En egen superman !!


Genusfällor, manligt och kvinnligt och så rör man om  i grytan med lite pk status och då vet man intuitivt vad som är comme ilf faut  och vad man bör tycka.

Låt mig få släppa bomben och säga att själv har jag nyss krälat  ur grottan och älskar män som är manliga.

Jajamän. 

 

En karl som skrikande springer iväg när han ser en spindel…är en sissy och ingenting som attraherar mig. 

En riktig man ska kunna byta en propp, snickra nåt när det behövs, kunna köra bil fort och säkert, fånga spindlar med händerna och sen  kasta ut de små odjuren.

Han ska  hjälpa sin dam på med kappan och öppna dörren åt henne.

 Han använder inte massa skönhetsprodukter och solar solarium -  utan det räcker för honom att vara hel och ren, typ.  

Han skrapar min bil från is under tidiga vintermornar  och  han kan byta ett däck… och när jag kommer hem och har storhandlat så bär han in varorna. 

Jag tror inte att sådana exemplar produceras längre och det är nog tur  eftersom kvinnor som jag är på utdöende.  

Kanske är det en generationsfråga.

Ickebinära transpersoner  gör mig förvirrad.  

I min värld får alla vara precis som de vill vara… det är ingenting som stör mig det minsta. Jag respekterar alla förutom djur och barnplågare.

På det sättet har jag inte mycket fördomar. Men när det kommer till mig själv, rent personligt.. då vet jag vad jag gillar och vad jag inte gillar.

 

Nu  tror ni kanske att jag har en he-man här hemma och ja, lite grann har jag det. Han uppfyller mina kriterier  och ibland åker snickarbältet på, spindlar lyfts ut och det är han  som bär de tunga sakerna.

Så en annan klagar inte !

Hur ser ni på saken ?

Kram & kärlek

1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, ser det ut att bli en trevlig lördag med G trots allt strul från hans sida igår ?
Kram

2 Anonym:

skriven

Läste dina spontana spådomar häromdagen och tänkte att hon som gillar fina kläder och skönhet passade lite in på mig. Tror min klädstil är på 🔝 Bor inte i vår huvudstad men är där till och från. Så det var nog inte jag ändå...kommer jag hitta den man jag alltid velat ha och inte ge avkall på det som du skrev i din spådom till den andra tjejen. Börjar han närma sig min soulmate ? Ser du några tecken kring honom och hur vi träffas ?
Kram

Svar: Du kommer hitta den man som är rätt för dig. Han har kanske inte alla skills du önskar men en del av dem och det kommer räcka gott.. kram :)
Esmaralda

3 Mikael:

skriven

Jag gillar kvinnor som är kvinnliga och som man gör man mest manliga saker, blanda sysslor kan man väl göra något.

bodde ett tag ihop med en kvinna från en annan kultur, tog ett bra tag att vänja sig med att inte få tvätta sina egna kläder, laga mat och annat, lever man storstadsliv kan det bli väldigt lite sysslor kvar för en man men var bara att acceptera.

Lite kan väl blanda sysslor utan att bråk :)

När jag senare hamnade i diskussion med dottern om genus så fattade jag först inte vad hon var arg över och trodde att det inte var på riktigt, förstod senare att det där med genus måste ha accelerat kolossalt i Sverige på senare år, även när det gäller brott, våld etc. verkar kvinnor ha glidit in på den manliga banan.

Kram
Mikael

Svar: Ja det är inte lätt att bejaka alla sidor !! Och en man som inte är bortkommen i köket.. är sexigt tycker jag !! Kram :)
Esmaralda

4 Juni:

skriven

Min exman var livrädd för spindlar och försökte döda dem med allehanda ting. Och min son ärvde den rädslan från honom... I övrigt så var han rätt manlig. Hur min son kommer att bli vet jag inte. Men han är en hjälpsam person så jag hoppas att han håller upp en och en annan dörr till människor som vill passera 😊. Jag själv är lång och har aldrig tittar åt en man som är kortare än jag själv. Vad det står för vet jag inte, kanske någon slags beskyddari. Att få känna sig omhändertagen liksom 😊.

Svar: Din son kommer bli en riktigt bra man... den saken är klar.. kram :)
Esmaralda

5 Jenny:

skriven

Esmeralda, jag har ett dilemma. Har insett att jag är djupt förälskad i min bästa killkompis. Jag älskar honom, på riktigt. Det har jag gjort länge. Jag tror att jag alltid kommer att älska honom. Det är på ett sätt en olycklig kärlek för han är upptagen, i ett seriöst förhållande. Ändå känner jag att känslorna delvis är ömsesidiga, han älskar mig på sätt och vis. Vi har en nära och varm relation, oftast känner jag lycka med honom.

Det är omöjligt för mig att släppa taget, bryta kontakten, säga upp vänskapen. Jag lider inte direkt, istället känns det nästan som att jag känner en sann kärlek till honom - vilket i min mening betyder att jag älskar honom djupt utan att förvänta mig något tillbaka. Jag vill och behöver få känna denna kärlek till honom, ha honom i mitt liv.

Trots detta försöker jag vara öppen för att träffa en annan man, en annan man än min vän, någon som jag kan leva med och som öppet kan älska mig tillbaka.

Men jag kan inte se att jag måste sluta älska min vän för att finna det.

Visst är det så att man kan älska flera män(niskor) samtidigt? I min värld är det fullt möjligt och jag kommer aldrig att forcera mig att sluta älska någon. Om jag älskar så älskar jag, kanske kärleken en dag tonar bort för min bästa vän, men nu finns den och den är okej och den ska få finnas. Kärlek kan aldrig vara fel, nu talar jag om känslor och inte hur man eventuellt agerar.

Endel tror att jag inte kommer att kunna möta en annan man då jag redan älskar min vän, men kan det inte vara så, att då jag nu vet att mitt hjärta är öppet och har förmågan att känna en djup kärlek till en man, just gör det möjligt och öppnar vägen för att finna en livspartner? Förstår du hur jag menar?

Jag tänker att all slags kärlek är god och den berikar mitt liv, jag kan inte trycka bort den. Istället känner jag djup tacksamhet att jag har förmågan att älska en annan människa, en människa som det inte är meningen att jag ska leva med och vara tillsammans med i en kärleksrelation, men likväl en människa som betyder mycket för mig, en god vän, någon som gör mitt liv lite lyckligare.

Så min djupa önskan är att detta faktum, att jag känner kärlek för en man, inte kommer att fördröja att min egen livspartner dyker upp i mitt liv?

Jag är öppen och ser mig omkring. Vad ser du kring detta?

Kärlek o kramar❤️❤️❤️

6 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,
Det är trevligt med dessa gester från män som att hålla upp dörrar, bära tungt mm. Det kommer inte av sig självt, är väl en fostran någonstans det också tänker jag. Men, idag är det inte längre viktigast för mig.
Nu är det överkörigt med två relationer på jobbet. Vad tusan har jag gjort för fel? Kram från mig

7 DD:

skriven

Jag föredrar också en man som du beskriver.. gillar inte när det tar längre tid för killen att göra sig redo än vad det tar för en tjej... 😄

Kram

Funderar på en spådom snart!!

Svar: Nej man vill inte behöva slåss om badrummet !! Du är välkommen för spådom ! Kram :)
Esmaralda

8 Skrållann:

skriven

Hej!
Håller med dig. Så var min man när vi träffades men något hände på vägen😳 Jag har väl också förändrats iof. Ser det ut som om vi kommer fortsätta ihop, trots våra förändringar?

Kram❤️

Svar: Ni får jobba på det, då finns en chans att ni reder ut och kan gå vidare.. kram :)
Esmaralda

9 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Jag attraheras ochså av manliga män.😊
Precis som du beskriver ska han inte vara rädd för spindlar osv utan redo att agera om så behövs.
En handyman som fixar när det behövs är det jag gillar.😊
Tycker själv om att greja på och därmed uppskattar jag stort någon som ochså gör det.
Uppskattar verkligen gentleman liknande gester som att bära den tyngre kassen,skrapa ett bilfönster osv..så manligt..😎 för är han en superman så kommer superkvinnan i mig fram ,den som får honom att vara stolt över sin manlighet.😊

Även utseendet är manligt på en superman, en lång (längre än mig),inte skranglig man( vill ju inte han faller omkull i första bästa vindpust) som har lite synliga armmuskler..mmm det är något jag gillar very mutch..😊

Längtar så efter han med stort H,min SM.
Närmar mötet sig? Träffas vi innan sommaren? ..vill ju så gärna påbörja ett liv med min superman😊

Yes ,det är lördag! Härligt!!
Ha en toppenbra dag!
Kram Solstjärnan ⭐


Svar: Han kommer, kanske är han inte riktigt redo än... men han är på väg.. kram :)
Esmaralda

10 AnnaK:

skriven

Håller helt med!! En sån karl vill jag också ha nån gång om jag får önska. Stor och bredaxlad får han också gärna vara tack 😁

En liten fråga också. Kommer han nån gång säga vad han känner eller på något annat sätt visa det tydligt?

Kram 🤗

11 Maria:

skriven

Nej, jag håller absolut med dig! :) Men för mig är manlighet mer den där manliga tryggheten och stabiliteten. Efter 10 år inom gruvindustrin är det jag som skruvar hemma men jag är trots det väldigt traditionell då det gäller manligt och kvinnligt. liksom yin och yang :) kram ha en bra dag alla.

Svar: Tänk att du kan skruva & sånt.. nu blev jag lite avis :) Jag har försökt, tro mig och det ser inte klokt ut nånstans ! Men en balans är viktig oavsett hur de ser ut.. bara den passar de två det handlar om. .kram :)
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Jag skulle inte heller klaga om den blivande mannen hade en hel del färdigheter..lite he-man alltså. Om det är en generations fråga så borde han fixa det.Nettan har spått att jag möter en något yngre man..vi får se. Jag attraheras nog av män..som kan erbjuda sig att bära mina kassar och fiixa en del. Vi har en ung man på gymmet väldigt artig och hälsar..han har nog fått det i sin uppfostran. Sånt gillar jag..och kommer det hem en sådan trevlig man med min dotter..ja,då har han pluspoäng direkt hos svärmor. Som bara det här att ta i hand..när man presenterar sig. I like!!

Men..men..jag kan inte lägga för mycket krav på den blivande kärleken..det finns ju folk att anlita för större reparationer..och byta däck mm Kanske har mannen tummen mitt i handen..precis som mig..men ögon bara för mig och snäll och helt underbar :) Känns som det räcker långt.. :) Alla är nog inte stålmannen.. :)

Gratulerar till ditt kap :)

Kram :)

Svar: Ja, lite god uppfostran ger absolut pluspoäng !! Och stålmannen behöver ingen vara - ett gott hjärta och att bjuda på sig själv kan räcka hela vägen.. kram :)
Esmaralda

13 Naj:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja jg saknar en man som är en riktig Karl. Och så menar jag precis som du säger. En som öppnar bildörren åt en.
Skulle vilken man Som helst vilja ha en kvinna som slutade sminka sig, raka sig. Började klä sig som en man. Vissa skulle det men inte alla. Samma sak med oss kvinnor männen bjuder inte på drinkar längre. Mannen uppvaktar inte för det kan lika gärna kvinnan göra.
Nää jag gillar en toach av den gamla stilen och jag hoppas det är en sådan man jag kommer hitta?

Esmaralda, angående en annan fråga.
Kommer jag att lyckas med det här någon gång? Att han och jag blir en familj tillsammans?
Kram

14 HJälp:

skriven

Godmorgon!

Jag håller med dig i det du säger. Jag älskar också män som är manliga.

Ser du om jag måste gå till läkare?? den förstorade körteln på halsen har inte försvunnit än. Har inte så mycket pengar så jag hoppas att det blir bra och slipper gå till vårdcentralen.

Kram

Svar: Vänta några dagar men sen bör du nog gå till VC om körteln finns kvar.. kram :)
Esmaralda

15 Fina:

skriven

Hej Es, blev han glad över mitt förslag? Kram

Svar: Ja, jag kan i alla fall inte känna av tvärtom.. kram :)
Esmaralda

16 Michaela:

skriven

Håller helt med!! Jag älskar också manliga män😁 Inga kärringar! Och nu längtar jag snart ihjäl mig efter min! Känslomässig närhet och massa kramar mm. Och någon som älskar mig. Vill vill vill!😊 Och känslan försvinner inte om att det är nära .... eller så tolkar jag helt fel ...

Ha en fin lördag!
Kram!

Svar: Ja ser ju inte när... men han bör absolut närma sig.. kram :)
Esmaralda

17 Milla:

skriven

Jag håller med o längtar efter ngn man som är händig o kan ta hand om mig lite. Nu har jag fått ta hand om andra män mycket. O inte har de kunnat ngt så jag jobbar på att lära mig byta svåra lysrör o att borra.
Min kollega som är sjuk mycket skriver olämpliga saker till oss andra kollegor och om. Det är mycket perversa saker. Ska jag berätta för min chef eller ska jag avvakta och han får sluta ändå på grund av fusket med lönen?

Svar: Gå gärna ihop med någon mer kollega och gå till chefen.... så här ska det inte vara :) kram
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Ja jag är väl lite gammaldags jag också o skulle absolut vilja ha en man som bär mig på sina starka armar o utför "karlasysslorna" ;). Visst klarar jag av det mesta själv också, men en man som kunde axla ansvaret med mig längtar jag efter. Så hurudan är han, mannen som komma skall Es? Manlig tror jsg bestämt han är, men vad annat?

Lördag o grått väder. Nåja, ska köra bort lite grejor o handla o sen blir det väl kalas. Annars en ordinary lördag..
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Manlig och med ett gott hjärta.. han gillar djur och natur.. och han har en hobby som han haft länge.. kram :)
Esmaralda

19 Susan:

skriven

Ja du, det va ingen lätt fråga ... men på önskelistan står en självständig manlig man., praktisk o handlingskraftig, mysig gentleman .... önska får man ju, sen återstår att se vad som komma ska, för kommer det för han ju snart🥰

Kram

Svar: Ja önska får man !! Och kommer gör han också:) Kram :)
Esmaralda

20 Makaon:

skriven

Håller med men så är vi i samma ålder. 🤣😉

Svar: :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Här är det jag och sönerna som bär ut spindlar när flickvänner skriker :-)
Men en djurvänlig man som inte har "tummen mitt i hand " hade inte suttit fel ;-)..men inte riktigt än ...

Njuta av Lörda hela veckan det ska jag göra .Sportlov och grannen är bortrest ! Hurra !!!

Kram Anki med flock

Svar: Kan tänka att det är rena semesterkänslan att slippa grannen :) Kram :)
Esmaralda

22 Monja:

skriven

Hej, med jämna mellanrum känner jag cigarrettrök i mitt hem. Ingen röker i huset och det tog ett tag innan jag kopplade att min far rökte just den sortens cigaretter- utan filter! Vad vill han? Varna mig för något?

23 Fina:

skriven

Hej Es, tänker han på mig dagligen? Finns jag i hans tankar? Kram

24 Kristin:

skriven

Vi er nå en gang født mann og kvinne med forskjellig fysisk "konstruksjon".
Jeg aksepterer at folk får være som de er, men personlig vil jeg ha en MANN som er MANN. Det ville få fram min feminitet, og ikke det motsatte.

Likestilling er viktig, men det i seg selv skal vel ikke lage menn til et merkelig kjønn?
Akk ja, det er tydelig at jeg har "gått ut på dato" når jeg ser seg rundt i samfunnet.

Ønsker deg og dine en fin helg, kjære Esmaralda og ellers til alle her på bloggen.
KRAM!!!

Svar: Ja, jämställdhet är en annan sak och den är självklar, absolut !! Men folk är så väldigt rädda för genusfällorna...att det kan bli fel. Ha du också en riktigt fin fortsatt helg.. kram :)
Esmaralda

25 EPM :

skriven

Gomorron!

Attraheras av trygga män. De som är trygga nog med att jag är väldigt rak då jag uttrycker vad vill (om du bara visste hur detta kan vingklippa en sk man), de som inte blir kränkta för att jag tar bort spindeln själv och de som gillar att prata. Om allt och inget... Han ska gilla mat precis som jag och kunna laga mat, och det absolut viktigaste är humor- utan humor faller allt platt. Men, också en allvarlig, filosofisk sida- ett djup. Inte glättig.
Sen om han är en he-man eller hipster spelar mindre roll så länge han är trygg. Skägg och hårigt bröst är plus i kanten....😋

Hoppas min soulmate har humor. Ser du nåt om miljön/omgivningen där vi möts?

Gick bra med skridsko och fyra ungar igår! Riktigt kul😊
Kram

Svar: Jag håller framförallt med en sak.. humor... det är superviktigt !! Vid mötet verkar det vara liv och rörelse runt er. Och så kul att det gick bra med skridskor och fyra ungar :) Kram :)
Esmaralda

26 Bea:

skriven

Jag håller med dig, även om jag nästan inte vågar erkänna det högt. Jag är inne på fjärde veckan med svåra sömnproblem, kan du se om detta kommer att ge med sig snart?

Önskar er alla en fin helg!

Svar: Ja det kommer ge med sig men du behöver bryta trenden.. träna dig trött.... bli fysiskt utmattad.. det kan hjälpa.. kram :)
Esmaralda

27 Linnean 🌸:

skriven

God Vårmorgon!
Håller helt med dig när gäller karlar!
Är uppvuxen med sådana män. Pappa, mina bröder, de flesta i vår släkt. Trodde nog ganska länge att män kan hugga i, är verkligen inte rädda för något slags djur och kan laga mat, tvätta, städa och laga bilar och är starka. Hade en sådan pappa ju!
Det sitter i! Så den första ”riktiga” karlen jag var igop med trodde jag bara var sådan. Han var ju idrottsman dessutom. Gissa att jag blev helt paff när han pep som mus när jag kom hem med min första underbara kattunge. När en spindel uppenbarade sig. Han kumde inte laga mat och vi ska inte tala om att tömma dasset i sommarstugan och hans totala skräck när glatt kom hem med grannens Grand Danois, som jag skulle passa. Stackars man. Min pappa kunde lätt gjuta en grund och bygga upp ett uthus t ex så när jag och den här arma karlen skulle tapetsera och han stod som fallen från skyarna så fick ju jag spel. Alla män kan ju inte vara som de var på landet förr men det sitter djupt i mig att en karl ska ha lite jävlar anamma i sig. Om det höll med idrottsmannen? Nix!! Han vill träffa mig nu igen efter alla år. Nix! Han är tydligen rädd för kattungar än! Suck! Så mina krav är nog för höga för att jag ska hitta någon igen 😁 Okej, han behöver inte kunna bygga hus! 😉
Tack, för gårdagens svar! Vet att jag behöver sluta med all oro men det är en hel del som påverkar mig som jag inte kan göra något åt själv. Hoppas att det går bra iaf. Snart kommer bebisarna och jag hoppas att det kommer att gå bra. Så om ca tre veckor är man en gammal farmor. Melodikryssdags nu. Ett måste varje lördag! Ha en skön lördag!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, somligt oroar en och det är särskilt tufft när man inte själv kan påverka....men så roligt att bebisarna snart kommer och det känns som om det kommer gå fint.. kram :)
Esmaralda

28 Muu:

skriven

Hej Esmaralda.

Vad fint att du hittat rätt man han verkar vara en snäll man. Händiga män är sexiga och manliga. Dem liksom känns som de ansträngt sig att lära. Så tycker jag iallafall

Kommer jag att hinna skaffa familj tillsammans med en kärlek i en relation?
Eller kommer jag skaffa familj på ”egen hand” innan kärleken kommer?
Kram


Svar: Jag ser inte hur men familj får du... helt klart.. kram :)
Esmaralda

29 Jossan :

skriven

God morgon

Jag hoppas min blivande är händig och tar alla spindlar. Hatar spindlar! Jag hoppas han är romantiskt också...

Jag behöver verkligen en veckas lov till.. jag känner mig helt instängd och kvävd av någon anledning.

Igår smällde jag ner en ljuslykta och skar mig på en bit. Som der blödde!

Idag hade jag hellre velar ligga kvar i sängen hela dagen. Men snart ska jag träna och ikväll ska jag ut med mina vänner...

Åh som jag längtar tills jag vaknar med någon igen... och slippa sova själv...

Kram

Svar: Du får en fin dag - så ha positivt fokus.. kram :)
Esmaralda

30 Skytten1:

skriven

Håller med dig,tror också att det är lite av en generations fråga.Är också i din ålder. Ser du om min ekonomi blir bra i vår?

Svar: Ja, det är nog en generationsfråga tror jag ! Ekonomin blir stabilare..kram :)
Esmaralda

31 Pia1:

skriven

Jodu, en manlig man är precis vad jag också vill ha en dag. En gentleman! Rakryggad med humor och som självklart bär min tunga väska men ändå tycker att jag är den mest intressanta personen på planeten att diskutera med. Inget fjoll, heller inga perversa tankar, bara en MAN. De är nästan utdöda ja, men visst finns ett par stycken kvar och jag hoppas det blev en över till mig 😭

Svar: Exakt så !! Och det kommer bli ett sådant exemplar till dig.. kram :)
Esmaralda

32 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan du se vad han känner för mig om han känner något på riktigt för mig?

Hur troligt ser det ut att jag får ett barn tillsammans med honom?
Ser den chansen trolig och stor ut att det kan bli så?
Kram

33 Milla:

skriven

Min exmake var som sagt inte alls bra på det här med att bygga och fixa. Han struntade i det o på en del ställen har jag inte en lampkupor för dem har han tagit av när han bytte glödlampa o sedan lagt ngnstans o glömt. Han kan vara totalt omöjlig o jag blir frustrerad.
Om jag beställer saker som chorella o c -vitamin för att rensa kroppen, kommer det hjälpa mig? Vill inte köpa det annars.

Svar: Lite tillskott kan du absolut behöva.. kram :)
Esmaralda

34 Jennifer:

skriven

Hej finaste Es! Ja tack, en egen superman ligger högt på önskelistan, dock inte allra högst. Men manlig önskar jag att min blivande livspartner är, på ett lagom sätt. Ingen mesig typ men ändå kunna uttrycka och visa känslor öppet, alla slags känslor. Och absolut ska han vara en gentleman!

Hittills har du aldrig kunnat se något specifikt kring honom då jag frågat, kanske han fortfarande är höljd i dunkel om han ens överhuvudtaget existerar vilket jag ibland tvivlar på, starkt. Men det vore intressant att veta något litet om honom, kanske för att göra honom mera verklig i mitt sinne.

Så jag undrar om du ser något kring min blivande livspartner? Någon liten detalj, vad som helst?

Ha en härlig lördag! Kram,
Jennifer

Svar: Han existerar och ni möts.. jag ser ingen ändring alls i detta. Han är kanske inte så lång men bredaxlad och rätt vältränad.. han har rest en hel del...och det kommer ni också att göra tillsammans.. kram :)
Esmaralda

35 W:

skriven

Jag håller helt med dig i det du skriver!

Jag lever I tron att det är biologiskt betingat och en man ska ta hand om sin kvinna, annars är det ingen man i min värld. Jämlikhet absolut men det finns skillnader också mellan könen som jag tycker att man ska hålla på. Jag trot definitivt att majoriteten av kvinnorna vill ha en riktig Man, även om de inte säger det högt.

Vad tror du, blir det en kärleksrelation med han som är kirurg?

Kram

36 Nilla till Kristin:

skriven

Hej Kristin, jag undrar om du är från Danmark eller Norge ? Det var bara en liten fundering efter att ha läst din kommentar. Kram o fin helg önskar jag alla.

37 Ingela:

skriven

Håller helt med dig, händig, stark å trygg, inget fjoller å lustigt, tycker precis som du att det är trevligt när de kör bil bra och tryggt...;) Sen skadar det inte om han har en ordentlig dos humor, skratta är superviktigt, och lite snygg på det...
Inte lätt att uppfylla mina ”krav”!

Alla får tycka vad de vill, såklart, men jag är ändå så less på allt trams just nu, folk ska vara så förbannat pk att det blir löjligt!

Tvivlar ju på att jag kommer träffa ngn ny kärlek, men brukar skämta om att om det skulle ske, då kan man ge sig fan på att han är ohändig och mer pk än mig...;)

Ha en skön helg!
Kram Ingela

Svar: Det sker och jag tror inte han har tummen mitt i näven heller.. kram :)
Esmaralda

38 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att lyckas i det här?
Kram

39 Fiskaren:

skriven

Ja då får jag säga att jag kvalar in bra. Jag bygger och fixar och har inga problem med spindlar och kryp. Jag försöker alltid vara gentleman eftersom jag tycker att kvinnor förtjänar detta. En gång blev jag snäst av en dam när jag höll upp dörren, att hon minsann själv kunde öppna sina dörrar. Sådant rinner av mig och jag fortsätter öppna dörrar. Bland annat. Och jag väntar på den kvinna som uppskattar mig sådan jag naturligt är. Trevlig helg.

Svar: Ja du är verkligen ett catch !! Kram :)
Esmaralda

40 Liie:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur troligt ser det ut att jag får ett barn tillsammans med honom?
Ser den chansen stor ut att det bli så?
Kram

41 Milla:

skriven

Tänker på det hör med yngre kollegor som män då som inte diskar osv. I går tog jag ut ett tårtfat från kylen som var tomt o som stått där i en vecka. Men då tyckte en kollega att jag hade hög röst till en elev fast jag frågade hur man skulle lösa det. Jag uppfattade det som om hon ville få honom att gråta typ. Jag har grubblat på det där att när jag säger ifrån blir det alltid fel saker o på fel sätt eller för högt osv

42 Fina:

skriven

Hej Es, tänker han på mig ofta? Finns jag i hans tankar? Kram

43 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur troligt ser det ut att jag får ett barn tillsammans med honom ganska snart?
Ser den chansen stor ut att det blir så tillsammans med honom?

Ser du föresten hans känslor gentemot mig ser dem bra ut?
Kram


44 <3:

skriven

Hej kära Es, har det blivit någon sorts spärr på sidan ? Kommer den lösaa upp. Mycket märkliga svar från Kundservice ?
Kram

45 Fina:

skriven

Hej Es, finns jag i hans tankar? Kram

46 Tingeling :

skriven

Han behöver inte hålla upp dörren eller dra ut stolen eller liknande. Eller vara romantisk. Däremot vill jag att han ska bära tyngsta kassen, vara händig och generös. Göra saker för min skull. Han ska gilla att laga mat. En riktig man och ingen kostymnisse. Och ingen kille som går runt i cykelkläder... vet inte varför men ser inte manligt ut enligt mig. Och om killen jag träffar inte är hjälpsam så kommer jag aldrig stanna.. har redan gjort det misstaget. En gång åkte jag och handlade och när jag stod på parkeringen utanför vår port så gick ena kassen sönder och alla varor åkte ut. Jag ringde mitt ex och bad honom komma med en ny kasse och hjälpa mig. Men nej han hade annat för sig (sitta och prata) så fick gå upp och hämta kassen själv tre våningar upp och sen ner igen och packa. Och bära upp. Kommer aldrig tolerera en sån man igen. Ush. Då är jag hellre ensam!

Kram!

Svar: Ja eller hur ! Spandex på en man är nog det värsta man kan se ! Och en sån man som ditt ex- gudars skymning ! Kram :)
Esmaralda

47 Jennifer:

skriven

Hej fina Es och tack för svaret, kändes lite konstigt nästan att läsa då jag så länge nu tvivlat på att jag någonsin kommer att möta min livspartner. Kanske jag någon gång gör det, kanske inte. Nu är jag helt inställd på att leva mitt liv ensam iallafall. Jag har levt ensam så länge så är inte ens säker på att jag VILL ha någon i mitt liv. Men en romans vore uppfriskande o härligt. Tänker ännu på Saharamannen ibland och undrar om jag gjorde ett misstag där. Att inte försöka.

Funderar på denhär min operation som jag väntar på... och känner bara dendär vanliga oron sprida sig i kroppen. Kommer operationen denna gång att hjälpa? Två misslyckade operationer bakom mig, helst vill jag inte alls genomgå en ny operation men har inget val.

Kommer operationen att göra det möjligt för mig att sen äntligen börja skriva på min reportagebok? Kram

Svar: Att operationen hjälper såpass att du kan skriva din reportagebok är över 70 % möjligt... chansen är god... kram :)
Esmaralda

48 Madicken:

skriven

Jag håller med dig Es i det du skriver. Jag tror att jag känner så eftersom min pappa alltid behandlat både min mamma och mig efter de kriterier du skriver om. När man kom ut på vintermorgonen var bilen alltid skrapad och avsopad.

Jag är dock en 90-talist och är inte lika gladlynt i att göra allt det där som förväntas tillbaka när mannen uppfyller ovan kriterier, utan jag kräver nog lite mer. Typ hjälp med städning även om det innebär att han bara gör 5% av städningen. Då förväntas ju också att jag gör endel av de grejerna jag önskar av mannen själv också. Vilket jag gör.

Det är lite mer klagosång från min man än vad det är från pappa också tex. Jag tror att rollerna förr var mer tydliga och mer accepterade att följa. Idag får jag knappt säga högt att jag önskar den typen av roller i en relation.

Min pappa blir vansinnig om vi åker med sommardäck en dag för länge och tycker att min man borde förstå detta och bytt dem direkt! Medan jag får tjata lite på min man. Men byter däcken, det gör han :)

Jag tycker att jag och min kille möts i det lite ”gammeldagsa” med en modern tappning. Jag gillar det. Jag vill känna mig som en kvinna (min definition av kvinna, så jag inte kränker någon)..

Så härligt att du vågar diskutera och ta upp dessa ämnen som inte är så PK. Det är därför jag tycker så mycket om dig Es.

Nu blev det långt men jag har en fråga också, angående vårt hus som byggs.. Vi har stött på problem med kakelsättarna.
Oj vad vi tjafsat fram och tillbaka.. Jag känner att jag knappt orkar mer och bara vill lägga mig platt och betala. Andra tycker jag ska kämpa mer för att få rätt och att husfirman ska stå för en del av kostnaden. Är det värt att dra det längre? Lönar det sig?

Svar: Ja, känner man sig som en riktigt kvinna tillsammans med sin man.. då har man lyckats välja rätt ! Och PK lider jag inte av :) Ni har ju kakelsättarna från helvetet och det här är inte lätt. Börja med att ta dit en opartisk yrkesmässig besiktningsman och anser han att ni har rätt.. då ska du gå vidare... kram :)
Esmaralda

49 AnnaK:

skriven

Provar igen......kommer han någonsin erkänna på något sätt att han är lite intresserad? Jag har ju åtminstone upplyst honom att jag tycker han är snygg 😊

Kram 🤗

50 Min energi är slut:

skriven

Bästa Ez!

Kan du se om nya larmande grannar flyttar snart igen? Hundar skäller 3 st stora, olika utländska byggbolag som skriker på sitt språk o bankande 24/7! Ja det är så mycket så jag irkar inte ens skriva allt...de gör mig ledsen o orkeslös o de tar noll hänsyn! De har köpt villan intill vår! Kan man önska lite karma att den gamle goe farbrorn som ägde huset från början "spökar" lite där snälla behöver ett bra tips!
Stor kram hoppas på svar

Svar: Ta ett snack med dem... det är det enda men handen på hjärtat tror inte det hjälper.. du får försöka förhålla dig.. inte lätt alls.. kram :)
Esmaralda

51 Sus:

skriven

Hej
Som du....
Men viktigt att dom accepterar mig som jag är....
Inte lätt...
Love sus

Svar: Nej inte lätt.. men inte omöjligt :) Kram :)
Esmaralda

52 Agnes:

skriven

En riktig karl...jo, det hade ju varit trevligt.

Att som jag, ha krav på att mannen ska kunna o gilla att dansa, gör att utbudet krymper ner till typ zero...
I alla fall om han även ska uppfylla de övriga KRAV jag har på en framtida partner!

Först o främst...inget jävla lurv! Avskyr med emfas skägg. Kroppshår KAN funka, om det inte syns. Rakat överallt för min del...så äckligt med ludna män! Som att ha en lurvig hund i sängen...

Mannen ska vara längre än mig o självklart både gilla o vara tränad. Sådana där sladdriga saker som räcker mig till halsen ger mig bara ångest...jag känner mig bara korkad som yr omkring med en tarm till man i släptåg.

Ha ett bra jobb, självklart...bo i lägenhet o helst inga barn. För mig gäller endast stockholm, och här är det brist på vettiga singelmän!

Det där med "glada ögon, fint leende o snäll"...men herregud, vad ska jag med det till?
Kossor har oxå glada ögon o fina leenden...o för det mesta är de snälla...jag vill ha en man som finns ibland, när jag behöver honom...lixom ha en snubbe runt benen 24/7...går ju inte...hur ska jag då kunna utveckla mig själv`

För oavsett, så ÄR en mans fokus på att äga en kvinna...styra, bestämma, planera, manipulera o förminska...för det ligger i en mans gener.

Kan vara för att jag vet mig att jag är rationell o krass...blir inte kär, har aldrig varit, vet inte vad passion är.

Vill däremot dansa, träna o ha en samtalspartner då o då...sexet är ju slut, då jag inte längre ses som en sexuell varelse längre, då jag passerat 50.

Knepigt, rent allmänt, då jag är så kräsen o hellre väljer att leva singel än låta mig bli ägd o utnyttjad ännu en gång...det blir så dyrt att göra ännu ett misstag med en man.

Låter bli att tänka alls på män, bästa så...

Kram!

53 Lillan:

skriven

Hej, när det gäller min mans jobb och den bostad vi hyr är vi beroende av en förenings ekonomi. Känns det som föreningens ekonomi håller sig flytande i år med och jag inte behöver känna oro för att vi behöver hitta ett annat boende till ett bestämt datum i år? Denna oro tar över mitt liv ibland 😔

Tacksam för svar. Kram

Svar: Det känns som om du kan leta annat boende i lugn och ro... kram :)
Esmaralda

54 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Detta året känns redan ganska roligt.
Både jag och flera utav mina vänninor fyller 30 !!!
Jag är redan bjuden på 3 30-års kalas så lyckligt lottad känner jag med fina vänner. Kanske blir det fler?

Nu undrar jag,
Till 30 årsklasser som är till våren
Ser det ut som om jag fortfarande går själv då? Eller har jag ett fast sällskap till det?
Ser jag ut att träffa en fast partner under det här året med alla fester?
Kram




Svar: Du kan mycket väl ha en fast partner men lova kan jag inte.. chansen är dock god.. kram :)
Esmaralda

55 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Han säger att han och hon umgås ibland.
Men hur ser det ut framåt kommer relationen fortfarande att fortsätta framöver?
Kram

56 Strand:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att han kommer låta ”vår” familj utvecklas och leva tillsammans?
Eller verkar han ha bestämt sig för att, inte?!!

Ser du om vår familj kommer vara framöver och ser du om den kommer att växa? Finns det chans att han väljer att vi lever tillsammans?

Varför är han så tveksam? Och kommer han komma över dessa tveksamheter?

Ser du om vår familj kommer att växa och vi blir fler tillsammans?
Kram

57 Michaela:

skriven

Det är nog mer min längtan än min icke mediala förmåga som känns nära så sätter mig ner i båten igen😁 Kram!

58 Browallia:

skriven

Jag attraheras av samma sorts män som dig! Men jag känner mig obekväm med män som hjälper till med kappan, öppnar dörrar och drar ut stolen. Då vaknar treåringen i mig som vill skrika "kan själv" jag tror det bottnar i att jag blev överbeskyddad av mina föräldrar som barn och inte fick göra saker i min egen takt utan att de tog över och gjorde saker åt mig. Men mannen får gärna bära ut spindlar, bära tunga kassar och laga punktering på min cykel. Sedan måste han även uppskatta långa samtal om allt möjligt mellan himmel och jord, kunna ta att vi inte tycker lika om precis allt och att det inte är det samma som att man tycker att den andra har fel.

Jag har fallit pladask en helt annan sorts man också, en lurvig med fyra ben och svans. ;D Jag hade planerat för en sista dejt på katthemmet så kisse kan flytta hem till mig. Längtar ju! Men med utmattningssyndrom går det inte att planera. Jag ligger raklång i soffan och är helt energilös och orkar inte ta mig någonstans idag och det är bara att gilla läget...

Hoppas solen skiner även hos dig och MG! Kram

Svar: Japp.. samtalen är viktiga.. att kunna förlora sig i samtal över en flaska vin och timmarna flyger iväg ! Försök ordna det med katthemmet.. den lille fyrbente vill ha dig och du vill ha kissen !! Ni passar varann. Kram :)
Esmaralda

59 Dina :

skriven

Hej Ezmeralda,
Jag gillar samma män som du. Det är ju inte så ofta blir man uppvaktad som kvinna.Nästan aldrig.
Jag kom hem för en vecka sen från resan till Israel. Varit vid klagomuren, födelsekyrkan i Betlehem, moskén i tempelberget. You name it. Vid klagomuren lämnade jag in några lappar med önskemål. Tror att jag blir hörd nu och önskemålen kommer att uppfyllas? 🤔
Kram ❤️

Svar: Vad roligt att du också varit där.. jag var ju där i januari.... ja du blir hörd.. absolut.. det finns kraft i den muren.. kram :)
Esmaralda

60 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Vad jag ser som omanligt det är då vuxna män spelar tv-spel,kollade på skavlan i går, där var det ett fotbollsproffs som hade ett eget Tvspelsrum för att hans fru inte orkade ha honom i samma rum då han spelade så mycket. Själv jobbar jag i hemtjänsten och ser inga problem med att vikatvätt,lagamat,städa,tvätta,bytta glödlampor,blöjor,fylla på pellets och annat som våra äldre behöver ha hjälp med i sin vardag.

Svar: Du är fan-i-mig en hjälpte i vardagen som tar hand om och som gillar det du gör... jag älskar människor som dig ! Kram :)
Esmaralda

61 Alina:

skriven

Jag tycker det är skönt när män inte följer rådande mansnorm. Jag vill också själv bli bemött och behandlad som människa i första hand och inte som kvinna med alla de förväntningar på mig som det innebär. Vi är alla olika.


Svar: Ja och det är just olikheterna som gör det så intressant.. kram :)
Esmaralda

62 Daniel:

skriven

Är Antonia en dålig människa?

Varför lever hon som hon gör ?

Svar: Hon förmår inte bättre just nu.. kram :)
Esmaralda

63 Fina:

skriven

Hej Es, finns jag i hans tankar? Kram

64 Omtumlad Lilla blå:

skriven

Uppfriskande inlägg!

Långa karlar är lite av min grej.

Kanske för att jag har ett thing för klackar. Och ja, den stereotypa synen på längd håller jag dammig med stolthet :)

Jösses. Det mest märkliga hände igår...

Jag loggade in på min internetbank och fann ett pensionskonto med en jäkla massa pengar på som jag aldrig hade sett innan (?!?) ringde såklart min bank och jo, de var mina. Antagligen något från min fars arv, men otroligt konstigt att jag inte sett/fått info om detta tidigare. Jag är ganska ung och har inte börjat pensionsspara själv. Håller just nu på att leta eget boende och funderar på om detta var ödets nyck på något vis?! Tror du jag kan få ut i förskott?

Oavsett. Riktigt creepy,

Kram å go Mello-kväll 💕

Svar: Jag gillar inte för långa karlar... fast min nuvarande är 1.91... gillar annars den lite mer kompakta sorten ! Men vilken rolig överraskning.. jag tror du kan ta ut pengarna innan... fast det kostar.. ring banken.. kram :)
Esmaralda

65 Jennie:

skriven

Hej,jag undrar om du ser om jag kommer att göra en resa på hösten? På höstlovet?

Svar: Ja, med 70 % säkerhet kommer det bi en resa då.. kram :)
Esmaralda

66 Tingeling :

skriven

Jo mitt ex var sån... Han hade sina goda sidor med och var aldrig elak. Men egoistisk till tusen!

Min pappa... min kära pappa... vad ska jag göra med honom 😞 det är så sorgligt allting. Tänkte i dag att jag och dottern borde flytta in i huset och han kan bo i en stuga på tomten.... Kan annars inte se hur han kommer klara sig. Allt håller på att förfalla, både han och huset. Försökte lite med att han borde flytta till lägenhet men han bor ju så billigt i huset. Känner mig vilsen i detta. Å ena sidan vill jag bara strunta i han men å andra sidan, hur ska jag kunna det? Han är ju min pappa. Jobbig situation.

Nu är det i alla fall lördagsmys med dottern 🙂

Kram!

Svar: Ja, det är jobbigt och jag tror många vet hur du känner... försök prata med honom om detta och hitta en lösning som känns okey för er båda två.. och jag tror faktiskt att ni kan komma fram till något bra.. kram :)
Esmaralda

67 Mimmie:

skriven

Min far var en riktig manlig man. Han gjorde allt för en. Han bar på det tyngsta sakerna, ställde upp för alla som behövde honom. Han kunde verkligen allt, typ laga mat,städa och sy,fixa tekniska saker mm. Han var väldigt social människa och väldigt omtyckt. Han älskade att vara i naturen och var inte rädd för någon eller något.

Jag undrar nu om du ser hurdan min framtida man kommer vara, och möjligen hur han ser ut med?
kram:)

Svar: Ja, din far var en fantastisk man, verkligen !! Och det är han fortfarande ! För borta är han inte.. bara på en annan plats. Din framtida man har humor, han är lugn och trygg.. han är pålitlig och han håller det han säger.. kram :)
Esmaralda

68 Fina:

skriven

Hej Es, verkar det som om de grälat om mig? Kram

69 Drutten :

skriven

Hej! Mannen i mitt liv han har en hel del av det där. Han är aldrig rådlös och det är nog vad man behöver när man bor på landsbygden.

Själv kämpar jag på med körkortet. Går bättre och bättre men behöver slipa på en del. Jag hoppas verkligen att jag snart har ett körkort och då innan sommaren.

Kram Drutten

Svar: Visst fixar du kortet.. kram :)
Esmaralda

70 Nalle :

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det här året lovande ut att jag går in i en fast relation?
Eller kan jag vara singel året ut?
Kram

Svar: Det kan bli precis vilket som.. kram :)
Esmaralda

71 Ärlan:

skriven

Tjenare e. Tror du det kan bli inköp i lägenhetskomplexet jag ska kika på imorrn eller blir det för tight för min budget? Herregud va redo jag är för flytt o starta en egen vardag. Hoppas verkligen det är dags snart...

Allt gott 🙏✨🕯


Svar: Det är dags snart.. dock tveksamt om det blir just det boendet du ska titta på i morgon... planera det ekonomiska noga. och anser du att det är värt att leva på en stram budget för boendet.. då ska du göra det.. kram :)
Esmaralda

72 Milla:

skriven

Kommer jag må bättre, mår inget bra psykiskt just nu.

Svar: Det vänder.. men just nu ska du ta hand om dig.. gör roligheter.. ha fokus på glädjen och det vänder.. kram :)
Esmaralda

73 Till Hjälp:

skriven

Jag har med haft förstorade körtlar i halsen för några år sedan, och det var inget farligt. Jag hade tre stora körtlar som syntes på halsen. Jag kom inte ihåg hur länge jag hade de där, men det kändes som de blev större för varje dag. Jag var ju inte heller förkyl eller något,så jag googlade runt på nätet och letade efter svar.
Jag blev till slut jätterädd och orolig så jag åkte in till akuten i stan. Sköterskan tog ett blodprov med ett stick i fingret, sedan fick jag vänta i ett annat väntrum på läkaren. Han undersökte halsen först, sedan om jag ville så kunde han undersöka brösten med,fast det ville inte jag. Allt var normalt sa han. Det kändes lite lurigt bara att behövde betala 500kr för denna undersökning? men kanske är det så det så det kostar i stan? eller så tryckte hon in en extra nolla så jag blev lurad.
Jag skulle komma tillbaks efter någon vecka om det blev värre eller gjorde ont.
Veckan efter såg det bättre ut i halsen, sedan kände jag inte av något konstigt med halsen.

Men jag tycker ändå att du bör gå på en undersökning så du vet vad det är och slipper gå och oroa dig.
kram Elina

74 Oro:

skriven

Hej!

Ser det fortfarande ut att bli bra/bättre framöver både med jobb och hälsa??

Kram

Svar: Ja, det gör det.. först det ena och sedan det andra.. ge dig inte.. tanka energi... kram :)
Esmaralda

75 Hot mama:

skriven

Får jag vara intim snart med mannen jag har känslor för?

76 Tiss:

skriven

Varför svarar inte Johannes, har det hänt något? Samma visa nästan varje gång. Han bryr sig inte om hur det känns för mig. Han lovade att inte göra så här igen. Hans wiii spel står kvar sen sensommaren, snart säljer jag skiten på blocket! Jag blir så frustrerad och irriterad!!

Svar: Jag kan inte se att något hänt som förklarar tystnaden och nu hänger hans wii spel löst.. kram :)
Esmaralda

77 Orolig fru:

skriven

Hej!

Kommer min man att få nytt jobb?? han mår inte så bra. Trivs inte på sitt nuvarande jobb.

kram

Svar: Ja han får nytt jobb men han får aktivt.. kram :)
Esmaralda

78 Unni:

skriven

Jeg har startet eget firma - vil det bli suksess? Hvordan vil framtidig økonomi bli? Klem

Svar: Var beredd att kämpa - också i uppförsbacke för en sådan blir det. Hänger du i - då kommer det sakta men säkert gå riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

79 Grethe:

skriven

God ettermiddag kjäre Ezmaralda 🙏😍❤💚
Lenge siden jeg kommenterte nå.. men jeg leser hver dag! 😊😊😊😍
Jeg må si meg helt enig, veldig bra med en mannlig mann 👍😊
Den siste jeg hadde var en ordentlig MES, til og med JEG var mer mannlig enn han!?!? *Gröss o gru*

Men du, tror du at jeg får oppleve noe ordentlig kjärlighet?
Om jeg får det, lenge dit?

Ha nå en vidunderlig lördag kjäre Ezmaralda 🙏💜💚 og dere andre oxo selvfölgelig 🙏😊😍
Klemiklem fra meg 🌹🌷🏵🌼💜

Svar: Vad roligt att du läser varje dag.. en trogen medlem i vår bloggfamilj !! Ja alltså., är man själv mer manlig än en man då bör man kolla ner i skrevet och finns det kvar som man förväntar sig finna... ja, då är det bara att gå vidare. Mesar gör ingen kvinna glad ! Kärleken kommer till dig och det blir en klok, lugnt och positiv man.. en he- man i det tysta.. som axlar sin roll utan problem.. kram :)
Esmaralda

80 Fia-lotta:

skriven

Hejsan! En fundering såhär på kvällskvisten: finns det någon ynka procent chans att någon hyresrätt tillfaller mig? Noll dagar registrerad men testar trots allt. Vem vet vem vet :)

Här vankas det Melodifestivalen och lösgodis nom nom nom! Kramar från soffan!

Svar: Det kommer en bostad fast det kan dröja lite. Här blir det också mello men utan godis.. herregud, det glömde vi köpa ! Kram :)
Esmaralda

81 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Jag vill också ha en "riktig karl". Hur många tunga matkassar har man inte själv fått tråckla genom tunga dörrar genom åren. Är så förbaskat trött på det. Bara till en sån sak behövs en man :)

Jag vill ha någon som vågar ta i mig. Gillar starka armar och händer. Det är snyggt. Han får inte vara överviktig (sorry) det tyder på ett stillasittande liv och det är avtändande enligt mig. Kroppsbehåring är ok men får gärna vara lite tuktat. Som person vill jag att han är trygg och säker i sig själv och veta vad han vill. Han ska helst ha ett eget intresse som han kan pyssla med på sitt håll. Han får inte vara klängig och tjatig.

Jag är född på 80-talet och vill att min man ska hjälpa till i hemmet men tycker inte att det är avtändande eller mindre manligt.

Ez, om jag hittar en man i framtiden, kan du säga något om hur han ser ut?

Svar: Ja det här med matkassar.. när jag inte hade nån man fick sonen från typ 10 års ålder släpa på kassarna och jag tror att det danat honom en aning :) Och jag håller med.. klängiga män är väldigt osexigt ! Din framtida partner har inte skägg.. han ser ut att ha blå ögon.. hans har välfriserat hår.. han gillar träning och det syns.. kram :)
Esmaralda

82 Boudica:

skriven

Jadu här vaknade man väldans bakis, jag måste ju slå in insikten att jag inte kan dricka så mycket längre, mår ju bara fruktansvärt dåligt efteråt! Tål ju inte speciellt mycket nu heller.
Så halva dan gick bort där, och jag som har uppgifter att lämna in till på måndag! Jag har verkligen tvingat mig!

Gårdagen blev rätt bra, jag som hade bra chans misslyckades, jag glömde nog märkligt bort att säga till honom vad det är jag egentligen vill. Han var ju trevlig och så igår, men kändes, lite osäker, även om han inte visade det. Men jag tyckte att jag hade rätt att kräva ett hejdå från han, han tänkte gå utan säga det till mig, kände mig lite ignorerad där. Hoppas det inte skrämde honom nu!

Även J, gjorde mig förvånad. Jag som så länge kämpade med att släppa min dragning till honom, och nu efter så lång tid börjar han dras mot mig.
som jag säger kommer alltid ha stor uppskattning mot honom, han har betytt mycket för mig genom åren på jobbet. Så märkligt att han nämnde att det finns ett sorts band mellan oss, det är precis som jag känt så länge! Men efter så många år vet jag fortfarande inte vad det är för något.

Men vad jag behöver i en man, är nog en som står för sig själv, har ett eget driv, ska ge känslan av beskydd,(men inte överdrivet mycket ;)) och självklart ska hjälpa till i hemmet och behandla mig med värdighet ;)
Får gärna vara händig, och bra i köket! (hatar matlagning!!)

Nu är det lite våraktigt här, så tänkte fråga, ser du någon liten fling i vår, lite vårkänslor skulle upskattas här ;)

KRAM!!

83 Till Elina:

skriven

Tack för svaret Elina!! känner mig lite lugnare.

Kram

84 Mimmie:

skriven

Tack snälla för svaret Es:) kramar<3

85 Milla:

skriven

Hej Ez
Skulle vilja höra om min sambo får sin skuldsanering eller är det helt omöjligt?

Med vänlig hälsning, Milla


86 Vii:

skriven

Hej Esmaralda.

Provar igen,

Ser det ut som att han kommer låta ”vår” familj utvecklas och leva tillsammans?
Eller verkar han ha bestämt sig för att, inte?!!

Ser du om vår familj kommer vara framöver och ser du om den kommer att växa? Finns det chans att han väljer att vi lever tillsammans?

Varför är han så tveksam? Och kommer han komma över dessa tveksamheter?

Ser du om vår familj kommer att växa och vi blir fler tillsammans?
Kram

87 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Låt honom komma då ;).
Kram Skorpan

88 Mer:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att komma över sina tveksamhet och köra på mig?
Kram

89 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Är jag singel en tid till?
Ser du mig i ett fast förhållande?
Kram

90 Contici:

skriven

Hej!

Mitt ex var en riktig fegpropp, visade det dig. Stor och självsäker i början, när han uppvaktade mig. Efterhand, när jag väl var på kroken, och hade svårare att bryta mig loss, visade det sig att han var rädd för både möss, spindlar och katter (!). Tummen mitt i handen, men envis om att ha rätt, starkt bunden till mor sin, och bar varken kassar eller tvättade. Så det tog slut! Sådana osjälvständiga mesar klarar jag bara inte av!

Har nu turen att ha fått träffa en helt prestigelös man som både är händig, bär kassar och tar spindlar vid behov. Han är verbalt ganska sparsam, men som det skrevs så kan jag få lov att känna mig som en riktigt fin kvinna, även dagar när jag själv känner mig urtrist och med stripigt hår. Så har han också en far som behandlar sin hustru som en prinsessa...! Men det är verkligen en ynnest, och jag är tacksam varje dag för att vi har träffats♥️.

Blir jag bättre inom kort, eller blir det först efter nästa operation...?

Kram, och tack för trevligt ämne idag!

91 Fiskaren:

skriven

För 15 år sedan var jag på samma fest som Christopher Walken. I New York. Han bodde i CT. Vi småpratade lite över en drink. En trevlig äldre man som sade att han egentligen inte gillade fester. Den som fyllde år var gemensam vän till oss och till mig sedan tiden jag bodde i NY.

Svar: En jättebra skådespelare ju !! Och herr Walken är väl en bra bit över 70 år nu tror jag.. kram :)
Esmaralda

92 Anna i Skåne:

skriven

Du och jag verkar ha samma smak när det gäller män. : )
Min man är född i mitten av 70-talet.

93 Enligtfille:

skriven

Aloha
Hålller med helt och hållet. Är absolut för jämställldhet men i min relation så villl jag ha en sterotypisk traditionell man och jag vill vara det enda kvinnliga inslaget.. vad gäller det här med att folk ställer frågor till dig så fattar jag inte riktigt hur det funkar? Snubblade just över din blogg nämligen, men är det bara att fråga helt random eller vad är upplägget? Om så, så tänkte jag berätta att jag är inte helt nöjd med mitt nuvarande jobb och funderar på en ny yrkesinriktning. Undrar om detjag tänker på kommer at funka för mig trots min synskada= har inte hört någon annan med synnedsättning som jobbar som det..

Mahalo för din tid

94 Maria:

skriven

Hej E! Jag kan inte hålla med dig mer.. jag är 37 år ung snart och jag önskar att män var mer män i dag.. har kanske någon illusions bild av en man men jag tänker ju att men han måste ju finnas..
jag vill ha en man som kan saker en man som är händig.. ja jag kan allt dedär byta däck byta proppar osv osv jag måste ju göra det och det jag inte kan än får jag lära mig.. men helsike va skönt det skulle vara att ha en trygg man att få luta sin panna mot hans bringa och omfamnas av ett lugn och en trygghet..
En sådan som inte kör med några spel eller dumheter för idag så är allt så himla lättillgängligt och utbytbart känns det som och jag tycker det är så trist och detta med dejting grejen rena djungeln..
mer man och ingen hen som det så underligt uppfunnits..

Kram i natten ❤️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: