En ängel på jorden....

Nu är jag hemma igen… miniresan var en succé !

 

Mamma med väninna och MG hade också haft det hur mysigt som helst   härhemma hos mig…… promenerat vid stranden, ätit och druckit gott och damerna sin vana trogen spelade Yazzi ( om pengar så klart) och drog  i sig ett par rejäla whisky under tiden. 

Mamma blir ju 86 och väninnan blir 90 nästa gång men detta är inget som hindrar dem att hålla fast vid sina gamla  goa rutiner !

I dag far de till Malmö.. hem till väninnan.. och ikväll ska de gå på krogen och äta gåsamiddag !

 

 

 

 

Vi  ska bara slappa… den saken är klar !

I Lubeck träffade jag på en äldre dam… i 80 års åldern… och hon skyndade gatan fram med en stor  vagn på hjul… lastad med kaffekannor och berg av bredda smörgåsar.

Jag såg att hon delade ut mackor och kaffe till suspekta individer och var tvungen att fråga henne…  hon pratade inte engelska så min sambo fick vara tolk… och  jodå, hon kokte kaffet hemma.. hon bredde alla mackor och  varje kväll gav hon sig ut bland stans hemlösa och utsatta och bjöd på kaffe och macka

 

 

Men, undrade jag, du får väl ekonomisk hjälp ?

Jo ibland  stack människor på stan till henne en slant och det var hon tacksam över men det mesta betalade  hon ur egen ficka. Och på julafton har hon små inslagna julklappar med sig också, typ vantar och mössor som hon stickat och virkat och som hon delar ut.

Jag gav henne en spontankram och talade om att det är sådana som hon som gör världen lite vackrare.

 

Kram & kärlek

1 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
En sån underbar människa! Tänk att det finns sådana mitt i allt kväkande elände som florerar i världen. Åtminstone om läser på facebook...
Men har du tänkt på att du, Esmeralda, är en av dem? Änglarna, alltså. Du delar ut andligt fika till oss andligt törstiga varje dag, och ibland får vi ett tips eller vägledning som hjälper oss i vårt växande. Varmt tack för det!!

2 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Blir det bra med mannen Yassin? Kan du se något kring honom? Får du tex upp någon varning? Kram

3 Susan:

skriven

En riktig jordängel👼🏻 tur att dom finns❤️

Kram

4 Undrande!:

skriven

God morgon!
Jag har en kollega som ofta hör av sig och vi kan prata länge och väl om precis allt. Ibland flera gånger om dagen!
Varför hör han av sig så ofta till just mig? Finns det intresse från hans sida eller känner vi bara igen varandra sen tidigare liv?
Vore så tacksam för ett svar så jag inte misstolkar hans signaler på något vis!
Kram

Svar: Jodå, lite intresse finns allt.. jag ser inte hur seriöst men intresse finns.. kram
Esmaralda

5 Tildis:

skriven

Jag är så imponerad av din mor! Jag önskar att jag får vara så pigg och livfull när jag blir gammal.

En fråga Es, ser han ut att ha gett ett dåligt omdöme om min man? Kram

6 Mimis:

skriven

Hej!

Jag undrar hur länge till som jag ska orka gå arbetslös. Oron växer och jag har ständigt en klump i magen. Ser verkligen mörkt ut ser ingen ljusning.

Finns det något hopp överhuvudtaget??

Kram

7 Sus:

skriven

Hej
Så kul med en så pigg mamma....
Härligt att du haft de bra.....
Inget händer här och det är så frustrerande....
Något kul snart?
Love sus

Svar: välj det roliga och positiva och bra ting sker.. riktigt snart.. kram
Esmaralda

8 Varis :

skriven

Hej Ez o co.

Så länge sen jag kommenterade här. Läst varje vecka men har valt att kommentera tyst energimässigt istället.

Ååh Ja en jordängel helt klart. Att göra något för andra utifrån kärlek utan egen vinning. Så fint o kärleksfullt.

Kram V

9 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Vilken härlig minisemester ni har haft din vän och du, man behöver krydda vardagen lite ibland, och jag tycker minsann ni är värda en skön slappdagar idag! Och tänk vilka eldsjälar det finns och som du träffade på, sånna skulle det finnas fler av...
Vilken underbar mor du har och hennes väninna, krutgummor💕
Jag kryddar min vardag på annat sätt för tillfället, Han den snygge har verkligen vaknat till liv och jag undrar om det blir en het och kort period eller vad händer? Har han känslor som spökar också?
Njut av dagen, det ska jag göra.
Kram💕🌸

10 fina:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag har träffat en mörk, snygg och trevlig man från Sri Lanka, känner mig förväntansfull och pirrig.

Ser du något om denna man? Kan du känna in något om honom?

Ha en underbar dag! Kramar

Svar: jag får en positiv känsla... inga detaljer men en god känsla.. kram
Esmaralda

11 mt:

skriven

Hej!
Vilken fin människa.

Är J.M intresserad? Vet inte riktigt hur jag ska tolka hans blickar..
Kram!

12 Ja:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad glad i hjärtat man blir av att höra om sådant här. En stor kram till henne. Min morfar brukade cykla runt och ge smörgåsar till hemlösa tidigt på morgonen.

Es, Fick veta relsutat på det prov jag gjorde, icke godkänd. Det gjorde mig riktigt orolig. Så nu är en utav skolorna blir det inte.
Den andra skolan som jag valt som första val har jag fortfarande inte fått något besked om jag kommer in eller inte. Blev så orolig, j*vla skit, vill detta.

Ser det ut som att jag kommer in?
Kram

Svar: Vilken fin morfar och vilken förebild ! Du har en chans komma in... runt 65-70 % så du får helt enkelt vänta och se.. kram
Esmaralda

13 Jossan :

skriven

God morgon!

Äntligen helg igen och jag fick sova 11 timmar. Efter 2 dagar med eleverna så är jag stressad igen. Det är så sjukt.. men snart är det lov igen och jag blir stressad av allt jag måste göra innan dess..

Idag blir det gymmet och jag måste städa... det är så drygt att lägenheten alltid blir stökig 😂.
Just nu står vågen på -8,3. Jag är så stolt över mig själv. Då är det bara 10 kg till som ska bort. Men har ju inte kunnat träna som jag ska nu när knät gjort ont.

Drömde om L inatt.. han skrev i förra veckan att han sakna mig.. tråkigt att det behövde bli så... men det var hans egna fel...


Kram

Svar: Vågen pekar rätt och det är så himla bra gjort... du ska vara riktigt stolt ! Kram
Esmaralda

14 Linda N:

skriven

Hej Es,

Vill tacka dig och shamanen för Tara.
Hon är så fin och det känns som att hon och min guide samverkar och förstärker varann. 

Du gör så mycket för alla oss i bloggfamiljen. Skulle du nån gång behöva hjälp på ngt vis, bara hojta!

Ps. Och vilken härlig människa du träffade på, jag tror bestämt att din kram gav henne ork och energi att fortsätta lite till.❤

Svar: Tack snälla, det tar jag till mig ! Och din Tara är aktiv och glad.. kram
Esmaralda

15 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad skönt att resan har gått bra och att ni har kommit bra hem.

Jag undrar, Skrev med en man via nätdejting, var upptagen och kunde inte svara på en dag. Då började han ge mig som pikar som, ”med tanke på svarstiden så..” men om du är så upptagen att du inte orkar/vill/har tid att svara” sen skrev han igen att han vill verkligen träffa mig utan att han ens fått något svar. Ser du någon varning om denna man? Eller är han en go kille?

Jag känner mig lite nere. När ska kärleken hända mig? Tänk om det aldrig gör..? Ser du något hända inom kärlek inte allt för långt fram i tiden? Kommer något hända nästa år?
Kram

16 Temperamentsfull blondin:

skriven

Ja jordeänglar ja..
Fantastiska utan att veta om det själva.

Det finns liksom inga baktankar eller behov av att bli erkända och bekräftade i dessa handlingar..

En av mina närmaste vänninor är av sådan sort.. Jag kan nästan se glorian och värmen runt henne när hon kommer gåendes. Få förunnat att få ha en ängel som vän :)

Däremot känner jag mig ganska sniken och elak i jämförelse ha ha.. Även om jag är ganska snäll så är det ljusår ifrån henne. På tal om ingenting.. Ska börja bredda sökradien lite kring jobb. Så länge det inte är myndighetsutövning inblandat så blir det nog bra.. Även om det inte är drömjobbet. Tänker jag rätt, kanske leder till napp snabbare?

Kram, kram ❤️

17 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Välkommen hem !
Antar du blev villt välkommnad av en viss bulldog
Så mysig niniresa ni haft ! Vilken tur att din vän kan tyska ,det förenklar mycket .

Vilken ängel du träffade på ! I Stockholm finns det en person som lagt ner hela sin själ i hemlösa och startat Hemlösa.se och han står i ur och skur varje dag på Vasagatan 06 på morgonen och delar ut frukost till hemlösa ! Varje dag står han där och gör skillnad !

Gå in på sidan Hemlösa .se läs om någon som verkligen gör skillnad !

Kram Anki med flock



Svar: ja det var en överlycklig fralla.. men när vi väl hälsar så hängde han mormor med väninna i hasorna.. kan tänka att han fått mer än en godbit :) jag blir så full av kärlek i hjärtat när jag hör om människor som gör skillnad sådär.. kram
Esmaralda

18 Browallia:

skriven

Vad trevligt ni hade det på eran lilla tripp. Sånt som piggar upp. Damen med kaffe o smörgås till de hemlösa är verkligen en ängel på jorden.

Trist att Maximilian åkte ur Idol igår, men så skönt med någon som är nöjd och tacksam med sin prestation ändå. Tröttsamt med alla som är missnöjda med sig själva fast de kommit på andra eller tredje plats i olika tävlingar. En del till och med fast de vunnit.

Idag brinner mitt ljus för Dante. Så tragiskt och sorgligt. En förälders värsta mardröm. En liten tröst är att hans mamma redan fanns på andra sidan så han är med henne nu.

Kram

Svar: Ja jag tycker nog att föräldrarna valde rätta kassa låtar till sina barn igår. Det är sorgligt med Dante.... men visst är han tillsammans med sin mamma nu !! Kram
Esmaralda

19 Elisa:

skriven

Hej!
Är det att vara kontrollerande då han vill jag ska radera mina sociala mediekonton?
Kram

Svar: Definitivt... herregud ja... gör inget som känns fel... kram
Esmaralda

20 Hedwig:

skriven

Vilken underbar människa! Tråkigt att det finns så många hemlösa i Tyskland. De verkar bli alltfler..Mutti Merkel har inte tagit hand om sina barn särskilt bra...Här finns en hund som blir misshandlad/vanvårdad och det har redan gjorts en anmälan. Även polisen är dock rädd för grannen som gör det och nu undrar jag om det ska göras något åt det över huvud taget. Är det något mer som jag kunde göra?

Svar: Det är sorgligt... kanske du får tjata lite på polisen och be grannar att också på.. eller om det finns en aktiv djurskyddsförening ? kram
Esmaralda

21 DD:

skriven

Välkommen hem Es 😊

Min kusin och hennes familj har bestämt sig och flytta från vårt nuvarande län helt. Ser du om de får huset nere i mina gamla hemtrakter. Själv blir man kvar och lär blir tråkigt och ensamt då barnen inte blir kvar.
Men du har nämnt att de blir flytt för mig också och har börjat smått ställa mig i kö för hyreslägenhet.

Vad ser du Es?
Kram

Svar: ja det sker en flytt för dig också.. en bra flytt.. ja ser dock inte vart.. kram
Esmaralda

22 Kulla:

skriven

Välkommen hem efter eran lilla tripp.
Alltid underbart med äkta medmänniskor, som verkligen gör något konkret för männskligheten, äkta omtanke 💕🙏🌟.
Har jag någon flirt att se framemot nu innan året är slut? Kram

Svar: En flirt kan dyka upp när som helst... kram
Esmaralda

23 Fjäder:

skriven

Otroligt fint gjort av henne!

Ser du hur stor chansen är att han skriver upp sig på den där listan?

24 Helena Ir:

skriven

Din mamma med väninna är ena riktiga krutkvinnor..och säkert har du din energi och äventyrslusta i generna från dina föräldrar..härligt!

Så olika det kan vara i familjer..det lilla jag drog mig undan och gjorde på mitt sätt..ojades det över en hel del.. och jag blev istället det där fåret..med mörkare färg..

Hade ett sånt bra samtal med äldsta dottern igår..och en hel del frågetecken har nu blivit lättare att förstå för mig..
Så det ska bli skoj med besöket idag..

Så gärna jag vill pynta och plocka fram mina tomtar..är det för tidigt...säkert om jag frågar någon som vet hur man "borde" göra..men eftersom jag fick fram dukar och gardiner igår..så snart ska tomtarna få göra mig sällskap härhemma :) till nästa helg.. :)

Känns det måntro som att kärleken är långt..långt borta?
Ja det kommer ingen till denna jul..men kanske till nästa?

Ha en skön lördag och visst borde världen ha fler människor som den som delade ut kaffe,mackor och säkert kärlek till sina medmänniskor <3

Kram :)

Svar: Nej nej nej, lita på mej... det är inte för tidigt med tomtar, gran , glögg eller julmusik... hade jag inte haft massa att stå i med allt jag handlat i Tyskland så hade julen åkt fram denna helg!! Nu får det bli i veckan.... kärleken bor inte vara så värst långt bort.. kram
Esmaralda

25 <3:

skriven

Välkommen hem igen kära Es, vad är det T har emot mig ? Kändes inte bra igår har känt av det tidigare att det är något. Mamma frågade igår är han sur på dig.
Kram

26 Klara:

skriven

Hej Es, försöker min partner förstöra mig?

Kram Klara

Svar: Inte medvetet men är man olika ska man ta sig en funderare och man ska aldrig accepter sådant som i hjärtat känns fel.. kram
Esmaralda

27 Esset:

skriven

Hallå!

Vilka härliga donnor som passat ditt hus. Mycket livligare och rivigare än mig som knappt orkat lyfta mig från soffan sen igår 😅 Nu blir det i alla fall skärpning på den fronten för lövkrattning i trädgården och sedan mys med ostbricka. Jag behöver mycket lugn och eftertanke just nu. Försöker vända skutan mot bättre tider. Vad tror du nästa år bjussar på för min del. Ser du en eller två detaljer? Kram.

Svar: Ja, du kommer dejta nästa år... det ser verkligen ut så... mums med ostbricka.. kram :)
Esmaralda

28 EPM :

skriven

Sicken kvinna!
Godhet och kärlek är vårt hopp.

Mina föräldrar fick lämna tillbaka Sigge, något som inte stämde.
Barnen är så ledsna. Särskilt min lilla tös, hon bondade med honom.
Önskar A kunde tänka sig att skaffa katt trots allergin, vill ge dem det jag hade med vår gamla Emil.😔

Kram

Svar: Ja ibland blir det fel och stämmer Inte..och det är bra om man inser detta och löser det så bra som möjligt.. kram
Esmaralda

29 Smöla:

skriven

Min farmor blev en ängel igår!
Hoppas hon kommer och besöker mig ibland..
drömde om mitt ex inatt, att han kvävdes, men jag lyckades göra heimlich och slå han i ryggen så föremålet kom ut.. vad betyder detta??

Svar: ja nog kommer farmor på besök ! Din dröm handlar om att du lämnar det sista och går vidare.. kram
Esmaralda

30 Skorpan:

skriven

Javisst finns det änglar på jorden :).

Igår gick jag med min mobil till ett serviceställe o där fanns en ung, o snygg i min smak ;), kille som tog sig an min telefon o tog inget betalt sen för att han inte fick den fixad, en ängel. Det var en annan ung man som fick igång den, men nu fungerar den nog inte o jag blir tvungen att köpa en ny :(.

I torsdag undrade jag över ett konstigt ljud i vårt badrum o det verkar som om vatten har krupit in under klinkern, en från servicebolget var o kollade på det o tog bilder. Kommer disponenten att ta åt sig o vi får ett nytt badrum? Vad tror du Es? Inte vidare hälsosamt med vatten på fel ställen...

Idag blir det o åka på ärenden då..
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Hua men vattnet... något kommer att göras... kram
Esmaralda

31 Berg:

skriven

Underbart med roadtrip!
Det är ju en stor fördel för er på södra sidan att ha så nära ned till kontinenten! Härligt!
Här hemma var det en del drama igår, inte bra alls. Kändes så onödigt och olägligt i tid. Rädd att det nu blir ännu mer att hantera. Lättar det snart? Eller hur ser det ut?

Svar: Det kommer lätta... kram
Esmaralda

32 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jo det var inget vidare "fynd" måste jag säga.
Hyresvärdens politik är att inget annat det som måste göras görs, förutom då folk flytar ut, ja då blir väggarna målade o så. Badrummen är nu 21 år o inget har gjorts åt dem, varför skulle det, det kostar ju pengar... Kanske borde man se lite längre än näsan räcker, värdet går ju inte precis upp om man inget gör... Nåja, egentligen väl inte mitt problem!?

Jag blev av med kassörsuppgifterna i laget då sonen bestämde sig för att byta lag, lite hux flux, o jag har lite dåligt samvete över det, att jag hade lovat åta mig jobbet då ingen annan gjorde det. Undrar då om exet kan komma att hjälpa till med betalandet, eller ska jag ansöka om bidrag som tränaren föreslog? Har en känsla av att det är ekonomiskt tajt hos exet... Nåja, det reder upp sig det också.
Kram Skorpan

33 Bumble bee:

skriven

Hej Es!
Det vad fint gjort av henne! Änglar på jorden finns de gott om och ibland lägger man inte alltid märke till dom. Det är synd. 😞 Att du gav henne en kram gjorde nog mycket för henne. ❤❤❤

Jag undrar om du ser mig på min praktikplats fram till jul eller kommer jag att sluta tidigare? Vad ser det ut som? Tusen tack i förhand! Kram 🐝

34 Camilla:

skriven

Vad härligt ni ser ut att ha haft på er minisemester!! Jag är även nu så lyckligt lottad, för min älskade syster vill överraska mig med en minikryssning som födelsedagspresent!! Är bara lite orolig när jag har mitt sjuka ben/höft att hur jag klarar mig där? Vill ju vara finklädd och inte halta fram där på båten... Annars har ju nu fått ett operationsdatum, det blir redan nu i December, fånigt, just före jul... Men jular kommer det ju fler, får jag tänka, för att bli så superdeppig för det. KRAM

Svar: Operationen känns viktig och den ska du ha fokus på.. kanske din syster kan tänka sig att ge presenten lite senare... när du repat dig.. kram :)
Esmaralda

35 Michaela:

skriven

Vilken fantastisk människa! Sådana gör mig varm inombords. Och din mamma och vänninan är ju för underbara de med :) Om jag lever så länge så hoppas jag att jag har ett uns av deras krafter. Härligt att resan blev en succe' och välkomna hem!

Hos mig känns det mesta just nu hopplöst. Jobb - kärlek - vänskap mässigt står jag HELT still och vet inte hur jag skall komma loss. Vet inte om min Tara är aktiv men jag pratar med henne varje dag i alla fall. Nej - känns inge kul alls för tillfället :/

Kram och ha en skön slappdag!

Svar: Jodå visst är din Tara aktiv.. 100 % säkert.. kram
Esmaralda

36 Anna E:

skriven

Får jag jobb inom närmsta framtiden tro? Blir det något jag nyss ansökt om? Att börja med...

37 Tildis:

skriven

Hej Es!

Jag blir så glad när jag hör att det finns så goda människor här på jorden! Det får mig att tro på mänskligheten<3

En fråga Es, behöver min man oroa sig för att hans referens gav ett dåligt intryck av honom eller ser det ut att ha gott bra?
Kram och trevlig helg!

Svar: Ja jag får ingen känsla av att hans referent gav negativt... kram
Esmaralda

38 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar något inom kärlek och familj vara påväg mot mig?
Kram

39 Vv:

skriven

Hej kära Es! Kommer jag och R träffas nån gång 🌸kramar

40 AnnaK:

skriven

Kul med en minitripp 😊

Hur ska jag få sagt det jag vill till människan när jag tappar talförmågan när jag är i närheten? Han har fattat är jag säker på men men. Eller ska jag försöka visa tydligare på nåt vis? Sms? Frustrerande.

Kram 😊

Svar: Jag tror han vet och nu är det upp till honom och tar han inget initiativ närmaste tiden.. så lägg locket på och gå vidare.. kram
Esmaralda

41 Skorpan:

skriven

Håller tummarna för dig AnnaK!
På´t bara ;).
En annan har ingen alls att gå på ;),
eller finns det någon som är intreserad??
Knappast..
Kram Skorpan

42 Lydia💕:

skriven

Härlig liten tripp ni har haft det och vilken mamma som tar hand om allt där hemma hos dig skönt härliga damer
Min date blev lyckad med mycket prat o skratt och han var fin och omtänksam och jag undrar om vi kommer att få till en date igen för att lära känna varandra mer och fick han några känslor för mig ?
Lydia💕

43 Bumble bee:

skriven

Hej fina Es!
Vad står detvpå dagens schema för dig? Här blir det farsdag firande en dag tidigare då min syster jobbar imorgon. Så de blir lite tårta och presenter till honom.

Jag undrar om du ser mig på min praktikplats fram till jul eller kommer jag att sluta tidigare? Vad ser det ut som? Tusen tack i förhand! Kram 🐝

44 Bumble bee:

skriven

Hej fina Es!
Vad står detvpå dagens schema för dig? Här blir det farsdag firande en dag tidigare då min syster jobbar imorgon. Så de blir lite tårta och presenter till honom.

Jag undrar om du ser mig på min praktikplats fram till jul eller kommer jag att sluta tidigare? Vad ser det ut som? Tusen tack i förhand! Kram 🐝

45 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att få hå denna utbildning?
Kram

46 Fi:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se några tecken på att han saknar mig?
Kram

47 <3:

skriven

Välkommen hem igen kära Es, vad är det T har emot mig ? Kändes inte bra igår har känt av det tidigare att det är något. Mamma frågade igår är han sur på dig.
Kram

48 Jessica:

skriven

Hej Es,
Ser du om min soulmate kommer in i mitt liv snart?
Är han långt borta, eller är han närmare än vad jag tror?

Kram :)

Svar: ha närmar sig men det dröjer nog ännu en tid innan ni möts.. kram
Esmaralda

49 Lilja:

skriven

Ska jag agera ut på min plan?
Fins det en varning eller något som kan gå fel?
Vad ska jag tänka på för att undvika problem?

50 Analiss:

skriven

Välkommen hem Es och vilken underbar människa ni träffat, jag blir bara så glad när jag läser detta:)en fin ängel<3

Ps:Ser du vilken årstid det blir när jag möter mannen i mitt liv Es?
kram

Svar: Jag ser inte regn och det verkar inte vara så kallt... något mer detaljerat kan jag inte se.. kram
Esmaralda

51 Mikael:

skriven

Den gamla damen kände förstås en glädje och en nytta, istället för sitta hemma ensam, hon kommer leva längre :)


Idag passerar en Döskalle jorden, den ser lite spooky ut där i rymden :)

Trump och Putin väntas samtidigt båda vara i Paris när hundraårsdagen av första världskrigets slut uppmärksammas.

https://www.nbcnews.com/mach/science/skull-shaped-death-comet-asteroid-will-fly-earth-after-halloween-ncna914816

Kram
Mikael

52 Norrländskan:

skriven

Hallå Es!

Hur härligt ser inte ni ut att ha haft det ?! Blev inspirerad här i dagarna och bokade själv in en weekend med vänner. Jag är så blessed som har dem. Med karlarna går det sämre. Kan något flirtigt titta fram snart, tänker framförallt på den blonda som spanat in min dejtingprofil. Män som spelar instrument och har en fin relation till sin familj går inte av för hackor :)

Helgfirar-kramen 💝

53 Helena Ir:

skriven

Tack!!
Ja, nu blev inget med besöket..sjukt barnbarn..
Men så fick jag städat då..i alla fall..

Plockar nog fram tomtarna..nu finns tid för det..

Kram :)

Svar: Inge ont som..... :) Härligt med tomtarna.. kram :)
Esmaralda

54 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.
Är han nyfiken? Ser det ut att kunna bli någe?
Kram

55 Liten C:

skriven

Vet inte om jag gjorde rätt som bröt 😔, känns inte så i hjärtat !
Kommer vi ses igen 💔!
Ha’ en fin helg, kram och extra kram till Mannabonne

56 AnnaK:

skriven

Tack! Ja, då hoppas jag han gör ett move snart 😜 Har en känsla att det är han som ska bjuda på lite roligheter 😂 Hoppas jag har rätt!?

Kram igen 😊

57 Anna.L:

skriven

Hej! Så fint! 💕 Jättebra intiativ att dela ut mackor till stadens hemlösa, det skulle jag också vilja göra i framtiden.
Ser du om jag borde söka film jobbet, nu har det dykt ansökan fast i min åldersgrupp? Går det att klara skolan och söka filmjobb... Kram

58 Fia-lotta:

skriven

Välkommen tjoar vi i bloggfamiljen! Med magen full av gulasch o ny energi hoppas vi ✨

Bloggen verkar ha fått sig ett ansiktslyft eller är det bara min mobil som designen har ändrats för? Vad tror du förresten om Fredrik fick en så mysig känsla av hans profilbilder. Kram o trevlig helg hörni! 😊

Svar: Ja dels har nog blogg.se gjort lite ändring och dels har min webmaster fixat lite.. så det ska vara mer mobilvänligt.... Fredrik känns okey.. kram :)
Esmaralda

59 Nettan:

skriven

Hej!

Har sökt ett jobb men svaret dröjer och jag skulle få svar oavsett svar. Det är nog ca 1 månad sedan om inte mer jag var på intervju.
Jag vill inte tjata och fråga hur det går. Det vore bra att veta så jag kan börja titta efter nytt boende i grannkomunen.

Trevlig helg !

60 Boudica:

skriven

Välkommna tillbaks! :) Härligt att komma iväg ett tag! Ska försöka få iväg mig själv till stockholmsmässan nu i helgen. Men vi får fortfarande se!

Kvinnan som ger kaffe till de hemlösa är en riktig ängel här på jorden. Borde finnas fler sånna! Att ge kaffe är inte så dyrt. Men här är det ju typ tiden som inte räcker till! Och den där orken som har försvunnit någonstans!

Drömde att jag åkte buss, åkte på en väns kort för jag inte hittade mitt, det fungerade inte men jag fick åka med ändå. Jag hoppade av och busschauffören blev arg för jag hade åkt med men inte låtit honom kolla igen på kortet. Jag sprang upp för kullen vid vägen för jag fick en känsla av att akta mig. Och så ser jag hur bussen kör efter mig upp för kullen och välter för det var för brant.
Märkligt vad vill detta säga mig?

Vaknade även med insikten om att jag ska släppa taget om min önskan, och låta universum sköta den. Att jag ska ha tillit till universum.
Jag gillar dessa insikter som jag vaknar med, de stämmer till stor del. Men jag är ju lite rädd att släppa kontrollen över min önskan!

Här ska det också slappas idag. och lite vanliga saker som hushållssysslor.

KRAM!

Svar: ja, kan man släppa taget om somligt och låta universum verka så kan det göra skillnad.. kram
Esmaralda

61 Ghostwriter :

skriven

Funderar på om jag imed min nuvarande bostad och med djur och allt, ska främst välja bostäder med 1a kontrakt? Det är ganska svårt att finna sådana tyvärr. Men tänkte om det är rätt för just mig att främst välja sådant eller om det kommer gå precis lika bra med andra hand eller inneboende-typen? Kram och trevlig helg kära du! Och alla i bloggfamiljen så klart.

62 TILL EPM (28) :

skriven

Hej! Vart bor du? (Om du vill säga). Jag har två katter som söker nytt hem. De måste dock vara ihop av särskilda anledningar. Hör av dig här om det kan vara av intresse. Jag letar efter rätt hem.

Om du ser och svarar mig, skriv gärna ”Till Ghostwriter” så jag ser.


Ghostwriter

Svar: Kan någon ge två katter ett bra hem ?
Esmaralda

63 EPM:

skriven

Nämen!
Ny look på sidan (i telefonen iallafall).
Hoppas jag gör rätt nu då😊

Ser du om det snart sker att A hittar boende så att vi kommer berätta för barnen?
Det måste vara dags nu.

Kram

Svar: ja, det sker snart men ni behöver sätta ett tydligare datum.. kram
Esmaralda

64 Michaela:

skriven

Är din sida omgjord eller är det något fel igen? Kram!

Svar: Min webmaster har försökt göra sidan lite mer mobilvänlig.... kram
Esmaralda

65 Elisa:

skriven

Hej!
Ser jag ut att hitta ett bra jobb till början av nästa år?
Kram

66 Mareli:

skriven

Hej!
Ser det bra ut att kontakta honom för att kanske få idéer på vidare studier eller arbete?
Kram

67 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Blir det bra med mannen Yassin? Kan du se något kring honom? Får du tex upp någon varning? Kram

68 Smöla:

skriven

Är jag en jordängel, eller är jag bara en hsp:are? Är någon av mina barn jordänglar?

69 <3:

skriven

Godkväll kära Es, vad mörkt det är ute nu.
Mittex U har börjat höra av sig igen. Vad är hans agenda ? Han är en väldig ensamvarg. Men fin man på många sätt och vis. Mina föräldrar gillade alltid honom. Inte alls en idiot som G.
Kram

70 Vv:

skriven

Hej Es! Jag gillar han han gillar mig... men spelar han svår eller varför är han mystisk ... får han säger själv han e mystisk... vad vill han då? Kramar

71 Mirre:

skriven

Hej Es,
Jag undrar om vakten är intresserad av mig och finns det chans att det kan bli något mellan oss? :)
Även om jag inte tror att han är "the one" liksom så känns det ändå helt okej, hade varit kul att träffa någon lite.. :) och han verkar snäll och trevlig. Men vi ses ju bara slumpmässigt så vem vet, kanske aldrig ser honom igen men det hoppas jag haha!

Kramar och trevlig kväll

Svar: Något tillfälligt kan det bli.. runt 40 % möjlighet.. kram
Esmaralda

72 Undris?:

skriven

Hej Es

Ser du något upplyftande som sker för mig?
kram

73 DD:

skriven

Men oj! Din hemsida har fått ett helt nytt utseende Es! Eller så är det bara nytt i min telefon 😄

Svar: Ja, tanken är att det ska vara lite mer mobilvänligt nu.. det är min webmaster som fixat...
Esmaralda

74 Tingeling :

skriven

Hej. Ska jag köpa biljetterna? Ska jag åka? Det blir okej va?
Tack

75 Browallia:

skriven

Jag håller med dig om att Idol-föräldrarna gjorde kassa låtval och framför allt Maximillians föräldrar. De gick ju mer på nostalgi än vad som passade för honom.

Kram

76 Analiss:

skriven

Tack snälla för svaret Es kram:)

77 Dahlia:

skriven

Oj så fint det har blivit med nya designen! Gillar starkt! :)

Es... när han höjde ögonbrynet i fredags, vad ville han säga med det?
Att han har märkt min uppmärksamhet, eller var det lite flirtande? Eller kanske mer en vad vill du blick? Jag är så förvirrad av honom.

78 Smöla:

skriven

Är jag eller någon av mins barn jordänglar?

79 Tingeling:

skriven

Ny sida! I alla fall om man går in på mobilen. Ser bra ut 👍 var tvungen att prova kommentera 😊

Det går segt med hemtentan. I morgon kl 17.00. Jag är i princip färdig bara justeringar kvar och drar på det. Har varit en väldigt rolig kurs och här lärt mig massor. Men nu ska det bli skönt att inte ha något hängandes över en efter jobbet. Och det jag ska börja med är att läsa böcker igen. Har fått mersmak för det, vilket är roligt. Har inte läst sen min dotter föddes.

Trevlig lördag kväll!

Kram!

80 AnnaK:

skriven

Oj, gillar nya utseendet på bloggen 😊 Ser finfint ut i mobilen 👌🏻 Verkar det vara samma person hånglet och spanet? Glasögon, stor? Kram 😊

Svar: Bra att du gillar det nya :) Ja det kan vara samma.. kram
Esmaralda

81 En vädur:

skriven

Underbart med en liten mini semester, och hemma lagom till helgen igen :)

Här har det tänds en brasa och snart ska det plockas fram tiramisu till Så mycket bättre! Passar på med en fråga innan dess. Om du ser något litet på ingång eller blir det fortsatt mycket vardag? Det känns inte som min tid just nu tyvärr.

Kram på er 💕


Svar: Vardagen kommer varvas med lite skoj... först i det lilla men ta vara på det och hämta energi... så gott med tiramisu... kram
Esmaralda

82 I wonder:

skriven

Hejsan!
Så härligt att du reser så mkt, jag vill också det senare i livet :)

Es... hittills ser ingen detaljer om min blivande. Men han kommer men det kan dröja... ser du ngt tydligare nu?

Kommande helg ska jag på 24 h kryssning. Ser du varningar på båten?
Eller kanske ser du ngt roligt?
Hoppas på ngt roligt!

Trevlig lördag kväll

Svar: inga varningar och är du bara på rätt humör så blir det riktigt bra.. kram
Esmaralda

83 Rädd:

skriven

Oj vilken fin människa, man blir varm av att höra!

Jag är så trött på att ha ständig oro. Jag är verkligen tacksam att du sagt att saker kommer gå bra. Men jag slits ändå mellan längtan och rädsla. Har du något råd som får mig att klara av sista månaderna? Kram och kärlek.

84 Jennifer:

skriven

Och sådana som du Es gör världen vackrare 💕💕💕

Viktig fråga: hinner jag om jag kommer fram på måndag? Känns det som om det kommer att lyckas denna gång?

Kram

Svar: Jag önskar jag kunde säga vilket... men det är oklart... kram
Esmaralda

85 Anonym:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att få ett stabilt förhållande?
Kram

Svar: Ja det kommer du ha så småningom.. kram
Esmaralda

86 Alice:

skriven

Hej Es

Vad har min tillkommande för kroppstyp utseende?
kram

87 HS:

skriven

Vilken fantastisk dam, ja jordänglar finns det!

Och du Es är nog en jordängel också så mycket som du hjälper oss med andlig vägledning. För övrigt så blir jag inspirerad av dina minisemestrar och tänker att det är något jag själv behöver göra oftare för att fylla på energin i vardagen. :)

Är inne i en ny fas av utmattningen, har ett sömnbehov på 12-14 tim per dygn men nu känns det i alla fall som att sömnen ger viss återhämtning. Inte som i början då jag vaknade på morgonen och kände mig helt utmattad. Semester nästa vecka, blir jag piggare efter det eller kommer det ta flera månader att sova ikapp? Har en hel del praktiska saker att ta tag i men hinner inte så mycket när jag sover bort eftermiddagarna efter jobbet.

Kram

Svar: Utmattningen ger med sig och du återhämtar dig sakta men säkert... men just nu bör du lyssna på vad kroppen säger.. kram
Esmaralda

88 Anonym:

skriven

Hej! Kommer han att göra slut med sin tjej? Jag har känt honom länge men fått upp ögonen för honom de senaste dagarna. Har han något intresse för mig? Kram bästa!

89 Fjäril:

skriven

ser du någon flytt för mig


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: