Andliga tecken och budskap....

Många av oss har nära och kära i Alltet och  som kommer på besök då och då.

Man ska ha klart  för sig att det är ingen enkel match att komma till oss i jordelivet på besök utan det kräver en hel del av besökarna.

 

 

Alltet och jordelivet – är två vitt skilda dimensioner och det kan ju alla tänka sig hur svårt  det är att resa däremellan.

En del av oss kan känna på sig när besök kommer och ta emot av den kraft och energi som besökarna förmedlar.

Andra är mer låsta och känner ingenting  oavsett hur deras besökare  anstränger sig. Och det kan man inte göra något åt.  Somliga har inte tron eller förmågan eller den rätta energin.

Många har what it takes.... också de som inte tror sig vara bra mottagare.

Ofta lämnar våra besökare små tecken efter sig.. som ett slags  visitkort som talar om att nu är de på besök eller har nyss varit

Dessa tecken ser väldigt olika ut.

Ibland kan det vara en mekanisk leksak som går igång, en TV som beter sig konstigt eller en radio som byter kanal till synes av sig själv. Det kan vara en fjäril som söker din uppmärksamhet, en fågel som tittar  speciellt på dig.. det kan vara precis vad som helst.

Ibland händer det att vi får direkta budskap och särskilt om vi står inför ett val eller en svår situation och ber andevärlden om hjälp… vi uttalar vår önskan och sedan öppnar vi upp  våra sinnen så gott vi kan.. och tolkar det vi  upplever runt oss. 

Visst kan det ibland bli rent önsketänk… typ att det man vill se, det ser man. 

Men ibland kommer någonting överraskande starkt och då kommer du att kunna känna hur det studsar i dig och  en stark känsla av att nu är det i alla fall inget hittepå. Nu är det på riktigt.

När den känslan kommer är det närapå magiskt.

Och du vet  att nu har du energi att gå vidare… att göra dina val.. att hitta din väg.

En tjej jag känner visste sig ingen levande råd hur hon ekonomiskt skulle överleva, hon hade sökt  alla jobb och nu var förtvivlan stor.... hon bad andevärlden om hjälp och en kort stund därefter tog hon ett reklamblad som låg i närbutiken och på sista sidan fanns en liten annons där  de  efterlyste en ny personal till kassan.

Precis vad hon hade erfarenhet av och ville ha. Hon sökte och fick jobbet.

Alla skulle behöva en sådan  typ av upplevelse ibland

Man måste inte vara medial eller ens i närheten.. lär man sig bara att se och tolka.. då kan stora ting ske

Ett  tips är boken: Andliga tecken och symboler

 

Jag håller kanske inte med om allt i boken.. men den ger dig rätt  utgångsläge och rätt stämning.

Någon som upplevt tecken och  budskap ?

Kram & kärlek

 

 

 

 

 

Vill du ha en omfattande spådom/seans VIA MAIL  där  du får ställa alla dina frågor?

Maila mig då på:  [email protected]

och jag mailar info tillbaka om  hur det fungerar !

 

 

 

 

 

1 JustMe :

skriven

Hej Ez!

Soppan fortsätter.Igår fick jag veta att ett annat alternativ hade lagts fram av högsta chefen som innebär att vi skulle vara 3 istället för 5. Kommer det bli så att mina två kollegor som anställdes senast får lämna sina tjänster?

Glad alla hjärtans dag! ❤

Kram!

Svar: Risken finns men det verkar ändå som om de tänker om.. kram :)
Esmaralda

2 Louise:

skriven

God morgon. Klockan är halv sex och jag sitter på bussen på väg till jobbet för att öppna. Fick be mina föräldrar att ta de två yngsta inatt. Äldste klarar sig själv.
Men jag vill helst ha jobb i Malmö för att slippa gå upp så tidigt för att öppna.

Igår sa chefen att jag ska byta tjänst och gå som pool istället. Gärna för mig för jag har ingen möjlighet att öppna flera gånger i veckan. Ska söka jobb i Malmö istället och hoppas att jag får det. Kommer jag fortsätta på denna förskola eller blir det nytt jobb efter?

Tack och lov att jag slutar halv två idag. Jag kommer hämta barnen och sen lägga mig och vila på soffan.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar.

Svar: Ett jobb som passar dig lite bättre kommer men ju mer positivt du kan samla i ditt CV desto bättre.. kram :)
Esmaralda

3 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Det är just sånna här tecken jag går och känner efter, och det är som du säger att ibland är känslan så stark att det inte är nån tvekan om att man har besök. Jag ser ibland en liten talgoxe som sätter sej utanför köksfönstret när jag står i diskbaljan och då känner jag sån värme och vet att det är ett kärt besök.
Jaha och den stora ❤️-dagen har kommit och det är så mycket kärlek överallt. Jag saknar mitt kärleksbekymmer mer än jag vill och tankarna flödar. Hör han av sej snart tror du och vill träffas för än är vi väl inte färdiga med varandra?
Jag önskar dej en härlig och hjärtlig dag❤️

4 Jessica:

skriven

Kära Ezmeralda! Om han gillar mig varför känns det då som om han undviker mig ibland? Eller är det bara jag som överanalyserar allt?

5 <3:

skriven

Kram & love till dig kära Es på alla 💗dag !
Är E lite fascinerad av mig ? Finns chansen att han blir kär i mig ?

6 Cecilia:

skriven

Jag tillhör den kategorin som skulle bli vettskrämd om någon uppenbarade sig. Min morfar visade sig i en dröm en gång, jag kände bara kärlek i hela kroppen och när jag vaknade rann det tårar nedför mina kinder. Även om vi bara träffades ett fåtal gånger så är jag glad att han fortfarande tänker på mig i andevärlden.

Fråga: Är det möjligt och det blir bra där och då? Kanske inte helt bra, men åtminstone att den jobbiga och arga stämningen försvinner? Ser du någon dag eller en situation där det kommer gå bättre än andra? Kramar

Svar: Ja, morfar är med dig och håller ett kärleksfullt öga på dig. Ja möjligheten finns att det blir bättre.. kram :)
Esmaralda

7 Fina:

skriven

Hej Es! Tänker han fortfarande på att ha sex med mig? Finns sådana tankar hos honom? Kram

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Den dokument skriver jag igår på sent kväll för föreläsningen. Kan den var riktig bra? Med min speciellt relationer till personer som jag känner?

Kan det var en bra start och blir intressant?

Finns den positiv om jag börja med såna?

Jag hoppas på att jag gör föreläsning på hösten...

Ha det bra

9 Jossan :

skriven

Bara 2 arbetsdagar kvar... sen blir det lov med lite jobb och massa plugg!

Så mentalt trött jag är... ska bli så skönt att va ledig. Inombords känner jag ångest och jag vet inte varför... det är så jobbigt att se alla sina vänner gravida och så står man själv utan något.. inget fast jobb för jag inte har någon legitimation, ingen kille så jag kan inte ens skaffa barn... har gråten i halsen.. svartsjuk ja kanske men är så tråkigt att jag valde detta livet... 27 år utan något av det... vill egentligen inte ens träffa mina vänner för vill inte höra hur deras liv är så perfekta.. japp idag är en sån dag där jag är en hemsk människa...

Drömde om att mormor dog igår natt.. men hon har varit död sen 2005... sen någon kille.. kanske det var mr right? Såg inte ansiktet...

Idag är det min älsklings 4 års dag! Kan inte förstå att det är 4 år sen hennes pappa smsa att hon var född 💕🥰

I tisdags skev L... jag orkar inte....

Nä upp och hoppa innan skolan!

Kram

Svar: Gör vad du kan för att ha fokus på glädjen .. ge glädjen näring och inte sorgen.. och då spårar du fortare in på den väg du ska gå där det finns som du vill ha.. kram :)
Esmaralda

10 Mikael:

skriven

Har väl fått några tecken men bäst är nog de olyckor som jag kanske inte borde gått oskadd ifrån.

Forskare kan snart bevisa effekten av healing, så man kan beställa healing via Landstinget :)

https://m.youtube.com/watch?v=mFQZZsTba2Q

Tydligen har man gjort studier som visar att när man tänker på andra så händer det saker

https://m.youtube.com/watch?v=L7ouJJw_sSA


På island finns nog störst möjligheter på jorden för andra att komma på besök eller visa sig , tror de nämner det i något av avsnitten på svtplay

https://www.svt.se/islandska-spoknatter/

Kram
Mikael

Svar: Ja Island är speciellt.. en smått magisk plats.. kram :)
Esmaralda

11 Susan:

skriven

Jag har inte fått några tecken vad jag vet, omedvetet har jag kanske fått 🤔 men skulle gärna vilja kunna ta emot om ngn försöker ge mig ett tecken. Får kanske ta en titt i den boken

Varit o kollat mina ögon o fått ok på operation om jag vill, nu e det bara pengarna som ska fram, det e ju inte helt gratis 😱

Kram

12 Madeleine :

skriven

Hej ez! 
Jag och K hade i helgen vårt första bråk, vi löste det men idag kändes det konstigt mellan oss. Kommer det bra igen mellan oss? 

Blir jag frisk innan lördag? 

Kram

13 Carin:

skriven

God morgon!
Nuförtiden är jag mer vaken i att upptäcka tecken. Istället för att trycka ner känslorna som jag, och säkert fler känner igen sig i, gjorde och underskattade mina handlingar att fullfölja enligt vad känslorna visade.

Ett av de viktigaste tecken som kommer följa mig länge är när jag stod inför ett vägskäl. Jag var tom, sorgsen och stirrade bara rakt ut. Då hörde jag en röst som sa "Det är dags nu". Jag fick vända mig om för att försöka lokalisera var rösten kom ifrån. För jag var själv. Sedan kom nästa mening "Du ska flytta nu".
Sagt och gjort.
4 dagar senare sade jag upp mig från arbetet och tre månader senare flyttade jag. Flyttade till ett välbekant område men ändå nytt då jag aldrig bott på heltid här.
Det var den starkaste upplevelsen hittills. Sedan dess har jag lärt mig att LYSSNA. Oavsett om det är att lyssna på en fysisk person eller en andlig närvaro så är det fasen en konst...

Inväntar soluppgången. Det är verkligen en vacker morgon.

Ha en fin dag!

Kram och hej

Svar: Ja, just att stilla sig och lyssna, är kruxet men det har du lärt dig , underbart !! Kram :)
Esmaralda

14 Marie:

skriven

Jag har tyvärr flera nära och kära på andra sidan. Ibland kan jag känna en känsla av ” värme” nära mig. Det kommer en kort stund och sedan försvinner det. Jag känner igen känslan varje gång och brukar småprata tyst. Jag vet att jag inte inbillar mig, men jag vet samtidigt inte vem eller vad det betyder. Men en skön och lugn känsla är det.
Kram🌺Marie

Svar: Känslan är kärlek och omtanke.. och det är en av de dina.. och det räcker så, härligt att kunna känna in och ta emot.. kram :)
Esmaralda

15 MB:

skriven

Glad alla hjärtans dag E!

Tack för du finns här med bästa bloggen!

Kram /MB

Svar: Tack snälla :) kram
Esmaralda

16 Kiara:

skriven

God morgon Es!
En nyfiken undran; var de min skyddsängel som hindrade mig att ta livet av mig när jag mådde dåligt? Tänker på den speciella gången med rakhuveln. Vad kan du se om min skyddsängel? Är det en hon/han? Något namn? Tack i förhand! Kram Kiara ❤

Svar: Detaljer om din ängel kan jag bara se under seans... det krävas att jag går på djupet.. men en ängel har du och av den finaste sort.. kram :)
Esmaralda

17 MollyD:

skriven

Hej E
På operation i morgon. Inget allvarligt men en korrigering efter bröstcancer.
Mindet säger var lugn inget farligt men kroppen reagerar kraftigt- höjer blodtrycket mm
Nu funderar jag på om det är så att min kropp bara förknippar sjukhus med död och drama och inte tillfrisknande. Min pappa dog när jag var 8 år och min mamma var sjuklig hela livet och åkte ut och in på sjukhus hela tiden och jag var rädd att hon skulle dö hela min uppväxt och lämna mig ensam och på barnhem. Det var också ett hot om jag inte skötte mig.
Undrar om jag har ngn form av pts på grund av min barndom. Kan du se? Kan du ge råd hur lugnet ska komna in i kroppen?
Kram

18 Michaela:

skriven

Jag önskar så att jag kunde märka sånt här. Eller så är det helt enkelt så att jag inte får några budskap och därför märker jag inte :)

Glad Alla Hjärtans Dag❤ Fjärde året som jag "firar" ensam. De andra åren har det känts rätt okej men i år tycker jag faktiskt att det är jävligt trist. Fått tecken från både Tara och andliga vägledare att soulmaten kommer snart men har nu gått ett tag så han måste ha fastnat i en snödriva :)

Kram och önskar alla en fin dag. Massa pussar till MG.

Svar: Ja, så himla segt det kan vara !! Kram
Esmaralda

19 HuldaMaräng:

skriven

Hej!
Jag får ganska många budskap. Främst från mina föräldrar och en morbror. Det kan vara melodier, djur som beter sig annorlunda. Ofta fåglar.
Vi har en liten hästsko inkilad på ett ställe. En gång när jag pratade i telefon så hoppade den ut en bit från väggen och sen ner på golvet. En annan gång hittade jag en hästsko i skogen som inte legat där när jag gick förbi första gången. Fast mest lämnar de dofter. De är finurliga och vill gärna vara med, mina anhöriga. Ibland tror jag att det inte är så svårt att röra sig mellan dimensionerna, fast å andra sidan, de var VÄLDIGT arbetsamma och ambitiösa och starka även när de levde här. Jag är mycket tacksam för att de kommer, även om jag vet att jag bara märker en del...

Ha en fin dag!!

20 Pia1:

skriven

Jag är dålig på att se de små tecknen när jag är stressad och ledsen. Men jag har en favorit som jag antar är svår att misstolka: tavlan. Jag hade ett uppgivet sammanbrott i smärtan igår och när jag tvingade mig att gå upp var tavlan totalt på sniskan.
Jag vågade berätta om ljuden med risk för tvångströja, jag har så sjukt ont. Och de ringde faktiskt min doktor, han trodde mig. Önskar en alldeles fantastiskt gosig alla hjärtan dag till dig Es och hela tjocka familjen här 💞

21 Skorpan:

skriven

Ja tro det eller ej, men några tecken har jag sett ;). Att jag sedan har svårt att tro att de är tecken ämnade åt mig är ju en annan historia. Ett tecken som din bekanta fick skulle jag tacksamt ta emot, fast det kräver kanske en värre sits än den jag är i? Den som lever...

O lever gör jag, men inye som jag hade tänkt det. Lite mera flyt vore väljommet o nya stora steg skulle jag gärna ta, syns do.runt hörnet Es eller ligger de längre fram i tiden? Nu är det jobbdags..
Ha en bra Alla Hjärtans Dag!
Kram Skorpan

22 EPM :

skriven

Godmorgon!
Jag får tecken emellanåt men det går i vågor. För ca två år sedan var det ett par väldigt tydligs tecken, tydligen kommer mina änglar fram när jag är i känslostormar.
Men jag har saknat dem nu i min tuffa höst...

Igår berättade jag allt för min fd svägerska.
Tror det var bra...

Kommer min blockering släppa? Jag måste skriva artiklar nu och ansökningar mm. Jag kommer liksom inte igång, och jag känner mig så kass pga det.😕

Kram

Svar: Det lossnar men i början får du helt enkelt tvinga dig.. kram :)
Esmaralda

23 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för ett bra tips och jag ska kanske läsa boken.

Mannen jag dejtat, ser du om det blir en förändring med honom att vi börjar umgås mer intensivt så att det kan bli något på allvar?
Om inte,
Ser du en annan kärlek komma in i mitt liv och blir det snart isåfall eller dröjer det innan en ”ny” kommer?
Kram

Svar: Det lutar åt att det bli en annan kärlek... jag ser dock inte när.. kram :)
Esmaralda

24 Läroliv:

skriven

Jag kan ibland känna att något-någon stryker mig över hand eller handled. Tror oftast att det är min ängel och nu i svåra tider ser jag hela tiden små tecken överallt på hur jag ska göra för att gå framåt.

Kram

25 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag tycker jag är öppen och mottaglig men kan inte säga att jag någonsin fått ett tecken. Förutom en gång kanske när jag jobbade som undersköterska på ett sjukhus. En patient med lunginflammation hade med sig sin lilla bebis eftersom hon ammade och en dag, det var en skärtorsdag, skulle hon på röntgen. Vi var gott om folk och eftersom det var onödigt att dra med sig bebisen till röntgen kunde jag se efter den under tiden. Jag bar henne i min famn hela tiden och hon sov nog mest hela stunden men en känsla for igenom hela kroppen att jag borde göra ett gravtest. Vi hade försökt bli gravida men just den månaden hade jag inte testat och kände mig lite missmodig. Jag stannade på apoteket och på kvällen när jag gjorde testet visade sig vara positivt och åtta månader senare kom vår lilla pojke. En form av tecken kanske eller åtminstone en fin händelse.

Kram❤️

Svar: Ett slags tecken, absolut. och av bästa sort.. kram :)
Esmaralda

26 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Es! Önskar dig och alla på bloggen en fin alla hjärtans dag 💕💕💕💕

Själv försöker jag göra allt för att inte trilla ner i gropen igen. Kan du finaste Es se nånting om hur min vår/sommar kommer att bli? Sker det något positivt i mitt liv snart? Skulle så behöva något halmstrå att hålla i. Kram

Svar: Positivt kommer att ske.. försök se det lilla positiva.. då blir det lättare för dig att nysta dig din väg framåt... kram :)
Esmaralda

27 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Hur stor chans är det att jag möter HAN nästa år? Kram Zoey 💕

28 Skorpan:

skriven

Företagen är på hugget idag, fått doftljus o morgonkaffe med ett smakprov att ta med hem. I like, för det är ju ingen som kommer ihåg mig med blommor o choklad ;). Nionde vändagen ensam...
Kram Skorpan

Svar: Jamen det är väl bra att få lite av ditten & datten :) Så småningom får av din kärlek :) Kram :)
Esmaralda

29 Dunegull:

skriven

Glad Alla <3 dag allihopa!

1 månad sedan jag hörde från honom nu. Tror han är i Thailand. Tänker mindre på honom också, men går såklart upp och ner. Är vi helt färdiga med varandra nu? Har han släppt mig också?
Kram

30 Veronica:

skriven

Hej vad tror du om mig och J?

31 Fina:

skriven

Hej Es! Tycker A att jag har vackra ögon? Kram

Svar: Ja det tycker han.. och det HAR du ju ! Kram :)
Esmaralda

32 Barbie:

skriven

Hej Goa Es!
Ser du om det blir mer intimt med A? Kramar

33 Vb:

skriven

Kära Es, hur länge dröjer det till att jag träffar någon kärlek? Börjar hamna i depression av alla som killar som sårar mig påvert eller annat.. klart absolut jag skulle uppskatta vilket svar som oavsett dessutom om hur jag ska ta bort känslorna som jag tar åt mig... vad tänker A? Kramar

34 MollyD:

skriven

Hej E
På operation i morgon. Inget allvarligt men en korrigering efter bröstcancer.
Mindet säger var lugn inget farligt men kroppen reagerar kraftigt- höjer blodtrycket mm
Nu funderar jag på om det är så att min kropp bara förknippar sjukhus med död och drama och inte tillfrisknande. Min pappa dog när jag var 8 år och min mamma var sjuklig hela livet och åkte ut och in på sjukhus hela tiden och jag var rädd att hon skulle dö hela min uppväxt och lämna mig ensam och på barnhem. Det var också ett hot om jag inte skötte mig.
Undrar om jag har ngn form av pts på grund av min barndom. Kan du se? Kan du ge råd hur lugnet ska komna in i kroppen?
Kram

35 f:

skriven

godmorgon hur kommer det gå för mig, kommer jag klara hela utbildningen tro? ser du något om det esmeralda glad alla hjärtansdag till alla.

Svar: Om du går in för de så klarar du det.. kram :)
Esmaralda

36 kvinnan:

skriven

skulle vara roligt o veta om jag har någon hemlig beundrare:)))

37 Jennifer:

skriven

Tack så mycket för svaret! Men undrar om du kan se något specifikt för mig? Vad som kan ske inom närmaste tiden? En romans? Nytt jobb? Något roligt? Kram

38 Lotta:

skriven

Jag ser tecken och känner att min ängel är med mig :). Min farmor lagade en fantastiskt god söndagsstek och det har hänt att
Jag känt doften av den såsen. Den doften....underbart :)

Ha en mysig dag alla
Kram L

Svar: Ja, farmor vet hur hon ska nå dig :) Kram :)
Esmaralda

39 Lillan :

skriven

Glad alla 💖Dag allihopa!

Kommer jag föda fler barn? Stor eller liten chans Es?
Kram

40 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du möjligtvis mig bli sambo i år?
Kram

41 Mimis:

skriven

Glad alla hjärtans dag Esmaralda och alla ni andra på bloggen.

Jag har svullna körtlar på halsen kan det vara något att oroa sig för???

Kram

42 Jo:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du möjligtvis om han en dag kommer känna själv att han skulle vilja satsa på mig?
Kan du se det ske?
Kram

43 PiaAnne:

skriven

Ja, några gånger har jag känt att jag fått andliga tecken. T.ex den gången min gitarr som hängde på väggen spelade till av sig själv..känslan jag fick då var varm och lugn och jag blev glad.

Ha en fin dag!

44 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Glad Alla Hjärtans Dag😊❤️

Hur stor ser chansen ut att en ny kärlek till mig kommer innan sommaren?
Kram

Svar: Chansen finns absolut.. kram :)
Esmaralda

45 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du jagkonmer få ett bra jobb när jag ska flytta till fastlandet Det kommer bli en stor omställning för mig fast man måste ju i bland prova på något nytt i livet. Man vill bo så man har nära till sina barn och släktingar. Har ett ganska ensamt liv inte blä!
Glad alla hjärtans dag😃❤️Kram

46 Smöla:

skriven

Jag tycker att jag är öppen och mottaglig men ser inte så mycket tecken som jag önskar att ja hade gjort. Jag önskar att jag kunde ta till mig mer..
En gång så kände jag en extrem värmande och kärleksfull känsla och de vet jag va en ängel.
Har även haft fjärilar som brukar sitta hos mig lääänge, vad det nu betyder?
Och nyligen har jag börjat hört en röst, men det är så mumligt att jag inte vet vad dom säger.
Igår krånglade flera elektriska saker för mig, men vet inte om de kanske bara va tillfälligt..

Jag har köpt mig en pendel, orakel och tarotkort som jag älskar att hålla på med! Men jag håller detta hemligt för nära och kära. Det är bara min bästa vän som vet att jag har detta. Jag kanske blir sluten av att inte berätta för min omgivning och familj att jag håller på med sånt. Jag känner att de är en del av mig. Jag tycker att jag har kommit långt i min personliga utveckling av detta. Men måste man blotta sig för alla för att bli mer mottaglig till en ren kanal?

Svar: Du ska bara blotta dig för de som du VILL blotta dig för.. att du håller somligt hemligt är ingenting negativt som ger dig dåligt energi.. kram :)
Esmaralda

47 Orolig:

skriven

Hej!

Tror inte att jag fått något andligt tecken. Möjligen duvan som satt på balkongen och tittade på mig i somras.

Ser du om jag bör oroa mig för något någon varning eller kan jag känna mig lugn??

Kram

48 Dunegull:

skriven

Glad Alla <3 dag allihopa!

1 månad sedan jag hörde från honom nu. Tror han är i Thailand. Tänker mindre på honom också, men går såklart upp och ner. Är vi helt färdiga med varandra nu? Har han släppt mig också?
Kram

Svar: Ja, i alla fall är ni på god väg att släppa taget.. kram
Esmaralda

49 Lisa:

skriven

Hej,
Har känt oro och ångest i kroppen sen igår.. har du tips på hur jag kan släppa det?
Kram

Svar: Du behöver slappna av i kroppen, andas djup och kanske också motionera dig trött. Kram
Esmaralda

50 Lisa:

skriven

Hej!
Var det med glaset nån på besök eller vad var det som hände?
Kram

51 Anna:

skriven

Kära Es.

Var på dejt med en man vars väg korsade min 2015. Det kändes bra. Han är dock nyseparerad från en dålig relation.
Finns det goda chanser för oss utveckla någonting? Jag tar det gärna lugnt. Är han intresserad av mig mer än som en vän? Dvs att dejta och se vart det leder?

Stor Kram!

52 Orolig:

skriven

Hej! Kommer det at bli bättre och lättare snart? Oron gnager i mig hela tiden. Kommer glädjen tillbaka?

Kram

Svar: Jadå jag lovar, glädjen kommer tillbaka.. kram :)
Esmaralda

53 AnnaK:

skriven

Tack för svar igår! Då blir det kanske lite åka av snart med lite tur 😂 Eller åtminstone en kram kanske 😊

Trevlig alla hjärtansdag och Kram ❤️🤗

54 Baby:

skriven

Hej Esmaralda.
Stämmer min känsla?

Ser det ut som om dem får barn snart?
Kram

55 Lindis:

skriven

Nu har jag fått healing och jag vill säga till er alla som inte fått Ez healing att ni går miste om något stort. Så här mycket energi har jag inte fått någonsin. Hjärnan blev klarare, jag vet vad jag vill och nu har jag energi att utföra det också. Det är underbart och stort. Tusen tusen tack.

56 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Jag har många på andra sidan alldeles för många...men har inte "märkt av" dem förutom Björn som var förbi som hastigast en kväll ,både sonen och jag kände av honom och såg förvånade på varandra...Jag får ju lite prestationsångest att de ska se att jag inte kommit längre i mitt liv eller att jag gör dem besvikna....så det är rätt skönt att jag inte märkt av dom...

Men min guid kunde vara mer tydlig när jag frågar om råd..;-)


Ha en härlig Valentine alla <3 <3 <3

Själv har jag köpt mig lite gott och tänkte skämma bort mig själv i kväll då ungdommarna är ute på galej

Kram Anki med flock

57 Sigma:

skriven

Jag har lärt mig att se tecknen och det gör gott i själen.

Svar: Underbart ! Kram
Esmaralda

58 <3:

skriven

Kram & love till dig kära Es på alla 💗dag !
Är E lite fascinerad av mig ? Finns chansen att han blir kär i mig ?

Svar: Han är intresserad.. och det kan leda till att han blir lite förälskad.. kram :)
Esmaralda

59 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Det du skriver om I dag tanker jag ofta pa.
Sa manga ganger jag forsokt se tecken och forsokt fa vagledning fran krafter runt omkring mej. Ibland soker jag fortvivlat. Men jag vet ganger som de faktiskt kommit som exemplet du tog om tjejen utan pengar och job hon hittade i kassan.

Jag gar runt med san oro oftast. Det ar inte bara pengar men det ar nagot praktiskt som jag bara maste ha dar for att betala skolavgift har dar jag bor. Det ar ett val jag gjort men det kanns sa fel att ta ut mitt barn.

Ser du om ett job ar nara snart? det ar sa krangligt att fa ett job har bade med ansokningar och tester for varenda litet daligt betalt jobb.

Kommer vi flytta till Usa? Ska jag och maste jag byta jobb innan?

Ser du om ekonomi kommer losa sig och jag kan betala skolan?

P.S mkt intressant boktips! D.S

Kram

Maja

Kram

Svar: Jag ser att det kommer förändringar för dig och jag ser en flytt som går långt bort.. men inga detaljer.. kram :)
Esmaralda

60 Skorpan:

skriven

Tack Es!

Usch en misstanke om att "vi" blir lurade slog mig nyss då jag började kolla kvitton. Har jag rätt i mina misstankar, hittar inte sånt som ska ha handlats, eller helt fel? Varför dök i så fall denna misstanke upp?? Hoppasverkligen att du kan se något Es..
Olustig känsla har jag..
Kram Skorpan

Svar: Jag ser inte exakt men får samma känsla som du.. kolla upp lite i det tysta innan du går vidare med det.. kram :)
Esmaralda

61 Dalkulla :

skriven

Vet inte riktigt hur jag ska börja, men vill ändå berätta om mina kontakter på andra sidan. Jag börja med att min pappa hälsade till mig genom min älskade skyddsängel Imräj. När han sa att min pappa hälsade till mig rann tårarna. Jag och min skyddsängel har kontakt varje dag. Jag märkte av min skyddsängel för flera år sedan, då han alltid var nere vid mina fötter och stoppade om mig. Jag har två skyddsänglar, och den andre har gått vid min sida sedan jag var sju år.

Finns fler änglar i närheten av Imräj som jag också har en alldelse underbar kontakt med. Mina föräldrar, morföräldrar, gammelmormor/morfar har jag kontakt med. Beviset för det är bl.a när min mormor kom fram och hon säger det smeknamn hon hade på mig, då förstod jag att det verkligen var mormor. Min gammelmorfar som avled 1950 har jag också kontakt med osv.

Det här är så fantastiskt känsla, att orden räcker inte riktigt till att förklara. Sedan har jag besök från människor jag inte känner. Min Imräj säger att de ser din röda lampas sken och ett varmt hem som du har. Jag känner nu hela tiden på mig att det är någon här. Det kan var ett susande ljud eller ett hasande ljud på golvet. Svårt att förklara. Alla dessa gånger ber jag någon antingen Imräj eller de som finns i hans närhet att hämta dom, då de ofta inte hittar tillbaka till andra sidan.

Finns en man som säger att han heter Henry, och han hittar inte hem igen. Han ber ibland att få stanna en stund hos mig och det får han så gärna. Det är snälla själar som kommer, men en gång blev ljudet av att någon var här för mycket och då blev jag rädd, då jag hade lagt mig.Det var ingen ond själ. En gång såg jag hur någon stod böjd över mig där jag låg i sängen och det var dags att sova. Det var ingen som ville mig illa alls, utan bara tittade till mig då han visste jag var/är en snäll jordängel, för det var så han sa.

Du skrev en gång att ju äldre jag blir ju mer kommer jag att vara medveten om min mediala sida, det kan jag hålla med om.

Det var en del av vad jag har upplevt.

Kram!

Svar: Ja, visst är du medial och du har upplevt mycket... dessutom är det som du säger att du bara har kärlek omkring dig och goda & ljusa själar... du är viktig.. kram :)
Esmaralda

62 Anna:

skriven

Hej Es!

Var på dejt med en man jag hade en liten flört med 2015. Det kändes väldigt bra. Han är dock nyseparerad från en dålig relation.
Finns det goda chanser för oss utveckla någonting? Jag tar det gärna lugnt. Är han intresserad av mig mer än som en vän? Dvs att dejta och se vart det leder?

Stor Kram till dig och vovven!

Svar: MG hälsar o tackar för hälsningen :) Dock ser det ganska trögt ut.. får en känsla av att det finns en helt annan man för dig så småningom.. kram :)
Esmaralda

63 <3:

skriven

Hur kommer träffen att gå.. blir det intresse mer från min sida eller hans..eller ömsesidgt?

64 Linnean 🌸:

skriven

Tack, Rara Du för ditt svar och healing i går!!
Kände av det klart ngr timmar innan jag läste ditt svar. Är tacksam! 💖
Intressant ämne i dag, åxå!
Har fått många tecken. Någon knäpper på taklampan i tv-rummet, ett städat kryddskåp, speciella knackningar, två ”samtal” i mobilen fr min döde vän med oerhört märkliga ljud. Försökte ringa tillbaka men numret finns inte längre. Tror han ville varna mig då. Lampor som sätts på i bokhyllan. Känslan av att någon lägger lugn över mig. Det har vart jättemycket! Känns gott med alla tecken men när det hänt saker vid 3-4 på nätterna så är det väl inte lika trevligt...fast nu är jag ju ganska van och blir inte rädd som i början. Skulle behöva en liten hälsning från dem nu för det är ju fan så trögt det är just nu. Känns det som jag kan ha lite tur på lördag? 😊 Hoppas!
En stor Kram på Alla Hjärtans Dag ❤️
Till alla i bloggfamiljen 😍
/Linnean 🌸

Svar: Ja, ibland blir de ivriga att de kan störa mitt i natten.. kan för att man kan vara mer mottaglig då när man inte distraheras av annat. Håller tummarna om på lördag.. ser dock ingenting speciellt att förmedla... kram :)
Esmaralda

65 Maria:

skriven

Var det farmor som hjälpte mig att komma med på resan igår? Jag bad henne att hon att snälla, kom och ge mig stöd bara den här gången dagen innan.

Svar: Javisst var det farmor som hjälpte dig.. kram :)
Esmaralda

66 En Ängel med ett stort hjärta:

skriven

Tingeling bästa Es!

Ja det är härligt med dessa tecken som jag också får massor av ofta! Det är fantastiskt att man kan få den hjälpen när man som mest behöver den! Jag är så tacksam för det👼👼👼👼👼💜

En fråga vem o varför har någon hållt mig vaken hela natten? Det kan jag faktiskt inte ta på! Kan du få fram något kanske som kan hjälpa mig på traven?

Stor varm Kram till dig du vackra Medmänniska 💜🌹👼
Jag önskar dig o din fina Mamma o alla vackra själar här på bloggen en fin Alla Hjärtans Dag!

I Kärlek och ljus 👼💜💚💙💓

Svar: Någon som vill ge dig insikt har stört din sömn.. men i kärlek.. jag tror du kan förstå vem :) Tack för hälsning.. kram :)
Esmaralda

67 Madeleine :

skriven

Hej ez!  
Jag och K hade i helgen vårt första bråk, vi löste det men idag kändes det konstigt mellan oss. Kommer det bra igen mellan oss?  
Känns som hon inte vill vara vän längre då hon inte svarar på saker som inte har med skolan att gör.

Är så trött på vänner:(


Ha en bra dag!

68 AnnaK:

skriven

Tror du jag har rätt i känslan om vem personen jag kommer mysa med är också?

Kraam 🤗

69 Hoppas:

skriven

Hej!

Har bett om ett tecken om allt kommer att ordna sig och bli bra. Men inget tecken ännu.
Betyder det att det inte kommer att ordna sig och bli bra/bättre??

Kram

Svar: Ofta kommer tecknen utan att man märker det... och du ska veta att det kommer ordna sig. Det kommer bli braKram
Esmaralda

70 Ia:

skriven

Hej
Tyvärr ser jag inga tecken. Det kan bero på att jag inte har tänkt i de banorna.

Än idag strular x-mannen med mig, betalar bl.a. Inte för sådant som jag har rätt till enligt lagen. Tänker bara på sig själv, huvudsaken att det blir bra för honom.
Kommer vi att bli vänner igen? Hitta tillbaka till varandra?
Ha en bra alla ❤️-dag

71 Fanny2:

skriven

Det här hänt några gånger och ibland är det inga små tecken. Förra året hade jag förlagt mitt guldarmband i mina arbetskläder och glömt bort det innan jag gick hem. Kläderna hamnade i en uppsamlingspåse för smutsiga arbetskläder. Dagen efter kommer jag dit tidigt på morgonen och inser att jag glömde något dagen innan när jag byter om. Jag höll på att få en panikattack på plats när jag insåg vad jag hade gjort och sen kom lugnet från ingenstans... "Lugna ner dig och kolla i smutstvätten" hörde jag i huvudet. Där var armbandet och lugnet var kvar långt efter... Lite skraj var jag eftersom det inte kändes som att det kom från mig. Nu är jag förstås väldigt tacksam. :)

Tack för svar igår. 💜 Jag tror att jag förstår varför det ändå finns en liten chans... Det känns som att universum skickar mig snällare killar nu för att jag ska få försmak på något och det är säkert min soulmate. :) Mycket tyder på att det inte är någon slump.

Kram och glad alla hjärtans dag 💖

72 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Känns olustigt måste jag säga. Satte bild åt en i mera ansvarig position som jag hoppas kan verka i det tysta... För jag hittade verkligen inte det jag sökte o det var, o har varit, brådis med att få pengarna.. Lite lustigt var det då jag träffade människan för en tid sen för första gången, kände direkt att det inte var en människa för mig. Kanhända är jag bara överkänslig när det gäller vissa människor?
Kram Skorpan

73 Anna E:

skriven

Kommer han från algeriet kontakta mig igen snart?

Svar: Jag vet inte men jag ser ingen kontakt på sikt i alla fall.. kram :)
Esmaralda

74 O:

skriven

Hej Es,
Jag har tidigare spått mig hos dig och det var väldigt tydligt att jag skulle fortsätta arbeta med människor för det var det jag var absolut bäst på. Jag vet också att det är så, jag får alla tecken på det. Jag börjar dock förlora all min självkänsla då det inte lossnar med företaget och jag börjar tvivla på att jag vill arbeta med människor när det aldrig går min väg i det jag trodde var min livsuppgift. Jag har tagit så många steg, förändrat, vågat och varit modig. Vad ska jag göra? Vad är meningen med all denna kamp? Löser det sig?
Stor kram

Svar: Det finns många området när det gäller att jobba med människor... tänk ett varv till.. jag tror det löser sig.. kram :)
Esmaralda

75 Baby:

skriven

Hej Esmaralda.

Stämmer min känsla att det blir barn för dem snart?
Kram

76 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag hoppas hoppas hoppas att det snart är in tur att kärleken kommer in i mitt liv.

Ser du mig bli sambo i år?
Kram

77 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
En stor kram till dig också på alla ❤️ dag! Blir att spendera denna dagen själv i år också men men hoppas de inte är för jämnan. En kollega bjöd på kladdkaka med grädde på jobbet och ja fick många goa kramar av barnen på jobbet och fick till och med höra "jag älskar dig" från ett av dom. Blev riktigt varm i hjärtat! 😍💖
För min del idag blir de inget speciellt firande. Lite kakor och en glass (trots kylan) för att unna mig något. Imorgon kväll blir de taco och på lördag blir de fika med några få vänner. Men med tanke på vilken dag de är idag; hur stor chans är det att jag möter HAN nästa år? Kram Zoey 💕

78 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
En stor kram till dig också på alla ❤️ dag! Blir att spendera denna dagen själv i år också men men hoppas de inte är för jämnan. En kollega bjöd på kladdkaka med grädde på jobbet och ja fick många goa kramar av barnen på jobbet och fick till och med höra "jag älskar dig" från ett av dom. Blev riktigt varm i hjärtat! 😍💖
För min del idag blir de inget speciellt firande. Lite kakor och en glass (trots kylan) för att unna mig något. Imorgon kväll blir de taco och på lördag blir de fika med några få vänner. Men med tanke på vilken dag de är idag; hur stor chans är det att jag möter HAN nästa år? Kram Zoey 💕

79 <3:

skriven

Hej kära Es, hur blev det i helgen för O kommer han och sambon fortsätta sin relation ? Han är en så snäll och omtänksam man. Ska jag höra av mig och fråga hur han mår efter allt som hänt ?
Kram

80 Dalkulla :

skriven

Tack så mycket för svaret. :)

81 AnnaK :

skriven

Provar igen.....blir det mys med den jag tror?

Kram 😊

82 Hönan:

skriven

Det är verkligen magiskt som du säger när man känner att det är hjälp man får. Men jäklar vad svårt det är ibland att veta om det bara är önsketänkande eller på riktigt.

På tal om budskap så undrar jag om drömmen från härom natten, där jag tackade nej till pengar, hade något budskap med sig?

Kram

Svar: Det är svårt men släpper du känslan fri så tror jag att du kan känna in och veta..... jag tror inte drömmen hade ngt budskap, den var nog mer en vanlig "bearbetningsdröm" kram :)
Esmaralda

83 Fina:

skriven

Hej Es! Gillar han att vår relation är lite hemlig och utöver det vanliga? Känner han spänningen som finns mellan oss? Kram

84 Ghostwriter :

skriven

Får jag något jobb snabbt som attans så att jag kan få den här lägenheten?


Kram!

85 Miltons Mamma:

skriven

Men halleluja!
Så otroligt passande inlägg just idag.

Igår låg jag i badet och bad från djupet av mitt hjärta till änglarna att ge mig ett tecken vilken riktining jag ska ta när det gäller studier och arbete.
Jag har varit fast i flera år och har ingen som helst motivation. Pluggade in 2 ämnen för ett år sedan samt 1 extra ämne för skojs skull. JAg är så redo att komma igång men MÅSTE ha RÄTT inriktning från början.
Jag lovade att vara öppen och ta emot deras förslag.
Nu kollade jag min mejl och fått ett mejl från Hermods ang en utbildning till redivisningsekonom. En två årig yrkesutbildning.

Vad tror du Es? Jag ska kolla upp detta.
Men en liten spark i rumpan på vägen av min favorit "häxa" vore fantastiskt.
Har änglarna något med detta att göra?

KJAM (hoppas så på svar denna gång)

Svar: Tänk ett varv till.. tecknen KAN vara att du ska fundera vidare utifrån det budskap mailet hade.. ibland kan det vara lite komplicerat... känn in vad du verkligen VILL.. kram :)
Esmaralda

86 Miltons Mamma:

skriven

Vart ska jag börja!!
Jag har upplevt så mycket fantastiskt. Inget himla stormande för andra men för mig har det varit enormt betydelsefullt. Men utan dig Es och dina bekräftelser hade jag nog varit mer osäker på dem.
Såsom fågeln som flög in i llägenheten, satte sig på trimbordet och tittade på mig och sedan flög ut. OCh samma sorts fågel har dykt upp flertalet ggr och kommit nära. Senast för ngn vecka sedan (ny lgh) Just fågel arten ska betyda att man är på rätt väg. Sedan vet jag inte om det ligger mer bakom

Men sedan får jag oerhlrt mycket kärlek och hjärtan från andra sidan. Milton är jag övertygad är "skyldig" till de flesta av dem. Saknar att inte KÄNNA av honom, höra honom, se honom (2 ggr) men mycket som han gjort hittills hjälper mig ofta dagligen. Som när han lämnade över mig till Noah när det var dags att lämna jordelivet.

En fjäril flög in i vardagsrummet, flög ett varv och försvann sedan ut. En klassisk påhälsning av Milton för mig. Åh det är så mycket så jag skulle kunna fylla bloggen med alla fantastiska upplevelser, endel knappt notisbara men som en sång i ven svag vind så anar man dem om man öppnar sig.

Jag är otroligt tacksam att få mottaga sådana gåvor. Ibland lite sotis på er mediala som kan kontakta och få svar från andra sidan men som sagt otroligt tacksam över de underbara hälsningarna och att få det bekräftat av dig Es är minst lika bra. Kanske tom bättre och någon mening med det. Att växa, att tro på sig själv och sina känslor.

Kjam

Svar: Ja du har inte bara haft turen att kunna se många bekräftelse.. du har dessutom kunnat ta dem till dig.. kram :)
Esmaralda

87 Jennifer:

skriven

Hej fina Es.

Alla blev så glada för sina kort idag, det kändes bra. Annars har det varit en måttligt bra dag.

Tänker på Saharamannen och att jag kanske borde ha försökt hårdare med honom. Jag kanske gjorde ett misstag som lät honom gå. Vi hade/har så himla bra kemi och alla vet hur svårt det är att hitta den känslan med någon. Särskilt då känslorna är ömsesidiga.

Jag var ensam många år innan jag mötte honom och nu är jag livrädd att jag återigen kommer att vara ensam i flera år. Jag orkar helt enkelt inte.

Även om jag vet att han inte är den rätta, så skulle jag hellre skapa en meningsfull relation med honom än att ständigt vara ensam.

Hur stor är chansen att Saharamannen ger mig en till chans? Eller kommer det att dyka upp en annan man inom kort? Jag klarar helt enkelt inte längre av att vara ensam. Har varit det i över 20 år och nu börjar det räcka. På riktigt. Kram

88 Hemliga H:

skriven

Hej Es!
Han jag tänker på och jag har haft liten tjafs nyligen. Och nu har han varit iskall ser det ut att det lugnar ner sig snart det känns som evighet ...😔

Svar: Det blir nog hyfsat ok men risk för nytt tjafs.. fundera om det är rätt för dig.. kram :)
Esmaralda

89 GP:

skriven

Tack så mycket för det fantastiska inlägget! Det var verkligen något jag behöva läsa. Ibland har jag liksom lagt märke till små tecken som fått mig att tänka på att det kanske är min mormor.


Hade turen att bli inbokad på ytterligare en intervju som jag skall ha nästa vecka på tisdag. Är glad för möjligheten, men vågar inte hoppas på att jag blir erbjuden, får göra så gott jag kan och så får vi se hur det blir.


Kram :) glad alla hjärtans dag!

Svar: Chansen har du i alla fall... kram o lycka till :)
Esmaralda

90 Ia:

skriven

Hej
Försöker igen 🤗
Än idag strular x-mannen med mig med saker som jag har rätt till enligt lagen.
Kommer vi att bli vänner igen? Hitta tillbaka till varandra?
Ha en bra alla ❤️-dag

Kram

91 Sus:

skriven

Hej
Kärlek och de som finns inom oss.....
Kommer det gå bra om jag lämnar honom själv hemma?
Love sus

92 Hanna:

skriven

Hej!

För några dagar sedan vaknade jag på natten av att något konstigt kändes i nacken, som om någon smekte mig där med handen. Jag låg så i några sekunder innan jag rörde på mig och då försvann känslan. Var det en smekning från någon på andra sidan eller var det ren inbillning?

93 Joakim:

skriven

Hej! Intr blogg du har, lite lustigt.. precis letat runt lite efter en sådan bok om tecken och dyl så av en "slump" kommer jag in på din blogg och ser just en sådan, :-).. /Trevlig kärleksdag önskas,..

Svar: Ibland blir det så :) Kram :)
Esmaralda

94 Virrhönan:

skriven

Hej...
Hoppas du har en hjärtlig dag. Min blev väldigt fundersam. Jag gav min min goding en liten godsak i present men har inte hört ett knyst från honom. Hamnade det fel eller förstod han inte? Känns lite konstigt..
Ha en skön kväll❤️

95 Smulan:

skriven

Glad alla ❤️-dag!

Tror gåvan blev uppskattad, kändes så. Blev orden också det? Kändes så....

Svar: Ja , det tror jag absolut. kram :)
Esmaralda

96 Agnes:

skriven

Happy Valentine everyhopa!

Lite udda dejter idag: Först damerna på labb. Provtagning. Överlämnade en ask choklad till dem o de blev glada!

Sedan blev det dejt med gymmet! Välbehövligt!

Nu pågår dejt med barnbarnen!

Hur hinna med en man?

Ha det så bra alla!

Kram!

Svar: Ja, du är ju fullbokad :) Mannen hade du väl fått släpa med på gymmet i värsta fall :) Kram :)
Esmaralda

97 Milla:

skriven

Ensam o ledsen i dag på alla hjärtans dag. Min kollega som oxå skilt sig kom o visade upp allt fina hon köpt o fin lägenhet. Missunnar inte henne men jag har kämpat i mitt äktenskap m hopplös make o hans problem o idag är jag barskrapad . Fast jag aldrig haft några bekymmer själv. Så ledsen idag. Det kommer bli kämpigt framöver.

Svar: Men du har lärt dig något på vägen.. något viktigt och det kommer du få glädje av när du väljer nästa partner.. kram :)
Esmaralda

98 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Även om det inte är så nu. Givetvis är det inget jag ska vänta på eller räkna med. Men bara at ren nyfikenhet, Någon dag längre fram Tror du att han en dag kommer att känna själv att han vill satsa på mig?

Kram

99 JustMe :

skriven

Hej Ez!

Tycker dem tänker om hela tiden, men aldrig blir det något positivt för oss. Jag och en kollega tycker det är bättre att vi blir 3. Men jag hoppas på att få ett nytt jobb snart.
Beslutet om att säga upp mig får avvakta lite men jag har bestämt att jag ska gå ner i tid iaf, men vet inte hur mycket ännu då jag inväntar besked från försäkringskassan gällande omvårdnadsbidraget. Dröjer beslutet från dem? Eller kan jag räkna med att ge min chef besked under nästa vecka?

Kram!

100 Julia A:

skriven

Kan andar vara onda? Vilja skada och skrämmas? Vi bodde i en gammal lägenhet, huset var från 1750-1800nångång. Ofta vaknade jag av att det trycktes ut ansikten ur väggarna, förvridna och läskiga. Ibland ramlade till och med tavlor i golvet när ett huvud trycktes ut där. Jag har svårt att tro att en anhörig skulle göra något sådant?

101 Maleficent:

skriven

Kvinnan som du sett mig möta, möts vi i år? Längtar efter närhet och någon att spendera tid med.

Svar: Jag kan inte se när i tiden det sker men det finns en god chans att det bli i år.. kram
Esmaralda

102 Barbie:

skriven

Kära Es!

Ja undrar om A tänker på att vi ska ha igen eller vad tänker han ?
Kram

103 FRåga:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag blir så irriterad på ett sett.
Min gamla arbetsgivare är så svårt när man ber om att få pappret utav henne, varför?

Kommer det att lösa sig så att jag får arbetsgivarintyg från min gamla arbetsgivare så att jag kan skicka in det till min a kassa?
Kram

Svar: Ja, du får ligga på lite extra så du får ditt intyg.. så onödigt trögt det verkar vara ! Kram :)
Esmaralda

104 JustMe :

skriven

Hej Ez! 

Tycker dem tänker om hela tiden, men aldrig blir det något positivt för oss. Jag och en kollega tycker det är bättre att vi blir 3. Men jag hoppas på att få ett nytt jobb snart. 
Beslutet om att säga upp mig får avvakta lite men jag har bestämt att jag ska gå ner i tid iaf, men vet inte hur mycket ännu då jag inväntar besked från försäkringskassan gällande omvårdnadsbidraget. Dröjer beslutet från dem? Eller kan jag räkna med att ge min chef besked under nästa vecka? 

Kram!

105 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du varför min gamla arbetsgivare gör så att hon är så seg med att ge arbetsgivarintyg när man behöver det?
Tänker hon fixa det?Kram

106 Naj:

skriven

Hej Esmaralda.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll med alla hjärtans dag

Tror du att jag möter kärleken innan jag kommer in på eventuell utbildning? Tror du kärleken kommer in i mitt liv innan dess?
Kram

107 Miltons Mamma:

skriven

Inlägg 81 - Ja precis. Är ju inne på något administrativt så där är jag nog på rätt väg.Ekonomi är nog inte min grej dock. Men det var en bra lön hehehe

Inlägg 82 - Ja helt fantastiskt. När jag förstått meddelandena, budskapet, hälsningarna så har jag känt mig mycket lugnare och er harmonisk.

En sak glömde jag. Jag var helt förstörd. Satt på bussen hem och mitt elaka ex hade en period då han psykade mig extra mycket. Jag funderade på att ge upp vårdnaden om sonen för att exet är så läskig. Inget existerade, bara jag och mina djupa känslor.
Jag bad Milton, änglarna att visa mig en regnbåge om jag INTE skulle ge upp vårdanden om sonen. Det var inte ens regnigt ute. Lite grå moln men blå himmel.

Ett par minuter senare tornade en stor regnbåge upp sig. WOW!!! Jag grinande vill jag lova. Detta var för 1 ½- 2 ½ år sedan (minns inte exakt) Jag har sedan dess trott att det är för SONENS skull jag inte ska ge upp den men för nga veckor sedan kom det till mig att det är för MIN skull jag inte ska ge upp den. Vilken känsla när man får dessa "uppenbarelser". Man känner sig oerhört speciell, som man betyder något, att någon bryr sig om en. Och jag tackade.
I livet känner man sig som en i mängden, som en liten prick i universum som inte har någon betydelse men så POFF.. SÅ får man ett sådant meddelande. Jag är inte mer speciell än någon annan och jag är övertygad att de flesta får sådana "poffar". Önskar att alla som behöver får uppleva det.

I badet härom dagen kom det till mig igen. Tar ett tag innan man greppar ibland. Hihi!


Kjam

108 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du egentligen varför han inte vill eller kan vara i ett förhållande med mig? Vad är det som hindrar honom?
Kram

109 Jennifer:

skriven

Hej fina Es.

Alla blev så glada för sina kort idag, det kändes bra. Annars har det varit en måttligt bra dag.

Tänker på Saharamannen och att jag kanske borde ha försökt hårdare med honom. Jag kanske gjorde ett misstag som lät honom gå. Vi hade/har så himla bra kemi och alla vet hur svårt det är att hitta den känslan med någon. Särskilt då känslorna är ömsesidiga.

Jag var ensam många år innan jag mötte honom och nu är jag livrädd att jag återigen kommer att vara ensam i flera år. Jag orkar helt enkelt inte.

Även om jag vet att han inte är den rätta, så skulle jag hellre skapa en meningsfull relation med honom än att ständigt vara ensam.

Hur stor är chansen att Saharamannen ger mig en till chans? Eller kommer det att dyka upp en annan man inom kort? Jag klarar helt enkelt inte längre av att vara ensam. Har varit det i över 20 år och nu börjar det räcka. På riktigt. Kram

110 Mu:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut sin att jag kommer hinna börja någon riktig utbildning innan jag möter en partner?
Blir det partner eller utbildning först?
Kram

111 Mimmie:

skriven

OJ jag hade precis en fråga om detta och så bloggar du om det idag:)

Jag får mina tecken via djur och mina genom drömmar.

Inatt drömde jag om min far som är i alltet idag sedan några år tillbaks. Han besökte mig i drömmen idag. Jag höll på att inreda i ett fönster i ett annat rum, med blåa, alldeles för långa gardiner. När jag plötsligt, hör min familj diskuterar med en bekant röst i vardagsrummet, som låter precis som min fars röst. Jag går sakta in till rummet med en rädsla inom mig, och får syn å honom med gråten i halsen när jag får syn på honom. Han ser glad och stark och frisk ut, fast han har ett slags tejp och slang som satt fast på höger bröst. Det enda jag kunde tänka på var, hur han kunde vara levande, och hur skall jag förklara för alla andra att han inte är död längre. Jättekonstig dröm,men ibland dyker han upp i mina drömmar bara sådär och det är jag tacksam för ändå<3

Ser du Es något bra som väntar mig i år?
kram

112 Sannilynn:

skriven

Hej! Jag älskar din blogg! Jag har en fråga som jag så gärna vill ha svar på, samtidigt som det skrämmer livet ur mig.

Jag och maken är i mitt i en infertilitetsundersökning efter att i 2 år försökt få barn utan någon framgång och vi börjar tappa hoppet om att få egna barn. Så vi undrar helt enkelt om vi kommer att lyckas få egna barn eller om vi istället ska satsa på adoption och att bli fosterhem?

113 Heidiee:

skriven

Hej! I början av juni fick jag besök av en stare som gick runt i min trädgård och samlade på sig en massa plock i gräsmattan. Först trodde jag den inte kunde flyga då den bara spatserade runt och brydde sig inte ett dugg om mig. Därefter kom en till och pickade runt i gräset varpå jag såg de båda var flygdugliga.
Jag lade märke till att alla de katter som brukar vara här, plötsligt höll sig här ifrån.
Och nu för ett par veckor sedan hade jag sex-sju stycken likadana som betedde sig likadant. En vän till mig sa till mig att kolla upp vad De betyder att de är hos mig, men hittar ingenting om just den arten. Varför jag vänder mig till dig och kanske du kan ge mig något svar på vad det kan betyda?
Kram🙏

114 Pierre:

skriven

Hej, Jag vaknar tidigt varje morgon och de senaste dagarna har en ganska stor, rund och grå duva kommit och satt sig på balkongräcket strax utanför mitt sovrumsfönster. Och den verkar vilja påkalla min uppmärksamhet. Genom att flyga förbi fönstret flera gånger och när jag väl tittar på den, sätter den sig ner på balkongräcket och se rakt in på mig.
Vad betyder detta?
Verkar vara någon form av andlig uppmärksamhet upplever jag detta som.
Vore otroligt tacksam för svar då det skulle betyda mycket för mig.
Kram och tack för din service.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: