När vi rånade campingbutiken...

 
Systerbesöket på Ullared... var alldeles underbart... jag menar, vad är väl en bal på 
slottet !!??
 
 
Det började lite knasigt för vi hade planerat att stanna till  på  Lokal Diner längs med motorvägen..  och äta lunch... i  torsdags.
Same procedure as  always
Men det var stängt !!!
Istället blev det McDonals.. och vi räknade efter att det var typ 5 år sedan vi sist käkade på Donken !
 
Vi kom fram och vi checkade in
 
 
Vi bokade en " Radstuga"... för de är ju lite rymligare än de gamla stugorna.
Och  dessutom lite nyare och fräschare !
 
 
Sen bev det ju till butiken !
 
Ingen kö och inte så värst mycket folk heller... så vi shoppade i ett par tre timmar och hann med  en hel del !!
 
En sväng inom nya Sportbaren och sen vidare mot stugan igen
 
Vi satsade på en butelj bubbel till att bärja med och slog oss ner på vår lilla altan.. ombytta till våra sunkigaste ( dvs mysigaste) myskläder.... och  då upptäckte vi  våra grannar i stugan mittemot.
 
Där hade två karlar  placerat sig vid grillen...och de hade   fyllt sophinken med kallt vatten och öl. 
En bild av sommar.
Ett stort köttstycke landade på grillen.. och syster undrade om det möjligen kunde vara en hel kanin... men det var en flintastek.. av gigantmått.
 
 
Ljuvliga dofter började spridas.... som snart övergick till  misstänkt bränd stank och männen  satt där i lugn och ro med sin öl i näven  allt medan brandröken växte sig tjockare
 
" Ska vi påminna dom att  vända på köttet?" undrade syster men så tänkte vi att vi har ju inte med saken att göra.. så vi sörplade ett nytt glas bubbel och följde intresserat händelserna istället.
 
Då kom en av fruarna ut... rusar mot grillen och sticker ner en stor gaffel i köttet.. lyfter upp steken och blottar den kolsvarta undersidan... och det hon säger lämpar sig inte i tryck ....
Männen försker desperat skrapa av det svarta, de jobbar med knivar och redskap, de hugger och skrapar.... men vi ser ju att det är mission impossible... och då kommer andra frun ut med en soppåse och trycker resolut ner hela steken.
 
Så var det med den saken och den middagen.
 
Frun  pekar mot männen som droppar av.. de ger sig iväg och vi undrar nyfiken om de månne blivit förvisade från stugan nu
 
Men så är de tillbaka... och lägger grillkorvar i rad på grillen som de sen vänder var 10:e sekund.  Just in case.
 
 
Så lägrade sig lugnet hos  grannarna
Och vi fortsatte sitta ute o njuta av den ljumma sommarkvällen... vinet flödade...precis som snacket... lite kallskuret o  pannacotta med limemarienade jordgubbar!
 
 
Man kan ju inte säga att vi direkt skuttade ur sängen nästa morgon.. vi  började enligt bilden men ju mer framåt dagen det led... desto piggare blev vi
 
Några timmar på varuhuset... som var knökafullt om fredagen.. och vi tänkte käka lunch på våning 2... och upptäckte att det var kö till  tulltrappan bara för att ta sig upp !
No way !!
Istället ställde vi våra  vagnar snyggt åt sidan... gick ut och tvärtsöver gatan till Rasta.. och där var två  personer före oss i kön !
 
 
 
Man undrar ju varför ingen annan  snappat detta !!
 
Lite senare kaffe  i Sportbaren... lite mer shopping och så tillbaka till stugan
 
 
Så är vi fit for fight igen...engångsgrillarna var slut så vi fick koka vår varmkorv men det gick bra det  också... solen gassade på uteplatsen så det blev middag inomhus men sen tog vi våra vinglas och flyttade ut !!
 
 
Nu beslutade vi oss för att råna campingbutiken !
 
Nä, det gjorde vi ju inte... utan  ryska syster hade med sig varsin kollagenmask och  vi trollade bort rynkor med stor framgång.
 
Fler sådana engångsmakser ska inhandlas.. den saken är klar !!
 
Det blev ännu en lång och mysig kväll med massa prat.
 
 
På lördagsmorgonen överraskade ryska syster med kokkonster ur högre skolan.. och gjorde en rullomelette åt oss !
Sen rullade vi hemåt.. och avslutade med lunch på Vägkrogen Hallandsås !
Två underbara dagar... tack allra  bästa syster !!
 
Kram & kärlek !!💖
 
 
 
 
1 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, ni var söta i maskerna hoppas att du känner dig extra slät och fin.

Kommer jag få det där livet i Stockholm som M har med sin man ? Ser du några tecken kring min soulmate? Kommer någon para ihop oss så det blir 🔝. Börjar känna att kärleken fattas i mitt liv. Är skönt med att det inte finns något ex jag vill dejta igen. Känner mig klar. Var synd på O bara att jag inte gav honom chansen när det begav sig.
Kram

Svar: Ja, du är klar med dina ex.. nu ska du se framåt och dejta de som är nya för dig.. och då spårar du in rätt. Kan ta lite tid men det leder dig framåt, mot mål.. kram :)
Esmaralda

2 Ghostwriter :

skriven

Fina ni är! Och mycket roligt inlägg som alltid!! Jag har varit på Ullared minst 2 gånger dom jag minns iallafall. Inte var det lika roligt som du verkar ha det där 😂





Tror du mannen har lite intresse för mig och att de kanske isåfall blir en fling mellan oss när vi ses? Eller känns de som jag bara inbillar mig?




Kram och ha en fin dag! 🌸

Svar: Allt beror ju på vem man reser med.. och att man stannar över natten... och har kul tillsammans ! Ja, en liten fling kan det bli... kram
Esmaralda

3 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Om jag fortsätter att ignorera och undvika honom, bryr han sig alls? Berör det honom alls? Kram

4 EPM :

skriven

Så härligt ni har haft det!
Vad var det för märke på de där kollagenmaskerna, antar att det var sheetmasks? Tänkte inhandla...

Nu är jag övertygad om att det är halsfluss jag drabbats av igen... typiskt. Får se om ”min” läkare fixar penicillin igen.
Hoppas bara inte jag smittat mina barn😳

Fy! Jag känner mig så stressad. Kommer jag reda ut detta? Jag måste avsluta min forskning nu, slutföra den- lyckas jag?

Kram


Svar: Märket vet jag inte..systers bror hade inhandlat dem i Ryssland Vilken osis med halsfluss igen.. få penicillin snabbt ! Ja, du lyckas slutföra din forskning.. ha fokus och gå in för detta... det ger positiv feedback.. kram
Esmaralda

5 Michaela:

skriven

Härligt ni har haft det! Är du värd efter allt jobbigt senaste tiden. Tänker alltid på dig när Ullared är på TV :)

Fick igår veta att han och hans son "gått vidare från mig" och är så lyckliga med hans nya flickvän. De bor i princip båda hos henne och sonen vill inte ( enligt pappan ) träffa mig om jag befinner i trakten i sommar. Tar illa vid mig att höra det här. Som om jag vore någon hemsk person. Jag skrev att om han ser mig där så ska han inte komma fram för han är en person som jag avskyr och inte vill ha med att göra på något sätt samt att det ska bli skönt när karman en dag ger honom det han förtjänar. Kanske barnsligt av mig men blir så arg över hans sätt mot mig och var tvungen att stå upp för mig själv även om han skiter fullkomligt i min åsikt. Har blockat honom igen. Blir spyfärdig över att människor som han får vara lyckliga. Förstår inte varför universum belönar.

Min King flyttar ofta på sig på nätterna och lämnar sin rosa fluffiga kudde som han ligger på bredvid mig. Vet inte om det betyder ngt eller om han bara vill röra på sig lite :)

Ha en bra start på veckan!
Kram!

Svar: TV produktionen kontaktade mig faktiskt en gång och undrade om jag ville vara med... tack men nejtack !! Låt honom vara blockad också framöver.. han ger dig ingenting bra. Kingen jobbar för dig... ihärdigt.. kram :)
Esmaralda

6 AnnaK:

skriven

Härlig helg 🙌🏻

Frågar igen om vaktis och min gamla kollega umgåtts i helgen och är hon verkligen intresserad? Har inte låtit som det iaf.

Kram 🤗

7 Dunegull:

skriven

😊 hur kommer mina nuvarande kollegor ta när jag sagt upp mig? Kommer de sakna mig? Hur kommer det gå för detta bolaget här fram över. Varit en tid nu med mkt uppsägningar. Kram

Svar: Du kommer bli saknad... kram :)
Esmaralda

8 sus:

skriven

hej
Härligt...
så härlig resa ni haft....
Måndag....
Love sus

Svar: Ja, en underbar resa... och nu älskar jag att det är måndag.... jag älskar alla dagar just nu... efter mitt bra besked.. då blir man tacksam ! Kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Låter helt underbart ju, o det var det ju. Flera mysresor åt folket ;). Ett till bra minne till din minnesbank Es :). Något att ösa ur vid behov...

Jag skulle behöva få sova bättre, men det är väl bara att acceptera faktat om att jag är en dålig sovare. Sängen är dessutom alldeles flr hård o det tycker min rygg inte riktigt om :(. Kanske lite stretching skulle hjälpa? Ordnas idag...

Frågar igen om kingen, tog bort det andra "hänget" ur halsbandet, men märker ingen skillnad. Är han nöjd där han hänger eller vill han nåt annat som jag inte känner av? Har inte sett några tecken på aktivitet, men det är kanske fel platsbo tid?

Tid att stiga upp är det här, fast just nu känns drt skönt att bara ligga...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, ett riktigt bra minne minsann ! Ja, pröva med stretching.. det kan faktiskt hjälpa ! Låt Kingen hänga där han hänger.. han är lite tystlåten men fullt verksam... kram :)
Esmaralda

10 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda!
Låter som att ni hade en härlig vistelse tillsammans med din syster.

Finaste Es, då du skriver att det inte bör dröja så länge innan jag möter en romans... vad menar du då UNGEFÄR för tidsram? Vet att du inte vill spå i tid men KÄNNS det som om det handlar om 1-3 mån, 1-6 mån eller 1-12mån?

Kram
Jennifer

Svar: Jag vågar inte specificera eftersom det KAN bli fel... sorry... kram :)
Esmaralda

11 Mt:

skriven

Hej!
Är J.M någo intresserad?
Kram!

12 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Gud vad skönt att höra gällande cancern. Är så glad för din skull. Grattis! ❤️ Det måste verkligen kännas skönt även för dig?
Hahaha jag kan riktigt se framför mig hur du och ryska syster sitter och tittar på killarna. 😂 Det skulle ja oxå ha gjort. Kul att titta och se vad som händer. Så kan de gå när man inte har uppsikt ...

En liten fråga, kan du se om jag fortfarande kommer vara strax över 40 när jag får mitt sista barn eller har de ändrats? Kommer jag vara över 44 år? Vad kommer alla tycka att jag får barn så sent isf?
Ha en bra dag! Pussa MG från mig. Kramar Zoey 💕

Svar: Tack ska du ha ! Ja, besked om cancern var ju det allra bästa jag kunde få och just nu går jag omkring och är konstant glad. Möjligheten till barn över 40 finns... men jag kan inte lova 100%.... och i så fall tror jag inte någon reagerar speciellt mycket...du ser yngre ut.. kram :)
Esmaralda

13 Katten:

skriven

God morgon!

Vilken föreställning ni fick från första parkett! Det måste ha varit lite som extra bonus på vistelsen. Undrar hur det hade avlöpt om grillherrarnas fruar inte hade ingripit.

Önskar alla en fin dag!

Kram

Svar: Ja, vem vet... halva stugbyn hade kanske brunnit ner !! Kram :)
Esmaralda

14 Jossan :

skriven

God morgon!

Måndag igen och det är inte så super kul med måndag när man vet att det är en lång vecka framför mig.. men det bästa är att det är skolavslutning på fredag.

Men jag är inte redo att gå upp ur sängen än...

Måste ta tag i min lägenhet för den ser för jävlig ut🙄

På fredag ska jag baka med systersonen inför babyshowern.

Åh kan inte den rätte komma så jag också kan få barn :(

Kram

15 smulan.:

skriven

Vilka härliga dagar ni haft.
Frågar för en kompis idag hon har haft otur när det gäller kärleken. Men nu har hon träffat någon och det riktigt lyser om henne hoppas så att hon funnit mannen i sitt liv denna gången, är det så? Hon har tidigare blivit spådd att hon skulle gifta om sig och få ev fler barn.

Svar: Ja jag ser ju att hon gifte om sig , helt klart... och chansen att det blir med nuvarande kille är runt 60 %... kram :)
Esmaralda

16 Kiara:

skriven

Välkommen hem Es och grattis till beskedet gällande cancern! Vad skönt att de inte var någon fara! Har verkligen hållt tummarna för dig.❤

Något jag inte kan låta bli att undra är när - god forbid - min älskade mormor dör hur de blir med lampan och spegeln? Min mormor vägrar skriva testamente och jag vet att min ena morbror vill ha båda dessa saker fast min mormor vill att mamma ska ha spegeln och min andra morbror lampan. Kommer mormors önskan gå i upplevelse även utan testamente? Vet att de ofta blir bråk när någon dör men kommer de bli mycket bråk gällande pengar och så? Vad ser du?
Ha en bra dag! Grattis igen! Kram Kiara ❤


Svar: Tack ska du ha !! Det finns en risk att det blir bråk.. bäst är om ni kan förmå mormor att skriva ner sin önskan.. just för att undvika gräl och bråk.. kram :)
Esmaralda

17 En vädur:

skriven

Goder morgon, goder morgon 😄

Underbart med shopping och härlig vänskap, sådant energiboostar om något! Testar min fråga på nytt. Hur ser mina möjligheter ut på nummer fyra till helgen? Märkligt formulerad fråga kanske he he. Nej nu är det morgonmöte på jobbet.

Ha en go start på veckan bloggvänner!

Svar: Det finns en möjlighet, absolut... kram:)
Esmaralda

18 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Vilken rolig och härlig mini semester ni fick:)

Hur stor ser möjligheten ut att det blir en flytt dit med honom?
Kram

19 Catte:

skriven

Gomorron Es ✿

Har han tänkt något på allt som sagts senaste månaden och reagerat på något sätt? Bryr han sig om mig eller på något annat sätt överhuvudtaget? Har frågat honom rakt ut, men svaret är som väntat; tystnad.

Kram Catte

20 F:

skriven

Godmorgon vilken härlig resa ni haft, själv har jag jobbat som fasen 😅😅 dessa dagar, jag är helt slut. Jag undrar ser du hur länge till vi jobbar som företagare?

Svar: Ett tag till som det ser ut... och det är tufft med jobbet emellanåt... kram
Esmaralda

21 Hmm:

skriven

Hur länge till är han kvar på arbetet med oss? Önska han sluta efter sommaren.

22 Kvinnan :

skriven

Godmorgon hoppas allt är fint med dig Esmeralda, vi har ju ett arbete som vi jobbar med i några år utomlands, och som äntligen är färdigt, men som står still just nu, hur kommer det att bli?

23 Helena Ir:

skriven

Vilken härlig resa du fick med din ryska syster..! Och det förtjänade du så väl..
Stugan var verkligen fin...där har ni trivts..Jag har nog ingen direkt längtan efter Ullared,men så är det en bra bit härifrån Sthlm också..

Tänker ju en del på det här med kärleken..det är inte mycket du har kunnat säga om detta för mig..undrar ändå om du kan se något om hur det ser ut när vi möts? Bland folk?
Kanske är det sommaren som gör att längtan börjar gro lite extra :)

Lagom varmt här idag..

Ha det så bra!

Kram :)

Svar: Tack :) Ja det var ett par härliga dagar ! Jag älskar stugbyn och att vara där med någon man gillar... shoppandet kommer långt ner på listan :) Chansen finns i sommar när du rör dig mer ute... kram :)
Esmaralda

24 I wonder:

skriven

Hej!

Dejtat J i en månad nu. Vi har inte bestämt vad som gäller. Jag vet själv inte vad jag vill. Har inte frågat honom om vad han vill då det troligtvis leder att även jag ska veta vad jag vill... och det vet jag inte ännu.

Vad säger din feeling om J...?

Tack

Svar: Jag tror ni känner er osäkra båda två.. träffa honom så länge det känns ok och känn om känslorna växer... chansen finns men det är inte säkert.. kram
Esmaralda

25 Lilla n:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att flytta samman med mig?
Kram

26 Undran:

skriven

Hej!

Min själsfrände som jag levt med i många liv. Varför inte i detta livet? kan det vara därför som jag känner sån saknad?

Kram

Svar: Ja, man kan sakna någon utan att riktigt veta vem det är... för man vet ju inom sig hur känslan ska kännas... men kärlek som är jättefin kommer ju i detta livet också.. kram
Esmaralda

27 Miltons Mamma:

skriven

Vilka fantastiska dagar 😃

Kjam

Svar: Ja, alldeles underbara.. kram :)
Esmaralda

28 Lodis:

skriven

Halloj!
Blir det kärlek under sommaren (eller året) någon hint vart/i svilke situation jag måhända kan stöta på denna karl 😊😃

Kram 🌸🌸

Svar: Ja, kärlek kan det bli ganska snart... kram
Esmaralda

29 Kvinnan :

skriven



Godmorgon hoppas allt är fint med dig Esmeralda, vi har ju ett arbete som vi jobbar med i några år utomlands, och som äntligen är färdigt, men som står still just nu, hur kommer det att bli?

30 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Ni verkar ha så himla skoj ihop.
Jag brukar också testa ansiktsmask tycker de återfuktar riktigt bra.

Kommer han att hålla fast vid det han sagt nu?
Eller kommer det att gå åt det håll jag vill?
Kram

31 Miltons Mamma:

skriven

Nu är jag på hugget när det gäller valp.

Blir det en liten tik från min vän som ska ta kull under året?

20 år sedan Milton föddes så..hehe..Ja.
Har stårr i kö ett tag. Tackat nej hos en annan uppfödare. En riktigt fin valp men kändes inte rätt. Vet ju vem jag väntar på 😊 Han kommer inte än men dröjer inte många år.

Ser du möjligtvis något 😃 Blir det en liten tik och sedan kommer Milton födas hos mig om ett par år 😃?

Kjam

Svar: Bar att du känner in och väljer rätt valp.. man får ha lite is i magen där ! Din tanke känns rätt... kram :)
Esmaralda

32 Hmm:

skriven


Hur länge till är han kvar på arbetet med oss? Önska han sluta efter sommaren.

33 Skrållann:

skriven

Hej!
Sicken fantastisk helg ni verkar haft. Själv pustar jag ut efter en hektisk vecka som igår avslutades med son och systerdotterns konfirmation och därefter middagsbjudning för nära och köra. En fantastisk dag blev det. Bara min svägerska som sätter lite smolk på tillvaron och tror hon är lite mer än alla andra. Det stör mig och jag tänker göra allt för att inte behöva umgås så mycket med dom. Den 20 juni får jag veta om jag kommer in på utbildningen jag sökt till hösten. Hur stor verkar sannolikheten vara att jag blir antagen och börjar studera till hösten?

Kram❤️

Svar: Bry dig inte o svägerskan.. han är osäker och lite avundsjuk men tror inte hon menar något illa. Sannolikheten att du pluggar till hösten är i alla fall över 50 %.. kram :)
Esmaralda

34 Bailey:

skriven

Ser du studier det kommande året?
Vilken inriktning?
Är ej intresserad av vården :)

Tack och kram

35 Sommar:

skriven

Hej Esmaralda.
Är han attraherad utav mig och har han känslor?
Skulle han vilja ligga med mig?
Kram

36 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser flytten ut att bli här i närheten i samma stad som nu?
Eller ser den ut att bli till en annan stad? En bra bit bort?
Kram

37 Miltons Mamma:

skriven

Tack 😃❤️

38 AnnaK:

skriven

Provar igen... Umgicks vaktis med min fd kollega i helgen?

Undrar också vad jag ska göra för att bli nöjd med mitt hår?

Kram 🤗

39 Mirre:

skriven

Tänker han fortfarande på mig ibland?
Eller han släppt mig helt..

Kram :)

Svar: Han tänker på dig men inte så ofta.. kram
Esmaralda

40 Helena Ir:

skriven

Tack :) Så glad att du mår bra..dina energier kan jag känna..
Det sprudlar :)

Skorpis,kul med resa..tuff du är!

Kram :)

41 Kulla:

skriven

Tycker ni är för söta i era föryngringsmasker😂😄💕.
Och mysigt har ni haft, gubbarna fick det nog inte lätt efter deras grillningsförsök😂👍.
Undrar om min KING 💕trivs i mitt halsband.. han ger inget tecken ifrån sig 🙄😳.. eller vill han något annat ?
Blir det något 💕❤️Möte snart?!? Kram

Svar: Jag tror Kingen trivs... får en go känsla av honom... kram
Esmaralda

42 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Sån härlig helg ni haft med ansiktsmasker och mysprat Det är du värd <3
Har ju inte varit på Ullared...men ska jag dit gäller övernattning .

Äntligen "vardag" lite mindre av grannen då...ber varje dag att de ska börja tänka på flytt ...visualiserar att jag ser flyttkartonger hos dom hoppas kan man ju alltid göra ...;-)

Ny vecka nya möjligheter !
Pussa MG på nosen <3

Kram Anki med flock

Svar: Ja, det är övernattning med nån kompis man gillar som gäller !! Än verkar inte grannarna gå i flytt tankar fast det hade ju varit det bästa. MG pussar tillbaka.. kram :)
Esmaralda

43 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Tänker han i några banor att han ska vara tillsammans med mig?
Ser det ut som om vi gör ett försök?
Kram

44 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda
Hade dotterns ett årskalas i lördags och det var lyckat trots all stress innan :) men hon som lagade maten åt oss (typ catering) körde hon ett litet fult spel i antalet mat osv osv? Kram

Svar: Jag får ingen känsla av något fult men jag kan ha fel.. kram
Esmaralda

45 Lola:

skriven

Alltså du lever livet, det är så perfekt kvinna!! 😍👍

Svar: :) kram :)
Esmaralda

46 Hedwig:

skriven

Det ser mysigt ut! Något oväntat har hänt mig denna helg: jag tror faktiskt att jag har blivit kär i min läkare i alternativ medicin. Han sökte personlig kontakt under helgen (som han även gjort tidigare men då tackade jag nej) och jag bjöd in honom för en fika. Ingenting hände för att jag inte vågade visa honom att jag känner mig tilldragen till honom men känslorna är starka. Är det kanske talismannen King som har förtrollat mig för jag brukar vara alltför blockerad för att ha sådana känslor. Jag har ingen aning om han bara är ute efter vänskap eller mer och vad jag ska göra. Känner du något? Jag önskar alla en fortsatt bra pingsthelg!

Svar: Ja jag tror nog att Kingen tycker det är dags för lite romantik i ditt liv ! Följd in egen känsla i detta.. kram :)
Esmaralda

47 <3:

skriven

Hej kära Es, är min känsla rätt att M är sur på mig efter vår förra träff ?
Gillar henne men vi går inte ihop politiskt och jag står inte bakom ett parti som inte står upp för alla människors lika värde om de kör samarbete med ett visst parti.
Kommer det ordna sig när K kommer hem i sommar mellan M och mig. Var jag lite dum sist ?
Kram

48 Boudica:

skriven

Ja ni vet allt hur man har kul! Jag som är spontan personlighet behöver sånt i mitt liv, men nu har jag fastnat i en period där min tid försvinner utan att jag får det jag vill eller behöver få gjort!

Här drömdes det i natt, jag skulle skicka ett meddelande till honom genom en fågel, nörjag skulle skicka det så hittade jag inte lappen jag skulle skicka. Tydligen hade jag redan skickat den, och han svarat genom mejl att han saknar mig med!

Nu att det var just en fågel, de betyder en del för mig, tror du denna dröm kan haft ett högre budskap då?

Kram!

Svar: Ja jag tror drömmen innehåller ett budskap som bara du kan tolka.. kram
Esmaralda

49 <3:

skriven

Blir det nåt med min dröm om magdans? Kurser? Eller nåt. Dras till det jätte mycket!!!!

Svar: Klart att du ska leva din dröm... bara sätt igång.. gå in för det.. kram
Esmaralda

50 ängeln:

skriven

Hej, jag känner inte av Kingen ännu. Är han aktiv? Kram

Svar: Ja, det är han.. en del av dem tar det lite lugnt i början och bor in sig i lugn och ro.... kram
Esmaralda

51 Linnean 🌸:

skriven

Så härligt ni har haft det! Så jättefin den här stugan var! Ser superfräsch ut.
Är verkligen glad att du fick ett så bra besked! Visst ser man allt med andra ögon när man varit på botten och kravlat ett tag! Absolut!
En vår efter en vinter när jag varit ruggigt dålig så gick jag här ute med ett saligt leende och smekte kastanjeblommorna tom! Av ren tacksamhet! Grannarna trodde väl att jag var hög på ”något” Japp! Tacksamhet!
I morgon ska jag till en sjukgymnast och sätter stort hopp till henne. Hoppas så att hon kan leda mig in på rätt väg och ge råd och lindring.
Ha en fin början på veckan! Kram...
/Linnean 🌸

Svar: Ja, man öppnar ögonen och ser lite annorlunda... det är ju fördelen med ett hemskt besked ! Man känner en annan tacksamhet, precis som du beskriver ! Jag håller tummarna för att sjukgymnasten ska vara rätt.. det känns positivt.. kram :)
Esmaralda

52 Lydia💕:

skriven

Härligt med Ullared och skönt med cancer beskedet
Är hostig och snuvig fick sjukskriva mig för att vila och ta det lugnt har även fått en fläskläpp som heter duga och hård snack på jobbet blir det tror jag
Är redo för allt som kan erbjudas men vågar jag det ?
Känns rätt och vara hemma ett par dagar för att bara vara och bli stark
Känns som jag har M men är det rätt känsla för mig !?
Lydia💕

Svar: Ja, gå in och ta för dig att det du vill ha... du ska unna dig själv lite mer.. kram
Esmaralda

53 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.

Blir det en flytt dit?
Kram

54 Daniel:

skriven

Jag träffade en sylvie 49 år gammal på gran Canaria.

Jag försöker få tag i henne men lyckas inte hitta henne.

Vad heter hon i efternamn ?

Svar: Så detaljerat kan jag tyvärr inte se... kram
Esmaralda

55 Erika:

skriven

Hej! Inatt drömde jag något så hemskt som att en bebis dog. Vad kan det ha för betydelse?

Svar: Det handlar om ett beslut som ger nystart.. något gammal går i graven och ersätts av något nytt.. kram
Esmaralda

56 Lotta:

skriven

Så mysigt. Någongång ska jag prova lite shopping i Ullared om jag har vägarna förbi.

Jag står verkligen inte ut att inte jobba. Får flera nej på ansökningar varje dag och blir mer och mer nedbruten. Jag undrar om min gamla arbetsplats skulle ta emot mig och jag frågade.

Kram L

Svar: Ja chansen finns att de tar emot dig.. men nytt kommer... ge dig inte.. kram
Esmaralda

57 *:

skriven

Hej

Ååå flintastek, vilken gammal klassiker :)

Vill han gifta sig med mig ? eller i allfall förlova sig tror du ?

Vi planerar lååångt fram i tiden med det ena och andra men inte något sånt än som kommit på tal.
Därför tänkte jag ta upp det, men det har liksom blivit en stor grej i mitt huvud. Så helt plötsligt känner jag mig lite orolig när jag tänker ta upp det. Vi som pratar om allt annars.

*

58 Smulan:

skriven

Börjar längta efter en utlandsresa nästa år då jag fyller jämt.
Blir resan av, går det bra för barnen på resan?

Svar: Ja om du planerar i tid så blir resan av - och dessutom blir den bra.. kram
Esmaralda

59 Berg :

skriven

Åh Ullared igen! Tur du har som bor nära :-)

Jag är lite rådvill i hur jag ska göra med döttrarna.. Skjutsa dem till pappan även om de inte har lust under sommaren? För att hoppas på förändring i höst? Eller låta dem stanna, och då riskera mer konflikt redan nu? Ser du något om detta Es? Tack för råd.

Svar: Försök gör upp med deras pappa om hur det ska vara i sommar... kan ni vuxna komma överens så blir det lättare... inte så bra om barnen får styra upp... kram
Esmaralda

60 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda tror du min resa kommer gå bra ? Ska åka till Småland. Och till Jönköping på student ! Min systers pojk😃❤️Och träffa Mamma och syskon !

Är det något jag ska tänka på Kram 😃☀️🌺

Svar: Jadå, resan kommer gå fint.. slappna av och ha roligt. det är viktigast.. kram
Esmaralda

61 Flytt:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer det att bli en flytt dit?
Kram

62 Fanny2:

skriven

Vad söta ni är! Sheetmasks är så fantastiskt sköna och avkopplande efter en lång dag... Man får dricka med ett sugrör om man är otålig som jag är. ;) Vad skönt det måste vara att kunna komma iväg efter det positiva beskedet om cancern. Blir så glad och hoppas att du fortsätter njuta till fullo, för det är du värd. 💜

Es, jag får flera tecken på att någon kommer tillbaka i mitt liv. Är det P som vill höra av sig igen? Vad vill P mig? Han gjorde aldrig det i början av året men det är en sån känsla jag har. Är det för att jag har gått vidare? Det vore typiskt och kanske är det karma...

Kram 💜

Svar: Tack, ja jag är så himla glad och tacksam ! P kan vara lite intresserad just för att du gått vidare.. kram
Esmaralda

63 Flytten:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut att bli en flytt tillbaka dit eller hur ser det ut?
Kram

64 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Typiskt att jag ska råka ut för dom tysta typwrna ;D. Dras dom till mig månne?

Stretching + spaavdelning, tror det hjälpte till min rygg. Blev rekimmenderad yoga, får se när den timmen infaller, så kanske jag försöker mig på det också. Herregud, jag är lika vig som en sågbock, hur ska jag klara mug i sänghalmen med mr right? Blir nog inget utöver det vanliga där inte ;D. Nåja, inte aktuellt just nu, men skulle ju absolut inte ha något emot att göra "det" med nån som kan "ta" mig. Ojdå, vilka skriverier... O det är bara måndag...
Kram Skorpan

Svar: Yoga skulle du klara fint och jag tror också det vore bra för dig ! Och i sänghalmen blir det inga problem... där blir det till och med en del krumbukter...!! Härliga skriverier en måndag tycker jag :) Kram
Esmaralda

65 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om han är beredd att prova igen? Eller har han börjat tänka i dem banorna?
Kram

66 Jessica:

skriven

Hej Es!

Menar S det han säger?
Kan jag lita på honom?

Kram :)

67 Solstjärnan :

skriven

Hej😊

Ni har minsann haft toppendagar!! 😊
Med livesändning från grannarna ..ni satt i spänning o följde hur det hela skulle sluta.. om hur det tillslut blev fart på grillmästarna..om hur en klimp ( stek) blev ett flertal pinnar ( korv).. .Kan tänka mig att de är skärpta framöver.

Rynkor kan man inte gå o bära på en helg som denna så det var bra ni tog tag i det hela.😁 Ni ser för bra ut😊 ni kunde lätt ha rånat en eller annat..men tur att ni stod över!

Es,undrar om han med stort H är sportig eller tar han hellre en öl vid grillen?

Kram Solstjärnan ⭐

68 Michaela:

skriven

Återkoppling! Du hade varit grym att följa på Ullared😁 Usch vilken måndag. Allt går emot :/ Kramar!

69 kattflickan:

skriven

Hej E,
Mannen som jag jobbade med igår och som jag tänkt på sen dess - är han intresserad? Eller bara oerhört trevlig person hahaha :-)! Om han inte är intresserad - kan han bli en kompis?

Kramar!

70 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om det kommer att komma en flytt dit?
Kram

71 Ghostwriter :

skriven

Blir riktigt irriterad på att ”dom” ljuger än i ansiktet och utnyttjar än. Fick inte ens det som var utlovat och nu kan dom inte stå för det. Men jag kände direkt att det var något fel här, att man inte kan vara professionell. De är väldigt viktigt för mig!

Kommer dom gilla mig imorgon på intervjun? Är så nervös så jag vill svimma. Vilket inte hänt förut...



Kram!

Svar: De kommer gilla dig... helt klart... kram :)
Esmaralda

72 Mimis:

skriven

Hej!

Ser du något jobb i sikte för mig?? Är desperat!

Kram

73 SOL:

skriven

Å huff å huff, jeg har visst gjort noe mye verre enn jeg trodde selv i går. Min søster ringte i dag og hun er både lei seg og sint.Mens jeg syns vi var omtrent like dumme begge to,så er hun mer såret enn meg.
Jeg bad om unnskyldning,for det jeg sa i deres hjem,det var ikke bra.

Det føles for meg som det er litt drama i det også,men....hvor alvorlig er det uegentlig?
Jeg er jo veldig glad i henne selvfølgelig.

Svar: Ibland blir det fel.. man ber om ursäkt.. och så får man lida lite... sen flyter det på okey igen... och så blir det för dig också... kram :)
Esmaralda

74 <3:

skriven

Tack för Svar inann! Förresten.. vill han ses för han saknar mig eller har han nåt i kikaren... 😂

75 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tur att du okeyar mina, också nu o då sjuks, kommentarer ;D. Himla tur att du är öppen för det mesta :).

Det låter bra att sänghalmen inte blir alltför stickig ;), är såå färdig för den nu, bara o komma o ta ;D. Men jag kan ju inte skynda på det hela, gissar jag. Trycket kommer att bli hårt o jag fantiserade t om ihop en berättelse om det hela där jag låg på min solbrits :D. Kanske borde jag skicka in den nånstans...

Helena Ir, tack, men vad får dig att tycka att jag är tuff!? Känner mig inte det minsta tuff ;), bara nyfiken o med enorm längtan att uppleva nytt.. Mitt liv är ju rätt händelselöst i normala fall ;). Så redo för allt nytt! Precis som du också är, eller hur :)? Mannen är väl snart på kommande, eller hur Es? Jag väntar på positiv rapport om kärleken Helena Ir, o det rapido ;D.
Kram från värmen o Skorpan

76 Tokan:

skriven

Hej!

Börjar bli lite knäpp av att gå arbetslös. Oroar mig för allt t.ex att bli riktigt sjuk osv. Kommer det att ordna sig eller blir jag riktigt knäpp om inte jobb kommer snart??

Kram

77 Blanche:

skriven

Min goe vän och kollega som vanligtvis är glad och utåtstrålande verkar lite nedstämd och tillbakadragen nu på senaste. Är det möjligen hans ex som spökar eller något annat?
Lite orolig är man allt.

78 Tingeling :

skriven

Åh Ullared! Vaf toligt ni haft! Jag och en vän åker troligen i november. Kom på nu att man måste nog boka boende typ nu, dem brukar gå åt fort. Har inte provat sådan ansiktsmask men har beställt sådana man lägger under ögonen som ska motverka mörka ringar. Så får vi se om det hjälper!

Mitt jobb är så tråkigt, nästan inget folk och för lite att göra enligt mitt tycke. Kommer i kontakt ibland med anmälningar om barn som far illa och idag var ett fall som det knöt sig i magen på mig. Är snälla människor som nu tagit hand om dessa barn. Kan du se mig ta hand om barn som jourhem eller liknande? Fick en stark känsla av att jag ska hjälpa barn... Har alltid haft den... vet bara inte hur... Jag hoppas min framtida man är lika engagerad och är godhjärtad så vi kan göra nåt ihop! Får spåna vidare...

Kram!

Svar: Ja du kommer att engagera dig för barn så småningom.. jag ser dock inte riktigt hur... kram
Esmaralda

79 Hon:

skriven

Hej,
jag tycker inte det känns kul på nya jobbet, känner mig trött och omotiverad och värst av allt är att jag inte genuint intresserad vilket behövs då man jobbar med människor... har hört att kollegor tycker jag är tyst osv.. same old story.. Ser det ut att bli bättre?
Kram

Svar: Du kan snäppa upp... om du beslutar dig för det... det är faktiskt upp till dig... kram :)
Esmaralda

80 Känner mig ledsen:

skriven

Hej kära Es!
Vilken härlig resa till Ullared med systern din ni ser ut att ha haft kul tillsammans hjälpte maskerna hihi!

Jag hoppas att du kan se varför min annars så rara sjukgymnast plötsligt ändrat sitt sätt emot mig, det känns som om jag måste "krypa" för henne nu. Hon vet att jag kan se, men vad har hänt? Blir så ledsen o kan inte sluta tänka på varför! Jag ska dit denna veckan o istället för att känna glädje mår jag dåligt! Hon är duktig på det hon jobbar med.Men varför jag förstår inte det.

Kramisar i massor

Svar: Gör henne inte viktig i ditt liv... bry dig inte... hon är duktig i sitt jobb och ha fokus på detta...kram :)
Esmaralda

81 Mikael:

skriven

Alltså maskerna..., kan ju skrämma slag på vilken granne somhelst :)))

Kram
Mikael

Svar: Ja, kanske inte bara barn :) kram :)
Esmaralda

82 MM:

skriven

Hej där!
Kan den amerikanska mannen från Match.com vara något för mig?
Kommer vi "hit it off"?
Någon framtid för kärlek mellan oss?

Kramar

Svar: Känns inte riktigt som rätt för dig.. men ta reda på den saken själv.. ha öppna ögon.. kram :)
Esmaralda

83 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.

Har han börjat tänka i banor att han vill något med mig?
Kram

Svar: De tankarna går lite fram o tillbaka.. kram
Esmaralda

84 Jossan :

skriven

Usch vad min kropp skriker att den är trött och jag är hand slutkörd. Dum som jag är har jag bokat in pass på gymmet idag. Imorgon ska jag till en lärare på mau som ska hjälpa mig med no tentan. Kan hennes hjälp få mig att klara tentan i no?

Åh vad jag vill ha närhet! Kan mr right bara komma nu..

Kram

85 Mareli:

skriven

Hej,
Jag har en dålig känsla i magen, vad kan det bero på?
Kram

Svar: Du väntar på nåt elände och när det kommer.. då visar det sig bara vara mer av en bagatell.. kram
Esmaralda

86 Anonym Isah :

skriven

Kommer han visa imorgon att han har intresse och skriva efteråt? Jag vågar nog inte ta första steget i detta fall


Kramis

87 Daniel:

skriven

Har jag tappat bort mina pengar eller är dom hemma ?

88 Helena Ir:

skriven

Jodå,skorpis din nyfikenhet tar dig ut på äventyr..
Jag reste en del själv tidigare,och skulle väl kunna gjort ännu,om inte ekonomin satte stopp. Självständig som jag är så trivs jag bra i mitt eget sällskap :)
Nu får vi se vem som skriver bloggen om mannen vi träffat först :) Jag vill ju ha en livskamrat..börjar bli till åren :)

Ha det så bra!

Kram :)

89 Boudica:

skriven

Tack för svaret tidigare, jag får väl klura vidare på vad drömmen kan ha haft för budskap. Tror inte den är så bokstavlig av sig, men saknat mig får han gärna ha gjort! Han verkar vara intresserad men ändå dra sig undan när jag kommer "nära" sannolikt inte redo än.
Men något måste jag jue få! ;)
Hoppas han är med på AW nu i veckan, min lilla chans ;)

Har haft lite problem på jobbet nu, jag hoppas det löser sig, för jag känner mig lite förtryckt. Måste samsas om arbetet med en som inte kan samsas, det måste typ vara antagligen hans eller mitt. Det går inte i längden. Känsla av att jag är mer omtyckt av kollegor och chefer men han har arbetet längre.
Löser det sig snart tror du? På ett positivt sätt för mig hoppas jag! ;)

KRAM!

Bakas å tränas står på tur, så gott det går med mina onda tår! (Snubblade över dammsugaren för typ en vecka sedan!) XD

90 Nettan59:

skriven

Oj vad härligt ni verkar ha haft det i Ullared du och ryska systern 😊, en riktigt måbra helg. Har inte testat dessa masker ännu, men har en som ligger o väntar på mig som jag fått i present.
Får bara vänta tills man med säkerhet vet att man är ensam så man inte skrämmer slag på någon 😀.

Min man hade en encounter med en fjäril i helgen, ville inte lämna honom ifred. Vi skämtade o sa att om den hade satt sig på hans mage, så hade han haft fjärilar i magen. Då lyfte den o gjorde en lov o landade på magen. Var det en hälsning från ngn?

Kramar

91 Lunden:

skriven

Hej Ez. Jag är inte den som är så glad i att läsa bloggar, men din blogg är ju helt otrolig! Ditt sätt att skriva och dela med dig är ju helt fantastiskt! Jag tycker att det skulle vara himla intressant att läsa om hur d kom sig att du började ägna till att spå och att faktiskt starta en blogg osv. Det kanske du har gjort en gång i tiden?

Jag förstår nu vad du menar med att jag skulle dejta en del karlar! Vet inte vart alla kom ifrån men så har det blivit. Jag är fortfarande spända på att få veta mer om ”Han med H” Jag vet att tid var svårt att spå i men ålder då? Kanske något om utseende lr jobb? Jag vet ju att jag skulle träffa honom i vardagen, men kan inte sånt också ändras?

Vill tacka dig för att du är ljuset i mörkret många gånger! Kram

92 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Kanske han kan tänka sig nu att ge oss ett försök att vara en familj?
Jag hoppas vi skulle göra det bästa utav det isåfall.
Men ser det ut som om försöket mellan oss blir av?
Kram

93 Fjäril:

skriven

Härligt att läsa dina rader😊. Går det åt rätt håll för mig nu? Jag tror mig känna det så. och när jag hittar min soulmate, letar inte, det är alldeles för tidigt skede ännu. Hoppas på en bra övergång nu . kram

94 Cattis:

skriven

Hej kära Es!
Vilken härlig helg inklusive underhållningen som grannarna bjöd på😂.Apropå underhållning, eller vad man nu ska kalla det, var vi på landet i helgen och en granne hade hyrt ut sin stuga till en liten familj (far och son tror vi). På kvällen när vi satt och åt middag satt sonen och mediterade på en madrass bakom huset i blåbärsriset och 1 ggr/30 sek i ca en halvtimme satt han och spottade och gjorde några krumbukter med kroppen och efter lite senare bytte han ställning och sträckte lite på armarna. Vi spekulerade i ifall han inte mådde bra men detta kanske är någon
form av yoga som vi inte känner till😃. Jag vill passa på att meddela att min King kom idag, jag som trodde han var på villovägar. Jag blev så glad och hoppas nu att vi bondar på bästa sätt. Sen vill jag hälsa dig att det blev som du skrev i din seans angående arvstvisten....den är nu äntligen avslutad men att ingen skulle känna sig som vinnare. Även om jag inte talat med min halvsyster förmodar jag att även hon (som startade hela processen) inte heller känner sig som en vinnare.

Tack för allt Es, du är helt enastående!

Kram
Cattis


95 Blomman:

skriven

Hej på dig!
Jag har lite huvudbry. Är det flirt ifrån hans sida eller jag som ”önskar” det vore så? Vi tittar å tittar å tittar. Kommer det bli nåt mer än så eller bara rinna ut i sanden? Det har liksom pågått ett bra tag nu..
mvh lilla blomman

96 Helen:

skriven

Hur hanterar ni föräldrar er själva, när era skötsamma vuxna barn bor i oroliga områden i en stad.

97 Mona:

skriven

Tacksam om du kan känna av, vart min mobil är, har vänt upp och ner på lägenheten och den är helt borta. Har letat i timmar. Har stängt av hitta iPhone och den är ljudlöst. Och när familj och vänner försökt ringa mig så går det signaler. Tacksam för hjälp!

98 Becca:

skriven

Hej ezmeralda 😊
Jag undrar om det blir han och jag igen?
Ha det fin 😀
Kram B


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: