Spontana spådomar !!

Spontana spådomar:

 

Kvinna i medelåldern med två katter som har en resdröm. Du tänker ofta att om du bara haft någon som velat följa med så hade du åkt… men nu är tiden kommen för att resa på egen hand. Precis dit du vill. Jag lovar det kommer  bli riktigt bra. Och där kommer finnas folk att prata med och ha roligt tillsammans med.

-

Yngre kvinna med kort förnamn. Du har i utkanten av en stor stad. Du är singel.  Du längtar efter kärleken. Och såvitt jag kan se så är kärleken redo för dig – och den finns närmare än du tror. I ditt eget bostadsområde. Så börjar se dig omkring på hemmaplan.. din blick kommer möta någon annans och det klickar !

-

Kvinna i 20-30 års åldern, du har svarta Foppatofflor, du dejtar två olika killar och du ska veta att ingen av dem är rätt – så släpp dem båda och se dig om efter en kille i  kavaj och  ring i örat.. då blir det rätt…

 

-

Man i medelåldern, inga barn och inga husdjur och egentligen inte mycket till liv heller.  Du ska genast göra upp planer… boka en resa och  mesa inte till det med en danskryssning  utan ta en rejäl resa. Har jag inte fel  för mig så vill du till Sydafrika, eller hur ?  Bara boka.. du har råd till det och upplevelsen går inte av för hackor.

 

Kvinna, sambo, två barn, kör en liten bil. Du tycker livet är förutsägbart och lite trist.  Du har sneglat på en man som visar dig intresse och du tänker att kanske… kanske skulle han vara mitt liv kärlek. Men det är han inte.  Du blir bara besviken om du inleder något. Plus att det leder till separation från  din sambo… något du kommer ångra bittert. Så tänk dig för före !!

-

Du heter Camilla och du bor norr om  Stockholm, du är gift och du har vuxna barn.  Nu är det dags för dig att gå kursen du drömmer om. Det kostar en del och det leder inte till  stora förändringar.. men  de små förändringar som leder blir.. är viktiga och värda mycket. Anmäl dig.

-

 

Du kvinna som skriver på din bok men tvekar om den håller måttet. Det gör den inte. Skriv klart och gå sedan igenom den och ändra somligt.. då kommer den att bära.

-

Man i 50-60 års åldern, du är trött på att vara singel  men hittar inte någon kvinna som det funkar med. Du letar på fel ställen.  Du ska söka i vardagen och där ska du småprata och ta snygga små initiativ. Då kommer det att lösa sig

 

Kvinna,  yngre medelålder, halvlångt hår,  frånskild och barnen är ganska stora.  Du funderar på att  göra något annorlunda, något som passar dig och ger dig energi.  Du ska absolut gå en pilgrimsvandring.  Det kommer ge gid väldigt mycket.

-

 

Kvinna  över 50 år,  gift, uttråkad och  du ifrågasätter meningen med ditt liv.  Du är på väg mot en depression.. så ta tag i det omgående.  Bygg en egen väg…åk med väninnan till Paris som ni pratat om.. eller åk ensam till Rom som du funderat över.  Börja GÖR mer av det du vill… om du bara drömmer och inte kommer till handling – blir ditt liv bara alltmer trist. Ge dig själv utveckling.. snarast !

-

Man i 50 års åldern, du är lite annorlunda de flesta och du kan känna dig fel i en del sammanhang.  Du har haft en del olika jobb, ingen direkt utbildning, du får lätt nya vänner och du tröttnar fort på saker och ting.  Du är den sorten som behöver omväxling.  Sitt inte och rulla tummarna utan sök jobb utomlands.  Det kommer bli bra.

-

Kvinna som är 20-30 år, blond, har tatuering, är singel efter ett längre förhållande och du vet inte riktigt vad du vill med ditt liv.  Du ska sluta sökt runt bland meningslösa jobb och skaffa dig en utbildning. Först då kan du dra nytta av din  smarta hjärna i arbetslivet och först då blir det riktigt bra

-

 

Kvinna i 40-50 års åldern, glasögon eller linser, mörkt hår och du har ordning på ditt liv med arbete där du delvis arbetar hemifrån.  Nu är det  dags att du skaffar dig hunden som du drömmer om. En liten ras och du ska vara noga med att kolla föräldrarna så de är friska.  Boka innan valparna är födda och sedan kan du följa din valp från början

-

Du heter Malin eller Maria och du har aldrig tur i spel. Men nu kan turen vara med dig.  På torsdag ska du köpa en skraplott och du har god chans att vinna rejält

 

-

Du är över  60 år, kvinna, du bor i södra Sverige . Du arbetar inte.  På onsdag finns en risk när du rör dig i trafiken. En olycka kan ske. Var extra vaksam så kan du helt undvika detta.

 

Jag ser en kvinna  i 20 års åldern  som inte lever sitt liv som hon borde.  Hallå där !  Du gör sånt som andra vill – så stanna upp och tänk efter. Det är din tid nu och du ska gör det  DU vill. Hitta din egen väg. Lev din dröm.  Det kommer gå hur bra som helst.

-

Man i 30 års åldern – du har planerat att åka på någon slags fiskeresa men avboka…  jag ser att du drabbas av en rejäl halsinfektion och du behöver penicillin och sängläge. Febern blir hög.

-

Kvinna  som mest klär sig i svart, runt 50.. kan vara fem år mer eller mindre… du är lite förälskad i en man som du möter då och då men ni har aldrig dejtat. Du är osäker på hans intresse. Men intresset finns, den saken är klar. Han är bara lite trög på att ta initiativ. Så ta du steget och bjud ut honom på en fika. 

 

Ja, det är vad som spontant kommit till mig just nu i skrivande stund

 

Kram & kärlek

OM du gillar... tryck på "gilla" knappen... tack  💖

1 Sippan:

skriven

Godmorgon, alltid så spännande att läsa dina spontana spådomar! 🙂
Jag har varit på dejt med en kille och vi har pratat om att träffas igen men nu hör han knappt av sig.
Är han inte intresserad längre?
Kram och ha en go dag! 🤗

2 EPM :

skriven

Godmorgon Es!

Hmmm, denna gången känns det som om två kunde beröra mig... Längtar efter kärlek och har funderat på en pilgrimsvsndring...
Men eftersom annat i beskrivningen inte passar klockrent så är det nog inte jag.

Min syster hörde av sig och ville ses och prata som imorgon. Jag vet inte riktigt om jag vill.
Samtidigt måste vi ju reda upp lite så att vi kan umgås när vi tvingas till det. Vad säger du? Är det läge eller inte? Ingen mening att ses tycker jag om hon inte är benägen att ändra sitt sätt och för en gångs skull se min sida av saken.

Kram

3 Linda N:

skriven

Älskar dessa spontana spådomar. Blir glad å personernas vägnar att "take action" så rullar det på i rätt riktning.
Lite som när man har talismanerna till hjälp.💖

4 Rebecca:

skriven

Jag var inte med denna gång men kul ändå :)

Provar igen då,
varför verkar han mycket intresserad av mig , ibland och ibland inte speciellt intresserad? Jag blir konfunderad och vet inte hur jag ska tolka det. Kan du se något? :) kram!

5 Mikael:

skriven

“mesa inte till det med en danskryssning” var bra :)

Kram
Mikael

6 Jeanette:

skriven

Godmorgon!
Häftigt med spontana spådomar, skulle så gärna få uppleva det också. Men nu cirkulerar hela mitt liv på om min dotter kommer hem från lvu som togs för ett år sedan, tror du jag kan få hem henne igen? Kram

7 Fina:

skriven

Hej Es! Jag vill så gärna ha en fling med honom, är han öppen för det? Kram

8 Mirre :

skriven

Vad är chansen att jag får en 7a eller över på testet på torsdag?😃
Killen som skrev till mig, han verkar snäll och okomplicerad. Tror du vi hade klickat bra? Kram ☀

9 Jennifer:

skriven

Fina Esmaralda, jag ska flyga idag med min lilla dotter i exakt samma typ av flygplansmodell, Boeing 737 Max 8 som störtade i Etiopien häromdagen.

Brukar inte vara rädd för att flyga men nu känner jag mig rädd. Det är en flygning på 6,5 timmar.

Kommer resan att gå bra? Ser du nån fara?

Kram,
Jennifer

Svar: Nej jag ser ingen fara och alla tecken visar att resan kommer gå bra.. kram :)
Esmaralda

10 Dunegull:

skriven

Kan det vara jag som är kvinnan nära storstadsområdet som finner kärleken eller känns det som ngn annan? Kram

Svar: Det kan vara du.. men jag är inte säker.. känn in själv.. kram :)
Esmaralda

11 Cecilia:

skriven

Gillar verkligen det här konceptet med spontana spådomar. Klart man klickar på gilla knappen!

Jag har satt en deadline och det börjar närma sig. Igår lade jag t.o.m. min Tara under sängmadrassen som du tipsade om. Hela min säng kändes så full av energi och jag kände det i hela kroppen, framförallt huvudet. Det kändes nästan som en healing. En av mina önskningar har med deadlinen att göra och det är det jag ber Tara om hjälp. Jag trodde inte hon hade så mycket energi för det har gått några månader nu, men oj vad fel jag hade.

Hur stor är chansen att det blir som jag hoppas? Att det ska bli frid och fröjd är omöjligt, men jag önskar att det ordnar sig på en gång och inte blir en jobbig stämning som det brukar bli. Kramar

Svar: Tara gör allt hon kan och förmår... det finns en god chans att det blir som du önskar... men det är ingen självklarhet.. kram :)
Esmaralda

12 DD:

skriven

Första tjejen du skrev om som bor i utkanten av en storstad... kände igen men, men ett sätt inte då jag tvekar på att han bor nära mig😂

Iaf... fick höra av en annan dam angående kärleken då hon fick upp mycket om detta den närmsta tiden.. att jag skulle bli medlem på badoo?? Tyckte de lät lustigt.. hon sa att jag skulle ha de svårt att ta till mig men ge det 2 veckor.. ser du ngt? Aja ... kram 🌸

Svar: Nej jag ser inga detaljer.. men kärleken kommer... kram :)
Esmaralda

13 Jossan :

skriven

God morgon!

Inget passa in på mig iallafall denna gången!

I söndags fyllde jag 10000 dagar. Jag har varit så stark den senaste tiden men i söndags brast det och jag kände näää nu orkar jag inte va stark! Varför ska jag inte hitta honom!?! Och jag grät sååå mycket. Idag känns det lite bättre 🤷🏼‍♀️.. men jag är så trött och orolig över min tenta. Har kommit på massa fel jag gjort :/ men hoppas de räcker till ett godkänd ändå..

Kan han me right komma? Jag behöver närhet på alla sätt 😂🤷🏼‍♀️

Längtar till lördag så jag kan sova ut!

Kram

14 Minna76:

skriven

Jag har blivit tillfrågad av mannen i mitt hjärta om jag vill komma och hälsa på honom i USA i påsk. Vår första plan var att ses i sommar här hos mig. Det här blir första gången vi träffas.
Jag vill tacka ja till inbjudan, är det rätt av mig eller ska vi vänta till sommaren?

15 Ester:

skriven

Gomorron!
Kommer nytt jobb snart?
Ester

16 Helena Ir:

skriven

Kände inte igen mig..men hoppas de som berörs känner igen sig..Roligt att läsa vad du fått fram..

Börjat träna lite smått efter influensan..fortfarande inte helt pigg..tänk vad trötthet gör med en människa.

Fick ett konstigt sms. bara ett ord...är det måntro från den jag tror..en kvinna?

Kram :)

17 PiaS:

skriven

Hej Es,

Så underbart med spontan spådomar 😊. Hoppas de det de gäller läser dessa.

På tal om spådomar, så fick jag en spådom (min tredje totalt)för ett tag sedan. Nu har jag hängt upp mig på en sak som stod i spådomen. Det är att jag och P skulle ha konflikt av något slag och om vi kunde ta oss igenom den, skulle jag veta att P var min soulmate. Nu nojar och spänner mig jag över detta🥺...försöker luska ut vad handlar konflikten om...bara väntar på att det ska braka loss . Känns lite jobbigt 🥺.

Ha en bra tisdag 😊🤗.

PiaS

Svar: Det behöver inte alls vara något stort... alla par har konflikter ibland... det är ingenting att noja över... ni kanske löser det hela så smidigt och på ett så tidigt plan att du knappt ens kände det som en konflikt.. kram :)
Esmaralda

18 Anonym:

skriven

Hej Es, var kommentaren inget stressmoment en pik från Eva ? Vill hon visa något med det.
Vet inte vad det är med henne just nu.
Tror hon tycker väldigt mycket om mig men samtidigt en konstig avundsjuka som är svår att förklara. Jag är trött på att hon tar mig lite för givet och inte tar tag i mitt födelsedags present gått nästan ett år. Hon kan spela lite över när vi ses och vill skryta lite att hon är bäst. Jag och hennes dotter har en speciell relation ❤kärlek. Hon har inte skrivit något på messenger på ett tag. Min tanke var att nu får hon ta initiativ till att höra av sig.
Kram

19 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Jag undrar om du kan se någon dejt eller kärlek för mig snart? Kommer min kollega att fixa blinddate snart eller är det bara prat? Händer något annat roligt? En resa kanske?
Kram Linda

20 Skrållann:

skriven

Hej!
Fantastiskt och roligt för dom som känner igen sig;)
För egen del fortsätter mina nattliga drömmar och inatt handlade den om sonen som spelade fotboll och mannen vara rasande och stod bredvid planen och härjade och gormade och var missnöjd med hans prestation. Jag blev irriterad på mannen och förvisade bort honom och när jag sedan försökte få tag på honom svarade han inte. Kan drömmen betyda något?

Kram❤️

Svar: Drömmen säger att du ska ta tag i saker och ting innan det utvecklas till ett problem... kram :)
Esmaralda

21 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, kan det vara jag som ska köpa den där trisslotten på torsdag ? Har en gammal med ligandes sen jul.
Har jag ibland tur i tävlingar. Vann 1 tävling för några veckor sedan och 1 tävling till igår.

Jag suktar efter en spa tävling i höst. Tror den skulle passa mig. Men antar att många tävlat i hela landet.Har de läst min motivering och blev berörda?
Kram

Svar: Jag är inte säker på om det är du.. men köp gärna en lott i alla fall... om utifall att... ja jag tror de blev berörda men många tävlar och många berör.. kram :)
Esmaralda

22 Skorpan:

skriven

Åh så härligt med spontanspådomar :). Fast jag aldrig fastnar på dom, så konstigt ;). Det ser ut att bli reseinlägg o kärleks- o hundinlägg på bloggen snart då. Det ser jag framemot.

Konstigt hurjag får dåligt samvete av att jobba hemifrån!? Det är ju inte så att jag sitter o rullar tummarna utan jag jobbar ju. Ser det som ett bonus för mig att jobba hemifrån, har ju inga förmåner annars så... Lite plåster på såren pga alla dåliga nätter som jobbet orsakat mig. Tror på att nästa jobb är mycket mera rätt för mig, eller vad tror du Es? Ett jobb där jag har riktiga kolleger ;)...

Ja det är väl bara att förbereda sig psykiskt för dagen då ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, ett arbete med kollegor passar dit betydligt bättre och så ser det också ut att bli.. kram :)
Esmaralda

23 Tjeh:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för dessa spådomar.
Inte riktigt mig denna gång. Tror jag.


Jag var på en kompis fest i helgen. Grejen är att jag är sjuk, men jag gick ändå för hennes skull. Igår hade jag ca 40 graders feber och det var länge sedan jag var såhär dålig. Det började på dagen jag var lite sen eftersom jag skulle jobba först och det hade jag sagt redan innan att jag skulle vara. När jag kom dit på dagen så började hon sitta och ”hacka” på dig. ”Men slappna av” njut av livet” varför ser du så stel ut osv. Och så sitter hon och säger inför alla andra. Jag tycker det känns aningen förnedrande mot mig och inför dem andra. Kommer dem ens ge mig en chans att lära känna mig efter att sitta och höra allt hon säger till mig?
Sen på kvällen så gick jag hem vid midnatt för då skulle en annan tjej ta sig hem. Så skickar hon ett långt sms att hon är så besviken på mig. Att jag inte på riktigt bryr mig om henne. Att jag var tråkig under kvällen och sen drar hem tidigt. Att det var hennes kalas och att hon känner att jag inte bryr mig om henne.
Jag känner att hon klankar ner på mig. Jag gjorde ändå det bästa av situationen och gick på festen fast jag inte mådde bra och ändå så kastade hon skit hela dagen.
Men hon verkar vara så besviken på mig. Jag svarade och förklarade att jag var sjuk. Men inget svar har jag fått tillbaka.
Vad ska jag göra?
Varför känner hon såhär?
Kommer vi att bli sams och vänner igen? Och framåt?
Kram

24 Livsturisten:

skriven

Åh vad jag gillar att läsa de där spontana spådomarna. Jag har hittills aldrig varit med men det är så kul ändå o jag hoppas verkligen de som varit med berättar om det som inträffat sen. Den sista skulle kunna va lite jag idag men ordet förälskad där stämmer inte...men däremot nån jag möter ibland som jag gillar att prata med så vi bytte nr igår då vi inte längre möts lika ofta som innan jag flyttade. Han e trevlig o jag kan mycket väl tänka mig en fika m honom. Kram!

25 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Låter som ni haft ett underbart födelsedagsfirande
Jag hoppas att Pernillas föreställning blivit inspelad så man får se den i framtiden...

Så roligt med spontanisar ,hoppas få läsa gästbloggar !

Här somnade man ovaggad redan vid 22 igår ...fasiken vad det "tar" på en "lantis" att vistas i staden . Nu har jag "äntligen" sett den nya T-centralen som bytt namn till Stockholm city...och jag hittade till konsultfirman ! Skrivit kontrakt så nu är jag anställd av dom och ska sitta i EU.valet .Vad ska inte detta kosta Haninge kommun ...

Sol och minusgrader mitt favvo väder :-)
Ha en fabulös Tisdag <3

Kram Anki med flock

Svar: Japp... fart o fläkt tar på krafterna... så är det ! Vad kul att du ska sitta i EU valet :) Kram till dej och flocken :)
Esmaralda

26 Mehj:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer han och jag någonsin flytta ihop köpa hus och vara tillsammans?

Eller ser du att han träffar en ny och gör det tillsammans med? flyttar ihop och köper hus
Kram

27 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
Verkar som du och din mamma har haft det riktigt underbart! Kul att hon gillade showen trots att hon egentligen inte gillade Pernilla Walhgren. 😊

Upptäckte i helgen att en av mina gamlingar (kaniner) hade lite problem med bakpartiet. Han är snart 11 år så de är ju inte konstigt om kroppen inte orkar mer. Han äter och sitter på bakbenen trots att han har bakbenen konstigt. Ja sträcker på dom och så och han verkar inte ha ont heller.

Undrar bara om du kan se om de ligger en sjukdom bakom de hela - om han har fått en tia eller ser du om bakpartiet är skadat? Ser du om han har långt kvar innan han går över till andra sidan? Tänkte bara om du kanske kunde se något kring min lilla kanin? Ha en bra dag! Kram Zoey 💕

Svar: Jag ser inga detaljer men som du vet så är ju 11 år hög ålder för en kanin... är du tveksam så får du ta honom till doktorn men så länge han äter och beter sig normalt, tror jag inte han har ont.. kram :)
Esmaralda

28 Fanny2:

skriven

Hoppas de känner igen sig så att det går bra för dem. :) Vi bloggläsare är så lyckligt lottade... Tänker på de gånger då jag nästan har valt fel men har fått hjälp av dig Es. Jag är glad att jag följde dina råd och slapp ångra mig i efterhand och nu hoppas jag att andra har samma tur. 💜

Nu har jag börjat tröttna på alla killar jag träffar... Och tacksam är jag över att slippa dem. Jag vill ha och förtjänar något bättre och håller tummarna för att nästa är bättre. Es, ser du något om min tillkommande? Vem är han?

Kram

Svar: Jag ser inte vem han är men ni närmar ju er varann.. och det kommer bli riktigt bra.. kram :)
Esmaralda

29 Erika:

skriven

Hej! Ser du fortfarande att det kan bli kärlek i vår?

30 Michaela:

skriven

Såå spännande!! :) Tyvärr var jag inte med denna gången heller.


Idag ska jag på mitt årliga besök hos min psykiatriker. Världens bästa läkare! Har varit ett stort stöd genom många motgångar. Ska bli skönt att ventilera lite om brosan.

Känns trist att när jag äntligen börjat trivas på jobbet och lär mig något nytt varje dag samt hittat några fina kollegor så kanske det inte blir någon fast tjänst. Undrar lite vad jag skall dit och göra då om de ändå inte värdesätter och tänker satsa på mig. Tappade motivationen lite även fast jag älskar att hjälpa andra.

Kram och massa pussar till söta MG!

31 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag har alltid tänkt att jag vill ha 3 barn. Det är vad jag vill iallafall.
Jag har ett barn sedan innan.
Nu är jag rädd att det kanske kommer bli försent att få flera barn till.
Jag är glad för de barn jag får.

Ser du om jag kommer att få 1 eller 2 barn till?

Skulle jag hinna få två barn till om jag vill?

Ser det ut att dröja innan det är dags? Eller ser det inte ut att vara jätte långt borta?
Kram

32 Mimlan:

skriven

Så fint av dig med dessa spontana spådomar!☺️

Dottern har fortfarande lite jobbigt i skolan, främst med vänner, men läraren är inte mycket att ha han heller. Jag gör allt jag kan, men jag far rysligt illa av detta.
Tycker min dotter att det är så jobbigt? Eller gör jag för stor sak av det.
Skulle hon må bättre av att byta skola?

Stor kram

33 Pia1:

skriven

Visst kan det vara min bok! Den är hittills något av en kladd som behöver bättre sammanhang, ändra några uttryck och lägga till och dra ifrån. Har dock gott om tid, den är klar när jag fått vård. Såg att det lär ta 5-12 månader att få pension och den lär inte räcka till att bo i Spanien för att få den vården. Om jag låter pappan få vårdnad kanske en är fast här också, känns lite oroligt att låta honom, vi kan inte bo åtminstone i den här hålan om jag någonsin ska få ett liv

34 Lodis:

skriven

Hej!
Dejtar en man men känner att han har mer intresse för mig än tvärtom. Jag önskar hellre vara vänner men det vill inte han. Han vill ha ett förhållande, eller inget alls.Jag trivs mycket bra i hans sällskap men får verkligen inte upp några känslor för honom. Jag är inte attraherad alls.

Jag VET ju även att han inte är den rätta men att man ska njuta av livet och människor som kommer i ens väg fram tills dess Mr Right dyker upp. Vill ju inte såra denna kille för han är fin på många sätt.... Men uppenbarligen inte ett ämne för min kärlek då jag känner noll attraktion. Jag blir kär lätt, på ett ögonblick om attraktion finns men nope. Stiltje.

Ser du om min stora kärlek är påväg. Är så trött på att vara ensam och utan "honom".
Fått av andra medium fått höra ngt om motorcykel, rött hus, musik, uniform (eller i skåpet), ödmjuk men rättvis, utländskt påbrå, bokstäverna A och J som KAN ha att göra med hans namn mm mm.

Vore underbart att få en på ett ungefärlig tidsram så han har varit på G Länge och inte varit långt borta.

Kramar i massor ❤️

Svar: Ja med noll attraktion ska du ju avsluta omgående att dejta denne man. Den som rätt kommer... fast jag förstår att det är jobbigt att vänta.. kram :)
Esmaralda

35 Misstjejen:

skriven

Hej

Tror inte väl något av dessa spådom som rikta till mig.

Jag undrar ju att Michael Jackson leva mer länge i en annat världen än på här världen?

på annan världen är Michael blir ännu mer populär eller något?

Ha det bra

Svar: På andra sidan finns inga kändisar på det sättet... att vara känd tillhörde jordelivet.. i Alltet är vi alla själar likvärdiga.. kram :)
Esmaralda

36 AnDa:

skriven

Soliga hälsningar till dig Esmeralda!

Imorgon kommer ngn från kommunen för att värdera min lägenhet. Kommer det blir ett fördelaktigt bud för mig och ska jag bo kvar? 🙏💖
KRAM N

37 HS:

skriven

Vad roligt med spontana spådomar igen! Dock ingen som passade på mig.

Jag drömde flera konstiga drömmar inatt. Bl.a. en dröm att jag vaknar i min säng och ett vattenrör under sängen har slagit läck. Golvet är täckt av flera cm vatten. Jag letar efter huvudkranen i bostaden för att stänga av vattnet samt ett journummer för felanmälan. Vaknar ur drömmen innan jag har hittat det.

Hur ska jag tolka drömmen?

Kram

Svar: Du ska vara redo inte för allt.. så du inte missar något väsentligt.. kram :)
Esmaralda

38 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer vi få en störst artist igen på här världen lika som Michael Jackson, Elvis Presley och Beatles?

Ha det bra

Svar: Ja det får vi... men ändå kanske inte riktigt på samma sätt... kram :)
Esmaralda

39 Tildis:

skriven

Godmorgon Es!
Vad roligt med spontanspådomar! Själv har jag aldrig kommit med men superkul för dom som känner igen sig😃

Jag har en fråga som jag verkligen hoppas få svar på. Jag har sökt ett jobb och blev inbjuden till en andra intervju men jag har inte hört någonting efter att jag återkom till dom med förslag på tider. Och det var över en vecka sedan! Känner mig så förvirrad. Är det helt kört eller kommer jag höra från dem? Kram

40 Lufsan:

skriven

Ser du något om den ”rättes utseende”? Och så tänkte jag på en sak. Kan man se vart ett möte sker? Tänker att vi gör ju våra egna val. Eller blir platsen mer om vi gjorde si eller så så är det den platsen?

Åå jag drömmer mig bort. Längtar efter honom. Låter galet, men hade jag fått välja hade vi träffats förlänge sen :)

Himla roligt att läsa spontan spådomarna!

Kramar

Svar: Förstår att du längtar men jag tror inte han är lika redo som du.. än.. men det blir han.. kram :)
Esmaralda

41 Mimis:

skriven

Hej!

Inget stämde in på mig den här gången heller. Kan du se något som händer mig något bra, kul eller händer det absolut ingenting alls??? Hoppas på jobb, vinna pengar eller kanske någon ny vän.

Kram

Svar: Lite smått händer men tiden för stora ting är inte här just nu.. kram :)
Esmaralda

42 Hon:

skriven

Hej,
Ser det bra ut att gå dendär distansutbildningen?
Kram

43 Jess:

skriven

Kära Es! Har han och hans flickvän ett bra och starkt förhållande?

Svar: Ja det ser hyfsat bra ut, kram :)
Esmaralda

44 Alba:

skriven

Hej :)

Några kännetecken på min stora kärlek?

45 Kulla:

skriven

Älskar dessa spontana spådommar, även om dom inte gäller mig denna gång😄.
Undrar om det funkar bra när F kommer till Helgen💕? Kram

46 Marja:

skriven

Jag är så glad och överraskad att jag var med den här gången. Stort tack. Kramar.

Svar: Härligt :) Kram :)
Esmaralda

47 Livet:

skriven

Hej!

Ingenting händer i mitt liv absolut ingenting. Livet står stilla. Börjar det röra på sig igen??

Kram

Svar: Jadå, det kommer då inte alltid att stå till.. no way.. kram :)
Esmaralda

48 Tiss:

skriven

Hej Es!
En av mina närmaste vänner frågade i förrgår om jag har lust att komma till dom (hennes kille) idag, sova över då dom bor några mil bort. Jag hatar att sova borta. Hursomhelst, jag mår väldigt dåligt. Jag vill inte åka dit. Hon skrev att jag inte ska känna mig tvingad. Men jag blir ändå rädd för att göra henne ledsen. Vad gör jag?

Svar: Du ska lyssna på vad du själv känner och vill... jag tror din vän förstår... kram :)
Esmaralda

49 kvinnan:

skriven

Tusen tack för spådomen riktad till mig. Jag väljer Rom och att åka på egen hand istället. Jag har funderat mycket över det. Tack snälla.

Svar: Rom blir alldeles perfekt.. kram :)
Esmaralda

50 Barbie:

skriven

Än en gång inget stämmer in på mig hahaha !! Ser du om jag och han möts igen han har tydligen slutat jobbat och jag vet inte hans namn eller något han har fru och barn men han är inte trogen ör han något för mig? Borde jag söka upp honom? Kramar

51 Vv:

skriven

Jovisst så önskar jag att kärleken kom snabbare och jag undrar om han blåögde var kanske? Vad tror du Es borde jag leta efter hans namn och kontakta honom? Skulle det bli något bra utav detta? Kramar

Svar: Du ska göra det du känner är rätt... kram :)
Esmaralda

52 Muh:

skriven

Hej Esmaralda.
Mannen jag har lite kontakt med nu. Vi har haft en dejt hittills.

Ser han ut att ha kvar sitt intresse för mig?
Tror du denna man är något för mig att det kan bli något mellan oss?
Kram

53 Mirran:

skriven

Hej Es!

Ser du något nytt jobb för mig inom snar framtid?

Kram

54 Tjeh:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag var på en kompis fest i helgen. Grejen är att jag är sjuk, men jag gick ändå för hennes skull. Igår hade jag ca 40 graders feber och det var länge sedan jag var såhär dålig. Det började på dagen jag var lite sen eftersom jag skulle jobba först och det hade jag sagt redan innan att jag skulle vara. När jag kom dit på dagen så började hon sitta och ”hacka” på dig. ”Men slappna av” njut av livet” varför ser du så stel ut osv. Och så sitter hon och säger inför alla andra. Jag tycker det känns aningen förnedrande mot mig och inför dem andra. Kommer dem ens ge mig en chans att lära känna mig efter att sitta och höra allt hon säger till mig?
Sen på kvällen så gick jag hem vid midnatt för då skulle en annan tjej ta sig hem. Så skickar hon ett långt sms att hon är så besviken på mig. Att jag inte på riktigt bryr mig om henne. Att jag var tråkig under kvällen och sen drar hem tidigt. Att det var hennes kalas och att hon känner att jag inte bryr mig om henne.
Jag känner att hon klankar ner på mig. Jag gjorde ändå det bästa av situationen och gick på festen fast jag inte mådde bra och ändå så kastade hon skit hela dagen.
Men hon verkar vara så besviken på mig. Jag svarade och förklarade att jag var sjuk. Men inget svar har jag fått tillbaka.

Tror du det löser sig mellan oss att vi blir vänner igen?
Kram

Svar: Ja om hon kan tagga ner lite - kan ni reparera och bli vänner.. men en viss tvekan finns det.. du ska bara ha vänner om uppför sig korrekt.. det är du värd... kram :)
Esmaralda

55 Anonym:

skriven

Hej Es, var kommentaren inget stressmoment en pik från Eva ? Vill hon visa något med det.
Vet inte vad det är med henne just nu.
Tror hon tycker väldigt mycket om mig men samtidigt en konstig avundsjuka som är svår att förklara. Jag är trött på att hon tar mig lite för givet och inte tar tag i mitt födelsedags present gått nästan ett år. Hon kan spela lite över när vi ses och vill skryta lite att hon är bäst. Jag och hennes dotter har en speciell relation ❤kärlek. Hon har inte skrivit något på messenger på ett tag. Min tanke var att nu får hon ta initiativ till att höra av sig.
Kram

56 Razawa:

skriven

Hej bästa Esmaralda

Äskar dina spontana spådomar, även om jag inte ”varit med” i dom än.

Jag var på intervju för två veckor sedan. OM jag skulle få jobbet o tacka ja, skulle jag trivas? Kram

Svar: Chansen till jobbet är runt 60 % och får du det... ja, då tror jag att det går fint.. fast det blir tufft i början.. kram :)
Esmaralda

57 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om det blir vi och att vi flyttar ihop framöver?
Kram

58 Hon:

skriven

Hej,
Tycker jag har fått vibbar om att jag ska tacka ja till annat jobb än fortsätta här jag är nu.. inte trivs jag ju riktigt 100 och det märks säkert.. ser det bra ut att åka dit och jobba istället? Eller att avvakta lite till och se efter andra erbjudanden?
Kram

59 C:

skriven

heeej

blir allt bättre eller ? Mycket i hans liv som ställer till det, inget som har med mig o göra.
Men jag blir ju helt klart inblandad. Och han stänger av, stänger mig ute. Och det gör mig såå ledsen. Känns som han inte tycker om mig längre eller vill dela saker med mig. Håller så mycket för sig själv, och är tyst. Uppfattas sur, vill inte göra nått.

Ibland blir jag så less så jag tänker att jag skiter i det här helt och håller och börjar om med nått annat. Tar kidsen o drar bara.
men det är ju inte så lätt. Och det tror jag inte att jag vill heller egentligen.

Men vart är glöden ! Passionen ! Pratet! Sexet!

Kommer det tillbaka ???

Kram


Svar: Jag förstår att det är tungt och stänger man ute varann kommer det inget gott ur detFörsök prata.. allra bäst blir det i parterapi.. kram:)
Esmaralda

60 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag börjar nästan känna mig deprimerad. Finns det hopp för mig.
Dröjer det år till innan jag möter min partner och får min familj?
Eller blir det det här året eller nästa? Kommer jag få räkna med att det dröjer?
Kram

Svar: Det kan gå snabbt.. jag ser ingenting exakt tyvärr.. kram :)
Esmaralda

61 <3:

skriven

Hej kära Es, hur stor är chansen att B kommer på lördag och hälsar på ?
Kan det bli H armbandet i present ?
Kram
💗💗💗

62 Num:

skriven

Hej Esmaralda.
Om jag ska träffa någon få större familj så tror jag det ska ske inom dem närmaste två åren. Annars vet jag inte om det någonsin kommer att bli så om inte flera år bort.

Tror du det blir inom den tiden. Blir det inom två år jag möter någon kärlek bildar familj och får den här förändringen?
Kram

63 Louise:

skriven

Inget för mig idag heller.

varför är ödet så jäkla grymt mot oss. Har vi gjort något fel så vi inte förtjänar att ha jobb och ha det bra. Det känns nästa så. Att universum jävlas med oss rakt av.
Mannen lev av med en nyckel och han hittar inte den och nu kommer han definitivt bli av med jobbet om den inte kommer fram. var en nyckel med en gul bricka om någon kan se var den är.

Förskolechefen fick aldrig mitt mejl i fredags. Känns som mina mejl bara försvinner. men jag mejlade honom igår och fick svar idag att vi ska ses på fredag halv nio och jag mejlade tillbaka och frågade på vilken förskola.
Så jag hoppas jag får ett jobb där som timvikarie eller barnskötare.
Sökte jobb på två förskolor i Tåårnby i Danmark så jag får se om de hör av sig. Men det tror jag inte. Ska ner till Arbetsförmedlingen Öresund snart och se om de kan hjälpa mig där angående jobb i Danmark.
Sen måste jag söka om till förskollärarutbildningen för att få göra mina två sista praktiker och vad berör examensarbetet så svarar min skrivarkompis fortfarande inte. messade henne igår igen och frågade om hon hade gett upp det och förmodligen så har hon gjort det.
Så som det ser ut nu så kommer hon inte svara och jag kommer få skriva klart det själv.

Hur ser det ut för mig nu. har jag en chans att få något av de jobben i Danmark eller jag kommer bli anställd som vikarie på den förskolan jag ska på intervju hos på fredag och Kommer det lösa sig för mannen men fortsättning av jobb eller han får kolla runt efter ett nytt?

Ha en fin dag och tacksam för svar. Kramar

Svar: Tyvärr ser jag inte försvinna saker så bra.. kanske någon annan kan hjälpa till ? Danmark känns lite mer positivt.. men om det är nu eller senare jobb ska komma ser jag inte.. dock ser jag tillfälliga jobb för dig.. kram :)
Esmaralda

64 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker han om mig eller har känslor för mig?
Ser det ut som om han kommer att välja mig och att det blir vi framöver?
Kram

65 Ninis:

skriven

Härliga spådomar, blir dejten bra till helgen? Kram

66 Linnean 🌸:

skriven

Vad kul det är med dessa spontanspådomar! Tar till mig varningen i trafiken för kvinnan i söder! Har tänkt åka ut i morgon men hörde nyss att det kan bli halt och otäckt så jag ligger lågt!
I går var det en stor dag! Farmor (jag) och mormor fick hålla sina pyttesmå barnbarn för första gången. Jag satt med din lilla i famnen en hel timma och jag såg många människor i henne och det var en väldigt speciell stund. Blev lugn och varm! Skållhet! Tänkte att här strömmar nog healing. Ett par timmar efter att jag hade kommit hem var denna värme kvar i händer och på armen och bröstet där den lilla legat. Då slog det mig...har HON gett healing till mig? Jag kanske är helknäpp men måste fråga om jag bara inbillar mig. Två små gamla själar, eller hur? En tossig farmors tankar.
Så små, så underbara! Ha det så rart!
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Bra att du ligger lågt !!!! Åh vilket underbart moment med de små !! Det ÄR två små gamla själar så du inbillar dig ingenting.. kram :)
Esmaralda

67 sara:

skriven

Kommer det gå lika bra denna gång som sist eller behöver jag ora mig och börja planera/förbereda? Elle rkan jag göra som jag tänkt och hoppas att det blir bra?

Svar: Planera lagom och kör som du tänkt.. kram :)
Esmaralda

68 Dunegull:

skriven

Hej E!
Kan du se hur mitt ex har det? Fortfarande massa missbruk eller börjar han förstå och tar tag i det? Saknar han mig något eller han har helt gått vidare. Frågan är för att jag är nyfiken och rädd om honom.
Kram

69 Tjej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du något om vad dem andra tjejerna tyckte om när hon sa vad och hur jag skulle göra. När jag upplevde det som om min vännina hackade på mig. För visst hörde dem andra tjejerna det också.
Ser du vad d tänkte? Om dem tyckte vara på hennes sida eller om dem också tyckte det var aningen fel?
Kram

70 Fina:

skriven

Hej Es! Jag vill så gärna ha en fling med honom, är han öppen för det? Kram

71 Myran:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser han ut att ha sina tankar och funderingar på mig?
Ser det ut att vara och bli vi framöver?
Kan det bara bli så lätt?
Kram

72 Helena Ir:

skriven

Så glad att orkat träna..igen..

På väg hem,precis innan jag kliver av t-banan sätter sig en ung tjej mittemot mig..oj,vad jag kände av henne..hoppas hon inte var allt för ledsen..skickade en snabb healing dust..egentligen hade jag velat ge henne en kram..konstigt hur man kan reagera så snabbt av ett sånt möte. .

Kram :)

73 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Kul med spontana spådomar. Det där med boken skulle kunna vara jag.

Jag ska på kaninkonferens till helgen.
Det värsta med att lära sig mer om kaniner är att jag får så himla dåligt samvete över kaninerna hela tiden. Det finns ju förbättringspotential i min kaninhållning som jag av olika skäl inte kan genomföra just nu. För kaninernas skull är det ju bra att jag lär mig mer men jag har gått ganska länge nu och känt att det inte är lika roligt som förut eftersom jag är så medveten om att de inte har det så bra som de skulle kunna ha det.

Kram ThereseC

Svar: Men så är det nog med det mesta... ju mer man lär desto mer inser man att man inte vet eller kan eller förmår....... jag får dock en känsla av att dina kaniner har det bra... kram :)
Esmaralda

74 Kulla:

skriven

Härliga tisdag, och fina spådommar till dom det berör.
Ska bli kul att läsa gästbloggar om dessa senare 👍🌟.
Hur blir helgen💕! Kram

Svar: Helgen blir lite fram och tillbaka ser det ut som.. bra till viss del men kanske lite frågetecken väcks.. kram :)
Esmaralda

75 AnnaK:

skriven

Kul med dessa spådomar 😊👌🏻

Vad betyder alla drömmar med olika män som varit intresserade av mig? I någon har jag också varit kär. Bara önskedrömmar?

Kram 🤗

P.s Kommer vi hem på torsdag?

76 Helena Ir:

skriven

Louise..jag ser virke/trä möjligtvis en trälåda..vet inte om det har med nyckeln att göra..kan också vara något annat jag fångar upp..Hoppas nyckeln kommer till rätta..och lycka till med dina ansökningar..Du har kämpat så bra..

Kram :)

77 Jennifer:

skriven

Tack Es för svaret!❤️ Känns lite lättare då att sätta sig på planet.
Längtar så efter att få känna mig sådär skrattig och glad, känna livsglädjen.

Men känner bara smärta o sorg efter min vän. Och annat i livet som gör allt mörkt. Du har gång på gång sett att allt ska ljusna för
mig men ingenting händer och jag börjar tappa hoppet. Ser ljuset ut att komma ännu i år? Får jag uppleva glädje o lycka under 2019? Hittills har det varit tungt av sorg.

Kram,
Jennifer

78 Jessica:

skriven

Hej Es,

Kommer han dvara på mina meddelanden snart? Eller kommer han fortsätta ignorera mig? Han sa själv att han ville vara vänner, men sen så slutar han prata med mig helt och hållet. Vad är det han vill egentligen? Ska jag ge upp eller ska jag fortsätta och försöka få kontakt med han? Vill han höra ifrån mig eller inte?

Kram

79 Gunilla i Oxd:

skriven

Va duktig du är Esmaralda!
🍀🌿💕🌸
Såg att du köpt rullvagnar från Ikea, visst är dom bra!! Jag har två såna på salongen med saxar o kammar o allt annat. Helt perfekta att ha förvaring i👍😃

Ser du någon positiv spontan spådom om en gammal sliten frissa?!! 😜🙈😂
Kram på dig!!

//Gunilla i Oxd

Svar: Javisst är dom bra !! Jag ser ju att det kommer mycket kul i ditt liv..mys och upptäckter.. kram :)
Esmaralda

80 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ser jag framemot...
Men ska väl avsluta på ett värdigt sätt här, även om jag hade god lust att...
Kram Skorpan

Svar: Exakt :) kram :)
Esmaralda

81 Madeleine:

skriven

Hej Ez och jag ber om ursäkt i förväg för långt inlägg.

Jag har en go vän till mig som jag hamnade i bråk med förra månaden. Hon högg mig i ryggen och jag fick reda på det så jag konfronterade henne och vi löste problemet och hon bad om ursäkt. Samtidigt bråkade hon med en annan vän och där lyssnade jag och stöttade henne så gått jag kunde. Helt plötsligt känner jag att min vän tar avstånd från mig. När hon hör av sig så handlar det bara om skola eller jobb (Vi går i samma klass och har jobbat på samma ställe) men när jag frågar henne om allt är ok mellan oss säger hon ja och när jag frågar varför vi bara pratar skola och jobb så säger hon att det har inte hänt nåt intressant i hennes liv och då tänker jag men du kan ju fråga mig?
Hon har inte frågat mig hur min mamma mår när hon vet att hon har legat på sjukhus, hon frågar inte hur min dotter mår när hon vet jag missar skolan för att jag måste ta hand om mitt sjuka barn.

Vi ska snart skriva ett examens arbete i hop och jag är orolig över hur det kommer gå men tanke på vad som hände sist.

Kan du se hur det kommer bli med vår vänskap? Kommer det lösa sig eller kommer vi gå skilda vägar när skolan är slut?

Känns jobbigt att gå runt och oroa sig hela tiden. Vill bara veta så jag kan slappna av och fokusera på annat i mitt liv. Vet inte varför hon tar så stor plats i mitt liv?

ha en bra dag!

Svar: Jag tycker du ska ta dig ett steg vidare... gör henne inte viktig i ditt liv.. ha fokus på andra... det kan reda upp sig men 100 % som det varit blir det inte.. kram :)
Esmaralda

82 HS:

skriven

Hej Es!

Tack för svaret på (37), men jag förstår inte svaret? Menar du möjligen "du ska vara redo för allt, så du inte missar nåt väsentligt?"

Kram

Svar: Ja exakt så.. sorry... kram :)
Esmaralda

83 Mus:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar över i sommar ser jag ut att ha någonting runtomkring mig då i kärlek? Ser jag ut att vara i någonting?
Kram

84 Frost:

skriven

Finns det någon chans att jag och min man får barn snart? Vi har försökt länge..

Svar: Sök hjälp, bli utredda.. ni kan behöva lite hjälp på traven.. kram :)
Esmaralda

85 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda alltid spännande med dina spontan spådomar! 😃fast det var inget som passade in på mig jag undrar om folk tycker att jag är en bra Instruktör?
Så undrar jag om jag finner kärleken snart den evigt klassiska frågan😃? Kram☀️☀️

Svar: Det gör du.. 100 % säkert.. kram :)
Esmaralda

86 Klara:

skriven

Hej Es, jag vet att jag förut skrev i panik till dig angående mitt förhållande men jag är redo att ändra mitt negativa tänk till det positiva, tack så mycket. Och jag fokuserar på mig själv genom att försöka jobba på och fråga mig själv vad jag vill göra och bli. Vet att jag sa att jag inte litar på honom men det är ju bara rädslan. Men vet att det kommer lösa sig sålänge jag fokuserar på mig själv och jobbar på mig själv dagligen då blir vårat förhållande starkare. Skulle jag kunna få en liten positiv healing? En sån där som dämpar min oro och rädsla. Meditationen hjälper delvis men skulle vara extremt tacksam om du kunde skicka en.

Kram Klara

Svar: Jag skickar en liten dust nu på en gång. Vill du ha en djupare healing så maila mig !! Kram :)
Esmaralda

87 Hon:

skriven

Hej,
är han passivt aggressiv nu då han går ut själv på min lediga dag och jag känner mig exkluderad? Svårt att bemöta det då jag inte vill krusa. Alla kan ju ha dåliga dagar ibland och bete sig dumt såsom jag gjorde, antar jag. Känns som att jag inte vill lägga energi på att försöka ge honom uppmärksamhet, men jobbigt då han ska bete sig sådär.
Kram

Svar: Agerandet ser ut som en liten protest.. kram :)
Esmaralda

88 Vb:

skriven

Kära Es! Träffar jag någon snart? Kramar

89 Tingeling :

skriven

Alltid roligt med dessa spådomar. Inget som stämmer in på mig dock men gör inget, blir inspirerad ändå!

Tänkte ställa mig på en lägenhet där jag låg långt fram i kön, bland dem fem första, men så ångrade jag mig av olika skäl. Känns inte hundra. Ska nog ligga lite lågt ett tag med lägenhetsletandet. Hoppas jag gör rätt i det?

Här på jobbet går det på tomgång. Gud så tråkigt. Jag verkligen hoppas jag kommer in på utbildningen. Aldrig varit mer redo att gå vidare i livet nu! Väntat alldeles för länge!

Försökte faktiskt titta lite extra på en kille i söndags som spelade... squash? Tror jag det var 😆 men vågade inte mer än så... men jag försöker i alla fall... bli lite mer modig! Tror han såg i alla fall.

Kram!

90 Berg:

skriven

Det är så trevligt med de spontana spådomarna! Hoppas budskapen når fram till rätt adress.

Med en olycka på vägen till jobbet imorse, så känns det som om väl mycket går emot just nu. Nådde inte fram till sonen i helgen, så att han kommer åter till vår familj känns avlägset. Kan du se något? Vänder det? Vad pågår under ytan just nu? Tacksam för råd.

91 Annis:

skriven

Söker efter en liten gnutta hopp som gör att jag orkar kämpa lite till.

Jag har en dotter med flera diagnoser och det går så dåligt både hemma och i skolan. Jag känner att jag snart kraschar själv.

Kommer det bli lite bättre och får vi nån bra hjälp? Dessa utbrott är hemska.

Sen vill jag passa på att fråga en sak gällande ett inlägg du skrev tidigare ang alltet.

Vad händer med tex mördare och andra ”elaka” människor när dom kommer till alltet? Är allt glömt och förlåtet där?

Stor kram

Svar: Erbjuds ni inte hjälp så peka med hela armen o kräv.. det här är skitjobbigt för er båda två.. och ni behöver hjälp,, vilket ni får men det kan sitta långt inne.. så KRÄV och stå på dig.. kram :)
Esmaralda

92 Kiara:

skriven

Hej!
Alltid lika kul att läsa spontana spådomar, var inte bland dom du skrev om denna gången heller. Men en dag kanske de är jag. 😊 Vad roligt du och din mamma ha haft det!

Du har ju sagt att en resa snart blir av. Min mamma och jag pratade om de idag och hon ska ju iväg nu i april men vi pratade om att åka i sommar. Ser du om den resan i sommar blir av eller lutar de mer åt hösten? Hade ju varit jättekul om de blev nu i sommar. Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

Svar: Sommar eller tidig höst lär det bli en bra resa... boka och gör klart... kram :)
Esmaralda

93 Maria:

skriven

Då ska jag som heter Maria ta och köpa mig en skraplott imorgon och hoppas det är mig du sett med vinst lott ❤️

Skulle sitta kanon fint med tanke på all vab som varit och är..

Förvisso får jag ju iaf lite virkning gjord av det beställda 😁 man måste ju se det positiva..

Ja helgen som passerade uppe i norr var trevlig men lite trist på somliga plan även..
är som super glad att se min vän så kär men blir lite skrämd över hur hon lixom bara ser honom..

Jag vill såklart även jag känna dedär men ja samtidigt blir jag lite skrämd.

Hennes svåger kom på besök en dag iaf trots snöstorm osv.. han är bra fin men tyvär upptagen..

Nåja kärleken kommer förhoppningsvis till mig i sinom tid nu får jag hoppas på en vinst lott till att börja med och att bacillerna hittar sig ifrån mig och mina små hjärtan ❤️❤️

Kram å kärlek

Svar: Jag håller tummarna... kram :)
Esmaralda

94 Tokig:

skriven

Hej!

Ser du om något jobb är på väg?? blir tokig snart av att gå arbetslös. Blir bara deppigare för varje som går.

Kram

95 Sus:

skriven

Hej
Härligt och spontant.....
Vad tänker han efter katastrof helgen?
Love sus

96 Hopplöst:

skriven

Hej!

Så kul med dina spontana spådomar. Du får väldigt gärna spå kanske två gånger i månaden om du vill.

Kommer det någon ljusning snart i mitt hopplösa liv??

Kram

97 Jennifer:

skriven

Fina Esmaralda, jag oroar mig verkligen och spänner mig inför denhär resan idag. Känner mig inte mentalt redo. Vet inte hur jag ska orka, är så utmattad. Har aldrig känt såhär inför en resa. Det skrämmer mig. Kanske jag bara är för trött och utmattad då det känns såhär. Vet inte vad jag ska göra med känslan. Är rädd att jag inte ska orka. Vad gör jag då?

Kram,
J.

98 Anna.L:

skriven

Hej! Kunde känna igen mig, kvinna 20 år, inte gör sånt hon borde. Du lever som andra vill. Jag går mycket min egen väg, men studier påverkar min vardag, en begränsning. Borde nog våga att ta för mig och inte tänka på vad andra tycker. Jag har redan startat en plan gällande musiken. Den kan jag göra på egen hand till att börja med, sedan tar jag gärna film och mode jobb när det rätta dyker upp.

Men musiken är något som jag kan göra självständigt till att börja med, som hobby och förhoppningsvis mer jobb i framtiden..Det gäller att våga.

Svar: Ja, du SKA våga... det känns viktigt.. kram :)
Esmaralda

99 GP:

skriven

Så spännande med spontana spådomar även fasg det inte rör en.


Jag var på en jobbintervju idag, ser du hur chanserna ser ut för mig?

Kram

100 Smulan..:

skriven

Alltid kul och spännande med dessa spontana spådomar dock ingen till mig än...
Funderar på om vi ska boka stuga i Ullared med barnen. Kan det bli en bra tripp?

Svar: Ja, det tror jag allt att det kan bli... sätt lite guldkant på vistelsen och gör det lite extra mysigt.. kram :)
Esmaralda

101 Mathilda:

skriven

Hej Es!
Vad roligt att lösa om dessa spontanta spådomar. Tyvärr var jag inte en av dem men jag hoppas verkligen att de berörda ser inlägget :)

Hur ser chansen ut på jobbet? Kram <3

Svar: Det ser positivt ut.. kram :)
Esmaralda

102 Malin:

skriven

Hej,

Tusen tack för allt du gör för bloggfamiljen🙏 Kände meddetsamma igen mig som Malin under lottköpet. På torsdag ska det köpas och skrapas🙏

Åååååh så lycklig jag hade blivit om detta gick i uppfyllelse🙏

Varm kram,
Malin♥️

Svar: Ja, det är svårt att säga exakt vem men alla som känner igen sig ska såklart köpa lott !! Kram :)
Esmaralda

103 Lindis:

skriven

Det stämmer på mig. Stort tack. Jag fick nästan lite hjärtklappning.

Svar: Härligt :) kram
Esmaralda

104 <3:

skriven

Hej kära Es, hur stor är chansen att B kommer på lördag och hälsar på ?
Kan det bli H armbandet i present ?
Kram
💗💗💗

105 Alie:

skriven

Underbart med spontana spådomar 🙏✨💫
Även om inte jag själv var en av de utvalda, glädjs jag med er som blev..

Nyss hemkommen från intervjun, kändes bra men om jag blir erbjuden, kommer löneanspråket att bli som jag vill? Och är det ”rätt tjänst”. Jag är ju mitt i att våga ta steget ut för utlandstjänst... ☄️
Kram

106 Kvinna:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om jag har pojkvän och fått familj inom två år?
Eller kan det dröja längre än så?
Kram

107 Mi:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser han ut att ha sina tankar och funderingar på mig?

Ser det ut att vara och bli vi framöver?
Kan det bara bli så lätt gå så bra att det blir vi tror du han väljer så?
Kram

108 Nornan:

skriven

Det är så roligt med dina spontana spådomar!
Eftersom jag i flera år haft en dröm om att göra en pilgrimsvandring längs El Camino och allt annat du skrivit passar exakt in på mig, så tar jag åt mig av det.
Det enda som egentligen hindrar mig är bristen på pengar! En vän som sällskap på färden vore heller inte helt fel, tyvär lider jag brist även på sådana...

Tack och Kramar!

109 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du någon större förändring i min tillvaro närmaste tiden? Som ett förhållande? Eller en flytt?
Kram

110 AnnaK:

skriven

Provar igen med min fråga! Vad betyder mina kärleksdrömmar? Kanske oviktigt om vi störtar på torsdag.....känns som det 🙈

Kram 🤗

111 Tjejen:

skriven

Hej Esmaralda.
Såhär i efterhand tycker hon själv att hon gick på lite väl hårt eller överreagerade lite i sitt sms hon skickade?
Eller står hon fast vid det hon skrev?

Hur ser det ut som om dem andra tjejens som var med under dagen tyckte, tyckte de likadant som hon gjorde när hon hackade på mig?

Blir vi sams igen?
Kram

112 Na:

skriven

Hej Esmaralda.
Dejtade denna mörka man med svart hår. På dejten lät allt bra och han försökte nästan ”sälja” in sig om vilka bra värderingar han har i ett förhållande. Han kanske är bra också. Men han verkade intresserad då. Nu har han knappt hört av sig på två dagar.
Ser det ut som om hans intresse avtagit?

Ser något nytt ut att vara påväg som faktiskt kommer att gilla mig när vi lär känna varandra lite mer?
Ser något ut att vara påväg som kommer gilla mig och som kan bli förhållande ganska snart?
Kram

113 Grannar:

skriven

Hej! Skrev för en tid sen om problem med grannarna, och du svarade att jag skulle flytta. Ser du om jag kommer hitta ett nytt ställe snart? Bara tanken på att leva med detta i 1-2 månader till är urjobbig! Kram.

114 Virrhönan:

skriven

Så kul med spontana spådomar och det kan vara jag som kör den lilla bilen...
Mitt livs kärlek är han inte, det vet jag men mitt livs äventyr kanske som kan stå mej dyrt men jag blir knäsvag i hans blotta närvaro och jag tror nog att jag påverkar honom också på nåt vis...kommer vi komma varandra närmare innan vi avslutar det hela?
Kram💕

115 Ghpstwriter :

skriven

Kände igen mig i en spalt men tycker ändå inte det gick ihop sig. Jag studerar redan & utbildning blir inte förens senare... jag måste ha jobb för annars går jag back.


Kommer min plan funka nu?
Körkort snart, och sen jobba och köpa bostad (mitt mål är till sommaren, dvs första halvan av året). Det känns så rätt. Nästan som en blixt och blev så självklart.

Kram

116 Miltons Mamma:

skriven

Åh blir lika till mig varje gång det är spontana spådomar och hoppas att det ska hända mig hihi..Men nope..Inte ännu =0)

Åter igen hotas det med att stämma mig på vårdnaden och tas till tingsrätten, även att han planerara att flytta till Sverige.
Spontan känsla från mig tror jag inte att han flyttar till Sverige men KAN bli en tur till i TR.
Känner du något kära Es?

Kjam

117 Jennifer:

skriven

Tyvärr hade du fel Esmaralda - det blir ingen bra resa för vi kommer inte iväg, de har annullerat och förbjudit alla Boeing 737 Max 8 flyg i hela Europa. Så hela resan går åt.... helvete. Så kan det gå.

118 HS:

skriven

Tack för svaret. Det verkar logiskt utifrån min pågående metamorfos. :) Samt problemen med byggbolaget...

Besöket på klubben i fredags blev väldigt lyckat förresten, tack för att du peppade mig på bloggen tidigare. J och jag kommer att gå dit igen. :)

Kram

119 Madeleine :

skriven

Tack för svar.
Jag ska följa ditt råd även om det kommer bli svårt ibland eftersom vi var så himla bra vänner tidigare.

Kram

120 Therese:

skriven

Så spännade att läsa de spontana spådomarna .Önskar dig en härlig kväll .

121 Nu blev jag rädd:

skriven

Kära Es!
Nu blev jag allt rädd! Jag läste dina spontana spådomar o jag har precis beställt sjukresa till min sjukgymnast i Helsingborg imorgon. Åldern stämmer o jag har haft mycket "bus" i huset som har pockat på mig! Mitt ena barnbarn sa i helgen när hon var på besök -"Vad är det mormor o så tittade hon runt runt fråga hörs Vem var det är det jag som kommer att drabbas av en olycka imorgon? Kära Es behöver ett svar ska jag stanna hemna? Kram i kärlek o Ljus

122 I wonder:

skriven

Hej!
Älskar dina spontana spådomar, inget jag kände igen mig i denna gång men kul att läsa ☺️

Hur mår vovven? Tänker på hans sjukdom. Klappa honom och klia lite extra på honom.

Jag undrar två saker:
Ser du ngt om min kommande? Det är Sahara öknen här...sen 8 år sen...

Sen undrar jag om spåkulor... har googlat men hittar inget om det. Är det okej att köpa en begagnad spåkula? Om ja, hur gör man rent den..?
Jag läste till mig att sen inte ska röras av andra och inte vara i direkt solljus osv men inget om begagnad kula...

Sov gott!

123 Mathilda:

skriven

Gokväll! Eller snarare godnatt 😊
Kul med spontana spådomar, ännu har jag inte lyckats komma med vad jag tror!
Men jag har en liten fråga, min morfar gick bort för lite mer än en vecka sen ❤️ han har haft ett fantastiskt liv och fått leva länge, jag tycker de va skönt att de gick så snabbt som de gjorde, för han ville inte vara där han hamnade. Men hur snabbt kan de ta kontakt med oss när de gått över på andra sidan? Kan du känna om de är på något speciellt sätt han kommer visa att han är hos oss?

Tusen tack på förhand 💝 kram Mathilda

124 Daniel:

skriven

Kommer jag få fast tjänst där jag vill jobba ?

125 Catte:

skriven

Häromdagen önskade jag att det snart skulle komma spontana spådomar, så blev direkt på bättre humör när jag såg ditt inlägg när jag tog en paus i mitt stressande på jobbet. 😊 Du har skrivit många bra och tänkvärda inlägg på senaste tiden! Så är det även med dom spontana spådomarna. Alltid intressant och hoppas vi får uppdateringar senare.
Den som kom närmast och är väldigt nära är den sista 😉 Svartklädd; ja, ålder; ja, förälskad; kankse… inte vet jag 😉, möter då och då; ja, orsäker på intresse; ja, trög; JA, bjuda på fika; nej. För vi båda vet att den enda som finns i mitt huvud och delar av hjärta är Y, och han kan det inte vara, så nej, det kan inte vara jag 😉 Även om det vore riktigt najst.
God natt och bra fortsättning på veckan! Kram Catte

126 Contici:

skriven

Hej kära Ez!

Tack för att du bjuder oss, i blogg-familjen, på dina spontana spådomar!
Just nu är jag mest beroende av att få bekräftelse på att min operation blir av i vår eller i sommar. Vad säger du (jag vill inte ha svar om resultat eller så, enkom tidpunkt) om tidpunkten -redan i vår eller blir det i sommar? Ska jag trycka på? Sååå viktigt för mig med tiden🙏, om du, snälla, kan ge mig en hint? Jag behöver en kort vägledning, och riktning...
Morgondagen får ägnas åt studier.

Kan det vara jag i ditt inlägg, som är tjejen med hund på väg?

Trevlig helg!!

127 S:

skriven

Hej es,

Jag gjorde mig kvitt mitt ex och hans familj vilket du rådde mig till i min seans men jag har fortfarande kontakt med mitt exs bror. Han ställde upp mkt för mig när jag behövde det som mest. Samtidigt som jag blir påmind om mycket från förr via han så känner jag mig elak om jag säger upp kontakten. Är han en ärlig vän eller borde jag bara släppa den vänskapen helt.?? Även om jag inget vill förändra idag är det sant att mitt ex nu ångrar sig?

128 Filifjonkan:

skriven

Hej
Boken är nog till mig. Jag tänker att jag skriver på litegrann, sen får jag justera. Men det går trögt, jag har ju aldrig tid att skriva...

Kram Filifjonkan

129 Fundersam:

skriven

Hej Esmeralda
Har hamnat i en situation på jobbet som jag behöver råd i. Har en nyanställd kollega som jag inte ännu har någon uppfattning om utan tycker att hen är bra. Mina "gamla" kollegor kommer till mig och säger att hen är inte intresserad av sitt arbete och att de får dåliga vinbär. Ska jag lyssna på dem eller?

130 Fundersam:

skriven

Hej Esmeralda
Har hamnat i en situation på jobbet som jag behöver råd i. Har en nyanställd kollega som jag inte ännu har någon uppfattning om utan tycker att hen är bra. Mina "gamla" kollegor kommer till mig och säger att hen är inte intresserad av sitt arbete och att de får dåliga vinbär. Ska jag lyssna på dem eller?

131 Ung:

skriven

Kvinnan i 20 års åldern, träffade mig tror jag. Känner nog lite så att det jag nu gör vet inte om jag gör det för mig själv eller någon annan.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: