1 Jossan :

skriven

Åh jag vill så gärna men tydligen tog lönen slut igår :(

Aja kommer kanske fler gånger!

Kram

2 <3:

skriven

Fina Nettan. Hoppas vinet var gott.
Är det lite för mycket white trash över F ?
Tror han gillar mig lite.
Kram

3 Tiss:

skriven

Nu ska saker och ting bli annorlunda. För det något gott med sig?

4 Fina:

skriven

Hej Es! Jag saknar honom! Saknar han mig litegrann? Tänker han ibland på mig? Kram

5 Skorpan:

skriven

Ibland räcker tre frågor..
En fråga, den betydligt yngre mannen som är intresserad av mig, träffar jag honom ikväll? Fick en emoji med kyss idag o det gjorde ju mig glad ;).
Kram Skorpan

6 Anonym:

skriven

Jag känner mig själv redo att skaffa barn. Det finns däremot 2 problem. Det första att min kropp inte riktigt fungerar som den ska och det andra att jag inte hittat rätt kille. Ser du något om detta?

7 Ghostwriter :

skriven

Om jag tackar ja till jobb i min dröm-stad... lyckas jag orka och få ihop det med pendeln i början? Och lyckas jag hinna köpa min bostad till sommaren? (Mellan tiderna nu-juli/augusti)?


Får inget jobb i min stad.
Kan inte jobba på McDonalds eller städa pga min sjukdom, och tror till och med att jobben där är upptagna.



Kram!

8 Michaela:

skriven

Snälla Nettan! Jobbar så kan tyvärr inte. Ha en fin kväll. Kram!

9 Vi:

skriven

Hej.
Tack för ett fantastiskt erbjudande.

Esmaralda,
Har hon haft på tanken eller känt på något vis att han fortfarande har känslor för mig?
Verkar hon tro det och hur hanterar hon det? Svartsjuka eller bara gott?
Kram

10 Boudica:

skriven

Så generöst utav Nettan med sitt erbjudande! Lite nyfiken, Nettan spår ju i kort, är det då som i tarot kort att man helst inte ska fråga JA eller NEJ frågor?

Själv är jag otroligt trött idag, sov längre inatt efter förra nattens sömnlöshet, men inte mycket djupsömn, så känns som jag inte sovit alls. Känner mig tröttare idag faktiskt.

Men kort vecka, rätt så skönt, även om jag blev frågad om jag vill jobba i helgen, han fick ett klart och tydligt NEJ, innan jag ens han tänka efter, han blev nog lite besviken ;)

Testar med min nyfikna fråga från igår, jag känner att jag tycker om honom, gillar vara i närheten av honom, kan möjligen kolla på honom lite extra, det finns nån sorts energi mellan oss. Men jag måste se förbi hans utseende i detta och se "innehållet" för när jag vill se honom i tankarna så vet jag ju hur han ser ut, även hänt jag tänkt "ser han ut såhär?"
vart kommer det här ifrån? denna märkliga känsla, eller vad jag nu ska kalla det, möjligen ett tidigare liv ihop? Men jag är ju rätt så
"energi"känslig med.

Nu tror du nog jag blivit tokig, då skyller jag på tröttheten ;)
KRAM!

Svar: Nej det är vanliga kort.. inte tarot... att svara rakt ja eller nej kan dock vara svårt säger Nettan, ibland kan man behöva förklara kring det hela... kram :)
Esmaralda

11 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han någon gång att välja mig? Att hans känslor för mig tar över så att han kommer att välja mig?
Kram

12 Browallia:

skriven

Jag har nyligen fått en seans av dig så jag har ingen fråga till Nettan.

Jag har drabbats av nåt skitvirus som vägrar ge sig. Jag har varit dålig i fyra veckor nu och det känns som jag aldrig kommer bli frisk. Blir det någon storhealing från Toscana? Tänkte att det kanske biter på viruset?

Önskar er två en trevlig kväll. Kramar

13 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Kommer jag att bli godkänd på den tenta jag gjorde? Kram

14 Mojgan:

skriven

Hej Ez!
Kommer jag att bli godkänd på den tenta jag gjorde? Kram

15 Fina:

skriven

Hej Es, kommer jag att lyckas om jag försöker vinna honom tillbaka? Kram

16 Maria:

skriven

Hälsa Nettan, hon är ju för go. Jag hade en regression där livet som jag såg, var en självupptagen man som bara räknade matematik (hans fru blev sjuk och hon led indirekt av detta). Detta har fått mig att tänka på hur jag behandlar mina närmaste relationer, idag. Eftersom jag så starkt vill jobba för jordens framgång, till varje pris. Till de på bloggen som läser det här, jag tror faktiskt inte att många av er kan relatera till det, eftersom vad jag uppfattat, har många av er endast intresse i vad er nästa kärlek ska göra eller inte göra. Så. Vad jag vill säga till er är, följ er passions väg, tro på er egna personliga kraft, ge aldrig upp, hur svårt det än blir. Och efter er väg, kom ihåg att ni är älskade (bland annat av mig själv). Jag som dessutom är en väldigt speciell gammal själ. Genom Esmeraldas blogg förenas vi och inser att oavsett själslig ålder är varken jag eller någon av er äldre än någon annnan, vi är alla jämlika. Och ni har min kärlek på hela er väg. Och tillsammans skapar vi den nya Jorden. Kram på er :)

Svar: Kram och tack för kloka ord.. :) Nettan hälsar och skickar kram hon också.
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: