Den där bonden....

Tittar du på Bonde söker fru ?

Det gör jag och sist såg jag fågelbonden Erik

Han tog med Caroline ut på dejt och de skulle fiska

Nu skulle det blir harcore – om Carline fixade naturen med ett leende eller inte.

Stackars tjej, hon försökte så gott hon kunde och Erik märkte ju hennes bristande intresse

Han gjorde klart att han bara kan tänka sig en tjej som gillar att vara ute i naturen. Inte såna som sitter i soffan och glor på TV och skiter i allt.

 

C försökte säga att bara för att man inte är ute i naturen innebär inte det att man skiter i allt.

Hon försökte göra sig hörd men vår bonde bara klampade på och blev allt surare.

Surare troligtvis eftersom hon inte passade in i hans mönster av hur hans ideala tjej ska vara.

Det var Caroline som vann kampen rent intellektuellt.

Hade jag varit Caroline hade jag  strypt karln med fiskelinan.

Heder åt tösen för att hon inte backade, försökte och låtsades. Hon stod för den hon är och sånt gillas !

Vår bonde verkar inte vara helt trogen sina åsikter – eftersom han länge valde att hålla kvar en tjej med fågelfobi. Fågelfobi på en fågelfarm ?!! Mon dieu !

Det är nog inte lätt att vara i böndernas roll heller… så jag vill inte döma för hårt.   Men ändå…… !!!!!!

Slår kärleken till så är man villig att  synka samman sina intressen.. och allt måste man inte dela eller göra tillsammans.

Ha en go fortsatt torsdag hörni !!

 

Kram & kärlek

1 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag såg detta också och tänkte att han var lite väl trångsynt. För att sedan ”sätta på plats” hur känner du bär jag säger såhär?! Som om han redan innan visste att det inte skulle passa henne. Men visst han vet kanske vad han söker och inte blev det rätt. Jag själv skulle känna mig ganska dum i den situation som tjej.

Allt måste man inte dela. Men visst kan jag hålla med om att i längden kan det vara ganska trevligt att ha några gemensamma intressen även om det är helt okej att ha några olika också.

Förlåt om jag tjatar om denna nya dejt jag mött. Men tror jag är en aning besviken. Trodde nog mer... vi har fortfarande bestämt att vi ska ses i helgen och tror du det blir av då? Har inte haft något från honom idag och vi har hörts varje dag från den dag vi träffades... Börjar han dra sig undan? Eller är detta bara en period för att sedan vända och bli bättre?
Kram

2 Mikael:

skriven

Haha, vilket program som får Es att strypa någon med fiskelina, kan inget om programmet mer än att jag delade taxi, en sen natt, med en som vann den serien ett år, fick lite historier berättat för mig om det där spektaklet :)

Kram
Mikael

3 Helena Ir:

skriven

Helt rätt!! Jag läste att han skickat hem tv teamet och hade ett ensamt samtal efter det med tjejen..känns lite också för att hålla oss tittare fortfarande omedvetna om hans val nästa avsnitt.. Säkert svårt när man tror sig hitta den perfekta,eller som ska vara den perfekt..så är inte livet..det gäller väl att kompromissa om kärleken finns. Tyckte synd om tjejen,det gjorde jag! Och bra att hon stod på sig..sånt där tjurigt beteende från honom..tycker jag är lite illavarslande.

Jag har grubblat fram och tillbaka idag..hela dagen..
Måste följa min känsla här..

Linnean tack för att du finns..du är bäst! <3

kram :)

4 AnnaK:

skriven

Ser inte det programmet! Tycker inte om deras velande och väljande. Man vet väl vem hjärtat slår lite extra för. Fast mkt av velandet beror väl på att det ska bli lite tv. Trist om de bestämt sig och säger det i 2.a avsnittet. Går nog inte produktionen men på 😊

Pratat lite kärlek och relationer på jobbet idag med kollega. Både funderade på om sexlivet var överstökat redan. Hon tyckte inte hon behövde nåt sånt mer medans jag känner att jag har gått miste så mycket på den fronten. Har aldrig haft en relation jag känner mig riktigt bekväm med mig själv på alla plan. Eller kunnat vara mig själv fullt ut.

Lite torsdagsfunderingar! Just nu är jag nöjd om jag får mitt jäkla hångel nån gång 😂

Kram 😊

5 Dalkulla :

skriven

Vi var nog många som reagerade över hans utfall. Mycket fult gjort, han kunde använt en annan ton,sagt det hela på ett bättre sätt. Trodde faktiskt att hon skulle åka därifrån, det hade jag gjort. Inte en minut till jag hade stannat hos den bonden.


Kram.

Svar: Exakt !! Kram
Esmaralda

6 Stardust:

skriven

Jag undrar om man skulle kunna hitta lite nya vänner/bekantskaper här i bloggen. Vi är ju så många här som skriver. Känner mig lite ensam och bor i ny stad där jag inte riktigt känner så många. Skulle vara kul att ha nån att ha kontakt med, kanske bara mail kontakt eller liknande.
Någon som känner som jag?:) kram

Svar: Tala om i vilken stad du bor.. och jag tror nog att någon kommer höra av sig.. kram
Esmaralda

7 Boudica:

skriven

Jadu varför söker man till ett sådant program om man inte gillar naturen? Det är ju rätt mycket bondeliv det, jag som själv gick naturbruksgymnasium vet ju lite därifrån hur det går till. Men fågelfobi till en fågelfarm det kan man ju undra på varför. Bota fobin kanske? Eller mer sannolikt att bli lite kändis.
Själv kollar jag inte på det programmet, inte mycket tv i sig med. Möjligrn lite netflix nån gång då å då.

Vilket fint levnadsöde hon fick, önskar att jag själv hade någon fin historia att berätta när jag blir 90. Några år kvar dit... ok en hel del år kvar! ;)

Es jag plågar mig själv med tankar här. Jag vill verkligen fråga honom om vi kan träffas utanför jobbet. Men de bra tillfällena är få. Han får någon utbildning senaste dagarna så inte mycket på plats. Så när han väl är där har jag en svartsjuk kollega som bevakar mig med stenkoll, och en chef som blir galen så fort man inte är på sin plats. Det är så svårt att få ett bra tillfälle. Jag hoppas jag lyckas imorrn. Jag ber till min ängel och universum att ge mig ett tillfälle. Jag är ledig halva nästa vecka så känns som om min tid börjar rinna ut.
Hur ska jag lyckas? Jag blir galen här.
Snälla hjälp mig. Kommer jag lyckas? Jag vill inte tappa chansen :(
Förlåt för mitt gnäll men jag hoppas opå hjälp från dig!

Dags för kaffe, och lista ut hur min order på 2 hantlar a 4kg blir ett paket på 7x22x56cm a 28kg XD

KRAM!

8 Skorpan:

skriven

Tycker dom har hårda krav bönderna, tittat på motsvarande program här o det har nog inte gått något vidare bra för dem.på relationsfronten. Det var t om två medtävlande tjejer som blev förälskade i varann.. Kan ju undra om jag har för hårda krav då ingen karl uppenbarar sig? O vad kommer vi att göra ihop, annat än dela sängen, eller gör vi det ;)?
Ha en bra kväll!
Här packas julklappar in..
Kram Skorpan

Svar: Nej inte har du för hårda krav.. det har bara inte blivit rätt än. och när det blir rätt då har ni roligt tillsammans.. i och utanför sängen.. kram :)
Esmaralda

9 HuldaMaräng:

skriven

Jag tittar inte på bonde söker fru för jag tror inte på den typen av kontaktannons.
Men jag funderade idag på det här med själsgrupper osv. Du skrev någon gång om tvillingsjälar, men jag minns inte hur du skrev om man tillhörde samma själsgrupp. Hur stor är en själsgrupp?
Någon sa till mig att man bara reinkarneras inom samma själsfamilj. Är det så? Om man får barn med någon från en annan själsgrupp, vart hör då barnet??
Funderingar i kvälkssoffan...

10 Liten C:

skriven

Vet inte vad det är med mig 😔,
Känns som jag åker i en karusell där allt bara snurrar fortare och fortare fortare , jag hinner inte med ..
känner mig ständigt stressad och får inget gjort..
veckorna består bara av måndag /fredag och helgen hinner man knappt blinka ..
ska det vara såhär ?
Då hoppar jag av sådana tankar har börjat komma och är bara trött och ledsen .
Kram

11 Michaela:

skriven

Såg också det och höll på att smälla av!!! Jag hade åkt hem fortare än han hunnit blinka om jag var hon! All heder till henne för att hon stod på sig!
Kram!

12 Nyfiken själ:

skriven

Kommer jag att lyckas med min plan imorgon? Några råd på vägen?

13 Klara:

skriven

Hej Es,
Har inte sett bonde söker fru på åratal men ack ack det betyder ju inte att hon är en sådan som inte är intresserad av att göra andra saker utöver fiske.

jag har bölat rejält ang de du berättade om min partner vet att det fortfarande finns chans mellan oss att hålla ihop önskar att jag kunde öka det på något sätt dock. Känner dock inte att vi är så himla olika trots allt, vi lär ju varande nya saker genom de olikheter vi har. Jag är ju en sån himla hopless romantic person och det gör fysiskt ont i hjärtat. Försöker att inte tänka på det men det är så svårt. Meditation och relations tips kanske hjälper? har gråtit tillräckligt i mina andra förhållanden, fokuserar mer på mig själv nu.

Kram Klara

14 Girlpower:

skriven

Bonde-Erik är ju sååå sävlig. Nä snyggt skött av Caroline! 💪

Nu grottar jag ner mig i bostadsbubblan igen. Ligger lägenhet långt borta? Ser du någon detalj om jag trivs eller hur den ser ut?

Kram kram :)

15 Stardust:

skriven

Ja just det, tack för att du påminde mig:)
Bor i Värmland, närmare sagt lilla Kristinehamn. Studerar, gillar djur och natur. Är en ganska lugn person men gillar också att hitta på saker. Nu blev det här lite av en vänskapsannons haha.

16 Zuzeee:

skriven

Hej EMS

Ser du någon kärlek för mig ??

Kram

17 Anonym :

skriven

Förstörde jag allt när vi låg med varandra ?🙈🙈🙈
Kram

18 Skorpan:

skriven

Tack Es :)!

Mikael, finns det nåt du inte varit med om? Det verkar hända en del runt dig, kanske du skulle gästblogga nångång?
Kram Skorpan

19 Natalie:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du någon förändring eller några förändringar ganska snart för mig?
Kommer jag att vara kvar på nuvarande arbete eller ser du någon ny aktivitet nytt för mig ganska snart?

Ser du mig i ett fast förhållande ganska snart? Blir det förändring där? Från singelskap till partnerskap?
Kram

20 CeCe:

skriven

Kollar inte på sånt så kan inte mycket säga. Dumt är det vem som är smartast svårt att säga.

Du sa förut att det kommer ett bra tillfälle att locka honom till sängs, har jag missat det eller finns det fortfarande framför mig? Längtar jag förgäves?

21 Nyfikna jag:

skriven

Näe har inte tittat ännu på den.

Nyfikna jag undrar om min framtida man är en bonde?
kram

22 JustMe :

skriven

Hej Ez!

Min dotter tävlar på lördag, dem möter 14 lag. Är så nervös. Första tävlingen för säsongen. Tjejerna är helt till sig och deras självförtroende i laget är inte på topp då det är mestadels nya och säsongen har bara hållt på 3 månader. H
Blir det guld för dem? Eller åtminstone topp 3?
Hoppas du kan lugna mina nerver 😊

Kram!

23 Browallia:

skriven

Jag har haft svårt att förstå mig på Erik från första avsnittet och inte blev det bättre efter avsnittet igår. Så bra gjort av Caroline att stå upp för sig själv. Jag hoppades hon lämnade direkt! Hon är värd så mycket bättre.

Här har det snöat pyttesmå flingor idag så marken är pudrad vit. Den världskända julbocken är tillbaka på torget (omgärdad av dubbla staket, taggtråd och livvakter dygnet runt). Det har fått min julkänsla att växa ännu mer idag. :)



24 kattflickan:

skriven

Hej hej!
Har min kollega varit på anställningsintervju för nytt jobb? Jag får känsla av det...
Kram!

25 Fia:

skriven

Hej Es

Är vecchio min soulmate och kommer jag någonsin få träffa honom?
kram

26 Jonkan:

skriven

Vad skönt att du också blir förbannad på honom!! Vilken kylig människa. Kan inte ens lyssna färdigt på den andra utan att bli upprorisk ... lycka till säger bara!

27 Anki:

skriven

Gokväll
Hahaha det är tur att du inte söker till bonde söker fru Esmaralda ! Det hade varit just snyggt det ...strypförsök med fiskelina ha ha
Han är verkligen speciell , väldigt styv i korken...

Kram o gonatt
Anki

28 Ghostwriter :

skriven

Till Stardust: Ja, berätta vilken stad du bor i så kan vi utgå från det! Jag bryr mig inte om åldern så sätt, mest kemi. Och försöker själv få fler vänner (Har några nära om hjärtat men som bor för långt ifrån nu för tiden).





Esmeralda, Kan jag behöva Järnvitamin och DVitamin nu för att kunna bli mer positiv i kroppen så att säga? Känner att jag är så himla arg på mig själv som låter mig vara arg och ledsen, när jag (jo... all rätt att vara olycklig) men jag har så mycket att vara glad över. Så jag är så förbannad över att jag inte bara njuter!

Tänkte om lite boost vitaminer kan hjälpa så att jag kan orka med resten!




Kram

29 Maria:

skriven

Det finns alla de sorter i Guds hage, och i slutändan slår det väl mest tillbaka på en själv.. För hur vi behandlar andra säger väl mer om oss själva än om andra

Kram till er alla :)

30 Carin:

skriven

Jag tittar inte på tv - men det är
Med en mental skämskudde som glider upp framför ögonen. Alltså - det här ju (nästan...) värre än första uttagningarna i Idol! 😂🙈

Oouff, det är en ångestladdad förtjusning det där programmet...

Kram och hej!

31 Livsturisten:

skriven

Jag såg oxå programmet o där föll mina pluspoäng på den killen...tjejen fick desto fler. Är helt med dig i din åsikt!
Lika barn leka inte alls alltid bäst! Kram.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: