levt på modifast i en vecka.. och jag har gått ner typ 2-2,5 kg.. på tisdag är det dags för undersökningen. Jag ör så orolig.. när L hörde att de skulle kolla med en kamera för att kolla tarmarna började han gapflabba. Jag blev faktiskt ledsen och han menar på att jag ska bjuda på den. Jag är så rädd..

Nä vi dras så långt ifrån varandra. Är verkligen trött på att han tror att han kan ändra sig nu.. men det är försent...

Nä dags att gå upp och fixa sig. Äntligen fredag!! Och än finns inte lönen på mitt konto...

Kan det bli en fling med J.A?

Kram

Svar: Undersökningen kommer gå bra, oroa dig inte.... kram :)
Esmaralda

10 åsa:

skriven

Hej E !
Tack för inlägget idag . intressant verkligen.

kan det ge någon utdelning m de nya hattarna jag syr? kram Åsa

Svar: Ja lite grann tror jag att det ger... det blir himla fina.. kram
Esmaralda

11 Lenafena:

skriven

Så betydelsefull läsning! Så tacksam att du delar dina insikter om vad alltihopa handlar om. Det är märkligt. Balansen mellan det som är svårt och det som går lätt har jag dock inte sett i mitt liv än. Det har handlat om ett rejält motlut hela tiden för min del. Din text gav tröst! Man orkar ju inte vänta hur mycket som helst på att det skall hända något bra....skönt att veta att alltet finns och att det här inte är vårt riktiga hem....Skriv klart boken Ez- du ger hopp åt så många! Kram!

Svar: Tack ska du ha.. och boken.. den ligger till sig rejält... måste sätta fart.. kram
Esmaralda

12 <3:

skriven

Godmorgon kära Es. Hann B skicka in mina handlingar innan han försvann ? Är min känsla rätt att han kommer åka in igen ?
Kram

13 EPM :

skriven

Godmorgon!
Balans... vårt ord lagom är kanske inte så märkligt ändå. Jag menar, våra kroppar strävar efter balans i våra funktioner, naturen strävar efter balans (lufttryck, nederbörd etc) så varför skulle inte våra själar göra det.

Efter att jag började följa dig Es så har jag klarat av motgångar lättare. Iallafall så ser jag en mening med dem- jag ska lära mig nåt. Detta och min krassa väns kommentar gör det lättare att hantera historien med J: ”ibland hittar man fantastiska skor till ett bra pris som man köper, man får skoskav. Men men försöker och försöker, tills en dag då man inser att det inte är värt det. Sen är du mer kritisk nästa gång du shoppar skor. J är dina skaviga pumps”

Nu ska jag lämna barn på skolan och ta ett morgondopp!

Kramar

Svar: Ja allting strävar nog efter balans ! Du tänker så rätt... och att komma därhän är en stor personlig utveckling.. kram :)
Esmaralda

14 Pia1:

skriven

Nog är det omöjligt att förstå allt. En del får så många hinder att det låter helt osannolikt, jag är ett exempel, men jag ska vara glad att det inte är ännu värre. Som jag kämpat och förnedrats. Har många gånger funderat på varför i helaste friden jag skulle överraskas med en botoxförgiftning ovanpå allt helvete. Och det känns som att det var nödvändigt. För att jag skulle bli så brutalt synligt sjuk att lite av det osynliga skulle synas på tester som man nu var tvungna att göra! Men som sagt, det finns värre. Jag har inte förlorat några barn och är ingen krigsfånge, allt är relativt.

Svar: Ja allt är relativt och det finns alltid de som har det värre.. men du har fått gå igenom fruktansvärt mycket.. det är tufft... och det känns som om du snart bör vara klar med allt elände och det positiva ska komma och de är du sannerligen värd.. kram
Esmaralda

15 Kvinnan :

skriven

Väldigt intressant esmeralda. Ibland kan man känna att man varit på en viss plats eller att en person msn träffar första gången känt hur länge som helst.
Det är märkligt.

Svar: Ja, det händer en hel del märkligt... lite magi finns för oss alla om vi bara tar emot den.. kram :)
Esmaralda

16 F:

skriven

Hur ser det ut för vårt projekt utomlands nästa månad är det val kommer det påverka landet positivt. Vi har verkligen kämpat med detta. Vad ser du om detta. Önskar trevlig helg.

17 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag vet att han och jag hade vissa problem förut som var utomstående problem. Inte just u relationen utan problem runtomkring som drabbade relationen. Jag har verkligen försökt kämpa. Jag har verkligen kämpat för att säga att vi kan få en nystart.

Hur stor är chansen att han och jag gör ett nytt försök?
Kram

Svar: Jag ser den inte som stor.. kram
Esmaralda

18 Skrållann:

skriven

Hej!
Detta inlägg tål att läsas flera gånger.
Här är det hektiska dagar och imorgon ska vi på fest som jag våndas lite inför. Hoppas dock det är i onödan och hoppas det blir äverraskande trevligt?!
Det mesta känns ju bra just nu och jag hoppas det får förbli så och försöker att bara leva i nuet. Äktenskapet har ju knakat men känns nu bättre men kan du se om det föreligger någon risk till seperation framöver?

Kram❤

Svar: Jag tror nog det blir helt okey på festen i morgon ! Ser stabilt ut med äktenskapet också.. kram :)
Esmaralda

19 Jennifer:

skriven

Godmorgon! Vilket spännande bloggämne, jag tillhör dessvärre dem som är mer eller mindre omöjliga att spå, för det mesta jag blivit spådd under årens lopp (av dig och andra siare) stämmer inte. Men det märkliga med detta är att alla siare SER NÅGONTING - har fått höra flera spådomar, men de bara inte stämmer. Då undrar jag att vad är det då ni ser? Ser ni mina önskningar, drömmar? Något slags parallellt universum där dessa saker sker? Det mest logiska vore väl om ni inte kan se något alls kring dem som är svåra att spå? Alltså att allt bara är blurrigt eller så. Mystiskt. Bara lite funderingar såhär på morgonkvisten.

Har fått höra många gånger att mycket ligger i min egen makt och kraft att påverka. Men sedan då jag försöker ta kontrollen och styra upp och bestämma själv, så misslyckas det jag önskar ändå, alltså allt ligger ändå inte i min makt, för det finns massor med saker jag som jag inte kan påverka, som ligger utanför min makt, omgivningen, omständigheter, universum, who knows, det finns en massa saker jag skulle förändra om jag bara KUNDE. Kram


Svar: Jo tänk om det vore så enkelt.. att man fått fått information om att just den här personen kan du inte spå för det blir inte bra. Då hade man ju aldrig ens försökt ! Nu tror jag att det går att spå alla LITE... även de mer ospåbara.... även om det inte blir fullt ut. Det handlar om att den som spår måste tolka väldigt mycket av den information hen får och då blir det svårt och det blir misstag.... Ingen kan påverka allt.. det finns alltid en hel del utanför egen påverkan.. och det gäller att ringa in situationen och göra tydliga val... och jag vet att det inte är lätt alla gånger.. kram
Esmaralda

20 Dunegull:

skriven

Kan inte hjälpa alla tårar! Dem bara kommer, hela tiden överallt. Försöker fokusera på mig själv. Kommer vi ses ngt när jag kommer hem?

21 Raggarbruden:

skriven

Så spännande inlägg idag!

Läskigt med trots allt lite kul att inte veta hundra vad som väntar efter döden. Att vi kommer hem vet jag också, av hela min själ. Jag har aldrig känt mig riktigt hemma här på jorden :)

Ett litet bidrag till frågehögen. Ser du något om hur hösten blir med ny stad börja jobba etc?

Kram 💖

Svar: Du är inte ensam om att inte känna dig hemma... somliga av oss har en längtan till något som vi inte riktigt kan sätta fingret på.. och det brukar vara längtan hem till Alltet !! Jag tror hösten med dess förändringar blir riktigt bra även om det kan bli stressigt och lite mycket till en början.. kram
Esmaralda

22 Carina:

skriven

Jag är glad för att jag är mer lättspådd för mina spådomar stämmer och jag får stor styrka ur dem. Kram och önskar åt alla en fin helg.

23 K:

skriven

Hej Esmaralda.
Ibland kanske man behöver förstå att allt inte känns 100% här i livet men man kan vara nöjd ändå.

Hur stor ser chansen ut att vara att dem ska bryter med varandra någon gång närmaste tiden? Att det inte blir mer närmaste tiden?
Kram



Svar: Ja, lite av hemligheten är ju att attrahera det positiva... att inte stirra sig blind på problem och elände.... kram
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Skulle behöva ett nytt utemöblemang, ser det ut att komma i min väg de närmaste dagarna? Ett som är överkomligt i pris ;). Blir ju fest snart o var ska folket rymmas?
Kram Skorpan

25 åsa:

skriven

Tack så mkt för det E!
Det värmde.
Jag ska ha hattpromenad i staden . den älsta är 99 år pigg. jag gör dom i slipsar o det bara strömmar ideer till mig. Premiär imorgon att bära en som ser ut som en drottning tiara.
Ha en go helg nu o tack för stödet.
kram Åsa

Svar: Låter helt underbart ju !! Stort lycka till och ha roligt !! Kram :)
Esmaralda

26 F.u:

skriven



Hur ser det ut för vårt projekt utomlands nästa månad är det val kommer det påverka landet positivt. Vi har verkligen kämpat med detta. Vad ser du om detta. Önskar trevlig helg.

27 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Ojoj detta var ett mycket intressant blogginlägg Måste läsa om det senare idag ..är lite trött i "ögat" idag mycket var det att ta in Får direkt en massa frågor...nej de ska jag inte ta nu

Sol Sol Sol detta älskade min vän Carin vilket förmörkar min sol litegrann ..

Härligt med din mamma på besök med fina vädret ..Njut !

Ha en underbar Fredag alla <3

Kram Anki med flock

Svar: Tack & njut du också.. kram
Esmaralda

28 Lisa:

skriven

Ett intressant inlägg idag.. mycket tänkvärt, spännande att så mycket som är i alltet, följer med i detta jordeliv. Lev här och nu!!

Chans till flirt i helgen? Kram

Svar: Ja en god chans minsann.. kram
Esmaralda

29 Monica:

skriven

Eftersom astronomer efter upptäckter att det finns miljarder jordliknande planeter i Universum så borde det också vara logiskt att vi kan återfödas på någon annan fysisk planet och inte bara på jorden. Vad säger du om det Esmeralda?

Svar: Ja, så kan det mycket väl vara - och det är dessutom troligt.. kram :)
Esmaralda

30 Esset:

skriven

.. ☺️

Sådan här läsning gör mig så lugn!

Många missuppfattar tron på ödet och tror att det bara handlar om att "sitta på arslet" och håva in belöningarna utan ansträngning. Så är det ju inte! Livet ser olika ut för oss alla. Vissa tillskrivs större privilegium än andra. Men vi prövas alla på olika sätt. Och det är genom utmaningarna vi växer och "skördar" ur det jobbiga.

Fy satan så klyschigt det blev. Men så tror jag att det är! Nu gick jag igång totalt och glömde vad jag var här inne för he he. Tänkte fråga dig om jag kan vara i ett förhållande i höst, Es? Kram!

Svar: Ja alla måste vi jobba och stå i och försöka göra de bra valen - och det är ingen enkel match. Du KAN vara i ett förhållande i höst men det kan också dröja.. jag ser ingenting klart kring när det sker.. kram
Esmaralda

31 Pia-Pia:

skriven

Hej Es.
Älskar att läsa dina klokheter när det gäller sånt här.

Jag är knappast en person som fått allt enkelt och serverat i detta jordelivet. Däremot har jag en tillit som är svår att förklara. I min andliga utveckling har jag kommit till insikten att inget är en slump och jag har dessutom lyckats avverka två av detta livets karmaläxor. Dessa läxor har jag nu kunnat lägga bakom mig men självklart finns det fler att avverka om tid finnes.

För mig är tanken och tron på Alltet en tröst. Precis som du så har jag drabbats hårt av människor och djur som dött alldeles för tidigt, emellanåt har jag varit arg på universum för detta. Något som oroar mig är att jag inte fällt en enda tår över min mamma som dog för två år sedan, jag gick inte på hennes begravning heller. Jag förstår att det låter bisarrt men jag har varit otroligt arg på henne, och kämpat för att kunna förlåta, något jag kommit en bit på vägen med tack o lov.
Min fråga till dig; har min mor eller någon annan på andra sidan något att säga mig tro?

Stor kram och ha en härlig helg.

Svar: Din mor förstår precis hur du känner det.. för nu i Alltet är hon ju inte som hon varit i jordelivet.. han är upplyst och du kommer sannerligen att bli positivt överraskad när ni möts igen. I jordelivet kunde hon inte bättre än det blev - och idag är hon väldigt ledsen över detta och vet att hon orsakat dig smärta. Kram
Esmaralda

32 Lotta S:

skriven

Mycket på gång på jobbet nu, förändringar som genomförs för att spara pengar men också möjliggöra annat sätt att arbeta. Blir resultatet ändå att vi avvecklar oss själva eller ser du några hållpunkter vad som händer framöver?

33 Cecilia:

skriven

Väldigt intressant läsning! Känns tryggt att det finns mer än jordelivet och att vi kommer träffa de vi älskar igen.

Jag har tabbat mig och hann bara söka till en praktikplats innan ansökningsportalen stängde. Vill verkligen sysselsätta mig hos det företaget, kommer jag göra det under hösten? Kram

34 M:

skriven

Hej!
Fick lägenheten över sommaren i stockholm..så glad!
Kommer jag trivas bra?
Kra!

Svar: Grattis och ja, jag tror du kommer trivas fint.. kram
Esmaralda

35 Michaela:

skriven

Intressant läsning! Jag vet inte hur mitt liv är egentligen. Hittills varit mer negativt än positivt. Kram

Svar: Framför dig finns en hel del positivt, väldigt mycket av den varan faktiskt.. kram
Esmaralda

36 Pj:

skriven

Hejsan E!

Inatt drömde jag om honom och jag undrar om vi skulle passa ihop eller är vi rör olika ? Hur öppen är han och fanns det någpt intresse från hand sida förr eller bara jag som inbillat mig ? Hoppas du ser något kring det och kan lämna ett pga ord! Trevlig helg kram

37 Erika.F:

skriven

Nu förstår jag betydligt mer om min egen gamla själ jag har. Då undra jag om min tvillingsyster som inte fick se dagens ljus också skulle haft en gammal själ, hon levde iallafall de nio månadrna, sedan vid födseln tog hennes liv slut. Under alla år har jag grubblat vad som hände i den stunden vi föddes, eftersom hennes hjärta inte längre slog när hon föddes.

För övrigt är det så intressant och läsa, som har med Alltet och det runtomkring att göra. Skulle kunna fördjupa mig i sådant en hel dag utan uppehåll, för så intressant är det.

Nu ska jag har en sen frukost, sov för länge denna morgon. Blir så ibland.

Kram!






Svar: Din syster hade bestämt redan i Alltet att den här gången behövde hon erfarenheten som innebar att snabbt försvunna ur den jordiska kroppen. Men i Alltet är ni tillsammans och bästa vänner. Kram
Esmaralda

38 Catarina:

skriven

Helt fantastiskt att få veta mer om o få bekräftat det som man redan tänkt o trott på🙏 Jag läste på en medial sida att när man dör o går mot ljuset o finns i det där vackra underbara världsalltet så upphör all tid att existera. Man kan följa sina nära o kära o ”veta” att de ska leva sitt liv färdigt innan vi möts igen o att tiden upplevs helt annorlunda där. Det har hjälpt mig mkt att tänka på. Att tiden liksom är universiell.. jag skulle jättegärna vilja få nåt slags svar på om man kan mötas flera ggr under en livstid?.? Om djuret eller människan dör o man var tvillingsjälar om man kan mötas tex nåt år senare igen o återuppta kontakten fast såklart i en annan skepnad hoppas du förstår hur jag menar? Det är mitt hopp, att man möts igen. Vad intressant o fascinerande att få veta mer. Så himla värdefullt o inget man kan prata med vem som helst om😚💕 hoppas på fortsättning följer 🙏 kan man få avsluta ett jordeliv som är för tungt o bli en skyddsängel, tänker på de som inte orkat längre el fick ett kort liv här ? Varm kram 💖

Svar: Ja jag tror absolut att man kan mötas flera gånger under sin livstid. Det är inte helt ovanligt. De som får korta liv, har nog själva valt detta eftersom det var en erfarenhet de behövde.. kram :)
Esmaralda

39 <3:

skriven

Hej kära Es blir flytten av till Rhodos och restaurangplanerna går i lås ?
Kram

40 Lydia💕:

skriven

Intressant läsning idag och jag läser o läser och försöker förstå det hela
Jag har så mycket kärlek och ge och försöker se framåt och försöker se mig omkring men fastnar
Behöver veta men kanske inte så lätt och jag har släppt mitt förflutna och vill gå framåt finns det någon som kommer in i mitt liv snart och vad ska man göra
Lydia💕

Svar: Ja, fortsätt ta dina steg framåt.... det finns så mycket glädje och kärlek i din framtid.. kram
Esmaralda

41 Helena Ir:

skriven

Ja,det är väl så att det är dit jag ska nå..jag som får till mig ord,som ACCEPTANS och RESPEKT..någon vill säga mig något..men den här envisa finnen..oj,oj :)

Tack fina!

Kram :)

42 åsa:

skriven

Tack goa du E för det 👍🙏💋💋💄👒👒kraaam Åsa

43 Filifjonkan:

skriven

Det här är så spännande...jag får lätt in tidigare liv hos andra, ser saker, känner lukter ( i tidigare inlägg om tidigare liv på medeltiden; nej det var inte roligt då). Jag håller med dig Ez i det som du skriver, men... jag tycker att det lutar åt att vi lever flera liv samtidigt. Vad tror du om det? Det här är så komplicerat att min hjärna knappt kan ta in det. Men det är så jag tror att det ligger till. Det är väldigt intressant med Jennifer där många spått men ingen har rätt. Kan det vara så att hon är skyddad?? Om hon får en "korrekt" spådom kanske hon går åt ett helt annat håll än vad som är menat, och det vet guiderna, och skyddar henne från det?? En liten hypotes bara.
Talismanen -Shanti. Ja, den som rullar iväg och har sig. Nu har den gått sönder:-( Jag kan inte längre bära den runt halsen, hon är förpassad till min byxficka. Hon blev så sur att hon smet och rullade iväg igen. Det kanske fortfarande finns kraft kvar i henne? Vem vet?
Stor kram
Filifjonkan

44 Helena Ir:

skriven

Raggarbruden(21) där känner jag igen mig..har haft svårt att "hitta hem" hela livet igenom ..

45 K:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor ser chansen ut att vara att dem bryter med varandra någon gång under närmaste tiden?
Kram

46 Am:

skriven

Hej Esmaralda.
När du ser att det kan dröja innan jag får in kärleken i mitt liv och en relation hur länge är det då? År? Är jag själv närmaste tiden nu framåt?
Kram

47 Skorpan:

skriven

Tack ars!
Tog dig på orden o det blev lunch på restaurang efter besöket hos kosmetologen ;). Hoppas det på nåt sätt syns att jag fräschat upp mig ;D, fast det är väl önsketänkande att nån skulle kommentera nåt?! Väntar på min korsväg o de val jag ska göra, kan de tänkas vara nära nu? Är led på denna jämna lunk.. Action please :D.
Njut av värmen hos er, här är blåsten kall..
Kram Skorpan

Svar: Du är så attans fin så.... och valen bör du snart göra.. kram
Esmaralda

48 T:

skriven

Hade jag karma med min kusin a? Är den avklarad? Tack för intressant läsning.

49 Mia M:

skriven

Kära Es! Intressanta tankar du delar om livet. Undrar just om jag är en sån som är lätt eller svår att spå.... :-)
Vi har träffats ett par gånger nu, han och jag....känner mig osäker på hur vi går vidare.....vi trivs i varandras sällskap men har inte pratat känslor.......ser du om han har känslor för mig och om han vill fortsätta ses? Kram :-)

Svar: Han har nog känslor men när det kommer till kritan så tror jag inte de räcker till för någon av er.. kram
Esmaralda

50 Willa:

skriven

Jag hoppas jag får leva länge på jordelivet men det låter faktiskt lite spännande med vad som händer sen om det är så att vi kommer till alltet.

51 Pia-Pia:

skriven

Tusen tack för ditt svar. Det värmde till i hjärteroten ❤️.

Kram.

52 SOL:

skriven

Hej Es det är så att jag bestämt mig för att skaffa barn på egen hand. Dyker det upp någon lämplig kandidat (som naturligtvis blir tillfrågad först) den närmaste tiden? Tiden börjar rinna ut. Insemination på klinik är inte ett alternativ av olika anledningar.

53 Louise:

skriven

Igår när jag varit på intervjun på ur och skur förskolan så fick jag den där känslan att wow här vill jag jobba. Jag har alltid trott att de enbart är ute men så är ju inte fallet.
Visst jag vill jobba där jag var i måndags också men där fick jag inte den där wowkänslan medan på tredje intervjun kändes det bara stelt. Tror dock inte att jag får det överhuvudtaget. hade varit ganska komiskt om jag hade fått alla tre.
Men jag hade nog inte haft problem med att välja.
Jag skulle gått på magkänslan.

Hur stor är chansen att jag får något av jobben?
Jag vill ha det på ur och skur även om det är en uteförskola för det hade varit spännande att vara där.
Och det hade varit trevligt att ha ett fast jobb.

Ha en fin dag och tacksam för svar.

Kramar.

54 Nettan59:

skriven

Så spännande och intressant läsning, mer av sånt. Och vad roligt att du skriver på en ny bok, uppskattade din första bok jättemycket, ser fram emot den nya.
Kommer jag få nytt arbete framöver eller skall jag bara njuta av min nya frihet? Kommer arbetsbelastningen för min man att bli mindre?
Kram 💕

Svar: Nåja, i ärlighetens namn har jag skrivit på bok nr 2 i flera år.. jag kommer inte riktigt loss.. få förvänta dig inte för mycket :) Möjligen en kortare tid av arbete för dig innan det blir frihet.. kram
Esmaralda

55 Tingeling :

skriven

Det här tycker jag är väldigt intressant.... ! Du sa att meningen med detta livet för mig är att göra saker för min egen skull och inte andras. Vilket också är den stora utmaningen för mig... och jag jobbar på det. Och jag förstår nu varför mitt barns pappa lämnade mig, fick säkert hjälp från andra sidan för jag själv ignorerade alla tecken och hade nog aldrig tagit steget själv... Den största utmaningen nu är att lämna mitt jobb... blev erbjuden tjänsten och vill nu sluta så känner mig otacksam... och det är just detta jag måste jobba med. Jag förbereder för det i mitt inre just nu.

Du sa också i seans att du inte såg mig bo i Söderhavet i en hydda (typ). Om jag nu ändå skulle välja att dra till en ö skulle det inte fungera då? Att jag blir utfattig och hemlös eller skulle det lösa sig ändå. Eller hur funkar det? Kanske ett annat bloggande 😁

Äntligen fredag! Slutar tidigare. Fint väder, jag dottern och min syster ska ha picknick efter jobbet sen blir helgen rolig och lugn hoppas jag!

Trevlig fredag!

Kram!

56 Månskenet:

skriven

Hej!
Mäktiga tankar o insikter, detta om våra jordeliv och Alltet. Ända från jag var barn har jag "vetat" att jag var stor innan jag blev liten...och allt möjligt annat. Men som du sa en gång, jag har cellminnen från tidigare liv. Så sant så! Har hela tiden vetat.
Läste genom några dagars blogg, är så väldigt ledsen för din söta vovve. Tokigt så mänskan korsar och "förädlar", tar bort och sätter till, sen får djuren, individen, lida... Kram!!!
Ännu en gång om min bortsprungna hankatt. Kan du se om han ännu lever? Hittar han hem? Borde jag annonsera och ringa runt, inte bara traska i skogen och locka? Vi har varg som stryker här så jag ser det som lite meningslöst att engagera många mänskor...eller så inte??? Saknar honom såååå....
Kram, ha ett fint veckoslut!!

57 Mimi love<3:

skriven

Detta är så intressant älskar när du skriver om alltet och det andliga<3
Jag kommer ihåg när du berättade att din pappa visade dig runt i universum/alltet,det var väldigt intressant att läsa.Hoppas på mer om detta ämne framöver<3

ps:Finns det någon hälsning till mig från alltet?
kram


Svar: Ja, det var en stark upplevelse,, jag hade nästan glömt att jag berättat om detta... de dina skickar så mycket kärlek till dig. kram :)
Esmaralda

58 Aam:

skriven

Hej Esmaralda.
När ser att det kan dröja ännu en tid innan jag kommer få till en relation.
Kommer jag att vara själv de närmaste halvåret? Eller ser du något hända inom närmare halvåret?
Kram

59 Tind:

skriven

Hej Esmaralda.
På Thinder så hade en man ”M” superlikat mig. Jag är bekant med honom sedan innan. Jag Likade hans bild så vi fick en match. Men nu så har han tagit bort matchningen, jag blev lite ledsen. Ser du varför?
Kram

Svar: Verkar vara någon annan som han fick kontakt med och som fick mer uppmärksamhet.. kram
Esmaralda

60 ...:

skriven

Hej Esmaralda, har han ens vett att skämmas för hur han behandlade mig och svek mig?

Svar: Nej egentligen inte.. han är så full av försvar.. kram
Esmaralda

61 Lotta:

skriven

Det är så spännande helt klart, med liv efter liv och varför då. Ger hopp om att det man går igenom inte är förgäves :)

Nu ska jag äntligen på intervju för ett jobb som faktiskt känns helt rätt. Svårt att tro på att jag har tur och får jobbet. Hur ser det ut?

Kram L

62 Temperamentsfull blondin :

skriven

Detta är så spännande att spekulera om! En kanske till å med lever parallella liv i olika dimensioner samtidigt :)

Precis som i den gamla film-dängan "Slinding Doors"!

Nu blev jag sugen på en gammal filmrulle ikväll.. Det finns något nostalgiskt och tryggt i det. Gärna riktigt usla romantiska komedier. I riktiga livet är det ganska torrt på den fronten. Träffat en man lite slentrianmässigt och oseriöst men nu är det avslutat. Vad väntar härnäst på den fronten. Ser du månne?

Kram, och extra fredagsgos till lille MG ❤️

63 Hanna:

skriven

Intressant inlägg. Jag blir lite rädd när jag sitter och funderar på vilket bra liv jag lever nu, kommer mitt nästa liv bli eländigt då? Min livsväg är nog lite krokig men tror du den är utstakad från början?

Kram

Svar: Nejdå, det kan vara så att du har flyt i massa liv framför dig eftersom det varit eländigt innan.. det kan vara hur som helst.. kram
Esmaralda

64 Milla:

skriven

Jag undrar också varför jag gått ner till jorden, om man kan säga så om det här livet och valt en massa elände. Det kanske är lärdomar men vissa lärdomar känns tunga nu. Känner mig ensam också, varit låg. Funderar på om det är förklimakteriet och om jag har obalanser mellan östrogen, progesteron osv. Vad tror du? Den veckan jag har barnen är det fullt ös, och utan barn blir jag som helt passiv och låg. Den här veckan har varit tyngre än vanligt. Också ledsen för att förra relationen helt sonika lät förra sambon flytta in igen. Sådant här hänger jag inte riktigt med på.

Svar: Jag tycker nog att du ska kolla upp obalanserna... kram :)
Esmaralda

65 Dina :

skriven

Hej Ezmeralda,
Undrar hur känner killen efter gårdagens dejt? 🤔
Tack på förhand ❤️

66 Mimmie:

skriven

Lite konstig tanke:) men jag har tänkt lite på när vi ser ner på myrorna och andra små kryp som går på marken. Att det kanske är så små vi är som människor för de som ser på oss uppifrån alltet.

Jag kommer ihåg ett medium som sa bla att Prinsessan Diana hade återföds till den brittiska Princessan Charlotte.Mediumet pratade med Dianas högre jag som berättade hur livet hade varit som Diana och hur hon trivdes nu som Prinsessan Charlotte.

Jag blir så nyfiken på vem jag kommer vara i mitt nästa liv och vem jag har vart i mitt tidigare liv. Jag vill gärna veta men samtidigt vet jag inte om jag klarar av att ta in det hela.

Som barn har jag alltid undrar hur stort universum är,och om det finns något stop däruppe?

kram och trevlig helg:)

67 Lilly:

skriven

Hur ser karriären ut för mig 😘

68 Jennifer:

skriven

Hej igen... det här med balans... ja, i rimlighetens namn måste man väl uppleva en del skit för att uppskatta och förstå de bra sakerna i livet, och balans låter bra....men vad händer då det inte är balans, utan antingen det ena eller det andra? Då syftar jag själv på skit...då vågskålen tippar över med skit och ännu mera skit och därtill lite till skit, då undrar man nog vad som hände med den jäkla balansen. Det vore så mycket enklare att orka med all skit om man fick lika mycket roligt, men tyvärr fungerar det inte så. Kanske man valt att uppleva skit i detta livet och allt roligt i nästa, men nog fasiken är det tungt att leva mitt uppe i skiten och knappt skymta något roligt. Såfort man försöker kravla sig upp ur skithögen så trillar man ner igen. Vet att jag inte är den enda som känner så. Kram

69 Crazy catlady:

skriven

Hejsan Es! Jag bara älskar din mix av inlägg i bloggen. Följer slaviskt :)

I min senaste seans skrev du om en överraskning som låg på lut för mig detta år. Nyfiken i en strut undrar jag om den fortfarande ser ut att ske såhär efter ett halvår sedan datumet för seansen? Kram


Svar: Ja det verkar ju rent schizofrent med denna röra av inlägg... "skratt" Surprisen borde ha kommit men har ingenting hänt så kan den ha skjutits på en tid.. kram
Esmaralda

70 Fanny2:

skriven

Har alltid känt att jag inte hör hemma på jorden... Det känns som en tröst att veta att mycket positivt väntar i alltet och att man en dag träffar sina kära som har gått bort. Jag tror inte att det är meningen att vi ska förstå allt men om någon så vet du mest Es. :) Det är alltid intressant att läsa.

Tror du att han vill prata med mig? Kan det ha varit han du menade?

Kram

Svar: Nej jag tror inte jag menade just han.. kram
Esmaralda

71 Socionomstudenten :

skriven

Es! Jag tror minsann att jag blir inspanad. Blond kille med begynnelse till flint, ganska lång och hänger i samma universitetsmiljö. Flyttar i veckorna härifrån så kommer antagligen inte hinna utforska eller få chansen att se honom igen. Missade jag något där? Så länge sedan något pirrigt skedde att det är trist att timingen är illa. Så typiskt mitt liv. Kram!

Svar: Du missar ingenting .. mer än en trevlig flirt.. kram
Esmaralda

72 Browallia:

skriven

Tack för en mycket intressant blogg. När jag var ett litet barn och var ledsen brukade jag ibland säga att jag längtade hem fast vi var hemma hela familjen. Kan det ha varit så att jag hade kvar nåt minne av alltet?

Jag har redan nu bestämt att jag ska vara man i mitt nästa jordeliv. Klimakteriet med allt vad det innebär håller på att driva både mig och mina närmaste till vansinne. Snart får jag flytta långt ut i skogen och leva som erimit för ingen orkar med mina humörsvängningar. Allra minst jag själv som lider av att ha dem.
Ser du någon vändning?

Spännande semifinal i Let's dance ikväll. Jag håller på Jon-Henrik

Stor kram ♡

Svar: Ja ibland har barn minnen av Alltet, det har jag fått bevis för då och då. Ja det är fasen med hormoner.. det ser ut dock ut som om du får någon form av mediciner som rätar upp det hela.... jag håller på Daniel :) kram
Esmaralda

73 Mirre :

skriven

Älskar sådana här andliga inlägg mer av dom!😍 hade kunnat läsa om detta en hel dag.. Kan ibland känna att jag inte riktigt hör hemma här eller att det är något som fattas och jag tror att det kan vara känslan av att vara i alltet. Lite av denna friden känner jag när jag är ute och promenerar i skogen. Ibland tänker jag på hur ytligt samhället är idag, det känns inte alls som särskilt många är så andligt inkopplade.. Men tänker man för mycket på sånt så är det lätt att sväva iväg och inte vara grundad i det liv man faktiskt lever. Har alltid haft en stark tro på att livet blir vad man gör det till även om man har sina förutbestämda "hinder" på vägen. Och oavsett hur dåligt det blir så brukar jag alltid tänka att lika hemskt som livet kan vara ibland, precis lika fantastiskt kan det vara. Det får man inte glömma, och det handlar väll också om någon sorts balans :)
Nu ska jag sticka iväg på träning! Kram ☀

74 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag måste fråga en sak. Upplever ibland att människor i min omgivning missförstår mig? Jag har hört folk säga att jag är annorlunda men inte på ett negativt sätt.
Jag känner ibland att jag är annorlunda. Att jag inte följer vanliga normer i hur man ”ska” vara. Jag liksom kan känna ibland att jag tänker och tycker annorlunda. Vad tror du? Varför är det så? Kan folk faktiskt tycka att jag är konstig eller annorlunda?
Jag känner det själv ibland att man ska vara på ett ”vist” sätt men att jag är det inte riktigt varför är det så? Beror det bara på att jag är blyg?mej
Kram

Svar: Nej blyghet beror det inte på utan snarare att du har en hel del med dig från ett gammalt liv.. kram
Esmaralda

75 Leona:

skriven

Hej Es

Ser du hur min blivande bor och vad han jobbar med?
kram

76 Boudica:

skriven

Alltid intressant med tidigare liv!
Gammal själ är jag enligt dig, många liv.
Och på liv efter döden tror jag.
Gjorde en regressionsseans med dig en gång i tiden, där fångade du upp hur jag är, du skrev bl.a att jag tröttnade på att vara "fånge" inom slottets (där jag bodde) väggar. Och smet ut ibland. Inget du skrev, men denna frihet, är något jag fortfarande strävar efter i detta liv! Frihet är viktigt för mig!
Ska möjligen testa regression när du och Nettan kommer till Stockholm! Men jag är sån som har svårt att slappna av på kommando!
men samtidigit så har jag kommit in i en period där jag börjar lära mig att meditera. Kanske lyckas jag göra detta till en vana!

Här laddar jag upp med kaffe inför en dokumentär, "the light generation" Handlar om Breatherianer, leva på ljus istället för mat.
Men detta ska man nog ta med en nypa salt ;)
Om du är intresserad så finns den på youtube.

Har en fråga idag däremot.
Jag känner att jag står inför ett stort val som måste tas relativt snart.
Men måste jag verkligen välja mellan A & B, eller finns möjligheten att köra båda?
Obs!!! denna fråga handlar inte om män! ;)

KRAM

77 Helena Ir:

skriven

Måste bara inflika att även jag håller på Daniel :) i Lets Dance

Svar: Och han gick vidare... yay :)
Esmaralda

78 Aa:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur stor ser möjligheten ut att dem kommer bryta med varandra under närmaste tiden?
Kram

Svar: Känns inte som om en brytning är nära förestående,, kram :)
Esmaralda

79 Ghostwriter:

skriven

Känns inte som detta sommarjobbet kommer ge mig det jag behöver och undrar om det känns viktigt att jag gör detta eller bör jag ta ett beslut och samtidigt söka annat också?

Jag vill bara genomföra alla mina planer men allting tar sådant tid och jag hatar tiden i sig, för det bestämmer så mycket utav jordelivet. Jag försöker koppla bort tiden, men det funkar inte här, det blir bara förseningar och krångel på köpet. Jag känner mig inte alls fri på det viset.


Kram

80 Browallia:

skriven

Woohoo...både din och min favorit i Let's dance finalen! 💃🕺
Kul och spännande... 👠

Tack för det lugnande svaret på min fråga tidigare idag. ♡ Kram

81 F.u:

skriven


Hur ser det ut för vårt projekt utomlands nästa månad är det val kommer det påverka landet positivt. Vi har verkligen kämpat med detta. Vad ser du om detta. Önskar trevlig helg. 


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: