Dela & delta......

 
Nu måste jag slå ett slag för mitt barnbarn Ozzy !!
Och jag behöver er hjälp !!
 
Förra året grundade han allmänna pyjamasdagen.. han är en himla kreativ unge.... och nu närmar sig dagen ... . han har utlyst en tävling med pyjamas som vinst...... och han väntar ivrigt varje dag men det kommer inga  delningar på facebook, inga kommentarer och ingen är med  och tävlar.
 
Jag tycker att kreativitet ska belönas så  snälla ni...  lägg till pyjamasdagen till din FB och dela..  gärna tummen upp och delta i tävlingen.
 
Han hade blivit så glad. 
 
Sök på din Facebook: Allmänna pyjamasdagen
 
Kram & kärlek
 
P.s.  Trycker du på GILLA knappen blir både jag och Ozzy glada 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag få ser konserten av Magnus Carlsson nästa år?

Ha det bra

Svar: Ja, den chansen är god.. kram
Esmaralda

2 Fanny2:

skriven

Hoppas han vinner, pyjamas är bland det bästa man kan ha på sig. :)

Es, jag träffade en av mina favoritartister i helgen och kan fortfarande inte tro det trots att bilder finns. Tror du att han tyckte att jag var för på eller konstig? Jag tror jag sa att "Love you" flera gånger. Så pinsamt, undrar vad han tyckte... 😂

Kram

Svar: Ha blev glad... jag får en positiv känsla av mötet.. kram :)
Esmaralda

3 Jullis:

skriven

En inlärningsdag på nya jobbet igår. De sa lite saker igår som inte klingade bra hos mig. Det känns svårt att kunna ha ett familjeliv om jag ska jobba där. Men jag vet inte.. Det är ju bara att köra nu. Och blir det dåligt får jag väl byta igen.. men jag känner av vissa varningsklockor typ..
Ser du något om mitt nya jobb?

4 Barbie:

skriven

Hey goa Es! Det skulle intimitet snart blir det! ? Kram

5 Tildis:

skriven

Hej Es!

Vilken fantastikt rolig idé! Väldigt kreativt påhitt av ditt barnbarn. Tyvärr har jag inte kvar fb längre men annars hade jag självfallet delat det. Håller tummarna för att han får framgång med sin idé!

Kommer vi få besked den här veckan? Kram

6 Elisa:

skriven

Hej!
Vad för typ av jobb ser det bra ut att söka till nästa år?
Kram

7 Fia:

skriven

Vad gulligt med pyjamasdagen, tyvärr har jag inte facebook men jag hoppas det sprider sig!

Jag har varit med im en otrevlig grej, hoppas du kan hjälpa mig Esmaralda. För ett tag sedan skrev jag en del med en man på en dejtingsida, men jag fick en ganska dålig magkänsla av honom och avslutade det hela. Kan ju tillägga att vi aldrig träffades, men jag föreslog att ses på en fika när han berättade att han går på ett gym jag ofta passerar (detta var innan jag började få dåliga vibbar), han kom dock med en massa underliga undanflykter på att inte ses. Det och flera andra grejer gjorde att jag avslutade.
Grejen är att det här gymmet ligger på vägen till mitt barns skola och det är när vi går dit som jag passerar det. Inte så långt efter att jag avslutat med mannen på dejtingsidan hände det en grej när jag lämnat barnet på skolan och går tillbaka samma väg. Strax innan man passerar gymmet är det en bilväg och ett övergångsställe med rödljus, när jag kommer till övergångsstället (där det är röd gubbe) går plötsligt en man väldigt hastigt förbi mig och ställer sig framför med ryggen mot mig, det är något med mannens kroppshållning som får mig att reagera, han känns väldigt nervös och obekväm, och jag hann se hans ansikte lite snett från sidan och jag bara, vänta lite... var inte det han från dejtingsidan?! När det blir grönt ser jag hur han mycket snabbt går över vägen mot gymmet och jag ser även att han går in i gymmet. Grejen är att mannen berättat att han bor i en annan del av staden (om han varit ärlig), och mellan bilvägen och skolan är det bara ett bostadsområde. Skulle han ta bilen till gymmet finns det en stor gratis parkering precis utanför och tar han bussen så stannar ju den vid bilvägen utanför, det kändes konstigt att han skulle gå just där, hade han sett mig och följt efter mig? Efter detta har jag sett honom gå bakom mig flera gånger, just när jag passerar det här bostadsområdet, det kan ju finnas logiska förklaringar som att han känner någon som bor där och just den tiden jag lämnar barnet på skolan råkar passa honom bäst att gymma, men det kändes ändå inte bra.
Så idag när jag lämnat barnet och går ut från skolgården så står den här mannen utanför skolgårdens staket, när jag kommer gående vänder han tvärt på klacken och går mot gymmet. Jag blev helt kall, har han alltså förföljt mig ända till barnets skola, så himla obehagligt! Men sedan började jag tänka, tänk om det bara är en förälder som råkar vara lik den här mannen och som brukar gymma efter han lämnat sitt barn? Jag har dock aldrig sett den här mannen vid skolan förut (och jag har varit extra uppmärksam nu det senaste när jag känt mig förföljd), det har alltid varit när jag passerat genom bostadsområdet som han plötsligt dyker upp bakom mig. Jag vet inte vad jag ska tro längre, är jag bara överdrivet paranoid eller har jag fått en läskig stalker på halsen? Snälla Esmaralda, kan du se något om det här?

8 Dahlia:

skriven

Mysigt med pyjamas! Jag behöver fler sånna dagar i mitt liv!

Jag försöker igen Es...
Mitt hjärta vill bjuda ut honom, men varken öl eller kaffe känns rätt. Vad skulle passa? Vad är lockande? ;)

9 <3:

skriven

Hej kära Es minns att du bloggade förra året om pyjamasdagen så gulligt.
Blev så förvånad att mitt ex U tog kontakt igen. Vi bor nu bara några hus ifrån varandra.
Han är lite av en ensamvarg men en fin man. Mina föräldrar gillade honom.
Vad är hans agenda ?
Har svårt att tro att han är min soulmate...men motstå honom är svårt.
Kram

Svar: Jag kan inte se att han är din soulmate... så var rädd om känslorna.. kram :)
Esmaralda

10 Mimmie:

skriven

Tummen upp för er båda skall in på FB nu,hoppas han vinner:)

Undrar om du ser något speciell som händer mig innan årets slut eller under kommande året?
kram:)

11 Browallia:

skriven

Det var inte alls länge sen jag tänkte på Ozzys pyjamasdag och vad som hände med den? :) Jag är ju långtidssjukskriven för utmattningssyndrom och har pyjamas på mig hela dagarna flera gånger i veckan. Jag ska genast gå in på Facebook och söka efter Ozzy och delta i tävlingen. :)

Kramar till dig o Ozzy ♡

Svar: Ja han bli så glad om du skickar ett foto och deltar :) Kram
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Hoppas många tar det till sig..själv har jag inget Facebook..men håller tummarna för honom..så att han får bli glad den fina kreativa pojken :)

Och gilla knappen..den gillar jag, of course!

Kram :)

Svar: Tack :) kram
Esmaralda

13 Jonkan:

skriven

Kommer jag och R kunna fortsätta tillsammans?

14 Susanne Amalia :

skriven

GOD MITT PÅ DAGEN.. IGÅR FYLLDE SONEN ÅR OCH PANNKAKSTÅRTA ÄR TRADITION... SÅ KLART JAG LETAR UPP OCH GILLAT OZZYS PJYAMASDAG.. 💕

NU DU HAR JAG Minst FYRA JOBB I Sälen.. Men ingen bostad..

Telefonen är uppochner den skriver stora och små bokstäver lite där den önskar..
Kärlek och glädje 💕
Nu är det så att jag undrar om bostad....
FRÅGA:dyker det upp någon nuuuuu??
Önskar dig en fin dag och hälsningar från Saga och EllaBella till alla bloggdjur..
Extra till MG och de säger att pannkakstårta är gott både för 🐶 och katt 🙀 (EllaBella hälsar att äntligen har hon lärt sig att spinna)

Svar: Grattis till sonen och så härligt med pannkakstårta ! Det kommer bostad.. inte det bästa kanske men dock bostad.. kan kanske bli möjlighet att byta upp sig lite längre fram.. kram
Esmaralda

15 Jen:

skriven

Vilket roligt initiativ!
Får se om jag hittar någon pyjamas hemma så jag kan göra Ozzy glad med en bild. Har gillat hans sida i alla fall.

Det kommer några jobbmöjligheter men svaren dröjer eller så är det korta erbjudanden eller erbjudande i andra städer. Hur ska jag tänka angående val av jobb så att det blir bra?


Svar: Han blir så lycklig om det kommer en bild !! Satsa på något du verkligen vill ha och när det kommer... då minskar bekymret att det är långt iväg.. kram
Esmaralda

16 Mumin:

skriven

Hej Esmaralda.
Himla kreativ och go unge!
Är denna pyjamas dag idag?

Es, min chef har en son som är singel.
De håller på att skojar så dant på jobbet om att vi skulle bli ett par.
Han verkar ganska blyg. Känner han inte så väl. Men jag får lite blickar och leende. Men han är inte så rakt fram. Vet inte ens om han skulle vara intresserad vad tror du? Skulle vi passa eller kunna bli något?
Kram

17 Mikael:

skriven

Är nog ungar som måste dela den där och arrangera själva för att det bli något till något.


Kram
Mikael

18 Camilla:

skriven

Har nu delat tävlingen och hela sidan om Pyjamasdagen på min FB, hoppas till nån hjälp! KRAM

Svar: Så snällt av dig.. kram :)
Esmaralda

19 Lydia💕:

skriven

Kommer lyckan för mig nu inom närmaste veckorna?
Lydia💕

20 Johan:

skriven

Vilken bra idé! Jag pratar så ofta i nattmössan, så självklart ska jag vara med och sprida budskapet :)

En fråga Esmaralda: Vore det en bra idé för mig att sätta in nya fönster i min nya lägenhet i Stockholm? Det bullrar från både bilar och flyg utanför och trots att jag har bott i området förut så slår det mig först nu hur mycket det faktiskt låter häromkring. Jag tror inte att jag vänjer mig, men jag kan ju ha fel..

Hoppas du hade en bra dag i mina gamla hemtrakter i Halland igår ;)
Kram

Svar: Tack :) Ja nya fönster vore en idé... men faktum är att di lär vänja dig.. kanske inte helt men en bra bit mer.. kram :)
Esmaralda

21 Mareli:

skriven

Hej!
Ser det ut att utgöra nån skillnad ifall jag väntar på att få dessa poäng?
Kram

Svar: Kan göra en liten skillnad ja.. kram
Esmaralda

22 Anna E:

skriven

Hur ska jag tackla mitt kärleksliv? Lämna? Behålla? Vem? Vad vill min gamla vs den nygamla? Jobb kommer skrev du och att det inte skulle vara det ultimata till en början men när kommer detta tro? Något som jag har ansökt om?

23 GP:

skriven

Es,

Nu är jag den enda i min vänskapskrets inom klassen som inte lyckats få en anställning efter examen. Jag är givetvis väldigt glad över att mina vänner har fått anställning, för jag ser ju hur duktiga de är och framför allt hur mycket de förtjänar detta. Men samtidigt kan jag inte rå för att bli irriterad på mig själv över att jag inte lyckats få något... detta blir en ond cirkel som skapar ångest hos mig, försöker tänka att det kommer att lösa sig, det är dock enklare sagt än gjort.


Kram

Svar: Planera o ha framförhållning... det kommer att lösa sig men jag förstår att du är frustrerad.. kram
Esmaralda

24 Zuzeee :

skriven

Hej EMS

Hoppad ni hade en bra dag på Ullared, jag o en kompis ska ditt på måndag...

Jag ska tatuera nig i början på nästa månad men e lite skeptisk.. kommer jag bli nöjd med tatueringen?

Kram

Svar: Det bör finnas varor kvar åt er på måndag.. vi lämnade ju kvar lite :) Ja jag tror du kommer bli nöjd men vänta till du känner dig 100 % säker.. kram
Esmaralda

25 Mimis:

skriven

Hej!

Min man ska ut på en bilresa imorgon. Ser du någon varning eller kommer det att gå bra?? Känner mig orolig vet inte om det kan vara halt på vissa ställen.

Kram

Svar: Jag känner inte av någon varning.. kram
Esmaralda

26 Mimi:

skriven

Hej Es! Om jag får jobb igen blir det då i min hemstad eller på annan ort??

Kram

27 Tiss:

skriven

Ibland tänker jag på hon du beskrev i ett inlägg. Det stämmer så bra på mig vilket gör att jag känner hopp.
Imorgon fyller jag 30år. Jag har ganska mycket ångest inför det, inte för att jag blir 30år utan för att dagen alltid har varit jobbig sedan tonåringstiden p.g.a. olika faktorer. Jag är rädd för att jag inte kommer att klara av ångesten. Men kommer det att bli en bra dag och nu i kväll?
Kram

Svar: Ha positivt fokus.. du kommer klara detta fint.. kram :)
Esmaralda

28 Lenafena:

skriven

Självklart! Jätteroligt!!!!

Svar: Tack :) Då blir Ozzy så glad :)
Esmaralda

29 Tingeling :

skriven

Jag har inte Facebook, annars hade jag gärna gjort det! Roligt initiativ!

Nu saknar jag att plugga och kollar kurser som är öppna för sen anmälan.... sen tänkte jag att istället för plugga läs andra böcker och träna och promenera istället! Får se vad jag bestämmer mig för.

Trött på mitt jobb i alla fall, varför jag söker mig annat skulle jag tro! Behöver stimulans.

Hoppas han får många delningar 😊

Kram!

30 Lotta:

skriven

Nu har jag gillat facebooksidan. Hoppas många deltar i tävlingen :)

Har varit på anställningsintervju. Kändes väldigt bra och jag vill verkligen ha jobbet. Hur ser det ut?

Kram L

Svar: Tack :) Chansen till jobbet är runt 70 %.. kram :)
Esmaralda

31 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda ska ha loppis med min syster på Lördag. Tror du det kommer gå bra?
Kram 😃☀️

Svar: Kanske inte 100% men det blir bra.. kram :)
Esmaralda

32 Alie:

skriven

Jaaaa för pyjamasdagen, vilket coolt koncept! 👍🌟

HUR ska jag förhålla mig till henne, my boss.. knipa käft eller ta upp problemen? Vilket jag öppnat upp för otaliga gånger utan att det leder till något... 😑
Kram 💫

Svar: Skaffa dig ett eget förhållningssätt.. chefen verkar inte så mottaglig.. kram :)
Esmaralda

33 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Så otroligt skön grabb!!

Ser du om Han börjar tänka i några banor på mig eller att det ska bli vi? Finns där något seriöst intresse?
Kommer han visa något intresse för mig eller lägga in ett stöt?
Kram

34 Kristin:

skriven

Kjære Esmaralda. Jeg forsøkte å sende deg en melding fra min mobiltelefon, men det tror jeg ikke gikk bra. Ikke kom jeg inn på ditt barnebarn sin blogg heller. Håper du ikke får dobbelt av meg nå.
Her på min PC gikk det bra. Jeg har invitert venner til å like, samt at jeg har delt inne på min side i fb. Jeg synes det er så moro med barn som er kreative, og det skal stimuleres. Så er det bare å håpe på at mange liker dette.
Kjempecool ide!!
Kram!

Svar: Åh så snällt av dig... då blir lille Ozzy så glad !! Kram :)
Esmaralda

35 Mirre:

skriven

Hej Es!
Jag hade en dröm för någon dag sedan. Som liten hade jag en undulat men som nu inte finns längre. I drömmen hade jag glömt att ge undulaten vatten på två veckor så den var i princip död och låg helt stilla i mina händer. Jag försökte få liv i den genom att doppa näbben i en pöl med vatten men ingenting hände. Då testa jag istället att öppna näbben med fingrarna och det var liksom något skal runtom näbben som jag var tvungen att knäcka för att kunna ta mig igenom och öppna upp. Då mer eller mindre hällde jag ner vatten i den lilla näbben. Jag väntade... och då fick undulaten till slut tillbaka sitt liv igen och jag såg liksom skymten av ljus och en växtstjälk som växte snabbt uppåt. Sen blev jag väckt och vakna ur drömmen.
Vad kan drömmen betyda? Får en känsla av att det har med mig att göra. Kram ☀

Svar: Ja, det var en stark dröm som talar om för dig att det kommer en period nu när du kan välja att växa och gå framåt... när du ska ge dig själv kraft.. och då kan du ta dig långt.. kram
Esmaralda

36 Lotta:

skriven

Tack för svaret om jobbet, men om det är runt 70% chans betyder det att jag inte får jobbet?

Ha en fin kväll
Lotta

Svar: Du har ju 70 % chans att få det och det betyder att det finns en stor chans ju.. kram
Esmaralda

37 Boudica:

skriven

OM jag hade FB så skulle jag delat detta, men jag håller mig borta från sociala medier. (Bloggen räknas inte va?) ;)
OM jag kunde så skulle jag gärna spendera hela dan i pyjamas, jag som är rätt bra på att sitta i morgonrock långt in på helgerna!

Jag minns förra gången du skrev om det, var det verkligen nästan ett år sedan!? Tiden den går fort den!
På tal om det, jag märkte ju att märkligt nog så känns det som jag tjänat massa tid på min dag genom att bara strukturera om den, som att träna lite tidigare, plötsligt har jag massa tid över!

Du har sagt många gånger att jag är kreativ, men jag känner mig inte riktigt så. Inte artistiskt sett, men vid problemlösningar kanske. Önskar jag hade mer fantasi-kreativitet ;) Kanske hittar jag det någon gång ;)

Es, nu är jag lite sugen på mys! Trött på ensamheten i mörkret. Vill göra något annat än sitta hemma.
Jag kan vara blyg, men är social i grunden ;)

Men nu undrar jag, kan du se mig på dejt med honom? Om inte kan jag åtminstone få en kyss av honom? ;)

KRAM


Svar: NÅGOT lär ske.. men du får ta initiativ... du kan göra det lite snyggt... så det knappt ens märks.. om du vill.. kram :)
Esmaralda

38 A:

skriven

Hej Es

Hur blir 2019?
kram

39 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Välkommen hem från Ullared! Hoppas ni fick tag på allt som ni skulle köpa?

Jag undrar vad 2019 bjuder på för min del? Något kul? Några tråkigheter? Hoppas det blir ett bra år iaf med något positivt. 🙏
Tusen tack i förhand!
Ha en bra dag! Kramiz Zoey 💕

Svar: Ja det ser ut som om det kommer hända en del.. mest positivt, helt klart.. kram :)
Esmaralda

40 Milla:

skriven

Kreativ pojke! Jag gillar också pyjamas.
Kommer jag få tillbaka beloppet som jag betalade för flygbiljett för min son som skadade sig o inte kunde resa. Har precis ansökt via nätet.

41 Elisa:

skriven

Hej!
Vad för typ av jobb ser ut att passa mig att söka till nästa år?
Kram

42 Hmm..?:

skriven

Hej Es

Vem är min soulmate?

43 Vitlilja:

skriven

Tyckte hon dansaren att jag var intressant/attraktiv?

44 B:

skriven

Heej, har ju börjat som au pair i en annan familj nu och verkar som denna mamman också stör sig på något jag gjort - trodde de skulle bli annorlunda i denna familj , aldrig kan man göra någon nöjd.. 😅😅 Kommer de att kännas bättre snart? 🌷 Kram..

Svar: Försök prata med mamman och tala om för henne att du uppskattar en rak kommunikation... ibland blir fel fel.. och då måste man ju kunna prata om det.. kram
Esmaralda

45 Zuzeee :

skriven

Hej EMS

Hoppad ni hade en bra dag på Ullared, jag o en kompis ska ditt på måndag...

Jag ska tatuera nig i början på nästa månad men e lite skeptisk.. kommer jag bli nöjd med tatueringen?

Kram

46 Pyjamasfreaket:

skriven

Go Ozzy 👍👑👏 !!!
Ja till pyjamasdagen!!
Ett otroligt underskattat plagg. Jag funderar på att unna mig en riktigt fin nu inför kulna kvällar (om jag inte vinner pyjamasen vill säga) Och på tal om kulna kvällar, kan någon karl värma mig snart? I alla fall lite tillfälligt :)

Stor kram!


Svar: Något värmande ligger på lut och bör korsa din väg snart.. kram
Esmaralda

47 MollyD:

skriven

Hej E
Ska jag söka nytt jobb? Får jag något eller är det kört?
Kram

48 IB:

skriven

Hei :) kommer jeg til å treffe noen snart?

Svar: Japp det gör du.. kram
Esmaralda

49 Berg :

skriven

Det låter mysigt!

Imorgon väntar samtal för dottern. Kommer hon vara bestämd med vad hon vill, eller läggs all energi i onödan?
Om det ändå kunde komma något positivt ur det..

50 M.:

skriven

Hej Esmaralda.
min chef har en son som är singel.

Han verkar ganska blyg. Känner han inte så väl. Men jag får lite blickar och leende. Men upplever han inte så rakt fram.
Tror du han är intresserad? Skulle vi passa varandra?
Kram

Svar: Han tycker att du är attraktiv.. men något seriöst kan jag inte se.. kram
Esmaralda

51 EE:

skriven

Är så förvånad över min reaktion idag när Robin åkte till Asien och Australien för ett år. Trodde att jag lämnat känslor och allt bakom mig, men icke. Känner en tomhet, är ledsen och önskar nästan att jag kunde åka ner och hälsa på under hans resa. Hoppas nog lite att han inte glömmer mig helt och vill ses igen när han kommer hem.

52 Jullis:

skriven

Dags att skriva på kontraktet på huset på söndag. Känns overkligt. Läskigt med så mycket att behöva hålla koll på själv i ett sånthär nybyggnadsprojekt.
Är det något som du kan se som jag bör tänka på angående huset?

Kram

53 B:

skriven

Jaa.. jag försökte prata med henne häromdagen men hon sa att inget var fel.. 🙄🙄 så ja.. kram

54 Anna E:

skriven

Det vita som flugit hit och dit i mörkret när jag släkt i sovrummet, är det massa andar? Fick gör mig detta? Ser det inte så kraftigt längre...


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: