Ormarna anfaller....

 

Pranks är himla kul  och just pranks med orm  ligger mig lite extra varmt om hjärtat eftersom jag själv blivit utsatt.

För en sisådär 20 år sedan var jag i Egypten med familjen.

Vi besökte en beduin by och var  hembjudna till en familj  på mat.

Vi hade nyss beundrat  deras små bebiskrokodiler  och vi skojade om att sonen som då var 8 år  faktiskt hade badat i Nilen  och typ simmat med krokodiler.

Man tycker att vi är modiga vikingar. Jajamän, och mor själv, jag, pöser liksom av vikingamod.

Plötsligt pekar någon mot min axel och skriker, nej jag ylar  – när jag vänder på huvudet och stirrar in i  ögonen på en uppretad glosögd förskräckligt ful orm och  jag får såklart ett hysteriskt anfall , slår omkring mig, skriker som besatt och rusar ut från huset. 

Då kommer sonen med leksaksormen i handen.. en sån där  i segment som liksom rör på sig.

Alla tycker det var såååååå kul.  Ha ha ha, sa jag  lite torrt och kunde hålla mig för skratt.

Men sett  i backspegeln  sen så var det faktiskt roligt 😊

Någon annan som bivit utsatt för pranks av något slag ?

 

 

Den här platsen håller jag mig långt ifrån.. en pack av racersnakes !! 

Kräldjur är inte riktigt min grej !

Man  ryser !

Kram & kärlek

 

P.s. I dag besvarar jag bara frågar under dagtid för ikväll far  jag upp till vännerna i Göteborg och kommer hem på söndag. Från och med söndag besvarar jag frågor igen.

 

1 sus:

skriven

hej
kul med skoj........
vill han hem nu?
förstår han hur tokigt det här blev...
love sus

2 <3:

skriven

Kräldjur är inte min grej.
Hoppas att du får en mysig helg i Gbg.

A och jag har fått kontakt tack vare ett litet trevligt " missförstånd " blev han lite intresserad eller bara smickrad.
Han skojade att han kunde varit min pappa.
Kommer han höra av sig ngt mer ?
Jag tror han blev lite ställd ändå att jag faktiskt är nyfiken på honom och vill ses. Vännina sa med det är din typ på msn.
Kram

3 Jeanette:

skriven

Hejsan
Har just fått en stämningsansökan gällande enskild vårdnad på vår dotter efter sju års bråk, hur kommer det att gå?Kram ❤

4 Jossan :

skriven

Jahapp, där föll jag på mållinjen igen.. Jag fick känslor och har spenderat hela kvällen igår gråtandes. S ställde in vår dejt imorgon.. Jag blev förälskad i honom... kunde se vårt liv framför mig... men som vanligt blev jag den som blev sårad... vad var det som hände egentligen? Kommer det bli vi två ändå?

Jag ger upp kärleken nu... Det är visst meningen att jag ska vara ensam. Vaknade med tårar i ögonen och smärtan i bröstet...

Kram från en sjukt krossad Jossan...

Svar: Nejdå, du ska inte ge upp.. och kärlekssorg får man räkna med... men det kommer bli rätt för din del... det ser jag... styrkekramar :)
Esmaralda

5 Bara jag.:

skriven

När jag var yngre ville jag ha en orm som husdjur, en liiiiten förstås.

Har en fråga ang äldsta dottern. Vi har tyvärr inte så bra kontakt, men jag jobbar hela tiden på det. Vi bor rätt långt ifrån varandra. Sett en nytagen filmsnutt med henne och reagerade på hennes förändrade utseende. Kan inte låta bli att undra om hon inte är riktigt kry eller är det "bara" ålder och att hon nu är i klimakteriefas, 54 år i år.
Hon såg skör och trött ut och det oroar. Hennes utseende brukar vara av det "ärtiga" slaget. Ev problem hemma?

Kram

Svar: Jag kan inte känna in djupa problem hos henne.. mest troligt är det fas hon går igenom.. somliga perioder i livet är mer slitsamma än andra... kram :)
Esmaralda

6 Susan:

skriven

Tack för healingen av min mamma, hon har hämtat sig o är stabil, pratar men har väldigt ont❤️

🥰

Svar: Vad skönt att höra att mamma är stabil nu.. kram
Esmaralda

7 Skorpan:

skriven

Nej inga pranks, för allvarlig typ antar jag ;). Härlig helg du har framför dig Es, gissar att MG får komma med dig också.

Sitter o väntar på att bilens batteri byts o sen funkar bilen som en ångel ;). Ska skicka räkningen till försäljaren av bilen så får han lägga ut hälften av priset. Gissar att det blir bröl i den ändan, men ett löfte är ett löfte... Bytte ju batteriet först nu så...

Fredag, så skönt. Ingen aning vad jag ska göra i helgen, förutom vila o ladda bilens batteri kanske ;D. Åtminstone ta det lugnt... Händer det nåt så händer det.

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Jadå, både MG och maken följer med : ) Kram :)
Esmaralda

8 Bjork:

skriven

Hej kommer systerson bli glad för presenten i morgon?

Kommer Görel må bättre snart är riktigt jobbigt och stå bredvid och inte kunna hjälpa henne på något sätt?


Kram

Svar: Jadå han kommer bli glad :) Görel behöver tid på sig.. kram :)
Esmaralda

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår du publicera om andra dimension... jag har också uppleva i drömmar som jag gör en astralresa och såg min andra person som leva med sina första kärlek.

Jag är glad att dom har bra men jag vill bara utvecklas mig själv med karriär och märks ju min livet blir bara bättre, bättre och bättre.

Ha det bra

10 Misstjejen:

skriven

Hej

Hoppas C var väldigt nöjda från igår när vi träffas.

Men när får jag få säger hej till F kvinna och fick ju vänta länge medan jag fick typ andra personer som jag blir vän med i facebook. Vilka lyckligt jag är samtidigt... bara vänta typ under jag försöka har kul och avslappna även umgås med alla andra ändå. Få utvecklas och förändras och allt annat.


Ha det bra

11 Cecilia:

skriven

Åh det påminner mig om när jag och min lillebror prankade min mamma med en orm när vi var i Vietnam. Hennes reaktion var exakt som din haha.

Igår blev jag kallad på intervju för ett jobb som helst ville ha. Känns så kul att de fick upp ögonen för mig, men jag är nervös för detta är min första intervju! Hur kommer jag klara detta, vad borde jag tänka på? Finns det någon chans att jag faktiskt får jobbet? Så mycket tankar och nervositet just nu, ska bli skönt att få det överstökat.

Trevlig helg och hoppas du får en rolig resa! Kram

Svar: Använd andningsteknik... använd lite humor.. det kommer gå bra.. kram :)
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Ett stressmoment mindre, batteriet byttes o nu gäller det bara att tuta o köra ;). Det var verkligen snabbservice. Mekanikern var nog ingen morgonmänniska, lite tvär sådär då jag kom in, men sen då arbetet var gjort o han kom upp med nycklarna hade han tinat upp o var riktigt trevlig ;). Kanske han insåg att det också kommer in trevliga människor på morgonen ;).

Hem med bilen o sen promenad till tåget, en bra början på morgonen skulle jag säga. O det blev inte så dyrt som jag trodde att det skulle bli... Visst kunde jag ha använt dom pengarna till annat, men det var inte menat så denna gång...
Kram Skorpan

13 Skrållann:

skriven

Hej!
Usch, jag avskyr kräldjur.
Natten till igår hade jag en dröm. Jag körde en stor bil och skulle upp till en gård som låg i en brant backe. Jag gillar inte att starta bil i backar och försöker hitta andra lösningar för att slippa det;) När jag kom upp för den branta backen var det en gårdsplan med andra bilar och jag fick ställa mig på tvären och började direkt fundera på hur jag skulle kunna vända om på bästa sätt. Väl där kommer en amerikan och hälsar och han var någon högt uppsatt senat eller dylikt och han handhälsade och pratade allmänt med mig. Kan jag tyda drömmen på något vis?

Kram❤️

14 Snödroppen:

skriven

Godmorgon!
Pranks av olika slag är ju alltid kul men jag gillar inte ormar!! Och ormarna i klippet, fy fan!! Är dom verkligen så snabba? Har alltid trott att man kan springa ifrån ormar!!😱
Va kul med en helg i Göteborg med goda vänner. Där har jag inte varit sen en klassresa i 6:an för snart 40 år sen😲 kanske dags snart...
Kämpar på med livet och allt omkring mej, väntar mej ett bombnedslag snart. Hoppas det lugnar sej och gör det det så kanske Han kommer tillbaka, eller vad tror du?
Önskar dej en härlig helg💕

Svar: Ja de här ormarna är inte att leka med..de är supersnabba ! Det blir en turbulent tid för dig... tveksamt om han kommer tillbaka.. jag ser inte säkert.. kram :)
Esmaralda

15 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda
Dotterns operation gick bra igår men idag känner jag mig helt dränerad på energi. Hon var nersövd fyra timmar och oron, ängslan och väntandet var så himla jobbigt. Det är så ensamt och tungt att vara ensamförälder.

Jag blir fortfarande rasande vid tanken på dotterns pappa, hur det ens är möjligt att vara en sådan idiot som han är. Ignorerar henne/oss totalt fast han visste vad som skedde igår. Ibland kan jag undra hur han ens kan leva med sig själv. Han måste ha målat upp en egen drömvärld åt sig för att ens kunna existera. Annars är han bara en ond jävel.

Jag skulle så vilja ge åt min dotter en riktig familj, med en styvpappa och syskon. Men jag är rädd att det snart är för sent.

Ser du något om min framtida man? Är han nu i ett förhållande? Är han inte redo för vårt möte? Varför dröjer det så?

16 SOL:

skriven

Är det ett ömsesidigt intresse eller känner personen att en blivit placerad i ”vänskapsfacket”, jag har en tendens att göra det omedvetet..

Kram

17 Undran:

skriven

Godmorgon!

Vad tror du om Corona viruset blir det farligt för Sverige? Känns olustigt.

Kram

Svar: Ja, det är olustigt men jag får inte till mig någon överhängande fara... kram :)
Esmaralda

18 Smöla:

skriven

Ha en fin resa till Göteborg:)
Finns de nåt jag borde tänka på imorgon när jag ska iväg på dans? Eller blir det en lyckad kväll med mycket dans och flirt?

Svar: Ha fokus på att ha roligt och det blir bra... kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es

Pranks med just ormar tycker jag inte är ok.Vi har "fly" genen för ormar så djupt i oss Min Björne var panisk rädd för just ormar .

En gång hade min katt Vincent tagit en snok och lekte med den ute på verandan (hade ingen kattlucka då som tur var) Björn vart så rädd att han hoppa ut fönstervägen sprang till bilen och åkte iväg... ringde mig på jobbet och sa att jag måste åka hem och ta hand om den stoora ormen ...
Jag har fått bära iväg en hel del snokar i hink under våra 28 år tillsammans...
Är inte livrädd för orm men har stor respekt .

-1 och jag skymtar solen !

Ha nu en fantastisk helg med vännerna !

Kram Anki med flock


Svar: Bära iväg hinkar med snokar... du tuffa kvinna !! Jag hade snarare agerat som Björn ! Tack, det ska bli mysigt att återse vännerna.. kram :)
Esmaralda

20 Louise:

skriven

Det var en sur dotter man lämnade idag. Hon och sonen började bråka direkt. Blir så trött. Hon sa även att jag inte är hennes vän. Eh, nej jag är din mamma typ.

Idag är det dags för examination. Igår fick jag omdömet av min handledare. De tycker jag ska jobba som barnskötare ett tag istället men det håller inte jag med om. Jag vill bara bli klar. Om jag blir godkänd nu så kan jag göra nästa VFU nästa år och ta en paus och jobba och få mer kött på benen. Har ju ändå en omtenta i VFU om jag inte skulle bli Godkänd.

Kommer jag bli godkänd i hela denna kursen?

Intervju efter jag varit i skolan. Ska hem om och göra mig iordning. Har ju lunch kl.12 så jag pyser då.
Har fått uvi och det är så sjukt jobbigt. Får hoppas det försvinner fort.

Ha en trevlig helg i Göteborg och tacksam för svar. Kram.

Svar: På något sätt kan jag känna att det kanske inte är så fel att jobba som barnskötare ett tag ? Med tanke på att du haft svårigheter att bli godkänd. Kanske du behöver hitta en starkare trygghet i dig själv just i arbetet med barn ? Men det är bara en tanke. UVI är rent förskräckligt.. jag hade ju det i höstas och det var väldigt smärtsamt innan medicinen kickade in.. kram :)
Esmaralda

21 Fågeljägaren :

skriven

Hej fina du
Jag undrar om det kommer att lösa sig med det problem jag har just nu. Har sån ångest över det.
Ha det fint i Göteborg

22 smulan:

skriven

Hade blivit skiträdd, gillar inte ormar och får lite panik över dom.
Letar efter ett hus att hyra, skulle vara underbart om vi hittar ett och kan flyta innan sommaren blir det så?
Ha det så trevligt i götet :)

23 Humlan:

skriven

Hej! Kommer jag någon dag att bo i eget hus som jag äger?

Svar: Ja, det är troligt att det blir så... möjligen att du äger huset tillsammans med din tillkommande.. kram :)
Esmaralda

24 Lotta S:

skriven

Es, ser du mer om coronaviruset, hur långvarigt och farligt blir det för världen? Jag har inte sett detta förekomma hos någon som siat om 2020, tvärtom har det varit en del positiva förändringar för en gångs skull.

Svar: Ser ut att bli typ som svininfluensan.. och det dör ut efter en tid.. men kan ställa till med en del problem innan dess.. kram :)
Esmaralda

25 En Ängel Med Stort hjärta :

skriven

Gomorron kära Es!
Tack för svar häromdan❤️🌹
Åh så mysigt att få göra nåt kul tillsammans med dottern, det drömmer jag med om 💞 Hoppas att jag med får göra det vilken Lycka🙏❣️Ja pranks kan vara kul ibland (dock inte alla) barnbarnen brukar visa på sina plattor när de är o hälsar på o inte utan att det blir en hel del skratt...

Kan du se om om min dotter får jobbet hon har sökt på orten där jag bor? Hon var på intervju i onsdags! Om kommer hon att trivas där o kommer de att se vilken klippa hon är o inte bara utnyttja henne som på förra jobbet? Hoppas du kan se nåt om detta, då kanske jag får träffa henne lite mer också💞

Stor varm kram jag önskar er en härlig vistelse hos vännerna i Göteborg ha det så mysigt!
🤗🌸💜🌸👍🌞🙅‍♀️

26 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Helt plötsligt kom jag att tänka på det här med energier och har en fråga,

Har du ngra tips hur man kan göra när man märker att folk runtomkring en är energitjuvar eller om man sitter i ett sällskap och man känner av en massa tung energi? Är alltid laddad med stenar, men skulle behöva mer tips.

Trevlig helg!

Önskar Naturvän





27 Fågeljägaren :

skriven

Hej fina du
Jag undrar om det kommer att lösa sig med det problem jag har just nu. Har sån ångest över det.
Ha det fint i Göteborg

Svar: Ja, det kommer lösa sig... kan ta lite tid.. men det ordnar sig.. kram :)
Esmaralda

28 Nat:

skriven

Hej esmaralda.

Vilka roliga planer du har i helgen. Det är så skoj att ha roliga saker inplanerade.

Den mörka mannen jag inte haft någon som helst kontakt med på ett bra tag nu, ser han ut att tänka något på mig? Ser du om han kontaktar mig åter igen i ett intresse av mig att det ska bli något mellan oss?
Kram

29 EPM :

skriven

Jag har inte varit direkt utsatt, men i psykiatrin är det många pranks i personalgrupperna. Nog ett sätt att hantera det jobbiga vi möter...
Min dotter prankade mig iofs förra året. Jag ogillar russin i bröd så hon gjorde en lussebulle till mig utan russin. Gulliga tös tänkte jag.
Men, hon hade bakat in russin i hela bullen. Bara osynligt.😂
Jag blev så stolt...❤️

Ikväll blir det mys med A.
Jag är inte längre lika rädd och obekväm med att ”släppa in” honom, jag känner snarare att jag vill göra det. Men jag tror att vi båda är försiktiga. Kanske för försiktiga...
Jag vill att det ska gå framåt nu, kanske lite snabbare än det gör.

Kram

Svar: Njut av nuet och de bra stunderna och ni kommer känna när det är dags för steget vidare.. kram :)
Esmaralda

30 N:

skriven

Hej esmaralda.

Ser du något pågång påväg just nu inom kärlek?
Kram

31 Mimi:

skriven

Hej!

Kommer bilresan att gå bra på söndag att gå bra någon varning?

Kram

32 Ma:

skriven

Hej esmaralda.

Någon dag längre fram om han vaknar upp, kommer jag att få någon bekräftelse på att han ångrar sig?
Kram

33 Prankster:

skriven

😂😂
Fnissade gott!
En kompis pojkvän gjorde en rip off på ett skämt som florerat på youtube. Fixade en riktigt fräsig cab som hyrbil, satte ögonbindel på min kompis och låtsades att det var en present till henne. De körde en bit innan han lämnade fram blanketterna. Den infilmade reaktionen är priceless! Extra roligt då detta är en kompis med mycket temperament och smak för fina saker.. 😜

Esmaralda!
Skulle vara roligt att veta om vi ser ut att umgås mycket själva eller om det också tillkommer fler personer till ”innersta kretsen”?

Kram och ha det så fint i Götet!

Svar: Underbart prank :) :) Det tillkommer fler.. sakta men säkert.. kram :)
Esmaralda

34 Mims:

skriven

Hej!

Blir det någon positiv förändring i vår/sommar??

Kram

35 Dina :

skriven

Hej Ezmeralda,
Min kollega och jag vill resa till Palermo, Sicilien i september. Kommer jag ångra mig om jag bokar biljetter nu?
Kram ❤️

36 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tror du min bror någonsin kommer att byta arbete? Hans nuvarande jobb är inte bra för honom men han verkar inte ha kraften att söka sig vidare. Ser du något kring det?
Kram

Svar: Han kommer göra ett arbetsbyte men det kan dröja ännu en tid.. kram :)
Esmaralda

37 Dunegull:

skriven

Hej!
Kommer jag få chansen att jobba närmre honom? Kommer han utveckla mig och tro på mig?
Kram

38 Undran:

skriven

Hej Es!

Kommer jag ut i arbetslivet igen innan hösten?

Kram

Svar: Du kommer ut i arbetslivet men jag är osäker på när.. kram
Esmaralda

39 Heaven:

skriven

Haha! Gud! Jag har nog inte varit med om ett sådant prank..

Kära es,
Får jag detta jobbet?

Kramar

40 Elin:

skriven

Finns någon attraktion kvar från hans sida?

41 Zita :

skriven

Hej Esmaralda jag har verkligen fobi mot ormar 😝är ledig i dag sköntnågot jag ska vara uppmärksam på

42 Snödroppen:

skriven

Hej igen...
tankarna bara flyger och far...är det så att vi har själsliga band till varandra från ett tidigare liv? Tänker på denna man som mitt hjärta har klappat för ett bra tag nu, känner även han av dessa känslor och är det meningen att vi snart ska träffas igen?

43 Michaela:

skriven

Åh fy fan vilket prank! Roligt men jag hade fått panik och min mamma som är livfädd för ormar hade dött!! :)

Har sovit sämre nu igen två nätter. Först går det jättebra i nån vecka och sen kommer det en dipp igen. Går det aldrig över?

Ha nu sååå kul i Göteborg! Ser fram emot rapport :) Kram


Svar: Ja jag hade typ sprungit ihjäl mig om jag blivit utsatt för det pranket ! Det går över men det tar sin tid.. kram
Esmaralda

44 Catte:

skriven

Jag är nog ganska tråkig av mig för jag gillar varken pranks eller att någon skräms. Roas helt enkelt inte av det :) Har ingen orm- eller spindelfobi även om jag inte är sådär överdrivet förtust i dom heller. Kanske mest för att jag vet förlite om ormar och hur de beter sig och för att spindlar är snabba och oförutsägbara :)

Nu längtar jag och förbereder mig som en äggsjuk höna för att min schäfergrabb äntligen kommer hem om några veckor och att jag får träffa honom och hans syskon nästa vecka <3 Hoppas så innerligt på att jag ska känna att det blir rätt valp när det ska bestämmas vem han är av individerna i kullen. Vill så gärna att änglagrabben är med och hjälper mig med magkänslan och när valpen väl är hemma. Saknar honom så fruktansvärt mycket fortfarande. <3

Nu kommer jag antagligen att träffa Y om drygt en månad. Kontakten har inte varit personlig sen förra året och hur jag känner har förändrats mycket även om det finns små skvättar kvar av tankar och attraktion. Kommer det kännas mer 'normalt' och jag kan vara mig själv istället för smått pirrig och förväntansfull som förr när vi träffades i offentliga sammangang? Har han tänkt nåt runt mig? Ser han fram emot att vi ses? Det gör jag på sätt och vis även om det är på ett annorlunda sätt.

Kram Catte

Svar: Ja, du kommer känna vilken av valparna som är din och detta får du hjälp med.. var öppen och mottaglig ! Kram :)
Esmaralda

45 Mimis:

skriven

Hej!

Ser du fortfarande att jobb kommer eller har jag missat?

Kram

46 Fundersam:

skriven

Hej

Hur länge ska jag orka? Vänder det snart? Ska jag vara själv länge till?

Undrar

47 Bellagio:

skriven

Ormar går ann, har svårare för spindlar.

Byter jag arbete under 2020? Måste vidare, även om jag får otroligt fin feedback där jag är idag :)

Svar: Du kommer byta arbete.. det blir ett bra byte men kan inte säga exakt när.. kram
Esmaralda

48 Maxine:

skriven

Hej Ezmaralda!
Jag har en fråga angående mitt kärleksliv, som mer eller mindre har stått stilla och trampat på samma ställe ett bra tag nu. Jag har en man, som jag inte kan sluta tänka på. Jag kände att vi hade en otroligt stark dragning till varandra redan första gången vi fick ögonkontakt, för snart två år sedan (!) och vi pratade och han sa att han kände exakt likadant. Varje gång vi ses är det som att vi dras till varandra som magneter, men vi båda är rädda för att ta det vidare. Kommer detta att utvecklas vidare eller är det dags för mig att gå vidare?
Kram Maxine

49 Skorpan:

skriven

Lyckans MG o mannen :).
Lite lugnare dag idag, det kanske löser sig med det stora orojektet o går i hamn? Egentligen inte mitt projekt, så jag undrar ju hur så mycket blev mitt att sköta!? Kanske nån litar på mig ;)?
Kram Skorpan

50 <3:

skriven

Kräldjur är inte min grej.
Hoppas att du får en mysig helg i Gbg.

A och jag har fått kontakt tack vare ett litet trevligt " missförstånd " blev han lite intresserad eller bara smickrad.
Han skojade att han kunde varit min pappa.
Kommer han höra av sig ngt mer ?
Jag tror han blev lite ställd ändå att jag faktiskt är nyfiken på honom och vill ses. Vännina sa med det är din typ på msn.
Kram

51 Bara jag.:

skriven

TACK snälla du för svaret, vilken lättnad. En mindre att oroa sig för.

KRAM

52 Nat:

skriven

Hej Es!
Den mörka mannen jag inte haft någon som helst kontakt med på ett bra tag nu, ser han ut att tänka något på mig? Ser du om han kontaktar mig åter igen i ett intresse av mig?
Kram

53 N:

skriven

Hej esmaralda.

Ser du något pågång påväg just nu inom kärlek där jag lyckas vara i ett förhållande?
Kram

54 Ma:

skriven

Hej esmaralda.
Ser du om det ser så ut att
Någon dag längre fram om han vaknar upp, kommer jag att få någon bekräftelse på att han ångrar sig? Kommer han att göra det? Gällande mig?
Kram

55 Louise:

skriven

Ja uvi är verkligen ett helvete. Känns som man måste gå på toa hela tiden. Men jag dricker vatten och äter surt för att phvärdet ska återställas. Och duschar varm släpper det inte så blir det barnmorskan eller nåt.

Det är inte problemet med barnen utan mer problem med den ledande rollen. Nåja presentationen gick bra trots att jag inte får lugn hemma då barnen bråkar hela tiden. Söker ju jobb även som barnskötare.
Intervju om två timmar. Wish me luck. Måste ha detta jobbet och hoppas jag får det. Håll tummarna.

Kramar

56 M.m:

skriven

Hej esmaralda.

Är jag en betydelsefull person för honom?
Kram

57 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Hej provar ställa frågan igen.
Jag skrev tidigare idag o undrade om du kunde se om min dotter får jobbet hon sökte häromdan? Eller väntar något bättre? Hon har både jobbat o pluggat så hårt!
Det skulle betyda så mycket för mig att få ett svar!

Undrar också om du kan se vad som knäpper härhemma hela tiden från och till ibland hoppar jag till o hjärtat slår i rask takt!

Kram hoppas så på ett svar🙏🙅‍♀️💜🌞

58 Ghostwriter :

skriven

Påtal om gårdagens inlägg. Jag brukar kolla i spegeln ofta, men det enda jag ser är antingen min ängel i ljus-form eller så ser jag ”typ att ansiktet förändras” på mig själv, men det känns nästan creepy. Och så har jag hört att det är vanligt så jag vet inte om jag verkligen fått kontakten jag sökte eller om de var mer en illusion/inbillning. Jag tycker att jag ser läskig ut, som att jag flinar tillbaka. Jag är dock mån om att bara tillkalla ljus & kärlek så inget annat ont träder fram eller så...



Jag ringde jobbet men blev inte bemött som önskat men ska ringa tillbaka. Hoppas jag får en chans men också att det kan vara en bra arbetsplats då jag haft knepiga chefer som inte stått rätt till i huvudet.




Kram och trevlig resa!!

59 Sia:

skriven

Hej Es,
hoppas ni får det trevligt i helgen.

Jag har att göra med en inte så snäll man.. vi håller på att skiljas. Har dock ingen kontakt..

Är han kvar i landet för att hitta ett sätt att stanna? Och vill han stanna för att göra mig illa/trakassera mig?
Jag är orolig.

Kram

60 Sp:

skriven

Hej
Ångrar han det han gjort eller är det Bara en lek han kör så han tillfredsställs

Kram

61 Jossan :

skriven

Men detta med honom tog mig hårt.. sjukt för jag var ju så orolig att han absolut inte var något för mig... och nu helt plötsligt är han den jag vill ha. Jag har iallafall inte kontaktat honom idag och kommer inte göra det...

Kommer det blir något där?

Kram

62 Mirre:

skriven

Ormar är Ok! Spindlar däremot...😭 det värsta jag vet!

Es, ser min fot ut att läka av sig själv? Har börjat få ont i den när jag går och till sist är det nästan omöjligt att gå men vilar jag ett tag så repar den sig ganska snabbt. Dock så upprepar det sig igen om jag går på den för länge. Orkar dock inte gå till läkaren för detta, så hoppas på att det är något som läker ut av sig självt🤗 kram

Svar: Ingen av dem är mina favoriter kan jag säga ! Har det inte gått över om några dagar så boka tid till läkare.. kram :)
Esmaralda

63 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez

Jag vet ej vad det är med mig idag, men jag grät lite smått idag för att jag saknar min tjejkompis som sa upp kontakten med mig och det känns inte som att hon lär ens ta kontakt med mig alls, för det har liksom gått 2 veckor nu och för mig känns det som att det är avslutat helt..

Varför blev jag såhär idag för, jag känner mig riktigt deppig och vet ej varför jag fick den känslan idag. 😢

Kram

64 Mikael:

skriven

I Sverige är vi väl extremt förskonade från allehanda kräldjur och man kan gulla med 99.9% av allt som finns i naturen :)


Aftonbladet skriver om den civila oordningen som följer med viruset, bra veta vart man än ska i världen, man kan oplanerat hamna i något som man inte hade tänkt sig


Den lyxiga kryssningen i Karibien har förbytts mot fylla, slagsmål och vakter med pepparsprej.
Jonas och Carola Nilsson från Stockholm är fast på fartyget MSC Meraviglia på grund av oro för coronasmitta.
– Man känner sig helt fången. Folk dricker allt mer och slåss

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xPE0WQ/fylleslagsmal-pa-vastindienkryssning-efter-coronaoro

Kram
Mikael

65 Maya:

skriven

Hej!
Efter 12 månaders tung period kan jag efter hårt arbete förvänta mig framgång väldigt snart vad gäller arbete och kärlek?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: