Slutet närmar sig...

 
Nu börjar det närma sig slutet för den gemensamma talismanprocessen.
 
Snart är det dags för Kingarna att utvecklas var för sig.. individuellt....  och präglas på sin  ägare och ägarens önskningar.
 
 
Den här gången blir det lite annorlunda !
 
Du får EN personlig önskan och så får du en önskan som gäller någon annan.
Om du vill... annars räcker det med din egen  personliga önskan. 
 
 
Du som vill adoptera en talisman kan redan nu börja fundera över vilka dina två önskningar ska bli
 
I morgon kommer Madame att läsa över talismanerna och då är de också klara med sin utevistelse.
 
Och sedan är de redo att präglas på sina nya ägare !!
 
Antingen på måndag eller tisdag  går alltså startskottet för beställning.
Ha koll här på bloggen... och det är först till kvarn som gäller.
 
Någon undrade  varför antalet talismaner är begränsat och det beror på jobbet med dem... för inte nog med att de ska förbereds i grupp... utan sedan  ska de prepareras  individuellt också.. var för sig !
 
Det tar tid och det kostar mycket energi.
-
 
 
Själv  har jag djupdykt i " The handmades tale"  - serien på HBO Nordic.. och blivit lite besatt!
 
Och så har jag haft vänner som tittat in.. någon med en blomma... någon med lite frukt och  så fick  jag jag en anka.  Alltså  djupfryst ankbröst!
 
 
Så ikväll tänker jag mig alltså ankbröst med  rödvinssky  och karamelliserade grönsaker !
Det blir grejor det !!
 
Tack mina snälla fina vänner !
 
Ha nu en fin lördag kära bloggfamilj
 
Kram & Kärlek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 J:

skriven

Hej kommer S att höra av sig och isåfall när?
Kram

2 <3:

skriven

Är det meningen av L att vara små spydig mot mig?
Trodde bättre om någon som tyckt om mig.
Snackar han skit om mig på sin sylta?
Kommer förlovningen hålla mellan han och U ?
Kram

3 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!!
Du svarad mig för någon vecka sen att allt skulle gå bra vid födsel och så. Det var tur det, för annars hade jag blivit riktigt rädd vid turbulensen som uppstod. Nu var jag lugn hela tiden i visshet om att det skulle bli bra. Det hände saker som skulle ha blivit allvarligt utan vererinärhjälp och födseln var svår, men vilken fin krabat som ramlade ut!! Så vacker!! Och en sån fin personlighet, mjuk och snäll med lite humör, precis som jag vill ha dem! Varmt tack för dina ord!! 😍😍😍
Jag har nu absolut inte råd med någon talisman, men jag sänder ut en ambitiös önskan om ditt tillfrisknande. Du är viktig.
Stor kram

Svar: Skönt att allt gick bra, trots turbulens... kram :)
Esmaralda

4 Undrande:

skriven

Drygt elva dagars helvete återstår att genomlida. Kommer beskedet vi väntar på bli bra och vi kan leva som vanligt efter det eller blir det den katastrof vi fasar för? Hur tar man sig igenom livet när man inte vet om man har en fortsättning på det eller om allt bara försvinner?
Det är tungt just nu och ångesten äter upp mig.
😭

5 Skorpan:

skriven

Ja handarbete kostar, så är det. Vad beror det på att det denna gång äär 1+1 önskan o inte tre? Är det talismanerna som "sagt till", eller? Förstår inte hur du orkar med ett sånt jobb just nu Es, så stark är du nog! En bra förebild...

Klockan stod på 12 då jag såg på den imorse. Sekundvisaren arbetar i vanlig ordning, vad har hänt under nattens timmar? En fingervisning om nåt som ska hända idag kl. 12?!

Äntligen kom regnet som utlovats. Ingen sommarvärme mer, men det är väl o göra sånt som passar svalare väder ;). Åka till en outlet tänkte jag, till att börja med, o vad det blir sen ja det vet jag inte :). Följer inlevelsen jag får, om allt ska planeras noga flera veckor på förhand då får jag nog ångest ;). Bestämmer mig här o nu...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jag förbereder dem annorlunda den här gången och lägger mer kraft i den personliga önskan... för att... ja.. helt enkelt eftersom det känns mer rätt just denna gång ! Kram :)
Esmaralda

6 Rebecca:

skriven

Varför är det endast en önskan den här gången?

Svar: Två önskningar.. en för sig själv och nästa för antingen någon annan eller ens hus /arbete osv.. jag förbereder dem lite annorlunda den här gången och lägger mer kraft i två önskningar istället för dela upp den på tre... kram :)
Esmaralda

7 Michaela:

skriven

Jag är redo! :)

Ikväll ska jag jobba extra på mitt gamla jobb. Inte varit där sen i Januari. Egentligen inget jag vill men behöver pengarna. Så trött på att alltid behöva oroa mig för det. Vet inte om det här är det oväntade som jag skulle göra denna vecka. Funderar mycket på vad jag ska göra framöver för vill vidare och jag kollar annonser varje dag även om jag inte riktigt vet vad jag ska kolla på. Du har sett studier och att jag hittar rätt jobb. Är det något som ligger långt bort? Undrar förresten vad sjutton det är jag ska plugga för nått och hur jag ska ha råd med det.

Kram och krya! Ha en mysig kväll ned goda middagen :0

8 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Visst är den serien bra !! Ser fram emot säsong 3
som kommer snart :-)

Panik då antalet bilar på infarten ökat...suck
Så har han börjat fixa med Silver Sara,han vill försöka besikta henne ...grr det gör ju så jag velar värre än en äggsjuk höna...men nog gör jag rätt som väljer sälja henne och försöka få tag på ngt liite nyare ?
Peppiga Pia är inte så peppig längre tyvärr...

Ha en härlig serietittande ankätandes Lördag !

Kram Anki med flock

Svar: Glad att inte min son är intresserad av bilar och släpar hem.. jag hade nog fått lite frispel där ! Men så bra att han kan fixa med med dina körbara bilar...ingen i min familj är händig med sånt !! Kram :)
Esmaralda

9 Fina:

skriven

Hej Es❤️ Helt ohållbart på jobbet då jag försöker undvika honom fastän det känns galet och fel, jag längtar efter honom och saknar våra roliga samtal. Men är rädd för honom och att han försöker lura mig. Varför håller han så hårt fast vid mig? Är det för att kunna manipulera mig? Hur tänker han? Kram

Svar: Jag ser inte hur han tänker... ser bara att han inte är bra för dig... känns destruktivt.. kram
Esmaralda

10 Cecilia:

skriven

Måste slå till på Kingen när det är dags. Är så nöjd med min Tara, herregud vilket jobb hon gjorde, nästan ett mirakel. Om jag önskar att jag, min bror och min kille kommer in på universitetet, räknas det som en personlig önskning? Eller får den personliga önskan bara vara att jag kommer och den andra önskan får gå till någon av dem? Kramar

Svar: Ja den personliga önskan gäller bara dig och nästa önskan någon av dem.. kram
Esmaralda

11 Skorpan:

skriven

Outlet i en större stad är mindre lyckad, folk så in i hel... O då tyckte jag mig vara ute i tid. Suck, inte bästa beslutet, men den som sig i leken ger.. . O nån som försöker komma före i kön... Hoppas resten av dagen blir bättre ;).
Kram Skorpan

Svar: Ja det kan bara bli bättre... kram :)
Esmaralda

12 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Låter trevligt och gott,

Esmaralda.
Mannen som var inne i butiken, skulle han bli glad om jag hörde utav mig? Kan han vara intresserad?
Kram

Svar: Ha verkar ha någon annan i sina tankar... kram
Esmaralda

13 Dunegull:

skriven

Hade fest igår med jobbet och såg att mitt tidigare ex satt och titta på mig. Får du in något hur hans tankar gått? Undrar av mest nyfikenhet. Trevlig lördag!
Kram

Svar: Han tycket du var söt helt enkelt.. kram
Esmaralda

14 Carin:

skriven

Godmorgon 🌥
Häromdagen när du skrev om kokos-begäret så skrattade jag så gott att jag måste nämna varför:
Samma dag som inlägget lades upp som jag inte såg förrän på kvällen så fick jag frågan av några återkommande gäster, helt oväntat, ”Var kan man köpa glass och vad vill du ha?” Ja, de var heelt seriösa och jag slängde ur mig ”Kokos!”. Jäkla märkligt för det tillhör verkligen inte en av mina favoriter. Så iväg gick de och tillbaka kom de med en frigolitbytta med olika glass-smaker, bl.a. kokos 😄. De hade tagit med sig våffelstrutar och skopade upp glassen till mig.
Alltså, att stå på jobbet och få en sådan fin omtanke -vilken lycka!

För en tid sedan skrev du ett inlägg om när man förlorar kontakten med vänner/bekantskaper och ibland kan det vara av den ofrivilliga typen som när de drar sig undan och lämnar obesvarade frågor om varför de bara har gått under jorden. Kommer du ihåg det inlägget? Finns det möjlighet att utveckla vidare det inlägget med hur man tar sig ur spiralen av att få bort tankarna om det som varit?
Kram

Svar: Nejmen vilken härlig överraskning det blev !! Kokosglass ! Jag ska försöka utveckla de här med vänner so försvinner... kram :)
Esmaralda

15 Jossan :

skriven

God morgon!

Att vakna upp med den sjuka krampen jag brukar ha i magen får mig att gråta.. nu är det typ ett år sen de gjorde undersökningen på mig och de satte ibs på mig... och jag tycker inte det stämmer...

Hade jag beställt en talisman hade jag haft svårt att välja vad jag vill ha.. Antingen att han mr right kommer eller att jag blir klar med min utbildning. Men jag tror att utbildningen är det som är prio ett... men nä får kanske bli någon annan gång.

Nu har du ju sagt att han den rätte kan dyka upp när som helst.. Ser du var eller hur han ser ut? 😍

Ser du förresten om det kommer bli en fin sommar? Nu känns det rätt kasst... men bara 20 dagar till skolavslutningen!

Kram

Svar: Ja, man får helt enkelt välja just det som känns viktigast för tillfället ! Den som är rätt kommer... och det fina med honom är att ha får dig på riktigt gott humör.. han har den personligheten.. kram :)
Esmaralda

16 Mom:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan jag få honom att ändra sig? Att vi blir ett par?
Kram

17 Helena Ir:

skriven

Så det börjar närma sig slutet för denna delen av proceduren..Tänk att du orkar! Låter intressant att ge bort en önskan till någon.. :) Madames inblandning är också extra..
Spännande med Kingarna,det tycker jag!

Lunchen igår blev inte bara någon timme..istället så blev det nära på 9 timmar..samtal och skratt..något glas vin. Trevligt..lite annorlunda,som bryter av. Jag får en känsla av att kanske bromsa i vissa lägen av denna bekantskap..en liten klocka ringer..

Känt mig rätt fräsch i några dagar..blommat upp..konstigt :)

Anka,har jag aldrig ätit..du måste berätta om det blev gott..
Du har säkert ett bra recept.. :)

Önskar dig en bra dag..vila också!

Kram :)

Svar: 9 timmars lunch... inte illa :) Kram :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Tur det för det kommer nog att ta minst en timme att köa här :(.
En undran gällande talismanerna, kan de tänkas välja sina ägare enligt ägarens "talismansmak" ;)?
Kram Skorpan

Svar: Ja en del kommer med all säkerhet att välja själva.. och andra får jag hjälpa på traven... men ingen kommer ovillig till sin ägare.. herregud att köa en timme... nästan värre än Ullared ju !! Kram :)
Esmaralda

19 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han att ändra sig?
Kan jag få honom att ändra sig eller att han ändrar sig själv?
Kram

20 Jensa:

skriven

Hej!

Inatt hände nåt som jag aldrig vart med om förut, det kändes som det var någon energi/ande som drog mig ur sängen två gånger. Inte kroppsligt utan själsligt. Kan du känna varför det hände? Var det något energin/anden ville få fram utav det?

Tack!

Kram!

21 Jag:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det som om nästa flytten bli till en annan stad?
Eller verkar det som om vi håller oss kvar här i närheten?
Kram

22 lilla m:

skriven

Hej, varför kysste inte dendär söta killen mig igår? Först gav han en massa vibbar men så steg han upp och satte sig vid ett annat bord. Tyckte han inte att jag var söt

23 Browallia:

skriven

Lika spännande med talismanerna fast jag själv inte ska beställa någon denna gången. Ser redan fram mot att läsa om hur det går för dem hos sina ägare :)

Vad kul med två kvinnor i Let's dance finalen! jag tippade redan efter första avsnittet att Kristin och Magdalena skulle stå i finalen.

Jag kan inte påminna mig om att jag har ätit anka men det låter gott, måste testa det vid tillfälle. :)

Här i norr har vi ihållande regn, perfekt väder för att djup dyka i en serie, själv har jag blivit lite besatt i "Hemma igen" som jag tipsade om.

Önskar dig det samma, en fin lördag. KRAM

Svar: Pröva anka.. det är himla gott !! Ikväll blir det nog " Hemma igen" här för oss också... kram
Esmaralda

24 AnnaK:

skriven

Så enkelt och okomplicerat med bara en önskan till sig själv och en för någon annan!

Vaknade tidigt imorse och hade svårt att somna om då tankarna snurrade på vad jag måste göra och var jag ska börja. Somnade om iaf. Gjorde som du sa igår och fixade iordning så gott jag kunde på balkongen. Den behöver egentligen byggas om lite men har inte den möjligheten. Men gjorde iaf iordning så gott det gick och blev klar! Helt slut efteråt. Kanske en blomma livar upp lite fast det känns lite som slöseri därute.

Har lite svårt att fokusera och koncentrera mig känner jag och det blir hattigt när jag skriver men du kanske fattar 😂

En liten egofråga som kanske livar upp lite beroende på svaret.....har jag nån beundrare runt mig nu när inte spanet syns så ofta?

Kram 🤗

Svar: Ja ibland möter du en man.. på lite avstånd och han spanar in dig lite extra.. och det gör en yngre kvinna också.. kram
Esmaralda

25 Pia1:

skriven

Alltså det brast ordentligt igår och skönt var det om än det inte är så man drömmer om att visa sig. På vårdcentralen, jag var så slut eftersom jag är tvungen att ta mig till fots trots att jag får så ont i skallen av att inte ligga ner, jag orkade inte hålla masken längre och låg och grät och snorade som en besviken unge. Så efter 3,5 år hände det att en läkare faktiskt kände igenom huvudet och skrev en anteckning om var när hur det gör ont. Det hjälper dock inte mig så mycket eftersom det här skulle ha gjorts på univeritetssjukhuset.
Nåväl, det var skönt att klämma fram en gång hur illa det egentligen är till någon som journalför det. Och Kungarna är ljuvliga, jag har en favorit 💗

Svar: Jag blir arg och ledsen för din skull... stor styrkekram
Esmaralda

26 Hoppfull:

skriven

Hej..Så mycket som händer i mitt liv..Mer än jag egentligen orkar, jag är utmattad..Snälla vad ser du i min närmsta framtid?
Kram

27 EPM :

skriven

Låter som att du har det rätt gött nu!
Härligt!😊

Igår läste jag en artikel om en kvinna som haft ett destruktivt förhållande med en kollega. Både hans beteende under förhållandet och efter påminner så mycket och mitt med J, så jag kom in i ett konstigt mode. Jag kände mig väldigt tillfreds igår, men denna artikeln fastnade i mig och sen ut på aw och dricka öl. När jag skulle hem så hörde en i J:s periferi av sig, vi pratade om allt som skett och hur han sagt ifrån och tagit avstånd pga deras beteende.
Så, mycket J igår...

Känner mig slut...😔
Jag är ledsen för min skull, att jag hamnade i den situationen. Andra känslor finns inte längre där.

Ser du nån särskild i min närhet snart? P eller nån annan?

Kram

28 Skorpan:

skriven

Tack för svar!
Japp ca en timme tog det att köa o sen tog dom för mycket betalt. Nå det reddes ut o några testers fick jag som balsam på de sår jag fick pga detta ;D. Nu vidare med dagens program, måste kanske äta o dricka nåt under dagen också...
Kram Skorpan

29 PiaS:

skriven

Hej Es,

The Handsmaid’s Tale är så bra! Gör nästan lite ont och är lite jobbigt att se den, men bra är den och högaktuell.

Följer utvecklingen med Kingarna. Är sugen på en, men det blir svårt att välja en önskning. Den andra önskningen kunde den vara för jobbet/ huset? Med ex. huset menas de som bor i huset/ hemmet?

Idag skiner solen här men ingen sommarvärme. Fast en få va gla för de lilla...😉

Ha en härlig lördag!

Kram 🤗

PiaS


Svar: Andra önskningen kan vara vad som helst som inte gäller dig personligt... ditt arbete kan du välja som en personlig önskan eller inte... du kan dela upp det som du vill.. kram
Esmaralda

30 Cara:

skriven

Ja, Handmades tale. Verkligen en serie som påverkar! Jag längtar efter säsong 3. Men det har visst kommit en fortsättning av boken också. Det får bli till sommarläsningen:)

Kramar till alla!

Svar: Perfekt ju !! Kram
Esmaralda

31 Hon:

skriven

Hej,
Ser nån av talismanerna vara ämnad för mig?
Kram

Svar: Det kan jag inte riktigt svara på än... kram
Esmaralda

32 Marita:

skriven

Hej Es!

Det blir nog ingen talisman för mej.Skulle behöva nu när allt känns skit.
Ekonomin kaos.

Kommer det ordna sej med hyran ?Tror väl inte jag blir vräkt men känns jobbigt.
Behöver vila o ta det lugn.Kommer det gå bra med arbetsförmedling som jagar en?

Kram Es

Svar: Det ser ut som om det löser sig.. blir kärvt ett tag nu men det kommer att lätta.. kram
Esmaralda

33 CA:

skriven

Hej
Inte lätt att önska till någon annan, för man känner sig lite orättvis mot dom som man inte kan önska något för.
Inte lätt för sig själv heller, hoppas jag bestämmer mig för något bra.
Tack för denna fantastiska möjlighet.
Är så glad att de mår bättre. För du betyder så mycket för så många människor.
Kram

34 Fundersam:

skriven

Hej Esmeralda! Kommer han och jag att träffas igen eller är det slut på relationen? Kram

35 Fundersam:

skriven

Hej Esmeralda! Kommer han och jag att träffas igen eller är det slut på relationen? Kram

36 Michaela:

skriven

Nu måste jag också fråga så att jag fattar :) Kan man önska en sak till sig själv och en gällande jobb?

Kram igen!

Svar: Jobb är en personlig önskan .. så det kan du önska personligt... kram :)
Esmaralda

37 Jenny:

skriven

Hej saknar eller tänker S på mig nått?
Kram

38 En Ängel med ett stort hjärta:

skriven

Gomiddag kära Esmeralda!

Så kul när vänner o andra bryr sig o tittar förbi när man är mitt uppe i "väntan" på besked om nåt som ligger en varmt om hjärtat! Det kan ju vara andra jobbiga saker med! Tänker på dig o ber för ett bra besked ska du veta💜✊💐 Det skulle alla behöva ett litet besök då o då som piggar upp tillvaron när man som mest behöver det😇.

Jag har ju känt så mycket Kärlek för den lilla speciella Kingen hur gör man för att få välkomna den lilla rara hem till mig? O vad kostar han? Menar du att man redan nu ska lägga 2 önskningar? En åt sig själv o en till någon som ligger en varmt om hjärtat? Så spännande 💜👼Jag skulle vårda honom ömt o jag skulle verkligen behöva hans hjälp på det personliga planet 💞!

Ibland känner jag varför jag som hjälper alla andra o får alla att må bra, utom en kär anhörig mitt barn som jag just nu ber o ber för hen som är så Älskad men ändå drabbas hen av det ena efter det andra😢
Hen är så godhjärtad, duktig så snälla kan du se det inte jag får fram - kommer Lyckan o Glädjen tillbaka till hen snart igen?
Kramisar i Ljus o Kärlek o stort Lycka till 🍀💜👼✊

Svar: Ja, vännerna är viktiga !! jag menar att man själv kan fundera redan nu på vilka önskningar man vill ge sin sin king.. då är man redo att beställa och låta mig veta önskningarna.. när jag utannonserar dem. De kommer kosta 500 kr styck. Din fina kommer må bra igen... kram :)
Esmaralda

39 Boudica:

skriven

Hade planerat att inte köpa en denna gång, men nu blir jag ju lite nyfiken! Så vi får se!
Det där med att man får en önskan till sig själv och en till någon annan, i mina tankar kan det vara så att om man önskar något gott till den andra så stärks den egna önskan, man har gjort en god gärning i kärlek då :)

Trevliga vänner du har, men anka är lite utav en ovanlig present ;) Det har jag aldrig ätit men jag hoppas det blir gott för din del!

Här hoppas jag jag ska få baken från stolen och lyckas röja lite! Lite mer än vanligt. Det behövs!

Vaknade med ont i hela kroppen, det kommer nog från att det är den tiden i månaden. Men inte trevligt även om det är lite bättre nu. Och hoppas det är bättre med dig med!

Lite nedstämd här, vet inte vad som tagit åt mig! Insett att jag inte kommer få se honom på två veckor, (om han nu inte kommer förbi jobbet) och det har dragit över ett moln av saknad över mig!
Lite ångest att jag inte valde att gå sällskap med han och hunden då jag hade chansen, men nästa gång kanske, om det kommer en ny chans!
Så jag undrar ju, ser du om jag är saknad jag med, finns jag i tankarna under veckorna?

KRAM!

40 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, kommer jag och Hanna få tillbaka vår vänskap ? Hur tänker hon ? Våra gemensamma vänner tyckte det var rätt att jag satt ner foten med hennes snålhet och att hon faktiskt utnyttjar mig. K mamma säger att hon är uppfostrad så och inte förstår hur fel det är. Är jag för snäll som vän ibland ?
Kram

41 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir flytten till annan stad av?
Och blir det till ”den” staden?
Kram

42 Lydia💕:

skriven

Köpte en tallisman för jätte länge sedan som jag alltid hade på mig sen tvättade jag den i mina jeans i tvättmaskinen den gick av och helt plötsligt försvann den önskade mig 3 saker då undrar om jag ska köpa en till eller gjorde den sitt för mig ?
En helg i Stockholm blir det för mig hoppas den blir bra
Lydia 💕

43 Madde:

skriven

Ez eller någon annan. Igår var jag utsatt/bemött på så märkligt sätt. Jag känner mig så smutsig! Hjälp mig att förklara och förstå.

Jag och mina 2 barn skulle gå på ena dotterns återkontroll på sjukhuset (inget allvarligt) men när vi närmar oss entrén så möter vi en utländsk kvinna som tittar ner i marken när hon går. Ca 2 meter innan vi möts, stannar hon upp! Tittar på mig, stora upp sina ögon, tar ett steg tilllbaka och börja mumla en ramsa samtidigt som hon gör korset på sin kropp...?! Sen försätter hon i rask takt i från mig.
Detta är alltså inte första gången de händer. Men denna gången va de så uppenbart att de va mot mig...

Varför!?! Förbansle? Vad hände där? Jag kan verkligen inte släppa detta.


Svar: Det här ska du inte bry dig om...kvinnan ser inte ut att vara frisk mentalt.. och hon gör samma sak mot ett antal människor.. kram
Esmaralda

44 DD:

skriven

Tidigare har du skrivit att jag kommer fatta ett smart beslut och jag undrar ifall detta beslutet har med skola/flytt eller kärlek att göra 😊 om du kan se någon detalj om det..

Kram🌸

45 Stjärna:

skriven

Hej Esmaralda
Spännande med talismanerna
Försöker bli gravid men till min förtvivlan blev det inget denhär månaden heller
Ser du om det dröjer tills jag får testa positivt på stickan?

Svar: Jag tror inte det ska dröja så länge inte.. kram
Esmaralda

46 Hoppfull:

skriven

Hej Esmeralda! Är han den rätta för mig? Kram

47 Blomman:

skriven

Hej!

Hoppas att middagen smakar bra.
Hur är min kommande kärlek. Lika gammal, yngre eller äldre??
Kram

Svar: Lite äldre ser det ut som.. men inte mycket.. kram
Esmaralda

48 Solen:

skriven

Spännande! Och snygga är de också. ☀️☀️☀️

49 Liss:

skriven

Hej!
Han säger han har har kontakt med henne.. flirtar han med henne eller liknande eller har han gjort klart att han är upptagen?
Kram

50 Agnes:

skriven

Härligt att läsa att du mår bra efter "äventyret"! Och visst känner jag igen det där med att vilja känna sig piggare än vad man nu är efter dylika saker...och vara tvungen att inse att...upps...kanske bäst att ta det lugnt lite till..!

Åh, så kul att läsa om att adoptionen av talismaner närmar sig...blev däremot lite rådvill om ditt upplägg.
Vem, o vilken önskan, jag har när det kommer till den andre personen, är givet!

Men jag själv???

Går det att önska att bli ekonomiskt oberoende snabbt-som-ögat, tro? =)
Det där med att önska mig en man, är ju en sak som är bortkastad för min del. Ngn så pass rik o oberoende, vältränad, dansant, lång framgångsrik etc-etc-etc, som jag nu söker, finns ju inte att finna i denna värld.

Kärlek tror jag inte på, inte heller på att en man skulle vara intresserad av mig då jag inte uppfyller mäns krav på hur en kvinna ska vara...och då jag inte ens ser mig i en relation.

Jag har inte råd att ha en relation, varken i tid, energi eller ekonomi.

Därför behöver jag bli ekonomiskt oberoende...för att inte behöva vara vit mans slav för att få sällskap.

Och ha råd med mina planer, helt enkelt.

Det här blev svårt. Kanske önska nytt boende...men även till det behövs pengar, haha. Och jag vill absolut inte bo med en man...snacka om att verkligen känna mig som ett djur i bur, i sådana fall...

Fan, att vara så stolt o självgående som jag blivit av livet...men våga fan lita på en man igen...

Ett stort fortsatt krya-på-dig, Es!

Kram!

Svar: Ja du kan önska precis vad du vill gällande din personliga önskan.. makt, pengar,kärlek... det finns liksom ingen gräns och inga tabun i detta !! Tack fina för din hälsning.. kram :)
Esmaralda

51 En Ängel med ett stort hjärta:

skriven

Tack kära Esmeralda för svar, nu känner jag mig lugnare tack o en stor varm Kram💜👼💐

Trevlig helg

Då håller jag utkik efter den lille rare Kingen jag längtar👼

Svar: Kram :)
Esmaralda

52 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar det som att det blir flytten till en annan stad? Och blir det den staden?
Kram

53 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, kommer jag och Hanna få tillbaka vår vänskap ? Hur tänker hon ? Våra gemensamma vänner tyckte det var rätt att jag satt ner foten med hennes snålhet och att hon faktiskt utnyttjar mig. K mamma säger att hon är uppfostrad så och inte förstår hur fel det är. Är jag för snäll som vän ibland ?
Kram

Svar: Generellt är du en bra vän och inte för snäll... man ska lita på sina vänner :) Kram
Esmaralda

54 Hjärter dam :

skriven

Först vill jag säga att jag läst vad du går igenom nu och jag tänker på dig, men jag har inte skrivit något, inte för att jag inte vill utan för att jag inte orkat.

Tycker det var oerhört fint av bloggfamiljen att gemensamt sända dig styrka och jag önskar jag kunde varit med, men jag skulle troligtvis inte sända nån god energi överhuvudtaget som läget är nu.

Egentligen bär det emot att fråga, för kan jag inte stötta dig så förtjänar jag inget tillbaka, men griper efter halmstrån nu.

Är det dags att lämna nu, var det fel från början?
Egentligen har vi det otroligt bra när vi väl har det bra, kan inte önska mig annat, men när det är dåligt så är det riktigt dåligt och jag vet inte om jag orkar mer.

Kommer det att ordna sig om jag stannar kvar?
Är han på gränsen till utbränd el kan det vara nån annan medicinsk orsak?
Ska boka läkartid till honom och är innerst inne rädd för att tänk om det är en hjärntumör och jag håller på att kämpa för min rätt när det finns allvarligare saker.

Att hans beteende inte är han, jag är ledsen över att bara skriva orden, det känns som om då blir det verklighet.

Men om det bara är pressen utifrån som gör honom sån här så tycker jag det är oerhört orättvist att jag ska bli behandlad så här när allt jag gjort är att stötta honom.

Ska jag lägga mig för husfridens skull el ska jag kämpa för min sak?
El helt enkelt lämna?

Kramar i mängder från ett ledset litet hjärta ❤️

Svar: Han mår inte så bra - men det är ingen ursäkt - sådan som situationen är nu tenderar den också att bli framöver... så tänk dig noga för och gör ett medvetet val... kram
Esmaralda

55 Dahlia:

skriven

Försöker igen, ser du om han möjligen kommer att spela brännboll med oss?

56 AnnaK:

skriven

Tack för svar! Spännande 😊 Ser du nåt mer om denna man och kvinna?

Kram 🤗

57 Hoppfull:

skriven

Hej kan du se något om min närmsta framtid?

Svar: Ett spännande möte kan det bli ganska snart.. kram
Esmaralda

58 Madde:

skriven

Tack snälla för ditt svar ❤

59 Jennifer:

skriven

Hej Es!

Väntar med stor spänning! Jag ska på en treveckors resa i sommar och undrar hur stor sannolikhet det är att jag möter en man på resan? Och får ihop det med han?

Kram

Svar: Något mer tillfälligt kan det mycket väl bli... runt 60 % chans.. kram :)
Esmaralda

60 Hjärter dam:

skriven

Tack snälla för att du tog dig tid att svara❤️

Svar: Kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: