Hur vet man sin livsuppgift ?

När man gör som man ska och det man är menad för i livet.. då kommer också goda ting vår väg.

Våra livsuppgifter varierar… beroende på vad vi lärt oss i tidigare liv och var vi befinner oss på skalan. 

 

Somliga av oss ska lära sig mod – andra ska lära sig ödmjukhet – en del ska lära sig  att ta för sig bättre och somliga ska lära  sig vara mer i stunden,  hantera oro, känna in sina innersta känslor, satsa på glädjen  och så vidare

Vi har alla en speciell uppgift att klara av.

Hur vet vi då vår uppgift ?

 

Ofta känner man uppgiften som någonting pockande inombords.. något vi vill …..en egenskap eller händelser  som vi längtar efter.. som vi  intuitivt känner att om vi bara kan göra mer si eller så.. då  blir det bra.

Vi ska känna in våra innersta behov- det är viktigt för vi bär vetskapen om vår libvsuppgift inom oss.

Ibland i seans kan jag se människors livsuppgifter – men inte alltid.

Om var och en som inte insett sin uppgift.. söker lite inom sig  själva  och känner av.. så tror jag att insikten kommer till er. Det är meningen att man själv ska komma till denna konklusion – för då blir det lättare att ta till sig och påverka.

Hinder nummer två – är att leva sin uppgift.  Och det är minsann inte lätt alla gånger.

Om en person är väldigt snabb och direkt  och hoppar på  fel ting i livet ideligen..  om hen ska lära sig eftertanke.. då förstår ni att det är en svår uppgift.

Ibland går uppgiften nästan tvärt emot ens personlighet, tvärtemot det som kommer naturligt…  och det kan bero på att livsuppgiften i det gamla livet biter sig envist kvar och då får man försöka nollställa sig.

Man kan inte ta till sig det nya förrän man bearbetat och gjort klart med det gamla.

Det är som i kärlek

Man blir inte klar och redo för att möta ny  kärlek förrän man bearbetat  och är färdig med den gamla.

Första steget  till lyckande är om vi kan stanna upp och känna in – vad det är vi ska lära oss.. vilken uppgift vi har den här gången… för insikten är ju A och O

Och när vi insett då kan vi försöka ta små steg i rätt riktning.. och gör vi det.. då brukar universum komma oss till hjälp. På olika sätt.

Meningen för mig i detta livet är att  använda min synska förmåga. Det är inte sagt hur.. så den delen förvaltar jag enligt eget tyckande.

 

 

Alla kan komma underfund med sin uppgift… varenda en av er.. om ni startar tankeprocessen

 

Kram & kärlek

1 Fina:

skriven

Hej Es! Försöker klura ut A... igår sade han att det är tråkigt på jobbet utan mig. Blev han glad i hjärtat då vi träffades efter lång tid ifrån varandra? Kram

2 Undrande:

skriven

God morgon!
Kaos det är kaos här!🙈
Shanti har rymt!😱
Han har ju varit på rymmen friskt senaste veckan men nu är han spårlöst borta!
Hittar jag shanti igen?
Dessutom måste jag bestämma mig för om jag ska ta nya jobbet imorgon! Blir det ett bra byte eller ska jag stanna i det jobbkaos som råder på mitt nuvarande jobb?
Har legat sömnlös i snart en vecka över det här!
Snälla ge mig ett råd!❤️

Svar: Ja det var ju en attans rymmare.. men jag tror du hittar din Shanti igen. Han verkar finns i hemmet. Byter du jobb blir det helt okey och stannar du kvar så blir också detta okey... valet måste vara ditt.. jag ser ingen varning i samband med något av jobbet... lyssna inåt till vad du VERKLIGEN vill och gör ditt val.. kram :)
Esmaralda

3 <3:

skriven

Godkväll kära Es,tror du fjällresa blir av som jag tänker på ? Inte varit till fjälls på länge.
Kram
⛷❄💙

4 Jossan :

skriven

God morgon!

Inatt har jag drömt mardrömmar om min tenta som jag sitter och skriver. Jag har lite ångest kring den.. Kanske får börja om med den så jag kan hitta något att analysera med... men jag är så himla trött och vill bara va ledig... det har varit så tufft nu den senaste tiden. Att plugga samtidigt som man jobbar. Så på fredag hoppas jag att jag är färdig med alla tentor.. Jag har den ångesten att jag inte kommer klara det men samtidigt är jag säker på att klara det...

Kommer det hända något trevligt nu framföver? Jag har nästan hela april uppbokad. Men något annat?

Kram

5 Michaela:

skriven

Hmm ... undra vad min uppgift är🤔

Blev paff på jobbet igår när två personal kom från en avd för att hämta en patient hos oss på akuten och den ena som var väldigt söt och charmig säger" Michaela ... visst är det dig som jag hälsade på i omklädnigsrummet förut?" Absolut sa jag men tänkte att hur fan kan han komma ihåg det?! Var ju flera månader sedan och vi är typ 30 pers i det rummet. Sen bjöd han även mig att komma och sitta en stund i soffan bredvid honom tills patienten var färdig. Fattade ingenting men kul att någon minns en i alla fall :) Kram!

Svar: Du ska inte bli förvånad.. du märks och gör avtryck... kram :)
Esmaralda

6 the mother:

skriven

Hej Esmeralda!

Mitt barn trivs inte i sin skola av olika anledningar och ska efter sommaren byta till en som ligger lite längre bort (pendling). Kommer det bli bättre där? Mitt hjärta går itu av det här.

Kram

7 Cecilia:

skriven

Godmorgon!
Jag minns att du skrev i min seans att meningen med mitt liv var att välja glädje och utveckling. Tror detta passar mig väl, har själv insett att jag mår bra av att utvecklas, sen tror jag även att jag inte alltid har lätt för att välja glädje, eftersom jag helst inte vill trampa andra på tårna och gör inte alltid det jag mår bäst av. Intressant bloggämne idag.

Jag har längtat efter det här i över 1 år nu, men nu när det börjar närma sig så blir jag rädd och börjar tvivla. Tror mycket av denna oro beror på omgivningen, men det har även fått mig att inse att det kanske inte alls blir som jag drömt och hoppats på? Förstår att det inte alltid kommer vara lätt, men nu är jag rädd att det här kommer förstöra mer än vad det känns bra. Ser du om det blir bra eller knöligt? Oroar jag mig i onödan? Kramar

8 AnnaK:

skriven

Kan nästan gissa mig till min! Behöver iaf bli bättre på att ta mig för och slutföra saker.

Visst är det en speciell blick jag får?

Kram 🤗

9 Jen:

skriven

Gomorgon! Hur kommer min sons och min dag se ut?
Kram

10 Miltons Mamma:

skriven

Kan en livsuppgift förändras? Har man en och samma livsuppgift hela livet, och när man funnit den och arbetat med den så är man klar eller kommer det upp en till. En del livsuppgifter håller säkert i sig hela livet. Eller får man en sådan per liv.
Portionerade livsuppgifter 😂

Hoppas du förstår vad jag menar 😊

Jag har ju haft social fobi. Började som blyghet men utvecklades till SF. Ingen diagnos från läkare men inte särskilt svårt att lägga ihop 1+1. Har kommit långt på vägen men är inte klar. Men pratar med folk nu iaf och tycker om det men har perioder då jag vill vara i fred (så är jag som person, gillar att kuckilura för mig själv) Ångesten har blivit starkare dock. Ligger konstant och lurar. Får utbrott när ångesten kokar över.
Nu kom jag på villovägar igen 😁😂


Men... Har man EN livsuppgift per liv eller dyker det upp en till om man blir klar så att säga. Känns iofs som en uppgift håller hela livet 😊
Kjam

Svar: Som regel har man en uppgift.. men det finns ju underordningar till denna uppgift så man kan uppleva det som flera stycken... kram :)
Esmaralda

11 Rebecca:

skriven

Jag frågade om min livsuppgift i seansen och det du såg stämde så bra med vad jag innerst inne vill :)Jag ska våga mer, göra det jag vill och växa mentalt. Och det försöker jag göra nu..men det är såklart läskigt att göra saker man tycker är "läskiga". Men om de leder till något bra så måste man ju försöka..:) kram

Svar: Ja, stäm av med dig själv då och då... du vet när du är rätt på det... kram :)
Esmaralda

12 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag har haft min livsväg någorlunda tydlig i många år, MEN jag har förväxlat den med vilket yrke jag är ämnad för. Jag har under den senaste tiden insett att det inte alltid är yrket som är ens livsuppgift. För mig är det inte det, men yrket kan vara till hjälp för utförandet. Min livsuppgift har varit tydligare för andra än för mig själv. Nu känner jag att jag snuddar rätt väg, och det känns spännande. :)
Ha en fin dag!

PS. Tack för svaret igår!! Jag förstår att hans problem handlar till stor del om mig. Gör om och gör rätt!

Svar: Exakt.. det måste inte vara yrket, det kan faktiskt vara precis vad som helst.. ibland är det en egenskap man ska förädla och ibland ngt praktiskt.. kram :)
Esmaralda

13 Solen:

skriven

Spännande ämne idag!
Jag har nog inte helt kommit på min livsuppgift....men jag tror ändå att jag är mer på rätt väg idag än för några år sedan.
Ha en bra dag! ☀️☀️☀️

Svar: Ja jag tror också du är på helt rätt väg.. kram :)
Esmaralda

14 J:

skriven

Spännande läsning och hoppas du mår bättre 💖

Kommer jag få lite mer sömn och energi snart tror du?

Kram J

Svar: Tack, jodå, nu mår jag bra igen :) Ja, det kommer rätta till sig med sömn och energi.. kram :)
Esmaralda

15 Skorpan:

skriven

Mitt i prick, precis vad jag går o funderar på o har inte lyckats lösa gåtan ännnu ;). Eller jo, vet min livsuppgift men att leva den, det är ju det som är det svåra. Vill mycket o det myckna kräver också pengar o pengar... Men kanske nån dag lyser solen på denna lilla koja ;).

Känns som om hela familjens liv stampar på stället, vad har hänt? Nåt speciellt vi borde göra för att komma framåt Es? En känner sig nere, en annan får inga stipendier för utlandsbyte, en tredje äter just inget o resten bara harvar o på. Hjäko. Låt nu mig få nytt jobb ens, ett steg framåt.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

16 Helena Ir:

skriven

Ett av de svåraste frågorna för mig..helt klart!
Men ibland funderar jag på om det kan vara tålamod..det hade jag väldigt lite av som yngre..
Jag går faktiskt i tankar om att stanna upp och försöka gå in mer i mig själv..lägga ifrån mig dator och mobil..ha "tråkigt" och upptäcka mig själv i tankarna..Sådana tankar har jag haft några dagar..jag som har svårt att "bara vara"


Ska ta en promenad..på vägen till träningen..

Ha en bra dag..

Kram :)

Svar: Jag tycker att det känns som en bra plan... kram :)
Esmaralda

17 Skrållann:

skriven

Hej!
Det är lite knepigt tycker jag. Jag har stannat upp många gånger och funderat och försökt komma i rätt riktning men sedan landar det oftast i att man är lite för feg eller att allt för många i ens omgivning blir drabbad av ett ev val;)

Kram❤️

Svar: Ja, det finns alltid hinder... det är minsann inte enkelt att försöka hitta sin väg.. kram :)
Esmaralda

18 DD:

skriven

Ska söka in till universitet denna veckan och har absolut ingen aning vilka städer jag ska söka. Är fast besluten att jag ska komma in i en speciell stad men måste såklart söka andra också. Det blir väl som det är menat att bli i slutändan.

Varför tar E och A så mycket energi från mig? E är en riktig energutjuv och förstår inte vad hon vill komma fram till när hon håller på som hon gör.

19 Maria:

skriven

Hej Esmeralda, är en gammal kund hos dig. jag känner mig mogen både själsligt och utbildningsmässigt. Har länge haft på känn att jag har mycket att ge mänskligheten.

Nu fick jag sagt till mig av en kvinna som spår att jag kommer att vara med i ett team som skapar något stort (medicin eller liknande) som hjälper många människor och Nobelpriset finns med i samband med detta. Stämmer det? Hälsningar och kram/ Maria

Svar: Jag ser att du kommer uträtta speciella ting och du kommer själv känna när du är på rätt väg... hur hur pass stort det blir, det ser jag inte... kram :)
Esmaralda

20 Jennifer:

skriven

Hej och godmorgon! Intressant... är det så att alla har flera livsuppgifter eller bara en?

Jag kan känna att min livsuppgift har något med resande att göra eftersom det är den största passionen i livet, och då menar jag inte charter-ligga-på-stranden-resor. Dock är det inget jag kan leva på... har inte heller lyckats komma på hur jag kan använda det så att jag kan dela med mig av det jag vet till andra. Jo, min reportagebok men den måste vänta tills min hand blir bra och jag kan skriva igen.

Att lära mig leva här och nu är kanske den viktigaste livsuppgiften, är så otålig och rastlös och blir lätt uttråkad. Dock är jag inte särskilt bra på att leva här och nu, och ärligt talat vet jag inte om jag någonsin kommer att lyckas med det.

Jag känner att livet står stilla, i väntan på operationen, och det gör mig galen. Fina Esmaralda, ser du om det kommer att ske några större ting detta år för mig? Nytt arbete? Något annat?
Kram,
Jennifer

Svar: Man brukar ha en övergripande... ibland är våra uppgifter svåra... och det kommer inte naturligt till oss... och något bra kan mycket väl hända i ditt liv under året.... kram :)
Esmaralda

21 EPM :

skriven

Godmorgon Es!

Jag tror att jag ska våga mer, vara snällare mot mig själv och inte låta min kärlek till mig påverkas av andras tyckande om mig. Sen tror jag inte att detta kommer göra mig taskig och burdus- sån är jag inte.
Känner igen känslan av något som pockar inne i mig, men jag vet inte hur jag ska släppa ut det. Det visar sig väl tids nog.

Börjar min soulmate bli redo för mig?
Jag hade antennerna ute i fredags som du sa, men det kanske var annat jag skulle vara uppmärksam på? Blev lite fel...😏

Kram

22 Tingeling :

skriven

Du sa i min seans att Jag skulle tänka mer på mig själv. Och jag försöker göra mer vad jag vill. Nu vill jag ju hjälpa folk på nåt sätt, men man kan ju göra det samtidigt som att tänka på sig själv fast på ett annat plan. Har ju svårt att säga nej och är rädd för att svika folk, exempel som nu, när jag inte vill stanna på mitt jobb. Jag blev erbjuden detta jobb, jag sökte inte, och nu vill jag inte vara kvar och har dåligt samvete för det. Men jag ska ta det steget och jag tror att när jag gjort det kommer jag växa, precis som du sa. Det känns liksom rätt. Har inte sagt till min chef än.... jag SKA! 😁
Jag vill också utomlands och jobba och plugga. Den känslan har jag haft sen gymnasiet men alltid nåt som kommit ivägen...

trevlig tisdag.

Kram!

Svar: Ja, nu är det dags att du själv tar kontroll.. gör de val du VILL göra... och mår väl i detta.. det kommer bli riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

23 Fjäril:

skriven

Hejsan Es!
Jag har alltid funderat på vad min livsuppgift kan vara, men inte lyckats komma fram till vad det är än... Intressant inlägg av dig idag!

Jag ska på min första jobbintervju idag och är fruktansvärt nervös då den ska genomföras i grupp och jag är en person som är lite blyg och försiktig av mig. Men jag behöver all pepp jag kan få! Hur kommer intervjun att gå för mig idag? Och har jag någon chans att få jobbet? Kram

Svar: Jag tror det kommer gå bra.. man kan vara blyg och försiktig men ändå få sagt det man vill.... din chans är god.. kram :)
Esmaralda

24 <3:

skriven

Vad känner F för mig?

25 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Spännande mycket spännande.
Jag ska ta reda på min livsuppgift.

Ser du mig leva som själv/ensamstående nu framöver eller ser du mig leva i familj m partner nu framöver?
Jag är själv just nu..
Kram

26 Unni:

skriven

Jeg skal begynne i en liten jobb som miljøterapeut i en bolig for mennesker med utfordringer med rus/psykiatri. Vil jeg mestre og trives som miljøtereapeut - vil jeg takle utfordringene og få gode relasjoner til beboerene? Vil jeg være trygg og unngå utagering?

Svar: Jag tror du kommer klara detta riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

27 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Jag måste verkligen ha gjort allt fel i mitt tidigare liv med tanke på allt skit jag har fått gå igenom i detta livet. Kämpat hela mitt liv och nu är jag inne på mitt 35:e år. Visst lite solsken har de varit men mest mörkt. Hoppas att nästa liv blir något bättre. Hoppas man får någon belöning efter allt kämpande men de är väl bara önsketänkande. Vet bara inte hur jag ska få den sista orken och styrkan att ta nästa fajt. Vill bara ge upp ...

Inatt har jag drömt att dinosaurier ha velat äta upp mig samt döda människor som velat åt mig och de såg ut som om de var tagna från värsta skräckfilmen som hade blivit exprimenterat med. När jag äntligen lyckades vakna upp från att bli uppäten av en T-Rex (de var inte lätt) och somnade sedan om kom dessa blodiga äckliga människorna mot mig från något sjukhus. Lyckades vakna tack vare väckarklockan. Vad betydde den drömmen?

Kan säga att jag hoppas den där ljusa framtiden som du har sett för mig kommer snart! Lääääängtar något så in i norden efter den!
Ha en bra dag och tack i förhand om du svarar på min drömfråga! Kram Zoey 💕

Svar: Nej jag tror inte du gjort fel.. och du lever inget straff. Du ska hitta dej själv.. det är just det som är kluringen... drömmarna du har handlar om ditt inre kaos... försöka bena ut och ta en sak åt gången.. gör klart det du kan.. ta kontroll över det du kan.. kram :)
Esmaralda

28 Maria:

skriven

Hej igen, angående mitt tidigare inlägg. Vet att min väg är att stå upp för mig själv och ta hand om mig själv, men EFTER det hjälpa andra :) kram

Svar: Ja, jag tror du känner av helt rätt... kram :)
Esmaralda

29 Maria:

skriven

Hej igen, inlägg 3 i denna tråd. Jag älskar att föreläsa och stå inför folk (även om jag inte ännu gör det, låter konstigt). Jag har en djup känsla av att hjälpa mänskligheten och i det här livet tror jag att det faktiskt är en tid då människor kan ta det till sig. Därför läser jag en hög vetenskaplig utbildning. För jag vill ha så bred grund att stå på som jag kan i framtiden. Kram ha en skön dag allihopa.

30 A:

skriven

Jag tror att min livsuppgift att lära mej mod.
Jag undrar över min mamma som lider av extrem oro och vanföreställningar,vad är det som händer med henne och vad kan jag göra för att hjälpa henne?
Psykmedicin som hon fått tycks inte hjälpa.
Tacksam för svar
Kram

Svar: Du är nog helt rätt i tanken när det gäller din livsuppgift. Din mamma mår inte bra och behöver professionell hjälp... terapi.. du kan uppmuntra henne att söka sådan... något annat praktiskt finns inte som du kan göra... kram :)
Esmaralda

31 Dunegull:

skriven

Spännande!
Jag känner att jag skulle vilja hjälpa människor eller djur mer än idag. Tror du det är min livsuppgift? Har har haft år av motgångar nu och kämpar varje dag med mig själv och mår väl i ärlighetens namn bättre idag än för ett år sedan. Dessvärre får jag mycket motgångar som jag inte kan göra något åt vilket gör att jag är så fruktansvärt orklös, både kropp och hjärna har påverkats så mycket av det jag gått genom. Vad ser du kring mig och mitt liv E?

Kram

32 Ingela:

skriven

Godmorgon,

Imorgon fyller jag 48 år och jag måste erkänna att jag inte har en jäkla susning om vad som är min livsuppgift...
Kanske man borde kommit på det när man är, eller förmodligen passerat, mittpunkten i livet, men det är inte lätt! ;)

Es, min son tar studenten i sommar, kan du se ngt kring hans jobbsituation, om det löser sig relativt snabbt eller om det drar ut på tiden. Kan det vara butik som gäller till att börja med?

Ha en bra dag!
Kram Ingela

Svar: Jag tror han får arbete ganska kvickt... inte det bästa jobbet men det är i sin ordning.. han kommer söka sig vidare så småningom... han bör dock börja söka redan nu.. kram :)
Esmaralda

33 Linda:

skriven

I min seans fick jag veta att det jag måste lära mig i livet är mod, att jag har förmågan att tänka utanför boxen, men måste våga använda mig av det också. Jobbar på det hela tiden, men det är inte lätt kan jag säga. Lite bättre blir det väl hela tiden, och känner att jag lite lite mer på att jag visst kan lika mycket som alla andra. Hela mitt liv har jag ofta kännt att mina åsikter är dumma, eller att nån annan alltid har mycket bättre ideer. Det känner jag väl fortfarande då och då, men litar mer på mig själv nu. Det är väl det man får jobba med hela livet antagligen :) Men att jag behöver lära mig mod, som seansen sa, det stämde fullständigt.

Solig och fin dag idag! Snart kommer våren och sommaren på riktigt! Längtar efter lite värme nu!

34 Lotta:

skriven

Javisst känner man inom sig. Jag vet men det är grejer som håller mig tillbaka för att kunna leva fullt ut, tyvärr. Min jobbsituation hoppas jag löser sig snart. Jag vet att du inte kan se tiden exakt, men vad tror? Kommer jag hitta jobb som fungerar med att ha familj?

Kram L

PS. Hoppas på fortsättning på cliffhangerinlägget från igår :)

35 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Oj detta kan man snöa in på om man har otur...
Om man som jag måste ha tydliga direktiv och sanningar ,då blir det en omöjlig uppgift för mig att se vad min livsuppgift skulle vara...

Men det jag har "problem med " är att jag blir lätt arg och mycket "osvenskt" tappar humöret ...vilket får till följd att man säger saker man inte menar...men humör kan väl ändå inte vara en "livsuppgift"...
Annars ligger djuren mig varmt om hjärtat och har alltid gjort likaså barn...men det kan inte heller vara ngn "livsuppgift" det är ju bara mänskligt beteede...
Några "övernaturliga" krafter besitter jag inte heller...
så nä
jag slutar spekulera och går ut på prommenad istället :-)

Ha en härlig Tisdag

Kram Anki med flock

Svar: Jodå visst kan humöret vara en uppgift...och det kan djur också vara... en promenad ska jag också ta i det vackra vårvädret !! Kram :)
Esmaralda

36 Grethe:

skriven

Go'morgen i solen, kjäre Ezmaralda 🙏❤

Intressant det du skriver om..
Jeg er nok der hvor jeg ikke vet noenting av hva som er MIN del her i livet!
For nå har jeg bare hatt negativt de siste årene 😢
HVORFOR det??
Så fort jeg kjenner at NÅ blir det bedre... men nei, da kommer MER drit..😢
Når får jeg glede i livet, få nyte av gode ting?
Ikke meningen å klage, men jeg finner lixom ikke grunn til hvorfor jeg skal ha det sånn?!
Tusen hjertelig takk for alt du gjör for oss kjäreste Ezmaralda 🙏💗💚💝
Klem fra meg 💘💓💕

Svar: Jag tror att du behöver ta lite bättre kontroll.. göra dina val lite tydliga och håller fast riktningen dit du vill... skit kommer.. ta tag i det och gör klart.. men tappa inte din färdriktning.. och det kommer bli mycket bättre.. kram :)
Esmaralda

37 Tildis:

skriven

Godmorgon Es!
Intressant inlägg. Jag tycker mig vara medveten om min livsuppgift. Det känns som att flytten utomlands är en del av just den resan. Om så är fallet så hoppas jag få lite ”skjuts” på vägen för att detta ska bli verklighet. Det känns också som att jag ska hitta tryggheten i mig själv och inte låta omgivningen påverka mig negativt utan faktiskt lita på min inre styrka. Men det är ju alltid en utmaning...Å andra sidan är det väl en del av resan.
Kram<3

38 Pia1:

skriven

Jag vet vad jag vill göra... Den där lärdomen jobbar jag på men ja det är övermäktigt att stå ensam i så svåra frågor och det är inte meningen att jag ska kunna köpa svaren heller.
Healingen, den satt där den skulle. Tack, det är fantastiskt 😍
Jag fick dra kortet, reaktionen var oväntad, varför blev han så stött för det?
Det blev att ta till lite komplimanger för att vända det humöret! Men sedan kom han upp med den modigaste planen någonsin, jag behöver komma med underlag själv och måtte vårt mod ge resultat. Hjälp alltså 😱
Det gläder mig att han frågade om skillnaden mellan kirurger... Och det där på slutet, det såg kanske konstigt ut men var så naturligt och kändes som en bekräftelse på att vi just nu delar samma källa av kraft. Yey, den fungerar 😍
Åtminstone på vår nivå, vi får se hur långt den tar fallet!

Svar: Jag håller tummarna... något bra behöver hända nu.. kram :)
Esmaralda

39 TjejenO:

skriven

Spännande inlägg i vanlig ordning Es! Det här med livsuppgift!

Jag har fått veta att min uppgift är att inspirerara andra människor och prata med dem som vanligtvis inte kan vända sig till någon annan. Det känns som en underbar uppgift!😻

På tal om att det för fort för att känna in sin uppgift.. så har det varit för mig med jobb, men samtidigt - ibland kanske det är meningen att man ska vara med om "jobbiga" saker innan man kan påbörja sin livsuppgift - man blir redo för den! Nu när jag valde vilket jobb jag skulle byta till så stannade jag verkligen upp, jag tig inte det jobb som var "häftigast", mest välbetald, hade bäst förmåner eller minst resväg, jag valde ett jobb i en heeelt annan branch. Jag har fått höra att hag brytit ett gammalt jobbkarma! Jag håller tummarna för att så är fallet, jag valde nämligen jobbet för att jag inte skulle behöva "må dåligt".
Ser du om detta stämmer?

I övrigt åker jag på semester i helgen, ska bli otroligt skönt efter allt jag gått igenom. Återigen - valde ett resmål med sol och bad som kanske inte är "det häftigaste" men som jag tror passar mig och familjen nu. Jag tror att när man är redo för att vara sann mot sig själv då kommer man känna det! :)

Tack för att denna blogg finns! Jag vet inte huuur många år jag läst den - men jag hittade hit för jättelängesen tack vare din bok "Esmeraldas seanser" - ni som inte läst - löp och köp! En minst sagt, spännande, hoppfull, inspiererande och inte minst -
Rolig bok! Kag och min sambo skrattade högt när vi läste om "dvärgen" som dansade till Kicki Andersson" 😅😆😂

Ha en fin tisdag allihop! 🤗🤗🤗

Svar: Jag tror du känner in helt rätt. Även om man går längs den rätta vägen så dyker det upp hinder emellanåt.. så är det bara.. och det gäller att fixa dessa hinder när de kommer.. och det har du kapacitet att göra.. kram :)
Esmaralda

40 Mirabelle:

skriven

God Morgon!
Söker ännu efter min livsuppgift, den dyker upp förr eller senare.

Träffar jag en ny bestående kärlek under året? :)

Kramar

41 Fina:

skriven

Hej Es, blev han glad över sången jag skickade till honom? Och orden, betyder de något för honom?

42 PiaS:

skriven

Hej Es,

Ja, det är en bra och viktig fråga...vad är livsuppgiften? I mina seanser har jag fått att jag ska leva mina drömmar så mycket som jag förmår och att jag ska se till mig själv ... ha fokus på vad jag vill ha och behöver. Lättare sagt än gjort 🙃. Men jag försöker...😊.

Jag har ju träffat en man, Pär, och det har känts bra och underbart...framtill för några veckor sedan. Då jag har upplevt att han backat och tvekar om han och mig...det är små nyanser men ändå..han vill inte ses lika ofta som förut...ställer in om han skulle kommit till mig. Han smsar mest nu...undviker telefonsamtal. Han vill bara ses när vi är ”barnfria”. Tidigare sågs vi även när vi har våra resp barn.
Vi var iväg i helgen som varit i Köpenhamn och vi har haft det
härligt och mysigt. Men jag har kvar en klump i halsen, en gnagande olust känsla...
Han har inte sagt något ...än. Jag undrar har jag fel i min känsla? Mina gamla ”hjärn/hjärnspöken” som rör om i mig? Ska jag bara sitta still i båten och se tiden an? Om han har kommit på andra tankar/känslor så tycker jag han har ett ansvar också i att tala
om det för mig. Eller ska jag lyfta detta till honom och fråga rakt ut?
Suck...

Kram PiaS

43 Livsturisten:

skriven

Det där funderar jag över lite då o då...varför ska jag trampa runt o leva bara? Inte meningen med livet så utan just det du skriver om, har jag nån uppgift för mig själv eller andra? Vill ju tro det men hittar inget svar, inte ännu allafall. Så det fnular jag vidare på...
Kram!

44 Hon:

skriven

Hej,
Skulle jag kunna klara av detdär jobbet i sommar? Tänker kanske jag är för oerfaren då det kan uppstå akuta situationer men det skulle kunna vara kul..
Kram

45 Shirin:

skriven

Hej Es! Hopps att allt är bra med dig.

Jag undrar om M kommer att ta kontakt med mig? Kommer vi få möjlighet att prata och någonsin få ett riktigt avslut?

Kramar!!

Svar: Du ska inte räkna med att få ett sådant avslut som du känner att du vill.. men du kan gå vidare i alla fall.. kram :)
Esmaralda

46 MM:

skriven

Har min guide någon allmänt tips och råd åt mig som jag bör ha i åtanke under 2019 😃 Kram

47 AnnaK:

skriven

Äsch då! Nu ska ju fanstyget sluta här så då behövde jag inte fundera på nåt hångel längre 😆

Kram 🤗

48 Jennifer:

skriven

Hej igen fina Esmaralda, tänker på min vän. Som dog helt plötsligt, mitt i livet.

Tror du det är så att det är vi själva som bestämmer på förhand, innan vi kommer till jorden, när vi ska dö? Datum och hurdan död vi kommer att gå till mötes? Eller hur bestäms det?

Varför kan inte allas död vara lugn och fridfull?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja jag tror det hela är förutbestämt och våra egna beslut. Kanske vi behöver olika dödar... för visst skulle man annars önska att alla dog stilla och fridfullt efter ett långt liv.. kram :)
Esmaralda

49 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!

Man får tänka till rejält i dagens inlägg. Jag försöker hitta min livsuppgift men det är inte lätt, försöker och försöker men blir bara hållen kvar...
Angående morgondagen...kom godingen för min skull? Börjar han söka mer kontakt och närhet?
Kram💕

50 Maria:

skriven

Min uppgift är att på riktigt, bortom alla illusioner, upptäcka vem jag är, var jag är och vad jag gör "här".

....

Min lilla 3-åring har sedan några månader tillbaka stökat och bråkat riktigt illa på förskolan. Jag ser och förstår inte vad det är som händer! Är så ledsen över detta, det är som om att han blir en helt annan pojke. I grunden är han en go, varm och eftertänksam kille...vad händer? Kommer det få ett slut eller eskalera. Förskolelärarna står som handfallna...detta händer inte på samma nivå hemma.

Kram,
maria

Svar: Ja det känns som om du har helt rätt känsla inför din uppgift och det hela kommer att mogna. Samarbeta med förskolepersonalen... det här verkar vara en period som är övergående.. men det finns humör i den goe grabben :) Kram
Esmaralda

51 Skorpan:

skriven

Har helt klart haft ängelbesök idag, fick nån slags energidust :), tack för den. Ett trevligt samtal med en totalt främmande karl gjorde ju inte saken sämre ;). Blessed jag är som råkar på trevliga människor i telefin. Väntar ännu på soulmaten jag ska råka på, det måste ju kännas så rätt?
Kram Skorpan

Svar: Ja du träffar trevligt folk för att du ÄR trevligt.. så är det !! Dock begriper jag inte var soulmaten håller hus... han borde komma nu.. kram :)
Esmaralda

52 PiaS:

skriven

Hej igen,

Förlåt att jag tjatar men jag skulle verkligen behöva råd hur jag ska hantera nedan. Jag har så lätt för att agera i affekt, samtidigt som jag har inte vill slå knut på mig eller må dåligt...

Jag har ju träffat en man, Pär, och det har känts bra och underbart...framtill för några veckor sedan. Då jag har upplevt att han backat och tvekar om han och mig...det är små nyanser men ändå..han vill inte ses lika ofta som förut...ställer in om han skulle kommit till mig. Han smsar mest nu...undviker telefonsamtal. Han vill bara ses när vi är ”barnfria”. Tidigare sågs vi även när vi har våra resp barn.
Vi var iväg i helgen som varit i Köpenhamn och vi har haft det
härligt och mysigt. Men jag har kvar en klump i halsen, en gnagande olust känsla...
Han har inte sagt något ...än. Jag undrar har jag fel i min känsla? Mina gamla ”hjärn/hjärtspöken” som rör om i mig? Ska jag bara sitta still i båten och se tiden an? Om han har kommit på andra tankar/känslor så tycker jag han har ett ansvar också i att tala
om det för mig. Eller ska jag lyfta detta till honom och fråga rakt ut?
Suck...

Kram PiaS

Svar: Ha lite is i magen... du märker snart åt vilket håll det lutar.. kram :)
Esmaralda

53 Fina:

skriven

Hej Es, blev han glad över sången jag skickade till honom? Och orden, betyder de något för honom? Kram

Svar: Ja jag tror han blev glad.. särskilt över den uppmärksamhet han får.. kram :)
Esmaralda

54 Anonym:

skriven

Godmorgon kära Es, vill A inte riktigt korrigera klart kinden ? Hon känns nästan lite sur ?
Kram

55 Mims:

skriven

Hej!

Jag tror mig veta vad min livsuppgift är.

Ser du om det börjar lätta snart och bli bättre??

Kram

Svar: Ja det kommer snart vända och gå åt rätt håll.. kram :)
Esmaralda

56 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Ja det tänker man på mycket vad ens livsuppgift är? Man vill göra så mycket saker hjälpa nära och kära! Men jag skulle vilja ha ett Café eller ett eget företag som att hjälpa människor med något. Fast det finn alltid hinder i vägen tex. Ekonomi. Ja man vill gärna göra en bra livsuppgift . Så länge man finns till på denna jord! Tror du jag kommer att göra det ? Kram 😃☀️☀️

57 sus:

skriven

hej
spännande....
det skulle man behöva ha koll på....
love sus

58 Agnes:

skriven

Min livsuppgift ska bli att lära mig att inte lita på folk!

Så trött på att bli häcklad o förminskad o sedd som korkad.

Har sagt upp Mötesplatsen då den kryllar av äckelmän som tror att sex är det enda en kvinna vill ha.

Fy fan för människor...

Kram...


Svar: Ja fy fan för SOMLIGA människor... falskhet och dumhet... sånt fixar inte jag heller... men det FINNS bra folk.. kram:)
Esmaralda

59 Helena Ir:

skriven

Tack,funderar starkt på det...kommer ihåg nu att du i en seans sagt att jag är bra på att tänka på andra,men att jag måste göra det för mig själv..Det har varit svårt det där att ta till sig..sen jag var liten fick jag höra precis det motsatta..att jag tänker bara på mig själv..och det var något fult över det..

Så om jag inte hörs av på ett tag..så har jag tråkigt med mig själv..eller så kommer jag på något skoj :)

Kram :)

Svar: Ja, barndom sätter sina spår... men faktum är att du behöver tänka lite mer på dig själv.. och egocentrerad har du inte varit under din uppväxt.. kram :)
Esmaralda

60 Jessica:

skriven

Hej Es,
Vad tycker T om mig?
Både utseende och personlighet.
Det verkar som att han gillar mig, men jag är inte säker.

Kram :)

61 Eve:

skriven

Ez... jag förstår dig inte. Du säger att om det nu är så att jag bestämt mig för R så kan det mycket väl bli vi och att vi är tillsammans för evigt. Sen nästa stund säger du att det kanske finns någon annan för mig. Fattar inte. Jag manifesterar och jag R är ett team.... skrev ett mejl till dig förut och den negativa informationen stämmer ej. Han är positiv och äkskar mig och vi jobbae tillsammans och mediterar osv. Så vad menar du egentligen Ez. Är förvirrad.


Mvh Eve

Svar: Ja ibland blir det förvirrat...bäst är att bara ställa en fråga i samma ämne..kram :)
Esmaralda

62 Jennifer:

skriven

Tack för ditt svar finaste Esmaralda. Jag undrar ännu om
du tror att min vän kan höra mig fast han är på andra sidan? Eller måste han komma på besök om jag vill att han ska höra mig?

Eller hör han mig varje gång jag önskar det?

Vill så gärna veta.
Kram,
Jennifer

Svar: Han hör dig om du vänder dig direkt till honom och talar.. markera gärna genom att tända ett ljus.. ha ingen elektronik igång... och så pratar du med honom.... kram :)
Esmaralda

63 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag vet inte om det är bekräftelse på vad du ser jag vill ha eller om det är min oro/ stress som spökar.
Förlåt att jag frågar samma igen,
Men jag undrar vad du ser
Skulle han vara beredd att ge oss en chans som par tillsammans om vi väntade ett till barn ihop?
Gör vi ett försök tillsammans?
Kram

Svar: Nej inte per automatik att han skulle det... möjligen att något vuxit fram så småningom men det är tveksamt.. kram :)
Esmaralda

64 Shirin:

skriven

Tack för svaret Es! Det viktigaste för mig är att kunna gå vidare på riktigt? Ser du något om när detta snack sker?

65 AnnaK:

skriven

Är det nån vits alls jag försöker längre nu när han ska sluta?


Kram 🤗

Svar: Kanske det är dags att du gör en tydlig framstöt.. då får du besked på om han vill ta det steget vidare eller om han nöjer sig med sina fantasier.. kram :)
Esmaralda

66 Mikael:

skriven

Är du frisk nu? Någon skrev att det skulle ta 48 timmar så du borde vara frisk nu ifall immunförsvaret gjort sitt :)

Livsuppgift kan vara allt mellan himmel och jord..., hur lätt det nu är att komma på.

Kram
Mikael

Svar: Jotack, jag är frisk nu fast fortfarande lite trött och matt efter denna nära döden upplevelse !! Kram :)
Esmaralda

67 kvinnan:

skriven

hej esmeralda

mina syskon har gjort seanser hos dig, där du sett att dom kommer att skaffa partners och flytta ut och skaffa barn, detta är för nästan 4 års sen men inget som hänt ännu, det är fortfarande samma o dom bor fortfarande hemma.

hur lång tid till tror du det kommer vara så här?

Svar: De verkar ha det lite för bekvämt.. föst behöver de ut i eget boende och leva vuxenliv innan kärleken kan komma... kram :)
Esmaralda

68 B:

skriven

Hallå..
En bekant i USA har precis gått bort.. känner mig väldigt ledsen över detta.. 😓 han sa så många gånger att jag var en fin människa och skulle vilja att han ska veta att jag tycker detsamma.. går det att "prata" eller bara sända en tanke så han får veta..? :(

Kram.

Svar: Han vet.. men prata med honom i alla fall och säg allt det du vill säg.. sätt dig bekvämt och tänd ett ljus.. stäng av mobil och annat störande och ta ett samtal med honom.. kram :)
Esmaralda

69 Eva:

skriven

Tänkte faktiskt på min livsuppgift igår. Jag skaffade hund för en och en halv månad sedan. En sååå kärleksfull och snäll liten tjej. Det jag har tänkt är att höra av mig till kommunen och höra om vi får komma och hälsa på på äldreboenden i kommunen, min prinsessa och jag. Att få dela hennes kärlek med andra människor. De som har haft hundar i sitt liv och nu inte har den möjligheten. Jag hoppas att jag får det att funka. Vad tror du Es??!

70 Berg:

skriven

Ja, livsuppgift är svårt att säga om, men tror mig vara på rätt väg i alla fall. Brukar kännas så tydligt att jag måste byta spår annars..


Min tanke är att representera mig själv i kommande rättsprocess, och inte lägga pengar på en advokat. Är det rätt tänkt Es?
Tyvärr tar det så mycket energi det här med "exet", om än jag försöker begränsa det hela, och fokusera på resten av tillvaron som är bra..
Ha det fint!

71 Olga:

skriven

Har en stor önskan. ..
Att bli kvitt min ständiga oro för min yngsta dotter, suger så mycket energi. Jag är så trött! !Nu är hon visst tillsammans med sitt gamla ex !Som gjorde henne så illa! !
Är detta min uppgift att känna mig så orolig? Hur ska jag bete mig för att släppa detta? Något i kroppen triggas igång, är så känslig och känner oron i kroppen. Får inte bort det ur mina tankar. Har verkligen jobbat med det. .
Hälsningar från en orolig mamma.

72 Linnean 🌸:

skriven

Intressant! Det där har man ju fnulat lite på. Tror att tålamod och förståelse för andra har varit en läxa för mig. Föddes knappast med tålamod. Var nog ganska hetsig som ung och hade svårt att sätta mig in i hur andra tänkte och reagerade. Tålamod har jag banne mig lärt mig och testats hårt och att sätta mig in i andras tänk och beteende tycker jag att jag är gansk bra på nu...men, när det handlar om ren dumhet så går jag i taket ganska lätt numera.
Kämpar med att försöka vara lugn och reda ut saker på ett vettigt sätt men det är svårt. Är testad ganska rejält nu med mycket idiotiska (anser jag alltså) händelser som jag mest har lust att slå näven i bordet och gapa lite på.
Det är förbaskat svårt att hålla tillbaka!
Har funderat på en sak om den tyska mannen som jag pratar med då och då numera. Det har inget med förhållande att göra. Han har en förmåga att ”dyka upp” verkar ”veta” när jag mår dåligt, när något hänt osv osv. Har han någon slags medial förmåga? Eller är lite ”trollgubbe”? När jag pratar om andar, örter, healing, spådomar och sånt här som många slår ifrån sig med både händer och fötter inför så verkar det helt ok för honom. Han vill inte prata om det när jag frågar men det är lite märkligt, tycker jag. Får en känsla av att det finns en stor känslighet och inkännande under det tuffa snacket och den breda oxbringan. Inbillar jag mig? Eller kan det faktiskt vara så?
Hm, skulle vara roligt om det är så! Bara lite tankar som dykt upp. Nu fortsätter jag med vårröjning av balkongen...det är kul!
Ha det redit gutt! Kram.../Linnean 🌸

73 Lotta:

skriven

Idag har jag varit på intervju. Jag är så otålig. Ser du om jag får jobbet?????

Kram L

74 Fina:

skriven

Hej Es! Vad ger det honom att vara med mig? Kram

75 EPM :

skriven

Sådärja, nu är snart min turné i Skåne över! Helt slut.🤪

Vad var det mina antenner skulle uppmärksamma i fredags..? Blev nyfiken.

Kärlek är så mysigt. Hoppas jag möter den snart.
😍
Nu blir det mys och vin med en vän

Kram

76 Bellagio:

skriven

Jag har kontakt med en supermysig tjej från sthlm.. Hon har liksom jag barn och är inte flyttbar de 30 milen det är mellan oss. Finns det ändå någon möjlighet?

Svar: Chansen är inte stor men en liten möjlighet finns.. slår kärleken till på allvar så löser man de praktiska problemen.. kram :)
Esmaralda

77 <3:

skriven

Hej kära Es ser det ut att bli bra med nya sjukgymnasten?
Kommer jag bli lite smalare till sommaren mån tro ?
Kram

78 Nettan59:

skriven

Hej Es,
Väldigt intressant ämne idag. Har länge undrat över min livsuppgift och livsplan, kan man kanske ha ett ”paus” liv tro 😊. Tycker det borde kommit till en i den ålder jag är nu, fyller jämnt o fint i år.

Kommer resan bli fin för oss?

Kramar

Svar: Ja det känns som om resan blir bra.. kram :)
Esmaralda

79 Stumpan:

skriven

Hej es,

Vilket inlägg! Får mig att verkligen tänka till...

Es, han är något extra känns det som. Ser du vad han tycker om mig? Ligger det något stort intresse från hans sida?

80 GP:

skriven

Jag tror min uppgift är att våga tro på mig själv, eftersom på det viset kan jag hjälpa andra. Vad tror du?

Kram och tack för detta intressanta inlägg. Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg om hur du går till väga när du spår i kommentarsfältet, eller är det på samma vis som när du håller i seans?


Jag vill även föreslå ett fenomen, som jag tror många skulle ha anvädning av och det är "The power of the subconscious mind". Helt enkely handlar det om kraften av det undermedvetna.

81 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Jag vet vad min livsuppgift är och det är att leva lite äventyrligt och göra utmanande och spännande saker på egen hand. Det går bra tycker jag och jag har mått bra nu i flera år.
Men så plötsligt nu under hösten/vintern verkar det ha hänt nåt med mig. Allt är jobbigt, att träffa människor, att träna och att utföra arbetssysslorna. Jag har ont i kroppen, ont i huvudet och är orkeslös. Har gått till doktorn som säger att alla värden ser bra ut så jag är inte fysiskt sjuk. Problemet är att min hjärna är mos. Jag känner mig gammal vid 36 års ålder. Du har i en seans gett mig rådet att samla energi vid mina speciella "vattenhål" dit jag ska återvända gång på gång. Det fungerar inte längre. Energin rinner ur mig men inget fylls på. Jag känner i kroppen att något är på gång som jag inte riktigt har kontroll över. Jag är en introvert person och hos oss är det lätt att det blir för mycket intryck ibland, men så här känslig har jag inte varit förut.
Kan du se något eller ge mig råd?

82 Louise:

skriven

Helt bedövad på vänster sida av munnen och tusen kronor fattigare.
Mannen gör sin näst sista vecka nu och nästa vecka är hans sista. Sen ska han ha semester en månad . Han ska ju börja söka jobb nu i veckan så han kommer ut i slutet av april i alla fall.
Pedagog poolen där jag är anställd sökte en vikarie för ett längre vikariat i Höllviken på en annan förskola så jag mejlade dem direkt och informerade att jag är intresserad så nu håller jag tummarna att det blir jag som får det. Det hade varit gött att om två veckor börja jobba igen. Sen ha sommarlov och sen påbörja opponering och praktiker.

Hur stor är chansen att jag får det vikariatet? Och kommer min man ut på jobb igen inom en månad?

Ha en fortsatt fin dag och tacksam för svar. Kramar

Svar: 60 % att du får vikariatet och 40% att mannen kommer ut på jobb inom en månad.. kram :)
Esmaralda

83 Hoppas:

skriven

Hej!

Om jag får nytt jobb kommer jag då att trivas och få bra arbetskompisar??

Kram

Svar: Ja det ser positivt ut.. kram :)
Esmaralda

84 Ghostwriter :

skriven

Min uppgift är många, men framförallt såg du ”att välja mig själv” fast med andra ord. Något jag kämpat med 1000 gånger nu, men äntligen förstår jag mer vad det handlar om. Jag har alltid gått min egna väg, stått upp för mig själv.... men tillslut har man gett upp för att motståndet varit för starkt. Idag tänker jag inte vika mig igen.






Min barndomsvän, är h*n rädd för att träffa mig? Vi har väntat massa år på denna stund. Jag vill bara att det ska bli av denna gång eftersom jag verkligen känner att det är meningen.




Kram!

85 Khaleesi:

skriven

Jag tror ibland att min livsuppgift är att på något sätt hjälpa barn, t.e.x i skolan. Men sen så fastnar jag i att det är försent att plugga (och nej det är det ju verkligen inte egentligen, aldrig för sent så länge man lever) eller att jag kommer misslyckas. Vore så kul att få kika in i framtiden ibland och se vad jag gör och om jag någonsin kommer "bli något" 😄

Svar: Det är inte försent.. vill du plugga så ska du.. kram :)
Esmaralda

86 CA:

skriven

Hej
Är så sur på den som står parkerad bredvid mig, han har kört på min sidospegel men inte gett sig till känna och vägrar erkänna att han gjort det.
Det är ju då som man skulle vilja utöva bara lite lite svart magi eller hur?
Men man hoppas ju att någon t.ex. kör på hans bil eller något?
Ska jag byta parkeringsplats eller kommer han att parkera bättre nu?
Kram

87 Milla:

skriven

Hej ja livsuppgift kan man fundera på. Har hjälpt andra i hela mitt liv men sällan fått ngt tillbaka. I dag fick min kollega sluta pga trakasserier av kvinnor på jobbet. Var det rätt elller inte? Min känsla är att han inte står för något

88 Fina:

skriven

Hej Es, ökar eller minskar hans känslor för mig? Blir de starkare eller svagare? Kram

89 Alie:

skriven

Jag trodde länge länge att mitt ”kall” var att hjälpa andra o därför blev jag just sjuksköterska ( fast det var inte självklart till en början, jag starta sent). Även om jag tycker om att just hjälpa och ÄR bra på den saker, då det faller sig naturligt tror jag ändå inte DET, är MIN livsuppgift. Nä, jag tror det handlar om att ta hand om mig själv.
Det blev väldigt tydligt i min senaste seans, väldigt. ALLT blev supertydligt hur jag skulle börja agera, gentemot mig själv. Och det är faktiskt inte lätt...

Jag tog ett jättekliv fram, väldigt nyligen när jag sa upp mig från min fasta tjänst. Jag har inget nytt på gång, inte på pappret iaf. Men i tanken rör sig mycket... och med mitt yrke behöver jag ju inte vara orolig , men det svåra och viktiga jag ställer mig; Vad vill JAG göra?!!
Planer finns på utomlands tjänst och jag tror jag vågar hoppa på det tåget... eller vad säger du Es, visst blir det toppen?
Kram ✨💫

90 Boudica:

skriven

Min uppgift... Jag tror det är något med att hjälpa andra människor, det är vad jag önskar att göra, men det är inte enkelt att ta sig dit! Det ligger en hel del utveckling, hinder och behov av tålamod på vägen till det jag vill uppnå, Men livsuppgift eller bara dröm vet jag inte, det finns ju saker jag borde lära mig som att ta tag i saker och sluta skjuta fram på allting! XD

Här sov jag inte mycket i natt, min hjärna kändes ha eget liv och var totalvaken medan kroppen bara ville sova. Slutade med en varm dusch mitt i natten. Det hjälpte faktiskt ;)

Nu blir jag så förvirrad av D, efter brevet har han börjat uppmärksamma mig på det sättet han gjorde i början, eller det kanske var jag som startade det!
Och idag när jag hade ställt mig i vägen för honom av misstag har jag för mig att jag fick en flirtig blinkning utav honom. Möjligen önsketänk. Men det gör no sense för mig, efter allt.
Hur står jag till hos honom nu egentligen? Alltså hur går hans tankar om mig nu?

KRAM!

91 Sessan:

skriven

Ja det där med livsuppgift...
Suck säger jag bara. Jag trodde ju att min uppgift var mina barn och mitt jobb.

92 AnnaK:

skriven

Vad tar det åt mig! Jätteledsen över att han ska sluta på jobbet. Känns som att jag fått hjärtat krossat fast jag inte var kär. Eller är jag det kanske. Har alltid vetat att det inte skulle bli något mer än på sin höjd nåt tillfällig liten romans. Blev jättejobbigt. Drömde detta för någon natt sen fast i drömmen dog han men jag var lika ledsen.

Kram 🤗

93 Mirre:

skriven

Es, killen jag träffade i helgen tog en skrämdump av chatten och tog bort mig efteråt. Vad jag minns har vi inte skrivit något i chatten så det var mest för uppmärksamhetens skull gissar jag, att jag skulle märka att han tagit bort mig. Är han en så dålig kille som jag tror att han är? Kan du se vad han tänker och tycker om mig?

Kram <3

Svar: Ja, han känns inte positiv, det måste jag säga.. .kram :)
Esmaralda

94 G.H:

skriven

Hej Esmaralda :)

I min sons förskoleklass går en tjej som bor på samma gata som vi. Vi har småpratat med föräldrarna några gånger och funderar på att bjuda hem dem:)

Vad tror du? Skulle de bli trevligt? Är de potentiella vänner?

Kram:)

Svar: Kanske inte ni blir bästa vänner.. men det behövs ju inte.. man kan ha trevligt ändå... så klart ni ska bjuda.. kram :)
Esmaralda

95 Jl:

skriven

Är han intresserad?

96 eve:

skriven

Hej Es tack för ditt svar. Så det kan bli jag och R om jag nu vill det? är det det du säger i slutet...
förrrrrvirrad.

eve

97 E:

skriven

Kommer ihåg att du sa att jag skulle träffa någon som jag skulle klicka med, naturligt och snabbt och det skulle bli så rätt. Och jag tolkar det som att det är R. eftersom du skrev det över 2 år sedan.

E

98 Fina:

skriven

Hej Es, fördjupas hans känslor för mig? Kram

Svar: Han är svår... å ena sidan vill han och å andra sidan inte.. jag kan inte se varför han har denna kluvenhet.. kram :)
Esmaralda

99 AnnaK:

skriven

Vet inte om jag fixar att göra någon framstöt men vi får se! Så han fantiserar alltså iaf......trevligt. Blev som så jobbigt nu.
Kram 🤗

100 Lydia💕:

skriven

Jag vet inte vad min livsuppgift är just nu mer än att vara en bra mamma kunna arbeta och försörja mig på egen hand
Vill träffa min soulmate men vet inte vart han är om det är långt borta ifrån mig just nu
Lydia💕

101 Virrhönan:

skriven

Haha jag menade givetvis gårdagen och inte morgondagen...om godingen kom för min skull igår? Blir även han glad när vi ses ich hörs?
Ha en trevlig kväll och hoppas du mår bättre nu.💕

Svar: Ja jag tror han blir lite uppiggad :) kram :)
Esmaralda

102 Ghostwroter :

skriven

Min barndomsvän, är h*n rädd för att träffa mig? Vi har väntat massa år på denna stund. Jag vill bara att det ska bli av denna gång eftersom jag verkligen känner att det är meningen.




Kram!

Svar: Jag kan känna en tvekan hos vännen men jag ser inte varför... kram :)
Esmaralda

103 Anonym:

skriven

Godmorgon kära Es, vill A inte riktigt korrigera klart kinden ? Hon känns nästan lite sur ?
Kram

104 Smulan..:

skriven

God kväll. Väntar på besked från försäkringsbolaget får sonen någon ersättning?

105 Ghostwriter :

skriven

Kan tvekan för att träffas vara för att vännen sa att denne är sjuk? eller utav vad du känner ... tror du det handlar mer om nervositet eller mest att personen inte känner att det är värt?



Kram ....

106 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad menar du med ” inte per automatik att han skulle ge oss ett försök”
Om inte något händer eller förändras? Menar du så?

Kram

Svar: Han tycker inte det är självklart att satsa på er.. kram :)
Esmaralda

107 Nallen:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig leva som själv. Singel ett tag framöver? Eller ser du mig med familj, partner nu framöver närmaste tiden?
Verkar något hända ? Förändras?
Kram

108 Skorpan:

skriven

Tack 3s!
Ja karln jag pratade med ville bli min kontakt i Linkedin, vilket jag accepterade o sen föreslog han en fika om drygt två veckor :D. Jag accepterade, men han har inte desto mera kommenterat mitt ja. Kanske han fegar ur, men vad gör väl det, jag fick mig en megadust energi ;). Som jag hoppas få mycket av sen med Mr. Right.. Tänk vad allt som kan hända en vanlig tisdag.
Kram Skorpan

Svar: Ja är man bara lite öppen.. så kan de mest oväntade ting ske en vanlig tisdag !! Kram :)
Esmaralda

109 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag är ängslig inför utflytt och inflytt. Ser du om allt går bra?
Har problem med att få svar från bankkvinnan också. Hon är helt omöjlig. Otroligt frustrerande, men måste behålla lugnet.

Svar: Det kommer lösa sig... låt dig inte bli provocerad.. behåll ditt lugn..det vinner du på.. kram :)
Esmaralda

110 Karin H:

skriven

Åh, vilket fint och bra inlägg, som kom på en dag när jag som mest behövde det. Tack.
Jag tvivlar just nu lite på min livsuppgift för jag trodde så väl jag visste vad det var, men det tycks som att dörrar bara stängs varje gång jag kommer i närheten av att få utföra det jag känner är min uppgift här i livet. Och så har det varit i 20 år. Och jag får börja om från noll igen och kommer ingenstans.
Jag känner mig som i ett fängelse i mig själv där jag inte når ut, trots att jag känner så starkt att expansion är en stor del av min uppgift.
Ser du möjligtvis om jag är på rätt väg? Kan du se vad min livsuppgift är? Och hur jag ska göra.

Jag undrar också vad en privat mer djupgående rådgivning med dig kostar. Och hur lång väntetid det är.

Varma hälsningar,
Karin

Svar: Maila mig på: [email protected] och jag mailar all information om privat seans/spådom till dig.. kram :)
Esmaralda

111 Susan:

skriven

Enligt dina kloka ord ska jag vårda o ta hand om mig själv i detta liv.... låter enkelt men det inte helt lätt. Tar gärna hand om andra men jobbar på att göra mitt eget liv till ngt bra(bättre😉) .... o det kommer det att bli🥰

Kramiz

Svar: Du får helt enkelt jobba på din uppgift.. då får du bättre flyt i livet.. kram :)
Esmaralda

112 Ghostwriter :

skriven

Kan tvekan för att träffas vara för att vännen sa att denne är sjuk? eller utav vad du känner ... tror du det handlar mer om nervositet eller mest att personen inte känner att det är värt? Vännen sa att h*n ville ses...



Kram ....

113 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du mig leva som själv. Singel ett tag framöver? Eller ser du mig med familj, partner nu framöver närmaste tiden?
Verkar något hända ? Förändras?
Kram

114 Crizz:

skriven

Hej!
Ja det är precis vad jag länge undrat ?
Har jag en livsuppgift o vad är den i så fall ?
Jag har haft en hemsk barndom o varit sjuk mer än halva mitt liv.
Är inte bra än. Men med rätt diagnos o rätt medicin går det åt rätt håll nu känns det som. Jag lever ensam med min katt. Känns som jag inte hittar någon att leva med o om jag gör det är det bara tillfälligt.
Försöker att göra olika saker när jag orkar men både att sälja kläder o smycken jag gör går sådär.
Ser du vad jag bör göra som jag kanske missat ?
Kram Crizz

115 Karin H:

skriven

Tack Esmaralda. Jag har precis mejlat dig. :)
Kram

116 b:

skriven

Tack.. <3


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: