Livets essens.....

Livets essenser  - är ju olika för oss och somligt delar de flesta av oss… som rent vatten, hyfsad rättvisa, fred och allt det där självklara som alla vill ha men som ändå verkar så svårt att få.

Sen   den personliga essenen.. som var och en verkligen BEHÖVER  finna.

Någon behöver bygga sig ett hem och en tillvaro i Rom eller i Sydafrika eller var som helst som de känner sig dragna till. 

En av essenserna är att känna in vad som  är MENINGEN att man ska. Somligt kan man inte förhandla bort. Ens med sig själv.

En annan behöver finna frid i sig själv och lära sig vilka stigar som ska trampas för att man ska nå sitt mål.

Att hitta sin livsuppgift är viktigt och skapar  den frid och ro som många strävar efter.

Då ska men betänka att en livsuppgift inte alltid handlar om stora ting och sällan om  heroiska dåd man ska utföra. För de flesta handlar det om en inre utveckling.. ett speciellt tänk… som gör att vi växer i själen.

 

Jag spådde nyligen  en man  vars uppgift helt enkelt var att  lära sig överseende. Att inte hirra upp sig och reta sig på allt – utan  jobba på att låta somligt bara rinna av.   Essensen i hans liv är balans.

Eller  den äldre kvinnan som alltid sett till andras behov och i detta ställt sig själv åt sidan – och i detta mådde hon inte bra. Vilket berodde på att den här gången var hennes uppgift att se sina egna behov och följer man inte sin livsuppgift då blir man trött och energin tryter rejält.

Det gäller oss alla.

 

 

Sen är ju såklart livets essenser att välja det man tycker är kul

Oavsett man samlar frimärken, åker på retreat, vinterbadar eller umgås med vänner.

Jag har ringat in min uppgift… den handlar om att spå och vägleda… och  den extra kryddan är resor, vänner, familj och slappa i soffan och se serier  och filmer… eller en bra bok. Och märkvärdigare än så behöver det inte vara.

Vad är det som ger dig glädje och energi ?

Kram & kärlek

1 Fina:

skriven

Hej Es, är jag ett steg närmare att få honom (för ens ett ögonblick)? Något är förändrat mellan oss, vi har kommit närmare varandra. Kram

2 ängeln:

skriven

Hej Esmaralda, jag söker efter min livsuppgift, det skulle kännas underbart att hitta den. Jag tror ändå att ta hand om barnen är min största uppgift. Det finns inget i världen som kan få mig att må bättre än att vara med mina barn. Jag tror också att jag har hittat rätt yrke i vården. Jag är omhändertagande och trivs väldigt bra med det, jag känner mig inte alls fast i en kvinnofälla. Sedan ska jag också utveckla min andliga sida, det pockar helt klart på mig och resa och njuta av livet. Kram

Svar: Barn och ta hand om, det tror jag också är din livsuppgift.. det får dig att må väl... kram :)
Esmaralda

3 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Känner lite rädsla inför att köpa lägenhet.
Ser du om den här vi sett nu är ok för oss?
Tack!

4 Tingeling:

skriven

Jag vet inte om jag hittat min riktigt än... Jag gillar ju att studera och lära mig nytt... blir lätt uttråkad i jobb, när allt går på rutin tröttnar jag. Så nåt nytt behövs där just nu... Jag vill ha ett jobb där jag kan jobba vart jag vill i världen.

Jag tror att jag också måste prioritera mig själv och tänka på, att jag kan lämna jobbet utan att ha skuldkänslor gentemot dem andra... stor utmaning. Och jobbet är ju dessutom trygghetszon nu när jag har barn och inte bara mig själv att tänka på.

Annars ger ju min dotter mig glädje i livet och hon har dessutom lärt mig att tänka mer på mig själv (och prioritera henne) istället för jobbet. Jobbar ju inte heltid till exempel tack vare henne.

Jag gillar inte att laga mat men däremot äta och testar gärna nya maträtter och äter ute. Jag gillar yogan... Men är alldeles för trött nu för tiden... nästa vecka ska jag få träffa doktor. Och jag älskar böcker. När jag bor större ska jag ha några bokhyllor med böcker i, det gillar jag, är hemtrevligt dessutom 🙂 saknar att läsa böcker. Men allt har sin tid.

Kram!

5 AnnaK:

skriven

Jag vet ärligt talat inte men det kanske visar sig 😊

Hur ska jag lyckas få röra lite vid människan utan att vara framfusig? Känns som ett omöjligt uppdrag. Men så sugen......vill veta om det slår några gnistor 😂

Kram 🤗

Svar: Det kommer.. var beredd.. kram :)
Esmaralda

6 Yvonne ( gammal kund):

skriven

Mina hundar!! Dom ger mig glädje och energi!

Kram. Yvonne

Svar: Ja, hundar och djur över huvud taget har den förmågan, kram :)
Esmaralda

7 Läroliv:

skriven

Det du skriver om den äldre kvinnan skulle kunna handla om mig. Alltid satt andra före mig osv.
Du har rått mig att börja bygga eget liv och jag får mer och mer vara med om så fina och egentligen så självklara saker som får mig att "gnugga" mig själv i ögonen, med tanke, va, hände det där mig??? Mitt nya liv växer och det känns så spännande, men är också förundrad. Nya insikter kommer långsamt och får mig att undra: vart har jag varit egentligen. Fantastiskt att få uppleva detta vid 73 års ålder.

Kram

Svar: Vad glad jag blir nu ! Fortsätt ta dina steg framåt... det är meningen att du ska göra det och därför har du också flyt och insikterna kommer... det här är du så mycket värd... kram :)
Esmaralda

8 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, Min familj och nära vänner ger mig glädje och att få resa till värmen. Och min älskade lilla hund ger så mycket kärlek och får mig att gå upp de jobbiga dagarna med.
Ser det ut att bli en trevlig kväll med min vännina ? Tror verkligen att hon vill träffa mig och sett fram emot vår piff, utekväll med middag och hotellmys. Är det något jag ska vara uppmärksam och tänka på ikväll ? Lite orolig efter förra helgen när jag fick något i mitt glas. Kan vi gå tillbaka till samma ställe är det ok med personalen ? Kanske E är bättre...Är lite tagen än efter det som hände. Kunde ha gått illa.
Kram

Svar: Jag tror det blir en trevlig kväll.. var försiktig med vad du dricker bara... och låt inte det negativa vinna utan gå tillbaka till samma ställe...vinn över rädslan... kram :)
Esmaralda

9 Solen:

skriven

Godmorgon!
Jag vet inte om jag helt har kommit på min mening med mitt liv ännu...men jag tycker om att utvecklas och lära mig nya saker. Inte på rymdfoskarnivå men att ändå lära sig lite nytt. Att försöka hitta lösningar på problem ihop med andra tycker jag kan vara givande. Jag älskar att vara ute i naturen och då gärna vid havet. Träning är också något som ger mig mycket energi. Att vara med familjen och min särbo älskar jag.
Kanske min mening är att vara positiv och sprida lite av det? Jag tycker det är något jag är ganska ofta och det är något jag får höra att jag är. Många gånger kan man ju se på saker från olika håll och många väljer att se negativt på olika saker. Men det brukar ju gå att hitta något positivt i mycket också.
Fredag! Härligt! Kram ☀️

Svar: Ja så kan det mycket väl bara och det är en härlig uppgift.. kram :)
Esmaralda

10 Ayla:

skriven

Idag satte du mitt i prick. Detta är en fråga jag sökt efter i "hela mitt liv". Befinner mig just nu i en livskris och jag finner ingen större mening med någonting. Har testat det mesta inom hobbys, volontärarbete, arbete osv med finner det mesta meningslöst efter ett tag. Jag är i naturen positiv och när jag stöter på ett hinder går jag helt enkelt runt och hittar nya lösningar men nu finns det inte mkt ork kvar. Kan du se min livsuppgift eller ens om jag kommer att hitta den?

Svar: Livsuppgift ser jag bara i seans.. där jag går djupare men det känns absolut som om du kommer hitta din.. kram :)
Esmaralda

11 EPM :

skriven

Min essens är att inte läcka hela tiden. Jag läcker omsorg, kärlek och trygghet. Vilket är fint och bra, men saken är den att jag inte har nåt över till mig... Har den senaste tiden insett att jag är väldigt ensam, trots att jag alltid ställer upp.
Jag säger nej nu. Det är svårt men skönt

Ser du nåt om R, han som har namn som en kung? Hoppas han hade lika trevligt som jag...

Kram

Svar: Bra , du har lärt dig och att ha balans är det viktigaste... och visst hade R trevligt.. kram :)
Esmaralda

12 Kulla:

skriven

Det som ger mig energi/glädje.. mina barn, vänner, motion, bra film, shopping, resor, skratt, vin, och ATT bara vara i nuet.
Men saknar någon att mysa med, blir det något snart💕. Kram

Svar: Det kommer.... osäkert när men bör vara på väg.. kram :)
Esmaralda

13 Alie:

skriven

Godmorgon,
Resor och mötet med andra människor ger mig energi. Att resa och uppleva nya platser och kulturer är nog med maximalt bästa, för mig. Min familj och mina närmaste vänner betyder mycket och jag vårdar dem väl.
Jag har nu (äntligen) upptäkt att det är mig själv, som jag ska sätta främst. Det har tagit lång tid att förslå men nu börjar mina tankar sträva åt det verkliga målen, det som JAG vill. En befrielse att bara inse det...

Tack vara en utbildning som jag i princip kan nyttja var som helst i världen, är det nu dags att börja kompletera arbete med intresse (fylla på energi).
Jag tar nu klivet framåt... :)
Kram

Svar: Och det gör du alldeles rätt i..... det kommer bli riktigt bra... kram :)
Esmaralda

14 Carin:

skriven

Godmorgon!
Min glädje och mitt lugn i mitt liv är när jag vaknar utvilad, utan att väckarklockan har satts igång och man kan få landa i verkligheten på morgonen utan att behöva tvinga sig upp!

Jag har haft tydliga drömmar, sovit nära 7 timmar och på det även vaknat och märkt att mörkret håller på att ljusna och bli dag. Ja, lite panik blev det eftersom man varit så van att vakna och somna till konstant mörker. Men klockan var ”bara” kvart i sex 💕

Det är när bitarna faller på plats som jag sover som bäst!

15 Louise:

skriven

God morgon. Fredag och nästa vecka är min sista vecka av mitt vikariat. Känner blandade känslor. En del av mig vill stanna kvar men en annan del av mig vill bara tacka för sig och aldrig mer komma tillbaka. Någonting som stör mig är att folk som inte har utbildning blir fast anställd på en annan avdelning. Det verkar inte väga tungt det här med utbildning uppenbarligen. Jag undrar varför jag som har utbildning inte blir anställd någonstans. Det är inte roligt. Jag måste ta tag i mina praktiker men de kan jag inte göra innan opponering och innan dess måste jag få kontakt med min skrivarkompis.
Har skrivit till henne flera gånger men hon svarar inte.
Känns som jag gjort något fel? Varför vill hon inte i så fall prata med mig?

Denna helgen går åt med examensarbete och uppgift i montessoripedagogiken. Och en komplettering på ett papper om jag hinner. Uppgiften får jag göra imorgon kväll är det är mello.

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar

Svar: Oavsett vad så bör hon ge dig besked... ring henne... och när du tagit till alla medel att nå henne.. då får du inse att ni inte kommer göra jobbet ihop... det hela är väldigt märkligt.. kram :)
Esmaralda

16 hästskötare:

skriven

Hej!

Ibland tappar jag hoppet alldeles. Igår var psykopaten lös igen. Full galopp, ut på asfalten med isbrodd och slirade och benen åt alla håll. Jag tyckte att hästen gick väldigt underligt efteråt. När hjälp kom och jag var halft hysterisk så gick han nästan som vanligt. Jag fick rådet att avvakta och ev ut och köra honom idag.
Han är väldigt mycket häst min fina vän, ibland funderar jag på att bara ge upp med honom och bara fortsätta med den brune.
Kan du snälla Ez känna in vad som är det rätta? Kommer vi någonstans jag och min psykopat? Kanske förstörde han sig igår? Kan vi ta oss till målet och bli vinnare igen?

Kram från en orolig hästskötare

Svar: Allt hänger på ditt tålamod.. när det börjar tryta då är det dags att ge upp men ger du dig inte så kan ni bli vinnare igen men det tar sin tid.. kram :)
Esmaralda

17 Jessica:

skriven

Jag vill va med honom hela tiden men är inte säker på att han vill va med mig. Vill inte tigga och be och vara efterhängsen men vill bara va i hans närhet. Tycker han jag är jobbig? :(
Kram!

Svar: Se till så han inte blir kvävd.. han behöver egentid... kram
Esmaralda

18 Mikael:

skriven

Livsuppgift, Ingen aning..., hade varit bra kul om man nådde din nivå, kan försöka komma på olika saker men är förmodligen inte något av det jag skulle komma på..., är ett litet pussel.

Blev ingen Trump kväll för mig igår, det gick helt enkelt inte efter 14 timmars fasta, 2 träningspass och smärta var svårt göra något mer än att bara typ äta.

Kan inte låta bli att höja ribban lite till...., varit osäker på jag tränat för hårt men fortsatt trots smärtan och igår fick jag tillbaka 100% styrka i handen, möjligt det varit en nerv i kläm eller var bara träning som behövdes.

du hade rätt! kvinnan överlevde nakenchocken, hon hälsade på mig igår så det kändes bra istället för att hon tycker att det är jobbigt :)

Kram
Mikael

Svar: Fasta och träna mycket...och ha ont.. nej det känns inte som ett bra kombo !! Du får ta hand om dej.. du är viktig.. kram :)
Esmaralda

19 Camilla:

skriven

Det som ger mig glädje och energi är nog det när jag vet att jag har nåt roligt framför mig som skall hända, men dessa har varit en lång tid borta från mig, undrar varför?
KRAM

Svar: Planera roligheter.. och mer än en..överraska dig själv .. och jag tror du får lite energi tillbaka.. kram:)
Esmaralda

20 Tildis:

skriven

Godmorgon Es!
På något sätt lyckas alltid dina inlägg matcha frågor/funderingar som jag har just nu. Det är med livsuppgift det är något som jag tänker mycket på. Just nu känner jag starkt att jag är på rätt väg. Flytten som jag haft fokus på så länge kommer bli verklighet. Kan du se om intervjun nästa vecka kommer gå vägen? Kram

Svar: Chansen är god.. kram :)
Esmaralda

21 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag är inte säker på vad min livsessens är men hoppas att jag snart kommer på det?!
Jag tycker om att ta hand om andra men tenderar att glömma bort mig själv ibland.

Kram❤️

22 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag har aktivt sökt min väg hela livet, men var gång jag slagit in eller tuschat på den, har jag avvikit, av rädsla att inte lyckas, av känslan att jag inte är värd. Istället har jag gjort dåliga val, val som påverkat mig och andra.
Just nu håller jag återigen på att röra mig mot den vägen som jag vet är min. Jag har hinder, men jag ska fasen bita ihop denna gången. Den enda som inte tror på mig är min man.. och osäkerheten som knackar på axeln. Kan verkligen jag? Men jag ska! Jag ska!!!
Jag blir glad av framåtrörelse, av att gräva ner händerna i myllan, vare sig det är arbete eller egen utveckling. Det har stått stilla länge nu. Det är dags att röra på sig.

Igår fick jag ett litet bakslag som sänkte mig lite, så jag glömde faktiskt mr Trump. Hoppas det blev bra för er andra, Trumpen själv och de som påverkas av honom!! 💕

Svar: Du inte bara kan utan du BEHÖVER hitta din egen väg och gå längs den... för ditt eget måendes skull ! Kram :)
Esmaralda

23 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Tack för ditt svar i onsdags. Jag hoppas verkligen min lilla kanin kommer och hälsar på en vacker dag. Dock var de lite scary, när jag skulle gå och handla nån timme senare, låg en stor hare i samma färg som han hade (viltröd) på gräsmattan bara några meter ifrån mig. Den hörde några barn och skuttade därifrån annars låg den helt stilla och tittade på mig. Besök eller bara sammanträffande???
Det som gör mig glad och ger mig energi är mina kaniner, solen och min familj. ❤️❤️❤️

En undran, ser du om flirt/romans drabbar mig nu under våren eller ser de mer ut till hösten? Tack i förhand! Kram Zoey 💕

Svar: Det här var ett besök och ett riktigt starkt sådant !! Vilket underbart tecken ! Flirten kan ske närsomhelst... kram :)
Esmaralda

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Först grattis till finaste Debban ! Automat har jag kört sen diskbråcksoperation för 30 år sen Det är såå bekvämt .
Sen skäms jag..missade healingen igår totalt...hade "hjärnsläpp"...vilket tyvärr sker väldigt ofta nuförtiden tycker jag...kan tydligen inte komma ihåg saker längre än en dag...

Om man misstänker att en livsuppgift inte uppfylls eller jag inte begriper riktigt vad det är ...vad händer då ?
Har ju inte den minsta lust att leva detta liv igen ...

Kram Anki med flock (som nästan alltid har överseende med sin glömska matte så länge matskålen inte är tom)

Svar: Missar man sin livsuppgift kan livet bli extra tungt.. det riktiga flytet kommer aldrig och i nästa liv upprepas uppgiften... det svåra är som regel att förstå VAD uppgiften är.....så är det för oss alla... kram :)
Esmaralda

25 Dunegull:

skriven

Älskar fotboll och resa. Familj också såklart. Men när det kommer till att bilda egen familj har jag tyvärr mött de två senaste männen som fullständigt förstört mig. Jättetråkigt då jag är en väldigt kärleksfull person som brinner för att hjälpa andra, både människor och djur.

Annars har jag nog inte hittat min livsuppgift. Trivs jättebra på jobbet men är tveksam att det är det jag kom till jorden för. Vad ser du E kring mig och mitt liv?

Kram

Svar: Var där du trivs.. även på jobbet... och det kommer klarna för dig... kram :)
Esmaralda

26 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Spännande.
Jag vet inte riktigt så inriktat än vad min uppgift är?

Har börjat prata lite med en man nu, han ser väldigt bra ut. Iallafall på bilderna.
Är han bara något lite ”kul” på vägen eller kan han bli något riktigt betydelsefullt och utvecklas?
Kram

27 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Min upplevelse mot Trump var liknande så som du skrivit.
Att det är svårt att få fäste i mannen för han kände att något hända men han skakar av. Man fick ju också en känsla av en liten pajas haha.
Men nu hoppas vi bara att något hände som vi får se av framöver.

Ser du om jag kommer in på någon utbildning före kärlek kommer in i mitt liv?
Eller ser det ut som om kärlek kommer innan någon utbildning?
Kram

Svar: Det behövs nog ett antal puffar på Trump för att han ska påverkas ens i det lilla.. ja det ser ut som om det sker ganska lika.. kanske du börjat en utbildning först.. svårt att säga.. kram :)
Esmaralda

28 Michaela:

skriven

Träning. Naturen. Familj. Vänner. Tv/film. Så är det för mig.

Ännu en natt med drömmar om män. Kärlek. Passion. Är det bara min längtan det handlar om eller betyder det något annat?

Ha en mysig fredag!
Kram!

29 Mumin:

skriven

Hej Esmaralda.
Min uppgift är kanske att bli en bra mamma och en bra fru eller så är det något jag vill nu.

Känns det som om det finns risk att jag blir för gamal för att få fler barn eller på gränsen innan kärleken kommer in i mitt liv?
Kommer jag ses som normalt att få barn för min ålder?

Kommer jag att möta kärleken under tiden jag bor här?
Kram

30 Pia1:

skriven

Vad jag vill är att göra skillnad för andra. Jo det har jag väl gjort, jag blev deras mardröm i diagnoser! Vad det har lärt mig är att känna det djupaste och medlidande och respekt, till slut, för mina stackars läkare och jag får bara hoppas det inte är försent med den jag har. Dock insåg jag imorse att det inte alls är en katastrof i form av återvändsgränd med tumören om de tar den på allvar och undersöker varför eller vad som rinner ut där. Det är frågan. Jag vill så gärna börja orka göra den där skillnaden ❤

Svar: Det kommer du också att göra... kram :)
Esmaralda

31 B:

skriven

Goa Es! Jag undrar när om jag träffar min soulmate snart

32 Hopp:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag har tappat allt hopp och energi. Vet inte hur jag ska få tillbaka energi, hopp och glädje igen. Kanske om jag får jobb igen och får känna att jag gör nytta.
Vad tror du kommer jag att få energi och hopp igen???

Kram

33 DD:

skriven

Min kanske är att lära mig sätta gränser och säga nej, göra det jag själv vill. Har fått höra att tidigare i ett av mina liv levde jag ihop med en man som jag inte riktigt var kär i, men att man gjorde det för familjens skull pga ekonomi osv....
Mycket möjligt att en sån grej hade kunnat hända mig i detta liv också, iaf några år sedan .

Vad ser du?

Kram

Svar: Du tänker helt rätt... fortsätt så.. kram :)
Esmaralda

34 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Glädje o energi får jag genom att sporta, vistas mycket utomhus, meditera då o då, läsa och se ngn bra film emellanåt.Besöka konstutställningar lyfter också humöret.Göra gott för andra.

Har ingen aning om min livsuppgift, men det kanske klarnar så småningom?

Trevlig helg!
önskar Naturvän

Svar: Ja, jag tror absolut att det klarnar.. kram :)
Esmaralda

35 Förändring:

skriven

Hej!

Kommer jag till skott snart och får något gjort?? vill ju ha en riktigt bra förändring i livet??

kram

Svar: Ja om du planerar noga och bestämmer när du ska ta steget.. förarbetet känns viktigt.. kram :)
Esmaralda

36 Läroliv:

skriven

Världens STÖRSTA KRAM till dig, Esmaralda.

Svar: Och till dej.. :)
Esmaralda

37 Fina:

skriven

Hej Es! Varför stirrar han så på mig idag, kan knappt slita blicken från mig? Är det något extra? Kram

38 Längtar:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns det som om det finns risk att jag blir för gamal för att få fler barn eller på gränsen innan kärleken kommer in i mitt liv?

Ser du om jag möter kärleken under tiden jag bor här?
Kram

39 Linnean 🌸:

skriven

Hejsan!
Ja, här har det funnits många mål men det har alltid hänt något så allt har gått i stöpet. När jag var så inne på att plugga så fanns det inget stöd utan tvärt om, det förringades. Jag har börjat på saker men så har det hänt något. Har alltid varit inne på naturmedicin och velat plugga i något där åxå, jag började och blev...sjuk! Lite ironiskt! Har nog alltid varit en sökare och är det än. Just nu vet jag inte vad som gör mig glad och skänker energi för så fort jag känner lite lugn och frid så är det andra människor som påverkar mig på alla möjliga sätt. Tror att jag har haft som en uppgift att lära mig tålamod. Där har jag testats rejält! Mina katter ger mig energi och glädje och havet...vatten är speciellt för mig. Ljudet av vatten är magiskt för mig. Så är man ju ”fisk” åxå 😄 Just nu känner jag mig bara förvirrad och vet inte riktigt vilken väg jag ska gå. Vet inte ens vad jag söker! Fast jag söker något! Jisses, så förvirrad jag låter!
Nu ska jag iaf bygga grunden till en smörgåstårta och baka en tårta, det är dagens jobb det! Ha det så rart! Kram.../Linnean 🌸

Svar: Ja, vatten har haft en viktig del i ditt liv i gamla liv så jag förstår att du trivs med detta också i det här livet. Och jag håller med.. tålamod är en av de ting du har att lära och du har kommit en bra bit på väg.. kram :)
Esmaralda

40 Fjäril:

skriven

Mitt liv är under förändring, mest i min tanke ännu, har kommit långt framåt hur jag ska göra ändå. men kommer jag att hitta min soulmate någonsin?

Svar: Ja, det kommer du att göra.. ni möts längs den nya väg som du väljer att ta.. kram :)
Esmaralda

41 Anki:

skriven

Hej igen
Detta med livsuppgift bet sig fast ;-)
Nu fick jag lite att tänka på...

Till Hästskötaren Vet inte hur din häst är men ngt som hjälpt mig med hissiga hästar är Tellington Toutch metoden En sorts "massage" som lugnar och skapar bra kontakt ,sen har hon tips på bra övningar som får hästen att förstå att den faktiskt har 4 ben bla finns säkert på nätet Googla Tellington Jones . Lycka till !

Kram Anki med flock

42 Mikael:

skriven

Tack för omtanken :)

Är lite jobbigt när Enda sättet få smärtlindring är träna ett pass till, bra testa hur man fungerar utan mat så man vet i förväg och kan ta bra beslut innan man inte är kapabel ta bra beslut längre..., i Nedsläckt Land så visar de lite om hur det kan vara när maten tryter, vi är så vana att vi har allt 24 timmar per dygn.

Smärtan är inte bara dålig, kroppen inne i omställning efter några skadliga år på kontor, är smärtsamt fixa till det..., skulle kanske nämnt att jag har haft nedsatt styrka i handen i kanske 5 år men fick tillbaka den nu.

Hade satt som mål att jag skulle vara i form till denna vecka och sagt det till ex. som jag är vän med, ska skicka en bild till henne i kväll som bevis :) , inte varit i sådan form på 15 år, håller man det bara för sig själv och inte behöver gå upp till bevis så är det lätt att glida på målet

Bra lära sig vad som krävs för att komma i form så kanske man är lite försiktigare i vardagen.

Vad som ger energi, kramas med en kvinna som jag tycker om och klappa på något djur :)


Kram
Mikael


Svar: Jag älskar din styrka och din energi !! Gott jobbat !!! Kram :)
Esmaralda

43 <3:

skriven

Blir det positivt efter resan tillsammans eller blir den negativ...

44 Nollan:

skriven

Hej!

Hoppet och energin är på noll. Får jag tillbaka energin och livsglädjen??

Kram

Svar: Ja, försök tanka energi.. gör sådant som du tycker om.. kram :)
Esmaralda

45 <3:

skriven

Hej kära Es, kommer M ut och möter oss ikväll? Hur stor är chansen ?
Kram

46 Elisa:

skriven

Hej,
Ser det bra ut att prova jobba inom HR/konsulting branschen i framtiden?
Kram

47 Hon:

skriven

Han sade igår sådär på skämt att han en dag ska slå mig i ansiktet.. det kändes inte riktigt bra eller okej efteråt.. menade han allvar eller varför sa han det?
Kram

Svar: Han försökte visa makt.. på ett otrevligt sätt... sådana ord ska du inte acceptera.. kram
Esmaralda

48 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.
För en tid sedan säkert lite över ett år sedan så visade en man intresse för mig. Han sålde en bil till min pappa.
Han är inte helt svensk utan kommer från Japan eller china eller så. Jag var inte så mottaglig då så konversationen kom ingen vart.
Nu undrar jag dock om han fortfarande verkar vara singel?
Skulle denna man vara något för mig om jag tog kontakt?
Kram

Svar: Det verkar finnas någon i hans liv... och det är i sin ordning.. han är inte din soulmate.. kram :)
Esmaralda

49 AnnaK:

skriven

Tack! Ska försöka vara beredd 😊 Får hoppas på lite gnistor.....känns möjligt iaf!

Kram 🤗

50 Grethe:

skriven

Go'fredag kjäre Ezmaralda 🙏😊😍💜

Nå har det skjedd noe veldig vondt med min elskede datter og hennes pappa 😢😢😢
Han har problem med alkohol, og nå har han sagt noe til henne som såret henne dypt, det har aldri skjedd för!
Kommer det bli like fint mellom dem igjen?
Hva kan jeg gjöre for henne?
Det gjör så vondt i hjertet mitt å se hvor såret hun er 😢😢😢💜
Takknemlig for svar kjäre Ezmaralda 🙏💞
God klem fra meg 💛💟❤💞💜💘🙏

Svar: Det är ju bara hennes pappa som kan rätta till det här - och jag tror han kommer försöka... kram :)
Esmaralda

51 Frida:

skriven

Att kunna resa till vänner och familj gör mig glad. Tyvärr var jag i en kollision förra veckan där bilen blev sönder.
När ska jag få möjlighet att köpa en ny bil så att jag kan komma runt lite nu på våren?

Kram

Svar: Det lär komma ett bra biltillfälle tur att det bara var bilen som gick sönder i krocken.. kram :)
Esmaralda

52 Hoppfull:

skriven

Hej Esmeralda! Ser du någon fortsättning mellan honom och mig? Kram

53 Solstjärnan :

skriven

Hej 😊

Vad ger mig glädje och energi..just nu lever jag i en period med mycket lite energi. Orkar väldigt lite och därefter behöver jag ta igen mig.Beh mycket återhämtning.
Det som vanligen ger mer energi är att jag får greja på med min omgivning,hemmet,trädgården osv 😊
Min livsuppgift..har jag nog inte hittat än.
Du har hittat din Es och du lever "drömmen"just nu,så härligt!!😊
Ser framemot att ochså få göra det så småningom.

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ⭐

Svar: Ja, vi kan alla hitta vår uppgift.. var och en av oss... och då blir livet mycket lättare även om det inte alltid blir en dans på rosor.. kram :)
Esmaralda

54 Skorpan:

skriven

Ja jag vet ju min livsuppgift o på sistone har jag inte alls lyckats gällande den...

Energilös. Ikväll skulle jag o en komois ha gått ut o dansa, men hon backade, för tredje gången i rad o jag da nej åt henne då hon frågade om vi skulle gå om två vevkor istället. Ingen aning om hur hon tog det, men jag blir led på backande :(. Så Es, tror du att det skulle hända nåt kul om jag gick ut ensam, eller är det bättre att grotta ner sig i soffhörnan med något gott? Trist att gå ut ensam, men...

Idag har jag dock lyckats med att träffa två komoidar, gå ett utvecklingssamtal samt hämta klottpapper från jobbet till dagiset. Tror banne mig i att jag gjort dagens goda gärning ;D.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Nu är du lite peppad på att gå ut och då ska du gå ut.. ensam... helt klart !! Man växer av sådant ! Du har minsann varit aktiv idag !! Kram :)
Esmaralda

55 Cara:

skriven

Min uppgift är enligt dig Es att tänka mer på mig själv. Lättare sagt än gjort. Men försöker verkligen att inte bry mig så mycket om vad andra tycker och tänker. Blir dock ensam när jag drar mig undan...

Svar: När du ska tänka ¨på dig själv behöver du inte dra dig undan.. du ska vara med dem du vill vara med och i situationer som får dig att må bra... kram :)
Esmaralda

56 Ledsen:

skriven

Hejsan Es!

Jag är så ledsen idag och full med ångest! Jag är en känslig person. Situationen med telefonen fick mig ledsen. Jag vet att jag inte gjort något fel men jobbet ger mig ångest att gå dit då det redan är som det är där då anhöriga och ssk inte är på samma sida. Jag tycker det är jobbigt för vill det bästa för personen i frågan. Kommer det någonsin blir bra ? Jag vet liksom inte vad jag ska göra mera. Varför för jag alltid sånna här personer runt om mig med olika konflikter? Jag är ju så dålig på att prata. Just nu är jag bara ångest full fast jag vet att jag ska inte lägga min tid på sånt på min fritid. Jag är ledsen och vill så klart inte att min tid ska läggas på att älta. Ser du något kring situationen ? Kommer det att bli bra , värre ? Ja ser du något?

Kram

Svar: Du ska inte ta en större roll än du behöver... håll dig utanför... välj dina krig och vad du ska lägga dig i.. även om det inte alltid är så lätt. Det här kommer att blåsa över och det blir bra.. fast du är starkare än själv tror, det ska du vet :) kram :)
Esmaralda

57 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Till och med jag var med och sände igår trots att jag inte tror att Trump kan ta emot. Men jag tänkte att det skadar väl inte.

Vad som ger mig glädje och energi?
Just nu skulle jag säga att det är att ta hand om mig själv. Att träna, träffa vänner.
Jag håller just nu på att äta Elimineringskost i tre veckor. Förhoppningsvis ska jag få ordning på min mage. Så om en och en halv vecka ska jag börja föra in olika mat som jag tagit bort för att känna vilken mat som ger besvär. Håll tummarna för att det fungerar ☺️.

Kram ThereseC ❤️

Svar: Vad roligt att du var med och sände. Trumpen är en väldigt svår nöt att knäcka, den saken är klar. Du tar hand om dig och i detta utvecklas du.. vilket är så rätt det bara kan bli ! Kram :)
Esmaralda

58 EPM :

skriven

Ser du nåt mer om mig och R...?

Nyfiken...😊

Kram

59 Fina:

skriven

Hej Es, är jag ett steg närmare att få honom (för ens ett ögonblick)? Något är förändrat mellan oss, vi har kommit närmare varandra. Kram

60 Ghostwriter :

skriven

Tror du jag kan få butiksjobbet som jag hade en trevlig konversation med? Eller kan det där underbetalda jobbet vara en bra början trots pinsamt underbetalt? Jag vill inte tacka ja för att de är ju verkligen dålig lön. Men samtidigt har jag försökt överraska mig själv!




Kram

61 Dunegull:

skriven

För ett tag sedan sa du att jag skulle träffa någon som skulle komma att betyda positiv förändring för min del. Var det kärleken du såg då eller en kompis? Ser du när i tiden nu? Kram och Trevlig Helg!

62 Den där anonyma :

skriven

Påtal om ämnet... jag undrar om jag faktiskt blir sjuk på allvar nu. Bra mår jag absolut inte och konsekvensen visste jag väl. Jag bara undrar om jag ens får fler chanser av universum. Om jag går till läkaren kan de väl inte göra något....




Kram

63 Mimis:

skriven

Hej!

Har ingen energi alls. Har hamnat i typ ett vakuum känns det som. Ser du om jag får energi och livsgnistan tillbaka??

Kram

Svar: Ja helt klart, det kommer.. kram :)
Esmaralda

64 Milla:

skriven

Jaha då är jag som den äldre kvinnan tyvärr o i dag började jag hos en ny psykolog o ska gå där först tre ggr på prov o se om vi funkar o bedömningssamtal. Kommer vi passa ihop?

Svar: Ja, det finns en god chans att det kan funka. Man måste inte bli som bästa vänner... det viktiga är att du kan känna förtroende och känna dig trygg i samtalen.. kram :)
Esmaralda

65 Månflickan:

skriven

Just nu känner jag mig mest värdelös, gammal och sjuk. Känns inte som om jag någonsin kommer att bli människa igen...


Svar: Men det blir du fina Månflickan.. du kommer må bra och det finns mycket roligt för dig att uppleva.. kram :)
Esmaralda

66 Jennifer:

skriven

Hej fina Es! Stressig dag, har inte hunnit kommentera förrän nu! Vilket fint och tänkvärt blogginlägg idag. Ja, kanske man har fått för sig att ens livsuppgift ska vara så himla omvälvande och märkvärdig... sådär typ halvt omöjlig att uppnå.

Skönt att höra att det inte behöver vara så komplicerat. Kanske min livsuppgift är att använda det tunga jag upplevt till något gott för mina medmänniskor... och att resa. Jag känner att åtminstone en del av min livsuppgift är att resa. Och på något vis använda mina upplevelser så att andra får ta del av dem också. Måste bara klura på hur.

Fina Esmaralda, man känner att våren är påväg och det vore så underbart att få träffa någon som Saharamannen, någon med samma känsla och attraktion, finns det en chans att jag möter på någon snygging på min resa? Eller är det inte en sådan resa?

Kram,
Jennifer

Svar: Ja, du har så rätt i det du tänker kring din livsuppgift... ta tankarna vidare och låt dem slå rot ! Du KAN träffa någon men jag tror inte det blir som med Saharamannen.. kram :)
Esmaralda

67 Fina:

skriven

Hej Es! Betyder vår relation något för honom? Är den viktig? Han säger att han aldrig pratar med någon om så meningsfulla saker som med mig. Stämmer det? Kram

68 sus:

skriven

hej
då undrar man ju.....
vad är min?
love sus

Svar: Ja, det får du helt enkelt försöka känna in... ska jag se, då krävs en seans eftersom denna uppgift finns på djupet.. kram :)
Esmaralda

69 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda
Jag bor ju i en ganska liten håla.
Pratade med en äldre person på mitt jobb.
Hon sa att i min ålder kan det ju vara svårt att hitta någon här.
De flesta är ju upptagna.
Jag blir ju 30 i år.
Då ska man väll ha väldigt tur.
Kanske blir det svårt för mig?
Tror du jag ska testa en seriös nätdejting kan det bli lyckat?
Kommer jag träffa en kärlek under tiden jag bor här?
Kram

Svar: Visst kan du pröva nätdejting... du kan pröva allt möjligt.. bara du alltid känner av ordentligt och är sann mot dig själv.. kram :)
Esmaralda

70 Ge:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om dem flyttar ihop på riktigt? Håller dem ihop framöver?
Kram

71 Orolig mumin:

skriven

Hej Esmaralda.
Känns det som om det finns risk att jag blir för gamal för att få fler barn eller på gränsen innan kärleken kommer in i mitt liv?

Kommer jag att anses ha en ”normal” ålder för att få barn när om möjligheten blir aktuell?

Ser du om jag möter kärleken under tiden jag bor här?
Kram

72 Fina:

skriven

Hej Es! Betyder vår relation något för honom? Är den viktig? Han säger att han aldrig pratar med någon om så meningsfulla saker som med mig. Stämmer det? Kram

73 Jessica:

skriven

Hej Es,

Ser du om hon och jag kommer bli nära vänner?
Vad tycker hon om mig än så länge?

Kram

Svar: Javisst gillar hon dig.. kram :)
Esmaralda

74 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Min essens i livet är att utmana mig i att göra saker på eget bevåg. Det är då jag växer som människa. Förr, när jag var osäker och svag, mådde jag bara dåligt och tänkte att jag inte duger till något speciellt. Nu några år senare har mitt självförtroende växt. Jag har blivit riktigt bra på att testa mitt mod och det kommer jag förhoppningsvis att fortsätta med i resten av mitt liv.

Svar: Underbart, precis som det ska vara och du kommer öppna nya spännande dörrar.. kram :)
Esmaralda

75 Fina:

skriven

Hej Es, känner han attraktion då han rör vid mig? Kram

76 Boudica:

skriven

Idag mår man inte så bra på något sätt, inte riktigt sjuk, men känts sig hängig och otroligt trött senaste dagarna.

Tänkte vara med igår men vet inte om jag fick fram något, så kraftlös som jag kände mig!

Jag vet inte riktigt vad min uppgift är, men min känsla är att det på någotvis är att hjälpa folk på något sätt.
Jag ser ju rätt tydligt hur jag vill ha min klinik och hur jag vill göra.
Men jag har långt kvar att gå som person och kunskap och hitta vägen dit.

Kursvecka, första dagarna nästa vecka, hur det löser sig med ledighet från jobbet vet jag inte.
Lite nedstämd, det sårar mig lite att skiljas med D för helgen, med känslan att något inte är bra mellan oss, att han igen flyr när jag ifrågasätter varför han låter kollegan bestämma över honom.
Att det ska vara så svårt att få ut det jag vill säga på ett sätt som han förstår, utan yttre inblandning.

Vad jag undrar idag är, jag kom på att om jag skriver ner det jag vill säga, och räcker det till honom som ett brev, skulle han få någon förståelse? Skulle jag få några frågetecken utredda? Hur skulle det tas helt enkelt?

Kram!


77 Lovisa:

skriven

Hej Esmaralda,

Är det rätt beslut att avsluta relationen med Kristoffer?

Varma hälsningar,
Lovisa

Svar: Ja så känns det och det känner du nog själv också egentligen.. kram :)
Esmaralda

78 Ghostwroter:

skriven

Kommer jag klara körkortet på första försöket? Känns faktiskt så. Speciellt om jag som du säger går in för det! Men jag är så rädd att misslyckas, ja kommer inte ha råd att fixa det senare. Jag vill verkligen klara det nu.




Kram

79 Milla:

skriven

Ja, mitt liv blev mest ägnat åt andra. Att hjälpa o bry sig om. Blev inte så mkt åt mig själv hittills. Försöker ändra.
Ser du hur det går för vårt jobb på onsdag i tävlingen o vi kan vinna ett pris...

Svar: Och du klarar att ända om du går in för det.. chansen till vinst finns.. kram:)
Esmaralda

80 Helena Ir:

skriven

Livsuppgift..oj..kanske är det som filmen Måndag hela veckan..mina liv,spelas på repeat hela tiden.
Har jag lärt mig ännu..är jag kanske där nu..Vet bara att jag slutat ta skit..orkar inte med människor som tar min energi. Självständig har jag nog varit hela livet..

Annars så trivs människor med mig..själv trivs jag att träna..träna..och behöver egen tid.

Trött..energilös..snart är jag nog frisk..och orkar igen..

Talang ikväll..njuter av ensamtid..

Kram :)

Svar: Ja, ta hand om dej ... nu ska jag hoppa i jacuzzin.. sen blir det italiensk kallskuret med goda oliver o marinerad fetaost.. och Talang.. så klart :) kram
Esmaralda

81 <3:

skriven

Hej kära Es, kommer M ut och möter oss ikväll? Hur stor är chansen ?
Kram

82 Skorpan:

skriven

Visst ska jag ut o dansa.
Nån slag energipust i ditt svar åt mig idag Es?
Kram Skorpan

Svar: Jajamän :) Danska nu så det slår gnistor.. kram :)
Esmaralda

83 Fina:

skriven

Hej Es! Varför kollade han så intensivt på mig idag, kunde knappt slita blicken från mig? Var det något extra? Min nya klänning? Gillade han den? Kram

Svar: Han tyckte du var jättefint ! Kram :)
Esmaralda

84 Skorpan:

skriven

Tack Es :)!
Vad glad jag är att jag kunde känna den...
Kram Skorpan

85 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Gillar min nuvarande chef mig eller stör hon sig på något med mig?
Kram

86 Tiss:

skriven

Jag har fått höra att jag inte utvecklats så mycket under 2-3 år (som sjukskriven på arbetsträning). Jag själv tycker det, fast ja kanske är det inte så. Men, men... Ser du om jag pluggar till hösten, eller skulle det vara ett för stort steg?

Svar: Ha hösten som en möjlig plan och har du inte nått hela vägen så skjut på studierna ett halvår.. du kommer att läsa.. helt klart men du behöver vara redo.. kram:)
Esmaralda

87 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Vi är uppe i en massa viktiga beslut. Jag tror jag är väldigt rädd och därför slår bakut på det mesta. Känner för att fly bort men vet innerst inne att jag vill vara lycklig. Men vågar inte hoppa på fint hem och att kunna ha allt det som jag önskar.
Ser du om allt löser sig? Kommer jag dit? Till ett hem och liv jag längtar efter?
Ser du om det händer snart?
Tack!

88 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer jag att möta en kärlek ha ett förhållande? Och finns det i min tid snart?
Möter jag någon under tiden jag bor här?
Kommer jag hinna få familj med en kärlek innan jag blir för gamal? Och kommer jag få uppleva att gifta mig?
Kram

89 Cecilia:

skriven

Vad mäktigt det måste ha varit med healingen igår! Är så stolt över er alla. Tyvärr låg jag och sov igår, försöker göra allt för att bli frisk nu, annars hade jag varit med er.

Jag har problem med att läsa bloggen från mobilen, jag kan bara se det senaste inlägget du har publicerat och kan inte bläddra längre ner. Från datorn fungerar det kanon det dock kanon. Tänkte att det kunde vara bra för dig att veta. Kanske är det fel på min mobil eller är det fler som har samma problem?

Det är snart dags. Vad är chansen att det blir bra där och då? Trevlig helg och Kramar

Svar: Jag vet att det ibland kan vara problem att läsa från mobilen.. vi har försökt ändra och fixa men då blir det tossigt på andra sätt... kram :)
Esmaralda

90 Helena Ir:

skriven

Tack..låter gott..jag tror du lever livets "efterrätt" :) tillsammans med din man..

Kram :)

Skorpis,som yngre var jag ofta på dans själv..de bästa gångerna för att hitta en "flirt"..

Kram :)

91 Lovisa:

skriven

Tusen tack för ditt svar fina Esmaralda, behövde bekräftelsen :)

Kramar Lovisa

92 AnnaK:

skriven

Måste ju be lite om ursäkt om mitt tjat om karln! Vet ju att han tycker om mig på olika sätt och vis och det går inte att missa att det lyser lite i ögonen på honom när han tittar på mig. Så skönt bara att få det bekräftat från dig eftersom han inget säger 😊 Så tack för alla svar jag fått i saken!

Den unga mannen som jobbar på Ica slängde också ett litet öga på mig när jag handlade så jag glittrade väl lite idag med 😂 Ser ju saker själv men som sagt skönt att få det bekräftat!

Ha en fin kväll och kram 🤗

Svar: Bekräftelser är härligt och det behöver vi alla.. kram :)
Esmaralda

93 Natali:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att gå in i ett förhållande och bli sambo under det här året?
Kram

Svar: Möjligheten finns.. kram
Esmaralda

94 Healing:

skriven

Jag har inte hittat min livsuppgift än. Bara lever på.

Inspirerad från gårdagens Trumpande.
Skulle det gå för mig att skicka några goda tankar till en person jag känner? Skulle han märka något? Skulle jag behöva fler personer med mig att få honom märka eller längre tid?
Ett råd om hur man kan göra?

Svar: Du kan skicka helt på egen hand.. känn inom dig på vilket sätt som passar just dig bäst.. kram :)
Esmaralda

95 Ghostwriter:

skriven

Kommer jag klara körkortet på första försöket? Känns faktiskt så. Speciellt om jag som du säger går in för det! Men jag är så rädd att misslyckas, ja kommer inte ha råd att fixa det senare. Jag vill verkligen klara det nu.




Kram

Svar: Chansen att du fixar det är god.. allt handlar om dina nerver.. om du kan ha dem i kontroll.. kram :)
Esmaralda

96 Rose:

skriven

Igår bad jag till de högsta krafterna att ge Mr Trump stöd  att vara en kärlekskraft i världen ❤

Jag tror att min uppgift är att se människan bakom fasaden, att komma under ytan och att kunna förmedla det på något sätt till omvärlden, kanske som en text, bild, film..eller kanske jag bara tror det.. i vilket fall som helst så är jag en känslig iakttagare och uppfattar subtila grejjer runtom, vilket kan vara jobbigt ibland.

Svar: Ja, du har ramat in din uppgift helt rätt.. kram :)
Esmaralda

97 Vem:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar Patrik som jag snick snackar lite med nu kunna bli något bestående med?
Kram

98 Fina:

skriven

Hej Es, om jag försöker kyssa honom, hur kommer han att reagera då? Kommer han att besvara kyssen? Kram

99 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Det har bara slagit mig att jag börjar ju bli gamal.
Kommer jag att få uppleva familjebildning tillsammans med en kärlek?
Ser du mig gifta mig inom 1-3 år?
Kram

100 Skorpan:

skriven

Tack Helena Ir.
Här är så lite folk o de karlar dom finns är upptagna så.. Ingen flirt här inte, men vad är väl en flirt ;). Börjar tro att jag ser farlig ut i karlarnas ögon, en som man inte kan närma sig ;). Fast jag är ju rätt snäll..
Kram Skorpan

101 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag älskar min son och han har en rad bra egenskaper. Han är 3 år och jag vet inte om det är någon trots. Hans personlighet är stark vilja och han har koll och är väldigt medveten. Han kräver en stor dos uppmärksamhet. Och kan vara intensiv.
när vi är hemma och jag vill bara vara då märker han att jag slappnar av eller har tankarna på annat då ska han göra allt för att få min uppmärksamhet och då genom ”bråk” kasta saker. Hälla ut vatten. Hoppa på mig fast jag säger stopp, det gör ont på mamma. Allt detta kanske är ett normalt beteende för en3 åring? Eller är det bara för hans pappa inte är här som han beter sig så?
Hur ska jag som förälder reagera när han inte lyssnar på mig?
Kommer han lära sig hantera sin vilja och sitt stora behov av uppmärksamhet?
Kram

102 Am:

skriven

Hej Esmaralda.
När mitt barn inte lyssnar på mig när jag har sagt till några gånger då brukar jag ta honom till sitt rum. Låta honom vara där ett tag sen går jag in och pratar om varför vad man inte får göra , sen att han säger förlåt och vi kramas.
Men varför lyssnar inte mitt barn på mig ibland när jag säger till?
Gör jag ett bra tillvägagångssätt sätt? Det sägs ju att bestraffning inte är bra.
Kram

Svar: Det är helt normalt.. ibland lyssnar inte barn... och den som är specialist på sitt barn är föräldrarna.. och har man ett sunt beteende då vet man vad som är bäst. Straff funkar inte - men att prata och förklara är viktigt.. och att möta barnet på den nivå det befinner sig på samt att inte ha överdrivna förväntningar på sitt barn.. kram :)
Esmaralda

103 Hon:

skriven

Hej,
Vad kan det bero på då vi blev så trötta efter att vi kom in hit ikväll?
Kram

104 Sanni:

skriven

Kommer vi bli gravida eller ska vi lägga vår energi på att bli fosterfamilj eller adoptera? ❤


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: