Missnöjda spådomskunder......

Nu måste jag ta upp det här ämnet igen om missnöjda spådomskunder. 

  Jag är så glad att detta missnöje inte sker ofta men en och annan gång är illa nog – och jag tycker verkligen det är beklagligt om man känner sig lurad och bedragen

En tjej har uttryckt sitt missnöje via bloggen och jag  tar illa vid mig, jag tar det på allvar.

 

Jag har sagt det innan och jag säger det igen – att en spådom är en spådom och ingen vetenskap.  

Det BLIR fel ibland.  

Jag försöker vara så noga jag bara kan, jag slarvar mig  aldrig igenom en  seans  MEN  samtidigt är jag bara människa och den mänskliga faktorn ger sig till känna emellanåt.

Att spå i tid är näst intill omöjligt.

En del ber verkligen att jag ska FÖRSÖKA och jag har försökt eftersom kunden  så gärna velat detta… och  ibland har det blivit fel med tidsangivelserna.

Nu ska jag inte låta mig övertalas mer – jag kommer INTE att se tidsmässigt kring någonting.  Det är så tråkigt när det går fel och jag blir anklagad. Bättre att låta bli helt.

 

Jag litar på mig själv när det gäller de stora och viktiga händelserna i människors liv. Däremot är det svårt att säga exakt när dessa händelser ska inträffa.

Det som ska ske, det sker och det brukar jag se

I min information talar jag om att jag räknar med att jag har 80 % rätt i en spådom.

Men, vad jag också alltid sagt är att en spådom ska  man ta som rådgivande… inte mer… man ska ALLTID fatta sina egna beslut och lita på sig själv i första hand.

Har man fysiska problem ska man söka läkare – har man psykiska problem ska man söka psykiatrisk hjälp – har man juridiska problem ska man anlita en jurist…. osv…

Blir man spådd – då tror jag man kan känna igen och ta till sig somligt.. annat kanske inte känns lika  rätt och då  litar man till sig själv i första hand.  Alltid.

En spådom fungerar bäst om man är i mental balans – och har förmåga att se en spådomen för vad den är.

 

 

 

 

Jag beklagar verkligen det som blivit fel och jag förstår att man  kan bli besviken… och jag vill tala om för alla att bygg inte upp några 100% -liga sanningar kring en spådom för sådana sanningen kan ingen spådam någonsin ge.

Ni som själva är mediala förstår  nog  vad jag menar.

Att tolka medial information kan  vara väldigt tufft.

Och jag beklagar verkligen och uppriktigt de misstag  som begått genom åren.

 

Kram & kärlek

 

 

 

Kram & kärlek

1 Felicia:

skriven

Nu skäms jag för jag mailade dig en gång för länge sedan att spådomen inte stämde. Det dröjde några år och sedan hade det viktigaste hänt så som du spått och jag bad om ursäkt. Kram.

2 Marja:

skriven

Jag spår själv och vet exakt vad du menar. Man måste tolka och det är svårt. Men jag har varit väldigt nöjd med de seanser jag fått av dig Ez och faktum är så har tidsmarginalerna på det stora hela också stämt. Andra som jag spått mig hos har inte alls varit lika övertygande. Tack för att du finns.

3 KW:

skriven

Kan man inte hantera en spådom ska man inte spå sig. Var och en borde begripa att det som sägs i en spådom är inte ristat i sten. Kram

4 Linda N:

skriven

Men kära Es! Tråkigt att vissa blivit missnöjda, men du har själv varit inne på att några inte kan ta till sig det du skriver, men lång tid efter har de fått en aha-upplevelse och då visade sig att det stämde. (Så är kanske inte fallet här, men ändock!)

Fokusera i stället på alla oss som är supernöjda. Jag får kanske ta mig i kragen och skriva om hur jag uppfattade min egen spådom för ett par år sedan.

Spark i häcken till missnöjda människor! (Inte särskilt PK, men ack så skönt!)

5 Alie:

skriven

Jag tycker det är ledsamt om detta du skriver..
En seans ska ses som ett redskap/verktyg för din egna del, en guidning hur du själv ska kunna gå i rätt riktning. Det är du som beställt seansen som måste jobba på önskningarna och målen, det finns ingenting i livet som bara kommer...
Och så klart, är tidsaspekten omöjlig att fastslå när saker o ting ska hända, JUST för att du själv kan och ska påverka i sitt liv.

Kram från mycket nöjd spåkund genom åren ✨💫

6 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda

Fick samtal idag att jag fått nya jobbet jag var på intervju på 🎉🙌🏻 Är sååå glad och samtidigt så nervös. Börjar 24 april och blir bara mer och mer nervös haha. Hur ser det ut att gå för mig? Kram

Svar: Vad roligt :) Stort grattis ! Känn ingen tvekan - du kommer klara detta hur fint som helst, du har vad som krävs.. kram :)
Esmaralda

7 Mirre:

skriven

Men herregud, du är ju inte mer än en människa. Vad tråkigt att denna andra personen fått dig att inte spå tidsmässigt, jag som tänkt beställa en spådom av dig snart.. Fast jag kommer ändå beställa såklart :) Jag väntar mest för att jag vill ta tillfället i akt och fråga så många frågor som jag undrar över men just nu har jag så mycket i skolan att jag knappt har tid för att ens sätta mig ner och fundera över mina frågor känns det som. Jaja, detta får jag ta tag i, för jag har velat beställa en spådom av dig hur länge som helst ska jag säga haha..
Man kan ju inte tolka en spådom som den är skrivet i sten man får ta den med en nypa salt, annars ska man nog inte beställa spådomar.

Är tigern mitt nya kraftdjur efter healingen? Jag var på stan innan och såg framför mig att den gick bredvid mig på gatan och jag tyckte att folk kollade lite extra, tror du andra människor kan känna av energin? Kramis!!

8 Skorpan:

skriven

Ja du får väl göra som Madame, det är vqd jag trir hon gjorde, o blrja med att först känna in om d3n människa du ska spå klarar av att få sin spådom, art hon tar emot den på rätt sätt. Är så inte falket, ja då är det kanske bäst att avboka.. 100% kommer ingen uop till, det är väl klart o jag tycker du alktid har sagt att spådomen är 80% "rätt". Jag har fått tidsangivelser, som inte stämt, tyvärr, men det har jag nog bara fått finna mig i. Livet vore nog alltför enkelt om en spådam satt med facit i hand. Rik skulle hon i alla fall bli, om inget annat ;).

Har hittat en platsannons där mitt namn står skrivet med stora bokstäver ;). Företaget verkar inom hälsobranschen i de söker ett allt i allo. Ser du något kring drt jobbet Es? Behöver få till stånd en hejdundrande ansökan, men himmel så svårt det är att komma igång.. All hjälp tages emot med tacksamhet ;).
Kram Skorpan

9 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Så tråkigt att det blivit fel.
Det finns såklart eget ansvar i det hela och tråkigt för den som blivit besviken beklagar.
Du ger mycket stöttning och stöd Esmaralda och jag tror på att du gör ditt bästa.

Ser du om det ser möjligt ut att jag och han kan bli tillsammans?
Skulle vi kunna få det bra och ser det fullt möjligt ut att vi blir tillsammans?
Annars...
Ser något ut att vara pågång i kärlek in i mitt liv nu? Eller ser det fortsatt rörigt och tomt ut?
Kram

10 Khaleesi:

skriven

Usch, någon har ringt mig från hemligt nr nu 3 dagar i rad ungefär samma tid. När jag svarar lägger personen på. Bör jag vara orolig? Känns så obehagligt! :/

11 Skorpan:

skriven

Grattis Razawa!
Kram Skorpan

12 Tildis:

skriven

Jag vill bara säga att jag är så glad att du finns och att du svarar på våra frågor här på bloggen. Det är några år sedan jag hittade hit nu och då var det i längtan efter den stora kärleken. Jag minns att du sa att den var nära och att det skulle ske snabbt och starkt. Och visst blev det så!

Min seans som jag beställde för något år sedan var rätt ”allmänn” men den ger mig ändå en viss trygghet för med den vet jag att trots små funderingar här och där så kommer det i slutändan att bli bra och det skänker mig så mycket glädje. Så tack Es för att du vägleder oss med dina kloka ord<3

13 Helena Ir:

skriven

Jag reagerade även jag..visst kan man bli besviken,,men det är för i h#lv#te inte du som lever dina kunders liv..Det är nästan lite otäckt faktiskt att säga att man blir besviken för att det inte blev som du sagt..Så fick du bli syndabocken..inte rätt någonstans..! Försök att inte vara ledsen..det är inte förnuftigt..Du gör så mycket gott..och du är en människa.. :)

Kram :)

14 Kulla:

skriven

Du är en fantastisk fin människa🥰.. och ingen kan spå i tid.. det som ska ske, det sker även om det tar sin lilla tid🙏.
Du har ju en fantastisk gåva som hjälper oss andra att få tillgång till.
Är helt nöjd med mina seanser.. även om jag väntar på ❤️.
Önskar dig en fin onsdagkväll. Kram

15 Michaela:

skriven

Jag blir upprörd och ledsen när jag läser detta! Vi vet alla förutsättningarna för spådom och kan man inte förhålla sig till det så ska man hålla sig borta. Att du ska få ta skit för att saker inte alltid stämmer är inte okej någonstans! 😡 Du är en underbar människa och skicklig spåtant och ni som ger er på Ez tycker jag skall skämmas! Jag hoppas att du känner stödet och kärleken från oss andra och att vi uppskattar dig så mycket!❤ Varma kramar!

16 W:

skriven

Det är något knas när man rasar ut på det där viset. Jag tycker att du är ärlig i din information och det finns ingen seriös spådam som kan lova något till 100 procent. Människor har ansvar för sina egna val som de gör i livet.

Jag är tacksam för de spådomar jag har fått och ser dem som väldigt givande på flera sätt. Sedan gör jag ju mina egna val och det kan ingen annan lastas för.

Senast idag fick du helt rätt när jag fick ett trist besked. Jag hade verkligen önskat att du haft fel men icke.

Tack för att du finns och gör allt det fina för oss alla!

Kram

17 Boudica:

skriven

Låter som hon inte försökt göra något åt det!

Litar på dina spådomar, men jag kör mer rådgivande style i mina frågor, jag är inte så mycket om att veta allt om min framtid! Lite överraskningar krävs jue ;)

Ja idag har jag väldans huvudvärk, känner mig sjuk. Men det är mitt "fel" kör man utrensning så är det inte ovanligt att man känner så. Jag som hade fått för mig att jag skulle klara mig utan problem XD

Es, nu litar jag på dig, ska jag ändra något i brevet till D, eller är det bra som det är?

Här ska jag nog lägga mig strax...

Kram!

18 Åsa:

skriven

Hej E!

Nej vad ledsen jag blev att läsa detta. Du är så underbar o fantastisk själ o duktig medium..
Bra du sa ifrån man blir både trött arg o ledsen när det blir såhär. Kraaaam Å

19 Ghostwriter :

skriven

Ser du mig klara provet imorgon? Känns som jag kan mycket men att det är omöjligt med allt. Blir galen. Måste klara det imorgon!



Kram

20 Jossan :

skriven

Ja du hade ju fel om att den rätte skulle komma innan jag fyllde 25 ja inte är han här! Tror han valde fel väg 😂 men han är nära nu!! Wihoo! Det känner jag

Kram!

21 SOM MEDIAL SÄGER JAG... :

skriven

Att du har helt rätt! Jag ser & känner saker som känns 100 procent men jag VET att inget är 100 procent exakt som jag tror/känt det. Utan jag vet bara att det jag känner kommer ske på ett eller annat vis, men att det kan se så olika ut. Det kanske handlar om att en situation jag sett kanske är tvärtom, eller att det bara var sant till 50%.

Jag har genom dig lärt mig att också ta mina egna ”spådomar” likväl som dina, med att det kan stämma om det känns rätt - men att det inte alltid är i den form som du sagt om man kan säga så.

Precis som karma! Den kommer inte alltid tillbaka på samma sätt. Har man gjort någon illa så blir man inte själv 100 procent slagen, utan man kanske möter en tuff period ekonomiskt eller liknande.



Jag såg tjejens kommentar och FÖRSTÅR Hennes ilska. Speciellt när man faktiskt betalar dig och litar på dig och ”det man tror på”. Men du är alltid ärlig. Du är skicklig med din gåva ska folk bara veta, men du är också ärlig. Sen måste man ju själv tänka själv som människa så det är sorgligt att tjejen gick upp över öronen i ilska istället för att försöka tänka på hur sanningen egentligen ligger till, från annat perspektiv.



Du har ju tex spått mig i att mannen jag ska gifta mig med gjorde vissa saker här och nu.... att han var på ett visst sätt och levde.... EXAKT allt som stod om han och hur vi känner när vi möts - det hände mig. Allt stämde till 100%. Jag kände också själv att han är min soulmate. Men.... lik förbannat blir jag ännu en gång sårad och bedragen. Och seansen stämde alltså inte på JUST Han. Vem vet, han kanske är min soulmate men fortfarande, det blev inte alls som jag trodde.


Man måste ha ett förhållningssätt och lita på sina egna känslor.



Jag kände direkt att du tog illa vid dig av kommentaren.



För även om vi sitter & betalar pengar för en seans så kan jag ju gott säga att det inte BARA är vi som betalar - Du betalar din tid! Din gåva! Din energi! Din ork! Dina känslor! Eftersom det inte är så himla lätt att behöva lyssna och se saker om andra människors liv. Deras hopp... deras väntan och deras sorger. Skulle någon annan som inte är medial, orka höra på alla andras känslor och sorger utan att bli trötta i själen? Nej precis.




Kram till både tjejen som blev ledsen. Och till dig Esmeralda.



// Ghostwriter

22 DD:

skriven

Tycker du gör helt rätt i att inte skriva om tiden. KRAM🌸💕

23 Helen:

skriven

Ledsamt både för dig o för personen som inte är nöjd. Jag har med lägre uppehåll bett dig göra 2 hm, kanske 3 rådgivningar seanser. Om jag går till mig själv så har jag redan innan bestämt att nånstans inom mig, att jag tar till mig det som känns som det är till mig. Och som kan jag ta till mig för stunden. Vi har också olika sätt att ta till oss det skrivna och olika sätt att skriva. Jag som bett dig om en seans skriver på ett sätt, vilket kanske tas på ett annat sätt av Dig och likadant tvärt om. Du formulerar dig på ett för dig klart sätt medan jag som mottagare, kanske inte läser ut samma i texten som Du. Vad jag vill ha sagt är att vi kanske bokstavstolkar på olika sätt. Det jag för egen del tar till mig i det du skriver är kanske inte något som gäller vid vilken tidpunkt något skall ske. Är nog dålig på att få fram vad jag menar men. De du skriver tar jag som tankar,,,, information, som skall göra att jag själv på något sätt tar till mig, ger mig ett annat sätt att se på saker.Att jag själv tar de olika livsbesluten, men att jag får tankar på vägen från dig eller det du får till dig. Det du eller nära o kära ger mig ser jag som råd från just en god vän eller nära o kära. Det tvingar mig inte till något. Men det ger andra infallsvinklar . Nu slut på novellen

24 Lovikka:

skriven

Så trist att man inte kan hantera en spådom på rätt sätt. Varför då anlita dig? Eller var det så att du fick fram det som personen i fråga inte ville höra. Jag har anlitat dig vid tre gånger (under en period på 6 år) och varit lika imponerad varje gång. När jag går tillbaka och läser vad du skrivit, ler jag gott och igenkännande. Och som du säger, Universeum har ingen tid. Tack för att du har denna blogg och att vi får ställa frågor.
Kram Lovikka

25 AnnaK:

skriven

Riktigt illa att beklaga sig kan jag tycka 😕

Själv är jag så nöjd med de svar jag fått! Så mkt har stämt. Har bara beställt en seans för längesen men är inte riktigt redo för svar på de stora frågorna. Känns onödigt att beställa en seans för att få veta om det finns något hångel i sikte och annat trams jag frågar om. Dock har mitt självförtroende fått ett uppsving av svaren på tramsfrågorna 😊 Så mycket jag aldrig fått veta annars!

Tack och kram 🤗

26 Sofia:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Just nu snurrar mitt huvud för fullt.
Vad har han egentligen för intentioner och vart kommer detta sluta?
Kan det bli vi?
Kommer han slå slag i saken?
Kram.

27 Ullegull:

skriven

Håller med tidigare inlägg. Du är en fantastisk människa som vägleder oss med dina spådomar!
KRAM

28 Chatrine:

skriven

Hm... Ez spår bra. Tiden är som en dragspelsbälg. Den kan tryckas ihop eller dras ut. Samma grundskepnad på bälgen när man spår, men saker tar sedan olika lång tid. Ibland går något helt ur tid utan att ha inträffat, tiden tog slut eller ödet fann en annan väg. Man kan också lura sig på att personen man spår har en så stark önskan så man misstar sig att tror att det är en framtidsvision (spådom) istället för en stark önskan från personen. Så är det bara.

Jag minns en man jag spådde. Han hade i tankarna (som jag kunde se) ett litet barn på några år. Jag var säker på och frågade även om barnet var hans för det var så levande och fanns här och nu. Han hade inget barn. Med tiden kom sanningen fram att barnet var mannen som liten, och som han tänkte mycket starkt på varje dag. Och orsaken håller jag för mig själv. Men med andra ord så kan man inte alltid veta om det man ser är i nutid, eller en önskan för framtid, en framtidsvision (spådom), dåtid i detta liv, dåtid i äldre liv. Detta var en önskan om förändring över det lilla barnet i dåtid som ännu gick att förändra och läka ut i nutid. Därför var barnet högst levande här och nu fast det var en man jag spådde. Klurigt va? Tid är klurigt.

En person som blir spådd måste precis som andra skriver mara mogen för svaren som den kan få.

Razawa (6) Ett stort grattis till dig och nya jobbet!!!

Kram Chatrine

29 Jullisw:

skriven

Man måste nog kunna ta emot spådomen för vad den är när man väljer att spå sig. Man kan ju inte luta sig tillbaka och tro att saker kommer att ske av sig självt heller :)

När jag fick min spådom av dig så skrev du att jag kommer att träffa en vän som kommer att bli mer som en syster för mig. Jag är nästan helt hundra på att personen du menar i spådomen är min bästa vän som jag känt ett par år bara. Vi har en mycket speciell vänskap som jag är otroligt tacksam över. Att få en till sådan person i sitt liv vore otroligt, så jag tolkar det som att det är hon iallafall. För mig blir det snarare ett bevis på att du kunnat se djupet av vår vänskap som är så fantastisk.

Jag tror man får känna in spådomen lite själv. Det måste ju vara superrörigt att veta exakt vilken tid allt utspelar sig!

Stor kram till dig Es. Jag och min familj är fascinerade över ditt arbete och pratar frekvent om dig.

30 Dunegull:

skriven

Men kära söta du! Allt du gör för oss och alla frågor du svarar på helt gratis! Hur kan man ens klaga? Är man inte nöjd får man väl se sig vidare. Det är ju inte ditt fel att människors liv är som en bergochdalbana. Du är ingen trollkarl även fast man önska det ibland ;-) Försök lägga fokus på alla oss som uppskattar det jobb och engagemang du ger! Tusen tack för alla svar man fått genom åren! Massa kramar

31 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser der ut som om Jen har något intresse för mig?
Verkar han vilja träffa mig?
Kram

32 Mikael:

skriven

En och annan blir alltid missnöjd, det är väl HELT ofrånkomligt, blir inte en endaste missnöjd, ja då är vi nog inte på jorden längre...

"Har man fysiska problem ska man söka läkare – har man psykiska problem ska man söka psykiatrisk hjälp – har man juridiska problem ska man anlita en jurist…. osv…"

Av ovanstående yrken, hur många missnöjda kunder har inte de.

det är de nöjda kunderna man ska se till men kanske inte alltid lätt, de som har väldigt många missnöjda kunder bryr sig kanske inte, de förmodligen saknar samvete.

Sett till människan i stort så är jag inte förvånad ifall någon blir missnöjd.

Kram
Mikael

33 Pia1:

skriven

Livet är ju heller inte hugget i sten. En spådom kanske kan skjutas upp beroende på våra egna val tänker jag. Tid... Ibland är det upp till oss själv att tolka, några gånger har jag fått kluriga svar som du Es inte förstått vad de betyder men det vet jag. När man inte kan få veta så ser jag det som att universum inte vill att jag ska veta men jag ska erkänna att i de stora frågorna är det tufft när det känns som om livet snart är slut och man vet inte om man hinner leva. Oj vad långt det blev... Men somliga frågor går inte att styra i.

34 Maria:

skriven

Mycket i livet styr du själv genom dina tankar. Så en spådom är en prognos.....men variablerna är dina egna tankar runtom den. Om du fattar hur jag menar?

Tex...en gång skrev Es till mig i en seans att min o min sambo familjeförhållande inte skulle ändras särskilt mycket, små förändringar men inget större. Hm...detta var inte hur och vad jag önskade. Så...jag började tänka på ett annat sätt och SKAPADE själv förändringen jag önskade. Så en spådom är en prognos, enligt mig. Men...du styr ditt eget liv genom dina tankar, känslor och slutligen agerande.

Den här delen av mitt liv blev tvärtom mot vad Es spådde...bara för att jag VALDE det. Jag hade också kunnat välja att gå på Es linje, dvs lita blint på orden och accepterat vad hon såg...

Så ser jag på det hela.

Stor kram,
Maria

35 Miltons Mamma:

skriven

Men HALLÅÅÅ!!!
Jisses. En människa vid sina sinnens fulla bruk skulle inte komma med sådana dumma anklagelser. Usch och fy på sig!

Jag brukar alltid fråga när min Mr Right ska dyka upp. Han är nära och så har det varit i flera år. Inte går jag och surar för det. Fler medium har sagt samma sak. Han är nära i tiden. Man får se runt spådomen och ta det för vad det är EN SPÅDOM. Tänka själv, inte tro blint på vad som sägs/skrivs och ta det som hjälp på vägen, vägledning. Såsom ett medium sa till mig ang pengar jag lånat ut till en familjemedlem.. "De pengarna får du inte tillbaka". Jag gav mig fan på (rent utsagt) att de 6000 kr SKULLE jag ha tillbaka. Och yep. Skam den som ger sig. Jag fick tillbaka dem.

Skit i surpittarna! Sådana finns överallt och förpestar andras tillvaro. Tror inte de mår psykiskt bra och lämpar över sitt missnöje på lämplig person som de kommer åt.


Utan dig hade jag inte varit där jag är idag. Du har sådant fantastiskt tålamod med mig och mina frågor om Milton. Jag kommer fortsätta fråga om när hehe.. Men jag VET att du ALDRIG kan säga med säkerhet. Och det förstår jag.

Av de som verkligen fått mig framåt och ur en djup depression är DU en av dem. Jag är evigt tacksam för den tid, det engagemang och den energi du lägger på mig.

Och TRIPPEL FY att skriva offentligt och kräka blaja. Grrr! Sådant får mig att se rött. Man tar sådant privat.

Du är fantastisk Es ❤️ Det finns bara en som du. Du har fått mig att skratta, att känna hopp, att tro på mig själv och lita på min känsla.

TACK underbara du för att du orkar ❤️

Mega kjamar i massor

36 Liverpool:

skriven

Är helnöjd med seanser,regresionsseanser,healing och att denna blogg finns!

37 EPM :

skriven

Men va?! Ok.
Men tid är ju en vansklig faktor i alla prognoser, både gällande sjukdomar och väder- så definitivt även spådomar.
Det är ju sunt förnuft. Vilket iofs är en relativ faktor...

Jag skäms nu över att jag i mitt behov av hopp frågat om när jag möter min soulmate... förlåt.
Men, ditt svar har jag alltid kombinerat med min egen känsla, horoskop samt det du sagt vid den första spådomen. Skäms ändå.

Stor kram och mycket kärlek till dig.
Jag vet att det är svårt att inte låta saker gå in men använd ditt förnuft som skydd mot känslan

❤️

38 Misstjejen:

skriven

Hej

Förstår exakt hur du menar som jag tänker en längesen när jag börja här vid din blogg och ställa några frågor som ska sker mig något gång så man kan inte tror vad blir det exakt som man vill har och såna.

Då är det viktig för oss som skriva extra tydligare då du kan upptolkas på en bra sätta då det är stämmer.

Jag märks också förut när jag tänker på tid att kärlek ska kommer på den tid men det gör inte utan det handlar om är jag redo eller något då det kommer vid en tillfällen.

Så allt händer inte som man önskar sig. Vissa fråga man ställa då viktig är ihågkomna att inte tänkt på om det är en månaden utan kan tar några år eller något så.

Jag tänkt mest tar med tid och såna. Försöka bara tänker på vad kan händer så exempel på en händelsen som ska inte förväntar sig vad har man få svaret före. Försöka var vanligt och allt såna.

Såna saker jag har lära mig så mycket senast typ det måste var 2011 eller 2012 eller 2013 då den dyker om min fråga kärlek.

Och till idag så har jag ganska många bra erfarenhet från Esmeralda.

Jag har börja att mer förstår hur är det. Försöka med är lite förväntningar.

Så när jag önskar mig något ska händelse som ska sker i framtiden men försöka har tålmodigt medan hitta en långt våg så du kommer bara närmare den senare.

Jag kan förstår att det bruka var så lite missnöjda eller förvirrar så när man är i nybörja på här vlogg.

Jag har många bra erfarenhet från Esmeralda nuförtiden än förut.

Jag har var här många år på blogg då den vidpunkt tjatar jag mycket om kärlek men jag har börja förstår hur Esmeralda använda på en sätta som gör fungerar för alla och hon är bra på anpassa också.

Jag är yngre vid den punkten om kärlek typ 7 eller 6 år sedan. Men växa ännu mer och föratår hur fungerar spådom.

Det är fint att jag har får såna upplevelser.

Jag har får en massa lärorikt av Esmeralda.

Nybörjare är okej men tar det bara med tid senare förstår hur det fungerar så och allt annat.

Du Esmeralda är duktig på såna och har blir bättre på hur ska jag tolkas din texter och allt som om ibland du kommunicera med mig i tankar. Om blir något svaret från din sid på min fråga.

Och allt annat. Man försöka tänkt den händelsen kommer att hänt men det ser inte när utan ser en symbol då förstår man det kommer också.

Allt är så intressent tycker jag väl.

Esmeralda så stolt och du är duktig på såna.

Har var här vid blogg på 2011 eller 2012 eller något så...

Det var bra att du finns här...

Jag tänker väl alla vi som kom behöver dig vid viss tillfällen...

Tack för du finns och fina person 😊

39 Naturvän:

skriven

Hej!

Jag tycker du är helt klar med info vad som gäller för spådom, man måste ju vara medveten om att allt inte är ristat i sten.

Personligen är jag oerhört tacksam och full av respekt för dina gåvor, både när det gäller spådom för personlig del och att du egagerar dig, läser o svarar på våra frågor här på bloggen. Du är fantastisk!

Godnatt!
Kram från Naturvän

40 Lenafena:

skriven

Du har hjälpt mig otroligt mycket så jag kunnat stå på benen, jag har känt bottenlös förtvivlan. Trots att jag alltid velat väl har det känt som att mycket har blivit fel i mitt liv och att det var på mig allt ansvar hängde. Det är en tung börda...och så blev ryggen paj också....Det jag älskar med dig är ditt ärliga raka sätt mot mig. Min tillit till att bli spådd var inte speciellt hög när jag första gången kontaktade dig. Men jag fick hjälp av högre makter att skriva till dig. Lite konstigt tyckte jag det var att skriva ner frågor och inte tala med varandra på telefon men jag förstår varför idag ( du skrev i ett blogginlägg också) Det känns så viktigt att berätta om all hjälp jag fått av dig Jag övar mig på tillit idag. Det är ju mitt liv att leva. Och nu är det vår!

41 Sessan:

skriven

Jag är glad och tacksam för det jag fått. Fel gör väl alla... gissar att personen som skrev kommentaren handlade impulsivt och överilat och kanske var ledsen för något annat. Tid verkar kruxigt att spå om. En del saker du skrivit till mig är sådant som redan hänt. Jag blir ju bara förundrad över hur du kan se sånt öht. Inte upprörd alls. Du har rätt tex i att jag inte har ngt eget liv. Nu hoppas jag att du får lite energi själv. Gissar du är trött efter healingen. Och att då få kommentarer 😯 Nä. Ny dag imorgon ❤

42 Grethe:

skriven

Kjäre kjäreste Ezmaralda 🙏💓💛💘

Så lei meg jeg ble nå da, på dine vegne 🙏
Ikke glem at vi er mange som står bakom deg 🙏💚💘💕
Fortsett som du har gjort, du har hjulpet mange 🙏🙏🙏💗💝💜
Sender en extra god klem til deg Ezmaralda, og TAKK 🙏

43 Maria:

skriven

Malin, man kan inte lita blint på spådamer. Ibland blir det fel men det betyder inte att det alltid blir fel. Ingenting är heller skrivet i sten. Framtiden är väldigt flytande, speciellt i våra dagar.

Ibland är det också så att en speciell spådam inte passar en själv, då får man hitta någon annan.

Att anlita en spådam vilket inte heller är en vetenskaplig bevisad metod säger väl mycket om hur mycket man också kan kräva av metoden. Det är din egen risk. Är det barn man vill ha, ska man nog söka hjälp hos närmaste barnmorska istället för ett medium.

Min erfarenhet av Esmeralda har i stor utsträckning varit god, i början var det en chansning, därför avvaktade jag en stund och eftersom att det kändes rätt anlitade jag Esmeralda igen. Och jag är jättenöjd med henne.

44 Agnes:

skriven

Tillhör de som fått seanser av Es, men de har inte givit ngt alls, faktiskt.
Den, troligtvis sista, seansen var runt maj-13.

6 månader senare så dog min äldste son...även om nu Es siat om att både mina barn skulle det gå bra för...Varför nu min äldste dog, trots att det var siat att det skulle bli bra med åren, vet jag inte.

Visserligen var han sjuk, vilket jag inte visste om, då man som förälder till vuxna barn ibland inte får veta allt från sina barn...men att lägga Es till last att hon "siade fel"...det skulle jag inte kunna..men jag gör nog ingen mer seans, då jag helt enkelt inte längre vågar.

Allt annat som togs upp i seansen, utöver detta med mina barn, har heller inte inträffat.

Möte med "soulmate" inom 1-3 år...nope...och jag blir mer o mer anti mot män...tror inte ens på kärlek o spyr nästan åt tanken på att vara ägd av en man. Levt som skild singel i 6 år o innan dess gift singel(separerad) i 4.

Har de senaste 3 åren ej varken kysst eller hånglat med en man, ännu mindre sexat loss. Dessförinnan så var sex ngt som skedde 1g/året...typ...

Annat i seansen har ännu ej hänt o nu kommer jag inte ens ihåg vad som stod där eftersom den/de försvunnit.

Men att jag skulle go banans på Es för att hon "siat fel"? No way...hon är, precis som hon skriver, bara en vanlig människa med en ovanlig "gåva" som en del tror är att som öppna dörren mot framtiden på vid gavel!

Jag kan tycka att detta eviga frågande om de mest tramsiga(i mitt tycke)saker från en del om vad som ska ske, med vem, hur, nä, varför, är att vara lat o överlämna beslut åt ngn annan än en själv!

Likaså det som en del gör, att fråga om den o den ska göra slut, varför den eller den är dum, om den o den ska skaffa barn...jag tycker det är en smula respektlöst.

Jag är glad över att Es finns här för oss!
Hon är själv mamma, fru, dotter, mormor, väninna, yrkesarbetande. Vid sidan om, så bloggar hon. Och håller seanser. Healinggrupper. Och som jag förstått, svarar på privata mail från bloggfamiljen o andra.

Och så finns det de som vill ha ännu mer av henne...mer tid...mer svar..

Allvarligt...vad tycker ni själva, ni som nu anser att Es inte "ger er de svar ni vill ha"?
Eller inte svarar på just ert inlägg...vilket jag oxå sett här...de som spelar på offerorgeln om att "inte få ett svar som de anser sig vara förtjänta av"...

Om nu egna barn är så viktigt...så kan jag meddela att de kommer inte med storken...den som väldigt gärna vill ha barn, får jobba lite grann själv...tips från coachen...

Om det nu inte funkar med Adam o Eva- stuket, så kan man nuförtiden tom skräddasy en avkomma med hjälp av insemination...har jag hört...*visslar*

Vill man ha LaLaLand på en bricka...ja, då hjälper nog inte ens Es förmåga till...tror jag...

Som sagt...jag har fullt förtroende för Es, och hennes ord har hjälpt mig med tanke på vad som hänt.
Bara att kunna skriva här, har varit till hjälp för åtminstone mig!

Kram!





45 CA :

skriven

Hej
Kan bara hålla med, jag har själv spått i kort och tarot, var bra på det, vilket Es bekräftat.
Men just det där att mansommänniska bygger sin sanning runt detoch inte lever ut gjorde att jag slutade spå andra. Nu spår jag inte alls en funderar ibland på att börja igen.
Jag är glad och tacksam för att du spår och vägleder samt ger healing.
Tusen tack

46 Mathilda :

skriven

Man vet ju från början att seansen stämmer till ca 80% för det informerar du om.. det är ju också svårt att se precis allt som ska komma och sedan tolka detta, att det blir fel ibland är ju bara mänskligt! sen tycker jag enbart inte seansen handlar om vad som ska hända utan för mig har de två senserna jag gjort varit en stor vägledning för mig i livet och är det fortfarande de har hjälpt mig orerhört mycket och de har framförallt lyft mig väldigt mycket.. jag känner ett stort förtroende för dig, inte enbart att jag förväntar mig att allt ska stämma, vilket det mesta gjort än så länge, men att just vägledningen du ger är så givande. Jag läser bloggen varje dag och ställer ibland frågor och jag är så tacksam för allt du gör både för mig och alla andra, du är så viktig! Kram till dig

47 Evig:

skriven

Kära Es,
så tråkigt att höra att du har blivit anklagad.
Självklart är det så att ingen, inte ens du kan med säkerhet säga exakt hur allting kommer att bli eller när så sker, det måste man vara medveten om när man ber om en seans.
Däremot känner jag att den information jag har fått har varit både bra och relevant och jag är tacksam för allting som du har kunnat se kring mina olika frågor.
Dessutom, och det här är viktigt, går alla dina seanser i en positiv ton, även när det handlar om svåra frågor. -Och är det egentligen inte det alla av oss vill, veta och känna att det kommer att lösa sig så småningom, och om inte, hur man kan ta sig vidare på bästa sätt?
Jag, med flera är i alla fall nöjda och du ska veta att jag verkligen uppskattar dig, både när det gäller seanserna och det som sker här på bloggen.
Varm kram från Evig

48 Hedwig:

skriven

Hej!
Det är ju bara kundens frustration som går ut över Esmaralda och bloggläsarna.. Det är förståeligt men samtidigt inte bra och även orättvist. För visst kan man bli förbannad om saker och ting inte sker som man gärna skulle vilja men man får verkligen undra vem/vilka man ska skylla på. Vid mer komplicerade situationer är det ju nästan alltid en kombination av omständigheter som gör att det blir som det blir.. Så mitt råd till personen som skriver detta är: tänk först och skriv sedan! Annars har allting redan skrivits av andra om det här. Vi får verkligen vara glada och tacksamma att den här bloggen finns! Sedan blev jag mycket rörd av Agnes´inlägg idag (nr 44). Vilken mognad du visar här!

49 Kristin:

skriven

Jeg har alltid vært fornøyd med dine spådommer, kjære Esmaralda. Faktisk så stemmer det du skriver. Ingen grunn til å bry seg om mennesker som skriver negativt. De er dessverre oftest misfornøyde med det meste. Men, det er ikke pent å la sin egen misnøye gå ut over andre.
KRAM og takk for flotte spådommer :)

50 Gunilla i Oxd:

skriven

Du har varit min livlina så många gånger Esmaralda❤️

Utan dina seanser hade jag aldrig vågar bryta upp, utbilda mig till frisör o starta eget! ❤️

Du har tröstat, förklarat min barndom och gett mig framtidshopp! ❤️

Jag är dig så evigt tacksam. Du är bara människa och du hjälper så många. ❤️

Tack så in i helvete!! Du är GULD värd!❤️

Stor varm kram från Gunilla i Oxd❤️

51 Amanda :

skriven

Hej! Jag skulle gärna vilja veta hur många barn jag kommer att ha i framtiden? För tillfället fick jag nyss en dotter som föddes prematurt alldeles för tidigt.. känner sån rädsla.. och om du kan se om framtida bostad för mig och sambon? Du verka vara grym det du gör! Med vänliga hälsningar Amanda :)

52 Malin :

skriven

Du BORDE verkligen skämmas!!!!
Du har på gång LOVAT mig att massa gånger att saker ska ske med 100% sannolikhet och jag har då litat på dig för att för att upptäcka efteråt när saker gått åt helvete eller blivit för sent att det inte stämde. Hur faan kan utsätta människor som redan var utsatta och i nöd för ännu värre saker!!!? Fy faan! Du borde verkligen stoppas!!!!

Svar: Nu blir jag lite misstänksam här. Jag vet att jag gör fel ibland och det sticker jag inte under stol med. Jag lovar aldrig till 100 %... jag är tydlig i min info som alla får innan seans att seanser stämmer enbart till 80 %. Spådom är ingen exakt vetenskap. Och jag anstränger mig verkligen för att inte göra illa - utan istället för stärka mina medmänniskor. Jag förstår att man kan bli arg när det inte stämmer. Man ska alltid fatta egna beslut.. man ska luta sig på sig själv och inte på en spådom. Detta försöker jag vara mycket tydlig med.
Esmaralda

53 Malin:

skriven

Då kan jag säga att du misslyckats till 100% med det. 100% av det du spått för mig har slagit fel!!!!

Här kommer ett axplock!

Du skrev att jag skulle träffa en ny nära väninna inom 2 år. Nu har det gått 10 år!!

Jag skulle absolut inte oroa mig för att jag inte skulle hinna träffa den stora kärleken i tid få egna barn för det skulle jag absolut göra. Det är nu 7 år sedan och DET ÄR FÖRSENT!!

Jag har INTE träffat den stora kärleken som du beskrivit att jag skulle träffa inom två år som du skrev i seans 2011!! OCH du skrev att det var fast förankrad i tiden och att det inte fanns någonting jag kunde göra för att påskynda mötet.

Du såg inga perioder av arbetslöshet för mig. Mindre än ett år senare var jag arbetslös i ca ett helt år!!!

Listan kan göras mycket lång!!

Ovanpå det har jag blivit missledd massor av gånger.

INGENTING har slagit in som du

54 Birgitta :

skriven

Hej, jag önskar att få en "karta" över vad som kan ske framåt. Mitt liv är sig likt och jag undrar om något blir annorlunda. Jag hade en gång en vän ca i 50 år. Är allt över mellan oss? (Maria) tack på förhand. Kram

55 Madeleine:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag , är 50 år och bor i Borås. Jag jobbar som studie-och yrkesvägledare.
Jag har en fråga angående jobb. Där jag jobbar nu trivs. Jag undrar om det ser ut som om jag förankras i något nytt på arbetsmarknaden med ett jobb jag trivs på ? Med vänlig hälsning Madeleine

Svar: Ja, så kommer det att bli, nytt kommer och det visar sig bli riktigt bra... kram :)
Esmaralda

56 Demi:

skriven

Hej Esmeralda,

Jag fick en seans av dig för några månader sedan. Vi får se om det blir som du sa. Inte än iallafall.

Ville veta om jag skulle sälja mina evo aktier eller inte?
Ps tänkte byta namn till Mia :) Återkommer för ny seans snart.
Kram ❤️

57 Ann-charlotte:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag fick en rekommendation att testa dig men tänker att jag börjar med en fråga. Det känns som om jag står vid ett vägskäl i livet, 57 år gammal och lever själv sen 5 år tillbaka. Jag trivs bra med mitt liv men undrar ändå om jag kommer att träffa någon att dela resten av livet med eller om jag kommer vara ensam? Vet inte om du svarar på det så här?

Svar: Du kommer träffa någon men räkna med att det kan dröja ett par år till innan det blir rätt, kram :)
Esmaralda

58 Nadya :

skriven

Hei. Vanskelig og trist tid. Huset vårt er vannskadet av ras/flom. Hvordan blir det med oss fremover, ordnet det seg med forsikring?
Kommer vi å selge huset?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: