STARKA BEVIS !!

”Svara Doktorn,  4 april 2018 - Uppgifterna har huvudsakligen hämtats från en artikel som publicerats av NHF Sweden. ”

 

" När healern Channie West vid en första ”försöksserie” på Karolinska kunde visa alldeles enastående resultat, blev professor Per-Arne Öckerman synnerligen intresserad, och ansåg att detta borde följas upp med rejäla studier.

Efter en kort behandling med healing (en timme) hade de allra flesta av tolv försökspersoner fått sin blodbild dramatiskt förbättrad.

Minskning av halten fria radikaler och candida, och ett förbättrat immunförsvar var av en storleksordning som enligt professor Öckerman skulle ha tagit honom några månader att åstadkomma med hjälp av hans vanliga behandling med mineraler och vitaminer…

 

Hösten 1995 inleddes därför en studie, som kom att pågå i mer än tre år – och resulterade i ett omfattande material, som tydligt visade kraftfullt signifikanta resultat för healing.

I december samma år kopplades professor Kerstin Uvnäs-Moberg också in, och det hela blev – så vitt man förstår - ett högst professionellt och vetenskapligt korrekt genomfört projekt.

 

 

Channie West deltog helt oavlönad i denna långa försöksserie. Hon reste varje gång de tre eller fyra milen till Karolinska från sin bostad – utan någon ersättning för vare sig resor eller arbetstid.

Hon och hennes medarbetare (av henne utbildade healers) deltog för att sprida kunskap om healing – och för att de blivit lovade, att försöken – om de gav lyckade resultat – skulle publiceras bl.a. i den vetenskapliga tidskriften Science Magazine (en av världens mest ansedda vetenskapliga publikationer).

 

 

Resultaten var fullständigt häpnadsväckande, och på Karolinska trodde man att de på något sätt var associerade till Channie West som person. Detta styrktes också av det förhållandet, att när personalen själv försökte utöva healing på försöksdjuren, så uteblev resultaten helt.

Då fick Channie West utbilda sex personer från Karolinska (bl.a. en professor, en psykolog och en laboratorieassistent). Efter utbildningen fick dessa samma resultat som Channie West själv!

Här fick faktiskt Channie ersättning för sina utbildningsinsatser.

Möjligen kan detta också vara en anledning till att man nu vill förneka hela projektet.

Om det kommer fram att Karolinska haft en healer på sin lönelista, så skulle man väl uppfatta det närmast som en skandal – kanske en värre sådan än Macchiarinis dödsbringande verksamhet.

Man känner sig antagligen tvungen att anpassa sig till allmänhetens uppfattning om healing som ren vidskepelse – och vill förstås till varje pris undvika att förknippas med sådant.

I stället borde självklart Karolinska – när man har vetenskapliga bevis – göra allt för att upplysa allmänheten om att healing INTE är vidskepelse, utan i stället kan vara en kraftfullt verkande alternativ metod för att stärka människors (och djurs) hälsa!

I ett individualpsykologiskt sammanhang skulle man kanske säga, att Karolinska lider av en skör självkänsla.

Annars är det åter ekonomiska överväganden som blivit mer viktiga än människors liv och hälsa! Kanske skulle ett engagemang i healing kunna minska okunniga beslutfattares benägenhet att ge bidrag till Karolinskas verksamhet?

Det är alltså uppenbart, att healing fungerar – och att tekniken kan läras!

 

Man undersökte vid försöken under strikt kontrollerade former detaljerat en stor mängd variabler hos försöksdjuren – såväl rent fysiologiska som beteendemässiga. Man kunde bl.a. konstatera, att sårläkning efter healing gick 85 % snabbare.

Sammantaget blev resultatet av mer än tre års forskning ett alldeles överväldigande bevis på att healing faktiskt fungerar. Självklart borde resultatet av denna forskning ha publicerats – och initierat fortsatt forskning.

Men så blev inte fallet! Professor Kerstin Uvnäs-Moberg uppmanades av KI:s ledning att lägga ner detta projekt – och det omfattande materialet (det handlar om flera hyllmeter!) försvann spårlöst. Dessutom tycks Channie West ha blivit utsatt för påtryckningar och hot för att inte berätta om detta.

Det som efter flera år till sist fick henne att ändå avslöja det hela var, att hon läste en artikel i tidningen Metro, där hon kunde se uppgiften att Karolinska aldrig hade forskat på alternativ behandling (vilket hon ju visste var lögn, eftersom hon själv under flera år varit involverad i just sådan forskning där).

Hon fick också veta, att Karolinska tidigare mottagit en donation på 43 miljoner kronor från makarna Oscher – och att donationen var avsedd att användas för att skapa ett centrum för forskning på alternativa metoder.

Channie West skrev då (2007) ett brev till Barbro Osher – men vågade aldrig skicka detta, eftersom hon blivit utsatt för hot från Karolinska.

 

 

 

 

Sammanfattningsvis:

KI har mottagit en donation på 43 miljoner kronor för att skapa ett centrum för forskning på alternativa medicinska behandlingar – men har inte skapat något sådant, utan tycks ha använt pengarna till annat.

KI har under mer än tre år bedrivit forskning på healing (en alternativ metod) – men förnekar officiellt att så har skett.

KI har undanröjt de vetenskapliga resultaten av denna forskning, vilka klart visade att healing är en fungerande metod.

KI tycks ha hotat Channie West för att hon inte skulle avslöja dessa händelser.

Slutsats: KI är berett att göra nästan vad som helst för att skydda sin ”skolmedicinska” världsbild – och sitt rykte - och hindrar därmed i detta fall människor från att få tillgång till en enkel, verksam och kostnadseffektiv alternativ medicinsk behandling. Detta borde rimligtvis vara straffbart!

Här följer länken till NHF:s artikel – med intervjun där Channie West själv beskriver sina upplevelser:

http://www.thenhf.se/karolinska-institutet-hyllmeter-med-parmar-stals-som-visar-att-healing-fungerar/

 

”Svara Doktorn,  4 april 2018 - Uppgifterna har huvudsakligen hämtats från en artikel som publicerats av NHF Sweden. ”

 💝

Ovanstående såg jag av en händelse alldeles nyss och var tvungen att dela med mig  av !   Fast både ni och jag vet ju att healing verkligen fungerar !!

 

Kram & kärlek

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag såg in i min egen framtiden inatt. Ser ut som jag har en annan lägenhet, bröder har får många barnet på bilder, en man på bild var okänd för mig, jag har en katten men ser en annan till så tror den som är från tidigare som har går bort. En annat tekniken som har utvecklas så mycket.

Jag har redan katten innan jag ska flytta till nya lägenhet

Det var framtidens katten som väck mig så jag förstår det.

Kul att få ser in i min egen framtiden

Är det stämmer på drömmar om min framtiden?

Kan du ser om det är stämmer?


Ha det bra

2 Rebecca:

skriven

Ja man hoppas ju att sjukvården riktar in sig på mer alternativ vård i framtiden :) Jag tror på healing såklart, men jag vet inte om jag skulle "våga" prata öppet om det, vilket är synd egentligen. Jag skulle vilja vara mer öppen med min andlighet generellt men risken är ju att man anses "konstig". Hoppas på ett öppnare klimat i framtiden kring sådant. Har ju alltid drömt om att hitta andliga vänner (men lite svårt när jag inte är öppen med min egen kanske haha).

En fråga, kan du se om det sker något roligt för mig? Något speciellt, utöver det vanliga då :) Kram!

3 AnnaK:

skriven

Dock inte på mig vad det verkar! Tycks vara väldigt oemottaglig 😕 Vad gör jag fel tro!

Har stora hårnojor och hårkomplex sen jag tappade massor i tjugoårsåldern. Ser du om det finns något jag kan göra för att förbättra håret och skulle jag ångra mig om jag klippte mig? Skum fråga kanske....

Kram 🤗

4 Tingeling :

skriven

Ja healing fungerar verkligen! Och tack för igår, så snällt, själv glömde jag bort det, precis som sist bara för jag inte skriver upp... Men kom på det när jag efter 21.00 fick hjärtklappningar och pirr känsla över bröstkorgen. Tack.

Jag är så himla trött. Här sovit 8 timmar men hjälper inte. Vaknade dessutom med lite halsont i dag också. Harju tänkt ta prov på VC som du föreslog men inte kommit mig för. Borde kanske göra det nu... 😉

Tack för healing igår. Kram!

Svar: Nu får du krya på dej !! Och som sagt, ta prov snaras om det inte är bättre.. kram :)
Esmaralda

5 Kylla:

skriven

Ja, verkligen.. tänk att det alltid ska tystas ner, bär det kommer till det alternativa behandlingar
. För där ligger ju inga medicin pengar , inga läkemedelsföretag som tjänar på alternativa behandlingar.
Undrar hur blir lördagen 💕Träffar jag F?
Kram

6 Helena Ir:

skriven

Kan vara att det är för enkelt för att vara för sant!
Tack för healingen igår! Jag skickade till dig en stund av min färghealing..en stund såg jag en kvinna i sitt sovrum..med röd kofta eller röd filt runt omkring sig..
Rätt snabbt försvann jag in i drömmarnas land och sov så gott som hela natten..men innan dess hann jag se en långhårig brun hund flyga förbi..väldigt vacker päls..Trodde jag såg en man med vitt stort skägg..med det kan ha varit en prydnadsfigur med vit stor krage..det liksom flöt ihop... :)

Kul Catte att du kommenterade att det var din svarta schäfer jag sett healingen vid klagomuren..en speciell känsla den där pälsen jag kände..

Ha en bra dag!

Kram :)

Svar: Jag hade min stol draperad med en röd filt :) Kram :)
Esmaralda

7 J-hona:

skriven

Hej. Har varit arbetslös länge, kommer det dröja länge till innan jag får en chans till jobb?
P.s har läst din bok. Den var så bra. Samt fått hjälp genom betald spådom för några år sedan.

8 EPM :

skriven

Jag gillar inte när man ställer alternativa metoder och traditionell västerländsk medicin emot varandra. Jag anser att de kompletterar varandra.
Är ju psykiatrisjuksköterska och forskare, men anser ändå att icke- evidensbaserade metoder har en funktion- vilket jag får skäll för ibland. Men att ge det enda och inte det andra (trots att det andra har evidens) är inget vi i sjukvården får göra.
Tyvärr så är jag skeptisk till just ovanstående forskningsartiklars kvalitet (candida i blod är ex inte möjligt) men jag betvivlar inte för en sekund att KI agerat på detta vis eller på healingens effekt😊
Jag vet att det har effekt❤️

Igår sa du att romantiken inte var långt borta, att det ser ut att komma snart. Ser du nåt mer om mannen ifråga eller om sammanhanget där vi ses?

Kram


Svar: Javisst ska metoderna komplettera varann ! Då blir det som bäst. Kram :)
Esmaralda

9 Laila :

skriven

God morgon.
Tack finaste för extra dosen med healing igår. Det var starkt.
Ja det är verkligen en skandal det där. Enda anledningen till att de mörkar är ju självklart att de är livrädda för alternativa metoder. Då skulle ju hela deras stora korthus rasa. Hela deras stora penningamaskin skulle raseras. Det är precis så i landstinget här också man har stängt möjligheten att åka på rehabilitering till t ex Vidarkliniken i Järna som är ett antroposofiskt sjukhus med fantastiska resultat. Kram ❤

10 Ullegull:

skriven

Godmorgon Es!

Mår inte bra pga nytt jobb (kommer jag klara detta?), en dotter som skär sig (gör jag rätt) och en relation som haltar (vi glider ifrån varann) Kommer det bli lugnare och kommer jag bli gladare snart?

11 <3:

skriven

Vill M fortfarande ses ?
Kram

Svar: Till och från.. han verkar inte vara helt enkel.. kram :)
Esmaralda

12 C:

skriven

hej

Håller han fortfarande på med grejjer på nätet, eller har han slutat med det som han säger ?

Klart man har oroskänslan när han har varit rätt ful mot mig och gjort grejjer på sidan. Han säger att han inte har några konton kvar o s v.

kan jag lite på han ?

Kram
C

Svar: Prata regelbundet och känn av.. ska du kunna leva med honom måste han jobba på att få din tillit och du måste jobba på att ge honom den.. kram
Esmaralda

13 Lotta:

skriven

Javisst fungerar healing. Helt säker på det.

Undrar om du ser om jag får ett stadigvarande jobb detta år, en anställning med det jag vill jobba med.

Snöiga hälsningar
Lotta

Svar: Ja, det kommer, kram :)
Esmaralda

14 DD:

skriven

Jag går till en massör som verkligen är bäst på det han gör, han använder sig av healing också :) Har du vägarna förbi Västervik nångång Es så är ett besök hos honom ett måste.

Igårkväll hördes mycket aktivitet hår hemma. Var det någon som var på besök?


Svar: Tack för det tipset !! Ja, ni hade besök igårkväll... helt klart... kram :)
Esmaralda

15 Jossan :

skriven

En sak förstår jsg inte. Du kommer snabbt in att gå upp sent på dagen men att gå upp tidigt kommer du aldrig in i..

L håller på att skriva saker att han vill ha mig tillbaka. Han fattar verkligen inte när jag säger till eller slutar svara. Tror inte på att människor kan förändras.. tyvärr.. alla saker som jah velat förr men han inte velat vill han nu. Jag blir arg. Igår fick jag ”saknar dig fina du” asså va? 4 år skulle det ta. Blir ledsen och arg.

Sen är jag så arg för att J bettet sig så illa! Haha så mycket irritation inom mig nu 😂

Så mr right kan komma så alla kan fatta!

Kram

Svar: Exakt, jag är som du där... gå upp tidigt är INTE kul ! Och L har lite panik för försöker ge det du vill ha... men det betyder ju som bekant inte att han förändrats.. kram :)
Esmaralda

16 Smöla:

skriven

Jag klarar inte detta längre...mår så jävla dåligt, både fysiskt och psykiskt. Mest psykiskt!!! Vågar inte berätta för min nära att jag mår skit.. två stycken är de som vet, inte ens mina föräldrar..
Hur ska jag ta mig ut detta? Är de depression?

Svar: Det är nu du ska söka hjälp !! Beställt tid och känner du att du inte orkar väna på den tid du får så åk till psykakuten.. du är i din fulla rätt... och ja, det kan mycket väl vara depression och det finns behandling att få och jag ser att du kommer må väl igen.. stor styrkekram
Esmaralda

17 Dunegull:

skriven

Hur kommer det gå för honom? Behöver jag vara orolig? Söker han till sist hjälp?
Kram

Svar: Det finns inte så mycket du kan göra.... det är upp till honom.. kram
Esmaralda

18 HuldaMaräng:

skriven

Tänk, det där läste jag om förra året och jag blir så arg och besviken!!! Jävla fisförnäma pluffsar, säger jag!!
Jag gick in i väggen för några år sedan,jag blev så dålig att jag fick kognitiva bortfall. Jag hittade inte hem när jag var trött, jag blev som dement och jag kunde inte förstå skriven text. Bland annat.... Jag hade råd att få en timmes healing i veckan i ett års tid och sen en gång i månaden i ett halvår. Efter två års frånvaro från jobb kunde jag jobba 75%. Det tar för de flesta mycket längre tid än så när man är så körs i botten som jag var. Jag vet att det fungerar. Min hjärna fungerar, och det är tack vare healing. Så det så!

Tack för igår. Det kändes behagligt och jag kände samma känsla av lättnad i bröstet. Jag nattade barn under tiden och det kändes som att vi låg tillsammans i en ljuskokong liksom :)

Ha en fin dag!!

Svar: Ja, healingen har hjälpt dig oerhört mycket. Verkligen !!
Esmaralda

19 Augusti:

skriven

Tack snälla du för healingen igår.

Det kändes som att någon lade sin hand mellan och
strax ovanför mina bröst.

Känner mej ovanligt avslappnad idag.

Vad var det som hände.



20 CR:

skriven

Hej,
Jo healing fungerar verkligen..
Tusen Tack! för din healing,
Jag blev bättre i min nacke :)
I England har dom healers på sjukhusen om jag förstått rätt.
När det var handbolls em för några år sen så hade Kroatien
en healer med som hjälpte spelarna. Synd att Sverige inte kommit längre när det gäller alternativa behandligsmetoder och healing.
Ser du något speciellt roligt som händer mig det här nya året?
Kram och hälsa MG

Svar: Nej, vi i Sverige är ibland misstänksamma och traditionella av oss.... det kommer hända en hel del.. kanske mest i det lilla men det får dig att må väl... kram :)
Esmaralda

21 F:

skriven

God morgon intressant artikel, det är typiskt inom läkevärlden att dom stoppar något som funkar. När allt har med att dom är rädda att förlora pengar.

Känner mig så otroligt förrvirrad, ser du mig hitta en lösning för mig som kommer fungera.

Svar: Ja lösningen hittar du och det verkar som om du ska klura ut den på egen hand.. vilket du gör... kram :)
Esmaralda

22 Tjeh:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad häftigt med healing. Det är kärlek och omtanke i energi som ger välmående. Så ser jag på det.

Esmaralda,
Blir det ett husköp tillsammans med den man som jag tänker mig? Verkar han kunna vara öppen för en framtid tillsammans med mig och blir det husköp tillsammans för oss?
Kram

23 Alie:

skriven

God morgon,
Bra att du delar med dig detta..
Skrämmande att läsa och egentligen inte alls förvånad. KI har vi tidigare kunnat följa i Macchiarini fallet, som är en hårresande följetång, även den. Det ända man bryr sig om är sitt namn och att bevara den på sin piedestal (som har falnat för längesedan) Helt horribelt att ledningen sitter kvar.

Det tycks ju även runt om i vårt avlånga land, ha svårt att ta in biten den alternativa medicinen, fast så många människor blir hjälpta av den, just för att det ska finnas vetenskapliga bevis på precis allt, räcker det inte att personen blir frisk, tänker jag.

Idag är det hemmastudier, skönt break från sitt arbete, då jag kan plantera min egen dag.
En undran gällande flytt och lägenhet. Jag har anmält mig till ett par intressanta, ser du mig i flytt till våren?
Kram :)

Svar: Ja exakt, räcker inte bevisen ? Tänker jag också ! Det ser hoppfullt ut med dig vad det gäller flytt... under våren/sommaren har du hittat något som känns bra... kram :)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Fi fan säger jag, försnilla en sån donation som öronmärkts för ett visst projekt. Skäms Karolinska o stå upp för vad ni gjort!! Varför kan man inte använda sig av skolmedicinen o alternativa medicinen parallellt? Om den ena en gång stöder den andra... Tror inte nån går miste om nåt jobb.

Ogillar ärlighet o det var faktiskt en värdering som utgjorde familjens styrketräd. Vi får hoppas att annat som också kom upp under den kursen hjälper oss i vardagen. Nu skulle det sitta med lite hjälp från ovan o sparkar där bak så jag hittar jobbet ;).Ett tecken från ovan fick jag härom veckan då det längs min väg finns en garlykta som inte riktigt fungerar som den ska. Då var den släckt o jag sa som så åt pappa att han skulle visa vad han går för o tända lampan, o den tändes faktiskt... Då blev jag full i skratt :).

Nu är skrattet långt borta pga all stress. Idag bokslutsmöte, vad kommer att komma upp där, får jag mig en släng av sleven? Väntar på mitten av februari då det lugnar ner sig o jag kanske gör mig klar för att byta jobb ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Sänder dig en tanke idag under din stressdag.. kram :)
Esmaralda

25 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser det ut för mig i kärlek framöver? Ser du om något verkar hända och vara påväg nu framöver?
Kram

26 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.
Vilket håll går deras relation åt, blir det mer seriöst mellan dem? Är det dem som hänger ihop framöver?
Kram

27 J:

skriven

Hej kommer fortsättningen av veckan vara bra för min son och mig?
Kram

28 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser det ut om jag ställer frågan så,
Ser jag ut att vara tvåbarnsmamma när jag är 32?
Kram

29 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda
Tie du min vecka blir bra? Något jag ska tänka extra på kram 😃✨

Svar: Ja det känns som en bra vecka.. kram:)
Esmaralda

30 LisaS:

skriven

Hej
Är det HAN som kommit nu?
Han som du i långa spådomen sade skulle komma. ;)
Eller ska jag ännu vänta....och isf hur länge??.

Förövrigt är jag så av samma åsikt som du ang alternativa vårdformer som jag hellre vill kalla komplementära. Vi behöver båda! Är intresserad av detta. Håller just nu på att ordna en mässa i detta område. Mycket intressant ,
Kram till dig <3

Svar: Du vet snart om det är han... det känner du i hela kroppen ! Känner du dig tveksamt.. du är det inte han ! Och ja, visst ska metoderna komplettera varann ! Kram :)
Esmaralda

31 Sessan:

skriven

Ja jag tror ju att healing fungerar!
Tack för igår. Jag kände inte något speciellt men så kan det ju vara.

Idag hade jag många tankar på mitt fd arbete och arbetsliv bakåt.
Och stress över att om jag ska utbilda mig måste jag göra det nu. Men vet fortfarande inte till vad, och mår fortfarande inte så bra att jag eg tror att jag klarar utbildning eller arbete.

32 Mu:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser förändringen ut att bli av i nutid eller ganska snart? Eller fortsätter det som det varit och förändring kommer senare?
Kram

33 Ninis:

skriven

Tack för healingen igår👌🌟, du är för go.. tänker och bryr dig om din ”bloggfamilj”💕.
Undrar hur helgen kommer att bli? Chans till romance😉? Kram

Svar: Chansen finns till något flyktigt.. kram :)
Esmaralda

34 Kristin:

skriven

For det første vil jeg takke for nok en vidunderlig healing, kjære Esmaralda. De lilla "skyene" kom og gikk. Til slutt kom de i forskjellige lillanyanser som hjerter. Dette var veldig spesielt og første gang jeg har opplevd.

Når det gjelder artikkelen ang. healing, er det ingen bombe at leger/sykehus med flere, IKKE slipper det ut, da legemiddelindustrien ikke er primært interessert i at vi mennesker skal få det bedre uten å bli forgiftet av deres medisiner, men kun interessert i å tjene penger.
Det virker som om vi mange ganger er forsøkskaniner.
Hadde de vært interessert i oss menneskers ve og vel, hadde det for lenge siden blitt åpnet opp for ting naturen har, som ikke ødelegger oss.
Det er så mye som har fungert bra, som har blitt borte og forbudt, fordi det virker bra for oss.
En kan jo se på behandlingen av cancer. Det finnes jo så mye fra naturen som hjelper.

Akuttmedisin er bra, men der går også grensen.


Så lenge jeg ikke er umyndiggjort, er det en menneskerett å bestemme over min egen kropp og hva jeg vil putte i den.
KRAM!!!

35 Young.forever:

skriven

Hej Es! När kommer vi få barn jag o min sambo? När kommer lyckan

36 Mimi:

skriven

Hej!

Visst kan healing fungera men tydligen inte på mig. Synd för jag skulle behöva lite healing just för sömnen sover dåligt och vaknar ofta.
Kan du skicka lite sömntankar eller nåt så att jag får sova??

Kram

Svar: Sömntankar kommer.. varsågod.. kram :)
Esmaralda

37 Se:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om han kommer att kunna landa i sina känslor för mig? Att vi ska kunna landa i varandra och ha det bra tillsammans?
Tror du den möjligheten finns?
Att han landar i vad han känner för mig?
Kram

38 Agnes:

skriven

Förstår mig inte på det där som folk upplever med healing...de ggr jag gjort det, så har det inte blivit ngt direkt. Mer än att jag blir som dränerad på energi o det tar tid innan jag repar mig.

Kanske har med att jag inte begriper mig på kärlek. Eller förälskelse. Eller behovet av att vara ägd.

Hör väl ihop, antar jag...

Har varma känslor för barn o barnbarn...ngt jag aldrig haft för en man eller andra personer. Tycka om kan jag göra...

Antar att min oförmåga att låta mig utnyttjas i "kärlekens" namn har att göra med att jag blir som dränerad av healing...

Jaja...

Kram!

Svar: Ja, kanske har det att göra med hur man tar emot och hur man kan släppa på kontrollen... kram :)
Esmaralda

39 <3:

skriven

Hej kära Es, min fina vännina skickade ett paket som skulle varit hos mig förra veckan ? Det har inte kommit än.
Tror du någon stulit det på Posten. Vad kan ha hänt.
Kram

40 Hoppas:

skriven

Blir våren och sommaren bra med positiva händelser?? hoppas på att det ska vända och bli bättre tider snart??

Kram

41 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es <3
Tack så in i he-lvte för din extra healing igår <3
Den var avgörande i mitt tillfrisknande Har kunnat sova en hel natt utan hostattacker Du är bäst Esmaralda ! Hoppas din förkylning är bättre <3

Att etablisemanget fuskar och myglar är inget nytt ...men ta öronmärkta pengar till annat så fult ! Att inte mediadrevet fått tag i detta ? Skandal är vad det är !

-10 i morse så "mina" fåglar fick varmt vatten att dricka till nötter fett och frön idag och sedvanliga äpplen till koltrasten Är sån glädje att se de små liven när jag står o diskar.

Ha en fantastisk Onsdag !

Kram Anki med flock

Svar: Vad skönt att du är lite piggare och att healingen nådde dit den skulle ! Här är det fortfarande lite halsont men inte så farligt ! Jag blir glad att du bryr dig om fåglarna och månar om dem.. det gör vi också här... kram :)
Esmaralda

42 Michaela:

skriven

Höll på med tvättstugan men la mig på golvet kl 21. Kände att min vänstra hand blev varm och att det pirrade i underarmen. Blev väldigt trött och lugn. Tvingades bryta vid 21.15 men kanske det nådde fram ändå.

Lite krasslig fortfarande. Blir det långvarigt eller ger det sig snart?

Första jobbpasset på nya. Gillar inte den första dagen. Blä.

Kram!

Svar: Ja jag tror healingen nådde dig.. så kändes det.. kram :)
Esmaralda

43 Hönan:

skriven

Så dumt att det tystas ned i stället för att man stoltserar med att man är i framkant av forskning och vetenskap 🤦‍♀️ Men det är väl såhär det ska vara just nu och sen så småningom når vi en punkt då det inte längre går att hålla övernaturliga fenomen borta från allmänheten 👻👽⚡️Det är ett av mina stora mål i livet, att få vara med och hjälpa mänskligheten förstå att energier finns och hur saker ligger till. Alla förtjänar att veta, sen får man välja vad man tror på 😊 En känsla inom mig säger att jag på ett eller annat sätt kommer hjälpa att sprida den informationen iaf. Genom böcker och föreläsningar tror jag.

Nu börjar det dra ihop sig.. fattar nog inte hur många de kommer vara. Hoppas jag inte får tunghäfta 🙈 ser det ut att gå bra? Något speciellt jag ska tänka på?

Undrar också lite gällande aktierna igen. V säger att de måste säljas innan januari. Stämmer det, så att det är dags nu? Känslan du fick förut var att avvakta. Hoppas det inte blir strul för att de ligger i företaget.

Kram

44 *:

skriven

ååååå i väntans tider.

Får jag jobbet ????? dom ringer ju aldrig, vill sååå gärna ha det. Passar mig perfekt och verkar skitkul.

45 Månskenet:

skriven

Näämen det är ju sjukt, de pengarna gick säkert till Macchiarinis plaststrupar eller nåt annat lika sjukt påhitt. -Var det månne så att han fått fortsätta där nu igen? Urled är världen... Kram!

46 Yvonne:

skriven

Hej!
Jag gick i pension för snart två år sedan. Älskade mitt jobb fast det kunde vara både stressigt och olika beslut som skulle tas. Jag undrar lite om de tyckte att jag var en kompetent medarbetare eller vad tyckte de om mig? Barnslig fråga kanske men jag undrar.

Svar: Inte alls barnsligt.. du var mycket omtyckt och det blev svårt att fylla dina skor !! Kram :)
Esmaralda

47 Linnean 🌸:

skriven

Tack, för healingen!
I går kände jag mera av den. Flöt bort och katterna kom och la sig hos mig. Den lilla tösen la sin tass mot ett av mina fingrar.
Sov gott i natt sen.
Har det donerats 43 millar till forskning av alternativa metoder och så har det mörkats ner? Samt denna healingforskning? Man blir ju galen när man hör sådant! Så bra att det kommer fram i ljuset!
I går hade jag en pestdag när allt gick fel. Rasade och inget gick i lås, tom min brallor sprack när jag var på BK 😁 Inte för jag åt så mycket utan de var så slitna för det var mina favoriter. Iaf...nu har jag fått en lapp att jag slagit dörren i grannens bil! Har parkerat som en gudinna och kollar så jag står perfekt! När det blåste som satan en dag så tog vinden dörren men den nuddade bara och jag lös och kollade och även i dagsljus men såg inget. Har inte ringt den här snubben än. Blir tokig på sådant här. Kommer det att fixa sig utan bråk och utan att det kostat en förmögenhet? Har ju försäkring förstås! Känns olustigt! Det finns så många ilsksinta typer! Ha det så gott!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja fy för satan för pestdagar ! Vi har alla dom ibland. Det kommer dock lösa sig.. kram:)
Esmaralda

48 Jennifer:

skriven

Hej fina Es! Hur stor är chansen i procent att jag möter en romans på våren? Längtar så och snart börjar det växa mossa på mig. Har som önskan för detta året att få uppleva mera hångel och mys men än så länge ser det inget vidare ut.

Obs menar inte Mr Right eftersom han bara finns i sagornas värld, utan mera en okej, sympatisk, trevlig Mr-Right-Now. Kram

49 Tildis:

skriven

Hej Es!
Tack för att du delar med dig denna mycket intressanta artikel till oss. Precis som du så tror jag starkt på healing och dess helande krafter.
En fråga Es, jag klarar inte att vata kvar här längre. Jag vill verkligen börja ett nytt liv. Är chansen stor att jag flyttar i sommar? Kram

Svar: Ja, chansen är god.. börja planera det du kan så snart som möjligt.. kram
Esmaralda

50 Helena Ir:

skriven

Okej,jag trodde nästan att det var du..men blev lite förvirrad av bildsekvenserna i huvudet..någon satt på en sängkant..sen såg en stol helt plötsligt..och ditt röda hår..men tordes inte föreslå det..:) Kul i det lilla :)

Kram :)

Svar: Underbart:) kram :)
Esmaralda

51 Louise:

skriven

Nu börjar jag tröttna på mannens otur. Idag blev det plötslig ishalka och han körde av vägen så en kollega hämtade upp honom. Det är inrapporterat men de var inte glada. Bilen hade för det första inte några vinterdäck och airbagen var sönder. Han klarade sig med ett sår i tinningen.
Just nu är jag bara orolig för att de inte ska vilja fortsätta ha honom kvar.
Har denna olycka fått honom sparkad? Han kan ju inte rå för väglaget eller dåliga däck.
Blir så himla arg. Han ska ringa dem senare.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar.

Svar: Är det hans sak att se till så att bilen har däck efter årstid.. då sitter han löst.... men är det inte hans sak.. då sitter han lite stadigare.. kram :)
Esmaralda

52 GP:

skriven

Jag vet inte riktigt om jag kan ta emot, därför blev det ingen healing för mig denna gången. Men nästa gång skall jag nog ge det en till chans.


Es, igår hade jag min anställningsintervju och det kändes helt okej från min sida. Vad fick de för uppfattning om mig? Det är lång väntetid tills de hör av sig... så frågan är om jag kommer bli erbjuden något där eller hitta något annat..


Många kramar ☺

Svar: Ja, det kan vara så att man inte kan ta emot en gång... sedan kan man... en del har lättare för att ta emot än andra.... vid intervjun fick de en positiv känsla av dig.. du gjorde bra ifrån dig och du ska känna dig nöjd.. kram :)
Esmaralda

53 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,
Blir upprörd över att läsa din text. Så typiskt att till varje pris försvara den traditionella läkarkonsten/läkemedel. Alltid prestige inblandad....

Blev så glad att du ser en långväga flytt...och då antog jag att det är USA o inte Sverige.

Ser du om jag ändå måste byta jobb innan? Jag kan inte se hur skolavgift annars ska kunna fortsätta att betalas och jag kan inte se ngt positivt i att flytta honom. Bara stress för både honom och oss. En massa stress skulle komma med det.
Kommer vi lösa det?

Kram

Svar: Ja, gör upp en bra planering och ta det hela stegvis, så undviker du du för mycket stress och du kommer i hamn.. kram :)
Esmaralda

54 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag känner mig så där riktigt gnällig och bitter idag. Det är slask ute och allt är fel. Läkaren som ska utreda magen frågade vad jag jobbar med och om jag har partner eller barn. När jag svarade nej frågade han varför. Vadå varför! Varför hade han själv blå strumpor på sig?
Vad har det med magen att göra? Typ:
"Sen jag skaffade mig en partner har mina magproblem upphört helt"
Inte kan han konstatera problemet heller. Jag kunde inte sluta bittra mig över honom så nu håller jag på och gottar mig i det ordentligt. Jag har googlat runt och läst artiklar om folk som blir felbehandlade inte får diagnos, blir misstrodda av vården etc så nu är jag ännu argare än jag var innan.
Min inre Tryggve försöker "släpp det Therese, det spelar ingen roll om läkaren kan se felet eller inte, ditt träningsredskap IQoro och sjukgymnastiken kommer att lösa det hela. Var här och nu. Här och nu är allt bra med en lovande prognos inför framtiden, bara vila i det."
Jag får väl försöka lyssna på min inre Tryggve så att jag får lite lugn och ro på hjärnkontoret. Märkligt att det är en sån otrolig lockelse i att gotta sig i elände.

Kram ThereseC

Svar: Ja, ibland blir det väldigt tramsigt ! Jag tror doktorn försökte röna ut ifall du var missnöjd med ditt liv och magproblemen psykosomatiska... ibland blir det bara tokfel... skit i det när du grottat klart, det är mitt råd... kram :)
Esmaralda

55 Lisa:

skriven

Hej!
Ser jag ut att klara av detdör jobbet eller ser det bättre ut att söka annat?
Kram

56 Anna E:

skriven

Fick healing på händerna en gång utan att jag visste vad han gjorde men dagen efter hade jag inte ont... För visst var det healing?

Svar: Ja, det var healing.. kram :)
Esmaralda

57 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att han väljer att fortsätta en relation med henne?
Är det dem två framöver?
Kram

58 Lenafena:

skriven

Kollade faktiskt vit tids healing för några år sedan ( ganska länge sedan ) men det var attans så dyrt att bli vit tids helare, likaså dyrt med reconbection...jag tror att INTENTIONEN att hela är det viktiga inte en massa hokus pokus..... är utbildad reikimaster när det var nytt på 80 talet... det fick räcka...jättedyrt det med men jag var ung och rätt naiv. Fick nog av Channie när hon sålde skitdyra pass till bosättningar på andra planeter......nej tacka vet jag dig Ez som är jordnära och totalt ärlig! Du ger mig hopp om att goda människor finns...tack för healing igår...vaknade med diarré och fick en känsla av att jag rensar ut massor av blockerade känslor...jag har hållt tillbaka så mycket...

Svar: Ja, du rensar ut med besked... och det kommer bli bra... bara ut med det !! Det finns så mycket lurendrejeri i den här branschen... utbildningar kostar skjortan... men för somliga som har det i sig behövs ingen utbildning alls... kram :)
Esmaralda

59 Shirin:

skriven

Hej Es, undrar om det finns något att hålla utkik för eller att se framemot inom närmaste tiden för min del?

Kram

60 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Då har man varit iväg och kört en repa på golfbanan igen,Tror att min mor har den förmågan med att healing

61 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda! Underbart att healing fungerar för de flesta! Tyvärr inte för alla, inklusive mig.

Det är så att jag haft en dröm som jag försökt uppnå och förverkliga i 5 år. Men det bara misslyckas gång på gång. Kan du se varför? Kram

Svar: Nej jag ser inte varför... kanske någon insikt som du först ska komma till... jag är osäker på anledningen.. kram
Esmaralda

62 Dalkulla :

skriven

Är väl ingen som rakryggad står upp för healing och dess kraft inom sjukvården. Inte konstigt att hela det projektet lades ner, och därmed inget mer, mycket på grund av den personen som stod på lönelistan. Behövs inte mycket för att sådant som trots allt är viktigt läggs i skymundan. Kanske någon gång i framtiden det kan bli acceptabel inom sjukvården.

Kram!

63 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Stort Tack för gårdagens healing.
När jag lade mig kände jag värme och stickningar i handflatorna och när jag var i rörelse kände jag i mina knän.Känslan var som om jag gick omkring i runda ,mjuka skydd på mina knän.

Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Härligt.. healingen tog med besked... kram :)
Esmaralda

64 Mikael:

skriven

Är så människor är på många områden, ingen sund människa vill byta bort läkemedelsindustrin, den ger ju en massa pengar, det är ju bra mycket bättre än hälsa eller :)

Här är ett experiment som läkemedelsindustrin kanske inte hoppar högt över :)

https://www.svtplay.se/video/20676588/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-placeboexperimentet

Kram
Mikael

65 Sur:

skriven

Hej!

Händer det någonting bra i mitt liv snart?? händer aldrig något bra. Måste väl vända snart eller??

Kram

Svar: Javisst vänder det... rejält.. kram :)
Esmaralda

66 Vv<3:

skriven

Hej esmaralda❤

Es, varför känner jag A själ för??den kom till mig...vill han mig nåt ?
Kram❤

67 Jensa:

skriven

Hej

Har haft problem med min hälsa länge, kan du känna om jag har någon näringsbrist av nåt slag?

Tack för din hjälp!

68 Mörker:

skriven

Kommer det ljusare, bättre tider i mitt liv snart som jag kan se framemot???

Kram

69 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Får väl se hur det går.. Men som sagt innan januari 2020, i god tid före, ska jag vara väck härifrån. Kan det lyckas Es?
Kram Skorpan

70 Kristin:

skriven

Kjære Esmaralda. Jeg har kommentert det du skrev i dag, men fikk en underlig følelse. Holder naboen min her nede på å forberede salg av huset?
Jeg er ferdig med å henge meg opp i hva du mener, men det hadde vært godt å slippe å se disse sure ansiktene som bare stirrer. Hilser gjør verken de voksne eller barna. :)

Svar: Det blir en försäljning av deras hus.. de kommer att flytta men jag kan inte se hur nära förestående det är... riktiga surkart är de dock.. kram :)
Esmaralda

71 Kram:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du något inom kärlek påväg att hända för mig som jag kommer att glädjas åt?
Kram ä

72 Michaela:

skriven

Vilket kaos! Fick vända halvvägs till jobbet. Svimfärdig. Ringde min läkare då jag har min njursjukdom och han skickade mig till akuten. Risk att det är njurbäckeninflammation igen. Katastroftankarna är i full gång men överlever nog :)

Kram!

Svar: Stackars dig.. skickar en healingtanke direkt.. kram :)
Esmaralda

73 Mimis:

skriven

Kan du se om det blir någon flytt snart till annan ort??

kram

74 Catte:

skriven

Helena Ir (6): Det låter jättemysigt att det kan han varit han och saknar att känna hans underbar päls. Han lämnade mig för 4 månader sen (imorgon) och saknar honom nåt fruktansvärt. Han och jag var soulumates. Den hund jag kommit närmast och lämnat starkast tassavtryck i hjärtat av 5 hundar jag haft. Usch, nu rinner tårarna.
Efter att jag kom hem när han fått somna in, så kändes lägenheten som en tom betonglåda, som om allt liv var borta, men några dagar efteråt så kändes det som om han fortfarande fanns där och som om lägenheten hade värmen och tryggheten. Samma ska när jag gick ute nr det var mörkt så kände jag mig trygg, som om han gick med mig. Jag som egentligen är ganska feg och lite räddhågsen av mig när jag går på skumma ställen ensam, men inte då. Men när jag varit borta över nyåret, så kändes det som en kall betonglåda igen, som om minnet av honom inte fanns kvar. Skulle gärna fortfarande ha kvar den där varma känslan som att han fanns vid min sida <3

Tack för att du delade med dig av det du upplevde!
Kram

75 G.H:

skriven

Usch Sånt här får mig verkligen att gå i taket!!!! När man inte använder det forskningsstödet som faktiskt finns till att visa att mycket av den komplementära medicinen faktisk fungerar!!!!

Tack för du delade med dig!

Haha!! I går kväll när jag skulle somna så målade jag upp en bild av hur jag ville framtiden skulle se ut ,,, tänkte inte på att vara realistisk utan bara på vad jag skulle vilja.
Såg mig själv forska på KI i komplementär medicin. 😂😂😂
... och vi bor inte ens i Sverige för närvarande så bara att övertala maken att flytta tillbaka ,,, oh my God 😝

Kram:)

Svar: Bra att du tänker stort...då snappar universum och du kommer ta dig rejält mot dina mål... kram :)
Esmaralda

76 Natalie:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du någon förändring påväg in i mitt liv i kärlek? Något stort som förändrar hela tillvaron?
Kram

77 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag ska på möte på en ny praktikplats på måndag nästa vecka och kommer antagligen börja där veckan efter. Jag undrar om jag kommer trivas där? Kommer det går bra psykisktmässigt med tanke på tidigare plats när jag höll på att gå in i väggen? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Lite motigt kan det bli precis i början men det ska du sätta dig över... det blir betydligt bättre.. ge det lite tid.. kram :)
Esmaralda

78 AnnaK:

skriven

Visst är karln som jag bl.a. köpt bilder av bara en trevlig karl? Inga baktankar va? Han börjar bli så personlig.

Kram 😊

79 Anonym denna gång.... :

skriven

Ser det ut att gå framåt med anmälan? Jag har inte hört något mer och vill bara att det ska hända något nu. Jag vill ha rättvisan och behöver ha den nu, jag vill kunna gå vidare snart på riktigt.. Jag försöker men kommer aldrig känna mig helt lycklig och avslappnad.
Är det något mer jag ska göra?

Kram

80 Helena Ir:

skriven

(74) Vad bra Catte..du förstår det var en lite konstig känsla för även mig..jag kunde känna hans päls..Jag har ju själv haft en svart stor schäfer..så jag förstår dig..<3
Kram

81 Ghostwriter :

skriven

När jag får körkort så vill jag gärna ha bil så omgående som möjligt då jag kommer behöva ha det för jobb och självständighet. Är så trött på att be om hjälp för varenda sak... så det betyder oerhört mycket för mig. Så jag undrar om du ser, om det finns möjlighet för mig att ta ett lån och köpa? För jag tänkte först på att "hyra bil under längre tid" men känns som jag skulle tjäna mer på att låna. Sen är jag så att jag hellre lägger pengar på något ordentligt som lönar sig än att köpa något för köpandets skull... vilket blir lite om jag skulle köpa begagnat och behöva laga...


Kram!

Svar: Det ser ut som om du köper en mindre begagnad bil.. och det kommer bli bra.. kram :)
Esmaralda

82 Mum:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser jag ut att vara tvåbarnsmamma när jag är 32 år?
Kram

83 Anna E:

skriven

Tack för svar :) häftigt

84 Me:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han tänka sig eller se en framtid tillsammans med mig?
Kram

85 I wonder:

skriven

Hej Es

TACK FÖR INLÄGGET!

Kändes rätt att läsa, jag behöver healing ngt enormt tror jag. Jag vet inte vad jag ska göra. Blev tydligen stressad så jag fick migrän med aura innan jul o sen kom ångest över min hälsa. Neurologen sa stress.

Besväret med ögat som kom i våras gör sig påmind med jämna mellanrum. Jag är undersökt med många metoder, allt visar normala tecken. Klart det finns föer tester att göra med mr, skiktröntgen, många blodprover och näskamera har genomförts. Jag får mer ångest av att ”leta” fel... har inte tid eller ork. Ang ögonen tror de att drt är torra ögon men fy att drt kan kännas så. Mest blir jag orolig över att känna känslan av lite svullnad i ögat, det gör mig rädd. ”Tääänk om det är ngt de missar”... jag vet att jag inte kan kontrollera allt men blir ändå så här knäpp.

Kanske är det för att jag är för ensam i min vardag. Har tid att ägna mig åt att älta o känna efter. Jag vill inte mer Es. Ush😔

Jag har tagit kontakt med en inom sjukvården för att lära mig Mindfulness.

Tror du att ngn kan tipsande en bra healing i Sthlm? Snälla hjälp mig! Säg ngt, jag är rädd.

Kram

Svar: Mindfulness är jättebra... och hur det ser ut med healing i Stockholm vet jag inte,... kanske kan någon i bloggfamiljen tipsa ? Kram :)
Esmaralda

86 Milla:

skriven

Healing är jättebra och ger kraft.
Är mina kollegor trötta på mig på jobbet? Är lite låg just nu själv och har behov av mkt men det kanske är krävande för andra och jag vill ju inte bli för mkt. Jag kan driva med andra men gör ju det med mig själv också.

Svar: Ibland blir du lite mycket men än har du inte gått över någon gräns.. jag ser ju att man gillar dej.. kram :)
Esmaralda

87 MalinS :

skriven

Stort tack för healingen igår. Kände stickningar i fötter, armar och händer.

Kände också som ett hål rakt genom magen precis ovanför naveln, som om det intensivt forssades något igenom hålet. Det var helt absurt men sen gick det bort.

Hoppas mamma också kunde ta emot.

Kram

Svar: Ja jag tror att både du och mamma kunde ta emot.. kram :)
Esmaralda

88 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag såg just en fantastiskt intressant film om placeboeffekten. Det handlar om ett försök där alla i undersökningen får placebo men hälften blir ändå hjälpta av medicinen och efter att de fått veta att det var placebo blev de ombedda att fortsätta ta medicinen och trots att de visste om att det var placebo så blev de hjälpta av den. Dessutom var placeboeffekten extra effektiv om läkaren hade gjort en grundlig undersökning och haft gott om tid för patienten.

Coolt!

Kram ThereseC

Svar: Intressant !! Jag tror det är samma film som jag sett ! Kram :)
Esmaralda

89 Boudica:

skriven

Oj vad det snöar här i stockholmstrakterna! Man börjar undra om man kommer till jobbet imorrn! vadade precis i decimeterhög oplogad snö till och från lilla affären 5 minuter bort. Kändes som ett träningspass! Kanske bra jag som tror jag skippar min träning i dag, känner mig lite under vädret ;)
Men sjuk är jag inte! ;D

Som blivande funktionsmedicinare så finns ett hopp hos mig att skolmedicinen öppnar upp ögonen för lite mer alternativa sätt, inte för det är alternativmedicin, det är mer ett komplement till dagens vård.
Healing i sig tror jag fungerar, men jag är sån som tror att om man tror på det så är allt möjligt.
Men sen att bara ta sig tid å ligga och ta det lugnt i en timme, det kan göra under i sig i detta stressade samhälle, inte så många som har den tiden om man inte bokar in nå "möte".

Min dröm för framtiden är att öppna upp en klinik där man tänker mer på body-mind-spirit en mer holistisk vård. Men det kan ta ett tag till innan jag kommer dit, måste nog plugga på mer, och utveckla lite mig som person med ;)
Men i en gammal seans någon av de första så sade du något om att jag skulle passa bra i ett terapeut arbete. Så kanske har jag hittat mitt nu ;)

Ska göra lite mat och ta det lugnt nu, återupptagit mitt tittande på sons of anarchy. Så blir nåt avsnitt av det. Ett varmt bad, kurera mig med c-vitamin och diverse bio-hacking. Och sova tidigt, så jag är laddad och full med energi imorrn!

KRAM!

Svar: Jag vill nog säga att holistisk vård är rätt vård ! Du kommer öppna din klinik men ska ha lite mer på fötterna först... när det är dags kommer det att flyta på och du har makterna med dig.... kram :)
Esmaralda

90 Boudica:

skriven

Oppps glömde min fråga!

Mina kollegor såg ut att ha en dispyt med varandra, (om man kollade på deras kroppsspråk) och efteråt betedde de sig båda rätt märkligt sätt.

Kan det ha vart om mig tror du? Jag har en känsla om det.

Kram!

91 Tjejgumman:

skriven

Tack för gårdagens extrados! Jag lade mig på kökssoffan en kvart i förväg och exakt kl 21 kändes det som ett band drogs åt kring huvudet. Det blev ett väldigt tryck där inne, det avtog snart, men så kom det ett varv till vid 21.15. Låg och visualiserade att jag har det jag önskar, kärlek, hälsa och energi.
Under tiden klappade jag min finska lapphund som låg på golvet vid soffan. Hon är brun och har en härlig fluffig päls. Så (6) Helena Ir: Det kan ha varit min Money som flaxade förbi hos dig! 🐕❤️
Kram
Tjejgumman

Svar: Fina Money fick minsann en bra släng av sleven också:) Kram :)
Esmaralda

92 Diana:

skriven

Hej Es!
Jättesnällt av dig att ordna en till healing!
Kände inte så mycket av det men tror på effekten ändå:-)
Kram!

93 MuminM:

skriven

Hej Esmaralda.
Även om det inte finns några garantier för någonting om det blir eller inte. Det vet jag. Det är inget givet. Jag är 29 nu men blir snart 30 Ser det ut som att jag kommer att vara tvåbarnsmamma när jag är 32 år?
Eller ser det ut som om jag kommer att vara mycket äldre än så?
Kram

94 f:

skriven

hej kan du se hur sommaren kommer bli för mig. kram

Svar: Planerar du i tid och bygger en bra sommar så följer mycket gott med på köpet.. kram
Esmaralda

95 Månbarn1:

skriven

Hej,
Jag kommer genomgå en medicinsk behandling inom kort och undrar om du kan se hur det kommer att gå? Kommer behandlingen att lyckas, dvs ge mig det slutresultat som jag önskar? Finns det något jag kan göra för att underlätta mitt mående under behandlingstiden?
Ha en fin kväll!

Svar: Ja det känns som om behandlingen ger resultat.. kanske inte 100% men bra i alla fall.. kram
Esmaralda

96 PumkinPie:

skriven

Är han kär i min vän? Vad är vännens tanke om det?

97 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som i året är lite tufft och besluta ganska mycket väl. Det finns mycket att tänkt på i året...

Så kommer jag klarar mig genom allt dagar även om inte jag blir stressar eller något?

Ha det bra

98 Hopp:

skriven

Hej Es

Ser du något spännande roligt som jag kommer vara med om?
kram

99 dottern:

skriven

Hej, och ursäkta mitt för kvällen dåliga humör. Ledsen arg, o maktlös.
Vi har under en period sett till att min far o mor fått träffa läkare, kommunsköterska, biståndshandläggare. Dessa har varit , vänliga, pedagogiska, ja trevliga o visat respekt mot mor o far. MOr o far har varit glada för att träffa dem o prata med dem. Mor dement, far kan inte säga emot mor o tror han fixar allt.
Nu kan de få hjälp med allt om de vill. med ex, utdelning medicin, alltså inget annat, nej, de tackar nej, till. NU känner jag att nu skiter jag i (på ren svenska ) att försöka hjälpa dem.
De får be om hjälp den dag det passar dem. Jag ger upp
NU skall trötta jag ta ett glas vin läsa nått. Kram på er.

Ursäkta denna ilskna gnällfia .

Svar: Jag förstår din desperation... de klarar det ju inte på egen hand... men just nu kan du inte göra mer.. njut av ditt vin.. det är dig så väl unnat.. kram :)
Esmaralda

100 Linda N:

skriven

Skandalöst, men föga förvånande.
--
Healing är fantastiskt! Och ingen gång är den andra lik. I fredags märkte jag inte så mycket, men jag vägrade låta negativa tankar hitta in. Lät det bero och konstaterade att "Aha, denna gång kommer effekten lite senare."

Mycket riktigt! I söndags var första gången på länge som jag vaknade för varm. Och detta har fortsatt.😍 Den "nya" frusenheten tar nästan ingen plats längre. Känns som att healingen lagat vad som nu behövde fixas i kroppen.

Under bonushealingen råkade jag befinna mig i duschen. Och även om det var oplanerat så visade sig varmt vatten och healing vara en väldigt lyckad kombo.

Kan inte sätta fingret på exakt vad eller hur, men känner mig som en förstärkt version av mig själv.(Och precis som med talismanernas skydd lyckades jag undvika ett smärre debacle på jobb.)

Tack Es!! Stora, varma kramar till dig hela bloggfamiljen❤

Svar: Just för att det kan bli så bra... är det viktigt att vi tar hand om varann här i bloggfamiljen :) Kram till dej :)
Esmaralda

101 Diana:

skriven

Hej Es!
Jättesnällt av dig att ordna en till healing!
Kände inte så mycket av det men tror på effekten ändå:-)
Kram!

102 B:

skriven

Hej Esmaralda.
Hur ser det ut i kärlek framöver?
Kram

103 Ljus:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du oss göra ett försök?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: