TÄVLING.. bara idag....

I dag är det tävlingsdags
och vinsten är ett kit  av andlighet
Allt i en och samma paket.. som en lite för tidig julklapp:
 
 
  En bunt vit salvia för rening av ditt hem
 
 
Morgonkort.. ett kort för varje morgon under året och som ger dig god peppning  
och en bra start på dagen
 
 

Rå Ametist
Råsten ger en kraftfull energi som sprider sig till hela rummet. Råstenarna är ej behandlade på något vis. Därav är deras energi kraftfull och sprider sig till ett helt rum.

 
Ärkeänglarnas orakelkort

Doreen Virtues välkända änglakort – översatt till svenska. 45 kort med olika budskap. Dra ett kort när du känner att du behöver

 

 En pendel av bergskristall
 
 
Ett chakraarmband som ger dig harmoni på alla chakraplan
 
En bok om änglarnas kraft
 
Du som vill vara med och tävla skriver en kommentar och talar om varför du vill ha det andliga kitet.
Observera att det bara  finns ett pris - vinnaren får alltsammans - som en tidig julklapp
 
Tävlingen vara endast i dag... och du kan delta med din kommentar fram till klockan 24 i natt
I morgon kommer vinnaren  att presenteras här på bloggen
 
Lycka till & stor kram
 
1 Skorpan:

skriven

Oj vilken fin julklapp!
Jag önskar vinna för att kunna dela med mig av de fina sakerna, delad glädje, mångfaldig glädje :).

Trött o sovit dåligt, händerna skakar som om jag var bakis. Blir jag någonsin ”fyllsövd” o känner mig pigg? Känns som om jag är i ett träsk...

Ha en bra dag!
Ut i mörkret..
Kram Skorpan

2 Browallia:

skriven

Jag vill vara med och tävla om det andliga paketet. De två senaste åren har jag gått igenom den tuffaste tiden i mitt liv och kämpat för att komma över min sociala fobi och panikångest. När det var som värst kunde det gå flera veckor utan att jag tog mig utanför dörren. Jag har inte fått någon hjälp av vården mer än sjukintyg. Nu har det vänt och med små steg klarar jag att vistas ute bland andra människor igen även om jag fortfarande har långt kvar innan jag blir helt symtomfri och kan säga att jag är frisk. Paketet skulle vara den belöning och energikick jag behöver för att fortsätta kämpa för att bli frisk.

Igår fick jag svar på mitt mail till kundtjänsten på blogg.se. De har skickat det vidare till teknikerna. :)

Stor kram

3 Solen :

skriven

Godmorgon och oj! Wow! Vilken fantastisk julklapp för den som vinner! Jag hade blivit glad om jag vann en av sakerna i paketet.. men allt och så mycket, den som vinner allt lär bli överlycklig för hela det kitet!
Igår var en så tung och mörk dag, jag och alla runt omkring fick släpa sig fram och överleva på kaffe...idag blir det soligt så då lär man få mer energi, härligt!
Ha en bra dag!

4 JT:

skriven

God morgon Ez!

Jätte fin present med bra innehåll också. Ha hört lite men det mestw i dltt paket är något nytt för mig. Vill såklart vara med och tävla om kitet! Vill vinna för att jag känner att mitt liv behöver ett lyft, ett ljus som förhoppningsvis gör så att jag kan se att glaset är halvt fylld istället för halvt tomt. Hittar tillbaka till den genuina personen jag en gång var.

Bor i USA så hoppas att det inte är helt omöjligt att får paket ändå.

En annan fråga.. det här med graviditet. Ser du någonting för mig?

5 Jeanette:

skriven

Godmorgon!
Skulle verkligen uppskatta detta andliga paket så även jag får tillgång till positiv energi, efter detta tunga år. Min dotter är lvu placerad och jag får ingen rätsida på det hela, får jag verkligen hem min älskade dotter i år?? Kram

6 Smulan :

skriven

Godmorgon. Detta låter som något jag skulle behöva för hela min familjs välmående. Varit ett tufft år. Skulle verkligen behöva få påfyllning av kraft och energi för att orka med vardagens utmaningar.

7 ängeln:

skriven

Godmorgon! Jag vill jättegärna vara med i tävlingen för jag är väldigt nyfiken på det andliga och håller på att utveckla mig andligt. Håller tummarna. Kram.

8 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, vilken fin julklapp till någon av oss här på bloggen. Vet inte om man får ställa någon fråga idag. ser du vad som hände med mitt ex hund som försvann i skogen ? Lever K ?
Så sorgligt det som hände. Han har börjat hör av sig igen. Fin man men en ensamvarg.
Kram

9 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Wow wow vilket paket! Jag vill vara med och tävla. Kände stark energi till stenarna. Kan hamna i Depp perioder därav kanske stor nytta utav pepp korten. Alltsammans lätt fantastiskt och jag har ett stort andligt intresse som jag detsutom skulle vilja utveckla.
Kramar

10 Pia:

skriven

Jag avstår tävlingen men rekommenderar boken varmt. Grattis till Dig som vinner!

Blir det ett bra möte med Honom?

Kram

11 Tindra:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han någon gång att ångra eller att ändra sig?
Kram

12 Lilla blå:

skriven

Fint och frikostigt av dig! Hoppas den hittar rätt hem.

Nu sitter jag på pendeltåget mot jobb. Lyxat med en takeaway latte som livar upp lite. Småless och ledsen på livet just nu och blir inte riktigt av med känslan. Hur ser första tiden av nya året ut att te sig för mig, ser du något särskilt? Kämpar på och hoppas på en mer välmående version av denna annars så sprudlande tjej.

Kram, kram 💕



13 Susan:

skriven

Lyckliga den som har turen med sig idag 🍀 Jag är säkert inte den som har störst behov av detta, men jag tror att det säkert skulle ge mig den kraft, ork o mod som jag saknar, så jag hållet tummen för att lyckans fjäril ska sätta sig på min axel i kväll🦋✊🏻❤️

Kram

14 Tingeling:

skriven

Jag står över. Men så generöst av dig. 🧞‍♀️ och kände jag ville passa på att tacka dig för att du är så generös och tack för allt du gör här på bloggen och för alla frågor jag ställt och tjatat om. Du är en anledning till att jag i dag mår bra och har tro på att allt kommer gå vägen för mig. Jag kan bara se framåt i dag. Mina mål kommer bli verkliga, jag kommer bo i ett radhus (och det inom ett par år bara har jag bestämt), jag kommer plugga till nåt annat i höst där jag inte blir uttråkad på jobbet, jag kommer resa mycket (hade helst velat resa jorden runt som en nomad men är kanske för mycket begärt just nu 😉). Jag trivs nu med mig själv och i mitt hem. Bara ovanstående kvar innan det blir komplett. Och så mannen då... Men känner inte att han är avgörande för att allt blir komplett, han är mer "bihanget" haha! 😁 eller det lilla extra kan man säga.

Tack 💛

Kram!

15 DD:

skriven

Godmorgon, kul tävling!
Här har man åkt på en influensa 😕 Helt förstörd när jag vakna... hoppas det går över fort :(. Kram

16 Carro:

skriven

Jag är intresserat av allt andligt och det är ett nytt intresse. Därför har jag inte inte så mycket och skulle gärna vilja ha mer och veta mer. Kram

17 Sigma:

skriven

Åh så fint och jag vill så gärna vinna. Får inte för mycket av sådana saker. Kram från mig.

18 Marita:

skriven

Jag vill så gärna vara med i tävlingen och om jag vinner så ska min syster få kitet som en tidig julklapp. Hon har de svårt i livet nu och hon vill så gärna kunna köpa andliga saker men hon har knappt pengar ens för mat för sig och sina fyra barn. Jag håller tummarna.

19 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!!
Åh vad det är svårt med sådana här tävlingar. Jag vill gärna vinna, men för mig känns det som att jag ska försöka klämma fram en förklaring till varför jag är värd vinsten mer än någon annan. Det är jag inte, MEN jag känner mig lite villrådig i livet just nu. Inte instabil, men lite villrådig. Jag tänker att om vinstpotten skulle falla på mig skulle jag tacksamt ta emot den och kanske med den få lite reda i min villrådighet, mina livstovor :)

Ha en fin dag!!

20 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Åh ja, jag vill gärna vara med i dagens tävling så ta med mig! Jag hoppas jag vinner och efter allt jag har kämpat i mitt liv kan jag behöva lite kraft och ork att ta hem den sista fighten. Hoppas verkligen jag har turen med mig. 🙏 Verkligen generöst av dig, Es! Kram Zoey 💕

21 Mimma:

skriven

Jag är gärna med och tävlar om denna fina julklapp!
Har börjat ”hitta” mig själv, långsamt går det, och tror att detta kunde hjälpa till.

22 AnnaK:

skriven

Tack för svar igår!

Avstår tävlingen då det finns de som behöver vinsten bättre 😊 Fast lite rening av hemmet hade nog inte skadat tycker det stökas runt där en del och jag ser saker i ögonvrån lite då och då. Men inte så jag blir rädd 😊

Ha en bra dag och Kram 🤗

23 Grethe:

skriven

En riktig Go'morgen til deg kjäre Ezmaralda 👍😊😍💜

Jatakk, jeg blir gjerne med på tävlingen 👍👍😊😍🙏
Bruker ikke vinne noe så..

Nå ENDELIG er jeg helt inne i leiligheten 👍👍😊 eller i kaos-leiligheten 😰😬😁
Nå kan jeg konsentrere meg om å få det mysigt her 👍😊😍🙏🙏💜
Håper det er bra med deg o dine 🙏😍💘
Ha nå en finfin tirsdag 🙏😊😍
Kleeeemikleeemz ☘❤☘

24 Carolina:

skriven

Skulle jättegärna vilja vinna detta kittet tänk att få Rod av änglakortet jag behöver verkligen få hjälp av dem hoppas få turen nu

25 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda det skulle vara roligt att vara medi utlottningen i bland behöver man lite pepp i livet och lite extra energi även fast man försöker Peppe sig varje dag kramar 😃☀️☀️

26 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.
Finns det någon man runt mig på något sätt nu som det kan bli kärlek med?
Kram

27 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Vilken fin julklapp !!!
Lyckliga den personen som får paketet ,jag avstår tävlandet <3

Men ett sånt chakraarmand skulle jag behöva, får be änglarna ordna det på annat sätt ;-) Änglarna de var med och hjälpte sonen prata på besiktingen ...och hon gick igenom ! Peppiga Pia fick ngr 1ór men behöver inte ombesiktas ! Så skönt ...
Nu kan jag tänka på annat än "fortskaffningsmedel"

Ha en go fortsättning på en gråmulen Tisdag

Kram Anki med flock

28 Dunegull:

skriven

Wow vilken fin julklapp!
Jag önskar att vinna E. Har varit såå deprimerad och orklös nu så länge så skulle verkligen behöva ngt att se fram emot.
KRAM och lycka till allihopa!

29 Dunegull:

skriven

Wow vilken fin julklapp!
Jag önskar att vinna E. Har varit såå deprimerad och orklös nu så länge så skulle verkligen behöva ngt att se fram emot.
KRAM och lycka till allihopa!

30 AnnaPanna:

skriven

God morgon!

Jisses, vilken gåva! Så generöst och omtänksamt.
Jag är gärna med i utlottningen då hela tillvaron känns lite motig just nu. En speciell årsdag närmar sig och det bygger oro i kroppen som jag gärna skulle vilja ha dessa verktyg att dämpa med.

Kram!

Anna

31 Susanne Amalia :

skriven

Jaaaa.. Jag ska åka och ta möbler och tavla från det gamla huset.. Där det spökar så jag behöver verkligen salvia.. För att våga gå in.. Råstenarcav ametist är så välkommet det är min favoritsten.. Bär alltid en ametist med mig elker på mig för att jag älskar stenen och för att den ger en direkt uppkoppling till alltet förstärker min och min kreativa ådra.. Änglar är dem jag pratar mest med och kärlek till cellerna är magi.. Så kort sagt jaaa tack jag vill vara med att tävla för min skull min själs skull och ett välbefinnande kort sagt av rent egoistiska själ
😍.. 💕

Stor kram och EllaBella hälsar
😍

32 Susanne Amalia :

skriven

Jaaaa.. Jag ska åka och ta möbler och tavla från det gamla huset.. Där det spökar så jag behöver verkligen salvia.. För att våga gå in.. Råstenarcav ametist är så välkommet det är min favoritsten.. Bär alltid en ametist med mig elker på mig för att jag älskar stenen och för att den ger en direkt uppkoppling till alltet förstärker min och min kreativa ådra.. Änglar är dem jag pratar mest med och kärlek till cellerna är magi.. Så kort sagt jaaa tack jag vill vara med att tävla för min skull min själs skull och ett välbefinnande kort sagt av rent egoistiska själ
😍.. 💕

Stor kram och EllaBella hälsar
😍

33 Lotta S:

skriven

Hjälp, är ovädren i norra Italien över nu, skulle verkligen inte hjälpa min flygrädsla om det ska vara storm och åskväder?! Men resan ska ju gå bra så jag ska försöka lugna mig.

34 Mikael:

skriven

Vilket paket!

Hade gärna vunnit men motiveringen att jag inte vet om jag klarar det räcker inte långt mot andra som kommer dyka upp här, och är lite för rörigt för att jag ska kunna ta hand om dessa på ett bra sätt så hoppas någon välbehövlig vinner :)

Kram
Mikael

35 Signe:

skriven

Hej!

Jag skulle vilja vara med i utlottningen. Har många tuffa år bakom mig sjukdomar och suicid i familjen, demenssjukdom hos förälder, vårdnadstvister, egen sjukdom och operationer, ny nästa vecka igen. Samtidigt har jag fått kontakt med en ny andlighet, som jag hoppas kunna ge av även till andra. Och andligheten har öppnat upp för nya bekantskaper, vilket känns som en gåva!

Önskar alla bloggvänner och Ez
en fin tisdag!

Kram

36 Sippan:

skriven

Oj Es, vilken fin julklapp!🌠
Jag önskar mig den!
Kanske för att det kan hjälpa mig på min väg i livet! 💕
Och hjälpa andra!
Kram och ha' en fin dag!

37 Kusin:

skriven

Jag skulle vilja ge paketet till min kusin som snart fyller år.
Hon har haft ett tufft liv, blev våldtagen av sin pappa som barn och har fortfarande svåra men efter det. Varken hon eller jag har någon inkomst förutom bidrag, så detta skulle vara ett fint sätt att få glädja henne. <3

38 HuldaMaräng:

skriven

Hej igen :)
Jag har en fråga också :)
På mitt jobb har cheferna börjat idka en viss överstatlighet. De springer runt och haffar folk som får skriva på lappar om skriftlig varning för minsta förseelse samtidigt som de låter bli att ta tag i arbetsmiljöproblem en. Det upprör mig en smula och jag håller på att läsa in mig på arbetsmiljölagen. Gör jag fel i att ta tag i detta? Kommer jag att få sota för det?
Kram

39 Helena Ir:

skriven

Åh,det vill jag så gärna vara med och tävla om!
Dels så känner jag ett intresse för det andliga..och något visst har jag i mig..det har inte haft möjlighet att blomma ut..jag har liten ork just nu..nära på utbränd..så om tomten vill ge mig en julklapp i år.så tack,säger jag då!

Kram :)

40 Mimis:

skriven

Hej!

OJ!!! så gott som allt det där har jag gått och funderat på att köpa men har inte råd. Vit salvia för att rena mitt hem eftersom jag sover dåligt. Pendel av bergkristall och änglakort har jag tittat länge på men de är så dyra. Rå Ametist har jag en sten i sovrummet men skulle behövas i alla rum. Vill jättegärna vinna dessa saker för att jag tror att jag behöver dom och vill så gärna ha dom. Jag är arbetslös och har ingen inkomst alls så vinna skulle vara helt underbart.


Kram

41 Carolina:

skriven

Skulle jättegärna vilja vinna detta kittet tänk att få Rod av änglakortet jag behöver verkligen få hjälp av dem hoppas få turen nu

42 Åsa:

skriven

Åååh vad fin julklapp. Vill gärna vara m i tävlingen. Vart ett tufft år . Tappat mkt hår av stress . Den här hade jag velat dela med mig till någon mer som behöver andlig hjälp. Håller tummar att denna blir min. Kram å

43 IaElisa:

skriven

Oj vad fint paket!! Det skulle jag så himla gärna vilja vinna! Korten och boken skulle få distrahera mig medan jag letar efter vårt nya hem, och salvian och stenarna skulle få rena det nya hemmet sedan när vi hittat det! Fast jag brukar inte vinna sådana här grejer, universum brukar tycka att jag klarar mig ändå. 😄 Så egentligen hoppas jag nog att paketet far till den person som behöver det mest.
Jättefint fixat av dig! Kram!

44 Carina ST:

skriven

Den här gången vill jag verkligen vara med i tävlingen. Just nu skulle jag behöva massiv hjälp för att komma framåt och vidare. Få förnyad energi att kämpa mig fram. Ibland tror jag nästan att det är något som blockerar energin här hemma eller i mig på något vis. Jag jobbar med mig själv på alla vis jag kan komma på och jag försöker göra allt jag kan i det praktiska för att få en förändring men det är som om jag går in i väggar hela tiden.

Att rena energierna här hemma på olika vis och att få hjälp en dag i taget, hopp och nya tankar framåt skulle jag verkligen behöva just nu.

Jag är fortfarande sjukskriven på heltid i utmattningssyndrom och kämpar nu med att få till stånd arbetsträning. Ekonomin är katastrofalt dålig och vi lever från dag till dag där. Så en skjuts på vägen, någon liten magi och hjälp att få fart på energierna skulle verkligen behövas.

Jag gör allt jag kan men det verkar inte räcka till.

Kram, Carina ST

45 Smöla:

skriven

Oj va de pirrade till i dagens läsande!:) Tävling...jag brukar hoppa över tävlingar när de är örhänge eller dylikt, men idag handlade de ju om andligt paket!:) Pulsen ökade och leendet blev större och större för varje grej som dök upp:D Vilken stark dragningskraft det blev! Det här är ju Såå mig, jag måste bara va med å tävla!!:) Finner inte ord för hur bra detta hade passat mig!
Älskar det andliga och vill utvecklas till max. Varje dag övar jag med någonting och försöker att utvecklas.. Jag försöker att hitta en balans i mitt liv (med allt som jag har runt om kring), och jag vet att jag är på rätt väg, men med detta drömmande kitet så kanske det skyndar på processen. Hoppas universum oxå håller med!;)
En förtidig julklapp hade varit en lycka, när jag tillochmed fyller år två dagar innan julafton❤️

46 Ghostwriter (Jag tävlar!) :

skriven

Undrar en fråga. Tror du att jag kan ha svamp i hårbottnen eller kan de vara en mildare form? Jag har inte problemet hela tiden.






Jag tävlar! Gud jag hade verkligen velat vinna. Inte för att vinna och inte för att bara få ”gratis saker”. Utan skulle jag vinna så skulle var och varje pris betyda något mycket för mig på olika sätt. Jag kan heala och rena mycket på egen hand, men jag känner att min energi behöver otroligt mycket ”stöd” kan man väl säga och att få äran att ha dessa redskap, skulle symbolisera extra för mig när jag väl renar och så. Både mig, andra och hemmet.

Även om jag har större förutsättningar till allt detta med mina mediala sidor, så betyder det inte att jag ändå inte har nytta av hjälp och verktyg. Eftersom att jag gärna inte säger till allt och alla att jag är medial så skulle jag aldrig kunna gå in i en sådan butik där man köper tex pendel eller reningsverktyg, och skulle hellre vilja vinna kitet som kommer att komma i rätta händer. (Inte för att de andra i bloggfamiljen har fel händer men du förstår).



Kram!

47 Anna E:

skriven

Behöver verkligen pepp harmoni och positiv energi, stressen tar lite kål på mig... Skulle behöva dessa grejer som en tidig julklapp som sagt. Hoppas såklart att få vinna detta. Kram

48 Mathilda:

skriven

Vill gärna vara med och tävla om paketet. Vill gärna vinna för Att få lite mer positiv energi, och öppna upp till det andliga igen, som har legat vilande ett bra tag. Kram

49 Å M K:

skriven

Hej,
Vilken fin julklapp!
Jag älskar andlighet och att jobba medialt (som hobby)
Om jag vinner skulle jag dela med mig av julklappen till en kär vän.
Jag tror att vi alla behöver andligheten för att må bättre <3
Kram

50 Millan:

skriven

Hej!
Vilken underbar julklapp. Skulle passa mig perfekt. Är helt slut mentalt och detta skulle bli en stor hjälp på vägen.
Ha det bra.
Kramar❤️

51 Sus:

skriven

Hej
Vore ju magiskt att få vinna
Love sus

52 Ns:

skriven

Hej!!

Jag skulle bli glad om jag skulle vinna denna gåva. Jag tror att innehllået skulle kanske stilla min oro som jag kämpar med varje dag sen jag fick reda på att jag är gravid, jag förlorade mitt första barn, därför går jag med en innre oro om att förlora detta barn.

MVH NS

53 Nettan:

skriven

Vilken fin julklapp och så vänligt av dig!

Jag har under cirka två årstid haft det jobbigt med mig själv och ekonomiskt. Jag ger av mig själv till alla människor trots min dåliga ekonomi. Jag har problem med kroppen men jobbar på förfullt ändå. Jag jobbar endast på timtid. När det är lov får jag ingen inkomst. Hade tur att jag hade ett litet arv jag kunde ta av i sommar och nu är det slut. Jag håller på att flytta till en mindre lägenhet pga ekonomin. det är tufft men jag gör allt för att tänka positivt och vara positiv. Det är möten med alla glada personer som gör att jag får energi och orkar med allt.

Det hör inte till vanligheten att jag får någon present eller julklapp, så jag håller tummar, tår och tassar att jag vinner.

54 Agnes:

skriven

Tack för svar igår, Es!

Glad att veta att Tara inte tacklat av...just nu får hon vara med lite grann under tiden jag sitter vid datorn.

Försöker resonera med mig själv om att jag måste lära min hjärna att "hålla sig i skinnet"! Har en tendens att tänka för mycket o alldeles fel...avundas hundar som lever i nuet...så att tänka lite mer som en hund vore rätt bra...förutom att då sniffa de jag möter i rumpen...haha!

Därför önskar jag att jag denna gång har turen med mig gällande ditt lotteri! Har ju, enligt dig, "gåvan"...men behöver ju aktivera mig mer än vad jag hitintills gjort. Känner ju att det är ett ansvar oxå...är jag beredd på den där "ketchupeffekten" jag känner kommer att ske om jag nu även för mig själv erkänner att ja, jag har "gåvan"...svårt det här...

Kanske kan din vinst få mig att få arschlet ur vagnen, typ...

Nu iväg för att gymma...behöver intala mig att det är ett intresse på samma nivå som dansen...går så där, vill jag påstå. Dansa är snäppet roligare, faktiskt!

Var ute i helgen o dansade drygt 4 tim. Och visst finns det män där som visar intresse...nackdelen är att de är drygt hälften så gamla som mig...då jag inte blir smickrad av att få dessa ungtuppar runt mig, så är det ju "bara" att gilla läget...och dansa så tiljorna osar bränt!

Skoj oavsett! =)

Känner mig superego, men oj, så jag känner för att vinna detta paket!

Kram!

55 Lotta:

skriven

Jag vill gärna vinna, eftersom jag behöver lite mer harmoni i mitt liv. Tycker speciellt om armbandet.

Ha en bra dag och må den bäste vinna :)

Kram L

56 Camilla:

skriven

Jag skulle bli verkligt glad om jag vann detta härliga kit, behövs nu för mig i depressionstider att få uppiggning. KRAM

57 Carin:

skriven

Jag önskar mig denna tidiga julklapp då jag aldrig önskar mig något annars. Bara att det blir en lugn och fridfull jul och att människor runtomkring mig är lyckliga.
För att unna mig något så kulle jag bli så otroligt tacksam om jag kunde få denna julklapp som ett tecken att jag ska fortsätta med det jag gör och utvecklar inom andlighet.
Kram

58 Eveline:

skriven

Hej Es, låter som en underbar julklapp jag skulle vilja vinna för att jag och min syster älskar allt med andlighet och jag skulle då dela grejerna med henne!

Kram Eveline

59 Helen:

skriven

Är gärna med i tävlingen om det fantastiska kitet.
Jag är inte värd mer än nån annan att vinna. Jag skulle bara bli så otroligt glad o tacksam

60 Linda:

skriven

Oj så fin tidig julklapp! Det skulle jag gärna vilja vinna :)

61 Grethe:

skriven

Åååh unnskyld kjäre Ezmaralda 😊😍😍
Jeg glemte å skrive motivering til å få vinne julegaven 😀
Jeg har vel ikke akkurat hatt det så bra, har hendt mye negativt... men försöker tenke positivt 💜💖💟
Skulle trenge litt extra pusj av energi 👍🙏💜💘💟❤
Og TUSEN HJERTELIG TAKK FOR AT DU GJÖR DETTE 🙏🙏🙏💘💜😍

62 Hoppet:

skriven

Wow så fina julklappar<3
Jag är gärna med och tävlar ch hoppas på tur, älskar allt som har med andlihet att göra. Du beskriv en tjej sist med mörk aura och ängest i hjärtat och jag kände igen mig i henne. Jag vill hitta mig själv men har fastnat i en mörk depp.oro, fobier i många år nu:( och behöver,hopp ork och hjälp på vägen med nya positiva energier och råd från änglarna. Med detta kit vet jag att jag kommer jag få en intressant och spännande ljus jul<3.
kram:)

63 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det bra ut att förlänga resan?
Kram

64 Az:

skriven

Hej Ez,

Jag är gärna med och tävlar :)


Har även mailat dig om en seans och betalat. Har du sett mina mail?
Förstår om jag är i kö men vet inte om det kommit fram till dig? (Skräpposten kanske..)

65 anonym:

skriven

Ja sannerligen fint paket för den som vinner. Känner mig själv i behov av lite andligt stöd i tillvaron och skulle så gärna vinna. Så funderar jag .. liksom.. Knepig fråga än dock iallafall hur/vart gör/går jag nu eller kanske inte ändra något alls bästa alternativ? Ha det så gott

66 U:

skriven

Hej, skulle behövt rensa ut en del här hemma och få in positiv energi så jag är med och tävlar! Varit nyfiken på Änglakorten så det hade varit intressant! Otroligt fint paket!!! Love and light/ U

67 Jonkan:

skriven

Kommer jag och L lära känna varandra?

68 Sessan:

skriven

Hej,
Vilken otroligt fin vinst.
Jag vill gärna vara med..
Jag har nära och kära som behöver stöd.
Kram

69 Susanne Amalia :

skriven

Ber om ursäkt 🙏 allt blir tydligen dubbelt i dag.. 💕

70 <3:

skriven

Vilken fin julklapp du lottar ut till en av oss här på bloggen. Vill mer än gärna vara med och tävla. Hoppas att paketet når rätt person som behöver det bäst. Tror det skulle hjälpa mig att återfå lugn och harmoni i mitt liv och hem igen. Hjälpa mig på rätt väg i livet. Behöver hitta ro och ny energi. Och få in rätt man och hitta min soulmate. Varit två otroligt jobbiga år med ett destruktivt förhållande, min pappa som varit så svårt sjuk, min egen sjukdom som varit som en berg och dalbana. Skov som jag inte kommer ur trots ny medicinering med cellgifter. Avstå barnet som skulle komma till julen. Sorgen efter pappa har tagit så hårt på mig. Drömmer om honom på nätterna och saknaden är större än jag någonsin kunnat tro att man kunde sakna någon. Skulle vara mysigt att börja dagen med ett morgonkort till sig själv och känna glädje i att vakna på morgonen. Ha ametisten ovanför sängen och få in bra energier och hålla borta det dåliga. Har sneglat på min extramammas orakelkort när jag var barn och alltid varit fascinerad av dem. Fick dra ett kort när jag kom hem till henne efter att vi druckit te i fina kopparna med guldkant. Chakraarmbandet skulle jag vilja ge till min älskade mamma så det hjälper henne i sorgens tid.
Kram & Love
<3 <3 <3

71 Bisse Bix:

skriven

Jag tävlar gärna om så fina priser 👻 Mår bra o har inga större krämpor utan önskar dessa presenter som en skjuts i min nyvaknande andliga utveckling... Allt gott till alla 🤗

72 Michaela:

skriven

Åhhh vilken underbar julklapp!😊 Precis vad jag vill ha! Vinner ju aldrig något men vill vara med och tävla ändå :)
Fick igår veta att brosan skall hjärtopereras igen 14/12. Knappt återhämtat mig från operationen i Oktober. Behöver all hjälp jag kan få.

Kramar!

73 Mo:

skriven

Vilken julklapp,så mycket fina saker,jag är gärna med. Behöver ny energi och uppmuntran.Kram

74 Bellagio:

skriven

Hej
Som alla här i bloggen vill jag gärna få en tidig julklapp. Vad snällt av dig. Är trött, har varit det under en längre tid känns det som. Tankar om familj och jobb. Jobbmässigt ska det nog ordna upp sig. Men familj/relation känns det motigare med... Mycket tankar och en känsla av att jag behöver göra något. Men VAD? Står och stampar och mår inte bra av det. Jag som får saker att hända...

75 Tjejgumman:

skriven

Jag vill vara med och tävla! I seansen jag fick för ett par veckor sedan skrev du att jag lever med en slags propp i mitt liv. Någonting som täpper till förmågan att leva mitt liv fullt ut.
Förhoppningsvis kan detta kit av andlighet hjälpa mig att få bort proppen och få flyt i tillvaron!

76 Herr-P:

skriven

Min Mor är en fin människa, både empatisk och kärleksfull och som alltid månar om mig och andra. Kanske är det just hon som ska ha denna gåva, eller så blir någon annan glad :-) Att läsa din blogg ger henne både kunskap och skratt, vilket i sig är den bästa gåvan av alla.

77 Filifjonkan:

skriven

Såklart vill jag vara med!
Kramar Filifjonkan

78 Tulli:

skriven

Men oj vilken fantastisk julklapp 😁 Har följt din blogg varje dag i många år,fått många goa skratt och många saker att fundera över..har aldrig förr anmält mej till dina utlottningar men med en så här fantastisk gåva måste jag ju 😉 håller alla fingrar och tår😂

79 GP:

skriven

Oj, vilken fantastisk julklapp!
Jag hade gärna viljat vinna för att väcka min mediala sida, har varit intresserad av det här med andlighet så långt jag kan minnas.


Kram

80 Alie:

skriven

Vilken helt otrolig julklapp, alltsammans, wow! 💫
Jag är väldigt gärna med och tävlar.
Jag bara älskar alla konstens andlighet och vad som ingår i detta. Denna skatt hade varit varmt välkommen i mitt hem och gjort stor nytta, både för hem och för mig! 💫🙏
Kram

81 Vitlilja:

skriven

Vilken fin gåva vem som än får den, förtjänar säkert den ♡ Är gärna med i tävlingen, tyckte speciellt mycket om stenarna och boken. Skulle nog vilja dela med mig av sakerna också till nära&kära.

82 Ofrivilligt förälskad :

skriven

Åh vilken härlig tävling!
Jag vill gärna delta!
Jag skulle vilja vinna denna tidiga julklapp för att få in lite andlig positiv energi i mitt och barnens liv.

Kram!

83 Louise:

skriven

Jag är med och tävlar. Just nu känns allt så himla jobbigt med allt. Jobb,förhållande ja allmänt. Jag har oftast inte tur i spel men håller mina tummar att jag ska vinna.

Håller på att bygga upp en ny blogg men jag hittar inte rätt tema för den. Jag vill ha två sidpaneler men det verkar vara ganska omöjligt att hitta.
Imorgon är det dags för intervju i Lund. Denna gången på ett föräldrakooperativ. Jag hoppas så att jag får det eller ja får känna av hur det känns där.
Läget mellan mig och mannen...vi är fortfarande osams och just nu känner jag att jag inte har någon vidare lust att vara tillsammans med honom längre.
Men det löser sig väl mellan oss. Kommer inte förlåta honom för att han låter barnen åka med till Polen. Och det har jag sagt till honom. Varför skulle jag liksom för han gick bakom ryggen på mig.

Ha en fin kväll. Kramar.

84 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda,

Jag undrar om min pappa fortfarande har kontakt med kvinnan P som han lovat mig o mamma att avsluta kontakt med.. kram

85 Linnean 🌸:

skriven

Åh, vilken underbar present!!
Vill vara med och tävla! Rening av hem, behövs verkligen! Energi söker jag efter hela tiden! Änglakort har jag tänkt skaffa. Pendel, perfekt! Boken...ja, allt är hur perfekt som helst! Rena önskeklappen!
Så generöst av dig! Så rolig grej! 💖
Kram.../Linnean 🌸

86 Milla:

skriven

Vill gärna vinna för att få lite självmedkänsla o vill komma vidare på den andliga vägen o sätta värde på mig själv. Det fick jag aldrig i barndomen utan jämt fått hjälpa andra. Livet har varit tufft. Skilsmässa o många år med en make som ljög o satt oss i klistret med bland annat ekonomi, blivit soc anmäld fast det var osanning o nu sonen varit med om olycka med olika operationer. Många trauman. Trött men kämpar på. Är högkänslig o avskyr det men försöker göra mig vän med det men jag blir ofta deprimerad. Har min högkänslighet med barndom miljö att göra el arv? Min pappa var inte snäll.
Har länge funderat på att rena mitt hem o köpa just dessa tarotkort. Generöst av dig att ge en sådan julklapp! Din blogg har hjälpt mig mycket o när jag mådde som sämst då läste jag den varje dag o det var en höjdpunkt o gjorde att jag orkade.

87 Vv:

skriven

Hej goa Es, jag undrar om det blir en träff med resart ? Varför bjuder han inte ut mig? Hahaha

88 HS:

skriven

Hej Es!

Jag vill vara med och tävla. Håller på och återhämtar mig från långvarig stress och utmattning. Har aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Har börjat jobba på min lista till förändringar men än återstår mycket att göra. Känner mig vilsen i karriärval och sitter nu och funderar på nästa steg, vilka jobb jag ska söka, funderar på en flytt utomlands, hur jag ska hitta balans mellan jobb och privatliv. Har även tänkt börja i psykoterapi samt boka tid för regressionsterapi för att få lite "ordning" på alla mina gamla liv som spökar.

Kram

89 M:

skriven

Hej Ezmarald,

Mamma har tre knölar bakom örat. Snälla kan du se om det är övergående eller om hon bör oroa sig?
Går dom bort?
Förkylningen är ju över.

90 Jen.:

skriven

Jag är gärna med och tävlar om julklappen. Jag har haft några svåra år där min självkänsla nått botten p.g.a. bland annat missfall, misshandel, en enorm ensamhet, svek och jobbiga sjukdomsbesked. Ibland känns det som att när jag klara av ett jobbigt moment så dyker nästa genast upp och att jag aldrig riktigt hinner återhämta mig och hitta det positiva i allt elände. Min
familj har också haft motgångar och hemmet där vi bor känns negativt och dystert, jag brukar likna det vid Huset ushers undergång, därför tror jag salvian skulle vara en bra positiv start på en reningsprocess som vi sedan skulle få fortsätta med. Jag känner att jag vill vara positiv men ofta tappar hoppet och tror att julklappen skulle hjälpa mig med att bli en hoppfullare person, bättre och positivare för mig själv och därmed även för andra. Morgonpeppkorten skulle nog ge mycket hopp och självklart skulle jag dela med mig av presenten till mina nära så att flera skulle kunna glädjas åt den.

91 Elisa:

skriven

Hej!
Tiden rinner ut och jag är väl feg.. känns nästan som att jag är skyldig honom att stanna då jag inte tydligt sagt hur jag vill göra och det känns lite som att beslitet är svart eller vitt.. Hur ska jag kunna göra så att det blir på bästa sätt?
Kram

92 Emlilie :

skriven

Hej Esmaralda!
Jag är med i tävlingen:

Jag har under några är mått dåligt och varit omgiven av mörker. Den sista veckan har lite ljus börjat leta sig in och jag vill gärna få upp dörren så att mer ljus kan strömma in. Denna julklapp tror jag skulle kunna hjälpa mig en bra bit på traven, att äntligen få glädjen vinna över mörket.

Kram

93 Lena:

skriven

Det vore verkligen välkommet med ett sådant fint och stort paket.
Man ger så mycket av sig själv och det är svårt att kunna fylla på med energi och kraft som ska räcka till så mycket och gärna bli lite kvar åt mitt egna trötta inre dessutom. Denna gåva känns som hjälp på vägen.
Kram kram!
Lena

94 Berg:

skriven

Det var en väldigt fin gåva och jag är säker på att den kommer att bli uppskattad där den hamnar. Det är klart att jag vill vara med och tävla, jag skulle behöva återfå mer magi och tro på densamma i mitt liv.

95 Cara:

skriven

Jag röstar för Carina ST. Hon behöver ett paket...

96 Juli:

skriven

Vilket fint paket!
Jag vill gärna vara med och tävla.

En utvecklingsfas och mycket oro och oreda i huvudet.. Att hitta tillbaka till grunden och att bli jordad igen är det jag vill. Just nu behöver jag styrka. Och speciellt för en liten till. Jag hade verkligen önskat att få ta del av bra energier och bli stark igen. Mycket att ta tag i framöver som behöver krafttag. <3

97 Skrållann :

skriven

Hej!
Jag skulle gättegärna vilja vara med i utlottningen av dessa fina gåvor men när jag läser allas motiveringar så har jag just inget att komma med. Dock skulle det vara rätt gott med en dos energi🤗

Kram❤️

98 PiaS:

skriven

Hej Rs,

Vilken underbar gåva och present för den som får den 😊.
Jag vill gärna vara med om möjligheten få tävla om denna present 🎁.

Den skulle vara till mig och mina barn, speciellt min dotter. Vårt hem skulle må bra av få en rening, och sedan bra och kraftfull energi. Vill lära mig mer om änglarna och hur få kontakt med dem.

Kram PiaS

99 Evig:

skriven

Hej Es!
Vilken jättefin julklapp du delar ut!

Jag vill gärna vara med att tävla om den för jag tänker att jag ska ge bort till mina vänner och nära och kära som behöver hjälp och kraft på olika sätt. Det känns som att det blir extra bra eftersom den kommer från dig.

Kram Evig

100 Frida:

skriven

Hej
Vilken fantastisk gåva. Du är så fantastisk 😊. Jag älskar morgonpeppingkorten. Jag har inte dem själv men gav dem till en väninna men smygläser alltid dagens kort när jag är hos henne...hon älskar också dem 😊
Jag hade gärna velat ha sakerna men ser här på bloggen att de finns de med större behov och är övertygad om att sakerna hittar ett bra hem 😊.
Stor stor kram på er alla 💛💜💛

101 Alexandra:

skriven

Kära Es,

Önskar mig denna tidiga Julklapp sååå mycket.
Skulle bli happy/ lucky.

Es, ser du något om min stundande resa ut i världen?

I ljus & i kärlek

102 anne_hemma:

skriven

Hej Esmeralda,

Det var ett helt fantastiskt kitt du satt ihop! Vill gärna vara med å tävla. Jag skulle använda kittet för att få hjälp med vägledning för mig själv och mina närmaste. Jag älskar änglar, men vet ganska lite.
Åsså tycker jag mycket om paket!

Kram/ Anne

103 Ia:

skriven

Hej
Jag vill vara med och tävla

Känner att jag är på väg tillbaka mot min utmattning och skulle behöva all energi jag kan få! Måste orka både för min skull och för mina barn som bara har mig.

Kram

104 Linda N:

skriven

Jisses vilket paket! Jag är gärna med och tävlar.
Vill pigga upp mig & sambon (ok, mest mig) i novembermörkret och den lite tunga vardagen som just nu är.
(Och går vinsten till nån annan tackar jag för finfina tips💖🧡)

105 Fröken:

skriven

Jag har vunnit en gång. Så jag tror inte jag vinner igen men jag vill gärna vara med och försöka i alla fall.

106 Anna:

skriven

Alltid tyckt att sådant här varit så otroligt spännande. Lånat lite böcker där jag läst men skulle absolut vilja vinna detta för att uttöka mina kunskaper! *_* <3

107 MalinS :

skriven

Wow vilka coola presenter!! Jag är gärna med och tävlar. En cancersjuk mamma som vi vårdar hemma och flertal dödsfall inom loppet av 5 år i familjen skulle detta pigga upp mig. Jag skulle nog om jag vann ge några av sakerna till mamma då hon också tror på andlighet. Hon fyller 70 på söndag och vi skulle kunna ha en rolig myskväll med pendeln tex.

Go natt och kram.

108 Anna E:

skriven

Det är ju typ slut med min gamla kille, varför kontaktar han mig fortfarande? Älskar han mig fortfarande? Eller är det endast en annan sak som han vill ha av mig?...

109 Medmänniskan:

skriven

Hej fina du!
Jag vill tävla men har även en fråga.

Vad hände min dotter i Lund 5-6 september och var finns hennes smycke arvegods i flera generationer?
Får hemska syner till mig o hoppas på att du kan se det Ljus o Kärlek till dig!!


Jag skulle bli jätteglad om jag vann detta underbara paket i Kärlekens färg. Själv hjälper jag så många och ger bort så mycket så det skulle värma mitt hjärta om jag hade Lyckan att få detta kärleksfulla paket och kanske rentav få bort de "obehagliga" själarna i mitt hus och som väcker mig varje natt vid 02.00! Det vore toppen med lite salvia då... Kramisar i massor

110 Bisse Bix:

skriven

Jag tävlar gärna om så fina priser 👻 Mår bra o har inga större krämpor utan önskar dessa presenter som en skjuts i min nyvaknande andliga utveckling... Allt gott till alla 🤗

Svar: Det var ett tag sedan jag hade denna tävling och den är redan avgjord. Ibland har jag tävlingar och då annonserar jag om detta på min blogg. Kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: