Hitta-kärleken-tips !

Dagens gästbloggare  är:  RW

Hej på bloggen

Jag har flera gånger tänkt gästblogga om kärleken och nu när den känns säker och stabil så känns det som att det är dags

Jag har väntat väldigt länge

I 13 år har jag väntat på rätt kärlek men inser att jag gjort fel under tiden.

Jag har  passivt väntat och hela tiden tänkt att bara jag möter den rätte så kommer jag må bra och mitt liv blir bra.

Jag har hängt upp mig på detta och inte levt mitt liv fullt ut. 

 

Ez skrev också detta i en spådom att för att kärleken ska komma behöver jag leva mitt liv ordentligt. Att det är en lärdom jag har att göra hur jag ska leva ensam på ett bra sätt.

Det dröjde lång tid  efter den spådomen tillsatt  polletten trillade ner.

Jag kom på mig själv med att inte planera så mycket inför jul och ferier och ledigheter utan satt mest och tyckte synd om mig själv.   Jag idealiserade andras förhållanden och  trodde all lycka fann i en relation.

Det var tvärtemot spådomen insåg jag efter två år.

Jag behövde bryta mitt eget mönster och gick tio gånger till  en livscoach och där insåg jag vad jag höll på  med och jag lyckades bryta mitt mönster.  

Jag blev mer aktiv och  lärde mig att göra saker och ting för mig själv som att resa till de platser jag ville besöka.

Det blev studier och det blev nytt jobb.

Jag reste  till S:t Petersburg och åkte på kryssning och till  Grekland och hade mycket trevligt och träffade människor som jag interagerade med. 

Jag fick en ny väninna som står mig nära  och  jag prövade på olika fritidsaktiviteter. Jag fastnade för yoga och  gammeldans.

När jag satt ensam hemma var det för att jag VILLE det och inte för att jag tyckte synd om mig själv och ingenting tog mig för.

Efter ett år med min nya livsstil hände det. 

Mannen och jag möttes  när han hyrt en stuga på två veckor,  granne med mitt hus. Det var han och hans hund. Det föll sig naturligt att vi växlade lite ord  och jag gillade honom direkt.

Så bjöd han in mig i trädgården på ett glas vin och dagen efter bjöd jag på grille.

Kärleken kom direkt.

Både han och jag kände det var rätt

Som Ez spått så fanns det  ett problem, nämligen att vi bodde långt från varann.

Vi bestämde oss för att det inte skulle vara något hinder och att vi borde flytta samman så snart som möjligt. Så blev det också.

  Efter några månader var vi sambo.

Det blev jag som flyttade på mig eftersom jag lätt får nytt arbete inom min bransch. 

 

 

Vi närmar oss båda 60 års strecken och har vuxna barn och bara oss själva att ta hänsyn till.  Nu har vi varit sambo i  över ett år och jag ångrar inte en minut.

  Jag har världens finaste, snällaste och roligaste man och älskar honom väldigt mycket. 

Ett tips till er alla som går och väntar är att ni ska leva som om ni alltid skulle leva som singlar.  Då kan det lossna.

Kramar

RW

-

Kristin påminner om  andra delen av healingen iväll  kl  20.00 - 21.00 

1 Skorpan:

skriven

Vilken bra skrivelse RW.
O vad härligt att du har hittat kärleken efter så många år. Lycka till i fortsättningen!

Känner lite igen mig själv där, gör visserligen saker o ting ensam, men händer lätt att jag blir sittande hemma. Största orsaken är nog den att jag inte orkar engagera mig i nåt. Tycker synd om mig själv gör jag dock inte ;). Kanske den här våren blir ett undantag o jag blir mera aktiv!? Hoppas det... Har en ide' om att jag behöver åka lite längre från hemmet o besöka en annan stad, vet inte varför, det bara liksom pockar på. Bara jag kommer till skott så ska jag göra det på lördag... Kan bli bra ;).

Nu behöver jag förbereda mig för avfärd. Röven är jäkla sjuk efter första cykelfärden till jobbet, arma dagar får se hur det går...
Ha en bra dag alla!
Kram Skorpan

Svar: Ja säsongens första cykelturer kan kännas rejält :) Kram :)
Esmaralda

2 Michaela:

skriven

Underbart att höra RW och önskar er all lycka i framtiden!

Går denna svacka över snart? Några varningar? Rädd att jag skall få typ hjärtinfarkt eller psykos nu när jag är inne på 3e natten med dålig sömn och hormonell rubbning :/ Vill må bra igen!

Kram!

Svar: Sök hjälp om det inte ger med sig... visst kommer du må bra igen.. kram :)
Esmaralda

3 Elsie🌷:

skriven

Det låter härligt Rw!
Lycka till med kärleken 💗

Hur är det med min vännina, är det hennes soulmate som hon flirtar med nu?
Hon har gått igenom så mycket så vill ju inte hon blir bränd igen..
Ha en bra dag!
Kram Elsie 🌷

4 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Nu har han lämnat mig igen! Han sa att han inte orkar med dessa eviga gräl som vi har. Nu är det slut. Menar han det denna gång? Kram

Svar: Han menar det men ni har som sagt var en stark dragningskraft på varann... det kan upprepas gång efter annan så det är viktigt att du också vet vad du vill... det här tar bara av din energi.. kram
Esmaralda

5 Helena Ir:

skriven

Grattis till kärleken! Bra tips ..vare sig man letar efter kärleken eller ej..Att leva..som singel..

Det är nästan aldrig så att jag känner mig ensam..gillar nog att pyssla och vara ensam..Det känns inte så ensamt :)
Om det ska bli någon mer kärlek här i livet..så får det allt vara någon som kan stå ut med att jag behöver min ensamhet!
Jag är en social enstöring..

Och hade jag ekonomi till det så skulle jag nog resa själv också..det har jag gjort när jag var yngre..Nästan de bästa resorna!!

Ha det så bra..skickar även ikväll..

Kram :)

6 <3:

skriven

Ångrar så mycket att jag frågade honom den frågan... kommer han glömma bort det o fortsätta älska mig?

Svar: Ja frågan kommer inte vara viktig.. kram :)
Esmaralda

7 Solen:

skriven

Godmorgon!
Så härligt att läsa RW! Och en bra påminnelse till oss alla - även om vi inte är singlar- att inte sitta hemma och sitta av livet utan att leva det fullt ut.

Esmaralda jag har några gånger nu drömt om att jag har ett litet spädbarn, vilket jag inte har på riktigt, och som jag glömmer att ta hand om. Jag glömmer att ge de mat och sköta det. Känns fruktansvärt när jag kommer på det i drömmen och snabbt ger det lite mat eller ammar det. Barnet är också alldeles för tyst och snällt och klagar aldrig så det gör att det är lätt att glömma i drömmen.
Låter helt sinnessjukt och jag är så glad när jag vaknar och inser att det bara är en dröm och att jag inte har något litet misskött barn.

Vad kan det betyda? Är det att jag inte tar hand om mina egna drömmar, det jag vill i framtiden- mina små barn?
Jag känner att det är svårt att göra det jag vill just nu, andra saker måste klaffa först innan det är min tur...
Kram och varm healing till dig! ☀️

Svar: Drömmen handlar bara om en allmän oro och att du har beslut att fatta... dina barn kommer du alltid att ta hand om på bästa sätt.. kram :)
Esmaralda

8 Tildis:

skriven

Tack för att du delar med dig av dina visdomsord RW! Jag håller med dug. Det är så lätt att bara deppa ihop och sluta leva livet.

En fråga Es, är det värt för mig att åka ända dit för ett möte?

Självklart är jag med och sänder massa god energi ikväll!

Kram

9 Jen. :

skriven

Ser du mig och m/g tillsammans i framtiden?

10 Mikael:

skriven

Grattis till kärleken :)


Ez, När du valde den längre svarstiden så köpte du dig tid att sätta dig in olika val och vara förberedd på olika resultat så du kan välja vad du vill göra istället för att du åker som en ping pong boll från Italien tar prover och låter läkare välja åt dig och du sen undrar hur du kunde låta det hända? , att inte göra någonting är också ett val, hjärnan anpassar sig och är förberedd för det med.

Ex Bruce Lipton har bra föredrag på Youtube som man kan peppa sig med, saker går extremt fort nuförtiden med vad ex vetenskapen kommer fram till men tänka själv får man göra ändå.

En dag behövde jag med kort varsel ta en hund till veterinären, jag var ju lite utlämnad till veterinären när den säger att hunden måste opereras lyckligtvis hade hunden ätit frukost så de kunde inte operera samma dag och jag hann sova på saken, hunden behövde ingen operation och med operation kanske den inte skulle vakna upp mer, veterinären föreslog operation för att det fanns bra med pengar att tjäna så enkelt var det, just där och då var det svårt värja sig, inte min hund och kan inte så mycket och ägaren godkände operation då den inte var på plats, var en annan gång till veterinären med en katt och såklart skulle de pracka på den saker som den inte behövde.

Nu har du andrum fundera på alternativ, healing på torsdag och annan healing finns inte med provsvaret du får om en vecka eller så möjligen något att tänka på när svaret dyker upp, jag är med på healingen ikväll om jag kan, har svårt slappna av och koncentrera mig största delen av dygnet då träning och kroppen tar nästan allt, får klassa mig som toppatlet snart, inte för att jag har någon aning om vart det ska leda till, hade inte riktigt planerat detta men det har säkert något att göra med saker som dyker upp framöver och jag ska bli klar tills dess...

Kram
Mikael

Svar: Tack & kram !!
Esmaralda

11 Jossan :

skriven

God morgon!

Åh vad härligt att du träffat kärleken! Tyvärr tror inte jag att min kärlek kommer alls. Jag har tappat hoppet.. kanske förblir singel resten av mitt liv. Och jag är rädd att tro att om jag träffar någon nu så tror jag att det är den rätte. Många säger samma sak att den rätte kommer i år. Jag hoppas verkligen det... men vem vet, jag kanske är menad att leva själv..

Vad gör min kille just nu om han finns?

Kram

12 Mimis:

skriven

Godmorgon!

Finns det något litet hopp om en ljusning i mörkret snart?? känns som om oturen aldrig ska ta slut.

Kram

Svar: Det vänder, jag lovar.. kram :)
Esmaralda

13 Susan:

skriven

Härligt RW, alltid en riktig boost art läsa om hur andra hittat kärleken 🥰 Jag kan nog till viss del känna igen log, det där med att passivt invänta kärleken.... får kanske ta mig utanför husets fyra väggar lite mer🤔

Kramiz

14 EPM :

skriven

Så fint RW!
Skönt när det känns rätt och riktigt så snabbt och allt följer i samma känsla...😊

Ja, Es igår så fick jag nån slags existentiell livskris... som om jag bara duger till en sak😏
Jag vet att det inte är så för P, men jag vet ju inte riktigt vad som är. Han ger lite mixade signaler.
Jag kommer iallafall fortsätta träffa honom och hoppas.
I samma snurr hör den gamla studenten av sig. 😫


Kram

Svar: Strunt i dom som inte ger en bra eftersmak... kram :)
Esmaralda

15 Cecilia:

skriven

Tack RW för dagens blogg och grattis till kärleken! Kul att få höra din historia!

Han börjar bli orolig att det inte blir något jobb i sommar och flera har redan fått besked. Kommer han att få ett jobberbjudande från det här företaget? Om inte, blir det något annat då?

Vi ses under kvällens healing. Kramar

16 Dunegull:

skriven

Så fint!Kul du har hittar rätt =)

E! Hur stor är chansen att jag hittar min kärlek i sommar? Eller dröjer det ännu en tid?

Kram

Svar: Chansen finns... kram :)
Esmaralda

17 lisa:

skriven

Härligt att du tillslut vågade att leva ditt liv.
Jag lever ett aktivt singelliv..sitter absolut inte hemma och tror att MR Right ska ringa på dörren, åh nej!
Men inget händer ändå!! Jo, en massa grodor har man ju stött på...men var är han som passar mig? Vill så gärna skriva ett gästinlägg om det mötet..blir det så?
Klart vi är med på healingen ikväll för våran starka E. kram

18 Laila :

skriven

God morgon.

Jag är med ikväll.
🧡🧡🧡🧡🧡

19 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Letar efter någon bra kurs eller liknande med temat självkänsla. Har svårt att hitta något bra. Har du tips?

Svar: Använd youtube tills du hittar någonting irl... och finns inget så kan en kurs i drama vara bra.... kram :)
Esmaralda

20 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Visst är det så att jag bara MÅSTE släppa taget om honom nu.... för mitt eget välbefinnandets skull? Kram

Svar: Ja, det behöver du göra, kram
Esmaralda

21 Linda:

skriven

Grattis till kärleken, så underbart :)

Det fanns en tid då jag också tyckte väldigt synd om mig själv, jag var ensam och tog mig inte mycket för jag heller, de veckor sonen var hos sin pappa satt jag mest på soffan och glodde på tv. Blev mer och mer trött på mig själv, gick upp i vikt gjorde jag också. Så sestämde mig att bryta mönstret, tog upp en gammal hobby och den håller jag fortfarande på med! De veckor sonen är hos mig är det full rulle med att passa in både hans och min hobby! Men det är roligt och det går om man vill. Nu är det sällan jag sitter en hel kväll i soffan, och gör jag det så är det också för att jag vill det! Kärleken väntar jag ännu på, men den komemr väl, tids nog, och tills dess,så fortsätter jag och sonen leva livet på bästa sätt :)

Ha en bra dag alla!

22 Besviken :

skriven

Du hade rätt Esmeralda med lägenheten, han fick den igår, men jag blev så besviken ,för han trodde att vi skulle stå för kostnaden, och det kan han glömma, jag som lagt så mycket tid på detta, och jag hade hoppats så länge på att han skulle få eget. Jag är så trött på människan , vilken chans han fick, det blev att vi fick tacka nej.

Hur länge till kommer han vara kvar hos oss?

Svar: Det känns som om det är dags att sätta ner foten och peka med hela handen... och visa på dörren... kram :)
Esmaralda

23 <3:

skriven

Hej kära Es ser det ut att bli en fin Valborg hos E ?
Hoppas att min förkylning / pollen allergi blir bätrre.
Du har rätt om E personlighet att hon är så och samtidigt vill hon inte känna sig utanför och blev som svartsjuk när jag och M fann varandra.
Vill hon visa att hon är bäst ?
Tror verkligen att hon tycker om mig men att det blir fel ibland.
Kram

Svar: Ja. hon tycker om dig och det är uppriktigt men som du säger, så blir det fel ibland. han rår liksom inte över det.. kram :)
Esmaralda

24 F:

skriven

Hej Esmeralda hur går det för dig?

Hur ser det ut för mig framöver kram

25 Kvinnan :

skriven

Godmorgon tänkte fråga om du ser mina syskon flytta hemifrån?

26 Ma:

skriven

Hej Esmaralda!
Tack för att du berättar och ditt råd!

Tycker att jag försöker leva aktivt och hitta på saker. Visst tycker jag lite synd om mig själv ibland också.

Es, Ser något ut att vara påväg. Har jag relation det här i sommar eller det här året? Eller kan det dröja längre...
Kram

27 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Tack för dagens blogg❤️

Es, Har han kärlekskänslor för mig?
Kommer han känna sig klar med mig eller kommer han att vilja satsa på mig?
Hur stor ser chansen ut att han ingår en seriös relation med mig?
Kram

28 Jennifer:

skriven

Hej godmorgon fina Esmaralda! Tack för bra tips och påminnelse, det är just så jag försöker leva. Fast på sista tiden känns det som att livet bara står stilla. Skulle så otroligt otroligt otroligt gärna vilja komma framåt i livet! Denna långa period där jag inte kan göra nästan något alls på grund av sjukskrivning känns så sjukt meningslös.

Fina Es, tror du det är möjligt att jag skulle lyckas hitta ett arbete som min arm skulle klara av? Känns det så? Jag bara MÅSTE komma vidare, på alla sätt och vis. Såhär kan jag inte ha det.

Önskar dig kraft o styrka!

Kram,
Jennifer

Svar: Jag ser dig arbeta framöver... men jag se ringa detaljer kring detta... kram :)
Esmaralda

29 kulla:

skriven

Underbar läsning, länge leve kärleken. Grattis till den.

Undrar om dom kommer att höra av sig, där jag nu har sökt ett jobb jag verkligen vill ha..eller är det kört? kram

30 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Den här mannen jag bara sett flyktigt två gånger som jag har lagt märke till.

Ser du om han lagt något speciellt märke till mig?

Har det någon mening eller att vi kommer mötas igen?
Kram

Svar: Jag ser inte honom i din framtid.. .kram :)
Esmaralda

31 Carina:

skriven

Grattis till kärleken 💕.
Undrar om det händer något på nytt jobb plan och kärleken snart? Något av dessa två saker skulle vara ett lyft✌️. Kram

32 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Har han kärlekskänslor för mig?
Hur stor ser chansen ut att han väljer att satsa på en relation med mig? Kan det gå?
Kram

33 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Kommer vår själsliga connection finnas kvar även om jag nu bryter all kontakt med honom? Känns som den är omöjlig att bryta. Kram

Svar: I detta måste du ha pannben och bestämma dig... annars fortsätter det destruktiva.. ni kommer ha en själslig connection så länge du tillåter det.. kram
Esmaralda

34 Skorpan:

skriven

Ja det känns, men också bra ;). Fast nu är jag på dåligt humör o inte alls trevlig :(. Fastän jag fick ett bra samtal gällande ett jobb igår, som jag ska söka. O måtte det bli mitt..
Kram Skorpan

35 kvinna:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du mig med en man i en relation framåt?
Kommer jag att leva själv en tid till? Och kan jag bli själv år till?
Kram

Svar: Jag ser dig i relation.. men det kan dröja 6-12 månader... i värsta fall ännu lite längre.. men det kommer.. kram
Esmaralda

36 Hmm:

skriven

Ser du om han kommer sluta arbeta hos oss snart?

37 Lisa:

skriven

Härligt när Amors pilar slår in❤️.
Har sökt ett nytt arbete, undrar om jag får komma på intervju? Vad tror du? Kram

Svar: Chansen är runt 75 %.. kram :)
Esmaralda

38 En Ängel med ett stort hjärta:

skriven

Gomorron alla härliga själar så kul för dig RW Lycka till med Kärleken 💓

Kära Es!
Kan du hjälpa mig att se det jag "missat", ibland försvinner det saker i vårt hus men inte min mans utan mina! Det har varit kläder, bestick o nu är det både bestick o alla mina djupa tallrikar!! Jag vet att det här låter knasigt, men kan det vara mina kära husspöken? Om så förstår jag inte vad de vill visa mig? Kanske kan du hjälpa mig en bit på vägen - hoppas💜💞👼🌼🌸🌼 Blev så glad att healingen kom fram tänker på dig kära du!
Stor varm kram i ljus o kärlek💞✊🌞

39 Maria:

skriven

Hej Esmeralda, jag har en fråga kring de grå som du skriver om ibland. Har du testat att se ifall de har auror som vi andra har? Kram

Svar: Nej, jag släpper de inte så nära mig mentalt och andlig att jag kan se aurorna tydligt... eftersom detta känns väldigt farligt. De har "någonting" men inte auror som vi.. kram :)
Esmaralda

40 Kristin:

skriven

Så hyggelig å lese din beretning, RW.
Man blir så glad selv av å lese dette.
Ønsker dere en fin tid videre.

NÅ HÅPER JEG AT SÅ MANGE SOM MULIG BLIR MED PÅ FELLESHEALINGEN FOR ESMARALDA I KVELD KL.20 -21

KRAM til dere ALLE!!!

Svar: Och stor kram till dej och tack igen för ditt initiativ :)
Esmaralda

41 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Menar han det för alltid? Varför känns det som om mitt hjärta och min själ brister mitt itu? Kram

42 B:

skriven

Godmorgon.. 💕
Har blivit erbjuden två jobb kan man säga, ska provjobba på amerikanskt diner ikväll igen och imorn på en pub/ restaurang nära hemmet imorgon.. vilket känns bäst? Puben känns mycket enklare och närmare hemma.. Kram

43 DD:

skriven

Min borde ta och komma snart tycker jag😁

Ser du ngt specifikt om 15e juni?
Kram

44 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack Rw för bra tips ..de stämmer in på mig måste börja leva mer aktivt Stort grattis till kärleken 💘

Min kärlek är nog fortfarande är milsvida ifrån .. ?
Känns som att jag måste börja leva på riktigtförst😉

Idag mulet men varmt allt börjar slå ut även min förkylning...men ska bada aromabastu i eftm och saltbastu så ska den nog ge sig..nu mot örtpärlbad 😊
Kram Anki

Är med och sänser ikväll 💖

45 Anna E:

skriven

Är förvirrad i kärlek nu... Vad händer? Ser du någon ny eller gammal kärlek dyka upp snart?

Svar: De ser ut som om en ny kärlek dyker upp... kram :)
Esmaralda

46 Sessan:

skriven

Vem är det som går runt hos oss?
Hittade öppnad kondomförpackning (ingen kondom som tur är!) som ingen här känns vid + att en av grannens ganska dyr sak var lagd så att vi skulle kört på den om vi inte varit uppmärksamma. Sen låg en annan grannes post utspridd på uppfarten. Tidigare hade någon eldat på vårt berg men vet ju inte om det är samma person. Obehagligt.

Extradottern vill nu komma och prata. Kan du se vad det rör sig om? Jag fick en "dålig" vibb.

Svar: Någon i närheten har ställt till med problem.. jag ser inte vem. När det gäller extradottern så försök att ta samtalet på ett bra sätt.. lyssna.. gå inte i försvar... kram :)
Esmaralda

47 Räddharen:

skriven

Jag ska vara med på healing ikväll, fast vet inte hur mycket jag bidrar då jag inte ser bilder men känner det i kroppen iaf. Missade första tillfället då jag hade besök. Kram:)

Svar: Tack för att du vill vara med :) Kram :)
Esmaralda

48 Linnean 🌸:

skriven

Stort grattis till RW!
Önskar dig lycka till med man och framtid 💖
Esmaralda, VET du vad som dök upp på gräsmattan utanför min lägenhet för några dagar sedan? Något väldigt litet och brunt. En kaninunge tänkte jag, de hoppar ju och är inte bruna. Två stora öron på det lilla.
En Mannabonnebaby! En liiiiten tjej. Hon är så otroligt bedårande! Såå liten! Grannen har köpt henne så hon lever inte bland kaninerna precis. Jag gick in i valpspinn och fick tårar i ögonen. Frallebebisar är såå underbara!
Tror att MG hade tyckt att det varit mysigt med en så liten tös att gosa med.
Ha en fin dag! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Nämen åh, de små är ju så söta ! Då skulle Mannabonne varit där och tagit hand om.. han älskar ju bebisar över allt annat !! Men man ska inte låta lura sig.. en hel del frallor kräver en väldigt fast hand... av alla jag känner är MG den som är lugnast och snällast.. och det är inte bara för att han är min... de kan vara ettriga när de sätter den sidan till.. men hundar blir ju som man gör dem...kram :)
Esmaralda

49 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Varför är det så omöjligt svårt att släppa taget om honom? 😞 Går sönder. Kram

Svar: Du söker dig på något sätt till det destruktiva.. och du behöver byta fokus.. jag vet att det inte är lätt... kram
Esmaralda

50 Hon:

skriven

Hej,
Skulle det kunna bli bra att jobba där i sommar, med barn och unga?
Kram

Svar: Ja det tror jag blir bra.. ha positivt fokus från början.. kram :)
Esmaralda

51 Browallia:

skriven

Grattis till kärleken RW! :)

Alltså jag är helt förundrad över vilken magi healing är! Min lilla rädda skygga katt har efter Nettans djurhealing blivit så mycket tryggare i sig själv. I helgen vågade han hoppa upp i soffan och nosa försiktigt på mig innan han snabbt hoppade ner igen, han äter lugnt ur sin matskål i köket fast jag är i samma rum. Det bästa av allt är att blicken som var full av skräck är borta, nu kikar han på mig i smyg (när han tror att jag inte ser) med nyfikenhet och lite bus i blicken. Du har så rätt i att vi är viktiga för varandra och att det bara är jag som kan hjälpa honom. Jag med känner det nu.

Kramar

Svar: Ja, ofta är det så att djur lättare kan ta till sig healing än vi människor... de öppnar snabbt upp sig och tar emot.. utan tankar, fördomar eller annat som kan sitta i vägen. Ja, ni är väldigt viktiga för varann... ni hör samman.. kram :)
Esmaralda

52 AnnaK:

skriven

Kommer jag vara väldigt gammal när jag bor i hus.....om det fortfarande är aktuellt förstås 😊 Har jag barn boendes hemma fortfarande då?

Kram 🤗

Svar: Det dröjer ju en tid men gammal kommer du inte att vara.. kram :)
Esmaralda

53 <3:

skriven

Är F fortfarande intresserad av mig ?
Kram

54 Louise:

skriven

Jag önskar alla som är singlar att ni ska få träffa er själsfrände.
Även om det är relativt bra mellan mig och mannen igen så leker jag fortfarande med tanken att faktiskt separera med honom. Jag kanske är elak som drar ut på det men jag vill gärna ha ett jobb och fast inkomst innan jag ens tänker på det. Knäppt jag vet men jag vill inte bli ett socfall igen.
men jag ska inte behöva komma skapa falska saker för att komma ifrån min egen lägenhet. Det är sjukt. Ofta kommer jag hem igen när han har gått och lagt sig.

Imorgon så går jag i skolan halva dagen och på lördag är det skola också.
Denna kursen ligger på veckoslut.
jag bara längtar tills jag får ett jobb och det verkar inte bli anytime soon.
Alla säger att jag ska läsa klart min utbildning. Men det är ju lättare sagt än gjort faktiskt med tanke på att jag faktiskt måste vänta tills 1. jag får antgningsbeskedet i juli 2. att vi klarar opponeringen i augusti så jag kan göra praktikerna i september och oktober.
Jag är ganska trött på att vara som en parasit och bara leva på mannens lön.
Vill ha lite frihet med liten egen kassa.

Kommer det verkligen inget jobb till mig innan sommaren?
Är så förbannat less på att söka jobb efter jobb och sen bara få ett nej eller så hör de inte av sig alls. Dålig stil där också..

Nu ska jag söka ett jobb och sen är det dags att hämta av sonen från skolan och besöka ortopeden. Sen ska vi åka ut till netonnet och byta ut datorn som jag köpte i tisdags då jag fick fel. Jag hoppas jag kan byta ut den då jag redan öppnat den. Den är iaf återställd men fläkten låter som den ska lyfta och slyga iväg. Och mannen trodde den var fyrkärnig men den hade bara två och min gamla hade fyra så jag ska inte nergradera.

ha en fin dag nu och tacksam för svar. Kramar.

55 Dunegull:

skriven

Får du in mer hur vi kommer att träffas? Genom kompisar eller mer slump?
Kram

56 Michaela:

skriven

Uttryckte mig lite fel tidigare. Jag har ju katastroftankar när jag hamnar i någon form av svacka så det var det jag menade med oro för hjärtinfarkt och psykos. Men du har ju tidigare sagt att inget sånt kommer att drabba mig så får tro på det :) Kram!

Svar: Nej något sådant ser jag inte alls för dig.. kram :)
Esmaralda

57 Anna.L:

skriven

Jättefint inlägg, lärorikt och har själv tänkt den tanken. :)

Nu har jag själv valt i första hand att fokusera på mig själv, min karriär och hälsa. Har ju fått flirtar men då inte känt mig redo, får se hur jag känner nästa gång någon dyker upp och flörtar i mitt liv.
Kanske är de kärleken, men känner att jag vill satsa på karriär och resa först.

Sedan har jag fråga gällande mina nuvarande studier, kommer få mer än godkända betyg i alla ämnen utom matte. Var tungen att avsluta den kursen på grund utav dålig hälsa och tidsbrist. Ser du ifall detta kommer vara av någon betydelse?

Vill inte gör min Pappa och mormor besviken. Men samtidigt känns det rätt för mig, känner att det var ett nyttigt beslut då det skapar mindre stress. Kroppen är ju redan i olag! Kommer det förstå min situation? Kram!

Svar: Du har gjort det som känts rätt för dig och det är vad som är viktigast.. stå på dig om det behövs.. kram :)
Esmaralda

58 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Härligt att du funnit kärleken RW! 😊
Det är inte lätt alla gånger att lägga fart på sig ,att leva och göra saker man vanligen inte gör men det gäller ju att vara så aktiv som möjligt 😊
Passivitet leder nog ingen vart det förstår man.

Detta med att hitta ett nytt jobb är minsann inte det lättaste..söker men upplever att det inte finns något som passar mig..
Es,ser du om arbetsbytet närmar sig eller kommer det ännu att dröja..

Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Det dröjer ett tag till men det nya kommer och det blir bra.. kram :)
Esmaralda

59 Shirin:

skriven

Fian Es, när ser du mig i en kärleksfull och stabil relation?

60 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Nu jar jag varit hos handkirurgen som inte hittade något fel på magnetröntgen. Han sade att det är en bra sak. Och det är det väl förstås, men det är så frustrerande att ingen hittar VAD SOM ÄR FEL med min arm. Inte kan väl all smärta sitta i huvudet??? Hittar jag bara på?? Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Handkirurgen vill ännu undersöka nacken, om problemet skulle komma därifrån. Orkar snart inte tro eller hoppas på något alls.

Härligt med livspartner, själv söker jag efter Mr Right Now, nån som det känns bra och rätt med ens för ett ögonblick. Dyker det upp någon snart? Kram

61 Pia1:

skriven

Ställer klockan och hoppas kunna vara med i ett försök att skicka healing, tack för påminnelsen 😍
Jag väntar inte på någon beslutsångest, den utlovade undersökning var inte ens noterad och det är så löjligt uppenbart att det måste med i listan av undersökningar. Jag bad en annan läkare titta på undersökningen, det måste vara nog. Annars blir inget malet förrän i bästa fall till hösten och då menar jag bara en start, KANSKE. Tänker vara ärlig och säga att om det hamnar på mitt bord att lösa mitt fall så måste jag tyvärr göra det genom att samla pengar offentligt i media, that's it. Det har varit akut på remiss till dem i snart ett år och jag vill inte ha skadorna permanent, jag klarar inte att leva med de smärtorna. Det suger och jag gråter, jag varken kan orkar eller vill men vad är alternativet. Precis, det finns inga om de inte tar tag i det akut. Så vi får se vilket de väljer, det finns gränser och den är nådd efter 3,5 års tortyr utan utredning. Jag kan inte få fram pengarna på annat sätt heller, då hade det redan varit löst. Har ändå en känsla av att om någon över huvud taget har the balls så är det kvinnan 🙏

62 Maria:

skriven

Så dagarna går från helgen som varit så underbar och hans blick sitter som etsat kvar inom mig och mina känslor kör bergådalbana med mig.. jag vet att han är upptagen men den kontakten och känslan som varit mellan oss i helgen går inte att ta miste på.. jag kan inte fråga honom.. det går bara inte. Utan tiden kommer få visa.. men jag undrar om du ser något i denna fråga? Kram/Maria

63 Hon:

skriven

Hej,
företaget kommer säkert bli skitsura på mig ifall jag drar mig ur och söker annat, men tycker ändå att det är ju jag som ska var nöjd i första hand.. eller är det försent nu då jag muntligt ungefär tackat ja?
Kram

64 Ghostwriter:

skriven

Reagerade jag för hårt igår och bör jag helt enkelt acceptera deras kontakt? Jag kände att jag hade behövt fått mer klarhet i detta, men jag ångrar hur jag reagerade... det är lite svårt och veta hur man ska acceptera saker, eftersom man inte vill bli sårad i onödan. Tips?


Kram

65 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Söker inte det destruktiva på flit... dras bara så starkt till denna man, kan inte förklara det. Jag förstår det inte själv. Varför är det så?

Om han nu gjort slut med mig och menar det, då är det inte jag själv som måste göra valet att bryta. Det gör han. Kram

Svar: Men du gör ett val ändå... om du vill ha honom tillbaka eller inte.. om du väljer att ta ett steg vidare... du väljer hur du ska tänka och agera.. kram :)
Esmaralda

66 Anna.L:

skriven

Tack för svar! Man ska följa sitt hjärta... Ser du hur jag på bästa sätt kan inleda min resa på egen hand utan skolan? Har en plan, men ingen fast inkomst/jobb. Kram

67 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Har han Kärlekskänslor för mig?

Hur stor ser chansen ut att han väljer satsa på en relation med mig?
Kram

68 AnnaK:

skriven

Tack snälla! Köper jag med någon eller flyttar jag in hos nån?

Kram 🤗

69 Lenafena:

skriven

Kul att höra att någon blir lycklig! Alla råden har jag gjort själv hur många gånger som helst, rest på egen hand, varit så aktiv jag orkat... men inget har hänt i alla fall....det börjar kännas meningslöst detta..... min dotter har sökt nytt jobb-får hon det? Vad är oddsen? Det är jättetufft gör henne med min svärsons sjukdom, skulle behöva lite hopp.... jag följer dig i bloggen Ez och din egen väg att vandra.... Tack att du är du!

Svar: Och tack att du är du... det känns kanske segt och hopplöst men någon kommer in i ditt liv och en kärleksfull förändring sker.. kram :)
Esmaralda

70 Hmm:

skriven

Ser du när han slutar hos oss, orkar inte mycket mer med honom?

Svar: Räkna med att det kan dröja en tid till.. kram :)
Esmaralda

71 F:

skriven

Hur ser min livslinje ut?

Svar: Stark och obruten... kram
Esmaralda

72 CR:

skriven

Härligt.. Grattis till kärleken!!
Funderar ännu på om mannen jag tänker lite på kan
vara min själsfrände? Tyckte att hjälparna sa det när jag stod bakom honom i affären. Får du någon känsla om detta?
Vi ses ikväll allihopa :)
Kram:)

73 HELP:

skriven

Varför hjälper universum inte mig??

74 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Menar du alltså att han kanske en dag vill ha mig tillbaka i sitt liv? Kram

Svar: Nej, jag kan tyvärr inte se att det kommer funka mellan er i framtiden.. lika lite som nu... kram
Esmaralda

75 Anna E:

skriven

Tack :)

76 Dunegull:

skriven

Så nyfiken på min stora kärlek. Får du in ngt mer om honom? Vem är han? intresse? Hur träffas vi?

77 Ghostwriter Tips :

skriven

Reagerade jag för hårt igår och bör jag helt enkelt acceptera deras kontakt? Jag kände att jag hade behövt fått mer klarhet i detta, men jag ångrar hur jag reagerade... det är lite svårt och veta hur man ska acceptera saker, eftersom man inte vill bli sårad i onödan. Tips?


Kram

78 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Så hans beslut är slutgiltigt? 😞 Känns lite svårt att greppa. 😢 Kram

79 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Jag menar att då han verkar ha bestämt sig och gjort sitt val så finns det ingenting för mig att göra. Beslutet är redan fattat. Åt oss båda. Åt mig också. På så sätt slipper jag välja. Kram

80 Bubbel:

skriven

Hej Ezmeralda.

Bra tips RW!

Ez, 2019 har hittills varit tungt och hemskt år. Kommer det att ljusna eller blir hela 2019 lika kämpig?

Kramar!

81 Helena Ir:

skriven

Jag kan för mitt liv inte förstå hur man vill ha en man som inte vill ha dig!!? Släpp..du sårar dig själv bara..Förminska inte dig själv..för gör du det,så kommer andra också göra det!!
Jag har också varit ung en gång i tiden..helt säkert!!
Se ditt värde du som inte gör det..

Vem jag skrev till? Känn efter du som är i den här situationen..
Det är ingen äkta kärlek ..bara i ditt huvud!!

82 SOL:

skriven

Takk til gjestebloggeren, jeg kjenner meg igjen litt i deg, vet så vel at jeg må leve mine egne drømmer. Noen ganger går jeg tom for ideer,men syns nå jeg er blitt ganske flink til å kaste meg uti,det må være lov å si :-)) Har nesten blitt sånn at jeg HELST reiser alene.....vel,får passe på at jeg ikke blir enstøing! Hahaha, huff! Er det ikke det ene så er det det andre.

Jeg vet ikke hva som gjør meg så irritert,syns jeg har gått rundt og vært forbanna et helt år nå,det kommer ord som faan!helvete!og fuck! ut av munnen på meg, ja, ikke skyld på meg, det er ikke meg, hahahaha! Jo, det er vel det,det er vel min mørke skygge som gir seg til kjenne. Først var jeg overmåte glad et helt år uten grunn, nå er jeg overmåte irritert uten forståelig grunn.

Dritlei på jobben også, tror jeg skal begynne å tenke på slutten. I det minste kunne jeg trenge en pause, kanskje permisjon, prøve noe annet. Montessoriskolen kanskje? Vet de trenger folk.
Hva tror du?
Tvi tvi i kveld Ez, jeg er med.

Svar: Ja absolut att du ska pröva något annat... det är rätt i tiden nu.. kram
Esmaralda

83 G .H:

skriven

Hej Esmaralda, vi funderade på att köpa ett nybyggt hus bara för att få det som vi vill. Nu inser vi att det skulle kosta lite mer än vi tänkt och funderar på att investera i det hus vi bor i istället :) tar vi rätt beslut?

Kram

Svar: Ja, bara ni har en hållbar ekonomisk plan för annars rusar det lätt iväg.. kram
Esmaralda

84 Jessica:

skriven

Hej Es!

Kan jag lita på honom?
Gillar han mig på riktigt?
Eller leker han med mina känslor?

Kram :)

Svar: Nej jag tror inte han leker med dina känslor, ingenting han gör medvetet i så fall.. kram :)
Esmaralda

85 Lisa:

skriven

Hej,
tycker det lutar mest åt att åka dit ändå.. ser det ut att bli ok?
Kram

Svar: Ja det ser helt ok ut.. kram :)
Esmaralda

86 sus:

skriven

hej
så fint....
som en triss plötsligt händer de....
jag undrar vad som är meningen....
love sus

87 Alie:

skriven

Jag känner sååååå väl igen mig i det du skriver, kunde varit jag som skrev det, i viss mån.
Fet tog mig år att inse att jag måste börja leva MITT liv och ställa mig frågan om vad JAG vill göra.
Jag gör det nu, fullt ut.. lever mitt liv alltså. Mr.Right har inte dygt upp än, men jag letar inte... jag har fullt show att planera mina planer och det känns så bra, tror jag växt en halv meter...;-) tids nog, möter jag honom...
Jag är glad för din skull, att allt fallit på plats.

Es: faller jobbet på plats i sommar, jag fixar det va?! Både ned språket och handling..?
Kram 💫

88 <3:

skriven

Är F fortfarande intresserad av mig ?
Kram

89 Fråga:

skriven


Hej Esmaralda.
Den här bra killen på alla vis som fanns i mitt liv för en tid sedan och vi träffades bara men sen drog jag mig ur.

Kan du se om han kommer göra slut med sin tjej?
Kommer det att finnas en chans att vi börjar träffas igen?
Kram

90 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han kärlekskänslor för mig?
Hur stor ser chansen ut att han vill ha en relation med mig?
Kram

91 Jennie:

skriven

Härligt med kärleken Rw! Lycka till med allt!

OM något hände mig... skulle min dotter få en bra och trygg uppväxt hos min släkting med familj?

Är helt ensamstående förälder med litet nätverk så vill bara känna mig trygg i att veta att min dotter skulle ha det bra av den händelse något skulle hända mig.

Borde jag skriva testamente där jag uttrycker min önskan vem som får vårdnaden om mitt barn ifall jag avlider? Tack!

Är med och sänder ikväll!

92 Ghostwriter :

skriven

Personen avstår i tystnad och jag undrar varför personen inte kan höra av sig istället för att såra mig i onödan. Trodde vi var annorlunda. Kommer personen höra av sig idag

Svar: Tveksamt men det verkar inte bli som du tänker och hoppas.. kram
Esmaralda

93 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur stor ser chansen ut att han vill väljer en parrelation med mig?
Kram

94 KristinaF:

skriven

Hej Ezmaralda!!

Min otäcka dröm inatt att någon la sig bredvid mig och tryckte mitt huvud mot sängen.. Är det någon ande som vill mig något? Är det någon i min lägenhet? Det kändes oerhört verkligt och läskigt.

Varma hälsningar

Svar: Nejdå, det här är ingenting övernaturligt alls...kram :)
Esmaralda

95 Maria:

skriven

Hej ja kärlek var det ja!! Min fråga är om det jag känner för P är ömsesidigt och om det finns ett oss för mig och han?

96 Rädd:

skriven

Hej E!
Ska jag söka jobbet som är ute nu på företaget jag vill in på? Eller är det för tidigt med tanke på att jag ska vara föräldraledig ett bra tag till. Och ser du om det är ”rätt” avdelning? Där jag trivs bäst.

Kram och kärlek

97 GP:

skriven

Gick precis igenom mitt anställningsavtal idag (igen), jisses vad tokigt det kan gå till! Hade tidigare läst fel och trott att min anställning bara gäller till augusti detta året, i själva verket är det tills nästa år i augusti! Ser du hur det kommer gå för mig?


Kram 🥰

98 Ghostwriter:

skriven

"men det verkar inte bli som du tänker och hoppas."

Menade du om att personen skulle höra av sig idag.. för det hände ju inte. Eller menar du generellt att personen nu valt att lämna helt och hållet och inte vill längre? Trodde man var kär på riktigt.


Kram

Svar: Meningen kom till mig och jag kan inte tolka den alls... det kan handla om en liten bagatell... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: