Äg ditt liv.....

Man måste stå för den man är – med allt vad det innebär.

Har man sådant i sin personlighet och i  sitt liv som man är missnöjd med – ja då får man göra upp en plan och jobba på förändring och ha ett tydligt mål.

 💖

Sitter man hemma och deppar för att ens liv inte är så som man önskar att det vore… ja då får man helt enkelt bryta det mönster som inte är främjande för det man vill… och man får hitta nya vägar.

 

 

Trivs man inte på jobbet, då söker man nytt även om det initialt kan bli lite bökigt – eller så väljer man studier som leder till den position man vill ha.

Hittar man inte kärleken, då får man besluta om man ska söka mer aktivt eller om man ska satsa på sig själv och besluta att kärleken kommer när den kommer

 

 

Har man kört fast och är allmänt trött och deppig – då är det dags att man tar sig en rejäl funderare kring vad man VERKLIGEN vill. Sedan gör man upp sin plan kring hur man tar sig dit.

Ingenting kommer gratis

Förändring är ingen quick fix

Men ALLA kan skapa egen förändring och man kan inte skylla på någon annan för att ens liv gått i stå….utan livet måste man själv äga och fylla  med sådant som man vill att det ska innehålla.

 

 

 

 

Allt kan man kanske inte få, allt kan man inte påverka… men en hel del och påverkar man det man kan.. då kommer också livet själv oss tillmötes på ett bra sätt.

 

Kram & kärlek

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan du ser på nästa lördag blir bra väder oftast regn när jag träffa den B kvinna. Hoppas på solen för ska picknick...

Ha det bra

2 Anna:

skriven

Bra ämne! Det kan aldrig påpekas för många gånger att man är ansvarig för sitt eget liv. Tycker personligen att det tar ett bra tag (och många misstag) innan man hittar sitt eget sätt att äga sitt liv, både praktiskt och tankemässigt.

Es, varför känns våra möten så starkt? Är svårt att bara ignorera ...

Ha en fin helg!

3 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda blev A lite sotis när jag var på kräftskivan igår eller var han onykter på sitt håll...
Han skrev väldigt fint och gulligt. Har aldrig skrivit att jag är vacker.
Hoppas att det blir en super mysig kväll.
Något speciellt jag ska tänka på inför parmiddagen ?
Kram

4 Lotta:

skriven

Bra och klokt inlägg 😊.
Detta året speciellt har varit supertufft då jag försöker få till stora förändringar som med jobb och hitta en kärlek. Det går oerhört trögt. Just nu gör jag små förändringar bara för att jag vill försöka med något. Tex byta gym, ta en annan väg med bilen om jag ska någonstans etc. Låter urtrist och det är det också tyvärr. Detta året är inte kul alls. Dumma Corona, säger jag bara.

Bråkade med sonen igår också. Så dumt och onödigt. Kommer livet ordna upp sig för honom. Är oroad helt klart.

Kram L

5 Mamman som varit med från början :

skriven

Fint inlägg idag och såå sant ❤️ Att äga sitt liv är något jag prioriterat länge känner jag. Självklart kan det vara en mognadsprocess som växer fram ju äldre man blir om man inte har tänket från början 😊

Es, ser du något kring mig och min nya relation med H...?

Stor kram och mycket sol till alla!!

Svar: Närmaste tiden avgör.. men han är helt klart intresserad.. kram :)
Esmaralda

6 Skorpan:

skriven

Amen! Där satt den o passar mycket väl in på mig gällande mångt o mycket ;). Borde vara aktivare, men just nu är det lite si o så med den saken, var vågar man röra sig i dessa dagar utan att utsätta sig för "fara"? Bara att röra sig i lokaltrafiken eller i butiken känns mycket riskabelt...

Det är nu lite en fråga om när allt börjar rulla på som förr, tror jag, innan det riktigt händer nåt. Jag påstår att jag inte har träffat mannen i år pga pandemin, vad tror du Es, har den alls inverkat på vårt möte, eller ligger det oberoende långt framåt i tiden? Har ju definitivt inte rört mig så mycket bland folk som under tidigare somrar t ex...

Bara att svälja den beska kalk det bjuds på o göra nåt i det lilla ;). Tända sommarperiodens första ljus o mysa i skenet av tv:n... Njuta av lugnet... Men sen när det väl skräller till ja då hoppas jag på att vi är ett mycket aktivt par ;).

Idag får jag se hur aktiv dagen blir. Har åtminstone kunnat sova lite längre o det är ju positivt. Frukost i lugn o ro o sen, ja vem vet...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

7 Anki:

skriven

Godmorgon Es
I värmen...+19 i skuggan redan 08 på morgonen nu kan ingen väl klaga på sommarvärmen :-)

"Själv är bästa dräng ! " heter det ju ;-)
Håller helt med dig man måste själv förändra det man vill ändra på i sitt liv .
Grannen har åkt bort igen ! Yes ibland har man " tur som en tokig " ! ;-)

Ha en ljuvlig Lördag i solen och njut av vännerna i hamnen trots coronaavstånd

Kram Anki med flock

8 Linda:

skriven

Hej Esmaralda!
Har precis börjat jobba igen efter semestern och när jag står i kön till vår gemensamma fikastund så knackar en av mina manliga kollegor mig på axeln. När jag vänder mig om så säger han inget. Vad ville han ha sagt med det? Vi har ingen nära jobbrelation.
En av mina vänner har en kompis som jag tycker verkar vara en väldigt fin man. Hon säger att han är ensam men vad händer om jag kontaktar honom?
Jag har också en komplicerad relation med en annan man som jag nog borde skaffa mod till att avsluta. Kan du se hur det går?
Många frågor och funderingar.
Kram Linda

9 Susan:

skriven

Så sant så,önskar att jag ägde mitt liv lite mer! Är för snäll o hjälper alla andra men inte alltid mig själv tyvärr. Vet att jag borde njuta mer av livet o tänka mer på mig själv...och jag ska verkligen försöka ta tag i det nu, stressätarkilona ska bort och jag ska må bättre i höst än jag gjort det sista halvåret. Vill verkligen må bättre o kunna satsa på mig själv o låta kärleken komma när och om det är meningen❤️

Svar: Bestäm dig 100% och ta tag.. går du in för det så lyckas du fullt ut. Du har kapacitet till det. Kram :)
Esmaralda

10 Lo:

skriven

Hej Esmaralda
Så bra inlägg! Lätt att deppa ihop ibland och man känner att man försökt nog men är bara ta nya tag hela tiden.

En sak jag inte förstår. Om hans mamma tror att det är hans barn men han säger inget till någon om att barnet är hans. varför ifrågasätter hon inte honom? Så att hon får träffa barnet?

Kommer han att börja berätta för folk?
Kram

Svar: Jag tror att hans närmaste tar mest hänsyn till honom just nu, kram :)
Esmaralda

11 <3:

skriven

Hej Es kan du se om mammas armband kommer fram med de speciella blå pärlorna. Hon tappade det igår. Vi har letat utanför affären där hon var och i bilen
Kram

12 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Jag har lite svårt att förstå att snart är sommaren slut..

Det är ju inte så konstigt att man fått en ökad smitta nu när alla fått åka fritt överallt, de åker utomlands och ligger som packade sillar på stranden. Tycker nästan det är dags att införa 2h regeln igen och munskydd. Och stänga gränserna.. låt det komma ett vaccin så vi kan bli av med detta skitet..

Åkte hem till mamma och pappa igår. Min ena syster blev sur för det... Blir så trött..

Mamma och pappas granne hade en killkompis över. Vad jag kunde se såg han rätt bra ut... Men med min otur var han säkert i ett förhållande... Tänkte han något om mig?

Kram

13 Mh:

skriven

Hej!
Har blivit spådd av 2spådamer att jag ska få tillbaka min tjänst, stämmer det tror du?
Kram!

Svar: Chansen finns.. snart vet du... kram :)
Esmaralda

14 Ghostwriter:

skriven

Detta året trodde jag skulle vara förändringen på mitt liv. Jag skulle få en partner, umgås med nya vänner jag lärt känna, bli mamma, fokusera på mål och karriär och allt pekade på det! Men sen ville inte killen, och barn blev det inte än, ekonomin krasade till lite, och jag gick ner i djup depression ännu en gång. Vännerna jag skulle göra så mycket kul med svek mig eller utnyttjade mina bra sidor. Blir sjuk ofta, är trött och känner ingen mening med mina planer. Det handlar bara om rädsla, jag är rädd att jag även kommer vara dålig på det jag lever för.

Tror du att radhuset jag är först i kö för, kan vara något för mig? Jag försöker få tag på bilder. Det ligger nära natur vilket kan vara bra för mig, det ligger inte för långt bort från min stad. Det jag är orolig för är att det ska vara i dåligt skick, att det är dåligt att den inte har mataffär/vård i närheten och att den kanske upplevs mindre än nuvarande?


Stor kram och tack för du är du!!

Svar: Tänk efter innan du gör ett köp.. undvik köpa något som behöver omfattande renovering.. kram :)
Esmaralda

15 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Trots allt som hänt i mitt liv på sistone så ser jag positivt på mycket. Jag tillåter mej att göra roliga saker även om samvetet gnager efteråt. När jag mår dåligt, då mår jag dåligt och gräver ner mej i det. Jobbet gillar jag även om det inte är lika roligt i coronatider men byta vill jag inte, det finns andra där istället som borde väck!! När det kommer till kärlek så söker jag men ingenting händer...folk bara försvinner...
När det kommer till mannen jag träffat några gånger i vår, kommer vi ses och umgås mer igen? Jag saknar honom jättemycket och hoppas han tänker på mej och vill ses...
Kram och ha en skön lördag💕🌞

Svar: Fullt möjligt att ni kommer ses mer men mer tveksamt om det blir något på sikt.. kram :)
Esmaralda

16 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Kommer tjejen att dyka upp igen som jag såg passera utanför fönstret för ett tag sedan?

17 2020:

skriven

Detta beslutet tog jag 3 år sedan igår. Efter flytten föll resten på plats av sig själv och det enda som behövdes egentligen va att ta de stora läskiga steget.

Kram

Svar: Ja ofta är det så... och skapar men medvetet första förändringen så kommer mer på köpet.. kram :)
Esmaralda

18 Ia:

skriven

Hej
Kan bara hålla med om att det är jag själv som måste göra ändringar och styra mitt liv. Men ibland tycker jag att det är jobbigt att man hela tiden ska gå i uppförsbacke, att det är hela tiden jag som måste ta intiativ till saker aldrig någon vän som ringer, de lever i tvåsamhet och "glömmer" bort mig som singel, de singlar som jag hittar som nya vänner hittar i sin tur en partner och själv står jag här 😒 Blir sittandes inne tillsammans med tv'n
Vart är han min livspartner? Han kommer knappast att knacka på dörren, undrar hur jag ska hitta honom?

Kram

Svar: Ni kommer hitta varann, helt klart.. oavsett du letar eller ej... kram :)
Esmaralda

19 Solstjärnan:

skriven

Så sant så sant det du skriver.
Det gäller att fylla sina dagar/liv med det man önskar..låter stort och svårt men jag tänker att det kan ju gälla små saker,väldigt små saker.
Stora likaså om man förmår men små saker lyckas vi nog alla med.
Något som gläder en.
Något som känns bra.
Exempelvis att vara nöjd med det man fått gjort..
Allt från att ha tömt en diskmaskin till att ha avslutat en viss arbets/studie uppgift.
Att klappa sig själv på axeln o belöna sig med något fungerar för mig😊
Belöningen kan vara vad som helst, mer sällan något som kostar utan att göra något jag gillar 😊

Men sant som du Es skriver om det hela ..det gäller att sparka igång sig ,leva och göra vårt liv till det vi önskar..😊
Det är så bra att du påminner oss och hjälper oss med goda råd.😊

Min belöning för dagen är att ta en lugn promenad på stranden efter allt jag bör få gjort 😊

Es, är vår kommande hund vit?

Ha en bra dag!
Kram Solstjärnan ☀️


Svar: Strandpromenad låter som en fin belöning.. det är så avstressande ! Ja, er kommande hund kan mycket väl vara vit.. kram :)
Esmaralda

20 Anonym:

skriven

Ni som klagar på Ewa, hon och några andra har upplevt något, hon sa inte att hela bloggen upplevt samma sak, Ez får ibland in någon som skriver så man kan tro att hon spått en helt annan person, då ingenting stämmer, för Ewa och andra kan det ta en stund komma på att det stämmer inte, om så 8-9 år, då man vet i efterhand om saker stämmer, att det inte stämmer kanske det beror på att man synkar dåligt, vad vet jag, andra skriver att det fungerat bra.

En del medium verkar ha en strikt kodex, som de inte bryter, de rekommenderar inte någon annan, även om man erbjuder betalning för tips, när man frågar så är bara svaret, jag vet ingen annan.

Svar: Ja, detta kodex handlar oftast om ekonomiskt intresse, Ett medium vill behålla sin kunder för sig själv. Kram :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Så har jag alltid försökt leva. Sätta målsättningar och planera tyvärr kommer det motgångar hela tiden för mig som jag ej kan påverka. Folk i min omgivning som blir allvarligt sjuka osv. Och nu hunden. Det tar så mkt och då blir man låg direkt och livet blir upp och nervänt. Jättetråkigt när man ändå har insikten och vill så mkt. Varför är det så? Jag är trött på att inte bara kunna leva och vara lycklig. Jag försöker vara snäll mot alla och alltid hjälpa folk osv. Känns så hopplöst i mellanåt. 😪 önskar dig en trevlig helg i ☀️ Kram

22 H.O:

skriven

Hej!

Har nu på mindre än 2 veckor fått se 6 kungsörnar flygandes ovanför mitt huvud, 2 st på en ort, 4 st på en annan, känns väldigt mäktigt och aldrig upplevt tidigare. Filmade båda ggr. Någon speciell betydelse detta?

Svar: Verkligen mäktigt !! Just nu har du extra gott andligt beskydd... jag ser inte varför men du kan i alla fall känna dig helt trygg.. kram :)
Esmaralda

23 Michaela:

skriven

Så sant men det har blivit svårare pga Coronan. Blir ju att vara hemma fastän man ibland bara skulle vilja ut och skaka sina lurviga :) Men jag har kommit på att viktigast är att man mår bra så löser sig det andra sen på något sätt. Hoppas jag :)

Drömde inatt att jobberbjudanden ramlade in över mig och intresse från det manliga könet. Det vat verkligen en dröm haha.

Fnular lite på varför många män stirrar på mig. Jag orkar inte sminka mig i värmen och håret har jag slarvigt uppsatt i en tofs. Kanske dom tycker att jag ser förjävlig ut :)

Ännu en dag med värmebölja. Får lida ytterligare några dagar till. Hoppas att du överlever Es!
Kram

Svar: Nej, ingen tycker att du ser förjävlig ut... tvärtom så har du ett utseende och en utstrålning som tilltalar, kram :)
Esmaralda

24 Susanne:

skriven

Jobbar på att förändra mig mkt. Både attraktionslag och att bearbeta saker. Bra sak är att skriva ner mål.

Min son vill byta padelrack m en annan, de ska skicka emellan. Kommer det slå väl ut o att sonen blir nöjd?

25 Camilla :

skriven

Jag vill äga mitt liv men upplever att många andra bestämmer över mig o att saker är svåra att påverka. Min pappa o exmake har bestämt mkt o likaså på jobbet.

Min dotter ska nu gå gymnasiet här o då kom hon in i en Klass m personer hon inte gillar. Kommer det gå bra ändå el ska vi byta?

Svar: Går hon in för det så går det bra för dottern.. det beror på hennes egen styrka och vacklar den, ja då är det lika bra att byta... 100% blir de aldrig och även om hon inte gillar någon så finns det de som hon gillar och dessa ska hon ha fokus på... kram :)
Esmaralda

26 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Det är bra skrivet! Klart man inte ska sitta och deppa över sitt liv utan ta tag i det. Min syster har en tatuering och den gillar jag. Det står: "love the life you live, live the life you love". Bra text!

Jag känner mer och mer att jag skulle vilja gifta mig i Teneriffa i framtiden och hoppas den drömmen blir sann. 🙏 OM jag skulle göra det ser du om jag har bröllopsfesten på det stället som jag vill ha och som har en bröllopskoordinator eller har vi bröllopsfesten någon annanstans och tar hjälp av en annan bröllopskoordinator?
Ha en underbar dag i värmen! 🌤️😎 Kram ❤️

27 HS:

skriven

Tror minsann att jag fick en Fjärilshälsning från andra sidan igår.

Lilly runt halsen, behövde en ny nyckelring så jag köpte en bling-bling-Fjäril från Clas Ohlson, när jag står och gör mig redo för att köra banan så flyger en fjäril fram mellan husen och mellan mig och handledaren. Jag är inte så bra på fjärilar men tror det var en nässelfjäril. Det var fint :)

När jag hälsade på mina föräldrar härom veckan var det flera fjärilar bland mammas planteringar men det var en citronfjäril jag reagerade på, inte så ofta man ser dem.

Kram

Svar: Ja, du får en hel del fina och kärleksfulla tecken :) kram :)
Esmaralda

28 Suzie Q:

skriven

Tror msn måste lita inåt o lyssna på son intuition mem samhället är stressigt.
Funderar på att köpa en klocka men det funkar ej men säljaren tror att det bara är batteriet. Kan det vara så tror du, att jag får igång den då?

29 Sussie :

skriven

Jag vill förändra mig o tro på min egen självkänsla. Kan du skriva mer om det, Mia Törnblom ör bra.
Kommer de höra av sig från jobbet som jags ökat, jobbar på en skola o med fritids men rörigt o många krav.

30 Undrar:

skriven

Bor hos en kompis en vecka nu på lite semester. Hon har visat konstiga sidor av sig själv och när hon berättar saker om folk så får jag en känsla av att hon faktiskt är psykopat. Stämmer det? Hon skapar massa drama hela tiden och beter sig märkligt mot en kille. Blir det problem när vi åker hem? Kommer hon vilja ha betalt av oss då för vi bott här? Vi har ändå köpt mat osv. Hjälpt till i den mån vi kan men får ändå en känsla av att det kommer komma något som vi inte räknat med. Får du samma känsla?

Svar: Hon kan få för sig att hon är lite utnyttjad men kan inte se att det leder till drama... kram :)
Esmaralda

31 Susanne :

skriven

Blir det spontana spådomar snart? Det är alltid så kul, du lyckas så bra med dem. Träffade min gamla väninna i affären i går, jag blev trött på henne förut då hon ska ha hjälp med allt o jag kan inte hjälpa alla, folk får klara sig själva, jag får aldrig ngn hjälp tillbaka, vill hon ha kontakt igen,

Svar: Jodå, det kommer mer spontana spådomar... försöker köra dem en gång i månaden ungefär.. kram :)
Esmaralda

32 <3:

skriven

Godmorgon kära Esmeralda blev A lite sotis när jag var på kräftskivan igår eller var han onykter på sitt håll...
Han skrev väldigt fint och gulligt. Har aldrig skrivit att jag är vacker.
Hoppas att det blir en super mysig kväll.
Något speciellt jag ska tänka på inför parmiddagen ? Är nog lite nervös.
Kram

Svar: Var avslappnad, drick lagom och visa intresse för de andra gästerna... kram :)
Esmaralda

33 Michaela:

skriven

Vad kul att höra :) Glömmer aldrig när du sa atr jag "kommer bli så kär att öronen fladdrar". Skrattar ofta åt det :)

Hur går det för MG? Är tratten kvar?

Kram

Svar: Ha ha ha, jo precis så kär kommer du att bli :) Jo, tratten är kvar men vi tar av den då och då... hoppas bli helt kvitt den i början på veckan... kram :)
Esmaralda

34 Maja:

skriven

God morgon Es,
Tack för ditt kloka inlägg. Alltför många som lägger sitt liv i andras händer tyvärr.


Min dröm i natt om vargen som följde efter mig och personerna jag var med. Alla var rädda för den utom jag. De stannade, jag fortsatte gå och den följde bara efter mig lugnt. Dens ögon var så skimrande grå. Jag var lugn bredvid den. Är drömmen en tillfällighet eller tror du det var någon viktig jag säg? Har aldrig drömt om vargar eller ens tänkt på dem sista tiden.

Njut av värmen
Kram

Svar: Vargen representerar ditt öde.. som du lugnt ska följa och du ska göra det du behöver för att hitta din egen väg, leva den och mår bra ! Kram :)
Esmaralda

35 G.H:

skriven

Just nu känns det som en tid av frustration! Blev ingen resa hem i sommar, min son kan inte börja förskoleklass eftersom de är så rädda att öppna skolorna här. Retar mig på massa politiskt som händer här ... politikerna har banat väg för massa särbehandling och offermentalitet ... ibland så bara kokar jag av frustration för att det inte är här jag vill vara!

Självklart inser jag att jag kan påverka vissa saker oxå, som att motionera mer för att få utlopp för min frustration haha .., Man kan alltid välja vad man vill lägga sin energi på såklart! sen är det två saker jag verkligen vill ha, som skulle göra mitt liv rätt fantastiskt vad som än händer i världen!
De två sakerna kör jag full fokus på just nu:)

Kram:)

36 Hanna:

skriven

Hej Ez!

Jag har också varit en sådan som bara passivt har låtit livet passera. Sällan har jag varit riktigt lycklig eller nöjd, jag har bara accepterat med en axelryckning att livet inte blev bättre än så här och levt ett ok liv på det. Efter några år började fysiska åkommor drabba min kropp, håravfall tex, som inte läkaren kunde göra något åt och jag blev så småningom varse min inre stress. För att göra en lång historia kort så har jag under det här året jobbat stenhårt med att styra mina tankar och med att boosta mitt självförtroende som alltid varit i botten. Jag har tagit hjälp av en klok person som har ifrågasatt mina tankar och föreställningar om mig själv och min prestation. Hon har öppnat dörrarna för nya tankesätt och vi har tillsammans benat ut varifrån alla dessa tokigheter kommer ifrån. Hos mig grundar det sig i arv och miljö, men det behöver inte vara så för alltid. Man kan lära sig att bryta tråkiga familjemönster och öppna upp för nyare renare energier.

Kruxet med det här är att man måste bli medveten om att man är i en negativ tankespiral och sedan inse att det går att göra något åt det. Många bara maler på i gamla hjulspår och resultatet av det är dåliga relationer, tråkiga jobb och till och med depressioner. Jag vet för jag är själv en sån som aldrig hamnar rätt (fast jag hoppas det blir ändring på det snart).
Det är viktigt att ta upp den här frågan många gånger. Svaret har vi alla inom oss själva och receptet på framgång är egentligen ganska enkelt bara man jobbar ihärdigt med det.

Kram

Svar: Du har gjort viktiga insikter och det är första steget mot förändring.. kram :)
Esmaralda

37 Michaela:

skriven

Åh vad bra! Får han bada eller är det no no pga såret?

Nu hände det igen :) En fiiin man som kom cyklande mot mig och brände av ett vackert och varmt leende mot mig. Jag smälte ännu mer än vad jag gör i värmen :) Kram

Svar: Han badade faktiskt i går och njöt så att han gav ifrån sig mysljud såpass att en liten unge sa till sin mamma " Vovven väser" :) kram :)
Esmaralda

38 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Det är bra skrivet! Klart man inte ska sitta och deppa över sitt liv utan ta tag i det. Min syster har en tatuering och den gillar jag. Det står: "love the life you live, live the life you love". Bra text!

Jag känner mer och mer att jag skulle vilja gifta mig i Teneriffa i framtiden och hoppas den drömmen blir sann. 🙏 OM jag skulle göra det ser du om jag har bröllopsfesten på det stället som jag vill ha och som har en bröllopskoordinator eller har vi bröllopsfesten någon annanstans och tar hjälp av en annan bröllopskoordinator?
Ha en underbar dag i värmen! 🌤️😎 Kram ❤️

39 Lydia💕:

skriven

Bita ihop o komma igen det gör jag och ibland kan deppigheten bara komma och sen nästa dag går det bra och någonstans tänker jag det kommer att bli bättre.
Markus skriver jätte fint till mig och jag blir så glad över det men tror han bara vill ha bekräftelse på sig själv.
Matz tycker om mig men vi kan inte ha sex🙈 och varför vet jag inte och där kommer min frustration och kommer inte vidare sen Markus är det drag i charmig Matz stabil men vill ha närhet med den jag ska leva ihop med eller date a soligt och varmt och lördag skönt
Lydia 💕

40 Tingeling :

skriven

Tack för påminnelse, detta behöver man få höra lite då och då! Egentligen en självklarhet men inte alltid lätt.

Såg en annan kommentar om att när man har typ träningskläder och håret uppsatt slarvigt och inte alls fixad, så tittar "alla" på en. Likadant för mig! Tror det är för att man känner sig avslappnad och bekväm i det, och det kanske utstrålar. Bara en tanke 🙂

Har jag chans "hela tiden" på att träffa någon? Jag tycker mig träffa på potentiella ofta. Men jag skulle önska att killarna tog initiativet och inte jag. I hela mitt förhållande med mitt ex fick jag kämpa för att bli sedd, vill inte ha det så.

Det är FÖR varmt!

Trevlig lördag!

Kram!

Svar: Ja när man känner sig bekväm har man en speciell utstrålning och den tilltalar ! Du kommer träffa någon och ni får kontakt spontant och naturligt.. kram :)
Esmaralda

41 Um:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du om jag och mina barn betyder något för honom? Betyder vi mycket för honom?
Kram

42 Ma:

skriven

Hej Esmaralda
Tror du de tror att jag lurat honom?
Skyller hans familj på mig gillar de inte mig?
Kram

43 Ghostwriter:

skriven

Känns det som att jag kommer träffa någon på ett seriöst vis inom året? Letar inte aktivt men är öppen
kram

44 Michaela:

skriven

Haha! Kan tänka mig att han njöt i fulla drag i hetttan. Pussa honom ifrån mig .... och så får vi hoppas att min SM:s öron också kommer att fladdra :)

Kram

45 Till Tingeling:

skriven

Det var min kommentar om avslappnad och män som tittar :) Kul att du upplever samma sak!

Kram
Michaela

46 Mee:

skriven

Hej Esmaralda
Killen jag pratar med nu (P) är han seriös intresse av mig? Eller vill han bara ha sex?
Kram

47 Skorpan:

skriven

Nu vet jag vad som biter på mina "sjukor" o gör mig frisk shopping ;D. Det halsonda försvann o lite pengar förstås, fast mera åt ett av barnen. Mera lön åt mig så håller jag nog ekonomin i gång ;).

Så varmt idag, borde ju sitta ute o njuta, hinner kanske det ikväll. Hungrig nu o ingen mat, det är inge vidare, får vara hungrig ännu en stund..

Ha en fin kväll!
Dogblogg snart?
Kram Skorpan

48 Camilla:

skriven

Absolut! Man ska äga sitt liv. Svårt dock nu i Covid tider. Saknar att kunna shoppa lite och som pensionär kan det lätt bli lite långtråkigt ibland men dagliga långa promenader är underbart🙂

Ser du något om första mötet med kärleken som du sett skall komma?

Ha en härlig lördags afton!
Kram

49 Catte:

skriven

Bra påminnelse och något som jag behöver just nu. Har inget annat att skylla på än att jag tillåter mig själv att leva i en grå gegga och inte ta mig framåt även om jag har mina drömmar om hur jag skulle vilja leva. Måste sluta låta energislukarna ta energin för saker som egentligen inte betyder något eller inte ens påverkar mitt liv.
Kortare perioder kommer motivationen och energin för att vända och det ger en kick, men sen försvinner det igen. Måste kämpa för att ha längre positiva perioder så att jag kan leva på kickarna som sen för mig framåt.
Det sämsta är att jag inte tycker om den jag blivit senaste 4 åren. Mindre positiv och mindre glad. För många saker som gjort ont inombords och som jag inte kunnat släppa.
Under helgen ska jag röja och pyssla lite hemma så att jag kommer framåt och jag gillar att slänga saker :) och det finns mycket att slänga. ;) Fokus på mig och mitt helt enkelt.

Önskar er en fortsatt trevlig helg!

Kram Catte

Svar: Ha fokus på det positiva..gör upp en plan med aktiviteter som innebär att du lämnar din comfortzon en aning.... härligt att höra att det inte bara är jag som röjer och kastar :) Kram :)
Esmaralda

50 Alie:

skriven

Ja det där är så sant så, ingen annan kan bestämma hur ens liv kan bli, det blir till vad du gör det..
Jag själv försöker leva fullt ut men vet samtidigt att jag kan bli för bekväm i vissa stunder och hämmar då möjligheten att tex träffa någon..
Så, apropå det Es, ser du någon pontential fling för mig inom det närmsta.. 💕?
Kram i värmen ☀️ ( som är lite väl just nu, men älskar det ändå).

Svar: Ja en fling kan dyka upp när som helst nu så ha ögonen med dig och antennerna ute, särskilt i vardagen.. kram :)
Esmaralda

51 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Jag känner mer och mer att jag skulle vilja gifta mig i Teneriffa i framtiden och hoppas den drömmen blir sann. 🙏 OM jag skulle göra det ser du om jag har bröllopsfesten på det stället som jag vill ha och som har en bröllopskoordinator eller har vi bröllopsfesten någon annanstans och tar hjälp av en annan bröllopskoordinator?
Ha en underbar dag i värmen! 🌤️😎 Kram ❤️

Svar: Jag ser inga detaljer men ett fint och speciellt bröllop kommer det att bli.. kram :)
Esmaralda

52 Ia:

skriven

Hej
Kan bara hålla med om att det är jag själv som måste göra ändringar och styra mitt liv. Men ibland tycker jag att det är jobbigt att man hela tiden ska gå i uppförsbacke, att det är hela tiden jag som måste ta intiativ till saker aldrig någon vän som ringer, de lever i tvåsamhet och "glömmer" bort mig som singel, de singlar som jag hittar som nya vänner hittar i sin tur en partner och själv står jag här 😒 Blir sittandes inne tillsammans med tv'n
Vart är han min livspartner? Han kommer knappast att knacka på dörren, undrar hur jag ska hitta honom?

Kram

Svar: Utöka din vänskapskrets med andra singeltjejer.. det kan vara givande ! Din partner kommer... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: