Petter gillar runda former....

Dagens gästbloggare är:  Petter

 Jag är man, 45 år och har  en åsikt om kvinnor som jag vill dela med mig av

Ni kvinnor som bantar och klär er i svarta tält, ni ska genast sluta att försöka smälta in i tapeten.  Jag tycker att ni är jättevackra. Ni blir ännu vackrare om ni vågar klä er snyggt med färg  och form, om ni rätar på ryggen och är stolta över er kropp .

Jag vet att de finns män som gillar anorektiska kvinnor men påfallande många gör inte det.  Ja vet, eftersom jag  pratar med andra män dagligen i mitt arbete. Jag är fotograf.

Mina bästa bilder tar jag av damer med fylliga och kvinnliga former… rumpa och lår och att det finns en mage gör ingenting alls.

 

  // En av Gaultiers modeller// 

Tyvärr gömmer sig många storvuxna kvinnor i skämskudden och gör sig själva oattraktiva  genom klädval och genom att inte ta plats.

Jag har  varit gift två gånger… min första fru var normalviktig och åt det slankare hållet och fru nummer två vägde kanske 25 kilo mer än normen och var otroligt vacker. Hon träffade en annan men livet gick vidare och idag är vi goda vänner.

Ni runda damer, ni är otroligt sexiga och attraktiva och det är er som jag kastar ett lystet  öga på när tillfälle ges.

 

Med tillönskan om en fin helg

Petter

1 Skorpan:

skriven

Wow Petter, vilka härliga ord att läsa :). En sån man som dig vill jag också träffa ;). Fortsätt på den linjen, den uppskattas garanterat.

Så sant det du skriver men inte lätt att förverkliga om man skäms över sin kropp... Men kanske nån dag....

Ja varför är det så svårt att visa sig i hela sin härlighet? Har inget svar... Hoppas förstås på att mannen som ska leva med mig föredrar former, även om de kanske inte alltid sitter riktigt "rätt" ;). Hur ser han ut Es, fysiskt, vältränad eller soffliggare? O vill han ha mig i ett tidigt skede av dejtandet ;)?? En lämplig lördagsfråga av en dam som inte har nån karl ;)...

Regn o rusk har lovats, synd för då blir det nog ingen skogstur...
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

2 Skrållann :

skriven

Hej!
Jag tar åt mig, en nattsvart morgon som denna, då jag har mjuka fina rejäla kurvor🤗
Drömde inatt att jag var på min gamla arbetsplats, en vårdavdelning på sjukhuset. Blev så varmt mottagen och alla tyckte det var fantastiskt att jag var där. Min gamla chefer var också där och var glada att jag var tillbaka. En annan kille som jag inte jobbat med tidigare men verkade känna gav mig en helt innerlig kram. En riktig gokram man inte vill släppa taget om och jag minns den varma känslan i kroppen. Kom till insikt för ett par veckor sedan att jag aldrig mera ville jobba på avdelningen så därför undrar jag varför denna dröm kom upp inatt? Kan den tolkas?

Kram❤️

3 Bubbel:

skriven

Hej, får jag nya chanser!?? Eller var detta min enda?

4 <3:

skriven

Det kändes som pappa var med mig i lägenheten när jag vaknade igår. Är en lite speciell dag idag. Drömde något att han bara skulle springa upp till mig och hämta en kall dryck. Känns så svårt utan honom i livet. Hur har han det i altet? Är det någon speciell han tyr sig till där som tar hand om honom.
Kram

Svar: Pappa kommer på besök till dig då och då och i Alltet är han med de sina.. och mår så bra.. kram :)
Esmaralda

5 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hur kan jag känna såhär starkt för honom? Betyder det att vi haft något ihop i tidigare liv?
Kram

6 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, är T lite intresserad igen ?
Försökte få honom att tänka i en liten annan bana när jag sa tänk på det här paret. Åldersskillnad...
Vet ju att han inte är min soulmate. Men hade en önskan när madame var med och hjälpte till.

Kram

7 Rebecca:

skriven

God morgon :) skönt med helg.

Jag undrar om K blev påverkad när vi pratade med varandra? Kände han något? ❤ kram

8 Hon:

skriven

Hej,
Ser det ut att gå bra på dendär middagen?
Kram

Svar: Jadå, kram :)
Esmaralda

9 Juni:

skriven

Godmorgon 🌞,
Så sorgligt med denna kroppsfixering hos män och kvinnor. Jag vänder på steken och säger till er män. Ni BEHÖVER inte ha dessa framjobbade muskler här och där på kroppen. Det räcker med de vanliga sunda som är anpassade till just din kropp. Säkert finns det kvinnor som tittar på er med Karl-Alfredkropp, enorm ovanför midjan och spagetti nedanför. Men den största skaran av oss kvinnor kan jag utan att fråga runt säga att vi faller för vanliga, sunda män med era egna kroppar. Träning är bra för alla, men håll den på nivå så att även hjärnan mår bra och inte galopperar över gränsen till sjukligt!

Nu en slurk ☕ och 📖! Ha en skön helg alla 💕!

10 Läroliv:

skriven

Tack för svaret igår. Trevligt ämne idag och extra kul då jag vill berätta att igår kände jag mig både så vacker och självklar i mig själv, och fick dessutom extra blickar och uppskattning från det motsatta könet. Kanske utstrålade jag något extra. Att jag dessutom är pensionär gör ju inte saken sämre. Sträcker på mig lite extra nu. Uppskattningen känns både helande och läkande och självförtroendet fick sig en rejäl skjuts uppåt. Kan inte låta bli att undra om universum har någon speciell plan för mig. Har varit i en "Svacka" så kanske är det bara så att jag får lov att må så bra som jag bara kan. Hur som helst så stärks jag av det.

Kram

Svar: Du är på väg ur svackan.. och när du är i takt med dig själv så strålar du och märks på ett mycket positivt sätt... kram :)
Esmaralda

11 sus:

skriven

hej
så är de vi är alla olika....
de är bra....
så konstigt på mitt jobb varför?
love sus

12 Dunegull:

skriven

Ska ha firmafest om par veckor. Hur blir den? Ngn som kommer ha ögonen på en?
Kram

13 Soffan:

skriven

Du har säkert gott uppsåt med detta, Petter.

Men jag blir så LESS på att mitt utseende jämt ska behöva förklaras/uppmuntras/bedömas ur en manlig betraktares blick. Att vikten spelar en stor roll gällande hur attraktiv en kvinna är, oavsett om hon är size zero eller större, är väl vida känt. Och vem är det som ofta bestämmer vad som är attraktivt i detta avseende? Jo just det, män. Oavsett om mannen då prefererar smala kvinnor, större kvinnor, stora rumpor, sexiga underkläder etc.

Tycker i grunden att det är bra att vi gillar och uppskattar olika. Men jag blir provocerad av ”manligt pepp talk” gällande mitt utseende. Det viktigaste är väl vad jag SJÄLV tycker.

Enligt min åsikt då :)

Allt gott!

Svar: Ja, att vara nöjd med sig själv och tycka positivt om sin person.. är såklart viktigast... kram :)
Esmaralda

14 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Ja alla borde kunna se ut och klä sig som de vill och bli lika accepterade för det!

Fina Esmaralda. Igår hände en grej som inte alls gick som jag hoppades eller önskade, det gör ont nu i efterhand att tänka på. Finns det någon mening alls med det som inte skedde?
Jag känner mig rätt så nere.
Kram
Jennifer

Svar: Ja jag tror det fanns en mening med detta... kram
Esmaralda

15 CA:

skriven

Hej
Tack Petter. Jag är en rund kvinna och jag upplever det också, att jag är attraktiv för många män. Fast man själv kan känna sig som en michelin gubbe :o).
Så det är väl för att hitta den egna känslan för kroppen som gör att man vill vara lite smalare. Det är ganska jobbigt att gå och handla kläder när ingenting sitter bra eller inte ens finns i rätt storlek.
Es kan du säga om jag är den där kvinnan som du tror är i 60 års åldern? För jag har lite svårt att veta om jag kan säga att jag är i 60 års åldern?
Kram

Svar: Nej jag kan inte se om kvinnan är du.... det måste du själv känna in... kram :)
Esmaralda

16 Jossan :

skriven

God morgon!

Det där med att större kvinnor klär sig i svart kan de faktiskt inte hjälpa. Min mamma är överviktig. När vi ska gå och shoppa så finns det inga kläder till henne. Hon är inte jätte tjock men ändå. Alla kläder hon kan hitta är antingen svarta tält eller kläder som inte passar. Hon älskat färg och tycker det är så tråkigt.

Lördag och idag ska jag ha tjejmiddag. Helt plötsligt är det bara några dagar kvar till jag fyller 28 år.. Igår pratade jag med en kvinna som berättade att jag fastnat i ett mönster som gör att jag inte träffar någon. Hon sa att jag behöver ta mig ut mer... men det är så svårt när ingen kan ses för de är så upptagna av sina egna liv. Man kanske ska ta sig ut på mötesplatsen? Men samtligt sa hon är det verkligen jag som vill ha kärlek för jag vill eller är det för att andra vill att jag ska ha det? Vad är det jag faktiskt vill ha i kärlek. Jah måste tänka ut det och typ önska det...

Dags att gå upp, fixa frukost, diska, bädda sängen och sen ska jag träna inför ikväll!

Hur ser den kommande tiden ut?

Kram

Svar: Ja, tänk efter och fatta din beslut... sök kärleken på olika vägar... säker du du inte aktivt så kommer den ändå men det kan dröja längre... kram :)
Esmaralda

17 W:

skriven

TACK Petter! Du gjorde min dag nu!

Es, jag är i färd med att införskaffa en bil och tycker det är så svårt för jag kan ju inget om bilar och vilken som är ett bra köp. Ser du några varningar om vilken jag inte ska välja?

Kram (särskilt till Petter)

Svar: Välj en bil som inte gått så många mil..... bry dig mindre om årsmodellen... kram )
Esmaralda

18 Anki:

skriven

Godmorgon

Tack Petter för din ärliga åsikt den värmer <3
Jag håller med dig trådsmala kroppar är inget att sträva efter Normalviktig lite mullig är helt ok . Och det är vansinnigt med denna vikthysteri och jojobantning.Men som mycket överviktig tant är det hälsan som tagit stryk och jag bantar inte för att bli snygg jag "bantar" och trasslar med viktnedgång för att bli friskare.Att gå ner i vikt när man är äldre och har ont är mycket svårare och jag önskar att jag tagit tag i det när jag var friskare i kroppen och yngre...

Lördag och solen visar sig Tusse och Gotte var bäst igår Vilka glädjepridare !

Kram Anki med flock

Svar: Jag håller med... för hälsans skull försöker jag också gå ner i vikt men det är banne mig inte lätt.... Tusse var fantastisk igår och Gotte blir man glad av !! Kram :)
Esmaralda

19 Kramen:

skriven

Hej!
Tack för ditt inlägg och det är så skönt att alla gillar olika.

Esmaralda.
Kommer han att göra ett försök med mig?
Kram

20 Crazy catlady:

skriven

Tjenare E!

Det här är bannemej första gången på flera år som jag läser din blogg via datorn. Jag har helt gått över till den mobilbaserade versionen. Känns supermysig och lite nostalgiskt :)

Funderar på vad november månad har i bagaget? Om du möjligtvis ser några detaljer.

Önskar er en toppenhelg! Kram!





Svar: På nåt sätt är det lite enklare i datorn :) Nej jag ser inga detaljer men en fest kan ge lite extra... kram
Esmaralda

21 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.

Känns det som om han Kommer att delta på den dagen?
Kram

22 Hallonbåt :

skriven

Ser du någon radikal förändring i min profession i år eller nästa?

Trevlig helg

23 Hedwig:

skriven

Vilken kul gästblogg, Petter! Jag är ganska smal men tror att det stämmer det du skriver att de flesta männen när det kommer till kritan inte bryr sig så mycket om kvinnornas vikt, snarare om hur man klär sig och beter sig. Samtidigt tror jag att kvinnor med allvarlig obesitas betraktas som mindre friska och därför mindre attraktiva av våra män. Som kvinna (och man) ka man alltså vara mån om sin kropp men inte lägga alltför mycket fokus på själva vikten..

Svar: Ja, hur kroppen mår är ju viktigast... kram :)
Esmaralda

24 Boudica:

skriven

Jadu då är jag inget för dig, jag är nog varken det ena eller andra. Jag är nog mer normalviktig, med kvinnliga former och lite mage. Som det ska vara tycker jag.

Och jag klär mig i svart, inte för att dölja något mer för att jag tycker om svart, och vet man hur man gör så kan man synas även i svart ;)

Uppe tidigt idag, men lagt mig tidigt senaste dagarna. ska försöka klara mig helgen utan kaffe! Ja denna helg måste dediceras till pluggande. Gäller bara att hitta motivationen.

Men är än nedstämd pga Lagergrabbens "dumpande" av mig. Frågar mig om och om igen vart det gick så fel.
I mina tankar surrar att han hellre träffar en annan tjej, därför väljer han bort mig. Men är det bara min låga självkänsla som säger så? För jag vill egentligen inte vilja tro det, då skulle det han sagt och min uppfattning om honom vara en stor lögn.
Är det bara min självkänsla som är i botten för tillfället?

Kram!

Svar: Ja din självkänsla tar inte sin plats just nu.. så ta dig steget vidare och hitta tillbaka till dig själv... kram :)
Esmaralda

25 EPM :

skriven

...Men att vissa inte är bekväma med att visa upp sig kan ju bero på det faktum att vi är olika och inte alls bero på vad män tycker ang vårt utseende... Bara en tanke.

Jag är stressad fast jag är hemma, fattar inte varför. Känner att jag måste prestera. Fast jag inte måste... är väl för att jag redan är uppe i varv efter veckan.

Jag har så dåligt samvete mot barnen hela tiden. Jag vet att de förstår att det ibland är mycket på mitt jobb och jag kan vara hemma mindre och att det sen är lugnare. Men ändå, känner mig så otillräcklig i alla sammanhang just nu; som mamma, som lärare, som vän, kvinna, som doktorand...😢

Kram

26 Mt:

skriven

Hej!
Är Micke något nyfiken på mig?
Va kommer han tycka när vi träffas?
Kram!

27 Nenna:

skriven

Hej Es,

Alla gillar olika, och tur att det finns nån för alla. Gäller bara att hitta den personen

Ser du något kring kärleken för mig. Närmar den sig? 💕

Kram 🤗

Svar: Den kommer.. men jag ser inte exakt när... kram :)
Esmaralda

28 Browallia:

skriven

Petter tack för din gästblogg som gör mig glad! :) Jag håller med dig om att kroppar med extra kilon är sexigt. Min kärlek är kraftigt överviktig och klär sig snyggt så i mina ögon är han det sexigaste som gått i ett par skor. Män med uppumpade muskler och tvättbräda har aldrig attraherat mig, jag lägger inte ens märke till dem....

29 Anna:

skriven

Kära Es!

Skulle behöva ditt råd.
Skall jag behålla praktikplatsen jag fått? Jag är klar med mina högskolestudier i vinter. Sedan praktik 3 mån. Kände först wow över den praktiken. Nu får jag nästan känslan att hon enbart vill ha tips och råd så hon själv kan utföra, samt att jag inte kommer få ett eget ansvarsområde utan, få göra sådant hon inte hinner med. Vad är din magkänsla?

Stor kram

30 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag träffade några vänner igår. Jag känner mig orolig efteråt.
Vet inte varför.

Ser du om dem verkar tycka bra om mig? Pratar dem negativt om mig när jag inte är med? Har jag gjort ett osäkert intryck?
Kram

31 AnnaK:

skriven

Ja, det är ju bra att alla gillar olika 🙂 En annan ser ju dock ut som en höna när vikten stiger. Taniga ben och stor överkropp. Not so sexy! Just nu är det en Jävla kamp att hålla vikten i schack sen jag slutade snusa. Finns viktigare saker att tänka på men svårt att låta bli.

Kram 🤗

Svar: Vågar inte ens tänka på att sluta snusa... är bara stolt över att jag slutat röka... kram :)
Esmaralda

32 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om jag kommer ha partner inom de närmaste året?
Ser du mig köpa hus med partner?
Kram

Svar: Du bör ha funnit din vän inom ett år men jag lovar ingenting... dock så kommer kärleken och därmed också hus.. kram
Esmaralda

33 Undra:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om han kan tänka sig att delta på det?
Kram


34 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda, är T lite intresserad igen ? Tror han tycker att jag är fin som en förbjuden frukt.
Försökte få honom att tänka i en liten annan bana när jag sa tänk på det här paret. Åldersskillnad...
Vet ju att han inte är min soulmate. Men hade en önskan när madame var med och hjälpte till.

Kram

35 Fråga:

skriven

Hej esmaralda.

Ser det ut som om han kommer att göra ett riktigt försök tillsammans med mig?
Kram

36 Undra:

skriven

Hej esmaralda.
Undrar så,
Ser du om han kan tänka sig delta? Kommer han delta?
Kram

37 Flytt:

skriven

Hej esmaralda.

Kommer det bli en flytt till den staden iallafall? Eller kan det bli någon annanstans?
Kram

38 Michaela:

skriven

Viktigt inlägg Petter! Vi är alla vackra som vi är och jag är också emot denna hets att kvinnor ska vara magra och banta ihjäl sig. Usch! Jag är inte rund men inte smal heller och vore kul om någon fann mig attraktiv. Verkar inte bli någon romantik detta år heller och då har det varit dött sen 2017. Fattar inte vad meningen med det är. Undra hur min jul och nyår kommer bli förresten🤔

Ha en fin lördag! Äntligen lyser solen. Är ju för hemskt med grå och regnväder flera dagar i sträck! Kram!

39 Pia:

skriven

Ja visst är det vackert hos de kvinnor som klär kurvorna rätt och inte gömmer dem eller mår dåligt av sina kurvor. Det är ju där det sitter, om man är nöjd med sin kropp då kommer utstrålningen som visar upp den. Och smaken är så olika, när jag hade rejält att ta i så tyckte jag nog det uppskattades mer än det trista benrangel jag var en tid under denna sjukdom.
Försöker att kräva ett svar på varför läkarna ignorerar mig, nu har de överskridit, återigen, lagens gränser genom att inte svara. Sitter detta i att min läkare inte vill lämna över mig, är han orolig att han har skadat mig? Eller är man bara rörande överens om jag kan ligga här och fortsätta förlora både funktion och barn? Sällan man ser något så hjärtlöst.

40 Tildis:

skriven

Hej!

Tack för dina fina ord Petter! Jag har själv många gånger försökt dölja min kropp så detta betydde mycket för mitt självförtroende.

En fråga till dig Es, kommer det dyka upp något innan jul? Kram

41 Malin:

skriven

Wow!! Saken är just den att det kanske inte är ok ändå att vara överviktig. Jag hade både svårt att bli accepterad, hade få vänner. Inte någon kille. Inte något jobb väldigt länge på grund av min övervikt som dessutom inte enbart berodde på mig utanför att jag blev mobbad som barn, men även som vuxen. När jag gjorde en gbp för snart 9 år sedan ändrades min värld. Jag fick vänner....komplimanger. Och det värsta av allt var att helt plötsligt var jag även attraktiv på arbetsmarknaden.
Illa, men sant. Jag tror att samhället tyvärr ser vikten. Inte människan bakom. Jag hoppas och tror dock att det är på väg att ändras.

En fråga. Jag känner så starkt för den här killen. Det är magnetisk och det är smärtsamt. Ska det verkligen göra så ont och kan vi övervinna allas tvivel eller kommer vi får ett helvete.

Kram❤

42 Läroliv:

skriven

TACK.

KRAM

43 Mej:

skriven

Hej esmaralda.

Snälla söta esmaralda ;) Jag undrar ser det så ut att F kommer att göra ett riktigt försök med mig?
Blir det ett försök med f?
Kram

44 Mercan :

skriven

Hej Esmaralda 😖Jag hade skikat till psychic vision reading med dom kredits som jag samlade. Jag skikade med min fråga min brors bild ochså. Men I går såg jag att bilden till min bror är borta från foto galleryn. 🙁Den är stulen fron min telefon, kommer det hända något illa ☹️😖😣

45 Smöla:

skriven

Vem är det som vill få kontakt med mej och vad vill denne? Det är nån i min lägenhet som gör väsen och jag hör röster..

46 A:

skriven

Hej Es

Hur blir Julen och Nyår för mig?
Kram

47 Camilla:

skriven

Håller med dig Petter och tack för att du delade med dig. Hemska ideal idag om hur kvinnor ska se ut för att anses attraktiva av män. Nej - var som ni är säger jag. Vi är alla vackra på vårat sätt.

Väntar/vill han att jag ska höra av mig eller vill han vara ifred?

Ha en härlig lördag med mamma och familj. Kram.

48 Ghostwrtier :

skriven

Han var mannen du såg mig möta och jag väntade så så länge. Finns det en chans för oss att bli oss två med tiden? Det känns ju som vi verkligen har något (förutom ett fd liv) och det känns som vi har potential ihop.... Han kände sig inte bara redo riktigt än ... och jag tycker de känns jobbigt och tråkigt och orättvist att det ska va över på det planet så fort :( jag fattar inte varför vi sågs nu i livet om han inte var redo än :( fy



Kram

Svar: Ärligt, det känns som om du möter någon helt annan som du blir lycklig med... kram :)
Esmaralda

49 A:

skriven

Hej Es

Ser du något positivt bra som händer mig?
Kram

50 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har svärfar det bra där han är nu? Förstod han vad som hände i slutet och har han förstått?
Har han möjligtvis kommit och hälsat?
Tack!

Svar: Ja han har det så bra... han är glad, trygg och frisk. Det gick så snabbt att han knappt förstod.. men de som väntat på honom de fanns där direkt och han förstod. Han kommer då och då och tittar till er.. kram
Esmaralda

51 Lilla m:

skriven

Varför drar jag alltid nitlotten fast jag har goda chanser?

Svar: Det kan bero på fel fokus... kram :)
Esmaralda

52 d30:

skriven

Jag, som andra försöker hålla vikten för hälsans skull. Men ändå stolt över min kropp!
Jag oroar mig för min vän, hur mår han egentligen? Han säger att han mår bra, men min känsla är inte så. Jag vill hjälpa men han låser ut mig känns det som. Finns det nåt jag kan göra?

53 Tösabit:

skriven

Hallå i bloggvärmen...

Ja dessa kroppar... Jag önskar att fokuset låg på annat :)

Nu står långkoket på spisen och puttrar ihop sig... Ljuvligt! Ett gott glas rött till det...

På måndag ska jag på en ny sorts dejt... Kul tycker jag! Ser det ut att gå bra och finnas något att bygga vidare på?

Kram i massor ❣️

Svar: kan bli en bra dejt.. kanske inte magisk.. men bra.. kram :)
Esmaralda

54 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer det komma fram att han slåss? Eller kommer alla leva i förnekelsen? Får vi det bättre på nya förskolan?

Kram och kärlek.

55 Tiss:

skriven

Jag hatar att fylla år, 31 år i år. Blä.
Jag vet inte ens om det kommer någon från släkt/familj. Däremot har jag bjudit några vänner, blir det lyckat?

56 Kiara :

skriven

Kära Es!
En nyfiken fråga; ser du om jag kommer jobba ända fram tills jag går på mammaledighet eller kommer jag sluta på mitt jobb innan jag ens börjar gå på mammaledighet (typ några månader innan)? OM jag skulle sluta innan jag går på mammaledigt hur löser sig det då med pengar och vad kommer jag göra fram till mammaledigheten? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

57 Kiara :

skriven

Kära Es!
En nyfiken fråga; ser du om jag kommer jobba ända fram tills jag går på mammaledighet eller kommer jag sluta på mitt jobb innan jag ens börjar gå på mammaledighet (typ några månader innan)? OM jag skulle sluta innan jag går på mammaledigt hur löser sig det då med pengar och vad kommer jag göra fram till mammaledigheten? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

58 ThereseC:

skriven

Gött Petter👍

Förvisso är det inte för att behaga eventuella framtida partners som jag tränar, äter bra mat och klär mig i purpur,militärgrönt och rosa. Jag gillar helt enkelt att springa och purpur, militärgrönt och rosa är favvofärgerna just nu och en god sallad till kycklingfilén och råriset är faktiskt gott.


Just nu funderar jag på hur man går tillväga när man drar upp en trollunge ur ett kärr samt hur man skriver om det så att det blir intressant.

Kram ThereseC ❤️

59 MissMilla :

skriven

Själv väger jag lite för mkt också. Förut tränade jag o promenerade o efter skilsmässan gick jag ner i vikt men nu har jag inte ork el tid. Orkar inte ta mig i kragen riktigt o jämt sp trött. Hade tänkt göra massa i dag men fick i stället ont i halsen o sängliggande. Vill så gärna komma i fatt m städning o att sälja o rensa? Vad är det med mig? Är det depression?

Svar: Huvudsaken man mår bra !! Skit i vikten ! Du är låg just nu men snart får du fart på livsandarna igen.. kram
Esmaralda

60 Agnes:

skriven

Suck...ännu en man som anser att just hans åsikt om hur kvinnor skall vara, är den rätta...dessutom så vet han juh att han "har rätt". Han är fotograf, o som sådan så har han givetvis stor erfarenhet av vad som är "vackert, otroligt sexigt och attraktivt". Och inte nog med det...fler män "tycker som han"!

WOW!

Petter blir helt enkelt kåt på kvinnor "med hull"!

Själv har jag mest stött på män som föredrar kvinnor utan hull. Och förvånande för Petter, så har jag även pratat, med män! Om kvinnor! Och det jag fått veta, är att män föredrar normalviktiga kvinnor, men ibland så "limmar" de på den typ av kvinna som nu Petter går igång på, för dessa kvinnor är inte lika kräsna o svårflörtade än vad nu "normalviktiga" kvinnor är...resten får ni tänka ut själva, gällande orsak.

Inta konstigt att Petter och hans "getter" blir lyriska över kvinnor med hull...de får juh ligga!

Detta är givetvis helt min egen åsikt. Nu blir nog Petter åter förvånad. Att en kvinna inte blir både smickrad och till sig i trasorna över "att duga för en fotografs ögon"!

Vad jag själv har för preferenser gällande män? Självklart en tränad man, utan hull, som tänker på att vara sund.
För kännedom så finns det inget som heter, att vara "sunt överviktig". Det är ett påhittat uttryck, helt enkelt.

Med tanke på att jag inte gillar män med hull, så blir det inget sex, då de män som jag finner attraktiva, helt enkelt väljer kvinnor som är yngre, mer tränade o slankare än vad jag är.
Och det är jag nu pratat med män om...att de kvinnor som har hull är att se som mer lättraggade eftersom de blir "tacksamma" över att en man finner dem "sexiga och attraktiva"!

Jag är varken lättraggad eller lyrisk över män som har kvinnor med hull som fetischer!

Kram!

61 Misstjejen:

skriven

Hej

Han M känner igen mig... kommer jag träffa honom många gånger efter konsert och show...

Vill fråga om när jag blir kändis så kommer jag och M han har en bra relation?

Kommer det var positiv?

Vore kul att få vet

Ha det bra

62 Signe:

skriven

Hej!

Tack Petter för dina ord!!

Ez -får jag jobbet?

Kram♥️

Svar: Chansen är god.. runt 80-85 %... kram
Esmaralda

63 Frågvis:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser det ut som om det är honom det kommer ordna upp sig med nu framöver?
Eller är det någon annan? ny?
Kram

64 Skorpan:

skriven

Undrar sa flundran hur det kommer att gå för dotra som ska till Barcelona imorgon nu då det är såna oroligheter där, ser du någon varning som hon behöver ta till sig? Känns lite oroligt måste jag säga...
Kram Skorpan

Svar: Hon ska vara på sin vakt lite extra med var hon går och vistas.. annars går det fint.. kram
Esmaralda

65 Misstjejen:

skriven

Vad är det som jag såg torsdag till fredag av natten... någon som glad och titta på mig så jag blir vakna av ingenting. Efteråt tar det långt tid att jag somna om igen.

Är det någon som jag känner och vill person berätta något för mig?

Ha det bra

66 Korvgubben:

skriven

Ja, jag får säga att jag håller med Petter.

67 Ghostwriter :

skriven

Hm, du hade ju sett att mannen jag dejtade .. var någon jag skulle möta (jag väntade flera månader) och att när jag väl möter honom skulle det bara kännas så rätt? Fattar inte varför vi då inte får en ärlig chans ..?


Kram

68 Ghostwrtier :

skriven

Hm, du hade ju sett att mannen jag dejtade .. var någon jag skulle möta (jag väntade flera månader) och att när jag väl möter honom skulle det bara kännas så rätt? Fattar inte varför vi då inte får en ärlig chans ..?
😢

Kram

69 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Nu blev jag nog lite mer orolig...
Kram Skorpan

70 Ååh:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om du ser någon lycka och tur för mig i det här...

Ser det ut som om det är honom det kommer att ordna sig med nu framöver?
Kram

71 Tro:

skriven

Hej hopp.

Gör han ett försök tillsammans med mig?
Kram

72 Kiara :

skriven

Kära Es!
En nyfiken fråga; ser du om jag kommer jobba ända fram tills jag går på mammaledighet eller kommer jag sluta på mitt jobb innan jag ens börjar gå på mammaledighet (typ några månader innan)? OM jag skulle sluta innan jag går på mammaledigt hur löser sig det då med pengar och vad kommer jag göra fram till mammaledigheten? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

73 Kiara :

skriven

Kära Es!
En nyfiken fråga; ser du om jag kommer jobba ända fram tills jag går på mammaledighet eller kommer jag sluta på mitt jobb innan jag ens börjar gå på mammaledighet (typ några månader innan)? OM jag skulle sluta innan jag går på mammaledigt hur löser sig det då med pengar och vad kommer jag göra fram till mammaledigheten? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

74 Kiara :

skriven

Kära Es!
En nyfiken fråga; ser du om jag kommer jobba ända fram tills jag går på mammaledighet eller kommer jag sluta på mitt jobb innan jag ens börjar gå på mammaledighet (typ några månader innan)? OM jag skulle sluta innan jag går på mammaledigt hur löser sig det då med pengar och vad kommer jag göra fram till mammaledigheten? Tusen tack i förhand! Kram Kiara ❤

75 <3:

skriven

Vill M att jag svarar på hennes meddelande ?
Hur känner hon.
Kram

76 Browallia:

skriven

Jag tycker det är intressant att läsa alla reaktioner på Petters blogg, hur olika man väljer tolka en man som uppskattar kurviga kvinnor och som peppar dem att vara stolt över sin kropp. Det finns inget rätt eller fel i vad var och en attraheras av och uppskattar att vila ögonen på.
Att det sedan inte är bra att vara överviktig och att många blir dåligt bemötta är en helt annan fråga tycker jag.

Nu ska jag poppa popcorn i kastrull ännu en sak som inte är så vanligt nu mera. Jag har aldrig gillat smaken på Micropopcorn. Kram

77 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda
Varför känner jag denna attraktion för min potentiella dejt? Kram

78 Snöbollen:

skriven

Hej Es

Hur blir vintern?
Kram

79 Anna E:

skriven

Har snoddas det bra nu? :(

80 Orolig:

skriven

Hej esmaralda.

Mötte en kvinna igår. Har inte mött henne på flera år. Hon har bott utomlands. Hon var riktigt elak mot mig under en tid och jag känner mig inte glad över att se henne igen. Helst vill jag att hon håller sig borta för från mig. Hon kände tydligen en tjej i det gänget jag var med och hon gick fram och pratade med den tjejen. Är bara rädd att hon gör så just för uppmärksamhet gentemot mig. Vill att hon håller sig borta.
Ser du om hon vill mig något illa? Kommer ställa till med problem?
Bryr hon sig om mig eller är jag oviktig för henne?
Kram

81 Signe:

skriven

Hej!

Varmt tack för ditt svar♥️. Jag håller tummarna...!

Härligt med gästspelare som Petter! Tror att vi är många som känner oss stärkta och faktiskt får tilltro till att alla män inte eftersträvar bengetter, eller elitidrottare. Tack för ditt inlägg.

Kram♥️

82 mamma:

skriven

fick längt efter min första riktiga kärlek idag. längtar han efter mig ibland? kommer våra vägar att mötas igen?

83 Ullie:

skriven

Hej Es

härlig interljuv med petter tyckte ja

Saknar oänligt min svärmor och min pappa som gick bort förra året Är de och tittar till oss? Tycker et känns så ibland
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: