Synen som kom till mig....

En gång, under en seans kom en märklig syn till mig.

Kvinnan jag spådde stod på marken.. till synes alldeles vanligt men så plötsligt tog hon fart och for som ett skott rakt upp i himlen.  

 

Hon lämnade blodspår efter sig  och tre barn som  stod på backen och  vinkade och grät. 

Plötsligt, innan hon försvinner  bland molnen så tvärvänder hon och dalar sakta neråt igen. Hon landar mjukt på fötterna  och även om det finns sår och märken  så är hon förhållandevis hel och intakt.

Och nu gällde att försöka tolka denna  syn. 😱

Som jag alltid sagt, så är tolkningarna det svåra.  Det måste inte handla om det som först tycks  uppenbart utan det kan vara lite lurigt.

Den här gången insåg jag att  det här är en allvarlig situation.. något riktigt illa kommer att ske.. och det går inte att förändra.  Det som ska ske, det sker oavsett hur kvinnan väljer. 

I och med detta la jag ner tolkningsförsöken.

Hade hon själv kunnat påverka och undvika händelsen  – hade jag inte gett mig och troligtvis fått sova på saken både en och två nätter innan jag riktigt vetat och kunde tala om för henne vad hon skulle undvika

Och  mycket riktigt.

En julidag  i rusningstrafik  när hon var på väg hem från arbetet i sin bil blev hon påkörd av en rattfull kvinna. Det var med en hårsmån som hon klarade livhanken. Hon låg på intensiven och var döende, på riktigt,   men klarade krisen och vände tillbaka.

 

 

Jag fick min ”syn” bekräftad och det var som jag trodde…  och till kvinnan hade jag skrivit typ att  ” Även om något allvarligt händer dig så klarar du dig igenom. Du landar på fötterna och du fortsätter ditt liv utan inskränkningar ”

Vilket hon också gjorde.

I dag är hon över 80 år och still going strong.

Kram & kärlek

1 <3:

skriven

Vilken förmåga du har kära Es.

Brukar gå regelbundet på aromamassage tror på eteriska oljorna läkande kraft. Har tyckt hela tiden att hon som har stället är lite krånglig och inte förstår en del saker med tider och betalning märkte av hur hon inte förstod en kund som skulle ha ett intyg/ kvitto till jobbet med friskvård.
Kan jag lita på att hon gör rätt med min faktura ? Igår fick jag känslan att hon blev sur att jag inte bokade någon tid idag och sen på grund av det nekade mig 12.30 tiden på måndag som faktiskt finns att boka på boka direkt. Kan du se något Es om A ?
Trivs med min behandling och har försökt lära mig att stå ut med hur hon är. Är ju ändå inte hon som utför behandlingen. Girig och vill tjäna pengar...hon säger varje gång vi måste boka in tider än bara så finns det inga.
Kram

2 Helena Ir:

skriven

Inte lätt..tänk hur syner kan se ut för dig..och att tolka då när en människas öde/liv visar sig på ett sånt sätt! Beundransvärt att dina tolkningar visar sig så rätt i så många fall!
Vad skönt att kvinnan klarade livet och är still going strong..

Jag fick en konstig känsla en dag..från mitt hemska ex,jag hoppas han fortsättningsvis lämnar mig ifred..lider med kvinnan han är gift med..hon kan inte ha det lätt! Jag tog mig loss ..och hoppas hon finner styrkan..

Nätterna är varma..så morgonpromenaden är skön.

Ha det så bra..och hoppas du mår skapligt bra!

Kram :)

Svar: Ja jag tror exet har mest fokus på den kvinna som finns i hans liv nu.... kram :)
Esmaralda

3 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Bra fråga varför jag finner mig i detta... jag klarar helt enkelt inte av att bryta med honom då vi ses varje dag. Bandet är för starkt, jag är för svag. Har försökt bryta otaliga gånger. Men slutar alltid på samma sätt, att jag tar honom tillbaka. Fy för dålig och svag karaktär (jag).

Hur ska jag göra för att lyckas? Kram

Svar: Det finns ingen enkel lösning.. det är bara du själv som kan ta tag i det... kram
Esmaralda

4 Dunegull:

skriven

Om jag kommer iväg på resa i sommar. Blir det en bra Resa då? Vet inte ens vem jag ska åka med. Kram

Svar: Och hittar du ingen att resa med så res på egen hand... kommer bli bra:) kram
Esmaralda

5 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Så skönt att höra att hon klarade sig! Och så skönt för barnen!! Jag visste i många år innan att min pappa skulle dö i en fruktansvärd olycka, men jag var ändå oförberedd när det hände. Jag har samma känsla för min man, och det är kanske psykiskt, att jag försöker förbereda mig mentalt OM det värsta skulle hända. Vad vet jag, jag har i alla fall sett till att säkra ekonomin för säkerhets skull, så jag kan fokusera på sonen om det skulle bli så.
Hur som helst, en sån vacker sommar vi har! Riktigt svensk med varannan sol, varannan regn. Lagom så det förslår och det passar mig alldeles utmärkt!! Lillkillen repade sig, som du svarade mig i förra veckan. Han är en underbar klick av färg i livet!!
Ha en fin dag!

Svar: Jag ser ingen allvarlig olycka kring din familj... men jag ser ju inte allt :) Skönt att lillkillen repat sig.. kram :)
Esmaralda

6 Miltons Mamma:

skriven

Åh vad spännande.. När jag tolkade din syn så kändes det som en allvarlig olycka där någon är nära döden men klarar sig.

Vore kul med fler sådana, där svaret inte avslöjas som vi får öva att tolka på😊
Super spännande och kul 😃

Blir det något förhållande med han jag träffade i vintras. Inte Mr Right men kanske Mr Right JUST NU. Man måste få leva 😊 Kan ju finnas lärdomar att suga åt sig 😃

Kjam

Svar: Chansen till ett förhållande med mannen från i vintras är runt 60 %... men jag tror inte det blir så långvarigt i så fall.. kram :)
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Oj vilken spådom. O vilket huvudbry för dig att kunna tolke rätt. Tänk om vi kunde få höra om denna spådom, hur gick det sedan o vilka känslor hade den spådda då hon fick spådomen. Nå det var säkert en så traumatisk händelse att man knappast vill reflektera över den mer..Det var nu mera en tanke som ploppade upp.

Gick över med ett paket kaffe åt söndagens "mentor" o kvar blev jag o pratade. Suck att jag aldrig kan bara utflra mitt ärende utan att det tar en evighet!? Trevlugt var det ju ;).

Drömde så tydligt om pappa, han sade att han hämtar mig klockan då o då. Besökte han mig då, eller betydde drömmen att den dagen jag går över sker det den tiden som han sade i drömmen? Det var så tydligt o klart...

Hämtade lite smör till brödet från närbutiken o bad att få en påse. De finns nu under disk o ska egentligen inte ges åt nån. Nå då får du väl ge en åt mig under disk o alla de som har hört eller sett nåt tystar vi ner, sa jag. Byggjobbaren som kom efter mig fattade galoppen o sa att han har nu verkligen inte sett något :D. Kassadamen har likadan humor som jag så det blev ett glatt skratt ren från morgonen. Gillar folk med humor, som min ;).
Ha en bra dag o vila från allt bakande..
Kram Skorpan

Svar: Det ser ut som om det bara var en dröm.. och tidpunkten din pappa angav verkar handla om att det hög tid för dig att få ordning på något i ditt liv.. bara du vet vad ! Ja jisses.. det där med påsarna.. snart får man muta sig till dem... men vad roligt att de omkring hade samma humor som du...och som jag :) kram
Esmaralda

8 Jossan :

skriven

God morgon!

Igår kändes det som kroppen grät och blöder. Jag har avbokat resten av passen för veckan. Måste få sova och på med energi i kroppen. Nu är det på tok för mycket. Mina armar gör så ont och jag vill bara gråta.

Hmm internet dejting kändes kul men vågar inte. Tänk om det är en psykopat.. men han den rätte kanske inte kommer i höst om jag dejtar någon annan. Jag vill inte bli mer sårad orkar inte det..

Kram

Svar: Du väljer själv vem du vill ha kontakt med.. de flesta människor är ju okey och inte psykopater.. ta det för vad det är och känner du att du vill träffa någon som du får kontakt med så gör det över en fika på stan, eftermiddag.. kram
Esmaralda

9 Rebecca:

skriven

Nej men va läskigt att se sånt :O och inte kunna vet hur man ska tolka och framföra det. Tur att hon överlevde.

En fråga, som jag ställde igår med, men ser du om någon tycker jag är intressant/tittar på mig lite extra? kram! Ha en bra dag.

Svar: Ja, en man som är minst 10 år äldre än du.. tittar lite extra på dig.. ni stöter ihop några gånger i veckan och det har ni gjort längre.. det är ingen i din nära krets.. kram
Esmaralda

10 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Jag behöver hjälp för att ta mig loss från honom, för nu håller han på att krossa mig. Vad ska jag ta mig till? Kram

Svar: Sök inte hans sällskap, ta inga samtal och se till så att du är upptagen på annat håll.. håll dig igång.. och fundera lite över varför du vill ha en man som inte vill ha dig... rätt tankar kan faktiskt vara magiska och man får rätsida på känslorna.. kram :)
Esmaralda

11 *:

skriven

Oj vilken historia, och bra att det gick vägen.

Ser du kring jobbet någonting ? 3 jobbet jag sökt och 3 intervjun jag ska på..känns som jag faller på målsnöret hela tiden.

Har du någon feeling om han vill gifta sig eller inte ?

12 DD:

skriven

Är denna killen något för mig? I min seans beskrev du honom som en person som va precis det jag trodde och inga dolda överraskningar framöver. Eller ska jag bara släppa kontrollen och låta allt ske precis som det ska? 🌸☺️

Kram

Svar: Ja, släpp kontrollen... till viss del i alla fall och se vad som händer.. och längre fram kan du göra lite bokslut.. kram
Esmaralda

13 kulla:

skriven

Denna kvinnas tid på jorden var inte slut..hon hade mer att ge, vilken tur! Ja, du kan inte ha lätt alla gånger du får se olika syner..duktig du är:).

Undrar om det händer något romantiskt snart? Har mina sinnen öppna. och är ute på en massa roligheter. kram

Svar: Något åt det romantiska BÖR hända riktigt snart.. kram
Esmaralda

14 Till Sangha:

skriven

Den som vågar vinner

Flirt? Du menar ta risken att bli kär och få höra Kärlekens tunga tala.

https://youtu.be/hXHIYuizLQk

Ålder etc. spelar mer eller mindre ingen roll vid en flirt, blir man kär så har det än mindre betydelse.

Jag är mer en IRL händer det så händer det men ...., är svårt se alla kommentarer och nu såg jag din så lämnar email till Ez senare, ifall det är ok för henne,
så får du den av henne, oväntat fick jag nyss semester så planerna är något oskrivna så kanske vi möts i sommar.

ålder och allt annat oskrivet kan bli mycket kul :)

Kram
Mikael



Svar: Japp... jag förmedlar emailadress... kram :)
Esmaralda

15 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Imorse sa han att han aldrig hade haft kontakt med mig om vi inte vore på samma arbetsplats. Stämmer det? Kram

Svar: Tveksamt.. men det hade varit lättare för honom att helt undvika dig.. kram
Esmaralda

16 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Måste vara svårt när sådana bilder kommer upp, hur berättar man för kunden OM nu utvägen inte skulle gå bra?
Jag blev påkörd en gång av ett äldre par, allt gick bra utan skador men jag hann se hela mitt liv passera innan jag landande på marken igen.
Tack för ditt svar häromdan, det känns gott i hjärtat, hoppas han blir lika glad för mejlen som trillar in i mejlboxen? Tänker han på oss?
Ha en bra dag. Kram💞

Svar: Han tänker på er.. kram :)
Esmaralda

17 Soffan:

skriven

Vilken story, tur att det slutade väl. Inte bara en blessing att vara synsk inte.

Och OH MY GOD. Es och övriga talisman-nyfikna!

TVÅ dagar efter att min älskade king anlände dök en lägenhetsannons upp som kändes för bra för att vara sann. 72 TIMMAR efter visningen var kontraktet signat i MITT namn. Min första egna lägenhet ❤️ Jag känner mig så tacksam och ödmjuk för denna chans!

Ser det ut att bli bra med detta? :)

Kram från lycklig Soffan!


Svar: Ett stort grattis... Kingen har skött sin uppgift hör jag :) Det kommer bli bra... kram :)
Esmaralda

18 Undra:

skriven

Esmaralda.
Vilken svår tolkad syn. Men så som du tolkade kunde man tro. Vad bra att kvinnan klarade sig.

Har börjar prata med en trevlig man. Och vi har börjat prata om att ses. Känner mig intresserad. Han verkar intresserad/nyfiken nu.
Men tror du han kommer vilja fortsätta träffa mig/ bygga något med mig om han får veta att jag väntar barn ”själv”?
Har ingen partner eller så utan är ju själv.
Kommer han vända mig ryggen då tror du? Eller tror du ändå han kan vara intresserad utav att fortsätta träffas och se om vi kan bygga något?
Kram

Svar: Det är viktigt att du är tydlig med graviditeten omgående när du får kontakt med någon... annars är risken stor att de känner sig lurade om de får veta längre fram... kram
Esmaralda

19 Hm:

skriven

Hej!
Är så orolig att dem inte är nöjda med mig på jobbet. En arbetsledare som trycker ner mig hela tiden.ja vet att jag sköter mig. Hur kommer det gå framöver?
Kram!

Svar: Visst sköter du dig och gör ett bra jobb. Em trist arbetsledare... men du kommer inte arbeta här för alltid.. du söker dig vidare.. kram
Esmaralda

20 Mia:

skriven

Hej Ez, i två tidigare seanser har du sett min pappa vara en fabror i ett zigenar-liv och i ett annat en yngre person som jag var liksom äldre förebild till. Men sista seansen såg du att vi inte haft tidigare liv tillsammans och därför har svårt att umgås. Kan det varit en tolkning att jag ska fokusera på nuet och inte bry mig vad vi haft för relationer i tidigare liv?

Svar: Exakt så är det... och jag tror också att det var därför du själv kunde tolka och förstå..... ha fokus på nuet.. kram :)
Esmaralda

21 Anette:

skriven

Ryser när jag läser det du skriver.
Behövde detta idag!
Har liksom tappat gnistan.
Brukar alltid vara smått euforisk över att semestern bara är några dagar bort men känslan infinner sig inte.
Är rädd att det kommer att bli en sommar med bekymmer och sorg precis som senaste året varit.
Kram <3

Svar: Planera in roligheter och bryt de negativa mönstren... det kommer hjälpa.. kram :)
Esmaralda

22 EPM :

skriven

Godmorgon!
Liiite sur på P:s strulande med typ alla i gänget...
Men jag är ju likadan. 😂

Insåg igår att jag har ytterligare en jättetrevlig granne, mycket trevligt.

Jag är lite nervös över sommaren med tanke på ekonomi, barnen (första sommaren med delad vårdnad) och mitt mående. Känner att jag har så nära till hopplöshet.
Ser du nåt om hur sommaren blir för mig? Du nämnde nåt om en oväntad inbjudan till en fest, ser du nåt mer om den?

Kram

23 HS:

skriven

God morgon Es!

Det är så intressant när du berättar hur du arbetar med seanserna. Imponerad av din kompetens. Vad skönt att kvinnan repade sig efter den allvarliga olyckan.

Har fått ett räligt virus. Började lätt i förra veckan men nu har jag ingen röst sen fyra dagar och hostar 20 timmar om dygnet. Proppade i mig diverse läkemedel igår men inget biter. I-landsproblem, jag vet, men är less på att alla förkylningar ska ta så hårt på mina överkänsliga luftrör. Nåja, det är bara att vänta ut det hela.

När jag legat och hostat till kl. 4 på morgonen så har jag ändå sysselsatt mig med att planera inför årets semester. Vill prova på en veckas fjällvandring. Har varit feg och tänkt att min dåliga rygg inte pallar för en hel veckas tur med tung packning. Utan tänkt att jag ska utgå från Abisko och göra dagsturer eller enstaka övernattning i tält. Men innerst inne så vill jag ju prova att vandra en vecka på den klassiska sträckan Nikkaluokta - Abisko. Byta ner mig till ett lättare tält och försöka planera maten, kanske skicka den i förväg till fjällstationer så att jag håller ner packvikten. Kebnekaise hoppar jag över, det blir för brant och jag har inget sug efter att bestiga bergstoppar.

Vad tror du, fixar jag en vecka utan alltför mycket smärtor, med god planering och träning före? Ja, så måste jag bli av med det här viruset nu, tappar så mycket träningstid på detta.

Kram

Svar: Min ryska syster har samma sak.. hon får inte fram ett ljud och jag fick ringa och tacka ja för hennes del till en fest hon var bjuden på. Det är kanske nåt som"går" ?! Med god planering och mycket träning i förväg.. fixar du veckan. Du ska vila ofta och ta för långa sträckor.. lätt packning.. och det blir ett minne för livet.. kram :)
Esmaralda

24 Anki:

skriven

Godmorgon Er
Det måste varit en syn" för gudarna"... svårtolkad till max..men du fixade det !
Inte lätt att vara spådom inte !

Hoppas kakbaket gick som det skulle här vart det matt tvätt ,man får passa på när andan faller på 😀

Har nu provat ryobis myggapparat ...den fungerar !men dyr tycker jag,har man inte batteri till deras apparater tidigare blir det mycket dyra myggfria timmar...

Kram Anki med flock

Svar: Men ändå, tänk att det funkar !!! Något för dottern i skogen.. jag ska tipsa henne.. kram
Esmaralda

25 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag kommer att umgås någonting framöver mer med dem?

26 Lodis:

skriven

Halloj 😃
Kommer det upp/händer det något specifikt för mig under resterande år?

Studier
Arbete
Kärlek
Resa

🤔

Tack, kram 🌸

Svar: Ja, det ser ut som om du fattar ett beslut kring en utveckling inom arbetslivet.. ett bra beslut... kring det övriga ser jag inte just nu.. kram
Esmaralda

27 Hon:

skriven

Hej,
Misstänker eller vet dom om att han är här?
Kram

28 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur kommer det var för mig på tisdag när jag ska träffa C kvinna. Kan det blir positiv eller? Kommer jag var nöjda?

Ha det bra

29 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Det kan nog inte vara lätt att tolka dessa syner..kan förstå att du får ta dej en eller annan funderare på hur vissa syner.
Men du är nog något av en proffs efter alla dessa år😊
Synen om vad som skulle ske kvinnan var nog inte direkt trevlig men tur att det hela slutade bra.😊

Önskar så att det blir en bra sommar på alla sätt och vis!😊
Ska ju göra en semesterresa till en storstad med mina ungdomar
senare i sommar.Önskar att jag inte var den enda vuxna utan hade någon med oss.
Es,ser du något kring denna resa?

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Resan kommer gå bra.. och blir ett minne för barnen... du fixar det hur fint som helst och ungdomarna kommer att samarbeta.. kram :)
Esmaralda

30 A:

skriven

Hej,
Min mormor somnade in för två veckor sedan,hon led och hade smärtor innan hon dog.Jag och min dotter var de sista som besökte henne,hon pratade men jag förstod inte vad hon sa.
Har hon fått frid och hittat dit hon ska?
Vill hon säga mej något?


Svar: Ja, hon är i Alltet och nu har hon inte ont.. hon mår bra och är pigg och glad och stark. Hon hälsar att hon ska komma och titta till dig då och då.. fast än har det inte blivit så.. hon har haft fullt upp att spendera tid med de sina som gått över före henne... kram :)
Esmaralda

31 Linnean 🌸:

skriven

Oj, det där var starkt! Underbart att kvinnan klarare sig! En sådan tolkning kan man ju inte bara säga rakt av precis. Du förmedlar ju så fint men det är det inte alla som gör. Vet folk som har varit hos spåkvinnor som skrämt livet ur dem och sen har de gått och grunnat och mått dåligt. Det ett stort ansvar.
Tack, för ditt svar i går! Det var mörkt i förrgår men i går blev det mycket kärlek när mina två små barbarn kom och lilla Linnéa ”pratade” med mig för fösta gången. En magisk stund. Hoppas föräldrarna taggar ner lite med det rent praktiska och begriper att de små måste få mer mat. Amningen räcker inte till. De fick mer tillägg här och blir lugna och nöjda och utforskar sina händer och allt annat de kan se. Fadern tittar konstigt på mig och begriper inte att de små kan sitta själva nöjda och belåtna. Det är knappast magi utan en mätt liten mage bara. Vad svårt det är att se något som är så enkelt som de krånglar till och så kan man inte klampa på och säga för mycket heller. Det löser sig väl, hoppas jag. Vilken het dag det är! Så ska jag handla! Fy! Jäkliga ben, värme och att släpa matvaror...det är inte superduper!
En får väl kämpa på! Ha det så gött, på stranden kanske? Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, ansvaret är det allra värsta... ibland är det tungt .. men jag gör mitt bästa ! Vad roligt med de små barnbarnen... de smälter ett mormorshjärta... jag vet :) Ja, med maten kommer det lösa sig.. du kan ju tipsa dem en gång men inte mer.. då blir det tjat.. tycker dom !! Har nyss asat hem mat inför midsommar.. ett elände i värmen.. skönt när det är gjort !! Kram
Esmaralda

32 linnea:

skriven

hej es, buhhuuu chansen går mig förbi i juni, supertråkigt😭😭😭😭😭😭😭😭 ser det bättre ut i juli?

Svar: Chansen finns i juli... kram
Esmaralda

33 Smöla:

skriven

Igår kl.21 tid jag cykel mot solnedgången och landade på gärdet. Där hitta jag två nyckelpigor som parade sej. Jag mådde så bra i denna meditationsstund. Fåglarna kvittrade och det susade av vinden. Kändes som jag hade någon med mig, vem va det?

Svar: Du hade din andlige vägledare med dig.. han satt bredvid dig... och stunden var stark och innerlig.. kram
Esmaralda

34 Skorpan:

skriven

Strul på blogg.se eller så har nåt hänt dig Es?
Kram Skorpan

Svar: Nejdå.. varken eller.. hade bara lite tidiga ärenden i dag att uträtta och sen storhandling inför midsommar.. pust.. men nu är jag hemma o allt instuvat i kyl o frys !! Kram :)
Esmaralda

35 Hon:

skriven

Hej,
i en dröm pratade han med mig om mina studier.. kan det vara så att han är något medial och förmedlade detta till mig?
Kram

36 Tildis:

skriven

Hej Es!

Tack för att du delar med dig av din erfarenhet. Jag kan tänka mig att det måste vara väldigt svårt att göra tolkningar av det du ser ibland. När jag beställde min seans så fick jag mest övergripande information om vad som skulle ske i mitt liv. Sedan dyker det ju alltid upp lite mer aktuella frågor och då finns det ju en tendens att fråga flera gånger. Hur påverkat det tolkningen?

Just nu väntar jag spänt på att kungen ska bistå mig med min önskan. Jag hoppas verkligen innerligt att det kommer något snart. Ser det ut att dröja länge till? Kram

Svar: Som regel är frågor positiva när det gäller att tolka.. då vet jag inom vilket område jag ska fokusera på.... jag hoppas också att kingen ska hjälpa dig.. jag ser ju att han är aktiv och igång.. kram
Esmaralda

37 Annika:

skriven

Hej. Går det att se något om mig och min dotter. Kram

Svar: Jag ser en rolig överraskning.. något som sker i sommar.. kram
Esmaralda

38 Louise:

skriven

Fy tusan vad hemskt. Tur att hon kom tillbaka.

Är på väg in till Malmö för att sen ta mig vidare till Lund. Måste dock hoppa in och köpa en topp eller något innan för just nu har jag bara en t Shirt. Jag hoppas jag hinner det innan tåget går. Tur är att det går från där jag ska handla. Jag hatar stress. Men vad ska man göra när man glömmer saker hemma. Ska hem om sen när han sover. Har lite dötid fram till fyra då jag ska på ytterligare en intervju i Lund klockan fem.

Kommer något av jobben bli mitt? Är det inte min tur snart? Hur stor chans har jag att få något av dem?

Tacksam för svar och ha en fin dag. Kramar

Svar: Ja jag tycker det ska vara din tur snart...rätt som det är så kommer ett jobb.. din envishet kommer ge resultat...och styrkekramar i din kamp.. det privata kommer också lösa sig till sist..
Esmaralda

39 Michaela:

skriven

Å gud vilken hemsk syn detta måste ha varit! Hur sjutton förmedlar man det till personen på bästa sätt. Inte lätt! Underbart att höra att allt gick bra och att hon fortfarande tuffar på :)

Hoppas inga varningar syns kring mig😱

I natt drömde jag att jag var "Bachelorette" ( om du sett det programmet ) Massa män att välja mellan men de valde att dra iväg och festa på egen hand så skickade hem alla :)

Kingen sitter fast i Bh:n i en "halsbandskedja" men försöker smita ändå :)

Kiropraktor idag. Stel som en pinne.

Kramar!

40 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer M bli sur ifall jag börjar krångla och ändra trycket? Är det värt det? Eller bara jag som är petig?

Kram och kärlek.

41 Elisa:

skriven

Hej,
Ser min soulmate ut att vara långt borta, särskilt med tanke på att jag fortfarande är i ett förhållande?
Kram

42 Lotta:

skriven

Synen blir som det är i drömmen på något sätt. Intressant. Vissa saker ska man ju leva sig igenom. Så är det och jag tror att det kanske är förutbestämt, som med det jag gått igenom med mitt fd jobb kanske. Jag vill gärna tro att det är så för då mår jag bättre, istället för att tänka att det är mitt eget fel. Är det så?

Ha en fin sommardag
Kram L

43 Måddan:

skriven

Härligt att få det bekräftat

44 Måddan:

skriven

En fråga .
Vad är det för Flickebarn som skall komma till mig ?
Och när kommer hon?

45 Um:

skriven

Hej Esmaralda.
Om jag tackar nej till utbildningen jag nu kommit in på denna gång. Kommer jag att komma in igen om jag söker igen vid ett senare tillfälle?
Kram

Svar: Ja, chansen är god.. kram
Esmaralda

46 Alie:

skriven

Kan tänka mig att alla syner du får till dig, inte alltid är av glädje.. du väljer ju inte vad du vill se, alltid. Vad skönt att det i detta fallet trots allt, föll sig väl, och att hon i allt detta fick ett rikt liv.

Gällande syner och visioner, skulle man vilja veta ( tror jag) hur världen inom iaf 10-20 åren, kommer att bli.. vad kan vi vänta oss? Blir president Trumph avsatt? Världen hänger ju mycket på allt elände han sprider...
Kram :) 💫

Svar: Ja. världen går hit och dit.. och den nya trenden med kost och miljömedvetenhet tar ytterligare kliv.. under en period kan det bli extremt... kram :)
Esmaralda

47 Mimis:

skriven

Hej!

Undrar om min bror som dog ung 1987 är han fortfarande kvar i Alltet? har han besökt mig någon gång?

Kram

Svar: Ja han ser ut att vara kvar och han har besökt dig många gånger.. små försiktiga besök för att titta till dig.. han vill ju inte skrämma dig.. kram :)
Esmaralda

48 Erika:

skriven

Hej! Kan det bli seriös kärlek med den jag dejtar nu?

49 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Oavsett om jag berättar så tidigt som möjligt om graviditeten,
När jag berättar att jag väntar barn själv. Tror du han ändå kan tänka sig att träffa mig? Eller kommer han att backa?
Kram

50 HS:

skriven

Tack för svar Es. Då ska jag ta tag i detta på allvar och styra upp den här fjällvandringen. Det blir ett steg utanför min komfortzon men sånt brukar ju bli utvecklande och bra för min del :)

Det var samma för mig igår, bad min kompis ringa och boka biltvätt åt mig. När jag kom dit med bilen idag och viskade fram mitt ärende så var killen förstående, flyttade parasollet åt mig så jag kunde sitta i skuggan och vänta, och bjöd på en kopp te. Väldigt serviceminded måste jag säga. :)

Kram

51 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Testar igen,
Oavsett om jag berättar så tidigt som möjligt om graviditeten,
När jag berättar att jag väntar barn själv. Tror du han ändå kan tänka sig att träffa mig? Eller kommer han att backa?
Skulle vara så trevligt med en man i mitt liv också. Även om jag klarar mig själv också,
Kram

52 Helena Ir:

skriven

Fina(10) alla har vi svagheter..tycker du fick ett väldigt bra svar av Esmaralda idag,och rätt många tidigare också..Visst är du väl värd något bättre..än att säga att det handlar om din egen svaghet, hur blir du behandlad? Du är värd att älskas,som alla andra..Jag har lärt mig att vi väljer rätt mycket själva hur processen ska se ut..den hur vi blir behandlade..
Håller tummarna för dig ..
Kram

53 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
På tiden att jag får i ordning något, ja det är nog inte bara en sak, snarare många ;). Vad kan pappa ha syftat på?? Tur att du "bara" hade ärenden att sköta idag o därav de sena "okeyandena".

Ja humor är viktigt. Idag fick jag några samtal från medlemmar som ville avgå o en av dem, en äldre man på 80+ sjöng för mig. Det ni, det händer inte varje dag, speciellt inte på jobbet, o har för övrigt aldrig hänt mig tidigare :). Vilken dag, egentligen...

Njuter igen av havet o dess doft innan jag beger mig hemåt. En stund på stranden får det nog lov att bli i midsommar innan det svalnar igen...
Kram Skorpan

54 Skorpan:

skriven

Grattis Soffan!
Det är kul att få rapporter om Kingarna o vad de hjälpt till med.
Här är en som också hoppas på hjälp från Kingen, o det snart;).
Kram Skorpan

Svar: Och det hoppas jag också att du får.. din King har fokus.. kram
Esmaralda

55 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Vilken spådom! Verkar besvärligt att veta hur man ska tolka såna där bilder.

Igår var jag och red. Det var första gången jag red islandshäst och det var väldigt speciellt och jättekul. Jag har nog aldrig ridit en häst som varit så stabil och samtidigt jättekänslig för hjälper. Hon reagerade på minsta spänning jag kände i kroppen. Vilken genomgång av kroppsmedvetande det blev och inte lyckades jag få henne att växla från tölt till trav heller. Det krävdes hela tiden att jag gjorde exakt rätt för att hon skulle göra rätt. Det är ju fantastiskt bra för mig som inte är så tekniskt kunnig ännu 👍.
Det här ska jag göra om. Jag har anmält mig och brorsdottern till ridlägret på samma ställe. Det blir kul 👍
Kram ThereseC ❤️

Svar: Vad roligt.. och en islandshäst också.. de är helt underbara att rida !! Kram :)
Esmaralda

56 <3:

skriven

Vilken förmåga du har kära Es.

Brukar gå regelbundet på aromamassage tror på eteriska oljorna läkande kraft. Har tyckt hela tiden att hon som har stället är lite krånglig och inte förstår en del saker med tider och betalning märkte av hur hon inte förstod en kund som skulle ha ett intyg/ kvitto till jobbet med friskvård.
Kan jag lita på att hon gör rätt med min faktura ? Igår fick jag känslan att hon blev sur att jag inte bokade någon tid idag och sen på grund av det nekade mig 12.30 tiden på måndag som faktiskt finns att boka på boka direkt. Kan du se något Es om A ?
Trivs med min behandling och har försökt lära mig att stå ut med hur hon är. Är ju ändå inte hon som utför behandlingen. Girig och vill tjäna pengar...hon säger varje gång vi måste boka in tider än bara så finns det inga.
Kram

Svar: Det känns inte som om hon är sur på dig, jag får inte den känslan... kram :)
Esmaralda

57 Browallia:

skriven

Vilket bra exempel på hur svårt det är att tolka det man får till sig som medium och hur svårt det kan vara med hur man ska förmedla det till kunden. Skönt att det gick bra för kvinnan trots den hemska olyckan.

Förra helgen var jag låg över att få fira ännu en midsommar ensam men ju närmare helgen kommer så inser jag att det är skönast för mig och katten med lugn o ro när jag inte har så mycket ork. Jag har köpt hem lite extra gott att äta till oss båda och ska hyra film via nätet för att göra det bästa av situationen. Det kommer fler och roligare midsomrar...

Svar: Ja, en mysig midsommar på egen hand är helt i sin ordning.. bara man ordnat det lilla extra för sig själv som du gör. Det kommer andra midsomrar som du kommer fira på annat sätt.. kram
Esmaralda

58 linnea:

skriven

hej es, tror du jag kommer att bli ensamstående förälder?

59 Å M K:

skriven

Hej,
Kommer det jag hjälpt till att ordna göra att det vänder nu? Ett viktigt läkarbesök för min särbo.
Känns som en vändpunkt i vårt förhållande.
Jag är glad att det äntligen händer något.
Kram <3

60 F:

skriven

Hej Esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på väg in i mitt liv, du kan berätta om? Kram

61 Kvinnan :

skriven

Hej kommer jag lyckas bli gravid?

62 F.u:

skriven

Kom inte in på utbildningen som jag hade sökt, jag kom in som reserv plats 22 ser du vad hösten har att erbjuda mig?

Svar: Jag ser studier för dig.. men det kan vara så att det dröjer.. att du söker igen eller säker något annat... kram
Esmaralda

63 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag har haft lite kontakt med en utländsk kille som jag chattat med och så, han säger sig vara intresserad men ändå får jag lite motsatta vibbar från honom. Hör sällan av sig, frågar bara ibland om mig och mitt liv, etc.

Finns chansen att det eventuellt skulle bli något med honom? Medger att jag kan vara lite väl snabb att dumpa män men jag vill heller inte ödsla min tid i onödan på någon som inte egentligen är intresserad.

Tacksam för svar. Kram och tack

Svar: Har svårt att tänka mig att han får upp intresset på allvar.. verkar finnas annat i hans liv som tar hans tid och energi.. kram
Esmaralda

64 Carin:

skriven

God eftermiddag ⛅️
Ibland undrar man hur pass tydlig informationen är...

Inatt drömde jag att jag satt på ett möte. Jag kände igen flera och jag fick inte gehör. Förrän jag bara sänkte huvudet och grät. Tårarna bara rann och hopplösheten växte. Det kom verkligen från hjärtat och jag kände mig trött, utmattad... den enda som kom fram och sände trygghet var mitt ex...?? WTF?? Vi lämnade förhållandet med ilska från honom och så dyker HAN upp??

Varit ”strandsatt” hemma i fyra dagar nu, ganska skönt faktiskt ⛅️💕🍀
Kram

Svar: Ja, ibland blir drömmarna lite märkliga !! Men en gång var han en trygghet.. och det gamla minnet satt i någon hjärncell och gav sig tillkänna.. kram :)
Esmaralda

65 TILL LOUISE (38):

skriven

Hej Louise, vill bara säga att jag läser varje dag på bloggen hur du kämpar med att få ekonomin att gå ihop, söka jobb och ta dig igenom en skilsmässa. Mitt i allt detta har du ork och empati att tänka på att katten ska ha det bra. Jag håller tummarna att allt löser sig snart för dig och jag tror att du en dag kommer att vara glad att du tog tag i din situation. Lycka till.

Ja det finns så klart fler i bloggfamiljen som kämpar med olika saker i livet men jag har blivit berörd av det du skrivit Louise.

Frivillig kram
HS

66 Sa:

skriven

Tack för tipset om Dumle kakorna! Dom blev supergoda och gjorde verkligen min sons dag! Biffar till middag och Dumlekakor! Vilken lycka! Önskar dig och alla på bloggen en fin midsommar!

Svar: Ja, de kakorna är ju så himla goda.. alla som gillar godis gillar kakorna :) Kram
Esmaralda

67 Ghostwriter:

skriven

Skulle det gå bra och skulle någon nappa, på att dela rum med mig? Det är ett hyfsat stort rum men kan ändå bli lite trångt. Tänker att jag behöver det iallafall och är beredd att "offra" min frihet och ensamhet för det.





Vilken läskig syn. Men ändå fin på något vis. Ännu finare att hon överlevde och kunde leva så länge! Vad hände med alkoholisten?




Kram och ha en bra fredag.
Tänkte jag säga, men onsdag går lika bra!

68 AnnaK:

skriven

Inte lätt att tolka allt kan jag tänka! Läskigt. Tur att allt gick bra trots allt.

Verkar det vara liv i min talisman? Han fick ju knepiga uppdrag som han kanske inte kan hjälpa med 😊 Blir så förundrad när jag läser om alla som har fått kontakt med sin och blivit hjälpt nästan omedelbart. Eller är jag inte mottaglig för talismanhjälp heller 🙈

Kram 🤗

Svar: Talismanerna verkar så olika... somliga gör vad de ska direkt men andra tar tid på sig och det beror inte bara på talismanen utan också på de olika situationerna.. din Kingen kämpar verkligen.. kram :)
Esmaralda

69 Boudica:

skriven

Ja, när jag läste så tolkade jag som om hon skulle få uppleva en nära döden upplevelse, vilket du också på sätt och vis hade gjort. Att hon inte kunde göra något att undvika att detta hände tror jag att det är för att denna upplevelse skulle ha en lärdom åt henne, mer andligt sett.

Här är förkylningen ännu bättre, bara hosta kvar, den i mitt sett värsta delen av en förkylning. Men snart ska jag varva lök med honung för att göra hostmedicin.

Däremot hade vi härligt åskväder efter en varm och solig arbetsdag. Och imorgon är som en fredag. Jag tycker att det verkligen är synligt hur folk på jobbet är gladare på fredagar!

Dagens fråga baserat mer på en symboliskt tolkad dröm, har han en sida som jag inte vet om, något som jag ska vara försiktig med, så att jag inte blir sårad?

KRAM!

Svar: Alla har mer negativa sidor också... han är inte värre än någon annan... jag tror inte att han är ute efter att såra dig.. kram
Esmaralda

70 Anna:

skriven

Hej Es!

Du skrev häromdan att det finns en chans att jag och han kommer bli ihop. Det finns lite hinder, kan du se att de kommer försvinna och att det löser sig? Han hör av sig lite då och då, och sist vi träffades hade vi det bra. Vad vill han med att han tar kontakt?

Tack för svaret sist! :)

71 Milla:

skriven

Jag är imponerad av dina seanser o vad du kan se. Jag könner mig ledsen o låg o fick ett brev att jag inte fick olycksfallsförsäkring för att jag skiljt mig. Jaha, kände jag. Jag som kämpat hela mitt liv. Ibland orkar jag inte kämpa mer. Vi ska ju resa barnen o jag men jag får väl hoppas att inget händer oss på resan då. Ibland blir jag orolig för sonen o hans immunförsvar för han har ingen mjälte men jag hoppas han fixar vår resa.

Svar: Ta för säkerhets skull en extra försäkring som täcker restiden.. inte för att jag tror att någon ska ske men det är alltid tryggt att vara försäkrad.. kram
Esmaralda

72 Lisa:

skriven

Hej,
Undrar lite hur jag ska ta det då kollegor anmärker att jag är så tyst.. jag försöker tycker jag där jag kan och inte så lätt då man är ny och blyg.. blir inte så påverkad av att höra sånt längre men lite trist ju samt inte så uppmuntrande precis.. tänker det bara är att strunta i och försöka hitta min egen plats?
Kram

73 sus:

skriven

hej
Min nuvarande chef.....
vad är det frågan om?
love sus

74 Anonym Isah :

skriven

Får jag något nytt jobb så att jag kan klara av denna månad/nästa månad? Jag känner att distans jobb med dålig lön inte är det jag sökte. Jag behöver något som ger bra lön så att jag inte blir utnyttjad. Blev utnyttjad av förra jobbet och med en chef som ljög rätt upp i ansiktet. Kände direkt att något var fel och är ändå glad att jag slipper jobba för en sån typ.

Undrar dock om jag ens får jobb... som känns hyfsat rätt liksom..



Kram

75 Dunegull:

skriven

Nu har hundkillen börjat snoka på mig igen på sociala medier. Hör han av sig snart tro eller varför snokar han? Kram

76 MollyD:

skriven

Hej bästa E
Usch nu är självkänslan ute och åker hiss igen. Not god enough!
För gammal! Inget nytt jobb och solo fortfarande. Inte ens på intervju kom jag.
Försöker tänka att goa universum har ngt bättre till mig och kärleken den spirar bakom hörnet.
Fy f-n för allt. Pratar med min King och påminner om uppdraget men han känns helt kall.
Just nu känns som hoppet är borta.
Hjälp att se om ngt väldigt positivt ör på väg? Behöver lite positiv sisu
Kramen

Svar: Kingen kanske känns kall just nu men det kan vara för att han laddar för något speciellt.. bra ting kommer att ske i ditt liv.. kram :)
Esmaralda

77 U dra:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror du han kommer vara intresserad utav att fortsätta träffas när han får veta att jag väntar barn själv?
Eller ska jag vara beredd på att han inte vill mer då?
Kram

Svar: Ju snabbare du berättar.. desto större chans att han vill fortsätta lära känna dig.. kram
Esmaralda

78 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.
Mysteriet med att det fattas pengar i kasssn är fortfarande inte löst. Jag jobbade den dagen och en annan kvinna. Jag räknade kassan.
Tror du att jag kan ha orsakat detta fel med fel räkning när man tagit emot kontanter utav Kund?
Kommer dethär att lösa sig? Kram

Svar: Jag ser inte hur det gått till... men det kan mycket väl vara ett misstag.. jag tror inte du är misstänkt för någonting medvetet.. kram
Esmaralda

79 F:

skriven



Hej Esmeralda undrar om du ser något nytt och spännande på väg in i mitt liv, du kan berätta om? Kram


Svar: Det ser ut som om du lär känna en ny person.. som ger dig positiva idéer och du tar dig ett steg vidare.. kram
Esmaralda

80 Kvinnan :

skriven

Hej kommer jag lyckas bli gravid?

Svar: Du har en god chans.. kram
Esmaralda

81 Browallia:

skriven

Tack för den uppskattade kommentaren om min midsommar och de framtida :) Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

82 Ullie:

skriven

Hej
jag har skrivit en gång tidiare men tappade bort ditt svar.
Både min pappa och svärmor gick bort med bara några veckors mellanrum och det va en svår tid .
ja har alltid trott at jag märk utav att någon varit i närheten o brukar skoja ja vet du är här när ja tror det .
Känns som det blir kall i köket trots att man lagar mat o är varmt men nära mej å blir kyligt bredvid ?
i sovrummet har det känts som någon varit med mej när ja haft ångest o inte kunnat sova
mycket runt nu me försäkringsk o så så mår åligt men känns änå ibland att någon tröstar eller är det inbillning?
Tusen Tack om du läst allt ullie


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: