PÅ BANAN IGEN......

 
Kort o gott vill jag bara meddela att datorn är fixad !
Tack Nadox som fjärrfixade den.
 
Men jag gillar inte  den här datorn riktigt.. den känns inte pålitlig... jag menar,  det var ju nyss i Jerusalem som den krånglade  och  amazing Amos fixade den..  och så nu igen...
 
Bådar inte gott inför Toscanavistelsen  som komma skall !!
 
Och det finns inget som triggar min ångest som en kränglande datror !!
 
 
 
Hur som helst... I am back on track..... 
 
 
Idag jobbar jag med seanser... och  till dig som väntar på seans vill jag bara säga.. att ha tålamod.. din seans kommer !!  Jag stressar inte.. kvalitet  är viktigare än kvantitet och det håller ni nog med om.
 
I kväll har jag en healing.. men  ikväll kommer också ryska syster... vi ska spabada  med bubbel och så ska hon äntligen få en maträtt hon alltid undrat över men aldrig fått... nämligen Janssons Frestelse !
 
Jag önskar er alla en riktig fin fredag och en go start på veckan
 
Kram & kärlek
 
 
1 Mimis:

skriven

Hej!

Inte kul när datorn krånglar.

Nu är jag snart bankrutt och vad händer då? får jag svälta? Rädd att det ska gå käpprätt åt h-vete. Ser du om något jobb närmar sig?

Kram

2 Rebecca:

skriven

Så bra att det fixat sig!

Finns det någon som tycker jag är attraktiv? :)ha en bra helg.

3 Virrhönan:

skriven

Grattis får man väl säga! Finns inget värre när det tekniska krånglar. Du skulle ha en Amazing Amos inneboende hos dej😜 Skönt helgen är räddad! Blir spännande och höra vad ryska syster tycker om Jansson himself då, jag gillar honom inte. Däremot är jag väldigt glad i min goding, börjar han få mer känslor och fortsätter våra träffar? Öppnar han sej om sina känslor om vi börjar prata mer?
Jahopp, det är väl bara att sätta fart så man får helg snart, längtar hem till kvällen så man får sova...
Trevlig helg💕

4 Skorpan:

skriven

YESS! Tack till fixarna. Kanske du ska föra in din dator på service, genomgång att allt är som det ska innan du åker iväg? Hade du inte sonens lilla dator också?

Jag fick ordnat med mat till måndagens kvällstillställning, nån trodde nog att det inte skulle lyckas ;), o tandis är uppskjuten.

Modren benådades att komma med till fredagens event, så lite bättre ser veckan ut. Stressad ändå. Händer det något utöver det vanliga snart Es? Jämntjockt, som jag ;D.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

5 Dunegull:

skriven

Vad är meningen med mitt liv E?
Har jag ngn uppgift?
KRAM

6 EE:

skriven

Snart Japan :) hoppas vår resa går bra. Barnens första riktiga långresa. Ska bli spännande att se Tokyo. Hoppas på att detta är starten för resor i mitt liv.

7 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda!

Kommer det att hända något glädjande, kul snart. Mest bara tråkigheter. vill att något bra ska hända också. Du har tidigare sagt att jag inte är otursförföljd men ibland undrar jag.

Kram

8 <3:

skriven

Härligt att du är på vanan igen.
Är min känsla rätt att läkaren fick en seriösare bild av mig nu ? Att han inte bara tycker att jag är attraktiv ? 
Vet ju inte alls hur det blir mellan oss när jag kommer hem. Hoppas att han är snäll och trygg. 

Ser det fortfarande ut att bli en fin resa, ingen varning? 
Lite resfeber nu. 
Kram 

9 F:

skriven

Härligt att du fått ordning på datorn ...undrar om du ser något nytt och spännande på väg in i mitt liv ,du kan berätta om? Kram

10 Lotta:

skriven

Krånglande datorer är hemskt. Bra att det löste sig.

Undrar om han och jag kommer ha en relation nu och ett tag framöver?

Önskar en riktigt go helg
Kram L

11 Sus:

skriven

Hej
Så skönt....
När allt funkar....
Vad vill han nu tror du?
Love sus

12 Kulla:

skriven

Önskar dig och din Ryska syster en underbar helg🥂🍾🌟.
Härligt att datorhelvetet är fixad för stunden🙏.
Chans till flirt i helgen?💕. Kram

13 AnnaK:

skriven

Yay 🙌🏻

Provar med min fråga igen då 😉 Han gillar mig litegrann då iaf? Sen undrar jag om mina drömmar var lite tecken och besök från farfar?

Kram 🤗

14 Eva:

skriven

Du ska skaffa en MAC Ez, de är mycket mer driftsäkra än en PC!

15 mt:

skriven

Hej!
Nu vet jag inte va du har för märke på datorn o hur gammal den är men datorer brukar hålla i några år sen börjar dem krångla, tyväär.
Hoppas den håller ett tag till.

Han blonda killen med lockigt hår, är han intresserad?
Kram!

16 Anonym denna gång :

skriven

Ser du att personen är okej? Så jag kan inte erbjuder mitt hem till någon som är farlig eller konstig på ett jobbigt obehagligt sätt.
Det är bara kort så dekänns bra.



Äntligen funkar bloggen!
PS: På min chrome så står det att din sida tyvärr ”inte är säker”. Det står med rött vid webbläsaren/sökning. Kan hända att de är min dator men också att din blogg eller domänen (blogg.se) inte är säkert. Kan dock vara min dator som är knäpp.





Kram

17 Ständig oro:

skriven

Finns det någon chans att det fixar sig med jobb att jag inte behöver oroa mig ständigt inför framtiden??

Kram

18 DD:

skriven

Es har börjat tänka på om jag inte skulle komma in på universitetet detta år.. då blir ändå en flytt aktuell till L och jag kanske jobbar och pluggar till ämnen. Vad ser du om just detta året för mig? Kanske är för djup fråga att besvara här.

Kram

19 Lisa:

skriven

Hej!
Ser det bra ut att fortsätta jobba här eller ser det bättre ut att åka till den mindre staden och ta det jobbet jag typ hade tidigare?
Kram

20 Michaela:

skriven

Välkommen tillbaka! 😁 Fan vad segt när det tekniska strular😡 Låter som du och ryska syster kommer få en härlig kväll och spännande att se vad hon tycker om janssons .... 😁
Själv ska jag jobba och hoppas att det inte blir sånt kaos som igår när vi inte hann med varken mat eller toa. Jag och min bästa kollega som trivs så bra ihop konstaterade att detta håller inte i längden. Tur att vi har varann och kanske är det hon som du sett som ny kompis😊

Kram!

Svar: Ja strulande teknik är inget kul ! Nu får vi se om det funkar här med kommentarerna.. verkar vara strul på alla håll och kanter.Kram :)
Esmaralda

21 Fanny2:

skriven

Trist när tekniken krånglar så mycket. Förstår inte hur blogg.se kan krångla så ofta, det borde redan vara åtgärdat... Datorn får bara inte krångla i Toscana. :(

Din syster väntar verkligen på något gott. Janssons känns som en rätt som många ryssar skulle uppskatta... De äter trots allt fisktårta med majonnäs i Ryssland! Inte alls en dålig planering för en fredag. :)

Igår träffade jag en jättesnäll kille från Skåne... Skönt när man har tröttnat lite på stockholmare. ;) Det är underbart med människor som kan prata om allt mellan himmel och jord. :) Vad tror du att han tyckte om mig? Han har träffat många knepiga tjejer så han är väldigt försiktig nu...

Kram

Svar: Ja, chansen finns.. kram :)
Esmaralda

22 Solen:

skriven

Härligt att du är igång igen! Datastrul skapar verkligen stress.

Ser du något kring mötet på måndag?

Ha en härlig helg!
Kram ☀️

23 Yvonne:

skriven

Hej.
Skrev ett jättelångt inlägg som försvann på vägen. Nytt försök men jag undrar främst om du tror att jag skulle kunna ha möjlighet att hitta något annat extraarbete. Det jag har nu är inte så ofta eftersom vi är många om budet. Kan du se hur det blir?

24 *:

skriven

Heeej

ja men vill ju egentligen känna pirret och vara nykär hela tiden, men det går ju inte. Eller njae det är nog svårt.
Efter bra många år nu så håller vi ihop och trivs med varandra, men liksom det tokiga, spralliga och prata hela nätterna grejjen är borta. Jag saknar det men han känns mest trött.....

jag vill gifta mig och slå ihop påsarna mera, tror han vill det också. Men ingen av oss orkar liksom ta tag i det...
Hur ser framtiden ut ?

Kram

25 Ghostwriter :

skriven

Om jag skulle få erbjudande om bolånet (vildaste fantasi antagligen) men OM, får jag tacka Ja enligt universum? Hade ju varit min dröm.

26 Tilids:

skriven

Hej Es!

Underbart att ha dig tillbaka igen! Jobbigt med en dator som krånglar så. Jag tycker dagens elektronik är rätt kass när det kommer till hållbarhet.

Just nu har jag mycket olustkänslor. Massa på jobbet som känns lite ”ovant” och nytt och sedan massa problem i familjen. Jag vill bara att allt ska lösa sig! Kommer intervjun gå bra? Kram

27 Smulan:

skriven

Kommer gåvan att bli uppskattad? (En bok)😊 kram

28 Rädd:

skriven

Hej E!

Börjar äntligen känna mig lite bättre, vågar knappt hoppas att det har vänt? Ser du om jag kommer få bli frisk nu? Eller bör jag ställa in mig på att allt fortsätter ett tag till och att tuffa perioden inte är över?

Kram och kärlek.

29 Dalkulla :

skriven

Finns väl inget som är mer störande än en dator som krånglar, å andra sidan finns det heller inget bättre än en dator som inte krånglar för då är väl alla happy. Hoppas din dator skärper till sig, och gör det den ska. :)

Här droppar det från taken och snön smälter i takt med droppet, solen skiner och plötsligt är det +2gr.
Konstigt väder när det en dag är -16 och nästa dag +gradigt. Vädret är som och dra på ett lotteri. :)

Kram och har en nice helg!

30 *:

skriven

Hej

Fick inte jobbet som jag hade hoppats på, kändes såå bra efter 2 intervjuet, men jag halkade på målsnöret. Det var synd.

Ser du hur det blir för mig i framtiden, hittar jag nått jobb som jag gillar..???

Helst utomlands där det är varmt.

Kram

Svar: Ser igen om det funkar att besvara kommentar ..... jobb kommer... du får ta vad som helst till en början och byta sedan.. kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: