Bejaka dina perioder.. de är viktiga...

 
Här mina goa vänner.. har ni  oss.... IGEN... herregud, ni måste vara bra trötta på  spåkärringselfisar vid det här laget !!
 
 
Det måste finnas massa katter här i omgivningarna .. vi har inte sett en enda  men däremot såg två av våra kunder TVÅ STYCKEN älgar... precis här vid vår väg.... häromdagen !!
Och så rådjuren förstås som  besöker oss varje  dag.
 
 
I skrivande stund har vi sandalväder och det har de minsann inte hemma i Skåne
 
Och det har inte döttrarna i Skottland heller... de har   famlat sig runt på  Outlander sigthseeing i  hällande regn och rejäl storm.
 
Men humöret har de på topp !!
 
 
Och så har vi vårt småfolk som vi försöker måna om.
 
Lite lördagsgodis kanske de uppskattar.. så vi gav en Mariannekaramell och hoppas att det ska falla i smaken.
 
De flyttar på lite saker för oss men de gör det kärleksfullt och med en go glimt i ögat.
 
De vet nog att vi kan se dem och det lockar till lite extra upptåg från deras sida
 
På fotot ser man bara  ett litet ögonpar inne i hålan.. om man tittar noga och om man har lite förmåga.
Och så några ungar som busar runtom.
 
De flesta ser dem nog inte men många känner av dem.. och det gäller att våga tro på deras existens
 
Det var mormor som lärde mig om  väsen och småfolk och hon stod på god fot med dem alla och de hjälptes åt under riktigt svåra tider.
 
Mormor föddes år 1900 och  hon gick igenom ett barns död, skilmässa och att vara ensamtående mamma.. vilket inte var så lätt på den här tiden för en kvinna som saknade utbildning.
 
Hon var en riktig fighter och ju mer motgångar  hon mötte... desto tuffare blev hon.... 
 
 Och på tal om tro... så hade jag en buddhistisk period... som blev lite starkare när jag  hade en romans med en vietnamesisk man....  och jag hade ett litet altare hemma... tills en dag när jag tröttnade på att det stod där och samlade damm och slänge ut hela brötet. 
Så kan det gå.
Man har sina perioder.
Och man ska bejaka dem.
Det är viktigt.
 
Nu vill jag påminna er om  storhealingen  på distans i morgon !! 
Alla är varmt välkomna att delta
info finns på bloggen från den 12/9
 
Kram o massa kärlek
 
 
 
 
1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es fint kort på dig och Nettan.

Är L inne i någon dålig period? Eller är han bara så här till sättet?

Varför skriver han att han vill ses och skickar blommor. Börjar han förstå att jag tycker han är strulig ?
Kram

Svar: Han kan vara lite ojämn på det sättet ja. Kram :)
Esmaralda

2 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!!
Jag har perioder hela tiden känns det som nu. Upp och ner, ner och upp. Det är mycket som händer med mig, speciellt sen jag bestämde mig för att ta av mig offerkoftan och jobba igenom det som är roligt och lära mig se och uppskatta det fina. Det är jobbigt när man först varit omhuldad och bortskämd i många år och sen vips står man själv. Men gå ska det :) Tack för när du svarar på mina korkade frågor!

Hur tar man hand om småfolket?? Min mamma sa att de gillade ettans snus...
Igår kväll, jag har alltid känt ett obehag vissa platser på gården, som att någon är alldeles bakom mig, men igår kväll kändes det så lugnt, skönt och lite fridfullt. Jag hade inte väntat mig det :)

Ha en fin dag!

Svar: Först och främst ska man respektera deras sort och inte låtsas så mycket om dem.. för bryr man sig för mycket tenderar de att flytta... de vill inte beblanda sig med oss människor för mycket... snus finns det säkert någon i familjen som gillar.. man kan ge lite ibland och ofta får man tillbaka på annat sätt... kram :)
Esmaralda

3 Jennifer:

skriven

Hej och godmorgon fina Esmaralda.

Är småfolket lite som pysslingar alltså? Ser de ut som miniatyrmänniskor?

Igår slog det mig att Senegal som resmål inte är möjligt för att där finns malaria!!! Jag min dumbom tänkte inte alls på det. Vill ta med mitt barn på resan och hon är för liten för att utsättas för malariarisk och malariamedicin. Den är ju inte 100% skydd mot att drabbas av malaria. För egen del bekymrar det mig inte, men hon är ännu för liten. Vill skydda henne mot sånt.

Och då man börjar tänka i sådana banor är det skrämmande många länder och resmål som faller bort! Kvar blir typ Förenade Arabemiraten och Marocko och där har jag varit massor med gånger och vill ogärna dit igen. Inte heller USA lockar, söker något annat. Likaså Kanarieöarna intresserar mig inte, dit kommer jag kanske någon gång att resa som 80-åring då jag besökt alla världens länder.

Äsch då. Tänker nog besöka länder i Afrika med dottern trots malaria, men det får bli då hon är lite äldre.

Är sjuk så missade en rolig fest igår. Undrar om jag sku ha haft chansen att träffa någon trevlig man där? Nå det är försent nu men är lite orolig att jag missat dendär romansen som du spådde för mig i slutet av sommaren. Kan den ännu dyka upp eller har jag missat chansen?

Kram



Svar: Du missade ingenting av vikt på festen.. men roligt hade det ju varit i alla fall.... det kan vara så att du väljer bort det som skulle kunnat bli en romans, för att dina känslor inte räckte men jag är osäker.. än kan något dyka upp... kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Bejaka sina perioder, hmm, just nu skulle jag vilja bejaka perioden ”inte göra något alls” o jag lovar att den perioden skulle sitta i resten av livet ;).

Vore jag rikare, skulle jag definitivt köpa allt som ska bjudas på, på festen o slippa all denna stress som ordnandet av fest orsakar. Inget kul alls. Att inte ordna nån fest alls då jag fyller jämnt börjar låta som ett väldigt lockande alternativ...

Här är det lite regn o rusk o grått väder, rätt passande väder en sånhär dag då en massa saker ska göras, tur det inte är trettio grader mera..

Önskar jag kunde se småfolket på bilden o ännu intressantare vore det att se ”mitt” småfolk :). Stora önskningar, som den att mitt livs prins ska uppenbara sig t ex ;). Men heter det inte att det man önskar sig det får man!? Tror jag visst.

Anki, hoppas jag inte hade alltför lurviga ben i Paris ;D... Cancan har alltid tilltalat mig, det kan jag tillstå..

Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Ja, du har ditt eget småfolk runt dig... helt klart.. och det kommer en dag när du i alla fall förnimmer dem ! Kram :)
Esmaralda

5 Mus:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker ni ser fina och glada ut och selfie på er är bara kul att få se.

Jo man kommer sannerligen i perioder av olika slag och jag har undrat varför, man kanske behöver vissa saker just där och då och så kommer dem till en.

Har han några seriösa tankebanor om mig där han tänker sig en seriös framtid med mig?
Kram

6 Lotta:

skriven

Jag har svårt att se småfolket på bilden, men tror absolut att de finns där :)

Undrar om jag får jobbet som är på g där det är lite bökigt att få till mötena.

Här står regnet som spön i backen :)

Kram L

Svar: Jobbet har du bra chans på... och även här hos oss ser det mörkt ut på himlen.. kram :)
Esmaralda

7 Mims:

skriven

Hej!

Tror att jag ser ett par ögon i hålan. Som i mitten men lite till höger. Nästan bredvid den långa kvisten.
Kan det stämma eller inbillning??

Kram

Svar: Jag tror inte det är inbillning.. kram :)
Esmaralda

8 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Spännande med besök från små folket.

Ser jag ut att ha gast förhållande till sommaren? Händer något emellan nu och sommaren åt det stabila seriösa?
Kram

9 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Idag fyller jag år. Willem och Berit väckte mig tidigt. De gillar inte att jag har plockat undan alla deras leksaker och de undrar varför jag har snott deras bord och fällt ut det och ställt stolar runt.
Berit var inte riktigt nöjd med hur väl jag hade städat heller så hon var tvungen att pissa in revir för att återställa ordningen och förstärka sina dofter. I övrigt är de glada och Berit har pussat mig halva morgonen.

Jag fick 500kr av mormor. Det blev jag jätteglad för. Det var så fantastiskt alltihop. Att hon kom ihåg vem jag är att jag fyller år och att hon tänkte ut att jag antagligen skulle bli glad för en peng det imponerade på mig. Det är inte så lätt att komma ihåg sina barnbarn, vad de heter och att de fyller år och såna saker, när man är 94 år och lite dement. Mamma hälsade på mormor dagen efter och berättade att jag hade blivit så glad och att jag tackade så mycket för pengarna. Men mormor ba "pengar, vilka pengar? Jaså fyller hon år!?"
Jag tänker ändå att jag måste ha en speciell plats i mormors hjärta för hon har absolut ingen järnkoll på vilka som är hennes barnbarn och barnbarnsbarn längre. Men mig kommer hon alltid ihåg namnet på och hon känner alltid igen mig när jag hälsar på.

Kram ThereseC

Svar: Stor grattiskram på din dag :) Jag vet hur glad man blir när det glimmar till och en kär anhörig som demensen tagit.. plötsligt får klara stunder... de ska man ta tillvara ! Så roligt att det blev precis till din födelsedag också. Och visst har du en särskild plats i hennes hjärta, det har du alltid haft.. kram :)
Esmaralda

10 bubbel:

skriven

Hej. Jag vet att jag bryr mig mer
än han, men är han helt oberörd? Bryr han sig inte om vår relation tar slut?

Svar: Han är inte helt oberörd... kram
Esmaralda

11 Hoppas:

skriven

Godmorgon!

Kan jag hoppas på att hösten vintern kommer med något positivt, kul??

Kram

Svar: Ja det kan du.. men bidra själv till att starta upp det positiva.. gör en bra planering.. kram
Esmaralda

12 Temperamentsfull blondin :

skriven

Sikka snygg-häxor!

Hopplöst att se med omediala ögon. Hoppas man kan skapa sig en god relation till småfolket trots allt. Det går ex. hyfsat med den griniga granntanten.. 😉

Och idag ska trädgårdsäpplena förvandlas till paj! Med hemslagen vaniljsås. My oh my.. Förresten. Var är alla härliga karlar? Spanar och spanar men det tycks bli en höst i kyskhetens tecken.

Kramar!

Svar: Oj så mumsigt.... hemlagad äppelpaj.. och karlarna kommer.. du kommer få syn på dem... kram :)
Esmaralda

13 Ia:

skriven

Hej
Perioder har man och bevakar dom gör jag
Just nu är det en period som x-ett strular, vill bl.a. Inte betala underhåll, och jag bevakar mina rättigheter! Suck!! När ska detta sluta? Han har aldrig tidigare under vårat förhållande varit som han är nu. Drar hon fram sämre sidan hos honom?
Hur går det med hans förhållande? Kommer de att fortsätta tillsammans eller gifter de sig?

Kram

Svar: Ja jag ser att det finns oro... men det kommer stabilisera sig igen.. fast kan ta sin tid och han blir påverkad, precis som du känner... kram
Esmaralda

14 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Som du ser det, finns där några seriösa tankar eller vilja på en seriös fortsättning med mig?
Kram

15 Anki:

skriven

Godmorgon
Inte tröttnar vi på era selfies inte ! Ni är så fina bägge två . <3

Småfolket ser jag inte tyvärr.På 70-talet bodde jag söder om Kalmar på en gård ,då tyckte jag mig se ngt i ögonvrån när jag satt själv och blickade ut över havet.Men jag tyckte de var större ...ca 2 dm. Kan det finnas fler "sorter" av småfolket.

Bejaka mina olika perioder har jag verkligen gjort ,allt från hästuppfödare ,fårfarmare till smådjursägare...och framförallt förälder .Nu hoppas jag snart en ny "period" kommer i min väg .

Ha en härlig Lördag !

Kram Anki med flock

Svar: jadå, det finns olika sorters småfolk och i olika storlek.. du skymtade en av de lite större. Och visst kommer en ny period snart.. en riktigt bra period dessutom.. kram :)
Esmaralda

16 AnnaK:

skriven

Hoppas de uppskattar godiset 😊

Så trött på barnets far! När han dricker alkohol så sitter han och sprider massa dynga på Facebook. Inlägg på inlägg om sitt hat på de som inte tycker som han politiskt. Nedvärderande och otrevligt. Tycker det blir pinsamt då hela min släkt röster på det partiet han öser skit över. Är ju inte bara partiet i sig han beklagar sig över utan även dom som röstar på det. Svin, idioter mm kallar han dom! Så lågt att inte kunna respektera andras åsikter. Nåja.....kanske kommer till skott nån gång och vi går åt olika håll.

Kram 😊

17 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Grattis Therese C!
Kram Skorpan

18 Dahlia:

skriven

Småfolk skulle vara häftigt att ha omkring sig.

Kommer jag lyckas att genomföra min plan?
Något speciellt att tänka på för att öka chanserna att lyckas?

19 Tingeling:

skriven

Jag ser inget i trädet... Men är Marianne godisen borta i dag? =)

Känner mig inte piggare. Känner mig trött och samtidigt rastlös. Jobbig kombination.

Jag sitter här och letar efter kurser att läsa i vår, och har hittat en del. Ansökan öppnar på måndag. Tänker söka alla för att se hur jag ska lägga upp det sen, så det blir heltid hela våren. Om jag nu kommer in. Blir mindre pengar men tänk vilken frihetskänsla. För har bara sökt kurser som är helt på distans. Då min dotter inte går i skolan än kan vi till exempel åka till Göteborg till hennes farmor och farfar och stannar där en vecka i taget om vi känner för det osv. Man kan ju vara precis vart som helst och plugga då. Fortsätter planera i mitt huvud så får vi se hur det faller sig i december. Känns det som att jag kan få till 100 % i vår och enbart plugga?

Eftersom mitt ex lämnade mig när vår dotter bara var 10 månader känner jag att jag aldrig fick den där gosiga tiden med henne att bara vara hemma. Jag var ju tvungen att börja jobba. Och jag vill ta igen den tiden nu för att jag kan. Och det känns också rätt i tiden.

Och jag var lite nitisk i mailen till dig angående healingen haha! Ursäkta. Jag fick ju såklart dina svarsmail sen =)

Trevlig lördag!

Kram!

Svar: Ja, så snart godiset lades ner invid hålan så drogs den in... swopp.. så var den väck ! Så vi fick lägga dit en till.. för att kunna ta ett foto :) Ja, ta vara på tiden NU och gör som du tänker.. känns så rätt.. kram :)
Esmaralda

20 Go å glad:

skriven

Hallojsan!
Ja jag hoppas ha lite småfolk på husets baksida uppåt bergen :)

Just nu ligger jag i sängen med datorn på magen, det är underbart ibland! Kan jag få sällskap av en kille i seriemyset snart, ser du något för september där? Det behöver ju inte vara hundraprocent rätt för att vara mysigt.

Kram bloggbrudar (å män) 💖

21 Rebecca:

skriven

Tycker mig se två små ögon på bilden :) Påminner mig om att jag borde spendera mer tid ute i naturen.

Det är en man jag möter på väg till jobbet varje dag, jag har fått känslan av att han är intresserad av mig, stämmer det? kram

Svar: Ja jag kan känna att du fångat hans intresse.. kram :)
Esmaralda

22 Livsturisten:

skriven

Igår hände nåt chockerande för min mor o alla oss andra. Blev en oerhört tuff dag o är ännu...jag smulas sönder inuti o blir tom på nåt vis eller tickande bomb. Sonen har det så tungt. Vet inte vad jag ska/vill säga..men typ snälla Ez hjälp oss! Kram

Svar: Jag sänder starka och goda energier åt er alla i familjen.. styrkekram
Esmaralda

23 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Är kluven inför bostaden som kan bli aktuell. Skulle det passa oss? Har svårt att hitta min magkänsla.
Tack!

24 Sus:

skriven

Hej
Så är de....
Var sak har sin tid.....
Har hon förstått nu hur mycket jag gjorde?....
Love sus

Svar: Kanske inte fullt ut.. men delvis i alla fall.. kram :)
Esmaralda

25 Linnean 🌸:

skriven

Hej Hej!
Tror inte att någon tröttnar på bild på våra rara spåbrudar! Ni är så fina så!!
Läckert med en skylt på frigående katter!
Har sett en kul på ”Lekande pensionärer” åxå.
Vilka fina presenter ni får. Örhängena är jättehäftiga! Lite kava är ju inte fel!! 😉
Såg ett ögonpar i hålan! Men inte några små busisar.
Tack, Helena Ir för healinggåvan tills i morgon!! Du är go som gull, du 💖

Ser fram enot healingen i morgon! Ha en störtskön lördag utan regn men med mycket rådjur och rart småknytt! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Ja vet du, alla dessa underbara presenter.. jag blir på allvar så himla rörd och kan sitta länge och bara titta på allt jag fått ! Var så glad att öronsnibbarna inte började allergiklia efter att ha burit de fina örhängena hela kvällen igår ! Du är så välkommen till healingen... har du mailat info om hur jag ska fokusera när jag vänder mig mot dig ? Kram :)
Esmaralda

26 Smöla:

skriven

Tänk om man kunde ha din förmåga:) Önskar att jag kunde se småfolk och väsen. Finns det såna runt mig?

Svar: Inte i din vardag men du stöter på dem ibland... kram :)
Esmaralda

27 Norrländskan :

skriven

Hej. Vilka härliga dagar ni verkar ha haft där borta. Det ser helt lovely ut. Jag är så tacksam för fina familj- och vänskapsrelationer men längtar efter lite bestående eller tillfälligt pirr just nu. Pratar med en brunhårig man online men han svarar segt, kan något annat komma online i veckorna? Något speciell jag ska hålla utkik efter :)

Regnkramar ☔️

Svar: Nja. den sege är inte din typ riktigt och irl skulle du inte falla för honom.. ha ögonen öppna efter annat... var flexibel... kram :)
Esmaralda

28 Mamman som varit med från början:

skriven

Hej Esmaralda! Hoppas allt är bra med dig och med alla er bloggläsare! 🌸 Jag undrar om du kan se något om mina ögonproblem, om jag får tid hos specialisten snart som jag väntar på - och framförallt att de kommer fram till vad det är och får rätt hjälp! Detta tar för mycket energi pga all oro och jag vill se ljusning!
Kram från Mamman

Svar: Ja, det känns absolut som att du kommer få god hjälp... kram :)
Esmaralda

29 Lydia💕:

skriven

Visst finns det småfolk och väsen har dock inte stött på det i mitt nya hus men hade det i mitt gamla hus och hoppas dom är med mig ändå
Va mysigt ni har det och roligt verkar ni ha det ihop
Har jag fel killar runt om mig just nu tycker du småpratar lite men händer inget vill träffa någon som tar mig med storm så jag tappar andan
Lydia💕

Svar: Och den kille möter du så småningom... kram :)
Esmaralda

30 Michaela:

skriven

Ni är så fina så och vi tröttnar inte på att se er :) Gott ned lite godis åt småfolket. Skulle ha varit busväder här idag men det verkar som att ni kanske får behålla sandalerna :) Och det ser ut som att jag kan vara med på healingen i morgon. Tjohoo!

Drömde att jag träffade kärleken. Ville inte vakna :) Dags för kvällsjobb. Ha en mysig lördag. Kram till er båda!

Svar: Vad roligt att du kan vara med på healingen.. du är så välkommen ! Ha det bra på jobbet nu.. kram :)
Esmaralda

31 Browallia:

skriven

Så fina människor som dig och Nettan som utstrålar så mycket värme, glädje,trygghet och kärlek kan man inte se för mycket av. ♡♡♡

Politikern som jag tog en fika med för snart två år sedan, finns det något intresse från hans sida att ta upp kontakten och ses över en fika igen?

Kramar & kärlek
♡♡♡





Svar: Det var snällt sagt !! Känns som om det finns någon annan i hans tankar idag.. kram :)
Esmaralda

32 Anna i Skåne:

skriven

Hej Esmaralda och tack för svar igår!

Jag har redan tagit upp chefens övertramp två ggr men det blev inte mycket bättre. Vad mer kan jag göra?

Ha en fortsatt härlig dag!

Kram/Anna

33 Eiviy:

skriven

Min mamma pratade ofta om småfolket och hustomtar och att man skulle vara rädd om dom. Har själv aldrig sett någon men tror att dom finns likafullt, har som den tron på det okända och dylika ting :) ..Undrar om det finns några små omkring där jag bor? Eller om jag träffat på nån utan att märkt av det? Har ju ändå varit ut en del i skog och mark samt delvis växt upp ute på landet så kanske..

Nåväl, tack på förhand och ha en fortsatt mysig dag 🍃

Svar: Visst finns dom.. och de rör sig mellan världarna... och kan vara svåra att upptäcka. Du har stött på dessa väsen...även om du inte sett dem.. kram :)
Esmaralda

34 ThereseC:

skriven

Tack Skorpan! 😀😘

Kram ThereseC

35 MuminM:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du inom kärlek något påväg mot mig nu inom det stabila/ seriösa?
Hur går mötet till?
Kram

36 Lisa:

skriven

Hej Ez,
Är intresserad av småfolket och jag hoppas att jag en dag ska få se dem!
Min dotters manlige lärare i låg och mellanstadiet vill träffa henne och prata - är lite orolig då vi hade lite meningsskiljaktigheter på den tiden. Bör jag vara orolig ?
Kram Lisa

37 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Fortsätter F med henne framåt som det ser ut?
Kram

38 Boudica:

skriven

Förkylningen är bättre, men inte helt över, inte så farlig förkylning denna gång, än så länge! Men hoppas ju det inte blir värre, ska bli lite c-vitamin + zink snart i säkerhets fall. Mycket nysningar, men det är vanligt för mig vid förkylning. Mitt försvar det kämpar på ;)

Dagen går i städandets tecken, tvätten är igång, å så diskmaskinen. Sen kokar buljong på kyckling på spisen, för några av veckans rätter.
Fått lite gjort, men hoppas på få mer gjort, så mycket jag tycker borde göras, men när jag kommer dit så känner jag inte för det XD
Därför fungerar jag bäst spontant, agera när tanken kommer!
Ja men någorlunda städat måste jag ju få, om grabbarna från jobbet kommer besök.

Småfolk skulle ju vara trevligt att ha omkring sig, men det är lite svårt om man som jag bor i lägenhet, möjligen vistas de på min smått stökiga balkong!
annars skulle lilla skogsdungen här i närheten husera smått folk. Jag tycker det känns som en helt annan atmosfär när man går in i dungen. Där finns även "mina" kråkor när de vill mig något. Man undrar ju om dessa kråkor har nån koppling till ett tidigare liv.

Kursen jag anmält mig till är nu fullbokad, jag ångrar inte, men hur jag ska varva den med arbete är jag inte säker på än. Men det är inte vad som oroar mig, det är mer alla krav för ett godkänt betyg. Hoppas att jag klarar detta. Känns som detta är viktigt för min framtid.

Es, jag har funderat lite. I en av de första seanserna du skrev till mig, (ca 8 år sedan) Så sa du att du INTE ser mig i eget företag de närmsta 10 åren.
Men tror du det gäller fortfarande? Eller kommer jag jobba under någon, i samma ämne som jag lär mig, och vill arbeta med i framtiden?

Kram!
Å ses i healingen på Sön ;)

Svar: Bra att du preparerar dej !! Du har god känsla för det där som ibland passerar mellan världarna... ta det till dig ! Du fixar det med kursen. Du kommer ha eget företag så småningom .. kanske inte just nu... men det kan ske lite fortare än de tio åren jag nämnde..tid är svårt att sia om... ta allt i din egen takt... lita på din egen intuition.. kram :)
Esmaralda

39 Analiss:

skriven

Här är det soligt med men kallt:(

Ser du om hösten blir bra för mig?
kram

Svar: Ja, något bra verkar vara på väg... kram :)
Esmaralda

40 Misstjejen:

skriven

Hej

Har hon F respektera för mig? Om jag vill inte prata med henne för det känns inte rätt just nu för det är orättvisa.

Skulle hon förstår? Finns det något hon skulle tänkt gör för mig så exempel aktiviteter eller något annat?

Det är inte rätt mot mig för längesen jag vill det men inte nu.

Ska jag prata med henne för få henne förstå? För det är inte okej så skulle jag få en bonus för något av henne?

Ha det bra

41 Louise:

skriven

Tror jag såg två ögon i hålet.
Jag tror att vi har någon här hemma. Någon hustomte eller något för igår kväll när vi satt i vardagsrummet jag och mannen och barnen sov och katten låg under sin klösbräda hördes något i köket men det var ingen där. Mannen sa att det spökar hos oss varpå jag säger Jag vet. Men frågan är om det var vår hustomte eller om det var någon från andra sidan.

Sökte jobb igår som vanligt och så mejlade jag en av rekryterarna på pedagogpoolen om att jag vill utbredda mitt område och inte bara i Malmö då jag har inte fått några uppdrag än.
Men jag hoppas ju fortfarande på något vikariat något år eller nåt tills jag är färdigutbildad.
På måndag öppnar anmälan till montessoriutbildningen , som jag har väntat på att få anmäla mig och jag hoppas jag kommer in på utbildningen för det är en sådan intressant pedagogik samt att jag vill jobba med den pedagogiken.

Jag hoppas jag kommer in på utbildningen och att jag får ett fast jobb.
Blir det inte min tur snart. Jag måste ha gjort något väldigt dumt så universum straffar mig eller så har vi en förbannelse över oss.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar


Svar: Ni har mer än en med er från andra sidan och i mycket kärlek och det känns som om det var en av dem som oavsiktligt råkade ställa till med lite oväsen. På jobbets vägnar håller jag alla tummar att det ska lösa sig snarast.. kram
Esmaralda

42 Glitterklänning på!:

skriven

Hallå hallå.

Marianne kolor är minsann ett säkert kort 👍☺️ Esmaralda.. Vad ser du i min närmaste flirtväg ligger det långt bort? Kommer något till dig kring det?

Kram!


Svar: Ha ögonen med dig för något lär dyka upp riktigt snart som kan vara värt att raggas på.. kram :)
Esmaralda

43 Tisa:

skriven

Jag ska vara helt ärlig nu, så pass ärlig som jag inte har varit mot någon om detta.

Dom senaste veckorna har jag blivit lite "besatt" av att äta mindre. Jag har ju en historia som sjuk i en ätstörning under massor av år. Vilket har börjat komma tillbaka. Den senaste veckan har jag blivit tvingad till att äta. Bara känslan att få äta mindre har peppat mig. Se hur vågens siffror förändrades till det lägre. För jo, jag införskaffade en våg för ca två veckor sedan... Jag har sett siffrorna dala, MEN siffrorna har börjat gå åt andra hållet och jag förstår inte varför. Jag borde inte gå upp i vikt av det jag äter, fast förvisso kanske inte man ska stirra sig blint på det som händer i kroppen för varje dag... Jag lever i princip sallad och soppa. Jag har börjat bli vågberoende. Funderar på om det extra kilot/hektona syns. Jag minns inte när jag lagade riktig mat. Idag åt jag mjukt bröd för första gången på länge, och jag har hittills bara ätit frukost då jag vaknade vid två idag. Jag är bokstavligen rädd för att vågen bara ska gå upp, upp och aldrig stanna. Mina tankar går från att vilja svälta och inte äta någonting samtidigt som jag vill börja äta normalt. Jag funderar på att kasta ut våghelvetet! men det jag egentligen undrar är om, om jag börjar äta normalt kommer jag gå upp mer då? kommer verkligen vikten att stanna? Jag är livrädd och vill ju egentligen bli smalare. Men jag vet inte till vilket pris. Jag menar, är det verkligen värt det. är det..

Svar: Kasta omgående ut vågen !! Ät normalt. Din framtid handlar om det normala.,.. att normalisera och att du inte fixerar dig utan tar in annat i ditt liv.. aktiviteter och vänner,, kram :)
Esmaralda

44 Maria:

skriven

Hej!
Jag jobbar på en skola och känner att jag gör ett viktigt jobb, även om det är ansträngande. Tyvärr finns det mörka krafter på min arbetsplats som inte vill ha godhet och ljushet och utveckling.
Ska jag stanna där eller byta skola?
Hälsningar
Maria

45 Zuzeee :

skriven

Hej

Killen som var hemma hos mig första helgen denna månaden som jag hade det så roligt med och pratar med varje dag har han något intresse av mig? Kommer jag se han igen?

Kram

46 Hopp:

skriven

Känner mig lite nere idag:( Kommer det ljusna för mig?
kram

Svar: Absolut, jag lovar.. det här är bara en period och du kommer vidare... kram :)
Esmaralda

47 Dalkulla :

skriven

Inte blir vi trötta på att se så fina och genomgoda spådamer som er två. Godheten lyser så långt man vill ser det lysa, och det är långt. :) Visst är ni värda alla fina gåvor ni fått.

Minns min morfar som var medial, han pratade om de små grå tomtarna, en gång berättade han att en sådan grå tomte dragit av honom täcket. Nu var jag ganska så liten den gången så jag vet inte hur mycket som var sagor för oss hans barnbarn, eller det i botten var sanning. Men jag minns det så väl. Jag visste inte då att morfar var medial, men som vuxen undrade jag om det inte kanske var så.

Kram.

Svar: Tack för snälla ord :) Visst var morfar medial och han hade en hel del upplevelser så ta det till dig. Och visst skojade en liten tomte med honom en gång och drog av honom täcker.. det är så sant som det var sagt ! Kram :)
Esmaralda

48 susanneamalia OBS!!!Corinne :

skriven

Skepp o hoj... nu är jag landkrabba igen ..

Corinne så klart att jag målar glas till dig .. kramar <3 hör av dig och berätta vad du vill ha för grundfärg på glasen och motiv . De som jag målade till Esmaralda är härdade sju gånger i ugnen .. så hur avancerat motiv du ska ha beror lite på när du vill ha dem.. ;)
men hör av dig så pratar vi om det ...
0765999443 är mitt telefonnummer ... kramar och jag ser fram mot ditt samtal ;)

Hej Esmaralda ..och Nettan ..
jag ser två par ögon i gluggen men ser tyvärr inte barnen som springer runt ..

Båtresan var så berikande och jag fick mycket att tänka på .. herregud vad gör man nu då???!!!! jo jag vet man målar glas så klart och jobbar målmedvetet vidare ... jag förstår vad jag ska lära mig ... och jag är så tacksam .. kände mig så trygg i mig själv .. och njöt av det ...

Men jag skrattar fortfarande åt denna hysteriska noja vissa har att inte bli gamla .. om man sätter på sig skit coola jeans som kanske en 16åring skulle ha .. eller någon som åker enduro kanske eftersom byxorna liknar sättet att sy dem på .. så blir man kanske inte 60 utan 23... Jag fick något att le åt och det tackar jag för .. Förstod genast budskapet här .. ;)

Härligt när man har kul och det har jag haft .. lite trött i skrattmusklerna är jag nog .. ;)
öm i magen är jag ... men det är ju bara bra för orsaken är ju helt ok...

Nu är jag bara nyfiken på om detta ska fortsätta Åre kommer att bli magisk vecka 7 8 och 9.. Österrike vecka 11 och 12 .. yes!!! i love .. och skitkul ...

Projektet kommer att bli så bra och jag ska jobba stenhårt på detta det ska funka ..
här kan nog min vilja försätta berg och så mår mammahjärtat bra också för Cornelis har fått erbjudande att jobba i Sälen och vi alla kan sammanstråla..

Vist finns det vissa orosmoment men dem får man ta när de dyker upp ... kan ju inte oroa mig för någon som inte vill bli frisk eller någon som lever för att bråka ... De måste ta något ansar för sig själva ...

Kärleken är konstant och man får inte glömma att bosta sig själv .. och sina celler med ovilkorlig kärlek -- många kramar till er alla på bloggen...

fråga .. är lösningen med myndigheter snart löst (tycker att det börjar lätta) .. men jag är lite otålig .. och har inget mot att det tar slut ..

önskar er en glädjefull natt och tallismanen jag och EllaBella hälsar .. skål och njut av varje minut







Svar: Ja jag förstår att fler vill ha av de vackra glasen !! Myndigheternas kvarnar mal långsamt men det ser ut som om det ska reda upp sig och bli bra... stor kram :)
Esmaralda

49 Bello:

skriven

Hej Es

Ser du om det kommer bli något mellan mig och P.D framöver? kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: