Synsk mot min vilja...

Jag avskyr trängsel.

Dels  för att jag får lite panik  om jag inte kan komma loss och dels eftersom  min avstängning inte funkar om det blir för mycket fysisk beröring från alla håll och kanter och då går  mitt mediala sinne  bärsärk.  Sånt är inte kul.

Jag var på en  konsert.. och det skulle vara lugnt och fint men utan att jag riktigt vet hur det gått till så hamnade jag mitt i röran  i ett böljande människohav . 

Fy tusan alltså !  

  Och alla intryck sköljde över mig – det var som ett "sesam öppna dig" för min mediala sensor.

  Bilder  och känslor flashade förbi… ett hotat och ensamt barn, en födelsetårta som tappas i golvet, dans på en brygga, otrohet, sommarvarmt gräs under bara fötter, sorg vid en öppen  grav, den intensiva glädjen med en vinstlott i  handen, nya skor som klämmer på fötterna, graviditet och ett barn som rör sig i magen, kånkandet på en tung resväska,  sticket av en förfärligt stor geting och så vidare.  

Det tar aldrig slut och man vill inte utsätta sig.

Det handlar inte bara om vad människor gör/känner för stunden utan det handlar också om alla deras gamla minnen. I en enda röra.

Målmedvetet armbågade jag mig utåt sidorna till – så försiktigt jag kunde  men ändå var det en kvinna som skrek åt mig att kärringjävel, du ska ge fan i att trängas. 

Och du ska ge fan i att  snatta, fräste jag tillbaka  och då tystnade hon.

Hillvitte också, det är inte meningen att man ska använda ”gåvan” på det sättet men ibland är det skönt att kunna täppa igen truten på  folk !

Mer än människa är ju ingen.  

Nu kanske ni tänker att det vore bra om jag kunde ta emot personligen för spådom.. och bara röra vid kunden och känna av. 

Men jag kan tala om för er att det funkar inte alls. 

Visst ser jag och känner  men det är ett   rent sammelsurium av händelser och känslor.. barndomsintryck blandat med vad man fikade häromdagen…meningslös information som regel och ingen ordning alls i det hela.

Tro mig, jag har försökt !

När jag håller seans och spår/ser via mail blir det mer strukturerat och bättre ordning på det hela och det ger kunden väldigt mycket mer.

 

 

Har jag en eller två eller tre personer runt mig kan jag vara helt avstängd men när det blir fler.. när det blir  rejäl trängsel… då är det omöjligt.

Senast  jag var med om detta var i Jerusalem nu i januari.. när jag åkte en överfull spårvagn.

Det händer då och då även om jag försöker undvika .

 Kram & kärlek

 

 

Glöm inte att ikväll kl 21 sänder vi alla gemensamt med  President Trump som mål.

Läs bloggen från igår om du undrar

1 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Jag tror att egentligen är det nog många som önskar att de är mediala och kan se för andra men jag förstår dej, det måste vara väldigt jobbigt när det blir situationer med folksamlingar, sen att det slinker ur en liten groda ibland, tja vad hör väl det😜
Torsdag igen och snart helg, sugen på fest men lönen tog slut innan jag fattade nånting🙄
Kan det åtminstone bli en dejt tro med godingen så det blir nåt kul?
Kram💕

2 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
När jag var yngre tyckte jag mycket om att åka på logdans. Det var så roligt, man dansade gammaldags pardans till ett mediokert band på en proppfull höloge. Men för dig hade det blivit obehagligt karuseller tar, är det så du menar?
Jag är ganska bra på att känna in folks känslor, men ibland blir jag som trött och yr om det är många samtidigt.

Idag har jag ett viktigt möte med min bror. Kan du se hur det går för min del?

Ha en fin dag!

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, ja ikväll sänder vi alla.

Skrev ihop reklamationen till resebyrån igår. Kommer de ta det som hände på allvar och kompensera mig ? Jag hoppas att jag skrev bra så de förstod. Är lite chockad än vad som hände.
Kram

Svar: Ja, ikväll ses vi i healingen :) Någon kompensation kan det bli men tveksamt om det blir fullt ut.. kram :)
Esmaralda

4 Fina:

skriven

Hej Es😊 Vi samtalade i timmar,jag berättade om mina känslor för honom, han lyssnade och tog in. Vi kramades länge. Det kändes så bra. Finns det en chans att vi kommer varandra närmre efter detta djupa samtal? Han höll min hand innan vi skiljdes åt. Kram

5 Mikael:

skriven

Hah snatta inte, hon fick nog så hon teg :)


Jag skulle nog lyssna på din far om sockret, om någon från Alltet säger till skulle jag nog lyssna ordentligt och ta mig samman då de kan se saker i helt andra perspektiv, långt bättre än en läkare kan.

Kram
Mikael

Svar: Exakt så, och jag har tagit till mig.. nu försöker jag bara leva det också... kram :)
Esmaralda

6 Jess:

skriven

Kära Es! Gillar han mig eller är hans närhet bara en tom handling?

7 ängeln:

skriven

Hej Esmaralda! Ja lagom är alltid bäst. Förstår att det måste vara jobbigt att få in så mycket intryck när man bara vill vara ifred. Jag har problem med att få beviljat min semester. Inte lätt när man måste samsas med alla. Finns det en chans att chefen kan förlika sig eller måste jag flytta semestern? Kram

8 Jossan :

skriven

God morgon!

Jag vet inte vad det är med mig! Jag är så sjukt trött och hade bara velat sova.

Hade behövt en ledig dag för att plugga och sova. Men helgen kommer var till för att plugga. Kommer njuta av att det är helg 🥰 även fast jag ska plugga. Kan iallafall få sova länge eller längre iallafall. Ska försöka sova vid halv 9-9 idag och imorgon...

Vad händer med mig?

Kram

9 Jen.:

skriven

Jag får bli längre kvar på mitt nuvarnade jobb om jag vill men fr.o.m. hösten finns det ingen tjänst för mig mera. Jag har fått möjlighet att sommarvikariera på ett annat ställe och där ser utsikterna för jobb i alla fall inhopp bättre ut. Det ena jobbet är lite roligare än det andra men det andra garanterar mera "säkerhet".
Ser du något om vilket alternativ som är bättre långsiktigt för mig att välja? Tacksam för svar.

10 Läroliv:

skriven

Då kan jag tro att detta är förklaringen till att jag blev alldeles överväldigad av ett möte. För ett längre tag sedan fick vi besök av en man, en granne. Vi pratade, han ställde sig rätt nära mig och jag ville bara hålla hans händer. En energi hade han som jag inte upplevt förut. Kändes som jag känt honom i tidigare liv. Blev alldeles omtumlad. I förra seansen berättade du om ett starkt kommande möte med en man. Måste bara fråga, om det var denne man som du såg skulle komma. Han måste också vara en av de goda.

Kram

Svar: Han är absolut en av de goda... och jag förstår att det var ett starkt möte... men jag ser också någon annan som kommer.. kram :)
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Låter himla jobbigt o förståeligt att du inte vill spå månniskor ansikte mot ansikte. Hade nog precis som du täpp till truten på kärringen ;), fastän gåvan inte skall användas så. Man blir ju så less ibland, ofta, alltid?

Skönt att det är torsdag ren o snart får man sova lite längre. Hoppas att järnmedicinen hjälper mot tröttheten. Idag blir det tandis o fyllning av roten, sen får vi se hur mycket det går lös på, argh...Nåja, livet kostar, så är det ju...

Ha en bra dag o ikväll healar vi den trumpna till evig godhet mot allt folk...
Kram Skorpan

Svar: Usch för rotfyllning, varken kul eller billigt men ibland måste det göras. Lycka till !! Och ikväll ger vi oss på Trumpen tillsammans.. kram :)
Esmaralda

12 J:

skriven

Hej !
Jag har frågat förrut men kommer jag att träffa någon man att dela mitt liv med? Vill inte vara ensam!
Kram

Svar: Ja, det kommer du att göra.. kram :)
Esmaralda

13 sus:

skriven

hej
oj oj....
jobbigt....
men spännande....
vilken gåva.....
tror du att de blir ändring här snart?
love sus

Svar: Ja om du själv tar initiativ till nytänk och att du planerar och följer dina planer.. du kan själv ta dig vidare.. kram :)
Esmaralda

14 AnnaK:

skriven

Haha.....sände igår 😂 Han märkte nog inget dock 😆 Gör om det idag då!

Höll han kvar blicken igår bara för att vara artig för att jag glodde? Den var riktigt lång var jag som tittade bort först. Och lyckas jag få till nåt småtafsande på karln?

Kram 🤗


Svar: Ja jag ber om ursäkt.. jag skrev på nån kommentar igår att vi skulle ses under kvällen... fast det är ju idag.. den 28:e precis som jag skrev på bloggen...så vi ses i healingen ikväll... han hade lite flirt i den blicken.... kram :)
Esmaralda

15 DD:

skriven

Sista dagen i februari, skönt att våren börjar närma sig. I år vill jag verkligen se till att resa och njuta!!

Ser du något speciellt i vår för mig? 😊
Kram

Svar: Jag ser att du fattar lite nya beslut, du planerar en resa och det ser ut som om du får en ny bekantskap.. kram :)
Esmaralda

16 Malina:

skriven

Jag är med ikväll. Jag gör mitt bästa. Kram till er alla andra som deltar.

Svar: Härligt... ja, ikväll tar vi rejäl sats och sen kör vi för fullt.. kram :)
Esmaralda

17 Jennie:

skriven

Hej. Oj det låter rörigt, jag förstår att det inte är roligt att utsättas för sådant. Är det bara de som snuddar vid dig som du känner av eller folk runtomkring i hela folksamlingen?

Jag har lätt för att få folk i allmänhet och män i synnerhet att gilla mig, de dras till mig. Förstår inte vad det beror på själv.

Vad är det som gör att män oftast gillar mig, dras till mig? Är det mitt utseende? Min personlighet? Eller vad kan det vara? Ett mysterium är det för mig. Vore intressant att veta. Ett tag drog jag mig undan då det kändes som om de bara var ute efter sex, men kanske de tycker att jag är trevlig? Ser du något? Kram

Svar: Det händer om folk rör vid mig och de behöver bada nudda och när många nuddar samtidigt, som i en trängsel då kan det bli lite galet. Du har en personlighet som tilltalar och en rejäl utstrålning - så det förvånar mig inte det minsta att människor söker sig till sig... kram :)
Esmaralda

18 <3:

skriven

Kommer jag träffa nån annan medans jag pratar med F? Och varför tog han bort tjejer från sociala media om han nu inte vet vad han vill.

19 Lillan:

skriven

Tack för svar. Provar att lägga ihop pusselbitar 🙂. Det är troligt att vi flyttar ifrån vår nuvarande hyreslägenhet innan feb 2020 till en annan hyresrätt?
Sitter vi sedan lugnt i båten och väntar in rätt tillfälle kommer vi hitta eget boende med luft i ekonomin.

Kan vi ha en sådan tur att vi får hyra något i det samhälle vi bor nära nu? Fast chansen att få tag i något att hyra som är rimligt känns lika stor som att hitta en nål i en höstack 😔.

Fick en positiv känsla när en av min mans kontakter sa att de kollar upp läget, kan det vara så att möjligheten att hyra något annat kommer däifrån, stämmer min känsla? 🙂Kram

Svar: Jag ser att nu hyr först och sedan köper... jag ser dock inga detaljer kring detta.. kram :9
Esmaralda

20 Pia1:

skriven

Jag måste ge upp. Han kollade skyndsamt upp det och spåret tog slut vid en tumör, tror knappast det har med saken att göra. Jag har inte hjärta att be honom vara ännu modigare och gå all in verkligen men jag kan heller inte göra mer själv, det gör så ont så jag blir halvt medvetslös, hjärnan varken funkar eller orkar mer. Kan nog bara vänta tills det är försent och mer uppenbart vad det är.

Svar: Jag lider med dig Pia men även om det känns hopplöst så kommer en ljusning.. jag ser inte när eller vad.. bara att det kommer... stor styrkekram !!
Esmaralda

21 Skrållann:

skriven

Hej!
Usch, det måste vara hemskt när knappen trycks på utan vilja.
Jag börjar vara förkyld, har värk i kroppen och känner mig inte alls på topp. Imorgon och på lördag firar vi tvåårsjubileeum på caféet och vi har massor beställningar och jag kommer stå i serveringen hela dagarna. Hur kommer det gå egentligen? Funderar på hur långe jag/vi ska orka?

Kram❤️

22 EPM :

skriven

Godmorgon!

Det låter jobbigt, jag får alltid panik på Stockholms C trots att hag inte har din gåva. Tvi vale för att ha dubbelt så jobbig upplevelse av trängsel!

Jag fick oväntat besök, det var välbehövligt och väldigt mysigt 😊! Men lite speciella omständigheter men det är ok...

Men, jag vet att det inte är han jag väntar på...
Ser du om mitt besök och ev fortsättning/ problem jag bör vara beredd på?

Kram

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jag är så glad att jag inte är synsk ! Vilket tålamod du måste besitta .självklart måste du ibland få ge igen ;-)

Syns ikväll <3

Kram Anki med flock

Svar: Det är inte ofta jag använder synskheten sådär, men det händer .... vi ses i healingen.. kram :)
Esmaralda

24 Susan:

skriven

Låter både läskigt o häftigt, så intressant att hyra hur du upplever din synskhet och gåvan att kunna hjälpa oss andra.

Kram

Svar: Ja, det är båda delar faktiskt men jag är så glad att jag har förmågan att stänga av... kram :)
Esmaralda

25 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Kan tänka mig att det kan bli jobbigt. Att ta in alla intryck och känslor kan göra en väldigt trött.
Ikväll kör vi healingen.
Esmaralda,
Ser du mitt själv en tid till? Eller verkar något inom kärlek vara påväg? Mer ett fast förhållande?
Ser det ut som om jag får en växande familj ganska snart? Eller dröjer det en tid till?
Kommer jag ses som en äldre mamma för att få barn när det som jag hoppas blir dax för mig?
Kram

Svar: Din livskamrat kommer.. han närmar sig men jag ser ju inte exakt när det sker... vi ses i healingen ikväll.. kram :)
Esmaralda

26 Annis:

skriven

Fy vad jobbigt att ta in allt sådär. Låter utmattande. Kan du känna på dig vad som ska hända dig själv? Vad jag förstått är det vanligt att man inte kan det.

För lite mer än 4 år sedan fick jag känslan av att nåt kommer hända i slutet av februari eller början av mars. Jag visste inte vad men känslan var mörkröd. Det blev nästan som en besatthet. Det gick som på repeat den känslan.

Jag hade varit singel i 5 år och hade om jag ska vara ärlig gett upp tanken på att hitta nån vettig. Men då, i slutet av februari träffade jag helt oväntat min sambo.

Sen hade jag haft känslan av att inte boka in något stort (tex resor) under förra året för jag kände på mig att jag skulle vara gravid vilket jag även blev.

Det är mig allt jag känt på mig ang mig själv.

Slänger in en fråga. Jag har för några år sedan haft en liten livskris vilket gjorde att jag tappade alla min vänner. Jag hade inte ork att höra av mig till dom. Ser du att jag får nya snart? Jag känner mig otroligt ensam. Hur ska jag träffa dessa nya vänner isåfall?

Kram

Svar: Nej kring mig själv känner jag inte så mycket... det händer att starka varningar kommer och då lyssnar men annars inte mycket. Du är bra intonad på dig själv, så viktigt och rätt ! Nya vänner kommer.. jag ser särskilt en kvinna.. dock ser ja inte hur eller när.. men positivt blir det.. kram :)
Esmaralda

27 Le:

skriven

Hej Esmaralda.

Känns det som om jag kan möta kärleken under tiden jag bor kvar här?
Kram

28 Fina:

skriven

Hej Es, gillar han att vara med mig? Kram

Svar: Ja så ser det ut.. han dras i alla fall till dig.. kram :)
Esmaralda

29 Misstjejen:

skriven

Hej

Gör jag rätt om jag valt att prata med psykologi som jag behöver?

Kan jag tror om person kommer hjälpa mig så mycket besvara alla frågor som jag har funderingar över?

Kommer det var positiv?

Ha det bra

Svar: Ja du gör rätt i detta ! Alla frågor är inte självklara - är du själv positivt inställd så blir det bra.. kram :)
Esmaralda

30 Helena Ir:

skriven

Deltar i kväll..
Kram :)

Svar: Härligt och du är så välkommen.. kram :)
Esmaralda

31 Tildis :

skriven

Godmorgon!
Jag är gärna med och sänder ikväll 😊
En fråga Es, kommer jag få ett positivt besked? Kram

32 Till Pia1:

skriven

Styrkekramar!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

33 Dunegull:

skriven

Varit ledsen senaste dagarna. Beror det på att jag fortfarande saknar honom? Eller är det mest att jag är besviken på allt som hänt och vill framåt?
Hur har han det nu? Gått vidare?
Jag vet att det kommer aldrig mer bli vi igen och det vill jag inte heller men jagvill så gärna vara glad igen. Ser du om det kommer mer motgångar nu eller är det snart min tur att få må bra?
Kram

34 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Förut hade jag tänkt söka distansutbildning men kom tyvärr inte in.
Nu till hösten startar inte den utbildning jag vill i distans utan jag får då söka mig till en som är stationär. Det kan bli lite pendlande om jag kommer in.
Men det kanske kommer bli bra.
Blir det bättre så tror du? Att jag börjar på en stationär utbildning där jag får gå än på distans?
Om jag nu kommer in...
Kanske kan det bli en förändring och vändning för mig?
Kram

Svar: Ja, det känns faktiskt bättre med stationär... du har god chans att komma in.. kram :)
Esmaralda

35 Jennie:

skriven

Tack för svaret! ❤️💕 Är det bara min utstrålning som tilltalar männen, och inte mitt utseende? Kram!

Svar: Det är en mix.... man tycker om ditt utseende och utstrålningen förstärker det.. kram :=
Esmaralda

36 AnnaK:

skriven

Var nog jag som läste slarvigt 😊

Tack för svar! Ja, tänkte nästan det. Varför säger han inte bara vad han tycker och tänker? Gjorde ju jag. Han kanske är lite blygare än vad han verkar?

Kram 😊

Svar: Han är allt lite blyg fast han försöker dölja det.. kram :)
Esmaralda

37 Jennie:

skriven

Tack snälla för svaret igen ❤️

38 Natt:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag kan möta kärlek. Under tiden jag bor i den här staden jag bor i nu?
Ser du om jag börjar studera innan jag mötet kärleken?
Eller kan kärleken komma först?
Kram

39 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Är det mannen nästa kärlek jag möter är det han som tar första kontakt och intiativ till vår kontakt?
Eller blir det jag?
Kram

Svar: Det verkar vara han.. men det kommer naturligt.. han säger något och du svarar och sedan pratar ni.. kram :)
Esmaralda

40 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om dem kommer att flytta ihop med varandra på riktigt?
Blir dem en familj?
Kram

41 Willa:

skriven

God morgon!
Har du tips och råd hur man kan stänga av. Hur gör du?

42 Fina:

skriven

Hej Es, ångrar han kramen och att han höll min hand igår? Det var hans initiativ. Insåg han att vi skred över en gräns? Kram

43 AnnaK:

skriven

Tack igen! Jaha. Svårt när man är två blygisar. Vet ju att vi inte kommer bli ett par men lite småmys hade varit trevligt iaf. Nån liten kram eller nåt. Jobbigt när det är upp till mig. Går ju inte att skicka ett sms och fråga om han vill ha en kram direkt 😂 Frustrerande!

Kram igen 🤗

44 Smöla:

skriven

Tycker det är intressant med aura, du kan väl blogga om det snart.
Hur ser min aura ut, vad har den för färg och betydelse? Finns den alltid lika stark eller mer eller mindre beroende på sitt mående?

45 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag kan möta kärleken Under tiden jag bor i den här staden jag bor i nu?
Ser du om jag börjar studera innan jag mötet kärleken?
Eller kan kärleken komma först?
Kram

46 Klara:

skriven

Jag är med ikväll vid healingen!

Ser du om jag kommer få jobb snart?

Kram KLara

Svar: Roligt att du är med... och ja, jobb kommer.. kram
Esmaralda

47 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tack för rådet ska göra lite saker jag blir glad av.
Är i ett dilemma vet inte riktigt var jag ska flytta jag. Har barnen lite utspridda Vingåker Uppsala Stockholm. Mamma och syskon i Småland. Önskar att jag kunde bestämma mig! Tror du att Småland hade vart bra för mig ett tag ?
Tills barnen får barnbarn!?

48 Fjäril:

skriven

Min kropp har sagt ifrån nu är helt slut.vad blir det utav detta?

49 Mirre:

skriven

Godmorgon Ez,
Vad tycker E om mig, vill han träffa mig? Finns det chans att vi klickar personlighetsmässigt? Kan inte sluta tänka på honom..Kram ☀

50 Orolig:

skriven

Hej!

Kommer jag att få jobb till sommaren i alla fall?? det verkar sannerligen hopplöst. Hoppas att du fortfarande ser att jag kommer ut i arbete rädd för att jag har missat chansen.

kram

51 Mathilda :

skriven

Ser du om chansen är stor att jag kommer in på socialpsykologiska programmet i Skövde? Och blir det isåfall en flytt? Kram 🤗

52 Cecilia:

skriven

Oj, du måste ju bli helt utmattad vid såna situationer. Finns för- och nackdelar med allt!

Tror du min bror får jobbet i Stockholm? Han behöver förändring och det jobbet hade passat honom så himla bra! Kramar

Svar: Han har en chans.. runt 60 %.. kram :)
Esmaralda

53 Michaela:

skriven

Förstår att det blir för mycket info. Tur att du inte bor i Sthlm och behöver åka tunnelbana :)

Sovit dåligt. Drömde att jag fick hjärntumör. Ingen sanndröm hoppas jag.

Mamma fyller 69 år i sommar och tycker att livet börjar ta slut. Undrar om du ser något kring henne?

Lycka till med healingen ikväll :) Jag sitter och rapporterar över till nattpersonalen då så kan tyvärr inte vara med. Men ni fixar det :) Kram!

Svar: Nejdå, absolut ingen sanndröm ! Din mammas liv tar inte slut... hon måste bara aktivera sig lite mer ha mer kul i sitt liv... kram :)
Esmaralda

54 Bsrbie:

skriven

Hej goa Es !

Kan du möjligtvis se om det blir något mellan mig och han blå ögda mannen mitt i gallerian som håller på med telefoner!? Eller är han upptagen?! Ser du någon annan för mig kanske ?

Svar: Jag får en känsla av att det finns någon annan i hans tankar - men ge dig tillkänna och se.. kram :)
Esmaralda

55 Vb:

skriven

Kära goda Esmeralda!
Jag vill verkligen klara av matten ser du om jag klarar av provet? Kramar

56 Blond :

skriven

HejsanE! Är min stora kärlek påväg ? I vilket sammanhang kommer jag att träffa honom?

57 Kiara:

skriven

Hej Esmeralda!
Hur kom de sig föresten att du valde just Esmeralda eller det kanske är ditt förnamn?
Jag har en kanin som heter det fast kallar henne för Ezzie. ☺ Det är ett fint namn!

Du har ju nämnt att mina framtida barn kommer vara hemma lite längre innan de börjar förskolan. Det är ju oftast att barn växer mer som personer och oftast talet blir bättre när de börjar förskolan. Kommer mina framtida barn bli negativt påverkad för att de är hemma lite längre - tänkte med talet och som individ eller kommer de inte vara någon skillnad? Hoppas på svar! Kram funderande Kiara ❤

Svar: Jag har två förnamn och ett av dem är Esmaralda :) Med just den stavningen :) Så det är alltså mitt namn på riktigt. Många tror att det är liksom ett artistnamn. Nej, du kommer göra vad som är rätt för dina barn.. helt klart... kram :)
Esmaralda

58 Linnean 🌸:

skriven

Usch, så otäckt det låter med en sådan röra av intryck från alla möjliga. Då måste en ensam promenad vid havet vara en lisa för själen, efter något sådant. Tror inte alls att det är så fantastiskt att vara synsk, inte på det sätter som du är. Jag kan få till mig känslor av människor. Närstående t ex. Känner snabbt av när det är någon obehaglig person och ställen som det hänt något vid. När folk är oroliga eller när något inte är bra går det rakt in i mig.
Nåja, lär inte göra karriär som medium och det vill jag inte heller. Är med i kväll och försöker få Trumf mjuk och snäll. Hörde något om att det verkar ha hänt något i Korea nu när han var där. Hans stora trut glappade väl lite fel 🙄
I går fick jag ett paket på posten! Mannen som jag i princip räknat bort hade skickat presenter till mig! Wao! Jag fyller ju till veckan. Tycker det var rart gjort! Han är ju inte mycket för presenter och gulligull så nog bryr han sig om mig en aning. Ett märkligt exemplar av karl det! Han är ju på distans och det är väl bäst så! Dags att börja jobba här! Ha det gott och vi ses kanske i healingen. Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja den där glappande trumptruten...har ställt till med en del och det kommer den också att göra framöver. Men i kväll jobbar vi på det och gör vad vi kan. Roligt att du är med :) Mannen är ju inte rätt för dig men det var jättegulligt att skicka paket ! Kram :)
Esmaralda

59 Hopp:

skriven

Hej Es!

Finns det fortfarande hopp om att det blir bättre med både jobb och hälsa??

Kram

Svar: Absolut.. kram :)
Esmaralda

60 Khaleesi:

skriven

Jag gick förbi en pojke för ett tag sen och när han tittade på mig så började jag gråta. Aldrig känt någons sorg på det sättet. Det bara flög på mig och var så starkt, så sorgset och nästan outhärdligt. Den blicken alltså. Jag kunde inte känna varför men att han inte mådde bra, det kände jag. Och så är det ofta, att jag kan "se" och känna på mig hur människor mår. Kanske därför jag blir ångestfylld i stora grupper med människor. Jag är med och sänder ikväll om jag inte hunnit somna! 😁🌸

Svar: Ja, du har speciell känslighet !! Och du är välkommen att delta ikväll.. kram :)
Esmaralda

61 EPM :

skriven

Kommer jag och R (från igår) ses på liknande sätt igen...?

Tyckte han också om det precis som jag..?

Kram

62 <3:

skriven

Hej kära Es, ser det ut att bli en dejt med läkaren ? Vad tycker han om mig ?
Kram

63 Browallia:

skriven

Låter jättejobbigt så jag har full förståelse för att du väljer att spå via mail. Det var just det att du spår via mail som fick mig att beställa min första seans efter att ha läst din fantastiska bok. Jag blivit spådd hos en spådam som tar emot besök flera gånger. Jag hade svårt att komma ihåg allt hon sagt efteråt och så var det lätt att formulera om det så det bättre skulle passa in med det som jag önskade att det skulle betyda. Med ett mail kan man alltid gå tillbaka och läsa precis hur du skrivit. Det passar mig.

Tusen tack för min senaste seans som nyss trillade in i mailboxen. Den känns extra speciell mot för mina tidigare seanser. Lite som en skattkarta men det är jag själv som måste ta ut kompassriktigen och själv ta mig dit jag vill. Precis så som en seans ska vara enl. mig. Så häftigt att mitt tidigare liv i Alska kom upp igen. Du har tidigare berättat om att jag i det livet tog hand om sjuka och skade djur i skogen. Och i detta livet så är katten som precis flyttat in hos mig ett av djuren jag tog hand om då och som i det livet var ett skadat lodjur. Coolt! Stor kram.

Svar: Ja, det är stort !! Och just för att ni har gammalt gemensamt så kommer du också att lyckas få katten lugnt och fin... med mycket tålamod och kärlek.. kram :I)
Esmaralda

64 Skorpan:

skriven

Tack!
Ja vissa saker kan man inget åt, de måste gås igenom ;).
Yror drt blir så stark healing att Trumpen blir tvungen att sjukskriva sig, det blir hem i ilfart från Kimmen ;).
Kram Skorpan

65 Dina :

skriven

Ja, i 5 minuter kan man väl ställa upp även för trumpen, speciellt om det handlar om frid på jorden.👍
Undrar om R har känslor kvar för mig och kommer att höra av sig snart?
Kram❤️

Svar: Bra, då ses vi ikväll.... dock känns det osäkert och svajigt kring R.. han är inte din framtidspartner såvitt jag kan se.. kram
Esmaralda

66 Solstjärnan :

skriven

Hej😊


Knepigt att bli öppen ofrivilligt .Inte trevligt alls.
Tröttar väl ut dej, för detta måste ju ta energi av dej.
Helt förståeligt att du avskyr trängsel.

Jag uppskattar personligen dina seanser via mail.😊
Jag tycker det är så jättebra att få det hela nedskrivet.😊
Då får jag återkomma till detta om och om igen. Jämnförelsevis med en personlig närvarande seans där jag skulle glömma detaljer finns dom nu nerskrivna på mailen.


REKOMMENDERAR varmt dina seanser!!
Så ni som inte prövat,gör det,ni kommer inte att ångra er!

Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Tackar ödmjukast, det var snällt sagt :) Kram :)
Esmaralda

67 Ingela:

skriven

Hej Es, kan du se ngt kring min exman, kommer det att lätta omkring honom för jag misstänker att han inte mår helt bra?
Just nu har jag lust att skicka ngn otäck typ på honom, han är allt annat än charmig men ”alla” tror så förbannat gott om honom, inkl han själv!!
Tycker att han mer och mer beter sig väldigt otrevligt mot vår son och det känns inte alls bra, förstås. Inte fysiskt, men saker han säger och gör, eller inte gör, sårar. Vet att våra ungar, 19 å 21, tycker att han är knepig och de säger ibland att det är ingen idé
att be pappa om hjälp eller fråga ngt, han blir bara sur...!?

Det börjar bli jobbigt, jag påverkas ju förstås av att märka att sonen blir besviken.

Kram Ingela

68 Emma:

skriven

Hoppet är ju det man lever på, jag ska sända massa gisa tankar till en man jag annars avskyr och föraktar. Tanken slog mug när jag läste din utmaning, klart gubben är sur/hetsig/vresig/stidslysten - det är ju massor av människor, inkl jag själv som tänker massa elaka tankar om honom säkerligen ganska ofta.
Vi testar att sända lite kärlek o värme, det är ju värt ett försök...

Ekonomin är ansträngd, ser du någon lättnad framöver?

kram

69 Hjälp:

skriven

Hej!

Jag har fastnat i livet känns det som. Har blivit så sedan jag blev arbetslös. Isolerat mig och mår uselt. Kommer jag att komma vidare och ta mig ur min ohållbara situation??

Kram

70 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Det är blandade känslor jag tänker på om jag hade förmågan och se saker, vara synsk. Oj vad man önskat genom åren man visste vad de killar man var intresserad av tänkte o kände.
Eller att kunna ge någon man tycker mindre om ett svar som skulle få dem tysta.

Jag är mer o mer orolig för min son. Han går på en väldigt bra och ansedd skola som vi betalar för här. Är han fortfarande glad där och förstår han saker o ting? Han uttryckte senast i morse att han inte fattar ngt. Vet aldrig med honom om det är sant.
Vad ska jag göra? Och ser du om det är rätt för honom? Har han svårt för sig eller kommer han klara sig bra i en krävande skola?

Kram

Svar: Prata med hans lärare och skapa dig en uppfattning och prata också tillsammans med pojken och be honom förklara hur han känner och menar... kram :)
Esmaralda

71 Skrållann:

skriven

Hej!
Usch, det måste vara hemskt när knappen trycks på utan vilja.
Jag börjar vara förkyld, har värk i kroppen och känner mig inte alls på topp. Imorgon och på lördag firar vi tvåårsjubileeum på caféet och vi har massor beställningar och jag kommer stå i serveringen hela dagarna. Hur kommer det gå egentligen? Funderar på hur långe jag/vi ska orka?

Kram❤️

72 Namnsdag idag:

skriven

Hej,
Önskar ett gott råd om du kan känna/se. Min häst är "utlånad" då en vän hastigt behövde sällskap till sin häst.

Ska hon stanna kvar där hon är nu eller ska jag ta "hem" henne igen. Skulle behöva säga upp boxplatsen i dag när det är den sista i månaden.


Nya stallet: Bra två hästar, hage med sjöutsikt och nära till ridhus. Kommer kunna gå med den andra hästen i hagen.

Gamla stallet: Fler hästar, sämre med hjälp, mer att göra. Går ensam i hage.

Beslutsångest men tror jag vet vad jag vill mest :)

Kram <3

73 Dunegull:

skriven

Var träffar jag MR Right?

74 EPM :

skriven

Kära Es ser du nåt om R som jag träffade?
Kommer det upprepas? Det hade varit fint om det gjorde det...

❤️
Kram

75 Mimid:

skriven

Hej Es!

Kan du se någon positiv händelse/händelser i mitt liv det närmaste halvåret något som blir till bra förändring??

Kram

76 Läroliv:

skriven

Tack för ditt svar. Så, jag ska alltså möta en annan man. Undrar bara stilla, hur ska det gå, jag som är känslig för energier och reagerade så starkt på denne man. Går kanske upp i atomer, vem vet. Den här mannen kanske kom för att jag skulle få öva mig litet?, hm.

Deltar självklart i kväll.

Kram

Svar: Ja så kan det mycket väl vara... att du behöver lite träning.. kram :)
Esmaralda

77 Ghostwriter:

skriven

Jag ska vara med på healingen ikväll och jag ska försöka ta med folk från alltet. Jag tror starkt på att healing på detta sätt fungerar - jag brukar alltid "be" och Hela folk som behöver ändra tänkesätt och så. Det har funkat på mig själv också.

Trump är inga bra vibbar och även om det är universums mening att vi skulle få ha han vid makten, så är jag säker på att det inte varar förevigt.
-----------------------------------------------



Ett mycket underbetalt jobb har visat intresse för mig och jag skäms hur de ens kan erbjuda så dåligt betalt. Som att man är femton år. Det går emot ALLA mina principer - men jag tänkte att det kanske är värt under tillfälligt? Och att jag samtidigt försöker hitta annat?




Kram och vi ses ikväll.
Kanske vi kan träffas på en annan plats än vi tidigare gjort förut på helalingarna.

Svar: Underbart... vi tar hjälp av alla vi kan... kram :)
Esmaralda

78 Zita :

skriven

Hej Esmaralda tror du det är en bra kille min dotter träffar? dom har hängt i hop några månader kram😃☀️

79 TILL HJÄLP (69):

skriven

Hej! Du skriver att du känt dig isolerad och mått uselt sedan du blev arbetslös. Du vet anledningen och bara det är mer än de flesta som faktiskt hamnat i din sits. Jag är i samma sits - jag har sysslor i livet, men jag saknar ett arbete och inte bara för den ekonomiska orsaken - utan det sociala och att faktiskt "göra något meningsfullt". Jag får spader!
Jag blir argare och tröttare i själen av att inte ha ett jobb. Även om jag jobbar med annat så är jag i praktiken arbetslös och det är oerhört viktigt att därför göra något åt saken nu.

Du frågar Esmeralda om hon ser dig komma ur det.
Om du tänker efter så kan ju varenda en på bloggen svara och även du: JA. Du kommer ur det. Om du väljer att komma ur det.

Dom svaren du söker är svar du kan ge dig själv :)
Sök jobb (överallt), fundera på vad det är du söker i jobb och sätt upp delmål. Så länge du söker jobb varje dag så kommer det leda till jobb förr eller senare. Under den tiden så ska du tänka positivt och ge dig positiv energi.


Är du arbetslös? Sök jobb. Flera! Prova andra jobb än du tänkt och prova dina vingar helt enkelt. Överraska dig själv.

Är du isolerad? Försök ta kontakt med dina vänner/familj som du har - gå ut på promenader och på event (gratis tillställningar brukar finnas också ibland). När jag inte har råd, så brukar jag försöka göra sådant som är gratis (uppenbarligen..). Men du förstår, du måste själv hitta de där ljusglimtarna som ger dig positiv energi.

Är du kreativ som person så kan du ju börja med att göra något du brukade göra förr i tiden. Jag fick upp "tavla" och måla, men det kanske inte alls gäller för dig. Men jag rekomenderar starkt att göra något som du förr tyckte var intressant.

När du hade ett jobb?
Vad gjorde du då?
Jobbade du bara? Kom hem och sov?
Eller minns du att du brukade göra något annat?
Försök göra det.






Jag tänker inte säga "hoppas det löser sig", för det gör det. Jag hoppas att du istället finner ork och viljan att ordna detta!



Kram från
Ghostwriter

80 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Blir jag för gamal för att få familj tillsammans med min hoppades kommande kärlek?
Kram

81 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir jag för gamal för att få familj tillsammans med min kärlek som jag hoppas ska komma?
Kram

82 Cara:

skriven

Jag är såklart med ikväll! Trumpen behöver mycket kärlek. Det var ju inte mycket av den varan när han var liten...

Svar: Härligt.. välkommen med !! Kram :)
Esmaralda

83 Fina:

skriven

Hej Es, ångrar han kramen och att han höll min hand igår? Det var hans initiativ. Insåg han att vi skred över en gräns?

Han verkade glad att se mig imorse, vi fick några små pratstunder på tumanhand. Kram

Svar: Nej det känns inte som om han ångrad sig.. kram
Esmaralda

84 Smöla:

skriven

Hur ser min aura ut och vad har den för färg?

Svar: Det krävs en seans för att jag ska kunna se så djup... sorry.. kram :)
Esmaralda

85 AnnaK:

skriven

Gillades mina kläder igår? Inte ofta han ser mig utan arbetskläder med osmickrande passform 🙈

Kram 🤗

Svar: Jadå, det gillades.. kram :)
Esmaralda

86 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om jag kommer in på någon utbildning före kärlek kommer in i mitt liv?
Eller ser det ut som om kärlek kommer innan någon utbildning?
Kram

87 Hönan:

skriven

Haha bra idé! Lite healing till Trump kan gott behövas. Jag ska försöka vara med.

Jag har två lite större funderingar just nu. Det första är om jag skulle klara av att hålla en halvdag på företaget, om jag får uppdraget vill säga.

Sen är jag lite konfunderad gällande betalningen för min föreläsning. Skrev den summan vi kom fram till men har inte hört något sen dess och börjar undra om jag skrivit eller gjort något dumt? Kan det vara att det blev något tokigt med summan jag skrev (kanske skulle varit utan moms?) eller finns det någon annan anledning till att jag inte fått svar och finns det något jag kan göra? De var ju nöjda så borde ju inte vara några problem tänker jag.

Kram

Svar: Härligt att du är med ! Ju fler desto bättre ! Jag tycker du ska slå dem en signal... det känns viktigt.. kram :)
Esmaralda

88 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda!

Jag är mammaledig och får föräldrarpenning. Fick nyss reda på att många blir skyldiga att betala tillbaka på skatten då FK drar för lite skatt 😩🤦🏻‍♀️ Ringde dem men de kunde inte svara på om jag blir det eller inte. Vad för du för känsla?

Kram

Svar: Känns inte så och måste du betala så blir det inte mycket.. kram
Esmaralda

89 Monica:

skriven

Tänker på den muren som Trump vill resa mellan USA och Mexico och han är fräck nog att säga skall betala för den. Det har varit vedervärdiga kontroller vid USA-Mexico gränsen där barn har kommit från sina föräldrar. En flicka på 7 år från Guatemala som var där med sin förälder och dog på grund av törst och svält. Den lilla flickan var så glad att resa till USA som låg så långt borta så händer det här. Vilken tragedi

Svar: Ja det är verkligen sorgligt.. man blir inte bara ledsen utan förbannad också !! Kram
Esmaralda

90 Ledsen :

skriven

Hej!

ES... hade ett tråkigt telefonsamtal idag... vill kolla är denna människa arg på mig eller på ssk ? Är så tråkigt situation som få mig att må dåligt fast felet är inte hos mig utan komunikstionen mellan dom och ssk. Ser du något kring detta ? Jag vill inte lägga mig i utan ge det bästa av det vi erbjuder för personen. Vad ser du om vad Jon tycker om mig ? Eller är der riktat mot ssk ? Kan detta bli bra ändå ? Vill gärna det i alla fall från våran sida. Ser du något tacksam kramar

Svar: Jag kan inte se att det här är något som riktigt personligen mot dig.. kram
Esmaralda

91 Smöla:

skriven

Okej, vill du ta med det i min seans då, som jag skickade till dig igår. Om min aura och vilken färg jag har. ??

92 Läroliv:

skriven

TACK, för svar igen. Vilket omtumlande liv.

KRAM

93 Elgitarren:

skriven

Hej!
Min fru drömde härom natten att min bortgångne farfar hälsade på henne. Det verkade som om att han ville lämna ett budskap till mig via henne, då hon är lite mer öppen och mottaglig än mig. Han visade min fru ett papper, han visade tydligt båda sidorna av pappret och sen visade han även sin tumme, som om han gjorde sitt avtryck på pappret. Vi har spekulerat i vad han menar, men är ej säkra? Har du någon aning om vad detta betyder?
Tack på förhand!
MVH Elgitarren


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: