Det kom ur havet.....

 

 

Jag var nere vid stranden  häromdagen, rustad med en miniflaska bubbel och myste i solnedgången.

 Solnedgång på min strand betyder uppladdning av energi för mig.

I ögonvrån såg jag en krusning på havsytan och någonting började ta form.  Jag tittade intresserat.

Snart blev ett svart långt hår synligt,  sneda asiatiska ögon, en mun med ett litet hemlighetsfullt Mona Lisa leende  och en väldigt vacker kropp på en kortvuxen ung asiatisk kvinna.

 

Hon föddes liksom ur havet, fix och färdig och jag drog efter andan.

Tänk  vad man får uppleva !!

Hade det inte varit för några störande detaljer så hade jag bejakat upplevelsen rakt av.

Det visade sig att hon hade ett par  alldeles för små barnshorts med kaniner och  över ena låret en tatuering i starka färger  av  en man som kopulerade med en varg.

Störande , inte sant ?

 

 

"Trodde du att du kunde lura mej ?" undrade jag och skrattade gott för med åren som  har jag blivit allt mindre lättlurad.

Detta var en varelse som varken var god eller ond.. men som säkert skulle kunna utvecklas mer åt det onda hållet om man  gav näring.

"Dyk du ner där du kommer ifrån" , sa jag bestämt och för att inte visa mig rädd  reste jag mig och vadade ut i vattnet och plaskade runt lite.

Jag fick en svart och rälig blick och i samma stund  löstes varelsen upp i vinden och for iväg åt olika håll.

 

 

Det är inte ofta – men ibland hände sådana här märkliga grejor och det är alltid viktigt att försöka ha koll på detaljerna.

Ser det inte rätt ut och känns det inte rätt.. då ÄR det inte rätt och man ska avbryta. På en gång.

Kram & Kärlek

1 <3:

skriven

Mysigt med lite bubbel och se solnedgången.

Ja fjäril jobbar hårt för mig. Tacksam att hon ville till mig.
Är ugglorna jag och A ser gott och tätt ett tecken på något ?
Det har liksom blivit en kärleksgrej på något sätt mellan oss.
Är så glad för den här helgen. Allt har varit så mysigt och bra. A gör allt för att jag ska ha det bra och trivas när vi går ut.
Kram

2 sus:

skriven

hej
så mystiskt.....
härlig att få uppleva...
hur blir det på jobbet för mig tror du?
love sus

3 Skorpan:

skriven

Men va var det då för "typ", en av de onda? Ingen vidare trevlig överraskning under en stund som skulle få dig att tanka energi :(. Tur att du har koll på sånt här o vet vad du ska göra, en annan skulle knappast ha koll... Hoppas stunden på stranden ändå fyllde sin funktion...

Här får sängen o hemmet fylla sin funktion idag för jag tänker bli hemma o vila. Känner mig lite flunsig o hoppas inte att det är cotona. Det var en som satt o hostade i tåget i fredags, inte så långt ifrån mig, men om det har nån betydelse vete katten. Vad tror du, är drt bara nån släng av vanlig flunsa Es? Är det nåt värre ja då är det planer som måste ändras...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Det hade kunnat bli ont, om jag givit näring ! Jag ser en bacill runt dig men kan inte se om det är corona eller bara en vanlig förkylning.. oavsett ser det inte ut som om du blir allvarligt sjuk, du är snart på benen igen... kram o krya på dej :)
Esmaralda

4 Läroliv:

skriven

Oj, kära nån, vad du upplever. Tur att du är van. Skulle nog själv bli väldigt rädd och inte kunna hantera. Hade nog flytt min väg.

Var ute på tomten igår och såg några band som jag satt fast i högt buskage för rätt länge sen, som prydnad genom rörelse i vinden. Inte tittat till på länge och blev förskräckt hur hårt banden knutit sig fast i flera grenar. Tog genast bort dessa och bad buskageväxten - anden verkligen om ursäkt. Tror du att ursäkten accepterades? Kände inget själv den här ggn.

Kram

Svar: Ja, din ursäkt accepterades... kram :)
Esmaralda

5 Rebecca :

skriven

Nej men så coolt :)
Blir det en romantisk höst för mig? Kram

6 Anette:

skriven

Oj jag hade blivit jätterädd om jag sett det du såg!
Jag har kaos i mitt liv just nu.
Jag undrar om du kan se om det som är så svårt nu kommer att reda upp sig bra så jag kan få må bra igen?
Kommer jag att få en bra höst nu efter sommaren?
Kram ❤

Svar: Gör bra val och hösten blir lugn och bra... kram :)
Esmaralda

7 Cecilia:

skriven

Vad obehagligt, undra vad varelsen ville.

Kommer det bli konsekvenser om jag berättar hur det blev eller verkar det lugnt? Kramar

Svar: Mindre konsekvenser kanske men ingenting bestående... kram :)
Esmaralda

8 Chatrine:

skriven

Jag känner igen det där med att se något som inte känns som det finns på riktigt, en fantasifigur som ej försvinner hur mycket man än stirrar eller blinkar. Ta sig därifrån eller avbryt på bästa sätt helt klart.

En fråga Es: Jag har kommit i kontakt med en intressant kille och undrar om han är på till att det kan utveckla sig till något seriöst med tiden. Eller är det bara uppskattning han söker?

Kram Chatrine

Svar: Du märker snart vilket, kram :)
Esmaralda

9 Skytten 1:

skriven

Oj,att det finns såna märkliga varelser också. Är min fjäril fortfarande aktiv? Jag pratar med den ofta men det har inte hänt nåt än angående mina önskningar.

Svar: Nej , den här damen antog bara denna formen... de antar olika former och kan se olika ut. Ja, din Fjäril är aktiv och jobbar för dig... ta själv de steg du kan mot dina mål ! Hon kommer hjälpa dig.. kram :)
Esmaralda

10 Pia1:

skriven

Men hu, jag hade gjort i byxorna av den synen! Finns varelserna där vare sig vi ser dem eller inte? Du lär ju ha nerver av stål 😬
Å andra sidan är egentligen verkligheten den skrämmande världen men ja du vet, vi som inte är vana att se kan tycka att andevärlden borde nöja sig med änglar blommor och fjärilar liksom.

Svar: En hel del kan ta sig olika skepnader och det var just det som hände... hon kan visa sig som någon helt annan, en annan gång. Kram )
Esmaralda

11 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Fy för satan vilken rälig figur tur hon löstes upp.
Annars är solnedgång magisk .Jag går vid den tiden förbi vår lilla sjö och fotar varje kväll vid hundbadet och skickar via skype till min vän på Mallorca som inte kan komma hit längre pgav sjukdom och är så glad över bilderna på hans sjö .
Nu skickas även mycket bilder på fjärilar och Björns fjärilsmagneter till blommor ...

Sonen var förbi och fixade låset naturligtvis själv ..ibland hatar jag mina söndervärkta artrosfingrar som inte vill sammarbeta med mig ..
Ny vecka nya möjligheter !

Kram Anki med flock

Svar: Ja vanligtvis är havet underbart.. ger frid och ro och bjuder på magiska solnedgångar ! Tur vi har vår barn :) Kram :)
Esmaralda

12 Ghostwriter :

skriven

Vad skulle hans högre medvetande (i alltet) säga till mig just nu? (Killen jag inte kan släppa).

Kram och massa kärlek.

13 Undra:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer han att bo och flytta ihop med oss?
Kram

14 Mamma:

skriven

Hej esmarslda
Känner en viss oro efter föräldraledighetens slut.
Kommer det att lösa sig?
Hittar jag jobb? Eller kommer in på studier?
Ser det ut att lösa sig?Kram

Svar: På ett eller annat sätt löser de sig. Jag ser studier för dig men inte i vilken ordning det kommer.. kram :)
Esmaralda

15 Mina upplevelser :

skriven

Vad skumt! Fattar verkligen inte att de finns så mycket mer än vi ser och vet.

När jag var barn tittade jag ner i en tunna. Jag hade sett något liknande på film, men detta var irl för mig. Svart vatten och helt plötsligt dyker ett märkligt ljus upp. de kändes som att det ville ha ner mig. Jag var rädd och kände obehag och sen försvann det. Minns det nästan inte längre.

När jag var i Thailand så badade jag längre ut fast att jag var typ 11år. En bebis bläckfisk var nära mig, stirrade på mig med typ självlysande gröna/gula ögon. Jag skulle fånga den av rädsla, för jag fattade inte vad jag såg. Dock kan ju detta varit en riktig bläckfisk.

I tonåren var det en skugga i mitt rum helt oförklarlig. Varken prylar eller gardiner. Jag mådde psykiskt dåligt av den och bad den försvinna, vilket den gjorde. Vissa skuggor har ”förföljt” mig. Min känsla säger iallafall att de inte var något logiskt bakom det.

Det bästa jag sett är när jag fick andebesök av någon från alltet. H*n stod vid mina fötter i ljusblått vackert sken och tittade till mig. Jag vaknade till för jag gör alltid det när någon är i samma rum, och sen tänkte jag ”äsch, jag är social med dig sen när jag vaknar” men har inte fått uppleva just samma sak igen, detta är ca 6 år sedan.



Kul att du delar med dig av upplevelserna av varelser, det är så sjukt intressant. Jag är också intresserad av de grå. Dock är de ju bara ruggigt samtidigt.


Kram

16 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag få mer äkta glädje och mer positiv energi under dagen. Vill inte var såhär när jag snacka med henne på chatten i kväll...

Fejk för mycket i tre veckor men blir det bättre under dag?

Ha det bra

17 Jen. :

skriven

Kommer jag verkligen älska min dotter och ta henne till mig? Av någon anledning har allt blivit så konstigt och jag känner något form av avstånd som jag inte skulle vilja känna

Svar: Du kommer älska din dotter, oroa dig inte fr den saken, kram :)
Esmaralda

18 EPM :

skriven

Godmorgon!
Låter läskigt att se någon så motsägelsefull som du beskrev kvinnan. Idag åker jag ner igen till A. Min lägenhet är uthyrd till en ung tös som ska börja studera på universitetet i höst, hon är i stort sett uppvuxen på samma ställe som mig. Det känns bra.
Jag är upprörd över A:s ex, mamman till hans dotter, det handlar nämligen om henne- inte dottern och jag ser hur hon far illa... Förvisso inte en anledning för A att behandla henne som fem år men jag förstår varför när mamman beter sig så.
Ser du om det kommer ändras, kanske att dottern eller t.o.m. A faktiskt sätter ner foten?

Stor kram

Svar: Det kommer men det kan dröja, kram :)
Esmaralda

19 Jossan :

skriven

Godmorgon

Idag känner jag riktig ångest av ingen anledning. Vet inte om det har med jobbet i göra. Är faktiskt inte speciellt sugen på att jobba. Jag är så besviken på min chef så jag nästan sökte nytt jobb i somras..

Igår bestämde jag mig för att det blir en halloweenfest i samband med när jag fyller år.
Funderade på att ta en tur till Ullared. Men tänker ha munskydd, handskar, handsprit och våtservetter med mig. Funderade på att åka en kväll när de har öppet till 10 för att det inte är lika mycket folk då. Allt halloween var ju så mycket billigare där! Sjukt... Tänkte beställa från wish men det blev så dyrt!

S fortsätter gilla mina bilder... Kommer han fråga om vi ska ses igen?

Kram

Svar: Ja Wish är inte särskilt billigt när portot kommer till. Frågan från honom kan komma... kram :)
Esmaralda

20 Jag:

skriven

Hej esmarslda
Ser du mig öppna eget inom blomster? En egen liten blomsterbutik?
Kram

21 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda. Usch låter ruggigt.... jag trodde det fanns människor och änglar, men det verkar finnas en massa ruggiga och mystiska varelser... kan man bli en sådan i nästa liv? Hoppas inte.

Fina Esmaralda, känns det ljust och bra kring mina ansökningar? Har skickat iväg dem nu till flertal olika arbetsplatser där jag skulle älska att jobba. Känns det bra?

Kram,
Jennifer

Svar: Det här är någon som tar sig olik skepnader ! Ja det känns bra och du har chans att få napp... kram :)
Esmaralda

22 Dunegull:

skriven

Verkar hända mycket på jobbet. Verkar som många får nya tjänster. Men ingen har frågat mig om ngt. Ligger det längre fram i tiden eller kan det hända redan inom kort? Du har tidigare sagt detta året men hösten är redan på väg nu.
Kram

Svar: Ja, det bör ju komma snart nu.. kram :)
Esmaralda

23 Und:

skriven

Hej Esmaralda
Ser du om vi kommer att flytta ihop med honom?
Kram

24 EPM :

skriven

Godmorgon!
Låter läskigt att se någon så motsägelsefull som du beskrev kvinnan. Idag åker jag ner igen till A. Min lägenhet är uthyrd till en ung tös som ska börja studera på universitetet i höst, hon är i stort sett uppvuxen på samma ställe som mig. Det känns bra.
Jag är upprörd över A:s ex, mamman till hans dotter, det handlar nämligen om henne- inte dottern och jag ser hur hon far illa... Förvisso inte en anledning för A att behandla henne som fem år men jag förstår varför när mamman beter sig så.
Ser du om det kommer ändras, kanske att dottern eller t.o.m. A faktiskt sätter ner foten?

Stor kram

25 Läroliv:

skriven

Tack för ditt svar, så skönt att veta.

Kram

26 Maria :

skriven

Hej!
Vilken märklig figur.. obehaglig, ibland är det dem små detaljerna som gör det..
Jag mår sådär, har lite jobbiga tankar, jämför mig med andra och har låg självkänsla emellanåt.. framförallt vad gäller män.. är det rätt av mig att inte skriva mer till mannen jag dejtat och vill ha mer av? Tänkte vänta o se vad han vill ha av mig. Svårt låta bli men känns som han öppnat för andra kvinnor? Vad ser du i det?kram o tacksam för svar.❤️
Lägger ner snart 😓vad gäller ❤️

Svar: Känn dig för.. och gör inte slut på något av rädsla.... utmana rädslan och du kommer veta om han har andra i sitt liv... kram :)
Esmaralda

27 åsa:

skriven

Hej E!
huuuuu ! Ja jag hade nog blivit förvirrad av att ett sånt möte tror jag.

Jag undrar om jag har möjlighet till att köpa el få stolarna o Linneskåpet som är i mor o fars andra hus där min borson nyligen börjat hyra?OM jag ska våga fråga hur läget blir om de ska köpa el hyra huset? De har ställt undan lite möbler . vad vet jag ej.El släppa.
kram Åsa

Svar: Jag tycker absolut att du ska fråga... kram :)
Esmaralda

28 Undra:

skriven

Hej Esmaralda
Ser det ut att vara möjligt att han är seriös och flyttar ihop med oss?
Kram

Svar: Känns inte riktigt så.. kram
Esmaralda

29 Lotta S:

skriven

Kommer något annat roligt socialt under hösten förutom hyrstugan i oktober, eller är det bara att bita i det sura äpplet och gå in i samma distansläge som i våras?

30 Helena Ir:

skriven

När jag tittar på de där vågorna,så kan jag mycket väl förstå att det kan dyka upp..tycker mig själv se sneda ögon och kroppar..men så har jag ju också en enorm fantasi :)

Ha det bra

Kram

31 HS:

skriven

Vilka räliga varelser du ser, tur att du är erfaren och vet hur du ska bli av med dem.

Jag har haft perioder då jag fått kontakt i drömmar eller i gränslandet mellan vakenhet och sömn. Ibland mina guider, ibland andra oförargliga varelser men en gång upplevde jag att det var en demon eller liknande, vet ej exakt men den kom från en låg energinivå eller dimension eller vad man ska säga. Obehagligt, kändes som den skulle kväva mig. Rabblade den skyddande ramsan i sömnen och vaknade. Huset där jag sov var väldigt lugnt och harmoniskt så jag tror inte att den hörde till platsen. Möjligen var jag täppt i näsan så kan ha varit det. Mitt sällskap som jag sov med sa att jag hade skrikit rakt ut i sömnen.

Kram

32 åsa:

skriven

Hej!
Tack för ditt stöd.
Kram Åsa

33 Dunegull:

skriven

Tack för svaret.
Förlåt jag tjatar om min hund men aldrig varit så orolig. Får du fortfarande på en bra chans att hon klarar sig? Tror du tumöten spridit sig? Får svar om ca en vecka. Kan inte tänka på ngt annat.

Kram

34 <3:

skriven

Hej Es, ägnar H mig någon tanke eller är det helt off där ?
Kram

35 Ghostwriter:

skriven

Vad skulle han från mitt förra kungliga liv säga till mig från sitt högre medvetande?


Kram

Svar: Du ska ta en sak åt gången och ro den i mål, kram :)
Esmaralda

36 Blåabäret:

skriven

Minnesstund och begravning för min mor närmar sig och samtidigt som jag vill närvara så hade jag helst sluppit, känns mest jobbigt och oro kring tanken, dels pga att den kommer hållas mitt ute i ingenstans och bara resan dit är ett projekt i sig, men mest för att det innebär att träffa familj och släktingar som man helst vill slippa. Falskt och lurigt. Där de flesta är som hund och katt med varandra och det lilla gemensamma mest består av tråkigheter och osämja. Dålig historia.

Blir det bra om jag skulle vara med och hur förhåller jag mig bäst till det hela? Skulle det vara fel om jag inte åkte?

Tacksam för svar och lite vägledning, tack och ha en fortsatt fin måndag :)

37 M:

skriven

Hej esmarslda
Ser du mig att vara själv under många år till?
Kram

38 N:

skriven

Hej Esmaralda
Kan du se mig öppna egen blomsterbutik?
Kram

39 Hm:

skriven

Hej Esmaralda

Mitt ex och jag är separerade med barn. Blev lite ledsen när jag hade hört att hans mamma köpt kläder till sonen och sagt åt honom att dem här kläderna ska du ha här hemma hos sin pappa. Det känns så utanförskap.
Menade hon något illa emot mig?
Kram

40 Branne:

skriven

Hej!
Det var kul att läsa att du och Nettan äntligen får komma iväg på en liten resa detta året trots omständigheterna :).

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill flytta ifrån m in sambo men min ekonomi gör att det går inte. Då menar jag verkligen inte går, jag har en så låg inkomst och det gör mig obetrodd av hyresvärdarna.
Saken gör det ju inte bättre att jag måste stanna i denna kommun för att få den hjälp jag har idag för att kunna komma ut i arbetslivet igen.
Hur ser det ut för mig denna närmsta tid? Kommer jag få en möjlighet eller hitta en lösning?

Kramisar!

Svar: Ja det kommer en lösning, på något sätt för när jag ser framåt så ser jag att situationen är löst... kram :)
Esmaralda

41 Lilla blå:

skriven

Den där skepnaden ”messade” helt klart med fel person 😅

Förunderligt vad lite vi vet om ”allt”.. undra vad skepnaden ville..

Es: jag känner mig så blessed som träffat en sådan fantastisk vän. I snart tio månader har vi känt varandra. Kan någon mer ny/gammal vän komma att tillhöra vår lilla konstellation?

Kärlek från mig!

Svar: Det finns någonting som tar olika skepnader... och blir lite som vi gör dem... ja du har en härlig vän och en till ser ut att komma ganska snart... kram
Esmaralda

42 Bib:

skriven

Hej E!

Kommer M skriva eller väntar han på att jag ska göra det först?? KRAM!! :)

43 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Föredrar att tro att det bara är en ofarlig liten basilusk som bestämt sigför att besöka mig ;).

Du hade rätt ang lägenheten, sonen o hans kompis fick den, samtalet kom idag. Nu är boendefrågan löst för en tid framåt iaf. Skönt. Nästa år ska bostaden renoveras o då blir det att flytta ut under sommaren o in igen på hösten... Det blir o flytta hem igen då ;).

Ska försöka ta det lugnt idag då..
Kram Skorpan

Svar: Ja, ta det lugnt o krya på dej nu, kram :)
Esmaralda

44 N:

skriven

Hej esmarslda
Så det ser inte ut som om jag och mina barns biologiska pappa kommer att göra ett nytt seriöst försök?
Kram

45 Lotta:

skriven

Som ur en fantasybok :) Otroligt att du vågade gå ut i vattnet. Modigt helt klart.

Jag undrar om mitt gamla jobb hör av sig snart så jag får lite jobb iallafall? Är desperat nu.

Kram och ha en fin dag i värmen
/L

Svar: Här har du en härdad gammal häxa som inte räds särskilt mycket :) Gamla jobbet kommer nog höra av sig men det kan dröja.. kram :)
Esmaralda

46 Michaela:

skriven

Oj vilken grej! Msn får vara med om mycket när man har din gåva :) Så vackert med solnedgången och förstår att du tankar energi där.

Måndag och ny vecka. Värmen bara fortsätter och jag längtar såå efter soliga höstdagar med kall klar luft :)

Några veckor har passerat och hoppas att min Fjäril fortsatt är lycklig och aktiv och att vi tuffar vidare på rätt väg tillsammans :)

Och nu kan jag väl slappna av att människan raderat mitt nr och aldrig hör av sig igen? :)

En sväng till ICA blir det bla idag. Har tyvärr inte sett puddingen nått mer.

Ha en bra start på veckan och hoppas att tratten sitter kvar på herr Fralla :) Kram

Svar: Jadå, din Färil är aktiv och igång ! Kram :)
Esmaralda

47 AnnaK:

skriven

Oj, vad var det för något tro?

Verkar det vara något övergående dottern åkt på? Det bara tjorvar för henne...

Kram 🤗

48 SusanneAmalia :

skriven

Sol vind och vatten..
Mycket händer i dimentionerna och man ser mellan atmosfären..
Vackert ergiberikande och ljuset är glittrande guldkorn.. som smälter samman.. Där händer det magiskt vackra.. Det är där i ljuset livsformerna möts..
Genom all atmotsfäfisk massa visar sig alla energier vi alla behöver påfyllnad av energi vi alla dimentioner delar..förnyelse energin.. Min underbara häst kommer i morgonljuset.. Min guid kommer gärna i solnedgång. Det är i solens energifält det händer.. Förnybar energi.. Magi välbefinnande och gläje..
Nu ska jag njuta av dagen en timma och bara låta flödena passera kroppen..
Kärlek och glädje..
Kram...

49 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda Tror du jag kommer hitta en lägenhet i stan innan vintern? Kör 10 mil tur retur! Rätt trögt i bland! Kram😃🌞

50 Mirre :

skriven

Hej Es,
Wow, jag älskar sånna här inlägg! Mycket obehaglig upplevelse för dig såklart men blir ändå lite nyfiken av dessa varelser. Samma med de grå.
Vad menar du med att om du hade gett den näring så hade den kunnat bli ond? Vilken typ av näring då, typ din uppmärksamhet/energi?

Förresten, Igår så kom en liten nyckelpiga på besök när jag målade taket. Den stannade hos mig hela natten ovanför min säng.
Min mamma som sedan gick hem till sig fick också en syn på en nyckelpiga utanför hennes fönster. Inte ofta man ser dom, kan det vara en hälsning av något slag, från vem? Mormor brukar oftast komma som duva så hon tror jag inte det är :)

Kram!

Svar: Ja, någonting finns som kan anta olika skepnader.. många av oss kan nog se dem... och blir man rädd för dem så växer de... och det känns inte alls bra. Ja, nyckelpigan kan vara en hälsning, det är troligt men ser inte från vem.. du får försöka själv att känna in.. kram :)
Esmaralda

51 Catte:

skriven

Vad härligt det låter med havet, solnedgång och bubbel. Förstår att du får energi av det. <3

Skum brud det där och som du beskrev henne så kändes det framförallt störande med hennes tatuering...

Hittar inte Fjäril. :( Hade redan tidigare dåligt samvete för att jag glömde henne hemma i början och att jag pratade med henne för sällan. Häromdagen hoppade valpen upp och hämtade saker från sidobordet där Fjäril låg och nu är jag rädd att han svalde henne. Hjälp! Hoppas jag bara letat dåligt och hittar henne igen, så får jag gottgöra henne och ta hand om henne bättre.
Kan du känna av om hon hamnade i valpens mage?

Kram Catte

Svar: Jag får tyvärr ingen känsla av var Fjäril kan befinna sig.. kram :)
Esmaralda

52 Tingeling :

skriven

Hörde i morse på Rix morgon Zoo, hunden och kattens dagbok. Ni måste lyssna på den, så rolig. 😂

Kram!

53 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Tack för ditt svar men nästan direkt efter fick jag avslag på de flesta av mina ansökningar. Orsaken är att ingen anställer/tar någon på arbetspraktik nu i dessa coronatider. Jag känner mig så fruktansvärt besviken då jag lade ner stor tid och möda på ansökningarna.

Nu vet jag knappt vart jag kan skicka mina ansökningar. Det finns ännu en ansökan som jag inte hört något om, håller tummarna att jag skulle få chansen dit men känner att jag mer och mer tappar hoppet.

Jävla corona som ställer till. Jag vet ju att jag inte är den enda som påverkas av situationen, men nog känns det svårt ändå.

Jag borde på alla sätt och vis komma vidare nu, framåt, men det känns som att det jämt är något som sätter stopp för det.

Är så himla besviken, då jag vet att jag med min arbetserfarenhet skulle göra ett utmärkt arbete.
Kram,
Jennifer

Svar: Ja Corona ställer till med mycket... skicka på nytt när allt lagt sig och samhället kommit igång på ett mer normalt sätt. Kram :)
Esmaralda

54 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Det låter helt fantastiskt de där men samtidigt mystikt 😦

Det är såhär att jag går inte och väntar på att min tjejkompis ska höra av sig, men det är faktiskt skönt att hon inte har gjort de om jag ska vara helt ärlig, men det jag mest tänker på är hennes djur om hon har fixat nån som kan passa dom eller om det är verkligen så att hon vill att jag ska passa dom fortfarande, men det konstiga är att hon inte har hört av sig om de där så antar att hon redan har löst det och att det är helt avslutat mellan oss, eller vad ser du ez?

För jag får ingen känsla att hon lär ta kontakt med mig mera, så jag vet inte om jag ska ta det som att det är avslutat eller om det är så att hon faktiskt lär ta kontakt med mig?

Stor kram på dig ez

55 heaven:

skriven

Hej Es,
Ser du om ja får ett jobb snart? Kram

56 Therese C :

skriven

Hej Es!
Nu har jag inte skrivit någon kommentar på ett tag. Men jag läser bloggen varje dag ☺️.

Vilken märklig upplevelse med den som dök upp ur havet.
Barnshorts med kaniner på lät kul. Du skulle frågat vart hon köpte dem 😁.

Jag steg upp klockan fem imorse för att träna swimrun med Frukostklubben. Det var så värt 👍.
Otroligt vackert! Perfekt väder för både simning och löpning.
Och i helgen har brorsdottern och jag varit på ridläger.
Supermysigt. Det är synd att hon inte kan vara med på hästskötarkursen i höst. Men jag tänker gå den.
Det fanns inga tider för oss att ta privata lektioner så som vi gjorde under våren och ingen plats på ridskolan. Och jag som blivit helt biten på det här med islandshästar.

Kram Therese C ❤️

Svar: Det finns någonting som tar olika skepnader och ger man dem energi blir de starkare.... ! Just att det var kaniner var dock lite kul :) Vad roligt med ridlägret ! Du är viktig för systerdottern. Islandshästar är underbara... minns min som jag hade som barn.. kram :)
Esmaralda

57 Skorpan:

skriven

Krya på dig!

Kram Michaela

58 Mercan :

skriven

Esmaralda blir det något, jag ska shöpa triss lott från 30 kr I dag 😭

59 Ghostwriter :

skriven

Vad skulle han från mitt förra kungliga liv säga till mig från sitt högre medvetande?


Kram
Svar: Du ska ta en sak åt gången och ro den i mål, kram :)
Esmaralda

—-
Menade du Att han jag inte kan släppa säger så i sitt högre jag? Eller råka du få in något annat
Vad skulle han säga om oss från sitt högre jag

Kram

Svar: Jag kan inte själva tolka meningen med den information jag fick... hoppas du själv kan.. kram
Esmaralda

60 N:

skriven

Hej esmarslda
Så det ser inte ut som om jag och mina barns biologiska pappa kommer att göra ett nytt seriöst försök?
Kram

61 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda
Känns som om jag kommer få bli själv i evigheter. kommer det att lösa sig för mig att jag hittar någon som det kommer funka med som jag lever med?
Kram

62 Natten:

skriven

Hej Esmaralda

Ser du mig öppna någon egen blomster butik?
Kram

Svar: Längre fram i tiden kommer denna möjlighet att finnas.. kram :)
Esmaralda

63 Louise:

skriven

Ny vecka och nya tag.Pratade med mannen igår om vad han hade sagt och så. Han skulle naturligtvis inte göra en sådan sak. Det är ju sjukt.
Han är ingen elak person men ganska konstig.

På torsdag börjar skolan för de två yngsta och om jag ska vara helt ärlig ska det bli så skönt att de ska tillbaka till skolan. Är så himla mycket tetande mellan de två yngsta.
Jag hoppas det går bra för dottern då hon blivit lite mobbad av några andra flickor i klassen.
Det finns tre flickor i klassen som söker konflikter och bråk hela tiden och tyvärr så gör de detta mot min dotter.Jag har naturligtvis kontakt med lärare och kurator hela tiden och hon säger till också. Det som är lite roligt är att en flicka som varit lite jobbig mot dottern har helt plötsligt blivit hennes bästa kompis. Det är så konstigt. Men så skönt. Jag kommer att fortsätta jobba mot mobbing och önskar att jag kunde bli ambassadör hos Friends. Men då behöver man nog vara känd eller något.
Jag själv vet hur jobbigt det är att vara mobbad.

Ska söka ett jobb som förskollärare nu och hoppas att jag blir anställd i alla fall som pedagog.
Det hade varit skönt att gå till ett jobb i början av september. Men det ser ganska mörkt ut just nu.
Ska bli skönt att komma ifrån Malmö nu två dagar och umgås och skriva på examensarbete med bästa vännen.

Kommer jag få jobb i september?

Ha en fin dag i värmen och tacksam för svar. Kramar

64 <3:

skriven

Hur stor är chansen att vi kommer iväg på Stockholms resa i höst efter A jobbiga arbetsvecka ?
Kram
<3

Svar: Över 50 %, kram :)
Esmaralda

65 Mimi:

skriven

Hej!

Blir det någon flytt till annan lägenhet? Blir tokig av att bo i detta höghus. Vantrivs så mycket.


Kram

Svar: Ja det blir en flytt och den blir bra... ta alla initiativ.. kram :)
Esmaralda

66 *:

skriven

Hej

Men ser du att vi gifter oss i allafall ?

67 K:

skriven

Hej

Ser du någonting om vår framtid, gällande flytt, husen mm mm ?

Vi har idag 2 hus, men bor i ett. Vi äger dom inte tillsammans, mitt kvar sen gammalt och sen flyttade jag in till honom då det huset var störst.

Vi har många planer, men man vet ju aldrig hur det landar med allting. Flytt utomlands ? jobb utomlands ? sälja något av huset.?

Jag ser du något ?

Kram o tack

68 <3:

skriven

MEN VA?!!!!!! Asså hade blivit galen.

Hoppas man föralltid slipper uppleva något sådan😳😭 Usch finns så mkt i världen som vi inte vet om.....

Jag tål inte min syster, asså vad är hennes problem? Hur kan man vara sån människa. Jag känner bara osäkerhet och bitterhet hos henne. Vart ligger problemet?

Svar: Ja det finns mycket konstigheter minsann !! Du och din syster är väldigt olika och det är nog detta som är det stora problemet.. kram :)
Esmaralda

69 Skorpan:

skriven

Tack Michaela :)!

Kram Skorpan

70 Camilla:

skriven

Önskar att jag fick bo som dig. Älskar havet och hoppas att man får spendera några kvällar i solnedgången med kärleken som du sett ska komma😊 Och vilken spännande grej du var med om. Mediala har fullt upp🙂

Hör personen av sig?

Ha en fortsatt fin dag. Kram

71 Camilla:

skriven

Önskar att jag fick bo som dig. Älskar havet och hoppas att man får spendera några kvällar i solnedgången med kärleken som du sett ska komma😊 Och vilken spännande grej du var med om. Mediala har fullt upp🙂

Hör personen av sig?

Ha en fortsatt fin dag. Kram

72 Jossan :

skriven

Fick mitt schema på jobb idag..: jag är inte alls nöjd utan bara ledsen.. insatt på fritids 3 dagar i veckan.. helt sjukt...

Kommer de lyssna på mig och ändra mina tider?

Kram

73 She:

skriven

Spännande att höra om detta fenomen och undrar vad det kunde vara för något typ av väsen🧚‍♀️
Känner lite ångest och smått omotivation att snart påbörja studierna.. Ser det ut att gå bra eller kunde det vara en idé att omvärdera, kanske skjuta på det lite eller ev. satsa på annan typ av utbildning eller sysselsättning?
Kram

74 *:

skriven

Hej

Men ser du att vi gifter oss i allafall ?

75 K:

skriven

Hej

Ser du någonting om vår framtid, gällande flytt, husen mm mm ?

Vi har idag 2 hus, men bor i ett. Vi äger dom inte tillsammans, mitt kvar sen gammalt och sen flyttade jag in till honom då det huset var störst.

Vi har många planer, men man vet ju aldrig hur det landar med allting. Flytt utomlands ? jobb utomlands ? sälja något av huset.?

Jag ser du något ?

Kram o tack

Svar: Ni gör upp planer och i dessa ingår att ett av huset lär bli sålt.. kram
Esmaralda

76 N:

skriven

Hej esmarslda
Så det ser inte ut som om jag och mina barns biologiska pappa kommer att göra ett nytt seriöst försök? Även om han kan kännas tillgänglig vissa stunder. Ser du att han inte kommer ta steget fullt ut till en seriös relation?
Kram

77 Oro:

skriven

Hej Esmaralda
Känns som om jag kommer få bli själv i evigheter. kommer det att lösa sig för mig att jag hittar någon som det kommer funka? Kommer det här med partner och en kärlek att lösa sig för mig? Det känns så svårt...
Kram

78 sh:

skriven

Hej!
jag är uppsagd, så jobbit. dem har sagt att dem kan anställa tillbaka folk. kommer jag få tillbaka min gamla tjänst? har sån oro och ångest över detta..hoppas du kan svara.
Kram!

79 Browallia:

skriven

Vilken märklig upplevelse du fick vid havet, tur att du såg varningstecknen och kunde schasa den tillbaka ner i havet igen. Modigt!

Här hemma har jag en byrå i trä som det låter lite på samma sätt som när man går över ett trägolv och det knakar och knäpper. Några få gånger har det hänt att jag upplevt att det låter mer som en knackning, senast det hände så hörde katten det också som spetsade öronen och stirrade på byrån med stora ögon. Kan du känna av vad förslags ljud det är?

Jag tänkte på dig i morse när jag såg på väderkartan att ni kommer ha +30C hela denna veckan. Tack o lov har vi något svalare här i norr, men nu längtar jag riktigt mycket efter hösten och alla vackra färger. Kram

Svar: Kan faktiskt bara vara trät i byrån som utvidgar sig och drar ihop sig.. jag får ingen känsla av något övernaturligt.... ja fasen vilken värme.. det är INTE min cup of tea !! Kram :)
Esmaralda

80 Barbie:

skriven

Hej gods Es!

Kan du se om jag mött min kärlek snart?
Kramar

81 Tiss :

skriven

Jag har haft sån ångest nu tre nätter i rad vilket gjort att jag fått så svårt att somna. Igår var jag sjukt trött under hela dagen, jag orkade knappt göra någonting (jag gick dock till affären) och jag orkade knappt hålla ögonen öppna men somnade aldrig. I natt var det värst med allt, hemsk ångest trots full dos av sömntabletter och två olika typer av lugnande. Jag vågade inte gå och lägga mig på ett tag då jag kände mig så rädd också. När jag ändå la mig fick nattduksbordslampan stå på.
Hur ska jag göra? Det är så påfrestande.

Svar: Försök meditera så du kan släppa alla tankar och alla känslor och bara slappna av.... det finns ingenting hotfullt i din närhet... kram :)
Esmaralda

82 Tiss:

skriven

Jag vill tillägga att jag idag hållit mig aktiv än så länge.

83 K:

skriven

Kommer vi att flytta inom detta år?

Kram K

84 Susanne :

skriven

Det var mycket, att du har en sådan unik förmåga att se. Löste solkarinas blogg om andar osv. Som Det okända där många tror att det är guider de talar med men som i stället är demoner. Tänker på de grå som du skriver om. Tror du att man t o m jobbar med en sådan, vissa jag jobbar med är falska. Verkar ute efter en. Vi har fått en ny chef, Erik. Kommer han vara bra?

Svar: De allra flesta är bara vanliga skitstövlar... så är det ! Erik däremot , det känns som om han har en hel del positiva sidor... kram :)
Esmaralda

85 Lavena:

skriven

Hualigen! Är blockad för sånt för det mesta, tack och lov, fast vid havet sänker man ju garden så mycket, för det är så f-ing SKÖNT att bara sitta och lyssna och uppleva med alla sinnen, som ma ju måste öppna för upplevelsen...
Tur hon stack!
Jag sitter här och funderar över min tillkommande hjärtevän...
Bor han i Sverige, kan du känna in nåt om det?
Ha det gott och hoppas du får njuta av havet ifred!
Kramar till alla som behöver!❤️

Svar: Ja jag tror han bor i Sverige men osäker om han är av svenskt ursprung.. kan vara vilket som... kram :)
Esmaralda

86 Soffan:

skriven

Hejsan, hejsan! ☺️

Hua, du är allt bra härdad du Ez. Det räckte att läsa via text för mig he he.

Ja du Ez vad tror du om tiden runt höst för mig? Om du får upp något.

Kram å tacksamhet till dig och den här bloggen !!!


Svar: Känns som om något bra väntar runt hörnet.. så ha antennerna ute.. kram :)
Esmaralda

87 Fitnesskillen:

skriven

Hej igen ez

Min tjejkompis skrev innan idag, för jag frågade henne i torsdags tror jag att det var om hon och jag kunde prata, och så skrev hon idag att vi kunde prata om jag ville, så skrev jag vi kan prata idag, och om hon kanske ville ta det via tele eller om jag skulle komma till henne, men hon har inte svarat mig och det har gått 4 eller ja snart 5 timmar.. Vad är det hon håller på med?

Kram

88 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer det att lösa sig för mig? Så att jag har någon jag kommer leva tillsammans med? Kommer det lösa sig för mig?
Kram

89 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda

Ser det ut som om jag och mitt ex inte gör något nytt seriöst försök?
Kram

90 Fina Fiona :

skriven

Hej Es!
Jag skulle gärna vilja ha en son. Hur ser utsikterna ut?

91 Lilla jag:

skriven

Min pappa är märklig. Skickar inte grattis när min dotter fyllde, han vill inte komma och fika, vi får inte åka dit. Andra släktingar vi står nära glömde bort hennes födelsedag. Men vi fikade med dem och ingen som riktigt ger min dotter uppmärksamhet. Har vänner som sagt att min dotter kan komma och exempel pyssla hos dem, eller liknande men det blir aldrig av. En kompis som vägrar komma hit, vi måste alltid åka till dem. Har kusiner med barn från andra städer som kommer till min hemstad ibland men hör aldrig av sig då. Och så vidare.... Jag fattar att folk har egna liv, men känner mig bortglömd av vissa. Och har man nåt roligt att berätta har folk alltid en åsikt eller något negativt att säga om det. Hur ska man tackla detta. Just nu vill jag bara lägga ner, folk får höra av sig till mig. Jag vill verkligen skapa mitt eget liv, leva precis som jag vill och inte ta hänsyn till nån annan. Kommer jag lyckas? Det är mitt problem, alltid foga mig för andra. Försöka bena ut vilka personer som är viktiga i mitt och dotterns liv.

Det är svårt att ibland göra och komma på allting själv. Jag har inte stöd av någon i mina val jag gör eller vill göra. Ingen att diskutera vettigt med, folk är för upptagna att prata om sig själva.

Deprimerande inlägg, men hur går jag vidare.

Kram

92 Malin:

skriven

Oj, viljennuppkevelse! Jag tror nog det händer mer omkring oss än vi vanliga märker boch du ser.
Hoppas du fick en skön stund vid vattnet ändå.

En fråga om du har tid.
Finns det en framtid för mig på mitt gamla jobb? Och mitt äktenskap, komner vi klara det här?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: