När det magiska händer....

Nu förstår ni, kommer det att hända grejor här !!

Genom alla år jag bloggat har jag då och då nämnt min afrikansk/haitiska  kollega… oraklet som bor i Paris. Som går under namnet Madame.

Hon är lite odd… eller nåja, mycket odd, och påminner inte om någon annan jag känner.

Hon är anlitad världen över men tar inga nya kunder… om man inte ”är” någon förstås.. dvs kändis och  mångmiljonär.  Hennes priser är hutlösa och själv lever hon livets glada dagar och unnar sig ALLT.

 

Madame  arbetar inte enbart  i det ljusa som jag… utan hon kan  svart magi på sina  fem fingrar och tvekar inte att använda det som behövs.

Man ju tycka vad man vill om att leva sina dagar på en herrgård omgiven av unga vackra vän som följer hennes minsta vilja…   fast live avis blir man ibland !

 😱

Jag pratar inte ofta med henne men nu föll det sig så att hon ringde mig häromdagen och vi pratade länge och väl.

Det slutade med att hon var beredd att ge er i bloggfamiljen en chans att få en släng av sleven genom healing.

 Det trodde jag ALDRIG skulle ske !!

 

Hon är hemligare än en KGB agent  och  när jag berättade om henne för er första gången.. det var nog 10 år sedan.. då lovade jag henne att aldrig avslöja hennes namn eller kontaktuppgifter – plus  göra klart att hon inte tar emot kunder.

 

Men nu förstår ni, kan ni få healing av Madame, i egen hög person.

 

Hon gör detta som en storhealing…  dels för er i bloggfamiljen och dels för  en grupp människor som hon har regelbunden kontakt med .  Samtidigt.  Jag själv kommer också att delta men på ett passivt sätt.. precis som ni andra.

 

Om situationen så kräver så kommer hon att använda svart magi – men det är ingenting som du någonsin får veta.

Hon ger ingen feedback efter sessionen -  men att hon gör en äkta och väldigt stark healingsession,  det kan jag till 100 % gå i  god för.

Det är inte utan anledning att hon är ett  orakel som tjänar   enorma summor.

 

Hon tar sig an oss för knappt några pengar alls ( jämfört med  hennes vanliga taxa) och det gör hon för att  hon är skyldig mig en tjänst.  Så enkelt är det.

 

Hon erbjuder denna healing på SÖNDAG , den 17/3 klockan  19.30-  20.00

En uppföljning kommer  dagen efter på  MÅNDAGEN klockan 21-21.30.

 

Vill du delta så gör du så här:

Kostnaden per person är 200 kronor.

Barn under  18 år  medtags gratis i healingen om  det finns en vuxen betalande.

Samma sak med husdjur. Gratis.

 

 

 

När du betalt så skriver du ett KORTFATTAT  mail till mig  ( som jag skickar vidare ) och i det mailet skriver du ditt FÖRNAMN, du skriver ner max tre meningar vad du vill  ha ut av din healing ellerd din önskan  - sen  ska du  sluta ögonen och  frammana ett djur för din inre blick. Skriv ner vilket djur som visade sig för dig.  Du ska också skriver  ner 3 siffror mellan 1-100. De siffror som spontant kommer för dig.

Tala om i vilket namn du betalat.

När det gäller barn och husdjur skriver du bara ner deras namn.

 Du mailar till:  [email protected]

SKRIV PÅ ENGELSKA – och behärskar du inte engelskan så skriv på svenska och jag översätter.

 

SENAST DEN  17/3 KLOCKAN 13.00 måste jag ha ditt mail.

 

Betalningsuppgifter:

 

Kostnaden är 200  kronor och den sätter du in på mitt plusgirokonto:

1354552-0  till  Framtid & Rådgivning/WIDA

 

  Om du sätter in pengar från utlandet:

IBAN: SE89 9500 0099 6042 1354 5520

BIC (Swift)  NDEASESS

 

………………………………

 

Eller så swishar du 200 kr till: 123 597 9752

 

Ni är alla så hjärtans välkomna och ingen önskan är fel, för konstig eller för mycket.

Kram & kärlek

1 Erika:

skriven

Hej! Kan jag säga till min dejt att jag upplever att hon dragit sig undan? Eller blir allt väldigt dumt då?

Svar: Klart du kan säga det.. kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Wow vilket erbjudande. Tål att tänkas på :). O bliir ju definitivt nyfiken på vad det är för tjänst du gjort Madame då hon erbjuder oss något sånt här? Intressant är hon minsann.

Pemgarna skulle jag inte säga nej till, men de unga männen klarar jag mig utan. Jag väljer medelådersmannen, han räcker gott o väl för mig ;). Bara han nu skulle behaga komma så... Kanske annat som ska komma först?

O det är väl bara o pallra sig iväg till "gamla" jobbet nu...
Ha en bra dag.
Kram Skorpan

Svar: Ja, det är ett engångserbjudande !! Tjänsten är ju mellan henne och mig... men det har med spådom att göra :) Kram :)
Esmaralda

3 Miltons Mamma:

skriven

Oh my holy G.😃
Detta är en chans som aldrig kommer igen.

I am on!
Betalar idag så kan jag grunna på meningar senare. Jag fick upp en varg direkt när jag läste så.. Ja blir väl varg för mig 🤔😃 Lejon dök upp oxå.

Hur många husdjur får man ha med? 😁 Jag har två hundar samt ett par kaniner som behöver en extra skjuts i hälsan 😊

Behöver man gå och lägga sig eller kan man vara som vanligt? Ska läsa blogginlägget igen om jag missat något 😊


Kärlek. Är HAN påväg? Ser du någon årstid? Eller ngt annat specifikt 😃❤️

Kjam

Svar: Du får ha med alla dina husdjur !! Du behöver inte lägga dig... healingen sker när du gör annat... kram :)
Esmaralda

4 Agnes:

skriven

YES!

Det här MÅSTE jag helt enkelt prova på! Vet inte vad det är, men ngt slår an en sträng i mig var gång du nämner henne...varför, vet jag ej, men ngt är det.

Därför så tänker jag göra detta! Skit samma om nu både knän o tänder skallrar likt en argsint skallerorm...jag satsar!

Visserligen jobbar jag på Måndagen den 18, men antar att det ska funka ändå...kan försöka gömma mig lite o ändå vara redo för jobb o bli healad!

Kommer fortfarande ihåg den där saken du lottade ut som var från din vän Madame...som nu ngn annan lycklig vann...erkänner frankt att jag hade ett sug efter att vinna den gången, haha!

Så den här gången säger jag YES! =)

Passar utmärkt i tiden med...har strul på jobbet med kollega...blir exkluderad o ignorerad...vet ju vad jag kan o vem jag är o bidar min tid, helt enkelt...min magkänsla säger mig, att jag gör rätt i att avvakta för att när tiden är inne, säga vad jag tycker om vad som hitintills försiggått på jobbet!

Sedan så börjar jag min kurs den 18!Snt jag måste kunna för att gå vidare...ska även lära mig kodning på egen hand, hade jag tänkt mig...

Dock tveksam till att bli tilldragande för en rik, snygg, tränad, dansant karl...tycker jag har för mkt att förlora på att involvera mig med en man...saknar ju massage som attan, men att offra min frihet för det?

Tänk om det istället gick att attrahera en jädrans sudd med pengar, istället, haha!

Härligt...

Kram!

Svar: Ja, den damen har stor kraft, verkligen !! Och många kan nog känna det bara genom att jag skriver om henne, som du kan ! Visst kan du attrahera pengar !! Självklart... kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Säger wow jag med.

Hur stor är chansen att B kommer i helgen ? Tror du klänning kommer hinna fram tills på måndag till maskerad festen ?
Kram

6 sus:

skriven

hej
ja så kan de va.....
plötligt händer de.....
skulle vara magiskt om de bara kunde bli en glimt av något här....
love sus

7 Dunegull:

skriven

Så häftigt!
Hur har mitt ex det?

8 Ghostwriter :

skriven

Jag har varit på din blogg under faktiskt väldigt många år och jag är verkligen emot allt som har med svart magi och göra. Jag kan inte riktigt förstå hur du kan prata om det och låta henne behandla dina kunder/bloggfamiljen... alltså, du vet att jag skriver detta med god ton, och det är bara en uppriktig fråga/retoriskt. För av tidigare inlägg så verkade ju hon inte enbart använda svart magi av goda skäl och därför blir jag lite häpen av inlägget. Jag vill mest veta hur säkert det egentligen är och det känns mest som man ”leker” med det onda så att säga. Visst vi medium har bättre kontroll än ”andra” men vem vet, vi kanske verkligen släpper in ”djävulen” själv utan att vi ens fattar det...


Har du tid att utveckla lite kort kanske?

Kram :)

Svar: Hon vet hur jag arbetar och det har hon respekt för.. och hon kommer inte att göra något som går emot mina värderingar under den session där vi ingår. Det har vi samtalat om. Må hända hon renar med annat än den salvia jag brukar använda men det är en bagatell... det handlar INTE om att hon släpper loss onda krafter och det kan jag faktiskt lova ! 100 % lova. Många i bloggfamiljen har velat ha kontakt med henne men det har jag inte kunnat förmedla - därför tyckte jag det var kul att ni kunna ge er detta erbjudande. Och det är ett tryggt erbjudande ! Hade jag känt minsta tvekan hade jag avstått. kram :)
Esmaralda

9 Min soulmate som gick :

skriven

Jag känner TROTS allting att han är min soulmate. Min intention, dina ord, dina seanser till mig stämmer in, och andra övriga tecknen tyder starkt på det.... men jag behövde ta farväl, och kan bara hoppas att han blir vuxen, redo och hel inombords så att han kan helt enkelt vara redo för det seriösa, utöver det vi hade. Inte för att jag måste ha giftermål imorgon, men för att jag inte orkar med obalansen och att han behövde ljuga.

Varför svarade han inte ens mig? Det sista han kunde ge mig var ju ett ”bra” avslut istället för att få mig känna det jag kände. Kommer han bli redo inom kort, att Kämpa för oss (även om vi inte inleder förhållande på en gång)...



Så tacksam för svar,
Jag lider verkligen i det här.


Kram Ghostwriter

10 JustMe :

skriven

Hej Ez!

Vilken fantastisk möjlighet, detta ska jag försöka delta i 😀

Ser du om beslutet från försämringskassan dröjer? Kan jag vänta mig ett förslag till beslut denna vecka?

Kram!

Svar: Ja, ett beslut bör komma snart... kram :)
Esmaralda

11 Jossan :

skriven

God morgon!

Har sånna problem med att vakna.. Ska ha utvecklingssamtal om 1h hoppas de kommer denna gången!

I söndags fyllde jag 10000 dagar. Jag har varit så stark den senaste tiden men i söndags brast det och jag kände näää nu orkar jag inte va stark! Varför ska jag inte hitta honom!?! Och jag grät sååå mycket. Idag känns det lite bättre 🤷🏼‍♀️.. men jag är så trött och orolig över min tenta. Har kommit på massa fel jag gjort :/ men hoppas de räcker till ett godkänd ändå..

Kan han me right komma? Jag behöver närhet på alla sätt 😂🤷🏼‍♀️

Längtar till lördag så jag kan sova ut!

Kram

12 Jennifer:

skriven

Finaste Esmaralda, är så sjukt ledsen då vårt flyg igår blev inställt på grund av Boeing 737 Max 8 flygens flygförbud. Kanske skulle det finnas en minimal chans att komma iväg ikväll/inatt till Dubai, men jag skulle ändå måsta köpa nya flygbiljetter till Kuwait och det har jag inte råd med.

Så det betyder att vår resa inte blir av och min lilla dotter är så besviken, det känns allra värst.

Livet är bara så tungt och sorgligt och ledsamt och vi hade verkligen behövt denna resa. Nu går nästan 10 000 kronor till spillo, kunde lika gärna ha slängt dem i sjön.

Och jag känner hur alla motgångar gör att min utmattningsdepression som jag så länge försökt kämpa mot nu bara tar över och jag orkar inte ens stiga upp ur sängen, bara blunda och andas orkar jag, allt annat känns bara för mycket.

Svar: Hoppas det ska lösa sig... kram :)
Esmaralda

13 Juni:

skriven

Du har en hel del spännande människor i din vänkrets 😊! Svart magi känns sådär att kunna utöva 😣.

Jag är företagare och har för andra gången på kort tid tackat nej till korta uppdrag som inte ger någon ekonomi. Magen har båda gångerna sagt nej. Huvudet tänker...men vad tusan gör du? Ja vad tusan gör jag? Kan du se om det kommer fler och större uppdrag till mig inom kort 😊?

Tack 🌞!

Svar: Ja det kommer.. men det kan vara lite segt innan det drar igång.. kram :)
Esmaralda

14 Lotta S:

skriven

Es, om jag vill ge healingen till mamma, funkar det nu också? Är det ändå jag som ska se djuret osv? Och sen uppföljningen, den tiden sover hon på sin sömntablett, känns som onödigt avstängt med tanke på att vi redan brukar vara rätt blockerade...

Svar: Du kan ge bort healingen och gör du det då är det fortfarande du som ska se djuret osv.. men du ska skriva ner din mammas förnamn... kram :)
Esmaralda

15 EPM :

skriven

Wow!
Självklart ska jag vara med!

Min syster vill ses och prata idag, jag tänker att det kan vara bra-samtidigt är jag tveksam till resultatet av vårt samtal. Hon tror nog att allt kommer bli som vanligt igen och jag kommer inte acceptera att det blir så igen...
Ser du nåt om samtalet

Möte idag igen, känner mig stressad och pressad av alla möten och krav på planering och tankar som jag ska bidra med. Känner mig ensam i rollen...
Detta spiller över lite i livet- ensamheten. Jag har alltid funnit glädje i att dagdrömma med nu ör det svårt även på det planet.
Jag är redo och behöver kärlek nu, nån som ger mig uppmärksamhet och kramar. Hjälper mig till en fin bild av kärlek igen...

Kram

Svar: Försök träffa henne förutsättningslös och gå inte i försvar även om det är lätt gjort.. kram :)
Esmaralda

16 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tror du min vecka kommer bli bra?
Något jag ska tänka på? Kram 😃☀️

17 Helena Ir:

skriven

Vad häftigt!! Det vill jag vara med om..vad snällt av henne och även av dig som gör det här för oss..

Just nu känns det som all healing är välkommet..ledsamheterna har varit många..och hoppas på ljusning..

Ha en bra dag..

Kram :)

18 Browallia:

skriven

Wow! Jag fick gnugga ögonen en extra gång när jag läst dagens blogg och läsa en gång till för att fatta att jag var vaken. Detta fantastiska erbjudande vill jag absolut inte missa! Jag ska fnula på mina meningar och mailar dig under dagen.

Idag har katten bott två veckor med mig och de senaste dagarna gjort flera framsteg. Den skräckfyllda blicken i hans ögon har bytts ut mot nyfikenhet och han gömmer sig inte lika mycket längre till mattes stora lättnad. Tack ännu en gång för ditt stöd i seansen och här på bloggen.

Här yr snön i luften så än får jag njuta av det vita guldet från skyn. Önskar dig och MG en fin onsdag. Kram

Svar: Du är så välkommen :) Din katt blir tryggare o tryggare... kram från mej och MG :)
Esmaralda

19 Nu blev jag rädd:

skriven

Gomorron Es!

Jag skrev till dig igår eftersom jag skulle ge mig av till min sjukgymnast idag i Helsingborg!
En av dina spådomar stämde in lite på mig 60-årsåldern - idag onsdag o det var nåt om en olycka i trafiken. Det har varit nån som pockat på min uppmärksamhet i mitt hus i flera nätter o dagar! O när mitt lilla barnbarn var här i söndags satt hon i fåtöljen o tittade uppåt runt runt o sa Mormor vad e de?
Fråga - vad var det hon såg o var det nån som försökte varna mig för att ge mig ut i trafiken? Skulle bli glad för ett svar! Jag har avbeställt tiden i även sjukresan nu!
Kramar med önskan om en fin dag :)

Svar: Ja jag tror faktiskt det var en varning du fick !! En stark upplevelse !! Kram :)
Esmaralda

20 Louise:

skriven

Nyckeln hittades av personalen på stället och han fattade inte hur han kunde tappat den.
Fick mess från min skrivarkompis dotter igår. Min skrivarkompis har legat på sjukhus i snart en månad efter någon olycka. Fick inte reda på vad för olycka men det var allvarligt.
Jag kommer skriva så mycket jag kan på examensarbetet och sen när hon och om hon orkar så får hon fixa lite. Hennes dotter sa att hon ska vara på sjukan minst en vecka till. Asså nu har jag dåligt samvete att jag bara bombat henne med meddelande. Synd att hennes dotter inte svarade innan eller hennes man på Messenger.
Så opponeringen är i augusti och vi har gott om tid. Det är så gott som klart bara en del att fixa.
Jag hoppas min skrivarkompis blir återställd.
Kommer vi/jag bli klara med examensarbetet och opponera i slutet av augusti och sen klara mina två sista praktiker och kommer mannens chef ta tillbaka uppsägningen? Får ändå söka in till utbildningen igen.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar

21 Fiskaren:

skriven

Ja, det är magiskt och den chansen missar jag INTE. Hör av mig under dagen.

Svar: Du är välkommen !! Kram :)
Esmaralda

22 Helena:

skriven

Godmorgon. Jag och min Man är separerade sedan ca två veckor, vi har båda känslor för varandra fortfarande , kommer vi att hitta en fin väg tillbaka till varandra igen.

Svar: Ja, det finns en chans.. ingen självklarhet men chansen finns.. kram :)
Esmaralda

23 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Wow vilken chans säger jag med !Detta erbjudande tål att tänkas på ! Så spännande att det är svårt att säga nej :-)

Här snöar det..inte lika spännande..men nu kunde jag spåra Moses var han tar sig ut till baksidan av tomten ( fortfarande innanför mitt "andra" staket)...alltid ngt Har spärrat av så vi slipper se grannhunden på nära håll...Är snart som ett fort här ;-)

Ha en go mitt-i-veckandag ge MG en puss på nosen från hela flocken <3

Kram Anki med flock

Svar: Mg pussar tillbaka och meddelar att han snart ska iväg och jobba !! Tänk om man varit lika ivrig inför dagens arbete :) Han hoppar nästan jämfota :) Kram :)
Esmaralda

24 Jennifer:

skriven

Lite märkligt att du såg att alla tecknen visar att det går bra och att det blir en bra resa... då det inte blir någon resa!

Svar: Jag tror jag hade fokus på olyckor där... otrevligheter.. och något sådant såg jag inte... fast nu berodde det på att det inte blev någon resa... detaljerna kan vara svåra ibland.. kram
Esmaralda

25 DD:

skriven

Åhhh lätt att jag ska vara med! Ska fixa detta ikväll 😍


Svar: Du är så välkommen.. kram :)
Esmaralda

26 Pia1:

skriven

Det här var ju nyheternas nyhet, längtar!!!

Svar: Ja, plötsligt händer det !!!! Kram :)
Esmaralda

27 Helena Ir:

skriven

Kanske även jag kan känna av dagens blogg,precis som Agnes..för oj..vad healing som strömmar i mig..Tack..

Kram :)

Svar: Eller hur !!!!!! Underbart ! Kram :)
Esmaralda

28 HS:

skriven

God morgon Es,

Detta låter ju spännande men samtidigt blir jag fundersam när du skriver att Madame kommer att använda svart magi om det behövs. Är det på en själv som deltar i healingen eller på andra runt omkring en och hur kan det hjälpa till i en healing? Jag trodde att healing alltid gjordes i ljuset? Jag kan väldigt lite inom det här området så du får ursäkta om det är grundläggande frågor.

Kommer de att anmärka på att jag satt in persienner i fönstren? Lönar det sig att ta bort dem nu?

Kram

Svar: Det beror på de önskningar man har, hur hon arbetar. Men det är ju en självklarhet att man inte får önska elände till någon... kram :)
Esmaralda

29 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Dejtade denna mörka man med svart hår. På dejten lät allt bra och han försökte nästan ”sälja” in sig om vilka bra värderingar han har i ett förhållande. Han kanske är bra också. Men han verkade intresserad då. Nu har han knappt hört av sig på två dagar.
Ser det ut som om hans intresse avtagit?

Ser något nytt ut att vara påväg som faktiskt kommer att gilla mig när vi lär känna varandra lite mer?
Ser något ut att vara påväg som kommer gilla mig och som kan bli förhållande ganska snart?
Kram

Svar: Jag ser inte att han är rätt för dig.. men varför han inte hört av sig vet jag inte.. kram :)
Esmaralda

30 Chef:

skriven

Tycker min chef att jag är jobbig som ställer krav? 😕

31 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Klart att det inte angår nån vad det var för tjänst, bara vetgirig, hoppas dock inte att jag är girig ;).
Kram Skorpan

32 Linnean 🌸:

skriven

Hejsan!
Så spännande! Det måste man ju vara med på! Behöver energi för den har verkligen försvunnit. Tack, för bekräftelsen i går om mina känslor runt småflickorna. De är så små än och har svårt att äta så de får sondmatas men hoppas att de ”tar sig” snart.
Känns det som jag åxå kommer att ”ta mig” snart för just nu är det förbaskat svårt med orken? Det har hänt en hel del de två sista veckorna så det kanske har inverkan åxå.
Ha en skön dag! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja det är tungt just nu men det kommer att lätta.. jag tror inte det ska dröja så länge.. kram :)
Esmaralda

33 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon större förändring i min tillvaro närmaste tiden? Som ett förhållande? Eller en flytt?
Tror du jag har pojkvän och större familj inom två år?
Eller kan det dröja längre? Kram

34 Agnes:

skriven

Åh, då ska jag attrahera pengar via den framtida karriären...hur jag nu ska få till den önskningen förståeligt översatt till engelskan.

Jag som en gång i tiden i princip växlade fritt mellan svenska-engelska...

Ska sova på saken o senare i dag när jag vaknat till liv, så ska jag finjustera allt!

Det är verkligen omtänksamt av både Madame o dig, Es, med detta! För mig känns det helt rätt i tiden med detta...har även en annan säregen känsla om ngt som ligger på lur...en form av kvittrig känsla...`

Kan ju vara att våren är på väg o jag är en fågel Fenix som sitter här o kvittrar ngnstans inifrån ryggraden?

Anyway...Kram! =)

35 Mathilda:

skriven

jag har en liten fråga, min morfar gick bort för lite mer än en vecka sen ❤️ han har haft ett fantastiskt liv och fått leva länge, jag tycker de va skönt att de gick så snabbt som de gjorde, för han ville inte vara där han hamnade. Men hur snabbt kan de ta kontakt med oss när de gått över på andra sidan? Kan du känna om de är på något speciellt sätt han kommer visa att han är hos oss?

Tusen tack på förhand 💝 kram Mathilda

Svar: Det är så olika.. ibland känner de att det bara skulle oroa om de tar kontakt för snabbt.. ibland väljer de att bara titta till och att inte ge tecken.. jag kan inte riktigt se vad din morfar gör men glad och nöjd är han och han kommer vaka över dig.. kram :)
Esmaralda

36 I wonder :

skriven

Hej!
Finns det ngn gräns på antal deltagare för healingen?

Jag har börjat få hjärtklappningar/tryck för bröst igen. Lika som förra året. Endast lite normala dubbelslag hittades. Nu triggas min ångest igen o jag blir rädd.
Har känt mig otroligt trött senaste två veckor också.
Sömnig.

Jag blir rädd.
Att det är ngt fel på mig.

Kan ju också vara pollen.

Älskar dina spontana spådomar, inget jag kände igen mig i denna gång men kul att läsa ☺️

Hur mår vovven? Tänker på hans sjukdom. Klappa honom och klia lite extra på honom.

Jag undrar två saker:
Ser du ngt om min kommande? Det är Sahara öknen här...sen 8 år sen...

Sen undrar jag om spåkulor... har googlat men hittar inget om det. Är det okej att köpa en begagnad spåkula? Om ja, hur gör man rent den..?
Jag läste till mig att sen inte ska röras av andra och inte vara i direkt solljus osv men inget om begagnad kula...

Svar: Jag tror det mest handlar om ångest.. men kolla dig på VC för säkerhets skull !! Nej köp ingen begagnad kula.. det avråder jag från....Tarothuset på nätet tex.. de har kristallkulor... känns bättre med en ny och att rena en använd är svårt och lyckas inte alltid.. kram :)
Esmaralda

37 HS:

skriven

Hej igen Es!

Högt och lågt på mina frågor idag, hehe!

Tror du att det skulle passa mig att köra taxi? På deltid och jobba på mitt vanliga jobb på deltid. Har en kompis som är taxichaufför och han säger att vi kan dela på hans bil i så fall. Jag behöver en plan B och plan C om jag inte trivs på det nya jobbet.

Kram

Svar: Ja, taxi skulle du kunna köra.. jag ser inga problem i detta om det är tillfälligt.. på sikt hade du inte trivts.. kram :)
Esmaralda

38 Tjejen:

skriven

Hej Esmaralda.
Såhär i efterhand tycker hon själv att hon gick på lite väl hårt eller överreagerade lite i sitt sms hon skickade?
Eller står hon fast vid det hon skrev?

Hur ser det ut som om dem andra tjejens som var med under dagen tyckte, tyckte de likadant som hon gjorde när hon hackade på mig?

Blir vi sams igen?
Kram

39 Vb:

skriven

Så sjukt att vi får detta genom dig Es! Blir så glad! Jag undrar nämligen om jag bör köra hårt för sånt jag jag vill fast det känns som att jag inte har tiden.. en ambassador, kör mode instagram osv osv

40 Mii:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser han ut att ha sina tankar och funderingar på mig?

Ser det ut att vara och bli vi framöver?
Kan det bara bli så lätt gå så bra att det blir vi tror du han väljer så?
Kram

41 Tiss:

skriven

För några dagar satt min bästa vän E (på slutenvården, dessutom) och berättade om allt jag gjort fel. Att hon känner sig utanför, som att hon alltid känner sig sist vald när jag umgås med andra, särskilt med C. Det är verkligen inte så. Hon frågar sällan själv om vi ska hitta på något. Det måste vara något hon gjort till sin egen sanning. Att jag och C, vi gör en massa olika resor (vi har gjort två, var av ena frågade jag om E ville följa med på, hon ville inte det). Att vi skriver olika saker som hon blir sur/sårad över på instagram som vi faktiskt inte gör (jag var tvungen att kolla upp det hon menade). Hon sa att hon inte har pengar trots att jag har tjatat på henne om att det finns en fond som jag brukar få pengar ifrån, som hon också kunde prova söka, hon gjorde det inte.
Av någon anledning (som jag inte riktigt minns) kom vi in på att jag brukade festa med ett gäng tjejer fem sex stycken när vi var i ca 22-27 års åldern, men att det inte blev av eller något sånt. Hursomhelst, eftersom att vi i gänget aldrig brukar ses så har vi gjort en grupp på fb för att ta upp kontakten igen som att eventuellt gå ut och äta tillsammans (hittills har vi gjort det en gång). Då blev E sur för att hon inte fick hänga på. Men som sagt vi är ett gäng som aldrig ses men sågs mycket förut. Att samla ihop oss är väldigt trevligt, det skulle då bli jätte konstigt om E skulle följa med, tycker jag, säkert mina andra vänner också. Men hon får ju vara med på vin/spelkvällar och sånt där annat som brukar bli ibland. Sen när det gällde min 30 års fest så fick jag veta att det inte alls berodde på hennes kroniska värk i kroppen utan rädslan av utanförskap då alla kände alla enligt henne, men det stämde ju inte.

Hon sa till mig "ha inte ångest nu". Lätt att säga när man befinner sig på en slutenvårdsavdelning d.v.s redan hade ångest. Hon var lättad och det var ju bra för henne.

Alltså när jag skriver detta låter det hela som på dagisnivå, men det gör ändå ont. Jag gör så bra jag kan för att räcka till för mina vänner (som alla har en plats i mitt hjärta).

Jag vet att jag inte är felfri, absolut inte!
Men jag känner mig som en hemsk människa, är allt mitt fel?

P.s.
Anonym
inlägg 33
Rubrik: Man minns ibland.

Jag kan tyvärr inte nämna den jag brukar söka ifrån då det avslöjar min hemstad, jag vill gärna vara anonym.

Men denna sida har jag tittat runt lite och den verkar vettig
https://www.globalgrant.com/search

Kram

Svar: Nej det är inte ditt fel.. ta inte åt dig... ha mer fokus på dig själv och ditt eget mående nu.. och låt ingenting störa i detta.. kram :)
Esmaralda

42 Anki:

skriven

Hej igen
Vad glad jag blir att höra om pigg MG ! Härligt att han ivrigt vill jobba <3 <3 <3 Gott gry i den lille herren !
och ja...
Jag vill gärna vara med på söndag !

Ska bli så spännande

Kram Anki med flock

Svar: Ja han är en tuffing.. han som inte skulle levt alls idag.. är fortfarande pigg och alert ! Du är välkommen att delta på söndag.. och din flock..bara maila mig :) kram :)
Esmaralda

43 <3:

skriven

Hej kära Es, har G insett att jag inte kommer flytta utomlands med honom eller hälsa på efter hans elaka sms. Det är så synd att han ska visa den otrevliga sidan så ofta. Satt ner foten förra veckan och svarade honom hur kan du tro att jag vill komma och hälsa på dig när du skriver hur illa du tycker om mig. Anna en äldre kompis berättade att det är allmänt känt att G är otrevlig och elak speciellt när han dricker. Jag trodde att han skulle ändra på sig nu och bli en bättre person.
Kommer han lyckas med alla krogarna ?
Fiffel fiffel...
Kram

Svar: Nej ingenting blir nog som han tänkt och du gör rätt i att inte åka dit.. kram :)
Esmaralda

44 Hoppas:

skriven

Hej!

Jag har inte råd med healing tyvärr fast skulle behöva energi och lycka för att ta mig ur min hopplösa situation. Jag kan bara hoppas på att det ljusnar snart och det blir någon bra lösning och att jag kommer ut i arbetslivet igen. Vågar jag hoppas???

Kram

45 Monica:

skriven

Om hon har denna gåva som du berättar om skulle jag aldrig våga befatta mig med henne. Så jag är inte ett dugg avundsjuk på dessa kändisar och miljonärer som anlitar henne. Tänk om hon godtyckligt skulle hysa agg mot en eftersom personkemin inte stämmer. Då kanske hon omedvetet skulle skicka mörk energi emot en så att det skulle hur lätt som helst slå över i svart magi mot en. Det sägs också att svart magi skall man vara sparsam att använda sig av eftersom det slår tillbaka tre ggr emot en.

Svar: Hade jag inte litat på henne så hade jag aldrig haft detta samarbete med henne. Så är det. Jag känner mig helt trygg med henne i detta och det kan ni i bloggfamiljen också göra. Kram :)
Esmaralda

46 AnnaK:

skriven

Kanske man skulle vara med! Är ju dålig på att ta emot men denna healing kanske funkar!

Provar igen om du ser vad mina kärleksdrömmar betyder? Har även drömt om spanet nästan varje natt en hel vecka trots att jag inte tänkt värst mkt på honom. Distanskontakt igen?

Imorgon åker jag hem och åkte givetvis på migrän idag. Men hoppas den ger sig så jag hinner vara ute lite idag med 😊

Kram 🤗

47 Barbie:

skriven

Kära Es! Detta är spännande.....
jag undrar nämligen om jag kommer att träffa någon snart? Kramar

48 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
ser du om det slutar bra med vår försäljning? Är så stressad och nervös. Vill bara att allt ska lösa sig till det bästa.
Tack!

Svar: Det kommer fixa sig även om det kan bli lite oro ett tag.. kram :)
Esmaralda

49 Lenafena:

skriven

Så GENERÖST!!!!!! Ja jag är på!!! För över 200 ikväll....det här vill jag inte missa! Du är så snäll att tänka på oss, tänk ändå att få healing av din väninna. Men du går ju inte av för hackor du heller. Skickar meddelande ikväll också. Kärlek!

Svar: Du är så välkommen ikväll.. kram :)
Esmaralda

50 Ninis:

skriven

Detta häftiga erbjudande kan man ABSOLUT inte missa, för allt i världen. Gud så häftigt👌😁🔛🔝.
Undrar om det sker något spännande i helgen?!?kram

Svar: Ja om du går ut och tar del i något så kan något spännande ske.. kram :)
Esmaralda

51 Vera Virröga:

skriven

Hej där
Behöver en knuff i vilken riktning jag ska gå arbetsmässigt.
Jag vill studera men helt blankt. Vilket yrke bör jag satsa på?

Tack och kram =)

52 CMG:

skriven

Hej!
Träffar jag den rätte genom ett arbete/sudier eller på annat sätt? Super nyfiken. Vad kommer upp?

Kram

Svar: På annat sätt, känns det som.. kram :)
Esmaralda

53 Miltons Mamma:

skriven

Nu kan jag inte hålla mig längre.. 😊
Hoppas så på ett par tankar, ord, hälsning från Milton pilton ❤️
Jag hoppas innerligt att jag inte är en PITA (pain in The ass) 😁

Har mitt hjärta några uppmuntrande ord/goda råd i sitt sinne han önskar ge mig ❤️

Kjam

Svar: Han är lite envis, den lille godingen och säger att du ska ta åt höger.. men jag har ingen aning om vad han menar... det kanske visar sig... kram :)
Esmaralda

54 Michaela:

skriven

OMG!! Det här vill jag inte missa MEN jag jobbar! Går det ändå?

Betyder drömmar om ormar ngt? Drömt om snok som satt i taket på mina föräldras gamla sovrum. Jag pep ut fort som fan på balkongen men en fd barndomskamrat kom dit med den och tryckte den mot mig o jag gallskrek "ta bort den för faaaan!"

Kram och ha en fin onsdag! Pissväder i Sthlm :/

Svar: Jadå, hon gör annorlunda än jag.. och man kan mkt väl jobba eller vara upptagen med annat i samband med healingen ! kram :)
Esmaralda

55 Amanda :

skriven

Men vad häftigt 🤩 Önskar att man kunnat då träffa Madame live någon gång - men är ju tyvärr inte tillräckligt känd eller rik för den delen 🤣🙈

Kommer min sambo ta mig på allvar och våga lära sig att kommunicera? Gör jag något fel?

Kram Amanda 💖

Svar: Det ser tufft ut med kommunikationen också framöver.. kram :)
Esmaralda

56 Vän:

skriven

Hej Esmaralda.
Med det hon skrev menar hon att hon vill avsluta vänskapen?
Ser det ut att så bli?
Kram

57 Fina:

skriven

Hej Es, inser han själv vilken EGOISTISK person han är, ALLT handlar om honom, hur han mår, hans känslor, etc? Kram

Svar: Nej det inser han inte... det gör sällan egoistiska personer.. kram :)
Esmaralda

58 W:

skriven

Händer det något bra snart! ? Träffar jag någon eller vad som helst? Kramizar

59 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Det ska jag vara med på 😀.

Jag är så otroligt nöjd med mina nya stövlar idag. Att det går att känna sig så löjligt lycklig över en så enkel sak 😀. Jag köpte dem på rean och sedan dess har jag inte längre svurit långa ramsor när det regnar eller som idag är fem centimeter slask med blötsnö.

Nu är jag på väg till skrivträff med en kompis. Det ska bli väldigt mysigt.

Kram ThereseC ❤️

Svar: Ja men så är det, ibland blir man så glad i det lilla.. jag är likadan precis :) Kram :)
Esmaralda

60 Barbie:

skriven

Goa Es!
Ser du om jag vinner pengar på triss eller något om jag köper någon speciell dag!? Kram

61 B:

skriven

Jippi!!!! Kommer sexet snart? Kommer han o jag träffas igen han blåögde? Kram isf är det snart? Kramar

Svar: Sexet kommer.. men jag ser inga detaljer.. kram :)
Esmaralda

62 Kvinna:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon förändring i mitt liv den närmaste tiden?
En partner/relation? En flytt? Osv?
Kram

63 Jomlan:

skriven

Hej goa Es!

Ser det ut att bli något mellan mig och Oskar ? Kramar

Svar: Något tillfälligt kan det bli.. kram :)
Esmaralda

64 Naturvän:

skriven

Hej!

Det här låter spännande, vill jag inte missa. Återkommer under dagen med mina funderingar och betalning.

Är lite förtvivlad, när äntligen min vä arm o axel funkar börjar nu hö göra ont. Skall köra till ortopedläkaren i morgon bitti, akut.
Skall ju resa hem på tisdag m buss o äntligen börja jobba,träffa barnen osv, kan du se om jag kommer genomföra hemresan?

Ha en fin dag
Kram från Naturvän

Svar: Du är så välkommen ! Ja, det känns som att du kan genomföra hemresan.. möjligen något försenad... kram :)
Esmaralda

65 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad coolt. Jag kanske hakar på. Hon känns speciell och stark, coolt.

Ser du någon större förändring i min tillvaro närmaste tiden? Som ett förhållande? en flytt?
Tror du jag har pojkvän och större familj inom två år?
Eller kan det dröja längre?
Kram

66 Skorpan:

skriven

Intressant, varför skulke hon använda svart magi bland oss bloggläsare?
Hon är säkert god, för det mesta ;).
Kram Skorpan

Svar: Hon är god och snäll och smart och speciell och hon kommer inte göra något som gör någon illa.. det garanterar jag.. men om det är svårt att nå fram till någon och skapa sin magi.. så kan det tänkas att hon tar till metoder som inte jag gör... men bara för att göra gott.. inte tvärtom.. kram :)
Esmaralda

67 HS:

skriven

Mitt förra inlägg försvann.

Jag undrar lite som Ghostwriter skrev och jag såg svaret... Jag kan väldigt lite om healing men kan man använda mörk energi i healing? Jag trodde att healing alltid verkade i ljuset? Finns det någon risk att det drar igång mörk energi i en själv eller i någon annan?

Tvekar inte en sekund på att Madame har enorma krafter men jag är generellt tveksam till medium som tjänar enorma summor på att hjälpa andra, självklart ska man kunna leva ett bra liv som medium men Madames liv verkar väl materialistiskt... ja det finns säkert olika åsikter om det hela.

Nu till min egentliga fråga:
Lönar det sig att ta bort persiennerna ur fönstren innan besiktningen?

Kram


Svar: Vi människor är olika. En läkare som är specialist tjänar massor på att hjälpa människor och det känns rätt orättvist om inte ett medium som är specialist ska kunna tjäna !! Hur hon lever är ju en sak - och hur hon verkar, en annan. Hon är 100 % pålitlig . Och hon använder inte svart magi fel.. det kan jag lova. Ingenting kan slå tillbaka. Jag tror inte det spelar någon roll om persiennerna är på eller av.. kram :)
Esmaralda

68 Skorpan:

skriven

Jäklar så häftigt.
Tror nog jag behöver anmäla mig in ;D.
Kram igen

Svar: Du är så välkommen... ja jag tycker själv det är så himla häftigt detta !! Kram :)
Esmaralda

69 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du någon ”Ny” på ingång i mitt liv inom kärlek? Som det kan bli något mer seriöst med
Kram

70 Miltons Mamma:

skriven

Hihi. Han är lite kryptiskt idag minsann 😂😊

Vad spännande. Det ska jag ha i åtanke, att jag ska ta åt höger. Framtiden visar vad han menar med det 😊 En valmöjlighet känns det som.
Tack snälla 😃🌸
Kjam

Svar: Ja, jag lyssnade in noga men samma besked kom flera gånger... hoppas det ska visa sig vad som menas.. kram :)
Esmaralda

71 Helenb:

skriven

Tänk att du slösar bort en gentjänst på oss i bloggfamiljen. Du är verkligen en godhjärtad och fin människa. Tack.

Svar: Ni är sååååå värda detta, ni goa människor ! Kram :)
Esmaralda

72 Tiss:

skriven

Tack för att du svarade <3 detta kändes väldigt viktigt för mig!

73 Mimis:

skriven

Hej!

Ser du om det kommer någon turdag för mig då det kan bli en riktigt bra förändring som jobb, pengavinst eller något annat bra??

kram

74 Tildis:

skriven

Åå det här låter så spännande! Jag har aldrig varit med på en healing däremot har jag flera gånger skaffat mig en talisman när du har erbjudit det men om en healing kan ge lite tur så vill jag verkligen vara med. Jag behöver lite extra flyt just nu. Har en viktig önskan som jag hoppas ska slå in och lite hjälp på traven vore ju inte helt fel...

Passar på att ställa en fråga också. Gav jag ett bra intryck i samtalet som jag hade tidigare idag? Kram

Svar: Jadå, visst gjorde du gott intryck.. och du är välkommen till healingen.. kram :)
Esmaralda

75 Nu blev jag rädd:

skriven

Tack käraste Es för svar på Nr 19!

Jag har en fråga till varför låter det som om jag har fåglar härinne lite varstans, t.o.m i mobilen! Igår när jag såg på tv såg jag en fågel vitgrå fladdra ut från TVn nere i högra hörnet! Det blev liksom en dimma som den försvann i??
Magiskt men kan inte ta på det! Hoppas att du kan ge mig en förklaring!
Så tacksam för ett svar.
Kramar i massor trevlig onsdag tack än en gång!

76 Daniel:

skriven

Kommer jag få fast tjänst på den arbetsplatsen jag vill jobba på eller blir jag missnöjd?

77 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du en större förändring i min tillvaro den närmaste tiden?
Som en partner eller flytt?
Kram

Svar: Ja något speciellt känns det som om det ska ske snart.. kram :)
Esmaralda

78 AnnaK:

skriven

En liten fråga. Kan man önska grejer som pengar, körkort, sex mm ur en healing? Eller är det bara hälsa, glädje mm man kan önska? Tror du jag skulle kunna ta emot?

Kram 🤗

Svar: Man kan önska precis vad man vill... bara inte önska döden på någon !! Du har en god möjlighet att kunna ta emot men jag lovar ingenting.. Kram :)
Esmaralda

79 Anonym:

skriven

Hej Es, var kommentaren inget stressmoment en pik från Eva ? Vill hon visa något med det.
Vet inte vad det är med henne just nu.
Tror hon tycker väldigt mycket om mig men samtidigt en konstig avundsjuka som är svår att förklara. Jag är trött på att hon tar mig lite för givet och inte tar tag i mitt födelsedags present gått nästan ett år. Hon kan spela lite över när vi ses och vill skryta lite att hon är bäst. Jag och hennes dotter har en speciell relation ❤kärlek. Hon har inte skrivit något på messenger på ett tag. Min tanke var att nu får hon ta initiativ till att höra av sig.
Kram

80 Virrhönan:

skriven

Hej hej!
Vilket erbjudande du kom med idag, Wao Wao! Håren nästan reser sej vid blotta tanken på denna healing. Är grymt nyfiken på denna madam som har dessa krafter inom sej...tänker nog absolut att ansluta mej till denna skara människor och få healing, det känns nästan som hjärtklappning i bröstet när jag tänker på detta..
Hjärtklappning får jag även av mitt kärleksbekymmer, vad händer mellan oss egentligen,hur påverkar jag honom? Ligger dejten inom räckhåll nu? Dessa känslor...
Kram 💕

Svar: Du är välkommen till healingen som har förutsättningar att bli top notch !! Det kan bli en dejt snart men lite osäkert trots allt.. du får nog ta tag i det.. kram :)
Esmaralda

81 *:

skriven

heeej.

Kommer han någonsin att bli glad igen ? som han varit, så som jag lärde känna honom en gång i tiden ??

Känns som han är nere i någon slags deprission eller nått. Sover o sover, vill inget.
Prata kan vi glömma för det vill han inte, har försökt så många gånger.

Vill att han ska må bra och jag med. VI....

Eller ska jag skit i det bara ?

Blir det bättre med tiden ?

Kram

Svar: Ha behöver söka hjälp, du kan inte hjälpa honom .. du ska bara se till så du inte själv dras ner.. kram :)
Esmaralda

82 G.H:

skriven

OMG känner rent instinktivt att man inte får missa detta. Måste bara fila på formuleringarna lite;) för om hon e så bra som du säger måste chansen vara rätt god att ens önskningar / healing uppfylls?:)

Kram:)

Svar: Ja, chansen är god, verkligen och du är välkommen att delta :) Kram :)
Esmaralda

83 Hanna:

skriven

Wohoo, denna madame kan man ju bara inte missa. Hon verkar vansinnigt intressant!!!

Svar: Jag lovar... det ÄR hon.... hade jag inte känt henne och vetat så hade jag knappt trott att sådana människor existerar ! Kram :)
Esmaralda

84 Hon:

skriven

Hej,
intressant erbjudande, men känns lite oroväckande när jag läser om detta då mörk magi skulle kunna användas och Mme verkar så mystisk.. föder inte användande av mörk magi mer ondska? Jag har dessutom sett flera youtube videos nyligen om mörk magi, kabbalah och numerologi ur en islamisk synvinkel som gör mig tveksam.. så jag skippar nog detta ;)

Jag undrar annars om sommarjobbet.. ser jag ut att kunna förhandla mig upp till högre lön eller är det ändå en ok lön det som jag är erbjuden? Känner att jag skulle gå ner rätt så mycket, fast erfarenheten skulle säkert vara god..
Kram

Svar: Det är ju såklart frivilligt att delta men det finns absolut inte anledning till oro - Madame kan man lita på till 100%.. att hon KAN svart magi innebär inte att hon utövar den under vår session.... absolut inte ! Sommarjobbet handlar helt om erfarenhet och det kan vara bra.. kram :)
Esmaralda

85 MuminM:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag har en partner eller har träffat någon då jag fyller 30 år?
Kram

86 S:

skriven

Är mitt exs bror en ärlig vän eller håller han kontakt i utnyttjarsyfte?
Är det sant att mitt ex nu ångrar sig?

87 Fina:

skriven

Hej Es, kommer han att fatta att jag har fått nog? Att jag kommit till en brytpunkt? Känner han lättnad eller besvikelse över det? Kram

88 Anonym idag:

skriven

Vilket erbjudande, tål verkligen att tänkas igenom, känns inte som ett sådant erbjudande kommer tillbaka fler gånger..☄️
Idag tog jag steget och en sten föll från mitt inre, det mottogs förvånansvärt bra dessutom, känns som det då blir bra avslut..💫 rätt stig vandras, eller hur? Ser du nåt om tentan?
Kram ✨

Svar: Ja det ser ut att vara rätt väg.. helt klart.. kram :)
Esmaralda

89 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Tror du jag kärleken i sommar ? Kram 😃☀️

Svar: Det KAN du göra.. möjligheten finns.. kram
Esmaralda

90 Soulmate som gick....:

skriven

Jag känner TROTS allting att han är min soulmate. Min intention, dina ord, dina seanser till mig stämmer in, och andra övriga tecknen tyder starkt på det.... men jag behövde ta farväl, och kan bara hoppas att han blir vuxen, redo och hel inombords så att han kan helt enkelt vara redo för det seriösa, utöver det vi hade. Inte för att jag måste ha giftermål imorgon, men för att jag inte orkar med obalansen och att han behövde ljuga.

Varför svarade han inte ens mig? Det sista han kunde ge mig var ju ett ”bra” avslut istället för att få mig känna det jag kände. Kommer han bli redo inom kort, att Kämpa för oss (även om vi inte inleder förhållande på en gång)...



Så tacksam för svar,
Jag lider verkligen i det här.


Kram Ghostwriter

91 Räddharen:

skriven

Hej Esmaralda,

Detta låter ju jättespännande. Måste nog delta, fast jag är lite nervös över biten att hon kan använda svart magi. Därför vågar jag nog inte inkludera mitt barn. Jag tänker också ifall en 7-åring kan känna för mycket och bli rädd? Detta lite med tanke på hur starkt jag kände av healingen vid Klagomuren.

Jag kommer skicka över pengar ikväll. Återkommer med mail och mina meningar senast på fredag.

Känner jag Madames makt för varje gång jag har öppnat inlägget idag, blir lite yr? Eller så inbillar jag mig bara;) Tack till dig och Madame! Kram:)

Svar: Nej jag tror inte du inbillar dig... du känner av... och du ska veta att detta sker enbart i ljus och kärlek.. kram :)
Esmaralda

92 <3:

skriven

Godkväll Esmeralda, som du vet har jag och andra i föreningen haft problem med vår inte så kära vicevärd. Ser det ut som att han blir kvar som vicevärd ? Vågade styrelsen säga till honom igår på mötet att han gjort fel mot mig ? Känns som M inte riktigt kommer stå på sig mot honom. Vad kan jag göra för att han ska bort från sin post. Han är verkligen som en elak "En man som heter Ove" .
Kram

93 Tingeling :

skriven

När jag läste detta då fick jag hjärtklappning. Men tror inte det var av obehag! Ska allvarligt fundera på detta för har en önskan, eller i alla fall två. Får klura på en tredje.

Väldigt generöst! Tack.

Kram!

Svar: Du måste inte ha tre önskningar... kram :)
Esmaralda

94 Grannar:

skriven

Hej! Skrev för en tid sen om mina grannar som är jobbiga, och du svarade att jag skulle flytta. Ser du om jag kommer hitta något nytt ställe snart/i vår? Tanken på att bo här 1-2 månader till är urjobbig! Vet inte ens vad exakt jag vill ha men jag försöker lita på att jag hamnar rätt.
Kram!

95 AnnaK:

skriven

Tack! Nä, förstår att inga garantier finns 😊 Känns värt att prova 👌🏻

Kram 🤗

96 Boudica:

skriven

Jag m[ste erkänna att jag känner en liten skepticism, men nyfikenheten är stark ock ska nog anmäla mig till detta ;) hon verkar som en härlig person att känna. Man undrar ju hur du träffade henne!
Ska nog anmäla en som jag bryr mig om, som behöver lite stöttning, enligt mig, eller vad tror du? ;) Men själv har jag nog inte kraft nog att ge honom healing, men går det anmäla någon som inte vet om det?

Otroligt kraftlös här, vet inte vad som tagit åt mig! Nästan så kraftlös att allt jag känner för är att sova och gråta. Även träningen den ligger på lä.
Orkar inte göra mat, och kaffe går åt, men ger inget.

nej ska nog lägga mig tidigt idag och försöka möjligen ge mig själv lite healing. Om det ens är möjligt.

Men en fråga idag, det här tär lite på mig, men har jag chansen att vinna detta "case"?

KRAM!

97 F:

skriven

Hej Esmeralda jag var vid graven igår, kan du se vad som hände där?

98 Berg:

skriven

Häftigt! Det här får man inte missa!

Kram!

99 Noelle:

skriven

Försöker spara ihop till en resa utomlands för mig och sonen i sommar. Vi behöver verkligen komma iväg och rå om varandra.
Kommer vi iväg denna sommar?
Tips på land emottages tacksamt. Sol, bad, någon upplevelse.

Tack. Kram

100 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser jag ut att ha en partner runt mig i sommar?
Kram

101 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har haft sådan otur i kärlek inte haft någon på länge.

Ser du om jag kommer att få lite tur i kärlek och hitta mig en kärlek och fast förhållande snart och familj?
Kram

102 Maria:

skriven

Oj vad spännande ... vet ju inte alls hur detta funkar men intressant är det ju verkligen..

Men hur skulle det kunna eventuellt hjälpas till med ensam vårdnad frågan om mina små barn. Jag har tänkt sätta igång en vårdnads tvist snart med hjälp av en jurist försäkring jag skaffat..
barnens far har inte ens velat ha kontakt med barnen på snart 3 år så det borde vara ganska snabbt avklarat och socialtjänsten har rått mig till att söka ensam vårdnad pga oros anmälan ang deras far och hans suicid försök osv..
han har skaffat sig 2 nya barn under dessa 3 års frånvaro även..

Kram

Svar: Man kan välja precis vad man vill...kram :)
Esmaralda

103 Cattis:

skriven

Hej bästa Esmaralda!
Vad fantastiskt snällt av dig att ordna denna möjlighet för oss på bloggen🙏. Det här vill jag verkligen inte missa och härligt för dig att kunna vara med och bara ta emot healing😊.
Trevlig kväll!
Hälsar
Cattis

104 Willa:

skriven

Hej! Blir intresserad av att delta men vågar man, hon skickat väl bara ljus energi? känns läskigt också

Svar: Absolut, allt sker i ljus och kärlek.. kram :)
Esmaralda

105 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som det blir han och jag framöver i en relation?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: