Gästblogg av Browallia

Helingen från klagomuren blev min vändpunkt.

Gästblogg av Browallia

 

För drygt ett år sen drabbades jag av depression och ångest som gjorde mig apatisk och jag isolerade mig i lägenheten.

Det kunde gå veckor utan att jag tog mig utanför dörren.

Jag sov stora delar av dygnet och när jag var vaken satt jag i soffan i timmar och bara stirrade tomt framför mig.

Jag fick verkligen tvinga mig själv att äta, duscha och allt sånt vardagligt.

Bara att gå ut med soporna var en pärs för när jag väl tagit mig utanför porten så kändes det som jag skulle kvävas och benen blev så tunga att jag knappt orkade röra på dem.

Det var som att gå i djupt vatten. J

ag har försökt få vården att förstå hur dåligt jag mår men inte blivit lyssnad på och den enda hjälp jag fått är nytt recept på ångestmedicin och förlängning av min sjukskrivning.

Jag kände mig fängslad i min egen kropp och på nyårsafton när jag låg på soffan och hörde ljudet från fest och glada människor hos grannen så grät jag förtvivlat över allt roligt jag går miste om. Nästan desperat bönade och bad jag min ängel om hjälp att ta mig ur denna situation för jag kände att jag inte skulle orka kämpa så länge till och ge upp.

Jag kunde förnimma hans närvaro och jag visste att han lyssnade på mig.

En vecka senare fick jag ett budskap som svar på min vädjan om hjälp i form av blogginlägget om storhealingen från klagomuren.

Jag förstod det inte med en gång eftersom jag var skeptisk till att storhealing efter att inte ha kunnat ta mot när jag test det en gång tidigare.

Jag velade fram och tillbaka in i det sista.

När det bara var ett par timmar kvar innan tiden för anmälan gick ut var det som en kraft tog över och jag hade inte något att sätta i mot och anmälde mig med önskan om att healingen skulle ge mig kraft att ta mig ur soffan och börja leva aktivt.

 

En liten stund efter att Esmaralda börjat sända ut healingen så började det rycka i min vänstra arm.

Kort därefter fick jag svårt att ligga still med benen, jag fick som samma känsla som när man hör en medryckande låt och inte kan vara stilla.

Känslan blev så stark att jag måste sätta mig upp och kunde motstå att titta på klockan som visade 20:45 Jag blundade igen och fick en inre bild av fågel Fenix som reser sig ur askan och flyger upp mot skyn.

När jag vaknade dagen efter så kändes det inte alls motigt att kliva upp.

Jag åt frukost, duschade och gjorde mig i ordning utan att behöva tvinga mig själv att göra det. Jag hade i flera dagar skjutit på att åka till apoteket och hämta ut mer ångestmedicin och nu hoppade jagi ytterkläderna utan att känna minsta motstånd att ta mig utanför dörren.

Det var inte förrän på väg hem igen jag insåg att jag gick med lätta steg i mitt vanliga tempo från bussen hem till mig.

Känslan av att kvävas var helt borta.

När det gick uppför mig att det var healingen som verkat så blev jag alldeles knottrig på armarna. Jag som brukade däcka i soffan efter att ha varit utanför dörren kände mig fortfarande full av energi och började utan att tänka på det röja diskbänken som var översvämmad av disk.

 

 

Jag blev vaken ett helt dygn och fick mer gjort än på det senaste halvåret.

Nu har det gått ännu några dagar och det som tidigare tyngt ner mig under så lång tid har inte kommit tillbaka.

Jag har tagit mig ur soffan och gör saker hela tiden.

Jag känner mig som fågeln Fenix som rest sig ur askan. Healingen från klagomuren var verkligen nåt ut över det vanliga och för mig blev det en oförglömlig vändpunkt i livet.

Tack älskade Esmaralda för att du gav oss i bloggfamiljen denna möjlighet.

1 Skorpan:

skriven

Browallia, så underbart att höra att healingen hjälpte dig. Den kom ju verkligen till rätt adress. Vem vet kanske du snart blir fri från din medicin :). Lycka till i fortsättningen!

Orkeslösheten o att lusten att göra en massa saker saknas känner jag till. Lider själv av detta o kan inte förstå varför, finns ingen orsak till det, eller finns det Es? Något gammalt som ligger under ytan? Usch bort med det, jag behöver energi ;). Till att göra jobbet o sen att få i ordning huset, om nu badrummet blir färdigt idag, nja..
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

2 Sus:

skriven

Hej
Så härligt...
Hoppas det håller i sig....
Det hade man önskat....
Var också med....
Kunde inte ta emot....
Love sus

Svar: Ibland blir det så att man inte kan.... hoppas det går bättre nästa gång !! Kram
Esmaralda

3 EPM :

skriven

Åh vad härligt att du mår bättre!
Så skönt att healingen funkade för du verkar ha varit långt nere....❤️

Es, jag fick höra igår att jag ”rättar snällt” på tentorna- att studenterna säger det om mig. Jag vill inte att mina kollegor ska tro att det är så, för så är det inte. Jag tror snarare att jag och min kollega lyckats få studenterna att förstå ämnet bättre...?

Kram

Svar: Ja, det är som du tänker... studenterna gör bättre ifrån sig och du rättar korrekt.. kram :)
Esmaralda

4 Helena Ir:

skriven

Så glad jag blir att du Browalia blev hjälpt så av den healingen..vilken känsla för dig! Så speciellt..
Såsom du haft det innan ska du inte behöva ha det..tack för att du delade med dig och allt gott till dig och dina energifyllda dagar! Kram :)

Steg upp tidigt..lite koko varning på mig..jag får inte dricka kaffe på 8 timmar före det jag ska göra idag..Så då gör jag det innan då..

Jag kom på mig en dag att jag börjat trumma med fingrarna som jag skulle hört musik samtidigt..Någon har tagit över min kropp..sånt gör inte jag!! Eller ..så gör jag numera.. :)
Ingen Alien ..bara jag..!!

Ja just det..Tjejgumman..kul om jag såg din fina hund..kan ju varit så :)..en hund med energi är det..din bruna hund :)


Nu har svamlat färdigt..

Ha en bra dag..

Kram :)

5 Tingeling :

skriven

Vad glad jag blir för din skull, jag hoppas det fortsätter framåt och du fortsätter må väl 🙂

Healingen hjälpte mig också för ett par år sedan att gå vidare och "glömma" mitt ex och vad han gjort. Det fungerar verkligen på olika plan.

Kram!

6 Jossan :

skriven

God morgon!
Samma svårigheter att gå upp idag. Men får tänka snart blir det helg och då får man sova längre 😍 tänk att det är så skönt att sova 😂

Inatt har jag drömt en massa! Om mord och om att jag kom försent till skolan på måndag. Jag är så orolig över att börja plugga. Allt med att jag ska ha nya ”klasskompisar” att ha ett grupparbete.. ska se om jag kan få det som en inlämning..

L fortsatte hålla på igår. Kvittar lite vad jag säger för han lyssnar inte...

Åh mr right kom nu så vi kan åka utomlands och ha en mysig resa...

Kram

7 DD:

skriven

Blev ju nekad ersättning men jag ringde och ställde massa varför frågor.. nu har jag skickat in en ny ansökan och gjort allt jag behöver för att bli beviljad, dessutom krävde jag att få byta handläggare.. så kanske slår dina 60 % in ändå Es! 😊
Kram

8 Virrhönan:

skriven

Åh Browallia vad glad jag blir för dun skull, hoppas innerligt att du fortsättaer att må bra, håller tummarna för dej. Healingen från klagomuren var nåt speciellt, den kändes och även påfyllningen häromkvällen gav en kick. Hon är fantastiskt esmaralda💕
En vecka har gått sen sist, finns det chans till romans med Han nu dom närmsta dagarna? Min känsla säger att han kommer göra sej hörd, tror du de?
Kram kram💕

9 Kulla:

skriven

Blir så rörd Browallia för din skull, så underbart att det nu vänder för dig. Nu börjar ditt nya liv.
Ja E är våran livlina många gånger💕.
Undrar hur min helg blir, något speciellt som sker?!? Kram🥰

Svar: Något lite speciellt kan ske.. ser ut att bero på dig själv och dina planer.. kram
Esmaralda

10 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, förstod P att det är svårt för mig att känna något och vilja dejta när han fortfarande inte gjort slut med sin tjej ? Fick ett långt meddelande från honom att han kände sig bortprioriterad av mig. Han förklarade att han bara vill ha något seriöst. Men hur seriöst är detta av honom...Vad är det för fel på killar egentligen suck.
Är P krävande i en relation ? Jag förklarade att anledningen till att jag backat är att han inte är singel. Och lite små löjlig i mina ögon ute 🙈
Kram

11 Anonym:

skriven

Hej, har funderat om det är Maja som Mikael haft känslor för. Är hon hans drömtjej ?
Är det mer än vänskap mellan dem.
Kram

Svar: Intresse finns men ser inte om det blivit något mellan dem.. kram :)
Esmaralda

12 AnnaK:

skriven

Så fantastiskt 😊 Vad roligt för dig!

Es.....gillas dagens klädval?

Kram 🤗

Svar: Absolut ! Kram :)
Esmaralda

13 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ett stort lycka till till dig nu med din förnyande kraft!!

Es, Hur ser det ut för mig i kärlek framöver de närmaste månaderna i kärlek? Ser något stordådigt ut att ske som förändrar min tillvaro något?
Eller ser det fortsatt segt ut?
Kram

Svar: Räkna med att det kan vara segt ett tag till... men sedan lättar det.. kram :)
Esmaralda

14 Skrållann:

skriven

Hej!
Wow, så fantastiskt att läsa, stort lycka till i fortsättning Browallia.
Själv brottas jag med mina känslor kring jobb och min syster. Kanske kunde jag vara tydligare med hur jag känner men mitt samvete fixar det inte riktigt och då blir det att det är jag som står tillbaka för jag tycker synd om henne. Verkligen inte hållbart och jag måste ta tag i det innan det tär på mig för mycket.
Ser det ut som att det blir en till sommar på caféet eller hittar jag något annat?

Kram❤️

15 HS:

skriven

Så fantastiskt Browallia att du fick så mycket hjälp av healingen. Önskar dig ett fortsatt tillfrisknande och välmående.

16 Rädd:

skriven

Hej E!

Ser du några egenskaper på lilltjejen som ligger i min mage? Kommer T och hon komma bra överens? Är lite orolig att T ska bli avundsjuk när lillasyster kommer.

Kram och kärlek.

Svar: Lite avundsjuka blir det allt.. det är normalt.. men de två kommer stå varann nära... kram :)
Esmaralda

17 Kvinnan :

skriven

Fantastiskt browallia, underbart att det har hjälpt dig och att du mår bra, önskar dig all lycka till.❤

Har en syster som är i samma situation som du och önskar hon oxå kan ta sig ur det.

18 Dunegull:

skriven

Vad härligt att det gav sånt resultat! Lycka till framöver =)
E! Ser du om det kommer hända något speciellt positivt inom den närmsta tiden? Känns som aööt är så vansinnigt tungt hela tiden kring mig...orkar inte må såhär dåligt längre. Kämpar verkligen för förändringar men det är inte så att livet hjälper mig direkt.
Kram

Svar: Det kommer positiva ting... men lyckas du inte vända skutan på egen hand så sök hjälp... kram :)
Esmaralda

19 HuldaMaräng:

skriven

Jag håller med!!! Jag har inte låst in mig på samma sätt som du, Browallia, men jag har hittat vägar att smita undan socialt. Jag har identifierat mig som före detta utmattad och att jag bär med mig spår av detta. Kanske blir jag aldrig helt som jag var innan och det är väl både bra och dåligt.
Esmeraldas healing skingrade min dimma och hjälpte mig se klarare på min situation så att jag själv kan ta tag i den. Jag är väldigt tacksam, jag hade inte kunnat vara med till normalpris. Healingen vid klagomuren var så positiv och vändande för mig och healingen efteråt som liksom fyllde på och befäste förändringen har gjort så mycket för mig. Hjärtligt tack 💖

20 Le:

skriven

Hej Esmaralda.
Tänk vad healing kan göra.

Es, verkar mannen vara inne på att utveckla något med mig? Funderar han på det eller har han redan bestämt sig för något?
Kram

Svar: Han verkar inte ha fattat något beslut än... kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon

Så härligt för dig Browallia ! Kan inte föreställa mig vilken lycka du måste känna Tack för att du delar med dig <3
Stort lycka till !

Kram Anki med flock ute på hal is

22 Camilla:

skriven

Alldeles UNDERBAR berättelse!
Och TACK Es för spådomen jag fick, den gav mig många tankar men också frågor. KRAM

Svar: Kram :)
Esmaralda

23 EPM :

skriven

Åh Es!
Blev precis uppringd av sonens lärare, han har ännu en gång blivit sur pga att han uppfattat en information annorlunda än den var menad.
Ingen stor sak, jag kunde prata med honom och få honom gå tillbaka till den lektion han skulle ha- men det gör så ont i mig att se hur förtvivlad han blir när skammen över att det blev fel kommer över honom.

Vad ska jag göra, jag känner mig så maktlös. Jag vet inte hur jag ska nå honom och få honom att beskriva med ord och inte bara gå in i känslan och agera därefter. 😢

Kram

24 Jennifer:

skriven

Hej. Browallia, så härligt att healingen hjälpte dig så kraftfullt, fint att höra. Önskar att det håller i sig och önskar dig allt gott! Lycka till!

Healing har tyvärr ingen effekt på mig, är totalt låst. Tvärtom verkar det som de få gånger jag deltagit i distanshealingen, bara gör
mig ännu ledsnare och ännu mera nere. Så känns det, fast jag vet att Esmaralda säger att healing aldrig kan ha någon negativ effekt.

Eller förresten, en viss typ av healing fungerar på mig, fick några gånger reikihealing för min sjuka arm av en dam, och DET hjälpte. Armen blev helt varm och lätt och smärtan försvann, helt underbart. Höll i sig i några dagar/en vecka. Men sen flyttade damen norrut så det tog slut där.

Fina Es, ibland tänker jag att det skulle vara lättare att vara glad om livet var lite enklare. Åtminstone ibland. Åtminstone enstaka stunder. Jag undrar verkligen när det ska lätta, börjar mer och mer tvivla på att det verkligen kommer att bli bättre för
mig.

Ibland kan jag tänka hur länge jag ännu har kvar här på jorden, kanske 30 år kvar att kämpa. Det känns ibland som en slags tröst att varje år kommer jag närmare att få återvända till Alltet. Inte så att jag direkt längtar efter att dö, men är bara så helvetes less på dethär som kallas livet.

Mina lyckostunder är då jag får komma ut i världen och resa - då upplever jag sann lycka och inre frid. Men såfort jag återvänder till hemlandet drabbas jag av verkligheten. Det går inte att fly från den tyvärr.

Kommer 2019 att bli lika tungt som tidigare år? Eller kommer det att lätta? Kram

Svar: Det är svårt att bygga en hyfsat bra vardag ibland... svårt men viktigt... för det är ju i vardagen vi lever vår mesta tid... ta de initiativ du kan... det kommer bli bättre... kram :)
Esmaralda

25 Louise:

skriven

Rättelse om mannens olycka igår så skadade han bara tummen men bilen träffade ett träd och blev kvaddade. Chefen var inte glad men han har kvar sitt jobb en stund till. Han har i alla fall fått ett råd att det finns en annan firma som söker folk. Han ska söka dit.
Jag fick skjuta på min intervju igen och det verkade som hon inte blev så jätteglad.
CSN behöver mer uppgifter av mig. Det är 15 HP och de kommer jag inte kunna få fram förrän i slutet av mars.
Sökte in till vikariebanken och jag vet inte ens varför jag envisas att bli anställd där.
Har även sökt till en del bemanningsföretag så jag hoppas jag får bli anställd där.

Blir det något jobb för mig i något av bemanningsföretag eller i vikariebanken?
Måste bli anställd någonstans.

Idag är jag även med yngste sonen i skolan. Imorgon är sista dagen sen får han klara sig själv.

Ha en fin dag. Kramar och tacksam för svar.

Svar: Ju bredare du söker desto mer ökar dina chanser... kram :)
Esmaralda

26 Elisa:

skriven

Hej!
Ser jag ut att klara av detta jobb, som är mer akut?
Kram

Svar: Ja du fixar det om du går in för det.. kram :)
Esmaralda

27 Michaela:

skriven

Fantastiskt! Så glad för din skull och ut och lev livet nu😁

Igår var en av de rörigaste dagarna jag varit med om. Blev hemskickad från akuten vid 16.00 då de ville avvakta och se åt vilket håll det gick även om infektionsproverna var förhöjda och jag sa att de är det inte om jag inte har en infektion i njuren. Tro mig. Jag kan min kropp. Skulle komma tillbaka om jag fick feber över 38 vilket jag såklart fick 3 timmar efter att jag åkte hem. Precis som det brukar vara. In igen. Nästan 1500 kr i taxi. Slapp i alla fall betala 400 kr igen på akuten. Hade fortfarande id bandet på mig. Infektionsproverna var högre och de bad om ursäkt för felbedömningen.
Fick antibiotika men vet ej om det är rätt då de skall ordla urinen så får svar på fredag. Men hoppas att jag blir bättre nu. Fått skjuta på nya jobbet. Förstående chef. Och brosan skall opereras på måndag istället för 29/1 då det är sämre. Händer väldigt mycket just nu. Pust!

Kram och hoppas att förkylningen är bättre!

Svar: J det är mycket omkring dig nu...så tufft... jag sänder healing i en tanke till dig nu direkt.. kram :)
Esmaralda

28 Kristin:

skriven

Jeg ble så glad over å lese din beretning, Browallia :)
Nå har du seiret!!
Ja, i går måket jeg snø, masse snø for både hundene en nabo og meg selv.
Holdt på i 3 timer.
Som regel bruker jeg å få veldig vondt i rygg, nakke og hender, men denne gang er det kun skulderen som klager litt.
Mine fingre, som har mye artroserr er merkelig myke.
Jeg er så takknemlig over det flotte Healingen vår alles kjære Esmaralda ga oss.
En stor TAKK og god KRAM!!!

Svar: Tack fina Kristin och kram på dej tillbax :)
Esmaralda

29 Mimis:

skriven

Hej!

Kan du se något jobb i sikte eller är det långt borta??

Kram

30 Kickan:

skriven

Hej Ezmaralda Jag önskar dig god fortsättning på det nya året. Man undrar ju hur det skall bli för egen del. Hoppas på mycke glädje och roligheter. Men många funderingar finns. Kan du se om en förhoppning inträffar att min dotter kommer att träffa en ny kärlek före sommaren eller under året? Eller andra roligheter att se fram emot. Ha en bra dag. Kram

Svar: En hel del bra sker.. ha positivt fokus och gör upp de goda planerna. Dottern möter en ny kärlek även om det kan dröja en tid.. kram :)
Esmaralda

31 Jessica:

skriven

Hej Es

Hur stor är chansen att jag träffar min soulmate snart?

Kram

Svar: Du kommer 100% säkert att möta din soulmate men det kan dröja en tid till.. kram
Esmaralda

32 ThereseC:

skriven

Vad härligt Browallia! Healing när den funkar som bäst ❤️. Tack för att du delar med dig av din historia. Det kändes positivt och härligt att få höra så här på morgonkvisten. 👍.
Önskar dig allt gott ❤️

Kram ThereseC

33 Mu:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag längtar så mycket.

Ser det ut som att jag är eller kommer bli tvåbarnsmamma när jag är 32 år? Är jag redan det då?
Kram

34 Carina ST:

skriven

Så härligt att läsa Browallia!!! Blir varm i hjärta och själ av att höra att det har hjälpt dig så kraftfullt. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och av hur du har haft det. Jag önskar dig allt det bästa framöver!

Min healingupplevelse var också otroligt stark. De områden jag ville ha hjälp i har ännu inte visat några tecken på att någon förändring är på gång, men de är nog alla av en karaktär som inte sker över en natt. Jag har gott hopp om att healingen hjälper till för att det faller på plats så småningom. När det sker så ska även jag skriva en gästblogg.

Det var intressant att läsa om den forskning som pågått på Karolinska kring healing. Man skulle verkligen önska mer forskning, öppen sådan, kring alternativa sätt att behandla sjukdomar och att förebygga och bygga hälsa. Men det är stora pengar i läkemedelsindustrin såväl som inom livsmedelsindustrin som gör att allt som inte går i deras linje motarbetas och misstänkliggörs. Tur att det ändå finns eldsjälar som inte ger upp. Bit för bit kommer det att förändras, det är jag ändå övertygad om. Alla som har varit med om läkning på olika sätt genom dessa alternativ kommer till slut att bli så många att det inte går att komma ifrån. Man blir tvungen att ta det på allvar till slut.

Jag jobbar själv på med att bygga hälsa med hjälp av alternativa metoder som jag märker hjälper men undviker att prata med min läkare om det. De lever kvar i väldigt förlegade synsätt och jag har redan märkt att det skulle ligga mig i fatet att berätta om det. Den dagen jag inte är sjukskriven längre kan jag vittna om min friskresa på ett annat sätt. Som sjukskriven blir man tvungen att vara följsam med de som har makt över ens närmaste framtid. Men under tiden som det har sin gång så gör jag allt jag kan på egen hand för att bygga min hälsa. Från sjukvården har jag hittills inte fått någon hjälp som har varit till nytta. Så om jag inte skulle försöka med alternativ själv så skulle jag nog fortsätta vara sjukskriven år ut och år in. Nu märker jag istället att jag är på väg mot ökad hälsa och energi.

Kram, Carina ST

Svar: Kram :)
Esmaralda

35 Tildis:

skriven

Vad roligt att höra att healing har hjälp det så! Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse💕 Jag har aldrig provat på healing men nu blir jag väldigt sugen på att testa!

En fråga Es, kommer jag få mer att göra på jobbet snart? Det känns lite väl segt nu...
Kram

36 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tror du min dotter hittat en bra kille . Som hon har hållit i hop med några månader? Kram 😃✨

37 Dunegull:

skriven

Kommer jag möta min soulmate? Kommer det blir ett fint förhållande?

Svar: Ja du kommer möta rätt och det blir riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

38 Lilla Jaget:

skriven

Hej Esmaralda,

Har blivit förvirrad över min situation på jobbet. Rätar jag ut det eller ska jag ta mig en funderare på om det är mödan värt?
Kram

39 Misstjejen:

skriven

Hej

Tycker min mamma om mig? Men varför vill hon inte var vän med mig i sociala media?

Ska jag försöka få henne blir vän med mig?

Ha det bra

Svar: Din mamma tycker om dig .... bry dig inte att hon inte vill vara vän på sociala medier.. det är inte viktigt för dig.. kram :)
Esmaralda

40 Um:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du att jag är i ett förhållande ganska snart?
Kram

Svar: Ja, i alla fall något mer tillfälligt.. kram :)
Esmaralda

41 PumpkinPie:

skriven

Är han kär i vår vän? Vad är vännens tanke om det isf?

42 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser det ut framåt, fortsätter han sin relation med henne eller ser det inte så ut?
Kram

43 Hopp:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du att vi kommer att flytta ihop med varandra? Så som jag valt.
Kram

44 I wonder:

skriven

Hej

Jag tror att mitt fokus på hälsa är det jag ”kan” kontrollera. Jag har nog en underliggande rädsla och känsla av ensamhet.
Jag vet att en partner inte löser det men jag tror att jag eventuellt tar ut saknad i kroppsliga besvär.

Soulmaten kommer, det vet jag, men är det fortfarande ett tag kvar..?

Vad kostar distanshealing med dig? Jag är rädd att det inte tar :( för när jag blir spådd får jag aldrig detaljer.


Åh vill ha bättre dagar snart!!!


Svar: Ja jag kan inte lova något varken när det gäller spådom eller healing.. bara att jag gör mitt bästa.. en personlig healingtimme kostar 500 kr. Är du intresserad så maila mig., det finns en viss väntetid.. kram :)
Esmaralda

45 Anonym:

skriven

Hej, Es, finns chansen att jag återigen får bidrag från fonden som alltid hjälp mig så bra ?
Kram

46 Helenb:

skriven

Browallia: Vad härligt att healingen hjälpte dig.

Jag har efter 10 år i sambons hus beslutat mig för att flytta. Men nu har jag sån ångest och får ont i magen. Är det fel beslut att flytta? Är det därför jag får ångest?

Svar: Din oro handla rom att få det gjort och hur det ska bli att starta upp på egen hand.. och det kommer du klara utmärkt.. kram :)
Esmaralda

47 Skytten:

skriven

Hej Es!
Hur går det med jobbet jag sökt? Om jag skulle bli erbjuden jobbet ska jag tacka ja? Känner mig lite villrådig och småstressad.

Svar: Tacka ja om du tror på jobbet.. om magkänslan är okey... kram :)
Esmaralda

48 Ghostwriter :

skriven

Det enda jag kan fokusera på just nu är att överleva. Tänker på hur jag ska tjäna massvis av pengar och framförallt spara (av god anledning) och jag tänker bara på att lösa mina situationer. Men ändå, är jag så rastlös. Jag vill bara få tillbaka den jag älskar, bli frisk i min själ så att jag orkar leva och jobba utan förhinder och bara må bra. Men det känns som att jag inte är tillräckligt tacksam över mina egna framsteg. Som att jag hela hela tiden kan göra mer och bättre. Det är ju sant, men det känns som att jag inte är nöjd ändå, för
att mycket vill ha mer som man säger.

Jag måste slappna av.... det känns som att min tid att utveckla min mediala sida är här nu. Vad tror du? finns det inte andra sätt än utveckla den än genom meditation?
-----------------------

49 TILL BROWALLIA - GÄSTBLOGGEN :

skriven

Hej kära du!
Jag fick en tår i ögonen av att läsa. Jag har varit där du var, under sjukligt många år (jag är ändå yngre än 25). Man lever... fast så långt utanför alla andra. Både själsligt och fysiskt. Levande död.

Jag blir så ledsen över att läsa att du mått så dåligt och att som vanligt nekas man rätt hjälp via vården. Det är lättare för dom att ge lite piller och sjukskrivning, men det leder inte till förbättrat mående. Att fortsätta sitta inne? att fortsätta trycka undan sina känslor?

Jag rekommenderar terapi. Ja, du kan få det via vården (gratis?). Kanske du redan är där, kanske du redan provat. Men ge dig inte. Vet du att du mår skit, och förtjänar må så mycket bättre - så ska ju ingen i hela världen (ens en titlad människa) sätta sig emot det. Vägra ta sådan skit! Jag håller tummarna och skickar dig extra styrka.

Jag är medial och medverkade på healingen genom att hjälpa till. Jag gick fram till en man med mycket sorg, och det kändes verkligen hemskt. Men ändå så tänkte jag att jag ju måste ha träffat dig där också. Jag tror iallafall att min hjälp kunde hjälpa, och så frågade jag universum om extra hjälp på healingen - och då kom den där kvinnan från bloggfamiljen (iallafall någon som lever idag) och hjälpte Esmeralda. Med det sagt är jag säker på att du fick ta emot mycket healing.

Du kanske ska "räkna" med att denna må-bra känslan av healingen kanske avtar inom några dagar, men om den inte gör det så är det ju bara att njuta! Men, det jag menar är... om du hamnar tillbaka i samma system så får du tänka tillbaka på denna härliga känsla och låta den bli din motivation i vardagen. Att du påminner dig själv om att DU KAN, och du KAN MÅ BRA. För det har du ju upplevt nu! Förstår du hur jag tänker? Healing gör mycket och du fick verkligen en push i rätt harmoni.... men nu får du bevara det genom att fortsätta göra dessa små vardagliga tråkiga sakerna, för det ger ändå något fint i slutet av dagen. Ditt hem är rent och fräscht, du kan andas fritt i ditt egna hem och du kan piffa upp hemmet med saker som gör dig glad. Du kan orka gå en promenad med tiden, men att bara andas friskluft är så underbart när man väl vågat.



Jag vågade inte gå ut på flera års tid. Jag vågade inte sitta vid fönstret heller ifall någon skulle se mig. Jag vägrade att gå utomhus och ens på min egna balkong. Alla gardiner var fördragna och jag sov minst 24h och var vaken mellan 48h och ibland 3 dygn på gränsen.

Idag är jag friskare och blev frisk genom att jag valde att inte ge mig. Jag började möta andra människor som hjälpte mig mycket på vägen, det var inte tillräckligt just då men överlag så var det min räddning och jag kunde tillslut gå ut på balkongen... ta promenader... sitta vid fönstret och liksom...åka buss och tåg. Idag pendlar jag hela tiden och även om vissa andra saker gör att jag inte varenda dag vågar gå ut (det har med annat och göra) så har jag lättare att "Bara göra det". För det värsta som kan hända är ju att man ger hjärnan extra syre haha.


Hoppas mitt meddelande inte blev allt för rörigt.
Tack för du delade med dig!


Jag skickar extra pepp och healing i detta meddelandet och jag ser till att du får den.
Kram från Ghostwriter.


50 Eveline:

skriven

Hej Es, När kommer chansen för mig att flytta utomlands? Du sa något om det i min seans. Ser du några mer detaljer om det?

Kram Eveline

Svar: Nej inga detaljer och möjligheten skapar du själv så börja planera.. det blir hur bra som helst... kram :)
Esmaralda

51 Lenafena:

skriven

Fin läsning om den hjälp Ez ger! Jag har bestämt mig för att mera lita till mina egna healingkrafter-det känns som att min kanal uppåt är ren nu efter klagomurshealingen. Ja jag tror faktiskt jag är en bra healer! Det känns stort! Det är så speciellt att veta att mitt namn finns instoppat i klagomuren....det hade jag aldrig trott

Svar: Ja visst är du en riktigt bra healer och som du säger.. nu är kanalerna öppna och ditt namn finns i muren... jag är så glad att jag kunde göra detta för dig och bloggfamiljen !! Kram :)
Esmaralda

52 HS:

skriven

Hej Es!

Jag är pressad från två håll nu och allt drar ut på tiden. Min chef ligger på mig och kan inte riktigt stå för det han sagt tidigare. Han har försökt få mig till att skriva på uppsägningsblankett fast jag inte har helt klart med nytt jobb. Detta gör inte att mina stressymtom blir bättre precis. Lossnar det snart med de jobb jag redan sökt eller ska jag fortsätta att söka aktivt?

Kram

Svar: Sök aktivt och ha is i magen vad det gäller chefen.. skriv inte på något förrän nytt jobb är klart... sätt ribban om du måste.. kram :)
Esmaralda

53 Skorpan:

skriven

Yess, idag får vi använda det förnyade badrummet, vilken lyx alltså! Härlig karl som fixat det sista, undrar just hur han ser ut, låter så trevlig i telefon, som en godbit ;D.
Kram Skorpan

Svar: Han är manlig... känns det som ! Och grattis till förnyade badrummet... härligt ! Kram :)
Esmaralda

54 Lisa:

skriven

Hej!
Det känns som att jag har en dålig magkänsla men jag är inte säker på vad det gäller, om det är jobbrelaterat eller relationsrelaterat... kanske jag har varit lite oärlig.. kan det bero på det? Min kille verkar bli sådär passiv aggressiv igen suck... Samt jag har tagit emot ett jobb som är ganska krävande och inte min grej egentligen, men jag orkar väl jobba där ett tag tänker jag och kan göra annat sen...
Kram

55 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag ringde honom.
Jag berättade att jag haft ögon inflammation. Blev lite orolig det kanske inte lät så fräscht att säga det att man har inflammation kände jag.
Blev rädd att han kanske tappade intresset. Men jag är ju ganska orolig av mig.
Finns det risk att han tappade intresset?
Kram

Svar: Nej det tror jag inte o tappar han intresset så beror det inte på din ögoninflammation utan på honom själv.. kram :)
Esmaralda

56 Önskan:

skriven

Hej!

Kan du se något om hur våren och sommaren blir?? vad jag önskar mest är jobb förstås sen nytt boende.

Kram

Svar: Känns som om jobbet ligger på lut och kommer... bara sök vilt.. allt som du bara kan tänka dig och det som du knappt kan tänka dig heller.. du kan alltid byta.. kram :)
Esmaralda

57 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Verkade som det faktiskt 😊 Alltid trevligt när någon ser en! Speciellt när det är positiv uppmärksamhet. Känner mig oftast rätt osynlig och smälter som in i mängden.

Kram 🤗

Svar: Men du syns och märks.. fast bara när du vill... du har en sådan fin utstrålning.. kram :)
Esmaralda

58 Misslyckad:

skriven

Känner mig så misslyckad som människa. Duger inget till känns det som. Tycker andra människor illa om mig??

Kram

Svar: Nej herregud nej, du har en personlighet som gör att du lätt blir omtyckt.. du behöver gå ut och ta för dig lite mer.. slappna av.. ha roligt... du är underbar och speciell på allra bästa sätt... kram :)
Esmaralda

59 Anna E:

skriven

Härlig historia, lycka till...

Hoppas mitt onda blir bra igen och jag blir normal igen, tar på mig..? Bara bekymmer här nu tycker jag :(

60 Madde:

skriven

Browallia! Så härligt att läs vilken känsla! Tack för att du delar med dig. Välkommen tillbaka och ta för dig av livet ❤

61 <3:

skriven

Hej kära Es, är min vännina lite sur över att jag valde bort M som pojkvän ? När hon försökte fixa ihop oss. Det där pirret kom aldrig från min sida.
Kram

Svar: Och kommer inte pirret då måste man tacka för sig... annars lurar man ju både sig själv och dejten.. kram :)
Esmaralda

62 Flytt:

skriven

Hej Es!

Finns det någon chans att det blir flytt till annan lägenhet under 2019??

Kram

Svar: Ja, chansen finns absolut.. kram :)
Esmaralda

63 Tess:

skriven

Wow fantastiskt Browallia:), så kul att läsa att healingen hjälpte dig,vad glad jag blir för din,lycka till framöver och njut och lev livet<3

Ps: Es Möter jag min blivande i år?
kram:)

Svar: Möjligheten finns, helt klart.. kram :)
Esmaralda

64 I:

skriven

Vilken fantastiskt fin berättelse!

Kan också verkligen instämma i att just denna healing blev väldigt betydelsefull för mig och kom i precis rätt tid! ❤️

Svar: Vad glad jag blir :) Kram :)
Esmaralda

65 Lydia💕:

skriven

Va glad jag blir när jag läste det här själv så kände jag inget fast jag koncentrerade mig väldigt men skönt för dom som det funkade på
Är jag på rätt väg måntro och hittar jag min plats snart kärlek får jag nog lägga ner och helt enkelt koncentrera mig på mig enbart
Är rädd för att jag nog blir själv ett tag framöver
Lydia💕

66 Mirre:

skriven

Härligt Browallia!

Es, hur stor är risken att jag får efterbetala någon avgift till försäkringskassan? Eller ser det ut att lösa sig smidigt? Känns verkligen som att dom inte kommer att ge sig nu.. :/
Allt känns så himla motigt inför flytten, hoppas det blir lite lättare framöver.

Kram

Svar: Risken finns, dock inte så stor.. gör klart direkt med saker och ting så slipper du oro.. kram :)
Esmaralda

67 Kiara:

skriven

Kära Es!
En nyfiken fråga; kommer jag ha stora eller små dop när mina framtida barn döps samt kommer min mormor orka komma? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

Svar: Det blir ganska stora, glada och kärleksfulla dop.. jag ser inte vem som deltar.. kram :)
Esmaralda

68 Frida:

skriven

Wow låter fantastiskt. Jag var också med denna gången men jag kände inget mer än att jag tyckte tiden gick sjukt långsamt. Jag är nog för spänd 😂
Men så hade jag barnen hemma också.
... kul höra om de som blir hjälpta.
Stor kram 💜💛💜

Svar: Även om det i inte kändes som att du tog emot så kan du fått en släng av sleven i alla fall :) Ibland blir det så.. kram :)
Esmaralda

69 Dahlia:

skriven

Så fin livsvändning! Önskar fortsatt allt gott!

Kan det bli lite pussande och/eller mys med honom?

70 Milla:

skriven

Healingen är bra o jag önskandes oftare. Att du har storhealing för oss. Kommer min dotters problem med mens o kraftiga blödningar lösa sig, vet ej var jag ska vända mig, ungdomsmott är inte schyssta mot mig som förälder.

Svar: Det kommer lugna sig.. sätt dig över personalen på ungdomsmott... viktigast att dottern får hjälp.. kram :)
Esmaralda

71 Emelisan-fisan:

skriven

Hej Es!
Kommer vc rätta till den felaktiga gamla journalen utan problem? Oroar jag mig i onödan?
Kramis

72 Panik:

skriven

Hej!

Kommer jag att hitta ett jobb innan sommaren kan du se något??

kram

73 Gjostwriter :

skriven

Hur mycket offert kan jag begära? Jag vill inte ha snåloffert men vet inte va de tänker sig.


Kram

74 AnnaK:

skriven

Tackar igen och kram 🤗

75 F:

skriven

Något nytt och spännande på väg in i mitt liv du kan se kram

76 Boudica:

skriven

Härligt att läsa om livsvändningar :)
Själv får jag inte riktigt mycket ut ur mina "mantra-ord" de gånger jag varit med, men lite extra energi, efter en dags supertrötthet dagen efter!
Experimenterar en del själv ibland, även där får jag denna trötthet av det. Ibland fungerar det bättre än andra gånger, vissa personer känns mer mottagliga än andra. Kanske nån gång jag lär mig bättre ;)

Här känner man sig lite hängig, ont i huvudet, trött. Ja så det blir kort ifrån mig idag.

Jag har för mig att Anubis, min hund från andra sidan, har en sorts dragning till en viss person. Finns det en anledning? Känner personen av det?

KRAM!

Svar: Dragningen finns.. dock tveksamt om personen känner av det... tror inte den här personen förstår riktigt... kram :)
Esmaralda

77 Mum:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som att jag får ett till barn inom 1-3 år?

Ser jag ut att ha två egna barn när jag är 32?

Ser du mer än ett till barn för mig?Jag kan tänka mig många.
Kram



78 BROWALLIA:

skriven

Tack ALLA för fina kommentarer och hälsningar, ni gör mig varm i hjärtat och mycket rörd.

Kramar Browallia

79 Dlytt:

skriven

Hej Esmaralda.
Börjar han fundera åt det hållet att det känns helt okej att jag flyttar till honom? Lutar det åt det hållet? Eller funderar han på det?
Lutar det åt att det känns okej för honom?
Kram

80 Skorpan:

skriven

Tack Es!
En manlig man, precis en sån som jag vill ha ;). Ska bli så intressant, sen nångång, att se hur min soulmate ser ut, spännande..
Kram Skorpan

81 Månskenet:

skriven

Browallia, härligt! Grattis och lycka till! Kram!

82 Christina:

skriven

Hej, så tacksam att du erbjuder detta och glad för din skull att du mår bättre.

Min fråga: Jag är så bekymrad för min dotter som söker jobb hela tiden och nu äntligen provjobbar på ett ställe, men osäkert om hon kommer få jobbet där. Ser du om hon får jobb där eller på något annat ställe inom snar framtid?

Tack igen!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: