Tjata hål i huvudet....

 
I dag kommer en speciell hälsning från Mannabonne Glenn till er alla!
 
Fixar du inte frallornas speciella sätt att "prata"  - tänk inte ens på att skaffa dig någon.
 
Rätt som det är kan han gå igång och snacka, även  mitt i natten...  kanske har han drömt någonting eller så kommer han bara på något viktigt som måste sägas.  Per omgående.
 
Han vet att han får mat tre gånger om dagen och han  KAN räkna till tre... maten får han när han ber om den.
 
Varken förr elle senare. 
 
När det är dags pratar han  först lite försynt men dröjer det innan skålen fylls så följer han efter mig och pratar allt mer högljutt.
Det finns ingenstans att fly
Låser man in sig på toa så står han precis utanför dörren och tjatar. 😱
 
Så småningom övergår tjatandet i SKRIK !!
En total meltdown alltså !
 
När han fått mat för tredje gången... då vet han att enough is enough och ber  inte om mer.
 
Däremot rusar han till godisskåpet och drar igång världens cirkus och snacketolva för att påpeka att NU är det godisdags.. 
 
Förut var jag så noga med att han bara fick  godis på fredagar och lördagar.. men i våras när han fick sin dödsdom och bara kunde ha veckor kvar att leva, tänkte jag att vafan.. det spelar ingen roll.. låt honom få godis varje dag
 
Och det får jag sota för nu när jag försöker återställa godisdagarna !
 
Bad habits die hard !!
 
Kram & kärlek
 
 
1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es och MG. Klart du ska ha godis varje dag. Det får min lilla skrutt.
Han har lärt sig vad godislådan är i köket och biffsticken som ser ut som ölkorvar. Fast helst vill han ha vanlig ölkorv från charken. Så söt när han ligger och myser på mattan med sitt byte mellan tassarna.
Är ju lite inne på LM. Vad känner han efter vår träff ?
Han sa att han planerat en mysig dejt den 14 december långt tills dess. Men är resor och mycket jobb innan dess. Jag hoppas att det inte var helt fel att träffa honom igår...Lammkött skulle jag nästan säga 🙈har ju lite svårt och veta hur jag ska förhålla mig till honom. Gillar när han tar min hand i sin när vi gick från restaurangen till taxin. Höra av mig eller låta honom ta kommandot.
Kram

2 Mikael:

skriven

MG, du är slug, du ville alltså ha godis alla dagar och drog igång historien med veterinären då du visste att det blir nog godis alla dagar efter det, nu är det inte värt sluta med godis alla dagar i veckan för då kommer alla krämpor tillbaka på stört!

Allmänt hur ska ett djur kunna räkna ut vad som är fredag och lördag, måste vara grymt svårt räkna ut mönstret varför man blir belönad 2 dagar i veckan och straffad 5 dagar, tar kanske på psyket..., om inte annat så är jag säker på att MG och djur försöker räkna ut vad det är som gör att bonusen utdelas, sitter ni vid ett visste bord på fredag lördag, äter en viss mat, har vissa kläder eller annat unikt så kan han nog hitta mönstret när det är bonus dags, annars är det nog nära till hands för en depression då det inte är omöjligt veta om det finns ett straff med i bilden och varför man straffas är svårt räkna ut..., eller?

Är ingen expert men var på en fiskebåt en gång, delfinerna kunde räkna timmar och tog man inte upp näten i tid, och slängde det man inte ville ha,så blev de sura och stänkte in vatten på en, annars lekte de och surfa runt båten, de behövde bara följa båten så fick de mat och slapp jaga själva.

Kram
Mikael


Svar: Ja, MG har huvudbry med detta ! Delfiner är kloka djur... kram :)
Esmaralda

3 Mikael:

skriven

Delfinerna hade nog haft svårt räkna ut varför det bara kom bonus 2 dagar på raken sen uppehåll på 5 dagar, de hade nog blivit sura och lurat in en val att hoppa på båten så den gick i bitar då taskmörtarna hade bonus uppehåll väldigt ofta och på pin tji!

Kram
Mikael

4 VIKTIG FRÅGA:

skriven

Hur stor är risken att han hamnar i fängelse? Är livrädd!!!!

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Finns det någon i min lägenhet?

Ande eller någon annan?

Var det katten eller annan?

Även om min tavlor på idol och på mig som om någon stirra på mig i den tavla...

Kan du känna något av det?

Ha det bra

Svar: Nej jag ser ingen i din lägenhet.... kram :)
Esmaralda

6 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda! Och gulliga MG❤️😍

Denna gång misslyckades det och det svider rejält... jag undrar hur stor chans det är att lyckas nästa gång och om det kommer att dröja innan det lyckas? 🙂 KRAM

Svar: Detta misslyckande är normalt... det blir en nästa gång och då ökar chansen något och kommer vara runt 80 % för ett lyckande.. kram :)
Esmaralda

7 Dunegull:

skriven

Hej E!
Du har tidigare sagt att MiN katt och hund ska bli vänner men katten är fortf väldigt arg och visar ragg mot hunden. Ser du om det blir bra där mellan eller får jag vara acceptera situationen? Kram

Svar: Du får jobba medvetet på detta.. det kan vara svårt att veta precis hur man ska göra så ta gärna hjälp av någon med denna kunskap... då har det god chans att lyckas.. kram :)
Esmaralda

8 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Sitter och ser fullmånen gå ned och är tacksam .
Tacksam att ha tak över huvudet varmt inne och att sonen klarade sig bra när han tappa kontrollen över bilen .Uppskatta det lilla som tex fullmånen eller när jag vrider på huvudet fåglarna som kommer till fågelbordet och Sessan som följer deras landning.
Så tacksam .

Appropå något helt annat...
Älskar bulldogsprat <3
Har bordercolliepratande Mira men hon går inte på långa vägar jämföras med bulldogsnack inte !

Skämma bort med godis kan man även göra med katter...Sessan har fått godis från skrivbordslådan då och då men det har utvecklats till rena utfodringen av kattgodis och han ger sig inte ! Får han inte öppnar han lådan och rafsar ut allt ur lådan eller "sätter klorna "i armen på mig :-)

Ha en fortsatt bulldogsparatande härlig söndag

Kram Anki

Svar: Ja, djuren lär sig snabbt var och när det vankas godsaker... när jag var barn hade min kompis en råtta.. en alldeles vanlig råtta som blev tam och han tiggde han också minsann ! Kram :)
Esmaralda

9 Hoppas:

skriven

Vågar jag se framemot 2019 att det blir ett positivt år med bra förändringar i vardagen??


Kram

Svar: Ja, skapa själv en liten förändring så följer en hel del bra i spåren.. kram :)
Esmaralda

10 Anki:

skriven

Helena Ir
Duktiga du ! <3 Tack för tips <3 Här dricks det endast svart kaffe på morgonen men ngn träning...
det får man se sig om i stjärnorna efter :-)

Kram Anki

11 Solstjärnan :

skriven

Hej😊


Nämen MG det är väl solklart att du höjer på volymen om önskan ej går fram tillräckligt fort. 😊

Så här är det säger MG :
Mamma har inte förstått hur många kalorier som förbränns under tiden man väntar.
Svag blir man dessutom..
Bulldrar det i magen ,ja då är det kris ju..man behöver få in mat där omedelbums ju..

Alldeles ofattbart att mamma ens kan tänka sig att göra något annat vid en krissituation som denna..att gå på toa istället för att fixa min mat..
Då gör jag det enda som går att göra..låter om mej,ropar ,skriker ,ja så är det!

Så nu vet ni det,att hon "trögar" med maten ibland( som bör vara framme typ samma sekund som jag ber om den) ..men hon är toppen bra angående godisgivande😊😊

Kort och gott, hon är VÄRLDENS bästa mamma/ matte ...och hon är MIN, bara MIN!!

Es,undrar är mitt kommande arbete en heltidsanställning ?

Ha en bra sö!!
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: MG nickar glatt och håller med och säger att nåja, LITE snabbare kan väl mamma vara i alla fall i allvarliga stunder som matstunder ! :) Det kan vara allt mellan 75-100 %... kram :)
Esmaralda

12 Michaela:

skriven

Hans pratade är bara för underbart! Älskade MG! Tänker på honom varje gång jag ser samma ras. Massa pussar till honom.

Har skickat sms med vänlig ton och frågar hur allt är med honom ( ex dejt ) nuförtiden och hur det går med nya tjejen. Inget svar. Fattar ingenting. Vet du? Dum i huvudet är han i alla fall!

Kram!

Svar: Tackar säger MG som älskar smicker och pussar :) Han vill nog helt bryta med allt som varit och därför svarar han inte.. kram :)
Esmaralda

13 DD:

skriven

Haha rolig😁

Intressant att du såg att I inte skulle vara någon jag kommer vara tillsammans med. Ibland kan det skapas en illusion också. Att någon passar in i det man söker men egentligen inte är the one.
Märks väl med tiden :)

Ser du några detaljer på min framtida? Tycker det är dags att han kommer nu.. iaf nästa år.

Kram

Svar: Ja, ibland möter man någon som det känns rå rätt med.. men så går det en tid och man inser att det ändå inte var så rätt som man trodde.... den som är rätt finns.. men kan dröja lite.. kram :)
Esmaralda

14 Milla:

skriven

Helt rött att få njuta av det sista goda i livet.
Har själv inga djur nu men för exakt två år sedan försvann vår katt. Hon hade id märkning. Lever hon? Vi letade men hittade inte.,Bor hon hos ngn annanel är hon död? Vill passa på att fråga.

Svar: Ja jag kan inte känna av att hon är död.. det känns som att hon finns och har helt enkelt på katters sätt flyttat in hos någon annan. Kram :)
Esmaralda

15 Sus:

skriven

Hej
Så gulligt....
Man får inte vara stressad...
Love sus

Svar: Exakt !! Kram :)
Esmaralda

16 Linnean🌸:

skriven

God Morgon!
Livet med djur är härligt! Snackande frallor är förtjusande! Han är en skön polare MG. Matrelaterade saker lär de sig oerhört snabbt. Mina tre kissar vet ju att när jag stänger av tvn så är det läggdags och...godisdags!
Jag brukar stå och skaka godispåsen och yla ”skaka påsen, kommer katten” Då har det bara rasslat till så kommer de. Nu behöver jag inte skaka påsen utan när jag kommer ut i köket sitter de tre på rad och ser underbara ut...på bordet! När det är dags för uppstigning på morgonen, då går de lös på mina fötter!
Ljuvliga små varelser som man inte vill vara utan. Nu är jag redo och klar! Chokladbiskvierna och lite andra kakor är nerpackade och jag ska bege mig till frukostkalaset med gänget jag vill slippa.
Nu får det fan gå vägen!
Kolla på Roy Fares chokladbiskvier med dulch de lesh på nätet...du fixar det! Det är kul, lite klet men ljuuuvligt gott! Mjölkchoklad, smör och dulche de lesh...bara en ren njutning! 👍
Nu tar jag ett djupt andetag och gasen i botten, mot Lund! Ha en skön söndag!
Kram från mig 🌸

Svar: Ja tänk så trist livet vore utan våra ludna familjemedlemmar !! Njut av biskvierna.. måhända jag tar mig för att baka en dag ! Frukostkalaset fixar du !! Kram :)
Esmaralda

17 Helena Ir:

skriven

Vilken skön dog låt! Den var det kärlek i :)
I verkliga livet tror jag ändå att det tyvärr skulle bli som att få hål i huvudet av frallornas läten.. MG är en charmig grabb..och han har lärt sig vad som gäller..Så godiset det står ju på hans schema :)

Jag drömde däremot om en katt i natt..eller det var så att en katt följde min äldsta dotter vart hon än gick..runt benen fanns den där..den katten hade katten fattat tycke för henne.
Vet inte om det var en dröm utan betydelse..en dröm om henne eller var det ändå om mig?

Ha en bra söndag!

Kram :)


Svar: Drömmen handlade om dig och var ett budskap om att du ska gå mot ditt mål även om det blir lite omvägar... kram :)
Esmaralda

18 Pia1:

skriven

Jadu, jag skåpäter choklad istället för mat så jag vet hur det kan vara... Jag har aldrig varit så orolig, någonsin. Det var själva fan att ingen ringer upp. Det har varit akut egentligen i tre år men extremt sedan midsommar och sen dess har jag haft feber 😭 Det ser ju ut som jag måste lösa det själv. Jag orkar inte det. Det kommer ta ÅR som jag inte har. Plus en halv miljon kronor, grattis till mig. Att det aldrig kan vara tillräckligt liksom. Det måste gå snabbt nu, nerven riskerar att bli permanent skadad och jag pallar inte det. Önskar att jag hade fattat det redan för tre år sedan att ingen tänker titta på det och lagt på en rem att fixa det själv. Gaaah.

19 Viktig fråga:

skriven

Hur stor är risken att han hamnar i fängelse? Är livrädd!!!! 😔😔😔😔😔

Svar: Det känns inte som någon stor risk.. kram :)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

God morgon..

Inatt har jag drömt mycket. Dels med min nisse som bor hos oss på jobbet. Har 2 barn som inte tror på honom. De förstör för de andra barnen.. det är så tråkigt.

Idag ska jag plocka undan i lägenheten och eventuellt städa och julpynta vill egentligen vänta till nästa vecka men har inte riktigt tiden nästa helg.

Idag känner jag mig lite ledsen. Får se om jag träffar J idag eller inte. Han ville ses snabbt igår innan han skulle på bio men då sa jag nej jag kommer inte stressa från mina föräldrar för att träffa dig snabbt. Han ska inte tro att han ska få vad han vill.

Vi får väl se om vi ses idag.. får hoppas på det.. vi kanske får chansen att prata ut../

Kram

21 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha vad mysigt, det låter så gulligt för mig. Mina föräldrar har en fågel som skriker hål i huvudet. Då känns det som om en fralla är mysigare att höra på.

Es, Ifall det kan dröja ytterligare innan du ser mig i en fast relation hur lång tid framåt kan det handla om? MER än ett åt fram? Eller bör det inom ett år vara?
Kram

Svar: En fågel låter nog lite mer gällt :) Inom ett år kan något mycket väl ske.. chansen är god men jag lovar ingenting.. det beror mycket på dig själv och din bearbetning kring vad som varit.. kram
Esmaralda

22 Helena Ir:

skriven

Tack!

Kram :)

23 <3:

skriven

Godmorgon kära Es och MG. Klart du ska ha godis varje dag. Det får min lilla skrutt. 
Han har lärt sig vad godislådan är i köket och biffsticken som ser ut som ölkorvar. Fast helst vill han ha vanlig ölkorv från charken. Så söt när han ligger och myser på mattan med sitt byte mellan tassarna. 
Är ju lite inne på LM. Vad känner han efter vår träff ? 
Han sa att han planerat en mysig dejt den 14 december långt tills dess. Men är resor och mycket jobb innan dess. Jag hoppas att det inte var helt fel att träffa honom igår...Lammkött skulle jag nästan säga 🙈har ju lite svårt och veta hur jag ska förhålla mig till honom. Gillar när han tar min hand i sin när vi gick från restaurangen till taxin. Höra av mig eller låta honom ta kommandot. 
Kram 

Svar: Avvakta lite och låt honom ta initiativ och låt allt sjunka in... det är mitt råd.. kram :)
Esmaralda

24 Vv<3:

skriven

Hej esmaralda
Varför kommer det dröja tills A kontakta mig?

Kram❤

25 AnnaK:

skriven

Klart han ska ha godis varje dag! Hoppas han får leva länge än trots den eländiga domen! ❤️

En liten fråga igen dårå! Vet inte om han kommer upplysa mig själv så frågar dig. Vad tänker han om mig egentligen? Snäll? Söt? Eller något annat?

Kram 😊

Svar: Han tycker att du är attraktiv... helt klart.. kram
Esmaralda

26 Helena Ir:

skriven

Anki..träning kan man få på olika vis..du har hund..och något säger mig att du drar dig inte för att hugga i..Det är också träning!

Kram :)

27 Skorpan:

skriven

Ja lite prat är väl okej, men... MG är i alla fall en go personlighet o ska visst få njuta dagarna i livet. Hur mycket godis som är bra, ja det är definitivt en annan diskusdion o att bli av med de dåliga vanirna, ojoj så svårt det är..

Här är en som bara blir rundare om magen o jag misstänker att det är nötterna o avsaknaden av hård träning som ställer til det, eller vad ser du Es? Ser ut som om jag vore i sätte månaden, typ :(, känermig allt annat än sexig...

Drömde igen om att jag lämnade väska efter mig o blev av med min plånbok, tror jsg, vågade inte ens kolla. Exet var också med i drömmen, suck. Jsg är tydlihen rädd att bli av med nåt!?

Packat o suttit på flygväskan för att få den fastdragen. Två extra väskor hänger på den, kanske behöver jag se mig om en stor resväska!? Blir tungt att dra hem detta lass ;D.. Har bäddat lite dåligt ;). Nåja, är van att släpa o dra...

Dags att dra o checka ut. Hoppas det inte dröjer alltför länge tills nästa resa...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Dra du också ner lite på¨det goda och träna.. så är du snabbt i form igen.. du är sådan som grejar formen kvickt om du går in för det. Du är nog mest rädd att bli av med dig själv.. så bejaka den som är du.. Kram :)
Esmaralda

28 Smöla:

skriven

De känns som vi glider ifrån varann nu..på riktigt! jag och barnen är mer hemma hos mig och han är full i stort sett varje helg! Är det nu som det sker, att jag lyckas komma ifrån honom?

Svar: Ja nu är möjligheten stor... ta den.. kram :)
Esmaralda

29 Alie:

skriven

Ha ha 😂 alltså sköna underbara MG, vilken goding han är ❤️

Es; känner mig som en upprepad grammofonskiva med frågor kring detta ämne men, kan inte släppa, hittar inget bra förhållningssätt..
Har begärt möte för att förstå hur hen/dom tänker, det körs bara över, ingen lyssnar in oss på ”golvet”. Blir det ok möte imorgon, hur ska jag tänka? ( för mig är det viktigt att inte tiga utan stå upp för).
Kram ✨

30 Dahlia:

skriven

Alla har rätt till att säga sina egna åsikter även MG, i vissa fall, speciellt så här viktiga fall kan det krävas att man höjer rösten för att bli hörd ; )

Es, finns det sanning i det han säger, eller är det återigen ett av hans svartsjuka försök att styra mig bort från kollegan?

Svar: Du får ta det han säger med en rejäl nya salt.. låt dig inte bli manipulerad.. kram
Esmaralda

31 Olga:

skriven

Har du möjlighet att se hur min yngsta dotter mår? Hon svarar inte mig. .
Hälsningar mamman. P.s.Hon har en fin hund som kanske hjälper henne. ..

Svar: Hon är inte riktigt på topp men det ser ändå okey ut runt henne och visst har hon en fin hund som hjälper.. kram:)
Esmaralda

32 Lollo:

skriven

Hej Es

Hur kommer jag möta kärleken och vad har han för kännetecken som jag kan gå efter?
kram

Svar: Du möter kärleken och ett kännetecken är att han får dig att dra på munnen och le redan i de första meningarna han säger.. kram
Esmaralda

33 Lollo:

skriven

Tack för svaret Es:) fast jag är ju alltid glad av mig och brukar le och skrattar för det mesta åt allting. Alla som känner mig säger att där kommer hon som alltid är så glad:)Så det kan ju nästan vara vem somhelst:)

Har du kanske ett annat kännetecken jag kan gå på:)? kram<3

34 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Om jag förlorar mig själv kanske nån hittar mig, hoppas jag ;). Karln allra helst :D.
Kram Skorpan

Svar: :)
Esmaralda

35 Mirre:

skriven

God morgon Es,
Nu har jag fixat ett nytt deltidsjobb och blivit accepterad på kursen jag sökt efter en viss tids mailande, men jag gav mig inte! Så nu flyter saker ändå på känns det som.

Är så sugen på att träffa någon nu haha😅 den långa muskulösa blonda killen från gymmet kollade lite extra sist, men känns ju aldrig som om någon vågar komma fram och prata.. Känns så oromantiskt om jag själv ska gå fram och ragga upp någon haha.. Jaja får väll bli så kanske om jag får möjlighet.
Ser du något inom kärleksfronten för mig? Kram ☀

Svar: Du behöver ju inga ragga om du inte vill.. bara ge en öppning... börja prata om något... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: