Röding & blått....

 
Här vankas det röding i kväll  ... och så blir det lite plock.. uppdukat i köket som man kan gå och hämta under kvällen när lusten faller på !!
 
 Det blå vinet ska avsmakas !!
 
Vi köpte ju det i  våras i Tyskland och sen har både jag och maken glömt bort det 😳
 
Ha en fin fredagskväll nu
 
Kram & massa kärlek 💖
 
 
1 Skorpan:

skriven

Det vinet ser intressant ut, kylarvätska ;D.

Får väl se om det blir nåt mys här, ser inte så ut. Längtar nog efter en man att mysa med, men icke... Nån kånsla kring denna man Es? Fjärran hanbdröjer ;).
Mys o på..
Kram Skorpan

2 Boudica:

skriven

Ser gott ut! Själv har man gjort en grön soppa, som blev godare än förväntat ;)

Hunden verkar ha fattat mycket tycke för mig, önskar bara husse kunde det samma. Men fortfarande lite osäker på vad jag vill, det han berättat om sitt förflutna, är nästan totala motsatsen än den person jag lärt känna, kan man verkligen ändras så mycket på nå få år? Ibland undrar jag nästan om han berättar sånt för att skrämma bort mig från han. Men nej det hoppas jag inte.

En annan sak, funderar på att erbjuda ett rum till en kollega, skulle han vilja, och skulle det fungera bra i så fall?

Ha en trevlig resterande fredag!
Kram!

Svar: Att ha en inhyst kollega är inte baa fördelar.. ett litet tag funkar det men inte på sikt.. kram :)
Esmaralda

3 Alie:

skriven

Oh jag kommer ihåg när du köpt ditt blå vin o berättade om det, så spännande. Du får berätta sen hur det smakade.

Själv är jag på besök hos en gammal vän sedan gymnasietiden, vi har inte sets sedan minst 23 år kom vi fram till. Riktigt roligt att vara här... så ikväll blir det kräftor o bubbel här..
Ha en fin kväll du med! 🥂
Kram 💫

4 Browallia:

skriven

Nu blev jag nostalgisk! Under min uppväxt hyrde mina föräldrar stuga i Funäsdalen i Härjedalen varje år runt påsk. Där åkte vi snöskoter ut på sjön och pimplade Röding på isen. Vi brukade ha fisketävling och den som fick flest Rödingar under veckan vann. :)
Jag brukar drömma mig tillbaka till den stugan mitt ute i ingenstans vid fjällets kant långt ifrån allt mediabrus och stress.

Önskar er en mysig fredagskväll, läckert med det blåa vinet, hur smakar det? Kramar.

5 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Intressant och spännande, själv vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll. Något hade varit trevligt. Men har ingen aning...

Är det den kvinnan han kommer att vara med i framtiden?
Kram

6 Jossan :

skriven

Jag älskar blått vin men jag hade testat blue plantino. Tycker de andra blåa vinden inte är så goda. Blue plantino är väldigt sött.

Äntligen är det helg. Jag kände att jag behövde en paus från allt så jag la mig i badet. Med badsalt och skum.

Det har varit en lååång dag...

Ha det så mysigt ikväll!

Kram

7 Pia1:

skriven

Avis 😍
Funderar starkt på att lämna över ett tackbrev till den långa mörka läkaren för arbetet med en av våra komplexa patienter, undertecknat av vår community. Är det helt galet ifall han ska jobba med mig, det vet man ju aldrig. Eller skulle han bli glad och se att han är på rätt spår i arbetet? ❤

8 Me:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att jag kan lita på honom?
Eller tror du att han undanhåller saker och kanske ljuger för mig?
Kram

9 H:

skriven

Hej Es

När kommer jag träffa kärleken?
Kram

10 KristinaF:

skriven

Hej Esmaralda!

Vad kan jag vänta mig av C? Finns där intresse?

Ha en fin kväll!

11 Helen. :

skriven

Hej. Tror du har en fin kväll. Lite funderingar. Kommer jag någonsin att känna mig delaktig i min mans fastighet . Hade en ledsam känsla ikväll att varken svärmor eller gamlafarmor gjort det heller.
Är det bättre att lägga det åt sidan o på ren svenska skita i vad o hur saker görs En fånig del av mig vill företräda ett hus jag inte skall lägga mig i, är som om jag av nån anledning drömmer om att återställa det.innerst inne säg något mig . Bry dig inte, du mår bara dåligt om du engagerar dig

12 Bella:

skriven

Hej.. ❤️
Fick akut hoppa in som trubadur ikväll, och de va de värsta jag hört i mitt liv förutom dom låtarna ja känner mig trygg med.. ville helst dö och imorn är vi bokade igen.. vill försöka fakea min död helst eller låtsas att ja e sjuk, kan jag göra de? Har kommit på att jag inte vill leva ett sånt där liv med musik jag vill bara sjunga någon låt här och var och sen leva ett lugnt liv och ha barn och hus och veranda.. inget mer.. vill verkligen inte.. kan jag säga att jag är sjuk? Han innan oss var ju sjuk.. därför vi fick hoppa in.. Kram...


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: