En ny dag på Värmdö !!

 
I går bodde vi in oss... och så tog vi oss till Värmdö köpcentrum och  bunkrade.. på Willys!
 
Ett handduksköp blev det också  - alltid glömmer man något och alltid tar man med nåt onödigt !
 
Som till exempel  stod jag och glodde på  ett paket OB som jag packat ner och undrade hur jag tänkte där? 😕
En  annan kom  ju i klimakterier för flera år sedan !!
 
 
Och när vi ändå var ute och åkte så blev det lunchbuffé
 
Sen tog vi oss en tur till Bullarö marina... och i min värld skulle det vara en liten och litta sleden hamn.. Bullarö ÄR ju väldigt litet.....
 
 
Och så visade  det sig vara en magastor marina.....
 
 
Vi hade fått veta att det fanns en  liten lanthandel i hamnen och genast tänkte jag på en liten gammaldags  butik  och att det skulle se ut som förr i världen....
 
 
Ungefär så här hade jag tänkt mig... gammalt & pittoreskt...
 
 
.. och så såg det ut på detta sättet !!
 
Tänk vilka tankebloopers man gör ibland !
 
När  kvällen kom... lagade vi enchiladas... en god sallad och serverade oss ett glas rött
Men bara ETT glas för inför morgondagen  ville vi vara  pigga och nytra.. när våra kunder anländer !!
 
Och så blev det Fångarna på fortet .. mest för att Maria Montasami  var med... Nettan känner ju henne och   var häromåret på besök hos  henne  i LA.
 
Kram & kärlek från oss💓
 
 
 
1 En tjej :

skriven

Äntligen lördag. En dag eller helg som jag skulle slappna av och inte göra något. Istället är jag då dum och går in på jobbmailen. Läser ett mail ett argt ett. Jag blev så ledsen. Det känns som jag bara gör fel hela tiden. Känner mig som världens sämsta just nu. Kommer jag få hjälp av mina chefer i detta?

Kram

Svar: Ja, det tror jag att du får... slappna av och njut av helgen för just nu kan du inte göra något åt jobbet.. kram :)
Esmaralda

2 Madeleine :

skriven

Hej ez!
Under sommaren har jag haft problem med min bästa vän. Vi blev lite ovänner i maj uran ens ha något bråk tror mest vi var lite trött på varandra och skolan. Under sommaren skulle vi ha setts men hon har nästan varje gång avbokat men jag vet att hon har haft en jobbig sommar. Nu har skolan börjat och vi umgås igen som vanligt i skolan men hon verkar inte lika entuastisk att umgås med mig som tidigare. Får känslan att hon antigen mår dåligt eller är trött på mig?

Har frågat henne men hon säger att vår vänskap har blivit bättre och inget har ändrats.

Jag försöker att umgås med andra och inte göra en sån stor sak av det men på helgerna känner jag mig så ensam och rastlös fast att jag har min dotter och vi gör saker. Vet inte hur jag ska göra för att få bort mina dåliga dagar och ha mer bättre dagar.

Kram

3 Skorpan:

skriven

Ja där ser det trevligt ut. Dock inte gammaldags ;), det går väl framåt i utkanten av storstan också.. Kunde ju vara ett ställe att hyra stuga på, nångång. Eller vad vet jag hurudana resor mannen vill ge sig ut på ;), men resa tycker han ju om att göra så.. O jag ställer absolut upp på det :D.

Här går det otroligt trögt med städandet, fast de mest envisa högarna är nu borta o lite annat har tagits bort som ska ges bort. Alltid något.. Ska väl ställa mig o steka kött till pizzan snart, ska ju ut på annat idag också. Borde ha stigit upp fem imorse..
Kram Skorpan

Svar: Ja ibland hopar sig allt.. men du hinner med.. kram :)
Esmaralda

4 kvinnan:

skriven

ser mysigt ut , undrar om du ser något roligt på väg in i mitt liv du ser....

Svar: Det kommer bra ting.. bjud med dig någon ut och det kan bli riktigt roligt.. kram
Esmaralda

5 Mimi:

skriven

Du kanske tänkte att du behövde OB packet ifall det blev som sist med näsan:)(skämt åtsido)Jaha vad häftigt att Nettan känner Maria,åker hon och spår henne då?

ps:Ser du något speciellt som händer mig i höst?
krm

Svar: Nejdå, Nettan spår inte Maria, det har aldrig varit aktuellt... hösten ser ut att bli lite fram och tillbaka... en liten besvikelser kan du räkna med.. men något bra händer också och det rullar på.. kram
Esmaralda

6 Mim:

skriven

Hej Esmaralda.
Coolt att hon känner Maria hon verkar så härlig!
Jag såg också ett avsnitt utav fruarna igår. Herregud.. så förstår jag inte varför Anna tycker så illa om de andra iallafall hur hon pratar om de andra.. ha lite kul med de andra istället skulle jag tycka. Men ett underhållande program.

Es, Ser du om vi har kunnat få det bra tillsammans han och jag?
Det är svårt att förstå varför han inte vill satsa på oss... kanske han inte har dem känslorna för mig? Kanske jag har gjort något fel? Kanske det bara inte är meningen.. ser du varför han inte vill vara med mig?
Kommer han att ändra sig?
Kram


7 Pia1:

skriven

Hahaha en ganska udda miss med ob 😅 jag måste fråga, får jag tillbaka mensen om/när jag får hjälp? 😢 Tror inte det kom ett plötsligt klimakterium faktiskt, eftersom jag haft feber i tolv veckor, det drar i skallen och mensen försvann... Jag anar/hoppas det är undertryck i huvudet som mosar hypofysen... Och det kan jag, om jag har överjordiskt flyt för att vara jag, få bekräftat den 19:e...

Svar: Jag kan inte heller se att du kommit i ett akut klimakterium.. det har nog med ditt mående att göra.. kram
Esmaralda

8 Undraren:

skriven

Jag trivs här som jag bor men nu måste jag hitta ett ny lägenhet .Ser du om jag får något som jag kan klara av jag är pensionär så det är ju svårt att få något så det röker till HaDet gott 🐈

Svar: Ja, du ska söka och du kommer finna den bostad du vill ha och där du kommer att trivas.. kram :)
Esmaralda

9 Sus:

skriven

Hej
Va mysigt ni har....
Varför är han med mig?
Love sus

10 Lisa:

skriven

Hej.
Ni verkar ha det härligt ute på Värmdö. 😊
Jag måste fråga.
Min Harry, som jag beställde av dig, har gått sönder.
Jag upptäckte det igår. Den har gått i 3 bitar. Jag har haft den nära hela tiden.
Undrar då om den fullgjort sin verkan eller är den fortfarande aktiv?
Ha en härligt helg.
Kram Lisa

Svar: Den är aktiv fast den gått sönder.. men jag känner inte riktigt samma kraft i den. Lägg bitar i en påse och knut hårt. Lägg sedan påsen i en skål och täck med havssalt. Låt påsen ligga där ca 2 timmar och chansen är god att han piggnar på sig.. kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Js det tar sig, svettas som en liten gris här dåjag städar. Klimakteriet?
Tack Es för peppen :).
Kram Skorpan

12 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du ingenting kring min fråga,

Jag önskar helst helst att det inte blev ett allt för stort glapp mellan mina barn. Jag längtar efter fler. Jag vet att du inte kan se exakt när, men finns det chans att jag får mina barn ganska tätt? Medan sonen fortfarande går på förskola?
Kram

Svar: Tyvärr så ser jag ingenting specifikt kring din fråga.. bara att chansen finns.. kram :)
Esmaralda

13 Lotta:

skriven

Min Harri gick ju sönder precis som Lisas fast i två bitar. Har snott ihop den med det röda bandet, men känns tveksamt om den fungerar, nu behöver jag den nämligen. Har även en talisman från den första kullen, som halsband. Kan den ge något måntro?

Kram L

Svar: Ja det känns som om det finns kraft i båda... ta Harri och lägg bitarna i en påse.. och stoppa påsen i salt i två timmar.. så att påsen täcks.. och det finns en god chans att han piggnar på sig rejält.. kram
Esmaralda

14 Maria:

skriven

Hej!
Mina känslor går upp o ner här.. idag fick jag 30 röda rosor av mannen jag har brutit med. Han har svårt att släppa taget. Varför gör han så här egentligen? Han menar ju aldrig allvar? Förstår inte
Kram Maria

Svar: Har sitt sätt och sin personlighet och menar väl - även om det blir problem.. ni är helt enkelt inte kompatibla.. du behöver vara väldigt tydlig gentemot honom i att du inte är intresserad.. kram
Esmaralda

15 Skorpan:

skriven

Vad skönt att ha en våning avklarad o få gå till fätdigdukst bord. Duktiga barn jag har :), ja den som ska firas är ju inte på plats, hmm, undra varför ;). Det är en ny dag imorgon, idag gör jag inte mycket mera..
Kram Skorpan

16 Kvinnan :

skriven

Ser du oss få flera barn

17 F.u:

skriven

Undrar om det finns något budskap till mig kram

18 J:

skriven

Så fint det ser ut 😀 är lite nyfiken på om jag kommer må likadant nästa gång jag blir gravid som sist? Det är absolut inte aktuellt nu men ändå. Jag har en känsla av att det blir en lillebror nästa gång, vad tror du?💗🌹

19 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad ser du för mig nu framöver, ett stabilt fast förhållande som jag längtar efter? Eller många fler dejter och lite flackigt?
Kram

Svar: Det kan bli något mer tillfälligt först - innan den rätta kärleken dyker upp.. kram
Esmaralda

20 Michaela :

skriven

Bullandö är vackert och det är så kul att se att Ni är här uppe hos oss Stockholmare :) God middag!

Själv är jag på jobbet och än mer förbannad idag. Andra icke fast anställda har varit och pratat med chefen som vill veta vad som pågår så funderar på om jag också skall göra det eller om det blir negativt för min del. Annars funderar jag på vart jag skall söka mig vidare. Om jag kanske skall satsa på utbildning eller bara hitta annat jobb. Har egentligen inte de rätta betygen för högskolestudier men kan ju alltid försöka. Har du något tips om vilken väg jag skall gå för att komma vidare till en bra plats för mig? Kram till Er!


Svar: Faktum är att jag ser både utbildning eller kurs för dig och nytt jobb.. det börjar bli dags för dig att ta steget vidare.. kram :)
Esmaralda

21 Rädd:

skriven

Hej E!

Känner mig så trött idag. Det är så stora svar som väntar nästa vecka att jag känner mentalt trött i förväg. Ser du om svaren kommer vara de jag önskar?

Kram och kärlek.

22 Osäker:

skriven

Hej!

Kommer jag att operera ögonlocket?? har så dålig självkänsla på grund av detta.

Kram

Svar: Ja det kommer du att göra och jag tror att du kommer bli nöjd.. kram :)
Esmaralda

23 Livia:

skriven

Tack för ett alldeles underbart besök och du Ez var lika go som jag hade trott. Det här lever jag på länge. Hoppas chokladen ska smaka. Kramar från Livia

Svar: Vad roligt Livia att du känner dig nöjd - chokladen är mumsig och det var kul att få träffa dig.. kram :)
Esmaralda

24 Myran:

skriven

Hej Esmaralda.
Han och jag pratade i förrgår lite djupare även om han hatar att prata känslor och annat djupt. Sådant gillar han inte.

Ser du om han tänker efter om mig? Om han vill ge mig en chans och om det blir något tillfälligt seriöst eller långsiktigt seriöst mellan oss framöver?
Kram

25 The girl:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag någon gång känna mig säker på att jag är med rätt kärlek? Att det är rätt?
Kram

Svar: Ja, du kommer helt klart veta om det är rätt eller ej... kram :)
Esmaralda

26 Becka:

skriven

Hej Es

Ser du giftermål och barn för mig?
kram

27 Holly:

skriven

Jag läser din bok, som jag lånade på biblioteket. Vackert och samtidigt, rörande.
varma hälsningar från Götet

Svar: Tack för snälla ord om min bok :) Det värmer. Kram :)
Esmaralda

28 Barbro:

skriven

Hej Esmeralda!

Hoppas att ni kommer att ha det underbart på Värmdö.

Vet inte vad som hänt och vad jag ska göra med en väninna? Vi träffade på varandra genom Facebook.
Vi har bara haft kontakt via Messenger o telefon dom 4 åren vi "känt" varandra. Men vi har varit ventilen för varandra och kunnat berätta allt. Har gått igenom mycket genom åren nu. Om inget annat så skickade vi God natt varje kväll till varandra.

Men efter semestern så har hon slutat höra av sig. Jag har ringt men hon svara inte och ringde inte upp mig sen. Hon vet att jag fick en lite jobbig diagnos för 2 v sedan och väldigt tuffa besked för min älskade hund förra helgen. Men inte ett enda PM har hon skickat för att fråga hur det är. Våra hundar är det vi har gemensamt.

Jag skrev lite i dag då jag inte hört från henne på en vecka. Men fick bara ett kort svar om att det var fullt upp. Inte ens en fråga om hur det är varesej med mig eller min hund?

Hjälp mig Esmeralda! Jag vet inte om jag har sagt eller skrivit något fel? Eller om hon helt enkelt inte är intresserad av att ha kontakt med mig längre?

Jag känner mig ledsen och övergiven, hur ska jag göra Esmeralda? Bara släppa o gå vidare?

Kram
Barbro

Svar: Du har inte gjort eller sagt något fel så släpp sådana tankar... hon går in i sig själv just nu och verkar göra det i perioder... ligg lågt och vänta på att hon hör av sig... kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: