Ynklig eller kaxig eller bara korkad.... ??

Ynklig eller  mer kaxig än vad som är nyttigt…det är frågan !

Jag brukar sällan bete mig normalt när jag är sjuk.

Och jag  är fortfarande sjuk…men herregud bara lite  näsrinn.. säger mitt kaxiga jag.

 Och mitt kaxiga jag går på fest och kalas och tackar ja till diverse bjudningar. Jag till och med bjuder hem folk. 

Förkylning har ingen människa dött av tänker kaxiga jag. 

  Inte än, kontrar  den ynkliga delen av mig , men snart !

 

Och så ojar jag mig och jämrar mig… drar i mig Treo som om det vore källvatten… sprayar näsan med nån slags mintspray och tar i från tårna som vore det  kola … och så  längtar jag  så sjukt efter TÄCKET med stort T… det där underbara goa tjocka duniga men ändå lätta täcket som de svepte om mig på akuten i Reykjavik för några år sen.

 

Ni minns det nog… när jag hade dubbelsidig lunginflammation och jag gav akutvården på Island fem  gejsrar av fem möjliga.  Heja Island.  

De här fluffiga underbara täckena  är annat än  vårt landstings grön/gula plågor.. tunna frottéfiltar…  så man knappt man tror det är sant !!  

Jag har på allvar funderat på att anskaffa ett sånt där isländskt täcke och ha istället för filt.

I påslakanet har jag ju redan ett täcke  som  är skapligt bra… men en filt uppnår ju aldrig  samma klass som ett perfekt täcke !

 

En gång låg jag på sjukhus  utanför  Tessaloniki  och kanske var det mer nån slags sjukstuga för fattigt folk. Jag fick det aldrig riktigt  klart för mig.

 

Det var på den tiden man liftade runt i världen.

Och jag struntade högtidligt i vilket.. bara jag fick vara ifred. 

Hög feber och  bultande huvudvärk och magsjuk till max.. då vill man inte ha folk omkring sig.

Men det hade jag.. precis hela tiden.

Mina tolv  rumskamrater hade konstant hela släkten på besök och de lagade  mat hysteriskt på små spritkök. Hela jävla tiden.

 

 

Matångorna som aldrig ebbade ut drog igång kräkreflexterna typ tio  gånger i timmen under tre dygn.  Jag låg där med mitt dropp och svor  lidelsefullt åt varenda  människa .

En gång var jag på en afrikansk sjukstuga. Jag var inte så gammal då. Men jag minns att doktorn var jättekul.  Han trollade fram dalasi ur  mina öron och jordnötter ur näsan min. Och så sjöng han  God save the gueen.

Så olika kan det vara !

 

 

 

 

Nu måste jag i alla fall tagga ner lite... avboka alla måsten.. tills på torsdag.. då är det tandläkare och sen hem till Nettan på middag & mys.

Kram & kärlek

1 Susan:

skriven

Tagga ner o skräm bort bacillerna🤧😷🤒

Peppar, peppar... jag har klarat mig från både kräksjuka o influensa trots att jag träffar mycket folk varje dag, hoppas min tur håller i sig🤗 .... även om jag behöver turen till något annat🥰

Kram

Svar: Ja det känns inte som om du blir sjuk så lätt... kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Inget vidare o ligga sjuk, speciellt inte långt borta hemifrån. Ofta vill man ju vara ifred då man är sjuk, gick ju inte där nere i syd, men nu får du väl lugn o ro i alla fall ;). MG sköter säkert om dig!

Bort med alla måsten, tummen upp för det. Här görs inget extra alls, om ens det nödvändiga ;D. Hoppas att stressen inte tar alltför hårt på motståndskraften bara, har inte precis lust o bli sjuk... Finns ju ingen som sköter om mig ju ;).

-23 idag, hmm, det är lite kallt det för dessa breddgrader, men jag tackar o tar emot, det är ju vinter. Jag klarar mig, det är barnen som inte klär på sig... Undrar just hur tpgen går, de klarar dåligt av kylan. Bara nacken inte blir värre är det bara att sätta i en högre växel o köra ;).
Krya på dig Es!
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jadå, MG pysslar med mig allt han kan... i går kväll hittade jag ett halvtuggat ben under täcket... en vänlig gåva såklart ...och MG fattade säkert inte varför jag inte uppskattade det hela ! Ja herregud -23.. här är det runt nollan... o den lilla snön vi fick försvinner... kram :)
Esmaralda

3 Fina:

skriven

Hej, skulle han vilja kyssa mig? Kram

4 Solen:

skriven

Godmorgon! Ja sjuka kan vara ett elände! Men ta i trä, efter att jag har börjat vara noga med att fylla på med vitaminer och mineraler - och träning - så har jag faktiskt inte varit ens förkyld. Så något rätt gör jag. Men men..man vågar inte ens prata om det för då åker man väl på en megainfluensa.

Sonen letar skola att välja och förvirringen är stor. Jag vet inte vad jag ska tro eller hoppas på..
Kommer det lösa sig...och blir det långt ifrån? Stor eller liten stad?

Unna dig nu lite ingefärsshots och lite c- och d-vitamin så du blir pigg. Krya På dig!
Kram ☀️

Svar: Det kommer lösa sig kring sonen.. han fattar sitt beslut och hittar sin väg... ja lite shots ska jag satsa på... kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Vad mysigt med middag hos Nettan.
Har funderat vad hände med Ludwig eftersom han blev så otrevlig och spydig ? Från att ha skickat blombud flera gånger. Min farmor sa alltid passa dig för männen som skickar blommor och smörar. Kändes väldigt obehagligt och ledsamt när han insunerade att jag skulle ta sömntabletter. Han blev som en annan person. Han verkar inte vara en snäll och genuin person i grund och botten. Fick en strypande känsla med honom. Hursomhelst har jag brutit kontakten och tagit bort honom som vän på fb och messenger.
Kram

6 Jossan :

skriven

God morgon!

Jah överlevde dagen igår. Det var faktiskt lite mysigt att sitta i den salen igen. Nu ska det bara va fokus och jobba 100% med plugget så jag klarar detta. Förhoppningsvis klarar jag det galant! Jag är eventuellt i grupp med en förälder från jobb. Så de kan bli bra!

Jag blir typ aldrig sjuk och jag vill inte heller. Kostar för mycket! Men samtidigt kunna få sova länge och sånt! Det hade varit skönt! Men snart lov igen och då kan jag sova lite iallafall!

Ang boende till din son kan jag kolla om någon vet något på jobbet. Tror min kollega hyr ut ett rum. Ska kolla sen! De hade någon som bodde där nu men jag kollar sen!

Annats hyrde min kompis ut sin lägenhet men dock i malmö...

Vet du att det är så läskigt att känna att kärleken är så nära att du nästan kan ta på den.. sjukt märklig känsla!

Kram

Svar: Sova är underbart.. men inte sjuksova.. blir inte samma vila ändå tycker jag ! Tack för att du kollar för sonens räkning ! Kram :)
Esmaralda

7 Mikael:

skriven

Ibland är det svårt tagga ner... men bra göra det.

Sjukhus med tolv i samma rum och laga mat hade jag nog blivit tokig av...

Du hade rätt , var tillbaka på träning samma kväll :)

På vägen dit tänkte jag på en tjej och snubblade, va bra jag är... :) tror inte jag bröt handleden men går lite segt skriva , är det något som jag kan träna som vanligt med ?

Krya på dig!

Kram
Mikael




Svar: Ta det lite lugnt med handen ett tag...ansträng den inte... vilken otur ! I övrigt känns det bra runt dig.. kram :)
Esmaralda

8 EPM :

skriven

Godmorgon!
Oerhört drygt när virus klamrar sig fast... Slappa med gott samvete nu och återhämta dig❤️
Snälla ring käftis med och berätta att du är förkyld- inte kanon att gå dit då men det beror ju såklart på dina symtom, så ring!

Så, nu ska jag väcka trollen.

Hoppas jag får tummarna ur idag och gör nån nytta. Jag förstår inte varför det är så segt för mig att göra nåt. Vad blockerar mig?

Kram

Svar: Ja, mår jag så här så blir det återbud till käftis.. den saken är klar ! Ja just nu är det segt runt dig.. verkar som om du just ska ta dig över ett krön och när du gjort det så lättar allting.. kram :)
Esmaralda

9 Helena Ir:

skriven

Ja,avboka..och låt kroppen få sin vila..
Jag skickar till dig lite då och då..mina korta. färghealingar .under dagen
Krya på dig fina Esmaralda!

Kram <3

Svar: Åh så snällt av dig.. tack så himla mycket !! Kram :)
Esmaralda

10 Mo:

skriven

Hej Esmaralda.
Jo förkylning är inte att leka med då vill man bara mysa ner sig. Långdraget kan det vara också.

Ser det ut som att han fortfarande funderar över det och inte bestämt sig? Lutar det åt något håll?
Kram

Svar: Ja hua så segt det kan vara ! Han verkar inte ha bestämt sig.. verkar lite velig av sig helt enkelt.. kram :)
Esmaralda

11 HuldaMaräng:

skriven

Inatt drömde jag en dröm som jag minns :) Den handlade om flera hus på olika platser. Jag förstod budskapen genom hela drömmen, vissa saker har jag städat undan för att jag är klar med dem och andra blir abrupt synliga för alla och envar varpå jag måste ta itu med och lämna den delen av mig själv.
Men när jag är morgontrött och nästan helt vaken känner jag den där känslan av galenskap. Jag VET att jag inte är galen i detta livet, me det är ändå så obehagligt. Hur tar man itu med sånt? Vad är det jag behöver se??

12 PiaS:

skriven

Krya på dig!🤧

Kram PiaS

Svar: Tack fina :)
Esmaralda

13 Zita:

skriven

Hej!
Esmaralda Tror du mln dag blir bra? Ska ha utbildning i eftermiddag i självskydd kram
😃☀️

14 Mah:

skriven

Hej Esmaralda.
Det låter som att du har mysiga planer i verk. Roligt att träffa Nettan hon verkar så mjuk och go.

Ser Han ut att ha något följande intresse utav att fortsätta träffa mig på ett dejtande sätt?
Fortsätter vi tillsammans eller på varsitt håll?
Kram

15 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Es! Hoppas du kryar på dig snart!

Tack och lov har jag klarat mig undan sjukhusvistelser på mina resor och boenden utomlands. Läkare har jag nog fått besöka men aldrig värre än så, peppar peppar. Fast i något skede det kanske dyker upp, med tanke på hur mycket jag reser.

Nu känner jag inom mig igen dendär eviga rastlösheten, det liksom river och sliter inom mig. Vill bara iväg, komma bort, sluta slösa min tid här. Vill göra det jag VILL göra.

Ser det ut som om resan i sommar blir av? Eller kommer operationen att ställa till det? Kram

Svar: Tack ska du ha :) Ja, du kommer nog också att få uppleva en sjukhusvistelse även om det inte är av så allvarligt slag :) Känns som om resan blir av.. kram :)
Esmaralda

16 Kulla:

skriven

Krya på dig nu, och ta hand om dig, 🙏vila, vatten och film är vad du nu behöver🌟👌.
Händer det något kärleksfullt på min front? Kram💕

Svar: Tack ska du ha :) Och lite kärlek kan mycket väl komma i din väg snart... något verkar vara på G men ser inga detaljer.. ha ögonen med dig.. och ett öppet sinne.. kram :)
Esmaralda

17 Jas:

skriven

Krya på dig!!
Kram❤

Svar: Tack snälla :)
Esmaralda

18 Lotta:

skriven

Ser du om det blir han och jag, för jag tycker att han är min soulmate.

Ha en fin dag och krya på dig
Kram L

19 Skrållann:

skriven

Hej!
Ja se till att ta hand om dig så du blir helt frisk igen;)
Är bekymrad över sonen vars kompis bytte fotbollslag lite halvfult i höstas utan att berätta något om det hela. Igår fick han veta att ytterligare en kompis ska provspela för ett lag dom fullkomligt ratat tidigare. Sonen har fått gått upp och spelar nu med seniorerna så det är han nöjd över men han är så besviken och känner sig så sviken av vännerna. Kanske inte för att dom vill vidare utan mest för att dom inte berättar om det själva utan det går via föräldrarna till tränaren(min man). Jag tycker så synd om honom och vet inte vad vi kan göra. Han brinner för fotbollen och satsar helhjärtat men besvikelserna är många nu och jag är rädd att han ger upp sina drömmar?!☹️

Kram❤️

Svar: Det är tufft för ungarna när de prövas av livet.. men det är också lärdomar det som sker.. att inte vika av från sin egen väg trots att andra gör det... att inte följa någon annan utan bara sina egna drömmar.... och att bearbeta besvikelser.. vilket alls inte är det lättaste.. kram :)
Esmaralda

20 Dunegull:

skriven

Krya på dig E!

Orkar du svara på frågor idag tro?
Jag är lite nyfiken hur min soulmate kommer se ut, personlighet-drag? När på året kommer vi träffas? Slump?

Kram

21 Barbie:

skriven

HejGoa Es! Jag undrar om Albert tycker om mig dvs kommer han vilja fortsätta efter nu också?
Kramar

22 Vv:

skriven

Hej Esmaraldaaa, tror A på att jag är en bra tjej gör jag är? Kramiar❤️

23 Förändring:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att komma ur den här ensamheten? Ser du en förändring komma in i mitt liv ganska snart som innebär en förändring? Ser du mig att jag lever i en relation som är påväg eller kommer snart? Eller dröjer det ytterligare?
Ser du den här förändringen komma?
Kram

24 Lillan:

skriven

Krya på dig 🌷
Tror du att min man kommer börja må mycket bättre närmaste månaderna eller får vi räkna med att det tar längre tid? Ser du om det är något särskilt som kan hjälpa han att må lite bättre? Som anhörig känns det ofta som jag inte når fram till honom eller når jag fram ändå?

Kram

Svar: Tack :) Han kommer må bättre och hela vägen tror jag inte du når fram.. han verkar fjärma sig lite.. kram :)
Esmaralda

25 f:

skriven

godmorgon esmeralda ja förkylning och feber och bihållsinflammation har jag jobbat med, det var inte lätt, men jag fixade det.


skulle behöva veta om du ser något med vårt projekt vi har utomlands, hur det kommer att gå?

Svar: Ja, det är tufft när man är mitt uppe i det !! Är ni envisa så ror ni det iland men räkna med lite hinder längs vägen.. kram :)
Esmaralda

26 Mareli:

skriven

Hej!
Ser jag ut att bli magsjuk eller är det mera av tillfälliga sorten? Tänkte om jag vågar gå och jobba..
Kram

27 DD:

skriven

Krya på dig!
Hur mår min Tara egentligen? 😄
Jag har dock önskat mig saker som tar lite tid att slå in...

Kram



Svar: Tack.. Tara är lite trött men det är liv i henne.... jag tror absolut att hon jobbar för dig.. kram :)
Esmaralda

28 Förämdring:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att komma ur den här ensamheten? Ser du en förändring komma in i mitt liv ganska snart som innebär en förändring? Ser du mig att jag lever i en relation som är påväg eller kommer snart? Eller dröjer det ytterligare?
Ser du den här förändringen komma?
Kram

29 Kvinnan :

skriven

Har haft lite dåligt samvete när det gäller min dotter, kan du se att allt är bra med henne?

Svar: Ja, det ser bra ut... tänk ett varv till och prata sedan med henne.. kram :)
Esmaralda

30 Pia1:

skriven

Oh no! Önskar dig snabb god bättring! Peppar peppar har jag klarat mig i två år och hoppas det håller i sig en stund till. Igår förlängde jag min obetalda sjukskrivning på VC och damen ville veta vad som händer och fiskade efter och frågade om detaljer. När det kom fram hur jag fått fram en av missbildningarna hånlog hon och kommenterade elakt -liksom de tidigare och därför undviker jag om möjligt att nämna det men nu kom jag inte undan. Jag tänker inte ta diskussionen med någon som inte fattar men det är så fräckt att förutsätta att jag inte kan något alls och dessutom vet de inte vad specialister redan sagt angående avvikelsen, faktiskt i Sverige 😡 Usch på dem, jag vill ha revansch på ALLA plan 🙏

31 *:

skriven

Hej

Får jag jobbet ???


Och kommer han någonsin att bli stabil ? eller får jag leva med det här. Bara så jag förstår...

32 Fina:

skriven

Hej, skulle A VILJA kyssa mig om han kunde? Kram

33 Vv:

skriven

Hejsan E!

Jag är lite nervös tycker A att jag är bra ... jag bara känner Es en sak... jag var lycklig o glad positiv o motiverad och den när healing skulle bli av så anmälde jag mig .... jag har känt mig deppig TOTALT! Jätte konstigt varför de?? Jag blir så ledsen dr blev typ motsatt effekt..! Kramsr

34 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es
Ingen tackar dig om du tar ut dig Avboka och ta det lugnt och bli frisk <3

Här har vi inget vatten. sen igår morse.....så törstig jag var innan sonen kom hem från jobbet med vatten visste jag inte man kunde vara så här mitt i vintern...
Dom har hittat vattenläckan och då vi är en liten vattenförening på 40 hushåll tar det tid ...grävning beställt till i morgon onsdag

Så idag har jag bjudit hem mig till en bekant på en dusch och får lunch "på köpet" :-)

Hoppas sonen din hittar boende Min äldsta har namnsdag idag :-)

Kram Anki med torrlagd flock

Svar: Herregud ja, när man är utan vatten så inser man hur viktigt det är... en vinter när jag boddebi skogen frös mina ledningar och under två månader inte en droppe vatten... det var ett elände ! Du har i alla fall ordnat det bra med både dusch och lunch :) Grattis till namnsdagsbarnet :) Kram
Esmaralda

35 Blåklockan:

skriven

Krya på dig Esmaralda🌹

Svar: Tack ska du ha :) kram
Esmaralda

36 Linnean 🌸:

skriven

Hej där!
En vanlig förkylning kan vara nog så jobbig och suga musten ur en, minsann.
Sköter man sig inte och vilar så kroppen får jobba med eländet så kan det ju bli såå mycket värre. För många år sedan stannade jag hemma från jobbet för en liten förkylning, för jag ville ha ett par sköna dagar. Satt och solade och nös. Korkat! Åkte på värsta bihåleinflammationen så jag blev tvungen att stanna hemma. Fick avsvällande äckligt medel som gav mig hallucinationer och jag trodde väggarna skulle ramla ner över mig. Solning och förkylning är mycket dumt! Samt att anstränga sig! Så ta det lugnt, man är inte duktigare för att man far runt när man mår apa. Dessutom sprider man smitta! Sköt om dig och drick en massa nyttiga saker så stretchar jag min jäkla hälsporre!
Krya på dig! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Exakt.. det gäller att tagga ner och ta det lugnt... vilket jag bestämt mig för nu... så jag blir av med eländet !! Lycka till med stretchandet.. hälsporre är inte kul alls.. kram :)
Esmaralda

37 AnnaK:

skriven

Tack för svar igår! Skönt att höra att det inte pratades. Var ”spanet” och hans kollega(som vanligtvis jobbar någon annanstans) som satt i rummet när jag gick. Hans kollega är rätt på mig och kommer med diverse förslag. Så jag skulle ha mitt hångel där om jag ville. Men det vill jag inte! Han är bad news. Jäkla typisk situation......hade ju hellre fått vara spanet som var lite på 😂

Kram och krya på dig 😊

Svar: Japp han är bad news.. bra att du inser det :) Spanet är segt... tyvärr... kram :)
Esmaralda

38 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Ja, du behöver nog tagga ner lite. Annars kanske du blir så dålig att du måste ligga i en sjukhuskorridor på ett svenskt sjukhus med vägglöss (De hade vägglöss på Östra sjukhuset härförleden).

Själv är jag astrött och behöver kanske också tagga ner. Igår fanns det saker jag behövde göra som jag sköt upp till idag eftersom jag var trött. Men idag är jag lika trött och orkar inte ta tag i det.

Imorgon ska jag få min ögonbehandling 😀. Jag ser fram emot det. Jag har längtat hela hösten efter att det ska bli min tur och nu äntligen fick jag en tid 👍. Hoppas att det blir riktigt riktigt bra. Tänk om besvären försvinner 😀. Gud vad skönt det hade varit !
Håll tummarna för mig!
De ska bedöva ögat och joxa och greja medan jag kan se allt som händer 😬. Det kommer ju inte att kännas, men jag avskyr ändå när folk pillar runt och i mina ögon.

Kram ThereseC

Svar: Vägglöss ??!! Här ??!!! Herregud så äckligt. Det gäller att hålla sig tillräckligt frisk alltså ! Jag tror behandlingen i morgon gör dig gott !! Kram :)
Esmaralda

39 Pia1:

skriven

Helvete 😥 jag tror fasen det här är den värsta dagen i mitt liv. Allt är bokat och betalt men kirurgen skrev nu att han tycker jag ska försöka hemma istället. Det GÅR inte att diskutera hemma, jag har provat i arton år 😭 Ska jag bara ställa in allt? Det finns ju fortfarande obesvarade frågor 😭

Svar: Nej jag tycker inte du ska ställa in... försök från en ny vinkel även om det inte är lätt... styrkekramar !!
Esmaralda

40 Vb:

skriven

Kommer vi att ha igen ? Gillar A.E mig kram

41 Skorpan:

skriven

Åh så snällt av MG :).
Här full rulle o övre käken beter sig lite oönskat, blur det käftis för mig med?! Neej..
Kram Skorpan

Svar: Jag tror det ger med sig.... och MG gör så gott han kan här,, nyss hämtade han mina innetofflor som jag glömt på toa.. :) Kram :)
Esmaralda

42 Skorpan:

skriven

Hoppas du har rätt Es :x. Får ta ett piller..
Kram till MG med.

43 F.u:

skriven

Hur ser sommaren ut för oss?

44 Pia1:

skriven

Jag förstår vilken vinkel, eller iallafall en av de två som finns kvar att tänka på och den ena nämnde han, vilket inte är något just han kan operera. Det är det sista jag vill att det ska vara och exakt vad som kommer sist på listan i Sverige. Jag vill inget mer, jag har inte en miljon 😭

45 Smöla:

skriven

Vid tre tillfällen har jag tyckt att jag hört att någon pratar med mig. Det har varit i samband med oljud runt omkring mig. Som när jag dammsuger, lyssnar på musik eller har på tvn. Så tycker jag att jag hör en annan röst ropa eller prata med mig, men hör ju tyvärr inte vad ”de” säger, eftersom andra ljud runtom stör.
Är detta inbillning, så att jag bara hör väldigt fel, eller är det någon ängel som försöker prata med mig?

46 Browallia:

skriven

Med risk för att åka på däng nu så tycker jag det är både korkat och egoistiskt med tanke på konsekvenserna av att inte stanna i sängen när man är sjuk.

Korkat i den mening att det tar längre tid att bli frisk och risken för att det leder till något allvarligt som t.ex. lunginflammation om man inte tillåter sig själv vila och återhämtning.

Egoistiskt i den mening att man inte tar hänsyn till att man utsätter sin omgivning för att bli smittade och vad det blir för konsekvenser för dem. Själv missade jag chansen till en fast anställning när en kollega jobbade trots att h*n hade influensa. Jag blev smittad och däckade helt och blev sängliggandes i två veckor. Jag var inte helt kry när jag gick tillbaka till jobbet men smittade inte längre. Jag hann bara jobba 3-4 dagar sen däckade jag på nytt i dubbelsidig bakteriell bihåleinflammation som enl. läkaren är en vanlig följdsjukdom av influensa. (som i sin tur kan leda till hjärninflammation om man har otur) Så jag blev sjukskriven i ännu en vecka. Min provanställning var på åtta veckor och jag hade varit hemma sammanlagt tre veckor av dem och det tyckte min arbetsgivare var helt oacceptabelt och kunde inte anställa någon med så hög sjukfrånvaro. Att jag innan dess inte haft en sjukdag på över ett år lyssnade han inte alls på.

Så ni som brukar gå till jobbet trots att ni är sjuka och smittar tänk gärna ett varv till på vad ni utsätter din omgivning för.

Krya på dig! Kram


Svar: Japp.. jag kan köpa att jag är både korkad och egoistisk i det här fallet... så är det ! Nu fick jag mig en tankeställare... vilken otur du hade !! Kram :)
Esmaralda

47 Lotta:

skriven

Hej!
Rakt på sak. Jag dejtar en man vars ex tog sitt liv genom hängning i pannrummet i huset. Han bor ännu kvar. Detta skedde för ca 2 år sedan.
Har jag nägot att vara orolig för? Har hon gått vidare?
Jag talar varmt om henne men vet ju inte om hon gått till ljuset och mär bra.

Kjam 😉😊

Svar: Hon har gått över helt och hållet, mår väl och är glad och har släppt det jordiska helt och hållet.. kram :)
Esmaralda

48 Michaela:

skriven

Du är för underbar!❤ TACK för healingen igår. Tror att både mamma och jag kunde ta emot. Jag blev först varm på magen och sedan höger kind och hakan. Mamma blev varm på vänster öra. Brosan vet jag inte. Han har nyss fått veta att de måste sätta in en pacemaker då han har flera uppehåll på 6 sek = hjärtat stannar. Så där står vi nu. Kram

Svar: Jag känner så starkt med er ! Healingtankar kommer då och då härifrån till er alla tre.. kram :)
Esmaralda

49 Fina:

skriven

Hej Esmaralda, jag undrar varför A blir så lätt uppretad och arg på mig? Annars är han lugn som en filbunke med andra. Med mig är han mera känslomässig, på gott och ont. Han är också vänligare och gladare med mig än med andra då han är på gott humör. Han säger själv att ingen annan kan göra honom så glad eller så arg som jag. Kram

Svar: Han blir helt enkelt rejält berörd av dig.. du triggar igång både positivt och negativt och så blir det med somliga människor.. kram
Esmaralda

50 B:

skriven

Hej, blir min hälsa bättre snart..? Kram och krya på dig 🤗🤗

Svar: Tack och ja, din hälsa blir snart bättre.. jag ser dig starkare och piggare.. kram
Esmaralda

51 mh:

skriven

Hej!
Krya på dig!drick ingefära shors, hjälper lite.

Kommer jag hitta en lokal?
Kram!

52 Mikael:

skriven

Tack, det blir bra då jag har lättast att överträna armar och överkropp, mer tid träna kondition och ben så finns en bra mening,

En olycka är inte alltid en olycka då den kan hjälpa en på vägen.

Kram
Mikael

53 <3:

skriven

Kommer jag och m träffas ? Blir det en bra träff eller kommer jag vara blyg o så?

54 Ghostwriter :

skriven

Krya på dig! Jag är själv sjuk för att jag har sämsta immunet pga sjukdom och det är för kallt hemma.


Undrar om jag lyckas hitta en ny bättre inneboende snart? Det är akut och jag trodde verkligen universum hjälpte mig se detta som en lösning. Jag kände mig klok som kunde våga prova detta som lösning eftersom jag helst inte vill ....




Kram

Svar: Det lär komma någon annan.. men kan dröja lite.. är ju viktigt att det blir rätt.. kram
Esmaralda

55 Gumman:

skriven

Krya på dig🍃💗🍃 (tack för all healing o inspiration, kanske kanske jag börjar bli nyfiken på o finna tillbaks till healingen o allt spännande längs ens resa. Hade gärna sänt dig nu när du är så förkyld.StorKram💗

Svar: Ja jag tror du hittar tillbaka.. kram :)
Esmaralda

56 Solen:

skriven

Tack! Hoppas det löser sig, just nu är det prat om både öst och väst...man undrar var han hamnar och om det blir en bra lösning!

Angående Lund kom jag på, din son kan prova att höra med någon på Airbnb om de är intresserade av att långtidsuthyra. Det gjorde min andre son i Gbg och lyckades hyra en 1:a i andra hand.
Kram ☀️

Svar: Bra tips.. det ska kollas.. kram :)
Esmaralda

57 <3:

skriven

Vad mysigt med middag hos Nettan. 
Har funderat vad hände med Ludwig eftersom han blev så otrevlig och spydig ? Från att ha skickat blombud flera gånger. Min farmor sa alltid passa dig för männen som skickar blommor och smörar. Kändes väldigt obehagligt och ledsamt när han insunerade att jag skulle ta sömntabletter. Han blev som en annan person. Han verkar inte vara en snäll och genuin person i grund och botten. Fick en strypande känsla med honom. Hursomhelst har jag brutit kontakten och tagit bort honom som vän på fb och messenger. 
Kram 

Svar: Var glad över den brutna kontakten.. han är inte okey denne man.. kram :)
Esmaralda

58 Sessan:

skriven

Krya på dig! Bra du tar det lugnare.
Hoppas det ordnar sig för sonen din så han hittar ett bra boende!

Svar: Tack snälla :) kram
Esmaralda

59 Mah:

skriven

Hej Esmaralda.
Han gör mig så glad. Men jag märker att jag är så så rädd att bli sårad.
Att han ska känna inte samma sak för mig.

Ser Han ut att ha något följande intresse utav att fortsätta träffa mig på ett dejtande sätt?
Kan vi fortsätta tillsammans?
Kram

Svar: Ja, fortsätt och känn av under tiden.. kram :)
Esmaralda

60 Inget stämmer! :

skriven

Du har sagt flera förra gånger nu... att jag ska få rättvisa rättsligt och nu ändå läggs allt ner igen. Varför hjälper inte universum mig? Jag kan inte leva med detta!

61 Lotta S:

skriven

Styrkekram till dig, Pia1!
Krya, Es!

62 Akki:

skriven

Har hatt et underbart sjelemøte siste måneden. Er det definitivt over nå? - eller kan det med tiden bli et forhold, evt. vennskap av det? <3 lig takknemelig for svar.

Svar: Ja det KAN bli lite mer.. men ändå osäkert... kram
Esmaralda

63 Dalkulla :

skriven

Är aldrig sjuk i sådant längre. Kan känna något litet vart fjärde år för att tar till något, men aldrig så jag blir klubbad. En riktig infuensa har jag inte haft sedan -91 men då fick jag så jag teg i flera år framöver, kanske därför jag klarat mig. :) Å andra sidan har jag annat som har svårt för att ger med sig, skov som kan vara låndraget.

Kram.

Svar: Ja, alla har sitt som man brukar säga !! Så är det nog ! Kram :)
Esmaralda

64 Barn:

skriven

Jag är snart 40 år och singel utan familj. Min högsta önskan är att få biologiska barn och nu är jag så rädd att det inte kommer att ske. Varje dag tänker jag på det, varför inte jag mött en man att bilda familj med. Ser det ut som om jag måste skaffa barn själv om jag vill ha biologiska barn? Jag har inte direkt tid att vänta på kärleken känner jag!

65 Helena Ir:

skriven

Hej,tycker du om att lägga patiens på (ev.)nätet? Jag såg hjärter 8 för dig.. :) Du kanske vet själv..

Skickade healing för dig..det var svårt att se dig..kanske du gömde dig bakom off knappen :)..men så såg jag dig till slut ändå ..Krya på dig..trevlig kväll!

Kram :)

Svar: Patiens lägger jag aldrig.. vet inte ens hur man gör.. men hjärter 8 förstår jag och kan ta till mig :) Tack för healing.. gör så gott :) Kram
Esmaralda

66 <3:

skriven

Kommer jag och m träffas ? Blir det en bra träff eller kommer jag vara blyg o så?

67 Vonsan:

skriven

Hej.
Kan du se hur det går för min yngste sons förhållande? Kommer det att hålla.? Hans tjej är trevlig och gullig men är otroligt svartsjuk och ifrågasättande tyvärr. Min son har sedan tidigare barn. Jag känner mig bekymrad över situationen. Hur tror du att det blir?

Svar: Jag tror inte det kommer hålla i sig.. kan dock inte säga hur länge det varar.. kram :)
Esmaralda

68 Dahlia:

skriven

Ingen gillar vara sjuk! Harinte varit sjukhus sjuk som jag minns så kan inte dela med erfarenheter.

Har jag fått han tankar i snurr nu eller hur går hans tankar om det jag sagt?

69 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Det är så att jag har träffat en tjej som jag är intresserad av, vi har inte träffats på tre veckor eftersom hon jobbar mycket och sen blev jag sjuk i helgen när jag skulle till henne.

Min fråga är att finns det nån möjlighet att det kan bli hon och jag? :)

Svar: Det känns tveksamt men självklart ska du pröva och se vart det landar.. kram
Esmaralda

70 Lydia💕:

skriven

Krya på dig fina du min förkylning har börjat om igen 🤣Har tagit alla kurer som finns hjälpte ett tag men nu på gång igen
Träffa mina väninnor på fredag ut o dansa hjälp länge sedan jag gjorde det o hoppas man träffar någon rolig så allt blir roligare om det bara är för ett litet tag
Mats ville komma om två helger och hälsa på och blir det bra
Lydia💕

Svar: Vad roligt, ja nu har du lite kul att se fram emot.. kram :)
Esmaralda

71 Anonym denna gång. :

skriven

Har flera gånger frågat dig om din seans om min rättvisa fortf. Stämmer och du har sagt ja... detta är ingen skyllning på dig (de vet du) men jag undrar bara hur universum kan låta detta ske så fel. Jag försöker få ta på ny advokat och ska inte ge upp. Jag vill inte leva med det här. Så därför tänker jag inte göra det heller men det måste inte vara döden för det.


Kan du just nu, se om jag faktiskt får rättvisa enligt lag och är det en bra sak att byta advokat?



Kram

Svar: Du bör i alla fall ta upp saken med en annan advokat och på så sätt få ett second opinion om vad hen anser.. ta det sedan därifrån när du fattar beslut.. kram
Esmaralda

72 Tildis:

skriven

Hej Es!
Hoppas att du känner dig bättre snart 💕💕 Ibland måste man låta kroppen vila och bara tillåta sig själv att ta det lugnt och inte göra någonting.

En fråga Es, finns det någon chans att de hör av sig från jobbet som jag har sökt? Kram

Svar: Chanserna minskar... ska bli något bör du höra från dem riktigt snart.. kram :)
Esmaralda

73 Lisa:

skriven

Hej,
Helt absolut oacceptabelt av honom ju, tips på vad göra då han förväntar sig att han kan komma in hos mig trots allt skit från honom?
Kram

74 Catte:

skriven

Ibland är det skönt att vara ynklig och bädda ner sig, men inte om det håller i sig för länge. Bädda ner dig och hoppas du snart blir bättre!

I min papperskalender hade jag skrivit ”Fyller visst år idag”. 😊 Mest ett konstaterande och inget speciellt firande. Det får mig egentligen bara att fundera på vad det är jag prioriterar i livet och varför det är struntsaker istället för att sträva efter drömmar och sätta upp mål. Det kluriga är att jag bara har massa otydliga drömmar, så då finns inte någon drivkraft att sätta upp konkreta delmål och mål. Känns som mitt liv egentligen är för enkelt, att jag bara har hitte-på-problem och därför är det enkelt att bara flyta med, men jag vet ju bättre. Tror aldrig jag levt ut ordentligt och nu om någonsin är det dags att göra något som är långsiktigt roligt och ger små korn av glädje varje dag. Inte har jag lyckats bli yngre med åren utan det envisas med att göra mig äldre även om jag känner mig allt annat än gammal även om födelsecertifikatet snart försöker påtvinga mig att inse att jag faktiskt är långt över halvtid. Ja jösses… när blir jag vuxen? Känner mig inte äldre än när jag var 40 och det var länge sen… mentalt… ja… undrar om jag någonsin blir äldre än min ”favoritålder” som var 34… lagom mogen, lagom säker på vem jag var.

Efter några veckors tystnad så frågade jag Y i helgen om han fortfarande var arg. Känner mig för gammal för att gå med massa outredda saker, och nog enda gången jag känner mig för gammal. Tycker det är så onödigt att vara arg för skitsaker, men det är så han löser det. Frågan besvarades med en lättsam motfråga som absolut inte var ett svar. Han känns lättsammare och hoppas att healingen påverkat honom. Vill att det funkar mellan oss, för det gör det lättare att inte grubbla. Dagen efter tog han kontakt, så det känns nästan som förr. Hade gillat om han grattat idag, men han vet nog inte ens om att jag fyller eller så bryr han sig inte även om han vet. Det var ändå en bra kontakt, så lättare att släppa taget.

Snart smiter jag nog hem från jobbet. En semla skulle kanske kunna vara lagom firande 😉 Ha en fortsatt bra kväll! Kram

Svar: Grattis på din dag :) Hoppas semlan ska smaka bra ! När det gäller Y så vet du hur han funkar.. ta det till dig.. han kommer inte förändras mer än sporadiskt.. kram :)
Esmaralda

75 Boudica:

skriven

Som tur är jag sällan sjuk! Sist jag var sjuk, sjuk så var det över 5 år sedan! Å denna gång var ju faktiskt lite självförvållat ;) Kan nån enstaka gång omåret få en förkylning, men det går snabbt över, jag som är lite av en biohacker! Ingefära är nog min bästa vän då :)
Svenska sjukhus är farliga, pappa var god man åt sin vän med parkinsson, och senare utvecklade cancer. Men det som tog död på honom var inget av dera, han hade skadat benet och fick nån infektion på sjukhuset. Liknande historia med grannen till denna vän, allt var ok tills han hamna på sjukhus. Så han säger att det farligaste med att bli sjuk är att hamna på sjukhus.
Det enda minnet som jag själv har av sjukhus är att jag fick vänta typ en hel dag för att det skulle ta 5 minuter att sy igen ett sår på mitt ben.

Haha jag börjar lista ut denna historia på jobbet lite, jag börjar tro att den manipulativa kollegan är lite kär i D, jag tror att D vet om det, men han är nog inte riktigt riktat åt det hållet. Är det här en historia som min hjärna skapat, eller finns det en sanning i det? Hur ser D på det egentligen? Har jag misstolkat honom? ;)

Träningsdags här, mat å sen försöka få lite gjort.
Längtar till nästa vecka då är det kursdagar igen!
KRAM!

76 Lika:

skriven

Hej es.
Är han intresserad? Genuint intresserad av mig?

77 Barbie:

skriven

Hej goa Es! Kommer jag och A ha intimt igen? Men yttersta första frågan är varför allt har blivit tvärtom dvs till det negativa efter healingen du gjorde vid muren? Jag känner mig hemsk håller på att gå i depression från att vara värsta lycklig ?kram

78 Makadamia:

skriven

Finns intresse att träffa mig på fritiden?

Krya på dig!

79 Anonym:

skriven

Finns det någon chans att Anders kommer betala tillbaka pengarna till mig ? Måste man gå den hårda vägen ?
Kram
😓

80 Tingeling :

skriven

Krya på dig! Och hoppas du blir frisk snart.

Själv har jag ramlat på den isiga och halkiga gatan. Landade på armen och har ont. Har blivit värre under dagen. Tur jag inte bröt mig i alla fall!

När jag satt på jobbet kom jag på en arbetsuppgift jag kunde ta. Pratade med en kollega och vi var överens. Tror det blir roligt. Ska meddela chefen. Det kändes genast lite lättare efter förra veckans nederlag.

Hur stor procents chans att jag träffar honom detta år? 🙂

Kram!

81 Missis:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att gå hela vägen?

Känns det troligt att vi bygger relationen till något bra? Känns det möjligt och troligt att jag och han flyttar ihop?

Går det hela vägen fram?
Kram


82 Längtar :

skriven

Hej Esmaralda.
Såg en kvinna på mitt barns förskola tror hon väntar barn. Ser ut som att hon börjar få lite mage.. Jag kände dock i mig själv att jag fick en lite jobbig känsla. Den handlar om att jag längtar efter just detta. Jag vet inte om eller när.

Jag vet att du inte kan se när.
Men känns det som om det dröjer en tid innan det blir dax för mig med flera barn? Dröjer det några år eller känns det ganska nära inte jätte långt bort? Känns det som om det är år bort dit?
Kram

83 Anonym denna gång. :

skriven

Får jag fråga, kan en seans verkligen ändra sig så mycket? De är ju inte bara seansen utan du har ju intygat att rättvisan kommer... det blir bra... jag har trott och kämpat för detta så tycker ju inte att jag förändrat seansen/utgången.... jag orkar inte kämpa mer, men jag måste ju få rättvisa i detta, annars vet jag inte hur pass kapabel jag är att leva, och de är för att detta är det värsta som hänt mig av allt och som gjort mig mest sjuk.



Kram

84 Smöla:

skriven

Vid tre tillfällen har jag tyckt att jag hört att någon pratar med mig. Det har varit i samband med oljud runt omkring mig. Som när jag dammsuger, lyssnar på musik eller har på tvn. Så tycker jag att jag hör en annan röst ropa eller prata med mig, men hör ju tyvärr inte vad ”de” säger, eftersom andra ljud runtom stör.
Är detta inbillning, så att jag bara hör väldigt fel, eller är det någon ängel som försöker prata med mig?

85 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser en förändring ut att vara påväg mot mig? Att jag kommer ur den här ensamheten och blir partnerskap?
Går det hela vägen nu?
Är förändring pågång?
KramKram

86 Undris?:

skriven

Krya på dig fina Es<3

Har precis kommit hem,fy vad kallt det var ute idag brrr...fick hälla i mig massa varma dryck tills känseln i kroppen kom tillbaks.

undrar om du ser mig köpa bil snart,och vilken bil det blir då jag väljer?
kram

87 Lisa:

skriven

Hej!
Flirtade han eller varför erbjöd han sig att komma? Tyckte det kändes lite oproffsit med att ta foto av mig också..
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: