Minnen som är etsade.....

Vi har alla minnesbilder som aldrig försvinner

Det finns de naturliga bilderna så klart..… personliga ting som vi värderar högt  men det finns också  helt random bilder som bara biter sig fast.

Jag har två sådana  bilder.

En gång i tiden hade mamma en sommarstuga längs den vackra kusten mellan Helsingborg och Höganäs.

När mina tjejer var små -  och ekonomin tröt.  så var det ju guldläge att vara i stugan med  mamma. Massa sol och bad  för tjejerna och mysiga grillkvällar.

I stugbyn fanns en ung kvinna… i min ålder ungefär.

Hon var brunbränd, lång, vacker och väldigt gravid.

Så var det med den saken.

Jag kände henne inte. Vi hejade på varann om vi råkade stöta ihop men mer var det inte.

Och så får jag höra att det blev dags för henne att föda. Hon fick en dotter och kort därefter dog hon, någonting i henne gick sönder. Bara sådär.

 

Av någon anledning konserverade jag bilden av henne.. från uteplatsen där jag satt och såg henne gå förbi den där gången när hon var så vacker och gravid. 

Jag kan se varenda detalj hos henne – till och med guldhjärtat hon hade om halsen… en kedja runt vristen.. randig baddräkt i mammamodell med liten kjol.. långa bruna ben och vita sandaler. Mörkt hår i hästsvans…

 

 

Den synen  är  40 år gammal.  Hennes dotter är 40 år nu.  Jag kan inte säga att jag går och tänker på henne..  men ibland poppar bilden upp.. kanske en gång i halvåret i runda slängar sådär…. och jag tänker att livet är nyckfyllt.

När man är som lyckligast kan allt tas ifrån en.

Den andra bilden är av helt annat slag.

Jag var singel och det var i internetdejtingens barndom.

Och så var det mannen  med kinesiskt ursprung  som jag skulle dejta.

Foton utväxlade vi inte… nejdå, på den tiden  tänkte jag att det får bli som det blir, en överraskning. Och det ska gudarna veta att det blev.

Jag har frusit och bevarat första blicken på honom… han stod på centralstationen vid kiosken som vi bestämt och taadaaaa.. det blev liksom allt ljus på honom.. solen sken väl in på ett speciellt sätt och han stod där i all sin guldglans. 

  Kanske 145 lång… ett jättestort kalt huvud och liten spinkig kropp. En kalkonhals som sticker fram ur den vita skjortlinningen  med dubbelknuten slips.  Jag drog efter andan och tänkte att lugn och fin nu och inga  fördomar.

 

Så jag stegade fram och skakade hand, hejsanhejsan, sa jag hurtigt,  har du väntat länge ?

Och se det hade han.. han hade mage att säga att han faktiskt väntat i tio minuter och att hålla tider är en dygd.  Som han värderar högt.  Sa han på bruten svenska och inte ens antydan till leende.

Jag såg mig om efter en flyktväg… men så tyckte jag synd om kraken.

  NU skulle han få sig en helkväll !!  Det skulle bli åka av i nöjeslivet.

Vi tog färjan över till danska Helsingör och drack shots och öl….under tiden redogjorde han för sitt jobb i detalj. Gäsp. Nån slags specialistläkare.

Efter en timmes tjat i samma ämne blir det rätt tröttsamt.

Vi gav  oss ut på krogrunda och för varje shot tinade han upp allt mer.

Huvudet vickade på halsen – men han drog inte på munnen i ett leende förrän i halvtid.

Så var det till  Strandborg och på den tiden fanns det en speleman där  som spelade  dansvänliga låtar…man sjunger med och man dansar..  man bär sig åt lite  och har  hur kul som helst.

Det kommer sig naturligt. Men inte för  min kines. 

Huset bjöd på öl…jag kände ägaren lite.. och  hur det nu gick till så  rätt som det var åkte slipsen av… han  dansade  och han  sjöng … och vi drack armkrok med ett MC gäng.. och det blev en riktigt helkväll.

Doktorn uppträdde solo  och sjöng på  kinesiska med små trippande danssteg.....och framåt morgonkvisten tog vi båten tillbaka… … vi skakade hand.. och doktorn beställde och betalade en taxi åt mig. 

Och så for vi iväg på varsitt  håll. 

Nästa dag mailade han. Inte ett ord till tack.

Nej, han skrev att han fått negativ  bild av mig, att jag drack alkohol och gick på sämre krogar och vi passar helt enkelt inte ihop. Han beklagade om han sårade mig  ifall jag nu tänkt mig något seriöst.. men en framtid med mig kunde han inte tänka sig.   

Och tillade, att han hade den värsta baksmälla han någonsin haft.

 

 

Men jag minns.. och glömmer aldrig chocken när jag såg honom belyst i  solstrålens glans, där på stationen.

Att jag tog mig an honom som ett välvilligt projekt den kvällen… det talade jag inte om för honom. Ibland kan man göra goda gärningar utan att trumpeta ut det.

Det var ju för väl att vi båda tyckte att en kväll räcker !

Ja, det är mina två minnesbilder som dyker upp ibland.. helt ofrivilligt !

 Och jag skulle tro att den uptighte  doktorn aldrig glömmer kvällen han heller.

Det var nog första och sista gången i hans liv som han slog klackarna i taket såpass att han  tappade kontrollen och drack med tatuerade och skäggiga outlaws !

Någon annan som har en knasig och random minnesbild ?

 

Kram & Kärlek 

1 Fina:

skriven

Hej Es! Har han fortfarande tankar på hur det vore att kyssas? Då vi är tillsammans? Tänker han på det då? Kram

2 HS:

skriven

Jag har en hel radda minnesbilder som fastnat, jag verkar ha lätt för att samla på mig dem. När jag drömmer från tidigare liv är det på samma sätt.

Es, är det någon "dålig" energi sista veckan? Jag nätdejtar sen i somras, kanske inte den mest seriösa sidan men de flesta jag haft kontakt med har varit trevliga. Sista veckan har jag drabbats av en hög oseriösa människor som gömmer sig bakom falska nätprofiler. Folk som ghostar m.m. Igår satt jag på puben och väntade på en dejt som aldrig dök upp. Vakten tröstade mig, han var gullig och snygg men gjorde klart att han var upptagen, haha... Sen när jag kom hem så läser jag ytterligare ett elakt meddelande från en på sidan och då blev det för mkt och jag började gråta. Var kommer alla taskiga och oärliga människor ifrån liksom?!

Lackade ur på projektledaren från bostadsbolaget också. Det är som min granne säger, han är inte klok. Så fort det blir arbete för honom så ljuger han och förvränger saker.

Blir det bra på klubben på fredag? Får jag en enda elak kommentar där så går jag hem.

Kram

Svar: Ja herregud, människor tenderar att leva ut sin elakhet när de kan gömma sig via nätet...och du ska INTE bli ledsen.. blir arg istället... ge dem ingenting av din energi för de är värda.. nada !! Sträck på dig, känn din trygghet och var inte utelämnad mot någon annan på klubben så går det fint.. kram :)
Esmaralda

3 HS:

skriven

Jag brukar inte önska illa åt andra men jag hoppas verkligen att karma drabbar dessa personer ordentligt. Så himla lågt tycker jag.

4 <3:

skriven

Godmorgon kära Es,nu fick jag ett gott skratt på morgonen av kinesen. Du var så snäll mot honom trots allt 🤣.

Testar och frågar igen om du kan se något om O och P hur är deras förhållande kommer de gå skilda vägar eller hålla ihop för det nyinköpta huset.Vad ser han hos den kvinnan som varken har utseendet eller någon speciellt trevlig sida. Snål med har M berättat. Hon kanske sa lite mer än hon skulle göra efter 5 glas champagne. M tycker att jag var dum som inte gick på dejt med honom när han frågade 4 gånger. Dey tycker kag med. Han hade tänkt på mig efter alla år och vi skrev lite till varandra för några veckor sedan som vänner och catchade upp och skrattade åt att jag varit så svår då att få ut på något. Han verkade inte så lycklig i sitt förhållande...
Kram

Svar: Det lär kommen en separation så småningom.. men inte inom närmaste tidens om det ser ut. Kram :)
Esmaralda

5 Skorpan:

skriven

Hmm, minnesbilder finns, men vissa är ju såna som som jag sett på bild också. Något är sånt som är mindre roligt att komma ihåg o det ger man ju inte ut.

Något vi gjorde med min kusin var att vi åkte till stranden o tillbringade flera timmar där tills vi var tvungna att åka hem för hon frös så hon var blå o skakade . Jag å andra sidan kunde bada hur länge som helst för jag var ju lagd åt det rundare hållet ;). Kanske hon i dessa dagar skulle vinna mig i detta ;).

Nöjd med min gårdag, gick mest hela dagen, åt lunch o unnade mig cheesecake till efterrätt. Satt länge o åt o såg på folk som gick förbi. Ett par som satt där såg ut att ha en mindre bra dag tillsammans, så tyckte jag att det såg ut, har kanske fel? Ändå längtar jag till kaffestunder tillsammans med mannen,eller om ha nu föredrar te? Som finne är det nog kaffe som gäller ;D. Får se...

Idag blir det hushållssysslor i nån mån, kanske nåt annat. Att bara vara hemma, ensam, nej tack...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Mannen är inbiten kaffedrickare.. så är det :) kram :)
Esmaralda

6 Milla:

skriven

Inga sådana minnesbilder kommer just nu. Gör mig redo för loppis. Trött fast jag sovit hela helgen. Vet inte vad det är. Kommer jag sälja ngt? Hoppas det.

Svar: Ja något lär bli sålt.. kram :)
Esmaralda

7 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Mina hörlurar försvinner och dyker upp på ställen jag inte minns att jag lagt dom på. Är jag så trött att det är jag som lägger dom på konstiga ställen?
Börjar undra.

8 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Jag har massor av sådana där etsade bilder, som är roliga när jag tänker på dem. Jag sitter gärna och plockar fram dem och ler lite till morgonkaffet, men de blir inte lika roliga när jag återberättar dem. Men ett roligt, kärt minne jag har är med en vän jag inte umgås med längre. Vi har vuxit åt helt olika håll och har inte mycket utbyte. Tråkigt, men hur som helst. Hon och jag söp gärna till i min lilla pyttestuga och skrattade så huden brann. Varje vår, precis när snön smält undan, klädde vi av oss nakna och sprang gästande och skrattande tre varv runt huset. Det skulle bringa tur inför resten av året. Och kanske jag borde göra det igen, för jag har aldrig haft det så go-roligt-lugnt i livet som då :) Kruxet är ju grannarna då... :D

Hu, vad det regnar idag! Men nu ska det bli morgonpromenad. Jag har åtta kilos vinterplufs att gå undan!

Ha en fin dag!

Svar: Men vad roligt :) Det var annorlunda och fler skulle nog behöva springa nakna runt huset :) kram :)
Esmaralda

9 Oro:

skriven

Godmorgon!

kommer det att hända något glädjande, positivt, bra framöver något som får mig att se ljust på framtiden?? har mest bara oro och bekymmer och vill att det ska vända snart.

kram

Svar: Visst kommer glädje.. 100 % säkert.. kram :)
Esmaralda

10 Veronica:

skriven

Allt är så snurrigt nu, behöver råd. Vad gör jag? Min sambo? J? Vem väljer jag? Eller ingen av dom?

11 Khaleesi:

skriven

Ville bara tacka för att din blogg är bäst, en absolut favorit! 😊 Har blivit en morgonrutin att läsa den till frukosten. Jag började följa dig för typ 8 år sen något sånt! 😱 Tänk att ett tag hade jag sån åldersnoja (på tal om att det gått 8 år) och kände att livet var över när som helst och nu känner jag att mina bästa år inte ens varit än! 😊 Trevlig söndag. Kram!

Svar: Vad roligt att du tycker så !! Och nån åldersnoja hade du inte haft om du vetat hur mycket fint det finns i din framtid... massor... kram :)
Esmaralda

12 Jossan :

skriven

God morgon..

Jo visst har jag många minnesbilder.. tyvärr handlar många om mitt ex J. Vilket är jättemärkligt..

Inatt har jag drömt konstigt men vet knappt vad jag drömt. Jag dödade någon och de klippte av mitt finger eller nått.

Igår blev det 8h plugg. Och jag kände mig faktiskt redo för tentan efter att ha räknat åk 7 och 8 matteböcker. Men när jag väl börja räkna deras egna tentor blev det rätt svårt.. idag fortsätter pluggandet för mig. Bara några dagar till. För jag ska klara denna tentan!

Jag svarade L igår men han skrev inte tillbaka. Jag vill inget mer med honom. Han behandlade mig så illa och det kan jag se med mina ögon nu. Nu väntar jag på mannen som behandlar mig som en prinsessa. Den som älskar mig. Nu ligger allt det gamla bakom mig och som jag älskar mig själv.

Längtar efter honom, mr right även om det just nu är så skönt att få va själv..

Snart ska jag rå upp och fortsätta plugga..

Kram :)

Svar: Jag håller tummarna att tentan ska gå bra... får en positiv känsla ! Sonen pluggar också till tenta just nu !! Kram :)
Esmaralda

13 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Vilken härlig blogg du har, perfekt start att börja dagen med att läsa din blogg! Kram!

Ja vissa saker fastnar i minnet och man minns dem tydligt, jag brukar dock sällan lägga märke till små detaljer så sådant minns jag aldrig. Jag tänkte just på hur en massa tokiga och galna grejor jag gjort och varit med om under årens lopp - herrejösses vilka upplevelser alltså... Ibland känns något minne så levande och verkligt så jag måste le eller skratta högt, fast jag tex sitter i bussen.

Ibland känns det nästan som om.... ja, ibland kan jag nästan undra att HAR jag verkligen varit med om och upplevt allt detta? Eller kanske allt bara var en dröm och jag har hela tiden bara varit fast här? Så kan det kännas ibland. Att VAR det verkligen JAG som var med om allt detta?! Hände det? Var det verkligt?

Jag har en sådan otroligt klok, fin, omtänksam och gullig liten dotter och hon är det dyrbaraste i mitt liv. Var det meningen att just hon skulle komma till mig? Finns det ännu någon annan människa/själ som ska komma till oss?

Kram,
Jennifer


Svar: Ja minnen är förunderliga ! Du och din dotter har bestämt att ni ska ha de band ni har... det bestämde ni innan ni båda kom till jordelivet... kram :)
Esmaralda

14 Rebecca:

skriven

Nej inga minnesbilder men jag kan fastna vid vissa människor jag aldrig pratat med. Som att man har ett band fast man aldrig ens pratat. Vad kan det vara? Till exempel: en man som gick förbi mig varje dag när jag gick till jobbet, det kändes som vi båda uppmärksammade varandra, men vi sa aldrig något till varandra. Nu var det ett tag sedan jag såg honom och då tänker jag: hm undra vad som hände med honom, varför går han inte här längre? Haha låter kanske konstigt.

Svar: Man vänjer sig vid ett visst mönster.. hur det ska vara.... kram :)
Esmaralda

15 Virrhönan:

skriven

Godmorgon!
Kan ju inte annat än skratta, synd det inte var Guds gåva av den snyggaste mannen som stod i solskenet istället gör en skallig kines, inget ont om dom nu men du har ju ett hjärta av guld som verkligen tog dej an honom...😅
Jag har ett minne av en äldre man som blev sjuk när han körde bil, bilen stod mitt på vägen och han låg lutad helt blek och jag var bland dom första på plats och jag var gravid. Han dog fick jag veta, men glömmer inte vårdpersonalen som drog ut honom och sa att vi måste arbeta med honom...
Ett trevligare minne är känslan av första kramen och kyssen av mitt kärleksbekymmer när vi äntligen träffades, den känslan...minns han den också med värme?
Härligt med minnen även om vissa är mindre härliga än andra..
Önskar er en skön söndag allesammans💕

Svar: Förstår att bilden av mannen i bilen etsat sig fast ! Och så mycket trevligare med kramen o kyssen ! Han minns med värme. Kram :)
Esmaralda

16 Mikael:

skriven

Knasiga minnen, har inget som kommer upp ofta men ett par

Sista kvällen innan jag ska åka hem från Australien går jag ut för att några öl, det blir sent och jag blir bra onykter, blir guidad runt bland barer, dags ta taxi och gå sova, den gamla taxichauffören får för sig att bjuda hem ynglingen på kaffe, tänker kan vara bra med kaffe och vara vaken en stund till så jag inte missar planet, så sitter jag där med det gamla paret och dricker kaffe, de är väldigt trevliga, kommer inte ihåg så mycket då jag var väldigt onykter men jag hann med planet, inte så säker jag hade gjort det ifall han inte bjudit på kaffe.

På samma resa behövde jag en motorcykel, fick tips om en affär som nog hade att hyra, tog bussen ut till ett rätt öde ställe, butiken hade inga så blir rätt nedslagen men butiksägaren nämner en person som nog har en till salu så han säger han brukar komma förbi här om du väntar en stund, timmarna går och undrar hur det här ska gå men så dyker han upp på motorcykel och jag åker med ut i ödemarken, där ladan så hade han 3 st och jag köper en och det blir en bra semester :)

Ibland undrar man hur saker går till egentligen...

Jag ska nog inte ta åt mig äran för mycket med att gå ner i vikt, nog 75 pass sen mellandagarna, blir nya nivåer hela tiden och när jag tror det börjar bli för mycket eller börjar svikta i motivation så dyker det upp en snygg kvinna i duschrummet, hur ofta händer det... , är som en yttre kraft som driver mig, hela tiden när jag tror att jag är klar så kommer det ny motivation och nivå på allt, styrka, kondition osv.

Hur länge dröjer det innan jag byter miljö? Inne i träningen och kan lätt bli 4 veckor till, vilken nivå nu jag kommer vara på efter det :)

Kram
Mikael

Svar: Härliga minnen... och det är nästan så jag säger yes till Australien när jag läser.. har ju vänner där som vill att jag hälsar på.. men jag drar mig för den lååååånga flygresan.. sitta still så länge...och inte kan jag sova när jag reser heller ! Ett miljöombyte för dig är på väg... snart sker något som innebär att du fattar ett beslut och det beslutet för dig vidare... kram :)
Esmaralda

17 Mims:

skriven

Hej!

Mina etsade minnen är bara pinsamma minnen som jag helst vill glömma.

Hur ser Våren/sommaren ut att bli händer det någonting som för mig framåt i livet något riktigt positivt??

Kram


Svar: Pinsamma minnen har vi nog alla i våra minnesbanker...och somligt önskar man att man kunde radera ut för gott ! Ja något bra ser ut att ske för din del snart.. något som får dig på gott humör.. kram :)
Esmaralda

18 Pia1:

skriven

Åh jösses, ja nu tänker jag vara fördomsfull och säga att läkare kan vara sjukt knepiga, många saknar livserfarenhet utanför sjukhusets och skolornas dörrar. Jag hade en läkardejt som visste hur man låtsas vara som folk men det var han inte 😂 Glömmer ALDRIG cowboyskorna eller tangakalsongerna. Ryys! Varför såg jag dem, ja det är ju en historia jag inte vet om jag ska skratta eller gråta år 😰

Svar: Ja, vi har våra historier :) Kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Ja du är då full av historier och minnesbilder och..jag älskar dom !
Har inte ett fruset minnesögonblick som jag minns så detaljerat men många minnesvärda minnen :-)

Gårdagens mello fick jag avnjuta i fred och kunde höja ljudet som jag ville Vilket jag gjorde då Jonny Logan överraskade ! Vilka minnen den låten uppbringade ....

Snöblandad regn och så har man kastats tillbaka till vintern igen...suck

Moses och Mira blev ordentligt avundsjuka på MG då de endast får frusna ben när de kan inmundigas ute...Ben ska ätas frusna enligt dom lite som glass för oss ;-)

Ha en avslappad söndag

Kram Anki med flock

Svar: Där slog du huvudet på spiken... som glass !! Absolut måste det vara så ! Och egentligen skulle MG bara få sina ben utomhus också men en envis bulldog är inte att leka med som skriker hysteriskt till man inte orkar längre o han får som han vill. Kram :)
Esmaralda

20 Barbie:

skriven

Hej goa Es! Sååå häftigt !!

Är den blåögda mannen som jobbar med telefoner intresserad av mig ? Kramar

21 VB:

skriven

Hello E!! Ser du om min kärlek närmar sig??
Kram

22 Skrållann:

skriven

Hej!
Jag är en riktig minnesnörd och har lätt att komma ihåg och plötsligt se saker som jag varit med om. Hade en kund inne häromdagen som var och handlade före jul och jag kom exakt ihåg vad hon köpte och när jag sa det blev hon så faschinerad och undrade hur det var möjligt att komma ihåg när man träffar så många varje dag. Jag har lätt för det och i hennes fall handla det om att hon var så omständig så det var enkelt att minnas.
En annan sak som poppar upp är en kväll för 20 år sedan. Jag hade kommit hem från semester och var bjuden på middag hos min gamla vän. Vi tyckte otroligt
mycket om varandra men det har aldrig varit läge att utveckla vänskapen till något djupare. Den kvällen tog han dock initiativ och jag minns det detaljerat och har aldrig i hela mitt liv, varken före eller efter, varit med om en bättre kyss och efter en stund blev vi avbrutna av en kompis som ville
komma in genom porten och vi fick avbryta det hela;) Det var fint men det kan också irritera mig när det plötsligt poppar upp. Jag känner glädje över att vi upplevde det ihop men också en sorg och en skam över att inte varit med om något riktigt lika bra efteråt och förmodligen aldrig kommer få vara det heller?!

Kram❤️

23 Linnea:

skriven

Hej Esmeralda

Får jag barn med mannen som finns i mina tankar?

24 Esset:

skriven

Ha ha den sista var helt underbar !! 🤣

Jag som är i dejtingsvängen har dragit på mig en del åbäken jag oxå.. Bland annat en tandläkare som skröt sig igenom hela middagen om vartannat såg ner på mig och mitt yrkesval.. Alla konversationer ledde till upptakten på bråk.. Och i slutet av vår timme tillsammans frågade denna karl om jag ville fortsätta kvällen..?! Det var inget artigt nej han fick kan jag säga.. Och jag bytte tandläkarklinik ögonaböj..

Tillbaka till livet här och nu. Esmaralda: Jag står i starten av en jobbig och smärtsam process som jag hoppas börja ta tag i nu i vår. Ser du något eller några positiva detaljer om min vår utöver detta?

Kramis!

Svar: Ja somliga är så sjukt uppfyllda av sig själva att man blir rent illamående ! Du tar dina kliv framåt och du kommer gå längs rätt väg... kram :)
Esmaralda

25 Lovikka:

skriven

Hej. Hör ofta hur andlig jag är. Själv märker jag inget av detta, vilket är frustrerande. Behöver hjälp hur jag ska gå vidare. Gått några kurser jobbat med det. Men kommer inte framåt, har verkligen haft tålamod och detta har pågått flera år. Känns som om jag är på fel väg. Hur ska jag komma rätt? Behöver hjälp och hoppas du kan hjälpa mig vidare. Vänligen Lovikka

Svar: Du ska lite mer på din egen inre känsla och inte söka svaren utåt genom kurser o annat... kram :)
Esmaralda

26 fina:

skriven

Ett starkt o tydligt minne jag minns för alltid är då han o jag var i samma rum, bara vi, och han tittade så intensivt, länge och djupt i mina ögon, vi bara tittade på varandra, tiden stannade, vi sa ingenting, hans blick var så varm och... något mer, han log så varmt, innerligt, hjärtat stannade nästan i bröstet på mig, stunden var så intim och... kärlek. Minns han den stunden också? Kram

Svar: En speciell stund som också han minns.. kram :)
Esmaralda

27 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Ja vissa saker man varit med om liksom dyker upp i jämna mellanrum.

Es, pratade med en vännina igår som är bekant med en kille som jag är lite intresserad utav att börja träffa.
Jag berättade att jag är intresserad av att börja träffa honom och hoppas att hon säger det till honom.
Tror du hon säger det till honom? Kommer han få veta? Och är han då intresserad att träffa mig?
Kram

Svar: Jo han får nog veta... och chansen att ni dejtar är runt 60 %... kram :)
Esmaralda

28 Ina:

skriven

Kommer han tillbaka till mig. Är min svartsjuka befogad.

29 Undrar:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag som singel då får man ju försöka prova dem som är singlar.
Det var i samma kompisgäng. Har försökt lite med en utav killarna men känt att jag fått väldigt vaga gensvar så då bestämde jag mig för att ”skita” i honom på det sättet att försöka iallafall.
Så var det en annan kompis i samma kompisgäng som också var singel så försökte prata lite med honom men det visade sig att han nig heller inte var något för mig.
Ser det ut som om första killen tyckte illa om mig för detta?
Vill ju inte bli sedd som någon som stöter på ”alla”
Ser du om någon tyckte något negativt?
Eller om T gjorde det som jag har pratat lite med tidigare?
Men han förstår väll själv att han inte visat något intresse tillbaka?
Ser han mig som oseriös nu?
Kram

Svar: Nej jag tror inte nån tyckte något negativt... men strunt i kompisgänget vad det gäller romantik och sök dig utanför.. kram :)
Esmaralda

30 Mikael:

skriven

Tack, spännande då jag inte kan räkna ut det själv :)

Australien kan jag rekommendera , gästvänliga som få.

Vilket minne med kinesen, var nog utöver det vanliga för honom :)

Kram
Mikael


Svar: Jo, och för mig också på sitt sätt...:) kram :)
Esmaralda

31 Misstjejen:

skriven

Hej

Om jag har gjorde rätt att valt äta något som få mig mående bättre igen som jag tänkt på midnatt så behöver jag det?

Hoppas den kan var hjälpa mig om jag gör det?

Försöka ju vägleda mig själv till en rätt väg

Ha det bra

32 Anne:

skriven

Hej!

Jag brukar bestämma mig för sådana ögonblick som jag vill ska stanna kvar i minnet. Ofta är jag ensam och stunden har ingen betydelse egentligen men jag gör som ett eget privat fotografi i minnet som jag sparar till mig själv. Ett sådant ögonblick är när jag är på tunnelbanan och åker över bron mellan Gamla stan och Slussen medan ljuset låg fint över Stockholm.

Är ledsen över en kompis som tagit mig för givet. Kommer hon be om ursäkt? Är det bättre för mig att avsluta vänskapen?
Har nyligen träffat en kille men känner mig osäker på grund av hans värderingar i livet, behöver jag vara orolig?

Tack för bästa bloggen!
Kram

Svar: Lita till din egen känsla i båda faller... den ljuger inte.. kram :)
Esmaralda

33 Fina:

skriven

Hej Es! Har han fortfarande tankar på hur det vore att kyssas? Då vi är tillsammans? Tänker han på det då? Kram

34 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Då kan vi botanisera tillsammans i kaffets värld ;).
Kram Skorpan

35 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
För länge sedan sa du att den killen som ja har känslor för skulle komma in i mitt liv med stor kärlek. Undrar nu om han någonsin kommer få veta vad jag känner för honom samt att han får veta hur mycket han har sårat mig? Om han får veta vad som har sårat mig som han har gjort, hur kommer han reagera då? Bryr han sig överhuvudtaget? Hoppas på svar! Kram Zoey 💕

36 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
För länge sedan sa du att den killen som ja har känslor för skulle komma in i mitt liv med stor kärlek. Undrar nu om han någonsin kommer få veta vad jag känner för honom samt att han får veta hur mycket han har sårat mig? Om han får veta vad som har sårat mig som han har gjort, hur kommer han reagera då? Bryr han sig överhuvudtaget? Hoppas på svar! Kram Zoey 💕

37 Maleficent:

skriven

Min erfarenhet går det aldrig bra om man kommer lite sent till en dejt och första frågan är hur det känns att vara sen.
Denna kvinna som du sett mig möta kan du få till dig någon specifik händelse eller resa som vi kommer att dela minne av?

38 EPM :

skriven

Jag har en minnesbild från när jag var 2 år, vi hade flyttat till vårt hus och pappa var i trädgården och jag tror han sådde gräs.
Det var vår och sol, men inte så varmt. Mamma släppte ut min från ytterdörren vid tvättstugan och jag hade gummistövlar, jeans och min hellyhansen jobbtröja på i blått. Pappa hade en likadan i grönt.
Mamma ropade till pappa ”Göran! Göran! Nu kommer Emma!” Och jag minns att jag tänkte ”sluta skrik! Jag går ju till honom och ingen annanstans- jag är inte dum”

Minns inte så mycket sen om denna tiden, var ju bara 2 år...

Ligger här ynklig och febrig och undrar om jag smittat R..? Samtidigt hör en gammal fling av sig. Jag kan ju knappt sitta upp, dålig timing.
Jag gillar R, även om det ör lite olämpligt.

Just det, måste berätta- gick in i J härom dagen. Därefter gjorde han nån spellista offentlig, lista hette ”dra åt helvete” och titlarna skrämmer mig... karma får gärna drabba nu

Kram

Svar: Men så underbara småbarnsminnen.. kan tänka att du blev lite förorättad att mamma behövde annonsera din ankomst :) Och karma kommer... men nu ska du krya på dej och ta hand om dej.. kram :)
Esmaralda

39 AnnaK:

skriven

Ja, en hel del minnesbilder finns det allt. Både trevliga och mindre trevliga.

Nog finns väl hans intresse kvar sen trots att jag blir borta en vecka? Gillar känslan att vara lite speciell och att alltid bli sedd.

Kram 🤗

40 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag mötte en man igår som absolut ville träffa mig och ta en matbit.
Han är lite utländsk,
Ska jag ge honom en chans?
Kram

Svar: Jamen det är klart... och under tiden känner du om han är något för dig eller inte.. det känner du snabbt.. kram :)
Esmaralda

41 Kulla:

skriven

Haha.. kinesen ja han lär du inte glömma och han inte sin fylla heller. Undrar hur mitt tenta kommer att gå på onsdag🙄🤔. Kram

Svar: Jag får en bra känsla... lycka-till -kram :)
Esmaralda

42 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser dem ut att vara i ett förhållande med varandra?
Ser det ut att bli mer seriöst med tiden mellan dem?
Ser du om dem flyttar ihop på riktigt? Får familj med varandra?
Kram

43 Ina:

skriven

Var min fråga för enkel? Vet att du inte svarar på allt du får men jag vore ytterst tacksam för svar då jag känner att mitt liv håller på att rämna på grund av denna oro.

44 <3:

skriven

Hej kära Es, märker E att jag är lite besviken och less på henne nu ? Tar hon åt sig något ? Som du såg förut var det lite avundsjuka att jag och M 💗funnit varandra. Känner lite att nu får hon ta lite initiativ att ses och inte leva på sociala medier. Lite patetiskt med alla hennes selfis. Hon är inte 18 år utan 45 plus.
Kram

45 Dalkulla :

skriven

Visst finns det starka minnebilder som fastnat.
En är tydlig trots att jag bara var fyra år, har berättat om den tidigare men skriver det igen.
Mannen som var ingift i släkten på pappas sida körde sönder min trehjuling. Han tyckte inte det var hela världen då det var ett arvegods från hans dotter.

Sedan fanns det ett mindre schackteori där hemma på landet, bakom disken stod en dam och henne har jag avskytt hela mitt vuxna liv. Jag, syster och ett sommarbarn var där inte en gång, utan flera och handlade åt mamma. Jag var minst i längd och syntes kanske inte så mycket då hon alltid böjer sig över disken och säger något om mig, alltid samma fula benämning som jag helst inte skriver ner.

Något bra och älskvärt. Min morfar och jag hittade fullt av ägg i en av ladorna på gården, än i denna dag kan jag se när morfar plockade fram dom ett efter ett, jag höll i den speciella burken mormor alltid hade när hon hämtade ägg i hönshuset. En fin minnesbild av min älskade morfar och mig.

Eller en annan minnesbild. Vid sidan om vårt hus fanns en tomt med träd ganska så stor, där lekte vi barn. En dag låg jag där med en filt över mig när jag kände tunga steg närmar sig, tittade upp under filten och där stod en stor brun häst (Ardennerhäst) och tittade på mig. Visste att hästen var snäll, jag blev alltså aldrig rädd. Grannen till mina morföräldrar ägde tomten och ibland gick deras häst där.

En annan bild som är så tydligt var på samma tomt där hästen gick. En dag var där fullt av militärer som övade på Morsealfabetet – ett kodsystem för överföring med telegrafi. Minns dom som igår. Var där och tittade och, särskillt en av dom visade hur det gick till. Jag var bara fem år den gången men, minns det gör jag.

Det var mina bilder som sitter fast. :)


Svar: Jamen vilken tragedi för en 4 åring när det kommer en vuxen och kör sönder ens cykel !! Och fy vilken kärring det stod bakom disken ! Men minnet från morfar och äggen är ett fint minne ! Och hästen.. så speciellt.. de där hästarna är ju inte små heller ! Kram :)
Esmaralda

46 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Tänker han på mig? Är jag känslomässigt saknad av honom?
Blir det något mer kärleksmässigt?
Kram

47 Mimin:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon flytt snart?
Blir jag sambo i år med någon tror du?
Kram

48 A:

skriven

Minnesbilder har man många härliga o många konstiga 😂🙈 är en person som tyvärr (ibland) har svårt att glömma saker o ältar minnen mer än vad som kan vara bra.

Tack för svar igår. Tror inte heller han är den rätta för mig. Men tänkte vi kunde vara ensamma tillsammans eftersom vi gjorde varandra glada. Lovade mig själv att tillåta mig vara lycklig i år efter allt. Men de jag träffar försvinner allt eftersom så det får mig o tvivla ännu mer på mig själv.
Men han verkar tyvärr inte vilja längre så jag får väl försöka att glömma honom 🙄
Ha en fin dag 💫

Svar: Det kommer andra... bara gå ut och ta fatt i glädjen.... då påverkar och attraherar positivt runt dig.. kram :)
Esmaralda

49 Linnea:

skriven

Försöker igen: kommer jag få barn med mannen som finns i mina tankar? Finns det en chans?

Svar: Ja chansen finns men den är ärligt talat inte stor.. kram :)
Esmaralda

50 Linnea:

skriven

Försöker igen: kommer jag få barn med mannen som finns i mina tankar? Finns det en chans?

Svar: Mycket liten chans.. kram :)
Esmaralda

51 Nettan59:

skriven

Hej Es, har en del pinsamma händelser som man helst vill glömma, en del på gränsen till farliga när man tänker på det i efterhand. Har nog haft med min skyddsängel i de sammanhangen som tur är.

Kommer vi iväg på en resa i april? Vår älskade katt skall opereras i munnen i mars så det hänger på om det inte tllstöter några komplikationer?

Kramar

Svar: Jo, det känns som om resan blir av... 80 % blir det så.. kram :)
Esmaralda

52 HS:

skriven

Tack för svar. Jag blir så känslig ibland för den där negativa energin. Du har helt rätt att jag inte ska ge dem den energin att bli ledsen. Får jobba på det.

Kram

53 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag har många såna där minnen som dyker upp. Häromdagen till exempel dök det plötsligt upp ett minne ifrån dagis. Jag kan ha varit tre,fyra år nånting. Jag hade fodrade byxor som jag inte fick ha på mig inne för personalen påstod att jag skulle frysa när jag kom ut om jag inte tog av dem. De tvingade av mig byxorna och jag minns att jag blev asförbannad. Det blev ju kallt att vara utan byxor.
När jag plötsligt mindes händelsen häromdagen så tänkte jag att vilket enormt intryck den händelsen måste gjort på mig eftersom jag fortfarande kommer att tänka på det ibland så här 37 år senare.

Snart ska jag iväg och simma med en kompis. Det har känts lite trögt med simningen det sista, som om jag aldrig kommer att lära mig crawl ordentligt. Jag har ingen naturlig fallenhet för det i alla fall.

Kram ThereseC ❤️

Svar: Ja, somliga minnen sitter som berget... jag tror att du kände dig ordentligt kränkt den gången !! Kram :)
Esmaralda

54 Jessica:

skriven

Hej Es!

Jag får känslan av att min vän är arg på mig. Hon lägger ut på sina sociala medier om "falska vänner" och hon pratar inte med mig. Vad har hänt? Har jag gjort något fel?

Kram

55 Michaela:

skriven

Jag har säkert något men är fortfarande helt väck efter att ha drömt så intensivt innan jag vaknade. Bråkade med hela familjen och sen var jag helt plötsligt typ i Nya Zeeland där de spelar in "Sagan om Ringen". Så snurrigt :) Men inte så konstigt efter en hektisk kväll på jobbet och när jag kom hem så fick jag ringa polisen då ett 20 tal ungdomar under 18 passade på att ha fest när föräldrarna var på sportlov.

Våren har tagit paus i Sthlm. Snökaos. På väg till jobbet men ledig i morgon :) En polis blinkade till mig igår när han lämnade av en patient men han var betydligt äldre än mig så lite nasty. Att min soulmate aldrig är den som blinkar till mig så att jag kan få bli alldeles varm i kroppen och känna att benen viker sig och att båda inte kan få nog av varandra :) Grattis till alla som får uppleva det!

Kram och ha en skön söndag!

Svar: Låter som en hetsig helg... fy fasen för massa festande tonåringar !! Här söderöver lyser solen över barmark !! Kram :)
Esmaralda

56 I:

skriven

Alltså du är ju bara för skön! 😂
En förebild i hur livet ska levas är vad du är! 👍

Tack för din fantastiska blogg!

Svar: Och tack för att du läser... kram :)
Esmaralda

57 Jennifer:

skriven

Hej igen fina Es.... på tal om minnen! På mina resor runtom i världen har jag träffat på helt fantastiska och så coola människor.... just genom att jag alltid rest ensam har jag alltid varit öppen och mottaglig för andra människor, på ett annat sätt än om man reser tillsammans med någon.

Iallafall, några av de coolaste människorna jag mött är från England, Alex och Phillip, och Sydkorea, Keedoong, vi reste runt tillsammans i Tadzjikistan och Uzbekistan. Vi upplevde helt otroliga, häftiga, galna och spännande saker tillsammans - på något konstigt sätt känner jag en varm tillgivenhet och samhörighet med dessa killar. Känner de på samma sätt för mig?

Finns chansen att vi ännu en dag kommer att göra en resa tillsammans? Eller åtminstone så, att vi gör delar av en resa ihop? Vore superhäftigt. Jag saknar dom nu!

Kram,
Jennifer

Svar: Jadu, de tänker också på dig ibland och glömmer aldrig era äventyr :) Jag tror du kommer träffa någon av dem igen och troligen under en resa... kram :)
Esmaralda

58 Kiara:

skriven

Kära Es!
Vet att du har sagt att jag kommer få barn i framtiden och jag hoppas du fortfarande ser det för mig. Något jag undrar är om du ser om jag kommer handla babygrejer på gekås som de flesta gör och blir de mycket saker eller normal mycket? Längtar verkligen tills de är min tur! Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

59 Anonym:

skriven

Kära Es!
Vet att du har sagt att jag kommer få barn i framtiden och jag hoppas du fortfarande ser det för mig. Något jag undrar är om du ser om jag kommer handla babygrejer på gekås som de flesta gör och blir de mycket saker eller normal mycket? Längtar verkligen tills de är min tur! Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

60 Kiara:

skriven

Kära Es!
Vet att du har sagt att jag kommer få barn i framtiden och jag hoppas du fortfarande ser det för mig. Något jag undrar är om du ser om jag kommer handla babygrejer på gekås som de flesta gör och blir de mycket saker eller normal mycket? Längtar verkligen tills de är min tur! Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

61 Kiara:

skriven

Kära Es!
Vet att du har sagt att jag kommer få barn i framtiden och jag hoppas du fortfarande ser det för mig. Något jag undrar är om du ser om jag kommer handla babygrejer på gekås som de flesta gör och blir de mycket saker eller normal mycket? Längtar verkligen tills de är min tur! Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

62 Alina:

skriven

Vilken tråkmåns den där kinesen var! På alla sätt verkar det som, men just det där malandet om jobbet... Jag förstår mig inte på personer som bara mal på utan att visa nåt intresse tillbaka. Man ställer en artig fråga och får en lång monolog till svar och så sitter man där och väntar på öppningen till dialog, som aldrig kommer.

Ska skicka in en ansökan till drömjobbet imorgon. Har filat på personliga brevet och cv:t i veckor. Är det ändå nåt jag ska tänka på eller se över innan jag skickar? Jag skulle bli så lycklig om jag fick den här tjänsten!

Svar: Känns som om du gjort allt rätt.. skicka in... jag håller alla tummar.. du har ju en god chans.. kram :)
Esmaralda

63 Å M K:

skriven

Vänder det till det bättre snart?!
Orkar inte...har svårt att se framåt.
Försöker bit för bit ändra på det som behövs men det går så trögt och tungt 😔
Kram ❤️

Svar: Det vänder, jag lovar...agera i det du kan.. kram :)
Esmaralda

64 Mouse:

skriven

Såg precis på Netflix något om en pojke som minns nästan alla dagar. Vad han gjort dessa dagar.
Inget jag vill. Bara tanken att minnas ALLT!

Ser du ett samboskap eller någon sorts samboende med henne?


Svar: Nä det betackar jag mig för också.. tänk alla de där trista dagarna när man knappt gjort nånting alls !! Kram :)
Esmaralda

65 Tingeling :

skriven

Haha! Roliga minnen 🙂

Själv har jag kanske inte minnen om situationer som dyker upp men personer kan dyka upp i minnet, som jag inte sett på flera år, ändå dyker dem upp ibland.

Kan bara se positivt med att plugga i höst. Min dotter behöver inte vara så mycket på fritids, jag kan gå ut och gå när jag vill ta en paus eller yoga utomhus. När jag tänker på hur jag vill leva så vill jag kunna bo lite överallt i världen. Kommer jag inte in i höst tänker jag söka till januari.

Funderar på att byta skola igen för min dotter (Hon har inte fått plats än, dem handlägger fortfarande) och ta skolan som ligger närmast där jag bor. Ska ringa kommunen i morgon och kolla upp det. Den skolan borde väl vara bra? Ända anledningen till att jag valde bort den var att vi inte fick hälsa på dem i höstas.

Trevlig söndag!

Kram!

66 Browallia:

skriven

Just nu poppar det upp en massa gamla minnesbilder likt popcorn i en kastrulll från olika situationer i mitt liv. Det började i och med grävandet i mitt förflutna under adhd/add utredningen. Antar att det ingår i processen med insikter och förståelsen i varför det blivit som det blivit för mig.

Igår fick jag på riktigt nog av mannens dåliga attityd mot mig när det inte passar honom och att allt ska vara på hans villkor. Han fyller år idag men jag ska inte höra av mig, om jag så ska sitta på händerna för att inte skicka ett mess så kanske han får en tankeställare. Du har sett i en seans att vi levt ett långt liv tillsammans i ett tidigare liv. Påverkar det att det är svårare att klippa banden i det här livet?

Svar: Ja, börjar man väl ta sig bakåt i tiden så exploderar ju minnena ! Du ska inte agera för att hämnas.. du ska agera med vetskap om att du är så himla mycket bättre och så mycket mer värd den behandling du får.. och ja, ett gammalt gemensamt liv gör det lite svårare att kapa banden.. men det går och ibland är det nödvändigt.. kram :)
Esmaralda

67 Rödbrun:

skriven

Ja det är spännande de där minnena som egentligen förvånar en etsar sig fast :)

Minns bland annat ett möte med en missionär i min ålder på en buss. Vi hann inte prata så länge men det har trots allt fastnat. Märkligt det där!

Es! Har jag chans på en lägenhet att hyra nu framåt vår-sommar? Längtar ihjäl mig.

Kram o kärlek 💕

Svar: Ja, lite märkligt är det allt ur det fungerar med minnesbanken ! Ja du har en god chans.. håll dig framme.. kram :)
Esmaralda

68 G.H:

skriven

Jag har massor som konstant poppar upp i min hjärna:)
.... inget som den där kinesen dock 😂

Jag undrar om och när det kommer hända? :)...

Kram:)

69 Hon:

skriven

Hej,
Jag kommer ihåg i en dröm för många år sen, en man med svart långt hår som stod framför mig, tittade in i mina ögon och log varmt. Kunde det ha varit min skyddsängel?
Kram

Svar: Ja, det hade det, mycket väl kunnat vara.. kram :)
Esmaralda

70 Månskenet:

skriven

Hej! Oj, haha, din stackars kines :)
Och visst, livet är inte så självklart (om nyblivna mamman som dog). Skulle själv återuppta kontakten o besöka en god vän, kom vi överens om, sen när hon fått tillökning o landat i 2-barnstillvaron... bara det att hon kom inte hem från bb. Tänker ännu på stunden då vi kom överens... men jag känner hennes närvaro ibland (tror jag), saknar så!
Var det månne skyddsängeln som gav kusinen halsont idag så han fick vila istf att kämpa? Tror att konditionen inte hade hållit i jämförelse med vännerna - jag har varit orolig fast jag nog lagt undan den, inte min sak att oroa mej för hans idéer.
Kram!

Svar: Hon besöker dig ibland.. så bra att du kan känna av henne närvaro :) Kram :)
Esmaralda

71 Fina:

skriven

Hej Es, är jag viktig för honom? Har vi en speciell relation enligt honom? Kram

72 Ina:

skriven

Vet att du inte svarar på allt, men då mitt liv är i spillror nu vore jag tacksam om så bara ett ja eller nej på mina 2 frågor, kommer han tillbaka till mig och är min svartsjuka befogad.

Svar: Jag ser inte hur det blir nu... men när jag ser en bra bit fram i tiden så har du gått vidare och tänker inte på honom längre.. kram :)
Esmaralda

73 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du jag kommer träffa kärleken i år? Kram 😃☀️

Svar: Finns en god chans.. kram :)
Esmaralda

74 Gemini:

skriven

Hej ez, ser du mig få biologiska barn? Har en stark barnlängtan men inte hittat nån att göra dom med ännu så att säga:( bara massa misslyckade internetdejter:(:( har iaf börjat tänka på insemination å att ställa mig i kö vid 36. Jag undrar var min kärlek är?
Kram!

75 G.H:

skriven

Hej Esmaralda,
Vi har kalas idag och en kompis hörde just av sig och sa att hon tror hon är matförgiftad och kommer inte. Jag har en känsla av att hon hittar på, har jag rätt?

Kram:)

76 <3:

skriven

Hej kära Es, märker E att jag är lite besviken och less på henne nu ? Tar hon åt sig något ? Som du såg förut var det lite avundsjuka att jag och M 💗funnit varandra. Känner lite att nu får hon ta lite initiativ att ses och inte leva på sociala medier. Lite patetiskt med alla hennes selfis. Hon är inte 18 år utan 45 plus.
Kram

77 Vv:

skriven

Är telefon killen intresserad tro? Jag tycker han är attraktiv!!! Kramar

78 Blondinen:

skriven

Hejsan E! Jag tror jag har visat mitt intresse genom att kolla på honom osv... jag gick förbi honom vi passerade nära!!.. men jag trodde mer att han ville gå igenom på grund av mig så att vi kunde kolla i varandras ögon.. eller inbillar jag mig bara att han är intresserad?

79 G.H:

skriven

Hej Esmaralda,
Vi har kalas idag och en kompis hörde just av sig och sa att hon tror hon är matförgiftad och kommer inte. Jag har en känsla av att hon hittar på, kan det vara så?

Kram:)

80 Kiara:

skriven

Kära Es!
Vet att du har sagt att jag kommer få barn i framtiden och jag hoppas du fortfarande ser det för mig. Något jag undrar är om du ser om jag kommer handla babygrejer på gekås som de flesta gör och blir de mycket saker eller normal mycket? Längtar verkligen tills de är min tur! Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

81 Kiara:

skriven

Kära Es!
Vet att du har sagt att jag kommer få barn i framtiden och jag hoppas du fortfarande ser det för mig. Något jag undrar är om du ser om jag kommer handla babygrejer på gekås som de flesta gör och blir de mycket saker eller normal mycket? Längtar verkligen tills de är min tur! Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

82 Barbie:

skriven

Hej goa E! Jag undrar om jag kommer träffa han blåögda killen nästa vecka på personalfesten.. ser du att det blir något ? Kramar

83 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
För länge sedan sa du att den killen som ja har känslor för skulle komma in i mitt liv med stor kärlek. Undrar nu om han någonsin kommer få veta
hur mycket han har sårat mig? Om han får veta, hur kommer han reagera då? Bryr han sig överhuvudtaget? Hoppas på svar! Kram Zoey 💕

84 Anonym:

skriven

Kära Es!
För länge sedan sa du att den killen som ja har känslor för skulle komma in i mitt liv med stor kärlek. Undrar nu om han någonsin kommer få veta
hur mycket han har sårat mig? Om han får veta, hur kommer han reagera då? Bryr han sig överhuvudtaget? Hoppas på svar! Kram Zoey 💕

85 Anonym:

skriven

Kära Es!
För länge sedan sa du att den killen som ja har känslor för skulle komma in i mitt liv med stor kärlek. Undrar nu om han någonsin kommer få veta
hur mycket han har sårat mig? Om han får veta, hur kommer han reagera då? Bryr han sig överhuvudtaget? Hoppas på svar! Kram Zoey 💕

86 💕 Zoey 💕:

skriven

Blev så konstigt när jag skickar så jag hoppas de inte blev för många gånger. Stod "Anonym" oxå fast jag skrev dit namn. Konstigt 😕 Min mobil som strular tror jag. Förlåt! ❤️

87 💕 Zoey 💕:

skriven

Blev så konstigt när jag skickar så jag hoppas de inte blev för många gånger. Stod "Anonym" oxå fast jag skrev dit namn. Konstigt 😕 Min mobil som strular tror jag. Förlåt! ❤️

88 <3:

skriven

Kommer jag lära känna någon annan medans jag är med F? sker det snart?

89 Dahlia:

skriven

Det finns ibland vissa minnen eller bilder av saker som jag inte fattar varför jag minns. Har även varit några gånger jag undrat varför jag minns sånt. Vissa saker fastnar rätt enkelt hos mig.
En sak som fastnat är en kommentar från en klasskamrat i lågstadiet, en av dem som mobbades faktiskt. Men jag minns bara kommentaren, som inte har något med mig att göra, jag minns inte anledningen eller resten av situationen av varför det sas. Men själva kommentaren har etsat sig fast i huvudet på mig. Har inte träffat henne på många år men i vuxen ålder har man börjat undra om hon vart sexuellt utnyttjat på den tiden det begav sig. (med tanke på kommentaren)

E... har han funderat något om mig eller situationen mellan oss nu över helgen? Vad pågår i hans tankar, vart står han?

90 Å M K:

skriven

Tack snälla! ❤️

91 Å M K:

skriven

Tack snälla ❤️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: