Diana undrar....

Dagens gästbloggare är: Diana
 
Hej alla i bloggfamiljen!
 
Idag fick jag min första seans av Es och det gjorde mig väldigt lyckligt. Allt i stort sett är mycket positivt och jag vet att jag får hjälp av att läsa om spådomen när jag är nere eller behöver påminnas om några viktiga saker:-) Tveka inte när ni har möjlighet och lust att boka en seans hos vår kära Es, ni kommer att må bra av det:-)
 
 
 
Jag tycker att det är så roligt med spontana spådomar. Även om det inte stämt på mig så blir jag glad och nyfiken på vad Es säger om andra för att ibland blir man påmind om vissa saker eller kanske vågar förändra något i sitt eget liv eller fundera över något.
 
Jag tror att det vore också roligt med frågestunden, att man kan ställa allmänna frågor om Alltet, andra sidan, tecken därifrån och mycket annat. Visst kanske kan inte Es svar på precis alla frågor men kanske på en del av dom:-)
 
 
Jag har alltid undrat, till exempel, om hur blir livet på andra sidan. Man har läst att många som upplevt plötslig död vandrar genom en tunnel mot ljuset där våra kära och nära tar emot oss. Men hur kommer vi uppfatta våra egna Jag? Kommer vi att minnas vårt senaste liv? Kommer vi att minnas våra tidigare liv? Blir man ledsen där när man ser dom som är kvar? Kan man lätt besöka dom som är kvar?
 
Ni kanske vill berätta någon rolig upplevelse eller ge oss andra tips om hur man blir mer andlig eller löser sina problem.
 
 
Jag känner inte så mycket av tecken från andra sidan men jag har mina älskade djur och nära och kära som är där. Ibland ”samlar” jag mina djur och tar med dom på en promenad... i mina tankar... jag ser det som en meditativ promenad och tar med dom till dom platserna de älskade, kramar dom, ropar deras namn och hoppas verkligen att de hör mig och blir glada av det:-)
 
 
 
Det vore kul om ni andra kanske kunde skicka sådana allmänna frågor om Alltet, kanske skriva om era problem och hur de allmänt kan lösas? Eller kanske komma med ”andliga” tips:-) Vet att det kanske blir mycket för Es men det vore kul för oss andra:-)
 
Många kramar till er alla!
Diana
 
.............................
 
P.s. I går eftermiddag/kväll var det tekniska problem på bloggen igen och jag kunde varken okeya era kommentarer eller besvara dem !
Så trist när det blir så
 
OCH DET STRULAR FORTFARANDE..... tyvärr....
1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, hoppas att bloggproblemen är lösta idag.

Är min känsla rätt att läkaren fick en seriösare bild av mig nu ? Att han inte bara tycker att jag är attraktiv ?
Vet ju inte alls hur det blir mellan oss när jag kommer hem. Hoppas att han är snäll och trygg.

Ser det fortfarande ut att bli en fin resa, ingen varning?
Lite resfeber nu.
Kram

2 Fina:

skriven

Hej Es! Tycker han att jag är sexig? Är han tänd på mig? Kram

3 Smulan:

skriven

Blir min gåva (en bok) uppskattad på alla hjärtans dag? 😊💕

4 Solen:

skriven

Hej Diana, det var intressanta frågor som det ska bli spännande och se om Esmaralda har några tankar om dem! ☀️

5 Tingeling :

skriven

Ja detta är intressant!

Jag tror alla får ha sin egen tro för man vet ju egentligen inte. Men jag tror i alla fall på att vi kommer till jorden för att växa som själar, för på andra sidan finns bara godhet. Man väljer sina motgångar innan man föds. Om man innan man föds väljer att till exempel bli alkoholist, så tror jag inte det är ens lott i livet, utan meningen är snarare att bli alkoholist och komma ur det, jobba sig ur det, och inte stanna i det tills man dör.


Har nu lite samma känsla om min mormor som jag hade med farmor innan hon gick bort. Och vid storhealingen såg jag min mormor med lila runt sig. Och läste att lila betyder andlighet. Eller har lila en annan betydelse runt min mormor?

Kram!

6 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har varit nöjd med esmaraldas seanser.

Esmaralda,
Du såg att jag var själv ett tag till.
Jag undrar hur lång denna tid ser ut att handla om?
Handlar den om upp till ett år eller kan det vara mer än så?
Ser det tillexempel möjligt ut att jag blir med partner och sambo i år?
Kram

7 DD:

skriven

Jag själv är inte så öppen och kan inte känna av någons närvaro osv.. men med tiden har jag börjat höra mycket men inte på ett obehaglig sätt. Men för mig innebär det också att känna av andras energier, att veta vilka som är bra/ mindre bra för en. Bara en sån sak har hjälpt mig mycket!

En fråga:
Vad har jag och min kusins man haft för relation i tidigare liv?
( detta är inget kärleksrelaterat) 😄
Kram

8 TjejenO:

skriven

Hej älskade Es,

Mysigt inlägg igår - med smarrigt recept 😋😋😋 har också en sån fin gryta - fast röd. De är toppen!😻🙌
Väntar nu återkoppling ifrån 3 intervjuer jag varit på.
Alla dessa har känts bra - till skillnad mot två andra intervjuer jag varit på tidigare. Speciellt intervju 1 och 2 kändes toppen! På intervju nummer två kände jag mig typ "kär" i jobbet och företaget alltså :) där flöt allt på Supersmidigt! Fast även 3an - men den intervjuen var lite mer svårtolkad dock..

Kan de bli någon av dessa? Håller tummarna hårt! Försöker vara positiv och tålmodig men behöver lite hopp på vägen för att fortsätta orka. ❤️Hoppas och tror dock att det kommer lösa sig tillslut!

Stooor kram!! Önskar er alla en riktigt fin dag!❤️

9 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Jag undrar om det var min skyddsängel som räddade mig när jag försökte ta livet av mig för drygt 10 år sedan? Ser du någonting om hen? Jag menar om det är en kvinna eller man? Vad hen heter? Något om utseendet? Ser du något? Hoppas och nyfiken på svar! Kram Kiara ❤

10 Kiara:

skriven

God morgon Es!
Jag undrar om det var min skyddsängel som räddade mig när jag försökte ta livet av mig för drygt 10 år sedan? Ser du någonting om hen? Jag menar om det är en kvinna eller man? Vad hen heter? Något om utseendet? Ser du något? Hoppas och nyfiken på svar! Kram Kiara ❤

11 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon.
För mig är andlighet ett sätt att leva. Det behöver inte betyda att man är fullärd på något sätt eller att man utövar någon särskild religion. Jag gör mitt bästa för att leva mitt liv i respekt och kärlek för allt liv och natur. Jag utforskar mina tankar och känslor. Jag har en tro på en gudomlig källa till liv som genomsyrar allt. Jag tror också att man föds med olika färdigheter. Alla kan ju springa, men alla har inte fysiska förutsättningar att springa OS. Likadant med medialitet tex. Jag tror att alla kan få kontakt med andra sidan, men alla har inte en kristallklar kanal. Kanske är man bättre på healing tex. Så tror jag :)

Kära, snälla Esmeralda, kan du svara på min fråga? Ser du hur det går för mig att få samlingslånet jag behöver?

Ha en fin dag!

12 Lotta S:

skriven

Nyfiken på om jag genast från början kommer att få många snuttjobbserbjudande eller om det blir ordentliga perioder av arbetslöshet innan jag hittar rätt?

Svar: Ni har haft en relation men jag ser inte vilken.. kram :)
Esmaralda

13 AnnaK:

skriven

Trist när det tjorvar! Provar igen med min fråga då 🙂 Så han tycker alltså om mig litegrann iaf?

Drömde inatt att vi låg brevid varandra i en säng och tittade på något han ville visa. Jag sa att det var rätt mysigt det här och fick till svar att det tyckte han med. Sen drömde jag om farfar som jag gav en riktigt lång kram. Båda drömmarna kändes väldigt verkliga 😊

Kram 🤗

14 Lotta S:

skriven

Tack för svar, även om jag är osäker på vad du svarar på? Blir det alltså ingen period av arbetslöshet innan jag hittar rätt?

15 Fina:

skriven

Hej Es! Minns han den gången då det bara var han o jag o vi satt och tittade varandra djupt i ögonen, länge, länge, ingendera sa något, det behövdes inte, han log mot mig så varmt och så mitt hjärta nästan stannade, luften var helt elektrisk, helt magiskt ögonblick, minns han den stunden? Kram

16 Lotta:

skriven

Jag har inga tips förutom att man känner in och av på sitt eget sätt.

Undrar om han och jag fortsätter ett tag tilllsammans i en relation.

Kram L

17 Alba:

skriven

Godmorgon!

Vill gärna fråga om det finns några speciella budskap till mig nu?

18 Dunegull:

skriven

Vad är meningen med mitt liv E? Har jag ngn speciell livsuppgift`
Kram

19 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer han M lyssna på alla min punkter som har var problem tillsammans med E kvinna på möte?

Så jag tar med peppar och ger det till dom då kom dom tar genom alla och lösningar?

Kommer M han blir mer och bättre på lyssnare och diskutera med mig?

Kan jag litar på E kvinna och M man?

Ha det bra

20 Anki:

skriven

Godmorgon

Diana tack för ditt blogginlägg ! visst är man nöjd när man fått hem sin seans från Es <3 .
Jag älskar oxå hennes spontanspådomar.Jag är nog lite trög men förstår inte riktigt vad du menar med "mer allmänna frågor" om alltet osv för försöka svara på våra tokiga frågor om precis allt är ju vad Esmaralda gör på denna blogg..Däremot vore det mycket trevligt med fler blogginlägg om era andliga upplevelser, healingupplevelser osv.

Hoppas problemen på bloggen löser sig Es

Kram Anki med flock

21 Milla:

skriven

Trist m strul. Löser ofta här o det lättar upp dagen. Dålig stämning på jobbet sägs det, jag är hemma sjuk men en är uppsagd. Blir det fler tror du? Ingen risk för mig väl?
Min kollega som dricker, visst är han alkoholist, kommer han få gå från jobbet?
När det gäller det andliga är det väldigt spännande. Känner inte om ngn är med mig men brukar be släktingar på andra sidan om hjälp, el änglarna. Andar vill jag ej ha med att göra. Vill gärna ha en seans av Ez men just nu har jag inte råd med det där extra.

22 Linda:

skriven

Jag beställde också en spådom av Ez för några år sedan, och kan nu konstatera att det mesta faktiskt stämde, det blev verkligen så på många punkter som jag blev spådd. Nu börjar det bli dags för en ny spådom, måste bara hitta den månad då räkningshögen inte är 2 meter hög :) ensam förälder så blir det så ibland.

Nu är jag dessutom orolig för mitt jobb, uppsägningar på gång, och många kommer att bli utan jobb... hoppas jag klarar mig än en gång. Frågade här på bloggen, och fick svaret att jag inte ser ut att bli utan jobb! hoppas hoppas.... men man får verkligen en tankeställare att man inte skall klaga... nu är jag glad att jag har ett jobb :)

Ha en bra dag alla!

23 Skorpan:

skriven

Intressanta frågor Diana. Tror nog att Es svrar med ett blogginlägg...

Moder min bestämde sig för att komma på besök, men det är inte alls säkert att det går att få med henne på besökslistan. Varför kunde hon inte säga ja från början då? Jäklar.. Nå hon får vara hemma då till eftermiddagen då vi ska på följande tillställning..

Trött är jag pga alla dåliga nätter. Behöver verkligen ett nytt jobb med mindre stress. Kanske snart? Kvällsjobb idag..
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

24 Um:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan du se om han tänker på mig?
Kommer han att ge oss ett försök?
Kram

25 Cattis:

skriven

Hej bästa Esmaralda!

Tråkigt när tekniken strular men det gjorde iallafall inte din healing som jag fick igår😃 Det känns helt fantastiskt efteråt ett stort lugn har infunnit sig och som bonus så har min öronvärk blivit bättre, efter ca 1 månads inflammation med antibiotika mm. Jag är så imponerad av dina förmågor och är så tacksam att jag får ta del av dem.

Stor kram!
Cattis

26 EPM :

skriven

Hej!
Kan tyvärr inte ge input om alltet. Jag är själv undrande... men jag tänker spontant att tiden inte är ett bekymmer i alltet.

Es, jag är orolig över att vara för gammal. Jag vet att det är löjligt,men iom foten så blev jag varse att jag inte är en 21-årig singel nu- som jag var sist jag var singel.
Deppigt...

Kram

27 <3:

skriven

Är Stefan intresserad? Och isåfall varför vägrar han prata i telefon?

28 Lisa:

skriven

Hej,
Ser det bra ut att fortsätta jobbet här under hela våren eller vore det bättre att prova på annat?
Kram

29 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du om den här hostan och alla tillbehör kommer ge sig snart? Kommer de kunna ge mig någon ny medicin som hjälper? Är så segt att det aldrig ger sig :(

Kram och kärlek

30 Forrs:

skriven

hoppas det löser sig med problemen.

Finns det möjligen några hemliga tankar ommig hos honom? om, Kommer han ta initiativ att agera på dem?

31 Virrhönan:

skriven

Visst är det roligt med dessa spontana spådomar, inget har passat mej heller men gläds åt andra. Önskar jag var lite medial men har nog inte ett uns i kroppen. Men ni som är i bloggfamiljen dela gärna med er hur det har utvecklats och hur det påverkar er.
Väntar min goding på att jag ska börja prata om vår relation? Det känns som vi behöver prata en del. Kommer vi fortsätta ses ett tag till?
Önskar er en skön torsdag. Kram💕

32 Hon:

skriven

Hej,
Ser det bättre ut att åka dit och jobba nu istället för att stanna kvar?
Kram

33 Anonym:

skriven

Hej kommer EL har förståelse att jag är sjukskriven till och från och förstå min sjukdom. Har inte berättat det för honom än...
Inget jag vill ta på sms.
Kram

34 Michaela:

skriven

Så räligt när det strular med bloggen! Nått annat som också strular är tunnelbanan så kommer sent till jobbet. Trött och längtar efter min soulmate.

Kommer det hålla mellan dem eller kommer karma för det han gjorde mot mig bita honom i arslet om ett tag?

Kram och ha en fin torsdag!

35 Mimis:

skriven

Hej!

Ser du om jag får jobb innan jag blir totalt bankrutt?? Jag ber, jag önskar, jag hoppas innerligt att jobb kommer mycket snart.

Kram


36 Ghostwriter :

skriven

Ser du om jag hittar ett bra byte med min lägenhet mot en annan i min längtande-stad? Eller om jag flyttar dit för att uag får erbjudande från hyresvärdar eller något? Tänker mest om jag ska fortsätta söka som jag gör eller lägga mer energi på ”ena sidan” än den andra.



Kram!

37 Kia:

skriven

Hej Es! det är snart ett år sen min hund gick bort. Har funderat fram och tillbaka om att skaffa en ny, svårt när man skall åka bort osv, dock är det ett oerhört sällskap och man är tvungen att gå ut ett antal ggr per dag vilket är positivt.
Ser nu några valpar som är oerhört tilltalande en blandning mellan terrier och pudel. Min fråga gör jag fel om jag skaffar en hund igen?
mvh Kia

38 Mamman som varit med från början :

skriven

Jag är också nyfiken på hur det känns när man kommer över till andra sidan! Vill man hålla sig nära dem man lämnar kvar? Lider man mycket när man kanske inser att man sårat andra människor under sitt liv? ❤️ Jag har nämligen hört att man får se alla sina handlingar och vilka effekter de har fått på omgivningen.

Esmaralda, jag undrar om det kan bli bättre med min kollega som jag jobbat med sen i somras men som jag nu känner att det blivit ansträngt med? Vet inte om det beror på mig eller något inom henne, att hon kanske inte mår bra? Eller är det så att det är mig hon är missnöjd med...?

Själv känner jag att jag har verkligen kämpat på så gott jag kan och är inte någon dålig anställd alls även om jag börjar misstro mig själv när hon känns så avig.

Jobbigt är det i alla fall 😨

Kram alla 🌸

39 sus:

skriven

hej
så fantastiskt....
alla dessa som finns inom oss....
tror du att hon saknar mig?
love sus

40 Mimis:

skriven

Hej!

Panik!! måste få ett jobb snart annars går jag under. Ser du om det kommer att lösa sig snart?? vet inte vad jag ska ta mig till.

Kram

41 Mashol:

skriven

Hej Esmaralda,

Kommer jag att få tjänsten som jag blev intervjuad för ett tag sedan?

42 HuldaMaräng:

skriven

Ja, bloggar kan strula och liv kan strula. Jag hjälpte karln när han satt i skiten, men han vill inte hjälpa mig. Usch vad ledsen jag blir. Jag skiter i allt, tror jag. Fy bubblan.

43 Daniel:

skriven

Tänker Antonia på mig?

44 Anonym denna gång... Någon varning? :

skriven

Känner/ser du någon varning kring den personen som ska flytta in korttid? Man vet ju aldrig och även om jag har god intution så litar jag inte riktigt på någon så sätt, då jag vet att jag är för naiv och godtrogen gällande andras beteenden och syfte.


Kram

45 Golden car :

skriven

Kan den bilen vara den bilen du såg mig ha? Tänkte om jag skulle slå till eller om den är trafikfarlig och att det blir krångel på den som måste lagas.... Golden Car






Kramis!

46 Hemliga H:

skriven

Hej Har C känslor för mig?
Är så nyfiken :)

47 Anna:

skriven

Kära Es!

Skulle behöva ett gott råd.
Var på en lyckad dejt med en man jag träffade 2015. Då rann det ut i sanden. Fick veta att han tänkt på mig genom åren. Frågade om han sökte något seriöst. Fick till svar att han vill ta det lugnt och se vart det leder. Vilket känns bra för mig.
Men vad får du för vibbar? Finns det goda möjligheter att det kan bli en relation mellan oss?

Stor kram

48 Maria:

skriven

Jag drömde om dig inatt Es och resten av din familj. Jag och min familj var hemma hos dig och det var juletider. Helt plöstligt får vi flytta oss ut ur bilden då du skulle ta foto till bloggen. Vidare i köket hade du införskaffat dig en kassaapparat...med skärm till. jag frågade varför...för jag tyckte dte var en liten konstig grej att ha fastmonterad vid köksbordet...du hade nog egentligen inget bra svar på det mer än att det kan komma till nytta:)

jag tror min dröm är ett tecken Es...jag tror det kan bli så att du kommer starta upp en affär hemma i ditt hus:-) :-)..jag skojar bara...ha ha ha

Hela drömmen var i rött...jag drömde i färgen rött så allt låg liksom i ett rött skimmer.

Ha det gott så länge!
Kram Maria

49 *:

skriven

Hej

Jag fick inte jobbet.. jäkla skit också. Kändes ju såååå bra efter intervjuerna.

Är så less på mitt jobb nu och vill verkligen ha en nystart.

Ser du om jag hittar nått jag gillar och får ett nytt snart ??

50 *:

skriven

Heeej

ja men vill ju egentligen känna pirret och vara nykär hela tiden, men det går ju inte. Eller njae det är nog svårt.
Efter bra många år nu så håller vi ihop och trivs med varandra, men liksom det tokiga, spralliga och prata hela nätterna grejjen är borta. Jag saknar det men han känns mest trött.....

jag vill gifta mig och slå ihop påsarna mera, tror han vill det också. Men ingen av oss orkar liksom ta tag i det...
Hur ser framtiden ut ?

Kram

51 MB:

skriven

Hag känner mig tacksam av Ez hjälp och använder min spådom exakt så. När jag inte kunde få barn visste jsg nånstans att jag ändå kommer få dom och det löste sig -fast det tog tid.

Barast veta att inte livet livet slutar får mig att bli lugn.

Har du möjlighet att besvara är jag helt upp och ner. Ska vi åka hem? Stanna i värmen? Ska jag fortsätta på jobbet?

Kram från MB

52 Mimis:

skriven

Hej!

Synd att det strular med bloggen så ofta. Har ett födelsemärke på höger sida precis där behån sitter. Detta gör att det skaver på märket. Orolig över födelsemärket att det ska bli hudcancer. Tänker opera bort det. Kommer det att gå bra eller behöver jag oroa mig??

53 Hjälp:

skriven

Hej!

Panik!! Bankrutt snart. Ser du något jobb i sikte snart??

Kram

54 Anna:

skriven

Kära Es!

Skulle behöva ett gott råd.
Var på en lyckad dejt med en man i söndags som jag träffade redan 2015. Då rann det ut i sanden. Fick veta att han tänkt på mig genom åren. Frågade om han sökte något seriöst. Fick till svar att han vill ta det lugnt i början och se vart det leder. Vilket känns bra för mig.
Men vad får du för vibbar? Finns det goda möjligheter att det kan bli en relation mellan oss?

Stor kram

55 Jennifer:

skriven

Fina Esmaralda, jag tänker på min resa i vår...och om jag väljer Qatar och Kuwait som resmål, kan det bli bra då?

Det lär finnas så mycket mer än turistvärlden... lyxiga hotell, exklusiva shoppingmallar, och vad allt. Jag skulle vilja resa dit och upptäcka det lokala, unika, speciella med dessa länder. Tror du jag skulle lyckas?

Är med i ett internationellt socialt nätverk och tänker att om jag får kontakt med lokalbor på plats, så kanske de kan visa mig det ”riktiga” Kuwait och Qatar? Skulle vara spännande.

Som sagt, kollar lite på arabiska halvön. Saudi är omöjligt, Jemen är omöjligt (försökt), Oman har jag varit i, UAE har jag varit i (mer än bara Dubai, föredrar själv Abu Dhabi), Bahrain har jag varit i.
Kram

56 Kiara:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om det var min skyddsängel som räddade mig när jag försökte ta livet av mig för drygt 10 år sedan? Ser du någonting om hen? Jag menar om det är en kvinna eller man? Vad hen heter? Något om utseendet? Ser du något? Hoppas och nyfiken på svar! Kram Kiara ❤

57 Kiara:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om det var min skyddsängel som räddade mig när jag försökte ta livet av mig för drygt 10 år sedan? Ser du någonting om hen? Jag menar om det är en kvinna eller man? Vad hen heter? Något om utseendet? Ser du något? Hoppas och nyfiken på svar! Kram Kiara ❤

58 Panik:

skriven

Hej!

Hoppas att bloggen funkar snart.

Jag känner paniken växa. Vet inta vad jag ska ta mig till. Bankrutt snart. Blir det något jobb snart innan jag går under??

Kram

59 Boudica:

skriven

Hoppas det är löst med bloggen nu!

Här känner jag mig fortfarande helt utsliten, så kraftlös, orkar inget, vill nästan gråta! Att vara så kraftlös är inget för mig! Vet inte riktigt varför jag känner mig så här, inga förkylningssymtom här.
Det gör mig bara så deprimerad.

La mig tidigare fr att försöka sova ut, men fortfarande trött som bara den.
Drömde även några korta märkliga sekvenser inatt. Först att min kära hund fortfarande var här, att denna trötthet jag upplever nu gjorde att jag glömde gå ut med henne, och jag minns hur jag pratade och försökte förlåta henne.
Sen drömde jag att D som jag föll för var inte samma person som är D nu. Att det egentligen var två helt olika personer!?
Jag förstår inte detta är så märkligt.

Vet inte om bloggen tillåter dig att svara på frågor idag men jag försöker med min från igår.

Den här nye ansvarige på jobbet, hur går hans tankar om mig egentligen? Jag är lite vajig i mina tankar där, det verkar som han dras till mig på något sätt, men sen, han ser nog som om det är hans jobb att försöka hjälpa, och förbättra arbetet, men det känns fortfarande lite överdrivet mycket! Sen hans namn är ett namn som kom upp för mig flertal gånger som yngre, kommer han ha någon betydelse i mitt liv?

KRAM!

60 Tiss:

skriven

Jag har väldigt många vänner (vill verkligen inte skryta) men jag fattar inte vad dom ser hos mig? Jag menar, hur kan dom vilja vara min vän. Hur tänker dom?

61 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, hoppas att bloggproblemen är lösta idag.

Är min känsla rätt att läkaren fick en seriösare bild av mig nu ? Att han inte bara tycker att jag är attraktiv ?
Vet ju inte alls hur det blir mellan oss när jag kommer hem. Hoppas att han är snäll och trygg.

Ser det fortfarande ut att bli en fin resa, ingen varning?
Lite resfeber nu.
Kram

62 F:

skriven


Hej Esmeralda skulle behöva lite upp piggande nyheter , ser du något positivt på väg kram

63 Fina:

skriven

Hej Es! Tycker han att jag är sexig? Är han tänd på mig? Kram

64 Diana:

skriven

Tack Skorpan, Solen och Anki:-)
Anki:med allmänna frågor menar jag frågor som inte är personliga utan allmänna. Visst svarar Es på våra frågor om det ska lösa sig med jobb, kärlek och annat. Med allmänna frågor menar jag frågor om andra sidan, hur känns det, hur ”ser” Es bilder, hur man kan bli mer mottaglig för healing osv.

Igår fick jag även healing av Es! Det har varit jättekul även om jag inte kunde slappna av på riktigt pga barnen och hunden:-)
Men jag fick besök av mina djur och fyra nära personer som är på andra sidan. Såg dom framför mig och gav dom alla en kram! Det var jättekul!
Tack Es:-)
Många kramar:-)

65 T:

skriven

Jag har drömt om att jag varit himlen 2 gånger. Jag tror verkligen det finns något efter detta efter dessa 2 drömmarna. I den ena fick jag se hela mitt liv och i den andra träffade jag gud

Svar: Mäktigt.. ta det till dej.. kram
Esmaralda

66 T:

skriven

Sen har jag haft 2 drömmar till som är relaterade till ett liv efter detta så sammanlagt är det ju 4 st. Jag var mer synsk när jag var liten.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: