Kärleksbedragaren....

 

Ni har väl alla fått en massa vänskapsförfrågningar på Messenger.. eller var som helst dit främmande människor har access.

Jag får vänskapsförfrågningar  på Messenger flera gånger i veckan från män som  så gott  som samtliga  arbetar i fredsbevarande styrkor i ett fd krigsland och gemensamt är också att de har en hög befattning.

Någon är  chef på oljeplattform och någon enstaka är  läkare.  Suck.

Man vet direkt att de är ute efter att pumpa kärlekskranka kvinnor på pengar och  för att inse detta behöver man inte vara  medial.

 

Jag ville ta reda på lite mer och svarade på  Marks vänförfrågan.

Hans facebook var ny och det fanns bara ett fåtal inlägg.. så brukar det vara.

Så här skrev han:

"Okay... i am Mark J. Smith..from Houston Texas USA...i am a General of the US Airforce Army, presently in Kabul Afghanistan for a peace keeping mission... A single father... all i am after is genuine friendship..normally i do not send or receive request from anyone i do not know, bur something attracted me to your profile"

 

Visst låter det väl ödmjukt ?

Jag googlade hans foto och det visade sig naturligtvis tillhöra en helt annan person.

Det försökte han förklara bort med att han måste skydda sin identitet som högt befäl.

Jaha, tyckte jag och då skyddar du den genom att anta namnet på en general ?

Nu blev han lite pressad och började tala om mina vackra blå ögon.

 

Jag skickade en lång rad skrattande smilegubbar och förklarade att jag visste att han var en scam… att så gott som alla vet det nu för tiden… och att han inte skulle förolämpa min intelligens.

Då skrev han såhär:

 

"Your father is a brainless and mad man."

 

Jaha !!  Han fick en flock nya gapskratt av mig

😂😂😂😂

Jag förklarade för honom hur korkad han måste vara och alla med honom som rapar upp samma story om  att vara generaler… i dessa moderna tider när folk VET och lätt kan avslöja lögnen.

Vi förolämpade varann ett tag till.  Detta var alltså i Messengerchatten.

Jag frågar om han inte är rädd om sitt karma.

Jag misstänkte  ju att han är från Afrika och berättar om min afrikanske bror som nyligen flyttat till Alltet. 

Då börjar han tina upp lite

Så småningom  får jag  veta att han är från  Nigeria, 26 år gammal, ogift men väldigt kär i sin flickvän. Han har åkt till Ghana för att arbeta med detta.. som man kan likna vid ett callcenter.

Här finns chefer och massor av människor som jobbar heltid med att kontakta kvinnor.. lura dem.. och klå  dem på så mycket pengar de bara kan.

Det är alltså inte människor som sitter ensamma på kammaren och försöker luras.

Det är stora och många företag som jobbar  enbart med  detta.

Och de " utbildar"  sina nyanställda.

Först ska de de få kvinnorna att känna sig trygga, älskade och speciella.

När hon är ordentligt på kroken.. så  använder de sig av olika knep för att  tillskansa sig pengar. 

Det kan vara en anhörig som behöver en operation & de får inte loss egna pengarna snabbt nog.. eller att de ska komma på besök men behöver låna ( med god ränta) till biljetten… osv osv osv… allt anpassas efter just den kvinna de har kontakt med. 

Går det riktigt bra för dem så har de flera kvinnor på gång samtidigt. Ju fler desto bättre. Och de kan bearbeta en kvinna i månader.. as long as it takes.

Företaget tar  60 % av alla deras ”inkomster”  och själva får de behålla 40 %.

De arbetar via företagets datorer.

Jaha, så går  det  till !

 

 

Han tyckte det var så ” refresching” med vårt samtal  att han fortsatte  skicka meddelande  då och då.. om allt annat.. allmänt i världen och i hans liv. Ibland svarade jag med några rader.

Så skrev han:  jag är föräldralös och du kan kanske adoptera mig ? Och med en hel binge skrattsmileys … nåja, lite samma typ av knäpp humor har vi nog.

Jag fick i alla fall svar på mina frågor och min känsla bekräftades… att  scams mot kvinnor i kärlek… bedrivs  i stor skala och som företag !!

Lova mig att  ni ALDRIG någonsin går i en sådan fälla… oavsett hur välsmort munläder  människan har !!

I går kväll kom sonen hem på besök.. så roligt ! Han stannar bara en vecka och sen far han till kompisar i Miami.

Ha en go fortsatt helg nu mina vänner !!

 

Kram & kärlek

 

1 x:

skriven

Hej.

Varför får inte jag bli älskad av någon?

Varför är inte jag värd att älskas?

Så gott som hela mitt liv har universum visat och bekräftat detta, att jag inte är värd att få kärlek.

Jag undrar varför?

Svar: Visst är du värd... och du kommer leva i ett kärleksfullt förhållande. Kanske du ska tagga ner lite.. satsa tid, tankar och energi mer på dig själv.. för då brukar man komma in i det rätta personliga flytet och det blir lättare att träffa rätt.... kram :)
Esmaralda

2 Agnes:

skriven

Jag är mest förvånad över att folk trillar dit.

Med tanke på att det finns en uppsjö av varnande exempel, så verkar inte det riktigt gå in hos folk att om det verkar för bra, då är det helt enkelt för bra!

Dvs blaj o skit!

Men det är klart...hos mig kommer det ju inte en djävel över bron, då jag misstror män enbart för att de är män.

Att jag är på Mötesplatsen, är för att jag fördriver tiden...är inte ens betalande där...eftersom män i min ålder söker yngre, vilket gör att det mest är äldre män som passerat 60 som "är intresserade"..o de är varken potenta eller sunda...bor i hus på landet o anser att en bra kvinna håller käften o kokar kaffe....yeck...de är på samma nivå som just scammers, tycker jag.

Söker ju män från stockholm, o de är liksom slut...Lite festligt är det ju att jag nog skulle ses som själva urtypen för en trånande kvinna färdig att klå på pengar med vackra ord o annat trams...de stackarna kan ju inte veta att jag är beredd att skjuta pitten av en karl bara för att jag anser att män är överreklamerade, haha!

Kram!





Svar: Nåja, se det positiva... det finns ingen risk att du blir scammad i alla fall :) Ha en go söndag.. kram :)
Esmaralda

3 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Kommer jag att bli provanställd innan året är slut? Kram Mojgan

Svar: Chansen är god.. kram :)
Esmaralda

4 Lotta S:

skriven

Sista dagen på resan! Här är så lugnt och människor så vänliga att det känns som det vore tryggt vilken tid på dygnet man än skulle röra sig utomhus. Men förstås är det bra att vara uppmärksam var man än rör sig i världen. Kommer dottern att börja tillbringa mer tid häråt, tex studier?

5 Susan:

skriven

Ja herregud va folk är lättlurade, helt otroligt att det funkar i vårt upplysta samhälle. Kul att du fick fram hur det egentligen går till 👍🏼
Ännu en anledning till att jag inte ger mig in på nätdejting 😱 finns det ingen till mig irl så får det nog f-n va för min del... plötslig händer det kanske😉

Kram

6 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Jag har faktiskt alltid undrat hur någon på riktigt kan gå på dessa lurendrejerier, varningslamporna blinkar ju rött långa vägar.

Såg en gång på youtube klipp från typ Jerry springer eller motsvarande program, där kvinnor som inlett ”förhållanden” med just sådana fejkmän blev konfronterade om att deras käraste var en enda stor scam! Men fastän flera av dem fick tydliga bevis på att det handlade om scam, så vägrade de/ville de inte inse sanningen. Utan höll stenhårt fast vid att det var på riktigt.

Jag tyckte så synd om dem. Måste säga att det är extremt fult och uselt att lura människor på det viset, riktigt lågt.

Fina Esmaralda, det blir nog ingen resa för mig 😔😞😞 för jag orkar inte ta mig upp från sängen, är så deprimerad. Flyget går idag.

Ser du om jag missar mycket då jag inte kommer iväg?

Kram.

Svar: Detta är ett beslut som bara du kan fatta.... tänk ett varv till....du behöver komma ur sängen, den saken är klar... kram
Esmaralda

7 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, ja de där dyker upp titt som tätt på fb. Brukar klicka bort fort och blockera.

Kan du se några tecken kring min soulmate ? Känner mig redo för den rätte och hitta en bra kärlek som består. Kan det vara Maria som kommer föra ihop oss ? Känns som jag skulle passa med någon som hennes man.

Kram

8 Camilla:

skriven

Hej igen Es. Måste bara kommentera detta inlägg, för det hände ju mig för några år sedan, blev lurad av en sån man, men han var inte nåt inom arme´n utan en ingenjör som bodde ensam med sin dotter, mamma hade dött, han var väldigt gullig och började tidigt prata om kärlek och giftermål med mig, och att han skulle flytta hit, vi skulle köpa hus och gifta oss mm. Gick på allt, dumma jag. Men sedan utlovades jag en massa pengar av honom, men först måste JAG betala till banken skrev han... Det var då det blev problem, och så tittade jag på DR Phil på tv, det var just om scammers och hans telefonnummer var en liknande som där kom upp att scammers använder, så jag slutade skriva med honom, som tur. Nu vet jag att dessa typer finns i massor, tar ofta kontakt via Instagram.

Svar: Ja, det finns gott om dessa typer... tur att du insåg och kunde dra dig undan i tid.. kram :)
Esmaralda

9 Nyfiken:

skriven

God morgon!❤️
Är min kollega intresserad av mig eller har jag helt missuppfattat saken? Blir det något?
Eller är det bättre att satsa på mannen som växt upp där jag nu bor idag?
Kan du bringa lite klarhet i dessa karlar vore jag jätteglad!
Tack för att du orkar hålla denna sida vid liv varje dag och för alla generösa råd du ger helt villkorslöst! Det är mer än generöst av dig!
Ha en riktigt fin dag!💐

Svar: Jag kan inte se att det skulle kunna bli seriöst med kollegan och när det gäller den andre mannen så känns det inte som om dina känslor skulle räcka till.... jag tror det finns någon helt annan för dig.. som inte dykt upp än... kram :)
Esmaralda

10 EPM :

skriven

Jag lovar, aldrig! På Instagram är det många förfrågningar från amerikanska officerare som är änklingar, på Facebook mer äldre företagare med civilstatus ”it’s complicated” och inga män från Mellanöstern.
Sen finns ju även den ”potentiella dickpic-mannen” dvs han som blandat ihop tinder med Facebook. Han ger sig tillkänna på messenger genom ett meddelande som säger ”heeeeej/hiiiii..” samt ofta efterföljs av en komplimang om dina ögon eller annat. Svara inte! För om du svarar så är hans nästa drag en Dickpic.

Denna morgonen är sängen riktigt skön och svårt att lämna.
Vilket är skönt då jag igår fick en jobbig känsla om att j gjorde nåt och somnade med den oron.
Dock lugnare över hela grejen nu efter dina ord.

Ser du om nåt bra och kul händer mig snart? Förutom min ljuva tillvaro med barnen ❤️

Kram

Svar: Hua. ja dicpics är inget kul ! Annars, oroa dig inte, andas djupt och släpp oron och livet kommer kännas så mycket bättre... kram :)
Esmaralda

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Märkliga dröm jag har haft inatt om mamma och hennes make...

Jag har var tveka på honom i flera år...

Vet inte vad är det för något att jag är tveka på för honom

Är han bra eller?

Ha det bra

Svar: Han är inte perfekt men trots allt verkar han positiv för din mamma.. kram :)
Esmaralda

12 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Min syster gick på det men någon i hennes bekantskapskrets lyckades övertyga henne innan hon betalade biljetten att hon vart lurad ,för inte lyssnade hon på syrran inte ;-) En engelsman var det den gången ensamstående naturligtvis frun hade dött i canser och värst av allt han hittade hennes akilleshäl väldigt fort ...nämligen barn...Han hade flickan att prata med henne och efter att hon sagt mamma till henne så var det kört...

Njut nu av sonen här har det eldats upp skräp :-) och badats bubbelpool ...så gott livet ändå kan vara med små medel.

Tack HS för tips <3 Googlade och fann endast privata alternativ här i huvudstaden där man får betala läkarbesöket själv eller via sitt försäkringsbolag MEN hittade bra tips om träning av fingrar bla <3

Ha en fortsatt härlig söndag <3

Kram Anki med flock

Svar: Vilken tur att din syster ändå kunde inse och dra sig ur i tid ! När något verkar för bra för att vara sant då kan man lita att det inte är sant... kram :)
Esmaralda

13 Helena Ir:

skriven

Okej,på det viset..det hade jag nog inte trott..
Intressant att du fick veta allt det där..
Och nej tack till får i ulvakläder!

Ha en skön söndag med sonen!

Kram

14 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Ja,jag hoppas VERKLIGEN att ingen besvarar eller godtar dessa som vänner.
Det stämmer så bra det du skriver,de "är" alla hög skolade ,ensamstående män som vanligen nyss öppnat ett fb konto eller Instagram konto.
Brukar se på bilderna innan jag avböjer deras vänförfrågan.
De försöker med en bildkompott som så gott som alltid är i samma stil: uniformbild,att ha ett barn i famnen, hjärtan,rosor...
Fy,hoppas VERKLIGEN att ingen råkar ut för dessa!!

Bra inlägg Es,att varna för dessa män och för att du utredde hur det verkligen går till
Bra jobbat detektiv Es 😉!!!

Ha en fin sö !
Kram Solstjärnan ⭐

15 Pia1:

skriven

Ändå en härlig historia 😉 jodå, de ligger i ganska hårt för tillfället. Och jag anade detta så jag låtsas inte se bara. Dessutom är jag så trist så jag släpper inte in nya om de inte är människor som jag redan "jobbar" eller diskuterar med i vår lilla plan. Tack för svar, jag får försöka få svaren på andra sätt... Ser dock mer hopplöst ut än jag kunde ana, att få det gjort privat 😶

16 Kulla:

skriven

😂😂.. kan inte heller fatta i dessa upplysta tider, att kvinnor verkligen skriver, betalar till dessa ”män”.. helt obegripligt.🙄!!
Har aldrig varit på någon datingsida.. inget för mig.
Tror på att mitt möte med MR Soulmate sker irl💕👍.
Något om det?? Kram

17 Rebecca:

skriven

Godmorgon! En jättefåfäng fråga men jag klippte håret igår och blev inte alls nöjd. Det blev för kort och nu känner jag mig inte fin alls. Tror mitt hår växer rätt så snabbt, kommer det kännas bättre snart? :/ kram

Svar: Du vänjer dig vid hur det blev och håret växer snabbt...kram :)
Esmaralda

18 lilla m:

skriven

Hej, hur ser hösten ut för mig? Kram

19 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag har en dålig, rädd känsla i kroppen. Jag trodde den inre stressen hade lämnat mig i fred nu, att jag hade bearbetat mina negativa känslor. Nu är de här igen med full kraft och det svider och gör ont. Jag blir så ledsen. Skulle det inte bli bra nu????

Svar: Det blir bra... bryt av känslan när den kommer... gör något annorlunda och ersätt den destruktiva känslan med positivt... kram :)
Esmaralda

20 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför känns (smeknamn) Kina kvinna känns som speciellt person för mig?

Ha det bra

21 Jossan :

skriven

God morgon!

Jag minns är Facebook var nytt i Sverige. Jag acceptera alla som la till mig som vän. Det fanns en kille från Libanon som skev. Han ville gifta sig med mig för att han ville komma till Sverige. Jag blockera honom på msn men han skrev till min dåvarande vän varför hennes syster blockerade honom..
Idag accepterar jag inte någon som jag inte känner.

Söndag igen. Helgen går så fort och imorgon är det dags för jobb igen. Det blir bara till 14 istället för 17. Jag har fått tid till min barnmorska för att se vad som är problem med mig.. sen blir det hem till mamma o pappa. Mamma fråga om jag skulle sova hos dom eftersom jag fyller år på tisdag. Tänk att jag trodde jag skulle vänta mitt andra barn när jag var 27 eller iallafall de första. Men saker blir inte som man tänkt. Istället bråkar man med den psykiska ohälsan...

Hoppas allt faller på plats snart och kärleken kommer till mig... typ nästa år.. vem är han?

Kram

Svar: Ja, i Facebooks barndom var man inte så nogräknad.. nu är man mer blasé och väljer vem man vill ha bland sina vänner där ! Kärleken kommer... men jag ser inga detaljer.. bara att ni passar så bra för varann... kram :)
Esmaralda

22 Maria 🌟:

skriven

Godmorgon!
Så väldigt tragiskt och hemskt för drabbade som först känner sig speciella och sen blir ekonomiskt lurade.

Fråga:
Kommer jag nånsin bli gravid?
Är 35 år.

Svar: Ja det ser absolut ut som att du får barn... kram
Esmaralda

23 Mim:

skriven

Hej Esmaralda.
Herregud man får vara försiktig. Har inte dessa företag en bättre affärsidé än detta då den låter usel och lura folk.

Es, Om jag håller på med nätdejting, har nämligen det senaste året varit på några dejter just via nätdejting och dem flesta dejterna jag varit på är därifrån men än har det inte blivit något.
Ser jag ut att kunna träffa min stora kärlek och få till det stabilt och fast förhållande genom nätdejting? Eller kommer det Ske på annat sätt?
Kram

Svar: Den som blir rätt kommer men jag ser inte om det är via nätdejting eller irl... kram:)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Fi fan säger jag bara, att dom ids. Är det inte nån som borde sättas efter dom, Interpol ;). Intressant ändå bad du fick reda på, blir det detektiv i nädta liv Es? Tror inte jag trillar dit, är ju inte kontaktbar på dessa medier, men vem vet vad som händer i ens nästa liv?

Ja önskar att det hände mer här just nu, kanske för inaktiv för det? Men kanske nåt ändå, nåt stort händer här snart Es? Ja kärleken lär nog inte klampa in, men nåt annat?

Njut av sonens sällskap o söndan.
Kram Skorpan

Svar: Jodå, kärleken kommer visst att klampa in.. på ett eller annat sätt.. så småningom... och under tiden händer både det ena och det andra... kram :)
Esmaralda

25 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Känner av en fruktansvärd huvudvärk idag inge vidare.

Ser det ut att bli en flytt nästa år?
Ser det ut att kunna bli till samboskap? Kram

26 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
I en seans för ett tag sedan såg du att när mitt barn är i tonåren så kommer han vilja spendera lite mer tid med sin pappa.

Ser det ut som om han kommer vilja ha sitt permanenta boende där då?

Ser du om barnets pappa kommer vara tillsammans med samma tjej när barnet är i tonåren som han är med nu? Ser det ut att vara samma som han har nu?
Kram


Svar: Jag ser bara att det blir mer pappa en dag men jag ser inga detaljer kring detta.. kram :)
Esmaralda

27 Linnean 🌸:

skriven

God Morgon 🌞
Ja Jisses, vad det har kommit ”ragg” sista tiden. Nyutbildade kullar som släppts, kanske? 😉 De skickar på Messenger, FB, Weiber och ringer! Mali har kört hårt ett tag. Har en lång radda med blockeringar. I min värld så kan jag ju inte begripa att någon nappar på det där. Bra att du svarade killen! Blev ju lite kul åxå!
Undrar lite om min känsla att någon som står mig nära kommer att separera snart? Inte mitt barn, alltså! Iaf inom ett par år?
Ha en skön söndag! Solen ler ju i dag åxå!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, man får ju nog ! Dessa scams är så välkända nu och jag fattar inte heller att det kan bära sig. Alla vet. Ja en separation runt dig kommer så småningom.. kram :)
Esmaralda

28 Sus:

skriven

Hej
Har jag aldrig råkat ut för....
Men sätt skräck exempel på. Tv..
Hur gör ja...
Är jag med på hans idéer....
Love sus

Svar: Skaffa egna idéer.. som är bra för dig... det är du värd.. kram :)
Esmaralda

29 Vii:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad handlar det om hos honom varför han är som han är? Ser det ut som om jag någon gång kommer kunna få honom tillbaka?
Kram

30 Lisa:

skriven

Hej!
Borde jag vara mer tydlig med honom?
Kram

Svar: Ja, det skulle vara bra... kram
Esmaralda

31 Mimis:

skriven

Hej!

Någon sa, börja dagen med att tänka på eller skriva ner något som du är tacksam för. Börja inte dagen med att kolla på Facebook eller kolla mailen.


Tror du att det är ett bra förslag för att få en positiv förändring i livet?? kanske en början. Jag vill bara ha jobb och annan bostad då skulle jag vara mer än nöjd.


Kram

Svar: Mycket bra förslag ! Och jag ser ju att det du vill ha kommer du att få... kram :)
Esmaralda

32 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Hoppas klampet ändå hörs snart ;D.
Kram Skorpan

33 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad handlar det om hos honom varför han är som han är?
Ser det ut som om jag någon gång kommer kunna få honom tillbaka?
Kram

34 Panik:

skriven

Hej!

Jag hoppas innerligt att ett jobb dyker upp innan jul annars så blir det katastrof. Jag ber varje dag.
Tror du att det ordnar sig till slut??

Kram

Svar: Det kommer ordna sig men ser inte exakt när... kram :)
Esmaralda

35 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Förlåt att jag skickar denna fråga igen. Ser du något kring detta,
Vad handlar det om hos honom varför han är som han är? Finns inte känslor? Har det med mig att göra?
Ser det ut som om jag någon gång kommer kunna få honom tillbaka?
Kram

36 Shirin:

skriven

Herregud att man ens kan jobba med sådant. Visste inte att det fanns företag som arbetade med detta.. nä fy!

Es, hur ser kärleken ut närmaste tiden för mig? Något särskilt att hålla utkik för??

Kramar

37 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag har alltid undrad vilka det är bakom de välkammade herrarna, oftast änklingar eller ensamstående med barn och hade ingen aning om vilken stor verksamhet det verkar vara. Jag har aldrig godkänt någon vånförfrågan och lär ju förstås aldrig göra det heller;)
Var på ett trevlig ”boksläpp” igår och idag blir det en social tur till svärfar. Känner att jag har lite energi och då gälller det att passa på. Nu är jag mest bekymrad över min man som varit helt i en annan värld den senaste veckan. Visserligen har det varit mycket träningar, förlustmatcher och så besked om att en kille i laget ska provspela för annan klubb men jag undrar ändå? Är det därför han är så tjurig, snäsig och arg eller är det någon höstdepression som överfallit honom?

Kram❤️

Svar: ja det har varit mycket för honom och det känns som om han inte är riktigt i balans.. kram
Esmaralda

38 Svart:

skriven

Vad är det för hinder mellan mig och honom? Allt känns så klart men ändå kan vi inte nå varandra även om vi vill och försöker. Som om vi hade en glasvägg mellan oss.

39 funderar:

skriven

godmorgon esmeralda, det går fortfarande inte skriva på mobilentill dig,så det får bli här. undrar hur det kommer gå för min mans mamma hon ligger jättesjuk och har väldigt kort tid kvar, hur kommer det bli när hon går bort, kan du se det ?

hans familj är lite speciell ingen som kommer överens, så mycket skitsnack hela tiden, är så trött på det hela att jag inte hälsar på längre, eftersom man inte var man har dom.

Svar: Anmäl problemet till Blogg.se, snälla ! Jag ber alla göra det för så här kan vi inte ha det ! Ja hans mamma är mycket sjuk och tyvärr kommer tjafset att fortsätta också efteråt.. bra att du håller dig undan.. kram
Esmaralda

40 Hopp:

skriven

Hej Es

När möter jag rätt man?
kram

41 Väldigtledsen(idag):

skriven

Hej älskade Es,

Har nu haft mitt samtal med cheferna som vill att jag kontaktar facket tills nästa gång vi ses. Jag förstod ingenting. Jag är helt förstörd nu. Hade inte sett detta komma. 😰
Kommer det lösa sig för mig?

Kram (väldigtledsen idag)

42 um:

skriven

Hej Esmaralda.
Ska på dejt idag, kan det bli något rätt med denna mannen?
Kram

43 Mikael:

skriven

Ett helt call center med de som raggar på damer.. .

Ju mer
globaliseringens effekter visar sig, ja ni läste väl om industrin med att sälja övergrepp på barn som vuxit fram i Filippinerna så börjar man undra hur många i världen missbrukar inte andra människor?

Åtminstone i naturen råder det en ordning så man kan uppleva något normalt :)


Kram Mikael

44 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det en flytt nästa år?
Blir det inom samboskap?
Kram

45 Inredningstokan:

skriven

Hallå, hallå!

Så konstigt, jag får felmeddelanden hela tiden, kanske har fastnat i något spamfilter haha. Testar på nytt:

Es! Längtar riktigt mycket efter ett eget bo. Sparar just nu upp en rejäl inredningsbudget och längtar efter att få bjuda över på middag och landa i mitt eget hem om kvällarna. Tror du jag köper eller hyr? Får du till dig något om läget? Detta är ett stort mål för mig och betyder mycket :)

Kram och ha en härlig söndag med sonen 💕

46 Mikael :

skriven

Världen går framåt också som tur är :)


Ni kan roa er med denna kortfilm

En man som levde många år med ett obekvämt liv med att missbruka andra men så en dag lyckades han förändra det :)


https://vimeo.com/293352305

Kram
Mikael

47 Michaela:

skriven

Sånt där är förjävligt men jissus vad korkade kvinnor det finns också. När jag jobbade på Polisen så fick jag en hel del anmälningar om detta och att höra kvinnornas resonemang kring varför de hade get massa pengar var så att man nästan tappade hakan!

En fruktansvärd vecka är snart slut. Känslomässigt dränerad. Hoppas nästa blir bättre! Dags för jobb igen och hoppas att jag får se min fiiina polis :)

Kram och ha så mysigt nu när sonen är hemma!

PS! Jag har bombaderad blogg.se!

Svar: är nog mest ensamma kvinnor som äntligen får lite uppmärksamhet och mår man dåligt och självkänslan är i botten.. då är man nog mer mottaglig för eländet.. kram
Esmaralda

48 Fina:

skriven

Hej Esmaralda!

En spådam jag var i kontakt med berättade att en del spådomar är sådant som kommer att ske i framtiden, och en del spådomar är ens egna önskningar och drömmar som siare kan se och känna in. Som alltså inte nödvändigtvis kommer att inträffa.

Stämmer det tror du?

Svar: Ja det kan stämma... man fångar upp olika och sedan handlar det om hur man tolkar och det är därför jag går ut med att jag svarar 80 % korrekt på de frågor jag har.. inte 100 %.. kram
Esmaralda

49 Å M K:

skriven

Hej,
Ja herregud så många förfrågningar jag fått...de flesta änkemän och US Army 😂😂😂
Kanske ska acceptera bara för att jävlas tillbaka 😜
Undrar...
Tar han tag i sina problem? 🤔
Kram ❤️

Svar: Nja, han tar tag i det men inte riktigt så som du tänker och det kan ta sin lilla tid.. kram
Esmaralda

50 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, ja de där dyker upp titt som tätt på fb. Brukar klicka bort fort och blockera.

Kan du se några tecken kring min soulmate ? Känner mig redo för den rätte och hitta en bra kärlek som består. Kan det vara Maria som kommer föra ihop oss ? Känns som jag skulle passa med någon som hennes man.

Kram

51 Elisa:

skriven

Hej!
Ser du om jag får ett bra jobb till nästa år som jag skulle kunna trivas med?
Kram

52 Temperamentsfull blondin:

skriven

Sånt här fascinerar mig!

Jag hade nog, precis som du, försökt fiska efter mer info. Spännande möte :)

Försöker liva upp sinnet här hemma. Kollar på ”Världens sämsta indier” med David Batra på SVT och knaprar mjuka kardemummaskorpor. Tampas med sådan ångest, är redigt trött på den nu. Ser du hur månaderna framöver blir? Något extra jag ska ta till mig?

Kram ❤️


Svar: Du kommer på banan igen.. och kommer må mycket bättre.. gör upp en egen handlingsplan.. kram :)
Esmaralda

53 Shirin:

skriven

Herregud att man ens kan jobba med sådant. Visste inte att det fanns företag som arbetade med detta.. nä fy!

Es, hur ser kärleken ut närmaste tiden för mig? Något särskilt att hålla utkik för??

Kramar

Svar: bara lita till din magkänsla och det kommer bli rätt.. kram :)
Esmaralda

54 Mikael:

skriven

Både högste domaren i USA och Trump är utsatt för svart magi.

The occult turned partisan on Saturday as a coven of New York witches placed a hex on US Supreme Court Justice Brett Kavanaugh.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-45928212

En Exorcist har hoppat in

https://m.onenewspage.us/video/20181019/10939675/Catholic-Exorcist-Will-Attempt-to-Counter-Hex-on.htm

Vem vinner :)

Kram
Mikael

Svar: Spänning på hög nivå !! Kram :)
Esmaralda

55 Tisa:

skriven

Varför ska jag vara en sån hemsk människa. Jag är så himla osmart. Jag vill bara gråta floder, men jag kan inte. Det kommer bara några tårar. Det känns som att få en knytnäve i magen. Jag är så fel. Allt är fel. Jag är så dum. Jag agerar fel. Jag sårar. Men kanske är jag också mänsklig. Jag skulle ha gjort på annat sätt. Korkad. Hur ska jag hantera detta? Hon är sårad, jag är ledsen. Jag hatar mig själv!

Förlåt för detta långa och kanske helt fel inlägg, kanske borde jag inte skriva detta här. Men vart ska jag vända mig. Jag vet inte.

56 Browallia:

skriven

Dessa trick har jag inte gått på men därimot var jag dumsnäll och lät en väninna få teckna ett dyrt mobilabonnemang i mitt namn eftersom hon har betalnings anmärkningar. Nu har hon hamnat i klorna på Kronofogden och blivit vräkt från sin bostad.
Det har fått mig att dra öronen åt mig eftersom hon fortsätter handla sånt hon egentligen inte har råd med genom att låna pengar av familj och vänner. Jag försöker trassla mig ur mitt åtagande för jag vill inte vara medberoende till hennes skuldberg. Hon är naturligtvis skitarg på mig och kallar mig för elak narcissist.

Kram

Svar: Låt henne kalla dig vad hon vill... dra dig ur om du kan... annars blir du förlorare på detta.. kram :)
Esmaralda

57 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Tänk att just innan jag klev in på din blogg fick jag precis ett sådant där meddelande från en ensam rik general ifrån Afghanistan som ville bli vän med mig. Jag tänkte att varför i herrans namn tror han att jag ska gå på det där? Jag tittade på hans profil där det fanns fyra bilder. Ett tillsammans med hans jättesöta hund. Hursomhelst hade han inga vänner på Facebook. Jag funderade över hur dum han trodde att jag var på en skala. Ofta man som helt ny på Facebook addar en främmande kvinna det första man gör!

Nu har jag varit och sprungit med C och snart ska vi åka och simma. Vi funderar över vilka tävlingar vi ska ställa upp i nästa säsong och hur vi ska lägga upp träningen till dess.
Kram ThereseC

Svar: Herregud vad duktig du är.. säger jag lite avundsjukt ! Men jag kämpar på med stavgången.. i alla fall varannan dag... kram :)
Esmaralda

58 Emlilie:

skriven

Hej Esmaralda

Har jag chans att få lägenheten?

Kram

59 AnnaK:

skriven

Det skulle jag faktiskt aldrig någonsin gå på! På Instagram dyker det upp massa såna följare. De brukar försvinna efter ett tag när man inte följer tillbaka. Vilket jag aldrig gör. Har fått sekter och woodoo-(hur stavas det egentligen)präster mm som följare också. En sekt blockade jag men resten har försvunnit självmant efter ett tag 😊

Helgen gick fort som vanligt men för tillfället är det ju riktigt trevligt att gå till jobbet och spana lite 😂 Och veta att man blir spanad på är ju upplyftande! Är jobbigt att jag har så lätt för att rodna bara.

Ha en fin söndag och kram 🤗

60 Mee:

skriven

Hej Es

Ser du hur vintern blir?
kram

61 Jessica:

skriven

Hej Es, ser du om jag kommer gå på en dejt med han?
Kram :)

62 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.
Var nyligen på denna dejt. Känns ganska bra såhär i efterhand. Han var lite mer allmänbildad än mig. Hade pluggat många år, kunde mycket och gillade fråge sporter. Jag är inte så mycket så men kan ändå tycka det är roligt. Och att lära mig saker.
Vad tror du om denna dejten? Gillade han mig? Kan vi passa varandra?
Kram

63 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Förlåt att jag skickar denna fråga igen. Ser du något kring detta,
Vad handlar det om hos honom varför han är som han är? Finns inte känslor? Har det med mig att göra?
Ser det ut som om jag någon gång kommer kunna få honom tillbaka?
Kram

64 Mikael:

skriven

Se om några andra häxor vänder sig mot de första häxorna eller andra blandar sig i med andra häx och vi får se diverse konstiga händelser.


Filmen The Excorist hade väl några incidenter


http://www.the13thfloor.tv/2015/12/02/is-the-exorcist-movie-cursed/

Kram
Mikael

65 Ingela:

skriven

Hej,

Hur fan, rent ut sagt, är det möjligt att kunna driva verksamheter som dessa? Tänk så mycket fuffens som försiggår på nätet med enda syftet att lura till sig pengar!
Blir så trött...

Är också väldigt trött på mitt jobb och tankarna snurrar kring detta dygnet runt, mer eller mindre. Funderar på att säga upp mig och hoppas på att isf hitta nytt jobb under uppsägningsmånaderna...
Vet varken ut eller in, känner bara att en förändring måste till, är helt utsugen på energi och börjar nästan misstänka att jag är på väg att bli deprimerad. Es, kan du se ngt, minsta lilla kring jobb för min del?

Min Tara är nerbäddad i en låda med mina kläder, jag har sagt mina önskningar så nu är det väl bara att vänta å se om jag kan få ngn knuff i rätt riktning...
Samtidigt känner jag mig lite korkad som ”går på” detta, det är som att jag består av två sidor, en som tror helt å fullt på övernaturliga ting, spådom, spöken mm men även en sida som tvivlar och tänker att det är lite hittepå...
Håller tummarna att Tara trivs hos mig/ oss i den centralt placerade lådan!

Kram Ingela

Svar: Synka samman den del av dig som tror på sunt förnuft och den del som tror på magi... för det är DÅ det speciella tenderar att ske ! jag är väldigt jordnära och tycker det finns en massa hankypanky .. men ändå tror jag på magi.. för jag har ju sett den och levt den och då måste man tro :) Börja med att sök nytt jobb... du kommer att lyckas... kram :)
Esmaralda

66 DD:

skriven

Hur kunde jag missat och se denna dåliga sida av henne?
Har valt att inte umgås med henne mer.. är hellre utan vänner då

67 Å M K:

skriven

Tack för svar!
Jag hoppas att jag ska tolka det positivt 🙏🏼
Kram ❤️

68 Fanny2:

skriven

En ensam kvinna med dålig självkänsla är väl ett lätt byte för vissa människor... Min mamma verkar få flera såna vänförfrågningar och de har ringt henne några gånger från olika afrikanska länder. Personligen så har jag stängt av vänförfrågningar från okända människor som inte är mina vänners vänner, så jag slipper scammers. Det är intressant och vidrigt att det finns företag som gör sånt. Fascinerande att han erkände allt... De som tar så hemska jobb har väl sina anledningar och oftast handlar det om lättförtjänta pengar.

Es, jag är lite nyfiken på en sak. Jag brukar kolla upp folk ibland då jag har lite svårt att lita på andra... Min fråga är: har denna kille har nätstalkat mig eller kollat upp mig på något sätt?

Kram

69 Moi:

skriven

Hej Es

Ser du något nytt spännande på väg in mitt liv?
kram

70 Vonsan:

skriven

Hej. Intressant det du tog upp. Jag får också mängder med vänförfrågningar från olika namn. Ofta amerikanska namn som jag uppfattar det. Jag tycker att det ökat på sista tiden. Häromdagen fick jag dessutom ett Mail från en som uppgav sig för att vara advokat och att jag skulle ärva en massa pengar. Personen som ”advokaten” företrädde hade inga arvingar och eftersom jag hade samma efternamn så skulle jag höra av mig för lite ytterligare uppgifter. Tänk vad många ”skojare” det finns. Faktiskt otäckt.
Jag skrev till dig på bloggen om min älskade katt som var 16år och som jag tog till veterinären och hon fick avlivas. Du sa att hon har det bra i alltet. Men jag saknar henne så det känns som om jag nästan blir tokig. Ser hon mig eller hur har hon det. Vi var nästan som ett litet team hon och jag här hemma.

Svar: Din fina katt vet att du sörjer och vill så gärna förmedla hur bra hon har det.. hon kommer ibland och tittar till dig och försöker ge tröst... och det finns så mycket kärlek från henne. Hon vill också att du ska skaffa dig en liten kattunge, att fler ska få samma möjlighet som hon fick, att växa upp hos dig. Kram :)
Esmaralda

71 Kicki:

skriven

Hej Esmaralda!

Hur ser mannen ut som jag kommer gifta mig med framöver?
kram

72 AnnaK:

skriven

Tack men det törs jag nog inte 😊

Kram 😊


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: