NYA SPONTANSPÅDOMAR !!

Så var det dags för spontanspådomar igen:

 

Du kvinna i 30 års åldern som cyklar till arbetet – du bor i lägenhet och du är singel.  Du väntar på kärleken och börjar bli otålig. Jag tror  det kan resultera i alla fall i en liten romans om du  på lördag kväll går till en plats där man spelar musik.

Kvinna i 50-60 års åldern som  är förälskad i en man men relationen känns ostabil och du vet inte var du har honom. Du får intryck av att han backar och det är precis vad han gör.   Han är några år yngre än du. Ni  har haft en av och på relation under en ganska lång tid.   Du ska absolut gå vidare. Lägg ingen mer energi på denne karl för det är han inte värd.

 💗

Så har vi mannen i 40-50 års åldern som har börjat spela allt mer. Du inser själv att det inte är sunt och du ser faran i ditt beteende. Fortfarande kan du sluta och ta kontroll så gör det snarast möjligt – annars växer dina problem rejält.

 

 

Jag ser också att under året kommer en kvinna som kämpar för att bli gravid, också att lyckas. Jag ser inga detaljer runt dig – men jag ser att det kommer en tid av frid  i hormonsystemet och  jag ser att du kommer vänta barn på egen hand, precis som du vill

 💝

Kvinna i 25 års åldern som har mörkt hår och bruna ögon och som inte talar svenska med sina föräldrar.  Du  har kontakt med en man som befinner sig geografiskt långt borta.  Du känner att du inte kan lita på honom – och det kan du inte heller.  Hitta någon som passar dig bättre och som ger dig all kärlek från början. Det är du värd

 💝

En kvinna med ljust hår och blå ögon, du är över 50 år… du planerar och funderar över en resa men tvekar. Du känner att det kanske är lite för vilt. Men den här resan ska du göra.. så se till att planera klart.  Det kommer ge dig mycket mer än du tror.

 

Killen i 25-30 års åldern som är singel och som börja deppa lite över att kärleken aldrig dyker upp. Du ska bara ta det med ro.  Den specielle han kommer och det ser ut att ske när du  går på en fest nu under våren.

 💗

Jag ser en kvinna i yngre medelåldern och jag ser sjukdom runt dig.  Du är orolig och du mår inte så bra.  Du vet att det här är en allvarlig sjukdom – men alla tecken visar att du kommer greja det här och du blir helt frisk.

 💗

I vår huvudstad bor en dam, yngre, som tycker om fina kläder och som  kan föra sig i de finaste kretsar. Du lägger ner en hel del pengar på  kläder och  skönhetsprodukter.  Du vet vilken sorts man du vill ha i ditt liv och detta tänker du inte ge avkall på.   Och det ser faktiskt ut som om du kommer att lyckas.  Mannen har ett ovanligt yrke och är av adlig familj.

 

I en borr norröver i vårt land finns en kvinna i 60 års åldern som  inom kort kommer att skaffa hund. Och denna hund hjälper henne att finna kärleken.. eftersom hon kommer stöta på en man under sina hundpromenader. En man som är singel och som också har hund.  Det löser sig liksom av sig självt och det kommer bli riktigt bra.

 💝

I ett annat land ser jag  en kvinna i 30-40 års åldern – som ska börja studera. Du är lite orolig men det behöver du inte vara. Det kommer gå hur bra  som helst och du tar ett rejält kliv framåt. Efter utbildningen kommer  du att tjäna typ dubbel så mycket som du gjort innan.  Ge dig inte vid motgångar utan rid ut alla stormar och  du kommer i mål

 

Jag ser kvinnan  40 års åldern som har katt och som är singel och som har en svårt sjuk förälder.  Du ska inte ha dåligt samvete. Du gör vad du kan efter din förmåga och  glöm inte att själv tanka lite energi mellan varven. Det behöver du.

 💗

Kvinna med dubbelnamn som vill byta jobb – det kommer du att göra men det verkar som om du söker på fel ställen.  Satsa på ett stort företag som har omsättning på folk och sök dig dit även om de inte aktivt söka nya medarbetare.  Det kommer ge gott resultat

 💖

Kvinna i 20-30 års åldern som vill resa men inte har någon att resa med och därför avstår. Skärpning, vill jag säga åt dit.  Res på egen  hand och du växer i  inre styrka.  Gör resan som du planerar till sommaren.. du ångrar dig inte

 

Jag ser en medelålders kvinna som arbetar i vården – du sliter och står i och du är  ofta trött. Du lever i ett äktenskap men du och mannen har helt tappat intresset för varann.  Du har i flera år funderat över skilsmässa men aldrig kommit till skott och nu känns det som om det är nog.. du behöver du ta steget och det kan du tryggt göra.  Det kommer leda till bra ting

 💔

Tjejen mellan 20-30  som jagar kärleken och som desperat ser den ena efter den andra av väninnorna blir sambo och bilda familj…. du ska lägga desperationen på hyllan och så ska du satsa på skådespelandet mer på allvar.

Det kommer en dag när vi får se dig på TV

Kärlek och familj kommer också.

 

 

 

 

Ja, detta är  vad jag spontant kunna se den här gången !

Känns det som om någon av de jag beskrivit är du – då ska du ta det till dig.

 

Kram & kärlek

 

 

 

 

P.s.  Glöm inte  trycka på gillaknappen.. och jag tackar så hjärtligt !!

1 Tekla:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag kommer att fara på resa med min sambo om ett par dagar och det är min första resa på snart tio år. Jag är lite nervös. Kommer allt på resan att gå bra?


Kram

Svar: Ja, det kommer gå fint.. kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, vet inte om något stämmer in på mig men kanske...ser du mig lyckligt gift i framtiden ? Kanske i Stockholm...
Tror du U har någon bra man på lut i Stockholm? Han verkar vilja mig väl och att jag ska bli lycklig med den bästa. Flörtar han lite emellanåt med som " gubbar" kan göra. Är han lite fascinerad av mig vem jag är.
Kram

Svar: Ja han är faktiskt lite fascinerad.. kram :)
Esmaralda

3 Baby blues:

skriven

Kommer jag att bli gravid under 2019?

Svar: Det finns en chans, absolut.. kram :)
Esmaralda

4 Susan:

skriven

Så häftigt, grattis till er som fått en tjuvkik på ditt liv👍🏼 Inget som stämmer in på mig men det kommer kanske en dag😉

Kramiz

Svar: Ja det kan det absolut göra.. kram :)
Esmaralda

5 Tingeling :

skriven

Kul! Tror inte nåt av dessa var till mig men tog ändå till mig av resandet... (är ju över 30). Jag vill så gärna resa!! Jag kollar och letar och längtar.

Jag är så trött. Somnade vid 21 och vaknade nu 06.30. Helt galet. Höll på att somna vid 20 redan egentligen.

Nu är det bara att masa sig upp till jobbet!!

Trevlig torsdag! Kram!

Svar: Ja bara res.. det ger dig så mycket ! Kram :)
Esmaralda

6 Agnes:

skriven

Nepp...inget denna gång heller, haha!

Däremot känns det lite som att det är till stor del "samma" personer var gång som dyker upp...

Kanske tjejen från Stockholm, som nu kommer att möta sin kärlek är "ny"...och vem tackar nej till en adlig individ, oavsett om det finns ngr känslor eller ej...nä, vem vill leva med en människa enbart för att personen är adlig?

Inte jag, i alla fall...självklart god ekonomi, men det där med adlig skiner jag fullständigt i...men visst är det kul för den som nu vill och troligtvis även får! =)

Skulle själv aldrig leva med ngn som ej hade god ekonom eller ett bra jobb. Så jag förstår mkt väl att man vill ha det bra...krass som jag är!

Kram!

Svar: Ja, det kan mycket väl bli samma... jag jämför ju inte med hur det blev sist.. utan tar det bara som det kommer ! Och det kan bli så att någon strålar ut starkare än någon annan. Kram :)
Esmaralda

7 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Ja nog är jag trött jämt, men på vårdcentralen är proverna normala. Inbillar jag mig?
Ha en fin dag!

8 Mikael:

skriven

Kvinna, kvinna, kvinna , hallå som man känns det diskriminerande!

Jag skämtar såklart men ärligt så hänger jag inte riktigt med vad som hänt i samhället med allt man/ kvinna snack, i reality serien Nedsläckt land så börja de tjafsa om sysslor man/kvinna , klart inte riktigt skarpt läge i serien då de hade utrymme tjafsa om genus...,

För några månader sen försökte jag hjälpa dottern och gav förslag på en av hennes kompisar som kunde hjälpa henne och råkade nämna en av hennes killkompisar , hon blev bra sur för att jag inte nämnde en av hennes tjejkompisar och det blev en diskussion om det hela istället för att lösa problemet, är det sånt man lär sig i Sverige nuförtiden? När jag försökt förklara det här och hur det fungerar i Sverige för en kvinna från ett annat land så tror hon nästan ljuger, förstår henne då det inte låter klokt i hennes öron :)

Kul läsa spådomarna, än har jag inte blivit genussmittad :)

Kram
Mikael

Svar: Jag vet, det var mycket kvinnor som kom upp och jag tänkte själv på det.. men tänker att det nog beror på att fler kvinnor än män läser bloggen och därför blev det fördelat som det blev. Och snart kommer jag blogga om mitt förvridna genusperspektiv :) Kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Ingen vinst denna gång heller ;). Grattis till er som "kom fram" i Es' spontanspådom, hoppas ni tar till er orden...

Här blev det kallt, som det ju ska va på sportlovet. Måste själv kolla upp om jag är berättigad till någon betald ledighet...

Nåt märjligt hände igår innan jag somnade. Det var som en tunnel o i andra ändan såg jag en karl, med bar överkropp. Kan det ha varit min tillkommande som jag såg? Eller betyder det stt jag ska gå o se en stripteashow ;D?

Nu ska jag o se shown på jobbet...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Stripshow, helt klart ! Nä nu skojar jag lite :) Jag tror det handlade om att någon är på väg mot dig.. någon gör sig redo.. kram :)
Esmaralda

10 AnnaK:

skriven

Kul med dessa spådomar! Inget som rörde mig denna gång heller dock 😊

Vad är det som gör mig så intressant i hans ögon?

Kram 🤗

Svar: Du ÄR intressant och fin... och det ser han såklart.. kram :)
Esmaralda

11 HS:

skriven

Tack så mycket för seansen i veckan. Pratat med en vän efteråt och nu vet jag hur jag ska gå vidare med bostadsrättsföreningen och flytt. Det kändes som att du skickade en dust av din healingenergi samtidigt, är mycket piggare jämfört med i måndags och tisdags?

Kram

Svar: Japp, visst skickade jag en dust healing med seansen :) Kram :)
Esmaralda

12 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack!
Dessa spontana spådomar är så roliga att läsa!
Det var den första som kan vara jag.
Kvinna i snart 30 års ålder. Cyklar till jobbet. Singel men väntar på kärlek. Bor i lägenhet.
Det kan vara jag och på lördag ska jag ut minsann med några vänninor det är redan bestämt.

Es,
Nu börjar ju denna tid då vi går mot våren. Vet att jag känt exakt samma sak de senaste 2 åren att vid denna tid har jag längtat lite extra efter kärlek.

Tror du kärlek kommer ske innan sommaren eller har jag har en kärlek i sommar?
Kram


Svar: Ja, du måste ju berätta för oss om det händer något på lördag :) Kärleken kan dimpa ner när som helst... Kram :)
Esmaralda

13 <3:

skriven

Kommer jag och f fortsatt vara vänner och kommer jag må bra av detta så jag inte blir sårad.. varför vill han träffa mig igen?

Svar: Det ser svårt ut med vänskap... kram :)
Esmaralda

14 EPM :

skriven

Jag gillar dina spontana spådomar! Även om jag själv inte nämns så är det kul att läsa om övriga i bloggfamiljen.

Jag upplever att min tillvaro gör så att vissa män drar öronen åt sig och försvinner... Det är inte en kul känsla!
Hoppas min soulmate är annorlunda... ser du nåt om hur vi träffas?

Kram

Svar: Din soulmate gillar din personlighet.. direkt pang på... kram :)
Esmaralda

15 Lotta:

skriven

Alltid lika kul med spontanspådomar :)

Är det jag som är kvinnan med dubbelnamnet?

Kram L

Svar: Det kan vara så.. känn in själv.. kram :)
Esmaralda

16 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda

Intervjun som jag ska på nu på måndag för tjänsten som biståndshandläggare, ser det ut att finnas ngn chans för mig att få jobbet? Jobbar idag också med människor (dock mammaledig just nu) men vill ta mig framåt och söka nytt. Kram

Svar: Du har chansen och självklart ska du söka.. kram :)
Esmaralda

17 Maja:

skriven

Hej Maja,

Så spännande med dina spontanspådomar! Måste vara så spännande att känna igen sig i beskrivningarna.

Oj oj! Så orolig för hur min son har börjat uppträda. Vilket utbrott han fick vid läggdags. Är han bipolär eller har någon diagnos el psykisk sjukdom? Jag är chockad!
Kommer detta gå över eller måste vi söka hjälp? Jag ver att det låter som vi behöver det. Men vad ser du? Om du ser ngt...

Kram

Svar: Mest troligt är det bara en fas han går igenom.. kram :)
Esmaralda

18 Hon:

skriven

Hej!
Ser det ut som ett smart val att stanna hemma idag då jag är förkyld?
Kram

Svar: Ja, det kan vara bra... inte bara för din egen skull utan också för att inte smitta ner andra.. kram :)
Esmaralda

19 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att gifta mig inom dem närmaste 3 åren? Inom 1-3 år?
Kram

Svar: Det är fullt möjligt.. kram :)
Esmaralda

20 Helena Ir:

skriven

Kärlek och kloka råd för några här i bloggfamiljen..hoppas de känner igen sig. Roligt att läsa om..

Plötsligt så händer det..det är det som är det härliga med livet :)

Ha en bra dag..

Kram :)

Svar: Ja eller hur !! :) Kram :)
Esmaralda

21 Soffan:

skriven

Hej!

Alltid lika häftig läsning, även om ingen av spådomarna var träffande för mig den här gången :)

Jag undrar om just detta projekt i mina tankar är något jag kan köpa in mig på, eller kommer något annat? Vill ju inte vänta så mycket längre..

Kram 💜

22 Marita:

skriven

Hej!Va kul med spontana spådomar.
Grattis till er som det gällde.

Jag undrar om jag hittar ett arbete inom snar framtid?

Marita

23 Maria:

skriven

Kan det vara jag som är kvinnan i ett annat land som har oro och ska börja studera?

Kram! Till alla på bloggen

Svar: Ja det kan det vara.. kram :)
Esmaralda

24 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda. Härligt med spontanspådomar, denna gång stämde inget in på mig.

Jag har blivit kallad till möte på dotterns förskola av förskoleläraren. Hon har också bett skolpsykologen och specialläraren närvara. Hon har inte sagt vad saken gäller och nu känner jag bara stor oro inför mötet.

Min dotter är HSP, högkänslig, och förskoleläraren är så oempatisk, sträng och kall och passar inte alls att hantera barn som min dotter.

Ser du något kring mötet? Tacksam för svar! Kram

Svar: Gå till mötet med öppet sinne... kan ni samarbeta så är det absolut bäst för dottern... som är en helt underbar liten tjej.. kram :)
Esmaralda

25 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Åååh så roligt med spontanisar ! Hoppas de känner igen sig och kanske vi har små blogginlägg att se fram emot :-)

Läste ditt inlägg om barndommens inverkan ...och kan bara hålla med , du har haft en färgstark uppväxt men så är du en mycket speciell kvinna .

Själv växte jag upp med oro för pengar och alltid vara andra klassens medborgare då vi var från finland Mamma och Pappa slutade prata finska med oss två systrar 4 0 2 år direkt vi kom till sverige så jag kan inte ett ord finska.Vilket jag tror lett till min otrygghet och rädslan att överge ngt man har då vanans makt känns tryggt.

Ha nu en härlig Torsdag

Kram Anki med flock

Svar: Jag blir både ledsen o arg när jag läser det där om att vara andra klassens medborgare.. jag förstår precis hur du menar.. men man blir ju upprörd i alla fall !! Tänk vad vi människor kan ställa till med ! Kram :)
Esmaralda

26 Pia1:

skriven

Älskar dessa! En av dem kunde varit jag, visst är det allvarligt men jag kommer inte plötsligt ramla ihop och dö. Idag ska jag ha mitt akuta möte med doktorn på sidan om och hoppas jag kan förklara så han förstår det också. Men jag är tacksam för att han ställer upp på mina knasiga omvägar, jag ska komma ihåg att säga det också, att jag förstår honom men det är ändå ingen lek i mitt huvud. ❤

Svar: Lycka till nu... du vet hur du ska lägga upp det hela.. kram :)
Esmaralda

27 Marja:

skriven

Tack, det här var klockrent riktat åt mig och jag ska satsa på min skådespelarkarriär. Tusen tack.

Svar: Bra, gör det och du ångrar dig INTE... kram :)
Esmaralda

28 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Nu bär resan av till min dotter i Stockholm .sedan åker vi och hälsar på Min andra dotter då rar vi tåget till Vingåker . Över helgen. Ska bli skönt att komma i väg Är det något jag ska tänka extra på?
Kram😃🌺☀️

Svar: Vad roligt... bara slappna av och må väl.. allt går bra.. kram :)
Esmaralda

29 Michaela:

skriven

Sååå kul att läsa!😁 Hoppas att folk känner igen sig!
Ser du något kring mig eller är det bara blankt?😁 Kram

Svar: Jag ser att det kommer förändring och den är av positivt slag.. kram :)
Esmaralda

30 Skorpan:

skriven

Tack Es!
O stripteaseshow måste jag absolut gå o se, en brist i min allmänbildning ;)..
Kram Skorpan

Svar: Jag hade en manlig strippa hemma en gång.. på min inflyttningsfest för 30 tjejer och herregud vad vilt det var och så roligt vi hade :) Sånt ska absolut upplevas :) Kram :)
Esmaralda

31 Lotta S:

skriven

Reder det ut sig med väninnan då jag tar kontakt, kommer det att bli bra mellan oss igen?

Svar: Ja men det kan ta tid och tveksamt om det kan bli riktigt som förr.. kram :)
Esmaralda

32 Helena Ir:

skriven

Läser vad du skriver Anki om andra klassens medborgare..jag har föräldrar som flyttade hit från Finland..både jag och min syster är födda här. Själv har jag inte så mycket haft problem med den finska tillhörigheten ..vi hade föräldrar som talade både finska och svenska med oss..pappa som kommit som krigsbarn pratade mestadels svenska med oss..
Och därför kan jag ännu idag prata båda språken..dock inte flytande finska..
Det jag kan tycka är sorgligt är att jag förstått att mina föräldrar inte såg sig själva som fullvärdiga medborgare i Sverige..inte ens som i en andra klass..utan de var förpassade till en tredje klass i samhället enligt vad jag hört. Det är skrämmande..

Kram

Svar: Ja, man blir ledsen och förbannat, att någon ska behöva känna så !! Kram :)
Esmaralda

33 Jonkan:

skriven

Kommer resan bli bra?

34 Fina:

skriven

Hej Es, ser A fram emot att träffa mig varje dag? Kram

35 Mikael:

skriven

Procentuellt är det större chans att en kvinna kommer upp i spontan spådom så inget konstigt, det är bara att njuta medans man är lite unik :)

Kram
Mikael

Svar: Exakt så :) Kram :)
Esmaralda

36 f:

skriven

godmorgon kände inte igen mig denna gång.... men tänkte fråga hur kommer det gå... min man vill starta ett företag utomlands med en vän..kan du se hur det kommer att gå?

37 Mimis:

skriven

Hej!

Inget stämde in på mig den här gången heller.

Hoppas att ALLT ordnar sig både med jobb och oro. Kan du se något om detta Esmaralda??

Kram

38 Jossan :

skriven

God morgon!

Jag fick sova långe idag!! Så skönt! Jag trodde jag skulle till tandläkaren men av någon anledning hade jag bokat till nästa vecka. Så jag fick boka om till påsklovet istället...

Idag ska jag tvätta! Jag har inga rena underkläder märkte jag 😂. Sen ska jag städa min lägenhet som är katastrof. Kanske träffa mamma och plugga. Nu vet jag iallafall hur man får ut volymen ur en cylinder och ett rätblock! Även hur jag räknar ut en sida som inte har siffror på en triangel.

Funderade på att träna imorse men kroppen sa nej du ska vila!

På lördag ska jag träffa mina vänner.. är inte jätte sugen på det.. Jag vill inte höra om massa barn bara.. känna hur ”misslyckat” mitt liv för jag har.... Men orkar inte bry mig om något annat än mig själv nu...

Men snart kommer min kärlek och det vet jag så jag också får känna mig lycklig på andra sätt vad jag gör nu. Dock blir jag som lyckligast om jag får godkänt på min salstenta!


Kram

39 Vonsan:

skriven

Hej.
Oj vad jag kände mig träffad angående kvinna i 50 60 årsåldern och som har en relation med en man av och till. Ja jag får nog ta ett beslut.

Svar: Ja, det börjar sannerligen bli dags.. kram :)
Esmaralda

40 Sus:

skriven

Hej
Härligt med spontanis....
Hur går det för Gammla chefen?
Love sus

41 Önskan:

skriven

Hej!

Kommer jag att få ett jobb och en dräglig inkomst under 2019?? Allt jag önskar är JOBB??

Kram

42 Alie:

skriven

Så härligt med dessa spontana spådomar du delar med dig 💫
Ingen som passade in på mig, men det gör inget då jag nyligen hade en personlig seans hos dig, som gav mig ett jätte lyft i mig själv.

Jag har nu börjat tänka på allvar inom arbete och jobba utomlands, och har tankar på vårt grannland. Ser det ut att bli så som jag har i tanken och lutar det åt hösten? Bra val?
Kram ✨

Svar: Ja, det ser ut som om du tänker i helt rätt banor.. kram :)
Esmaralda

43 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns det bråttom för mig att skaffa fler barn?

Ser du om det kommer att hända i det här året eller i det nästa år?
Kram

44 mika :

skriven

Hej hej!!

Kul med spontana spådomar dock inget som rör mig denna gång då jag inge känner igen mig i något.

Jag har kommit i en punkt jag känner att jag inge vem jag är längre ... tappat mig själv på vägen någonstans. Vet knappt vad jag ska känna mer än att dagarna bara förvunner. Känner mig inte uppskattad på jobbet med all min kärlek om omsorg jag ger. Hemma jag älskar mina barn men jag och mannen har tappat varandra.... känner mig inte sedd av honom eller får någon sympati , fråga hur jag mår kramar mig sällan eller får kärlek. Jag har slutat för bra länge sedan att visa intresse själv då jag känner art jag inte få något tillbaka. Vi har helt enkelt svårt att hitta tillbaka och jag ber liksom inte om vi kan hitta tillbaka. Det va som om något slocknade i mig för två år sen. Jag va den som alltid visade mycket kärlek men kände att jag aldrig få något tillbaka. Min släkt hör aldrig av sig och jag känner mig sårad. Känns som jag är ensam med allt 😔 vill inte vara den som tycker synd om mig själv. Är vara så trött på att höra ” att sen din mamma gick bort så har allt ”olyckligt” bara följt efter mig ” blir så sårad då hon va allt för mig. Nu har jag ingen och ingen fråga hur jag mår. Känns som ingen bry sig om mig för nu är jag vuxen och får klara mig själv. Är jag en sån negativ ond människa börja tro det själv nu. Hoppas på ett bättre 2019 i alla fall för hoppet slocknar nog aldrig inom mig och jag tro på kärlek. Men vem skulle vilja ha mig.. kram och trevlig dag

Svar: Du är en alldeles underbar människa så tro inget annat ! Och kärleken kommer,. det ser jag helt säkert.. stor kram :)
Esmaralda

45 Fina:

skriven

Hej Es, gillar han stunderna då vi umgås på tumanhand? Känner han spänningen? Kram

Svar: Ja han känner spänningen.. kram :)
Esmaralda

46 Jennie:

skriven

Tack, men jag oroar mig ändå. Vad är hon ute efter? Vad anser hon att är fel?

47 Panik:

skriven

Hej!

Kommer det att bli bra och lösa sig med allt snart så oron försvinner och lugn infinner sig??

Kram

Svar: Ja, men inte av sig själv, du måste ta tag i det du kan... då slår du in på rätt väg... kram :)
Esmaralda

48 Anna.L:

skriven

Hej, Jättefint med spontana spådomar. Alltid en favorit!
Kunde relatera med några, sista spådomen och kanske gällande resor. Mina vänninor har minnsann alla hittat kärleken, skämtade här om veckan att nu är det bara jag kvar...
Sedan älskar jag skådespeleri/teater men också musik och mode yrket.
Så har funderat på vad jag ska satsa på till att börja med?
Kram. :)

49 Anna.L:

skriven

Funderar också gällande min medicin. Hämtade ut ett nytt packet igår, som hade en annorlunda paketering, ser du någon varning?
Kram

Svar: Nej jag ser ingen varning men är du misstänksam så kolla upp det hela..kram :)
Esmaralda

50 Muu:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om han verkar tänka på mig?
Ser det troligt ut att jag får ett nytt barn tillsammans med honom?
Kram

51 <3:

skriven

Tack för svar kära Es. Har förstått att U kanske var det. Gillar honom med.
Vi brukar skoja om att en kopia av honom skulle bara bäst för mig. Han hade några namn på lut och sa att det var väldigt lätt att marknadsföra mig...🤔 det finns väl ingen chans att U blir singel snart ?
Tror du han har någon annan på lut än läkaren och M? Bästa är ju faktiskt att låta vänner para ihop än.
Kram

52 Stilla:

skriven

Hej!

Känns som om jag fastnat i livet och inte kommer loss. Allt står liksom stilla. Kommer jag på en lösning så att det börjar röra på sig mot ljusare tider???

Kram

Svar: Ja det gör du.. tänk ett varv till och ta sedan dina steg.. kram :)
Esmaralda

53 Lillan:

skriven

Hej! Känner mig kluven. Att hyra bostad kan vara rätt väg för oss,
Men kan det kanske också vara en bostadsrätt med medlemsavgift längre ut på landet (litet samhälle? Vad tror du om det? Betydligt lägre utgångspris jämfört med med bostadsrätt i större samhälle närmare staden. Lätt förvirrad 🙂
Kram

54 Madeleine :

skriven

Tack för svar. Kommer det lösa sig mellan oss om vi tar en paus? Dock gör vi det typ redan för att vi är ute på praktik och ses knappt eller pratas vid men vi har en tenta vi måste gå igenom och lämna in på lördag. 

Förstår inte varför hon gjorde så mot mig när hennes andra vän har gjort värre saker än mig. Så varför tar hon då ut det på mig?
Helt ärligt vet jag inte om jag vill ha kvar henne som vän.

Kram

Svar: Ligg lågt och se vartåt det bär.. fortsätter ni vänskapen kan du inte räkna med att det blir som förut.. kram :)
Esmaralda

55 Fanny2:

skriven

Kände inte igen mig men grattis till dem det gäller och hoppas ni vet vilka ni är. :) Jag gillar spontana spådomar...

Tack för svar sist. 💜 Egentligen var det precis vad jag behövde höra. Det känns jobbigt att rädslorna tar överhanden varje gång en lite mer positiv relation närmar sig och det är vad den lilla chansen till att det djupnar handlar om...

Vad beror Ms osäkerhet på? Jag kan inte se varför någon skulle vara rädd för mig men han kanske tror att jag försöker lura honom...


Kram

56 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han tankarna på någon annan tjej?
Eller bara tankar på annat rent allmänt?
Skulle han se det som en förlust om han förlorade mig?
Gillar han mig såpass starkt?Kram

57 Jen.:

skriven

Härligt med dessa spontana spådomar lika spännande läsning varje gång.

Min "karriär" om man nu ens kan kalla de så går det inget vidare med. Jag har aldrig haft en fast anställning och känner mig dålig på grund av det. Jag får ibland vikariat för några månader eller lite inhopp här och där men inget längre. Det börjar bli frustrerande och framtiden ser inte så ljus ut. Kanske har jag valt fel yrke... Funderar stundvis på att studera men vet inte om tiden är inne för det. Vad ser du om situationen?

58 Catte:

skriven

Älskar dessa spontana spådomar. När jag ser rubriken, så vill jag läsa texten långsamt. Njuta av det så länge som möjligt och vill inte att det ska ta slut :) Får rysningar i kroppen och hoppas att vi får uppdateringar om dom som känner igen sig helt.
Känner inte igen mig 100%-igt, men tar ofta till mig dina spådomar som ger mig en funderare på vad jag själv gör med livet och hur jag borde ändra det. "Kvinna i 50-60" känns närmast, även om jag är precis under gränsen, inte säker på att jag är förälskad, men annars stämmer det ganska bra.

Kram :)

Svar: Nästa gång kanske det dyker upp något som stämmer helt och hållet på dig.. kram :)
Esmaralda

59 T:

skriven

Jobbar med kollega L. Hon tar min energi. Kommer jag ur hennes grepp? Känns svårt att komma undan. Tack! Mvh T

60 Anonym för andra denna gång:

skriven

Jag tog inte åt mig 100 procent, men är jag den personen som blivit allvarligt sjuk? Det började sakta men säkert bli värre i hela kroppen och sen fick jag konstiga symptomber och trodde jag var gravid. Jag mår lite bättre nu, men varken aptiten är ordentlig och så... Men jag kanske bara mådde dåligt för att det varit så mycket för mig på senaste.

Tänkte bara om du fick någon känsla där.
Om det var mig du menade.


Kram

Svar: Nej jag tror faktiskt inte det var du... men så skönt att du mår lite bättre.. du får ta hand om dig och vila och inte utsätta dig för alltför mycket stress.. i den mån det går.. det är ju inte alltid så enkelt.. kram :)
Esmaralda

61 Dalkulla :

skriven

Hoppas någon känner igen sig i dessa spontanspådomar.
Säkert blev någon glad över att vara med i dessa.

I natt har vi fått mer snö, den snö som redan låg på marken hade börjat smälta, men snöflingorna ville nog att vi skulle få tar del av ännu mer. Inget är beständigt, livet är som en roller coaster. :)

Kram!

Svar: Och här hos mej har det regnat hela dagen :( Kram :)
Esmaralda

62 Hon:

skriven

Hej!
Ser det ok ut att gå och jobba imorgon då?
Kram

Svar: Ja det tycker jag.. kram :)
Esmaralda

63 Fina:

skriven

Hej Es, om omständigheterna vore annorlunda, skulle han ha kysst mig då? Kram

64 Maria:

skriven

Tack för dessa spontana spådomarna, det är alltid lika roligt att läsa 😃

Svar: Vad kul att du tycker det :) kram :)
Esmaralda

65 Johan:

skriven

Tack så jättemycket för hjälpen med frågan om mina fönster, Esmaralda! Nu är fönstren beställda och det var tur att jag gjorde som du sa (att ta offert från mer än ett företag). Det företag jag valde är välrenommerat och erbjöd sig att göra jobbet för mindre än hälften av vad det skulle ha kostat att anlita det företag som först lämnade offert..

Kram från Johan

Svar: Vad glad jag blir för din skull... ja, ibland betalar man onödigt mycket och för ett sämre jobb.. det är en djungel därute.. hoppas du blir nöjd nu... kram :)
Esmaralda

66 Helena Ir:

skriven

Tack Esmaralda..jag blir förvånad att jag själv inte tog över detta ok!

Kram :)

67 Malia:

skriven

Det finns en gullig kille på mitt jobb som ofta kollar på mig, då jag märker det tittar han bort. Är han förtjust i mig?

Svar: Han tycker att du är söt... men jag ser inte hur seriöst denna tanke är.. kram :)
Esmaralda

68 Hjälp:

skriven

Hej!

Jävla ställe jag bor på svårt att få läkartid. Känner mig orolig för svullnaden på halsen. Antagligen en svullen körtel på sidan av halsen nedanför örat. Behöver jag vara orolig tror du??

Kram

69 Anna E :

skriven

Finns det överhuvudtaget någon chans att jag kan få det jobbet i sommar som Turistinformatör som jag har sökt nu?

Svar: Ja chansen finns.. kram :)
Esmaralda

70 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Ja, han tycker väl så. Har så svårt att förstå att någon tycker så om mig.....ser det verkligen inte själv. Men trevligt är det 😊 Fick en väldigt lång blick idag och det var mer än bara vanligt tittande i den. Är det mina kollegor sagt......att jag får helt andra blickar av honom än vad dom får. Har inte tänkt på det själv faktiskt!

Kram 🤗

71 G.H:

skriven

Något stämde nästan in på mig denna gång 😝 kvinna utomlands som ska börja studera ... bara det att jag fortfarande velar gällande studier 🙈 så måste vara menat åt någon annan ;)

Kram!

72 Fina:

skriven

Hej Es! Tänkte han på att kyssa mig idag igen då det blev en sådan där intim och elektrisk stund mellan oss? Kram

73 Skorpan:

skriven

Precis!
Bara jag hittar nåt att gå på o med nån, ja då ska här ses lättklädda män :D.... Tyvärr inte intresserad av kvinnor så..

Ett slags lugn sänkte sig över mig o nöjdhet över min nuvarande situation där jag satt på kontoret. Måste ha varit min ängel.. Tack! Det behövdes...
Kram Skorpan

Svar: Ja, din ängel är ju med dig hela tiden och försöker alltid ge lite extra när du behöver.. kram :)
Esmaralda

74 Orolig:

skriven

Hej!

Ser du fortfarande att det kommer att ordna sig och bli bra?? Rår inte för det men är så himla orolig.

Kram

75 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Får du någon känsla om dem har en seriös relation med varandra?

Ser den ut att vara framöver?
KrAm

76 Gemini:

skriven

Nope inget till mig heller denna gång. Är så trött på singelskapet och det är jättejobbigt att se vänner gå vidare blir kära skaffa familj. Fan då vad det är svårt att vara människa ibland.
Ser du nått inom kärlek för mig? Behöver nån som rör om i min grådassiga hjärna som saknar serotonin just nu.
Kram!

77 Besviken:

skriven

Hej Esmaralda!

Blev lite besviken när inget i spådomen stämde in på mig. Vill ju så gärna veta om det kommer att ordna sig och om jag kan känna mig lugn och inte behöva oroa mig??

Kram

Svar: Det kommer ordna sig... och kanske nästa gång att en spådom stämmer in på dig.. kram :)
Esmaralda

78 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda!

Jag lever i en situation som
är så oerhört påfrestande. Jag vet inte hur jag ska stå ut.

Jag undrar varför inte jag får leva familjeliv och fokusera på familjen när det är det enda jag vill?

Kommer livet NÅGONSIN att bli som jag vill eller måste jag alltid bara nöja mig och försöka överleva?

Kram

Svar: Du kommer in i ett annat skede av ditt liv... du kommer ha kärlek och absolut inte bara överleva.. kram :)
Esmaralda

79 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han någon gång ge 100% för mig? Eller för en relation med mig
Eller skulle han vara beredd att göra det?
Krqm

80 Mamman:

skriven

Tusen tack. Jag kände 100% igen mig och tar till mig. Kram.

Svar: Härligt !! Kram :)
Esmaralda

81 Kristina :

skriven

Jag beställde valp för två veckor sedan och han kommer snart. Jag är i rätt ålder och jag blev spådd också av Nettan på telefon att jag skulle träffa min kärlek via hund. Det var för tre år sedan. Så spännande. Kram och tack

Svar: Härligt och det betyder att mötet kan ske när som helst.. så fort du och valpen börja gå promenader.. kram :)
Esmaralda

82 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Såg en otroligt söt kille idag när jag hämtade sonen på förskolan.
Har aldrig sett honom förut.
Vem inte vem han var.
Ser han ut att vara upptagen?
Vad tänkte han när han såg mig? Tänkte han något speciellt?
Kram

83 CA:

skriven

Hej
Vet inte riktigt hur jag ska göra med nya pojkvännen, det känns inte enkelt, något tips?
Kram

Svar: Känn in magkänslan och följ den, oavsett.. kram :)
Esmaralda

84 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Nu sitter jag här och undrar om jag kommer någonsin att vara i en seriös relation igen.

Kommer jag att vara i en seriös relation igen?
Kram

85 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan du se om vi någonsin kommer att bli tillsammans igen?
Kram

86 Boudica:

skriven

Ja inget som stämde in på mig, men möjligen nästa gång, eller någon annan vacker dag ;)

Jag köpte mig en fitbit, så glad jag blev nu när jag testat den. En rolig liten leksak! Men jag lärt mig något också, jag är otroligt aktiv, mer än förväntat, förbränner en hel del mer än vad jag får i mig under en dag, inte konstigt att jag är ständigt är så trött! Något måste ändras!

Har ont i huvudet idag, men det gör inte så mycket när jag märkt att spänningen mellan mig och D lättat, han hjälpte mig så snällt idag, även om jag märkte att han ibland kollade oroligt över axeln ifall kollegan skulle märka något! Blev så glad när jag kände att det fortfarande fanns en liten energi mellan oss strax innan dagens slut!

Es, du sa för ett tag sen, att det finns en chans att han också vill ha sex om jag säger det till honom. I min tanke är imorgon ett möjligt bra tillfälle att säga det på, ser du något om hur det går för mig om jag gör det imorrn? har jag turen med mig? Eller kommer jag möjligen få skämmas efteråt? ;D

KRAM!

Svar: Du ska inte säga det sådär rakt ut för då kan skrämma slag på honom och det baktänder liksom... säg det lite snyggt, ha fingertoppskänsla.. gå ut försiktigt och läs av... kram o lycka till :)
Esmaralda

87 Anna E:

skriven

Asså? :)... Ok tack för svar. Kram

88 Tiss:

skriven

Jag ska på ett första bedömningssamtal angående en "plats" på ätstörningsenhen här i stan. Jag är jättenervös. Får jag en psykolog jag kommer att trivas med?

Svar: Ja, det tror jag att du får... i alla fall en som har mycket god yrkeskunskap.. kram :)
Esmaralda

89 Muuu:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om det är bråttom för mig om jag vill ha fler barn?

Ser det ut att ske inom 1-3 år?
Och ser det ut att ske i en fast relation?
Kram

90 Muuu:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om det är bråttom för mig om jag vill ha fler barn?

Ser det ut att ske inom 1-3 år?
Och ser det ut att ske i en fast relation?
Kram

91 N-L:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur troligt ser det ut att jag får ett nytt barn tillsammans med honom?
Att han och jag får det?
Kram

92 Längtar:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har ändå börjat funderart kärleken borde ju komma när det är dags.
Jag har ju tyckt att det borde varit daga för länge sedan.
Men av någon anledning så har det väll inte varit det.
För kärleken har inte kommit in i mitt liv än.
Tror du att den gör det snart som det här året eller nästa år som senast?
Eller kan det dröja längre..?
Kram

Svar: Jag kan ju inte säga när.. men en sak är säker och det är att den kommer.. kram :)
Esmaralda

93 Sigma:

skriven

Tack, spådomen var riktad till mig och jag ska ta hand om mig bättre för jag förgås av dåligt samvete gentemot förälder och känner att allt påverkas negativt av detta. Tack så mycket för hjälpen.

Svar: Ja, ta hand om dig bättre.. då kommer du också att bättre kunna vara det stöd du vill vara.. kram :)
Esmaralda

94 Linnea:

skriven

Hej, kan det vara jag som blir gravid på egen hand?

Fast helst önskar jag bli gravid med någon som jag tycker om....

Blir det så?
💖

Svar: Jag ser dig ju gravid men inte hur... kram :)
Esmaralda

95 F:

skriven

tänkte fråga hur kommer det gå... min man vill starta ett företag utomlands med en vän..kan du se hur det kommer att gå?

96 Maria:

skriven

Igår så bestämde jag mig att ta ur komp den 8e mars iaf att åka och umgås med min bästa vän m särbo och familj över helgen då.. hon bor där varannan vecka sedan en tid tillbaka och hon har velat att jag ska komma upp länge, så nu blev det bestämt.. 😁känns som jag behövde kanske öppna lite dörrar och gå utanför min comfort zone lite med tanke på att jag någonstans önskar hitta eller bli hittad av kärleken..
Och det kommer jag knappast göra här hemma i min ensamhet. 🤪

Ser du något om kärlek i mitt liv? När? Eventuellt hur och vad kan jag göra för att öppna kanalerna för att den ska hitta fram?

Mvh/Maria ❤️

Svar: Bra att du tar dig ut - det ska du göra mer !! Jag ser inte när kärleken kommer.. men kommer gör den. helt säkert.. kram :)
Esmaralda

97 Milla:

skriven

Den här gången blev det ingen spådom om mig. Kommer min kollega som har hög frånvaro få sluta el får han nytt jobb? Han verkar arg på mig.

98 Milla:

skriven

Den här gången blev det ingen spådom om mig. Kommer min kollega som har hög frånvaro få sluta el får han nytt jobb? Han verkar arg på mig.

99 Berg:

skriven

Alltid spännande att läsa dina spontana spådomar!

Nu är steget taget avseende sonen, får gå den rättsliga vägen, då inget annat hjälpt. Kan du se något?
Ha det gott!

Svar: Ett klokt och bra beslut.,. kram:)
Esmaralda

100 Maria:

skriven

Sitter här och även om jag undrar främst över det stora i kärleks frågan upptar mycket av frågan hos mig precis som hos många andra för vi alla dom flesta vill önskar och söker ju kärlek så är det.

Men kom och tänka på en sak inget otrevligt utan snarare mycket trevligt, jag drömmer enormt mycket nu sedan en tid tillbaka efter jag möblerade om och ställde min säng i vardagsrummet.. jag har väldigt tydliga drömmar ibland knasiga och jag har drömt sanndrömmar ett par gånger i mitt liv.

Hur ska jag dra mer nytta av mina drömmar och har jag förmågor på så vis?
Och isåfall hur skulle jag kunna utveckla en sådan gåva?




Svar: Ja, du har en viss förmåga - första steget är att du litar på denna förmåga och att du inte blandar samman det sanna med fiction.. klarar du detta så öppnar du den magiska porten :) kram :)
Esmaralda

101 A:

skriven

Då va jag påväg till honom. Han som gör mig så glad när vi skriver, som ger mig fjärilar i magen. Vi träffas för första gången ikväll o jag är så nervös. Tänker på honom hela tiden o vill inte förstöra den lyckan han ger mig om vi inte skulle klicka.
Vet att jag inte har nått att förlora o att jag borde tro mer på mig själv o att andra kan gilla mig. Så nu hoppas jag allt går bra ikväll 🙏🏼✊🏼❤️
Kram

Svar: Jag håller tummarna ! Kram :)
Esmaralda

102 Mu:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att hinna skaffa familj med en kärlek innan det blir försent för mig?

Eller kommer jag att få skaffa familj på ”egen hand” innan det blir försent innan kärleken kommer?
Kram

103 IaElisa:

skriven

Ooo vad kul med spontana spådomar!! Och nu känns det ju som att det kan vara jag som är kvinnan i ett annat land som ska börja studera! Fast hela tanken känns skrämmande och osäkert och oklart. Och så väntar jag faktiskt på min seans av dig, så jag tänkte att kanske jag inte dyker upp i dom spontana spådomarna då? Fast det kanske inte ”spådomarna” håller koll på? 😄 Jättekul oberoende! Och jag måste nog definitivt ge studierna en chans!

Svar: Nej, sånt kan jag inte hålla reda på :) I dessa spontana spådomar skriver ner vad som likasom rullas upp för mig.. fast nog ska du ge studierna en chans... kram :)
Esmaralda

104 KristinS:

skriven

Hej. Kan du se var hans special klocka har tagit ivägen? Är den bortslängd eller nedspolad i toan?

Kan du se något om studier för min del? Kärlek? Barn?

105 Ohio:

skriven

Så himla kul att du ger spontana vägledningar.
Håller tummarna o hoppas på tur att det nån gång är mig som turen faller på❤️
Har du privata sittningar åxå?

106 Sofia:

skriven

Jag är förtvivlad och ångestfylld. Har en man i mitt liv som det hänger i luften med, min twinflame :(. Mitt liv är kaotiskt på många plan. Kommer vi att lösa det?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: