Pubeshåren flyttar till hakan ?

 
Exakt så !!
Jag menar, om två veckor fyller jag 63 ( shit alltså!!)  och mamma fyller 86 och ingen av oss är särskilt tämjd. 
 
 Man klär sig som man vill, sminkar sig som man vill eller inte alls och man lever ta mig faen precis som man vill.   Eller snarare - som man alltid gjort. Fast kanske lite modigare. För vad har man att förlora ?
 
En och annan tant gnäller lite och tycker att jamen är man över 50 bör man anpassa sig till det ena eller andra och är man över 60, ja herregud, då  är det bara att  trä på  ett par Birkenstock, dricka söt likör , titta på  Glamour och  försöka minnas hur det  egentligen var att ha sex.
 
Astrid Lindgren sa såhär: 
Det står väl inget i Mose lag om att gamla käringar inte får klättra i träd.
Då var hon 72 och klättrade fortfarande. 
 
Sen kan man känna att somligt ändå är rätt orättvist.. som håren på ögonbrynen.. de emigrerar till hakan!   Eller om det månne är pubeshåren som förflyttar sig ?
Hur som helst så sker en ganska dramatisk hårrelaterad exchange !!
 
Kram & massa kärlek
 
1 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Det finns så många som tycker och önskar att man skulle vara sig eller så. Om man skulle uppfylla allas önskningar så blev man väl helt urkukad i huvudet!!
Min son tycker att jag ska ha klänning oftare, för han tycker att jag är fantastiskt vacker då 💖 Hans åsikter är så fina, så de bryr jag mig om! :)

Svar: Ja, man har jämt skägg med att försöka uppfylla egna önskning och resten kan man strunta i ! Klart du ska ta till dig vad sonen tycker.. det är ju helt klart positivt och till di fördel. .kram :)
Esmaralda

2 Fina:

skriven

Hej Es! Kommer han att sakna mig litegrann då jag försvinner ur hans liv? Eller känner han bara lättnad? Kram

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es man får vara precis hur man vill bara man själv mår bra.
Är läkaren E en bra man ? Kan han vara något för mig ? Blev han intresserad igår när han fick nyss om mig. Gulliga vänner som vill hitta en bra man åt mig.
Kram

4 Helena Ir:

skriven

Jag känner mig inte som en tant..men lite ironiskt kan jag urskulda mig med att jag är en tant..i vissa situationer. Nu är jag ju en rätt vig tant..knasig..barnslig,det går liksom inte över..svårt att förlika mig med spegelbilden,måste jag erkänna.
Senast igår drog jag tantkortet..och fick höra av en kompis..att -Du är inte tant..och blir nog aldrig tant. Men samtidigt är det något skönt att få vara just en "tant"..något att skylla på liksom.. :) Så är också den här bilden..ibland blir jag en superwoman..som tant får man liksom nya krafter..som du säger Es..man bryr sig inte!

Tänker ta mig ut..ser att det har snöat ordentligt över natten..hoppas det kommer buss..hoppas även jag tar mig hem!

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: Just så, man bryr sig inte och det är det mest positiva med att komma upp i tantåldern ! Kram :)
Esmaralda

5 Anonym:

skriven

Hej Esmeralda, känner mig irriterad över mamma och min bror och det som varit med pappa.Lite med tanke efter ditt inlägg om familjen. Min bror är vuxen 32 år. Bor hemma hos min mamma till och från då han inte är på jobb utomlands. Han har eget företag och kan spara 30 tusen i månaden. Har någon miljon på banken i cash. Mamma låter honom bo gratis hemma. Hon är pensionär och klarar sig bra för att hon har pengar på banken efter arv. Jag blev sjuk som barn och kan aldrig jobba heltid. Får lägsta pensionen. Ändå är det som att mamma och min bror inte förstår hur tufft det är. Mamma påpekade igår att min bror betalat fika och att jag kunde ju köpa biosnacs åt honom. Gjort det flera gånger. Är det någon idé att ta upp detta med mamma. Blev väldigt less igår av en del saker och var inte alls på humör. Knappt ett tack kändes det som när jag spart ihop till en resa åt min mor och mig. Min bror minsann ville inte vara med och betala mammas del. Så jävla snål. Har noll lust att åka hem till mamma idag och träffa min bror den förlorade sonen som höjs till skyarna. Ställer alltid upp för min mamma och hon för mig med när det krisar. Känner mig ändå så ouppskattad av henne. Syster avundsjuk och ledsen.
Kram

Svar: Ibland blir det fel.. och det får man försöka sätta sig över.. dock ska du inte betala för någon annan, eftersom du har minst pengar... enkelt matte bara ! Satsa det lilla du har på dig själv.. kram :)
Esmaralda

6 Lotta S:

skriven

Dagens fråga relaterar till livet som går och förändring: var texten på t-shirten jag såg på loppis en slump eller en hälsning? Från vem i så fall?

Svar: En hälsning, helt klart.. men du får själv känna in från vem...kram :)
Esmaralda

7 Läroliv:

skriven

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, exakt så är det. Tack för att du skrev detta. Vår och sommar har jag skinnpaj eller svart jeansjacka beroende på väder, och klänningar långa som korta efter humör, i öronen större creoler året om, stortrivs. Skit i "höjda" ögonbryn säger 73 år i år.

KRAM

Svar: Underbart.. exakt så ska det vara !! Kram :)
Esmaralda

8 Pia1:

skriven

Ungefär så, vore roligt att åtminstone ha hår på huvudet 🙄
Jag missade flyget och är två dagar försenad hem till snökaos och försenade tåg. Jag vet inte om det är någon mening att bråka med Sverige, de kommer inte fatta vilket som. Jag vet inte. Men 20000 är inte någon rolig summa heller. Så vad funkar bäst? Åka raka spåret till min doktor (som inte ringer upp) och tala om att det faktiskt varit akut länge. Åka på akuten och fejka en stroke för att komma undan en av kostnaderna. Eller bli tvungen att fixa pengarna och åka igen?...

Svar: Svårt att råda.. du ska göra det du känner är bäst.. det som faller sig naturligast för dig.. kram :)
Esmaralda

9 Sus:

skriven

Hej
Allt är i förändring.....
Hur gör man när man är någon man inte är?
Svårt....
Något kul här snart?
Love sus

10 Sherin:

skriven

Bästa Ezmaralda,

Är mamma till en liten tjej. Får jag flera biologiska barn?

Kram o tack

11 Susan:

skriven

Javisst märks det att kroppen ändrar sig allt eftersom åren blir fler o fler😱, men man får va glad så länge den vill hänga me o det får den gärna göra länge till👍🏼

Har precis fått min första personliga healing o försökte göra som man skulle, låg kvar i sängen och koncentrerade mig på vad jag ville uppnå innan jag bara försökte andas o inte tänka för mycket. Blev fruktansvärt tung i kroppen, kände hur den trycktes ner i sängen, men sen somnade jag ( försökte undvika det men det gick inte🤨) Hoppas innerligt att det funkade iallafall 🤗

Kramiz😘

Svar: Ja jag tror absolut att det funkade.. du kunde ta emot.. så förvalta nu den energi du fått... jag tror det kommer bli bra och att du märker skillnad.. kram :)
Esmaralda

12 EPM :

skriven

😂😂😂😂
Var dig själv, vem fanken ska du annars vara!?❤️

Jag kommer fortsätta att ha mitt långa hår, även då det är vitt, använda mina röda läppstift och dr Martens samt mina färgglada jumprar!

Ja, jag frågar alltid om kärlek- jag vet. Men jag längtar! Är det nära i tid nu?
Vad ser du om honom?

Kram

Svar: Gott, ja jag ser ju att du alltid kommer fortsätta vara dig själv ! Kram :)
Esmaralda

13 Fjäril:

skriven

Astrid Lindgren var så underbart klok. kommer jag kunna räta på mig o bli gladare , få bort min oro för hur det kommer att gå för mig resten av mitt liv.

Svar: Ja, med rätt tänk och rätt fokus kommer du att utveckla dig själv på ett starkt sätt och leva positivt i nuet och inte i oro för framtiden.. kram
Esmaralda

14 Michaela:

skriven

Inte lätt det där men ni är båda såå fina! ❤

Tänkte igår när jag såg alla psykotiska patienter att tänk om det skulle slå slint hos en själv. Fy vad hemskt! Hoppas verkligen inte att du ser något sånt för mig i framtiden😱🙂

Kram och massa pussar till MG.

Svar: Nej. något sådant ser jag inte... absolut inte.. kram :)
Esmaralda

15 Skorpan:

skriven

:DD det är kanske det dom gör, håren, emigrerar till hakan. Mycket märkligt dock, för allt annat faller ju liksom neråt, ja jordens dragningskraft ;), men här vandrar håren uppåt, är det då månne för att få nån sorts balans till stånd ;D? O stånd ska man väl få njuta av oberoende av ålder ;).. Fast här syns inga såna till, inte ens torgstånd ;).. Fast kanske det är på väg, eller är det?

Tämjd ska jag inte mer vara, det räckte med hur det var i det förra förhållandet, no way. O tant blir jag aldrig, det känner jag mig för ung för ;).

Fortsättningsvis ung i själen, men för trött för att börja städa ;D, fast det behöver jag göra, för nu finns det en chans att mannen ryms i min säng, då grejorna kan flyttas till sina platser efter renoveringen... Fast iofs tror jag väl inte att det är brådis alls.. Han tar tid på sig o då gör jag det också ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

16 Undrande!:

skriven

God morgon!
Idag ska vi göra en rockad hemma och alla byter rum.
Blir det ett mer positivt flöde för oss alla av det eller blir det bara massa onödigt arbete?🙈
Längtar efter kärlek.. finns det någon som tittar lite extra på mig?
Ha en riktigt fin dag!❤️

Svar: Jag tror det blir positivt med rumsbytet.. kram :)
Esmaralda

17 Fitnesskillen:

skriven

Godmorgon ez!

Jag har en fråga och det är hur kan jag vinna tjejens tillit? Jag vet att jag inte ska vara för på, finns chansen verkligen där att jag kommer att vinna hennes tillit igen och att det kan bli något mellan oss två?

Och ska jag höra av mig till henne idag eftersom jag inte har hört av mig alls igår till henne? :)

Kram

Svar: Chansen att det ska bli ni är inte stor.. runt 30 %... försök läsa av och visar hon inget intresse tillbaka alls.. då ska du absolut gå vidare.. kram :)
Esmaralda

18 AnnaK:

skriven

En annan är strax över 40 och försöker minnas hur det egentligen var att ha sex 😩 Känns onekligen som att den biten och mycket annat är överstökat.

Har dock äntligen börjat träna igen och tycker det är kul! Sen har jag ju tänkt ta körkort.....bara jag får ihop finanserna. En piercing( mot migrän dock) och en tatuering finns också i önskelistan. Får se om jag får något av det gjort 🙈

Kram 🤗

Svar: Herregud, du kommer ha masa sex.. jag lovar :) Och du kommer få det som finns på din önskelista.. kram :)
Esmaralda

19 IB:

skriven

Hei. Blir jeg noen gang å få barn?

20 <3:

skriven

Kommer jag utbilda mig inom 6 månader? Jag har inte alla betygen som krävs,. Kommer jag behöva läsa upp dem?

Svar: Ja det ser ut som om du behöver läsa upp.. men det fixar du... kram :)
Esmaralda

21 Tilids:

skriven

Hej Es!
Ålder är ju egentligen bara en siffra. Du visar verkligen att man trots åker ekan leva loppan och det är så inspirerande!
Snart ska jag resa en bit för att gå på en väldigt viktig intervju. Ser jag ut att ha en chans att få det? Jag hoppas verkligen att det är värt mödan💛

Svar: Ja, du har chansen.. kram :)
Esmaralda

22 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Haha ja exakt med åldern bryr man sig inte lika mycket och det är skönt!

Esmaralda,
Om du ser mig gå in i en relation ser det ut att vara någon jag kan känna igen lite?
Kram

Svar: När det blir den rätta relationen så ser det ut som om det blir med någon ny.. kram :)
Esmaralda

23 Milla :

skriven

Jag är lite deppig för livet gick fort o blev inte som jag ville. Svårt att hitta mig själv nu o fyller 50. Har bara fått tagit hand om andra o löst andras problem o sitter nu i skiten m ekonomi. Fast jag jämt haft jobb o pengar har jag fått betala för exmaken. Vill komma bort från honom men får betala mkt för barnen o han hjälper inte till med det. Kommer det bli bättre i framtiden? Är så trött o när jag frågar om hjälp får jag inget tillbaks av andra jag har hjälpt.

Svar: Börja tänk på dig själv.. var smart.. ha mer fokus på ditt eget bäst.. kram :)
Esmaralda

24 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tror du att min vecka kommer bli bra? Något jag ska tänka på ? 😃☀️Kramar

Svar: Känns som om du får en bra vecka.. kram :)
Esmaralda

25 Anna E:

skriven

Vad tycker han att vi är, är vi ihop eller ej enligt han? Vad planerar han i framtiden? Finns jag med i hans planer?

26 Ia:

skriven

Hej
Saker händer med kroppen ju äldre man blir, typ rynkor Tur att man inte ser de själv, man ser bara yngre och yngre ut 😂😂

Du har nämnt att jag ska fatta nya beslut, ny miljö. Är det fortfarande aktuellt? Vad kan det vara för ny miljö?

Kram

Svar: Detta är något som kommer när det är rätt i tiden.. ingenting som du ska pressa dig till.. kram :)
Esmaralda

27 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om dem skaffar barn tillsammans?
Kram

28 Fina:

skriven

Hej, har han tappat attraktionen o intresset för mig?kram

29 Misstjejen:

skriven

Hej

Undrar varför vissa har dömar mig för vem ska jag kär i för längesen...

Hoppas inte det händer igen

Kan det vara att vissa är avundsjuka på mig för jag umgås med vissa personer som jag gillar mest?

Kommer det inte väl händer igen att blir dömar för vem jag umgås med och hoppas ingen ska tror det är något...

Kommer alla respektera mig för vem jag vill att umgås med?

Ha det bra

Svar: Bry dig inte om så mycket vad andra tycker och tänker. Välj ditt eget liv och umgås med de du tycker om.. och strunta i resten och strunta i vad de kanske tycker för det är inte viktigt.. kram :)
Esmaralda

30 Anna.L:

skriven

Jag och min mamma är lite oroliga för vår katt S. Han gick ut imorse, det är mycket snö, kommer han tillbaka? ❤️ Kram!!

Svar: Ja det ser ut som om han kommer tillbaka.. kram :)
Esmaralda

31 Jossan :

skriven

God morgon!

Idag fick jag sova länge! Dock vaknade jag innan klockan ringde.. var hemma vid halv 11 igår och somnade pladask!

Tror det börjar dyka upp en förkyldning på mig snart :( känner mig helt slemmig i halsen...

Vaknade med en klump i magen igår... J kom upp som personer du kanske känner på Facebook.. det blev en konstig känsla.. inte som det gjorde ont men typ som jag alltid känner när de kommer till honom. Men jag hade blockat honom! Hur kan han komma då? Jo han gjorde en ny Facebook... tydligen ska han hyra ut sin lägenhet... märkligt han flytta precis in... men han kanske träffa någon som var bättre än mig....

Samtidigt känns det som han tänker på mig och typ vill ha koll på mig.. är jag dum som känner så?

Men du sa att han skulle kontakta mig igen... när kommer han göra det?

Kram

Svar: Ja, fast det blir ingen kontakt som ger något mer.. ta dig vidare.. med stora steg och lägg honom helt bakom dig.. kram :)
Esmaralda

32 Gemma:

skriven

Hur stor är chansen att han är den som blir pappa till mitt barn? Vad är altså chansen att vi får ett barn ihop?

33 Lotta:

skriven

Astrid Lindgren var klok som en bok. Att åldras är ju inte superkul med skägg och hängiga kinder som jag personligen ser tendenser till hos mig själv som nu har levt ett halvt sekel. Tur det finns pincetter och annat, men tyngdlagen går ju inte att bryta mot även om man vill ;).

Ser du om jag kommer kunna hålla mig kvar på jobbet jag är på nu eller blir det något annat?

Kram L

Svar: Jag tror du väljer något annat.. och det blir ett bra byte.. kram :)
Esmaralda

34 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es

hahhaha ja nog har håren förflyttat sig alltid Förstår inte meningen med det och så dessa gråa hårstrån i ögonbrynen För mig som ser dåligt hur jag än gör är de ena otyg att ta bort

Då är det tur vi har vinter Då skiter jag i att raka ben och plocka ögon och hakbryn !

Men nu räcker det med snö tung och eländig att få bort och inte kan man gå på stigarna...suck

Ha en härlig Söndag ändå ;-)

Kram Anki med flock


Svar: Ja, vintern har sina fördelar.. hårmässigt :) Kram :)
Esmaralda

35 Jennifer:

skriven

Hej fina Es! Ja att bli äldre... Egentligen bryr jag mig inte om det särskilt mycket, tvärtom tycker jag att det känns ganska skönt för att det betyder också att jag hela tiden kommer närmare att få återvända till Alltet. Det enda som är synd med att åldras är att jag snart är för gammal för att få egen familj, men det är väl bara att acceptera att det inte var meningen att jag skulle få det.

Fina Es, min ex-man är en otroligt smart kille, han har studerat vid Harvard universitet och nu till hösten kommer han att påbörja en prestigefylld utbildning vid London School of Economics. Jag tror att han en dag kommer att bli ambassadör. Han har alltid varit väldigt målmedveten och det kommer sig liksom naturligt för honom. Fast han har fått kämpa för att komma dit han är idag, han kommer från en väldigt fattig och utblottad familj.

Det känns som om vår relation, som länge varit skör och bräcklig, långsamt håller på att tinas upp och bli mera ”normal”. Jag vet dock att det kan vackla närsomhelst.

Jag undrar om det finns en möjlighet att han på något vis kommer att vara en del i mitt liv? Om vi kommer att mötas en dag? Är han också glad att vi långsamt återfått kontakten?

Kram,
Jennifer

Svar: Ja, fortsätter ni att ta det varligt och med små steg... kan ni etablera en hyfsat bra kontakt men den blir nog alltid bräcklig.. kram :)
Esmaralda

36 Norrländskan:

skriven

Amen sister 🙌✨👍
Man ska köra sitt race!
Oavsett ålder.
Jag inspireras av min vän som kör glamourlockar, pumps och den största pälskappan hon kan hitta en vanlig trist tisdag :)

Och på tal om att köra sitt eget race..
Kikar nytt boende.
Fastnat för ett nybygge.
I slutet av februari är de infomöte om detta byggprojekt.
Har jag chansen att köpa?
Oj så jag längtar efter något eget att pyssla om..
Har stora planer!

Kramen!

Svar: Härlig vän du har :) Och själv går du inte av för hackor heller :) Ja, du har en god chans att köpa in dig i nya bygget. Kram :)
Esmaralda

37 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Det är nog bara att köra på! Man ska få våga vara sig själv oavsett ålder.
Klä sig som man trivs att göra och göra saker man vill.😊
Alla gör inte det,det finns ju de som inte vågar göra och vara det de vill utan precis som du skriver håller sig till det som de tror att förväntas av dem.
Du är en toppen dam Es och det är din mamma med så kör på ni bara som alltid förr!!😊
Du har sett att jag får ett långt och aktivt liv så nu får jag se framemot att ochså vara lika aktiva och "pågång" som ni😊

Här snöar det lassvis så här blir det snöarbete.
Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Ja, du kommer leva aktivt och få uppleva en hel del, ingen tvekan om den saken. Kram :)
Esmaralda

38 Hopplöst:

skriven

Jag tror att jag kommer att lämna inom kort, i ett ögonblick av djupaste förtvivlan kommer jag att göra det, då allt bara känns för mycket. Stundens ingivelse. Kommer att lägga mig ute i snön då det är minus tjugo grader och bara försvinna. Sluta andas. Få frid.

39 mg:

skriven

Hej!
Kommer jag få godkänt på provet imorgon?
Kram!

40 Cara:

skriven

Håller med!!!

Och tack för healingen igår! Nu väntar jag på den härliga känslan som brukar komma...

Kram!

Svar: Och jag tror absolut den kommer.. det kändes som om du tog emot... kram :)
Esmaralda

41 Jessica:

skriven

Hej Es,

Vad betyder det när man drömmer om en svart häst? Jag drömde om det inatt. Har aldrig gjort det innan.

Kram

42 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag har två barn då jag fyller 32 år?
Kram

43 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Låter lovande 😄 Ingen hint om vem som kan tänkas vara det blivande offret? Utseende typ?

Kram 🤗

44 Lina:

skriven

Kommer jag någonsin hitta kärleken igen?

Svar: Ja det kommer du att göra.. helt klart ! Kram
Esmaralda

45 Skorpan:

skriven

Vilken tur ändå att alla åldras ;)...Vissa dock på något mildare sätt, utseendemässigt.
Kram Skorpan

Svar: Ja olika falla ödets lotter.. kram :)
Esmaralda

46 <3:

skriven

Godmorgon kära Es man får vara precis hur man vill bara man själv mår bra. 
Är läkaren E en bra man ? Kan han vara något för mig ? Blev han intresserad igår när han fick nyss om mig. Gulliga vänner som vill hitta en bra man åt mig. 
Kram 

47 Linnean 🌸:

skriven

En kvinnas bästa vän är inte diamanter, utan pincetten!
Jäkla strån som dyker upp och snabbt växer de åxå! 👹
Har en väninna som har ett fantastiskt tjockt, blont hår som faller i mjuka lockar. Det räcker väl nedanför axlarna på henne. Ett hår som många får fixa och dona i evigheter för att få till. När jag hade gruppen med ett gäng kvinnfolk så satt de (de mest tunnhåriga då) och sa att kvinnor i vår ålder skulle inte ha långt hår, det passade sig inte! Grr! Mig gav de endast sura blickar för jag har både långt, tjockt och rött hår. Såå hemskt! 🙄 Inte ett positivt ord om väninnans fina hårsvall inte! Jag har röda converse, gillar färger, det är inte heller lämpligt! Att inte ha ihop det med en jämngammal karl är ju HEMSKT! Jag som bodde ihop med en 12 år yngre man var ju konstig! Än värre när jag hade ihop det med en 14 år yngre tysk man. Jag är alltså en mycket konstig kärring! Fånigt! Det är ju det lilla det där. Begriper inte varför man ska vara inom vissa ramar som någon moralisk surkart bestämt. Skit i allt sådant! Bara att ösa på! I dag blir det nog ganska icke ösigt...är banne mig lite bakis. Man tål inte lika mycket nu som tidigare och det har väl med åren att göra det åxå. Ha det gött och dra ett varv med pincetten!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Jag har pillrat nog med pincetten..gitte liksom inte utan tog till rakhyveln istället.. så mycket enklare... röda coverse har jag och herregid vad jag önskat tjockt långt hår... fast mitt är ju tunt och spretigt.. men jag är så avis på dom med riktiga hårmanar.. avis på ett snällt sätt får jag tillägga och berömmer gärna... en gång var det en peruk jag berömde men det kunde jag ju inte veta... heja dej som är som du är och du är en himla go tjej.. kram :)
Esmaralda

48 Tingeling :

skriven

Jag hoppa jag aldrig blir gammal i sinnet! Eller äldre i alla fall, lite gammal är jag nog ibland i sinnet men kan ju ha med åldern att göra, att man mognar 🙂 jag hade åldersnoja över att fylla 30. Men att fylla 40 välkomnar jag faktiskt! Några år kvar dock 😉

Jag och dottern var ute i blåsten och åkte pulka i morse. Hur kul som helst. Med tanke på att bli gammal eller ej... 😉

Jag har nu 99 procent bestämt mig för att söka utbildning till hösten. Funderar även på att läsa en kurs nu i vår under period två. Minns hur trött jag var i höstas av att plugga och jobba samtidigt men å andra sidan får jag mer pengar då och för att få mer pengar måste man ju jobba för det.... i höstas tog jag dem pengarna och köpte grejer jag velat länge till hemmet och mig själv. Denna gång vill jag använda dem till upplevelser/resa jag vill göra.

Jag kör med mina ledord "det ordnar sig nog". 🙂

Halsonten har gett med sig men nu är min dotter lite hängig. Får se hur det tar sig!

Trevlig söndag!
Kram!

Svar: Utbildning känns riktigt bra.. du är på rätt spår.. kram :)
Esmaralda

49 Fina:

skriven

Hej Es! Kommer han att sakna mig litegrann då jag försvinner ur hans liv? Eller känner han bara lättnad? Snälla svara.Kram

Svar: Han är ju inte oberörd av dig... ni triggar varann och det finns känslor annars hade ni inte triggat.. det ser komplicerat ut.. kram :)
Esmaralda

50 Å M K:

skriven

Hej,
Så nere och trött...
Hur ska jag må bättte?
Vad konkret ska jag göra?
Har inget att se fram emot just nu.
Kommer jag resa nått?
Vill bara må bra och vara tillfreds.
Kram ❤️

Svar: Boka en resa.. gör något som lyfter dig ur vardagslunken. .. du behöver det lilla extra just nu.. kram :)
Esmaralda

51 Dalkulla :

skriven

Intressant inlägg denna Söndag. Själv fyller jag 70 frmaåt hösten, en glädje trots den höga ålderssiffran är att jag inte är i närheten av att ser ut som 70. Har också förmågan att har samma slanka figur kvar sedan ungdomen, jag klär mig också snyggt,tufft och stilfullt.

Tajta jeans-korta midjejackor är en klar favorit, men även kjol med snygg top till. Klänning går också hem här. Skulle aldrig komma på tanken att klär mig efter åldern. Begriper inte varför de flesta tror att åldern bestämmer klädstilen, det är det egna jaget som bestämmer, utifrån det kan vi kvinnor se hur fina ut som helst.

Sedan har vi hakpartiet,inget som någon undkommer. Begriper inte varför vi kvinnor har fått testosteron, när östrogen försvunnit ur kroppen. Det är ju därför vi har det eländiga hakproblemet. Anser att hur vi en gång blev skapade som man-kvinna, har det begåtts ett stort misstag. Läste för en tid sedan, östrogen finns i kroppen hos män också. Det är däför vi också då har testosteron i kroppen. Det ska väl vara jämt fördelat kanske. Lite mysko det där. Har det ändå inte begåtts en stor miss vid bildning av oss människor?

Kram från ett snörikt Dalarna. Snöflingor faller även denna dag, om någon vill har snö kan ni hämta här. :)


Svar: Ja du, jag plockade strån med pincett tills jag fick nog att tänkte att va fan.,, stå här och pillra.. så jag tog till rakhyveln och nu hyvlar jag på när det behövs ! Lätt och smidigt ! Jag tackar inte nej till snö... minns min snöiga Lapplandsvistelse med glädje ! Kram :)
Esmaralda

52 Helena Ir:

skriven

AnnaK..vad kul att du trivs med din träning. :)
Bra gjort!

Kram :)

53 A:

skriven

Hej Es

Har jag någon lyckodag?
kram

54 Molly D:

skriven

LOVE IT!

Är inne i en transformation. Bort med det färgade håret och fram med vita, (lite läskigt) Men nu är det någon konstig färg i övergången och jag har mest lust att raka av det helt. Sedan ska det få växa, vitt som snö - till axlarna eller mer. Jag är såååååååååå trött på att färga varannan vecka så nu ska det bort. Är 58 år och har varit vit i många år. Ibland misströstar jag, känner inte igen mig med någon form av blond/ljusbrun färg BLÄH! Men det är på G.

Nu är det 10 år sedan jag skilde mig. Trodde jag skulle vara i en ny realtion ganska snabbt men icke. Här är jag - ensam fortfarande och kan inte fatta att jag blivit 10 år äldre i ensamt majestät. Om han finns där ute så ber jag universum att putta till honom så han tar sig till mig i år.
Får man be om det?

KRAM

Svar: Heja dej... själv färgar jag mig fortfarande röd.. har ju alltid gillat min naturliga röda färg och rött hår är liksom mitt signum och att bli grå.. för jag bli inte vit utan tradigt grå... känns inte som jag... men vem vet.., det kommer kanske an transformation här också ! Ja, be du universum.. jag tror du får gehör.. kram :)
Esmaralda

55 Anna E:

skriven

Vad tycker han att vi är, är vi ihop eller ej enligt han? Vad planerar han i framtiden? Finns jag med i hans planer?

56 x:

skriven

Hej!

Ser du något intresse hos mannen N för mig? Kan det bli något där eller är det försent? Finns potential?

Ha en skön söndag! Kramar

57 Natta:

skriven

Jag vet att han inte är intresserad av ett förhållande, inte jag heller för den delen.
Finns det något intresse hos honom för den intima delen då? Är det något han skulle vilja med mig? Vad är chansen att det blir något då?

Svar: Chansen är runt 50-55 %.. fast det blir i så fall du som får hinta tydligt om detta.. kram :)
Esmaralda

58 Dina :

skriven

Hej Ezmeralda,
Kommer R höra av sig snart?

59 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag går igenom en sorts kris i förhållandet och känner bara att jag vill bort från det.
Känner mig låst och som att jag är fast i det här, av flera anledningar.
Se du i vilken riktning det går?

Svar: Du tar ett stort kliv vidare.. snart.. kram :)
Esmaralda

60 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag har två barn då jag fyller 32 år?
Kram

Svar: Jag ser inte svaret på detta.. kram
Esmaralda

61 Jossan:

skriven

Usch har suttit i sängen sen jag vaknade. Ställde in träningen. Halsen gör så ont och jag hade så önskat att jag inte var singel idag för då hade ju faktiskt den personen tagit sig till affären och köpt godis till mig. Ska skriva upp matlista så jag kan laga nya maträtter. Är det okej att tycka synd om sig själv när man inte mår bra?

Har massa att göra, plugga och skriva utvecklingssamtalen. Skriva tentor... Usch inte så pepp på något men räknade 78 skoldagar till sommarlovet. Det är så skrämmande!

I fredags gjorde jag en service på bilen och den gick igenom utan någon anmärkning! Härligt!

Nä jag har gett upp J. Det är bara skrämmande hur han påverkar mig.. Nu väntar jag på mr right och han är så nära för han kommer i år! Det vet jag! Sen finns det ju saker som man kan sakna..... Men ja... kanske är värt att vänta om han kommer i höst.

Insåg i veckan hur viktigt det faktiskt är att gifta sig.. Tänk om man får barn 2021 året jag fyller 30... typ sommaren så man kan fira sin födelsedag i oktober med en stor fest!

Kram

62 Kristin:

skriven

Ja, Astrid Lindgren har mange gullkorn.
Hun var en nydelig sjel og hennes skrevne ord har stor verdi.
Ja, da, det er greit at pubeshårene flytter litt på seg. Det finnes jo metoder for å få de vekk :)
Jeg blir 70år om en måneds tid, og det skal ikke hemme meg i noen ting, Jeg skal mer og mer stå på barrikaden og hevde urettferdigheten i samfunnet. Vrenger ut av meg på Facebook innimellom. Ut må det :)

Alder skal over hodet ikke gi begrensninger for livet. Man må forsøke å være den man er, og skite i disse som sitter og kritiserer. Dessverre kommer det oftest av at de som ikke tør leve sitt liv, vil forsøke å holde andre nede.


I går var jeg på kino og så/hørte Eddie Mercury ogQueen sin historie. Den musikken vekket enda flere ting i meg. Godt man her hatt et hippieliv og fremdeles føler at mye sitter igjen.
Make love nor war :)
KRAM!!!


Svar: Exakt.. bara ut med det... alltsammans !! Vi gamla hippisar går inte av för hackor !! Peace, love & understanding :) Kram
Esmaralda

63 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Ibland när jag gör som jag känner för blir jag rädd att jag inte ska tas seriöst. Då tänker jag att jag ska försöka vara som folk i min ålder. Men det är så tråkigt så jag orkar inte.

Nu skulle jag varit framme i Gran Canaria men istället sitter jag på ett hotell i ett grått och slaskigt München.
Först blev allting försenat på grund av snön. Efter två timmar började jag bli kissnödig men flygvärdinnan sa att jag inte fick resa mig ifrån min plats eftersom vi skulle lyfta vilken minut som helst. Tio minuter senare fick vårt plan äntligen startsignal. Planet accelrerade och jag hann tänka "nu äntligen Gran Canaria kommer jag!"
Jag trodde att vi var på väg att lyfta när planet plötsligt började bromsa in så mycket att jag flög framåt (fast tack vare flygvärdinnan satt jag i alla fall fast). Jag tänkte att nu kommer vi nog krocka med något, vilken tur att jag läste igenom säkerhetsföreskrifterna så noga så att jag vet hur jag ska ta mig ur planet.
Men det hände ingen olycka. Piloten meddelade att något hade blivit fel på planet och att han hade fått ett varningsmeddelande från planets elektronik. Då var jag så kissnödig att jag bröt mot reglerna och sprang till toaletten.
Sen tog det evigheter innan vi kunde kliva av planet igen och ytterligare en evighet i kö till service center där jag blev ombokad till ett nytt flyg imorgon. Nu sitter jag på hotellet i München där jag ska sova inatt.
Jag har varit vaken sen tre imorse och all väntan och allt annat meck gjorde mig så trött att jag började storgråta när jag kom in på mitt hotellrum. Fast nu har jag duschat och druckit en kopp kaffe och det känns lite bättre nu.
Försöker muntra upp mig själv med att säga att "vad är Gran Canaria mot ett flygplatshotell i München?"
Det är rätt gött här. Lugnt och skönt. Duschen är varm. Vädret är jävligt och jag behöver inte vara utomhus. Om två timmar är det mat.
Gott kaffe också. Lite dyrt kaffe. Tycker gott att jag kunde blivit bjuden på fria drinkar som kompensation för att de bokade in mig på ett söndrigt plan. Herregud, tänk om han hade hunnit flyga iväg med oss innan planet gick sönder!

Så önska mig lycka till imorgon. Då flyger jag via Luxemburg till Gran Canaria.

Kram ThereseC ❤️

Svar: Bara fortsätt att vara dig själv - du är ett himla bra exemplar !! Och det är ingen fara skedd.. du kommer till Gran Canaria och nu är du en erfarenhet rikare också... kram :)
Esmaralda

64 Pia1:

skriven

Tack ❤ Det är kanske inte det mest effektiva eller bästa sättet, men att ge honom en chans känns mest rätt även om det är orimligt vad jag måste göra för att ge honom den. Jag åker bara dit med rapporten.

65 Smöla:

skriven

Kan du se om och vad det blir för äventyr för mig det närmaste?

66 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om dem kommer att skaffa hus eller barn?
Utveckla deras relation till mer seriöst?
Kram

67 Nata:

skriven

Hej Esmaralda.
Ska jag fortsätta att leva själv såhär ett tag till? Eller länge till?
Kram

68 Ym:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att sakna mig? Men varför hör han inte av sig? Eller så sällan?
Kram

69 Tintin:

skriven

Hej Ez!
Min dotter är som utbytesstuderande i Norge. Kommer hon att stanna och sommarjobba där i sommar? Hon lyckas väl fixa ett jobb åt sig i sommar, där eller hemma?

Tack och kramiz!

Svar: Ja det ser ut som om hon sommarjobbar men jag ser inte var.. kram :)
Esmaralda

70 Am:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att jag bildar större familj under detta år eller under nästa år?
Kram

71 Rödluvan:

skriven

HeJ Es

Ser du något spännande kul som händer mig snart?
kram

72 Milla:

skriven

Har en sådan inre trötthet ibland även om den ibland känns bättre. Kommer jag må bättre med tiden tro. Har min kollega T det bra med sin sambo, jag ör tveksam om det ör så för han ser risig ut när han kommer till jobbet.

73 Contici:

skriven

Hej!

När ser du min nästa op, är det redan i vår?? Vore så tacksam för svar💕

Kram!

74 Hon:

skriven

Hej,
Vad tycker majoriteten av kollegorna om mig som kollega?
Kram

Svar: De gillar dig och det är ju inte alls konstigt :) Kram :)
Esmaralda

75 Lisa:

skriven

Hej!
Ser det ut som att jag kommer att få fortsätta jobba där?
Kram

Svar: Runt 60 % eller lite mer att du får fortsätta.. kram
Esmaralda

76 Skorpan:

skriven

Nu kunde mannen gott komma för nu har jag städat o bäddat rent i sängen ;D. Herregud så jag saknar en man...
Kram Skorpan

Svar: Ja, nu hade det ju varit läge.. men du ska att när han kommer då är det varken städat, renbäddat eller ordning på nånting.. :) Men det blir bra ändå.. kram :)
Esmaralda

77 Skorpan:

skriven

Nej va säger du Es?! Panik.. Nu måste jag ju hålla ordning hela tiden ;).. Nå nej, det är jag för lat att göra, lika bra att han får veta det på första träffen :D.
Kram Skorpan

Svar: :)
Esmaralda

78 Kärlek:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig i ett fast förhållande? Och tror du att något sker snart?
Tror du att det blir en flytt och samboskap i år?
Kram

79 Smöla:

skriven

Som min 5-åriga kille sa till sin mormor när dom va på badhuset:
”-Mormor, varför har du skägg på snippan?” 😂 haha!
Finns det något budskap till mig?

80 Browallia:

skriven

Tack för dagens pepp!
Jag fyllde 48 år igår och födelsedagen avslutades på ett speciellt sätt med healingen som du sände till mig. Strax innan la jag mig i soffan för att slappna av och öppna upp för att ta i mot. Jag hann bara lägga mig till rätta så blev ögonlocken tunga som bly. Jag slocknade som ett ljus innan jag hann framföra vad jag ville uppnå med healingen. Jag sov igenom hela healingen och märkte inte av den. Idag har jag känt ett skönt lugn inom mig och legat på soffan. Hjärnan har gått på högvarv och reflekterat över min livssituation med nya klarsynta tankar istället för de gamla vanliga katastroftankarna. Min oro för framtiden är som bortblåst. Magic!! ✩ Healing är det coolaste jag upplevt. ✩✩✩

I morgon ska jag snickra ihop mina frågor till seansen. Tack ännu en gång för det fantastiska erbjudandet ♡ Kram

Svar: Underbart, och det är ju så att man kan ta emot väldigt bra när man sover också !! Kram :)
Esmaralda

81 Oxelina:

skriven

Tänk vilken tur att ingen lyckats tämja dig eller din mor! Det finns nog många här i världen som verkligen är tämjda så att de är så jäkla gråa och trista individer.

Jag har en cool moster som inte heller går av för hackor, tuff, cool och som en riktig ungdom fast hon är 78. Ingen kan tro det. Hoppas jag lyckas behålla samma inställning till livet som hon (ännu har jag inte blivit möglig....Men risken finns kanske).

Nä nu får ni se till du och din mamma att fortsätta leva som ni lär! Kram kram till alla som behöver en :)

82 Christina:

skriven

Hej, jag undrar om min dotter kommer få något av alla de jobba hon sökt? Hon jobbar extra just nu, osäkert om hon kommer få bli kvar där.

Tack.

83 Theres:

skriven

Kommer min boendesituation att lösa sig?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: